23. kolo
21.01.2022 21:00 CET
0 : 3
(0:0)

Reportáž

Joshua Sargent (© AFP)

Sargent dvěma brankami nasměroval Norwich k vítězství na půdě Watfordu

Střetnutí dvou celků usilující o holé přežití v Premier League vyznělo jednoznačně lépe pro Norwich, který po přestávce rozvlnil síť třikrát a oslabeného konkurenta, jenž dohrával klání bez vyloučeného Emmanuela Dennise, posadil na příčky sestupového pásma. Dvakrát se trefil Joshua Sargent, klíčový muž utkání, vlastní branku pak zanesl do tohoto zápasu Juraj Kucka.

První poločas ještě žádný klíčový moment nenabídl. Až po obrátce se zkrátka začalo dění na hrací ploše vážně hýbat směrem kupředu, a nutno podotknout, že výrazně ve prospěch hostů. V 51. minutě se dočkali svého prvního přesného zásahu, to když Pukkiho jemný centr zprava svou patičkou ve velmi krkolomné pozici zužitkoval s notnou dávkou štěstí šikovný Sargent.

Watford na tohle inkasování nedokázal vůbec reagovat. Norwichi stačilo pouze soustředit se na bránění těsného náskoku proti soupeři, který v útoku nepůsobil vůbec nebezpečně, a v 74. minutě zřejmě definitivně zlomil jeho odpor, poněvadž na střeleckou listinu se znovu uvedl Sargent, který si seběhl na pas zleva od Rashicy a hlavičkou překonal brankáře Bachmanna.

Jakousi frustraci možná trochu projevil v 78. minutě domácí útočník Dennis, který si počínal nešetrně v souboji o míč vůči Aaronsovi, uviděl druhou žlutou kartu a následnou červenou, a tak The Hornets museli skousávat oslabení. V nastavení naopak Kanárci ještě stvrzovali svou výhru zaznamenaným gólem, vlastence si připsal na své konto Kucka po Idahově počínání.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com, skysports.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
REPLIKATOR

1:0

Reagovat
OnlyWHU

Potvrdil se můj respekt k Norwichi. U nás hrál hezkej fotbal, proto mu přeju záchranu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele