Premier League - souhrn 23. kola: Arsenal znovu zaváhal

21.01.2022, 23:04, aktualizováno 23.01.2022, 19:31
Komentáře a souhrny
Arsenal v novém roce čeká na výhru, s Burnley jen remizoval. Rovněž Leicester ztratil s Brightonem, naopak Liverpool si ze hřiště Crystal Palace veze všechny body. Manchester City nevyhrál poprvé od října, v závěru triumf utrhl Manchester United a nezaváhala ani Chelsea...

Chelsea FC - Tottenham Hotspur 2:0

23.01.2022 17:30

Góly: 47. Hakim Ziyech, 55. Thiago Silva

Chelsea i počtvrté v této sezóně zdolala Tottenham a udělala tak rázný krok k ukončení své výsledkové krize. Vzhledem k špatné formě svěřenců Tuchela hrozila reálná možnost, že Chelsea spadne do nelítostného boje o první čtyřku, nedělní výhra by ji však měla zajistit trochu klidnější spaní. Naopak Antonio Conte nemůže být s výkonem svých svěřenců spokojen, jelikož ti zas a znovu na svého londýnského rivala nedokázali nic vymyslet a zaslouženě odešli s prázdnou.

Do utkání rozhodně vstoupila lépe Chelsea, která si v úvodích pětadvaceti minutách vypracovala řadu nadějných šancí. Jako první po kombinaci po ose Ziyech - Mount - Lukaku zahrozil posledně jmenovaný, ten ale zpětnou přihrávku anglického spoluhráče nedokázal usměrnit mezi tři tyče a branku přestřelil. O chvilku později zahrozil Thiago Silva, který ale po rohovém kopu hlavičkoval nad, načež brankáře Llorise jen tak lehce rozcvičil pěkným, ale nepříliš prudkým pokusem Ziyech. Až pak se osmělili také hosté, vyrovnali hru a z kopačky Bergwijna vyslali na Kepovu branku první propagační projektil. O dost nadějněji vypadal únik Sessegnona, ten ale při zakončení z úhlu trefil jen rohový praporek. Chelsea mohl zase před poločasem dostat do vedení Lukaku, jenže ten nejdřív sám na penaltě ve vyložené šanci promáchl, načež o pár chvil později nedokázal hlavou trefit nadýchaný centr Hudsona-Odoie.

Nebylo by to ale správné utkání Premier League, kdyby také nenabídlo řadu kontroverzní. Hlavní sudí Tierney odřídil další z řady špatných utkání, kdy si nikdo nemohl být jistý, co je a co už není faul. Ještě v první dvacetiminutovce zcela přehlédl nepěkný zákrok Dohertyho, který pořádně prošlápl kotník Sarra, hlavní sudí ale jen nařídil autové vhazování pro hosty. Po čtyřiceti minutách se na něj zase zlobili hosté, po rychlém brejku totiž centroval Doherty, na malém vápně se uvolnil Kane a z druhého doteku dopravil míč do sítě. Branka však nebyla uznána, jelikož anglický útočník celkem jasně postrčil stopera Silvu, který kontaktu samozřejmě využil a skácel se k zemi. V druhé půli pak zase nahněval domácí fanoušky, když při rohovém kopu objal Skipp nabíhajícího Azpilicuetu a stáhl ho k zemi, k hromadnému nepochopení fanoušků na Stamford Bridge však hlavní sudí odpískal útočný faul.

Do kabin se každopádně šlo za stavu 0:0 a Antonio Conte mohl být relativně spokojený, jeho svěřenci totiž ke konci první půle vyrovnali hru a londýnskou Chelsea nepouštěli do výraznějších šancí. Jenže Tottenhamu zle nevyšel nástup do druhé půle. Po třech minutách totiž na levé straně pláchl Odoi Tangangovi, navedl si míče na střed a našel na druhém rohu vápna volného Ziyecha. Ten si míč přehodil na svou silnější levou nohou a nádhernou ranou do vzdálenější šibenice otevřel skóre zápasu - proti takové střele byl Lloris zcela bezmocný.

Tentýž hráč mohl o chvíli později vedení také navýšit, když prudce napálil odražený balón, strážce hostující svatyně si však tentokráte připsal výborný zákrok. Chelsea se však pojistky přece jen dočkala, když si na volný přímý kop Mounta naskočil Thiago Silva a uklidil míč do sítě. Na druhé straně mohl korigovat skóre Bergwijn, jeho volej z krkolomné pozice ale Kepa kryl.

Patnáct minut před koncem se přes Sancheze hezky uvolnil Lukaku, v rozhodujícím momentu ale jen trefil brankáře Llorise. Na druhé straně nevyužil možnost na snížení pět minut před koncem Kane, jehož hlavičku na poslední chvíli vytáhl brankář Kepa, a tak utkání k radosti trenéra Tuchela dospělo k výhře Chelsea 2:0.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Burnley FC 0:0

23.01.2022 15:00

Góly: -

Arsenal měl celý zápas jednoznačně více ze hry, jenže Lacazette, Smith-Rowe nebo Saka své šance nevyužili a zápas tak skončil bez branek.

První nebezpečí pro branku soupeře přišlo od Burnley, když McNeil místo centru chytře zkoušel pozornost gólmana Ramsdala, který jeho pokus vyškrábl na roh. Z následné standardky zahrozil Ben Mee, ovšem nepřesně. Až v 16. minutě se z menší letargie probrali i domácí, když se Lacazette šikovně uvolnil ke střele, která k jeho smůle letěla kousek nad hostující svatyni. Ve 20. minutě Kanonýři perfektně zakombinovali od půlící čáry až k Smith-Roweovi, jenž dával pod sebe na Ødegaarda. Ten poslal míč prudce po zemi a Nick Pope musel předvést pohotový zákrok nohou. Dorážejícího Lacazetta už obrana zablokovala.

Arsenal ale začal utahovat šroubky a hosté se často ubránili jen za cenu faulu. Několik dobrých náznaků Gunners nedokázali vyřešit až do zdárného konce a tak pokračovalo úporné dobývání defenzivy Clarets. Krátce před koncem se do skvělé příležitosti dostal Saka a jeho obalovačka na zadní tyč letěla těsně vedle, jinak ale Artetovi svěřenci nedokázali vyzrát na svého soupeře a musejí přidat.

Po přestávce jsme sledovali stejný příběh, Arsenal hrál příliš pomalu a jeho čitelné akce dokázali hráči Burnley likvidovat. V 60. minutě se naskytla příležitost v podobě přímého volného kopu, Ødegaardův pokus jen lehce přeletěl branku. Krátce na to Gunners chytře rozehráli roh a Rowovu umístěnou střelu na poslední chvíli vytěsnil Pope. Další tutovku spálil Lacazette, který tísněný netrefil prázdnou branku! Gól v tu chvíli doslova visel ve vzduchu. Jenže Arsenal ze svého tlaku nic nevytěžil, spálil několik nadějných pozic a i přes obří převahu nedokázal vsítit kýžený gól.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Liverpool FC 1:3

23.01.2022 15:00

Góly: 55. Odsonne Édouard - 8. Virgil van Dijk, 32. Alex Oxlade-Chamberlain, 89. Fabinho (pen.)

První poločas opanovali po trefách Van Dijka a Oxlada-Chamberlaina Liverpoolští, ovšem krátce po změně stran snížil Édouard. V 89. minutě upravil na konečných 3:1 pro Reds z penalty Fabinho. Crystal Palace tak zůstává na třináctém místě, Reds drží druhou příčku a stíhají Citizens.

Liverpool od úvodu soupeře zatlačil a v 8. minutě se jeho aktivita odrazila v podobě vstřelené branky. Robertson zahrával rohový kop, do vápna vletěl jako utržený Virgil Van Dijk a svůj skvělý náběh, který obrana Palace nedokázala zachytit, přetavil v tvrdou hlavičku, na níž neměl Guaita nárok. Velká hrubka domácí defenzivy, jež si nepohlídala asi nejnebezpečnějšího hlavičkáře Kloppovy družiny.

Hosté dál dusili Eagles, kteří jen s vypětím veškerých sil zastavovali jejich neustálé výpady. Domácí celek naopak zatím příliš ofenzivního dobrodružství nenabídl. Liverpool naopak předvedl pěknou kombinaci po levé straně, na jejímž konci byl Fabinho. Z dobré pozice ale branku vysoko přestřelil.

Ve 32. minutě už Reds slavili druhý zásah a Andy Roberston si připsal už druhou asistenci v zápase. Tentokrát svým obloučkem přesně našel Oxladea-Chamberlaina, který si míč dobře zpracoval a tvrdou ranou nedal Guaitovi šanci. Domácí dlouho nekladli žádný odpor, až ve 39. minutě se Eagles poprvé trefili mezi tři tyče, Oliseho pokus ale skvěle chytil Alisson. Ke konci poločasu přeci jen domácí přidali a byli blízko snížení. Mateta si narazil s Olisem, obehrál Alissona a mířil do prázdné brány, brazilský gólman však ještě na poslední chvíli stačil jeho ránu vytěsnit.

Domácí pokračovali v aktivitě i po změně stran - Oliseho rána letěla těsně vedle a patičku Édouarda zastavil na čáře Alisson. V 55. minutě už hosté kapitulovali. Po vynikající průnikovce šli sami dva na brankáře Mateta s Édouardem a situaci pohodlně vykombinovali do prázdné brány. Andersenova jedovka z 57. minuty proskotačila kousek od pravé tyčky. Poté tempo výrazně polevilo. Až v 83. minutě zahrozil Olise, ale Alisson jeho pokus o lob zvládl a dál držel vedení hostů. V 89. minutě toto vedení pojistil Fabinho, který se nemýlil ze značky pokutového kopu po faulu na Jotu. Ten byl sice ještě nějaký čas konzultován s VARem, ale penalta byla následně udělena a brazilský zkušený záložník jí bez problému proměnil. Pro Liverpool tak stvrdil důležitou výhru.

Více informací k zápasu

Leicester City - Brighton & Hove Albion 1:1

23.01.2022 15:00

Góly: 46. Patson Daka - 82. Danny Welbeck

Nezáživný první poločas vystřídala atraktivní druhá půle. Ve 46. minutě otevřel skóre Daka, ovšem v 82. srovnal na 1:1 hostující Welbeck. Brigthon měl následně ještě několik příležitostí, ale druhý zásah už vsítit nedokázal.

První šance duelu jsme se naneštěstí dočkali až ve 36. minutě, ovšem stála za to! Po rychlém brajku šli domácí do přečíslení tři na dva. James Madison míč chvilku potáhl a poté ho v pravý moment poslal na vedle běžícího Ademolu Lookmana, který už byl sám před gólmanem Sáncheze. Brankář Brightonu však zachoval chladnou hlavu a Lookmanovu křižnou přízemní ránu reflexivně vykopl. Dnešní zajímavý souboj devátého celku s desátým zatím bohužel příliš mnoho fotbalové zábavy nenabízí a první půle tak končí zaslouženou bezbrankovou remízou. Více ze hry měli domácí Lišky, které mají na svém kontě celkem 11 střel, z toho šly 3 na branku. Doufejme, že po změně stran dostane hra úplně jiné obrátky.

Hned po příchodu z kabin se domácí ujali vedení! Leicester využil chybné rozehrávky Brigthonu, natlačil se do vápna a k zakončení se dostal Barnes. Jeho pokus sice Sánchez vyrazil, ovšem na dorážku Patsona Daky už nestihl reagovat.

Brighton se dlouho nedokázal dostat do tlaku, a tak Graham Potter poslal na hřiště Welbecka a Lampteyho. Jejich tým sice držel míč více na svých kopačkách, jenže v žádnou nebezpečnou šanci to dlouho nerezultovalo. Až v 73. minutě právě střídající dvojice předvedla skvělou spolupráci, kdy Welbeck po centru Lampteyho hlavičkoval na hraně malého vápna. Schmeichel se proti jeho pokusu vytáhl!

Bývalý útočník Kanonýrů však nelitoval dlouho, protože v 82. minutě srovnal na 1:1. Maupay odcentroval a Welbeck se prosadil k hlavičce, která už tentokrát skončila v síti. Krátce poté mohl přidat druhý gól Brightonu Burn, ale Tielemans jeho hlavičku se štěstím zastavil na brankové čáře! Jen chvílí na to se Schmeichel zaskvěl brilantním zákrokem proti ráně Trossarda.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Manchester City 1:1

22.01.2022 18:30

Góly: 7. Kyle Walker-Peters - 65. Aymeric Laporte

Southampton remizoval v zápase 23. kola Premier League s Manchesterem City 1:1. Domácí poslal v úvodu klání do vedení Kyle Walker-Peters, hosté nakonec dokázali jen srovnat zásluhou Aymerica Laporteho.

Hned v sedmé minutě šli překvapivě do vedení domácí. Kyle Walker-Peters si ve velké rychlosti narazil s Nathanem Redmondem, první jmenovaný si jedním dotekem balon převzal a druhým jej šajtlí poslal do sítě aktuálně prvního celku soutěže. Ve 23. minutě přidali Saints druhou branku, když unikl Armando Broja, jeho gól ale kvůli ofsajdu nakonec neplatil.

Ve 38. minutě měli Citizens obrovskou šanci. Phil Foden připravil pro Raheema Sterlinga naprosto ideální pozici, domácí obránce Romain Perraud míč minul, jenže Sterling tváří v tvář s Forsterem neuspěl, domácí brankář jej nadvakrát vychytal nohama.

Po přestávce měli opět obrovskou příležitost Saints. Hlavou zakončoval Bednarek, ale bohužel pro něj zamířil přímo na Edersona, který díky tomu zvládl reflexivně zakročit. V 53. minutě Armstrong nastartoval Broju, jenž ale prováhal ideální moment pro zakončení a do následně střely poté dokázal vkročit Laporte, který ji zblokoval na rohový kop.

Z něj domácí znovu zahrozili. Salisu se ze všech přítomných vyškrábal nejvýše, balon poté ještě prodlužoval Broja, jenž ze dvou metrů trefil tyčku. O pět minut později se cinknutí ozvalo i na druhé straně, když Rodri zpoza vápna vyslal technickou ránu, která škrtla o břevno.

V 65. minutě už bylo vyrovnáno. Kevin De Bruyne se ujal rozehrávky přímého kopu, na jeho centr si naběhl Aymeric Laporte a z malého vápna poslal hlavou balon do sítě. Čisté svědomí nemůže mít Armando Broja, jenž místo bránění stopera hostí signalizoval neexistující ofsajd.

Citizens dnes měli i velký kus smůly, v 70. minutě totiž další tyčku napálil De Bruyne, o tři minuty poté jej následoval z velkého úhlu Gabriel Jesus, který také trefil pouze brankovou konstrukci. Citizens se poté domáhali pokutového kopu, ale podle videorozhodčího k zákroku došlo ještě před vápnem. Žádnou další příležitost už svěřenci Pepa Guardioly neměli.

Více informací k zápasu

Brentford FC - Wolverhampton Wanderers 1:2

22.01.2022 16:00

Góly: 71. Ivan Toney - 48. João Moutinho, 79. Rúben Neves

Wolverhampton potvrdil výbornou formu a z půdy Brentfordu si odváží výhru 2:1. Po velmi zvláštním prvním poločase, který na dvacet minut přerušil zbloudilý dron na hřišti, se utkání v druhé půli přece jenom rozjelo a přineslo řadu zajímavých momentů, načež díky dvěma krásným gólům z kopačky Moutinha a Nevese si všechny tři body odváží hostující celek.

V první půli se toho zas až tolik zajímavého nedělo. Za zmínku stojí nepřesná rána Fábia Silvy, která mířila vysoko nad, stejně tak se neujala ani prudká střela obránce Semeda. Za zmínku ještě stojí kolize dvou obránců Brentfordu - Henryho a Jensena - kteří se při snaze odhlavičkovat balón nepříjemně střetli a oba museli být kvůli otřesu mozku vystřídáni. Následně bylo utkání na dvacet minut přerušeno kvůli létajícímu dronu. Zbytek bláznivé první půle pak už nic zajímavého nepřinesl.

Hned na startu dějství druhého se ale hosté ujali vedení. Pohledná kombinace mezi Semedem a Moutinhem vedla ke střele druhého jmenovaného, který ji krásně šajtlí zatočil na zadní tyč a otevřel účet zápasu. Dvacet minut před koncem nejprve hodně rozhněval domácí publikum hlavní rozhodčí, který kvůli faulu přerušil nadějně rozjetou akci domácích, při které se Toney užuž dostával do pokutového území.

Následně zase domácí příznivce potěšil, protože vytáhl rovnou červenou kartu pro hostujícího hříšníka. Opakované záběry však ukázaly, že takové rozhodnutí bylo zcela nesmyslné, a tak bylo rozhodnutí k nelibosti domácího publika přehodnoceno jen na žlutou kartu. Zahrával se však volný přímý kop, balón propadl až na zadní tyč k Toneymu, který přízemní střelou srovnal stav utkání.

Jenže Brentford nakonec nevytěžil ani bod. Deset minut před koncem se totiž k další ráně zpoza vápna dostal Neves a technickou střelou přesně k bližší tyči vrátil svému týmu vedení. V nastaveném čase to byl ještě Adama Traoré, kdo dopravil míč do sítě, tato branka však kvůli ofsajdu nakonec nemohla být uznána. Wolverhamptonu to ale vadit nemuselo, jeho hráči se totiž mohli radovat z výhry 2:1.

Více informací k zápasu

Leeds United - Newcastle United 0:1

22.01.2022 16:00

Góly: 75. Jonjo Shelvey

Leeds United prohrál v utkání 23. kola Premier League s Newcastlem United 0:1. Za hosty se ve druhém poločase prosadil Jonjo Shelvey.

Jako první měli šanci domácí v 11. minutě. Raphinha posunul z pravé strany míč do pokutového území na Daniela Jamese, který však nechal vyniknout výborně postaveného gólmana Dúbravku.

A jelikož Leeds poté už nic vážnějšího nevymyslel, ke slovu se přihlásil v 75. minutě Newcastle. Jonjo Shelvey si postavil na levé straně na hranici pokutového území balon na přímý volný kop a podél zdi jej poslal k zadní tyči, kde se však nacházel gólman Ilan Meslier. Ten však balon nepochopitelně vyrazil jen do své sítě, ačkoliv nešlo o bůh ví jak tvrdou ránu, která by mu měla propadnout mezi rukavicemi. Velmi nešťastný moment domácího brankáře.

V 88. minutě Saint-Maximin vyzval k zakončení Ryana Frasera, jenž z pětadvaceti metrů přízemním pokusem jen těsně minul branku Leedsu. V nastaveném čase mohli ještě Magpies navýšit své vedení. Nejprve pálila čerstvá posila z Burnley Chris Wood, který zpoza vápna jen těsně minul horní růžek Meslierovy brány. Poté Saint-Maximin našel na penaltě úplně volného Willocka, jenž však trestuhodně selhal. Svou chybu zároveň napravil Meslier, který téměř jasný gól hostí dokázal vyrazit mimo tři tyče.

Více informací k zápasu

Manchester United - West Ham United 1:0

22.01.2022 16:00

Góly: 90+3. Marcus Rashford

Manchester United vyhrál v duelu 23. kola Premier League s West Hamem United. O jedinou branku jinak vyrovnaného duelu se v 93. minutě postaral Marcus Rashford. Red Devils tak přeskočili West Ham v tabulce a posunuli se na čtvrté místo.

První poločas byl z obou stran hodně opatrný a první vážnější šanci si vypracovali domácí až v 51. minutě. Fred si narazil s Cristianem Ronaldem a dostal se do pokutového území, kde vyslal tvrdou ránu na bránu hostí. Brankář Aréola si však dokázal poradit a balon vyrazil na rohový kop. Ten už Hammers bez problému odrazili

O čtyři minuty později přišla i první příležitost hostí na změnu skóre. Rohový kop se od hloučku hráčů z malého vápna odrazil na to velké k osamocenému Jarrodu Bowenovi, který si míč zpracoval na prsa a po dopadu na zem pálil. Střela to byla tvrdá, ale De Gea se za ní mohl jen otočit, protože mířila do boční sítě.

V 88. minutě mohli hosté jít do vedení, chyběli jim centimetry. Raphaël Varane pouštěl při rohovém kopu nabíhajícího Tomáše Součka některému ze spoluhráčů, ten však českého reprezentanta nechal být, jako by vůbec nebyl nebezpečný. Celou situaci se ještě snažil zachránit Ronaldo, který byl do té doby u přední tyčky, ale u Součka byl pozdě. "Suk" balon nasměroval na zadní tyč a jen těsně minul.

West Ham znovu hrozil v minutě devadesáté. Declan Rice táhl balon nezvykle po levé straně, a nakonec se rozhodl pro centr do pokutového území. Jeho nabídku spoluhráčům nakonec jeden z domácích obránců srazil tak nešťastně, že balon málem skončil v síti. De Gea se musel pořádně natáhnout.

Rozuzlení přišlo v 93. minutě. Ronaldo po centru od Fernandese posunul doprava na Martiala, který poté prodloužil na hraničně postaveného Cavaniho. Ten na nic nečekal a poslal míč na zadní tyč, kam dobíhal Marcus Rashford a jelikož ho nikdo neatakoval, měl velmi snadnou pozici při dopravení balonu do sítě. Jak ukázal následný záběr, o ofsajd se skutečně těsně nejednalo.

Více informací k zápasu

Everton FC - Aston Villa 0:1

22.01.2022 13:30

Góly: 45+3. Emiliano Buendía

Aston Villa nakonec v nepříliš pohledném utkání zdolala domácí Everton a po vítězství 1:0 si zapisuje další tři body do tabulky. Naopak domácím nepomohla ani výměna manažera a stále jsou nepříjemně namočeni do záchranářských bojů. "Karamelky" už mají jen čtyřbodový náskok na osmnáctý Newcastle a je tak skutečně nejvyšší čas na to začít sbírat body.

První vážnější šanci utkání měli na kopačkách domácí. Bývalý obránce Evertonu Digne totiž na polovině hřiště lacině přišel o míč a poslal domácí do přečíslení 2 na 1, které ale Doucouré nevyřešil dobře a jeho příliš dlouhou přihrávku sebral brankář Martínez.

Na druhé straně zase po centrovaném míči hlavičkoval z hranice malého vápna Watkins a Pickford předvedl skvělý zákrok, ovšem branka by kvůli ofsajdu stejně neplatila. Nastavený čas prvního dějství pak přinesl první změnu ve skóre - na rohový kop si na bližší tyči naskočil maličký Buendía a přesnou hlavičkou protlačil míč do sítě.

V druhém poločase měl Everton několik příležitostí na srovnání. Nejprve ve výhodné pozici hlavou přestřelil branku Richarlison, o chvíli později zase po rohovém kopu vychytal hlavičku Godfreyho skvělý Martínez.

Po více než hodině hry ve vyložené pozici na balón pořádně nedosáhl ani Calvert-Lewin. A když se v nastaveném čase po velkém závaru před hostující brankou neprosadil ani obránce Mina, dospělo utkání k těsné výhře hostujícího celku.

Více informací k zápasu

Watford FC - Norwich City 0:3

21.01.2022 21:00

Góly: 51. Joshua Sargent, 74. Joshua Sargent, 90+2. Juraj Kucka (vl.)

Střetnutí dvou celků usilující o holé přežití v Premier League vyznělo jednoznačně lépe pro Norwich, který po přestávce rozvlnil síť třikrát a oslabeného konkurenta, jenž dohrával klání bez vyloučeného Emmanuela Dennise, posadil na příčky sestupového pásma. Dvakrát se trefil Joshua Sargent, klíčový muž utkání, vlastní branku pak zanesl do tohoto zápasu Juraj Kucka.

První poločas ještě žádný klíčový moment nenabídl. Až po obrátce se zkrátka začalo dění na hrací ploše vážně hýbat směrem kupředu, a nutno podotknout, že výrazně ve prospěch hostů. V 51. minutě se dočkali svého prvního přesného zásahu, to když Pukkiho jemný centr zprava svou patičkou ve velmi krkolomné pozici zužitkoval s notnou dávkou štěstí šikovný Sargent.

Watford na tohle inkasování nedokázal vůbec reagovat. Norwichi stačilo pouze soustředit se na bránění těsného náskoku proti soupeři, který v útoku nepůsobil vůbec nebezpečně, a v 74. minutě zřejmě definitivně zlomil jeho odpor, poněvadž na střeleckou listinu se znovu uvedl Sargent, který si seběhl na pas zleva od Rashicy a hlavičkou překonal brankáře Bachmanna.

Jakousi frustraci možná trochu projevil v 78. minutě domácí útočník Dennis, který si počínal nešetrně v souboji o míč vůči Aaronsovi, uviděl druhou žlutou kartu a následnou červenou, a tak The Hornets museli skousávat oslabení. V nastavení naopak Kanárci ještě stvrzovali svou výhru zaznamenaným gólem, vlastence si připsal na své konto Kucka po Idahově počínání.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Manchester City23183255:1457
2.Liverpool FC22146258:1948
3.Chelsea FC24138348:1847
4.Manchester United22115636:3038
5.West Ham United23114841:3137
6.Arsenal FC21113733:2536
7.Tottenham Hotspur20113626:2436
8.Wolverhampton Wanderers21104719:1634
9.Brighton & Hove Albion22612423:2330
10.Leicester City2075834:3726
11.Aston Villa21821128:3226
12.Southampton FC22510726:3425
13.Crystal Palace2259831:3424
14.Brentford FC23651226:3823
15.Leeds United2157924:4022
16.Everton FC20541124:3519
17.Norwich City22441413:4516
18.Newcastle United21291021:4315
19.Watford FC20421423:4014
20.Burnley FC1819816:2712

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (672)

Přidat komentář
kissak

Tak koho vezmou ssebou, budeme to i my?

Reagovat
jk

snad woolwich

Reagovat
Front hell

Reagovat
Nizzie

Reagovat
fenixLFC

snad norwich a everton

Reagovat
oli9

Karamelky nech v PL, bez nich by to nebylo ono

Reagovat
cristiano.K.

pravidelně je porážet pořád zábavné

Reagovat
Krony

Třeba jako minulou sezonu...

Reagovat
cristiano.K.

to přežiju, když nás jednou za deset zápasů oberou o body.

Reagovat
Krony

Posledních deset tedy 4-5-1 ok, pozitivní bilance pro vás rozhodně, ale trošku bych ty ramena zase sundal níž být tebou, takoví mistři světa nejste.

Reagovat
fenixLFC

poslednych 10 rokov ale u nich predpokladam pretoze doma to je cca 8-3-1

Reagovat
Krony

Celková vzájemná bilance za posledních deset

Reagovat
fenixLFC

to sotva kedze za 10 rokov aj bez poharov musis tych zapasov mat 20

Reagovat
fenixLFC

jooo, neviem preco tam furt vidim "let"

Reagovat
John Obi Mikel

Leeds a Newcastle

Reagovat
oli9

Norwich, Watford, Burnley a budu spokojený... Nahoru Fulham, Balckburn a Middlesbrough

Reagovat
Bayern +

Watford nie, ti sú zábavní.

Reagovat
Thelvin

Fulham, Blackburn, Bournemouth

Reagovat
thewall

Dolů OK, nahoru Fulham, Blackburn a Nottingham

Reagovat
Neutron

Charlton…ak sa raz vratia do champu

Reagovat
Bayern +

Brentford a Norwich. A Burnley je tiež otázka času, už to nie je to staré klasické Burnley s ostrognym štýlom bojujúcim o top 10...

Reagovat
fenixLFC

preco preboha brentford

Reagovat
Bayern +

Nechcem aby vypadli Watford a Leeds a asi ani Newcastle. Staré s Ashleym asi jo, ale šejkov chcem vidieť v PL, že čo budú vymyslat.

A moc iných možnosti už nemáš, jedine ak by fakt vypadol Everton, ale to sa asi nestane.

Reagovat
Remt

Adama

Reagovat
jk

Tohle?

There is an expectation among senior figures at Wolves that an agreement will be reached with Tottenham for Adama Traore.

@TimSpiers

Reagovat
Remt

Bylo to v expressce, tak to beru jako tutovku

Reagovat
Cobra

Jestli ho Conte chce tak ok, ale nechápu k čemu nám je tolik křídel. Son, Lucas, Bergwijn, Gil a teď Traoré?

Reagovat
jk

Dost lidí si myslí, že z něj chce udělat RWB. Prej ho chtěl už do chelski.

Reagovat
mul

Moses tiež hrával pôvodne krídlo

Reagovat
lofin9

Taky Walcott pre chudobnych

Reagovat
Remt

Možná to nemusí být úplně špatnej nápad, může tam být v pozici hráče, když vypadne na lávku nebo tribunu, tak ušetří za Security na stadionu nebo ochranku pro hráče pochybuju že by někdo přepadl autobus plny hráčů kde je Adama, to by udělal jen sebevrah

Reagovat
atlee

Walcott bol Walcottom pre chudobných

Reagovat
Biozdenda

Reagovat
Mastný Chobot

To bol Lennon

Reagovat
atlee

Ten bol pre ešte chudobnejších . Ale inak good call, už dávno som si na neho nespomenul

Reagovat
Mastný Chobot

pritom je stále v PL

Reagovat
atlee

Ty jo fakt, ani som nezaregistroval že sa vrátil do Burnley. Myslel som, že už len dokopáva v Turecku

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem ho zaregistroval akorát díky tomu, jak dal teď gól United nedávno.

Reagovat
Salfovic

Everton to s bojem o záchranu myslí vážně.

Reagovat
Bandita_Harry

Ani nie, moc nebojujú

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

hodně důležitý 3 body pro Aston Villu

Reagovat
Kixi Syhimour

Gerrard

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Igner Farnsworth

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily8

Reagovat
Zaschrona

Everton have 5 points in 13 games. Extrapolated over a season that would be the 2nd lowest points total in PL history.

Everton have lost each of their last 7 games in the Premier League against teams currently outside the top 7.

A tale of full-backs: Started a right-back that they have been trying to sell for years and played a right-footed centre-back at left-back while £30m worth of new full-backs didn't make the squad. Oh, and the left-back that was sold assisted the winning goal today.

'Sack the board' protests continuing long after the final whistle at Goodison Park. The sight of Kia Joorabchian in the directors box today, the agent close to Farhad Moshiri, suggests there is no great appetite to change how things are run among those at the very top at Everton

An Everton supporter has been arrested after an object from thrown from the stands at Goodison during Everton's defeat to Aston Villa.

Jonjoe Kenny going over to talk to those supporters who still remain inside of Goodison, in protest.

Richarlison has just come out to leave the stadium and gave a wave to the fans staging the protest, and they respond by singing his song.

Just before this Seamus Coleman get getting angrily shouted at and booed for not going over himself

All of this follows a plane which was flown over the stadium during the course of the match, trailing a banner which read, "22 years of failure Bill," in reference to the club's chairman Bill Kenwright.

Reagovat
eleven11
Reagovat
Gunner14

tady máš třeba jak daleko od sebe mají tréninkové centra s Arsenalem

Reagovat
eleven11

ja viem,že majú tréningové centrá vedľa seba,ale čo to má spoločné s Londýnom ?

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je ovsem skandal !!!

Reagovat
bobis21

Administrativně sice v Londýně nejsou, ale v mnoha jiných aspektech ano. Jsou součástí London metropolita area, mají londýnský postcode, londýnskou telefonní předvolbu, ... Administrativní členění opravdu není jediné, které se používá.

Reagovat
iamek

Suché triko. Easy win. Harry a Varane paráda .

Reagovat
Hlahart

hlavně Maguire skvělý

Reagovat
vceradnesazitra

Hlavně ty jeho pasy na nikoho

Reagovat
smazaný uživatel

On v tom prostoru viděl nabíhajícího Ronalda.

Reagovat
iamek

Reagovat
Kixi Syhimour

Moyes je agent, naprostý dement v obou střetnutích

Reagovat
smazaný uživatel

Zas jsme mu nechali efl cup

Reagovat
O.Giroud

No na to, ze ManUtd je ich priamy konkurent tak to pekne odpiskol teraz bude rad vobec ze Europu. Tottenham slape, Arsenalu to ide a uz su za ManUtd.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale on to udělal už podruhé , nechopím, jak takový zkušený trenér dělá takové chyby

Reagovat
EXoRcIsT

Tvl a co by ste od WHU chceli ked daju EL tak musia byt radi. MC Live Chelsea MU Spurs a Arsenal su proste financne niekde inde. Jasne mozu sa dostat do bojov o LM ale to musia fakt 3 z top6 celu sezonu zaostavat a WHU by musel mat nonstop dobru formu

Reagovat
O.Giroud

Ja nic, ale ak oni chceli uhrat LM tak si to pokazili no. 23 zapasov a mohli byt stale na 4. mieste aj ked tam su dohravky. Ale dnes hrali hovno no, ale to este neznamena ze ten gol dostat museli.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOOO!! KURVA JOOOOO!! Strašně důležité tři body! Rashe tohle snad nakopne, dva góly po sobě, navíc jeden vítězný ve Fergie time!

Reagovat
Busby babes

V suchem triku.

Reagovat
tnt03

Reagovat
mimi_united

RashBEST

Reagovat
PhilipS

Do piče. To jsou vždycky smolný zápasy s United. Obrana se Zoumou ale vypadala zase dobře. Každopádně bye bye čtvrtý místo. To vezme Totáč

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha, snad sis s WHU nepomyslel na ligu mistru

Reagovat
Coutinho10

West Ham omg

to uz se melo dohrat, mel to Bowen nechat na roh a misto toho jim to zpracuje a necha je jit do otevreny obrany

Reagovat
nani92

RalfTime

Reagovat
Busby babes

Byli jsme lepsi, ten gol jsme si zaslouzili. WHU hrozil jen po rozich (kde jsme teda meli u toho Soucka kliku, to zas bylo braneni. )

Celkove to smerem dozadu melo rad, dobre jsme napadali, ta stredova trojka na sebe dobre reaguje, meni pozice, zastupuje se... jeste odbourat ty zbytecny ztraty, kterych je porad vic nez by bylo treba a bude to jeste lepsi. 3 body, super.

Reagovat
Hlahart

Docela se těším na návrat Pogby. Ne že bych od něj něco čekal, ale jsem zvědavý, jak by tu zálohu Ralf s ním poskládal...

Reagovat
Busby babes

me prijde, ze on pak muze hrat jen misto Bruna. na tu pozici Freda a obzvlast Scotta neni dost disciplinovanej. Ale zas je daleko lepsi, o tom zadna. Bude to zajimave dilema a bude hrozne zalezet na tom, jak k tomu Pogba pristoupi.

Reagovat
Busby babes

jo a Maguire dneska dobrej vykon. ta pauza mu pomohla.

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
avicii

práveže na to ako hráte mate moc bodov

Reagovat
Busby babes

Reagovat
J0EL

Reagovat
Arnar Resmusonn

Konečně Newcastle fotbalové krásy ten zápas opravdu ale opravdu ale vážně opravdu nepřinesl!! Ale výhra se počítá.

Bielsa dneska zapůsobil jako dinosaurus. Je to skvělý stratég ale celý zápas nakopávat do vápna, když nehraje Bamford? Nebo si myslel že hraje otřesná efektivita a to přitom obrana Newcastlu propustná je.

Reagovat
kissak

Lascelles se sám uvolnil na marodku.

Reagovat
nani92

Nemám síce dôkaz, ale Cavani určite nebol v ofsajde. On by sa priznám,ak by bol

Reagovat
Salfovic

Ofsajd to byl, ale ManU podplatil VAR. A taky nemám důkaz.

Reagovat
Jkb

Mě tam nesedí ten čas, na jednom obrázku 12 na druhém 11. Přišlo mi to teda hodně divné, většinou jim trvá rozhodnutí déle než 2 sekundy.

Reagovat
iamek
Reagovat
Busby babes

divny, ze to VAR nekontroloval, co?

Reagovat
iamek

A pokud jo, tak moc rychle!

Reagovat
avicii

Je to v poriadku

Reagovat
danielfc

Cavani ma hlavu v ofsidu... :-)

Reagovat
Busby babes

Reagovat
kissak

Ty kráso utrpěli jsme druhou výhru, jdu se vožrat.

Reagovat
Beros

Reagovat
iamek

Harry Maguire vs West Ham:

100% tackles won

66 passes completed

9 long passes attempted

6 long passes completed

5 aerial duels won

5 ball recoveries

4 clearances

1 interceptions

Konečně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Dalot se mi taky libi na tom RB daleko vic nez AWB. vzadu nehori a dopredu je daleko lepsi.

Reagovat
vceradnesazitra

Ty vole tyhle statistiky Pak se podíváš, že měl 1 tackle a 1 vyhranej, takže teda 100%. 66 passes completed, ale 66 failed. A tak dále. Tohle fakt nevypovídá o ničem

Reagovat
Remt

videl jsem tedy jen cast zapasu ale i z te casti bylo videt, ze dneska to byl uplne jinej Harry nez na ktereho jsme byli zvykli za posledni dobu

Reagovat
mimi_united

Princ Harry

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
frezi

najlepší stopér ligy

Reagovat
REPLIKATOR

West Ham lemry V 93. minutě dostat gól z brejku, fakt demence

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Salfovic

Holt se do poslední minuty snažili totálně ofenzivním fotbálkem o tři body.

Reagovat
cristiano.K.

Bowen zajebal jednoduchej míč

Reagovat
Busby babes

No player has scored more 90th-minute winning goals in Premier League history than Marcus Rashford (4)

Reagovat
SunFells

Už toho Toneyho kupme, žádný sraní.

Reagovat
PP

Haluzáci posraní.. Slepice dají dva goly v nastaveném čase, mufani toto.. to je pech..

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
cristiano.K.

Je prostě neuvěřitelný, že se ten gol MU vůbec neřešil a pokud jo, tak prostě proč tam divákovi ty čáry nenačrtnou

Reagovat
cubazi

Reagovat
iamek
Reagovat
pingla

Reagovat
Busby babes

Reagovat
cristiano.K.

nevím čemu se směješ jako fanoušek u tv chceš mít přehled. Nikde netvrdím, že to ofsajd byl nebo nebyl. A je mi i vcelku jedno, jestli jste vyhráli nebo ne. Za námi jste a tam ještě dlouho zůstanete.

Reagovat
Busby babes

te predstave, ze to VAR neresil.

Reagovat
cristiano.K.

to rozhodnutí bylo tak rychlé, že to tak vypadalo.

Reagovat
Likan7

Z čeho si tak podrážděnej?

Reagovat
cristiano.K.

...že mi nenakreslili po golu čáry

Reagovat
Salfovic

Není větší zábavy, než když ofsajdové čáry malují fanoušci na printscreeny.

Reagovat
Hlahart

Však ten zápas asi za 10 vteřin po tom skončil To byla prostě volba režie, že vybrali oslavu

Reagovat
oli9

Takové ofsajdy neofsajdy se mají pouštět a neřešit... To už je demence řešit jestli tam má 1 mm malicek...

Reagovat
cristiano.K.

s tím problém nemám, vadí mi, že to nenalajnovali, když bylo evidentní, že jde o milimetry.

Reagovat
cubazi

Chcem sa opýtať prečo sa 2 tyždne nebude hrať PL??

Reagovat
smazaný uživatel

pauza

Reagovat
Infernoqt

Guardiola si vydupal zimní pauzu

Reagovat
John Obi Mikel

Já vím akorát, že Chelsea hraje MS klubů a v America poběží repre-kvalifikace.

Reagovat
John Obi Mikel

A ještě se hraje FA Cup

Reagovat
smazaný uživatel

protože woolwich nezvládá hrát zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

Declan Rice: “Every time I come to Old Trafford, I’ve always said it’s one of my favourite places to play, it’s an amazing stadium.”

Reagovat
iamek
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
supporter

Reagovat
Busby babes

Tento Tweet nemůžete zobrazit, protože vlastník tohoto účtu omezuje, kdo může zobrazit jeho tweety.

Reagovat
iamek

Normálně mi to jde

Reagovat
Zaschrona

Tě blokl

Reagovat
Busby babes

to postuje Smucler nebo kdo?

Reagovat
Busby babes

fakt ze jo. ale vubec netusim proc a ten ucet si ani nepamatuju.

Reagovat
Whitemedia

Určitě sis to zasloužil.

Reagovat
Trand

To říkají všichni, kteří jsou zablokovaní. Ale ne, nevím jestli to dělá tenhle týpek, ale jsou lidi, co mají nějaké scripty, který zablokujou kohokoliv, kdo lajkne nějaký příspěvek, tak možná to bylo tak že si třeba lajknul něco, jemu se ten příspěvek nelíbil a dostal jsi ban.

Reagovat
Busby babes

fakt? to jsem ani nevedel, ze neco takoveho existuje. lol

Jsem myslel, ze tohle dela jen Ludwig, ze zabanoval vsechny, co lajknuli kritiku na nej...

Reagovat
oli9

No tenhle humor je asi jen fanoušků united jelikož je to spíš trapné.. Ani ne úsměvné

Reagovat
Bakary3

Takovej asi 5 let starej vtípek, no

Reagovat
mithro

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Luckerskej Manchester

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Wazza228

Tak to mohl rovnou zůstat

Reagovat
EXoRcIsT

no dobre ked tak velmi chce tak ho mozme skusit ale bude musiet makat a ukazat ci je lepsi ako McFred

Reagovat
kiwwi

zrovna vcera ukazal, ze sam je lepsi hrac ako Scotty a Fred dokopy

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/MC_of_A/status/1484902077042241544

Tohle je naprosta silenost... Derby bylo vlastne jeden zapas od postupu do PL a do dvou let jsou na mizine.

Pokud by Fulham letos nepostoupil, tak se mu muze stat to same.

Reagovat
jk

+ Burnley je na tom prý taky dost špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

No Burnley pokud letos spadne tak se do PL nepodívá několik let

Reagovat
jk

Hlavně na dailymail byl článek, že finančně to přestávají zvládat. Dokonce někteří hráči měli mít zpožděné výplaty.

Reagovat
vodka

Burnley má nějaké nové majitele, ale nevypadá to, že by do toho chtěli nějak sypat...

Reagovat
vodka

aha, tak oni koupili bezdlužný klub a zatížili ho dluhem noví majitelé, jinak by na to neměli cash

Reagovat
Salfovic

Nejsou v tom nějací Češi nebo se jen inspirovali našimi devadesátkovými privatizacemi ?

Reagovat
Busby babes

jj, Glazer style. Nechapu, jak to PL mohla povolit. Hlavne ze maj nejake pravidla pro nove majitele, to by me zajimalo, kdo tim neprojde. Breivik?

Reagovat
mithro

ten uz je tiez vraj dobry, uz sa chysta vonku

Reagovat
Gazdo

Nechapem inak ako sa nad niecim takym moze uvazovat. Ak toto prejde tak vo svete fakt nie je ziadny rozum uz

Reagovat
Mike Litoris

Nad čím?

Reagovat
Busby babes

Burnley jsou relativne v pohode, jen ted byli koupeni stejne jako my, tedy ze majitel prevedl dluh zpatky na klub. ale to podkladove ucto maji ok. Je otazka, co to udela pokud spadnou no.

Reagovat
icefish

Potopí je to…

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham maju Khanovci ne? myslim, ze oni to utiahnu v pohode aj keby nepostupili, co ale postupia..

Reagovat
Busby babes

ok, pak mozna. ale je to silenost, co se v Champsu deje. vsichni hrajou ruletu o postup do PL nebo tak pulka ligy...

Reagovat
oli9

Každý bod co city ztratí ::thumbsup

Reagovat
REPLIKATOR

i když titul už neprojedou, tak jejich ztráta potěší

Reagovat
eder

Projedou, nejpřeceňovanější "trenér" OAT se ve finále posere...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
jk

Reagovat
Mimalu

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
REPLIKATOR

Přišla dotace konečně?

Co dělám na 8. místě? EF asi trochu upadá...

Reagovat
fenixLFC

ja zacinam prehodnocovat svoj zivot ked vidim ze som 18. najaktivnejsi uzivatel a mam tu skoro 60 tisic prispevkov

Reagovat
Salfovic

To mi připomíná scénu z filmu Simpsonovi, kde komiksák praví: Celý život jsem sbíral komiksy ... nežil jsem naprázdno.

Reagovat
REPLIKATOR

EF je životní styl

Reagovat
fenixLFC

akoze je pravda ze ked zapinam komp tak zapnem FB a EF simultanne

Reagovat
kilobyte

Reagovat
John Obi Mikel

Ale má to vypracované detaily. Když hledáte neexistujícího uživatele, dostane Arsenal červenou.

Reagovat
John Obi Mikel

*Xhaka

Reagovat
oli9

Reagovat
protiproudu

Uživatel neexistuje!

Reagovat
jk

Reagovat
Coutinho10

super super

Reagovat
herbage

Reagovat
Zaschrona

Ten seznam dárců je cool

Reagovat
Swarley

Reagovat
REPLIKATOR

1 Kč

Reagovat
bbbauch

To bylo tenkrat super, dostal 1Kč ale 5 musel zaplatit z prijatou transakci z SK a jeste u toho bylo super zprava “Kup si lizatko Jany”

Reagovat
Salfovic

Je mezi těmi jednokorunáři někdo, kdo nefandí Arsenalu ?

Reagovat
oli9

Jo fandí Slavii

Reagovat
smazaný uživatel

brat

Reagovat
Remt

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
kvasha16

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
merlick

Reagovat
Nizzie

Reagovat
smazaný uživatel

<3

Reagovat
Remt

Bomba, ztráta City je až druhá nejlepší věc dneska

Reagovat
niflheim

Ty krávo, pořád se držím vysoko

Reagovat
smazaný uživatel

mastný kokot a db18 by mali byť vyššie, keďže mali dva nicky

Reagovat
smazaný uživatel

chobot

Reagovat
Trand

Reagovat
jk

Reagovat
Neutron

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
blade115

Reagovat
Mastný Chobot

Olijeb

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Bayern +

Ja som mal tiež, ale už je zmazaný a tak neviem odkedy začala moja púť na EF

Reagovat
smazaný uživatel

2008 alebo 2009, ale tuším 2009, nebolo to dlho pred tým...

Reagovat
Bayern +

Tak nejako, tiež sa prikláňam na jar 2009.

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

poprosím doplniť mená Busby Babes a Hlahart

Reagovat
smazaný uživatel

aj Bayern+ a Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Tomanatura je Tomáš?

Reagovat
smazaný uživatel

Roman

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Nikikrew

konecne nieco zmysluplne diki idem si pospominat na mojho oblubenca

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

To si scrapoval všetky diskusie?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo

Reagovat
Pony Slaystation

Reagovat
Nebelung

Cením možnost seřazení podle nejzábavnějších. Člověk si připomene, že jednou za pár let umí být i vtipný.

Reagovat
matZz

OT: nenapadlo už někoho posuzovat ofsajdy podle těch gps věcí co mají hráči na sobě?

Reagovat
jk

Tak GPS nemá takovou přesnost aby to šlo ne?

Reagovat
oli9

nemá kvůli Talibanu a rusakum je to na metry vedle... Když chtějí něco vybombardovat ať to neklapne

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
kilobyte

To už dávno neplatí.

Reagovat
oli9

Vždyť si dělám prdel

Reagovat
jk
Reagovat
kilobyte

Krom toho jak píše jk, že GPS je nepřesné, tak by musel mít každý hráč na sobě několik lokátorů. Hlava, ramena a nohy. I s pěti lokátory na hráče, by pořád neměli pokryté všechno.

Takže jestli to někoho napadlo, tak to určitě rychle vzdal, když nad tím začal přemýšlet.

Reagovat
matZz

no a nešlo by tam přidat něco, co by identifikovalo polohu zařízení na nějaký centimetry? je rok 2022, za chvíli se bude lítat na dovolenou na Měsíc ale ofsajd budeme posuzovat podle nějakých random úseček.

OK, museli bychom se zvyknout, že se zruší to určování kterou částí těla je hráč on a off side a znevýhodňovalo by to obránce, na druhou stranu bychom už NIKDY nemuseli diskutovat o tom, jestli to byl nebo nebyl offside.

Reagovat
kilobyte

Když budeš mít centimetrovou nepřesnost, tak se o tom bude diskutovat. Ty úsečky tam nejsou dělaný random.

Reagovat
Busby babes

a co ti vadi na tom, jak je to ted?

Reagovat
Busby babes

ale jinak me porad fascinuje jak z toho nekteri lidi porad chteji mit FIFA hru...

Reagovat
iamek

Reagovat
kilobyte

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Salfovic

Přihodil bych jim do těch podprsek čipy a podle toho by to pak počítač vyhodnocoval. A bylo by to daleko přesnější než malování čar podle rukávů, v momentě kdy rozdíl mezi dvěma snímky dělá několik cm.

Reagovat
Swarley

očkování

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
bbbauch

Reagovat
oli9

Reagovat
kissak

Dneska to naopak v Brentfordu zkoušeli s dronem místo VARu což se také neosvědčilo.

Reagovat
Jackmaker1989

Chlapi jak sa volal ten borec co este asi 5 rokoc dozadu ho tu kazdy vysmieval lebo mal asi 10 rokov podla jeho prispevkov? Tusim fandil jabloncu? A nevie niekto co sa s nim stalo?

Reagovat
fenixLFC

filip12?

Reagovat
spider_8

Takovýto když se raduješ ze ztráty City a pak si uvědomíš, že vlastně není žádný důvod je sledovat

Reagovat
smazaný uživatel

Najlepšie na tom je, ze zajtra sme schopní stratiť aj my a je to dosť možné

Ideme si po top4 v suchom triku

Reagovat
Busby babes

Between 2016 and 2018, Barcelona spent a combined €213m on Andre Gomes, Lucas Digne, Philippe Coutinho and Yerry Mina

Today, they're all playing in Everton vs Aston Villa

Reagovat
iamek

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Euphael

Reagovat
Ranoth

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kilobyte

Reagovat
blade115

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
Aldeano

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
oli9

Tak Barcelona je jako 8 lete děcko kterému dáš 500 Kč na pouti... Vymeten všechny první atrakce k hned od začátku a za 20 minut nemá nic

Reagovat
Salfovic

A ještě se bude muset zbavit poukazu na autíčka.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
kvasha16

Reagovat
mistr129

Reagovat
patas92

Zavádějící. Digne a Mina se prodali se ziskem

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Busby babes
Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je na tom fotbale asi nejhezčí. Snad Ronaldo do příštího zápasu rozdejchá, že nedostal přihrávku on, ale Rash.

Reagovat
Busby babes

tam je bozi jak ten stadion stichne na ten moment nez padne gol a pak bouchne nadsenim.

Reagovat
smazaný uživatel

Největší radost měl tradičně Ronaldo. Mám kolikrát pocit, že kdybychom každej zápas prohráli 2:3, tak by mu to vůbec nevadilo, pokud by ty 2 góly dal on.

Reagovat
Likan7

Pouštěl jsem si to zpětně kvůli němu, je to strašnej blbeček. Když to srovnám s Edim, který se tam málem zblázní..

Reagovat
smazaný uživatel

Toho Cavaniho oslavu si budu pouštět místo veselých písniček na zlepšení nálady. Strašná pozitivita z něj vyzařuje. Ronaldo přesnej opak.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Mato178178

ja som ho tam ani nevidel ... prisiel sa vo ec radovat k ostatným hracom?

Reagovat
Nikikrew

Prišiel

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak za 2 hodiny když vzteky zadup i ten nejposlednější drn na stadionu, tak tam přišel s režimem emocí "terminátor" a poplácal někoho po hlavě.

Reagovat
oli9

Vždyť jo

Reagovat
EXoRcIsT

OT: Oplatilo sa ostat hore a pozerat NFL. GBP sa zase dokazali zlozit v dolezitom zapase

Reagovat
Busby babes

Maybe Aaron Rodgers took coaching advice from Joe Rogan too.

Reagovat
Busby babes

dneska jste si to meli pustit.

Reagovat
blaugrana

bude chciet po vcerajsku Villa vykupit Coutinha?

Reagovat
VTID94

Bolo tam málo priestoru nie len pre neho. Aj ostatný sa ťažko presadzovali. Watkins a Mcginn tiež nehrali skoro nič

Reagovat
blaugrana

ten prvy zapas asi naplnal optimizmom, lenze on ma tak jeden zapas dobry a potom 5 uplne v ....

Reagovat
VTID94

Uvidíme

Reagovat
fenixLFC

mozno aj toto je dovod preco sa u vas nepresadil, pretoze ked niekto neexceluje kazdy jeden zapas idealne kazdu minutu tak je to traged pochop ze jeho nikto nebude hodnotit podla prveho zapasu alebo tohto alebo hocijakeho dalsieho jednotliveho, ale na zakalde celeho posobenia

Reagovat
Eichel

No to nie je ale o tom, že by sa od neho očakávalo excelovanie každú minútu. Ja som ho mal veľmi rád a veľmi som sa ho zastával, ale okrem úvodného polroku nepredviedol takmer nič, nie že by nepredviedol niečo skvelé každú minútu.. zo zostavy ho vytlačili aj totálne deti a snáď sa netvárime, že tie každú sekundu excelujú proste na to nemal a nepredvádzal nič, čo by oprávňovalo hocikoho v klube na optimizmus... ide len o to, či to bolo len v hlave alebo reálne nemá už na to aby performoval na vyššej úrovni.

Reagovat
Makiii

Včera za nás určitě nejlepší výkon směrem dozadu (až klasicky na 2 šance z rohu Souček a z vápna Bowen...) Ty naše útočný a nebo obranný rohy jsou fakt KATASTROFA...

Jinak ohledně výkonu, tak dozadu a získávání balonu bylo dobrý, jen ta útočná fáze hodně pokulhávala, ale zas to bylo dáno tím, že WHU hráli hodně zezadu.

Fred, když hraje na vyšší pozici, než na DM, tak využije ten svuj press a překvapivě byl velmi dobrej s míčem, McTom poslední zápasy taky velké zlepšení...

Kdo se mi ale tolik nelíbí, tak Telles, na to jak je to technickej hráč, tak na můj vkus až nesmyslně často posílá centry, kde nikdo není... za zápas dá vždy tak 5-10 zbytečný centrů, zrovna od něj bych v tom čekal velkou kvalitu.

Dalot chytl šanci za pačesy a dozadu opravdu solidní, ale taky pořád čekám, že směrem dopředu to bude lepší, resp. kvalitnější řešení.

DDG v této sezoně ja zase opět v beast modu, jen tak dál.

Stopeři - dobrý, hejtovanej Harry konečně předvedl normální výkon (tzn. mnohem lepší, než poslední týdny a Varane až na to, že nechal Suka rozběhnout na ten roh, tak dobrý...)

Bruno z té utočné 4rky nejlepší, hlavně na něm miluju ten zápal a nic nevypustí, Ronaldo solidní v mezihře, ale jeho čekám, že bude víc aktivní ve vápně, ale je tedy pravda, že těch balonů moc nedostává, kor včera ta hra dopředu byla slabá.

Mason a Elanga prostě takové průměrné výkon, je dobře, že střídání vyšlo a všichni 3 měli podíl na golu...

Teďka na tom křídle ty hráče může velmi solidně točit, dle aktuální formy a nebudou muset hrát hráči totálně z formy.

Extrémně důležité body před pauzou o boj TOP 4.

Reagovat
Busby babes

Bowena bych zas takovou sanci nepocital. strela zpoza vapna no. rozhodne ne tutovka. Soucek, to bylo prakticky jedine co WHU mel za celej zapas.

Souhlasim, konecne jsme branili jako tym. Krasne jsem po ztrate mice vytlacovali WHU do pozic, kdy uz nemeli kam jit. To se nam v sezone moc nedarilo.

Telles vypada, ze by se potreboval rozehrat. Neni to uplne ono, Dalot oproti nemu na druhe strane fakt daleko lepsi nez AWB.

Imho toho Suka nenechal Varane rozbehnout, Varane branil prostor, ne? a proste nestihl oproti rozbehnutemu Souckovi uz zareagovat, ale ten nabeh mel mit nekdo jinej?

Reagovat
smazaný uživatel

Dalot je úplne inde ako Awb, otázka čo s ním potom keď stál cez 50 mega..

Reagovat
Manchestersky Krocan

On má fakt iba 1v1 a raz za 10 zápasov nejaký záblesk smerom dopredu, inak požične asi najslabší hráč tímu, vo vzduchu tiež slabý..Dalot možno nie je top hráč, ale v porovnaní s AWB je to zlepšenie

Reagovat
smazaný uživatel

Inak kam zmizol Counter?

Reagovat
SunFells

Reagovat
Busby babes

sere na vas. Ne, proste ho asi nebavi tolik vysedavat na diskuzich. Na twitteru ale je.

Reagovat
Cobra

Jak tam je?

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Cobra

Dík.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak celé dny vysedává na twitteru.

Reagovat
LokoLFC

VAR v Anglii. Jota faul na golmana a jdeme kopat penaltu.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Busby babes

desny jak ma Pool podmaznuty VAR...

Reagovat
Remt

Ale prd

Reagovat
Busby babes

hele vtipny, ze tu vcera nekteri vasi fans rozjizdeli konspiracky o tom, jak u nas ne offsidy nekontroluji a dneska vam pisknou tohle.

Reagovat
Remt

Tomu nahrávalo včera to že prostě nebyly vidět ty čáry v přímým přenosu, to fans vždy naštve, mě taky. Když jsem to viděl pak že screenu bez kalibrovaných car, řekl bych že offside byl, když jsem pak vídel ten stejný obrázek s čarami, uznal bych, že o kousek nebyl v offsidu

A co se týče tehle penalty -jak píše dole Fenix, všichni bychom byli rádi aby se tento druh penalt nepiska, tady prostě nahrávalo to že Jota si míč popichl a brankrar prostě skluzoval do něj, to bylo z jednoho záběru vidět. Pokud by globálně tyhle momenty posuzovali jinak, byl bych rád. Jinak ale to v podstatě asi písknout měl, protože se to píská. Debilni, ale při aktuálně nastavených pravidlech odpiskano asi dobře. Ale vypadalo to komicky, uznavam

Reagovat
Busby babes

jak rikam, jen popichnuti, nic vic. a ad penalta... viz nic. a ze ji pisknul... who cares. stejne byste vyhrali, tak je to dobry jen na vtipy okolo.

Reagovat
Busby babes

jinak ja jsem celkem pro to aby se piskali penalty za ty pady pod nohy utocnikum, kdy uz jen to, ze ho musi preskakovat nebo tak znamena, ze ztrati balon. ale tady mi prislo, ze Jota proste zmeni smer a to pak nabehne do golmana a neni to tak, ze se mu musel vyhybat... no, udelal to sikovne.

Reagovat
Remt

Jako co na to říct, radši bych kdyby jí nepisknul. Stejně City nedozenem, na 4. Místo je náskok udelanej a my jsme hráli od 30. Minuty fakt hrůzostrašně a koledovali jsme si jako prase o vyrovnání.

Reagovat
cristiano.K.

tady nemůžeš říct, že to nebylo kontrolováno

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

ale jinak... kdyby Jota bezel rovne a golman ho sundal, jasna. Ale tady Jota udela pohyb smerem do golmana a meni mirne smer, po tom, co si pichne balon, no.

Reagovat
masina_LFC

jasné, že to nemala byť penalta... tá úroveň rozhodovania je katastrofálna a nechápem ako sa na toto môžu pozerať dvaja prvoligoví rozhodcovia a zhodnúť sa, že to je penalta ale stále to nebolo horšia pena ako keď city vyhrali skrz penaltu za moutinhovu "ruku"/rebrá/pazuchu či čo to bolo

Reagovat
avicii

nemala byť

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
O.Giroud

po minulom roku sme sa cinili a uz vieme preco neboli peniaze na Mbappeho

Reagovat
John Obi Mikel

Pošli video prosim.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
John Obi Mikel

No tý penalty Liverpoolu

Reagovat
REPLIKATOR

LiVARpool

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mastný Chobot

Neporaziť Burnley doma je šialená hanba...

Reagovat
Front hell

minuly rok bylo hůř

Reagovat
Kixi Syhimour

progress

Reagovat
smazaný uživatel

trust the process

Reagovat
Front hell

Reagovat
smazaný uživatel

Super, krasa Burnley

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Edgewalker

Dřeváci

Reagovat
Minister

Stratiť body doma s Burnley Kedy sme to dali naposledy gól? Na nový rok? Ostuda

Reagovat
Kixi Syhimour

Alisson Motm, znovu bych si rád popovídal s tím týpkem, co tu tvrdil, že letos nic moc

Jinak rozhodčí dneska teda na naší straně, penalta spíš k smíchu

Reagovat
oli9

Prvních 30 minut skvělých. Pak už to šlo doprdele . CP hráli dobře, ono vlastně stačilo dát dlouhý balon za stopery a bylo to o hubu. Penalta na Jotu v žádném případě, bohužel takto VAR kurví fotbal

Reagovat
fenixLFC

za vysledok mozme byt mega radi, stastia tri prdele. 35-40 minut sme boli jednoznacne lepsi ale od 40. do cca 70. minutysme mohli dostat tak 4 goly. alisson nas zachranil neskutocne tento zapas...

ad penalta. skor o to ze ju piskli by sa mali ludia konecne zacat zaoberat tymto druhom "faulov"- hrac si predkopne/odkopne loptu a "zakopne" o padajuceho golmana a je to penalta. z tohto hladiska je ta penalta proste jasna. lenze v tomto pripade jota nemal ani najmensiu snahu hrat loptu a vyzeralo to este obzvlast komicky. preto by sa mali pri posudzovani podobnych zakrokov vzdy zamerat aj na to, ci brankar naozaj zhatil sancu na gol alebo nie a prestat akykolvek kontakt brankara s hracom piskat ako faul golmana...neznasam to pravidlo obecne a mali by koencne s nim zacat cosi robit

Reagovat
O.Giroud

Nikdy s tym nic nespravis. Jedina moznost je upravit penalty aby sa znizilo percento ich premienania.

Reagovat
Bandita_Harry

Posunúť na 20 m

Reagovat
oli9

To penalta prostě není, balon letí uplně doprdele navíc golma v malém vápně mže zbořit koho chce ve vzduchu ..... Úplně jsem na tyto penalty alergický, Sterling si vždy kopne balon dopředua vletí do chlapa

Reagovat
Bayern +

"Proste není" je ale len tvoj výklad. Momentálne platí, že je to penalta jasná a to aj kebyže si predkopneš loptu smerom na vlastnú bránu a nie len kamsi na rohový praporek.

Reagovat
vitasrp

Není to penalta jasná, protože je to initiating contact by attacking player, kdy ten kontakt zapříčiní útočící hráč, kdy úmyslně změní směr, aby ke kontaktu došlo. Typ situace, kdy běžíš rovně, obránce má kousek od tebe nohu, tak vyšlápneš a schválně mu ji nakopneš. To prostě penalta není. Tady Jota taky vyšlápl z přirozený dráhy (nevím jestli úmyslně nebo ne), ale tohle by ae jako faul posuzovat nemělo.

Reagovat
Tomas Kazu Joker

Rozhodně. Vždyť ten brankař nemá možnost udělat nic jiného. Kdyby aspoň rukama po tom Jotovi sáhnul. Jota to sice udělal šikovně, ale ty gólmany to staví do hodně špatné situace.

Reagovat
stiflerovamama

Arsenal to je vážne paklub.

Reagovat
Thab

Jako prohráli jsme si to samozřejmě sami, o tom žádná, ale je fakt neuvěřitelný, co tomu Burnley u rozhodčích prochází

Druhá žlutá pro Westwooda byla obvious, Popovi trvá snad od začátku každej výkop 30-40 vteřin, neustálý kosení Saky bez karty, wow

Jinak McNeila je tam škoda, jedinej fotbalista tam. Jestli sestoupí, tak on v nějakým midtable týmu rozkvete.

Reagovat
Remt

Vždyť jste neprohráli

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Luc-Luc

Hroznej vykon od cca 30.min. To fakt nechapu, ze nedokazem za stavu 2:0 kontrolovat zapas a udelame z toho zase drama. Motm Alisson, ten nam vychytal dnes 3b. CP maji zajimavej tym a v urcitych momentech nas dostali pod slusnej tlak. Tohle je problem ale celou sezonu, zacnem dobre, polevime a souper se dostava do sanci. Nechapu to...

Reagovat
Trand

Viděl jsem posledních 15 minut, ale zmohli jsme se akorát tak centrovat jak United za Moyese, závěrečný tlak hodně slabý.

Reagovat
smazaný uživatel

https://pbs.twimg.com/media/FJzGeG1X0AsvimK?format=jpg&name=large ....heh som nevedel, ze su na tom az tak momentalne, tak to je pekne

Reagovat
Remt

Jak na Nový rok, tak po celý rok

Reagovat
lofin9

Aspon z niecoho maju mufani radost

Reagovat
smazaný uživatel

tomu ver, uplne mi staci, ze ste v prdeli

Reagovat
J0EL

Tvoja jedina radost posledne roky

Reagovat
Neutron

Uvedomujes si, ze to co to vypoveda aj o vas

Reagovat
J0EL

My sme na to zvyknuti

Reagovat
Neutron

Reagovat
Front hell

plus 3 červené

Reagovat
Edgewalker

Jediný úspěch je odložení zápasu s Totáčem

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Cobra

Reagovat
Salfovic

Pak se někdo může divit, že byli owny a spol z toho odložení tak nasraní.

Reagovat
Hlahart

A dle programu mají 10. 2. Wolves a 12. 2. Chelsea. To taky nebude žádná sranda

Reagovat
vitasrp

S náma hrát nebudou, ten zápas je odložen kvůli MS klubů.

Reagovat
Hlahart

Jsem si říkal, že to je nějaký vražedný

Reagovat
aramaki

Na tie pohare srat. Proti Man city sme mali brat za vykon body, zarezal nas referee a proti Burnley aspon bod, mali byt 3. Uvidime po prestavke, ked si oddychnu +mozno posila. Nedramatizoval by som, aspon zatial nie.

Reagovat
smazaný uživatel

POSraný Arsenal

Reagovat
Nizzie

Reagovat
merlick

v zapase so city bolo vidiet ze sa psychicky (klasicky) zlomili. Top 4 je nerealna. Zabavne je sledovat ako sme sa zbavili "na hlavu" hracov ako je Matteo, ktory by nas svojou "hlavou" momentalne poriadne pomohol.

Reagovat
avicii

Zlaté 3 body.. Nástup do zápasu na parádu, potom už mal šance len super a to aj na pohodovu otocku.. Penalta veľmi prísna, keď ju neodpískal na prvý krát, VAR to nemal meniť.. Alisson motm

Reagovat
Nikikrew

Neporazit doma Burnley je ostuda, posledny tim a dokonca bez golu. Nepochopil som striedanie ESR ktory bol 2 polcas ovela lepsi ako prvy, dole mal ist Lacca ktory ma uz pekne sere.

Vytvorili sme si malo sanci, vsetko sme hrali na centre kde to Ben Mee vsetko odhlavickoval. Jasne, hraci chybaju najma Auba ale toto je neospravedltelne.

Btw chudak Saka. Ti curaci z Burnely najma Pieters ho tam neustale okopaval. Dufam, ze uz konecne spadnu a nikdy sa nevratia do PL. Neustale zdrzovanie a rozhodca ich ani neupozornil

Reagovat
avicii

Auba vám fakt nechýba

Reagovat
Nikikrew

Netrep, urcite by bol vacsi prinos ako Eddie. Stale ma cuch na goly.

Reagovat
avicii

Toho sa potrebujete zbaviť, ved už je totálne k hovnu, Eddie tiež niekam ďaleko..

Reagovat
smazaný uživatel

auba

Reagovat
vladis271

Ďaľší dôležitý krok k zaisteniu si miesta v top 4.

Reagovat
Nikikrew

uz to nie je ani vtipne

Reagovat
smazaný uživatel

Realita je žiaľ niekedy taká.

Reagovat
avicii

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Sm0ker

Já bych se nebál mluvit o druhém místě.

Reagovat
O.Giroud

2. ci 4. jakeby to nebolo jedno

Reagovat
Sm0ker

Tak za druhý je víc peněz, ale nevím kolik.

Reagovat
cubazi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
vladis271

Reagovat
Kixi Syhimour

Otázka jestli to nebylo na Arsenal

Reagovat
O.Giroud

to je jedno

Reagovat
fenixLFC

ale vieiru treba jednoznacne ocenit. osobne som cakal ze totalne vyhori a bude prvy ktory poleti. ale postavil to hodne zaujimavo, prisli zaujimave posily a hraju fajn futbal. dnes mali brat body. skoda tej miliardy remiz ale tuto sezonu uz porazili city a sliepky a rmeizovali s arsenalom. ked bude ten kader trosku starsi a hlavne nebude x hracov chybat (jak v priebehu sezony) tak na take 10. miesto mozu mat

Reagovat
Nikikrew

buduci trener Arsenalu dufam

Reagovat
Bayern +

* Manchesteru City.

A znova im môžeme začať priať.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro dobro Arsenalu by se tak mělo stát co nejdříve. Arteta je zoufalec

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
merlick

Reagovat
avicii

výborne ich pozdvihol, omladili káder, hrajú pekne

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
jk

Taky jsem tipoval, že úplně vyhoří a CP bude hrát o sestup. Pro mě jedno z největších překvapení letošní PL.

Reagovat
stiflerovamama

Takmer pre nás ďalšia strata pri vedení 2:0. Je hrozne, ako začneme byť ľahkovážni a nesustredení pri vedení. Ľahké straty lopty, zle prihrávky, zle vracanie sa do obrany. Najhoršie na tom je, že sa to túto sezónu deje pravidelne a strácame kvoli tomu zbytočne body. Dnes sme mali šťastie, že sme nestratili ďalšie. Virgil mi príde na tom pohybovo a koordinačné tak o triedu horšie ako tomu bolo pred zranením, dnes som od neho nepochopil niektoré bránenia.

Reagovat
sejber

Dnesny zapas jasne ukazal nase nedostatky. Pozeratelny futbal sme hrali iba so zalohou Partey Xhaka. Mozu na nich fans nadavat kolko chcu ale bez nich sanca na tri body drasticky klesa. Dnes xhybal vlastne akykolvek zaloznik, oto viac nechapem uvolnenie AMN hned na zaciatku okna. Iked bohvie ci by to snim bolo lepsie.

Lacazette na hrote ako utocnik cislo jedna nemoze byt v klube pomyslajucom na LM ani teoreticky. Nemam zasadny problem s tym ak mu o rok predlzime zmluvu ale viac ani nahodou. S utocnikom ktory pozrebuje na gol 5 tutoviek mozme na body z takehoto zapasu zabudnut. Celkom som zvedavy ako poriesime utok v tomto okne. Vlabovic ku nam nechce, alternativu zjavne nemame, Lacov golovy prispevok je biedny, Nketiahov este horsie, Auba v nemilosti., Pepe v podstate tiez...

Reagovat
Bakary3

Fakt nevim, v cem dnes chybeli partey se xhakou.

Dnes chybel někdo, kdo by to z lavicky rozhejbal.

A Artetovi chybi jakykoliv takticky řešení nepriznivyho stavu, to je katastrofa.

Oni jsou zavreny od začátku do konce a on teda usoudi 15 min před koncem, ze udela konecne zmenu a posle tam nketiaha, jinak nic. Tleskam.

Reagovat
sejber

Chybali svojou tvrdostou v strede pola, konstruktivnou rozohravkou a hlavne schopnostou diktovat tempo hry. To vsetko su aspekty ktore nam dnes chybali. V tempe sme hrali tak 10 minut v druhom polcase inak slabota. Nie je vobec nahoda ze najatraktivnejsie zapasy pod Artetom sme hrali v decembri prave s nimi dvoma v zalohe.

Reagovat
Hachim Mastour

Napriek tomu Xhaka svojimi mentálnymi a futbalovými schopnosťami nestačí na to, aby hral základ za Arsenal

Reagovat
sejber

Hmm... No neni to hrac ktory by mal byt zakladnym stavebnym kamenom pre klub s nasimi ambiciami. V mome talnej situacii je pre nas vsak klucovi a tuto sezonu sa to uz nezmeni. Do ysledkovej aj hernej pohody sme sa dostali az ked sa vratil z marodky.

Reagovat
Bakary3

Jakz takz mi chybel partey, xhaka ne.

Jinak ja to tak nevidím, dnes chybela kvalita ofenzivnich hracu, bohuzel.

A bylo az trapný videt, jak na konci hledali uz jen saku, at neco vymysli.

Reagovat
aramaki

Ved na lavicke nikto schopny do utoku nebol, okrem Nketiaha. A to je tiez neskutočné poleno. Nechapem, ze ho vobec nominuje na zapas, nie ze sa este dostane na ihrisko.

Reagovat
O.Giroud

Pici, toho Burnley sa zas nezbavime

Reagovat
SunFells

17:41 Vlahović chce do Manchesteru City

O Dušana Vlahoviće výrazně stojí Arsenal, srbský útočník má však v Premier League vyhlídnutý jiný klub. Rád by se stal součástí kádru Manchesteru City. (bbc.com)

BBC, really? Troubo.

Reagovat
El Cid z City

Proč troubo?

Reagovat
SunFells

Protože se tu prodává vietnamské Miké za Niké.

Reagovat
sejber

Celu zimu sa nahaname za utocnikom pre ktoreho sme az na konci zoznamu evidentne este aj za moznostou zostat vo Fiorentine

Reagovat
oli9

Reagovat
merlick

Reagovat
Golasso

Tak očividně to byla první volba a jeden z mála hráčů, po kterých dávalo smysl jít v zimě.

Vlahovic v zimě mohl za určitých okolností klapnout, v létě už to bude bez šance. Za zkoušku to stálo. Naopak u ostatních je to bez šance teď v zimě. Většina klubů ti nepustí hrot v půlce sezony, pokud mají na výběr. Pokud na výběr nemají, tak zase mají nesmyslnou výkupku (třeba Isak).

Reagovat
kiwwi

Guardiola este aktivne hrava za Lipsko pod vychodoeuropskym pseudonymom?

https://www.flashscore.sk/zapas/d2ltkFSj/#prehlad-zapasu/prehlad-zapasu

Reagovat
kiwwi

a dokonca aj s Wiktorom Orbanom...

Reagovat
SunFells

Tak na Euru už si ho mohl zaznamenat ...velký talent

Reagovat
Bayern +

Si nevedel? Je to moc veľký talent. Nedivil by som sa ak by od leta Guardiolovci neboli v jednom klube.

Reagovat
Bakary3

Jsem myslel, ze to bylo překvapivý pred 2 rokama

Reagovat
kiwwi

tak nemecku ligu som nesledoval nikdy obzvlast podrobne a to nehovorim o tom, ze posledne 2-3 roky uz nesledujem poriadne ani tu PL

Reagovat
REPLIKATOR

Na Euru odehrál všechny zápasy za Chorvatsko...

Reagovat
Bakary3

Jasne

On uz diky tomu jeho jmenu byl poměrně dost zmiňovaný jeste, kdyz byl v Chorvatsku

Reagovat
avicii

Co si bol na Marse ci co?

Reagovat
dantetomas

No shit Sherlock

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadí, snaha byla, kvalita chybí. Chce to posily a čas.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
hona.kub

zhoř

Reagovat
jk
Reagovat
hitZor

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Obligátna prehra na SB za nami. Chelsea jednoznačne lepšia a zaslúžene. My ideme ďalej, potrebujeme cez voľno preskupiť a získat min 1-2 posily. COYS

Reagovat
Remt

Asi je ještě brzo hodnotit ale Conte u vás - zatím to minimálně z pohledu výsledků vidíte jako dobré ne? Mě dost překvapilo, že do Tottenhamu šel ale když už ano jsem dost zvědavý jak se mi tam povede a i na to kolik mu vedení dá na přestupy

Reagovat
smazaný uživatel

Výsledky dobré. Ani ja netuším, prečo k nám prišiel. Ale nesťažujem sa. Sme na dosah TOP4, ale potrebujeme posilniť káder v do konca mesiaca.

Reagovat
John Obi Mikel

Důležitá a zasloužená výhra Mělo to své mouchy, ale snad nás to naladí na vítěznou vlnu. Ziyech dnes dal asi náš nejhezčí gól v sezóně.

Reagovat
Greny

TT mě ale začíná štvát s tou minutazi pro Lukaka..je strasnej a měli by dostat šanci jiní Kai nebo Werner...a ať si klidně brečí zas do medii.. ale výkony hovoří jasne momentálně nemá v základní sestavě co dělat.

Jinak si musím rypnout ... Tottenham - nejslabší mancaft co u nás letos hral jak v lize tak v poháru byli úplně šílene mimo.. jsem zvědav jak dlouho tam Kane vydrží

Reagovat
John Obi Mikel

Souhlas. Dnes Lukaku další špatný výkon

Ještě Norwich

Reagovat
Svatej

Uh, me se celkem fneska i libil, v mych očích jeden z lepsich výkonů od nej

Reagovat
John Obi Mikel

Jsem si při jeho výkonu dnes vzpomněl na Krmelce.

Reagovat
Miguel19

Dneska hrál dobře.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Chelsea jsme vždycky mimo, to zkresluje, při pohledu na tabulku je to furt dobrý

Reagovat
Mimalu

Zasloužil by si to, ale myslím že by ho to definitivně odstřelilo, asi to moc jinak udělat nejde

A ten Tottenham proti nám fakt hraje hůř než proti zbytku, docela změna oproti tomu nedávnému období, kdy to byl nejvyhrocenější zápas sezóny

Reagovat
Greny

Tak pak ale budeme mít problém s tím že bude chtít odejít Havertz nebo Werner nebo oba

Reagovat
Mimalu

Myslím, že to nadměrné nasazovaní je dočasnou věcí, řekl bych, že tady bude hlavně snaha ho fakt vyloženě neodstřelit ať už za účelem jeho nastartování nebo letního zpeněžení

Reagovat
Eichel

Z tohto zápasu by som nesúdil, vonku s Chelsea Spurs nevyhrajú proste nikdy, na to si všetci zvykli

Reagovat
smazaný uživatel

20.12.1986

10.02.1990

...

01.04.2018

občas se statistická anomálie povede

Reagovat
Kixi Syhimour

To byl od Chelsea jenom fór

Reagovat
Eichel

potom z toho máme tie DVDčka

Reagovat
jk

That Son goal at Wembley in Nov 2018 the last time a #THFC player scored against Chelsea in the PL.

Their only goal in seven meetings since, incl today, was an OG.

Ten komplex z chelski nemá konce. Na ty zápasy je vyloženě bolest se dívat, na jedné straně zoufalí a nesebevědomí hráči Spurs, na straně druhé Ridigerův ksicht.

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Svatej

Na něm je strašně vidět, jak s vama hraje rád, exot.

Reagovat
jk

Provokativní retard. Ještě by mě zajímalo na co si to stěžoval u Tierneyho, jestli to byl zase rasismus nebo hozený předmět.

Reagovat
Svatej

Prej to od nekoho z vašich fandů schytal zapalovačem, takze hadam, ze to bylo ono

Reagovat
jk

Akorát, že ten zapalovač nikdo krom Rudiger neviděl ne?

Reagovat
jk

Tak prej za to někoho zatkli. Takže dementi byli na hřišti i v hledišti. Achjo

Reagovat
Svatej

Tohle bych nějak uz nehrotil, my meli v hledišti beztak zas nějaký rasisty

Reagovat
jk
Reagovat
Svatej

proc nemůžeme mit jinej typ exotů

Reagovat
Remt

Určitě i u obrazovek ale

Reagovat
jk

Jestli se díval Nizzie nevím...

Reagovat
Remt

Ale owny stopro

Reagovat
Nizzie

Ale jedno můžeme říct s naprostou jistotou, alespoň dva dementi u obrazovek byli. Howny a jeho rozkuřovačka jk.

Jo a já se nedíval, možná bych se mrkl na Chelsea, ale když hráli s takovými sráči, tak to nemělo význam. To jen, abych okomentoval tvůj velkolepý pokus o vtip.

Reagovat
jk
Reagovat
Nizzie

Reagovat
icemike

Však roman podmazl FA, abychom je měli v poháru a Rudiger samou radosti podepsal smlouvu

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Ajax knew they were gonna lose Haller to the africa cup and what did they do? Got Brobbey back from Leipzig well in time for the first games and he scored twice in his first game and the opening goal in his second game back vs PSV. What do we do, knowing we will lose Partey, Elneny, Auba and Pepe? We bully and diminish players, we don’t keep them ready for when we need them, we loan them and don’t get replacements.

Reagovat
Svatej

Zasloužená výhra, Tierney podal vážně klaunskej výkon a nebýt 3 bodů, tak plivu oheň

Pochvalu si zaslouží Silva, Rudiger, Ziyech a za mě překvapivě nejvíc Kane, kterej snad za zápas neudělal jediný rozhodnutí špatně. Každej míč buď podržel a rozdal, obešel hráče a rozdal, nebo získal faul. Jak ho osobnostně nemůžu vystát, tak jeho výkon byl proti Romelovi, kterej hrál svůj nadprůměr dneska, jak z jinýho sportu.

Kante je hrozně mimo, ještě by mu možná zápas nebo dva na lavičce prospely, aby přišel na jiný myšlenky. Azpi vážně hroznej, ten na to na kraji už nemá a smířil bych se s tim,.kdyby to byl on, kdo by odešel. Tym by přišel o osobnost, ale ne o nenahraditelnou kvalitu a nejde tuhle nedostatečnost trpět donekonečna. Na oba kraje by byly potřeba náhrady.

Reagovat
jk

Kane dobrej no. Celkově to bylo lepší než v poháru, ale prostě furt málo, hrozně málo. Navíc náš sráží fakt stupidní chyby a to nulový sebevědomí s kterým proti chelski někteří hrají. A sice se budu opakovat, ale Conte tomu jde v těch zápasech s chelski naproti a připadá mi, jako by doufal v remízu.

Reagovat
Svatej

Ja si rikal, ze kdyby jste ho meli 3x, tak proti vám pořádně nejde hrat, by si tam poradili vepředu úplně sami

Conte tyhle zapasy fakt posral, ja vubec necekal, ze vyhrajeme i 2, natoz vsechny 3 spily. Je na něm hrozně vidět, jak tomuhle týmu absolutně nevěří ani v plný palbě, natož bez Sona. Popravdě se mu neni moc co divit, ta kvalita u vás je hrozně nevyvážená. Jsou tam 3 opravdu šíleně kvalitni hráči, další 3, kteří špičkově zahrají jen půlku zápasů a pak veskrze při nejlepším lehky nadprumeraky, kteří by u vás neměli vůbec byt, kdyby jste byli na vrcholu.. Ještě vás čeká dost práce, ale neco by z toho vyzdomat v dohledný době i tak slo při určitých úpravách.

Reagovat
jk

Tipl složením kádru jsi to naprosto vystihl no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Kante? Který za 5 minut udělal víc jak jorginho za celý zápas?

Reagovat
Svatej

To vážně ne. Vždyť byl naprosto prisernej a s micem v podstatě Saulovskej výkon.

Reagovat
vitasrp

Paráda, vyhrál nám to teda sice geniální moment Ziyecha, ale myslím si, že to bylo zasloužený. Utkání se mohlo posrat tím gólem Kanea, ale tam byl z mýho hlediska správně odpískaný ofsajd a krom voleje Bergwijna a hlavičky po rohovém kopu už Tottenham skoro nic neměl.

Líbilo se mi, že Tuchel zkusil zase něco jinýho, dneska jsme na míči hráli 4-3-3 se Ziyechem a Odoiem v pozici roztažených křídelních hráčů až u lajny, jejichž základní postavení při výstavbě hry teda bylo trochu nižší, díky čemu jsme pak tahali krajní obránce Tottenhamu nahoru a do uvolněnýho místa nabíhali vysunutí střední záložníci. V podstatě valná většina příležitostí v první půli přišla po podobných kombinacích.

Vpravo si Ziyech často měnil míče s Mountem, častěji se teda dostával na střed do prostoru mezi linie, plus mu v několika situacích do tandemu vyrážel Azpi a tahle role a Hakimovi hodně seděla. Na druhý straně byl Odoi trochu izolovanější a vyloženě mě sral tím, jak málo ambiciózní byl v okolí soupeřova vápna, ale nakonec tam jednou přešel 1 na 1 a vyrobil tím pozici pro gól Ziyecha.

V defenzivě jsme hráli v podstatě 4-1-4-1 s tím, že oba krajní záložníci svýho záložníka následovali až do obrany, takže jsme pak v souvislejším bránění měli šestičlennou defenzivní řadu, což za mě není ideální, ale abychom si to zvládali zónově přebírat, na to by byla potřeba větší souhra, takže v současné situaci asi nejlepší řešení. Krom toho mi hlavně v první půli vadilo, že tam Jorginho byl při ztrátě míče několikrát izolovaný a nestíhal, s ním by se prostě nějak pravidelně 4-3-3 hrálo v Premier League hrozně těžko.

Lukakovi to momentálně vůbec nelepí, protože kdyby byl ve formě, tak by z těch tří, čtyř pološancí, co měl, určitě jeden gól vytěžil. Je docela potřebný, aby zavřel hubu a makal, protože ač na začátku sezóny byl možná problém v týmu, který mu nedělal dostatečný servis, tak třeba dneska to leží vyloženě jen a pouze na něm.

Každopádně velmi důležitá výhra, zase jsme Tottenham od nás o něco odstrčili (nečekám, že vyhrají všechny dohrávky), zvedli morálku a nyní máme od ligovýho fotbalu delší pauzu. Hráči si snad odpočinou a bude líp, s dnešním výkonem každopádně panuje spokojenost.

Reagovat
John Obi Mikel

U gólu Kanea se pískal faul.

Reagovat
vitasrp

Jo jasný, má tam být faul, to jsem se přepsal.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
SpecialOne

Vůbec bych se nezlobil, kdyby Ziyech takhle jednou za tři zápasy zahrál a měli bychom z něj svého Mahréze

Reagovat
Kixi Syhimour

Spurs neuvěřitelně slabí, VAR dnes naprosto k smíchu

Reagovat
smazaný uživatel

https://twitter.com/bethTmufc/status/1485299982924197900?t=ekmNqphk29eCZIVseeUURw&s=19

Tohle je zajímavé, dnes pisknul faul na Silvu a včera nepiskl faul na Ronalda

Reagovat
Svatej

Ty dvě věci maji společnýho asi jen to, ze jsou ty dresy ze stejných materiálů

Reagovat
hitZor

Reagovat
oli9

to jako vážně

Reagovat
John Obi Mikel

Thomas Tuchel se stal prvním manažerem v historii Chelsea, který porazil Tottenham 5x v řadě.

Reagovat
Svatej

Chelsea je zároveň prvnim týmem, co porazil Tottenham 4x v jediný sezóně.

Jsou prvním týmem, kterýmu se to podařilo od ... Chelsea v roce 2002

Reagovat
kvasha16

Reagovat
hona.kub

slepice si zaslouží jen bídu a utrpení

Reagovat
jk

Po zápasech s chelski by fans Tottenhamu měli dostávat automaticky sick day, aby nemuseli chodit do práce s kocovinou. To je fakt strašná bilance tohle…

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Cobra

No opět jsme zápas prohráli zápas před tím, než vůbec začal. U hráčů už jsem si zvykl, ale u Conteho mě to fakt nemile překvapilo.

Reagovat
jk

Tak aspoň zkusil změnu s tím 442. Jinak je ale jeho přístup k zápasům s chelski fakt ostudný.

Reagovat
SunFells

https://arsenalist.com/f/lacazette-huge-chance-2022-01-23.html

Toto je tragický pohled na Lacazetta. Ne kvůli tomu, že to nedal, ale kvůli jeho reakci na potenciálně nebezpečnou akci, ten má letět k bráně a být mezi brankářem a stoperem, ne v Martinelliho prostoru. Těžké hrát proti kvalitní struktuře bez útočníka.

Reagovat
Liveral

Reagovat
smazaný uživatel

Ideme si v suchom tričku do TOP4? Ok.

Reagovat
cristiano.K.

tuhle sezonu Olo hraješ o čtvrté místo jen ty. My ostatní hrajeme o druhé místo.

Reagovat
smazaný uživatel

TOP2 je súčasťou TOP4

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nie je jedno, či skončíme 2,3 alebo 4. Vsak uznaj, Tom:)

Reagovat
cristiano.K.

nie to jedno. Čtvrté místo by byla ostuda.

Reagovat
aragorn

Reagovat
Svatej

#technicallythetruth

Reagovat
cubazi

vnimam to presne tak isto

Reagovat
cristiano.K.

Utrpěná výhra. Osobně to moc nechápu, proč tahle obrana dopustí, tolik možností ke skorování. V tý bráně nám fakt chytil minimálne tři goly.Becker MOTM, těsně za ním Robertson.

Penalta na Jotu ani omylem nejhorší je, že za tohle může vlastně VAR, oni mu nakecaj "hele běž se kouknout" a on pak změní svoje správný rozhodnutí na špatný Jota míč netrefil, jak chtěl a naboural do golmana, míč šel mimo bránu a neměl ani po srážce možnost ho doběhnout, jak z tohohle mohli udělat penaltu je pro mě fakt záhada.

Potřebujeme porazit City ve vzájemném zápase, aby ta liga byla ještě trochu zajímavá.

Jinak to období bez Salaha a Maného výsledkově zvládáme velmi dobře.

Reagovat
O.Giroud

No zbytocne na to teraz mysliet ked s nimi hrame az niekde v Aprili. Vtedy uz mozeme byt milion bodov za nimi alebo aj par bodov pred nimi.

Reagovat
cristiano.K.

varianta bééé není reálná

Reagovat
Infernoqt

Dean Henderson, Jesse Lingard, Donny van de Beek and Anthony Martial are all open to leaving Man United this month [@ManUtdMEN]

Reagovat
r.mrazik

Lingard musi nekde ukazat,ze jeste umi kopat,aby dostal velky plat

Dean snad bude zase chytat

Marta potrebuje novy impulz

Donny je u nas mrtvy hrac

ale pochybuju,ze odejdou vsichni ctyri...hlavne Marta ma plat jak krava

Reagovat
Dawon

Ja teda myslim, ze by byl obri uspech, kdyby odesel alespon jeden na hostovacku

Reagovat
r.mrazik

tipuju Deana

Reagovat
Busby babes

Reagovat
repkajebuh

Přijde mi, že kdykoliv kouknu na tabulku, Crystal Palace jsou vždy na 13. místě. Ti tam strávili dohromady tak 7 let

Reagovat
Pharrell

Reagovat
TopinB

Reagovat
vladis271

Skoda, ze je ten zapas na etihade az v aprili. Teraz to mohlo mat este slusny naboj. Ale ked bude City od nas 10+ bodov uz to bude kazdemu jedno.

Reagovat
Lacko_Boh

500. pre pondelky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

#mufc’s process for the appointment of a new manager will start in the coming weeks and the likes of Pochettino, Ten Hag, Enrique & Lopetegui will be considered. United are thought to be focusing on candidates who have experience at major European teams #mulive [

@David_Ornstein

]

Porad pro me ten Hag. Asi bych to videl: ten Hag, Poche, Lopetegui, Enrique.

Reagovat
vladis271

Je Ajax major european team?

Reagovat
Busby babes

samozrejme, ze je

Reagovat
jk

Ty jsme na listu taky měli no…

Reagovat
Busby babes

porad jsme lakavejsi adresa no.

Reagovat
jk

To jo. Pro mě je akorát zajímavý, že se tam točí furt ty stejný jména. Popravdě jsem od Rangnicka čekal něco jiného.

Reagovat
Busby babes

ty velky kluby jsou malokdy odvazni u manageru... Rangnick tlaci ten Haga no. ale tak on nema rozhodujici slovo, ale spis nejake poradni.

Reagovat
jk

To je pravda. Ale zrovna Rangnick mi vždy přišel dost svérázný, že by neměl problém si tam vzít třeba Hasenhüttela. No s Nunem asi neskončíte, to je jasný

Reagovat
Busby babes

tak on je konzultant no. Takze asi da najevo svuj nazor ale rozhodnuti pak dela Murtough, Fletcher a Arnold + Glazer

Reagovat
Grahf

odkial máš že rangnick tlačí haga?

Reagovat
Busby babes

asi nekde na twitteru jsem to zahledl, tak to ber s rezervou. tlaci je silne slovo... on asi nejvic bude tlacit sam sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

co si cakal od Rangnicka, v ktorom smere?

Reagovat
jk

Spíš jsem čekal, že si tam bude chtít vzít buď Hasenhüttela nebo nějakého “neznámého” kouče z Německa.

Tím nemyslím, že kdokoli z těch Ornsteinem jmenovaných je špatná volba.

Reagovat
Dan Gubić

Hasenhüttel by bola výborná voľba, Xkrát lešia než taký Poch, ale podľa kuloárov sa s Rangnickom nerozišli v dobrom.

Reagovat
jk

Aha. Nevěděl jsem

Reagovat
smazaný uživatel

To sice jo, ale za posledních 10 let jste toho absolutně nedokázali využít.

Reagovat
Busby babes

vysledkove ne, ale hraci a manageri k nam porad chodi dobri. Jestli i vhodni, to je jina otazka no.

Reagovat
Svatej

hag by byl vybornej

Reagovat
Swarley

Reagovat
r.mrazik

taky tak

Reagovat
iamek

Tammy Abraham is the first English player to reach 10 goals in Europe's top 5 leagues this season

Reagovat
Nikikrew

Ja som vravel aby sme išli po ňom. Skoda

Reagovat
SunFells

Šli jsme.

Reagovat
Nikikrew

Ale akosi malo

Reagovat
O.Giroud

Vam by sa hodilo skor keby sa ho Chelsea zbavovala teraz. Asi uz by ste nevahali.

Reagovat
SunFells

Akosi měla Chelsea jiné preference.

Reagovat
Mastný Chobot

Tak to je dosť slabota od anglických útočníkov tento rok

Reagovat
O.Giroud

tak Kane mimo, Calwert, Bamford boli mimo a druhy stale je. Vardy je na 9 a tiez sa zranil a potom neviem kto by este mohol davat.

Reagovat
smazaný uživatel

Danny Ings

Reagovat
O.Giroud

tomu tusim ten prestup do Aston Villy moc nesadol.

Reagovat
Greny

Mají štěstí že se Chilwell a James zranili

Reagovat
hitZor

Reagovat
Mastný Chobot

Sterling, Rashford, Sancho, Watkins...

Reagovat
O.Giroud

Tak v tomto obdobi by som cakal tych 10 golov asi len od Kanea a Vardyho a mozno Calwert alebo Bamford ak by pokracoval ako minulu sezonu. Rashford bol jasny(aj keby sa mu darilo) po prichode Ronalda, ze tam si vacsinu golov poberie Cristianko. Sterling mozno, ale ten mal minulu sezonu 10 za celu sezonu. V podstate aj ked si pozries tabulku strelcov v PL tak na druhom mieste je Jota s 10 golmi

Reagovat
Busby babes

ja jsem tea od Rashe cekal, ze by touhle dobou na tech 10 mel byt. nebo i od Masona. bohuzel ?Rash mel spatnou formu no.

Reagovat
Svatej

Reagovat
SunFells

Artetova identifikace talentu

Reagovat
merlick

ty aj natom strapneny sa s Vlahovicom budes hladat pozitiva

Reagovat
SunFells

strapneny sa s Vlahovicom?

Reagovat
Nizzie

Co to je za kombo?

Reagovat
merlick

Dusan nas dlhodobo odmieta, od Mikela to bol podobny vtip ako ked tie male kluby zo 4 madarskej ligy ponukali Messimu zmluvu ked mu vyprsala. Taky daddy joke.

A tu ty urcite najdes pozitivum aspon ze "ideme po velkych rybach", aj ked sami plavame v potoku v bielsko biala, ci sa pletiem?

Reagovat
Mastný Chobot

Wtf, ideš z Vlahovica robiť Haalanda/Mbappeho?

Vlahovic je presne ten profil a tá úroveň hráča, ktoré teraz nakupujeme (ako Ramsdale, White, Tomiyasu, Odegaard a pod.), nie žiadna superstar.

Ak nás odmietne (resp. jeho agenti odmietnu), tak budiš, ideme ďalej, ale toto, čo si napísal, je tak ďaleko od pravdy ako je Vlahovic od statusu Mbappeho.

Reagovat
merlick

nie, nerobim z neho Haalanda, aj ked on sam hovori ze sa mu vyrovna vo vsetkom okrem rychlosti kontaktovat chalana s takymto sebavedomym timom ktory sa trapi proti burnley, nottinhamu etc je troska.. scestne. Uz nas odmietol minule leto nie? Naco sa takto strapnujeme. Vsetci tu placete ako chcete iba hracov co hraju za "badge", a toto je troska sranie si do ust

Reagovat
Mastný Chobot

Nehnvaj sa, ale to sú strašné hlúposti. "Snažiť sa podpísať Vlahovica, keď nevieme vyhrať s Burnley" je argument non plus ultra naozaj. Už sme podpísali väčšie hviezdy ako nejakého Vlahovica a verím tomu, že ak by nebola šanca/chuť z jeho strany prísť, tak sa o to ďalej ani nesnažíme.

Podľa viacerých reportov je hlavnou prekážkou jeho agent, nikto poriadne nevie, čo naozaj sa tam deje, ale ty už si si vo svojej hlave vytvoril scenár, kde overly self-confident Vlahovic vysmial ponuku Arsenalu ako Mbappe Tottenham. Dobre teda, tak tomu ver

Reagovat
merlick

tato naivita ze sme este velky klub. Drzim palce, buduce leto teda ponuka za mbappeho, vsak preco nie? Podobne deluded ako live fajs s tym mbappem

Reagovat
Mastný Chobot

Ja: "ideš z Vlahovica robiť Haalanda/Mbappeho?"

merlick: "nie, nerobim z neho Haalanda"

tiež merlick: "buduce leto teda ponuka za mbappeho, vsak preco nie?"

Dobre moj

Reagovat
merlick

jaze nie si az taky stary na chapanie vtipov a chapanie prehanania, ci uz ides do kategorie valloire / sunfells? Treba ti nejaku omladzujucu kuru v piestanoch

Reagovat
SunFells

Huh, no kluku co ti na to říct. Snad jen najdi si nějaký uklidňující koníček, mentální pohoda je důležitá.

Reagovat
merlick

jedna z tvojich dvoch odpovedi ked si v lese necakane

Reagovat
SunFells

Autor -"ty aj natom strapneny sa s Vlahovicom budes hladat pozitiva" na Artetu.

- "podobny vtip ako ked tie male kluby zo 4 madarskej ligy ponukali Messimu zmluvu ked mu vyprsala."

Reagovat
SunFells

" kontaktovat chalana s takymto sebavedomym timom ktory sa trapi proti burnley, nottinhamu etc je troska.. scestne. Uz nas odmietol minule leto nie?" a kombo

Reagovat
merlick

ja ti nerozumiem, to v tom pralese si si aj vlastnu rec vytvoril?

Reagovat
iamek

Newcastle make £10m loan offer for Jesse Lingard as reported by @GraemeBailey. It is true, Newcastle pushing to make this happen and see this as a deal they have to do.

Na co čekáme? Zabalit a poslat na vlak.

Reagovat
Grahf

to je nejak moc ne? Za to by sme ho aj rovno predali :)

Reagovat
smazaný uživatel

nepredali sme ho v lete, v zime ho nedame ani za 10 mega hostovat a pekne si v klude pockame na to, ako odide v lete zadarmo, bez toho aby vobec hral, v istych smeroch sme proste fakt top vedeny klub

Reagovat
Dan Gubić

Hráča pod zmluvou nemôžeš k prestupu prinútiť V lete to vyzeralo že odísť odmieta a čaká na koniec zmluvy čo je finančne pre hráča omnoho lukratívnejšie.

Reagovat
smazaný uživatel

najlepšia platová politika

Reagovat
Busby babes

co ma tohle spolecneho s vydaji na platy je jasny asi jen tobe.

Reagovat
Front hell

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Hlahart

Tak je to long shot, ale platíme je a nemuseli jsme, no...

Reagovat
smazaný uživatel

tiež

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre vieš, jak je to myslené a na koho výrok je to narážka, tak sa mehraj na blba Simone.

Reagovat
Busby babes

takze az v lete opdejde zadarmo, tak nam to vylepsi tu platovou politiku, najs.

Reagovat
smazaný uživatel

a načo ste ho podpísali, nepredali so ziskom a platíte ho ďalší rok?

Reagovat
Busby babes

posledni smlouvu podepsal v roce 2017, tak nevim na co narazis?

Reagovat
smazaný uživatel

Bol som v tom, že podpísal novú zmluvu cez leto, kedy ste ho mali predať po vydarenom hosťovaní vo whu ;).

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

zdroj nic moc, ne?.

Reagovat
Busby babes

ale Daily Telegraph o tom pise taky optimisticky, ze nejspis odejde uz ted.

Reagovat
Dan Gubić

Podľa toho DT článku MU súhlasil s trvalým prestupom za 12mil no Lingard prestup odmietol.

Reagovat
Busby babes

ze te to porad bavi takhle kecat...

Reagovat
jk

Prej jdou i po Delem. Zbavit se jeho platu by nám celkem bodlo, když teď budeme utrácet tisíce za dětský olej…

Reagovat
jk

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano

·

Jan 23, 2022

Tottenham are considering options to replace Tanguy Ndombele if he joins PSG on loan. Fiorentina midfielder Sofyan Amrabat is one of the players in the list.

Wtf To se úplně posral Romano nebo Levy?

Reagovat
Busby babes
Reagovat
protiproudu

wtf už se těším na vysvětlování, bo tohle se dá vysvětlit jak?

Reagovat
M0rb1D4S

Já už jsem ho i přestal sledovat. Nečekal jsem, že tam akorát spustí vlnu dalších dementních NFT. A tady tím to teda ještě završil no

Reagovat
Whitemedia

Taky jsem ho přestal sledovat a dokonce uvažoval i o bloku, hrozně s tím zasírá už tak zasranej twitter.

Reagovat
John Obi Mikel

Můžu se zeptat, co je to za projekt?

Reagovat
Busby babes

nejaky NTF, v tom se moc nevyznam, takze ti nereknu.

Reagovat
TopinB

https://theathletic.com/3054372/2022/01/11/why-footballers-are-spending-thousands-on-cartoon-monkeys/?article_source=search&search_query=nft

Tady je to trochu pokryté.

On January 8, the former Chelsea captain listed a “John Terry Ape” for a week-long auction that soon attracted bids over $7,000 (£5,200). The Athletic asked Terry’s representative about the auction and the following day Terry declared the profits will go to Make A Wish, which supports seriously ill children. The former defender has been an ambassador for the charity and raised money for it before.

It is not clear whether the pledge to donate his profits refers to this single NFT or will apply to the money Terry has made on the dozens of others in his collection that are also being traded for huge sums.

Reagovat
smazaný uživatel

je jasne, ze sa toho teraz verejnost chyti a to uz len potom je otazka, ci jemu je to jedno uplne, alebo je tak hlupy, ze ked to pridava, tak mu to ani nenapadne

Reagovat
Trand

Reagovat
Trand

Každopádně Willian to retweetnul a lajknul.

Reagovat
Mastný Chobot

gorilla marketing

Reagovat
Lacko_Boh

kde je problem?

Reagovat
Busby babes

v dnesni dobe zobrazit cernocha jako opici... odvazne.

Reagovat
Whitemedia

Jo tak, vy v tom vidíte rasismus a neřešíte to, že je to nějaká sračka, se kterou je neskutečně otravný on a tahá do toho i další kopačky, které sleduji.

Reagovat
Busby babes

ja si myslim, ze to je proste picovina, jak pises... jen v dnesni dobe z toho bude mrzeni. vsak koukni na reakce na ten tweet.

Reagovat
Whitemedia

Nemůže za to, že jsou lidi kreténi. A on je taky kretén a má nechutnej twitter.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne ten rasisticky kontext taky nejdriv vubec nedosel. Jsem si zrovna tak myslel, ze je za idiota protoze propaguje NFT.

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Busby babes

ja to videl uz jako retweet s komentem no. Terryho nesleduju.

Reagovat
jk

Reagovat
protiproudu

Nejhorší jsou ti, co na to upozorňují...

Reagovat
Figurehead

Reagovat
Lacko_Boh

uz ani nie..vsetkym jebe, vsade to je

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
kvasha16

wtf kebyze nevidim kto to postuje, tak by som to tipoval na nejakeho profi trolla

Reagovat
Freedo

Ranieri ofiko vyhozen

Reagovat
SunFells

Dilly Ding Dilly Dong.

Reagovat
O.Giroud

konecne

Reagovat
Hachim Mastour

Claudio vpíči

Reagovat
SunFells

https://twitter.com/jr1of1/status/1485359158757302272

Jenom z Oliseho highlightu je docela šílené, co CP zahodili

Reagovat
John Obi Mikel

Litrpůl luckeři, no

Reagovat
martin.b

Jsme velcí luckeři, že si Alisson vybral nás.

Reagovat
smazaný uživatel

on bude strasne delo..a bolo to jasne uz ked ku nim siel za drobne

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
avicii

Celkom si ho viem u nás predstaviť

Reagovat
SunFells

Jojo ...ale to si budou říkat i v Chelsea.

Reagovat
Remt

Moc se mi ten hráč líbil v tom zapase

Reagovat
SunFells

Arteta byl na zápase Colorada vedle S. Kroenkeho. Jestli skončíme s aktivováním Isakove výkupky, tak budu docela zklamaný.

Reagovat
lofin9

alebo by so sebou do Londýna mohol zobrať MacKinnona s Makarom

Reagovat
smazaný uživatel

tiez mi to vzhladom na to ze siel az za nim pripada na Isaka..pripadne pride aj drahsi zaloznik (neves?)..ak ho kroenke neposle do riti...zaujimave kolko zrazu vie kroenke zainvestovat

Reagovat
J0EL

Lebo veri "procesu" kazdopadne to stretko je dobre znamenie

Z Isaka ale odvareny velmi nie som.

Reagovat
SunFells

Není to tolik zajímavé, je to přirozené s jeho (nebo spíš Joshovými) ambicemi. Je třeba si uvědomit, že až někdy v 2018 či 2019 se Kroenkemu podařilo vykoupit podíly ostatních a bylo by od něj hloupé to sám krmit, tím by pak zvyšoval i hodnotu podílů ostatních a znesnadňoval si tím nákup.

Jinak spíš očekávám, že si tam Arteta byl potřást rukou k podepsané nové smlouvě a pokafrat o situaci a dalším vývoji.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Golasso

Já celkově nevím koho na ten hrot, všechny varianty jsou drahé a riskantní.

Isak může být za tu výkupku další Pepe, i když se mi ten hráč teda hodně líbí ... což se mi teda hodně líbil i Pepe

DCL bude cenově taky dost ojeb, jestli vůbec je na prodej. Navíc nevím, jestli zrovna on je pro nás řešení.

Reagovat
smazaný uživatel

ja by som skusil na hrote pepeho, ale to sme mohli spravit uz davno..a mikel ho nenavidi

Reagovat
Golasso

Myslíš, že by to bylo lepší, než Laca?

Reagovat
SunFells

Reagovat
SunFells

Za mě by měli zkusit Toneyho do 35-40, pokud teď v zimě. Ten by splňoval co potřebujeme a nezvykle může být v létě i dražší, když přenechá část úkolů Eriksenovi a bude se věnovat víc finální fázi.

Reagovat
Golasso

To je zajímavá volba.

Reagovat
smazaný uživatel

mne by on prisiel skvely ako dvojka

Reagovat
SunFells

Do budoucna budiž, asi už se i blížíme době, kdy anglický tým hrající LM bude zmiňovaných možností (jinak by to byl Tammy) věřil jemu, že nejvíce zvedne naše šance na dosažení té LM příčky. Všichni ostatní mají významné rezervy v některých fázích hry a DCL po zranění bude potřebovat čas.

Osobně navíc začínám už i spíše fandit myšlence, že do útoku bychom měli posílit finančně obezřetněji a to prasátko se pokusit rozbít na Riceovi (i s LM bychom asi nebyli favoriti, ale třeba zkusit), protože už přestávám věřit, že Partey single pivota v Artětově kýženém 433 zvládne.

Reagovat
SunFells

*asi už se i blížíme době, kdy anglický tým hrající LM bude disponovat 40 milionovým backupem I tak bych na jaro ze všech těch zmiňovaných možností .....

Reagovat
Remt

Jo, teď už mi to dává smysl Předtím moc ne

Reagovat
cristiano.K.

z Brentfordu? Připomíná mi Jonese ze Sunderlandu, vypadá božsky, ale nepadá mu to tam.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele