23. kolo
19.01.2019 16:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Newcastle United - Cardiff City 3:0

Hosté z Cardiffu důležitý záchranářský souboj vůbec nezvládli a po naprosto bezkrevném výkonu tak naprosto zaslouženě odjíždějí s třígólovým debaklem. Naopak Rafa Benitez si může libovat, jeho svěřenci totiž zase pro jednou opustili sestupová místa.

Cardiffu se vstup do zápasu vůbec nepovedl a inkasovat mohl již po pár minutách, když si na rohový kop Ritchieho naskočil Peréz a brilantní zákrok musel ze svého repertoáru tasit Etheridge. Po čtyřiadvaceti minutách ovšem předvedla defenziva hostí takovou laxnost, se kterou jim už ani brankář nemohl pomoct. Hráči hostí totiž zcela nepochopitelně uvolnili cestu obránci Schärovi, ten se s balónem dostal až do pokutového území, odkud jej pak chytrou střelou na zadní tyč poslal do sítě.

Na startu druhého dějství mohl druhou branku přidat Peréz, jenže si opět vylámal zuby na hostujícím brankáři. Domácí to však mrzet nemuselo - po hodině hry se totiž k rohovému kopu Ritchieho dostal znovu Schär a svým druhým gólem zdvojnásobil vedení svého týmu. V nastaveném čase pak ještě po přihrávce Rondóna upravil na konečných 3:0 Ayoze Peréz - na severu Anglie tak konečně mají důvod k radosti, naopak Neil Warnock se musí nad výkonem svého týmu pořádně zamyslet.

Autor: Víťa Srp

Komentáře (1)

Přidat komentář
NuFc23

Musime vyhrat !!!! 2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele