Premier League - souhrn 23. kola

19.01.2019, 15:26, aktualizováno 20.01.2019, 18:53
Komentáře a souhrny
Liverpool přestřílel Crystal Palace a drží si svůj náskok na čele tabulky. Manchester United přehrál Brighton, Arsenal opanoval londýnské derby, když před vlastními fanoušky porazil Chelsea. V neděli potvrdil roli favorita Manchester City na hřišti Huddersfieldu a Tottenham pro změnu otočil derby s Fulhamem...

Fulham FC - Tottenham Hotspur 1:2

20.01.2019 17:00

Góly: 17. Fernando Llorente (vl.) - 51. Dele Alli, 90+3. Harry Winks

Za pět minut dvanáct si Tottenham zajistil výhru v londýnském derby na půdě Fulhamu. Favorit zápasu dokonce prohrával, ale v nastaveném čase přeci jen zasadil soupeři tvrdou ránu. Domácí tak zůstávají v sestupovém pásmu, Kohouti se naopak drží na třetím místě.

První šanci v dresu Chalupářů dostala zimní posila Babel, jenž v sestavě nahradil Sessegnona. Hostům kromě několika marodů chyběl i útočník Son, jenž reprezentuje Jižní Koreu na Asijském poháru. Zraněného ostrostřelce Kanea nahradil Llorente, Daviese na levém kraji hřiště nahradil Rose a šanci dostali také obránce Sánchez a křídelník Lamela.

Utkání zahájili překvapivě lépe Cottagers. Ve dvanácté minutě utekl po levém křídle Babel a zastavil jej až brankář Spurs Lloris výborným zákrokem. Za dalších pět minut už ale stadion Craven Cottage vybuchl nadšením. Kop od rohového praporku si nešťastně do vlastní brány srazil Llorente a Fulham se dostal do nečekaného vedení.

O čtyři minuty později mohl Llorente odčinit svůj podíl na prvním gólu, když jej parádním pasem našel Vertonghen, avšak gólman domácích Rico dokázal prudkou hlavičku španělského útočníka lapit. Těsně před poločasem mohli zase udeřit Chalupáři. Christie přesným centrem vyzval Babela, který ale hlavičkoval těsně nad břevno.

Kohoutům se povedlo vyrovnat šest minut po změně stran. Dlouhý nákop se odrazil k Eriksenovi, jenž nacentroval na volného Alliho, který zblízka překonal Rica. Za dalších deset minut nechybělo Roseovi mnoho, aby dokonal obrat. Anglický reprezentant si kulatý nesmysl přichystal ke střele slabší pravou nohou, přesto rozezvučil břevno.

Když už se zdálo, že si oba týmy v derby body podělí, urval Tottenham vítězství na svou stranu. Střídající N’koudou poslal v nastaveném čase míč do pokutového území, kde se nejdůrazněji prosadil Winks a hlavičkou zblízka zajistil hostům na poslední chvíli tři body.

Více informací k zápasu

Huddersfield Town - Manchester City 0:3

20.01.2019 14:30

Góly: 18. Danilo, 54. Raheem Sterling, 56. Leroy Sané

Huddersfield po minulém zápase vyměnil manažera, Mark Hudson ovšem při svém debutu úspěšný nebyl. Terriers podlehli Citizens 0:3 a zůstávají přikováni na dně tabulky. Hosté se zásluhou Danila, Sterlinga a Saného drží na dohled prvnímu Liverpoolu.

Už po dvou minutách se zásluhou povedené kombinace dostali manchesterští do šance. Agüero si vyměnil míč se Sterlingem, na brankáře Lössla si ale nepřišel. Branky se hosté dočkali až za další čtvrthodinu a nejvíce se na tom podíleli obránci. Walker ve velké vzdálenosti od brány poslal přihrávku na druhou stranu Danilovi, brazilský bek napřáhl k dalekonosné ráně, kterou ještě mimo dosah gólmana tečoval Schindler. Pro Danila se jednalo o premiérovou trefu v této sezoně.

Další větší příležitost se Manchesteru City naskytla až chvíli před poločasem. Fernandinho parádním vzdušným pasem nalezl Gündogana. Jenže německý středopolař si jej nezpracoval vůbec ideálně a musel pálit z otočky. Střela však mířila mimo prostor tří tyčí. V poločasové přestávce tak měl domácí Huddersfield stále určitou naději na zisk bodů.

Ovšem netrvalo dlouho a veškeré naděje Terriers vzaly za své. Citizens po osmi minutách druhé půle ukolébali soupeře pohlednou a přesnou kombinací na hranici velkého vápna. Sterling se nalevo vymanil ze sevření, předal míč a okamžitě pelášil na pravou stranu. Mezitím De Bruyne vyslal do křídla Saného, který odcentroval právě na rozběhnutého Sterlinga. Anglický křídelník se nemýlil a hlavou zakončil přesně do sítě.

Přihrávající Sané se po chvíli sám stal střelcem branky. Walker vystihl tristní rozehrávku domácích a nakopl dopředu na Agüera. Argentinec hlavou sklepl na Saného, jehož parádní zpracování a ještě lepší zakončení vedlo k navýšení vedení Guardiolova mužstva. Huddersfield ještě mohl na konci skóre zkorigovat. Do solidní střelecké pozice se dostal Steve Mounié, jenž však namířil svůj pokus kousek vedle brány. Tentýž hráč se v samotném závěru dostal do tutové šance, nicméně i napodruhé zamířil mimo.

Střelec poslední branky promluvil o odlišném herním projevu v prvním a druhém poločase: "Každý mohl vidět, že jsme hráli v druhé půli rychleji a byli jsme lepší pozičně. Manažer nás o přestávce trochu probudil. Nebyl naštvaný, vždy je vesměs pohodový, tedy většinou. Vždy se snaží dát nám řešení, co můžeme dělat lépe. A to udělal i teď," řekl Sané.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Chelsea FC 2:0

19.01.2019 18:30

Góly: 14. Alexandre Lacazette, 39. Laurent Koscielny

Manažer Arsenalu Unai Emery se před zápasem s Chelsea nechal slyšet, že k udržení naděje na umístění do čtvrtého místa je nutné v sobotu zvítězit, a podle toho také Kanonýři do utkání nastoupili. Díky brzkému gólu Lacazetta a pojištění náskoku ještě do první půle zásluhou Laurenta Koscielného se Arsenal ujal dvoubrankového vedení, které bezpečně ubránil a stáhl tak díky výhře 2:0 ztrátu na svého londýnského rivala na tři body.

Ofenzivní smršť Kanonýrů v úvodních minutách zastihla Chelsea nepřipravenou a jen za první čtvrthodinu byl brankář Kepa Arrizabalaga hned třikrát ve velkém ohrožení. Nejprve po přímočaré akci Bellerína s Lacazettem promarnil velkou příležitost Piérre-Emerick Aubameyang a poté Kepa házenkářským způsobem hlavou zablokoval hlavičku Koscielného z bezprostřední blízkosti, ale do třetice se již Kanonýři dočkali. Bellerínův centr po nakrátko rozehraném rohu si v hloubi šestnáctky brilantně zpracoval Lacazette, vymanil se z opatrného sevření Pedra s Alonsem a ranou pod břevno na přední tyč zaskočil i Kepu, jenž se po míči natahoval marně.

S inkasovaným gólem se Chelsea přece jen probrala a defenziva Arsenalu zničehonic odvracela výpady soupeře do šestnáctky s vypětím všech sil. Vůbec největší příležitost ke srovnání připadla Pedrovi, jemuž se podařilo přelstít ofsajdovou past a po výtečné Luizově pobídce se ocitl zcela sám před brankářem Lenem. Jeho zakončení obloučkem však skončilo těsně vedle vzdálenější tyče.

Drama před oběma brankami neubývalo ani s blížícím se závěrem poločasu. Zaváhání Azpilicuety málem vytrestal Aubameyang a velkou roli hrály na Emirates Stadium také standardní situace. Zatímco v prvním případě Laurentu Koscielnému štěstí nepřálo, napodruhé již sám před Kepou zamířil přesně, byť míč po Sokratisově pobídce trefil místo hlavou vlastním ramenem. Chvíli nato na opačné straně naopak Marcos Alonso povedenou hlavičkou poslal míč pouze do tyče, a tak rušná první půle skončila dvoubrankovým vedením domácích.

Po změně stran se Arsenal uchýlil především k bránění vydobytého náskoku a Chelsea si s útočením do zatažené obrany soupeře nevěděla rady. I nadále tak byl ve větším ohrožení Kepa, jemuž museli spoluhráči vypomoci při nebezpečném průniku Kolašinace a Bellerína, který prováhal vhodnou příležitost k centru do šestnáctky. Španělský bek pár minut nato své jinak povedené vystoupení musel nenadále ukončit, když si v souboji ve středu pole přivodil nešťastné zranění kolene a opustil trávník Emirates Stadium na nosítkách.

Arsenal tak po mizerném výkonu proti West Hamu další duel se západolondýnským soupeřem zvládl podstatně lépe a udržel své teprve čtvrté čisté konto sezony. Kanonýři díky výhře 2:0 zkrátili náskok čtvrté Chelsea na tři body a zůstávají v tabulce díky lepšímu skóre před oživeným Manchesterem United, s nímž se nyní utkají v očekávaném zápase FA Cupu, zatímco Chelsea čeká neméně prestižní a důležité klání s Tottenhamem v semifinálové odvetě Ligového poháru.

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - West Ham United 2:0

19.01.2019 16:00

Góly: 53. Callum Wilson, 90. Joshua King

Ani příznivé rozpoložení po prestižním skalpu Arsenalu nepomohlo West Hamu United k bodovému zisku ze hřiště Bournemouthu. Ten na Vitality Stadium vylepšil chabé nedávné výsledky a výhrou 2:0 si připsal teprve druhý triumf z posledních osmi kol. Jako obvykle k tomu Cherries posunul nejlepší klubový střelec Callum Wilson, jehož v samém závěru gólově podpořil jeho útočný parťák Joshua King. Přestože Cherries zůstávají až na dvanácté příčce, jejich ztráta na posun výše je vskutku minimální, o čemž svědčí pouhá tříbodová vzdálenost od sedmého místa. West Ham je nadále desátý.

Předešlé vzájemné duely těchto dvou celků přinášely pravidelně gólové přestřelky s vysokým průměrem čtyř gólů na zápas, ovšem tentokráte první půle nenabídla ani jednu přesnou střelu na bránu. První šance odpoledne připadly domácím, když se k zakončení hlavou dostal David Brooks, ale Wilsonův centr usměrnil mimo tři tyče a Akého gól sudí Hooper správně neuznal kvůli Wilsonově ofsajdovému postavení. West Ham byl průlomu skóre nejblíže v pětadvacáté minutě, jenže Nasriho rána postrádala přesnost.

Po změně stran se však nepříliš záživné utkání probralo k životu. Nejprve Lukasz Fabianski musel předvést pohotový zákrok proti Stevu Cookovi a vzápětí Andy Carroll, jenž v sestavě nahradil trucujícího Marka Arnautoviće, zahodil jedinečnou příležitost, když trestuhodně přestřelil z bezprostřední blízkosti.

Carrollovo selhání navíc Bournemouth záhy vytrestal vlastní trefou. Odražený míč na hranici šestnáctky přiletěl ke Callumu Wilsonovi, jenž na nic nečekal a razantní ranou z voleje propálil vše, co mu stálo v cestě. Anglický forvard mohl chvíli nato svůj gólový účet dokonce zdvojnásobit, když jeho střela skončila s přispěním Fabianského na tyči.

S přibývajícími minutami museli hosté vrhnout všechny síly do útoku, čehož Bournemouth v první minutě nastavení využil k pojištění hubeného náskoku. Rychlý brejk po pravé straně zužitkoval po Brooksově nežištné přihrávce Josh King a stanovil svým šestým zásahem sezony konečné skóre 2:0. Zatímco Cherries čeká v příštím kole další domácí zápas proti londýnskému klubu v podobě Chelsea, West Ham má před sebou výjezd na půdu Wolverhamptonu.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Crystal Palace 4:3

19.01.2019 16:00

Góly: 47. Mohamed Salah, 53. Roberto Firmino, 75. Mohamed Salah, 90+3. Sadio Mané - 34. Andros Townsend, 65. James Tomkins, 90+5. Max Meyer

Gólové hody mohli v sobotním programu Premier League sledovat fanoušci nejen ve Wolverhamptonu, ale i v Liverpoolu. A stejně jako zápas Vlků s Liškami skončil i ten mezi Reds a Eagles 4:3 pro domácí. Hlavní zásluhu na vítězství měl dvougólový Salah.

Začátek utkání byl velmi pozvolný a nejnadějněji vypadal technický pokus Roberta Firmina z hranice pokutového území, bránu však neohrozil. Do první větší šance se dostal až po půlhodině Liverpool. Milner poslal do vápna z rohového kopu načechraný míč, na nějž si naskočil Joël Matip, jenže hlavičkoval vedle levé tyče.

Za okamžik přišla další standardní situace a s ní opět příležitost. Tentokrát se k vysokému centru dostal van Dijk, jehož pokus šel pro změnu nad břevno. Jako první tak udeřili hosté. Dostali se do protiútoku, Wilfried Zaha nalevo obešel obránce a přeložil Townsendovi na penaltový puntík. Anglický záložník se nemýlil a levou nohou překonal Alissona na bližší tyč.

Po nudnějším prvním poločase přišla velice atraktivní druhá půle. Ani ne po minutě se obránci hostí nedohodli a k ráně z dálky se dostal van Dijk. Jeho pokus sice defenziva Eagles zblokovala, míč ale propadl k Mohamedu Salahovi, který parádně z první překonal Speroniho. Na svého egyptského spoluhráče se pokusil navázat Robertson, jehož dalekonosná střela zamířila těsně vedle brány.

Po chvíli ale už Reds udeřili. Firmino se na velkém vápně dostal k míči. Nejprve se mu sice balón zamotal, střela mu také příliš nesedla, i tak ji ale propasoval mezi nohami Kouyatého a mimo dosah hostujícího gólmana.

Jako by se ale Kloppovi svěřenci nechali vedením uchlácholit a po pětašedesáti minutách bylo zase srovnáno. Milivojević se ujal exekuce rohového kopu, pravděpodobně Fabinho neuhlídal Jamese Tomkinse, který hlavičkou na zadní tyč překonal brazilského gólmana a zavdal svým spoluhráčům důvod k oslavám.

Dlouho však netrval ani nerozhodný stav. První Speroniho hrubku sice ještě Crystal Palace zvládl napravit, ta druhá už ale byla fatální. Po uspávací kombinaci domácích ve středu hřiště si za obranu naběhl James Milner, jehož okamžitý centr brankář trestuhodně propustil za sebe a do zcela odkryté brány z minimální vzdálenosti zakončoval již šestnáctým gólem v sezoně nezastavitelný Mohamed Salah.

Asi deset minut před koncem parádně odcentroval van Aanholt, jenže Schlupp netrefil míč hlavou vůbec ideálně a šance tak byla zmařená. Naděje pro Orli svitla před koncem základní hrací doby, kdy Milner nesmyslně sestřelil Zahu a po druhé žluté kartě musel do sprch. Jenže po chvíli byl všem šancím konec, když se Mané z křídelního prostoru dostal do zakončení a Speroni kapituloval počtvrté. V samotném závěru se dostal k odraženému balónu ještě Meyer a zkorigoval stav utkání, na vyrovnání už ale Eagles nezbyl čas.

Liverpool si tak pojistil vedení v tabulce, naopak Hodgsonovi svěřenci balancují na hraně propasti, nad sestupovými pozicemi mají náskok pouhých tří bodů.

Více informací k zápasu

Manchester United - Brighton & Hove Albion 2:1

19.01.2019 16:00

Góly: 27. Paul Pogba (pen.), 42. Marcus Rashford - 72. Pascal Groß

United pokračují pod Solskjaerovým vedením ve spanilé jízdě, tentokrát si poradili doma s Brightonem. Před zahájením samotného zápasu byla věnována minuta potlesku na připomenutí památky Sira Matta Busbyho. Busby byl trenérem Red Devils přes pětadvacet let. Dokázal s týmem pětkrát vyhrát ligu, dvakrát FA Cup a jednou dosáhl také na titul v předchůdci Ligy Mistrů - Poháru mistrů evropských zemí.

V úvodních minutách utkání byli aktivnější hosté. Série centrovaných míčů ale nevedla k žádnému nebezpečnějšímu závaru. Domácí na druhé straně zahrozili po dvanácti minutách. Rashfordův pokus dokázal odvrátit hlavou Shane Duffy.

Pogba, který se nachází ve výtečné formě, se nejprve pokusil o akrobatické zakončení. S tím ještě úspěch nesklidil. O chvíli později byl ovšem nešetrně zmáčknut dvojicí Bong, March. A následoval pokutový kop. Sám faulovaný se postavil k puntíku, tradičním, pomalým krokem se dostavil k míči a uklidil jej do pravého růžku branky.

Rudí ďáblové mohli o chvíli později přidat druhou branku, ale Martial v souboji jeden na jednoho nedokázal vyzrát na brankáře Buttona. Na druhé straně zahodil slibnou šanci kanonýr hostí Murray.

Před závěrem poločasu ale brankový rozdíl mezi oběma týmy narostl. Rashford se kličkou zbavil bránícího Grosse a zakroutil svou střelu nechytatelně na zadní tyč Buttonovy branky. Jednalo se o Rashfordův čtvrtý gól v posledních čtyřech ligových zápasech.

Na začátku druhé půle selhal v bezprostřední blízkosti před Buttonem Lingard, když nedokázal usměrnit Rashfordův centrovaný míč do sítě.

A o pár minut po něm se zbavil obránců před okrajem vápna Martial, ale ani on netrefil prostor mezi tyčemi.

Když už domácí našli svými střelami bránu, nejednalo se o žádné nechytatelné projektily. Důkazem by mohla být Herrerova střela z 68. minuty.

Tyto zahozené příležitosti je posléze mohly mrzet, jelikož Brighton dokázal snížit. Propper poslal šajtlí balón do vápna, kde do něj špičkou kopačky ťuknul Gross a poslal jej za De Geova záda.

Ani jeden z týmů se už ale v závěru zápasu nezmohl k ofenzivnějším výbojům, a tak utkání na Old Trafford skončilo výsledkem 2:1.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Everton FC 2:1

19.01.2019 16:00

Góly: 50. James Ward-Prowse, 64. Lucas Digne (vl.) - 90. Gylfi Sigurdsson

Everton neprožívá zrovna dvakrát povedené období, což potvrdil i na hřišti Southamptonu, kterému po boji podlehl 2:1. Osudným se hostujícímu celku stala pasáž mezi 50. a 65. minutou hry, ve které inkasoval hned dvakrát - branka Gylfiho Sigurdssona ze závěru pak už na porážce nic nezměnila.

První šanci měl po rohovém kopu Danny Ings, vynikajícím zákrokem se však blýskl Pickford. Na druhé straně musel parádním skluzem na poslední chvíli nebezpečí zažehnat stoper Bednarek. O pár minut později to byl opět Ings, kdo se po chybě ve středu hostující obrany dostal k zakončení, Pickford byl však znovu připraven. Výborná pasáž domácích vyvrcholila šancí Redmonda, který však míč otřel pouze o vnější tyč.

Branek jsme se tak dočkali až po pauze. Po padesáti minutách předvedl fotbalovou parádu James Ward-Prowse, který se za vápnem odhodlal ke střele a trefil se naprosto parádně. O čtrnáct minut později byl náskok domácích už dvougólový. Tentokrát se za obranu prokousal Redmond, vracející se Digne jej však stihl včas zablokovat, jenže míč se od něj odrazil tak nešťastně, že skončil až za zády zkoprnělého Pickforda.

V nastaveném čase ještě chytrou přízemní střelou snížil Sigurdsson, na to, aby hosté mohli zabojovat o body, to však už bylo příliš pozdě

Více informací k zápasu

Watford FC - Burnley FC 0:0

19.01.2019 16:00

Góly: -

Kontroverzní neuznaní gólu ze závěru utkání se podepsalo pod bezbrankovou remízu na Vicarage Road. Všichni diváci ještě neseděli na svých místech a už se bylo na co dívat. Ve druhé minutě se hnal na branku sám Gerard Deulofeu a už při svém sprintu musel vidět míč v síti. Heaton byl ale jiného názoru.

Několik minut poté se po Deeneyho přiťuknutí dostal k míči Sema, ale jeho dorážku do odkryté branky vyrazil Tarkowski.

Hostům chvíli trvalo, než se dostali do tempa zápasu, ale kolem dvacáté minuty se poprvé osmělili. Barnesovo šikovné přehození na poslední chvíli odvrátil propadnuvší Mariappa.

McNeil se ve třiatřicáté minutě snažil kroutit míč z přímého kopu do branky. Ale v tomto souboji zvítězila nad záložníkem Burnley fyzika, která míč navedla pouze do boční sítě.

Zmarem by se dala nazvat zahozená šance Ashleyho Barnese o pár minut později. Útočník hostí se vynořil sám před Forsterem, ale vůbec netrefil branku. Z ne už tak dobré pozice, ale s podobným závěrem, se na druhé straně snažil prosadit Deulofeu.

Chris Wood se snažil překvapivou střelou z otočky otevřít skóre před koncem první půle, ale našel jen boční síť.

A ještě to nebylo všechno z úvodních pětačtyřiceti minut. Obrovskou šanci Troye Deeneyho zlikvidoval pohotovým reflexem Tom Heaton.

Burnley bylo aktivnějším celkem i ve druhé půli. Ale ani Bardsley, ani Hendrick nedokázali Forstera překonat.

Na druhé straně hřiště se pak Deeney probil hlavičkou přes dvojici obránců a následný odraz od jednoho z nich málem vedl k vytoužené brance. Ale Heaton famózním, reflexním zákrokem nohou udržel bezbrankový stav.

V samotném závěru se pak hosté mohli dočkat branky, ale ta byla pro ofsajd odvolána, a tak se oba celky rozešly smírně.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Cardiff City 3:0

19.01.2019 16:00

Góly: 24. Fabian Schär, 63. Fabian Schär, 90+3. Ayoze Pérez

Hosté z Cardiffu důležitý záchranářský souboj vůbec nezvládli a po naprosto bezkrevném výkonu tak naprosto zaslouženě odjíždějí s třígólovým debaklem. Naopak Rafa Benitez si může libovat, jeho svěřenci totiž zase pro jednou opustili sestupová místa.

Cardiffu se vstup do zápasu vůbec nepovedl a inkasovat mohl již po pár minutách, když si na rohový kop Ritchieho naskočil Peréz a brilantní zákrok musel ze svého repertoáru tasit Etheridge. Po čtyřiadvaceti minutách ovšem předvedla defenziva hostí takovou laxnost, se kterou jim už ani brankář nemohl pomoct. Hráči hostí totiž zcela nepochopitelně uvolnili cestu obránci Schärovi, ten se s balónem dostal až do pokutového území, odkud jej pak chytrou střelou na zadní tyč poslal do sítě.

Na startu druhého dějství mohl druhou branku přidat Peréz, jenže si opět vylámal zuby na hostujícím brankáři. Domácí to však mrzet nemuselo - po hodině hry se totiž k rohovému kopu Ritchieho dostal znovu Schär a svým druhým gólem zdvojnásobil vedení svého týmu. V nastaveném čase pak ještě po přihrávce Rondóna upravil na konečných 3:0 Ayoze Peréz - na severu Anglie tak konečně mají důvod k radosti, naopak Neil Warnock se musí nad výkonem svého týmu pořádně zamyslet.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Leicester City 4:3

19.01.2019 13:30

Góly: 4. Diogo Jota, 12. Ryan Bennett, 64. Diogo Jota, 90+3. Diogo Jota - 47. Demarai Gray, 51. Conor Coady (vl.), 87. Wes Morgan

Úvodní utkání 23. kola nejvyšší anglické soutěže nabídlo strhující podívanou. Wolverhampton inkasoval tři branky, přesto ani jednou v zápase neprohrával. Zápas na jeho stranu nakonec převrátil v nastavení Jota, který si připsal svůj první hattrick v Premier League.

Hned po dvou minutách se dostal k míči za vápnem Neves. Rána mu sedla neuvěřitelně a Schmeichel měl co dělat, aby ji alespoň vyškrábnul nad horní tyč. Po chvíli to vypadalo, že se rodí slibný protiútok Leicesteru, ztráta ve středu hřiště ovšem znamenala potíže právě pro Foxes. Jiménez rozehrál míč do strany na Moutinha, který našel ve vápně Jotu. Ten se nemýlil a rychle otevřel gólový účet utkání.

Ještě hůře to s Liškami vypadalo po dvanácti minutách a opět v tom měl prsty Moutihno. Portugalský záložník se postavil k rohovému kopu, aby poslal míč na hlavu Bennetta, jenž zakončil přesně a premiérovou trefou v tomto ročníku Premier League navýšil náskok svého celku.

Hosté se snažili s nepříznivým vývojem něco udělat, dělovku Graye ale Patrício zneškodnil. Udeřit tak mohli opět Vlci. Jiménez na pravém křídle parádně umotal obránce a odcentroval na Jotu. Zcela osamocený Portugalec však v tutové příležitosti selhal a hlavou poslal balón jen do Schmeichelovy náruče.

Foxes o sobě dali vědět hned po pauze. Gray se po individuální akci dostal až do vápna a utaženou ranou na zadní tyč vstřelil kontaktní branku. Netrvalo dlouho a bylo srovnáno. Tentokrát do pokutového území zatáhl míč Chilwell, po něm se k balónu dostal Harvey Barnes. Jeho střela by možná mířila mimo tři tyče, mezi ně ji ale srazil Conor Coady. Proti této teči byl Patrício bezmocný a vlastní gól tedy znamenal vyrovnaný stav.

Wolves se ovšem nezhroutili a zhruba po hodině hry našel Neves vzdušným pasem za obranou Jotu, kterému se povedlo Schmeichela propálit a druhou brankou v tomto zápase zdvojnásobil svůj střelecký účet celé ligové sezony.

Závěr utkání byl ještě divočejší než předchozí průběh. Z poměrně velké dálky rozehrával standardní situaci Maddison, jeho dlouhý nákop letěl přímo na hlavu Wese Morgana. Urostlý stoper nedal Patríciovi šanci a dostal svůj tým zase na remízový stav.

Už běžela třetí minuta nastavení, když si hostující defenziva opět nepohlídala průnikovou přihrávku. Neves znovu z hloubi pole poslal přihrávku za obranu, tentokrát na Jiméneze. Mexický snajpr sice byl bráněný, povedlo se mu ale najít před brankou Jotu, jenž dokonal kromě zkázy Leicesteru také svůj hattrick.

Claude Puel nebyl pochopitelně se závěrem utkání vůbec spokojen: "Byl to bláznivý zápas a tím myslím ve spoustě ohledů. Byl to fantastický pocit, že jsme se dostali ze složité situace, ale závěr jsme nezvládli se správným přístupem. Byli jsme hodně naivní, a to je velké zklamání. Musíme napravit naši nekonzistentnost, protože s našimi výkony je to nahoru dolů. Je ostudné ztrácet tolik bodů," řekl francouzský manažer.

Nunovi svěřenci díky tomuto vítězství předskočili v tabulce své dnešní soupeře a vyšvihli se na průběžné osmé místo, Lišky jsou prozatím těsně za nimi.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC23193154:1360
2.Manchester City23182362:1756
3.Tottenham Hotspur23170648:2351
4.Chelsea FC23145440:1947
5.Arsenal FC23135548:3244
6.Manchester United23135546:3344
7.Watford FC2396832:3233
8.Wolverhampton Wanderers2395927:3132
9.Leicester City23941029:2931
10.West Ham United23941030:3431
11.Everton FC2386934:3330
12.AFC Bournemouth23931133:4230
13.Brighton & Hove Albion23751125:3226
14.Crystal Palace23641323:3222
15.Southampton FC23571125:4022
16.Burnley FC23641323:4322
17.Newcastle United23561219:3121
18.Cardiff City23541419:4419
19.Fulham FC23351521:5114
20.Huddersfield Town23251613:4011

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (761)

Přidat komentář
Hokaido

#PuelOut

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Coady zas vlastný gól? Berieme. Ideálna náhrada za Carraghera .

Reagovat
Kixi Syhimour

Za přijatelnou cenu proč ne, ale nemám ho moc nasledovaného, ale když vypadne Lovren, tak bych nebyl proti

Reagovat
smazaný uživatel

jop

Reagovat
Bayern +

Nešťastne to tečoval pomedzi nohy

Reagovat
smazaný uživatel

Stáva sa.

Reagovat
Bayern +

No... hlavne by to išlo vedľa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš? No, tesne dosť.

Reagovat
Bayern +

Točila sa vonku, podľa mňa by lizla žrď z vonkajšej strany, gól nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo jasné že Wolves vyhrají, vlci sou od přírody silnější než lišky

Reagovat
Bandita_Harry

takzeaj vyhra diablov nad kohutmi bola dopredu dana prirodou ano ?

Reagovat
Vsadim gule

Ďábly můžou porazit snad jediné Svaťí..

Reagovat
Svatej

Reagovat
fenixLFC

skvely zapas vinagre im to skoro sam stratil na zaciatku druheho polcasu

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní match, škoda toho konce pro Leicester, objektivně ale musím uznat, že si to Vlci zasloužili víc...

Reagovat
Kixi Syhimour

Obrana otřesená, van Dijk dneska nic moc, naštěstí nás zachránil útok. Jinak sice vcelku šťastný góly, ale neodpískali nám 2 penalty.

Reagovat
hilarious

To chápu, no, už jste si zvykli, že každej zápas jednu kopete

Reagovat
smazaný uživatel

Proč je nekopat když na to ty zákroky jsou?

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
hilarious

Nic jiného jsem nečekal... Nejakej GIF třeba nemáš? Nebo sis dole uvědomil, že Salah to občas nezdravě přehání

Reagovat
Kixi Syhimour

Salah to přehání, ale většina těch penalta byla písknuta oprávněně, nehledě na to, že si tady fandové MUN stěžují, jak nâs FA tlačí, ale dneska ne, když jim pískali pencli a to mají o 2 penalty více než my. Je to takový nešvar

Reagovat
Kowe

Reagovat
stiflerovamama

3 góly Už nech sa vráti Lovren

Reagovat
C-M@ster

Lukaku trochu zhubnul, mi přišlo

Reagovat
13

Šílený zápas, Camacho tam naštěstí ukázal dobrý obranný zákrok, jinak to bylo 4:4.

Zahu v létě zkusit koupit - on je super, bez něj by Eagles byli na sestup.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaha by sa nám neskutočne hodil, ale bude stáť tak 70 mega tipujem

Reagovat
13

Já v něm fakt vidím Maného než přišel k nám.. časy se mění a ceny rostou..

Reagovat
smazaný uživatel

No bol by som zvedavý, či by Manému konkurencia prospela. Možno kúpime hrot (Werner?) a na krídle bude suplovať niekto mladší (Wilson?)... som zvedavý na leto...

Reagovat
Kixi Syhimour

BEKYYYYYYYYYYYYY, koupit obránce

Reagovat
smazaný uživatel

Njn.

Reagovat
Nikikrew

ja nedokazem pochopit, co este Zaha robi v CP

Reagovat
13

Zachraňuje je.

Reagovat
Wat

Zaha by byl super právě za Maného, no. Ten se mi poslední dobou tak hrozně nelíbí, jeho rozhodování ve finální třetině je fakt žalostný.

Reagovat
Kowe

Reagovat
Hai

Reagovat
vladis271

Prehanate kluci. Bol by drahy a zo zakladu nema koho vytlacit. Tak draheho lavickoveho hraca si nemozeme dovolit.

Reagovat
13

City jsou tolik obávaní kvůli šířce kádru. Vypadnul KdB a ani jsi to nepoznal.. Nám vypadne Salah / Mané Firmino a kvalita půjde dolů.

Reagovat
Wat

Právě proto. Já vim, že je prostě prasácký si dovést (teoreticky) drahého hráče, který nemá jistotu, že odehraje všechny minuty v sezóně. Ale právě kvůli tomu, že tomu trojzubci nevydrží zdraví věčně, to potřeba bude.

Maximálně by byla na trhu podobně kvalitní, ale levnější volba?!

Reagovat
smazaný uživatel

Zo známych Werner a z neznámých? To už nechám na skautov .

Reagovat
topinho

Hra sa LM na jar a každý by si určite zahral dosť. Navyše by sme sa budúcu sezónu konečne mohli pokúsiť o FA Cup alebo ligový pohár.

Reagovat
smazaný uživatel

hned by bolo visc penalt

Reagovat
smazaný uživatel

Opět jsme hráli jen 60 minut pak to šlo do háje, což absolutně nechápu, je to škoda, místo toho aby jsme je dorazili a dali 4 góly tak uděláme zbytečné drama, každopádně musíme být rádi za výhry, protože za měsíc toho moc změnit.

Reagovat
nani92

5.miesto, Hype is real

Reagovat
smazaný uživatel

-Veľmi dôležitá výhra pre psychiku.

-Infarktový zápas ako z minulej sezóny, útok súper, obrana veľmi zle, či už indviduálne alebo organizáciou, Matip premotivovaný, Milner premotiovaný, VVD dnes slabší zápas po veľmi dlhej dobe. Henderson dnes mierne lepší ako Fabinho.

-Ak by nebolo Maného, mohol byť kľud už skôr, pretože ako on sebčí a zahadzuje šance, je na facku, našťastie ten gól už silou vôle dotlačil. Vyzerá to tak, že proste žiarli na Salaha, ktorý má gólovú formu aktuálne úplne inde ako on. Ináč Mané top výkon, technika, napádanie, v 91. minúte má zrýchlenie jak drak a prešprintuje protihráča, okuľahodiaci výkon okrem zakončenia.

- Salah ide po lopte jak pes po údenom, vďaka nemu sme dnes vyhrali, dovolím si napísať.

- Robertson vybojoval štvrtý gól pre Maného, ďalší kľúčový hráč, vďaka Bohu zaňho.

- Kredit treba dať aj CP. Krásny futbal asi 70 min., hore - dole, reklama na PL, vysoké tempo.

!!! YNWA !!!

Reagovat
cubazi

Inak Keita momentalne nemá na základ.

Reagovat
smazaný uživatel

To určite nie, ale v druhom polčase bol už lepší, keď sa Firmino objavoval asi 20 min na krídle a Keita v strede.

Reagovat
Wat

Hlavně můžeme být rádi, že se Keita do druhého poločasu vůbec dostal, protože to jeho nesmyslný došlápnutí smrdělo rudou.

Reagovat
13

Za mě na žlutou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

dnes az nezvycajne zla obrana, snad to bol len blbec den...

Reagovat
Swarley

Nepsal jsi, že betonují?

Reagovat
smazaný uživatel

Zmenilo sa to vývojom zápasu .

Reagovat
Swarley

a nebo výsledkem, být to remíza, tak tu zase meleš něco jiného

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
avicii

Keby to skonci 3:3 tak to betonom nenazves..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

ale určitě by tam nebyla ani ta sračka o respektu za reklamu na krásný fotbal, na to Ola znám moc dobře...

Reagovat
avicii

Ok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

ale je vidět, že ty výhry dobře snášíš...hlavně nikde nechoď pýtať cigaretky...

Reagovat
nani92

Reagovat
Staenly10

Tak prvních 30 minut to tak celkem bylo. Pak dali gól a hráli v klidu. Ten náš nástup do 2. poločasu to ale zlomil. Kdyby sme to tak rychle neotočili, tak by to tak nejspíš bylo.

Reagovat
Swarley

to je pak dost tenká linie mezi hnusným betonem a reklamou na PL...

Reagovat
smazaný uživatel

Hnusný betón bol v čase, keď som to písal, zápas sa po góloch zmenil, zas tu škúsaš tieto trapošinky? Tom, jak malý chlapec.

Reagovat
smazaný uživatel

skúšaš*

Reagovat
Swarley

tebe by musela hanba liskat od rána do večera, když jsi vzpomenu, za co jsi vždycky rýpal do kiwwiho...

Reagovat
Swarley

*si

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
Swarley

tak nějak

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

je to proste skurveny pokrytec, tak ako väcsina co nadavali roky na kiwwiho

Reagovat
smazaný uživatel

Ako čo som spravil? Vážne teraz, bez provokácie:

CP hralo 30 min. betón, v tom čase (!) som napísal, že hrajú betón. Často mali všetkých 11 hráčov pod loptou. Teraz v súhrne PL som napísal, že 70 min. (po góle CP) reklama na futbal a hore dole. Čo nesedí?

Reagovat
fenixLFC

lenze on ma pravdu, cely polcas okrem uvodneho golu sme hrali do plnych a oni sa nedostali za polku. rozbehlo sa to az v druhom polcase. reklamu na futbal by som to sice uplne nenazyval ale v druhom sa to uz viac otvorilo

Reagovat
Staenly10

Tak to někdy bývá. Ale ani před tím to nebyl nějaký beton, prostě hráli defenzivně, což se na Anfieldu tak nějak čeká, no.

Reagovat
Erdovec

Milner to měl těžké, hráč je to pořád super, ale věk nezastavíš, proti Zahovi by nestíhali mladší a rychlejší...

Reagovat
smazaný uživatel

to určite, ani TAA by nestíhal.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ten pravej bek je potřeba

Reagovat
Staenly10

Stejně to je hroznej sympaťák. Docela mě pobavil, jak se hned sebral a šel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

bola jasna no

Reagovat
13

Reagovat
13

Reagovat
LokoLFC

v prvním poločase Mané nebyl skoro vidět! jinak napíšeš, že je sobec a že kvůli němu bylo drama a hned navážeš, že top výkon?

Reagovat
smazaný uživatel

"okuľahodiaci výkon okrem zakončenia"

Reagovat
honzal

kdyť je to šulin, už to že napíše že hedno byl lepší než fabinho, mám pocit že tu akci při druhým golu salaha zakladal fabinho, kdyby to měl zakládat hendo tak bud nahraje protihraci nebo dozadu

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes mal aj Hendo dosť pekných passov, Fabinho je všeobecne lepší futbalista, ale zas Hendo nie je taký zlý, ako z neho niektorí robia.

P.S.:Ja som napr. dosť kritizoval Lucasa, lebo nestíhal a to bolo jeho najväčšie mínus, Hendo je podobný hráč, ale aspoň viac stíha. Čiže Hendo>Lucas.

Reagovat
honzal

mě je třeba Lucas sympatičtější, ale u nás hrál hovno to je fakt na druhou stranu si nemyslím že by byl hendo proti němu nějaká výhra, hendo neumí prostě nic, nevím proč je v LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Hendo je rozhodne lepší v LFC ako Lucas.

Reagovat
cristiano.K.

Fabinho dost špatnej, ten gol byl podle mě jeho, co dal Tomkins

Reagovat
Luc-Luc

paradni zapas, CP skvely vykon, drzim palce dal... my opet se stestim, tuto sezonu je nam prano, tak snad to dopadne dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes so šťastím? No neviem , veľa šancí zahodených, penaltu sme mali kopať... CP šťastné zlepené góly, my síce tiež. Dnes zaslúžene aj bez šťastia.

Reagovat
Luc-Luc

mne to tak jednoznacny neprislo...a vzadu hrozny zmatky

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak, ale CP měli taky štěstí, že jim tam spadlo na co sáhli....

Podle mě zaslouženě, jednoznačně ne, ale zasloužené vítězství

Reagovat
smazaný uživatel

tiež si myslím

Reagovat
smazaný uživatel

CP - tri strely - tri góly.

Reagovat
Staenly10

Tak dneska klasickej zápas sezony 13/14. Při každým útoku CP sem trnul, všechno smrdělo gólem. Úplnej opak od většiny letošní sezóny, kdy sem nevěřil, že můžeme dostat gól.

Čím to? Zranění? Ztráta formy?

Reagovat
Kixi Syhimour

Spíš si myslím, že nervozita, museli jsme otáčet a CP byli strašně motivovaný je nic nerozhodilo, absolutně nic, Roy je zachrání

Reagovat
Staenly10

Jako jo, nervozita asi trochu jo, ale jak řikám. Co útok, to minimálně závar. Bylo úplně jasný, že po tom góle na.3:2 ještě nějakej dostaneme. Byli hrozně nebezpeční. Hlavně Zaha, fakt super.

Reagovat
Kixi Syhimour

Milner absolutně nezvládal, ta jejich levá strana si z nás dělala dobrej den, musíme koupit ty beky. Alisson mohl minimálně jeden gól, chytit, dneska se asi všichni špatně vyspali. Ale CP fantastický

Reagovat
Staenly10

Jak někdo psal už vejš, na Zahu prostě rychlostně stačit nemohl no, to bych mu za zlý neměl. Jinak to byl celkem solidní výkon, dopředu super a zařídil gól.

Reagovat
Kixi Syhimour

souhlas, prostě to chce beka

Reagovat
Wat

Se to sešlo všechno dohromady - první obdržený gól, v podstatě se bránily jenom protiútoky, Zaha ve výtečné formě. I takový zápasy jsou, ale nemyslím si, že podobný příděly teď budou pravidlem.

Reagovat
Coutinho10

ufff...tak dneska to byly poradne nervy , ale silou vule jsme to zvladnuli , ale je potreba se vratit k jistejsi obrane...nemuze se doma stavat, aby nam souper dal 3 goly a ani to poleveni po golu Maneho na 4:2....pro priste teda verim, ze budeme poucenejsi a zvladneme to jisteji

Reagovat
Luc-Luc

podle me je to ten system 4-2-3-1...4-3-3 mi prijde jistejsi

Reagovat
Coutinho10

j je to možný...uvidíme v dalších zápasech, jestli u toho zůstaneme nebo se vrátíme k tomu předešlému a jak to herně bude vypadat

Reagovat
topinho

4-3-3 je lepšie keď hráme proti silnému súperu s zaistenou zalohou , 4-2-3-1 je túto sezonu proti slabším mi príde.

Reagovat
Zaschrona

Od toho zkaženýho derby jsme nezahráli dobrý zápas. A i dneska přišla pravidelná dávka frustrace.

Reagovat
Whitemedia

Silva hrozné zklamání zatím..

Reagovat
Zaschrona

Ví, že je pod tlakem a bojí se dělat pořádné změny... Snad dostane důvěru a přijdou hlavně v létě další zásadní změny v kádru. Brands má před sebou hodně práce...

Reagovat
Whitemedia

Přijde mi, že ani u vás vedení přestupáky moc nezvládá a těch přehmatů je moc.. to samé u nás.. si holt asi umím vybírat týmy, kterým fandím/přeji

Reagovat
iamek

Ten kádr je prostě na tom špatně fyzicky. Nezvládá ten halo fotbal dýl, než 60 minut. A na to nerotování a pozdní střídání brzo dojedeme. Ale další win. Které už ? Počítá to někdo ? A teď musí Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Co to ma CP v brane za zebraka?

Reagovat
Kixi Syhimour

3. brankář, je mu asi 40

Reagovat
smazaný uživatel

Sem si rikal borec byl strasidelnej diky nemu mame body

Reagovat
Kixi Syhimour

Mně ani nepřišel, tak hroznej, asi jsem zvyklej na naše minulé gólmany

Reagovat
fenixLFC

matip priemer, milner zas ukazal ze na to proste nema hocikde, ani rychlostne ani nijak. keita zatial solidny pruser za tie prachy. shaqiri tam mal byt od zaciatku namiesto neho. kazdopadne, od nas dost biedny zapas ale zvladli sme a to sa rata. ludia tu zas rypu do penalt, na salaha urcite nie ale okrem toho zahral CP tri ruky vo vapne

Reagovat
Erdovec

samozřejmě, že na to Milner pořád má, jen nemůže hrát mimo svou pozici na jednoho z nejrychlejších křídelníků v PL, dopředu na to pořád má, viz na 3.gól, ale i další akce

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Erdovec

*nahrávka na 3.gól

Reagovat
smazaný uživatel

avšak si myslím, že proste už nemôže hrať tak často, je starší, je to vidieť.

Reagovat
Kowe

ideální hráč na odpočinutí pro ostatní tím, jak zmákne ucházejícně hned několik pozic + střídající hráč do momentu, kdy je potřeba trošku mentálního uklidnění na hřišti

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Erdovec

já bych byl jen nerad, aby to dopadlo jako s Milnerem u City, kde na něj ti dementi pískají, ten hráč má 33 let, lepíme s ním každou možnou a nemožnou díru, hraje vždy na 100%, jde příkladem a většinou zdaleka není nejhorší, není to Coutinho, není to Messi, nikdy ani nebude, ale nadávat na něj?...

Reagovat
Staenly10

Je super, a Kloppo to ví.

Reagovat
Kixi Syhimour

No, prej se prodlužovat nebude....

Reagovat
Bandita_Harry

kontrakt ma este buduci rok ze ? tak snad mu to este o rok daju

Reagovat
Kowe

To se nestane. U City lidi viděli ten rozdíl mezi ním a těma technickýma posilama. U nás ho vidíš vedle Hendersona a hned jsi s Milnerem spoko.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Luc-Luc

city maji plastic fans, zadne prekvapeni

Reagovat
fenixLFC

to ze sa povie ze uz na to moc nema je nadavanie? ako pise kowe, fajn hrac do rotacie ale nie takto. on enmoze hrat proti hocikomu s rychlostou, to bolo vidiet aj v zalohe...

Reagovat
mickey mouse

velice užitečný a důležitý hráč to je

Reagovat
smazaný uživatel

absolútny súhlas...

Reagovat
smazaný uživatel

No dneska to byly pořádné nervy. Děkujeme Speronimu za gólík!

Reagovat
vladis271

Kto bude hrať teraz RB?

City by mohlo stratiť lebo marodka sa nám rozširuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Camacho, ale ten má snáď 20 kg , alebo Fabinho.

Reagovat
stiflerovamama

Ten tiež striedal kvôli zraneniu

Reagovat
Kixi Syhimour

Snad jen natahoval a Klopp chtěl střídat

Reagovat
stiflerovamama

No pochybujem, podľa mna by práve on nešiel dole keby mohol pokračovať. Ale snáď to bolo len preventívne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď sa niekto stihne dať dokopy, no.

Reagovat
stiflerovamama

Trent by mal byt v pohode hádam, Jurgen vravel, že už na ten dnešný zápas sa o ňom uvažovalo.

Reagovat
Kixi Syhimour

Však má být určitě mimo i na Leicester, ne?

Reagovat
stiflerovamama

No tak to písali pôvodne ale včera na tlačovke povedal, že ho nevylučuje ani na dnešný zápas.

Reagovat
niflheim

Fabinho

Reagovat
Kixi Syhimour

Kdy se vrátí ten Gomez?

Jinak asi Fabinho, pochybuju, že tam hodí nějakého mladíka.

Reagovat
martin.b

Další zápas až za nějakých 12 dní, Trent i Joe už by měli být ready, stejně tak Dejan, ale na lavce doufejme.

Reagovat
avicii

S TAA to neni tak vazne nakoniec nie?

Reagovat
smazaný uživatel

ved AA ma byt ready prinajhorsom Fabinho

Reagovat
Tolstobik

Ta obrana je proste zoufala, to byl zase Jones, kdo prohral tu hlavicku u golu?...A Young uz by nemusel nastoupit ani minutu, Dalot mi prisel, ze odbranil to same co Young a jeste byl schopnej pridat neco do utoku. Jinak zapas, kterej mel skoncit 4:0 skoncil 2:1, zbytecny nervy, ale co uz.

Reagovat
ManUnited

U golu víc pochybil Dalot než Jones bych teda řekl a co je s Lukem víme?

Reagovat
Rozum

Reagovat
niflheim

A teď prosím remízku v Londýně

Reagovat
MCFC_8

3 goly Liverpoolu zo 4 ich tohtosezonna klasika, luckerske, tecovane goly, chyby brankara...skoda

Reagovat
noustres

Luckeři, samý náhoďáci

Reagovat
oli9

jj jinak bysme byli někde na 12. místě... já bych nepočítal naše goly z penalt, od Salaha, Firmina a pak dále ti co je dali pravačkou nebo mezi 12 a 88 minutou

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kixi Syhimour

Promiň, ale ty penalty nezmíníš?

Reagovat
topinho

Z čoho Mane dal tyčku v zápase proti vám, dal Sané gól... Nebyť toho šťastia čo ste mali v tom zápase mohol byť stále rozdiel 7 bodov.

Reagovat
blade115

Hmmm, Mourinhův rekord v počtu obdržených gólů zůstane nepřekonán.

Reagovat
LokoLFC

Ten už má čestné místo v muzeu autobusů.

Reagovat
Detective

První gól Crystal Palace byla přesně ta situace, kterou De Gea často řeší nohama a většinou to má.

Reagovat
Hai

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
Hokaido

https://streamable.com/afljq

Hovado. Momentálně s přehledem největší diver v PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Kokotko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
MCFC_8

Uz by mal dostat na papulu...

Reagovat
smazaný uživatel

no nebol najvacsi ani v tom zapase ale chapem no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vôbec, kopol ho proste. To by potom boli najväčší diveri všetci útočníci.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Netvrdím, že to bolo na penaltu, ale po kopnutí by šlo 99% hráčov na zem.

Reagovat
Hokaido

Nezlob se, Olo, ale na tohle se fakt nedá ani napsat nic slušnýho. Chápu, že ho máš rád, ale tohle se nedá obhajovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Neobhajujem jeho prihrávanie súbojov a padanie. Píšem, že toto by spravili takmer všetci a že to z neho nerobí najväčšieho divera.

Chápem na druhú stranu, je jeden z naj. hráčov a je viac na očiach ako druhí hráči. Je jasné, že si ho fans všímajú viac.

Reagovat
Hokaido

A já si teda dovolím tvrdit, že by tohle naopak 99 % hráč neudělalo. Sakho se dotknul jeho stojný nohy a Salah o vteřinu a půl později vystřelí do vzduchu druhou nohu... wtf?

A mám na očích každý týden Hazarda a ten takových kopanců schytá 50 za zápas a když není v pohybu, tak po tomhle nikdy nespadne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, tak nie 99 %, ale 75 %, to už je jedno. Diverov je teda veľmi veľa. Hazard toto robieval tiež, v poslednom čase Chelsea nesledujem.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Svatej

Nerobieval.. Naopak casto to od fandu i schytaval, ze nechodil k zemi vubec.

Reagovat
smazaný uživatel

Daj si do YouTube Hazard dive, keď máš krátku pamäť.

Reagovat
Svatej

Oli, tak jsem se na to schvalne podival. Hazard dive na youtube mi vyhodilo cely 4 odkazy na nej, kde dva byly prihrany dajvy, potom jednou spatne doslapl na Arsenalu a ani se nedival na rozhodciho s zadosti o odpiskani a jednou proti United, kde ho regulerne prasili s umyslem zranit. Jestli ti dva neodpustitelny dajvy za 7letou karieru u nas a dalsi ve Francii prijde jako neco, cim chces obhajovat Salaha, kterej to stihl za pul sezony, tak neexistuje vesmir ani diskuze v nem, kde bychom se jen z procenta na tomhle shodli.

Jen pro zajimavost nedavno vysel clanek o cca 500 faulech, ktery na Hazarda od 2012 byly, coz i pri pripocitani toho padu v Manchesteru dela hanebny 0,6% a to jeste za predpokladu, ze budem ignorovat to obrovsky mnozstvi faulu, ktery nebyly odpiskany a stale zustaneme jenom v anglii. Jestli jsem na neco u Hazarda fakt hrdej a budu to branit, tak je to Hazard a oznaceni ho za divera, protoze on toho snese mnohonasobne vic nez v podstate kdokoliv jinej....

Reagovat
smazaný uživatel

"Jestli ti dva neodpustitelny dajvy za 7letou karieru u nas a dalsi ve Francii prijde jako neco, cim chces obhajovat Salaha, kterej to stihl za pul sezony, tak neexistuje vesmir ani diskuze v nem, kde bychom se jen z procenta na tomhle shodli. "

To, že sú na YT jeho štyri skoky neznamená, že za celú kariéru skočil len 4x . Nikto tu z nikoho divera nerobí, len tvoji kolegovia robia zo Salaha jedného z najväčších.

Reagovat
Svatej

Hele jestli mi nejakej pripomenes, rad to preformuluju, ale mam ho nasledovanyho precejenom podstatne vic nez ty a sam dobre vis, ze divery tu az obsesivne natiram neustale a to nezavisle na klubovy prislusnosti. U Hazarda jsem proste nikdy nemusel..

Kdyby sis vybral jinyho hrace Chelsea, tak si tu do nich budu kopat vesele s tebou, ale u Edena proste nemuzu souhlasit...Kdyby tech divu bylo vic, tak je jich vic i na Youtube, tomu se zadnej hrac nevyhne, vzdycky na ty hrace ceka nekdo, kdo je tam muze hned natrit.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, v pohode.

Reagovat
Hokaido

Ol!ver20.01.2019 10:44#

Daj si do YouTube Hazard dive, keď máš krátku pamäť.

Ol!ver20.01.2019 13:29#

To, že sú na YT jeho štyri skoky neznamená, že za celú kariéru skočil len 4x

Tohle je taky krásný.

Reagovat
Ondiis

Reagovat
Pigeon

Obhajovat trapnost s tím, že by to tak udělala většina, je argumentační nesmysl

Reagovat
smazaný uživatel

Ol!ver19.01.2019 19:28#

Reagovat
Pigeon

"Píšem, že toto by spravili takmer všetci a že to z neho nerobí najväčšieho divera."... To je přesně to, o čem píšu

Reagovat
smazaný uživatel

"Neobhajujem jeho prihrávanie súbojov a padanie."

Reagovat
cristiano.K.

A já si teda dovolím tvrdit, že by tohle naopak 99 % hráč neudělalo

Reagovat
Hokaido

A ne? Vždyť podobných kontaktů jsou v každým zápase desítky, ale skoro nikdy nevidíš, aby někdo takhle vyskočil.

Reagovat
cristiano.K.

já se směju těm %, však to dělá každej druhej. Salaha ale rozhodně bránit nehodlám.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Hyrax

Reagovat
smazaný uživatel

Kopl ho a to nemá

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
mikelinos

Reagovat
smazaný uživatel

Pokrytec vyjebaný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jako sorry, ale hlavne ze jsi tehdy nadaval na lamelu, kde ta razance kopu, byla uplne nesrovnatelna

Reagovat
smazaný uživatel

V tom zápase s LFC sa ho VVD len obšuchol, neporovnateľné. Napíšem, že väčšina hráčov by išla po kopnuti na zem a už som pokrytec, však ok, no.

Reagovat
smazaný uživatel

radsi ani nechci vedet, co znamena obsuchol..

Reagovat
Kokesh

Reagovat
tunkic

Reagovat
Euphael

kašpare

Reagovat
bbbauch

ty nemas dno

Reagovat
Svatej

Reagovat
stas87

Fakt ti pride intenzita toho kopnutia taka, aby Salah spadol tak ako spadol? Ja by som mu kludne zltu dal a vysmial sa mu. Ubohe a trapne divadielko predviedol, ja by som sa hanbil voci superom toto predviest.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie. Ol!ver19.01.2019 19:28#

Reagovat
icka

pokrytce

Reagovat
miezto

jako nejspíš dostal do pravé nohy kopanec, ale ta levá se podlomila, jak kdyby si přetrhl křížovej

Reagovat
cokoliv

hnus no

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak největší diver a dovolením ne, nicméně penalta ani náhodou.

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
hilarious

Jo tak tohle je jedna z těch penalt, která se měla kopat...

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Svatej

odpornej hajzlik.

Reagovat
pytlerLFC

Vždycky když někdo nazve Salaha diverem tak se mi vybaví tenhle moment, kdy to každej kromě fanouška LFC obhajoval https://www.youtube.com/watch?v=xE1cc22Iv9s

Reagovat
icka

strasny sulin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

United pod Olem mi připomíná Arsenal ze začátku sezony. Hra se zlepšila, ale jsou tam obrovský rezervy a zápasy vyhrávají s notnou dávnou štěstí.

Reagovat
Swarley

jako dneska se štěstím? sice jsme v půlce druhé půle byli horší, ale rozhodně to nehořelo tak, jak se Spurs...ten minulý zápas jsme se štěstím vyhráli...dneska to nebyl super výkon, ale výhra zasloužená...

Reagovat
Tolstobik

Vzdyt Brighton krom toho golu nemel vubec nic a my naopak nekolik tutovek nepromenili.

Reagovat
Swarley

jako koledovali jsme si a zbytečně nechali Brighton hrát...pak jim klidně mohla vyjít jedna akce a mohlo to být celé v prdeli...ale jinak jsme v kontextu celého zápasu byli určitě lepší...

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
Hokaido

Spíš to myslím tak, že sedm výher za sebou úplně neodpovídá výkonům... I s Readingem to nebylo moc dobrý.

Reagovat
Swarley

na druhou stranu, kdy si vybavíš 7 výher za sebou, kdy ten tým každého soupeře jasně přejel...

ale jako rezervy tam určitě jsou a klidně se mohlo v nějakém zápase ztratit, to je pravda...jen mi to nepřijde jako úplně štěstí...to jsme měli se Spurs...

Reagovat
cristiano.K.

Liverpool

Reagovat
Hokaido

Vy i City jste při vítězných šňůrách vypadali jistěji.

Reagovat
cristiano.K.

ted jsem koukal na naší poslední šňůru, kdy ze sedmi zápasů v lize jsme měli luck pouze s Evertonem.

Reagovat
Tolstobik

Vykonum odpovida 6 vyher a 1 remiza...

Reagovat
kiwwi
Reagovat
Tolstobik

Tahle statistika ma vahu pouze v pripade, ze vychazi v neprospech MU.

Reagovat
Hokaido

Jsem tu myšlenku nenapsal moc štastně. Ale když už vytahuješ xG, tak pod Olem máte v těch 6 zápasech PL 14,02 - 6,43, ale skore 17:5.

Btw ty sbíráš nějakou karmu na imguru nebo proč tady všechno postuješ takhle místo odkazů?

Reagovat
kiwwi

To sú dosť odpovedajúce čísla

Dával som to na imgur kvôli niečomu inému a uz som mal linku skopirovanu v clipboarde

Reagovat
stiflerovamama

Koscielny

Reagovat
smazaný uživatel

Mufani po svojej výhre po niekoľkýkrát riešia viac LFC ako svoj tím.

Niekto by povedal, že je to známka rešpektu .

Reagovat
oli9

tak to třeba takový dement adam95 celou sezonu... řekl bych že snad ani 3/4 fanoušků lfc tady na EF nepíše o LFC tak jako on .. prostě mu to nedá spát..každý zápas pomalu sleduje od rána fandí protivníkovi.....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fandím vždy vašemu soupeři

Reagovat
oli9

to ti nikdo nebere já také sem rád když united ztratí body, ale nepíšu tu od rána nesmysly o united

Reagovat
smazaný uživatel

To já taky nedělám

Reagovat
Remt

takových tragédů ale je to tu víc,fanoušci United a nedokáže napsat jedinej koment bez toho aby si nepobrečeli, že někdo zas písknul TOMU SIMULANTOVI SALAHOVI penaltu a kdoví co ještě je zas nefér, že Live vyhrál Podle mě jim je úplne u prdele jak hraje jejich tým, jen aby Live neměl titul a oni tu mohli zas vítězoslavně psát jak Klopp neumí vyhrávat trofeje.

Největší prdel je ale to, že když už píšou o svým týmu, tak vynáší do nebes tu jejich šňůru pár výher - obrovský rekord, ale pořád jsou o nějakejch 15 bodů za náma proboha to je až smutný

Reagovat
r.mrazik

Nefandi si tolik

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

A ty po vaší výhře šeříš mufany, gratulace

Reagovat
smazaný uživatel

A řešíš taky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

V celým souhrnu je nablito hlavně od Vas. Vy respekt nikdy mít nebudete.

Reagovat
Hai

Reagovat
smazaný uživatel

Ahaa, to som rád.

Reagovat
Godwinson

Však to byla vždycky nejkokotštější fanouškovská skupina tady na webu. Jen mají postupem času čím dál menší konkurenci. Což je bez těch těžkých vah jako byl prospera a spol. dost pozoruhodný

Reagovat
nani92

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Bayern +

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

To bych nerekl, na uplnou spicku nemeli. Prvni misto drzi suverenne Juventus a za nim duo z PD.

Reagovat
Swarley

Reagovat
niflheim

Reagovat
vladis271

Reagovat
icka

Reagovat
raduinho

Reagovat
hilarious

Toto je velmi vyzrálý příspěvek, ještě, že ty neřešíš mufany..... Vy tu taky občas dokážete blít samý perly

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham před sebou má londýnské derby proti Tottenhamu a do toho nezasáhne Aboubakar Kamara. Manažer Claudio Ranieri francouzského fotbalistu dočasně vyřadí z týmu, Kamara bude potrestán za potyčku se spoluhráčem Aleksandarem Mitrovićem.

Reagovat
havrys99

Reagovat
Swarley

Sokratis perfektně

Reagovat
Swarley

vedle, ale uvidíme, třeba to bude mít i v souhrnu své opodstatnění

Reagovat
smazaný uživatel

respekt

Reagovat
Swarley

na EF to může znamenat cokoliv, musíš být konkrétnější

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ďuriLFC

Ta obrana nieje taka ako pred 2 mesiacmi ale je to logické podľa mňa. Absolútne pod kontrolou to mala obrana TAA Gomez VVD Robbo a v takom zložení sme nehrali už skoro 2 mesiace. Snáď od ďalšieho zápasu už budú spolu.

Reagovat
Remt

Už jsem se na to tady na foru ptal ale nedostal jsem pořádnou odpověď - Kdy se tedy chystá na návrat Gomez? 6.12. tu byl článek, že má zlomenou nohu - to už je ale měsíc a půl, proč už není zpátky? :D TAA tuším psali, že vynechá dnešní a příští zápas a pak by měl být ready že?

Reagovat
smazaný uživatel

200. pre rešpekt a titul LFC.

Reagovat
Sandstorm

Takže po dnešku ztráta tři body na top 4. Když to prebiral Ole, bylo to 11 bodů. Uvidíme jak Tottenham, ale myslím, že bychom mohli zabojovat i o třetí místo.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že Spurs ty absence hráčů přišly do tak lehkýho losu

Reagovat
Whitemedia

Sarriball ❤

Reagovat
Nikikrew

Blade napokon este mal aj pravdu

Reagovat
Whitemedia

jako nás bylo víc, co jsme Sarriho nechtěli.. blade to jen tahal do extrému, až s tím začal být otravný

Reagovat
Nikikrew

hej ? to som teda nevedel. Skor som bol zato, ze tuto zmenu vitate

Reagovat
spider_8

Wtf

Reagovat
Whitemedia

kde jsi byl zavřený od května do července?

Reagovat
Nikikrew

Tak nedalo sa neprehliadnut spory medzi vami a Bladom aj ked som tomu nevenoval az tak velku pozornost, a preto som si myslel, ze ste za neho radi no

Reagovat
blade115

Lol, jsme tu byli se Svatým dva, ostatní jste byli buď neutrální, nebo spíš pozitivní. Ale je fakt, že vyloženě nadšenej nebyl nikdo.

Reagovat
Whitemedia

určitě jste jediní nebyli, vždyť jsem i psal, že ze Sarriho nemám vůbec dobrý pocit a že v jeho úspěch u nás nevěřím a několikrát jsme si tu tak dobře notovali u Jardima.. akorát, že ty jsi pak začal být nesnesitelný a moje veškerá nedůvěra k Sarrimu šla stranou a Svatej spíš nezvládal vyhazov Conteho než příchod Sarriho

Reagovat
blade115

Tak tys byl spíš proti Higuaínovi, mi přišlo...

Reagovat
Whitemedia

to taky no

Reagovat
Svatej

vinen.

Reagovat
spider_8

Já jsem byl taky jednoznačně proti Sarriho příchodu a hlavně proti odchodu Conteho, ale bylo to jasný už někdy od zimy, tak se s tím člověk mohl smířit.

Reagovat
blade115

Ok, to jsem nepostřehl. Respektive všiml jsem si, že jsi dost kritický, ale to až v průběhu sezóny, tak jsem myslel, že jsi k tomu postupně dospěl...

Reagovat
spider_8

Tak ono v létě nemělo cenu se nad Sarrim vztekat a bylo lepší dát mu šanci, když už přišel. Což tak nějak pořád platí, ale to nic nemění na tom, že si nemyslím že by tenhle směr byl pro nás správný.

Reagovat
blade115

Njn, teď je to blbá pozice. Když vedení Sarriho vyhodí, spláchne tím všechno, co od příchodu udělal. Když ho podrží, můžeme velmi snadno za pár let zjistit, že jsme celou tu dobu šli špatnou cestou a musíme se vrátit na začátek. Nezávidím jim to, ale dostali se do té pozice sami.

Reagovat
spider_8

Jo, to máš pravdu. I pokud se nedostaneme do LM, tak už ten kádr bude přebudovaný podle Sarriho a nový trenér by nejspíš znamenal další přechodnou sezonu. To už bude možná lepší ho nechat dokončit práci. Ale ani potom bych moc nevěřil, že bychom s tímhle sterilním systémem mohli vyhrát nějakou velkou trofej.

Reagovat
blade115

Dost mu podle mého uškodilo, že tu už tři roky Guardiola buduje něco podobného, vlastně jen v bledě modrém. Pro většinu týmů tak není úplným překvapením, s čím že to vlastně Sarri přijde. Navíc PL je podle mě dost adaptivní liga, tam si týmy možná první sezónu z něčeho nového sednou na prdel, ale dříve či později se proti tomu naučí efektivně hrát. Tam je vítěz ten, kdo umí rychle reagovat, je flexibilní, kreativní a duchem pragmatik. Nebo si může dovolit každý rok vodit ty nejlepší hráče, jako Guardiola. Sarri nemá ani jedno, ani druhé. Vůbec nevím, proč byl tak přesvědčený, že Chelsea je pro něj jako dělaná. Podle mě nemůže být nic odlišnějšího. A předělávat to zase na jeho systém? Vždyť tady se víc buduje než užívá z vybudovaného systému... Ale to si tady můžeme povídat donekonečna, stejně to vždycky ztroskotá na tom, že tu není sportovní ředitel. To je naprosto klíčová postava každého klubu a v Chelsea je momentálně neobsazená. Jak to pak asi může vypadat...

Reagovat
spider_8

Je to tak. Conteho 3-4-3 se taky podařilo přečíst už někdy po půl roce, ale on se dokázal adaptovat a změnit systém. Škoda, že neměl hráče se kterými by ho mohl aplikovat. 3-5-2 se s dvěma schopnými střeďáky fakt hrát nedalo.

Reagovat
blade115

Mimochodem, já to měl teda naopak. Byl jsem proti Conteho odchodu, ale sralo mě to daleko míň než příchod Sarriho.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechcem byť zlým prorokom a je mi v podstate jedno, ale Higuain sa podľa mňa nepresadí, Michy mal dostať šancu. Možno sa nehodí do Sarriho futbalu, ale Sarri by sa mal v prvom rade viac prispôsobiť hráčom. Hrozný tréner fakt, čo by potom rozprávali tréneri ako Ancelotti, Ferguson, Klopp, Conte, ktorí vedeli hráčov využiť na viacerých postoch a vždy sa prispôbili kádru.

Reagovat
smazaný uživatel

tam by se momentalne neprosadil snad ani ronaldo, nevim na co by dosataval sanci typek, co se nedostal k nicemu ve valencii

Reagovat
smazaný uživatel

Pod Mourinhom hral nič aj Pogba a spol..michy ukázal čoho je schopný v BVB.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pogba je asi 10 000x lepsi hrac, ktery vykonost prokazoval DLOUHODOBE v juve a v repre. navic pogba hral slusne i za mourinha.

ja jsem cetl, ze herne to zas takovy zazrak v neemcku nebyl. kdyby byl batshuayi v bvb tak uspesny, tak by se snazili trochu vic ho udrzet. asi neni nahoda, ze ho zadny trener v chelsea do zakladu nikdy nestavel.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj dobrý hráč ako Pogba môže hrať zle pod nesprávnym trénerom / v nesprávnom tíme. A píšem, že Pogba a SPOL.

Michy sa presadil v Marseille, BVB aj v belgickej repre a v Chelsea nedostal šancu, lebo si tréneri nakúpili svoje kone a nie preto, že by bol tragéd.

Reagovat
smazaný uživatel

ok to se asi nema cenu bavit, kdyz jeho 5(!) startů v zakladni sestave v repre beres jako prosazeni se. a z toho jako za aspon trochu dulezity se da pocitat ten zapas na ms s anglii ve skupine, kde to chvilemi vypadalo, ze nikdo nechce vyhrat..

zbytek byly pratelaky nebo kvalifikace za rozhodleho stavu

Reagovat
Bayern +

Ancelotti vždy nie, u nás v druhej sezóne tvrdohlavo tlačil 4-3-3 aj keď nemal Robbena a Ribéryho.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea snad horší prasata než spurs.

Reagovat
Tolstobik

Chelsea dnes vypadala jako Mourinhovo MU

Reagovat
Mastný Chobot

Takto zle Chelsea nehrala snáď ani pred Mourinhovým druhým odchodom, to bolo príšerné niečo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
Greny

Nádhernej Sarriball bez střely na branku

FA by mohl dodatečné potrestat tu facicku Alonsa... Teda on Sarribje schopnej i kdyby dostal stopku ho tam postavit

Reagovat
masly008

snad ho nepotrestají,je slabý jak čaj,takže pro všechny dobře že hraje,teda až na chelsea.

Reagovat
nani92

Sarri: "Dajte mi Hazarda a 10 kusov dreva, a ja vám vrátim 11 kusov dreva"

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard má nejlepší sezonu v PL...

Reagovat
Golasso

Reagovat
Svatej

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
blade115

Reagovat
bbbauch

Reagovat
kvasha16

...

Reagovat
Infi

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
TopinB

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

ten druhy polocas byl fakt souboj kriplu... vykon chelsea, jakoze chudak higuain, to nemuze dopadnout jinak, ze si tam jeste zhorsi povest. takovy giroud tam dnes snad nedostal jediny normalni mic.

Reagovat
Whitemedia

centry do vápna se posílají jen když je tam Kanté.. jakmile se na hřišti objeví Giroud, tak tam zásadně neletí ani míč

Reagovat
Golasso

To bylo úplně stejné u nás On ty centry snad odpuzuje

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
LokoLFC

Podle mě mají hráči zákaz na něj centrovat, aby si nepoškodil účes.

Reagovat
smazaný uživatel

mne tohle prijde jako uplny opak popisu jeho pusobeni u nas.

Reagovat
Golasso

No já si pamatuju, že jsem tohle řešil každý rok. Když šel na hrot třeba Alexis, tak to tam kraje mydlily jak barana a pak přišel Giroud a ani jeden centr. Akorát je teda pravda, že u nás ty centry vázly všeobecně

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

tvle

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Golasso

KURVA

Reagovat
mr.Silver

Auu tak a jsme bez RB minimalne na rok ...

Reagovat
jacobT

Reagovat
Mikesh

Dpc

Reagovat
Edgewalker

Tak tohle je úplně v hajzlu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

To je silenost i na pohled

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

mně je to tak strašně líto...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Svatej

V tomhle klubu je je mozna tak 3-5 delajici svoji praci nadprumerne, z toho jsou to vsichni hraci. Trener, management a vetsina hracu ma vykonnost za vylizprdel a taky to vypada na vysledcich.

Sarri se neprizpusobi, hrace necha hrat na postech kde nejsou uzitecni, nedava jim ani sebeduveru a jeho schopnost komunikace s hraci je stejne mizerna jako jeho schopnost vyhodnocovat, kdy poslat spravny hrace na hriste. Nejlip Hazard hral prekvapive ve chvili, kdy byl na kridle, to je vskutku sokujici.

Co mi ale paradoxne lezlo na nervy vic nez vysledek zapasu byla ta odporna ubozarna s polehavanim na hridti od hracu Arsenalu. Fakt bych si normalne tipl, ze se na zemi provaleli dohromady 15 minut a az na Guenda totalne bez zaminek. Fakt me tenhle neherni aspekt vzdycky dovede vytocit k nepricetnosti.

Jedeme dal, 6. misto si pro nas nedojde samo, tak je pekny, ze tomu jdeme naproti. Temer kazdej clovek v klubu by se nad sebou mel zamyslet.

Reagovat
Greny

Tak Bellerin tam taky neležel jen pro nic za nic

Reagovat
Svatej

Vidis, na neho jsem zapomnel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Golasso

Mně se to zdržování taky nelíbí, ale vy byste za stejnýho stavu hráli taky tak . Zažil jsem to nejednou.

Nejvíc k dokonalosti to ale dotáhli letos MU na OT ještě za Mourka, ti doma zdržovali už od poločasu

Reagovat
Svatej

Hlavne bychom gola nedali i s 30minutovym nastavenim, vadi mi to spis z principu, nezavisle na vysledku..

Reagovat
miezto

3x vám smrděla červená ve vzduchu...

Reagovat
Hokaido

Mě teda spíš dneska srala ta facka Alonsa a prasárna Barkleyho na konci. Nejsme Spurs, tohle bychom si měli odpustit.

Reagovat
Svatej

Alonsa jsem nevidel, Barkley je prase

Reagovat
Greny

Alonso by měl dostat trest... aspoň by dostal šanci Emerson... Nebo kontumační prohra, kdyby ho náhodou Sarri i tak postavil

Reagovat
icemike

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je na Stamford bridge ten pes zakopaný?

Conte urobil titul, potom bieda. Naťahovanie s ním. Čakalo sa na Sarriho ako na vykupiteľa a po pomerne dobrom začiatku, keď sa zdalo, že to pôjde, zas nič moc... ak teda nenapíšem bieda.

Reagovat
Svatej

Klub prisel o osobnosti, ktery mu davaly dusi a smer, ted je to amaterskej chaos a byla otazka casu, kdy se to naplno projevi. Bude to jenom horsi.

Reagovat
Coutinho10

tak tohle jsem snad ještě neviděl ve studiu na beIN Sportu byl Mourinho a jelikož poločasová pauza byla malá, tak pokračovali ještě dalších 15 minut během 2. poločasu v otázkách na něj https://ibb.co/vx7ytwM

Reagovat
Mikesh

Taky mě to sralo

Reagovat
smazaný uživatel

to bych si vypl zvuk

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Nikikrew

Super, vyhra prisla velmi vhod, ak by sme to dnes nezvladli, LM by bola asi v pase.

2 polcas uz slabsi ale to sa vsetko odvijalo z polcasu prveho.

Takticky velmi dobre zvladnuty zapas, to treba Emeryho pochvalit. Stiahnutie Lacy som opat nepochopil, Elneny s Guendom v strede, to bol docela slusny joke.

Bellerin ma velmi mrzi, konecne dnes ukazal nam vsetkym, ako je pravom jednotka na RB a sudiac podla videa hore, bude na dlho out . Chceme hrat o najvyssie priecky ale ked je polka obrany zrakvena na rok, to sa proste neda.

Ak by sa dalo, chcelo by to aspon niekoho na to hostovanie, Lich alebo AMN tam nehraju dobre.

Chelsea fakt mega slaba, naozaj si nepamatam horsi vykon na ES z ich strany. Sarri bude asi saso, chudak Kante.

Reagovat
Golasso

K těm střídáním...

Laca byl utavený, on i sám během odchodu uklidňoval fans, když bučeli. Střídání dávala smysl v čase, kdy přišla, ale hned vzápětí se zranil Bellerin. Následně AMN, který měl hrát nějakou výpomoc při kombinaci a vyvážení míče, musel zaskočit na RB a do té zálohy musel přijít někdo, kdo tu pozici zastane. Nikdo takový tam ale není... tak musel Elneny a bránilo se do zmagoření.

Reagovat
Nikikrew

Lacca bol dnes platnejsi ako Auba, lepsie si kryje loptu od brany. Ak bol unaveny ok, ale to len tazko mozeme vediet. AMN bol ok striedanie, Elneny ako tak. Kazdopadne ma sere, ze ho akosi casto strieda ked je nas najlepsi hrac na ihrisku

Reagovat
smazaný uživatel

tak aubu tam imo nechaval na brejky, kde ho mohli puvodne podporvat prave cerstvi iwobi s amn

Reagovat
masly008

elneny hrál post arona,nejvysunutějšího záložníka,to by zvládl i mesut,ale bylo to zbytečné,když jsme chtěli jen bránit,takže pochopitelné.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozne dulezita vyhra pro Newcastle dnes. Neco mi rika, ze se timhle v konecnym souctu zachranej.

A dva goly Schär.

Reagovat
kissak

Konečná zápas na který se dalo koukat a se skvělým výsledkem pro nás.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal je zakletý nebo co? Každou sezonu minimálně 1-2 hráči zranění aspon na rok.. Letos už Holding a Bellerín a to je sotva půlka sezony

Reagovat
Mastný Chobot

sranda, že sú to vždy hráči, ktorí majú životnú/výbornú sezónu. Sranda, no.

Reagovat
Nebelung

Reagovat
nani92

ale aspoň už vieme, že to nebolo Wengerom

Reagovat
Golasso

To být klidně stále může. Podle mě Wenger do značné míry pokazil zdraví Wilsherovi přetěžováním v mladém věku a asi trochu i Rambovi. Těžko říct, jak to je u ostatních.

Reagovat
LAĎA_Z_MADRIDU

tak tak, jeden viník je z kola venku. i tak je to ale napováženou

Reagovat
havrys99

Reagovat
Minister

+ Welbeck

Reagovat
Edgewalker

Nechápu to. Já už bych se ani nedivil, kdyby bylo přímo pod stadionem nějaké prastaré keltské slepičí pohřebiště

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal vyvine tlak na balon > okamžité ztráty

Arsenal se zatáhne > přesouvání míče ze strany na stranu

Standartky a hráči Arsenalu si hlavičkují sami, nebo si přihrají na bližší tyč a 1v2 se stejně dostanou do střely z malého vápna.

Ve vápně jenom Koscielny a nikdo ho nepokryje.

Momentálně ve hře CFC není nic pozitivního, žádný hráč si nezaslouží pochválit, systém vůbec nefuguje ani nejde vidět že by ti hráči dávali maximum, místo hecování se po každé chybě spoluhráče Alonsové, Williamové vztekají jako by nehráli ještě hůře.

Vidím to tak, že Higuain přijde, dokud nepřijde, budeme hrát úplně stejně, potom budeme hrát stejně a doufat, že se dokáže přizpůsobit PL a mezitím bude top 4 pryč a zjistí se, že na to aby systém mohl fungovat se potřebuje dalších 200 mega a kdo ví jestli.

Reagovat
vitasrp

Mě poslední dobou strašně nebaví, jak je ten tým neškodnej směrem vpřed. Jedna věc je, že tomu určitě nepomáhá to, že se snažíme hrát dominantně, poněvadž těm ofenzivním hráčům, respektive jejich nekvalitě, by spíš sedělo hrát do otevřený obrany na brejky. Jenže to je prostě protiklad vize trenéra, nebrali jsme ho kvůli tomu, aby hrál defenzivně, ale aby nás naučil dominovat.

Problém ale je, že Pedro má sice senzační náběhy, jakmile jde ale jeden na jednoho, tak je vesměs o ničem, Willian dá za sezónu čtyři branky a prostě obraně soupeře nezatápí. Hazard je jiná třída, jenže je na to úplně sám.

No a nakonec ona ta záloha je snad i větší problém než útok. Tam totiž není vůbec nikdo, kdo by pravidelně dával branky. Kanté dá tak 3-4 za sezónu, Kovačič ani to a Jorginho zase neumí vystřelit.

Ten tým může dominovat, jenže bez útočníka mu bude chybět někdo, kdo by to pravidelně zavíral ve vápně. A vzhledem k charakteristice záložníku tam zase není hráč, který by to kvalitně zavřel z druhý vlny, ořípadně dal gól z dálky.

My od toho Higuaina budeme potřebovat tak 10 branek za ten zbytek sezóny, to jsou slušný nároky.

Reagovat
Hokaido

U Jorginha vidím ještě jeden zásadní problém. Flopy jako třeba Carroll, Benteke nebo di María měly ještě docela slušnou resale value. Je celkem jistý, že třeba za kladivo jako Benteke nějakej tým z PL dá ještě slušnou částku. Ale kdo by dal něco za Jorginha? Maximálně tak Sarriho budoucí klub, jinak asi nikdo nikdy nedá třeba 20 M za takovýho posouvače balonu, kterýmu je 27 a bere 150k liber týdně.

Reagovat
Mastný Chobot

vybavte mu anglický pas a hneď sa niekomu vo West Hame zdúri cikula

Reagovat
Hokaido

To radši ať si ho vezme zadarmo Juventus, až mu skončí smlouva.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

Hráč o kterýho se ti začnou ihned přetahovat dva velkokluby, pokud zjistí, že je k dispozici, určitě budete udávat do West Hamu.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo z Itálie to určitě dá, má tam dobrý jméno, tak proč ne? Takových bylo

Reagovat
smazaný uživatel

Guardiola ho už jednou dost chtěl na pozici kterou stále nemá vyřešenou, podle mě by ho v létě bral znova

Reagovat
smazaný uživatel

to by vlastne mohlo davat smysl

Reagovat
elChe
Reagovat
technecium

Kdyby s Jorginhem hráli v záloze alespoň trochu kreativní hráči, co si s míčem umí poradit, tak bys na něj nahlížel o hodně jinak.

Isco - Jorginho - Paredes a máte zálohu jak víno. Ale protože tam máte úžasnýho, ale v tomhle stylu zbytečnýho Kanteho a pak další kopyta jako Kovačiče nebo Barkleyho, tak to je jasný, že u vás nebude excelovat. Jorginha jsem chtěl do Barcy. Ale teď když přišel Arthur, tak už je zbytečný.

Reagovat
vilp

WTF? Co chceš jako dát Paredesovi s jeho pohybem za roli? Ten jedině jako regista. A Jorginho je sám o sobě nekreativní a zpomalující každý útok až až.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně by mě zajímalo kdo bude bránit

Reagovat
vilp

Tak to už je druhá věc, že Jorginho a Isco dozadu prakticky neexistují. A hlavně u toho prvního je to jen další velký problém.

Reagovat
technecium
Reagovat
Hokaido

Super.

A stálo by to asi tak jen 180 milionů a posadili bychom nejlepší DM na světě.

Reagovat
technecium

To byste prodali za 120

Reagovat
Whitemedia

ta záloha by v PL vyhořela..

Reagovat
technecium

Záloha City tvořená ještě ofenzivnějšími hráči vyloženě hoří...

Reagovat
Bayern +

Akurát, že Fernandinho je úplne niekde inde narozdiel od Jorginha.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
technecium

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
technecium

To jsme viděli v repre například... Je to jen o tom, jak je umíš dosadit do systému v týmu. Jinak si myslím, že to jsou hráči na podobné úrovni.

Reagovat
Bayern +

Tak to určite nie sú, už len skúsenosťami je Ferdo na míle vpred, keď už nič iné neberiem v úvahu. A defenzívne taktiež celkom jasne vyhráva.

Reagovat
blade115

Reagovat
vilp

To by nefungovalo ani náhodou, Paredes s DDR v Ř

Reagovat
vilp

...v Římu nefungoval a i proto odešel.

Reagovat
smazaný uživatel

kovacic je lepsi nez nejaky paredes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Reagovat
Whitemedia

Kovacic je úplně jiný než nějaký Paredes, je zbytečné to srovnávat..

Reagovat
Greny

Ono by klidně stačilo ono by klidně stačilo Kovacic, Kante, Isco

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

Jorginho a flop? WTF? Super hráč, kterýho ale pořadně nevyužijete dokud budou kolem něho hrát Barkleyové, Kovacicove a Willianove...

Reagovat
technecium

Reagovat
Sandstorm

A PSG, City, možná i Barca by za něho zaplatili hodně...

Reagovat
Hokaido

Vy jste blázni.

Reagovat
Sandstorm

Spíš ty jsi tak trochu magor.

Reagovat
Miguel19

Lol..

Reagovat
Hokaido

Tím neříkám, že je flop. Viz pod prevkem:

Neříkám, že bych ho hned odstřelil, to vůbec ne, ale přeci nemusí hrát každej zápas

Reagovat
Whitemedia

člověk by se k Sarrimu choval úplně jinak, kdyby byl ochotný posadit hrozně hrající hráče na lavičku.. jenže on to neustále ignoruje, což mě šíleně vytáčí a začínám pak být alergický na hráče(třeba Jorginho), který za to v podstatě ani nemůže..

Reagovat
kvasha16

Reagovat
PhilipS

Můj ty smutku. Ty jsi tak vedle až to hezký není. Já bych Jorginha bral do Arsenalu okamžitě. Data má úplně vynikající. Je jasný, že druhou sezónu bude mnohem lepší

Reagovat
Hokaido
Reagovat
tunkic

Zrovna dneska vypadal uplne v klidu, kdyz odchazel...jeste burcoval tym a s Emerym si taky normalne podal ruku..

Reagovat
C-M@ster

Asi nějakej tamní Ovčáček řádil

Reagovat
Sandstorm

S příchodem Higuaína půjde Chelsea herně nahoru. Sarri tomu ani nebude muset moc přizpůsobovat hru.Ta hra už taková je, ale chybí tomu právě někdo jako Higuaín. Ještě to bude zajímavý závěr sezony. Pro mě momentálně jsou nejvíc na odpis Arsenal a Tottenham pokud nikoho nepřivedou.

Reagovat
PP

vážně si tolik slibovat od Higuaina? Jinak my máme poměrně slušnou lavku a nezranit se nám prakticky celá obrana naráz, tak by jsme nebyli v takové mizérii.. Co nám chybí je kreativní záložník, přitom nám sedí na tribuně Ozil..

Reagovat
smazaný uživatel

kdo vy ma slusnou lavku? vy jste soucast trenerskeho tymu arsenalu, ci dokonce hrac pane PP?

Reagovat
Golasso

Tvl, já myslel, že experti, kteří tohle řeší, už dávno zmizeli a ono houby...

Taky normálně píšu MY namísto Arsenal, mnohem líp se to píše i čte, navíc i fans jsou součástí komunity kolem klubu. Stejně tu každý podle nicku zhruba ví, kdo komu fandí a když ne, tak jednou klikne...

Reagovat
Whitemedia

Sarri: „I am extremely angry. Very angry indeed. This defeat was due to our mentality… This is something I can't accept… I thought we'd overcome this issue… I'm not happy at all… This group of players are extremely difficult to motivate.“

a je to tu

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda, že to prostě vůbec nevypadalo odehrané naplno, už několik zápasů po sobě

Reagovat
Busby babes

to zni jak Mourinho u nas.

Reagovat
Whitemedia

podoba na hřišti, podoba na tiskovce..

Reagovat
PP

nebo u nich.. Byť u vás byl mnohem větší kretén. Nicméně i tak se od vás nějací našli, kteří jej omlouvali..

Reagovat
smazaný uživatel

u vas doma byl mourinho pane busby ? nebo u koho u vas ?

Reagovat
Busby babes

zkus hadat...

Reagovat
Mimalu

Hmm, na takové prohlášení je dost brzy, ale že by nutně byl daleko od pravdy si nemyslím. Ty naše dlouhodobé sinusovky o něčem vypovídají a toto bude taky jeden z těch důvodů. Ten hlad po úspěchu na hřišti prostě cítit není, nemalá část týmu je tvořena hráči, kteří na top level nemají, neměli a nikdy mít nebudou.

Přesto jsme v situaci, kdy hned několik hráčů i přes dlouhodobě chabé výkony mají téměř jistý základ, to se potom není čemu divit že to začne postupně stahovat dolů i ty lepší. Mrzuté že si alespoň na tomhle nedal klub říct od Conteho, když už něco nám měla minulá sezóna dát...

Reagovat
spider_8

Tak sami jsme se do téhle situace, kdy hráči mají větší slovo než trenér, dostali. Willian měl letět okamžitě po tom, co si dovolil ke Contemu, to samé někteří další hráči. A taky se mi nelíbí, jak teď všechno přizpůsobujeme Hazardovi a v podstatě jsme odkázáni na to, jestli se ozve Real a on nám pláchne. Občas si říkám, že by bylo lepší, kdyby odešel.

Hlavně, že se loni nadávalo na Conteho, že neumí vycházet z hráči, přitom teď už je to třetí trenér v řadě...

Reagovat
Mimalu

Jako s tím Hazardem mám pořád strach co by mohlo nastat bez něj. Za prvé je to fakt hráč na kterého se suverénně nejlíp kouká a i z části kvůli němu to stejně o víkendu zapnu, v paralelním vesmíru bych chtěl vidět jak si poradíme bez něj, ale v tom našem mám pořád v koutku duše přání, aby prodloužil a zůstal. Na můj vkus jsme zašli až moc daleko na to, abych jakkoliv věřil v bezbolestnou přeměnu a spíš se toho dost bojím...

Řekl bych že Conte to dost silně schytal spíš venku, tady v bublině EF mi přijde že naopak je brán (řekl bych po právu) za oběť...

Reagovat
icemike

jen do nich

Reagovat
Whitemedia

Ono totiž v minulosti v Chelsea vždycky zabralo, když se trenér podobně vyjadřoval k hráčům.. Willianova dcera už žhaví instagram.. že by další trenér, kterého hráči zaživa pohřbí?

Reagovat
Mimalu

Tak přístupy tu byly různé a krizi nepřežil žádný trenér, jestli má v tichosti šoupat nohama nebo vybouchnout těžko říct, třeba druhý rok po sobě, druhý trenér co začne ventilovat pocity někoho nahoře za nos chytí...

Reagovat
Greny

Víš co bude největší prdel... Že si stěžuje ale další zápas v lize postaví tu stejnou 11ku.. možná místo Hazardu tam pošle Higuaina

Reagovat
smazaný uživatel

tak ti hráči hlavně pohřbívají Chelsea, a to by si management mohl už uvědomit.

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Busby babes

skoda toho Poolu, mohlo to byt idealni kolo. par tydnu zpatky za sny o top 4 byl mslem vysmech, ted jsou to 3 body. Ole.

Reagovat
Malresi

Ole and Solskjaer has won it

Kde su tie casy, ked som bol red devil

Reagovat
smazaný uživatel

Sarri: 'This is not a team that is going to be well known for its battling qualities, but we need to become a team that is capable of adapting, possibly suffering for 10 or 15 minutes, and then playing our own football. Today we didn’t play our own football.' #ARSCHE

Podle mě jasný problém dneška, kdyby se začalo naplno a neodevzdalo se prvních 5 balonu ten první tlak by byl mnohem menší, bez golu v prvních minutách to mohlo být úplně jiný zápas

Reagovat
vilp

Marcos Alonso: Crosses 18/19 PL - 7/72 (8%)

Reagovat
Whitemedia

a to beztak těch sedm centrů stihl během prvních týdnů sezony, kdy vypadal, že bude stejně božský, jako v sezoně 16/17

Reagovat
formic81

Parta mych retardovanych kamaradu si skutecne mysli ze Bellerin je na stejny urovni jak Kaderabek. Dejte jenom palec nahoru at jim to muzu vyfotit ze to jsou uplny dementi. Diky

Reagovat
smazaný uživatel

jak se chtel pochvalit, ze ma retardovane kamarady

Reagovat
Nebelung

*že má kamarády

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papanegra

mají pravdu.

Reagovat
Nebelung

Reagovat
smazaný uživatel

Kadeř je lepší no

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Malresi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Greny

Ehm... A kdo má mít jakou motivaci? Sestavu mají jistou, náhradníci lavičku jistou... A Hazard a Kante mimo pozice kde se trápí

Reagovat
TheMally11

OT:

po 5 minutách na trávníku si otevřel Lord Řezníček střelecký účet v Belgii! tohle Plzeň prokoučovala

Reagovat
Nikikrew

Monaco

Reagovat
icemike

No, todle je zle. Systém se rozpadl, nic nefunguje a nedá se to na to dívat. Luiz nemůže mít každý zápas asistenci. Potřebujeme repre pauzu jako sůl... A idealne, aby nikdo neodjizdel. Hodně, hodně, hodně práce...

Reagovat
smazaný uživatel

hrozné výsledky

Reagovat
avicii

zajtra vyhra domacich v oboch zapasoch

Reagovat
havrys99

Reagovat
Kokesh

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
spider_8

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAĎA_Z_MADRIDU

giroud tam byl pozdě no... oh wait

Reagovat
Benzema

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Nie je nejaká stránka o športových zápasoch s ich rozpisom v jednotlivých TV?

Reagovat
nani92
Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Lacko_Boh

TEN CHALAN Z KLOKOCINY PISE KOKOCINYYYY

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
wyqinac

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Je

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

heh Chelsea nedat ani gol Arsenalu, este ze pride ten Higuain

skoda Watfordu dnes by to boli same 1

Reagovat
LAĎA_Z_MADRIDU

OMG ten Higuain je nějaký kanadský žertík? Fatso zhubnul, rozvádí se že potřebuje prachy, nebo co za tím má být?

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Ahoj, sepsal jsem článek o Marcelu Bielsovi. Snad se vám bude líbit a zjistíte o něm něco nového http://bit.ly/SilenyGenius

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec jsem ho předtím neznal, díky.

Reagovat
smazaný uživatel

dobrej clanek, dik

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
lajka30

Reagovat
Hyrax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda, díky. Bielsa je borec

Reagovat
Svatej

Skvelej clanek, dekuju

Vymenime za Sarriho

Reagovat
smazaný uživatel

Bielsu nechcete , ver mi.

Reagovat
Svatej

Clovek, kterej by nakopal ty elitarsky primadony v klubu doprdele ? to je sen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Nejlepší článek, co jsem za dlouhou dobu četl. Člověk má hned chuť zapnout Leeds a být toho aspoň trochu součástí. Dobrá práce.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky Leeds určitě doporučuju, akorát je škoda, že nebývají tolik v TV, takže často nejsou ani streamy...Jinak Bielsa dokázal, že jde hrát skvělý fotbal i s tím, když nemá trenér nejlepší hráče z celé ligy. Někteří si stěžují, že jim nepřišel ten a ten hráč, Bielsa naopak radši zapojuje hráče z akademie a trénuje ty stávající, aby si navykli na ten jeho způsob hry. Ten je sám o sobě fantastický a když se jej hráči naučí, výsledek stojí za to.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Wow paráda

Reagovat
maraynwa

Reagovat
Pigeon

Velmi dobrý článek Máš dobrý cit pro to, jak články skládat, aby byly čtivé, ale ještě bych ti doporučil se "vyčíst", protože věty jsou často strohé.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky, jsem si toho vědom. Nejsem spisovatel ani novinář, spíš jsem jenom chtěl, aby se lidi dozvěděli více informací o Bielsovi, takže vím, že to mohlo být čtivější a hezčí...

Reagovat
Le Gunner

To přijde časem, začnou ti ty slovíčka nabíhat samy. Jen nepřestávat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
protiproudu

Super text. Jak mě fotbal tolik nezajímá, tak tohle jsem dal s chutí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheMally11

Cením si toho

Reagovat
smazaný uživatel

krasa dik

Reagovat
Wazza228

Reagovat
Jardin

Reagovat
Čenda

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

Díky všem. Už jen díky tomu za to ta práce stála

Reagovat
R22

super čtení

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
FUnk

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
kaaspis

Opravdu dobrá práce s dovolením přeposílám kamarádům

Reagovat
smazaný uživatel

Díky, jsem jedině rád

Reagovat
Melda

Perfektní článek, chtělo by to celou knihu.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky. Určitě by si ji zasloužil, v češtině o něm nic není

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
BrainBlender

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern +, tie Coadyho dlhé pasy >3... to sa naučil od Stevieho či Xabiho

Reagovat
smazaný uživatel

3>*

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je penis?

Reagovat
Mastný Chobot

Ale zastrúhaný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

* pozoruje Boatenga

Jo, paráda, keď začnú dávať s Nevesom tak radosť sledovať. On je myslím prerobené DM, tak možno aj preto také návyky. Ale tá pozícia "libera" medzi typickými CB (Bennetom a Bolym) mu sedí náramne.

Akurát, že včera to bola sranda, čistokrvný CB bol jedine Bennet aj to pomalší a tiež to nie je žiadna skala typu Sol Bamba a na wingbackoch namiesto poctiváka Dohertyho ofenzívni južania. Ale aspoň to bolo zábavné.

Reagovat
smazaný uživatel

on hrával CM a DM v mládežníckych kategóriách LFC, hej. Ako každé trochu lepšie CM v mládeži LFC ho porovnávali s Gerrardom . Líderskými schopnosťami a dlhými pasmi sa naňho podobá, inak samozrejme nie.

Reagovat
Bayern +

Inak čo hovoríš na Wernera?

Síce je to Nemec a bude preferovať Bayern, ale bol by som rád ak by šiel ku vám. On proste klasická deviatka nie je, kvalít Lewu zatiaľ nedosahuje a na krídlo my potrebujeme v prvom rade technicky vybaveného hráča. Vy máte ten ofenzívny trojlístok pomerne hybridný a Maného by posadiť mohol, v zakončení je určite efektívnejší.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám ho príliš následovaného, ale podľa preferencií by sa Kloppovi hodil.

Hej, hej, premýšľal som nad motiváciou útočnej trojky (aj iných hráčov) do budúcej sezóny a či už príde tento rok veľká trofej alebo nie, motivácia 3-4 hráčov základnej zostavy pôjde dole a s tým spojená aj výkonnosť. Niektorí hráči nemajú konkurenciu a musia ju minimálne od budúcej sezóny začať viac cítiť. Či už získame titul alebo nie, minimálne hráči z útočnej trojky sa za posledné +/- 2-3 roky maximálne obetovali pre tím a vydali zo seba všetko, dosahujú svoj vrchol, preto je dôležité ten káder okysličiť minimálne jedným nadpriemerným / top menom do útoku (nehovoriac o iných postoch).

Reagovat
avicii

Ako on vlastne zahra na kridle? Ja by som ho bral urcite na hrot plus k nemu Harry Wilson a mame alternativy do utoku..

Reagovat
Bayern +

Zahrá, kukni si tie všetky tri! ( ) zápasy Nemcov na MS, na originál deviatke nevýrazný ale pohybovo super. Po presunutí na krídlo oživil hru náramne...

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
fenixLFC

som mal za to ze v lpsku je t klasicky hrotak, nie kridlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

To by byl pro ně úplně geniální nákup.

Reagovat
smazaný uživatel

Werner/Jovic + Sancho.

Reagovat
fenixLFC

sranda bola ako im vinagre skoro pochoval zapas, oba goly po jeho zlych prihravkach

Reagovat
Bayern +

No veď práve, dopredu fajn, dozadu strašný. Preto potom šiel na plac Doherty a o pár minút na to vyrobil zbytočný faul pred gólom na 3:3 pre zmenu Jonny

Celkovo to bolo bez obrán, Chilwell na to ako sa tu hodnotí bol ešte tragickejší ako Morgan. Ten tiež vyrobil rozhodujúci gól, Simpson snáď aj dva... u Vlkov zasa Bennet ten prvý úplne komicky.

Reagovat
Malresi

500. Pre stratu City

Reagovat
vladis271

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

uvidime, magnety som nabil takze mali by stratit

Reagovat
Sm0ker

City hrajou s nejvíc tragickým týmem, opravdu někdo věří, že ztratí?

Reagovat
REPLIKATOR

Ne.

Reagovat
TheMally11

Hrajou s Huddersfieldem ne s Chelsea

Reagovat
Coutinho10

ale efekt vymeny trenera obcas zafunguje, tak proc by nemohl i dnes ?

Reagovat
nani92

to by futbalový Boh nedovolil

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

dva dovody- 1,je to huddersfield- po cardiffe najslabsi tim v lige, ktori ani tu individuanu kvalitu prilis nema

2, proti city? bez sance

Reagovat
Coutinho10

bohužel se to naplnilo ....po 1. poločase ještě byly nějaký šance na překvapení, ale bohužel 2. gol z ofsajdu a bylo po zápase....Hudder měl jedinou šanci až na konci zapasu a to je malo

Reagovat
vladis271

Inak Shearer......je niekto lepší v kombinácii skvelý hráč+skvelý pundit? Mne on príde ako totáony fenomén.

Reagovat
Lacko_Boh

Gary Neville

Reagovat
vladis271

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Swarley

Reagovat
r.mrazik

....jinak čemu se ty jantari nade mnou smejou?

Reagovat
vladis271

hádam nejdeme porovnávať hráčske kvality Nevila a Shereara.

Reagovat
r.mrazik

To máš pravdu...porovnávat obránce a útočníka může jenom naprostý idiot

Reagovat
Swarley

skvelý hráč+skvelý pundit=Gary Neville, tady se není o čem bavit...

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
PP

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Nikikrew

Co ja viem, skor sa priklanam k Ferdinandovi

Reagovat
Whitemedia

Lepší asi není, protože toho brzy nechal kvůli práci manažera, ale hrozně mě bavilo poslouchat Lamparda.. no a pak teda samozřejmě Gary Neville no

Reagovat
smazaný uživatel

kompany

Reagovat
LokoLFC

Takové sejmutí Sterlinga a rozhodčí, že čistý.

Reagovat
r.mrazik

To je taková škoda,že toho vocase nevyhodili už v létě...mohli jsme být minimálně třetí

A hlavně by se na to dalo koukat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Garantujes?

Reagovat
r.mrazik

Jo

Reagovat
kiwwi

Akoze za 6 kôl stiahnuť na tretie miesto z 13 bodov na 4 (za predpokladu ze to Fulham dotiahne) je naprosto super... Je ale otázne, ako by to dopadlo, keby ho vyhodili skôr (pred týmto relatívne ľahkým žrebom)

Reagovat
r.mrazik

Ono sice řekneš lehký los...ale ty body udělat musel i tak

Navíc Mourek taky nehrál pořád jen se City a Liverpoolem

Reagovat
kiwwi

Jasné, sak my sme odovzdávali body komukoľvek... Je ale otázne, či by prišlo takéto momentum aj keby sme začali trebárs prehrou proti Liverpoolu, vieš co myslím

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Lacko_Boh

ja viem

Reagovat
r.mrazik

Jj,chápu...ale i tak si myslím že by se to zlepšilo...Oleho přístup by byl určitě vidět

Reagovat
kiwwi

Ach jo

Reagovat
Grahf

Darmian do Juve

Reagovat
Kixi Syhimour

Rico měl zdržovat, nikoliv vykopávat.....

Jinak Spurs se štěstím, remízovej duel

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs a remíza? Nemyslim si

Reagovat
Kixi Syhimour

Jakože jestli se vám zranil i Alli....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je to s náma špatný, ale na remízy tuhle sezonu nehrajem

Reagovat
Hokaido

Celkově ty poslední dvě minuty od Fulhamu byly úplně na facku. Takhle se nedá dohrávat zápas ani v mladších žácích.

Reagovat
Mates_Matesović

Neuvěřitelný, my už prostě nikdy neremizujeme Dneska hrůza, remíza by byla víc než spravedlivá. Nkoudou se tím centrem vykoupil, takhle si na něj uchovám aspoň nějakou hezkou vzpomínku. Jinak Alli bude snad v pohodě, bez něj jsme v prdeli.

MoTM Winks, dneska nejlepší a gólem to jenom korunoval.

Reagovat
Mato178178

Nedávno tu niekto písal že nehrajte dobre a u teba motm

Reagovat
FUnk

suche triko

Reagovat
matZz

Poche opět jen dvě střídní, vůbec nejsem překvapenej, že tu máme další svalový zranění. Čtyři nejlepší střelci týmu mimo hru? tak to je v hajzlu, ale zatím se držíme. Llorente může odejít klidně ještě dneska. Lamela by měl jít pryč v létě. Ve středu snad už Dier základ.

Reagovat
smazaný uživatel

za Lemalu.Ja by som ho predal tiež. Niekedy má náznaky, ale často fauluje, pravu nohu má len na podopieranie a efektivita žiadna. + injury prone

Reagovat
matZz

on umí zahrát skvěle, ale jeho výkony jsou z dlouhodobýho hlediska hrozně nevyrovnaný, nelze se na něj stoprocentně spolehnout. Když půjde do týmu, kde dostane větší čas na hřišti, tak to bude dobrý pro všechny. Za předpokladu že teda za něho přijde top náhrada.

Reagovat
fenixLFC

on ten kane je v tomto ohlade ,,prekliatie''. asi nijaka ambiciozna top nahrada nepojde robit back up kaneovi

Reagovat
smazaný uživatel

Na to mají Sona.

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem tvrdy k hracovi co nam na zacatku sezony udelal asi 12-15 bodu. Pockal bych se soudama minimálně do konce unora, protozeted asizase budemuset pravidelne hrat. Jako squadplayer je podle .e furt platny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

12-15 bodov? Ja si pamatam len na zapas proti WHU, a gól proti Brightonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Vitezny gol proti WHU i BHA, acko na vitezny gol proti fulhamu, acko na vitezny gol proti terriers (tusim), vyrovnavaci gol s Watfordem v poharu v posledich minutach. A to jenom zhlavy. Mel 3+2 v 5ti zapasech, kdy jsme tech golu davali jak safranu...

Reagovat
matZz

jo, to je pro něj typický, 3+2 v pěti zápasech a pak dva měsíce bída

Reagovat
smazaný uživatel

Tak GKN, kterého tu nekdo stavil nad nej, si může nechat zdát i o tom. Ja o Lamelovi žádný přehnaný mínění nemám a občas mě taky neskutečně sere, ale pořád umí rozhodnout zapas, každý souboj hraje do konce, maká jak kůň a dává do toho všechno. Neprodame ho za vic jak 25 mega. Koho lepšího na pozici 6. hrace do ofenzivy za to privedeme. Navic zahraje slusne kdekoliv vepredu. Rozhodně bych si ho nechal a pochybuju ze Poch to vidi jinak...

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel

eriksen>kane,son,alli,lucas, pokud by se zranil tak hrajem o střed,ale před arsenalem

Reagovat
vicinda07

PARADA, dotlacene silou vole, dolezite 3 body...Deleho zranenie velke minus, snad sa Moura dava pomaly dokopy a Bahrajn v Asian Cup zaberie Hugo dnes po dlhom case super vykon...inak penaltu v poslednych minutach na Llorenteho kludne mohol piskat, na Salaha by to bola jasna penalticka aj s kartou

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kixi Syhimour

hlavně, že fanda Totáče

Reagovat
smazaný uživatel

chce ist s davom a zapadnut

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně že fanda liverpoolu...

Reagovat
smazaný uživatel

alli taky na 4 tydny out,proti čukotce bych to videl na 3-4-3 Gazzaniga - Alderweireld, Sanchez,Vertonghen - Trippier,Dier,Winks,Davies - Lamela,Sterling,Eriksen

Reagovat
smazaný uživatel

Lamela prosím nie. Radšej ten N´Koudou.

Reagovat
janinho

podla toho co hovoril Pocche na tlacovke by mal byt Lucas uz 100% fit.

Reagovat
smazaný uživatel

Veľmi cenné tri body. Lamela, Trippier a Llorente o ničom. Lamela predovšetkým vypadol z tempa a akej takej formy, ktorú mal na začiatku sezóny. Veľmi som nespokojný s ním.

Naopak Lloris, Rose, Vertonghen a Winks skvelé. Alli ďalší na marodke. Ak chceme pomýšľať na akýkoľvek úspech v tejto sezóne, musí jednoducho niekto prísť. Hoci len na hosťovanie.

Reagovat
smazaný uživatel

Nějakej tip na příchody? Napadnul mě Cabaye jako volnej hráč do konce sezony. K ideálu to má daleko, ale jestli je problém s prachama a dostupností hráčů v v zimnim přestupáků, tak by i uhnětení něčeho takovýho mohlo dávat smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak mám byť úprimný, tak vobec netuším. Cabayem si nie som veľmi istý, či on je ten, kto dokáže okamžite nastúpiť k zápasu a byť prínosom v našom systéme. Tlačí nás momentále útok a CDM. Ja by som najradšej dal ešte šancu Janssenovi, ale Poche vie lepšie ako ja.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne no, to me jen tak napadlo jako "nahrada" za Dembeleho, kdyz sem videl, ze je volnej hrac. S Janssenem souhlas. Jinak taky netusim, kdovi jak sme na tom vubec realne s penezma.

Reagovat
smazaný uživatel

Werner, Ndombele, Doucoure, Fekir, Van Beek, Wilson. Len pár z mien, ktoré si z 99% nemožme dovoliť.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, s nikym z nich nepocitam.

Reagovat
smazaný uživatel

Fekir by byl sen

Reagovat
smazaný uživatel

Proc Fekir? Vsak ma 17 mesicu do konce smlouvy,k prodlouzeni se zrovna nehrne. Liverpool ho mel udajne v lete dohodnuteho za 40mega. Ted by nemel stat vic a jestli nemuzem dat za takoveho hrace 40 mega za takoveho hrace, tak co tu jeste zkousime?

Fekir, Malcom na hostovacku s opci, to DMko z Hoffenheimu a jsme good.

Reagovat
smazaný uživatel

Malcom teda neviem, jak by nám mohol pomocť. V Barce sa nepresadil (čo je ok, tam sa nepresadili i lepší hráči), ale po našich posledných skúsenostiach s hráčmi z Ligue 1 som mierne skeptický. Na druhej strane i Fekir je z Ligue 1, ale jaksi by som mu veril viac.

Reagovat
smazaný uživatel

No, ja vychazim z toho, ze jsme po nem udajne sli v lete. Ale hlavne teda, my z L1 tahali hrace za tri dresy a dve saly, co tam meli jakstaks dobry pulrok. Ja o nem vim prd, ale z L1 uz nejaka hromada kvalitnich hracu vylezla a jeste vyleze. Ale chápu tvé obavy,taky je mam a proto bych byl pro hostovacku s opci. Na tomse snad neda prodelat.

Reagovat
smazaný uživatel

Fekir může hned naskočit do zápasu a bude platný u Malcoma si tohle nemyslím, nemá zapasovou zátěž a kdoví jak je na tom mentálně. Ale jak píšete někdo se přivést musí. Fekir a ndombele by byla bomba, ale na oba nemáme peníze a kdoví jestli by k nám chtěli, když jim Levy nedá víc jak 100k.

Ve středu to musíme nějak uhaluzit s tím co máme jinak nám to může srazit sebevědomí a splachnout skoro celou sezónu.

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, na druhou stranu Liverpool z toho dealu asi taky nevycouval ze srandy. Má dvakrát operované koleno, plus o něm šly řeči, že se zrovna nepředře. Žádný přestup není bez rizika. Ale popravdě nemám žádné iluze a tady ty vlhké sny zůstanou jenom sny. Nepřivedeme nikoho.

Reagovat
smazaný uživatel

Všechno tomu nasvědčuje no

Reagovat
smazaný uživatel

To mě na tom hrozně sere. Že i tohle internetové polemizování o tom, kdo by byl nejlepší posila, je úplně bezpředmětné a i relativně logicky znějící spekulace můžeš rovnou odepsat, protože je ti jasný, že nepřijde nikdo

Reagovat
smazaný uživatel

Jsme na to celkem zvyklí, ale když už ani tahle situace nepřiměje vedení, aby doplnil kádr je to trochu mimo mísu pokud chceme mít nějaké ambice. Poche už ví koho chce prodat a s kým nepočítá, ale asi mu nezbyde nic jiného než vzít a milost GKN, Janssena, Llorenteho. Janssena bych tak nezatracoval, ikdyz nebyl golový tak vždycky makal na 100% a do rozehravky mnohem lepší než Llorente.

Místo přestupů se musíme spokojit s nechtěnými hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím o co Pochemu jde s tím Vinniem. Já jsem si ho celkem oblíbil, protože ty zápasy do kterých nastoupil ze střídačky, tak vždycky svojím pohybem oživil a často se přimotal k nějaké rozhodující akci, i když góly nedával. On musí stát v tréninku za hovno, jinak si to neumím vysvětlit. Nebo si ho Poch sám nevybral, když k nám přicházel. Fakt nechápu. Navíc tohle nemá Poch úplně v povaze a každý hráč pod ním, nehledě na to jak na piču hrál naposledy, většinou dostal další šanci.

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Teď má v juniorce za tři zápasy 1+3 to není špatné, určitě by ten půlrok mohl dohrát za áčko aspoň ze střídačky, když už nic jiného. A v létě se můžou rozhodnout co s ním.

Reagovat
cristiano.K.

v 60. minutě vsadím live sázku na remízu za 2000, to nemohlo jinak skončit

Reagovat
wild

mal si vcas vytiahnut

Reagovat
cristiano.K.

já na to nekoukal ani nevím, jestli to tipsport nabízí.

Reagovat
wild

Ked si dal live stavku, tak urcite ano

Reagovat
smazaný uživatel

Urcite ne. Jen pokud mel na tiketu jeste nejakou jinou udalost a ta uz by vysla.

Reagovat
cristiano.K.

měl jsem to solo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale kazdopadne mel vsadit ze nekdo vyhraje, tam musel byt na konci kurz kolem 10, za 2 kila a ma pojisteno..

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
cristiano.K.

teď jste chytrý, nekoukal jsem na to

Reagovat
Coutinho10

chyba

Reagovat
LokoLFC

tak to je mazec, poslat za 2 litry remizu, aniz bys videl hru

Reagovat
bbbauch

u tipsportu live nemues cash-outovat

Reagovat
smazaný uživatel

To se vždycky vyplatí

Reagovat
fenixLFC

chcem zapnut FMko a rozmyslam nad nejakym timom z druhej ligy s relativne dobrou akademiou. respektive koho by ste doporucili? derby?

Reagovat
smazaný uživatel

Akadémie tímov z Championship sú všeobecne menej kvalitné. Asi by som odporúčil Aston Villu.

Reagovat
Whitemedia

Leeds, AV, Blackburn

Reagovat
smazaný uživatel

HSV

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mimalu

jestli máš ambice postoupit, tak je to jedno, přísun financí posune jakýkoliv klub výš

Reagovat
smazaný uživatel

Leeds

Reagovat
PP

Leeds jo? Jak ten jsem nesnášel na přelomu tisíciletí.. Bowyer, Kewell, Smith..

Reagovat
Bayern +

Sheffield United

Reagovat
smazaný uživatel

Poch on Lucas Moura: "He was training today and he’s almost ready but we didn’t want to take the risk today."

Reagovat
YNWA__MSN

Kdy má být fit Joe Gomez a TAA??

Reagovat
Lacko_Boh

Tottenham

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

fuj, jsem dostal malem infarkt

Reagovat
13

Reagovat
R22

já bych se tomu nedivil, charakter na to má

Reagovat
13

To možná jo, ale Barcelona by byla hrozně hloupá, kdyby ho teď pouštěla pryč. Couts má sebevědomí momentálně nízko, ale do budoucna se ještě rozjede a po skončení Messiho budou Coutinha potřebovat jako sůl.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
13

A k tomu charakteru ještě. Nabídky od Barcelony a Realu jsou pro tyhle jihoameričany dost specifické. Až pokud by fakt šel k United, tak si definitivně řeknu že to je krysa všech krys.

Reagovat
Coutinho10

j, ja to taky chapu...neni prvni ani posledni a mrzelo me to, ale je to logicky, ze chtel zkusit udelat dalsi krok v kariere....5 let v jednom tymu je dlouha doba, ale stejnak si myslim, ze ten hate na nej uz pred odchodem do FCB byl ze strany LFC fans dost prehnany a mimo, protoze vzdy kdyz nastoupil, tak odvedl 100% vykon, takze kdyz uz nebyli spokojeny, tak melo bejt aspon ticho, ale pokud by preci jenom sel do United, tak uz bych ty reakce chapal, ale klidne je mozny, ze po prestupu do FCB ho fans Liverpoolu dost nastvali a zklamali, ze by to ted treba udelal, ale spis si myslim, ze uz se do Anglie i kvuli pocasi nechce vracet a pokud by chtel z Barcelony odejit, tak urcite mimo PL...spis Italie nebo Francie

Reagovat
13

Mimochodem až nedávno jsem četl na Liverpoolsky vyjádření Torrese k jeho tehdejšímu přestupu do Chelsea. Občas to prostě není černobílé a Torres dostal svého času větší hejt než Couts.

Čím lepší LFC je, tím hůře se budou tyhle přestupy chápat. Pokud vyhrajeme titul, tak už těžko třeba Firmino zdrhne s tím, že chce někam,kde je větší šance na trofeje.

Jediný kdo mě z odchozích hráčů doopravdy nasral je Sterling.

Reagovat
Coutinho10

toho Torrese bych si taky rád přečetl...to je ten článek Torres, stratený syn Anfieldu ? trošku jsem prolítnul 5. část, ale až tolik jsem z toho nevyčetl, takže to asi budu muset přečíst všechny nebo jestli to máš nějak v hlavě ještě, tak klidně mi to nějak stručně shrň....vypadá to, že to byl ten samí příklad jako Sterling, že chtěl jít do týmu, kde bude vyhrávat trofeje, ale rozdíl např. v porovnání se Suarézem nebo teď Coutinhem je taký, že oni nešli ke konkurenci, což je celkem zásadní, ale jinak souhlas, že Sterling mě štval asi nejvíc

Jinak pokud se zadaří ten titul, tak nejenom, že se bude hůře odcházet, ale ti hráči by už nemuseli mít ani tu touhu jít dál, když tady budou trofeje...tak uvidíme, kam se v následujících měsících a letech posuneme

Reagovat
cristiano.K.

nelitujme. Kdyby neodešel Sterling, tak dnes nemáme Firmina.

Jinak Real a Barca se pořád neodmítá...To by musel Real být dva roky bez LM a hrát okolo pátého místa.

Reagovat
Coutinho10

na druhou stranu když si vzpomenu, kolik toho Sterling zazdil

Reagovat
Bandita_Harry

pozri on zacal riesit ten prestup den pred zapasom s Watfordom minulu sezonu dovtedy boli vyjadrenia ze zaujem Barcelony mi lichoti ale sustredujem sa na Liverpool a podobne,keby odisiel skor a nebolo by to tak strasne nasilu a zranenia a picoviny tak by sa na to tiez pozeralo inak... druha vec je ci by zanho tolko dostali...ale neverim tomu ze keby na zaciatu minuleho leta povedal ze chce odist tak ze by do konca leta nebol prec

Reagovat
13

Tak to bych se i klidně vsadil, že to tehdy určitě řekl. To "zranění zad" proběhlo právě v létě a když si LFC dupnul, tak tehdy odehrál ještě podzim (mimo jiné nám pomohl se kvalifikovat do vyřazovacích bojů v LM).

Reagovat
Coutinho10

co se tyka toho leta, tak jak 13 pise, tak podle me chtel uz jit, ale Klopp ho nepustil a urcite by za nej Barcelona nedala tolik a navic Couts na podzim hodne pomohl, takze jediny, co trochu mrzi je, ze probehlo to zraneni zad apod., kdy se trochu chodilo kolem horky kase a byla to jenom otazka casu, kdy odejde, ale jak rikas, ze lepsi by to asi bylo, kdyby kolem toho nebylo takovy halo, tak by treba ty reakce byly mensi

Reagovat
Visca el barca

Vždyť byl po přestupu do Barcelony 3 týdny zraněný

Reagovat
Coutinho10

jo to jo, ale už v LFC se to táhlo v létě a na podzim, takže nemyslim pouze to těsně před přestupem

Reagovat
cristiano.K.

to byla karma

Reagovat
niflheim

A opačným směrem pošleme Sancheze a Fellu

Reagovat
r.mrazik

Nehraje taky spíše zleva?

Reagovat
mul

máte akútny nedostatok hráčov preferujúcich LW, treba kúpiť

Reagovat
r.mrazik

snad pak privedeme i Depaye...kdyz uz,tak uz

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
vladis271
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
FUnk

Reagovat
Euphael

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Ondiis

To je hrozný slovo

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
spider_8

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl bych začít trošku více sázet a chtěl bych si o sázení něco více přečíst. Zatím jsem narazil akorát na tuhle školu sázení - https://www.betarena.cz/rubriky/skola-sazeni/ . Určitě je tu hodně sázkařů, tak jsem se chtěl zeptat, jestli nemáte nějaké další tipy na jiné weby, články jak sázet atd. Díky!

Reagovat
FUnk

ban

Reagovat
vladis271

https://www.youtube.com/watch?v=wY3cJwsRttY

to bol neskutočne silný Liverpool.

Reagovat
FUnk

s těma knirkama vypadaji, že to hraji všichni 40+.

Reagovat
smazaný uživatel

legendárne sedmičky

Reagovat
krisa

Mislintat ofiko končí :-/

Reagovat
Corosian

Je to skoda, ale jestli je pravda, ze prisel do Arsenalu kvůli tomu, ze mu Gazidis slibil svoji pozici, kterou mu Raul vyfoukl, tak at klidne jde. Skvelej skout, ale na pozici DoF nemá žádný zkusenosti

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele