23. kolo
22.01.2022 16:00 CET
0 : 1
(0:0)
Stadión:
Elland Road, Leeds

Reportáž

Jonjo Shelvey (© AFP)

Newcastle těsně udolal Leeds

Leeds United prohrál v utkání 23. kola Premier League s Newcastlem United 0:1. Za hosty se ve druhém poločase prosadil Jonjo Shelvey.

Jako první měli šanci domácí v 11. minutě. Raphinha posunul z pravé strany míč do pokutového území na Daniela Jamese, který však nechal vyniknout výborně postaveného gólmana Dúbravku.

A jelikož Leeds poté už nic vážnějšího nevymyslel, ke slovu se přihlásil v 75. minutě Newcastle. Jonjo Shelvey si postavil na levé straně na hranici pokutového území balon na přímý volný kop a podél zdi jej poslal k zadní tyči, kde se však nacházel gólman Ilan Meslier. Ten však balon nepochopitelně vyrazil jen do své sítě, ačkoliv nešlo o bůh ví jak tvrdou ránu, která by mu měla propadnout mezi rukavicemi. Velmi nešťastný moment domácího brankáře.

V 88. minutě Saint-Maximin vyzval k zakončení Ryana Frasera, jenž z pětadvaceti metrů přízemním pokusem jen těsně minul branku Leedsu. V nastaveném čase mohli ještě Magpies navýšit své vedení. Nejprve pálila čerstvá posila z Burnley Chris Wood, který zpoza vápna jen těsně minul horní růžek Meslierovy brány. Poté Saint-Maximin našel na penaltě úplně volného Willocka, jenž však trestuhodně selhal. Svou chybu zároveň napravil Meslier, který téměř jasný gól hostí dokázal vyrazit mimo tři tyče.

Autor: Petr Procházka / livesport.cz, onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
LeedsUnited

bez problémů 2:0

Reagovat
LeedsUnited

Tak ne no.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele