Premier League - preview 29. kola

07.03.2020, 09:19, aktualizováno 09.03.2020, 08:19
Previews
Pondělní dohrávka na King Power Stadium přinese střetnutí Leicesteru City s Aston Villou. Oba týmy neprožívají vydařené období a potřebují zastavit sérii nepříznivých výsledků...
Leicester City - Aston Villa  (pondělí 21:00)
Pondělní dohrávku obstarají Leicester City s Aston Villou zápasem, v němž oba celky z opačného koutu tabulky potřebují shodně naplno bodovat. Zatímco domácí se v novém roce výsledkově trápí, jejich náskok na týmy za sebou se pravidelně ztenčuje a vysněná kvalifikace do Ligy mistrů začíná být v ohrožení, Villans řeší vážné sestupové trable a potřebují se udržet v bodovém kontaktu se svým okolím.

Oproti první polovině sezony je současný Leicester takřka k nepoznání. Zpočátku nejlepší defenziva celé ligy udržela za posledních sedm kol jediné čisté konto, a ještě horší je situace v ofenzivě, kde Foxes dokonce nedokázali skórovat už třikrát po sobě. Nadmíru dobrou zprávou je tak pro manažera Brendana Rodgerse uzdravení nejlepšího střelce Premier League Jamieho Vardyho, jenž se ovšem po dvouzápasové absenci potřebuje znovu probrat stejně jako celý tým okolo něj, o čemž svědčí nebývalý gólový půst, který trvá již 641 minut. Otazník pak visí nad startem levého beka Bena Chilwella, jenž má drobné svalové potíže.

Přestože se v ligové soutěži Villans jakožto letošní nováček trápí a nachází se na předposledním devatenáctém místě, přinejmenším v anglickém ligovém poháru ukázali svou nepochybnou kvalitu. Jejich tažení, které mimo jiné v semifinále odnesl právě Leicester, zastavil až ve Wembley obhájce trofeje Manchester City, a i tento superfavorit nakonec zvítězil po nečekaně vyrovnaném duelu jen těsně 1:0. Manažer birminghamského klubu Dean Smith může počítat se stejnou soupiskou jako ve finále, byť zdravotní stav jednoho z klíčových hráčů Johna McGinna se zlepšuje a záložník Villy se po zlomenině kotníku blíží návratu na hřiště.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Pereira, Evans, Söyüncü, Chilwell - Ndidi - Pérez, Praet, Maddison, Barnes - Vardy
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Reina - Guilbert, Engels, Mings, Targett - Luiz, Nakamba, Hourihane - Elmohamady, Samatta, Grealish
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.46 - 4.95 - 7.12
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chelsea FC - Everton FC  (neděle 15:00)
Přestože si v nedělním programu Premier League říká hlasitě o pozornost především manchesterské derby, duel Chelsea s Evertonem je neradno opominout. Oba týmy se vyznačují útočným pojetím hry, z toho plynoucími divokými gólovými přestřelkami a ke všemu bude toto utkání speciální i kvůli osobnosti evertonského manažera Carla Ancelottiho, jenž sám v Chelsea dříve působil a získal s Blues i ligový titul.

Evertonští se po zpackaném úvodu sezony pod vedením zkušeného italského kouče výrazně zvednuli a získali od té chvíle více bodů než zbytek ligy vyjma prvních dvou týmů tabulky, byť v posledních kolech proti prestižním soupeřům se již vytoužené výsledky nedostavily. Navzdory prohře s Arsenalem a remíze doma s Manchesterem United však platí, že Totffees byli papírovým favoritům více než rovným soupeřem a s trochou štěstí v zakončení mohli z obou zápasů vzejít jako vítězové.

Právě v minulém kole s Manchesterem si přivodil zranění pravý bek Seamus Coleman, jenž bude dle Ancelottiho slov chybět Evertonu přinejmenším nadcházející dvě kola a zařadí se na marodku po bok Morgana Schneiderlina a Jeana-Philippa Gbamina. Dobrou zprávou je naopak uzdravení Lucase Digneho, jenž překonal potíže s lýtkem.

To domácí se musí vypořádat s podstatně horším rozpoložením, co se týče zranění i samotných výsledků. Blues v novém roce vyhráli pouhé dva z dosavadních osmi ligových zápasů, a i když stále úspěšně drží v tabulce čtvrté místo, další podobná zaváhání je z této pozice mohou snadno odsunout až do samého středu pole. Trenér Frank Lampard se navíc možná bude muset obejít hned bez devíti potenciálních členů základní sestavy, neboť vinou zranění chybí Hudson-Odoi, Kovaćić, Kanté či Abraham, Jorginho pak vynechá příští dvě kola kvůli karetnímu trestu a zdravotní problémy sužují i Christensena, Pulišiće, Williana a Loftuse-Cheeka.

Chelsea se tak bude muset spolehnout alespoň na výhodu domácího prostředí, o čemž se v týdnu přesvědčil na vlastní kůži i samotný Liverpool, který na Stamford Bridge v FA Cupu padl po výsledku 2:0. Také Everton jakožto další liverpoolský klub nemá na tento stadion dobré vzpomínky, neboť zde v lize nevyhrál už čtyřiadvacetkrát za sebou.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Arrizabalaga - Azpilicueta, Christensen, Rüdiger - James, Barkley, Gilmour, Alonso - Pedro, Mount - Giroud
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Sidibe, Mina, Holgate, Digne - Walcott, Delph, Gomes, Sigurdsson - Calvert-Lewin, Richarlison
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.88 - 3.86 - 4.23
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Manchester United - Manchester City  (neděle 17:30)
Fotbalisté Manchesteru United v rámci devětadvacátého kola anglické Premier League vyzvou na domácí půdě Manchester City. Rudí ďáblové jsou v tabulce momentálně pátí, na svého městského rivala, který je druhý, však ztrácí propastných patnáct bodů. A to mají City zápas k dobru.

United ve čtvrtečním utkání přešli v FA Cupu přes Derby County, které porazili 3:0. Dvě branky si připsal Odion Ighalo, jednu Luke Shaw. V minulém ligovém kole však Solskjaerovi svěřenci naplno nebodovali, na Evertonu uhráli po brance Bruna Fernandese remízu 1:1. V Evropské lize jdou United dále, na domácím hřišti smázli 5:0 Bruggy a v dalším kole je čeká rakouský Lask Linz. Proti City nebudou k dispozici Grant, Pogba a Rashford.

"Budou se cítit sebejistě, jsou ve formě, hrají dobře. Zvítězili na Bernabeu proti Realu a vyhráli finále Carabao Cupu. Takže jsem si jistý, že přijedou sebevědomí, budou hrát svou vlastní hru a my musíme hrát tu naši. Doufejme, že to bude ta lepší," líčil na předzápasové konferenci manažer United Ole Gunnar Solskjaer.

City v rámci FA Cupu přešli přes Sheffield Wednesday, který po brance Sergia Agüera porazili 1:0. Minulé kolo Guardiolovi svěřenci nehráli, protože měli na programu finále ligového poháru. To proti Aston Ville zvládli, výhru 2:1 zařídili Agüero a Rodri. I v Lize mistrů se Citizens zadařilo. V Madridu porazili Real 2:1 a do odvety osmifinále tak vstoupí s nadějným výsledkem. Proti United nebude k dispozici Aymeric Laporte.

"Zlepšili se, právě teď je možná jejich nejlepší období sezony. Vždy je těžké vyhrát proti velkým klubům. To neznamená, že se to stane v neděli. Pokud budeme věřit, že je to pro ně důležitější než pro nás, ztratíme tím zápas. Nikdy nechci hrát s tím, že máme méně nebo více bodů než soupeř," uvedl na adresu rivala manažer City Pep Guardiola.

Poslední vzájemný duel vyhráli na Etihad Stadium United 2:1. Z penalty je Rashford poslal do vedení, které poté ještě navýšil Martial. Za domácí už v závěru jen snižoval Otamendi.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Lindelof, Maguire, Shaw - Wan-Bissaka, Fred, Matić, Williams - Bruno Fernandes - James, Martial.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Otamendi, Fernandinho, Mendy - Mahrez, Rodri, Gündogan, Bernardo Silva - De Bruyne - Agüero.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.41 - 3.96 - 1.83
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Liverpool FC - AFC Bournemouth  (sobota 13:30)
Sobotní program devětadvacátého kola otevře od 13:30 souboj Liverpoolu s Bournemouthem. Jakkoli se to ještě před pár týdny zdálo být nemyslitelné, suverénní lídr Premier League si v poslední době prochází první výsledkovou krizí a nyní se proti sestupem ohroženému soupeři potřebuje na Anfield Road znovu nastartovat, neboť důležitá odveta osmifinále Ligy mistrů je na spadnutí...

Reds si v minulém kole připsali vůbec první ligovou porážku sezony, když překvapivě padli na půdě Watfordu vysoko 3:0. Tým Jürgena Kloppa si vzápětí nespravil chuť ani v FA Cupu, kde podlehl venku Chelsea 2:0 a sen o úspěšné sezoně na více frontách tak nabral další pořádnou trhlinu. Poslední pohárovou soutěží, v níž ještě mohou Liverpoolští uspět, je Liga mistrů, ovšem při obhajobě tohoto prestižního titulu ve středu potřebují zvrátit jednobrankové manko z hřiště Atlética Madrid.

Bez ohledu na všechny tyto nezdary však stále platí, že vytoužený ligový triumf má Liverpool stále na dosah a doma proti Bournemouthu bude jednoznačným favoritem, avšak Klopp se bude muset při sestavování zápasové soupisky vypořádat s další citelnou absencí. Ke kapitánu Jordanu Hendersonovi, jehož čeká závod s časem, aby se stihl dát dohromady alespoň na zmíněnou odvetu s Atléticem, totiž přibyl na marodce také brankář Alisson vinou poraněného boku a mezi tři tyče se tak stejně jako na začátku sezony postaví španělská dvojka Adrián. Dobrou zprávou pro Reds je alespoň zlepšený zdravotní stav Nabyho Keity, jenž může do sobotního utkání zasáhnout.

Bournemouthu udělali Liverpoolští v minulém kole tak trochu čáru přes rozpočet, neboť právě s Watfordem soupeří v tuhém boji o záchranu a Hornets díky šokující výhře družinu Eddieho Howea předskočili přímo na pomezí sedmnáctého a osmnáctého místa. Cherries se tak pokusí o druhé zaskočení favorita za sebou, ale nepomůže jim v tom Harry Wilson, jenž v Bournemouthu hostuje zrovna z Liverpoolu a nemůže tak dle ligových pravidel proti svému mateřskému klubu nastoupit.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Adrián - Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson - Oxlade-Chamberlain, Wijnaldum, Milner - Salah, Firmino, Mané
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Ramsdale - Stacey, Francis, S. Cook, Aké, Smith - Fraser, Billing, Lerma, King - C. Wilson
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.23 - 7.16 - 13.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Arsenal FC - West Ham United  (sobota 16:00)
Malé londýnské derby bude k vidění na Emirates Stadium, kde Arsenal přivítá West Ham United. Zatímco hosté ve spodních patrech tabulky bojují o holé přežití mezi prvoligovou elitou, Kanonýři navzdory doposud hrubě nepovedené sezoně stále udržují naději na posun vzhůru vstříc pohárovým příčkám, a tak lze očekávat vypjaté utkání dvou výrazně motivovaných soupeřů, navíc nejspíše i s českou stopou.

Zdravotní stav Tomáše Součka se totiž od prodělaného zranění v zápase s Liverpoolem již zlepšil natolik, že český reprezentant je zpět na zápasové soupisce. Přestože Hammers během jeho absence výsledkově zabrali a připsali si důležitou domácí výhru nad Southamptonem, Souček se okamžitě po svém lednovém příchodu z pražské Slavie těšil důvěře manažera Davida Moyese a nebylo by tak překvapením, kdyby se proti Arsenalu objevil zpět v základní sestavě.

To Arsenal naopak v záložní řadě čítá jednu čerstvou absenci v podobě Lucase Torreiry. Uruguayský záložník si přivodil zlomeninu kotníku v zápase FA Cupu s Portsmouthem a bude svému týmu chybět přinejmenším po valnou většinu zbytku sezony. Mimo hru zůstávají také Sead Kolašinac, Cédric Soares a Callum Chambers, ovšem návratu do hry se blíží Kieran Tierney, jenž dlouho marodil s poraněným ramenem.

Kanonýři sice ve zmíněném duelu s Portsmouthem uspěli, ovšem ani tato výhra 2:0 nesmazala pachuť z překvapivého vypadnutí z Evropské ligy, v níž Arsenal podlehl Olympiakosu Pireus a jeho ambice proklouznout do příštího ročníku Ligy mistrů skrze triumf v této soutěži tak vzala velmi brzy za své. Mikelu Artetovi tak nezbývá nic jiného než upřít pozornost plně na Premier League, kde jeho tým na čtvrté místo ztrácí propastných osm bodů, byť má zápas s Manchesterem City k dobru.

Hosté budou do sobotního duelu vstupovat odpočatější, neboť sami v týdnu žádné pohárové střetnutí kvůli dřívějšímu vypadnutí ze soutěže neabsolvovali, ovšem stejně tak na straně Arsenalu řada předních hráčů v čele s nejlepším střelcem Aubameyangem do utkání ve Fratton Parku vůbec nezasáhla.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Bellerín, Mustafi, Luiz, Saka - Ceballos, Xhaka - Pépé, Özil, Aubameyang - Nketiah
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Ngakia, Diop, Ogbonna, Cresswell - Souček, Rice, Noble - Bowen, Antonio, Fornals
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.68 - 4.26 - 5.04
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Crystal Palace - Watford FC  (sobota 16:00)
Fotbalisté Crystal Palace v rámci 29. kola Premier League hostí na svém stadionu Selhurst Park v Londýně Watford. Hosté jsou sedmnáctí, ale mají stejně bodů jako osmnáctý Bournemouth, který je na sestupové příčce. Crystal Palace patří dvanácté místo.

Hráči Crystal Palace po dlouhé sérii bez výher najeli na vítěznou vlnu. Nejprve 1:0 porazili Newcastle, když se trefil Patrick van Aanholt, poté stejným poměrem Brighton, zápas rozhodl Jordan Ayew. Před tím Eagles čekali na výhru od 26. prosince, tedy více než měsíc. Mimo hru jsou McCarthy, Schlupp a Tomkins.

Watford v minulém kole zažil nebývalý úspěch. Jako první v této sezoně a po více než roce dokázal v ligovém zápase porazit Liverpool, navíc poměrně jednoznačně 3:0. O senzaci se postarali dvěma brankami Ismaila Sarr a jednou Troy Deeney. Předtím však pro změnu Hornets prohráli na půdě Manchesteru United 0:3. V tomto kole se do hry nedostanou Deulofeu a Janmaat.

Poslední vzájemný duel skončil bezbrankovou remízou, sudí rozdal šest žlutých karet. Watford svého soka přestřílel 13:3, vstřelit gól však nedokázal.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Guaita - Ward, Dann, Cahill, van Aanholt - McCarthy, Milivojevič, McArthur - Jordan Ayew, Benteke, Zaha.
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Foster - Femenía, Kabasele, Cathcart, Masina - Hughes, Capoue - Ismaila Sarr, Doucouré, Pereyra - Deeney.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.75 - 3.14 - 2.92
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sheffield United - Norwich City  (sobota 16:00)
Fotbalisté Sheffieldu v rámci 29. kola anglické Premier League přivítají na svém stadionu celek z Norwiche. Domácím momentálně patří osmá příčka, ztrácí však pouze dva body na pátý Manchester United. Norwich je stále beznadějně poslední, na nejbližšího soupeře ztrácí čtyři body.

Sheffield v minulém kole pouze remizoval s Brightonem 1:1. Prosadil se Enda Stevens, za hosty však kontroval Neal Maupay. Předtím však Blades dvakrát vyhráli, nejprve 2:1 s Bournemouthem po brankách Sharpa a Lundstrama, a ještě o týden dřív 1:0 s Crystal Palace po vlastním gólu Guaity.

Norwich v minulém kole vybojoval velice důležité tři body, když na domácí půdě porazil 1:0 Leicester. Naději na záchranu vystřelil Jamal Lewis. Canaries navíc dokázali v FA Cupu přejít přes Tottenham, který vyřadili 2:1 po penaltách. Ve čtvrtfinále Norwich čeká Manchester United. Proti Sheffieldu nebudu k dispozici Byram, Hernandez, Klose a Zimmermann.

Poslední vzájemný zápas Sheffield vyhrál 2:1, když se za něj trefili Stevens a Baldock, za Norwich skóroval Tettey.
Sheffield United - pravděpodobná sestava:
Henderson - Basham, Egan, O'Connell - Baldock, Berge, Norwood, Fleck, Stevens - McBurnie, Sharp.
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Krul - Aarons, Hanley, Godfrey, Lewis - Tettey, Kenny McLean - Buendía, Duda, Cantwell - Pukki.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.69 - 3.92 - 5.54
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Southampton FC - Newcastle United  (sobota 16:00)
Stadion St. Mary’s bude v sobotu dějištěm přímého boje o záchranu mezi domácím Southamptonem a Newcastlem. Oba celky se v tabulce nacházejí hned vedle sebe na třinácté, resp. čtrnácté příčce, a přestože si udržují náskok od samotného pásma sestupu, stále mají k jistotě udržení prvoligové příslušnosti daleko a v posledních týdnech se výsledkově spíše trápí.

Zatímco Saints prohráli tři ze čtyř kol, Newcastle čeká na ligový triumf již pět zápasů. Svěřenci Steva Bruce si alespoň spravili chuť v FA Cupu, když v týdnu vyhráli na půdě druholigového lídra West Bromwiche Albion, byť jejich výhra 3:2 nakonec přinesla pořádné závěrečné drama. Zkušený manažer Newcastlu nyní bude doufat, že si jeho tým přenese tuto pohárovou střeleckou formu i do Premier League, neboť zde Newcastle se 24 góly po 28 zápasech platí za vůbec nejhorší ofenzivu celé anglické ligy. Zmíněný triumf v Birminghamu zařídil především Miguel Almirón jakožto autor dvou branek.

Domácí kvůli dřívějšímu vypadnutí z FA Cupu v týdnu žádné střetnutí neabsolvovali a mohou tak mít na své straně lepší fyzickou připravenost, byť Newcastle svůj pohárový postup absolvoval ve značně obměněné sestavě bez řady obvyklých členů základní sestavy včetně slovenského brankáře Martina Dúbravky.

Manažeru Ralphu Hasenhüttlovi se od posledního ligového kola rozšířily na soupisce možnosti o Moussu Djenepa a návrat do základní sestavy by neměl minout ani nejlepšího střelce Saints Dannyho Ingse, jenž vinou drobného zranění začal předešlé utkání s West Hamem pouze na lavičce náhradníků. Mimo hru budou naopak Stuart Armstrong, Will Smallbone a Nathan Redmond. Také hosté čítají absence - v sobotu se na trávníku stále neobjeví zranění Clark, Dummett, Willems či Carroll a otazník visí i nad startem Javiera Manquilla.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
McCarthy - Walker-Peters, Stephens, Bednarek, Bertrand - Ward-Prowse, Hojbjerg - Djenepo, Boufal - Ings, Long
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Manquillo, Fernández, Lascelles, Rose - Hayden, Shelvey - Ritchie, Almirón, Saint-Maximin - Joelinton
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.75 - 3.81 - 5.17
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Wolverhampton Wanderers - Brighton & Hove Albion  (sobota 16:00)
Fotbalisté Wolverhamptonu Wanderers přivítají v rámci 29. kola anglické Premier League na svém stadionu Brighton & Hove Albion. Wolves bojují o evropské poháry a se 42 body jsou jen o skóre šestí za pátým Manchesterem United, Brighton je patnáctý a má trochu jiné starosti.

Wolverhampton v minulém zápase překvapil v Londýně, když na stadionu Tottenhamu vyhrál 3:2. Za domácí Spurs se prosadili Bergwijn a Aurier, za Wolves však zápas dovedli k úspěšnému konci Doherty, Jota a Raul Jimenez. Před tím Vlci porazili 3:0 Norwich a celkově se jim v poslední době daří. Proti Brightonu však nebudou mít k dispozici Jonathana Castra.

Brighton vůbec nemá dobrou formu. Poslední výhru oslavil 28. prosince, tedy více než před dvěma měsíci, což se promítlo i do postavení v tabulce celku z jižní Anglie. V minulém kole Rackové padli 0:1 s Crystal Palace, za který se trefil Jordan Ayew. Tomu přecházeli tři remízy. Do příštího zápasu nezasáhne Jose Izquierdo.

Minulý vzájemný střet skončil remízou 2:2, za Brighton se prosadili Maupay a Propper, za Wolves dvakrát Diogo Jota.
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Rui Patricio - Boly, Coady, Saiss - Doherty, Dendoncker, Ruben Neves, Mourinho, Rúben Vinagre - Raúl Jimenez, Diogo Jota.
Brighton - pravděpodobná sestava:
Mat Ryan - Webster, Duffy, Dunk - Schelotto, Pröpper, Stephens, Mooy, Burn - Murray, Maupay.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.75 - 3.79 - 5.26
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Burnley FC - Tottenham Hotspur  (sobota 18:30)
Fotbalisté Burnley v rámci devětadvacátého kola anglické Premier League vyzvou na domácí půdě Tottenham. Oba celky od sebe dělí pouhé dva body, Spurs jsou sedmí, Burnley patří devátá příčka a v případě výhry svého soka přeskočí.

Burnley v minulém kole remizovalo na stadionu St. James Park s Newcastlem 0:0. Před tím však porazilo 3:0 Bounemouth, skóre utkání otevřel český ofenzivní fotbalista Matěj Vydra, z penalty se trefil Jay Rodriguez a výhru na konci pečetil Dwight McNeil. I před tím Clarets vyhráli, tentokrát 2:1 na Southamptonu. V zápase Proti Spurs se na pažit nepodívá Lowton.

Hráči Tottenhamu by rádi přerušili sérii čtyř proher v řadě. Ta poslední sice byla až na penalty, ale znamenala vypadnutí z FA Cupu s Norwichem. V Lize mistrů pro změnu padli 0:1 s Lipskem a do odvety v Německu moc dobrou pozici nemají. V domácí soutěži naposledy podlehli 2:3 Wolverhamptonu. Za domácí tým se prosadili Bergwijn a Aurier, za Wolves však zápas dovedli k úspěšnému konci Doherty, Jota a Raul Jimenez. Proti Burnley nebudou kouči Mourinhovi k dispozici Kane, Sissoko a Son.

Poslední vzájemné klání vyhrál Tottenham vysoko 5:0, když se dvakrát trefil Kane a po jedné brance přidali Lucas, Son a Sissoko.
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Pope - Bardsley, Tarkowski, Mee, Taylor - Hendrick, Westwood, Cork, McNeil - Wood, Rodriguez.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Sanchez, Dier, Vertonghen - Tanganga, Ndombele, Winks, Davies - Lucas Moura, Alli, Bergwijn.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.78 - 3.36 - 2.77
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC28261164:2079
2.Manchester City27183668:2957
3.Leicester City28155854:2850
4.Chelsea FC28136947:3945
5.Manchester United28119842:3042
6.Wolverhampton Wanderers281012641:3442
7.Tottenham Hotspur281171046:3940
8.Sheffield United271010729:2540
9.Burnley FC281151233:3938
10.Arsenal FC27813639:3637
11.Everton FC281071137:4237
12.Crystal Palace28991025:3236
13.Southampton FC281041435:5134
14.Newcastle United28881224:4132
15.Brighton & Hove Albion286101232:4028
16.West Ham United28761535:4927
17.Watford FC28691327:4327
18.AFC Bournemouth28761528:4527
19.Aston Villa27741634:5225
20.Norwich City28561725:5121

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (800)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele