23. kolo
20.01.2019 14:30 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

Huddersfieldu k bodům nepomohla ani změna na lavičce, podlehl Man City

Huddersfield po minulém zápase vyměnil manažera, Mark Hudson ovšem při svém debutu úspěšný nebyl. Terriers podlehli Citizens 0:3 a zůstávají přikováni na dně tabulky. Hosté se zásluhou Danila, Sterlinga a Saného drží na dohled prvnímu Liverpoolu.

Už po dvou minutách se zásluhou povedené kombinace dostali manchesterští do šance. Agüero si vyměnil míč se Sterlingem, na brankáře Lössla si ale nepřišel. Branky se hosté dočkali až za další čtvrthodinu a nejvíce se na tom podíleli obránci. Walker ve velké vzdálenosti od brány poslal přihrávku na druhou stranu Danilovi, brazilský bek napřáhl k dalekonosné ráně, kterou ještě mimo dosah gólmana tečoval Schindler. Pro Danila se jednalo o premiérovou trefu v této sezoně.

Další větší příležitost se Manchesteru City naskytla až chvíli před poločasem. Fernandinho parádním vzdušným pasem nalezl Gündogana. Jenže německý středopolař si jej nezpracoval vůbec ideálně a musel pálit z otočky. Střela však mířila mimo prostor tří tyčí. V poločasové přestávce tak měl domácí Huddersfield stále určitou naději na zisk bodů.

Ovšem netrvalo dlouho a veškeré naděje Terriers vzaly za své. Citizens po osmi minutách druhé půle ukolébali soupeře pohlednou a přesnou kombinací na hranici velkého vápna. Sterling se nalevo vymanil ze sevření, předal míč a okamžitě pelášil na pravou stranu. Mezitím De Bruyne vyslal do křídla Saného, který odcentroval právě na rozběhnutého Sterlinga. Anglický křídelník se nemýlil a hlavou zakončil přesně do sítě.

Přihrávající Sané se po chvíli sám stal střelcem branky. Walker vystihl tristní rozehrávku domácích a nakopl dopředu na Agüera. Argentinec hlavou sklepl na Saného, jehož parádní zpracování a ještě lepší zakončení vedlo k navýšení vedení Guardiolova mužstva. Huddersfield ještě mohl na konci skóre zkorigovat. Do solidní střelecké pozice se dostal Steve Mounié, jenž však namířil svůj pokus kousek vedle brány. Tentýž hráč se v samotném závěru dostal do tutové šance, nicméně i napodruhé zamířil mimo.

Střelec poslední branky promluvil o odlišném herním projevu v prvním a druhém poločase: "Každý mohl vidět, že jsme hráli v druhé půli rychleji a byli jsme lepší pozičně. Manažer nás o přestávce trochu probudil. Nebyl naštvaný, vždy je vesměs pohodový, tedy většinou. Vždy se snaží dát nám řešení, co můžeme dělat lépe. A to udělal i teď," řekl Sané.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, highlights football.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
MCFC_8

0:3

Reagovat
t0mmy33MCFC

j aspon o 3 goly by to chtelo... musime dal nakladat vic, mam takovej pocit, ze letos by mohlo zase rozhodovat skore ...

Reagovat
MCFC_8

Presne ten pocit mam aj ja...inak dnes skoda Liverpoolu, 3 zo 4 golov luckerske, jedine pozitivum ze si nevylepsili o dost skore

Reagovat
Noustress

0:4

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
TerriersSKCZ

Preview na dnešný zápas Huddersfield - Manchester City: http://www.huddersfield.sk/club-news/huddersfield-manchester-city-preview/

Reagovat
TerriersSKCZ
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele