Premier League - souhrn 25. kola

19.02.2021, 22:54, aktualizováno 22.02.2021, 22:57
Komentáře a souhrny
Bruno Fernandes (© AFP)
Manchester City veze body z Emirates Stadium a na čele tabulky má na rovněž úspěšné Manchester United a Leicester City desetibodový náskok. West Ham přetlačil v derby Tottenham a drží se na čtvrté příčce, neboť Chelsea se rozešla smírně se Southamptonem. Čtvrtou po sobě jdoucí domácí prohru zaznamenal Liverpool, tentokrát v derby podlehl Evertonu. Fulham v důležitém klání přetlačil Sheffield United...

Brighton & Hove Albion - Crystal Palace 1:2

22.02.2021 21:00

Góly: 55. Jöel Veltman - 28. Jean-Philippe Mateta, 90+5. Christian Benteke

Nestranný divák musel po závěrečném hvizdu takzvaného "M23 Derby" soucítit se zlomenými fanoušky Brightonu. Domácí "Rackové" totiž většinu zápasu tlačili na pilu, nakonec ale kvůli inkasované brance z posledních minut vyšli naprázdno.

Hosté z Crystal Palace šli do vedení již v prvním poločase, a když po vyrovnání ustáli tlak na vlastní svatyni, udeřili v nastaveném čase z kopačky Christiana Bentekeho."Orli" se tak minimálně na jeden den uhnízdili v tabulce na třináctém místě. Brighton zůstává šestnáctý.

První tutovka přišla až ve 28. minutě, čekání nicméně stálo za to. Postupnou akci Crystal Palace zrychlil Kouyaté přihrávkou na rozběhnutého Ayewa. Ten před bránou našel Matetu, který svůj první gól v Premier League vstřelil šikovnou patičkou - 0:1. O tvorbu akcí se přitom víc starali domácí, avšak jejich pokusy končily daleko před svatyní soupeře. To hosté byli v první půli maximálně efektivní a díky Matetově parádě dokonce i efektní.

Tlak Brightonu zkraje druhého poločasu ale vedl v 55. minutě k vyrovnání. Míč se výhodně odrazil k osamocenému Veltmanovi, jenž střelou k tyči překonal gólmana Palace Guaitu. Za dalších šest minut mohl obrat dokonat Trossard, jenže v obrovském zmatku před bránou hostů nepropálil Guaitu ani další snad čtyři bránící hráče.

Domácí vyvolali v pokutovém území londýnských "Eagles" několik závarů, které končily až komickým dobýváním obranného valu. Další gól už ale Brighton nepřidal. V 70. minutě pálil střídající Lallana těsně nad břevno, střely Welbecka a Jahanbakhshe zase zablokoval obětavý Cahill. A tak přisla v nastaveném čase šokující studená sprcha. Do centru Townsenda se opřel Benteke, jehož volej k tyči zajistil hostům nečekanou výhru.

Více informací k zápasu

Manchester United - Newcastle United 3:1

21.02.2021 20:00

Góly: 30. Marcus Rashford, 57. Daniel James, 75. Bruno Fernandes (pen.) - 36. Allan Saint-Maximin

Manchester United v souboji s Newcastlem zrovna dvakrát nepřesvědčil, přesto ale po výhře 3:1 získal všechny tři body. Rudým ďáblům se příliš nepovedl první poločas, ve kterém byli hosté ze severu Anglie více než vyrovnaným soupeřem, po brance Jamese z kraje druhého dějství však parta Ole Gunnara Solskjaera převzala otěže zápasu pevně do svých rukou a díky penaltě Fernandese pak patnáct minut před koncem duelu definitivně potvrdili svoje vítězství. Celek z Manchesteru tak zůstává na druhé příčce tabulky, naopak Newcastle už se musí ohlížet přes rameno, jelikož se na něj nepříjemně dotahuje osmnáctý Fulham.

První minuty hry patřili poněkud překvapivě hostujícímu týmu. Nejprve vyslala na branku De Gey záložník Willock nepříjemnou tečovanou ránu, kterou španělský brankář musel vytáhnout konečky prstů. O pár minut později pak De Gea chyboval v rozehrávce, Joelinton našel na hranici pokutového území osamoceného Shelveyho, který ale pálil vysoko nad. Domácí kontrovali ranou Wan-Bissaky ze střední vzdálenosti, s tou si ale Darlow v pohodě poradil. Po třiceti minutách ovšem došlo k prvnímu pohybu ve skóre - to se na levé straně hezky uvolnil Rashford, vnikl do pokutového území a ranou z úhlu využil zaváhání hostujícího brankáře. Úvodní gól však favorita živou vodou nepolil, ba naopak - vyrovnat mohl nejprve utěšenou ranou ze střední vzdálenosti Saint-Maximin, jeho dělovku ale De Gea vyrazil na roh. Ten hosté rozehráli nakrátko a po centru Willocka se k odraženému míči dostal opět Saint-Maximin, který tentokráte prudkou ranou pod břevno prostřelil De Geu a srovnal na 1:1.

V druhé půli přece jenom domácí celek vyvinul větší aktivitu a úsilí, ovšem první nadějnou příležitost měli opět hosté. To se k míči dostal kdo jiný než Saint-Maximin, z levé strany si navedl míč na střed pokutového území a prudkou ranou donutil De Geu k rychlé reakci - španělský brankář si však počínal výborně a prudký projektil dokázal ztlumit ve svých rukavicích. Po deseti minutách druhého poločasu pak přišel klíčový okamžik, když se na levém okraji pokutového území uvolnil Matic, jeho křižnou přihrávku ještě ve skluzu posunul Fernandes k volnému Jamesovi, který ranou na bližší tyč vrátil Rudým ďáblům vedení.

Definitivní pojistku mohl o chvilku později přidat jinak neviditelný Martial, jeho prudká rána z pravé strany však Darlowa nezaskočila. Pojistky se ovšem domácí celek přece jenom dočkal, a to když patnáct minut před koncem hostující Willock nešikovně fauloval v pokutovém území aktivního Rashforda a byla odpískána penalta. K té se postavil opět Bruno Fernandes a s jistotou sobě vlastní upravil na konečných 3:1.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Manchester City 0:1

21.02.2021 17:30

Góly: 2. Raheem Sterling

I po této neděli platí, že poslední ligový gól do sítě Manchesteru City vstřelil v dresu Arsenalu Laurent Koscielny, který již v londýnském klubu nepůsobí druhým rokem. Arsenal si proti nejlepší obraně Premier League nedokázal poradit a vůbec poprvé v klubové historii podlehl jednomu a tomu samému soupeři na domácí půdě čtyřikrát za sebou, tentokráte 1:0 gólem Raheema Sterlinga již z druhé minuty. Citizens tak slaví již stěží uvěřitelné osmnácté vítězství napříč všemi soutěžemi v řadě za sebou.

Vše podstatné se událo hned v samotném úvodu utkání, neboť Citizens stejně jako v předešlých letech proti Arsenalu dokázali prolomit skóre během první čtvrthodiny. Blesková kombinace po ose Diaz-Mahrez-Sterling skončila nechytatelnou hlavičkou posledního jmenovaného, jenž se zvládl uvolnit mezi výrazně vyššími obránci soupeře a vstřelil tak Arsenalu již svůj pátý gól v posledních pěti zápasech.

Brzké manko s domácím týmem zamávalo a chybělo jen velmi málo, aby manchesterští své hubené vedení rozmnožili. Sterling však po výborné kolmici De Bruyneho nedokázal pod tlakem bránících hráčů zakončit a pokusy aktivního Mahreze či Ilkaye Gündogana se k brankáři Lenovi díky včasným blokům hráčů v červeném ani nedostaly. Po půlhodině hry tak Arsenal přečkal nejhorší a podařilo se mu po zbytek zápasu soupeři vyrovnat.

Rozdíl ve skóre však již hrál ve prospěch Citizens, kteří po celých 90 minut potvrzovali, proč platí za suverénně nejlepší defenzivu v Premier League, a hráče Arsenalu do žádných větších šancí nepouštěli. Domácí sice v první půli měli několikrát blízko, aby přece jen brankáře Edersona prověřili, jenže i jejich nejnadějnější protiútoky selhaly v předfinální fázi a brazilský gólman si tak musel poradit jen s dalekonosnou ranou Tierneyho.

Po změně stran bylo šancí na obou stranách ještě méně než v půli první. Přestože se "Kanonýři" těšili většímu procentuálnímu držení míče, proti vycizelované defenzivě Manchesteru se nedokázali probít ani ke střeleckému pokusu, natožpak vyložené příležitosti, a největším ohrožením pro Edersona tak byl paradoxně jeho vlastní spoluhráč João Cancelo, jehož nezdařený nákop přinutil jedničku Citizens k nesnadnému odkopu z voleje před dotírajícími hráči Arsenalu.

Cancelo měl vzápětí i nejblíže ke gólu na druhé straně, když se po kombinaci se střídajícím Jesusem ocitl ve výtečné střelecké pozici v hloubi pokutového území, avšak svou ránu "šajtlí" poslal těsně vedle vzdálenější tyče. Když pak v dalším slibném brejku hrubě neuspěl ani sám Jesus, skončilo nepříliš akční utkání těsnou výhrou Manchesteru City 1:0, která tým Pepa Guardioly přiblížila znovu o kousek blíže ligovému titulu, zatímco Arsenal zůstává ponořen v polovině tabulky.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Leicester City 1:2

21.02.2021 15:00

Góly: 48. Bertrand Traoré - 19. James Maddison, 23. Harvey Barnes

Fotbalisté Aston Villy prohráli v utkání 25. kola Premier League s Leicesterem City. Ten do vedení v prvním poločase poslali Maddson s Barnesem, za domácí pak snížil Traoré.

Hostující celek se v devatenácté minutě ujal vedení. Jamie Vardy vyhrál hlavičkový souboj a míče se chopil Harvey Barnes, který přihrával více na střed, kde se nacházel James Maddison. Jeho zakončení zamířilo po zemi do pravého spodního rohu branky, a ačkoliv se Emiliano Martínez míče dotkl, nezabránil mu, aby se od tyče odrazil za brankovou čáru.

O čtyři minuty později už Leicester vedl o dva góly. V šestnáctce se uvolnil Jamie Vardy, jehož dělovku vyrazil Emiliano Martínez před sebe. Výborně byl ale postavený Harvey Barnes, který balon uklidil pod břevno.

Ve zbytku prvního poločasu se už příliš podstatného nestalo, za to hned na začátku toho druhého se děly divy. Aston Villa totiž snížila na 1:2. Po výborné kombinaci na levé straně přišel centr, který za sebe prodloužil John McGinn. K balonu se pak dostal Betrand Traoré, který propálil bezmocného Kaspera Schmeichela. Ten se po inkasované brance ještě postrkoval s Olliem Watkinsem.

K přímému kopu se v 60. minutě postavil James Maddison, jenž kroutil balon do pravé šibenice. Jenže jeho pokus byl příliš pomalý, a tak jej vyrazil na roh Emiliano Martínez.

Domácí sice v nastaveném čase svého soupeře zamkli před jeho bránou, k žádné větší příležitosti se však nedostali. Z levé strany odcentroval v 95. minutě Ahmad Almuhammadí, který poslal míč na zadní tyčku, kde se nejvýše dostal Timothy Castagne. Aston Villa byla dál u míče a centrovala znovu z pravé strany, ovšem hlavička Tyronea Mingse byla hodně nepřesná.

Aston Villa je po prohře na osmém místě, Leicester je prozatím druhý.

Více informací k zápasu

West Ham United - Tottenham Hotspur 2:1

21.02.2021 13:00

Góly: 5. Michail Antonio, 47. Jesse Lingard - 64. Lucas Moura

I přes mohutný tlak Tottenhamu v závěru zápasu bere tři body ze zápasu 25. kola Premier League West Ham. Ten vyhrál díky brankám Antonia a Lingarda 2:1, za hosty jen snížil Lucas.

Kladiváři se ujali vedení už v páté minutě. Tomáš Souček byl na křídle důrazný v souboji s Reguillónem, z jeho práce pak Jarrod Bowen vytěžil výborný centr, který nadvakrát propasíroval za brankáře Llorise Michail Antonio.

Po rohu v šestnácté minutě Lukasz Fabianski velmi nejistě zasáhl, z čehož vnikla obrovská skrumáž. Po mnoha odrazech míče měl velkou šanci Harry Kane, jeho střela ale byla zablokována. Následně musel být ošetřen Tomáš Souček, jenž měl zakrvavený obličej po nepříjemné srážce s Davinsonem Sánchezem.

Po Cresswellově centru od rohového praporku se ve 38. minutě do vzduchu zavěsil Craig Dawson a jeho hlavičku pod břevno Hugo Lloris vyrazil. K Francouzově štěstí míč mířil na střed branky, jinak by měl podstatně větší problémy.

Dawson zaváhal v nastaveném čase první půle u vlastního pokutového území, nedokázal míč odkopnout, z čehož mohl těžit Harry Kane, jeho přízemní ránu však Fabianski vyrazil.

Dramatický úvod druhého poločasu zařídil ve 47. minutě Jesse Lingard, který se dostal za záda hostujících obránců a překonal brankáře Llorise, jeho radost ale zastavil zdvižený praporek pomezního rozhodčího Westa. Vše ale nakonec změnil videorozhodčí. Po Fornalsově přihrávce se zdálo, že Lingard dotykem z první posouvá míč zpět Fornalsovi, jenž byl zřejmě v těsném ofsajdovém postavení, Jesse Lingard ale sám doběhl míč, ve výsledku tak přihrál sám sobě a skóroval.

Tottenham zdramatizoval zápas v 64. minutě z rohového kopu. Na centr Garetha Balea si naskočil Lucas a svoji hlavičku nasměroval přesně k bližší tyči.

V 79. minutě Tottenham zahrozil z brejku, když se Harry Kane uvolnil na pravém křídle, jeho přihrávku před branku nejdříve skvěle odvrátil v poslední chvíli Declan Rice, Kane se pak ale zase zmocnil odraženého míče a připravil dobrou pozici pro Balea, jehož projektil skončil na břevně.

V 92. minutě mohli Kohouti přeci jen vyrovnat. V obrovském závaru před brankou West Hamu Vladimír Coufal nakopl míč do Sona, od kterého se odrazil do tyče domácí branky.

West Ham se díky výhře vrátil zpět na čtvrtou pozici, Spurs jsou devátí.

Více informací k zápasu

Fulham FC - Sheffield United 1:0

20.02.2021 21:00

Góly: 61. Ademola Lookman

Velmi cenné a důležité vítězství si v zápase dvou celků ze sestupového pásma připsal Fulham. Ten na domácí půdě udolal Sheffield poměrem 1:0, a to díky Lookmanovi, jenž se prosadil po hodině hry.

První polovina utkání se nesla v poměrně nudném duchu. Vše, co stojí za zmínku, jsou dvě střely Cottagers na bránu, který zároveň po většinu času držel míč. Blades naopak nedokázali vypálit ani jednou.

Po přestávce už to bylo podstatně zajímavější. Pár minut po návratu ze šaten předvedl i díky troše štěstí výbornou individuální akci Loftus-Cheek, který dokázal překonat i brankáře, na poslední chvíli ale balon odkopl Baldock.

Když byla odehrána hodina hry, nikdo už Sheffield nezachránil. Andersenův nákop za obranu našel Ademolu Lookmana. Ten měl rovněž přízeň štěstěny, díky níž obešel obránce, a následně prudkou ranou z úhlu překonal i Ramsdalea.

Za pár minut měli Blades asi jedinou větší šanci na vyrovnání, avšak Stevens si vylámal zuby na Areolovi. V tabulce je tak Fulham aktuálně tři body za záchranou, naopak v případě jeho soupeře je těch bodů třináct.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Everton FC 0:2

20.02.2021 18:30

Góly: 3. Richarlison, 83. Gylfi Sigurdsson (pen.)

Trvalo to dlouho, přesto se to Evertonu povedlo. V přímém souboji o pohárové pozice uspěl na Anfieldu 0:2 a poprvé od roku 2010 vyhrál v liverpoolském derby. O vítězství 0:2 se brankami postarali Richarlison a Sigurdsson.

Jürgen Klopp na stoperu vsadil na Kabaka s Hendersonem, v záloze se představili Jones, Wijnaldum a Thiago. Před nimi operovala tradiční útočná trojice. Carlo Ancelotti vsadil na sestavu s pěti obránci, třemi záložníky a Richarlisonem a Rodríguezem v ofenzivě.

Na první větší vzrušení a rovnou i branku jsme nemuseli čekat dlouho. Ve třetí minutě Rodríguez poslal za obranu Richarlisona, který si tváří v tvář Alissonovi poradil a po zemi na zadní tyč zakončil.

Po dvaceti minutách mohlo být vyrovnáno, zpoza vápna vyslal famózní volej směr Pickfordova brána Henderson. Gólman Toffees předvedl ještě lepší zákrok a střelu vyrazil. Právě Henderson byl po půlhodině tím, kdo musel kvůli zdravotním potížím střídat.

Nedlouho poté se blýsknul i Alisson. Digne bravurně odcentroval na Colemana, jehož hlavička nadělala brazilskému brankáři obrovské potíže. Po třech čtvrtinách utkání mohl vyrovnat Salah, který po kombinaci Firmina se Shaqirim ztroskotal na Pickfordovi.

Další klíčový moment utkání přišel po osmdesáti minutách. Richarlison vyslal Calverta-Lewina, který sice nedokázal skórovat, nicméně Alexander-Arnold jej dohrál a sudí nařídil pokutový kop. Jeho exekuce se ujal Gylfi Sigurdsson, a ačkoliv Alisson vystihnul směr, lapit míč se mu nepodařilo.

Reds se odhodlali k závěrečnému náporu, jehož vrcholem byla situace ze druhé minuty nastavení. To vypálil ze střední vzdálenosti Wijnaldum a Pickford měl s touto ranou plné ruce práce.

V nastavení pak mohl ještě navýšit rozdíl ve skóre Sigurdsson, jeho střele ale chybělo pár centimetrů. To ale nic nezměnilo na konečném výsledku 0:2. Ten znamená to, že oba celky mají aktuálně shodný počet bodů. Liverpool je díky lepšímu skóre šestý, sedmý Everton má ovšem jeden zápas k dobru.

Více informací k zápasu

Burnley FC - West Bromwich Albion 0:0

20.02.2021 16:00

Góly: -

Záchranářský souboj mezi Burnley a West Bromwichem Albion nakonec skončil bez branek. Utkání mnoho příležitostí nenabídlo, hosté navíc museli více než hodinu dohrávat bez stopera Ajayiho, který byl vyloučen za úmyslné hraní rukou. Přesilová hra však domácímu celku paradoxně spíše uškodila a byli to spíše hostující hráči, kteří měli blíže k výhře.

První zajímavou možnost měl na svých kopačkách obránce Furlong, jeho kroucená rána z hranice vápna však mířila těsně vedle. Po dvaceti minutách podobně napřáhl zpoza pokutového území také Pereira, jeho rána už mířila přesně k tyči, jenže ji konečky prstů dokázal zlikvidovat brankář Pope.

Po půlhodině hry svým spoluhráčům zle zatopil Gallagher, který pokazil zpětnou přihrávku a poslal do protiútoku útočníka Vydru. Ten si šikovně obhodil stopera Ajayiho, který míč ale úmyslně zablokoval rukou. Hlavní sudí Dean tento prohřešek ale přehlédl a nechal pokračovat ve hře - upozornit jej tak musel až asistent u videa, který hlavního rozhodčího vyslal k obrazovce, po kterém se rozhodl obránci hostujícího celku udělit rovnou červenou kartu.

Burnley se v přesilové hře pokusilo vyvinout větší útočnou aktivitu, do žádných vážnějších šancí se ale nebylo schopno propracovat. Po centru Lowtona si jeden ze zadáků hostujícího celku málem vsítil vlastní gól, ovšem to bylo ze strany Burnley takřka všechno.

Naopak v podání hostí pálil ještě jednou nebezpečně záložník Pereira, který ale v tomto případě branku minul, Maitland-Niles z výhodné pozice branku pro změnu přestřelil, a když se ani v jediné vyložené příležitosti zápasu neprosadil hostující Diagne, jenž pálil pouze do břevna, dospělo utkání k nudné bezbrankové remíze.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Chelsea FC 1:1

20.02.2021 13:30

Góly: 33. Takumi Minamino - 54. Mason Mount (pen.)

Chelsea po sérii 4 výher v řadě tentokráte zaváhala, když si z jihu Anglie odváží pouze bod po remíze 1:1. Hosté sice byli takřka po celý zápas lepší celkem, jejich převahu se jim ovšem nedařilo přetavit ve vyložené šance, a protože obranná řada Southamptonu dovolila dvě nadějné příležitosti, musí se Thomas Tuchel spokojit s jen jedním bodem. Southampton navzdory očekávání dokonce vedl, když se v první půli prosadil Minamino, na jeho trefu odpověděl po změně stran Mount.

Utkání začalo pořádným náporem Blues, kteří svému sokovi téměř nepůjčili míč. Southampton se sice snažil o aktivní přístup a vysoké napadání, jenže se mu nedařilo jakkoliv odebrat soupeři balón - naopak stoperská trojice Chelsea v kombinaci se záložním duem dokázala skrze vysunutý blok soupeře celkem jednoduše dostávat balóny na své ofenzivní spoluhráče. Jenže byla to právě finální třetina hřiště, kde byl pro Blues kámen úrazu. Ani James, Werner či snad Tammy Abraham totiž na posledních dvaceti metrech nevolili optimální řešení. Byl to zejména německý útočník, který se za vápnem domácích dostal několikrát do solidní pozice, jenže ji nebyl schopen efektivně zužitkovat a balón v takových chvílích většinou jen odevzdal. V podstatě jedinou vážnější šancí v úvodních 25 minutách tak byl volej Alonsa, kterému předcházel pěkný únik a centr v podání Jamese, nicméně ta mířila bohužel pro hosty mimo.

A tak na sebe upoutali pozornost také domácí fotbalisté - ti nejprve pěkně zakombinovali po pravé straně, načež se jim podařilo uvolnit na prostředku stojícího Redmonda, který parádní kolmicí vyzval do úniku Minamina. Ten ve vyložené příležitosti nezpanikařil, chytrou zasekávačkou si na zem posadil jak vracejícího se Azpilicuetu, tak brankáře Mendyho a do odkryté brány pohodlně skóroval. Odpovědět mohl po standardní situaci Zouma, jeho hlavičku však brankář McCarthy bravurně zlikvidoval.

Do druhého dějství vlétla Chelsea s přece jen o něco větší intenzitou a odměna na sebe nenechala dlouho čekat - po rohovém kopu a krátké kombinaci byl ve vápně podražen Mason Mount a sám se postavil k exekuci pokutového kopu, který také bez větších potíží proměnil. Do vedení mohl o chvíli později Chelsea posunout Alonso, ten však z výhodné pozice nedokázal přestřelit zeď. V další fázi utkání upadlo do boje o střed pole, kterému vévodily hloupé ztráty v podání dvojice Kovačič - Kanté. Dvacet minut před koncem mohl Southamptonu vrátit vedení hlavičkující Vestergaard, ten ale orazítkoval jen břevno.

Patnáct minut před koncem se postaral o pořádný vzruch trenér Tuchel, který se rozhodl stáhnout již střídajícího Hudsona-Odoie, místo kterého na plac poslal Ziyecha. Hernímu projevu Chelsea to však nepomohlo, a když v posledních minutách jednu z mála nadějných příležitostí neproměnil James, dospělo utkání k nerozhodnému výsledku 1:1.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Leeds United 1:0

19.02.2021 21:00

Góly: 64. Illan Meslier (vl.)

Wolverhampton Wanderers zvládl zápas 25. kola Premier League s Leedsem United, který vyhrál nejtěsnějším rozdílem. Jediný gól utkání byl vlastní a vstřelil si jej brankář Illan Meslier.

Pedro Neto vyzkoušel ve dvanácté minutě své střelecké štěstí zakončením ze střední vzdálenosti. Meslier proti jeho technické ráně vytáhl nádherný zákrok a vyškrábl míč nad břevno.

Klich zkusil ve 28. minutě domácího brankáře překvapit střelou z neskutečného úhlu. Patrício nakonec lovil míč na brankové čáře. Poté přišla ještě dorážka, ale balon do sítě neprošel.

Na opačné straně se po rychlém protiútoku zjevil v pokutovém území Nelson Semedo, který pálil pravačkou, ale trefil hostujícího brankáře.

Hostující celek v 64. minutě zahrával přímý kop na polovině Wolverhamptonu. Raphinha odcentroval na malé vápno, ale Cooper hlavou poslal míč jen do míst, kde stál Patrício, který reflexivně zasáhl.

V téže minutě se domácí dostali do vedení díky kurióznímu gólu. Adama Traoré si navedl míč do blízkosti velkého vápna, odkud zakončil pravačkou. Jeho technický pokus orazítkoval spojnici břevna a tyče a míč se vrátil zpět do hřiště. Následně se však od zad Illana Mesliera odrazil do sítě.

O tři minuty později Leeds zahrával přímý kop na polovině soupeře. Raphinha vymyslel nadýchaný centr na zadní tyč, kam si naběhl Cooper, jenže ve skluzu levačkou trefil jen brankáře.

V 94. minutě mohlo být vyrovnáno. Po centru z pravé strany hlavičkoval v pokutovém území Raphinha, ale Patrício jeho pokus vyškrábl.

Wolves se v tabulce díky výhře dostali před Leeds na jedenáctou příčku, hostí jsou dvanáctí.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Manchester City25185250:1559
2.Manchester United25147453:3249
3.Leicester City25154644:2749
4.West Ham United25136639:2945
5.Chelsea FC25127641:2543
6.Liverpool FC25117745:3440
7.Everton FC24124837:3340
8.Aston Villa23113937:2636
9.Tottenham Hotspur24106837:2736
10.Arsenal FC251041131:2634
11.Wolverhampton Wanderers25961026:3233
12.Leeds United241021240:4332
13.Crystal Palace25951129:4332
14.Southampton FC24861031:4030
15.Burnley FC25771118:3028
16.Brighton & Hove Albion25511926:3226
17.Newcastle United25741426:4325
18.Fulham FC254101121:3222
19.West Bromwich Albion25281519:5514
20.Sheffield United25322015:4111

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (913)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Kebab

Reagovat
Taiger

Durum > Doner

Reagovat
Studni

Reagovat
SunFells

Zapečený Doner > Durum

Reagovat
Manik...

Box > Durum > Doner

Reagovat
smazaný uživatel

falafel > to plastovy "maso"

Reagovat
Thab

vůbec, křupavej döner je strop

Reagovat
iamnotdave

z Berlína nebo aspoň z Německa a ne z toho stejnýho zdroje, jak to má většina u nás

Reagovat
smazaný uživatel

Vetsina u nas ho ma z Nemecka, ne?

Reagovat
iamnotdave

To jo, ale v Německu si to dělají sami a v porovnání s tím co máme my je to nebe a dudy.

Reagovat
Whitemedia

Mount na hrad.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea už má víc penalt než United, ale rozhodčí neustále tlačí United

Reagovat
Emqick

Ano, přesně tak.

Reagovat
Svatej

Kde je ten iamek s tim jeho ufnukanym smajlikem, kdyz ho potrebujem?

Reagovat
Taiger

Reagovat
avicii

Reagovat
blade115

Reagovat
Minister

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

nezvládač Paťo.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
icka

Reagovat
vladis271

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
J0EL

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
iamek

A to jsem čekal, ze tam pískne divadlo od Abrahama

Reagovat
Walter_Sobchak

Reagovat
Svatej

Well well well, how the turntables

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ten serial miluju..

Reagovat
Mastný Chobot

keď sme pri tom, kde si viem pozrieť ten britský v čo najlepšej kvalite?

Reagovat
icemike

Kontext, prosím

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
Baronne

Carell

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
icka

Reagovat
Infi

Reagovat
TopinB

Reagovat
Talker

Máme o jednu penaltu víc, než vy. Vy jste měli loni dvojnásobek (14)...

Reagovat
Swarley

Vítej na EF

Reagovat
Kixi Syhimour

Výsledek příjemné překvapení, obzvlášť do druhé půle jsem moc nadějí Saints nedával, nakonec tam měli i to břevno, Minamino za gól .

Chelsea od penalty příšerný výkon, už ani do těch náběhů se nedostávali, nad vodou je držel skvělý Mount. Co se těch náběhů týče, tak to byla většinou ale strašná řešení od těch útočníků, Southampton to tam měl dost často odkryté, často nastala situace kdy byl napravo zcela volný hráč, ale nic z toho nevytěžili, stopeři Southamptonu potom výborný výkon

Reagovat
Talker

Je strašný, jak jsme šíleně závislí na Mountovi... Jako jo, občas zahraje CHO, občas zahraje Kovačič, občas se něco povede Wernerovi.

Ale Mount je jediný, kdo konzistentně dělá dobré věci. Neustále v pohybu, tvoří šance, připravuje střely, centruje, střílí. A to hrál letos půl tuctu pozic s různými zodpovědnostmi - LW, AM, LCM, RCM, pivota a falešnou devítku... Naprosto neskutečné, jak ten kluk dokáže zahrát na jakékoliv pozici a být tam nejlepší...

Vlastně podobně i CHO, který hraje wingbacka, hraje křídlo, pomalu hrota, cokoliv, kam ho hodíme a podává slušné výkony.

A pak se tu řeší Werner, který nesmí hrát křídlo, nesmí hrát čistokrevného hrota, nesmí tohle a musí tohle a podobně i u Havertze. Šílenej rozdíl v těch hráčích, které si vychováme a které koupíme v té univerzálnosti a adaptabilitě.

Reagovat
Svatej

Reagovat
mesyas

Otevřít si zpětně komentáře uživatelů a fandů, kteří tu nebo na FB psali, že Havertz bude hrát místo Mounta. Ten kluk nikdy nepřestal makat a věřím, že bude ještě lepší, bez něho to prostě nefunguje no.

Reagovat
Talker

Tak regulérně jsem se toho bál, protože přece jen to byla posila za 70 mega. Každopádně tam bude vždy tlak toho drahého hráče hrát, protože stál hromadu peněz a je to vidět i na Kepovi, kdy dostává minuty, i když by měl sám zrušit smlouvu a věnovat se něčemu jinému, než fotbalu.

Díky bohu za Lamparda, že nám tu vytvořil ten kádr, který vytvořil a dal šance některým hráčům. Teď na tom jen stavět.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud je tým jako Chelsea závislá na jednom hráči, tak to určitě není dobré. Tuchel by se měl zamyslet a něco s tím dělat. Třeba i Mounta posadit

Reagovat
Svatej

doprdele

Reagovat
Whitemedia

Ten chuj by posadil jediný důvod, proč zapnout naše zápasy..

Reagovat
hona.kub

proč by měl posadit nejlepšího hráča? on tvoří, on bojuje, on presuje, on dává góly, tak proč?

vaříš z vody vole...

Reagovat
Baronne

Odborník, to se pozná

Reagovat
stas87

Wow, neskutecny humor. Divim se, ze te Chelsea nezamestna, takoveho experta je skoda na EF.

Reagovat
Whitemedia

Tuchel says Abraham wasn't brought off due to injury. Hudson-Odoi not injured either – wasn't happy with the energy

Mezitím Alonso a jeho energie..

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
icka

to pak nechápu

Reagovat
Salfovic

Neměl by dát Vydra už někdy gól ?

Reagovat
Pharrell

Raději počkej na Fulham

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kbtk23

Reagovat
iamek

Lol

Reagovat
Kixi Syhimour

Absolutně jsem ztratil důvěru v ten tým, nejvíc o dnešním zápase asi vypovídá, jaký výkon stačil Evertonu na 3 body.

Reagovat
cubazi

Reagovat
Luc-Luc

je tam deka, ale nejvic me sere, ze nedrou ti hraci az na Maneho a Robba

Reagovat
nani92

Gratulujem Liverpoolu k výsledku

Reagovat
Svatej

Reagovat
bbbauch

Diky sampioni

Reagovat
Liquid

Reagovat
Neutron

Reagovat
icka

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
YNWA__MSN

Tak a dost. Už zase ta nesmyslná praso tiki taka bez nápadu a kreativity, obrana naprosto strašná, střídá Origiho v 88 Wtf... ... Co na to říct.. Dost možná si bude muset Steve G v létě zabalit kufry a vyrazit směr zpátky domů

Reagovat
YNWA__MSN

A už nechci slyšet výmluvy kolik máme zraněných letos je zraněných hodně v každém klubu kvůli nahustenemu programu.... A proto je masochista jde do sezóny jen s trojici CB Matip, Gomez VVD

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Salfovic

Neexistuje nějaká soutěž o to kdo odVARuje nejdebilnější penaltu ?

Reagovat
Kixi Syhimour

Určitě nějaká bude, ve vedení pravděpodobně je ta loňská proti Aston Ville pro United.

Reagovat
YNWA__MSN

A není to jedno jestli prohrát v lize 0:1 nebo 0:2?Nebo věříš, že by ten nulový útok vyrovnal zázračně někdy v 90 min?

Reagovat
Salfovic

Já vsadil na Everton (dík za kurz 7,3) ale tohle je prostě další WTF penalta.

Reagovat
Luc-Luc

zkurveny tiki taka, uz se na to vyserte, jinak takto pojmout derby, to je na pest, kdyz se nedari, tak to musi kurva soupere bolet, bezte do prdele fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Copak, copak? Problémy v ráji? Kloppo vám přestává vonět?

Reagovat
Liquid

Reagovat
aragorn

Kdyby jsme dostali CK tak příští zápas regulerne neslozime jedenáctku. Taky sem si říkal, že je mohli trošku přejet ale pak jsem si uvědomil, že příště by hrál někdo z juniorky

Reagovat
Luc-Luc

to nevadi, horsi by to nebylo, chybi tam agresivita a to je spatne

Reagovat
vladis271

hlavne na tiky taka potrebuješ Iniestu, Xavihi, Silvu etc... my tam máme Jonesa, Giniho a posúvača do strany a dozadu Thiaga. Nikdy sme tiky taku nehrali, a ked ano nešlo nám to. Ak sme to hrali tak na udržanie výsledku a kontrolu zápasu a teraz sa ideme hrať na Pepkove City?

Reagovat
YNWA__MSN

Ancelotti si Kloppa namazal na chleba...každý nás má přečtené pořád jedno a to samé...soupeři stačí hrát defenzivněji a na protiútoky a je to....Výhra proti Lipsku byla jen díky katastrofálním individuálním chybám soupeře...LM se vzdaluje

Reagovat
Svatej

Debilni sezona, ja uz ani nevim, komu mam přát ztrátu bodů, která by nám prospěla

Reagovat
Vlkoslav

Reagovat
Walter_Sobchak

Liverpool have lost four straight league home games for the first time since 1923

Klopp rekordman

Reagovat
mimi_united

Jurgen Flopp

Reagovat
Svatej

To na ten jejich unbeaten run hazi nepeknej stín.

Reagovat
iamek

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jardin

Ten rok take vyhrali ligu

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
EXoRcIsT

Penalta nepenalta Liverpool si nezasluzil ani bod

Reagovat
cubazi

Reagovat
Liquid

Reagovat
YNWA__MSN

Reagovat
smazaný uživatel

a keby uz, tak davno mohlo byt vyrovnane

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
cubazi

Další ligový zapas, dalšia prehra.

Inak kto pozera celu sezonu tak toho to nemože prekvapiť, už od prveho kola sme hrali sračku, len stale nejak sme to usrali. Ale tie časy su preč. Sme tam kde sme boli roky minulé predtým.

Ja tu čas sa podakovať hráčom a rozlučiť sa.

Chce to nový vietor, nove myšlienky rychlosť, hlad po uspechu.....

Preto:

Matip, Ox, Origi, Gini, Keita, Mane, Firmino, Salah, Thiago, Kabak - von

Milner - ostať v tyme ako asistent

Klopp dakujem ale náš štyl je už prečitany a ty nove veci skušať očividne nechceš. štastnu cestu do Bayernu.

In: Stieve G

Reagovat
Walter_Sobchak

Reagovat
Luc-Luc

Stevieho cas prijde, ale zatim Klopp musi zustat

Reagovat
cubazi

Ked niečo dlhodobo nefunguje chce to zmenu. Ale Klopp ukazal že sa nevie prisposobiť, nedokaže hrať iny system možno viac defenzivny... Stale skušame to iste a stale rovnake vysledky... Pokial nediokaže urobiť zmenu nemože ostať koučom.

Reagovat
Kixi Syhimour

Nevie se přizpůsobit letos a to má ještě omezené možnosti tím neskutečným lazaretem.

Vyhrál s náma LM a titul, samozřejmě že si zaslouží šanci po jedné nepovedené sezóně (a to ještě tolik specifické).

Reagovat
vladis271

Reagovat
Luc-Luc

presne, do ledna to nebylo spatne, je potreba vymenit tri ctyri hrace v lete, okyslicit ten tym, a hrat zase zezadu na brejky, na tyhle nekonecny prihravky kolem vapna jsem uz alergickej

Reagovat
cristiano.K.

Ten tým okysličil Jota a Thiago. Problém je zranění pěti stoperů ze tří

Reagovat
Beči

Reagovat
Hokaido

Jj, Klopp, kterej kompletně změnil systém během prvního roku v Liverpoolu a udělal z něj nejlepší tým na světě (alespoň na rok), nedokáže hrát jiný systém.

Bez něj budete s vaší přestupovou politikou za rok zase na úrovni Evertonu, měli byste za ním stát a ne ho vyhazovat.

Reagovat
smazaný uživatel

ja sa akurát bojím, že rezignuje...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud budou na úrovni Evertonu, tak si polepší. Dnešek ukázal, že v současné době úrovně Evertonu nedosahují

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Neutron

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
El Cid z City

Thiago k nám, absolutní topka mezi záložníky.

Reagovat
smazaný uživatel

ja pojdem k vam zachvilu

Reagovat
Mastný Chobot

si Giroud?

Reagovat
smazaný uživatel

i wish

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
YNWA__MSN

Mané, Firmino, Thiago a Milner nechat

Wijnaldum odchází do Barcelony

Matipa, Origiho, Keitu prodat

Kabaka v létě nekupovat - je strašně pomalý a za 20mega se dá najít někdo lepší

Jestli Klopp v létě odejde, tak ho musí nahradit jedině Stevie, který si v Rangers vede výborně a už ted má víc trenérských zkušeností než měl když začal takovej Zidan, Lampard, Ole a další

Reagovat
cubazi

Firmina nechať? To fakt? Potrebujeme goloveho hroťaka nie zajaca čo nahana loptu a strely ma ako Vittek

Reagovat
YNWA__MSN

Bože muj to jako vážně? Firmino když přišel hrál křídlo, umí hrát pod hrot a umí zahrát hrot, tedy je to ofenzivní univerzál...Představ si třeba Firmina jako podhrota a nad ním takovej Haaland

Reagovat
Kixi Syhimour

Firmino opravdu neumí zahrát křídlo nebo hrot, bohužel v současnosti neumí zahrát ani moc toho podhrota.

Reagovat
cubazi

Reagovat
YNWA__MSN

takže on nehrál křídlo, když přišel a v Hoffenheimu? On nikdy nebyl čistej hrot...

Já chtěl poukázat, že by to měl Klopp lépe poskládat....když by měl Firmino nad sebou někoho jako Haaland, tak by na něm ta povinnost dávat goly tolik neležela a mohl by více tvořit

Reagovat
Kixi Syhimour

To je nám ale k ničemu, že hrál křídlo, když přišel a v Hoffenheimu, to je 5 let zpátky, to samé s hrotem, to že byl někdy čistý hrot (a o tom pochybuju, on byl opravdu víc do hloubky pole, CAM třeba) v současnosti nic neznamená, u nás sice párkrát snad čistého hrota hrál, ale taky to podle toho vypadalo. Je to něco jako, kdyby se Mourinho rozhodl postavit hru Spurs na premise, že Bale bude hrát kvalitně na bekovi.

Když už teda někam přesouvat tak ano víc dolu a nad něho ještě hráče, tedy jak píšeš. Nicméně, že zahraje všehovšudy jednu pozici navíc z něho nedělá ofenzivního univerzála.

Jinak ale chápu, co se snažíš říct, ostatně i to 4-2-3-1 už jsme letos myslím zkoušeli.

Reagovat
YNWA__MSN

já bych to viděl asi takto: Becker, Trent, Kabak, Phillips, Robo - Wijnaldum, Thiago - Firmino - Salah, Jota, Mané

Jota už by měl být fit ne tak do dvou týdnů?

Reagovat
Kixi Syhimour

Jota asi ty dva/tři týdny, Fabinho by se ale měl brzy vracet. Toho potom čekám na stoperovi, zároveň ale klasickou hru na 3 útočníky, kdy se to snad díky Jotovi zvedne. Nicméně bych se nedivil, kdybychom párkrát měli na hřišti všechny 4 útočníky, to pak čekám právě ono 4-2-3-1 jako v první polovině sezóny.

Reagovat
YNWA__MSN

Myslíš, že letos tu top4 ukopeme?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, věřím že jsme dosáhli svého dna. Klopp to celé překope a půjdeme zase nahoru.

Reagovat
Kixi Syhimour

Já si myslím, že ji letos nedáme. Jediný kdo by nás možná mohl v současnosti zachránit je Jota, to beru jako poslední naději, nicméně to už bude asi pozdě.

Holt co naděláš, prostě fakt neuvěřitelně sračková sezóna.

Reagovat
Kixi Syhimour

Čistě hypoteticky, když už teda jiného trenéra, tak poslat dardu do Lipska.

Reagovat
vladis271

ne. Klopp musí dostať regulérnu sezónu na to aby to otočil. Všetci sme sklamaní, ale hádam sa nezbavíme coacha s jeho reputáciou.

Reagovat
cubazi

Rozumiem tomu. Ale prečo dokelu neurobi nejake zmeny... Mané celé zle Firmonu podhrotom uplne neviditelny, Salah v lese, Obranu postavim 3členu hoc aj s Nicom wiliamsom aby mohli isť Trent a Robo vyššie...niečo vyskušať... už mi je strašne zle pozerať tu bezmocnosť stale dookola

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

steve má ještě čas

Reagovat
castelL

ako keby Klopp mohol za to, že miesto Upacamena mu donesú Kabaka, ako keby Klopp mohol za to, že sú hráči marní, premýšľaj

Reagovat
cubazi

A kto zato može? Matovič?

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo za to jako může?

Reagovat
vladis271

Sulík predsa

Reagovat
castelL

hráči .. ako môže Klopp ovplyvniť t, že Salah a Mane nie sú schopný dať gol z x y šancí?

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže, když se vyhravalo byl král Klopp. Když se prohrává, můžou za to hráči

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Shottack

Myslím, že několik fanoušků Liverpoolu se regulérně zbláznilo...

Reagovat
Neutron

vyhodit trenera a 3/4 kadru tomu sa hovori koncepcia...

Reagovat
Bandita_Harry

To sa nedá brať vážne

Reagovat
Bandita_Harry

Ty si úplne ale úplne mimo

Reagovat
puji

Dale Johnson, ESPN.

The penalty to Everton was the correct decision - remember intent was taken out of the Laws of the Game.

However, as with David Luiz vs. Wolves, Trent Alexander-Arnold should have been sent off as a clear goal-scoring opportunity was denied for Dominic Calvert-Lewin.

Reagovat
puji

VAR review was to overturn the penalty, not for a red card.

Chris Kavanagh obviously very confident in his decision, with the review being so quick.

But the VAR, Andre Marriner, should have been advising DOGSO red once the referee said he was sticking with the penalty.

Reagovat
Mastný Chobot

to už mi ale príde ako pičovina. Nechcene zabránil istému gólu, tak ok, penalta je na mieste, ale červená je už moc. Za prvé je to dvojitý trest, čo je už z princípu kktina a za druhé je to strašne prísny trest pre toho hráča za niečo, čo nechcel spôsobiť (resp. nemohol ovplyvniť)

Reagovat
PP

pochopím za úmysl - zablokování jasnému golu rukou hráče do brány, zmaření střely na prázdnou bránu skluzem nebo tak něco, ale jinak ani náhodou.

Reagovat
pantondavo

Dvojitý trest je v pořádku, protože penalta se dá špatně kopnout a k čemu ti pak je?

Reagovat
Mastný Chobot

a redka sa dá nevyužiť, tak načo ti je? čo to je za argument?

Reagovat
pantondavo

Tak obecně se hra v početní převaze bere jako výhoda. Já to pravidlo neobhajuju, jen se snažím najít v něm logiku a tu vidím v tom, že jednak je potrestán hráč, který to zavinil a druhak tým. Když nedáš pencli, furt hraješ v početní výhodě, pokud nevyužiješ ani to, tak už zbývá jen Pelta.

Reagovat
Mastný Chobot

"Tak obecně se hra v početní převaze bere jako výhoda"

Rovnako ako možnosť kopať penaltu predsa, oveľa väčšia ešte k tomu. To, že ju nevyužiješ, je predsa tvoja chyba. Mne príde dvojitý trest ako nespravodlivý minimálne v takomto prípade, kde hráč objektívne nechcel svojím konaním penaltu spôsobiť, ani jej v podstate nemohol predísť nech by robil čokoľvek.

Ak hráč chytí loptu rukou ako vtedy Suárez na MS, tak jasné. Penalta + redka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Mastný Chobot

v hokeji dvojitý trest zrušili snáď 20 rokov dozadu

Reagovat
pantondavo

Hokej se hraje na 3 x 20 minut a stopuje se čas.

Reagovat
smazaný uživatel

tak bychom těm týmům radši měli rovnou připsat gól, aby měli chudáci jistotu vyhody ne.?

Reagovat
Luc-Luc

cervenou ? to v jakym vesmiru ? Lewin o Trenta zakopne a cervena ? to se posrali ne ? uz ta penalta byla kokotska, fakt nechapu nic, na jednu stranu Picford vleti do Virgila jako blazen a nic z toho neni a na druhou stranu Lewin zakopne o Trenta a jeste cervenou ?

Reagovat
pantondavo

Jde o to, že když pískneš penaltu/faul za zabránění gólu, je to prostě červená. Neřeším, zda to byl penaltovej zákrok, čumim na to už 5 minut a fakt nechápu, ale pokud pískl penaltu, měl vyloučit obránce, tak mluví pravidla, tam není žádná šedá zóna.

Reagovat
Mastný Chobot

hej, chápem to a v princípe je to asi spravodlivé, ale je to proste kokotské

Reagovat
stiflerovamama

Ako dnes sme boli zúfalí, o tom niet pochýb, prehrať 4 zápasy doma za sebouz naviac so súpermi proti ktorým sa jednoducho musis nahecovat je hanba, nebolo vidno žiadnu snahu naviac proste nič.

Totálne odovzdaný výkon, žiadna iskra, žiadna kreativita. Útočná trojka Mane, ten sa dnes buď potkol alebo spadol, alebo nespracoval, alebo jednoducho neviem ako to pomenovať proste spravil úplnú picu. Firmino a Salah, ti boli úplne zbytočni, ani neviem že hrali, boli radi ak správne prihrali, nič navyše. Proti Lipsku sme mali šťastie že nám to dva krát nemazali samim na branku, dnes zase totálne zufalosť, nikdy sme nemali kreatívnu zalohu ale fungovalo to, ked záloha makala na útok, teraz proste útok je totálne zúfalý a smiešny, a nedokážeme nič, je to hrozne .... Top 4 tento rok nebude, jediná naša nádej je uhalozit to v LM

Reagovat
stiflerovamama

Ale teda penalta úplná picovina, to je fakt smiešne že ten kkt si to este ide pozrieť na VAR, a hned z prvého najvzdialejsieho zaberu to s istotou odpískal.

Vyššie ťa picovina o porovnaní s Luizom. Úplne iná situácia. Trent na zemi, a hradc Evertonu mu zákopne o hlavu... Nonsens ...

Ale hrali sme piču, gól by sme aj tak nedali

Reagovat
Greny

Proč píčovina?

Reagovat
stiflerovamama

Pretože to je ako situácia keď sa mi hráč postaví do cesty keď je lopta niekde inde, a ja by som spadol len preto že sa ku postaví do cesty... Toyo proste nemôže byť penalta

Reagovat
Greny

Hráč který není v držení míče se ti nemůže postavit do cesty a bránit to v pohybu je to bráno jako prestupek

Reagovat
stiflerovamama

Ha ha tak to máš napísané možno v tabuľkách ale reálne to nikdy potrestané nie je. A toto bola jednoducho skôr nešikovnosť Calverta ako zákrok Trenta, to už fakt môžu ísť hrať radšej gorotky do piče...

Reagovat
supporter

At the end of the storm there’s a golden sky

Reagovat
vladis271

bude, toho sa nebojím

Reagovat
vrabejka

To ta Golden Sky moc dlouho nevydržela

Reagovat
Mastný Chobot

alebo golden shower

Reagovat
iamek

Reagovat
icka

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
smazaný uživatel

idem si radsej pustit klpop, to cloveka aspon ukludni

Reagovat
supporter

Korejsky lidovy pop?

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jurgen Klpop?

Reagovat
vladis271

ja si dám persen aspon dva a pustím si komediu

Reagovat
Luc-Luc

ja lexaurin, to je lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

1 komedie nestačila?

Reagovat
smazaný uživatel

čo ste všetci precitlivelí, ja som sa išiel po zápase vy***ť a vysmiaty pri NHL idem písať rigorózku, mal som asi 2 min napiču pocit, ale povedal som si, že netreba sa hnevať kvôli športu, môžeme byť radi, že sa vôbec hrá. A ak máš nervy, choď si zabehať

Reagovat
stiflerovamama

Strácaš hodnoty.

Reagovat
smazaný uživatel

Sú už dávno spláchnuté

Reagovat
stiflerovamama

A odkial si ?

Reagovat
smazaný uživatel

A ty si odkiaľ? A ako sa voláš?

Reagovat
nani92

Reagovat
cristiano.K.

podává se to tu jako zoufalý výkon bez jiskry, ale my jsme měli zajímavé šance. Mané dvě nebezpečné hlavičky. Salah sám před golmanem, střely Trenta,Henda,Giniho. Solo Firmina na konci.

Jsme zkrátka nenažraní a čekáme, že si vypracujeme deset šancí a to ted uplně nejde. Čekám taky od hráčů určitě víc, když se prohrává. MOTM Trent.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Shottack

Díky za normální reakci.

Reagovat
smazaný uživatel

tak Firmina nechali prejsť lebo vedeli ako to dopadne. Lebo v prípade faulu by bola väčšia šanca na ohrozenie brány. Fakt majstrstyk od obrany Evertonu

Reagovat
stiflerovamama

Ale sa mi zdalo že dnes aj dosť fúkalo, Robbo ani nemohol normálne rozohrať roh z ktorých sme inak veľmi nebezpeční.

Reagovat
Greny

to bylo hezky vědět na těch plachtách na tribune

Reagovat
Nikikrew

Liverpool ide z extremu do extremu...Doma neprehraju 3 roky a teraz 4 zapasy po sebe.

Chyba ta kvalita, najma v strede ihriska. Malo prenikavych prihravok, na druhej strane aj menej pohybu od kridiel.

Tim ma vela dolezitych hracov zranenych a prejavit sa to musi

Reagovat
cristiano.K.

Jinak k té penaltě. Jestliže stojíš na místě a rozběhnutý hráč do tebe vletí, tak to není taky penalta. Jestliže ležíš a hráč tě kopne do hlavy, tak to taky není penalta.

Opět úplný výsměch hlavního. Z prvního pohledu bych taky řekl, že penalta. Nejlepší byl komentátor na digi "Trent se okamžitě chytil za hlavu, když věděl, co zavinil"........až na to,že se chytil za hlavu, protože mu do ní bylo kopnuto

Reagovat
Kixi Syhimour

ten komentátor

Reagovat
ajouki

Prosimtě, od kdy má útočící hrač povinnost se vyhýbat hráči, který mu klouže pod nohama? Navíc úplně mimo zorné pole, protože jeho povinnost je zakončit míč a ten sleduje primárně. Měl se vysrat na dosažení branky a udělat vše pro vyhnutí se TAA, co?

Reagovat
stiflerovamama

Choď hrať vodné pólo prosimta.

Reagovat
stiflerovamama

Prosimta od kedy má brániaci hráč povinnosť uhýbať sa utociacemu hráčovi aby o neho nezakopol a nebola z toho penalta.

Reagovat
ajouki

Tohle jak si přečteš podruhé nebo potřetí, tak budeš litovat, že na EF není tlačítko smazat. Možná by jsi mohl poprosit o ban, ať si to stihne přečíst co nejmíň lidí.

Reagovat
stiflerovamama

,,Jestliže stojíš na místě a rozběhnutý hráč do tebe vletí, tak to není taky penalta. Jestliže ležíš a hráč tě kopne do hlavy, tak to taky není penalta."

Reagovat
bbbauch

To ho neznas..

Reagovat
icka

Reagovat
pantondavo

Ale no tak, to je přece definice faulu

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
icka

Reagovat
mul

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
cristiano.K.

byl to nezaviněný střet, kdy hráč Evertonu zakopl o "překážku" (hlavu) Trenta.

Je mi to ve výsledku jedno, protože ta penalta nic neřešila, ale je absurdní, když tě někdo kopne do hlavy, aby z toho byla výhoda pro druhý tým

Reagovat
stiflerovamama

Výsmech ta penalta. Fakt za mňa radšej zrušiť VAR, radšej príjem teda milimetrový ofsajd, ktorý sa už aj predtým bral normálne, že to máš brat v prospech útočiaceho hráča ako táto sracka. Myslel som si že aspoň na penalty by to mohlo byť fajn, ale posudzujú to úplne kokotsky, stačí kontakt ktorý nie je reálne posúdeny v čase a rýchlosti a je to penalta. Var mal priniest menej sporných situácii a priniesol ich ešte viac.

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát ta penalta nebyla kvůli VARu, ale pravidlům. Viz koment výše:

The penalty to Everton was the correct decision - remember intent was taken out of the Laws of the Game.

Za každou píčovinou není třeba hledat VAR.

Reagovat
fefo

Treba ale povedat, ze takto kokotsky sa VAR pouziva len v PL a Serii A. To je kazde kolo niekolko kontroverznych penalt a celkovy dojem z VAR je skor negativny. V spanielskej lige je urcite prinosom.

Reagovat
Hokaido

Skandální ti rozhodčí, fakt že jo.

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť Trent je dokonce stále ještě ve skluzu a v pohybu, když o něj DCL zakopává. Navíc je rozeběhlý a má asi vteřinu na to reagovat. Je to úplně jednoduchý, kdyby tam Trent neklouzal, může dávat gól do prázdné brány, jasná penalta.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
icka

Reagovat
cristiano.K.

tím, že byl v pohybu skluzu se to asi tak vyhodnotilo, ale pořád je to dost absurdní.

Určitě to není na jedno podívaní u videa a rozhodnutí.

Reagovat
Arnar Resmusonn

Jediné co mě napadá, proč Klopp aspoň jednou nezkusí změnit taktiku, když to nejde.

Dost se trápí a je to škoda. Při šetření majitelů, bez fandů, kdyby se nedostali do LM budou velké problémy

Reagovat
aragorn

Souhlas. Po dnešní prohře by taktiku změnil měl. Stejně půlka týmu ten systém nikdy nehrála a učit se ho za pochodu v této krizi je nesmysl. Jurgen se to snažil evidentně přetlačit na sílu a čekal, že se z té krize vyhrajeme ale definitivně ne.

Zkusil bych na pět vzadu. Když není na stoperech kvalita musí být kvantita. Při držení míče by mohli být Robbo i Trent opět vysoko vepředu a vzadu by byl dostatek hráčů. Momentálně jsme strašně zranitelní vzadu a je strašně jednoduchý nám dát gól.

Reagovat
cristiano.K.

jasně, nemáme už ani záložníky, kteří hráli stopery a budeme hrát na tři vzadu

Reagovat
aragorn

Vím, že to zní šíleně ale my jsme vzadu strašně zranitelní. Připomíná mi to období než přišel Van Dijk a na stopera se střídal Lovren, Matip, Klavan.....

Jednoho z těch stoperu by mohl hrát Gini střed pak Tiago a Jones, předním Shaqiri a hrot Salah Mane. Beky by tento systém dostal opět vysoko na polovinu soupeře, oba zároveň aby roztahli hru a bylo místo pro nabehy (teď utocime většinou jen po jedné straně a druhý bek se drží více zezadu pro případ brejku) a Salah a Manem by měli více volnosti a hráli by ve vapne nebo jeho okoli. Včera byla MO snad půl zápasu u lajny. On vod ní málokdy něco vymyslí. Vzadu by pro případný brejk byli tři stopeři a kryli je dva záložníci. V případě souboje 1 na 1 by tam byl ten stoper navíc, který by ho jistil.

Hra na 5 vzadu je svým způsobem defenzivní rozestavení ale neznamená to, že musíš jen bránit. Pokud budeme dál hrát naší šablonu 4-3-3 s taktikou jakou hrajeme asi třetí rok (a je výborná ale ne bez Gomeze, Dijka, Fabinha, Henda) tak moc nevěřím v nějaký výrazný zlepšení. Teď už se něco musí změnit a jelikož krom té jedenáctý tam nemáš koho dát, protože Ox i Origo je regulérní hra o 10 lidech, tak musíme změnit rozestavení a vycházet z toho, že nebudeme pořád inkasovat jako první.

Ale je to šílené nápad, souhlasím

Reagovat
cristiano.K.

Tohle je úvaha až budeme mít všechny stopery zdravé, ale ted fakt ne

Reagovat
aragorn

Až budeme mít všechny zdravé nebude snad potřeba to řešit

Reagovat
Shottack

Jak má změnit taktiku?

Reagovat
stiflerovamama

A teda zápas čo zápas som čoraz viac presvedčený že musíme predať jedného z trojice Salah, Mane, Firmino a okysliciť to. Je.mi v podstate jedno koho, všetci traja sú túto sezónu mimo, a s Jotom to bola oveľa lepšie. Neverím, že spolu budú ešte niekedy tak dobrý ako predtým, sú vyhorení.

Reagovat
smazaný uživatel

Za mňa Salaha a Bobbyho, Salaha za čo najväčšie prachy, stále dáva góly.

Reagovat
stiflerovamama

Kľudne aj oboch A priviesť trebars Sancha alebo Grealisha a poriadneho hrotaka ( Haalanda). Firmino sme dokázali oceniť aj keď nedával góly, ale teraz nerobí ani to čo ho ospravedlňovalo od strieľania gólov. Salah je tragiccky, ale aspoň dokáže dať gól. Mane keď nemá formu tak nedokáže ani spracovať loptu...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Sadio formu nemá, ale nepreháňal by som to, stále má skvelý dribling a aspoň sa dostáva do šancí, Salah hrá piču, ale zakončenie má ako jediný z tímu..

Reagovat
stiflerovamama

No neviem, mne príde Mane este horšii ako Salah. Obaja sú momentálne v medzihre tragicki, stroskotaju na prvom hráčovi a všetko spomaľujú, ale Salah dá aspoň gól, Mane nepremeni ani šance. A teda dnes, Salah nie že by sa ani o niečo pokúšal, ale Mane sa aj pokusal, ale buď spadol alebo sa zplaietol alebo mu ušla lopta, alebo nespracoval, čo teda vyzeralo ešte horšie ako nečinnosť Salaha.

Reagovat
smazaný uživatel

Však hrá, ale Salah je viac hajp=viac peňazí

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Luc-Luc

Haaland a Sancho je utopie, mozna zkusit z Chelsea vykoupit Abrahama a pak nekoho jako Neres nebo Adama Traore

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to by sme museli zmeniť herný štýl, ak by sme hrali bez false9. Možno z Chelsea skúsiť Haverza, ten by zvládol hrať false9. Adama je netechnický hráč a ešte k tomu mega nahajpený a drahý.

Reagovat
Luc-Luc

Nemusime hrat na falesnou devitku, rad bych na hrotu videl utocnika, co umi davat goly...a Traore je super, takovyho bezce na kridlo bysme potrebovali a vysrat se hlavne na tiki taka

Reagovat
stiflerovamama

Za Traoreho by som ruku do ohňa nedal, neviem či by bol zrovna platný do sformovanéj obrany. Ale klasického útočníka ktorý dokáže dávať góly by som privítal.

Reagovat
Luc-Luc

do betonu by tam byl Jota, Traore by byl na soupere, co chteji hrat fotbal

Reagovat
Swarley

stačí falešný Klopp

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě už se Haaland do Liverpoolu úplně třese

Reagovat
Beči

A proč ne? Prožíváme jednu nepovedenou sezónu po dvou světových a už jsme zase tým, do kterého nikdo nechce?

Reagovat
Neutron

nie nikto, ale hrac kalibru Haalanda. To bude bud Real, City, PSG alebo Bayern.

Reagovat
RadekVonCZE

Salah a nebo Bobby.

Reagovat
Shottack

Dokud byl Jota zdravý, tak to bylo parádně okysličené. Ten tým je složený fantasticky.

Reagovat
cristiano.K.

až na stopera

Reagovat
Shottack

Všechno je tak nějak o kompromisech. Přivedly se 2 skvělé posily ze 3 "problémových" míst s tím, že čtvrtého stopera v případě potřeby zahraje Fabinho. Za normálních okolností je to naprosto ideálně vyřešené. Že současné okolnosti nejsou normální, na to se nedá dopředu připravit. Někteří nadávají, že se nepřivedl stoper hned 1. 1. 21. Souhlasím, ale kdo ví, jestli jsme se od října nepokoušeli domluvit s Upamecanem.

Reagovat
aragorn

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

jarííííín

Reagovat
smazaný uživatel

no prajem to tebe osobne

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Kixi Syhimour

Zaschrona je v pohodě

Reagovat
smazaný uživatel

*v poslednom čase

Reagovat
Whitemedia

vždycky cajk

Reagovat
hona.kub

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden čas dosť nezvládal .

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Swarley

Hrajete jak hovada, tak vám do konečně dali sežrat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hona.kub

Tobě to přeju, vylij se jak váza!

Reagovat
Kapřík

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Hokaido

https://streamable.com/gvriqy

Já nechápu, proč kurva nedostane žlutou. Minulý zápas mu to dokonce rozhodčí sežral a písknul penaltu. Strašně ubohý od něj, zkouší to každý zápas, kokot jeden.

Reagovat
stiflerovamama

Strašni kokotkovia aj s Manem v poslednej dobe, žiadny záujem o hru a vymýšľajú len pičoviny.

Reagovat
22djben

Ved ho hrac jasne potiahol rukou, to sa akoze vo futbale ma tahat takto rukami namiesto noh? Ano pridal tomu, lebo ked hrac nepadne, tak to nepiskaju....za mna ruky na tele protihraca musia byt vzdy faul, lebo futbal sa hra nohami....a bez toho, aby musel hrac padnut!

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Svatej

Reagovat
Salfovic

Sáhl na něj, a to neměl.

Reagovat
Vsadim gule

Reagovat
icka

Reagovat
kakinho

Reagovat
Taiger

Reagovat
Gazdo

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrovna tady po něm obránce sáhnul. Jestli to nevidíš, zajdi si k očnímu. Chtěl si ukázat, jaká je Salah simulantska mrdka. To většina z nás ví, tohle je ale blbý případ a akorát si ze sebe udělal kokota

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
hornito

Reagovat
Svatej

Reagovat
icemike

Kontakt tam byl, však se mu to piskalo poslední roky

Reagovat
cristiano.K.

Minule to penalta byla , dnes by žlutou zasloužil.

Reagovat
Zaschrona

Padá v reakci na to, že na něj Digne sáhnul. Padání ve fotbale je prostě i o umění, kdyby to zvládl lépe, tak to pískne. Takhle teatrálně ale ne, no.

Reagovat
cristiano.K.

spíš dotkl se ho, kdyby ho fakt zachytil tak to penalta je.

Reagovat
Zaschrona

Penalta určitě ne, nebylo to ve vápně.

Reagovat
cristiano.K.

jasně, tak faul.

Reagovat
Svatej

takhle to nikdy, pro kristovy rany, nepopisuj.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale má pravdu.

Reagovat
Zaschrona

Tak je to zjednodušení, ale ta pointa prostě je, že Salah padat neumí, no.

Reagovat
Svatej

Chapu, ale stejně.. Tohle jednání si nezaslouží neurazlivy zjednodušení nebo přirovnání, jen ta věta mi pořádně uvařila krev

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak kopačky to trénujú, takže...

Reagovat
pingla

strašný chudáček, začínám ho nesnášet, ač fotbal hrát fakt umí

Reagovat
Talker

Fakt se divím, co s Liverpoolem je. Tipoval jsem to na jejijch souboj se Citizens o titul a místo toho se z toho regulérně začíná stávat boj s námi o TOP4. Přitom v prosinci to pro ně vypadalo ještě hodně slušně.

Reagovat
Ranoth

mozno to je tym, ze sme dnes mali uz 18. stopersku dvojicu tuto sezonu a to sme este neskoncili kedze este mame Daviesa... potom v zalohe chybaju Fabinho a Hendo cim trpi aj utok ktory je neskutocne impotentny kedze okrem Salaha tam nikto nevie dat gol a to sa radsej nevyjadrujem k Firminovim strelam lebo to by aj Jozko s Hornej Dolnej co prechlastal cely vikend vystrelil na branu silnejsiu strelu nez Firmino

Reagovat
cristiano.K.

byl zázrak, že jsme byli tak dlouho na špici s tím kádrem, protože předvedená hra v listopadu/prosinci nebyla žádná sláva.

Jednu sezonu máš štěstí na zranění, druhou ne. Nic se neděje,jede se dál. Na kecy ohledně konci Kloppa jsem alergickej. Za mě není důvod, aby odcházel.

Reagovat
Svatej

jeho odchod by situaci jeste zhoršil

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
domingo

No hlavne kdo by mel prijit misto nej? :D Ten clovek je uz ted jeden z nejlepsich treneru moderni historie, jeho styl a celkova strategie ovlivnuje tymy na celym svete, viz treba Trpisak, nemecky tymy, rakousky tymy atd. Liverpool ma ted krizi, ale porad je vede nekdo, kdo ma filozofii a myslenku a dokaze je z toho vytahnout, podobne jako Guardiola ted taha City zpatky nahoru asi patou updatovanou verzi bez klasicky devitky. Ja si fakt neumim predstavit proc by nekdo ted vyhazoval Kloppa, kterej loni a predloni delal vysledky na urovni nejlepsich treneru v historii fotbalu. Jestli se ma nekomu dat duvera tak je to tenhle clovek... pokud si nekdo mysli ze ne, tak co by mel trener dokazat, aby si tu duveru zaslouzil?

Reagovat
Walter_Sobchak

S BVB bol tiež v poslednej sezone nad zostupovym pasmom. Je to už len na vedeni Liverpoolu ako zle umiestnenie budu tolerovat a je otazka ako dlho tato kríza bude ešte trvat. Keby je trener Chelsea tak by už letel.

Reagovat
domingo

No tak si predstav ze Chelsea udela za dve sezony 200 bodu a pak dalsi rok skonci treba pata nebo sesta. Vyhodil bys trenera, nebo bys mu dal jeste sanci? Furt ma po tech trech sezonach prumer treba 90 bodu.

Reagovat
PP

zrovna Chelsea je fakt blbý příklad. Opravdu by letěl..

Reagovat
cristiano.K.

sestupové pásmo vs boj o první čtyřku

Reagovat
Walter_Sobchak

Zatial, keby takto kriza pokračovala do konca sezony tak kludne môže skončiť v strede tabulky.

Reagovat
cristiano.K.

může, ale pořád máme rozjetou ještě ligu mistrů. Když vyhrajeme LM, tak klidně at skončíme třeba osmí

Reagovat
fenixLFC

okej takze ked mal v BVB krizu a bol na zostup skoncilo to tym ze ich vytiahol do europy v tej istej sezone. ked ma krizu v liverpoole a bojuje o top4 tak sa prepadne...to dava zmysel

Reagovat
Walter_Sobchak

Tak vysledkova kríza začalo trochu v inom období. Ale stať sa môže hocičo.

Reagovat
cristiano.K.

Nemyslím si, že vedení uvažuje o změně. Je to jen hon medií a fanoušků fotbalu po celém světě, kdy se jen spekuluje. 90% fanoušků LFC chce, aby zůstal. Mnohem větší šance je, že skončí sám než by byl odvolán. Odvolání by bylo ve vzduchu kdyby prohrál se slepicema a kladivářema, to by totiž byla sedmá prohra v řadě. Přebíral LFC mimo první čtyřku a ted o ní bojuje zase a nebýt zranění všech stoperů, tak hrajeme zase o titul, holt štěstí nepřálo.

Gerrardovi se daří a jednou LFC trénovat určitě bude, ale to je hudba budoucnosti za tři a více let, aspon pro mě

Reagovat
domingo

Ja mam asi tendenci videt Kloppa jako liverpoolskyho Wengera. I kdyby to letos totalne dosral, sanci si jeste zaslouzi. Ten lonskej a predlonskej tym si historie bude pamatovat ne kvuli superhvezdam na hristi, ale kvuli Klopovi.

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak, ale snáď neskončí ako fanúšikmi nechcený Wenger.

Reagovat
cristiano.K.

Souhlas, i kdyby skončil mimo první šestku.Pořád si myslím, že první čtyřku dáme, ale už jsou i pochyby u mě. Přeci jen stoperská dvojka Kabak-Phillips mě nenaplnuje optimismem.

Klopp zvýšil prestiž celého klubu. U několika hráčů několikanásobně zvýšil jejich cenu, udělal z těch hráčů nejlepší hráče na svých postech vůbec. Takový trenéra nevyhodíš.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Vitaj späť, Dominik.

Reagovat
domingo

Dekuju, a co si o tomto nazoru myslis?)))

Reagovat
smazaný uživatel

Že súhlasím.

Reagovat
domingo

♥️

Reagovat
fenixLFC

pretoze tu sa caka ze sa bude vyhravat LM alebo PL kazdy rok. ked sa o to nebojuje tak hned sa chce zmena lebo sa zabudlo ako sme byvali radi za 6. miesta...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale mať 2-2-6 z 10 zápasov asi tiež nikto nečakal či? To neviem či sa ManUtd, City či Chelsea niečo takéto stalo.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PP

tam je spíš chyba vedení, že druhý nebo dokonce třetím rokem jdete do sezony se 3 stoperama, z toho 1 je skleněný. To je vrchol demence. Jasně, zahraje tam Fabinho i Hendo, ale zrovna toto byli tahouni zálohy. Pro mě jediná chyba Kloppa, že rozbil skvěle fungující zálohu. Měl povolat nějaké mladé, ale stopery a zbytek týmu nechat tak..

Reagovat
Shottack

3 stopery máme první rok. Odešel Lovren a nikdo za něj.

Reagovat
PP

dokonce.. To je hrozný fail vedení. Ale za mě měl zachovat zbytek týmů a posunout do Áčka nějaké mladochy nebo přivést aspon na hostovačku někoho.

Reagovat
Shottack

Kdo kvalitní Ti přijde na hostovačku s vyhlídkou, že bude 4. stoper?

Reagovat
PP

tak se podívej na nás - viz třeba Luiz, byť jeho kiksy jsou šílené. Nebo T.Silva v Chelsea, mladší stopeři, kteří budou mít naději, že se chytnou. Prostě cokoliv by byl lepší stav než rozjebat i druhou řadu.

Reagovat
Shottack

Píšeš mlaďochy (které jsme do áčka posunuli, ale na PL a hlavně hrát v ní vytažené stopery zatím nemají) nebo někoho na hostovačku. Já se Tě zeptám, koho máš na mysli a Ty mi napíšeš Luize a Silvu??? Chápu, kam míříš, ale nemůžeš a priori stavět tým na situaci, že se Ti zraní 1. a 3.(2.) stoper zároveň a na více než půl sezóny. Navíc s "rozebanou" zálohou příchodem Thiaga se počítalo. Thiago se musí přizpůsobit týmu, ale taky se trochu tým/taktika musí přizpůsobit jemu. S ním ta záloha nemá vypadat jako Milner/Wijnaldum/Henderson.

Reagovat
PP

Zatím pořád hledáš chyby na tom, co napíšu, přitom vaše aktuální situace ukazuje, že to bylo špatné řešení. Zásadní chyba - a tady se asi shodneme - je nepřivedení dva roky zpět 1-2 stopery. Arsenal míval běžně 2-3 stopery zraněné, takže jsme jich měli 5 a kolikrát hráli 4 s 5. A zrovna zmíněný Silva je jako backup dost dobrá volba.

Reagovat
Shottack

Neshodneme se v ničem, co píšeš. Kdybychom 2 roky zpět přivedli 1-2 stopery, máme na 2 místa v sestavě 5-6 seniorských hráčů. Lovren, který spadl na pozici čtyřky, odehrál za minulou sezónu 15 zápasů (11 v lize) a odešel proto, že chtěl hrát. Jak chceš udržet spokojených 6 hráčů, kteří se perou o 2 místa? Argumentovat mi Arsenalem, že jste měli 5 stoperů, když občas hrajete (nebo jste hráli) na 3, není pro mě srovnání. To máte 2 stopery navíc a my máme mít 3-4 navíc čistě pro případ, že se někdo zraní? Za normálních okolností by hrál van Dijk s Matipem, občas van Dijk s Gomezem, čtvrtý stoper bude občas na střídačce a většinou na tribuně a 1-2 další s ním. A že jeden z těch back-upů má podle Tebe být mnohonásobný brazilský reprezentant a podstatnou část kariéry top5 mezi středními obránci - vždyť to je spíš materiál na kapitána týmu, než na backup...

Reagovat
cristiano.K.

S Fabinhem se počítalo jako se čtvrtým stoperem, aby případně uvolnil místo Thiagovi v záloze.

Takže jsme šli do sezony v podstatě se stejným počtem stoperů.

Reagovat
aragorn

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Muffi

Tohle taky nechápu. bez Fabinha a Henda chybí záloze síla, takže nefunguje tak, jak by měla.

Reagovat
oli9

Reagovat
Beči

Reagovat
Shottack

Reagovat
fenixLFC

ked newcastle podla predpokladov zajtra prehra s united tak fulham ma na zachranu stratu 3 body. a posledne kolo (Aj ked je este daleko) hraju fulham s castlom proti sebe...to moze byt este zaujiamvy zaver sezony. fulham sa solidne pozviechal

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
pingla

prohrát proti tomuhle Evertonu, to je umění

Reagovat
Front hell

Pořád lepší jak prohrát proti letošnímu Sheffieldu

Reagovat
pingla

my ale ze sebe neděláme aspiranta na titul se silnými řeči (tady na EF myslím)

Reagovat
Front hell

Tak na začátku sezony ty řeči měli oprávněně. To jim nemůžeš vyčítat,tady od vás taky někteří měli silné řeči když jste byli v polovině sezóny první

Reagovat
pingla

drtivá většina rozumných a objektivních fans MU ví, že na titul nemáme potřebný "drive", City i třeba Liverpool tohle mají

Reagovat
Front hell

Tak těch je tady jako šafránu

Reagovat
Benedict

To je pravda, kdo mohl tušit, ze se zraní VVD, ten by takových 15-20b zachránil. Ja bych jim je provizorně dal, aby byli blíž k titulu než sestupu

Reagovat
Front hell

Ale ať si to zase někteří z nich pěkně vyzerou.

Reagovat
Stannis Baratheon

Myslíš proti nejlepšímu Evertonu v posledních 10 letech?

Reagovat
pingla

v současné formě hrají přesně tam, kde hráli minimálně posledních 10 let

Reagovat
Benedict

Scousers by ti řekli v 20 letech

Reagovat
13

Ja asi pujdu proti proudu, ale vykon v druhe puli se mi libil a rozhodne to neni tak, ze bojoval jen Robbo a Mane.. Napriklad TAA hral druhou puli pekne.

Jestli nejake zmeny v kadru tak se zbavit IP hracu a pak podle situace na trhu. Momentalne je zraneno pet prvnich voleb na stopera, to se pak tezko hraje.

Nicmene in Klopp we trust, top 4 bude, tahle smula nemuze trvat vecne.

Reagovat
Shottack

Reagovat
aragorn

Výkon byl celkem v pohodě. Obzvlášť druhá půlka. Sráží nás defenzivní chyby jednotlivých hráčů a neproměnování šancí. Vždyť i včera tam měl Mane, Salah i Firmino slušný šance na 2 až 3 góly.

Mě víc než výkony straší ta psychika týmu. Pár špatných rozhodnutí rozhodčího, nedáme šance nebo dostaneme gól a s tím týmem to strašně zahejba.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to už sa vravelo pred mesiacom, že to nemôže trvať večne. Buď to otočí návrat Jotu alebo nič. Gomez, matip, vvd out do konca sezóny

Reagovat
Walter_Sobchak

Neviem či vás zachráni jeden hráč. U nás sa to iste pisalo o Ziyechovi a nakoniec nič nehral ani on a schytal to Lampard lebo sme boli už na 9-tom mieste.

Reagovat
smazaný uživatel

No na nič iné spoliehať nemôžme. Ale u nás je Firmino tak mimo, že s Jotom to fakt horšie byť nemôže.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

tak

Reagovat
smazaný uživatel

Jota a Minamino v sérii zápasov by nám pomohli, žiaľ, Minamino tu nie je.

Reagovat
13

Minamino v LFC nic nepředváděl, proto tu není.

Reagovat
smazaný uživatel

1). Po dobrom výkone na CP nedostal ani 60 min za zápas aspoň na dva zápasy PO SEBE, nech sa ukáže a ROZOHRÁ. Neklamme si, že dostal šancu, pretože reálnu šancu nedostal.

2). Firmino hrá väčšinu zápasov slabšie.

Reagovat
LokoLFC

Kdyz nedas gol, tezko vyhrajes... i kdyby byl na stoperu Maldini krizenej s VVD...

Reagovat
13

Jj az na to, ze to vcera nebyl bezpohlavni vykon bez sanci jako v pripade nekterych predchozich proher a remiz 0:0. Zvedne se to. A rozehravka VVD krizeneho s Maldinim by se hodila btw, Kabak ani Phillips neumi kloudne nahrat.

Reagovat
LokoLFC

No ze se to zvedne si muzes precist uz 2 mesice...

Reagovat
cristiano.K.

s těmi stopery už bude jenom hůř

Reagovat
Kinky7

Clapci Liverpoolsti. To uz je fakt smula. Preju vam at se vam Hendo vrati brzy a pristi rok zase v plne sile a bojovat s nami o titul! Akorat misto Thiaga jste fakt meli koupi poradneho stopera. Thiago vasi hre nijak nepomohl (spise naopak protoze ac je to brilantni nahravac tak akce spise pozdrzuje misto zrychluje jak hraval Live bezne)

Takze hodne stesti a at je pristi sezona jak ta 18/19

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
PP

tak buďte solidární a taky sem tam kloppýtněte.. Třeba dneska..

Reagovat
Shottack

Thiago se přizpůsobí a má schopnosti posunout tu zálohu o level. Adaptace byla zkomplikovaná covidem a pak zraněním. Jen z něj nedělat obětního beránka...

Reagovat
Kinky7

ja nezpochybnoval jeho schopnosti. Jen to ze to je absolutne jiny typ hrace nez je treba v Kloppove systemu coz je momentalne na skodu. A s tim prizpusobenim to ne vzdy jde. Pokud to vyjde tak super ale pokud ne tak je to hrac ktery spise bori tempo. To ktera varianta bude spravna lze zjistit az tak po sezone a pul. Loni vypadal Rodri taky jako drevo a letos hraje fantasticky.

Reagovat
Shottack

Souhlasím. Jen s výhradou, že se nehodí pro "Kloppův systém" - Liverpool se takticky měnil a mění. Titul jsme nevyhráli heavymetal fotbalem, jaký hrál mančaft na začátku Kloppova působení. Váš Rodri mě pěkně sere:) S blížícím se koncem Fernardinha jsem doufal, že půjdete trochu dolů a ono kurňa ne:)

Reagovat
Kinky7

S tou zmenou to pravda je ale i loni platilo ze Mane a Salah jsou nejvice nebezpecni prave pri heavy pressingu, rychlem prechodu do utoku a hrani 1 vs 1. Chapu Kloppuv zamer odblokovat Thiagem ultra beton ale prijde mi ze se tim tupi kvalita SM. Nicmene jak to opravdu je tak na to prijdeme az pristi sezonu

Reagovat
Muffi

Podle me je to omezeni presovani vzhledem k nabitejsi sezone zamer aby se ti 2 neutavili, kde Thiago s VvD je dobry zaklad pro hru zalozenou na vetsi kontrole hry prostrednictvim drzeni mice. Prvni ale nema top formu, druhy je zraneny a cela sestava se jen lepi. Uvidime, co s tim udela navrat Joty ale tim, ze i pres spatne vysledky hraji porad ti sami me Jurgen sere. O Brucknerovi se rikalo, ze ma zlate a prasive s tim, ze prvni hraji porad a druzi ztraci motivaci a vykonnost. Nerikam, ze je na tom Jurgen stejne ale k zamysleni je tam dost veci.

Reagovat
smazaný uživatel

A to já jim přeji to samé co nám: setrvání ve stávající formě.

Reagovat
smazaný uživatel

nehovorím, že Thiago hrá to najlepšie čo od neho čakať, ale on aj pošle pár zaujímavých lôpt alebo vybojuje, ale prd z toho lebo to pošle Arnoldovi a ten to centruje na 150 cm hráčov alebo pred bránu kde nikto nie je lebo Firmino ešte doraba svoju čiernu robotu asi. Ja mam pocit, že tu veľa ľudí čaká od Thiaga asistencie ako od De Bru neho.

Reagovat
fenixLFC

tak thiago odohral s tym na co prisiel- s vvd, hendom a fabinhom za chrbtom-12 minut

Reagovat
Benedict

Za rok až bude mít live obranu, bude to thiago pěkně větrat, posadi hendersona(pokud gio neodejde)

Reagovat
Salfovic

Marcos Alonso by rád podepsal nový kontrakt s Chelsea. Španělský obránce má smlouvu do června 2023, kontrakt by pak chtěl prodloužit ještě o jednu sezonu.

Reagovat
Mastný Chobot

Inak, teraz som si uvedomil, že Ancelotti tam včera poslal DCL na miesto Jamesa za stavu 0-1 pre EFC na Anfielde, kedy by tam 95% trénerov poslalo iného záložníka alebo rovno obrancu. DCL potom vybavil gól na 0-2. Carlo je frajer.

Reagovat
smazaný uživatel

Carlo je frajer. Vsak s AC hral naprosto paradni fotbal celou dekadu. Obrovskej respekt vuci nemu.

Reagovat
j_mrazik

Carlo je skvělý trenér. Trochu se divím, že se pořád sahá po Mourinhovi a on je trochu přehlížený. Přitom vedl historicky skvělé kluby a měl s nimi slušné výsledky.

Reagovat
SunFells

Po odchodu AW jsem si přál ať jde k nám.

Reagovat
cristiano.K.

však se třeba dočkáte

Reagovat
SunFells

Hh, tak já doufám, že se Artetovi povede. To byl jediný další, který se mi líbil, ale samozřejmě jsem nečekal že by ten job mohl dostat, alespoň dokud nebyl pak ve finálním listě s Emerym.

Reagovat
cristiano.K.

já to nemyslel úplně zle, přeci jen vám přeji lepší trenéra, ačkoliv chápu, že to souvisí s odchodem Artety.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Čenda

Reagovat
Golasso

Asi bych byl rád, ale Carlo se svými zkušenostmi by do té pasti nevlezl

Reagovat
Svatej

Vsak Everton na tom byl pred jeho prichodem ještě hůř. Absurdní prachy za směšný výsledky x let vkuse..

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Golasso

Já nemyslel hlavně prachy a výsledky, ale když už o tom mluvíš, tak v Evertonu majitelé působí mnohem svolnější utrácet.

Myslel jsem to hlavně tak, že jsme měli tým v rozkladu (nutná přestavba na x let), nereálná očekávání fans vzhledem ke kádru a nastupoval by po AW, takže by byl furt srovnávaný a některými fans nepřijatý. Hrozně nevděčná pozice...

Reagovat
smazaný uživatel

jasne ze vlezl, kdyz vlezl do evertonu..

Reagovat
Golasso

Viz to, co jsem psal Svatému

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
Čenda

Reagovat
martin.b

Hráli 5:3:2 s Jamesem a Richarlisonem na hrotu, takže střídání docela logický a ani ne tak riskantní, vzhledem k velké šanci hrát na brejky proti duu Kabak, Philips. A DCL ukázal, že je zvíře, i když teda ta penalta byla zajímavá.

Reagovat
LokoLFC

Momentalne je nas vetsi problem utok, nez obrana... Prosrali jsme totalne leto... privedli jsme Jotu, ale porad je to malo na nahradu Salah-Firmino-Mane... Origi ani Minimino na to nemaj... neprivedli jsme dobreho stopera, coz jsme se snazili hasit na konci prestupaku v zime, kdy vetsinu sezony na stoperu hrajou zaloznici, kteri tak hrajou mimo svoji pozici... brankar nas taky nepodrzi... trener absolutne netusi, co s tim ma delat, nedokaze zmenit ve hre absolutne nic... nevim, kdo je aktualne vic zoufalej, jestli Klopp, utok, obrana, zaloha, vedeni, nebo ja... muzeme o tom premyslet celou pristi sezonu, kdy bud budeme hrat EL nebo dokonce zadnej evropskej pohar...

Reagovat
PP

jako, Pool je mi sympatický, ale co předvádíte vy jako fanoušci poslední dobou je na palici.. Fotbal je týmová hra, takže absence klíčového stopera a střední záložní řady se ti projeví v celém týmu. Pool hrál nátlakovou hru s pressingem, kde se zapojovali všechny tři řady. Dvě máte rozbité, tak co čekáte sakra? Kdyby jste takto prohrávali i s VVD, Fabinhem a Hendem na svých postech, tak to pochopím, ale toto fňukání a poraženecké kecy jsou nesmysl.

Reagovat
LokoLFC

Takze mame drzet pusu psat, jak je to super? Klopp nedokaze absolutne reagovat, vymyslet plan B... aby se nerozesrala zaloha, stacilo, aby hral pravidelne treba Phillips, a tim padem mohl Fabinho nebo Hendo hrat v klidu v zaloze (kdyz byl jeste Gomez a Matip), Vedeni to totalne prosralo, kdyz v lete neprisla nahrada za Livrena, a co, mame jim teda za tohke zatleskat? Za tim, co jsem napsal si stojim, fotbal se nehraje na "kdyby", tim se muzou utesovat podradne tymy... kdyz City kupovali Diaze, tak jsem se jim smal, ze kupuji dalsiho stooera za desitky milionu, ted vim, jak jsem byl mimo a jak z toho muzou tezit... my mame 1 top stooera, kterej se zranil na celou sezonu a 2, kteri marodi neustale... a s tim jdeme do sezony... tech veci, co je u nas spatne je moc... a jestli beres kritiku jako fnukani a porazenecke kecy, tak v zivote musi byt radost cokoliv resit... co mame podle tebe delat? Drzet pusu a cekat dalsi roky na zlepseni? I vetsi osobnosti prohlasuji, ze potrebuje ten tym okyslicit a potrebujeme kvalitu, ale ne, vsichni jsme ufnukanci...

Reagovat
PP

Protože se vám nedaří asi 6 týdnů, byť od zranění VVD to není optimální. A někteří pomalu píšou o sestupu a prodeji půlky týmu, někteří dokonce vyhazují Kloppa.

Co by jsme měli dělat např. my fanoušci Arsenalu nebo Mufani posledních 5 let? By jsme se s takovou už museli věšet. Mě vadí to očerňování jednotlivostí nebo např útoku a hledání problému tam kde není. Přitom alfou-omegou problému je nepřivedení jakéhokoliv stopera či dvou. Chápu, že jste byli zmlsaní, ale krize přijde na každý tým. Heads up!

Reagovat
LokoLFC

Chapu, debata tady je zbytecna.

Reagovat
LokoLFC

Nechceme proste dopadnout jako Arsenal, aby jsme se spokojili s Evropskou ligou... ale chapu, zazivat to co fans Arsenalu, uz jsem taky asi odevzdanej a uz nemam silu na to "fnukani"...

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
aragorn

Bohužel máme fanoušky, kteří totálně neunáší. Ne jen teď ale celou dobu, když se zrovna nedaří. Radši by se měli vyhnout psaní příspěvků než psát tady ty poraženecký keci. Obzvlášť v letošní situaci.

Reagovat
LokoLFC

Kdyz nekdo kritizuje, znamena to, ze neunasi? Nerekl bych ani slovo, kdybych videl, ze Klopp se snazi neco zmenit, ale ja to proste nevidim a vysledek je, ze jsme 4 zapasy doma nedali gol, mame 4 prohry v rade, od vanoc jsme prohrali 7 zapasu a remizovali s tymy jako wba, newcastle... ok, jsem teda ublizenej...

Reagovat
aragorn

Nevím jestli má smysl to psát pořád dokola. Tak ještě jednou a velmi krátce. Včera jsme jsme hráli osmnácté stoperske složení zatím ve 25 kole. Nejdelší série, kterou spolu jedna dvojice odehrála je 2,5 zápasu Hendo-Philips.

Na stoperu se postupně zranili Virgil, Joe, Matip, Fabinho, Hendo. Zůstal nám zdravej stoper, kterýho jsme si ani nechtěli nechat a nenapsali na soupisku LM, druhej kterýho drtivá většina fans v září ani neznala a koupili jsme dvacetiletýho stopera z posledního týmu Bundesligy, kterej tam nijak nevinikal a čtvrtej stoper v životě nehrál víš než Champ a měl skoro podepsáno ve Skotsku. Takto slabou čtveřici nemá zadnej tým v PL. Pokud to ani po tomto nechápeš....

Nebylo by velký překvapení kdyby jsme do příští rok nezahrali žádnou evropskou soutěž. Bohužel. A nejhorší co můžeme udělat je Kloppa začít vyhazovat.

Reagovat
cristiano.K.

..nevynikal

Reagovat
aragorn

Reagovat
vodka

mě teda dostalo "víš jak champ"

Reagovat
aragorn

psat na telefonu je zlo měl bych to po sobě číst

Reagovat
cristiano.K.

hm, tam jsem si neuvědomil smysl věty, víš jak

Reagovat
LokoLFC

Ne, jsem uplnej kreten, ted jsem si uvedomil, ze hrajem fakt dobre... v lete bych ani stopera a vseobecne nikoho nekupoval, budeme doufat, ze se nikdo nezrani, to je spravna cesta...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
LokoLFC

Co je kurva, jsem pozitivni... svet je krasnej, dame letos jeste titul!!! Postavime nemocnici a vsechny marody uzdravime!!!

Reagovat
fenixLFC

dalsia hysterka tvl

Reagovat
messi80

To je prírodzene že aj takých fanúšikov mate. To sa stane každému kto vystúpi na vrchol.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
oli9

Ty vole těch zranění je prostě spousta, obrana nehrála snad ve stejném složení. K tomu zranění další hráči jako skvěle hrající Jota, Keita... Je pravda že naše hra je teď děsná ale opravdu všichni bez formy. Musíme to nějak dokopat a soustředit se an další sezónu.. Rozloučit se s Oxem, Origim atd... A hlavně být fit a ono to půjde

Reagovat
LokoLFC

Nic, nebudu to dal komentovat, abych nebyl oznacovan za ufnukanka. Uvidime, kam sezona bez LM povede.

Reagovat
Hokaido

You just cannot play football in this heavy wind,” the German went on to try explain. “I am convinced now that God is a Man City fan and that he will do everything to stop us. You can't win against God

Lol, musel jsem si ověřit, že to vážně řekl, protože tohle je už fakt moc.

Reagovat
aragorn

Pokud věříš tomu, že to myslel vážně

Reagovat
emanuel habasko

Ty zase doufáš, že to bylo ironicky a vtipem. Nevím, spíš mi to přijde dost na sílu...

Reagovat
aragorn

Klopp momentálně ty tiskovky nezvládá. Není ho proč obhajovat. Sestavil super tým. Vyhrál LM i PL a letos se mu ten tým totálně rozsypal a on tomu těžko mohl nějak zabránit. Spousta rozhodnutí rozhodčích, zranění atd... Přesně ve smyslu, že na postraného i hajzl spadne a do toho přijde úmrtí matky a zkurvena situace s covidem, která mu ani nedovolí jít ji na pohřeb. Těžko si představit co ten člověk momentálně prožívá a co se mu honí v hlavě.

Při zápase působí dost křečovitě, jako by nejradši všechny kolem zabil a přitom cení zuby jak kdyby jsme hráli heavy metal a drtili někoho 5-0. Přitom to v něm musí totálně vřít. A pak dostane na tiskovce otázku jak pro kokoty, týden co týden.

Nemusel to říkat ale v momentní situaci mě to asi nějsk nesere. Akorát se mu bude zas pár lidí posmivat než se to přenese na Mourka, Pepa nebo Oleho. Vždyť je to pořád dokola. Ty pozápasový tiskovky jsou stejně k ničemu. Akorát fráze, míč je kulatej, dvě brány, kdzy nedáme gól nemůžeme vyhrát......

Reagovat
smazaný uživatel

Šulín

Reagovat
smazaný uživatel

sice asi to nepovedal s vaznou tvarou, ale momentalne nie je vhodny ani takyto vtipek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Remiza by byl spravedliva, ale to je fuk. Opet to jde za Mourinhem. Doufam, ze Garetha zase necha priste sedet idiot. Jednoznacne nejlepsi na hristi.

Rozhodci na obe strany uplne mimo.

Reagovat
PhilipS

Klasická upocená trochu uhaluzená westhamovská výhra. Tottenham si aspoň bod zasloužil. Když jsem dneska Balea viděl, nechápu proč nedostal víc šancí. Dopředu toho předvedl víc Bergwijn za všechny zápasy, co jsem viděl.

Pořád si nemyslím, že by West Ham hrál o Ligu mistrů. Jsou tam spíš náhodou. Ale je zábavný tu jízdu sledovat.

Reagovat
Radin

Hrají na haluz. Samé centry jak ve staré době. Takovej ten anglický fotbal centrů, hlavičkářů a bojovnosti. Fotbalově tam samozřejmě nepatří, ale přeji jim to :)

Reagovat
monty25

Vypadá to tak, že příští sezonu budu v LM fandit West Hamu...

Reagovat
Kluivert9

Liverpoolu o 5 bodů za West Hamem s lordem Lingardinhem? Ok

Reagovat
Remt

Z toho budu mít deprese

Reagovat
DieFohlenBMG

WHU už má o 6 bodů víc než za celou minulou sezonu

Reagovat
montaigne33

WHU bojuje Vydřené vítězství s potřebnou dávkou štěstí! Od 60.min. výborný výkon TH. Zlaté 3bodíky Snad bude Suk i Cuf zcela fit...

Reagovat
smazaný uživatel

Nechcem to tu veľmi spamovať, ale nutne by som potreboval respondentov na môj dotazník k diplomovke. V diplomovke riešim vzťah futbalu a cestovného ruchu. Dotazník je hlavne určený pre futbalových fanúšikov. Tak ak mi to vyplníte, budem veľmi povďačný. Časovo vám to zaberie tak do 10 minút. Díky moc.

https://www.survio.com/survey/d/V2Y4P8W3O0G6L2A0M

Reagovat
Kinky7

mas to tam

Reagovat
smazaný uživatel

dik

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby takhle (videl jsem jenom druhej polocas) hrali Spurs porad, tak jsem spokojenej.

Bale super, snad to bude opakovat.

Reagovat
Rick_Mečoheň

Reagovat
Rick_Mečoheň

"Jestli dneska Arsenal vyhraje a půjde před nás.... ". V prosinci něco nepředstavitelného

Reagovat
Mates_Matesović

Mourinho to BBC: "I feel that we are not in the position in relation to our potential - even if I think for a long, long time that we have problems in the team that I cannot resolve by myself as a coach. Our potential is higher than where we are so there is frustration." #THFC

Drž hubu

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
Counter

The failure to beat West Ham means that Jose Mourinho now has the lowest league win percentage of any Tottenham manager since Juande Ramos.

Josého pověstná druhá sezona ♥

Reagovat
Mates_Matesović

Mourinho in defiant mood after Spurs' fifth PL defeat in six.

"Sometimes the results are a consequence of multi-situations in football. And mine and my coaching staff's methods are second to nobody in the world."

Ale jak pravil mistr, jeho chyba to určitě není

Reagovat
Thelvin

To fakt řekl?

Reagovat
Mates_Matesović

#thfc Mourinho asked if he's questioning himself: "No, not at all. The results are the consequences of multiple situations in football. Mine and my coaching staff methods are second to nobody in the world."

Vypadá to tak

Reagovat
Thelvin

Jako jo, u téhle práce bude sebevědomí a víra v sebe a svoje metody určitě klíčová, ale... musí to mít nějaké hranice, ne?

Reagovat
Counter

Jsem zvědavý, jak si povede ve zbytku sezony, nepředpokládám, že ho Levy jen tak vyrazí.

Reagovat
SunFells

Většinou failoval třetí sezónu ne? Už se horší.

Reagovat
Counter

jj, první aklimatizační, druhá trofejová, třetí na vyhazov

Tak jsem to ironicky myslel - že tuhle sezonu má slavit největší úspěchy a místo toho je v lize na ručník. Na druhou stranu, pořád to může zachránit v pohárech.

Reagovat
SunFells

Tak trofejovou přeskočil v okamžiku, kdy převzal Spurs.

Reagovat
bandwagoner

Reagovat
ladyboy arsenal

Reagovat
miezto

Reagovat
Euphael

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
spider_8

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
PH8

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Čenda

Reagovat
Infi

Reagovat
icka

Reagovat
Front hell

Reagovat
Manik...

Reagovat
Zdechlina

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
Vlkoslav

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Studni

Reagovat
TopinB

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Benedict

Reagovat
icemike

Record breaker

Reagovat
smazaný uživatel

Jak sme toto dokázali prehrať.

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež si kladieme túto otázku niekoľko mesiacov

Reagovat
smazaný uživatel

WHU sa nedá nefandiť, hrajú fantasticky

Reagovat
dave30

Tobě se to dnes z jejich strany líbilo? Jsou o hodně výš, než na co hrají, ale to se samozřejmě stává a fandit jim klidně můžeš (nebo kdokoliv, i já jim kvůli našim hráčům přeji). Poháry by byly malý zázrak, ale i ty se dějí (obzvláště v této nestandartní době).

Reagovat
smazaný uživatel

Presne ta jejich bojovnost a nasazeni, diky kteremu si mazou na chleba preplacene hvezdy z mnohem bohatsich klubu je uzasna. Dnes si treba Soon ani nekopl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rothbard

Souček dneska neměl svůj den?!

Reagovat
janinho

zaujimalo by ma ci ak skoncime aj po tych hracoch co v lete dostal k dispozicii v druhej polke tabulky tak ci levy najde dost velke koule aby priznal ze zobrat Zuzeeho bola jedna kolosalna kokotina. ked uz nevidel ine vychodisko ako vyjebat Poccheho, to este dokazem pochopit. ale zobrat toho predrazeneho vajcaka ktory pred 10 rokmi bol jeden z top 3 manazerov na svete ale posledne roky dokazuje ze uz na to absolutne nema... za to by mal Levy dostat najblizsiu vyplatu niekedy v roku 2045.

Reagovat
Euphael

vy jste v hajzlu uplne.. meli jste ted par let, kdy se darilo a strujcem byl Poche v kombinaci s Kanem a Sonem... toto obdobi konci a po Žuzém zustane rozbombeny mancaft a budete radi za osme mistecko...

Reagovat
janinho

ono keby po Pocchem prisiel niekto normalny tak to vyzera uplne inak. ak neratam ndombeleho ktory potreboval na aklimatizaciu cely rok tak Pocche mal za 5 sezon takmer pozitivny net spend. Zuzee dostal toto leto hracov ako Hojbjerg, Doherty, Reguilon, Vinicius a Bale a na tu hru sa absolutne neda pozerat.

pocas jesene tu boli reci o boji o titul, ale tie vitaztva boli dielom individualnych schopnosti 2 hracov, nicoho ineho.

keby som sa dozil aj 3300 rokov, tak do smrti nepochopim to angazovanie Mourinha. keby to bol tvl Carlo, alebo z mladych napr. ten hag tak by to bolo o inom.

a najviac ma najebe ak nejakym zazrakom vyhrame to finale carabao cupu, tak verim tomu, ze ten portugalsky mag to bude schopny prezentovat ako uspesnu sezonu.

Reagovat
Euphael

tak Hojbjerg se jevil hodne slusne ze startu ne?

Reagovat
janinho

hojbjerg je vyborny. ja som to myslel akoze dostal vyborne posily. skoda ze sa nedozvieme co by s takymi hracmi dokazal Pocchetino, ale napr. z Dohertyho urobil Zuzee za pol roka uplnu trosku a to to bol roky jeden z top wingbackov v lige. Vinicius bude tymto tempom dalsi Gedson a najlepsieho hraca v galaxii, ktory klub stoji 20 mega rocne si zatial setril proti timom z nizsich sutazi.

a to nehovorim ako sa mu mozno podarilo znicit karieru deleho, aj ked samozrejme netvrdim ze dele na tom nema tiez svoj velky podiel.

Reagovat
Euphael

Dohertyho jsem mel ve Fante, vim jak sel dolu

Reagovat
janinho

ja aj v 2 draftoch.

Reagovat
jk

Jde vidět, že si asi Dohertyho neviděl v životě hrát. On těžil především ze stylu hry Wolves, že nebude hrát stejně u Spurs snad musel vědět každý krom těch, kteří ho angažovali. Hodit jeho výkony na Mourinha jen zapadá do těch pičovin co jsi tu vyplodil.

Reagovat
janinho

som si isty ze mas pravdu a jediny kto ho videl hrat si ty. hlavne ze ty sam si po prestupe pisal "Nevěřil jsem, že ho Levy opravdu koupí. Ale Mourinho ho očividně chtěl a za těch 15m je to steal."

naco teda kupujes hraca ktory v inom time s inym systemom patri k najlepsim v lige ale ty hras uplne inym stylom a je ti teda jasne (mal by si ist poucit Zuzeeho, lebo sa zjavne vyznas) ze v novom time bude do poctu?

este raz mi povedz ze doherty nepatril k najlepsim wingbackom v lige a posli ma pozriet nejaky zozstrih na YT nech to mame komplet. ty sam si picovina chlapecku.

Reagovat
jk

A v čem patřil Doherty k nejlepším v lize? V gólech ze hry? A proč? Protože ze své pozice nabíhal do obrany z pozice křídla. A kolikrát by tohle měl dělat v Tottenhamu?

Pak je taky výborný ve vzduchu, tuto vlastnost má stále. A podle mě taky jediná věc proč ho José chtěl. V tvorbě hry, rychlosti ani centrovanych balónech Doherty není a nikdy nebyl nic než průměr. V asistencích byl na tom líp i Aurier

Reagovat
janinho

tvl aurier mal davno hrat nejaku regionalnu sutaz nidekde v nigerii.

staci mi pozriet nejaky priemerny rating za celu minulu sezonu vsetkych hracov v PL a napr. na whoscored je doherty vyssie nez napr. lloris, zaha, chilwell, kovacic, mount, abraham, kante, tielemans atd. ja netvrdim, ze sledujem kazdy zapas wolves, alebo ze by doherty mal byt vo vybere sveta, ale ale vzdy ked som ho videl tak z jeho strany akcie dopredu hrozili golom a patril urcite k najlepsim wingbackom v lige. mozes sa pre mna za mna rehotat kolko chces

Reagovat
jk

Tak jestli hodnotíš Dohertyho podle gólů a ratingu na whoscored, tak to byl rozhodně jeden z nejlepších wingbacků ligy.

Akorát ti uteklo, že v Tottenhamu nikdy nebude hrát na té pozici jako ve Wolves, tudíž asi těžko dá 6 gólů za sezónu což mu ty čísla vytahuje nahoru. Podle mě si loni viděl ty zápasy Wolves tak akorát dva a teď tu meleš pičoviny z whoscored

Reagovat
janinho

tak normalny trener sa snazi vyuzit potencial hracov ktorych kupuje, akurat ze to nie je Zuzeeeho pripad. som rad, ze mu stale fandis a zda sa ze sa ti ta sracka co hrame aj celkom paci, inak by si tu nepisal take kokotiny.

mrzi ma ze prvy portal ktory mi google vyhodil pre player rating average season bol prave whoscored. som si isty, ze taky mag jak si ty mi urcite da k dispozicii nieco lepsie. bolo by fajn keby si tie svoje kktske reci mohol opriet o nejake normalne hodnotenie a nie len o to co si ty myslis. ale no pressure zlatko

btw, kto ti kedy povedal ze hodnotim dohertyho podla golov? ci podla teba whoscored hodnoti len goly? mozes ozaj napisat az takuuuu picovinu?

Reagovat
jk

A můžeš mi teda z toho Whoscored vypsat nějakou statistiku ve které by Doherty byl v sezóně 2019/2020 nadprůměrný? Krom gólů samozřejmě. Protože mimo vstřelené branky ho tam ve všech statistikách natře i Aurier, kterého si poslal do Nigérie ty experte.

Reagovat
janinho

si vazne tak jebnuty alebo sa len tvaris? ked hraca ktory vynika v niektorych cinnostiach das robit nieco uplne ine tak asi vynikat nebude. keby si dal hakimiho hrat ultradefenzivu tak takisto nebude vyzerat velmi dobre. ide o to ze naco kupuje vyborneho wingbacka ked ho neplanuje pouzivat na tie cinnosti v ktorych vynika? kante je najlepsie DMko za poslednych 10 rokov ale keby som ho kupil a chcel prerobit na playmakera tak by som asi padol na drzku, nemyslis?

naco sme potom obetovali KWP ked kokot Mourinho proste potrebuje len Auriera, Daviesa a dalsich, ktori rok za rokom dokazuju ze na to nemaju? ci potrebujes aby Doherty odisiel a presadil sa zase v inom klube aby si to pochopil? ked ho chcel takto skurvit, tak ho mohol nechat pokracovat vo wolves a asi by bol spokojnejsi.

pointa celeho mojho prispevku aj celej tejto diskusie z ktorej sa snazis urobit uplnu sracku je nieco ine a to ze pocchetino nedostal za 5 rokov take posily ake dostal mourinho hned v prvom letnom prestupaku a pritom nepozeratelnsjejsi shit nez hrame teraz si od thamu nepamatam odkedy im fandim a toto leto tomu bude 16 rokov. ale hlavne ze ty si spokojny. neboj nic, to ze mame blizsie k zostupu nez k titulu nie je predsa nic tak strasne, predsa hrame finale zajebaneho carabao cupu. s pocchem sme dosli len do finale LM a trofej ako trofej.

Reagovat
jk

A ta statistika ve které byl Doherty top kromě gólů ještě bude? Sledovat fotbal 16 let a hodnotit fotbalistu podle ratingu na whoscored je ale smutný btw.

Reagovat
janinho

no cakam ze mi vyberies portal ktory dava komplexne hodnotenia hracov lebo zjavne whoscored ktory mi google vybral ako prvy ti nevyhovuje.

diskutovat s tebou je asi take prijemne ako pozerat na timy pod mourinhom... proste bieda a utrpenie. neviem ci ty sam mas zo seba dobry pocit ale ja by som na tvojom mieste nemal.

Reagovat
jk

Jestli si chceš sestavit nějaké statistiky doporučuju https://fbref.com/en/comps/9/Premier-League-Stats

Jinak Dohertyho komplexní hodnocení jsem ti popsal hned na začátku. Naprosto průměrný wingback, který ti nedá centr ani nepomáhá v konstruktivní hře. Ve Wolves těžil z rozestavení a využíval ten jeho super timing pro náběhy z pozice pravého křídla. Je dobrý ve vzduchu. Mouriho chtěl svého Ivanoviče, tak ho dostal. Nic víc nic míň.

Byl jsi to ty, co se mi tu snaží tvrdit, že to byl jeden z nej RB v lize, což dokládáš statistikami na webu, kde má lepší statistiky i Aurier, kterého si poslal do Nigérie. Tak se vzpamatuj ty dědku.

Reagovat
janinho

priemerny wingback ty si proste marny. skoda, ze ta ten tvoj milovany Zuzee nemal ako hlavneho skauta, mohol si mu usetrit 15 mega, lebo Aurier je podla teba lepsi. je dost podstatny rozdiel tvrdit ze je RB a RWB. ja som z Dohertyho nikdy nerobil top beka co sa tyka defenzivy, ide o to ako hracov ktorych mas trener vyuzije. ten tvoj milovany trener, ktory o.i. povedal ze by lo celsa nevymenil ani za bruna fernandesa, pritom lo celso je pre neho od zaciatku nahradnik, aj ten drevak winks ma pod zuzeem mozno viac minut.

o tom aky je doherty priemerak si mozeme znova povedat ked ho spurs po sezone predaju a ukaze sa inde lebo nevidim jediny dovod aby tu mal chciet ostat.

Reagovat
jk

Já nikde nepíšu kdo je nebo není lepší. Jen jsem si dovolil ti připomenout, že pokud hodnotíš Dohertyho na základě statistik z WhoScored jako jednoho z nejlepších pravých obránců ligy, tak je před ním v té statistice i Aurier, který je podle tebe naprostý trash.

Reagovat
janinho

a zase robis to iste, prekrucas a trepes kokotiny. ja som povedal, ze doherty je podla mna jeden z najlepsich wingbackov v lige a to preto, ze vzdy ked som ho videl hrat tak superi mali z jeho strany velke problemy. samozrejme, ze za to mohol aj system akym hrali wolves. nie som predsa jebnuty aby som take nieco popieral. az ked si ty reagoval ze aj aurier je lepsi tak som siel hladat nejake hodnotenia na googli.

ja som nikde ani raz netvrdil ze je to top pravy obranca, lebo dobre viem ze v defenzive ma rezervy. ale predsa ked kupujem hraca ako je doherty tak ho snad beriem pre to co dokaze a nie preto aby som mu ukazal v com je slaby, nie? to iste jak ked sarri mal potrebu dat 60mega za jorginha a potom kantemu hladat nove pozicie na ihrisku. ozaj kvalitny trener vyuziva potencial hracov akych ma na maximum. aurier ma sice na to byt velmi dobry obranca, ale jeho hlava mu to nikdy nedovoli. na kkt ti je hrac ktory kazdy druhy zapas vyrobi hlupu penaltu alebo sa da zbytocne vylucit alebo spravi chybu ako junior ktora vedie ku golu.

https://www.premierleague.com/stats/player-comparison

tu mam tiez statistiky, ktore vobec nevyvracaju to co som pisal. smerom dopredu je doherty ovela nebezpecnejsi nez aurier, aj ked som cakal ze tie centre bude mat vyssiu uspesnost. dozadu samozrejme nema take stats ako aurier, lebo hraval ovela vyssie.

https://www.squawka.com/en/best-full-backs-premier-league

takto nejako vyzera aj moj rebricek. ide len o to ze mourinho absolutne nevyuziva potencial hracov akych ma a jedina statistika ktoru potrebujem aby som to dokazal je pohlad do tabulky. toto je ten isty tim ktory pred necelymi 2 rokmi dosiel do finale LM. odisiel akurat eriksen ale miesto toho prislo hned niekolko velmi kvalitnych hracov. hrame absolutne nepozeratelnu sracku a dopredu sa od zaciatku spoliehame na to co vymysli son a harry. ak je podla teba toto v poriadku, tak sa ozaj nemame o com bavit. zda sa ze Zuzeeeho tajna formulka uz nezabera "good guys never win, you need to be bunch of bastards". ak s tymto dokazal vyhrat 2 krat LM, tak to teda klobuk dole.

Reagovat
janinho

a kto ti kedy povedal ze sledujem futbal 16 rokov panacik? nerobis ty nahodou pre novy cas? nie zeby som mal potrebu sa ti spovedat ale ja som napisal ze thamu fandim 16 rokov, realu napr. skoro 28. a rozhodne nehodnotim futbalistov podla ratingov na nejakych portaloch, to je len tvoja prijebana hlava si z kazdej vety vyberie len to co sa ti akurat hodi. ale nevadi, ja sa na teba nehnevam, mas ludi ktory diskutuju presne takto.

Reagovat
smazaný uživatel

Musím konstatovat, že si tě jk ve vaší konverzaci slušně namazal na chleba.

Reagovat
janinho

dakujem za nazor a klucenku posielame postou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Csaplárova past

Spurs velky spatny, to je mega ultra krize ...

Reagovat
smazaný uživatel

Kazda prohra prebohateho tymu ze te jejich slavne sestky potesi. Kdyz tyhle tymy, ktere si zvykly koupit kazdeho na koho ukazou, porazi mancafty jako whu, leicester ci everton, tak mam radost. Je ostudou, ze takovy tottenham ci chelsea nesmaznou kladivre nebo southampton.

Reagovat
smazaný uživatel

Lol, sak West Ham a Everton utracali viac jak Tottenham.

Reagovat
Golasso

Já se tu nechci zastávat slepic, ale oni vylezli z té samé pozice jako třeba WHU nebo Everton. Jen dělali delší dobu věci správně. Když teď budou WHU nebo Everton dělat delší dobu věci správně a dostanou se mezi elitu, tak jim přestaneš přát? To nedává smysl.

Jinak jsem ale samozřejmě taky rád, že WHU porazili slepice

Reagovat
Benedict

Odejdou Češi, odejdou sympatie

Reagovat
smazaný uživatel

Mit takove vysledky jako ma v teto sezone Liv a Tot, treba u nas slavia ci sparta, tak uz jsou bez treneru.

Reagovat
j_mrazik

Tottenham je anglický ekvivalent Jablonce.

Reagovat
cristiano.K.

jasnej Liberec

Reagovat
icka

Reagovat
Manik...

Těžko. Liberec občas něco vyhraje

Reagovat
cristiano.K.

byl to spíš vtípek ve stylu.... je jedno jestli Petr nebo Pavel, protože mezi Libercem a Jabloncem není moc rozdíl.

Reagovat
j_mrazik

Jablonec nikdy nic nevyhrál, maximálně se párkrát dostal do poháru. Liberec vyhrál ligu proti očekávání, tam to pasuje na Leicester.

Reagovat
Radin

Spíš Liverpool. Protože Liberec dělal pravidelně poháry, narozdíl od Leicesteru. Liverpool taky dlouho v lize nic, ale poháry dokázal dělat..

Reagovat
Azazelo RD

Ty bys nepoznal rozdil ani mezi diamantem a hovnem.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Miguel19

Liberec je Soton, Live Slávka...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Studni

Body jsme mohli očekávat v jiných zápasech, ale dneska teda fakt ne. City je oproti nám prostě jinde, byl by zázrak, kdybychom dneska vyhráli a i ten bod byl víc než vzdálenej. Víc než výsledek mě trápí ta předvedená hra a výkony hráčů. Ale akorát to ukazuje, že někteří na tu top úroveň mít nebudou. Holding, Belle, ale i ten Marí nebo Pepe.

Teď nás čeká odveta v EL a tam je potřeba bezpodmínečně postoupit a ukázat mnohem lepší výkon.

Reagovat
Minister

Síce prehra iba o gól, ale ten bod bol podľa mňa aj tak veľmi ďaleko.

Reagovat
Gunner14

Jinak Holding koleno do hlavy a Moss nechá dohrá a nezastaví hru, u West Hamu Souček dostal, všude krev a rozhodčí nechal Tottenham dohrát. Hlavně že povolili střídání skrz to, ale že tam mají úplně vypatlaný rozhodčí to nevadí

Reagovat
Gunner14

This is the first time Arsenal have ever failed to score in four consecutive home matches against a single opponent in their whole league history.

Reagovat
miezto

Arteta rekrodman

Reagovat
Counter

Předešlé prohry přišly po jedné za Wengerem, Emerym a Ljungbergem, Arteta si teď jen slíznul smetanu.

Reagovat
smazaný uživatel

Slíznul akorát tak hovno a ne smetanu...

Reagovat
lajka30

Ono už se může v Premier league střídat 4x?

Reagovat
Jackmaker1989

Nové pravidlo o zranení hlavy.

Reagovat
lajka30

dík

Reagovat
Benedict

Holding nestihal, tak to zahráli do outu

Reagovat
sejber

prehra so ctou. sice iba o gol ale vyrovnania by sme sa nedockali ani keby sa hralo dalsie dve hodiny. Pride mi to ze Pep setri aj svojich hracov aj nas a nechce Artetovi dopriat nakladacku.

Zo city srsi v obrane neuveritelna istota. V podstate sme sa nedostali ani do jednej nebezpecnej sance , kazdy center ci prienik bol pokryty.

Nic sa nedeje na prehry sme zvyknuty ide sa dalej.Nasledujucich 5 zapasov nam napovie ci este bude v zavere ligy o co bojovat alebo bude nas strop zopakovanie minulorocneho umiestnenia. Priklanam sa skor k druhej variante.

Neviem ci je to iba moj pocit ale pride mi ze Arteta z nejakeho nepochopitelneho dovodu neberie Gabriela ako prveho stopera. Od Vianoc sedi pricasto na to ze je o triedu nad ostatnimi. Celkovo mi pride ze co sa tyka stoperov jeho usudok je podivny. Sokratis mimo supisky , Luiz jasna volba. Saliba , Chambers nedostali ani polosancu zato Holding je najvytazenejsi. U Gabriela mi pride aboby hladal sposob ako ho nestavat. Dufam ze sa tam nieco neposerie a neodpali ho ako Torreiru, Guziho, Nelsona a dalsich.

Reagovat
Studni

Chambers byl dlouhodobě zraněný, kdoví jak na tom reálně je. Gabriel přišel o místo po covidu a jeho forma po něm neni taková jako před. Salibu nechápu

Reagovat
sejber

Gabriel je suverenne nas najlepsi stoper a aj ked ma horsi den Luiza aj Roba strci do kapsy. Uz niekolky krat bol vynechany zo zostavy. Dufam ze je to iba nejaka chvylkova zalezitost a nie nejaky hlbsi problem. Chambers je odpisany ten si uz nekopne. Len dufam ze zanho aj uvidime nejaky peniaz a nepustime ho klasicky zadara.

Reagovat
Studni

Jako souhlas, taky považuju Gabriela za našeho nejlepšího stopera, jen prostě neměl takovou formu. Ale je pravda, že upřednostnění Marího nechápu, jedině že by Gabriela šetřil na EL.

Chamberse taky doufám alespoň za něco prodáme, zbytečný ho držet. Nějak dobrý neni, odchovanec taky ne

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš, že by Arteta schválně nestavel nejlepšího stopera v týmu? Buď tomu tedy nerozumí on, nebo ty

Reagovat
sejber

neviem kto z nas tomu lepsie rozumie ale pohlad na tabulku uprostred druhej artetovej sezony naznacuje ze nerozumie viacerim veciam

Reagovat
Counter

Prohra se dala čekat, ale nechápu, proč musel Saka odehrát celých devadesát minut. Náš nejlepší hráč a Arteta ho zwilsheruje.

Reagovat
Studni

Zase dokážeš si představit, že vystřídá Saku a spousta lidí mu dá kotel, že ten zápas vzdal a našeho nejlepšího hráče dá dolu

Reagovat
Counter

Tohle by měl pochopit každý, kdo je při smyslech. Saka z celého týmu odehrál nejvíc minut, přičemž teď hrajeme co tři dny a on ani jednou nestřídal...

Reagovat
Studni

Já s tebou souhlasím, ale věřím, že by to tak někteří mohli vidět

Reagovat
Golasso

Říkal jsem si před zápasem to samé, ale asi záleží, jak se cítí a jak je IP. Wilshere byl IP a po každém zranění byl okamžitě cpaný hned do základu. Zatím ty situace nejsou srovnatelné.

I tak ale doufám, že si teď odpočne aspoň jeden zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

wilshere sa casto zranil tym ze chodil do subojov ako kkt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Golasso

Taky to možná mělo vliv

Reagovat
Mastný Chobot

a Saka chodí do súbojov veľmi podobne. Písal som tu už dávnejšie, ale pri Sakovi je to tiež len otázka času podľa mňa

Reagovat
j_mrazik

Mně přijde, že v téhle době se do těch soubojů chodí opatrněji, než to bývalo dřív, když Wilshere začínal. Stačí se podívat, kolik se rozdává červených, které by dřív byly na žlutou, protože by se na to nekoukl VAR.

Reagovat
Counter

U Wilshera jsme v 19 letech ještě nevěděli, jak moc bude IP. Sebeodolnější chasník nemá šanci tenhle nápor dlouhodobě vydržet.

Reagovat
Golasso

Tak ta situace byla taková, že hrál, zranil se, hned zase hrál, zase se zranil a tak furt dokola. Jinak ale souhlasím, že by se mladíci neměli přetěžovat.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Euphael

Reagovat
SunFells

Jakože když to je o gól, tak sundáš toho nejlepšího hráče? Odpočívat měl jindy, ne teď.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Counter

Zápasy s Benficou >>> zápas s ManCity

Reagovat
cristiano.K.

hrajete ve čtvrtek>>>>

Reagovat
SunFells

Nevím no. Právě u zápasu s Benficou jsem vzpomínal jak ve mě žhnulo napětí při vyřazovací fázi v LM a že v EL to se mnou nedělá absolutně nic,

Reagovat
Mato178178

Taky tak

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

akože neviem čo sa tu zastávate Artetu očividne na to nemá

Wiliam jeho káva, podpis zmluvy s Holdingom a Luizom idú na jeho triko, Mari je úplne mimo, 1 dobrý zápas nemal. El faraon detto ale však nech si hrajkajú. Radšej nech sa trápime s juniormi a hráčmi čo fakt makajú ako so zlatokopkami. MO vyzerá že prišiel z lesa tiež mimo. Auba sa mal predať a kúpiť nový útočník úplne každé rozhodnutie zle Arteta so skrátka nevie do psej matere takto sa to nerobí. Edu tiež nech balí, každého hráča non stop púšťame zadara.

Horšie ako fandiť Arsenalu je veriť konceptu Ottawy

Reagovat
SunFells

Snad se ti z toho srance aspoň ulevilo teda

Reagovat
Golasso

Kvalitní zhodnocení

Reagovat
Mastný Chobot

Nebolo to tak tragické ako prvých 5 minút nasvedčovalo, ale aj tak si myslím, že každý mohol urobiť viac. Vrátane Artetu. S takýmto výkonom nemôžeme byť spokojní. Najpodstatnejšia je momentálne EL, takže nepičujem jak chorá vrana, ale sklamaný som trocha. Okrem Saku a Tierneyho nie je moc čo chváliť, ale to je taký tohtosezónny evergreen. Xhaka tiež dobrý. Ostatok podpriemerný, hlavne Bellerín a Auba boli na facku. Bellerín je až fascinujúco drevený.

Reagovat
pantondavo

Jestli City letos nedaj LM, tak už nikdy.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
HorajzmAmmann

nevím jestli se to už někde řešilo, ale ten týpek co komentuje na Premier sport se hrozně dobře poslouchá

Reagovat
emanuel habasko

Myslíš Matúše Lukáče? Ten je jedinej, které se dá poslouchat. Byl i v podcastu Angličan, hodně velkej sympaťák.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo Matúš Lukac je jediný kvalitní komentátor PL v CZ-SK zbytek stojí za hovno

Reagovat
Devil

Přesně, ale pořád lepší než novasport

Reagovat
cristiano.K.

novasport měl nejlepší komentátory, ale to už se těžko pamatuje, protože to bude víc jak deset let.

Reagovat
aragorn

Reagovat
HorajzmAmmann

když si pustím United a komentuje to on třeba po zápase co komentuje Pavel Karoch tak to je lahoda pro uši...

Reagovat
Nikikrew

Co zas toto ako bolo? Vykon hodny Arsenalu? Ved my sme City absolutne nepreverili, to je taky hnus ze az. Budem sa akoze kochat nad 10-15 min kedy City evidentne povolili? Nie. Za toto ak by som vyhodil 80-90 libier, nadavam ako chora vrana a vybucim tam kazdeho.

Chapem ze Benfica je priorita ale preboha kazdy hrac ktory nosi tento dres by mal spravit maximum na ihrisku. Pripadalo mi to, ako keby sa setria na Benficu

Ak nahodou vo Stvrtok prehrame a nepostupime, sezona je Done

Reagovat
EXoRcIsT

Ako fans Arsenalu si musite uvedomit ze vase muzstvo je proste slabe tam mate mozno 5 hracov ( Tierney Saka ESR Leno Auba) co by ste mohli do buducna nechat ale inak vsetci ostatny by mohli v klude odist. Si nemozete nehovarat ze by ste dokazali hrat proti City nejaku vyrovnanu partiu to je proste kruta realita. Momentalne ste proste muzstvo zo stredu tabulky a na viac pri vsetkej ucte nemate a maximum co mozete v PL dosiahnut je postup do EL . By som vam odporucal dalsie prestupove okno totalne prekopat obranu pretoze to vas zatial najviac zraza dole. A kedze nemate ani poriadne peniaze tak pre Arsenal bude trvat asi dost dlho pokial sa dostane naspat

Reagovat
Nikikrew

Toto ja davno viem a nerobim si ziadne nadeje, ale aj takyto tim musi si aspon vypracovat 1-2 vacsie sance. Ak by som tvrdil, ze nato nemaju, tak je to cisty alibizmus. City dnes nehrali uplne do plnych, setrili par hracov na LM a my nie sme schopny to vyuziat ani na 30 percent.

Everton tiez s nimi rupol ale boli nebezpecnejsi, dali aj gol. Viem, ze Everton ma mometanlne lepsiu formu aj trenera ale myslim si, ze hracov mame my lepsich

Reagovat
EXoRcIsT

no neviem Everton ma kreativnejsich hracov hlavne James je strasny rozdiel

Reagovat
Nikikrew

Brankar u nas lepsi, obrana je narovnako, stred zalohy by som povedal tiez, kraje mame lepsie a hrot momentalne asi everton

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Front hell

60 let

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
sejber

pride mi to akoby mal Mikel s Pepom nejaku "gentlemansku" dohodu v style "vy nas nebudete prilis kusat a my vam neustedrime debakel, obaja posetrime sily na europske pohare" . Proste sme sa nedostali ani do jednej vylozenej sance, city to v obrane kontrolovali a ak by sme aj dali nejaky nahodny gol ,zapli by vyzsi prevod a do 5 minut by znova viedli.

Sezona je done aj tak ci prejdeme cez Benficu alebo nie. Benfica je tak na hrane nasich moznosti a nedokazem si realne predstavit ze by sme to dohaluzili nejak do finale.

Reagovat
smazaný uživatel

Nakonec od 60 minuty Straky odešli fyzicky a bylo to na pohodu!

Jinak Lee Grant konečně našel v klubu využití https://twitter.com/ManUtd_HQ/status/1363591979087593473?s=19

Reagovat
iamek

Lee je borec . Snad zůstane jako trenér nebo mu najdeme jinou trafiku

Reagovat
Wazza228

Zasedne k VARu

Reagovat
MCFC_8

Uzivajme si ten nabity program....24.2. Gladbach von, 27.2. West Ham doma, 2.3. Wolves doma, 7.3. United doma, 10.3. Southampton doma, 13.3. Fulham von, 16.3. Gladbach odveta, 20.3. Fa cup Everton von...masaker, ale tesim sa na to a aj na Kuna ako sa predvedie

Reagovat
smazaný uživatel

Máme výhodu, že máme nejširší tým ze všech, takže v tak nabitém programu to může být právě paradoxně naše výhoda. Po Gladbachu ty první tři zápasy budou masakr, ale musíme to dát a přiblížíme se titulu. Na druhou stranu pokud jeden zápas ztratíme, tak máme pohodový náskok a nic se neděje.

Reagovat
EXoRcIsT

Nechcem kurva vidiet Rashforda Fernandesa AWB alebo Maguireho v zaklade proti San Sebastianu. Ked chce teraz moze dat OLE Martialovy prilezitost sa chytit v zapase kde o nic nejde. A dufam ze dostanu sance aj Shoretire a Diallo

Reagovat
Busby babes

Sice jsem si pred zapasem rikal, ze vzhledem k ostatnim vysledky budou dneska hlavni 3 body i kdyby to melo byt diky vlastnaku Shelveyho v 98. minute. Ale i tak ten prvni polocas byl bidnej.

Druhej vyrazne lepsi, hlavne od toho golu na 2:1, tam pak najednou jakoby celej tym dostal sebevedomi a zacal si konecne verit. coz je divny, proti marnymu Newcastlu. Odskocili jsme Chelsea a Poolu, uvidime co dal. Pristi kolo na Chelsea, to bude hodne dulezitej zapas. Za par zapasu City, pokud by porad byl pred zapasem rozdil 10 bodu a podarilo by se nam vyhrat, tak bychom mohli mit aspon nejakej naznak boje o titul, jinak to bude asi uz nuda no. Ale moc realne to nevidim...

Co budem delat s Martialem, na to jsem zvedavej. Letos je uplne mimo.

Reagovat
iamek

Z následujících 4 zápasu v lize budeme rádi za 4-5 bodu. Vždy optimista

Reagovat
Busby babes

brod je jeste daleko.

Reagovat
smazaný uživatel

Martial takto mimo formy za celé tie roky snáď ani nebol, Cavaniho potrebujeme nutne

Reagovat
Whitemedia

https://twitter.com/DKlopp6/status/1363588350536466435

Super styl, s tím by mohl uspět v nějakém cirkusu.

Reagovat
Makiii

Do druhého golu, sileny a unaveny vykon bez stavy...

Kazdopadne, moc dulezity body uz jen kvuli vysledkum tohle kolo: ztrata live, ztrata spurs, ztrata arsenal, ztrata chelsea...James opet skvelej a jsem rad, ze mu to tam zacina padat. Bruno nemusi hrat nejaky top zapas a i tak ma zase 1+1, neuveritelny...Ale s tim Martialem fakt musime neco udelat, kdyby aspon makal...

V EL musi jednozacne odpocivat Bruno, Rash, Harry, Fred, Shaw.

Sestava na EL:

Hendo - Williams Bailly Tuanzebe Telles - Matic snad Donny/nebo nevim - Kezby Diallo Mata Mason a snad na chyceni Martial...

Reagovat
CR7RONALDO

Presne túto zostavu by som chcel na EL aj ja. Bodaj by to tu Ole čítal

Reagovat
iamek

Asked if Shoretire & Diallo would start for #MUFC v Sociedad, Solskjaer said: "Probably not Shola & Amad, no. I'm not sure if that would be fair on them. They'll be in the squad. Donny, Edinson, Scott, I don't know. Maybe they'll be available, I'm not sure. I hope (they will be)"

Shola základ fakt ne, ale Diallo mohl

Reagovat
Sandstorm

Snad se dostanou na hřiště v průběhu zápasu.

Reagovat
Busby babes

za me ok. libi se mi, ze je zapracovavame postupne. Amad by asi mohl naskocit, ale Shola na to jeste nema, hlavne fyzicky. je mu 17 a je to videt. presne jak Ole rika, nebylo by to vuci nim moc fer. Snad zase aspon par minut/pul hodky dostanou.

Reagovat
iamek

Shola určitě ne. Má par dni 17 let. Oproti Rashovi nebo Greenwoodovi mu chybí dost svalu ( ve stejném věku ). Diallo myslím, ze klidně by mohl od začátku. Ono by bylo fajn i vyhrát kvůli klubovemu koeficientu.

Reagovat
r.mrazik

diallo tam klidne hrat muze...oba dva je kravina

ale rash taky zacal hrat v 17/18...neni se ceho bat

Reagovat
Dawon

Hlavne at nehraje Rashford, Bruno, AWB, Shaw a idealne i Maguire (ikdyz tam cekam ze urcite hrat bude), zbytek je asi fuk...samozrejme otazka, jestli v tuhle chvili vubec mame dost zdravych hracu na nejakou takovou kompletni rotaci Hlavne na CM bohuzel neni moc z ceho brat...predstava, ze by treba Matic musel hrat 3 zapasy behem tydne a zakoncit to proti Chelsea, to me trosku desi snad se Scott da do vikendu dokupy, protoze to by jinak byl dost pruser

Reagovat
Sandstorm

Shoretire by mohl jít ve šlépějích Rashe a Greena.

Reagovat
Busby babes

Koukal jsem jak se dari Angelovi a koukam, ze akorat dal zase gol, i kdyz celkove teda cisla ok ale zadny zazrak v produktivite. Ale celkem vtipny je, ze v portugalsku defakto od 7. mista hrajou vsichni o zachranu v tuhle chvili. 7. tym ma 25 bodu,posledni 17.

Reagovat
iamek

Viděl jsem ten zápas s nejlepší hráč o parník. Ale ten zápas vypadal jak Příbram - Bohemka . Kdyby zůstal, tak letos by dostal myslím dost minut.

Reagovat
Busby babes

me fakt pobavila ta tabulka jinak soudim dle cisel a whoscored, prosinec a leden mel asi spatnej. ale tak Boavista je predposledni ted...

mozna dostal, ale na jeho pozici Bruno a VDB, nevim no... na kridlo zas Mason a Amad, pripadne James. asi udelal dobre

Reagovat
r.mrazik

angel a dost minut u nas?

vsak nehraje ani donny ...angel by byl jeste za nim a nekopl by si vubec

Reagovat
Hlahart

Tak nutno taky říct, že Angel byl při tom debutu snad 4. nejmladší hráč historie v United, pokud si to pamatuju dobře. Na to, aby začal hrát za áčko, měl fakt ještě dost času a pořád doufám, že Donnyho vůbec nebudeme vidět jako konkurenci k Brunovi, Angelovi, Matovi, Shoretireovi, ale jako konkurenci Pogbovi, McTominayovi, Garnerovi někdy Fredovi atd.

Reagovat
r.mrazik

donnyho nevim,kam radit,protoze moc nehraje a kdyz jo,tak je takovy...dost nijaky...snad se to casem vice projevi,kam s nim...

s tim debutem mas pravdu,ale uz mu je 20 let,takze cas hrat za acko uz byl...je dobre,ze odesel a nekde konecne hraje, u nas by si nekopl

Reagovat
iamek

Angel hraje v Portugalsku útok a AM příležitostně. V mládeži hrál někdy RW i LW. Je dost flexibilní a věřím, ze kdyby podepsal, tak by nějaké minuty dostal.

Reagovat
r.mrazik

ja tomu neverim,udelal dobre,ze odesel a hraje konecne pravidelne

u nas by si vubec nekopl...vsak sedi na lavici donny,greenwood a dalsi...uplne bez sance u nas

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho je sice sračka, ale pořád lepší, než mít Artetu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tjn.lepsi arogantni kreten nez sympatak a byvaly kapitan klubu zacatku trenersky kariery.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
janinho

to asi tazko

Reagovat
Front hell

Jasně už 60 let

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k neprodejnosti klubu bych byl docela rad, kdyby Newcastle sestoupil, klesne cena a sance na prodej by mohla byt vetsi. Tohle herni i vysledkove trapeni neni dobre pro nikoho.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Mastný Chobot

Shoretire sa narodil v Newcastli a volá sa krstným menom Shola. Ameobi hral v NUFC od 2000 do 2014.

Náhoda? Bola jeho mamina fanúšičkou? Alebo je za tým viac?

Reagovat
ACSMan

Viac ako tým

Reagovat
Ligter

po půl roce otcovství ale utekl do Turecka, tam bylo něco špatně

Reagovat
sejber

Ako tak pozerám tabuľky, tak okrem Torreiru hrajú všetci naši hráči na hosťovaniach o záchranu. AMN, Willock, Guzi, Kolacinac, Saliba. Bohvie či si niekto z nich vôbec za nás kopne ale ak nie tak potenciálna predajná cena nebude asi bohviečo.

Reagovat
Golasso

Guzi a Saliba by na to podle mě i měli, nebo by se dali aspoň solidně prodat, ale tam bude zase problém v hlavě no . U Saliby si zatím nejsem jistý, ale zatím to k tomu směřuje...

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně si myslím, že rozhodne kvalita hráčů a trenéra a konečná TOP4 bude:

City

United

Liverpool

Chelsea

Reagovat
Svatej

Po tom psychu, který nás čekají během přístího měsíce, budeme rádi, když zůstaneme na dostřel.

Reagovat
Busby babes

to je vtipny, to same si rikame u nas, Pool je uplne v lese... Nakonec to podle reci tady bude Leicester a WHU.

Reagovat
martin.b

Pokud se Leicesteru nezraní klíčový hráči typu Ndidi/Vardy/Barnes tak si to letos už pohlídají. U nás existuje malá jiskřička naděje s návratem Joty a Fabinha. Vidím to na City, Utd, Leicester a o čtvrtý místo souboj Chelsea, Liv, WHU, Everton.

Reagovat
smazaný uživatel

Everton ani omylem, už jedou nadplán při výpadku Chelsea a Live.

Reagovat
Kinky7

ja bych Carla nepodcenoval. On obcas dokaze uplest z hovna bic

Reagovat
El Cid z City

Liverpool je jasnej, je senzace,že vůbec o top 4 musí bojovat.

United si to v klidu pohlídají a program Chelsea je strašnej, lišky mají velkou šanci to urvat.

Reagovat
fff

Malokoho by napadlo, ze bude koniec februara a bue to realne vyzerat, ze nedame top4.

Tych dovodov je samozrejme viac a ak zazarakom nevyhrame tento rok LM, tak buduca sezona bude velmi zaujimava. Od prichodu Kloppa je jasne, ze LM je zaklad pre akykolvek dalsi postup pre klub a na tom sa nic nezmenilo. Bude zaujimave sledovat ako sa to prejavi na prestupoch a taktiez na predlzovani zmluv. Toto leto sme mali myslim v plane ponuknut novu zmluvu VVD, Fabinhovi a mozno aj Salahovi uz. Bez LM to bude tazsie, plus to bude chciet nahradu za WIjnalduma, co tiez bude samozrejme tazsie bez top4.

Absolitne som takuto sezonu necakal a tazko asi pomenovat jeden jediny problem. Zranenia samozrejme, tam nech si vravi kto chce co chce, tak toto nieco je skratka velka smola. Pamatam si, ze MC nemali Laportea pocas vacsej casti sezony a bol to pre mnohych dostattcny dovod, ako odovodnit ich horisu formu. U nas je to este ovela horsie. K tomu nejake nepochopitelne rozhodnutia (posledny zapas v skupine LM s istym posutpom, kde hral Jota uplne zbytocne), podla mna hlupe rozhodnutia vedenia (CB sa mal kupovat hned ako to bolo mozne zaciatkom januara) a v konecnom dosledku je to o hracoch. Forma je mizerna pri viacerych dolezitych hracoch (TAA, Alisson, Firmino, Mane...) co sa samozrejme prejavi a plus k tomu tam mne osobne pride aj nejake uspokojenie. Minulu sezonu a aj sezony predtym sme boli koncentrovani, precizni, hrali naplno kazdy jedne zapas. Zranenia, prestupy atd. vsetko tam zohrava ulohu, no v konecnom dosledku rovnako velka cast tohto celkoveho neuspechu zatial tvori tne pristup hracov, co ma sklamalo asi najviac tuto sezonu.

Reagovat
El Cid z City

Jenomže ten rok,co byl zraněnej Laporte,jsme hráli o hetrik a teď vidíš ,jak je vůbec těžké obhájit,mnohem těžší než vyhrát, natož 3x po sobě. Letos leží bodově titul docela nízko,je to jiné,než urvat nesmysl v podobě 100b bez opor. Na to,aby jste poráželi "slabší" týmy kádr máte, o titul jste mohli v pohodě bojovat.

Reagovat
Luc-Luc

o titul asi ne, ale i pres ty zraneni jsme meli byt bodove na urovni United stoprocentne, prijde mi, ze nasi hraci maji problem hlavne v hlave, par dobrych zapasu v lize a pujde to

Reagovat
Luc-Luc

top4 dame, vrati se Fabinho a Jota a bude to v pohode, a nechapu, ze nezkusi Klopp hrat na 3 CB vzadu, kdyz vidi jak tam propadavame casto, Phillips, Fabinho, Kabak vzadu, trent s robbem by tak dostali vic prostoru na kraji a v utoku Mane se Salahem

Reagovat
fenixLFC

mam problem postavit 2 stoperov a ty chces hrat na troch? nehovoriac o tom ze na troh vzadu musis mat hru zladenu a zosynchronizovanu na uplne inej urovni a nie je to nieco co si mzoes dovolit uprostred sezony ked sa ti obrancovia menia kazdy zapas

Reagovat
Luc-Luc

kazdej system musis mit natrenovanej, pocetne tam je furt dost moznosti, problem je, ze nemaji vetsinou kvalitu Williams, Phillips, Davies, Kabak, Hendo, Fabinho, se trema spatnyma stoperama vzadu by sem byl klidnejsi nez se dvema

Reagovat
smazaný uživatel

Ten prístup sa dal čakať, čo som hovoril už pred sezónou. Ak Firmino napr. po zlom výkone má istotu, že nastúpi do ďalších zápasov, potom to takto končí, Filipko. Konkurencia slabá, káder neokysličený, šampióni už nejdú na krv a precízne, ale len profesorsky s nosom hore, a to je zle.

Reagovat
Lacko_Boh

inak celkom si to trafil tusim, ci?

Reagovat
cristiano.K.

co slovo, to blbost

Reagovat
smazaný uživatel

Jasné, Tom .

Reagovat
cristiano.K.

Konkurencia slabá = blbost

káder neokysličený = blbost

šampióni už nejdú na krv a precízne = blbost viz můj koment, jen Firmino mi přijde, že nemaká jako dřív.

Reagovat
cristiano.K.

kdo má špatný přístup z hráčů? Jen Firmino. Mané maká vždy na 100%, Salah má více triviálních ztrát, ale zase více golů a nikdo jiný mě nenapadá. Těch změn v sestavě díky zranění je strašně moc, proto hra i výsledky jsou takové jaké jsou.

Reagovat
aragorn

Reagovat
mr.Silver

Myslíte, že se West Ham dostane do LM? Vrátil se jim Antonio, a šlapou celkem solidně, teď mají sice horší los, ale na konec ligy mají úplně v pohodě zápasy. Moyes je letos parádně vytáhl z průměru, klobouk dolů.

Reagovat
kolouch

Já jsem to po zranění Antonia a Ogbonny viděl dost bledě a ještě před Sheffieldem a Tottenhamem jsem psal, že budeme rádi za 9.10. místo.Ale náhradníci se skvěle chytili a Antonio se vrátil ve formě. Do karet nám hraje taky to, že se můžeme soustředit už jen na ligu a nerozkládat síly na víc soutěží. Nicméně v LM pořád nevěřím. Ten kádr je úzký a má limity, viz druhý poločas včera, to vítězství bylo vyloženě šťastné. Každopádně pokud nepřijde více zranění, tak Evropská liga je, myslím, reálná.

Reagovat
cristiano.K.

ne, ale první šestku by dát mohli.

Reagovat
iamek

OT: mufc are close to completing deals for three Derby County academy players. The trio of boys, all under 15 years old, are set to join #mufc for a combined fee of around £750,000.

Reagovat
martin.b

Jedno se musí Olemu a celýmu realizáku nechat, práce s juniory super. 3 odchovanci v základu, další 3 ne daleko od základu.

Reagovat
iamek

Tohle je hlavně práce Butta a Mckenna. Butt akademii od žáků prekopal a Mckenna byl první trenér, kterého přitáhl do U18 a ihned se začal hrát totální útok i za cenu prohry. Navíc pomohl dotáhnout některé hráče. A i když teď je u A týmu jako asistent, tak pořad chodí na mládežnické týmy a dává své rady.

Reagovat
martin.b

Reagovat
icemike

Nestyďte se a řekněte jména

Reagovat
nani92

Phil, Jones, ASAP

Reagovat
martin.b

https://twitter.com/LiamDowson_55/status/1363580164924448768?s=20 Vůbec není mým cílem tady brečet a stěžovat si na var, jen jsem to teď zahlídl na twitteru a kroutím hlavou, kolik situací je možný i s videem přehlídnout

Reagovat
Svatej

ty krávo...

V kontrastu s Adamovým příspěvkem na začátku diskuze je to super

Reagovat
Trand

Reagovat
iamek

Trosku bulváru - David de Gea is reportedly attracting interest from three clubs and there is a chance he could leave Manchester United this summer.

That is according to Italian news outlet Fichajes.net who claim that Juventus, Bayern Munich and PSG are all keen on De Gea, and that United are targeting Gianluigi Donnarumma as his replacement.

Reagovat
Busby babes

ten Donnarumma nedava zadnej smysl kdyz mame Hendersona.

Reagovat
mithro

a nebolo by najlepsie predat oboch a kupit niekoho poriadneho? mna teda Henderson nicim nepresvedcil zatial, taky OK brankar.

Reagovat
iamek

Reagovat
puji

Reagovat
Busby babes

tak u nas toho na nej moc nejde ve vetsine zapasu. ale loni ukazal, ze chytat umi, ne?

Reagovat
Busby babes

a hlavne bych teda rekl, ze v momente kdy mame Hendersona, kterej je imho vic nez OK golman,ale i kdyz budu predpokladat, ze je teda rekneme lepsi prumer, tak by to melo stacit a neni to pozice, kterou bychom museli resit. Jaky lepsi anglickej golman tu je? Protoze narodnost taky hraje roli...

Reagovat
smazaný uživatel

Pickford?

Reagovat
Hlahart

Pope možná, Pickford fakt ne

Reagovat
Busby babes

ne

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Front hell

Ty si hlupy jak dveře od chliva

Reagovat
smazaný uživatel

Že Pickford

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
mul

Pope

Reagovat
Busby babes

ok, muze byt. ja si teda myslim, ze je Dean lepsi, ale ok. I tak by to urcite nebyl vyrazny upgrade.

Reagovat
mul

Nie to vyrazny rozdiel ani podla mna, len momentalne je podla man lepsi Pope.

Reagovat
Busby babes

ok, jak rikam, s tim problem nemam. jen v tom kontextu: prodat Hendersona a pak koupit Popa by to nedavalo moc smysl imho. Golmani na podobne urovni.

Reagovat
mul

to nedáva žiaden zmysel hej

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
mithro

no talent DDG nema. alebo ho zatial neukazal.

Reagovat
mithro

a mne je jasne, ze ho predavat nebudeme ale zaujimalo by ma, kde sa berie ta istota, ze to bude take terno

Reagovat
Busby babes

tak videli jsme jak chytal loni za Sheffield. Tak mozna tam.

Reagovat
Busby babes

ale za me teda i kdyby to yl ve vytsledku je ok golman tak mi nepijde, ze nas uspech nebo neuspech by mel stat na tom, jak zachyta golman. pokud nebude delat vylozene boty a obcas neco chytne tak je uplne fuk kdo v ty brane bude stat. samozrejme s trochou nadsazky.

Dean treba nebude tak dobrej jako prime DDG (ono to taky malokdo), ale je to dobrej golman a bylo by imho zbytecny vyhazovat tezky penize za nahradu kdyz mame kvalitni backup uz ted.

Reagovat
Grahf

to akože bude robiť dvojku Neuerovi? Bayern určite ne. A celkovo neviem prečo by ho chcel nejaký velkoklub, je to staromodny typ brankara, ktorý je dobrý na čiare, dnes sú v kurze sweeper keepers, čiže taký stoperi, ktorí hrajú vonku z brány a majú dobrú kopaciu techniku.

Reagovat
Busby babes

prave, treba by nekdo chtel golmana, co ... umi chytit balon. Od rozehravky tam jsou pak jini. Nevim, prijde mi, ze se tohle precenuje. Je to prijemnej bonus, ale nemelo by to u golmana byt podstatny.

Reagovat
mul

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Swarley

a hlavně na tu naši rozehravku by musel být v bráně Messi, aby to trošku dávalo smysl

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

chudak henderson

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Donnarumma musí být blbost, pokud odejde David, tak je jednička Dean a na pozici dvojky by se někdo sehnal nebo by mohl zůstat Romero, i když nevím jestli by se mu chtělo zůstávat s tím jak jsme s ním v této sezoně zametli.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si to shrňme. Mourinho nehraje pěkný fotbal, ani nemá už výsledky. Peníze na posily dostal, přišlo poměrně dost hráčů, dá se říct, že kvalitních - Doherty, Reguilon, Hojbjerg, Bale. Ale neumí to absolutně využít. Jediná taktika, kterou zná, je dát gól z protiútoku a pak bránit po zbytek zápasu. Nestaví tým pro budoucnost, takže by člověk čekal, že teď bude jeho tým zažívat výkonnostní peak. Podle mě jsou jeho dny ve Spurs sečteny a už s tím nic neudělá.

Reagovat
Svatej

Takovýho tě tady neznám.

Reagovat
pantondavo

Ale pořád lepší než arteta, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to zase jo...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
icemike

Reagovat
FUnk

Reagovat
mul

A Rangnick in. Nedavno sa vyjadril, ze chce trenovat a to bud BL alebo PL.

Reagovat
Front hell

Jen ať zůstane,k vám se hodí.

Reagovat
kolouch

Peníze na potenciální Mourinhovo odstupné padlo na Baleův plat, takže tam oba bídácí zůstanou do konce sezóny

Reagovat
FUnk

Reagovat
kuRRri

Nečekal jsem, že se City budeme hrát vyrovnanou partii, ale ja už nevím, ale todle je za mě hrůza. Ať se na mě nikdo nezlobí, ale aby jsme dostali gol hlavou od nejmenšího hráče na hřišti to je vrchol. Bellerin měl už dávno být pryč, protože tomu překáží balon i jeho vlastní nohy. S Holdingem prostě bojovat o vrchní příčky nelze. Celá hra je taková lážo plážo. Krásně to je vidět, když City začali napadat a najednou nebylo prostě komu přihrát, přitom místo tam bylo, ale z nějakého důvodu nikdo neudělá ty 3 rychlý kroky do volného prostoru. Neeee možná už jsem zaujatej, ale prosím kompletně vyhodit celou obranu mimo Gabriela a Tiernyho. Vlastně to nahrávání vzadu mezi stoperama by mělo vlastně rozhýbat jak soupeře, tak naše hráče pro nabídku, ale ty nahrávky jsou ttááák pomalé, že to rozhejbe mě na gauči. Bohužel je to krutá realita, bez LM nejsou peníze a nikdo k nám z TOP hráčů ani nepůjde, takže se vlastně čeká na zázrak až se jednoho dne podaří z hovna udělat muškát a ukopat LM a pak se to možna trošku srovná :D ... klidně me hejtujte, ale ja uz to ze srdíčka musím pustit jak jsem nespokojený s naší hrou a hráči, kteří oblékají tento dres a nevědí za co tam maj bojovat.

Reagovat
iamek
Reagovat
Busby babes

SAF.

Reagovat
iamek

Nemáš někde graf od The Atletic, kde je statistika jaky hráč je důležitý na ofenzivní půlce? První byl Bruno a byl tam i Harry jako nejlepší CB v tomhle. Za boha to neumím najít.

Reagovat
Hlahart
Reagovat
iamek

Je to ono. Díky . Harry

Reagovat
EXoRcIsT

tak SAF je len jeden.Ten keby dal hrat do utoku Ferdinanda a Evru tak aj tak vyhrame a obaja daju gol

Reagovat
Tolstobik

hral Scholes, to bohate stacilo

Reagovat
EXoRcIsT

v MOTD pekne Shearer a Dublin zhodnotili Martiala. Proste on nieje ani nahodou CF a moze si nahovarat co chce nema nato tam hrat. Moze skusat hrat z kridla ale na pravo je nulovy a na lavo je Rashford. Ja by som isiel po Haalandovy alebo Sanchovy a skusil nejako Martiala do toho zakomponovat na znizenie ceny.

Reagovat
Hlahart

Ornstein zrovna psal, že po Sanchovi nejdeme. Haaland by byl samozřejmě geniální, ale Raiola no...

Jinak Martial je fakt úkaz. Když hraje spolu s Cavanim, tak si nabíhá úplně nesmyslně do stejnejch pozic jako Cavani a dělá mu celý zápas ve vápně ocásek. Když hraje bez Cavaniho, tak se vůbec nechová jako hrot. Vůbec nechápu, co se s ním oproti loňsku stalo, a co s tím chce kdo dělat,

Reagovat
EXoRcIsT

treba si uprimne povedat ze Martial mal u nas slusne 2 sezony a inak bol max priemer. Ja ho mam rad ( aby si niekto nepovedal ze nanho nadavam len preto ze ho nemam rad abo co) ale ked nechce makat a ma toto predvadzat sezonu co sezonu tak sorry ale adios. A sanci uz dostal viac ako dost

Reagovat
smazaný uživatel

myslim, ze tym Amadom pre nas Sancho padol, su pozicie, kde potrebujeme minať ovela nutnejsie..

Reagovat
vodka

být po tvém, tak Shaw je prodaný, případně by si nekopl přes Tellese, který žádné zázraky nehrál.

Reagovat
EXoRcIsT

Telles je tu par mesiacov. Prisiel do noveho klubu a novej ligy. Shaw zacal hrat konecne poriadne az poslednych par mesiacov a to je tu 7 rokov. Na zaciatku sezony robil stale vela chyb ved si pamatame ako sme dostavali goly lebo cela jeho strana ostala nebranena a on dakde na polke ihriska.

Martial je tu kolko 7 rokov ? a kolko mal fakt dobrych sezon. Mozno prvu a predchadzajucu kde dal 23 golov aj to nie vsetky v PL. A on ma byt akoze nas hlavny forward hej ? Keby makal nepoviem ani slovo lebo by bolo vidno ze aspon bojuje ale on na tie zapasy vyslovene kasle. Ziadny zapal pre hru nic. Si tu mozte nahovat co chcete Martial nas nikdy ako CF nedovedie k titulu. Moze hrat na kridle ale preco by tam vobec mal dostavat sance na ukor Rashforda.

Reagovat
smazaný uživatel

je pekne, ze sa snazis stale obranovat hracov, ale tu uz fakt neni dovod, Martial je totalne zufaly

Reagovat
Swarley

V tom jsou s Rashfordem stejní, jak hrajeme odzadu na brejky, tak toho hrota může hrát Martial i Rashford... Jakmile hrajeme do plných, tak jsou oba stejně slabí a v těchto zápasech je Cavani na tom hrotu o kus lepší... Lepší pod tlakem a mnohem lepší v kombinaci do té plné obrany... Podrží a rychle to dává od nohy na někoho pod sebe a zase jde do volného prostoru... Rash i Martial umí balón podržet, ale strašně predrzuji ty balóny a vymýšlí neskutečně komplikovaná řešení... Výběr místa je taky veliký rozdíl a včera to bylo krásně vidět, Martial nechodí do vápna do těch prostoru, jak by hrot v takovém zápase měl... Má zápasy, kdy to tak dělá, ale za tu sezónu je jich fakt minimum a už jsem to tady několikrát psal...

Když už to je zápas jako včera (a že jich takových máme v sezóně hromadu), kdy nám to nejde a hrajeme špatně, tak to nerozhodne komplikovaná akce, ale právě naopak jednoduché řešení... A to s Rashem nebo Martialem ve většině zápasu absolutně nejde...

Pak počítat s Martialem do sezóny jako s jedničkou na hrot je blbost a mít na levé křídlo dvojku Rashford a Martial je absolutně zbytečný luxus, když vpravo máme hráče jako James... Martial prodat a ideálně právé křídlo + hrot po odchodu Cavaniho, kdy tam za něj může dostávat minuty Greenwood...

Reagovat
Hlahart

Jako že Rashford je na křídle, když hrajeme do plných, slabý? Nebo jsi to myslel tak, že je slabý do plných, když hraje hrot? Protože to první mi teda přijde jako nepravda, to druhý si nepamatuju, kdy jsem mohl naposled ověřit

Reagovat
Swarley

nn, na křídle jsou oba ok...myslel jsem na hrotu, tam jsou oba bídní...

Reagovat
Hlahart

Ok, no. U Rashforda fakt nevím, Martial je ale letos fakt hroznej. A na rozdíl od Rashforda se tam ještě k tomu cpe. Fakt to vypadá, že jeho odhod bude nevyhnutelný

Reagovat
r.mrazik

jeho pohyb je uplny psycho...i kdyz si treba dojde pro mic a rozehraje,tak se pak vraci do sve pozice v poklusu,pripadne chuzi...

by mu meli poustet videa Haalanda a nebo by mel cumet na cavaniho na treningu..jinak at na tu 9 zapomene

Reagovat
Swarley

zrovna jsem čuměl nedávno na videa jeho gólů, absolutně o něčem jiném

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
r.mrazik

ja bych si martiala nechal...dokaze zahrat ty dve pozice,je sikovny...

a aspon bude tlacit na rashe,aby to nemel tak jisty

Reagovat
Swarley

jako může být, ale půjde o prachy...nevím, kolik má plat a pak by to byl zbytečný luxus...to radši ten útok trošku přeskládat a pořídit na hrot pořádný dělo...

Reagovat
iamek

250k týdne

Reagovat
r.mrazik

lepsiho hrace stejne za rozumne penize nesezeneme...takze se muze tocit s rashem a cavanim...takze vlastne jak to je ted

Reagovat
Swarley

Tak kdyby Cavani zvládl odehrát většinu sezóny v základu, bylo by to ještě ok..

Reagovat
r.mrazik

Hm. Bude to chtít časem někoho koupit

Reagovat
Dan Gubić

Vidím že straky mali kopať penaltu po jasnom faule Maguirea, šokujúce že VAR to ani len neskúmal

https://twitter.com/LiamDowson_55/status/1363580164924448768

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Front hell

Ale vždyť TOP KING Harry nikdy nefauluje, naopak rozhodčí nepiskaji fauly na něho

Reagovat
smazaný uživatel

Klasicky se piska proti NUFC. To je tak kazdej zapas. To ti rekne kazej fanda Newcastlu.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Hlahart

Reagovat
SunFells

Bída no.

Reagovat
iamek

Reagovat
r.mrazik

penalta byt mela

co ten hrac strak,jak tam skakal do Davida? to by byl taky faul?

Reagovat
SunFells

wot?

Reagovat
r.mrazik

To tam nevidíš jak do něj naskakuje i když se snaží hrát míč?

Samozřejmě od Harryho jinak faul

Reagovat
SunFells

Přijde ti to jako velice kontaktní jo? De Gea tam pak akorát přepadává přes hráče, kterého tam ten lopaťák narval. Tamto je nic, ale nehrálo by to ani roli.

Reagovat
r.mrazik

Přijde mi to, že do něj naskakuje a má vysoko ruce.

Ale on by se stejně pískal ten faul Harryho

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
iamek

OT: https://twitter.com/_roman_maca/status/1363766799624503297?s=21

Naprosto boží . Sandstorm tam někde je?

Reagovat
smazaný uživatel

Dr House

Reagovat
Mastný Chobot

Sranďák je takýto?

Reagovat
iamek

Jo

Reagovat
mithro

Reagovat
bbbauch

Lol dojdete ne tam nekdo nakazenej vsechny poprskat

Reagovat
Golasso

Jenom jestli i ten virus nemá nějakou úroveň a na tyhle by nevlezl . I když teď ho dostal Klaus, takže asi ne...

Reagovat
Grahf

Reagovat
Nikikrew

tak toto ma fakt pobavilo

Reagovat
smazaný uživatel

pravo pit na verejnosti pivo is the new ja mam pravo sedet

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mikelinos

Reagovat
Hlahart

dělá to pro svoje děti, ale tipl bych si, že se děti za ní doma stydí, pokud jsou alespoň ve školním věku

jinak doufám, že už koná policie, tohle mi fakt přijde nanejvýš k zblití

Reagovat
oddy

Reagovat
Swarley

A dost jako papír a tužka, lepší než puška, to se tam někdo kurevsky zamyslel... A Jen tak úplně náhodně zakomponovat do svého proslovu o chlastáni piva "Masaryk", to je taky dost jinej level... Bohužel tohle všechno jsem dal až na druhý pokus, protože prostrih a roušky dolů, tak to se přiznám, to mě dost odrovnalo...

Reagovat
Swarley

Jo to měl být citát Masaryka, že každý si může v demokracii dělat co chce... Ahaaa, tak to potom jo...

Reagovat
Trand

Reagovat
Kixi Syhimour

roušky dolů byly geniální

Reagovat
r.mrazik

Vždycky jak se tyhle gumy vymlouvaji na někoho, kdo je zrovna nemůže poslat do prdele.

Výmluvy na děti jsou slušný psycho a chudáci ty její...

Reagovat
Tolstobik

kdyz tohle vidim, rikam si, ze je mozna na case vratit se ke kuriovemu volebnimu systemu a zavest volebni cenzus na zaklade vysledku IQ testu

Reagovat
Front hell

Reagovat
Trand

To je smutný tohle

Reagovat
Nihilister

Na tohle moje mozková kapacita nestačí, asi jsem oproti elitě národa vývojově pozadu.

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

no a pak volte piráty, který působí inteligentně, ale volaj po přímý demokracii, kde by lidi jako tahle kráva měli řídit směřování státu

Reagovat
mul

Priama demokracia je v postkomunistických krajinách nebezpečná. Anti rúškari, anti wax, anti Bill Gates a podobné existencie. V Ba sa hlasovalo o názov mosta cez rieku Morava a vyhral v ankete názvov "Most Chucka Norrisa"

Reagovat
Mastný Chobot

však to bola recesia, čo to je za príklad? V Dánsku pri hlasovaní o mene pre krížnik vyhralo "Boaty McBoat", sú kvôli tomu v Dánsku zaostalí?

Reagovat
Busby babes

tak u nas nejvetsiho cecha vyhral Jara Cimrman, ze jo...

Reagovat
Hlahart

Však to je jen potvrzením té hypotézy

Reagovat
jenage

Přes jakou řeku?

Reagovat
Hlahart

Předpokládám, že měl být někde v oblasti Bratislava-Devin, kde je soutok Moravy a Dunaje..

Reagovat
jenage

Reagovat
vodka

já bych třeba s přímou volbou starostů/primátorů a hejtmanů problém neměl...

Reagovat
smazaný uživatel

Já se fakt bojim toho, že reálně by nám pak vládli horší lidi než Zeman a Babiš, třeba Volný a Okamura. Ale jedním dechem dodávám, že jsem se přestal angažovat a zajímat ve velkym, momentálně jen chodím volit a víc se nestarám, prospívá to mojemu psychickýmu zdraví.

Reagovat
vodka

tak to riziko tam je vždycky, ale u těch starostů a primátorů mi to přijde ok, tam nějaký dementní okamura těžko může kandidovat ve všech krajích a obcích a navíc by to trošku zamezilo takovému handlování na obcích, kde lidi chtějí sice změnu, ale pořád je starší strany jsou schopné odejít a pak je ze zastupitelstva joke a všechno si pošéfuje rada...

Reagovat
Tolstobik

prima demokracie je v "nerozvinutych" demokraciich pruser

Reagovat
vodka

máš pocit, zastupitelská je v zemích V4 ok? ale chápu point, nicméně třeba ty místní referenda by mohly být v pohodě, o zásadních otázkách samozřejmě ne, ale být třeba v maďarsku a polsku, tak volám i po tom.

Reagovat
Tolstobik

urcite neni .......jinak asi tak, na lokalni urovni kdy by si v miste zijici lidi rozhodovali o mensich vecech asi jo, ale cokoliv vic by byl imho jeste vetsi pruser nez jakkoliv spatna zastupitelska demokracie (ale podlozeny to nicim nemam, je to jen nazor)

Reagovat
Hlahart

To ale přeci není o tom, jestli bys s tím měl problém, ale jestli to má reálně nějakou přidanou hodnotu oproti současnýmu stavu. Podle mě teda nemá.

Reagovat
Infi

Reagovat
Golasso

Ona má děti? Kdo na tu pizdu vlezl proboha?

Reagovat
iamek

Možná její otec

Reagovat
Zaschrona

"Demokracie je to, že si můžu dělat to co chci, ne." - moudro století

Reagovat
smazaný uživatel

To si myslia viacerí takí mudrci .

Reagovat
Zaschrona

Máte u vás taky takové množství podobných exotů?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi áno

Reagovat
kiwwi

jj, na jedneho si akurat zareagoval

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
TopinB

Reagovat
vodka

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Minister

Ako toto mohol Brighton prehrať? Už dlho som nevidel viac nezaslúženú výhru.

Reagovat
SunFells

To zní jako klasický Brighton.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
8lampard8

Reagovat
mul

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Kapřík

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Mates_Matesović

Some attacking players at #thfc have privately revealed they are still reliant on attacking moves and finishes coached by Mauricio Pochettino as there is little attacking work under José Mourinho. [The Athletic]

Neskutečnej trenér

Reagovat
Hlahart

Něco podobnýho se na konci jeho působení u nás začalo taky leakovat

Reagovat
Mastný Chobot

a to isté bolo v Reale génius, no

Reagovat
iamek

To zase bude odstupné

Reagovat
Ligter

ale pravdivej... asi by už měl jít do důchodu

Reagovat
SunFells

coaching methods second to nobody

Reagovat
jk

A to existuje někdo kdo tohle neví

Reagovat
jk

Jinak teda když to tvrzení rozpitváš tak Kane se Sonem se vede líp než pod Pochettinem a nikdo další góly nedává. Tak těžko říct o kom to co vypovídá

Reagovat
Mates_Matesović

No, to je trošku sporný. Kane byl v tom nejlepším Pochově fotbalu schopnej dát 30 gólů za sezonu, tomu se letos ani náhodou nepřiblíží (a to byl ještě vždycky měsíc zraněnej). A Son je teď zřejmě na vrcholu sil a Mourinho na tom podle mě podíl nemá.

Reagovat
jk

Já bych řekl, že jim to spolu letos prostě sedlo a jeden tahá druhého. Nějaký podíl Mourinha v tom ale asi taky bude. Každopádně, Mourinho s hráčema netrenuje taktiku a trénink zaměřeny na to jak útočit u nej nenajdete. Docela nevím proč se tomu vůbec někdo diví, jelikož to nedělal nikde.

Reagovat
ACSMan

Třeba přijde Sarri a udělá z Hojbjerga nového Jorginha

Reagovat
jk

Julian Nagelsmann will be Tottenham's top target if Jose Mourinho fails to arrest decline

Tak, že ke vedení zamilované do Nagelsmanna říkal už Hošek a před ním i White. Ale docela mě překvapuje, kdyby trenér, kterého má na listu asi celá Evropa skončil právě u Spurs.

Čeho bych se ale bál je, že pokud by to byla pravda a Mourinho dostal ten čas do konce sezóny, tak ty poslední měsíce budou hrůza. Vzhledem k tomu, že José by to třeba vzal jako osobní útok na své ego.

Reagovat
Svatej

To bych obrecel... My bychom zustali s tim chcipakem a vy by jste měli takovej trenerskej talent...

Reagovat
jk

Tak já mám třeba Tuchela rád, mě by ani on nevadil.

Ale co se týče Nagelsmanna tak jsem poměrně skeptický, i když Matt Law má většinou dobrý informace.

Reagovat
Svatej

Směnil bych je okamžitě, kdyby k tomu byla možnost.

Pro vás by byl Tuchel lepším řešením jak pro nás. Kádr máte zrovna ve věku, kdy se s ním musí něco uhrát a chybí mu akorát určitý prvky ve hře, který by možná dokázal dodat.

Naigelsmann naopak ideální pro pokračování trendu u nás, nastoleným odchodem Hazarda. K posrání, že to dopadlo tak, jak to dopadlo..

Reagovat
jk

Tak hlavně vás odmítl Ragnick, že nechce být jen nějaká záplata na sezónu a půl než Romanovi zase přepne, nebo se pletu? A kam nejde učitel, tam nepůjde ani žák

Reagovat
Svatej

To by mě ani nepřekvapilo, jsem naprosto ohromenej, že do toho našeho cirkusu hodlá někdo střízlivej a příčetnej vkročit. Jsme téměř zaručeným škraloupem do CVčka...

Reagovat
jk

Tak Tuchel s těmi sociopatickými sklony, mi tam celkem pasuje hele

Reagovat
Eichel

Ak by tam šiel, tak možno preto, že vie, že by na svoju prácu dostal potrebný čas. Určite by mal oveľa silnejšiu pozíciu ako v takej Chelsea.

Reagovat
Hlahart

Včera Ronaldo a to jeho nasazení a chuť se narvat do vápna a dát dva góly... To je úplně k breku to porovnání s Martialem. Hrůza

Reagovat
ACSMan

Třeba se jednou vrátí

Reagovat
Hlahart

No, snad ne

Reagovat
Hlahart

https://i.redd.it/lsk8leofr7j61.jpg

Ještě k Martialovi. Zřejmě tedy nedostal ani nerozdal jednomu (od jednoho) hráče +5 přihrávek. Byl úplně mimo v build up i před bránou. V podstatě jsme hráli bez něj. Teda s tím, že když se k němu balón dostal, tak jej většinou zkazil, takže minimálně tohle by se nám v deseti nestalo

Reagovat
smazaný uživatel

Next Permanent Tottenham Manager Odds

Candidate Estimated Odds

Brendan Rodgers 1/1

Julian Nagelsmann 7/2

Eddie Howe 6/1

Max Allegri 8/1

Scott Parker 14/1

Rafa Benitez 20/1

Steven Gerrard 25/1

Reagovat
Ligter

Benitez pls

Reagovat
jk

Scotty je sen. Ale to by byl nejspíš hrozny průser

Reagovat
FUnk

Reagovat
Error

scotty doesn't know

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Hlahart

Dobrý jména

Reagovat
Mates_Matesović

Co to je ten kurz na Rodgerse?

Reagovat
ACSMan

Vsadim vše

Reagovat
Horcmen

u nás by to bylo 2,00

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Mates_Matesović

A k těm jménům, snad u nás skončí jeden z trojky Nagelsmann, Rodgers, Hasenhuttl.

Reagovat
Cobra

Reagovat
mul

Skoda, ze sa nespomina Rangnick

Reagovat
Busby babes

Rodgers by byl blazen. Ne ze by Tottenham nebyl lepsi adresa, ale vzhledem k restrikcim dane splatkama za stadion ten prostor na obnovu kadru nebude moc velkej imho.

Bohuzel pro Spurs pandemie na ne mela mozna horsi dopad nez na jine tymy. Novej stadion, kterej musi splacet, ale zaroven neni zadnej match day revenue prijem, to je silene spatna kombinace. Do toho kadr, kterej mi prijde, ze potrebuje fakt obmenit a za poradne penize se da prodat prakticky jen Son? (a Kane samozrejme, ale toho beru jako neprodejneho).

To same Nagelsmann, ten imho bude koukat po lepsich adresach.

Je to samozrejme jen odhat, muze byt, ze pak bude Spurs treba jedina nabidka z PL pro Nagelsmanna, velky penize a vezme to, protoze proste bude chtit jit do PL. Ve fotbale neni nic nemozne, ale...

Reagovat
Mates_Matesović

No, já se začínám obávat, že Kane si v létě dupne a bude chtít odejít. On je podle všeho jeden z mála, kdo u nás pod Mourinhem hraje rád a jestli ho fakt vyhodíme, tak bude asi chtít zkusit něco jinýho. Bude mu 28 a moc času na top úrovni (tuplem s tím jeho zdravím) nezbývá. A Sona Levy imo určitě nepustí, on je fakt důležitej pro ten asijskej trh a jeho ztráta by byla pro klub další finanční ránou.

Reagovat
Grahf

Kane si už može dupať kolko chce, svoju šancu na velký prestup prepásol tak pred dvoma rokmi. Dnes už za neho, s tým vekom a množiacimi sa zraneniami, tie prachy, čo by si Levy predstavoval nikto nedá. On už pojde jedine za pakatel, keď mu bude konči zmluva, ako RvP, alebo zadarmo ako Sanchez.

Reagovat
Mastný Chobot

MU a MC by sa oňho pobili hneď toto leto, keby chcel odísť.

Reagovat
mul

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Mastný Chobot

a vlastne dosť možno aj Chelsea

Reagovat
icemike

Ne, díky

Reagovat
jk

Tam by nešel.

Reagovat
Mastný Chobot

nj, ani Fábregas

Reagovat
jk

Nojo ale to bylo z Barcelony

Reagovat
Busby babes

u nas tomu neverim, pokud skoncime druzi. Ole ma fakt pevnou pozici. Jako nahrada za Oleho, klidne muze byt, ale to by bylo po konci smlouvy za rok.

Reagovat
Hlahart

Hlavně by to byl s Kanem hroznej risk, aby hnedka takhle vedl tým v PL

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Busby babes

sorry, nejak jsem prehledl to jmeno dneska se mi dari...

Reagovat
Mastný Chobot

Nemám o Olem najvyššiu mienku, ale toto by naozaj bolo dosť neúctivé

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Swarley

Spekuluje se o prodloužení nebo se rozhodne po sezoně?

Reagovat
Grahf

za 30M určite. Za 100 po ňom nikto nepojde

Reagovat
jk

Harry Kane za 30. Sebastian Haller za 50.

Reagovat
Busby babes

to se takhle neda brat. jen se muze stat, ze to bude takova Grealish situace. Kdy pro Spurs bude mit cenu 100 mega, ale pro nikoho jineho ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby měl cenovku 30, už se na něj stojí fronta z Londýna až do Manchesteru

Reagovat
Bayern +

ideálna náhrada za Aguera

Reagovat
Ligter

odhat

Reagovat
Busby babes

Reagovat
jk

Tak kdo by reálně po sezóně mohl mít zájem o Nagelsmanna z PL? Krom Tottenhamu samozřejmě. City? LFC?

Reagovat
Hlahart

City asi ne. Možná Arsenal?

Reagovat
jk

Ale končí Guardiolovi smlouva ne? Arsenal podle mě Artetu nevyhodí, když ho podrželi v těch sračkách na podzim tak už tam zůstane.

Reagovat
Busby babes

Guardiola letos prodlouzil, ale nevim o kolik.

Reagovat
jk

Aha, to jsem ani nepostřehl. Tím pádem mi z toho vychází fakt jen LFC pokud by chtěli udělat radikální změnu po letošní sezóně.

Reagovat
Busby babes

z PL prave asi nikdo, ale o nej bude zajem i jinde, tipuju. A hlavne klidne muze v RB jeste rok zustat, budou hrat LM, bojuji o titul... a pak, kdo vi? Juve treba neda titul a muze hledat nahradu za Pirla? Nevim na jak dlouho ma smlouvu v Bayernu jejich trener, Real nebo Barca, pokud nedaji titul... neco muze byt uz letos, neco treba az za rok...

Reagovat
jk

Jo tak. No já ho moc neznám ale jinam než do PL jsem myslel, že člověk s ambicemi nechce

Reagovat
Kixi Syhimour

Klopp se vyjádřil, že pauzu nepotřebuje, takže rezignaci nečekám a vedení ho nevyhodí.

Reagovat
cristiano.K.

mě třeba přijde, že byste pro něj byli ideální destinace. Však máte kádr na třetí místo, když by skončil do čtvrtého místa je to ok. Furt lepší než jít do CFC nebo MU, kde by se chtěli zázraky.

Reagovat
jk

Tak obrana je tak na střed tabulky Ale jako mě Nagelsmann tou vylučovací metodou pasuje pouze k Tottenhamu. Ale osobně bych klidně Ragnicka.

Reagovat
cristiano.K.

Stavět stadion, když nemůžou lidi na fotbal je trochu přežitek no

Reagovat
icemike

Proč by Rodgers opouštěl lestr?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože by mohl chtít kariérně růst a Tottenham je přece jenom větší klub.

Reagovat
smazaný uživatel

No, ne o moc.

Reagovat
smazaný uživatel

No to ne a hlavně současné sportovní výsledky a výsledky z posledních let to dost zkreslují ve prospěch Leicesteru. Ale myslím, že ve Spurs je nějaké to "zázemí velkoklubu" pořád na jiné úrovni než v Lestru.

Reagovat
Mastný Chobot

rovnako ako Arsenal > Tottenham

Reagovat
Cobra

Peníze. Nic jiného ho k nám nedostane.

Reagovat
Front hell

Přesně

Reagovat
Zaschrona

Dvě evertonské novinky:

1. Městské orgány Liverpoolu schválily plány EFC pro nový stadion a pro následnou transformaci Goodisonu - už chybí pouze souhlas britské vlády, aby se mohlo na jaře začít stavět.

2. Dle Romana máme zájem o Maxa Aaronse, ale zájem o něj má i Bayern a skautují ho MU.

Reagovat
SpecialOne

Aarons by k vám krásně zapadl, Seamus je už teď často nahrazován některým ze stoperů

Reagovat
Zaschrona

Souhlas, musíme koupit na RB v každém případě, Kenny se neosvědčil a Coleman už je spíš náhradník, nemůže hrát pořád. Kéž by zapracoval agent Godfrey, nepostoupit Norwich, tak by mi vůbec nevadilo přetáhnout Aaronse i Buendíu. Bohužel ale asi postoupí, takže bude pekelně těžké i pro Bayern vůbec někoho od nich koupit.

Reagovat
smazaný uživatel

a není ten aarons trochu hypovaný? Viděl jsem dva a půl zápasu norwiche letos a byl nic moc

Reagovat
Zaschrona

Těžko říct, ale pokud ho chce Bayern, tak bych si spíš myslel, že ta kvalita tam spíš schována je. Třeba Godfrey mě taky tolik za Norwich neoslovil, ale zatím se ukazuje jako parádní nákup.

Reagovat
smazaný uživatel

no, to jo, ale Godfrey hraje dobře tři měsíce, to je celkem malý vzorek

Reagovat
Hlahart

Ještě na vrub diskuzím o tom, jestli DDG mohl mít gól proti Newcastlu a WBA. Nejsou to situace 1:1, ale podle mě je tohle prostor, který by měl a mohl skvělý brankář ovládat. V případě Newcastle tam navíc v podstatě ani nebylo žádné množství útočících hráčů na ten centr.

https://twitter.com/GaIIese/status/1364016616061734912?s=20

Reagovat
jk

Mourinho ends a defiant press conference with a Zinger: "I'm sure that I'm going to be in Tottenham history for good reasons and not for bad reasons."

Je to kráál

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele