25. kolo
20.02.2021 16:00 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
Turf Moor, Burnley

Reportáž

Záchranářský duel mezi Burnley a West Bromem branku nepřinesl

Záchranářský souboj mezi Burnley a West Bromwichem Albion nakonec skončil bez branek. Utkání mnoho příležitostí nenabídlo, hosté navíc museli více než hodinu dohrávat bez stopera Ajayiho, který byl vyloučen za úmyslné hraní rukou. Přesilová hra však domácímu celku paradoxně spíše uškodila a byli to spíše hostující hráči, kteří měli blíže k výhře.

První zajímavou možnost měl na svých kopačkách obránce Furlong, jeho kroucená rána z hranice vápna však mířila těsně vedle. Po dvaceti minutách podobně napřáhl zpoza pokutového území také Pereira, jeho rána už mířila přesně k tyči, jenže ji konečky prstů dokázal zlikvidovat brankář Pope.

Po půlhodině hry svým spoluhráčům zle zatopil Gallagher, který pokazil zpětnou přihrávku a poslal do protiútoku útočníka Vydru. Ten si šikovně obhodil stopera Ajayiho, který míč ale úmyslně zablokoval rukou. Hlavní sudí Dean tento prohřešek ale přehlédl a nechal pokračovat ve hře - upozornit jej tak musel až asistent u videa, který hlavního rozhodčího vyslal k obrazovce, po kterém se rozhodl obránci hostujícího celku udělit rovnou červenou kartu.

Burnley se v přesilové hře pokusilo vyvinout větší útočnou aktivitu, do žádných vážnějších šancí se ale nebylo schopno propracovat. Po centru Lowtona si jeden ze zadáků hostujícího celku málem vsítil vlastní gól, ovšem to bylo ze strany Burnley takřka všechno.

Naopak v podání hostí pálil ještě jednou nebezpečně záložník Pereira, který ale v tomto případě branku minul, Maitland-Niles z výhodné pozice branku pro změnu přestřelil, a když se ani v jediné vyložené příležitosti zápasu neprosadil hostující Diagne, jenž pálil pouze do břevna, dospělo utkání k nudné bezbrankové remíze.

Autor: Víťa Srp

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele