29. kolo
07.03.2020 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Diváci ve Wolverhamptonu branku neviděli

Fotbalisté Wolverhamptonu v rámci devětadvacátého kola Premier League remizovali na domácí půdě s Brightonem 0:0. Oba celky vstřelily pouze jednou nabránu, i přesto si několik šancí dokázaly vytvořit.

Na první šanci si diváci museli počkat až do třiatřicáté minuty. Hostující stoper Webster hlavou jen prodloužil míč před Raúla Jiméneze, který z pravé strany šestnáctky zakončoval efektním volejem. Mířil ale vedle bližší tyče.

Jinak se však fanoušci na Molineux Stadium museli pořádně nudit. Až v 76. minutě domácí vystrašili svého soupeře. Traoré dovezl míč do pokutového území, kde ho předal Danielovi Podencemu. Jeho střelu hosté zablokovali a balón se odrazil k Raúlovi Jiménezovi. Ten našel prostor mezi nohama protihráčů, ale balón nakonec směřoval přímo na brankáře Ryana.

Největší tutovku si však Wolves schovali až do nastaveného času. Doherty nahrál z pravé strany míč do šestnáctky, kde ho Jiménez sklepnul proti noze Leandera Dendonckera. Ten však pálil nad břevno.

Wolves jsou po bezbrankové remíze na páté příčce, dnes se však před ně mohou dostat United. Brightonu patří patnáctá příčka.

Autor: Petr Procházka / fantasyfootballscout.co.uk, livesport.cz

Komentáře (4)

Přidat komentář
Kohout 1882

za Wolvew bude hrát Mourinho jo ? , 2:0

Reagovat
Elmas

Rozhodl se přidat k početné portugalské družině.

Reagovat
martin1

Reagovat
Elmas

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele