23. kolo
19.01.2019 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

V souboji Watfordu s Burnley se na branku čekalo marně

Kontroverzní neuznaní gólu ze závěru utkání se podepsalo pod bezbrankovou remízu na Vicarage Road. Všichni diváci ještě neseděli na svých místech a už se bylo na co dívat. Ve druhé minutě se hnal na branku sám Gerard Deulofeu a už při svém sprintu musel vidět míč v síti. Heaton byl ale jiného názoru.

Několik minut poté se po Deeneyho přiťuknutí dostal k míči Sema, ale jeho dorážku do odkryté branky vyrazil Tarkowski.

Hostům chvíli trvalo, než se dostali do tempa zápasu, ale kolem dvacáté minuty se poprvé osmělili. Barnesovo šikovné přehození na poslední chvíli odvrátil propadnuvší Mariappa.

McNeil se ve třiatřicáté minutě snažil kroutit míč z přímého kopu do branky. Ale v tomto souboji zvítězila nad záložníkem Burnley fyzika, která míč navedla pouze do boční sítě.

Zmarem by se dala nazvat zahozená šance Ashleyho Barnese o pár minut později. Útočník hostí se vynořil sám před Forsterem, ale vůbec netrefil branku. Z ne už tak dobré pozice, ale s podobným závěrem, se na druhé straně snažil prosadit Deulofeu.

Chris Wood se snažil překvapivou střelou z otočky otevřít skóre před koncem první půle, ale našel jen boční síť.

A ještě to nebylo všechno z úvodních pětačtyřiceti minut. Obrovskou šanci Troye Deeneyho zlikvidoval pohotovým reflexem Tom Heaton.

Burnley bylo aktivnějším celkem i ve druhé půli. Ale ani Bardsley, ani Hendrick nedokázali Forstera překonat.

Na druhé straně hřiště se pak Deeney probil hlavičkou přes dvojici obránců a následný odraz od jednoho z nich málem vedl k vytoužené brance. Ale Heaton famózním, reflexním zákrokem nohou udržel bezbrankový stav.

V samotném závěru se pak hosté mohli dočkat branky, ale ta byla pro ofsajd odvolána, a tak se oba celky rozešly smírně.

Autor: Adam Krajíček

Komentáře (1)

Přidat komentář
MCFC_8

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele