Premier League - souhrn 19. kola

16.01.2021, 15:39, aktualizováno 18.01.2021, 22:50
Komentáře a souhrny
Manchester United se na Anfield Road s Liverpoolem rozešel bez gólu a zůstává na čele tabulky před Manchesterem City, jenž porazil Crystal Palace. Leicester si poradil se Southamptonem. Tottenham veze body ze hřiště posledního Sheffieldu United, zatímco Chelsea ukončila čekání na výhru a v derby přetlačila Fulham. West Ham díky gólu Antonia ze začátku zápasu skolil Burnley a tři body v pondělní dohrávce oslavil také Arsenal...

Arsenal FC - Newcastle United 3:0

18.01.2021 21:00

Góly: 50. Pierre-Emerick Aubameyang, 60. Bukayo Saka, 77. Pierre-Emerick Aubameyang

Přestože manažer Newcastlu Steve Bruce avizoval velké změny taktické i personální, aby svůj tápající tým znovu nastartoval, na půdě Arsenalu se trápení Magpies jen prodloužilo. Ani osm změn v základní sestavě oproti minulému kolu s Sheffieldem United nepomohlo hostům k lepšímu výkonu, natožpak bodovému zisku, a z Emirates Stadium si tak odvážejí jasnou porážku 0:3. Hlavní zásluhu na triumfu Arsenalu má dvougólový Pierre-Emerick Aubameyang.

Ani s návratem Kierana Tierneyho či Thomase Parteye do základní sestavy se Arsenalu nepodařilo zlomit již tradiční střelecké trápení během prvních poločasů. "Kanonýři" však i tak měli utkání plně pod kontrolou a mohli se i ujmout vedení, když Sakův střílený centr tečoval brankář Darlow na zadní tyč vstříc volnému Aubameyangovi, jenž však z úhlu a v záklonu nedokázal usměrnit míč do zcela odkryté branky a trefil pouze brankovou konstrukci. Gabonský forvard byl takřka jediným hráčem na trávníku, který se dostával do zakončení, ovšem všechny jeho pokusy končily nezdarem, a když v závěru poločasu neuspěl z rohového kopu ani neobsazený David Luiz, šlo se do kabin za bezbrankového stavu.

To nástupy do hry po změně stran jsou ze strany Arsenalu zcela jiná písnička a i tentokráte tomu nebylo jinak. Svěřenci Mikela Artety působili rázem nebezpečnějším dojmem a během čtvrthodiny skórovali hned dvakrát. Lacazettovu ránu ještě výborně zneškodnil pozorný Darlow, ovšem v 50. minutě po rohovém kopu Newcastlu podnikl Arsenal rychlý protiútok, který nastartoval Thomas Partey pohotovou kolmicí na volného Aubameyanga, jenž vyzrál jak na stínujícího Kraftha, tak brankáře Darlowa a ranou pod břevno ukončil své střelecké trápení.

Inkasovaný gól hosty viditelně otřásl, zatímco z "Kanonýrů" naopak spadlo napětí a další šance brzy následovaly. Ve středu dění se ocitl Bukayo Saka, jehož první velkou příležitost na poslední chvíli stihla zablokovat defenziva Newcastlu, avšak chvíli nato již po dobré práci Emila Smithe Rowea anglický křídelník z hloubi pokutového území propálil vše, co mu stálo v cestě, a pojistil vedení domácích na 2:0.

Od té chvíle již o vítězi utkání nebylo větších pochyb a bylo jen otázkou, zda ještě domácí svůj náskok znovu navýší. Nakonec se tak skutečně stalo třináct minut před koncem, kdy Clarkův nepovedený odkop nastartoval přečíslení domácích na pravé straně, které po Cédricově pobídce přetavil druhým zásahem večera kapitán Aubameyang. Arsenal si tak připsal čtvrté vítězství z posledních pěti kol a přinejmenším dočasně se posunul na desáté místo, zatímco Newcastle zůstává patnáctý.

Více informací k zápasu

Manchester City - Crystal Palace 4:0

17.01.2021 20:15

Góly: 26. John Stones, 56. Ilkay Gündogan, 68. John Stones, 88. Raheem Sterling

Manchester City potvrdil vzrůstající formu a na domácí půdě hravě přehrál Crystal Palace poměrem 4:0. Citizens na svém vítězství začali pracovat již v první půli, kdy se po centru De Bruyneho prosadil John Stones, po změně stran vnesl klid do domácích řad skórující Gündogan, který definitivně zlomil odpor hostujícího mužstva. Do konce utkání ještě přidal druhou přesnou trefu v zápase stoper Stones a definitivní podobu výsledku dal těsně před koncem ranou z přímého volného kopu křídelník Sterling.

První vážnější akci měl na svědomí záložník Gündogan, který se ve středu pole hezky uvolnil a z dobrých pětadvaceti metrů napřáhl ke střele, jeho utěšenou pumelici ale obětavým zákrokem zblokoval stoper Cahill. Po dvacet minutách pak přišla nejvážnější akce hostujícího mužstva v celém zápase - záložník Eze přebral na polovině hřiště míč, uběhl s ním dobrých pět metrů a na branku Edersona vyslal propagační pokus, který navíc letěl o dobré tři metry nad domácí svatyni. Tento moment by měl dostatečně posloužit k ilustraci toho, jak bezkrevný výkon směrem vpřed svěřenci Roye Hodgsona vlastně podali.

Po 26. minutách pak přišla první gólová radost na straně Manchesteru City - to totiž naprosto lahůdkovým centrem našel záložník De Bruyne nabíhajícího Stonese, který se na malém vápně protlačil k hlavičce a brankáři Guaitovi nedal sebemenší šanci. Před poločasovou pauzou mohl vedení domácích navýšit útočník Jesus, ten ale v těžké pozici mířil pouze do rukavic připraveného Guaity.

Krátce po změně stran ovšem svěřenci Pepa Guardioly mohli oslavovat druhý vstřelený gól. Rohový kop Bernarda Silvy sice obrana hostí odvrátila, jenže na hranici pokutového území prohrál klíčový souboj Townsend, míče se zmocnil Gündogan, který parádní střelou do vzdálenější šibenice rozvlnil síť podruhé.

Citizens byli při chuti a chtěli svůj náskok dále navyšovat, což se jim o deset minut později také povedlo. To si na rohový kop naskočil stoper Diaz, jeho zakončení ještě brankář Guaita pohotově vyrazil, jenže k odraženému míči se dostal nejrychleji Stones a prudkou ranou si připsal svůj druhý přesný zásah v zápase.

Definitivní podobu výsledku pak dal v posledních minutách utkání záložník Sterling, který se postavil k exekuci volného přímého kopu na hranici pokutového území a prudkou ranou na stranu brankáře zaskočil Guaitu. Manchester City tak pokračuje v dotahování se na čelo tabulky, naopak Crystal Palace pokračuje v mizérii posledních zápasů.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Manchester United 0:0

17.01.2021 17:30

Góly: -

Ani jednu branku neviděli diváci ve šlágru devatenáctého kola Premier League mezi Liverpoolem a Manchesterem United. Po remíze na Anfieldu Red Devils nadále drží první místo.

Reds nastoupili na stoperu s dvojicí původně středopolařů. Před Alissonem se totiž představili Henderson s Fabinhem, na krajích kolem nich operovali Alexander-Arnold s Robertsonem. Ve středové trojici se představili Shaqiri, Thiago a Wijnaldum, útočné trio nastoupilo v tradičním složení Salah, Firmino a Mané.

Ole Gunnar Solskjaer poslal do utkání Davida de Geu v bráně, před ním naskočili Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire a Shaw. Uprostřed hřiště dostali důvěru McTominay, Fred a Bruno Fernandes, na krajích vyběhli Pogba s Martialem a post hrotového útočníka byl svěřen Rashfordovi.

První větší příležitost přišla po čtvrthodině. Kombinaci po ose Shaqiri, Mané, Firmino zakončoval poslední jmenovaný namísto toho, aby přihrál Robertsonovi, a tato střela také skončila vysoko. Na opačném konci hřiště byl nejblíže gólu v první půli Fernandes. Jeho přímý kop se kroutil opravdu zajímavě, nakonec ale skončil kousek od tyče.

Jinak měli v prvním poločase více ze hry domácí, v tom druhém už to byla ale odlišný obrázek. Patnáct minut před koncem základní hrací doby se po kombinaci Rashforda se Shawem dostal k zakončení z malého vápna Fernandes, jenže v obrovské příležitosti si vylámal zuby na Alissonovi.

Další tutovku měl na kopačkách jen o pár minut později Pogba. Ten využil souhry s Wan-Bissakou a z desetimetrové vzdálenosti jen vyprášil rukavice Alissona. Hosté přesto mohou být s výsledkem utkání relativně spokojeni, neboť v tabulce nadále drží první pozici. Liverpool je v nabité konkurenci o tři body pozadu.

Horší to je z pohledu Red Devils s bilancí vzájemných zápasů. Naposledy zvítězili v březnu roku 2018, od té doby se jim to pětkrát v řadě nepoštěstilo, během této série navíc vstřelili pouhopouhé dvě branky.

Více informací k zápasu

Sheffield United - Tottenham Hotspur 1:3

17.01.2021 15:00

Góly: 59. David McGoldrick - 5. Serge Aurier, 40. Harry Kane, 62. Tanguy Ndombélé

Druhou výhru v řadě nedokázali přidat hráči Sheffieldu United. Ti nestačili na soupeře z opačného konce tabulky, Tottenhamu podlehli 1:3. Za domácí snižoval skóre McGoldrick, skóre pro Spurs měnili Aurier, Kane a Ndombélé.

"Kohouti" vstoupili do zápasu aktivně. Už ve čtvrté minutě si Bergwijn narazil míč o Kanea a následně skvělou ranou prověřil Ramsdalea. Z následného rohového kopu už hosté udeřili. Sonův centr přistál na hlavě Sergeho Auriera, od níž se balón odrazil za záda stojícího gólmana.

Bleskově mohl druhou trefu přidat Son, který se rozběhl z hranice ofsajdu a upaloval sám směrem na bránu. Ramsdalea sice přehodit dokázal, tento lob však letěl mimo prostor tří tyčí. Další zářné momenty Mourinhovy družiny přišly v závěru prvního poločasu.

Nejprve se po obrovském závaru po Ampaduově ne úplně ideálním odkopu povedlo Ramsdaleovi vyboxovat kulatý nesmysl. Jen o pár desítek sekund později předal Højbjerg míč Harrymu Kaneovi, který přízemní ranou zpoza vápna poslal míč přesně k tyči a dal tak svému týmu klid do šatny.

Po necelé hodině hry se Blades dočkali kontaktní trefy. Z levé strany odcentroval Fleck, na tento pas si mezi penaltou a malým vápnem naskočil David McGoldrick, jehož hlavička rozvlnila síť.

Jenže těsný rozdíl mezi týmy nevydržel dlouho. A byla to po opravdu mimořádně zdařilé trefě. Bergwijn dloubáčkem za obranu našel Tanguye Ndombélého, který v sevření dvou protihráčů, v pádu a z ostrého úhlu zkusil lobovat směrem na bránu. Tento pokus Ramsdalea očividně zaskočil a skončil za jeho zády.

A jelikož v nastaveném čase Kane nevyužil Sonovy pobídky a vypálil příliš vysoko, byl výsledek 1:3 tím konečným. Blades jsou v tabulce nadále beznadějně poslední, a to s jedenáctibodovou ztrátou na záchranu. Spurs se nadále drží na pohárových pozicích, po nedělním programu konkrétněji na páté příčce.

Více informací k zápasu

Leicester City - Southampton FC 2:0

16.01.2021 21:00

Góly: 37. James Maddison, 90+5. Harvey Barnes

Souboj přímo o pozice v tabulce byl k vidění v sobotu večer v Leicesteru. Domácí tým se vyšvihnul na druhé místo poté, co zdolal Southampton 2:0. Skóre otevřel v první půli Maddison, v nastavení výhru pečetil Barnes.

První větší šance přišla po dvaceti minutách, kdy McCarthy musel zasahovat proti Barnesově prudké střele. Do vedení se Lišky dostaly v osmatřicáté minutě. Tielemans prostrčil balón na Jamese Maddisona, jehož dělovka z úhlu na bližší tyč skončila v síti. Bleskově mohl srovnat Bertrand, proti němuž se však vyšvihl Schmeichel.

Nedlouho po návratu ze šaten přišla další příležitost pro Saints, tentokráte se Schmeichel zaskvěl proti Adamsovi po Armstrongově pasu. Sám Armstrong se mohl stát hrdinou dvacet minut před koncem. Z pětadvaceti metrů napřáhl tak, že jeho rána skončila na břevně brány Leicesteru.

Krátce nato se Barnesovi povedlo překonat McCarthyho, jenže za hostujícího gólmana zaskočil na brankové čáře pohotový Bednarek. Pojistit vítězství mohl vzápětí i Vardy, který si obhodil obránce, avšak zakončil jen do gólmana.

Nakonec přidal druhou trefu v páté minutě nastavení Harvey Barnes. Ten dostal od Tielemanse pobídku a z levé strany hřiště utíkal sám na McCarthyho. Tváří v tvář uspěl, když zakončil podél něj. Leicester je tak aktuálně druhý bod za vedoucími Rudými ďábly, Southampton spadnul na osmou příčku.

Více informací k zápasu

Fulham FC - Chelsea FC 0:1

16.01.2021 18:30

Góly: 78. Mason Mount

Sice s velkými problémy, ale přece. Chelsea si zapisuje první ligovou výhru v roce 2021, kterou ji v posledních 10 minutách vystřelil záložník Mount. Frank Lampard tak může být spokojen s výsledkem, herní projev jeho svěřenců mu už ale tolik pozitiv nepřinesl. Tím spíše, když Chelsea více než poločas hrála proti oslabenému soupeři, dlouhou dobu to ale vypadalo na to, že Fulham ustráží bezbrankovou remízu. Scott Parker nakonec může žehrat především na nedisciplinovanost Robinsona, která jeho spoluhráče stála zápas.

První poločas nepřinesl špatnou podívanou, ačkoliv vyložených šancí bylo pomálu. Chelsea sice častěji držela míč na kopačkách, jejich hra však byla už tak trochu tradičně pomalá a bez nápadu, naopak Fulham ze svého pečlivého defenzivního bloku vyrážel k nebezpečným rychlým kontrům. První nebezpečí zahrozilo z kopačky Ziyecha, s jeho ranou ze střední vzdálenosti si ale Areola poradil. Totéž platilo i o střele Girouda, kterou domácí brankář konečky prstů vytěsnil na rohový kop. Z něj se k hlavičce prodral obránce Rudiger, ovšem i s ním si strážce domácí svatyně poradil. Největší šance prvního poločasu nakonec připadla na kopačky domácího celku - rychlý protiútok potáhl Robinson, krásně míč předložil nabíhajícímu Tetemu, jenž parádní přihrávkou našel osamoceného Cavaleira, který ale v zakončení trestuhodně selhal a branku vysoko přestřelil. Na druhé straně se zase odražený míč dostal k Mountovi, který si jej rychle zpracoval a pohotovou ranou orazítkoval břevno.

Klíčový okamžik zápasu pak přišel těsně před poločasovým hvizdem. Aktivní Lookman u postranní čáry přišel o míč, jeho chybu se jal napravit Robinson, jenže zcela nesmyslně vlétl do souboje s Azpilicuetou s příliš velkou energií a hlavním rozhodčím tak byl odměněn červeným kartónkem. Fulham tak zcela zbytečně musel dohrávat zbytek zápasu v početním oslabení.

Na startu druhého dějství Chelsea zahrozila sérií rohových kopů, ani z jednoho však gólově nezapršelo. Po hodině hry měl po přiťuknutí Mounta velkou příležitost Giroud, ten ale branku netrefil - a i kdyby ano, gól by neplatil, jelikož se francouzský útočník nacházel v postavení mimo hru. Frank Lampard v tuto chvíli přiložil pod kotel, do hry poslal útočníka Abrahama a ze hřiště stáhl nadbytečného Jorginha, načež Chelsea měla během pěti minut dvě solidní příležitosti ke skórování. Nejprve si na centr Kovačiče naskočil právě Abraham, svou hlavičku ale nasměroval jen do rukavic brankáře Areoly. Následně se na pravé straně uvolnil Ziyech a krásným centrem oslovil na zadní tyči nabíhajícího Pulišiče, ten ale na balón o kousíček nedosáhl.

A do vedení se tak mohl překvapivě dostat Fulham. Po velkém nedorozumění mezi Azpilicuetou a brankářem Mendym se k balónu velmi lacinu dostal útočník Cavaleiro, jehož střelu do odkryté svatyně ovšem zblokoval pohotový Thiago Silva. Franka Lamparda a potažmo celou Chelsea nakonec deset minut před koncem vysvobodil záložník Mount, který si našel Areolou vyboxovaný míč a zkušeně jej uklidil do odkryté části branky. V nastavení mohl vítězství hostů ještě pečetit střídající Werner, ten však svůj samostatný nájezd vyřešil prachbídně a pokusem o obstřel minul domácí branku o dobré dva metry. Chelsea to však mrzet nemuselo, po vítězství 1:0 si na své konto připisuje důležité tři body, naopak Fulham zůstává v zóně sestupu.

Více informací k zápasu

Leeds United - Brighton & Hove Albion 0:1

16.01.2021 16:00

Góly: 17. Neal Maupay

Devět zápasů dlouhá šňůra Brightonu bez ligového triumfu je konečně u konce. Zatímco během této sezon jihoanglický celek pravidelně ztrácel body navzdory atraktivním výkonům, tentokráte na Elland Road proti domácímu Leedsu naopak převážila tuhá defenziva se zásahem Neila Maupaye, který stačil na výhru 1:0. Leeds naopak zůstává v novém roce nadále bez triumfu na dvanáctém místě, Brighton díky veledůležitým třem bodům poskočil na příčku šestnáctou.

Celé utkání se přitom mohlo odvíjet úplně jinak, kdyby domácí naložili lépe se svou první šancí odpoledne z šesté minuty. Ezgjan Alioski v dobré pozici napálil do ohně ostrý přízemní centr vstříc nabíhajícímu Rodrigovi, ovšem Lewis Dunk stihl forvarda Leedsu rozhodit natolik, aby míč jen neškodně prosvištěl pokutovým územím. Po čtvrthodině hry tak na druhé straně udeřili hosté. Ukázková týmová kombinace trojice White-MacAllister-Trossard skončila přihrávkou druhého jmenovaného volnému Maupayovi, pro nějž už nebyl problém na zadní tyči uklidit míč do sítě. Nedlouho poté mohl francouzský forvard dokonce skórovat podruhé, když se po další hezké akci jeho centr otřel o bránícího Aylinga a zamířil do tyče a do zámezí.

Bezzubí domácí se sice po změně stran viditelně zlepšili, ovšem i tak si na první střelu mezi tři tyče museli počkat celých 63 minut, neboť Harrisonova slibná rána hned na úvod druhé půle zamířila příliš vysoko. Brankáře Sáncheze tak jako první prověřil až střídající Roberts, ovšem i ten trefil jen připravenou náruč brankáře Brightonu. Když pak hráči v bílém neuspěli ani v zoufalém závěrečném nátlaku, museli si bezprostředně po konečném hvizdu vyslechnout halasnou radost soupeře, který v Premier League zvítězil poprvé od listopadu.

Více informací k zápasu

West Ham United - Burnley FC 1:0

16.01.2021 16:00

Góly: 9. Michail Antonio

S čerstvým odchodem Sebastiana Hallera se West Ham United může vypořádat nákupem nové posily do ofenzivy, ovšem přinejmenším do té doby budou útočné snahy londýnského klubu odvislé předně od zdraví a formy Michaila Antonia. Anglický forvard v tomto ohledu nenechal svůj klub na holičkách a hned ve svém prvním startu po osmizápasové absenci rozhodl jediným gólem odpoledne utkání proti Burnley. Zatímco domácí se z osmého místa mohou směle poohlížet i po pohárových příčkách, Burnley naopak zůstává na sedmnáctém místě se čtyřbodovým náskokem před sestupovým pásmem.

Antonio se na hřišti během ligového zápasu objevil v základní sestavě poprvé od října loňského roku, a přesto mu trvalo pouhých osm minut, než se střelecky prosadil. Obrana Burnley kapitulovala takřka z prvního vážnějšího útoku soupeře, když Said Benrahma vyslal kupředu Jarroda Bowena, ten poslal míč vstříc Pablu Fornalsovi a následný centr vytvořil mezi stopery Tarkowskim s Meem takové nedorozumění, až toho Antonio využil a snadno doklepl míč na zadní tyči.

Ani brzký průlom skóre však zápasu na atraktivitě nepřidal. Burnley sice vzápětí vlastencem Cresswella, ovšem gól neplatil kvůli ofsajdu centrujícího Chrise Wooda. Na druhé straně zase Ogbonna po Riceově přizvednutí Bowenova rohu poslal míč hlavou do tyče, a tak se do kabin odcházelo za stavu 1:0. Také po změně stran měli lepší nástup do hry domácí, ovšem Rice ani Bowen své pokusy poslali mimo tři tyče a zadělali si tak na mírně nervózní závěr, kdy se Burnley poprvé nadechlo k soustavnějšímu tlaku. Když ale Mee poslal svou hlavičku vedle a McNeilův centr jen škrtnul o břevno, ustáli "Kladiváři" i poslední minuty včetně nastavení a připsali si kromě výhry 1:0 i čtvrté čisté konto za sebou.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - West Bromwich Albion 2:3

16.01.2021 13:30

Góly: 38. Fábio Silva, 43. Willy Boly - 8. Matheus Pereira (pen.), 52. Semi Ajayi, 56. Matheus Pereira (pen.)

Překvapivé vítězství 3:2 vybojovali fotbalisté West Bromwich Albion v devatenáctém kole Premier League na půdě Wolverhamptonu. V zápase došlo hned ke dvěma obratům, hosté totiž šli do vedení po Pereirově gólu z penalty Následovaly branky Silvy a Bolyho, na které však po přestávce reagovali Ajayi a znovu z penalty Pereira.

Hned v osmé minutě bylo rušno. Willy Boly na hranici pokutového území předvedl šlapáka na Calluma Robinsona, který se zřítil k zemi a rozhodčí odpískal faul. Nakonec to byla penalta, kterou potvrdilo i video. Na penaltový puntík si postavil míč Matheus Pereira, který to zvládl naprosto s přehledem. Balón poslal doleva, zatímco gólman šel doprava.

West Brom mohl ve 31. minutě vézt už o dva góly. Po centru si hosté dvakrát prodloužili míč hlavou, následně se do dobré střelecké pozice dostal Callum Robinson, kterého ale Rui Patrício dobře vychytal.

Ve 38. minutě bylo srovnáno. Standardka Pedra Neta příliš nebezpečná nebyla, ale domácí vzápětí vrátili míč zpět do vřavy, kde Willy Boly vymyslel výbornou patičku na Fábia Silvu, který následně obstřelil Davida Buttona.

Domácí za dalších pět minut zkompletovali obrat. Další centr od rohového praporku nedokázali hosté poslat pryč, v nepřehledné situaci se tak balón odrazil k Willymu Bolymu, který okamžitě skóroval a dokonale tak odčinil svůj předchozí penaltový zákrok.

Hosté zničehonic v 52. minutě srovnali. Autové vhazování letělo až do pokutového území, kde se k první hlavičce dostal Kyle Bartley. Ten míč prodloužil za sebe, kde už zakončoval Semi Ajayi, který dokonale překvapil Ruie Patrícia vysokou a padající střelou.

Callum Robinson dostal přihrávku do pokutového území, kde se pokoušel o zpracování, ale v tom mu zabránil Conor Coady, který si ale pomohl faulem, a tak dostali hosté k dispozici druhý pokutový kop v zápase. Matheus Pereira ani při této penaltě neměl žádné problémy, protože Rui Patrício šel opět na špatnou stranu, takže nebylo co řešit.

Patrick Cutrone mohl být v 83. minutě domácím hrdinou, protože si u levé tyče našel odražený míč a okamžitě pálil volejem, jenže míč si to po odrazu od země zamířil jen nad bránu.

V tabulce se tak postavení ani jednoho týmu nezměnilo, Wolves jsou čtrnáctí, West Brom předposlední, avšak ztrátu na sedmnáctou nesestupovou pozici stáhl na čtyři body.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Manchester United18114334:2437
2.Manchester City17105229:1335
3.Leicester City18112533:2135
4.Liverpool FC1897237:2134
5.Tottenham Hotspur1896333:1733
6.Everton FC17102528:2132
7.Chelsea FC1885533:2129
8.Southampton FC1885526:2129
9.West Ham United1885525:2129
10.Arsenal FC1983823:1927
11.Aston Villa1582529:1626
12.Leeds United1872930:3423
13.Crystal Palace1965822:3323
14.Wolverhampton Wanderers1964921:2922
15.Newcastle United1854918:3019
16.Brighton & Hove Albion1938822:2917
17.Burnley FC174499:2216
18.Fulham FC1726914:2512
19.West Bromwich Albion18251114:4111
20.Sheffield United19121610:325
Zbývající zápasy
16.01. 18:30Aston Villa - Everton FC

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (521)

Přidat komentář
Ferguson6

Wolves nejako ten portugalský projekt prestáva fungovať.

Reagovat
Hlahart

Extrémně jim chybí Jimenez. A mají jeden z nejmladších kádrů v lize..

Reagovat
Salfovic

Pěkná krize.

Reagovat
smazaný uživatel

semedo efekt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stiflerovamama

Wau, pri tej Gibbsovej ruke už len stačiilo aby tú loptu vyhodil do vzduchu a myslím si, že hrajú volejbal. VAR

Reagovat
smazaný uživatel

Big Sam♥♥♥

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Swarley

Reagovat
J0EL

Reagovat
mimi_united

Už sa teším ako zajtra porazíme liverpool

Reagovat
Smreky

snííívaj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bandita_Harry

Vyberieme z vás vnútornosti

Reagovat
Kowe

Jakože z diváků? To totiž tak nějak očekávám

Reagovat
Remt

Zitra ocekavam naprosty znasilneni MU v primem prenosu, kdokoliv kdo ocekava neco jineho je blazen. Pokud nekdo nestihne primy prenos, staci se mrknout na tento obrazek, ten presne vystihuje co zítra s MU provedem

https://me.me/i/white-girl-helps-5-black-guys-with-homework-youtube-0983ef9a81ab42cf9747a0b8ee29e5e1

Reagovat
Bayern +

Sam Allardyce

Ešte snáď Bielsa vykefuje Brighton a bude to ideálny začiatok kola.

Reagovat
Noustress

perfect WBA, Burnley treba posadiť nazad do pasma zostupu

Reagovat
Bayern +

Presne ako som písal pod preview, najkrajšia výhra 1:0 #COYI

Reagovat
montaigne33

Další výhra WHU, hra dává smysl Ale např. Jarmolenkovo špatné řešení/zakončení v přečíslení 3 na 2 mě opět přesvědčilo, že to není týmový hráč...

Reagovat
John Obi Mikel

Příšernější výhru snad nepamatuju Za dnešní výkon můžu pochválit akorát Silvu, Chilwella a Mounta. Zbytek katastrofa.

Proti Liškám hlavně bez Jorginha a na hrot bych dal Abrahama (Giroudovi se dnešní zápas nepovedl a Werner byl ještě milionkrát horší).

Tima bych poslal hostovat do Derby County. S momentální formou je snad ještě nad slavným Alvárem.

Reagovat
Svatej

Mně se nelibi teda ani Ben...

Reagovat
John Obi Mikel

Má velký podíl na našem gólu, jinak ale jsem taky u něj zvyklej na lepší výkony.

Reagovat
8lampard8

Jeste byl dobrej Odoi, za tech par sezon se kvalitativne vyviji. Driv jsem ho vnimal jen jako rychlika, co dava dost pofiderni goly (goly co by golman mel chytat, dost jich litalo na predni tyc). Letos se mi hodne libi

Reagovat
Svatej

Jsem si téměř jistej, ze v juniorce existují tri stoperi s lepší technikou nez ma Werner. On je úplně v hajzlu, nerve se, není uzitecnej. Reálně takovej hráč nema co delat ani na tribuně a to nemá jeho konkurence pořádnou formu.

Odoi od nastuou znovu naprosto vybornej, udelal úplně vsechno správně. Mount a Silva nejlepší na hristi, Azpi nejhorší a obrovským přehledem. Ten má odpich a obecnou mobilitu jak Jorginho.

Mason na kapitána

Reagovat
Svatej

Jeste k Mountovi

1 Goal

7 chances created

3 tackles

2 interceptions

Blade na foru pekne poznamenal, ze se tu o nej mnozí fandové konkurence opirali, ze se na hřiště nepodívá. On místo toho ten tým dlouhodobě táhne a jedinej ma konstantě špičkovou úroveň výkonů. Elitní hráčik.

Reagovat
fenixLFC

prave naopak, ukazuje sa ze kupa havertza bola este vacsi nezmysel ked mate mounta...

Reagovat
Svatej

Furt bych rad věřil tomu, ze můžou hrat spolu.. Mount je univerzálně dobrej v podstatě kazdym aspektu hry, neco by se s tim vymyslet dalo..

Ale je to taky úhel pohledu... Prdel je, ze na hostovacce lita Gallagher, kterej ma bejt srovnatelně dobrej.

Odoi i pri tom pozastavenym rustu taky úplně fotbalově v jiny soutěži nez Timo.

James vystrelil Azpiho jak raketu, Abraham porad ukazuje, ze ma bejt jednička on... Jsme se na nakupování hráčů dopredu meli vysrat a cpat tam další tyhle blistivy kameny, co si nasbirame v juniorce, byli bychom na tom možná lépe..

Reagovat
fenixLFC

mozu hrat spolu ale potom sa odstreli niektora z dalsich drahych posil. ten jeho nakup bol totalne nekoncepcny a uskutocnil sa len preto, lebo bola ta moznost. bez vizie toho ci ho potrebujete, kam s nim atd

Reagovat
Talker

Tak my byli s Bayerem v kontaktu ohledně něho snad 2 roky, takže to nebylo takové to "tak když je k mání, tak ho koupíme". Spíš se nečekalo, že si s ním Mount vytře prdel tímhle způsobem.

Já se bál, že Mount bude sedět, ale nakonec to byla naprosto lichá představa. Z Mounta se stává tahoun, každý zápas je jedním z nejlepších a posadit by ho dokázalo jen pár hráčů z ligy.

Reagovat
kvasha16

Havertza sme dlhodobo sledovali, cize neni prekvapko ze sme po nom sli ked sa dalo .... a s Mountom suhlas

Reagovat
Talker

Tak s tím jsem měl problém a na to jsem upozornovatl. - my máme Mounta, máme Gallaghera, v juniorce vyrůstá Bate, začíná se tam cpát Anjorin, k tomu jsme měli RLC a Barkleyho - tj máme tři prdele hráčů na AM/CM, ale koupíme dalšího wonderkida, který přesvědčoval z role největší hvězdy "malého" klubu.

Proto jsem nechtěl Havertze, to byl pro nás naprosto zbytečný přestup, pokud se z něj teda nestane absolutní world class, zatímco Mount, Gallagher a těch dalších 57 hráčů, které na tu pozici máme, nepropadnou do zapomnění.

Kdybychom koupili Rice (a zbavili se Jorginha) a nepouštěli ty dva na hostování, tak máme naprosto parádní zálohu, kde to můžeme složit 50 způsoby a nikdy to nebude špatně. Můžeme hrát defenzivně nepropustnou Kante-Rice-Mount, můžeme hrát ofenzivní Rice-Mount-Barkley/RLC/Ziyech, můžeme hrát nějaký mix.

Ono to možná ve výsledku začne časem šlapat, Havertz si zvykne na svojí roli, na ligu a dá se dokupy.

Ale jo, teoreticky by nám možná prospěl i dvouletý ban - ten tlak na výsledky by byl menší a zároveň bychom zapracovali další hráče. Kupodivu naši nejlepší hráči jsou odchovanci+Silva+Zouma.

Reagovat
Walter_Sobchak

Však Rice asi pride tak či tak, Gallagher nech ide hostovat do nejakeho kvalitnejšieho klubu ešte na 1 sezonu a Gilmour asi tiež pôjde ked bude Frank uprednostnovat ešte aj Jorginha. Tí maju 1-2 sezony na Chelsea ešte čas a medzitym sa to môže celkom vyprofilovať. A RLC s Barkleym na Chelsea nemaju, jeden sklenenka a druhy poleno.

Reagovat
Walter_Sobchak

Však Mount 8 Havertz 10. Možno to ešte tuto sezonu uvidime s Kantem a ked to nebude fungovat tak pride v lete Rice. Kovacic je mimo, Jorginho na PL nema už dlhodobo a Gilmour je ešte moc mladý, aj tak tam neni v zalohe moc z čoho vyberat uprimne.

Reagovat
smazaný uživatel

Mount byl dnes vyborny. A neni to poprve kdy tahl a zachranil blues.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, je to podruhé

Reagovat
Mastný Chobot

keby ESR bol aspoň z polovice taký dobrý, tak si môžeme pískať

Reagovat
Mastný Chobot

... v budúcnosti, samozrejme

Reagovat
Tolstobik

Co ta redka?....ma nekdo video?

Reagovat
Svatej

Smazali ho, zatim mam jen fotku..https://ibb.co/h9h34J4

Kosa z běhu... Ja bych redku asi nedal, ale jsem trochu psychopat.

Reagovat
Tolstobik

fuj, ta fotka vypada skarede - bez balonu, kolikama na holen....

Reagovat
Svatej

Ono to bylo fakt hnusny a o redce asi není sporu, ale jsem si jistej, ze bych to nevytahnul okamžitě tak, jako sudi na hřišti

Myslim ale ze uhel trochu klame.. vzal ho, ale snad se nepletu, kdyz reknu, ze druhou nohou. I tak s brutální razanci..

Reagovat
Tolstobik

Tedy naprosto zaslouzena....

Reagovat
blade115

Spíš hodně, tohle byla redka tam a zpátky a nebylo se o čem bavit.

Reagovat
Svatej

jo, nechávám se trochu unést příliš moc tim svým směrem

Reagovat
icemike

Já z těch opakovaček bych to taky opravil na žlutou

Reagovat
Squinty

Werner, Azpi.. to byl koncert

Reagovat
lvrpl
Reagovat
smazaný uživatel

Ray neměl den...

Reagovat
smazaný uživatel

Co se s tim Wernerem stalo? Vsak po prestupu byl skvelej..

Reagovat
Svatej

Dva zápasy byl fakt dobrej, pak uz "jenom" daval goly..

Jeho technickej repertoár zacina a konci na predkopnuti míče a kvalitní úrovně střely obema nohama, alespon co se týká razance. Jinak je to přízdisrac, co se boji souboje i s 1,75 kridelnikem soupeře. Navíc diver, fakt jsem se v nem dost zmýlil..

Reagovat
Talker

Nemá formu, nedaří se mu nic. Ale to se dá říct o všech hráčích kromě hroťáků a Mounta.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vitasrp

Ta ofenzivní část týmu je skutečně brutálně mimo formu. To není jenom Werner, kterej je prostě ultra hroznej - opět, tohle není tím, že by hrál na křídle, že by byl ve špatných pozicích (dneska hrál středního útočníka a stejně, dostane se za obranu, samostatný nájezd a vyřeší to způsobem, nad kterým zůstává rozum stát), ale i Pulišič je mimo, není schopen vyřešit optimálně situace okolo soupeřova vápna nebo se dostat do zakončení, ale ani Ziyech se zatím nedostal do formy před zraněním. Potom ty zápasy vypadaj jako naprostá bramboračka, kdy soupeře třeba dostanem pod tlak, ale tím to končí, v tý finální fázi jsme úplně podprůměrní.

Fakt směrem vpřed jediný hráč, kdo si drží stabilní formu, je Mount. Ať je hezky, prší, fouká, hraje zleva, zprava, uprostřed, tak si prostě drží standard a tu zálohu jakž takž drží. Člověk by zapomněl, že je mu čerstvě 22 let, hraje jako hráč na vrcholu sil v nejlepších letech.

Výbornej byl po příchodu taky Odoi, proti Leicesteru by měl být v základu, protože je z křídel jako jediný ve formě, no a dobrej je taky Abraham.

Ale třeba Azpilicueta. Ten začíná být opravdu vyčpělej jako Ivanovič v tý sezóně 15/16. Odchází mu rychlost, takže dozadu ho protihráči občas ojebou jednoduchou kličkou či narážečkou, při který Cesar soupeře prostě nezachytí. A hra směrem dopředu byla u Cesara problém vždycky - technicky na tom byl obstojně, v kombinaci nikdy moc nekazil, ale jak se dostal k soupeřovu vápnu, tak zkrátka nic nevymyslel. Dneska tam bylo několik situací, kdy byl ve vynikající pozici, ale následovalo zpracování do stoje nebo ještě líp pod nohu, zastavení se a centr, který nastřelil do prvního hráče - odražený míč získal Fulham a nazdar do brejku. To je vážně zoufalá nekvalita.

Hlavně že se vyhrálo, třeba se postupně ten tým z tý deky vyhrabe, ale momentálně to je fakt jedna velká bída.

Reagovat
Svatej

Odoi, Abraham, Mount... S temhale castma úplně souhlasím...

Mit Frank svoje koule z předchozí sezony, tak toho Livramenta na hřiště pošle. Tohle by v podstatě horší byt nemohlo ani jednim směrem..

Reagovat
Walter_Sobchak

Ten Timo Torres je fakt skvelý hráč, škoda že hrá mimo pozíciu... oh wait.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, kdybychom hráli víc na rychlé protiútoky, tak by ty 100% šance z proiútoku co máme dával

Reagovat
noustres

Ty kladiva ty teď teda dělají rambajs.

Reagovat
Zark

Ty kladiva ty teď teda ty dělají ten rambajs.

Reagovat
smazaný uživatel

Wba s vlky super zapas. Ostatni nic moc. A ten dalsi mozna zajimavy zapas svati s liskama nedavaji. Misto toho daji na ps live nejaky bezvyznamny box.:-(

Reagovat
Whitemedia

Opět nekoukatelné.

Reagovat
smazaný uživatel

Z facebooku: Dnes se v jednom zápase Premier League objevili na hřišti najednou tři čeští fotbalisté (Souček, Coufal a střídající Vydra).

Něco podobného se stalo naposledy v září 2005, kdy v jednu chvíli na place setkali Tomáš Řepka (West Ham), Milan Baroš a střídající Patrik Berger (oba Aston Villa).

Zajímavý je, že všechny tyhle týmy mají stejnou barevnou kombinaci dresů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Pride

drž hubu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheTopFootbaler

Češi mají svůj vkus.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Ak mate chvilku cas a chut, mohli by ste mi prosim vyplnit dotaznik k DP. Dakujem, velmi to pomoze

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSek4ZNw5rMGIngDs_mUACsQNL7Q4t3_vyr3bSg-s2ev3ovo1Q/viewform

Reagovat
smazaný uživatel

Vyplněno

Reagovat
Hlahart

To je ale asi jenom pro Slováky, podle té první otázky?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, otázka sa týka iba názoru

Reagovat
Hlahart

ok

Reagovat
icemike

Timo bude dobrý, ještě nám všem ukáže. Důležité 3 body, fullham je fyzicky výborný. Další zápas ziyech odoi tammy

Reagovat
Koubic_

Kdyby dement proměnil všechny tutovky tak už má snad 20 gólů ne? Je na něm fakt strašná deka, snad se brzo vzchopí.

Reagovat
Spasitel

Ako o Timovi nepochybujem len má proste zlé obdobie viac sa obávam Havertza ten zatiaľ nič extra nepredviedol.

Reagovat
Walter_Sobchak

No u mna je to zatial presne naopak, momentalne pre Wernera v zaklade neni miesto ani na hrote a ani na kridle. A dokym nezačne premenovat šance aspon z lavičky tak sa to nezmení. Zatial čo zo zalohy dokaže smerom dopredu zahrat niečo len Mount.

Reagovat
Mastný Chobot

to sa hovorilo aj pri Torresovi, ne?

Reagovat
Whitemedia

Tak Torres byl už před přestupem zdravotně totálně v háji, to je něco jiného.. Werner zatím kopíruje Moratu, jen u toho tolik nebrečí..

Reagovat
Hlahart

Uf, tohle období Moraty... To by snad mělo být zakázaný připomínat to

Reagovat
Hokaido

Zrovna Morata byl skvělej někdy do Vánoc. Werner je na hovno od začátku, jen dal pár golů.

Reagovat
Ingimir

keď raz konečne nezabudnem na fantu a vyrazím ho z nej, tak sa určite rozbehne

Reagovat
icemike

Šup šup

Reagovat
Mato178178

Však prvé týždne mal každý zápas gól ako to že mu to tam prestali padať ... Sebavedomie by mal mať dobre keď dával dosť veľa gólov

Reagovat
Alan_Shearer

OT: Holloway vs Kattar

Reagovat
Eichel

Jeden z najlepších výkonov vo FW vobec, aj keď Kattar tomu tiež z časti prispel. Volkanovski mu toto za 10 kol nedovolil. Rád by som si pozrel Maxa proti Zabitovi teraz, lebo vidieť tretí krát zápas s Volkanovskim za tak krátku dobu...

Reagovat
Alan_Shearer

Naprosto neskutecnej vykon, dlouhy presny ruce, stridani pasem, nekonecny cardio. Klidne to muze byt zapas roku. Taky bych ho rad videl se Zabitem, ten zapas se naprosto vybizi. Pripadne jeste s Yairem, na Volkanovskiho je jeste brzo (btw docela Ortegovi verim).

Reagovat
Eichel

Yair má opletačky s USADA takže ktovie kedy bude mocť zápasiť. Ten Zabit vyzerá réalnejšie ak mu nechcú dať hned title shot (ale Dana vyzeral, že by mu ho aj hneď dal ). To ja aj keď uznávam Ortegu a určite je skvelý, tak čakám výhru Alexa. On je skutočne top level a málo kto ho vie doceniť a podľa mňa bude fakt problém mu vziať titul.

Reagovat
cristiano.K.

Kasper Schmeichel si dnes na své konto připsal jubilejní 400. start v dresu Leicesteru. Dánský brankář zatím může být spokojen, jeho tým vede 1:0 nad Southamptonem. (sport-express.ru)

Podle mě na City měl. Stane se legendou lišek, ale klidně mohl mít víc titulů. Ta situace ohledně golmanů City nebyla dobře vyřešena, at už to byl Hart nebo Kasper....

Reagovat
smazaný uživatel

Chytal by vo zvučnejšom klube, veril by som mu v niektorom roku aj na naj brankara sveta, ohromne podceňovaný

Reagovat
cristiano.K.

tak tohle je zase za mě až moc přeceňovaný. Jenom v PL se vždy našel někdo, kdo chytal lépe a pak tu máš jména jako Oblak,Neuer.

Reagovat
Whitemedia

Měl na jakýkoliv klub, je to špičkový brankář.. jak já ho chtěl k nám to léto, kdy se nakonec dotáhl Kepa..

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Manik...

Reagovat
Eichel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mimi_united

Liverpool FC - Manchester United 1:3 Salah - Rash, Bruno, Pogba

Čaká nás jednoznačný priebeh, do 60tej minúty budeme vyhrávať o tri góly Následne poľavíme, Liverpool síce zníži, ale už sa poriadne do hry nedostanú a v kľude do odkontrolujeme do víťazného konca

Reagovat
Benzema

To si hral dnes fifu, že ti vyšiel taký výsledok ?

Reagovat
kolouch

Ja naopak cekam trojitou penetraci Manchesteru. Uvidime

Reagovat
smazaný uživatel

Kane je jednoducho náš najlepší hrot, záložník a obránca. Neskutočný. Na lopte vždy hľadá pás smerom k bráne súpera, veľmi sa mi to páči.

Reagovat
Big Virgil

Nastavuje 1min. Mane muze jit sam na brankare a on piskne konec v 45:56..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co? Spadne dnes slon v podobě United ze stromu nebo se tam nahoře ještě nějakou chvilku udrží?

Reagovat
smazaný uživatel

vdaka bohu, ze sme udrzali tu neporazitelnost

Reagovat
Remt

kolik uz?:D

Reagovat
smazaný uživatel

neviem, ale ked uz stratit tak radsej proti niekomu inemu

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Tomanatura

Podle me dost zapas v tempu, vyborne vykony par jedincu, jenom gol nepadl. Ja jsme spokojeny, pro porovnani si muzete pustit za hodinu tu bramboracku v Italii.

Reagovat
iamek

Reagovat
j_mrazik

Myslíš, že bude Inter vs Juve větší nuda než tohle?

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Spokojenost! Neprohra na Liverpoolu s čistým kontem top! A nakonec jsme měli víc golovek, škoda, ale já říkám bod z Liverpoolu je zlatý!!

Reagovat
iamek

Reagovat
pingla

zlatý asi ne, ale spokojenost

Reagovat
Busby babes

Druhej polocas od nas lepsi. Byli jsme nebezpecnejsi, rekl bych, ze Pool muze byt za bod rad. Alisson nas tam dvakrat paradne vychytal. Skoda, ze Rash dneska fakt nevyresil nic spravne.

Reagovat
iamek

Rash fakt neudělal nic dobře a připadá mi, že čím dál více začíná sólovat. Tohle je špatně.

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Busby babes

libil se mi Pogba, Martial byl ok, imho mel spis zustat on na hristi. Shaw asi nejlepsi od nas. Sel ted hodne nahoru. Obrana obecne ok.

Reagovat
iamek

Martial spíš střídal, protože nemohl ne? V týdnu měl zranění a netrénoval na 100%

Reagovat
Busby babes

ok, neprislo mi, ze by mel problemy, ale na druhou stranu ani nepusobil nejak extra nasrane ze jde dolu. takze je to mozny, ze tak byli domluveni pred zapasem ze vic jak hodinu neda.

Reagovat
iamek

Od Bruna to byla jiná reakce

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
avicii

Alisson skvelý

Reagovat
Busby babes

jj, hlavne proti tomu Brunovi. Pogba ho vicemene trefil, ale zas dobre postaveny. Je to hodne znat, ze pak udela takove zakroky.

Reagovat
iamek

Parádní bod proti jednomu z nejlepších týmu všech dob . Shaw naprosto neuvěřitelný výkon . Stopeři taky v suchém triku a dvojice Pogba - McTominay taky fajn. Pool ani jedna šance, my dvě. Škoda. Rozhodčí hodně kvalitní výkon. Liverpool v týdnunarozdíl od nás volno, předtím hrál proti dorostu AV a stejně odešel fyzicky. Hodně zajímavé.

TOP OF THE LEAGUE !

Reagovat
Tolstobik

Shaw skvely dnes, Bruno a Rash bida

Reagovat
iamek

Ten Telles se vyplatil už jen proto jak to Shawa nakoplo . Vytvořil největší šanci, v obraně bezchybný, ve vzduchu taky vyhrával souboje. Fakt strop

Reagovat
Tolstobik

Ja jsem moc rad, ze se mu dari, mam ho rad, ale po tech zranenich uz jsem se obaval, ze se na top uroven nedostane...tuto sezonu hraje fakt dobre - konkurence mu dost pomohla

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
ManUnited

Reagovat
Busby babes

Salaha uplne vymazal.

Reagovat
iamek

Jde vidět, že Salah není šťastný. #freesalah

Reagovat
Busby babes

Florentino by ho mel vysvobodit.

Reagovat
iamek

Reagovat
Remt

Za prvních 30 min by bych spokojeny, zbytek byl ze strany lfc dost utahany. Neni kym to ozivit na konci (slaba kvalita na lavicce). Nicmene za remizu muzeme byt v kontextu celeho zapasu radi. Na sance rozhodne vyhrali United. Kdyz to vezmu kolem a kolem a zhodnotim aktualni formu tymu, tak asi remiza je OK.

Reagovat
smazaný uživatel

City najväčší kandidát na titul, môže sa to ale ľahko zmeniť, sme ešte v hre. Čo nám zagarantujú aktuálne Dušo a Vlado?

Vlado inak, prečo neprispievaš?

Reagovat
iamek

City fakt vypadá teď jako největší favorit, ale mění se to co čtyři kola. Akorát jim ta obrana fakt šlape a nevypadá to, že by měla přestat šlapat.

Reagovat
avicii

Stačí sa pozrieť na tabuľku.. O mesiac môžu byť karty úplne inak rozdané

Reagovat
El Cid z City

Máš pravdu, letos je to divočina. Co vidím jako naši výhodu je to,že teď vyhráváme ikdyž nedáváme góly a nevěřím,že takhle impotentní budem i po návratu Aguera s Jesusem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tolstobik

Myslim, ze vsichni muzou byt radi za bod....

Reagovat
avicii

Úplne súhlasím

Reagovat
iamek

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Front hell

Reagovat
Salfovic

Nejvíc City.

Reagovat
Coutinho10

byl to must win zapas, ale objektivne musim rict, ze vzhledem k tem velkym sancim MU hlavne ve 2. polocase, tak ten bod dnes musime brat

Reagovat
smazaný uživatel

asi nejhorsi zapas v historii fotbalu. vetsi nudu jsem dlouho nevidel.

Reagovat
REPLIKATOR

Na podzim United - City

Reagovat
Tolstobik

United tuhle sezonu vsechny vetsi zapasy uplne o nicem (teda krome Tottenhamu )

Reagovat
smazaný uživatel

To byl výkon, že bych blil.

Reagovat
cubazi

Dnes mi zo Salaha Firmina a Maného prišlo zle. Firmino je v lese, tápa horšie ako svojho času Benteké....

Reagovat
Whitemedia

Zápas bez diváků, střely na bránu 3:4.. to musela být lahoda

Reagovat
Freedo

Ty máš teda odvahu, něco takového psát po včerejšku.

Reagovat
Whitemedia

Whitemedia16.01.2021 21:55

Opět nekoukatelné.

Připravil jsem se na to.

Reagovat
Benedict

Reagovat
Luc-Luc

vepredu nam chybi lehkost, uz at je zpatky Jota, a Hendo s Fabinhem sice ok vzadu, ale chybi pak uprostred...Firmino by mel priste zustat na lavicce, hrozne bezkrevny vykon, ale Mane se Salahem nebyli o nic lepsi, paradni byl akorat Alisson, ktery nam vychytal bod

Reagovat
avicii

Ako povedal aj komentátor na PS, ani jedno mužstvo si nezaslúžilo vyhrať, prakticky sa niečo takéto aj čakalo.. Od nás hlavne na začiatku dobre nasadenie, to potrebujeme aj proti slabším mužstvám a šance budu pribúdať a snáď aj góly..

Reagovat
YNWA__MSN

Kdy bude fit Diogo Jota?

Reagovat
smazaný uživatel

Shaw vyborny, ale neviem ci momentalne ustrazit Salaha je az taka tazka vec uz ma to nebavi stale 60% drzanie lopty a strely akurat tak do stredu brany

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes si paradoxne a ironicky hlavne v prvom polčase zavazdali kreatívci Shaq a Thiago. Klasicky nám chýba konkurencia v útoku a stopéri (dnes sa to našťastie neukázalo, ale Hendo nemá čo robiť na stopérovi)...

Reagovat
Swarley

První půlku lepší Liverpool, ale bylo jasné, že fyzicky odejdou a druhou půlku ve stejném tempu nedají... Druhá půlka lepší zase od nás, škoda, že tam nic nepadlo... Tak nějak očekávaný bod..

Reagovat
iamek

Jinak Pogba jak disciplinovaný. Kdyby takhle hrál častěji, tak by mě jeho odchod i mrzel.

Reagovat
stiflerovamama

Hrozný zápas, United klasická sračka u nás, a teraz sa k tomu bohužial pridala aj naša momentálna neskutočná neschopnosť v útoku.

Ani moc nie je čo hodnotiť, opticky sme boli lepší ale v útoku sme neškodní. Nemyslel som si, že sa niekedy pri našom tíme dočkám takto tragickej ofenzívy. Je momentálne utrpenie sledovať tú trojicu vpredu, nedokážu nič, absolútne nič, sú ako hráči zo spodku tabuľky, nedokážu vyhrať súboj, nedokážu dať presnú prihrávku, nedokážu spracovať loptu, tragédia. 3 zápasy v lige bez gólu, a ak sa v dohľadnej dobe nič nezmení budeme mať problém sa udržať v top4. Fakt je to pre mňa utrpenie sledovať, čo tám tí traja predvádzajú.

A teda čoraz viac začínam byť presvedčený o tom, že by pre nás bolo v lete lepšie niekoho znich predať, a priviesť poriadneho hráča, ktorý by to okysličil.

Reagovat
cubazi

Ak mi niekto povie ako je Firmino pre nás doležity , zodrem ho z kože sťa Ramsi sníh.

Reagovat
Ranoth

Firmino len zabera miesto skutocnemu utocnikovi

Reagovat
cubazi

Reagovat
ACSMan

Dneska byl hroznej, ale není to spíš tím, že útočníci v LFC jsou Mané a Salah a ten střeďák má jinou funkci?

Reagovat
stiflerovamama

Problém je ten, že Firmino momentálne absolútne neplní ani tú úlohu, ktorá sa od neho vyžaduje aj bez gólov.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to ses opravdu dlouhodobej fanousek poolu podle toho co pises....bud ti je 5 let. nebo fandis treti sezonu

Reagovat
stiflerovamama

Prosím ? Môžeš to nejako rozviť ? Zdá sa ti, že by tá trojka momentálne excelovala ?

Reagovat
smazaný uživatel

No ne, delas, jak kdyby pool hral kazdej rok jako loni. Pritom se tam propracovaval 30 let.

Reagovat
SCELO

to tiez neni pravda.... ty ani nevies co pises.....

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
Neutron

Reagovat
Pigeon

Byli jste totálně neškodní, naše obrana si vás strčila do kapsy a můžete být rádi, že jsme zazdili dvě golovky.

Reagovat
LokoLFC

No sance meli lepsi jak my. Jestli si nekdo zaslouzil vyhrat, tak oni... jinak toho hrace mame, je to jota... zranenej...

Reagovat
iamek

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Spasitel

Hádam ani jeden z týchto dvoch tímov ten titul tento rok nedá

Reagovat
Ranoth

City to maju jasne, tuto sezonu su bez konkurencie vdaka nasim zraneniam a neschopnosti v utoku

Reagovat
Freedo

Ale kdo je tam lepší? Nakonec to ještě ukope znovu Leicester.

Reagovat
Busby babes

City. maj ted hodne lehkej los.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud zvladmene vyhrát dohrávky a dnešní zápas, tak budeme první. Dnešní výsledek je pro City super, protože se navzájem obrali jak Liverpool tak United.

Reagovat
smazaný uživatel

City ma fakt nejaky realny fanousky?

Reagovat
smazaný uživatel

Tolik fanoušků, že by ses z toho posral a o trofejích ani nemluvím. Zrovinka máme nakloněno k třetímu titulu za poslední 4 roky a k tomu všemu 200 mega na letní přestupové okno

Reagovat
smazaný uživatel

týýýjo. Nicmene ropa je neobnovitelny zdroj. Tak uzivej, dokud muzes

Reagovat
diastan

bacha skalní fanoušek Úček

Reagovat
Kinky7

Hmmm. A proto na na chodilo 30K lidi v 3 lize....

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně lidí ani neví, ale reálně máme vyšší průměrnou návštěvnost než Liverpool třeba. A v Manchesteru je City více oblíbené než United. Rudí mají sice návštěvnost o dost vyšší, ale plno z nich jen turisti.

Reagovat
ManUnited

Pro tu druhou část máš i nějakej důkaz nebo jenom plácáš?

Reagovat
fenixLFC

minulu sezonu ste mali nizsiu ale to nie je uplne objektivne vzhladom na okolnosti. rok predtym ste mali priemernu navstevnost vyssiu o 150 ludi, pricom mate stadion o 1700 miest vacsi...takze realne sme nechavali menej prazdnych miest ako vy

Reagovat
diastan

Pořád stejná/podobná návštěvnost jako Liverpool, takže pointa s fanoušky mimo, teda pokud nevidíš Live jak tým bez fanoušků Stejná blbost jako, že MU tam má jen turisty

Reagovat
smazaný uživatel

Koukal jsem na statistiky z 16.11 2019 a tam jsme měli o 2000 více. Jinak celkem blábolíš, prostě jsme měli větší průměrnou návštěvnost a tečka. To, že máte méně prázdných sedaček je sice pěkné, ale taky to můžeme brát i z druhé strany a to, že máte menší stadion a i tak ho nedokážete naplnit a to jste klub s dlouholetou historii.

Reagovat
ManUnited

Mně neodpovíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, už na to jdu. Hele na to asi nebude žádná statistika, prostě když jsem byl v Anglii, tak mi přišlo, že City je víc lokalnější klub. A to s těmi turisty je určitě pravda, proto jsou v návštěvnosti tak odskočeni od všech.

Reagovat
ManUnited

Takže plácáš (jo a turisti na jiný stadiony určitě nejezdí )

Reagovat
smazaný uživatel

Jezdí, ale ne tolik jako na Barcu, Real a United.

Reagovat
Benedict

za 10 liber za lupen bych taky občas šel kouknout

Reagovat
Kuba408

Liga je ještě dlouhá, ale největší favorit na zisk titulu je asi Man City navíc mají dva zápasy k dobru a hlavně je mají doma a když je vyhrají, tak zas budou první oni

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United are now unbeaten domestically away from home for over a calendar year

Reagovat
LokoLFC

No nic, meli bysme se zacit soustredit na boj o top 4. Nase hra je impotentni. Klopp bohuzel nedokaze zmenit v nasi hre absolutne nic. Kazdej, kdo proti nam nebude hrat hura fotbal, tak na 70-80% neprohraje.

Reagovat
mimi_united

Konečne nejaký fanúšik liverpoolu ktorý nie je zaslepený

Reagovat
ACSMan

Takže nějaká krize? Nebo myslíš, že ten tým může začít klesat po celkové vyčpělosti, kdy na co sáhli se proměnilo ve zlato ?

Reagovat
Kuba408

Až se vrátí Jota, tak to zas bude lítat

Reagovat
iamek

Reagovat
oli9

Bože ty si komediant

Reagovat
LokoLFC

Komedialni mi spis prijde nase hra v teto sezone.

Reagovat
oli9

tak není to optimalní ale na ty zranění co byla jsou ... Prostě to chce ale trošku od Kloppa nápad zkusit změnit hru ...

Reagovat
LokoLFC

Coz prave neprichazi... kazdej prumernej tym si s nasim utokem vytre prdel...

Reagovat
stiflerovamama

V čom si vysvetľuje to rapídne zhoršenie trojky vpredu ?

Reagovat
Kuba408

Těžko říct, ale někdy mi přije, že ti dva Mané a Salah se nemají moc rádi a hrají to oba dva moc na sebe, místo toho, aby si vyhověli

Reagovat
SCELO

asi sa zmenil treningovy plan, inac si to neviem vysvetlit.....

Reagovat
Walter_Sobchak

Alebo hráči stratili motiváciu, však už vyhrali asi všetko čo sa dalo. Vám by fakt pomohlo minimalne jedneho z tej trojice predat za velke peniaze a kupit niekoho ako Jota ktorý sa ukazoval ako skvely nakup.

Reagovat
SCELO

to je ale sci fi pri sucasnej situacii a majiteloch.....

Reagovat
cubazi

Problém je iný. Pomaly futbal. Zhustena obrana supera ktoru nevieme prekonať a na ktoru sme neboli zvyknuty. Vždy sme hru vedeli roztiahnuť. Teraz to chyba. často stracame v utoku lopty nepresnimi prihravkami a snažime sa dostať až ku brankovej čiare supera. Chyba vystrelenie.

Ale čim to je to neviem. Dnes skutočne okrem kvality vpredu chybala aj chuť po viťazstve a bolo vidieť unavu...nepochpitelne po tolkom volne....

Reagovat
Coutinho10

pride mi to hrozne pomale od nich, zadne nabehy, vsechno ve stoje...vsichni uz je maji prectene a kdyz do toho nedame rychlost, tak nemame obranu soupere jak prekvapit....na titul muzeme zapomenout

Reagovat
cristiano.K.

Prostě ztráta formy. Po třech letech na to mají tak trochu nárok, problém je zraněný Jota.

Na hřišti makají, jen jim to nejde tak jako dřív.

Reagovat
vodka

strašně zbytečně to překombinováváte. Předtím jste valili přímočaře k bráně, teď si to celá ta trojka musí zaseknout, podívat se, případně zkouší přihrávat. Celé je to tím pádem pomalejší. Kvylita tam je furt, ale potřebují se do toho trošku dostat a chytit "flow"

Reagovat
iamek

mufc are the first side to stop Liverpool scoring at Anfield in a Premier League match since Manchester City in October 2018 – this was Liverpool’s 43rd such game since then.

Reagovat
Beči

Naprosto zasloužená plichta. Takový ušmudlaný, dobře odbráněný zápas na obě strany.

Reagovat
stiflerovamama

Takže City 4 body na nás ak vyhrajú dohrávky. Wau, stým losom čo sme mali to je neskutočné prevar od nás. 3 zápasy bez gólu...

Reagovat
EXoRcIsT

Neviem preco tu su vsetci spokojny ved hra bola uplne otrasna. Zaloha Fred Mctominay uplne odrezana a utok katastrofalne riesenie situacii. V Pohode sme mohli vyhrat ale to by sme nesmeli prvy polcas uplne odpisat a odkopavat kazdu loptu. Takto oslabeny Liverpool sa mal porazit

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Hnusne city môže mrnkat spokojnosťou nad týmto vysledkom

Reagovat
oli9

Klasicky humus s United jen s tím rozdílem že tyhle zápasy se hráli poslední dobou na OT ne na Anfieldu....

Reagovat
Hlahart

Prvních 20 minut nás neskutečně drtili, hlavně Thiago topka. Tam nás několikrát zachránil Firmino. Druhý poločas mnohem lepší a nakonec bych řekl, že gólovek jsme měli více my.

Z našich bych vyzvedl mimo Shawa i hlavně Lindelofa. Bruno byl u všeho nebezpečnýho z naší strany, ale jinak slabší zápas.

Fabinho jinak s velkým přehledem vzadu.

Reagovat
ACSMan

Moc se mi nelíbilo jak se vztekal při střídání, sice jsem nechápal proč jde dolu ale tohle by si měl odpustit.

Reagovat
Hlahart

A bylo to určitě směrem na lavičku a ne na TAA? Protože mi nepřišel, že by byl potom nějak naštvanej

Reagovat
iamek

Tiago tam měl na začátku dobry pas a pak dával klasiky na par metru.

Reagovat
Hlahart

V těch prvních dvaceti měl i několik dobrých průniků, dobře prorážel jednotlivý linie našich hráčů. Fakt skvělej, pak ke konci vypadal, že trochu nestíhá.

Reagovat
vodka

Reagovat
blade115

Chelsea have agreed the €30m OTB fee for Tomori loan to AC Milan and deal on the brink per

@FabrizioRomano

To je fakt v řiti, že Tomori jde pryč, zatímco Christensen zůstává. Ještě navíc s opcí... Snad zas, až na to přijde, tak Italové klasicky nebudou mít prachy.

Reagovat
smazaný uživatel

ale zase 30 mega za hráče, který má hodnotu tak 10...

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

Kdyby nebyla Marina tak vyhajpovaná, tak bych ji snad i pochválil.

Reagovat
Svatej

Reagovat
nani92

Vzájomné zápasy MU a Liverpoolu by som zrušil a dal automaticky bod obom

Reagovat
Nikikrew

hrozné zápasy

Reagovat
stiflerovamama

Fakt kto by to bol povedal, že po zranení Dijka a potom aj ostatných stopérov bude náš najväčśí problém v tej útočnej trojke. Viem, že sa hovorí, že za slabú ofenzívu môže práve to, že tímy zranienami máme rozhádzanú zálohu aj obranu, ale ja si teda začínam myslieť, že problém je jednoducho v tých troch. Záloha dnes nebola zložená zo žiadnych nímandov, lenže naša hra končí keď sa lopta dostane k jednému z tých troch, Buď nasleduje zlá prihrávka, prehratý súboj, strata lopta, alebo úplne nekreatívne riešenie.

A to si treba ešte povedať, že nám Jota zachránil možno 8 bodov.

Túto sezónu sú až na pár výnimiek fakt hrozní.

Reagovat
Kinky7

Myslim ze to zraneni prave nejvic ovlivnilo tu utocnou trojku. TAA a Robertson nemuzou hrat v podstate wingery protoze za nima proste VVD chybi a tim padem nedochazi tak casto k precisleni na kridlech kde to uvolnilo prave dvojku Mane Salah

Reagovat
Remt

Na tom neco bude

Reagovat
stiflerovamama

Áno, ale jednoducho pri tak kvalitných hráčoch čakáš, že sa stým popasujú a úkaže sa ich kvalita, lenže im momentálne chýbajú elementárne základy, ako spracovanie lopty, presná prihrávka, strela, vyhratý súboj, 1na1,,, a to nie sú systémové veci.

Reagovat
Whitemedia

Jovic

Reagovat
stiflerovamama

Prvý krát od roku 2005 sme nedali gól v troch po sebe idúcich ligových zápasoch

Reagovat
Nikikrew

Liverpool vs United sa nedá ani porovnať s NLD. Hrozne zápasy

Reagovat
fenixLFC

ucastnici NWD maju hrozne zapasy v derby, ucastnici NLD vsetky mimo derby

Reagovat
Front hell

za to ty vaše zapasy v poslední době,to je opravdu radost pohledět

Reagovat
fenixLFC

vidis, nam nejdu posledne 4 zapasy, vam vysli iba posledn tri- styri a rpedtym to bola totalna bezzuba srack

Reagovat
Front hell

Jasně poslední 4

Reagovat
Nikikrew

Aha

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stiflerovamama

https://twitter.com/MattHalliburton/status/1350860448309112836

Toto tiež ako faul Salaha Zápas čo zápas anglickí rozhodcovia prerážajú nové dno.

Reagovat
Hlahart

Tak největší div je, že dohrál Thiago bez karty, ale....

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
iamek

Reagovat
ManUnited

to udělal Harry chytře..to ti žádnej rozhodčí nepískne opačně ikdyž by měl

Reagovat
Dawon

Jojo, super strihnotu to tak, at to nevypada jako Salahuv faul, skoda ze ho tam zezadu tahal rukama pred zacatkem tohodle klipu Vy ste fakt pacienti

Reagovat
iamek

Reagovat
havrys99

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mikelinos

hezky ořízly video

Reagovat
smazaný uživatel

si mimo ako stale

Reagovat
iamek

Reagovat
cristiano.K.

to nic nebylo

Reagovat
Busby babes

tak tady si pro to Maguire vylozene sel no. Ale Thiago bez karty takze bych si na rozhodciho moc nestezoval. ten udelal asi 10 taktickych faulu a nic.

Reagovat
stiflerovamama

Veď ja sa nestažujem v súvislosti stým, že by nás nejako poškodil, hovorím celkovo o úrovni rozhodcov.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to si vybral trosku blbu situaciu no

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

co ja viem toto robi tolko hracov a rozhodci im to zeru, tak preco nie. Toto by som nehadzal len na Anglickych rozhodcov

Reagovat
icka

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Snatus

Werner bude přestupový průser. Tyhle typy útočníků do hry Chelsea nikdy nezapadly a nikdy nezapadnou. Snad ho za rok vykoupí Bayern s minimální ztrátou.

Reagovat
Walter_Sobchak

Momenatalne fakt neviem kde by mohol hrať aj keby tie šance premienal, má velke slabiny či už na hrote alebo kridle. Ked si k tomu pridáš ešte zahadzovanie šancí tak to je skôr oslabenie ako posila.

Reagovat
Snatus

Nepoučili jsme se u Torrese, ani u Moraty, tak to zkusíme napotřetí.

Reagovat
cristiano.K.

Ten zápas nebyl vůbec tak špatný, jak se tu prezentuje. Statisticky to tak vypadá, protože spousta akcí skončilo v předfinální fázi. Nerad kritizuji Firmina, ale dnes musím. Ten minimálně tři zajímavé akce, slabou střelou, špatným řešením nebo nedůrazem. Hrát dnes Jota místo Bobbyho, tak jsme vyhráli, Jota by jednu šanci proměnil. S bodem musíme být spokojeni, větší šance měli hosté.

Stoper nepřijde, to už dnes víme. Máme brutální přetlak v záloze, proto na stoperech hrají záložníci. Podle mě měl dnes hrát Ox, určitě aspon z lavičky měl zasáhnout, potřebovali jsme to ve druhé půli okysličit a on se na to hodí. Becker MOTM.

Reagovat
vodka

a jo, jedu odspoda a zmiňuješ to sám

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je obr chyba, že stopér nepríde.

Reagovat
cristiano.K.

To bohužel ví každý fanoušek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hlahart

Reagovat
PP

MU-Pool jsem viděl první poločas, ale to byl hnus od mufanů.. Tam prakticky nešlo poznat, jestli je proti Liverpoolu první tým tabulky, my v krizi nebo nějaký Sheffield. Na stoperu jim hráli dva záložníci a taktika ala Mourinho..

Reagovat
Benedict

Vy v krizi a Sheffield je skoro totéž

Reagovat
PP

nerozporuju.. Spíš ta předvedená hra proti takto oslabenému konkurentovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ole vede tym, kterej je prvni v lize. Nicmene ty bys to vedl lip ocividne od pc. Tak to zkus, udelej si licenci a do toho. Potencial mas obrovskej.

Reagovat
PP

to víš že jo.. Přijel si pro bod a ten získal, ale předvedená hra byla k uzoufání.

Reagovat
smazaný uživatel

Shaw skvely, snad ho v repre uprednostni ten traged pred Chilwellom.

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
iamek

Reagovat
icka

Reagovat
ManUnited

není potřeba zrovna u něj by repre akorát znamenala větší šanci k zranění

Reagovat
Walter_Sobchak

Reagovat
Busby babes

hovno, jen at tam hraje Chilwell. Co nejmin hracu United v repre je jedine dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pekne sa chytili blade, fenix a ešte len podobný hnus pribudne.

Reagovat
Whitemedia

zkušeně si za tím jdeš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
blade115

Ha, já tušil, že ten třetí "podobný hnus" budeš ty! Tak kdybys to nevěděl, tak jsme totálně naletěli na geniální Paddingtonovu návnadu...

Reagovat
Svatej

Jsem si říkal, že místo výsměchu zvolím spíš prostej nesouhlasnej palec, ale zjevně jsem součástí party.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Benedict

Zapas Pool vs MU vyhrálo City.

Live kreativnejsi a na míči, united breaky a šance, zapas to tak nekoukatelny nebyl jak tu lidi píšou. Becker motm.

PS, Martial uz mi fakt sere, výměna do barcy!!!

Reagovat
cristiano.K.

Šíleně nám chybí hráč typu KDB nebo Bruno. Ta kreativita je prostě slabá po odchodu Coutinha.

Shaq není sice špatnej, ale je lepší z lavičky. Dneska naší největší vytvořenou šanci v 46. minutě ukončil rozhodčí

Reagovat
vodka

Shaq s Thiagem mi přišlo, že fyzicky během druhého poločasu úplně doešli. A já teda nechápu, proč tam Klopp nehodil Oxe (a celkově když máte problém s jednoduchostí a přímočarostí ve finální třetině) místo Jonese, protože to byl zápas pro něj.

Reagovat
cristiano.K.

Hlavně se to šíleně nabízelo. Shaq měl navíc žlutou i z tohoto důvodu ho měl stáhnout v 60. minutě.

Reagovat
Luc-Luc

mame Thiaga, pokud vydrzi zdravej, tak to bude parada, v zaloze nam chybi nejvic Fabinho, takze stoper by mel byt priorita...

Reagovat
cristiano.K.

Thiago je fajn, ale ten to bude rozdávat z hloubi pole. Je potřeba hráč, který je kreativní ve finální/předfinální fázi. Někdo kdo se nebojí obejít hráče, vystřelit, vymyslet finálku. Tohle Coutinho uměl.

Reagovat
Luc-Luc

tohle ma byt Firminova uloha, navic tam je jeste Keita a Minamino, minuly sezony jsme taky nemeli zadnyho De Bruyneho a fungovalo to, podle me je stoper absolutni nezbytnost a pak urcite schopny CF typu Aguero, Cavani atd

Reagovat
cristiano.K.

Souhlasím, že by to měl mít na starost Firmino. Jsme strašně čitelní, ono to nemůže fungovat věčně a musíme umět reagovat. Keita je věčně zraněnej, japonec za očekávání. Tím, že máme Jotu útočník další nepřijde. Stoper je alfa omega v boji o titul, bohužel ale nepřijde

Reagovat
Salfovic

Tak Barca vám ho ráda pošle zpátky.

Reagovat
fff

Toto je taka stara debata uz.

Nie nechyba nam.

Odkedy odisiel sme povyhravali xy veci bez neho.

Nam chyba stoper, co sposobuje, ze nam v zalohe chyba Fabinho a k tomu je najvacsi problem, ze skratka ta utocna trojka ma najvacsiu krizu odkedy spolu hravaju.

Ziadny Coutinho nam nechyba.

Reagovat
cristiano.K.

Nemyslím přímo Coutinha, myslím obecně někoho kreativního a ten nám opravdu chybí a je to straně vidět, kor když se nedaří těm třem v útoku. Pokud by Hendo a Fabinho hráli včera v záloze, nic by se nezměnilo, kreativita by byla pořád stejná. Pokud někdo nejvíc chybí, tak je to Jota. Goly nedostáváme, ale nedáváme.

Reagovat
cubazi

Presne tak. V ofenzíve si nevytvarame dostatočne priležitosti. A ked už ich mame tak ta efektivita je poriadne slabá. Vid Firmino.

Reagovat
fff

Nikto ako Coutinho nam nechyba. Ved bez neho sme vyhrali vsetko, co sme pod kLoppom vyhrali.Problem nie je Coutinho alebo nejaky ofenzivny hrac, bez ktoreho sme nemali posledne dva roky problem.

Problem su zranenia a forma hracov.

Reagovat
cubazi

Dovolim si povedať že teraz by sa nám Coutinho náramne hodil. Chybaju nam prieniky do 16ky a predfinálna prihrávka. Zjednodušiť hru. Tapame v 16ke, okolo 1našeho hráča su další 3-4 a všetko zaklincujeme bud hru na nahodu alebo neprisnosť. To je teraz problem. A slabá efektivita útočiacich hráčov...

Reagovat
fff

Ja si dovolim s týmto nesuhlasit

To, ze potrebujeme ofenzivneho zaloznika sa tu riesi uz od dochodu Coutinha a ukazalo sa, ze bez neho nam to ide a nepotrebujeme nic take.

To, ze aktualne nam vypadla obrana, v ktorej nam realne hra teraz zaloha, to je cast problemu. Ked hra vzadu VVD a pred nim Fabinho, tak hrame vyssie, agresivnejsie, TAA a Roberston mozu hrat vyssie a celkovo ta hra vyzera inak. Ziadneho ofenzivneho zaloznika nepotrebujeme.

Dalsou castou problemu je utok, ktory skratka ma asi najhorsiu formu odkedy hravaju spolu. Tu taktiez nepomohlo, ze Jota, ktory to ozivil a aktualne by sa presne hodil, je tiez zraneny.

Smola, zranenia a forma. To je nas problem podla mna. To, ze vieme hrat a vyhravat bez nejakeho Coutinha alebo jeho nahrady, mame podlozee vysledkami a hrou.

Reagovat
cubazi

Ano s obranou máš pravdu aako aj z hrou vyššie. Ja som povedal že teraz by sa nam hodil, nakolko smu nutení hrať inak. Je jasné že obraz hry je iný ak mame kraje obrany vyššie. Potom sa Firmino stiahne a podporuje v kombinacjí Maneho a Salaha.

Problem ostava tak ako som ho popisal vyššie. Proste chýba podpora ofenzívnejšie ladených hračov a efektivita utočiacich hračoch. Určite mať vtýme ofenzivneho hrača typu Coutinha by nebolo na škodu, skor naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Hlahart

Já si myslím, že to jsou trochu spojené nádoby. Coutinho by se vám hodil, když ta trojka vepředu nemá formu.. Pokud mají formu, tak se bez něj samozřejmě obejdete...

Reagovat
cristiano.K.

asi tak, ale je zároveň říct i "B"...Keita,Ox,japonec,Shaq jsou zaočekáváním. Z těch čtyř jmenovaných tři díky zraněním

Reagovat
cristiano.K.

všetko co jsme vyhráli.....ale ty furt mluvíš v minulým čase. Já třeba dokážu pochopit, že tu roli po Coutinhovi měl převzít Keita,Ox nebo japonec, ale prostě se tak nestalo a nejspíš nestane.

Vždy jsme byli zavislý na té trojce a většinou jeden z nich nás táhnul, ale ted to nejde ani jednomu a jsme z toho paf. Už jsem to psal minule, Jota nám chybí víc než Dijk, protože v obraně nedostáváme goly, ale máme problém je dávat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Benedict

Chybí asi jako suarez nebo torres

Reagovat
Svatej

Začínám mít víc a víc dojem, že jak Klopp umí perfektně pracovat skoro se všema postama na hřišti, tak záložníci jsou jeho slabina. (Resp tím chci vyjádřit, že ze zálohy rozdílový místo na hřišti neumí vytvořit).

V Dortmundu mu to uhrával Lewa, Reus, Gotze, Kuba, Hummels, Schmelz a jasně, byl tam třeba prima Gungogan (v poolu zas Hendo), ale podtrhuje mi to obecně dojem z jeho trenérských vlastností i u vás..

Už několikrát jsem tu vedl s někým debatu o Keitovi, na kterýho jsem se hrozně v PL těšil a beru ho jako brutální zklamání ve vztahu k tomu očekávání. Fabinho je skvělej dozadu, ale nemůžu se zbavit dojmu, že v Monacu byl mnohem užitečnější dopředu. Ox, Gini, Minamino.. Tohle stejný se dá říct v podstatě o každým v tý záloze a ve chvíli, kdy tam přišel Thiago, jsem čekal, že se to změní závratně. Nechápej mě špatně, hraje obecně moc pěkně, ale já očekával úroveň hry takovou, že vedle něho celej zbytek zálohy bude vypadat jako banda polo-amatérů.

Skoro jako kdyby měli všichni záložníci u vás hodně vysoko nastavenou laťku, kterou jsou schopni udržet, ale tu uplně nejvyšší úroveň (Bruno, KDB) nejsou schopni zahrát. Ostatní hráči v týmu (stoper, beci, křídla, dřív i hrot) podávají pravidelně výkony, se kterýma by si zahráli všude. Otázka teda je, jestli opravdu to je tím, že má vaše záloha jen podpůrnou roli, nebo se s ní nepracuje dostatečně dobře. Až s tím Thiagem mě tohle napadlo..

Reagovat
Svatej

A jen ještě doplním, proč z nějakýho důvodu očekávám, že si Klopp udělá z nějakýho dřeváka svýho KDB - když dokázal z Robertsona, Maného i Salaha udělat uplný topky v době, kdy o ně většina týmů ani nestála, by mohl bejt schopnej takhle vystřelit i hráče z prostředka.

Reagovat
fenixLFC

tak ono skor ide o to ze vyznava mierne odlisny pristup. vacsina timov ma zalohu na to aby aj tvorila, klopp od nich vacsinou chce aby ziskavali loptu a vyplnali priestor a kreativni hraci su inde. ono sa hovori ze nemame nikoho ako kevin, ale to nie je uplne pravda. mame, len nehra v strede ale na pravom bekovi. to co vacsinou hra AM hraval u nas firmino, tu spojku medzi zalohou a utokom, co hrava bezne DLP, tak mal na starosti VVD. vsetko co je u inych timov co sa tyka kreativity je aj u nas len tym he hrame o dost vyssie (aj vdaka zalohe ktora neprepadava) tak to tak nevyznie.

Reagovat
Svatej

Jup, přesně s tím jsem počítal i při psaní posledního odstavce v prvním příspěvku a poslal to tam jako určitou nahrávku do diskuze - zdali je to opravdu hlavně tím, co Klopp vyžaduje, nebo prostě nemá stejnou fintu pro zlepšení výkonnosti u těhlech středových postů jako má u těch ostatních.. (Nebo kombinace obojího)

Ve výsledku časem tak jako tak bude muset ten systém muset alespoň trochu pozměnit a přesně v tý záloze je pro ten upgrade prostor. Osobně jsem toho názoru, že i kdybych to bral jen z PL, tak záloha s Fernandesem, Hendem, KDB (nebo ještě o trochu větším makačovi Mountem) by byla dozadu fantastická a dopředu nesrovantelně lepší... Poctiví makající hráči, kteří jsou mimořádní i dopředu, existují, i když je jich málo...

Reagovat
Benzema

Gini- Thiago - Hendo je zrovnateľna s tou čo si napísal.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Benzema

Chceš tvrdiť, že záloha Gini - Thiago - Hendo je horšia, ako Bruno - Hendo - Mount?

Reagovat
Svatej

Kdyz ti z ty reakce nedoslo, ze porad s tebou nechci diskutovat, protože znam ten přínos konverzaci s tebou, tak ti ani nemusim dal rozvádět, proc je ta zaloha o třídu lepší. Navidenou

Reagovat
Benzema

O triedu lepšia mám dosť

Reagovat
Svatej

To už dávno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Z nějakýho dřeváka........podle mě i Klopp je zklamanej ze situace, že Ox, Shaq,Keita,japonec jsou za očekáváním, protože tohle jsou hráči, z kterých toho KDB /Bruna chtěl udělat a ono to tak úplně nejde hlavně kvůli zraněním. Otázka je, jak velký impact bude mít Thiago. Vzhledem k tomu, že hraje podstatně níž než hvězdy City a MU, tak si myslím, že nás určitě pozvedne, ale zatím taky od něj čekáme o dost víc, ale z těch pěti zápasů co odehrál za půl roku těžko soudit.

Reagovat
Manchestersky Krocan

za ten prvý polčas by som okrem Shawa a Pogbu všetkých prefackal, hlavne Rasha, ktorý sa nezlepšil ani v druhom polčase a vďaka Ronaldovskému syndrómu namiesto toho aby vysunul Cavaniho do jasnej šance, tak ide do súboja s dvomi obrancami Liverpool v podstate nemal nejakú výraznú šancu, ale to len vďaka Firminovi

Reagovat
Unai

Jose is back! Jose titul

Reagovat
cokoliv

Reagovat
fenixLFC

stones dal dnes viac golov, ako liverpool za posledne 4 zapasy...

Reagovat
Bandita_Harry

A potom že nepotrebujeme stopéra

Reagovat
Luc-Luc

to je fakt uz ostuda, pokud nam dava na prdel Stones

Reagovat
Golasso

City . Fakt se mi líbí, jak teď hrají. Když se koukám na ty kluby s realistickou šancí na titul, tak doufám, že to City urvou.

Reagovat
EXoRcIsT

OT : diskusia NFL

Reagovat
Svatej

Ještě naposledy si tu nad ním pohoním.

Premier League players with at least 40 key passes, 80 progressive passes and 80 passes into the final third this season: • Kevin De Bruyne (29 years old) • Bruno Fernandes (26 years old) • Mason Mount (22 years old) Elite company

Do šancí se dostává, nastřeluje konstrukce, kope rohy jak ďábel, ty nejpodstatnější čísla u něj zase příjdou, nemám obavy.

Reagovat
Benzema

Tento rok titul nedáme . Nemáme stoperov , Firmino totálne mimo, absolútne zbytočný hráč v útoku, keď to porovnám s Jotom, útok nám nefunguje vôbec , Mane so Salahom si medzi sebou neprihrajú fakt nikdy. Stoperov nekupime , čiže Hendo a Fabinho budú hrať v obrane a v zálohe mega chýbajú, City chytili formu jak hrom, my z 4 zápasoch , možných 12 bodov mame 3 a jeden vstreleny gól, no mega kríza , včera okrem držania lopty nič a ešte aj Trent totálne v lese. Ale sezóna ma baví , mega napinava a zaujímavá.

Reagovat
Luc-Luc

nevadi, dame titul pristi rok, jak bude zpatky Virgil (snad uz s fans na stadionu), letos bude dobry vysledek, kdyz udelame top4 a SF CHL...bez stoperu hrat nejde a pokud to vedeni nevidi, tak se neda nic delat

Reagovat
cubazi

V podstate nastala kríza. Kríza na ihrisku a podla všetkoho aj vo vnutri týmu. Pokial nevyriešime problemy vo vnutri (Mané-Salah, Gini,) nevyriešia sa ani na ihrisku.

Skoda že Klopp neurobí nejake zmeny na ihrisku, možno aj formacie. Mame toho Origiho tak ho postavme, ak sme mu neverili tak sme ho mali predať, teraz by mal dostať šancu na hrote. Firmina vyskušať v zálohe. Proste urobiť zmenu. Stale hrame to isté a stale sa trápime.

Salaha posadiť... on nemá prihravku... Vyskušať Shaqa na polčas. Po polčase dať Oxa. Proste urobiť niečo je vtejto chvili lepšie ako sledovať to čo je teraz.

Reagovat
Benzema

Origimu Klopp vôbec neverí a keď ho aj pošle na ihrisko, tak ho hodí na krídlo, kde je skoro nulový , čiže zbytočný. Gini odíde , neverím že podpíše novú zmluvu, tam už treba riešiť náhradu alebo nám rastie náhrada v Curtisovi. Salah je každú sezónu horší a horší, čísla ma skvele, ale kto sleduje LFC zápasy pozorne, tak vie o čom píšem. Stopér v januári mal byť priorita, lenže nik nepríde, takže v titul prestávam veriť, hlavne v tejto kríze a sračke čo predvádzame v útoku.

Reagovat
cubazi

Potom ostava otazka dlhodobej prestupovej politiky LFC. Je šialené mat v sučastnosti jedinu útočnu alternátivu v podobe Origiho- navyše ak mu neveríme (vieme prečo)

Inak k téme Salaha presne viem očom hovoriš. Clovek ktorý nepozera zapasy a vidi len štatistiky tak by tomu neuveril čo niekedy predvádza. By ma zaujímala uspešnosť jeho prihrávok (alebo radšej ani nie...)

Stopér v zime. Prečo neriešime hosťovanie nejakeho kvalitneho hráča ktorý nedostava moc herneho času, hoc veterána ako svojho času Kola ... nerozumiem.

Reagovat
fenixLFC

curtis podla toho co hraju na ihrisku nie je uplne nahrada za wijnalduma mi pride

Reagovat
Benzema

Tak Gini hral 10tku v Holandsku a aj v Newcastlu mal inú úlohu, ako u nás. Takže ďalšiu sezónu môže mať Curtis upne inú úlohu na ihrisku, ako ma tuto sezónu. Ja len tým chcem povedať, že radšej budem za odchovanca v zostave, ako za novú posilu. V zálohe aj po odchode Giniho mame dosť alternatív. Snáď ale podpíše zmluvu a neodíde, aj keď o tom už pochybujem.

Reagovat
fenixLFC

jasne, ale u nas 10 nikdy nehral, vzdy hral hlbsie, dokonca hlbsie ako jones. preto mi nedava prilis zmysel tvrdit ze jeho odchod zalepime prave jonesom. jasne, ten moze hravat ale nebude to priama typologicka nahrada zanho

Reagovat
smazaný uživatel

Treba dvoch záložníkov a trojica Wijnaldum (ak chce), Keita a Ox by mohli odísť.

Reagovat
fenixLFC

ked si clovek uvedomi ze ta trojica nas stala nejakych 120 mega...

Reagovat
smazaný uživatel

Zas Jones a TAA nás nestáli napr. nič, Robbo 8 mega. A čo už s nimi, keď sú dvaja lazari a tretí chce odísť.

Reagovat
El Cid z City

Takhle brzo jančit, my na vás letos ztráceli už 8b. Při Pepově obhajobě titulu jste vedli snad o 7b a jak to dopadlo. Když Klopp ukáže stejnou mentalitu, můžete se na špici v klidu vrátit, je to o pár bodíků.

Reagovat
Bandita_Harry

snáď sa to ešte zamotá a nebudeme furt len strácať

Reagovat
Walter_Sobchak

Chelsea are willing to break their club record to try and sign Erling Haaland this summer.

They will make a big push to sign Erling Haaland from Borussia Dortmund this summer even though his release clause doesn’t come into effect until 2022.

@TheAthleticUK

Od Ornsteina Asi bye bye Werner, aj ked sa mi moc nechce verit že by sme ho odpisali už po 1 sezone. Ale uprimne fakt neviem kde sa do toho systemu čo chce Lampard hrat hodi a toto by bolo asi to najlepšie čo by sa mohlo stať.

Reagovat
Luc-Luc

jojo, pujde se odjebat do Chelsea jako Werner nebo Havertz, to by musel byt fakt blazen

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

Zrovna to sem jdu píchnout..

Kdyby to znamenalo odpálení Wernera, tak jsem pro, ale s jeho hledáním pozice na hřišti za každou cenu to nejspis odstřelí Abrahama a to bych klubu neodpustil.

Obecně z toho Tammy nemůže vyjit dobře, at se na to dívám z jakykoliv pozice a nelibi se mi, jak je ten kluk podceňovanej.

Reagovat
fenixLFC

takze navrhujes odstrelit 60 megoveho hraca po roku za cca 100 megoveho hraca?

Reagovat
Svatej

Já Wernera naprosto nemůžu vystát už od druhýho kola, odstřelil bych ho jako jedinýho s výjimkou i pod cenou...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Talker

Já kdybych mohl vrátit čas, tak nekoupím Havertze, ale nechám si Barkleyho a Gallaghera a koupím Rice.

Reagovat
Svatej

Tak to Barkleyho bych nechtel ani za nic, to radeji vazne toho Havertze

Ale mit na vyber mezi Havertzem a Gallagherem, tak ted uz bych asi taky bral radeji Conora..

Reagovat
fenixLFC

to sa ale havertz dopracoval- z jednej z najvacsish mladych hviezd bundesligy na rozhodovanie ci je lepsi on alebo barkley

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, jo, odpálit Wernera po půl roce (který rozhodně nebyl propadák) je takové chelseaovské. Asi jste těch Salahů a De Bruynů měli ještě málo.

Reagovat
Svatej

Píšu to fenixovi - Wernera bych se zbavil okamžitě, já ho hrozně nemám rád. Je to přizdisráč, kterej je tak zbabělej, že se za něj do soubojů musí pouštět dvacetikilovej Pulišič ve chvíli, kdy se k míči nedostane útočník. Diver, dřevák, spalovač, navíc ani sympatickej moc není.

Narozdíl od něj byl KDB fotbalista jako kráva. Salah jedinej mi Tima trochu připomínal, ale měl nesrovnatelně lepší schopnost přejít 1v1 už tenkrát. Lukaku měl zas mnohem víc jak jednu přednost v rychlosti.

A jo, klidně se může stát, že se zbavíme dalšího drahokamu, ale tentokrát poprvý jsem s tím v pohodě.

Reagovat
iamek

Koncepce

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kiciN

Reagovat
Aldeano

Reagovat
icka

to je cely svatej

Reagovat
Svatej

Davej priklady, urcite jich budes mit spoustu, kdyz tohle pises.

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
Walter_Sobchak

Bohužial by to znamenalo skôr odpálenie Abrahama, o odchode Wernera sa tam nič nepíše a píše skôr o tom že by sa doplnali. To by som fakt nechcel kedže mam Tammyho velmi rád a je to velmi underrated utočník presne ako píšeš.

Reagovat
Horcmen

They need another centre-forward, with 34-year-old Olivier Giroud expected to leave when his contract expires in the summer. Tammy Abraham has shown promise in the role but Haaland is seen as the kind of target man that can take the club to another level and compete for the Premier League and Champions League.

There is still confidence in Timo Werner, who joined from RB Leipzig for £54 million last year, despite his struggles for form. But he is seen as someone who would complement a player like Haaland rather than leading the line on a regular basis.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Walter_Sobchak

Vykupime bundesligu a aj tak budu hrať stále najlepšie odchovanci

Reagovat
Svatej

Reagovat
icemike

Blbost, tolik peněz neuvalime. A v akademii je Broja, ten může hrát třetího útočníka

Reagovat
Miguel19

No tolik peněz. Však bude stát 75 mega ne? Což je za takového hráče aktuálně asi ok.

Reagovat
icemike

Odkud máš tu cenu?

Reagovat
Miguel19

Měl by mít cca takovou výkupku, aspoň si to myslím teda..

Reagovat
vitasrp

Až další léto, takže by Chelsea musela zaplatit víc.

Jako je to neuvěřitelnej talent, ale 100 mega v něm znamená, že se nevyřeší štítn+ stoper, což mi přijde horší.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Miguel19

Ale možná platí až další léto..

Reagovat
Tolstobik

Jeste pripocti tak 30 mega zmrdovi Raiolovi....

Reagovat
avicii

Nakúpite za bambilion hráčov do útoku a ešte chcete zlomiť rekord za Halanda? To chcete byť zase stara špína klub?

Reagovat
Walter_Sobchak

Kludne Mladíkov z akademie sme za posledne 2 roky vytiahli viac ako za posledných 20 rokov takže aspon nejake argumenty k sympatickosti tam su

Reagovat
fenixLFC

qko sa stat sympatickym-20 rokov nevytiahnut nikoho z akademie a potom ich vytiahnut par...to mi je teda posun

Reagovat
Talker

Tak naši nejlepší hráči tuhle sezonu jsou Mount, James, pak díra a následně Silva+Zouma. S tím, že na jaře se tam můžou zařadit CHO a předpokládám, že i Tammy.

Reagovat
fenixLFC

nejak skoro nazyvat mendyho dierou nie?

Reagovat
blade115

Haaland je suverénně největší talent současnosti a pokud ho nezlomí nějaké zranění, tak bude mít hodně parádní kariéru. Naprostý souhlas s tím, že by naši ofenzivu postrčil na úplně jinou úroveň. Ale zas bych se kvůli němu teda nebyl ochoten finančně zruinovat, ani bych neodepisoval Wernera - ještě 2 měsíce zpátky hrál nejlépe ze všech posil a ty výkony byly skvělé. Nechápu, co se to teď kolem něj sneslo za hejt a že už je někdo schopný ho po půl roce odepsat... Osobně ho ale stejně vidím spíš na křídle nebo na pozici second strikera, sám na hrotu je špatný, tam by měl hrát Tammy.

Jinak teda, pokud bychom ještě jednou měli pořádně zainvestoval, jakože rozpočet na to letos je, tak určitě do Rice a/nebo Upamecana. Na těch pozicích by bylo posílení potřeba mnohem víc. Hlavně Rice by byl fakt dar z nebes a poslední díl skládačky té zálohy.

Reagovat
Walter_Sobchak

No len ked bude Odoi hrat v takejto forme a Pulisic sa dostane do formy z minulej sezony tak sa na kridlo Werner nepozre a skôr ho bude chciet rozohravat na hrote bohužial, a to nás ešte bude stáť zápasy. Potom je tam ešte Ziyech ktorý zase prináša taký moment prekvapenia a kreativitu takže bez neho to tiež nepostaví.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
vodka

Rice bude strašně drahý, ale popravdě do MU si ho dokážu představit taky jako ideální DM a dynamickou náhradu Matiče. Hodně silný na balonu, nebojí se ho vyvézt, rozdává to na pána. Pozičně je taky skvělý. Na stopera, jak to měla v plánu údajně CFC, je ho škoda. Ale WHU ho podle mě pod těch 80 nedá.

Reagovat
blade115

Taky jsem to četl, ale podle mě by hrál dál v záloze. Stoperů je početně dost, tam se jich Lampard naopak zbavuje, ale to typické DMko nějak nemáme no... A z nějakého důvodu se na téhle pozici odchovancům nevěří.

Reagovat
Emqick

Kterýho odchovance bys stavěl na DM? Mě snad ani nikdo nenapadá, i když nemám zas tolik přehled o juniorce.

Reagovat
blade115

Gilmour, případně mohl i zůstat Ampadu, taky tam dřív hrál.

Reagovat
Talker

Tak Werner hraje fakt špatně v poslední době.

On je u něj problém, že nejde úplně definovat jeho roli - ve chvíli, kdy ho dáš na hrot, tak je v prdeli, protože pokud se soupeř zatáhne, tak proti stoperům udělá hovno a stáhne se do zálohy a nechá vápno volný - a v tu chvíli je užitečnější na hřišti Tammy/Giroud.

Ve chvíli, kdy ho dáš na křídlo, tak sice si udělá pár náběhů do vápna nebo za obranu, ale techniku na falešné křídlo nemá a kombinačně skvělý taky není - na tu roli sedí víc CHO/Puli, kteří udělají podobnou práci a k tomu jsou schopní přejít přes obránce.

Teoreticky bychom mohli překopat systém a hrát 4-4-2, ale v tu chvíli nemáš kam narvat Havertze, pokud z něj nechceš udělat hrot a v tu chvíli bychom byli neustále přečísleni v záloze, protože většina týmů hraje nějakou variaci se 3 záložníky (nebo 3 stopery).

Podle mého jsme z Německa nakoupili špatně - koupili jsme extrémně specifické hráče, kteří potřebují nějaký systém, který byl kolem nich postaven - Werner v roli druhého útočníka, Havertz prakticky taky. Hvězdy, na které hrál jejich tým. Když vezmu naše ofenzivní hráče, tak silná stránka Wernera? Goly. Silná stránka Havertze? Goly. Silná stránka Pulišiče? Goly... Kromě Ziyecha všechno hráči, jejichž silná stránka je zakončení/hra ve vápně.

Prakticky jen CHO je ochotný držet nějakou šířku hřiště a zároveň být užitečný a částečně Pulišič, ale opět - jeho silná stránka není na křídle, ale kolem vápna. Ať chceme nebo ne, budeme muset jednoho z nich odpálit.

Reagovat
Talker

Jinak podle mého Rice měl přijít reálně už tohle léto za každou cenu. Nebo jiné DM. My se prostě vymrdali do 3 ofenzivních hráčů, přičemž jsme reálně potřebovali pouze 1 (+Ziyech, který přišel v únoru).

Ten by měl být naprosto jasnou prioritou.

Reagovat
smazaný uživatel

Kanté je už odpísaný zo základnej zostavy, keď je vysnívaná posila Rice?

Reagovat
Talker

Odpísaný ne, spíš prostě potřebujeme standartní DM, které bude krýt prostor před stopery a bude silný na míči. K tomu je Kante každou sezonu na X zápasů zraněný, takže v tu chvíli tam není vyloženě defenzivní náhrada - buď tam jsou hráči jako Gilmour/Jorginho, kteří jsou spíš playmakeři a pak Kova, který je box2box.

A vlastně ani Kante není vyloženě DM, ale spíš pivot či takový box2box, který k nejlepším výkonům chce mít trošku volnosti a chodit do soubojů a hrát s energií. Takže nám tam fakt chybí typologicky nějaké DM, které bude defenzivně silné a bude držet prostor.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok.

Reagovat
Kluivert9

Snad ne. Dalšího útočníka už by Chelsea kurvit nemusela...

Reagovat
r.mrazik

jeste,ze ho ten vocas Mourek nestihl vymenit za Rose...

Reagovat
Mato178178

Reagovat
iamek

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
vodka

tak ono ho ze základu vyhazovala (někteří ještě furt vyhazují) i půlka zdejších.

Reagovat
r.mrazik

tak to bylo jen kvuli tomu,ze malo makal,ze jo

Reagovat
vodka

já myslím i tuhle sezonu, speicalista na to je exorcist. Podobně jako na něj byly házené goly, ktere nezpusobil pozicne, nebo chybou on.

Reagovat
r.mrazik

aha,popravde si tohle nevybavuju...ale celkove ma on letosni sezonu hodne slusnou

Reagovat
smazaný uživatel

treba ale povedat, ze proti Tottenhamu trušim dost horel, vtedy bola kritika

Reagovat
Busby babes

ja k nemu byl taky dost kritickej a psal jsem, ze bych ho klidne po sezone pustil, pokud se nezvedne.

Reagovat
vodka

je to mozne, ale nejvic do oci bijici to bylo u par zapasu ze zacatku, kdy jsem ho ja chvalil a ostatni posilali do haje, proto si to pamatuju, prestoze kdyz si ty akce znova projdes, tak jeho chyby to nebyly.

Reagovat
Benedict

Telles mu prospěl a v sezóně proste bude nejakej zapas co mu nevyjde, jako komukoli jinymu.

Jeste bych dal konkurenci martialovy nebo ho rovnou odstřelil

Reagovat
smazaný uživatel

Martial za Williana a Shaw za Rosea...a niekomu je za nim stale smutno

Reagovat
Mastný Chobot

Ani neviem, kto od nás bol najlepší, všetci zahrali kvalitne, druhý polčas bol výborný. Xhaka druhý zápas po sebe fantastický dozadu, len ma na ňom hrozne serie tá neochota zahrať progresívnu prihrávku, to nemôže byť ani taktický pokyn, on je proste taký. Partey, Saka, ESR asi najlepší.

Reagovat
Mastný Chobot

Vlastne Auba dal 2 z 3 gólov, tak asi on je MotM.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lovec

Já mám dojem, že on je při přebírání balonu a následným rozhlédnutím tak pomalý, že se mu ty příležitosti často zavřou a tak hraje furt připosrané přihrávky do stran. Jinak ale souhlas, poslední dva zápasy dozadu skvělý. I kdyby jich ale zahrál 20 v řadě, v létě musí přijít 1-2 hráči, kteří ho posadí (a ideálně i úplně vystrnadí z klubu).

Reagovat
Mastný Chobot

Áno, s tým súhlasím, len sa obávam, že sa to nestane.

Reagovat
Studni

Na to podle mě nebudou peníze

Reagovat
PH8

Xhaka prostě nemyslí dostatečně rychle a musí vědět co udělá než přebere míč. Když neví, tak šup dozadu, což je ve finále ale pozitivum, protože jinak by 4 z 5 míčů zazdil. Řekl bych že to asi i je pokyn.

Reagovat
xjert02

Mne se libil i Cedric. Tedy az na to Hector-esque vhozeni autu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Studni

Dneska spokojenost, se sestavou, se střídáními i s hrou. Sice první poločas nebyl ještě úplně ono, ale druhý už to tam začalo padat a jak jsem psal minulý týden, že mladý nemůžou táhnout všechny zápasy, tak dneska po jednozápasový pauze zase ESR a Saka super a konečně jim k tomu pomohl i Auba. Je dobře, že pošetřil Parteyho po zranění a vystřídal ho relativně brzo, klidně bych v tý době už ale střídal ESR nebo Saku, aby se neutavili, ale i tak spokojenost. 4 čistý konta za sebou je top, ale měli jsme teď lehčí los. Jsem zvědavej až budeme hrát proti těžším soupeřům, jak prověří Holdinga a teda doufám, že už Gabriela

Jinak dneska Cedric super, použitelnej v kombinaci, odbránil si svoje a k tomu asistence Pokud by v tomhle pokračoval, nebál bych se ho posunout před Belleho, ale stejně si myslim, že potřebuje RB srovnatelný kvalitě Kierana.

Newcastle nás ale dneska tolik neprověřil. Carroll, kterej jim hraje pomalu defenzivního záložníka, to je pak těžký. Almirón slušný, ale zbytek pro ně vepředu vůbec nic nepředvedl.

Reagovat
Lovec

Ty 4 čisté konta jsem si ani neuvědomil. A Cédric byl fajn. Moc nechápu to rozhořčení, které tady často vzbuzuje. Je to sice takový nemastný, neslaný bek který ničím extra nevyčnívá, ale svoje si celkem odehraje. Jako dvojka na kraj je fajn. A podle mě v současné době určitě lepší volba než Héctor.

Reagovat
Studni

Tak já z Cedrica nejsem extra nadšenej, dneska si odehrál svoje, ale proti lehce odevzdanýmu týmu, jinak mě příliš nepřesvědčil. Pořád bych si radši nechal Hectora jako HG a někoho k němu. Aarons? Ale popravdě nevím, jak na tom je V balíčku s Buendiou A přesunout AMN do zálohy

Reagovat
Lovec

Já bych bral Lampteye nebo Justina z Leicesteru. Kolem Aaronse byl loni celkem humbuk, ale viděl jsem ho max ve dvou zápasech, takže si netroufám soudit, jak kvalitní fakt je.

Reagovat
PP

Cedric není žádné terno, ale oproti současného Bellerinovi je o úroveň výš, hlavně dozadu. A centry taky byly včera více než ucházející.

Reagovat
PP

Reagovat
Gunner14

Arsenal’s record when Emile Smith Rowe has been named in the starting line-up.

W W W D W W W W D D W W W W D W

Reagovat
Mastný Chobot

10 zápasov, 7 kanadských bodov. Fakt radosť. Len nech si to udrží, cez leto trochu zamaká v posilke a môžu mu pre mňa za mňa dať aj tú desinu.

Reagovat
Gunner14

Je super

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiciN

Reagovat
Benedict

To jsou tak 3 sezóny ne???

Reagovat
Gunner14

Ano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Solidni zapas, solidni forma, Partey je genialni hrac

Ted nas ceka tezkych 7 zapasu, chce to urvat alespon 15 bodu, jinak TOP 4 nedozenem.

Reagovat
Seydou Doumbia

To snad nemyslíš vážně...v top 4 není už dávno pro Arsenal místo (bohužel) moc velká konkurence

Reagovat
Benedict

Kvůli Arsenalu bude v PL za chvíli TOP10

Reagovat
Lovec

Gól to zlomil. Po něm už to bylo pohodlné vítězství. ESR dnes skvělý a určitě MotM místo Auby ( ). Udivuje mě, jak vyspělá je jeho hra. Na svůj věk vůbec nedivočí, hloupě nekazí, ví přesně, kdy hru zrychlit hrou na jeden dotyk (což u nás neumí snad nikdo jiný), kdy si troufnout jeden na jednoho. Jakmile nabere víc sebevědomí a obecně nám začne líp fungovat přechodu do útoku, ukáže toho ještě daleko víc.

Takovýmato výhrama se ale nesmíme nechat uchlácholit. Kádr je z půlky na hovno a hra nemá pořádnou tvář. S tím losem co je teď před nama se ale bojím, aby to na delší dobu nebylo poslední vítězství. Každopádně, COYG.

Reagovat
Nikikrew

Asi najlepsi domaci zapas tejto sezony. 2 polcas sme hrali naozaj perfektne. ESR a Saka to opat potiahli, Auba sa konecne chytil. Xhaka a Partey dnes dominovali. Urcite by som vyzdvihol aj celu obranu, 4 ciste konta po sebe je velmi dobry pocin.

Treba to ale brat s rezervou, mali sme naozaj laky los kde sa cakalo ze uspejeme (okrem Chelsea). Teraz nas caka narocnejsi test a tam sa ukaze ci ti hraci nas posunu niekam dalej.

Skoda toho CP no, to bol dalsi fail od Mikela ale co uz. Ideme dalej

Reagovat
PP

Reagovat
Bandita_Harry

Škoda CP, ale aj tak ste sa celkom dobre dotiahli

Reagovat
smazaný uživatel

tento rok zatim stale ubeaten

Reagovat
smazaný uživatel

Smith Rowe up to five assists and two goals in 10 appearances for #AFC this season. A goal or assist every 80 minutes at the latest count.

Reagovat
Studni

Reagovat
RadekVonCZE

Smith Rowe > Willock

Reagovat
Gunner14

Megan Fox > Alena Schillerová

Reagovat
RadekVonCZE

Wtf Nejvíc random porovnání

Reagovat
Liveral

Však napsal porovníní, který je úplně stejný jako to tvoje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
gazza62

Doufam ,ze brzy konecne tuhle saskarnu prejmenuji na BLM league a krome klekani zacnou mlatit palalicemi na povel o travnik.

Reagovat
Registrujisejenproto

Po “kauze” s Cavanim mě PL víceméně přestala zajímat. Nemá smysl to dále podporovat ani jedinou librou

Reagovat
SaianSupaCrew

To tady nikoho nezajímá

Ale je moc hezké, jak se vám sesynchronizovala menstruace.

Reagovat
Registrujisejenproto

Díky za info, mas k tomu ještě něco?

Reagovat
SaianSupaCrew

Mám, ale počkám si na další hluboký rozbor

Reagovat
Registrujisejenproto

co to tu zkousíš ty troubo už nepiš, díky

Reagovat
SaianSupaCrew

Tak nahoď ještě nějaké moudro. Všichni tady z tvého rozhodnutí nespíme.

Jsi v podstatě jako Batman, je to neskutečný příběh. Chceme víc informací!

Reagovat
BrainBlender
Reagovat
Mastný Chobot

Predtym si bol urcite permanentkar co?

Reagovat
Registrujisejenproto

to ne, ale parkrát jsem tam byl a ve fanshopu taky něco utratil

Reagovat
BrainBlender

v USA je to momentalne tema nekde na 7. urovni... ale PL furt bude zaklekavat na povel .. to mlaceni hlavou nevim proc, ale prijde mi velmi trefny

Reagovat
nani92

Tiger

Reagovat
Pony Slaystation

Arsenalu to přeji, jen tak dál

Reagovat
Liveral

Orbinho

@Orbinho

·

1m

The last goal Arsenal scored which wasn't a penalty with Willian on the pitch came against Wolves on 29 November - Gabriel's header which Willian assisted.

@RichJolly

posted a fact saying the last "open play" one was 4 October, because the Gabriel goal came from a corner routine

Pěkný no

Reagovat
smazaný uživatel

Frank Lampard could be sacked if Chelsea lose to Leicester tonight, @talkSPORT has been told #CFC

Dnes všetci fandím Chelsea.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
icemike

Reagovat
SunFells

Já jsem třeba rád, že tam Lampard je kvůli jejich předváděné hře, poprvé se jim dá i něco přát.

Btw když tu tolik lidí má ten xG fetish, tak expected points má Chelsea druhé nejvyšší v lize. Naopak MU je v tabulce dost nad očekávání.

Reagovat
Golasso

Reagovat
Svatej

Vsak je nech s tou saskarnou pokračovat

Reagovat
SunFells

Je to už celkem otravné, společně s tím porovnáváním Artety a Oleho.

Reagovat
Golasso

Porovnávání Artety a Oleho je náhodou super . Nějaké argumenty pro Artetu si MUfani dokonce vytvořili sami, aby je pak mohli používat proti nám, když se zrovna Olemu daří

Reagovat
Svatej

To mi ani nevadi, rad se do něj klidně i zapojim, at uz humornou formou, nebo nějakou vážnější.

Tahle přeháněčka ale je přesně ten extrém, kterej zabavnej není. Člověk má skoro dojem, ze je Chelsea v pasmu sestupu s rozhadanou kabinou a fanouškama poté, co byl natočen pri chcaní na plastovou vlaječku..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wesleyborland

Pome Chelsea

Reagovat
Hlahart

Mně teda Lampard příjde dost v pohodě. Samozřejmě existujou lepší trenéři na světě, ale Lampard může v Chelsea fakt vyrůst do top manažera. Asi bych byl z dlouhodobýho hlediska radši, kdyby ho vyhodili teda.

Reagovat
blade115

No jo, ale tak tobě dorostly v pořádku obě mozkové hemisféry, to je jasný, že pak těžko můžeš s něčím takovým souhlasit.

Reagovat
Svatej

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

nebud zly blade

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To by vratilo Chelsea na uroven sympatii nula, protoze neni jediny duvod ho vyhodit.

Reagovat
Cobra

proto by ho měli vyhodit. A Mounta s Abrahamem taky.

Reagovat
kvasha16

ako tak dovod je - tie vysledky su horsie nez sa cakalo v sucasnosti .. .ale bol by to kratkozraky krok a strasna picovina to je jasne

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Svatej

Reagovat
kvasha16

neuvedomujes si co si prajes

Reagovat
j_mrazik

Moc jsem nepochopil, proč tam Arteta dává za rozhodnutého stavu Williana místo třeba Baloguna nebo jiného mladíka. Mě tak sere, že ho máme v kádru... společně s Luizem.

Reagovat
smazaný uživatel

totalna zbytocnost...balogun, nelson, amn ani na lavicke

Reagovat
SunFells

Protože mu chce dát minuty, aby měl šanci se dostat do formy a trochu tím omluvil celý Artetův projeb, že o něj vůbec kdy stál. Samozřejmě ten už sotva kdy zažije formu, spíš jen nějaké vlaštovky.

Reagovat
Nikikrew

Skor by som povedal, ze Educ prejeb.,,

Reagovat
SunFells

Nejspíš kolektivní chyba.

Reagovat
Golasso

"Mě tak sere, že ho máme v kádru... společně s Luizem."

To samo o sobě dost zkresluje výsledek jakékoliv úvahy nad tím, proč ho Arteta nasazuje.

Reagovat
EXoRcIsT

OT: nejaka dobra komedia ? ale nic ako Blby a blbsi apod filmy s americkym trapnym humorom

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele