25. kolo
20.02.2021 21:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Craven Cottage (© AFP)

Lookmanova trefa přiblížila Fulham záchraně

Velmi cenné a důležité vítězství si v zápase dvou celků ze sestupového pásma připsal Fulham. Ten na domácí půdě udolal Sheffield poměrem 1:0, a to díky Lookmanovi, jenž se prosadil po hodině hry.

První polovina utkání se nesla v poměrně nudném duchu. Vše, co stojí za zmínku, jsou dvě střely Cottagers na bránu, který zároveň po většinu času držel míč. Blades naopak nedokázali vypálit ani jednou.

Po přestávce už to bylo podstatně zajímavější. Pár minut po návratu ze šaten předvedl i díky troše štěstí výbornou individuální akci Loftus-Cheek, který dokázal překonat i brankáře, na poslední chvíli ale balon odkopl Baldock.

Když byla odehrána hodina hry, nikdo už Sheffield nezachránil. Andersenův nákop za obranu našel Ademolu Lookmana. Ten měl rovněž přízeň štěstěny, díky níž obešel obránce, a následně prudkou ranou z úhlu překonal i Ramsdalea.

Za pár minut měli Blades asi jedinou větší šanci na vyrovnání, avšak Stevens si vylámal zuby na Areolovi. V tabulce je tak Fulham aktuálně tři body za záchranou, naopak v případě jeho soupeře je těch bodů třináct.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, highlightsfootball.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele