23. kolo
22.01.2022 16:00 CET
1 : 2
(0:0)

Reportáž

Ivan Toney (© AFP)

Wolverhampton si poradil s Brentfordem a připisuje si další tři body

Wolverhampton potvrdil výbornou formu a z půdy Brentfordu si odváží výhru 2:1. Po velmi zvláštním prvním poločase, který na dvacet minut přerušil zbloudilý dron na hřišti, se utkání v druhé půli přece jenom rozjelo a přineslo řadu zajímavých momentů, načež díky dvěma krásným gólům z kopačky Moutinha a Nevese si všechny tři body odváží hostující celek.

V první půli se toho zas až tolik zajímavého nedělo. Za zmínku stojí nepřesná rána Fábia Silvy, která mířila vysoko nad, stejně tak se neujala ani prudká střela obránce Semeda. Za zmínku ještě stojí kolize dvou obránců Brentfordu - Henryho a Jensena - kteří se při snaze odhlavičkovat balón nepříjemně střetli a oba museli být kvůli otřesu mozku vystřídáni. Následně bylo utkání na dvacet minut přerušeno kvůli létajícímu dronu. Zbytek bláznivé první půle pak už nic zajímavého nepřinesl.

Hned na startu dějství druhého se ale hosté ujali vedení. Pohledná kombinace mezi Semedem a Moutinhem vedla ke střele druhého jmenovaného, který ji krásně šajtlí zatočil na zadní tyč a otevřel účet zápasu. Dvacet minut před koncem nejprve hodně rozhněval domácí publikum hlavní rozhodčí, který kvůli faulu přerušil nadějně rozjetou akci domácích, při které se Toney užuž dostával do pokutového území.

Následně zase domácí příznivce potěšil, protože vytáhl rovnou červenou kartu pro hostujícího hříšníka. Opakované záběry však ukázaly, že takové rozhodnutí bylo zcela nesmyslné, a tak bylo rozhodnutí k nelibosti domácího publika přehodnoceno jen na žlutou kartu. Zahrával se však volný přímý kop, balón propadl až na zadní tyč k Toneymu, který přízemní střelou srovnal stav utkání.

Jenže Brentford nakonec nevytěžil ani bod. Deset minut před koncem se totiž k další ráně zpoza vápna dostal Neves a technickou střelou přesně k bližší tyči vrátil svému týmu vedení. V nastaveném čase to byl ještě Adama Traoré, kdo dopravil míč do sítě, tato branka však kvůli ofsajdu nakonec nemohla být uznána. Wolverhamptonu to ale vadit nemuselo, jeho hráči se totiž mohli radovat z výhry 2:1.

Autor: Víťa Srp

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele