Pareja si poranil stehenní sval

03.03.2013, 17:17
Aktuality

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (1364)

Přidat komentář
Dawon
Reagovat
Eric_The_King

Reagovat
Maresma

Reagovat
Chazy

Konečně jsem se k tomu dostal. Jako mám fakt radost z Jets, pořád ty kecy o tankování, ale je vidět, jak hrozně moc ti hráči a koučové chtějí vyhrát. Je jim fakt úplně fuk, že ten tým bude mít první pick, když oni u toho stejně nebudou, prostě jsou to sportovci a profesionálové.

Já jako 0-16 nesnáším, vždycky fandím všem týmům, aby to na ně nepadlo a fakt mě mrzí, že Browns se to stalo.

Ale ten Lawrence jim asi kvůli tomu fakt uteče. A Fields.. já nevím, za posledních 20 let šel v prvním kole jen jeden QB z BIG10, tak mám vůči tomu trochu předsudek a jeho výkon teď o víkendu jen potvrdil, že je to jeden z největších bustů posledních let.

Reagovat
Chazy

No a Steelers jsou fatk děsiví. Naopak Bell a Brown jsou teď docela vysmátí asi, skvělý výkony teď oba dva.

A teda Saints jsou fakt hrozně silní, zas to bylo vidět. Jen Anzalone je trotl a posral ten TD ... kdo ví, jak by se to vyvíjelo pak, málokdo Mahomese takhle potrápí.

Ale Hill je prostě bůh, jeden week je startující QB contendera, další zápasy hraje gunnera při puntech

Reagovat
telka11

Takže ten all-out blitz proti Raiders byl schválně?

Reagovat
Chazy

Jo, však jsem to tu psal celkem jasně, že si to myslím a že druhej den letěl DC, mluví docela jasně.

Kor když šlo o člověka, co blitzuje skoro furt. Každopádně je mi taky protivný, jak teď všichni dělají, že brutální blitz v takový situaci je něco úplně strašnýho a nepochopitelnýho, přitom se to prostě taky dělá. A ty preventivní obrany jsou taky obča

Reagovat
Chazy

občas mrdky, co prohrajou zápas

Reagovat
Stana95

no jako ano, ale tohle ještě v té jejich situaci (0-12 a do konce už jen těžší soupeři) nedávalo absolutní smysl. To pak lze chápat ty reakce všech, že je to něco úplně strašnýho a nepochopitelnýho

Reagovat
Chazy

Ale no tak takhle nad tím přeci nemůžeš uvažovat. Defenzivní ani ofenzivní call neděláš na základě toho, jestli hraješ zápas v 0-12 nebo 12-0 situaci, jestli je to SB a nebo zápas bez šance na PO. Prostě děláš playcall v kontextu toho, jak calluješ celej zápas, co vidíš od soupeře a co vidíš jako nejlepší variantu.

On prostě viděl tohle. Zpětně je to chyba, ale realita je, že útok běžně na tyhle hry na konci už nechává jen 5 lajnařů, očekává pass rush max 3-4 hráčů, preventivní obranu a že WR budou mít hodně času na ty vertikální routy, protože QB nebude pod tlakem.

Opravdu se nabízí v takový situaci udělat brutální blitz, obejít těch pět lajnařů, co nemají podporu a prostě sundat QB. Vidí se to, dělá se to, jen když to nevyjde, tak to vypadá otřesně. Gators mi takhle vyhráli zápas proti Vols a taky Vols byli za kokoty, ale ta myšlenka v principu špatná není.

Ono je podobně špatný i to, když tým jede 2 minute offense a obrana hraje preventivní obranu, soft coverage a prostě dovolí 70 yardů bez větší námahy.

Reagovat
Stana95

je vlastně pravda, že WIlliams je nekompetentní idiot, takže to nakonec smysl dává

Reagovat
Chazy

Viděl jsem takový cally i od kompetentních lidí, to jsem tím chtěl říct. Fanoušci NFL najednou zjistili, co znamená all out blitz a dělají strašné haty.

Realita je, že to nebyla hail mary (zbývalo 13s), prostě Williams chtěl udělat hru takovou, aby nemohli Raiders získat třeba 20 yardů, vyběhnout a mít end zone na dostřel.

Chtěl sack a nebo zahození, aby musela přijít ta hail mary. Podle mě tje validní rozhodnutí

https://www.youtube.com/watch?v=5pLZrs2rkwM

Ale aspoń jsem si teď připomněl toto. Fakt krásnej moment

Reagovat
Stana95

no jako na tohle máme asi každý trošku jiný názor tím teda samozřejmě nechci říct, že Jets schválně prohrávali zápasy, jen prostě měli více zápasů, kde vyloženě za pět dvanáct prohráli vyhraný zápas ... což ano, může se stát i když se snaží všichni naplno, ale ta pravděpodobnost na něco takového není moc vysoká ale co, Jets nakonec všechny konspirace tou výhrou nad Rams rozmetali, i když je to nejspíš stálo ten 1. pick

a ano, úžasnej moment, i díky tomuhle mám americký fotbal rád

Reagovat
Busby babes

tohle jsou kecy napric sporty... zadnej sportovec nebude chtit vylozene prohrat.

Reagovat
formic81

me se libi ten Wilson strasne Fieldse jsem snad nevidel hrat ani jednou

Reagovat
sinter

čo je také špeciálne na tom chlapcovi z N´sync? ja do hlbky nevidím, a za sezonu vidim max. 2 zápasy z university. len takýchto talentov bolo habakuk...každý rok pred draftom sa hovorí o top hráčovi a naj z generácie....v čom je napr. lepší ako burrow a tuatuatua? tí boli tiež min. rok omarkovaní ako best of the best

Reagovat
kubys

Jenže o Lawrencovi se tohle neříká rok a když ty zápasy nevidíš, tak to je potom těžké.

Reagovat
kubys

Ale prostě super ruka, super frame, přehled o hře, schopnost procházet progresí, není to dual threat, ale po zemi je taky perfektní, navíc mentalita vítěze.

Reagovat
Chazy

Nebylo, takhle se mluvilo o pár jedincích v historii NFL. Je to prostě level Luck, Peyton.

O Lawrencovi se vpodstatě už při rekrutování z HS mluvilo tak, že by mohl jít rovnou do NFL a když se člověk podíval na jeho tréninky a zápasy z HS, tak fakt byl úplně jinde jak kdokoliv, koho šlo na HS v posledních letech vidět.

A prostě na college herně jen dospěl, ale víceméně jen ve směru čtení obran, jinak on se skoro nemá moc v čem zlepšovat. Takovej talent tu nemusí bejt dalších 15 let zas.

A nemáš pravdu, Burrow byl naprosto neznámej rekrut, na college hrál až poslední rok víceméně, nikdo ho neznal a vyletěl díky jedné sezoně. Tua seděl za Hurtsem a prostě taky se vypracoval postupně.

To Lawrence šel jako true freshman startovoat za top 3 univerzitu a okamžitě byl top 3 QB v celý college, i když 99 % ostatnich QB v tý době ani nehraje. A prostě co on občas předvádí, tje fakt jinde.

Já si kdysi myslel, že Rosen je další Peyton a Luck, ale až s Lawrencem jsem pochopil, co znamená Peyton a Luck. A jinak speciální je jeho herní inteligence, rychlost jeho readu, čtení obran, pohyb v kapse, touch, přesnost hodů na všechny vzdálenosti a po celým hřišti. On fakt hodí cokoliv.

Samozřejmě nemusí a asi nikdy nebude tak dobrej jako Mahomes, ale jako prospect je úplně jinde a prostě může bejt tak dobrej.

Že bude Mahomes, na to máš třeba 10 %, že bude elitní QB, na to máš třeba 25 %, že bude skvělej starter, na to dejme tomu 60 %, aspoň hratelnej NFL starter by měl bejt třeba z 95 % a že bude bust a skončí v NFL po prvním kontraktu, tje těch zbývajících 5 %.

U normálního super talenta z prvního kola (třeba Herbert), máš tak 1 % Mahomes, 5 % elitní QB, 20 % skvělej starter, 50 % hratelnej a 50 % bust.

(nesnažím se aby ty procenta daly dohromady 100 %, jsou to prostě různý kategorie)

Reagovat
Chazy

https://www.eurofotbal.cz/clanky/-61948/?forum=1#p9658381

Já o něm poprvý psal tady, v roce 2017, ještě než commitnul. A už tehdy jsem vnímal, že je největší talent za roky zpátky a to video je prostě luxus i po letech.

Takovej Burrow... toho sem neznal ani v létě 2019

Reagovat
Chazy

To vlákno je ale celý zajímavý... tam zazněly jména, co prostě to do NFL fakt vůbec nedotáhly Tarvarus McFadden, to bych si nikdy nevzpomněl, ten šíleně bustnul ještě na college

Reagovat
sinter

dík, niečo takéto som chcel. ja síce nfl sledujem možno 15rokov ale nejdem do hlbky.

ked si zoberiem, že za posledných 20r bolo nr.1 15 QB a veľa z nich za veľa nestála. preto tá otázka čo je na ňom také špeci, akúrat otázka, má na to zvládnuť prechod do nfl?

Reagovat
Chazy

No právě tím je fakt srovnatelný s Luckem a Peytonem. On jakoby už na college přišel jako "pro ready", po těch letech je ještě víc ready.

Pro něj by to prostě problém být neměl, bude startovat od prvního dne a neměly by proti němu obrany udělat nic, co by neuměl přečíst. Nemělo by se po něm chtít nic, co už v životě nedělal a neházel. Přirozeně se musí zlepšit, budou proti němu rychlejší a silnější hráči, těsnější coverage, méně chyb v obraně, ale přechod z HS na CFB zvládl jak nic, tak proč ne i tohle

To se nedá říct třeba o Fieldsovi, co půjde druhej

Reagovat
sinter

grazie

Reagovat
-Kopy-

Co si myslíš o Rosenovi? má ještě šanci být někdy starting QB? nebo do roku či dvou stím sekne? co jsem já četl, tak jeho poslední fanoušci píšou, že zatím hrál jen za dvěma tragickýma OL ale stejně to co předváděl....

Reagovat
Chazy

Je fakt podezřelý, že byl půl roku na practice squadu mi přijde, že to s ním NFL vzdala

Reagovat
kubys

Nesouhlasím s tím, že Burrow byl neznámý rekrut furt to byl 4 star, ale jasné s Lawrencem se to nedá srovnávat.

Reagovat
kubys

To nepopírám, ale proste nebyl to no name, Ohio State si od něj hodně slibovalo, ale prostě to vyšlo až v LSU.

Reagovat
Chazy

Ten Brady je fakt neuvěřitelný. Jakoby není pochyb o tom, že už není elitní QB, není ani top 5 QB v NFL, prostě už je jen nadprůměr. Nemůže se rovnat Aaronovi, Mahomesovi a Wilsonovi, prostě na to už mu chybí konzistence a reflex.

Na druhou stranu jsme zažili konec Peytona, Roma, Palmera, Hasselbacka, Elie, zažíváme konec Breese a prostě Brady je starší než oni všichni, a to o parník starší, je mu prostě zasraných 43 let

A přitom po 14 týdnech:

542 hodů (4. v NFL)

3886 yardů (5. v NFL)

32 TD (4. v NFL)

50 her přes 20 YDS (6. v NFL)

9 přes 40 YDS (6. v NFL)

Prostě tje v tom věku naprosto šílené má íčka, má inty, je nekonzistentní, ale prostě se ve 43 letech udrží s mladýma gunslingerama ve směru těchhle čísel. Kdo tohle čekal? Všichni říkali, že už bude jen házet na RB a házet slanty, ale ve finále má podobný čísla jak Alleni, kteří jsou o 20 let mladší.

Reagovat
Chazy

* má íčka, má horší rating

Reagovat
Chazy

A jen bych dodal, že ta éra, kdy už bude házet jen na RB a slanty, furt může přijít a on s tím bude furt cenný, protože ty obrany přečte.

Prostě a jednoduše, on jestli bude chtít, klidně může v NFL smrdět ještě 3-5 let. Ta jeho asburdní a nenaučitelná profesionalita, perfekctionismus a snaha všechno dělat dokonale, to se všechno podepíše pod tím, že dokáže zregenerovat.

A holt i když nepobral moc talentu z hlediska fyzičnosti, tak evidentně z hlediska regenerace a odolnosti naopak má talentu nekonečně. Holt takovej Romo se narodil s tělem, který tohle by asi nedovolilo ani kdyby měl charakter jako Brady.

Reagovat
Stana95

Brady je neskutečný, ve fotbalovém světě bych ho možná přirovnal ke Zlatanovi ...

jinak co se týče toho talentu, tak mi to nedá a musím si trošku rýpnout ona fyzičnost, kterou zmiňuješ, se právě skládá (mimo jiné) z té regenerace a odolnosti těla. Talent jsou pak nějaké dané vlohy pro určitou činnost, které se dají rozvíjet tréninkem.

Každopádně u Bradyho to je (také mimo jiné), jak správně popisuješ, ta profesionalita a perfekcionismus, co způsobují, že se tak dlouho drží na vrcholu

Reagovat
Chazy

Normálně, když se mluví o fyzickým talentu u QB, prostě se mluví o rychlosti, agilitě, síle, mírách atd. Když se mluví u něj o herním talentu, zas se mluví většinou o technice, přesnosti, rychlosti a šířce readu, atd.

Málokdo prostě vnímá jako součást talentu to, jak je ten hráč chytrej, jak umí regenerovat a kdesi cosi.

Takže si do mě sice rýpeš, já proti tomu nic nemám, ale realita je, že tohle by ti jako součást toho talentu vyjmenoval tak jeden člověk z deseti tisíc. Proto se to podle mě hodí vyzdvihnout, protože asi každej fanda NFL ti řekne, že Brady je možná nejmíň fyzicky talentovanej QB v NFL

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Chazy

Každopádně se mi hrozně líbí myšlenka Lawrence u Jags

Třeba budou konečně zajímaví, a to ještě předtím, než se přestěhují do Londýna. Gabbert i Bortles, to byly fakt špatný picky, ale Lawrence nemůže být špatný. Už teď je prostě lepší jak polovina NFL starterů, je lepší Burrow i Herbert, může z nich udělat hned contendery

Reagovat
Chazy

* lepší než

Reagovat
Zaschrona

Payton

Reagovat
Busby babes

to je kokot, proc ho tam nedal? 3. a 1, jasnej TD pro Kamaru...

Reagovat
Busby babes

uff

Reagovat
Chazy

Nekouká v televizi, třeba naprosto netušil, že je tam nějakej rekord z roku 1920 na počet rushing TD

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Chazy

Saints zas vyletí dávno před SB tje fakt hrozný, co oni v každým zápase předvedou za chyby a slabý drivy.

Reagovat
Chazy

A teda Vikes pod Zimmerem fakt stagnují, Cousins prostě nepřinesl to, co měl a ta obrana už nevypadá tak skvěle jako dřív

Reagovat
Busby babes

a mame Scorigami.

MIN 33 - 52 NO

Final

That's Scorigami!! It's the 1063rd unique final score in NFL history.

Reagovat
Sali5

Tak gratulace mikymu k výhře v Áčku. Jsem přes týden dost uvažoval, koho postavit a koho nechat sedět, teď už nemusím

Reagovat
Jerichoo

Len si tipnem že Miky má v áčku Kamaru?

Reagovat
-Kopy-

a gratulace kubysovi v béčku

Reagovat
kubys

Já letos nevěřím už ničemu, ale snad zbytek nechokne

Reagovat
miky10

No ještě bych radši nepředbíhal, teď se bojím prohry snad ještě víc než před včerejškem, byla by to ostuda.

Reagovat
miky10

No ještě to bude vostrý.

Reagovat
Sali5

Defka Houstonu potahala no, od Hurtse jsem taky čekal víc..

Reagovat
KoryVCF

Kamara ve fantasy

Reagovat
Maresma

Mohl se trošku snažit i minulej zápas..

Reagovat
Chazy

NFL Network's Ian Rapoport reports Saints LB Kwon Alexander tore his Achilles and will miss the remainder of the 2020 season.

tje taky hrozně nešťastná kariéra zatím

Reagovat
Chazy

The Jaguars will start Mike Glennon in Week 16 against Chicago.

Tje asi jedno z nejlepších rozhodnutí, co za svoji krátkou existenci v NFL udělali ale kdysi Glennon vypadal jako velkej talent a hodit umí, motivaci bude mít obrovskou

Reagovat
Trand

A on se Minshew zranil nebo něco? Jinak to popravdě moc nechápu, Glennon nedávno hrál a byla to stejná bída jako od ostatních s tím, že tam podle mě už není žádný upside.

Reagovat
Chazy

Tipuju, že tje GM call nevěřím, že by to Marrone dobrovolně udělal

Reagovat
Trand

Jo asi jo, to jediný by dávalo smysl.

Reagovat
Virtuos

spravne rozhodnutie

Reagovat
niflheim

Tak snad si Tom nesedne na druhou půlku

Reagovat
Dawon

Tak bohuzel fakt jo kurva

Reagovat
Eric_The_King

Ještě že tak, 30 bodů ti stačí

Reagovat
Chazy

350 YDS, 4 TD, 0 INT, perfketní rating

Tak dobrej poločas jsem od Bradyho skoro neviděl

Reagovat
Dawon

Spolu s tim druhym polocasem pred tydnem to jsou 4 fakt hodne epicke ctvrtiny za sebou Jako jsou to jen Lions, takze jeste uplne nestrikam, ale je rozhodne fajn, jakym smerem se to takhle pred PO ubira

Reagovat
niflheim

A to teda ještě mají jeden rushing TD, to klidně může Tom dát i těch 7 dneska.

Reagovat
Chazy

Každopádně Bucs první playoff od roku 2007

Já fakt věřím tomu, že Licht je ohromnej GM talent, ale má štěstí, že přežil špatnou volbu QB a hned dvou HC

https://www.pro-football-reference.com/teams/tam/draft.htm

Je tam od 2014 a ty drafty má fakt skvělý. Ale prdel si zachránil tím, že vytáhl z důchodu Arianse a přitáhl QB před důchodem. Bude muset za pár let prokázat, že dokáže najít nějkaej talent na ty pozice, protože opravdu je to alfa omega toho sportu a on v tom selhal. Ale jinak draftování WR, OL, secondary je z jeho strany absurdní

Reagovat
niflheim

Gabbert? Nooooooooooooooooo

Reagovat
Trand

Wow Lions teď skvělá obrana Gronka

Reagovat
Trand

Cardinals pls Takhle fakt ještě budeme muset alespoň jeden zápas vyhrát, jinak jsme v ohrožení že se nedostaneme do playoff.

Reagovat
Trand

Jinak Fitzmagic je bůh

Reagovat
Dawon

Tak koukam, ze finale Acka se nam docela dramatizuje i s Kamarou

Reagovat
Dawon

Tua v noci zase dost hrozny...jako ne ze by delal nejake chyby, ale 17/22 pro 94 yardu - 4,2 YPA je fakt dost silena statistika proti obrane raiders

Nicmene jako fakt ocenuju Florese, ze ma koule toho QB prostridat a vcera jim to vyhralo zapas a dost mozna je to katapultuje do PO Ted samozrejme zalezi na tom, jestli to Tua psychicky zvlada v pohode, ale na druhou stranu jestli by nezvladal, tak by to v NFL asi stejne daleko nedotahl

Reagovat
Trand

Jako zase je nutné dodat, že bez Parkera tam mají Dolphins samé průměráky a podprůměráky a Gesicki to sám nezachrání. Tam bude určitě potřeba hodně posílit.

Reagovat
Dawon

To rozhodne, ale Tua se proste o nic downfield ani nepokousil...a kdyz prisel Fitz, tak to hned vypadalo uplne jinak.

Reagovat
Trand

Jo, souhlasím, nevím jestli se Tua bojí nebo mu chybí zkušenosti a je nervózní nebo tak něco. S Fitzem to vypadalo úplně jinak a on je můj velkej oblíbenec, takže jsem rád, když se mu daří, jen jsem to chtěl podotknout aby se na to nezapomnělo, protože ti hráči co jim tam teď hrají skill pozice v útoku patří podle mě k tomu nejhoršímu, co teď v NFL startuje.

Reagovat
Dawon

Jojo, ono tim jake maji Dolphins super vysledky se dost zapomina na to, ze ten tym je kvalitou porad fakt dost spatny a maji tam obrovske diry...nicmene budou mit picku plnou prdel + dost penez, takze z toho tymu treba jen jednou povedenou offseason muzou udelat contendera...teda samozrejme za predpokladu, ze Tua k necemu bude

Reagovat
Dawon

https://www.nfl.com/news/browns-lose-top-4-receivers-for-sunday-s-game-vs-jets-after-recovery-pool-encoun

Wide receivers Jarvis Landry, Rashard Higgins, Donovan Peoples-Jones and KhaDarel Hodge landed on the reserve/COVID-19 list Saturday, along with Goodson and linebacker Jacob Phillips. The only receiver left on the active roster is Marvin Hall, who hasn't played a snap for the Browns since they claimed him off waivers a few weeks ago.

Aby Jets jeste nepridali druhou vyhru a bude hotovo Nicmene jako Browns Tj zase solidni fail

Reagovat
Dawon

Sibyla

Reagovat
Chazy

Vždycky, když začnu mít pocit, že ten Kyler možná není úplná sračka, tak zahraje takhle

Ale prostě mně hlavně přijde, že je fakt vidět, jak je nesmysl to PO rozšířit. Dostane se tam Arizona nebo Chicago, což prostě znamená nekvalitní tým, co si to ničím nezaslouží a nic nepřinese. Je to cesta NHL, kde jsou v PO fakt špatný týmy.

Reagovat
-Kopy-

zase nechápu co jsme to hráli za sračku, opět hromada penalt, opět špatný play-calling, výkony většiny hráčů bídné, takhle se o play off opravdu nehraje a porazí nás tým zdecimovaný zraněníma se třetím QB, ostuda.

Reagovat
formic81

Fangio zustava v Denveru

Reagovat
Maresma

Co se kurva stalo se Steelers?

Reagovat
niflheim

Jedou na rekord, žádný tým nikdy neprohrál 4x za sebou když začali 11:0

Ale jinak Colts mě celý rok překvapují, kór když dříve ta jejich obrana stála za prd

Reagovat
Chazy

Tak od doby, co je tam Eberflus, jsou ve všech sezonách nadprůměrná obrana statisticky

Reagovat
niflheim

Jo, já si pamatuji pár roků zpátky, kdy jsme je válcovali po zemi, viz třeba Jonas Gray, Blountík... pak tam skončil Davis a zase byla secondary srandovní... prostě roky ten tým držel hlavně Luck, protože ta defka byla prostě slabá vždy na jedné straně.

A letos Bruckner, Rhodes... do toho majstrštyk Leonard dva roky zpátky. Ta obrana byla slabinou toho týmu a útok je držel. Teď je to naopak poslední dva roky.

Reagovat
kubys

On ten Lawrence u Jags není špatnej nápad, zvlášť kdyby se fakt podařil ten Meyer.

Reagovat
Dawon

Nevim co je obdivuhodnejsi...to obzivnuti Steelers nebo ten totalni kolaps Colts kazdopadne teda ten boj o PO v AFC vypada pred tim poslednim tydnem uzasne

Reagovat
Chazy

Haskins ukazuje, jak je Smith geniální, ale zároveń prostě že je opravdu top bust. JaMarcus Russell to není, ale takovej Matt Leinart je asi dobrý přirovnání

Reagovat
Dawon

No nakonec by to za tyden mohl byt primy souboj mezi WFT a Eagles...a jestli se Smith neda dokupy, tak bych docela i veril Eagles, ze to urvou...ted otazka jestli Pederson zaslouzi pochvalu za takovy obrat a nebo naopak zaslouzi kritiku za to, jak dlouho mu trvalo tan Hurtse dat

Reagovat
Dawon

Tak tahle teorie vzala docela rychle za sve Obrana Eagles se vratila zpatky do sve nejlepsi letosni formy

Reagovat
Chazy

A zároveň Hurts mě šokuje, že vypadá fakt výborně

I tam to ale hází špatný světlo na druhýho QB, prostě se stejným materiálem hraje asi 5x lépe jak Wentz

Reagovat
Trand

Goff teď asi nejhorší interception co jsem v lize letos viděl. Zatím jsme jako tým v každým zápase sezóny ztratili míč.. To je prostě otřesný, fakt jen díky tý skvělý obraně se držíme takhle nahoře. Útok je tak nevyrovnanej, že nedokážu říct jestli budeme skórovat 30 bodů a nebo nedáme ani TD v prvním poločase. Určitě to bude chtít trochu zainvestovat do OL.

Reagovat
Dawon

Ja sem zvedav, jake s nim mate plany...trochu mi to pripomina situaci niners...mohli byste na tom byt hur, ale i mnohem lip...a s takovym platem to neni uplne to co by sis predstavoval.

Reagovat
Chazy

Jooo, ale takových situací je teď hodně. Wentz, Carr, pak jestli a za kolik prodloužit Mayfielda

Reagovat
Dawon

U Mayfielda mas s opci furt jeste 2 roky, takze to myslim ze zatim moc resit nemusi...Wentz je velky problem s tim platem no, ale aspon Hurts vypada fajn a Carr tezko rict, letos je docela fajn ne?

Reagovat
Chazy

No, je fajn.. je to takovej Dalton

Reagovat
Dawon

Nj, to je na te neprijemne hranici

Reagovat
Trand

No v podstatě se ho příští dvě (možná dokonce 3? nejsem si teď jistý) sezóny nemůžeme zbavit a v dalším draftu ještě pořád nemáme první kolo, takže nemáme ani prostředky jak ho nahradit přes draft (nečekám, že bychom s druhým kolem draftovali QB když nám chybí první). Takže jediná možnost je momentálně snažit se přebudovat OL okolo něj, sehnat nějakýho deep threat receivera, protože ten nám hrozně chybí a doufat, že bude hrát jako v 2017 a 2018.

Reagovat
Dawon

tady asi uplne nemusel slidovat

Reagovat
Dawon

Hrozne me fascinuje, ze Hakws spravili obranu a naopak se jim uplne rozbil utok Fakt podivne, jak to tak obcas funguje

Reagovat
Maresma

Jako tohle je nejmizernější forma, kterou u Wilsona za dobu mýho sledování Sehawks pamatuju.

Reagovat
Chazy

ESPN's Jeremy Fowler reports "multiple people around NFL believe the Bears will retain" coach Matt Nagy for 2021.

Reagovat
Trand

No skvělý, takže musíme příští týden vyhrát a nebo spoléhat, že Bears prohrajou.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Chazy

Vy jste aktuálně mimo PO btw

Reagovat
-Kopy-

právě že díky tomuhle výsledku to máme ve vlastních rukou, stačí nám porazit Rams

Reagovat
Trand

Jared Goff’s thumb was dislocated on the field, the team fears it is broken, and he will have more testing in LA on Monday - and Rams still don’t know if he can play next week vs. Arizona. They expect to know more in 48-72 hours.

Paráda, takže možná ještě bude hrát Wolford příští týden, který nehodil v NFL ani jednu přihrávku.

Reagovat
kubys

Jakože ok, 3 drivy, 3 TDs...snad to nepůjde do sraček jak minulý týden.

Reagovat
Eric_The_King

Tak gratulace i Niffovi v keeperu

Reagovat
niflheim

Díky

Po té katastrofální koncovce v základní části jsem byl rád za PO a vyloženě proti Maresmovi jsem měl štěstí, že mu pošli důležití WR, ten měl snad z nás všech nejtalentovanější tým.

Reagovat
Eric_The_King

Jo, Maresmův tým docela konkuruje Chazymu z před pár sezón jak nejlepší tým všech dob . Ty jsi dobře vyladil formu na dva nejdůležitější zápasy zase

Reagovat
Dawon

On chudak Maresma ma naprosto top tym uz docela dlouho, ale to stesticko na vysledky se ho bohuzel moc nedrzi

Reagovat
Chazy

Nejlepší tým, co nikdy nic nevyhrál? To je něco jako Aaron a GOAT

Reagovat
Maresma

Jn, už je to docela frustrující. Ale tak snad to přijde, za rok budu zase contender a ten tým se mi daří solidně obměňovat. Letošní pick Jeffersona byl zlatej důl, navíc snad poprvý mám pořádnýho tight enda.

Reagovat
kubys

Ty hovado.

Reagovat
Maresma

Na papíře vypadá hezky, to jo.

Reagovat
Dawon

A telce v druhem keeperu a Mikymu v acku...nakonec Kamara rozhodl a zadne dramata se nekonaly

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
telka11

Reagovat
miky10

Dík

Reagovat
telka11

A já se připojuju jestě s kubysem v B a Tortem v C, movin on up! do A postupuje ještě Trand a do B aither, pěkná práce

Reagovat
kubys

Díky, ale hlavně bych gratulovat autopicku, protože v B jsem nebyl na draftu

Reagovat
kubys

Tak a Haskins už je pryč.

Reagovat
Chazy

Rodgers je za mě jasnej MVP letos, doufám že to nevyhraje Mahomes kvůli bilanci, yardům a nebo tomu, že je prostě působivější na pohled.

Jsem na ně fakt zvědavý v PO. Můžou tam chytnout Bucs, Bears, Rams, což jsou nepříjemný obrany. Arizonu by asi rozmrdali

Reagovat
Chazy

A třeba ten P.J. Walker, co byl naopak hvězda XFL, nevypadal letos za Panthers špatně. Jakože dokážu si představit, že by vyhrál nějakej zápas (kor proti Arizoně), takže kdo ví, třeba se ukáže.

Reagovat
Chazy

No tak to ale reaguju úplně jinam, než jsem chtěl

Reagovat
kubys

Pokud bychom získali 1st seed, tak mám největší obavy z Bucs. Sice to je tým z jihu, jenže Brady x let házel ve sněhu.

Reagovat
Chazy

Kdyby selhaly WC týmy, tak bych se bál i Redskins se Smithem Cowboys jsou další tým, kterej byste naprosto rozmrdali, ale defka Skins je fakt nepříjemná a i Smith je zvyklej hrát v zimě z Kansasu.

Reagovat
Chazy

Takže Goff je D, to už asi lze brát, jakože nebude moct nastoupit. Já jsem ale hrozně zvědavý na jeho backupa

https://www.youtube.com/watch?v=C5YMhn7GSZU

V AAF byl jeden z objevů a měl fakt skvělé momenty

Reagovat
Dawon

Jako nejsem uplne fanda hodnoceni hracu z kratkych HL videji, ale ma tam fajn zablesky no Kdovi, ttreba bude skvely a uz tam Goffa nepusti

Reagovat
Trand

Jojo, už je potvrzený, že Goff je out. Jako na jednu stranu se těším ale na druhou stranu to může být katastrofa. Ale jako teoreticky můžeme postoupit i když prohrajeme, pokud to Packers nevypustí, což by snad neměli. Ale těším že za nás bude hrát aspoň trochu pohyblivý QB. Jinak zajímavý k tomu zápasu je ještě tohle:

@AdamSchefter

Cardinals’ HC Kliff Kingsbury said Kyler Murray has a “lower leg injury” and his status for Sunday’s game vs. Rams is uncertain.

Nevím jak velká šance je, že Murray nebude hrát, ale backup QB jim tam dělá Chris Streveler, to je týpek o kterým jsem v životě neslyšel, to byl mohl být potenciálně hodně zábavnej zápas o playoff.

Reagovat
-Kopy-

No Streveler podle highlightů spíš RB než QB Nevim no ale na treninku musí vypadat slušně když má přednost před Hundleym.

Reagovat
Tomoro

Stefon otočil finále v Cecku gratulace

Reagovat
Dawon

No...smutny zapas V tuhle chvili mame 14. pick, s prohrou za tyden a trochou pomoci od ostatnich se muzem dostat nekam na 11.-12. zatimco s vyhrou za tyden a trochou "pomoci" se muzem propadnou az na 16. misto, takze opravdu hodne doufam, ze jak my tak Jets navazou na svoji aktualni formu a prejedou nas Protoze rozdil treba 5 mist v tehle fazi draftu uz neni uplne malo a treba na 11. miste uz by se snad mohl nejaky pouzitelny QB objevit a nebo by se tam dalo uvazovat i o tradu nahoru.

Reagovat
Dawon

Jinak teda Pats letos po 16 zapasech:

2863 nahazenych yardu, 8 (!!!!!) nahazenych TD a 14 intu....mit 8 nahazenych TD za 16 zapasu je pro me fakt velmi tezko uveritelna statistika, nedokazu vubec nejak uchopit, ze v roce 2020 je neco takoveho mozne Brady tohle nahazel za posledni 4 ctvrtiny ktere hral Pred sezonou jsem se bal, ze uz je Cam hotovy, ale tohle asi predcilo i moje nejhorsi ocekavani

ost toho utoku letos fakt nestaci slova - fakt ve vsech ohledech je tohle tym, co by mel souperit o first overall pick, ale bohuzel se nedostanem ani do top 10

Reagovat
Dawon

ehm...nejaka nehoda...

*Na spatnost toho utoku letos fakt nestaci slova

Reagovat
Chazy

Já doufám, že Belichick není zblázněný vírou ve vlastní genialitu a prostě si bude tradovat pro QB v prvním kole.

Jeho kariéra fakt stojí na tom, že trefil v 6. kole GOATa, ale to se mu znovu nepovede a musíme to vyřešit co nejdříve

Reagovat
Dawon

Jestli draftujem nebo zkusime jit pro nekoho jako Stafford tradem je mi asi docela jedno, ale to co se tam deje letos uz fakt nechci zazit Kdyby hral ten Stidham, tak si aspon reknu, ze sme to zkusili s nekym mladym a nevyslo to, to se stava...ale tohle je fakt utrpeni s nulovym upsidem

Reagovat
Busby babes

nevyvazilo to aspon trochu tech 12 rushing TD?

Reagovat
Dawon

trochu samozrejme jo, ale ta jeho neschopnost hazet je hrozne zarazejici...uz bohuzel nebeha zdaleka tak dobre na to, aby se to tim vyrovnalo...navic teda byl sice velmi efektivni okolo goal line, ale jinak obecne uz ani tema nohama toho bohuzel moc nepridava

Kouka se na to zkratka smutne, kdyz si clovek vzpomene, jak uzasny hrac to byl a ted uz to pusobi jako umirajici pes, ktereho by bylo nejlepsi utratit Fakt doufam, ze bude mit trochu soudnost a zabali to po letosni sezone uplne a nebude se dal trapit

Reagovat
Chazy

http://www.tankathon.com/nfl

Dolphins jsou fakt hrozní vítězové jim tam spadne Penei Sewell prostě

Reagovat
formic81

a nebo QB me ten Tua zatim hrozne nebavi

Reagovat
miky10

Hele, kolik hfáčů byste vzali před Allenem, kdybyste tvořili novou franchise od začátku? Podle mě moc ne, fakt je skoro až neuvěřitelný, jak moc se zlepšil.

Reagovat
formic81

jako vzhledem k veku ostatnich QBs mi to vychazi max na trojku Patrick, Wilson a Watson..

Allen se zvednul extremne, ale ja jsem zvedavej na play-off. Tam se ukaze jak moc se fakt rozvinul jako passer a jestli ma fakt mozek na vyssi pricky..

Reagovat
Chazy

Tak zas... v potaz jdou brát jen QB, nikoho jinýho bys nebral jako prvního a většina těch ligovejch QB má přes 30 let. Takže ono není moc koho vymýšlet

Ale za mě určitě Mahomes, Wilson, Watson, Lawrence, Herbert. U Lamara mě trápí, že se nezlepšuje tak, jak bych si přál, ale ten upside by mě stejně lákal postavit to na něm

Reagovat
Dawon

Ja nevim, Wilson uz ma proste 32 roku, to uz mas 8 roku rozdil a to fakt neni malo...u Herberta by se o tom urcite dalo debatovat, ale rict ze bych radsi bral Lawrence, ktery jeste ani nebyl draftovany, s tim mam asi silny filozoficky problem, jakkoliv uzasny prospect to je

Reagovat
Chazy

To je šílený, jak je Wilson starý ale zas je to elitní QB, no, na další roky asi nejlepší po Mahomesovi. Zas prostě 8 let kariéry málo není.

Herbert je fakt úžasný, ten prostě hodí cokoliv, přitom je v NFL pár měsíců. Může být fakt nový Brees nebo tak něco.

A Lawrence... má prostě víc talentu než Allen. Prostě já bych ti to řekl i u Lucka předtím, než přišel do NFL. Nevidím důvod, proč ho shazovat kvůli tomu, že ještě není v NFL, když se podíváš, jak hraje. Prostě zas u Burrowa taky bylo jasný, že nebude v NFL nějak mimo úplně, tady je to jasný daleko víc a k tomu ten talent je nekonečný.

Reagovat
Busby babes

kazdy mame to slovo, ktery moc pouzivame, ale rekl ti uz nekdo, ze u tebe je to proste?

Reagovat
Chazy

Jo, tje věčnej problém

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Dawon

Ja Lawrence neshazuju, ale holt v NFL nic zatim nedokazal narozdil od Allena, ktery je letos top 5 QB, coz neni uplne malo

A teda argument ze Herbert hodi cokoliv - co jako Allen letos nehodi? Fakt mi to prijde dost zaujatost na zaklade toho, jaky byl v minulosti traged, pritom letos mu fakt nejde vytknout prakticky nic.

Treba se zas v PO posere a budu za kokota Ale aktualne tam v lize nevidim moc lepsich QB bez ohledu na vek.

Reagovat
Chazy

Allen furt dělá píčoviny a já nepopírám, že je skvělej. Ale Herbert je rookie a fakt zahrál jednu z nejlepších rookie sezon historie a je dost vidět, že to není fluke jako třeba u Mayfielda.

Herberta jsme tady prostě na college podcenili, fakt je strašný steal a hrozně bych to na něm teď stavěl, kdybych mohl. Bral bych ho teď prvního místo Burrowa

Reagovat
Dawon

Dela picoviny asi stejne jako Mahomes dela picoviny...akorat ze kdyz ti to vychazi, tak to nejsou picoviny ale jsi genius Obcas je to tenka hranice, jako treba kdyz si Mahomes par dni zpatky nechal dat asi 30 yardovy sack, kdyz se snazil neco vykouzlit, ale holt takhle to funguje

A Herbert je skvely, o tom zadna a rikam, u tech dvou by to urcite bylo pri nejmensim na debatu a Herbet by mozna vyhral i u me...precejen je to u obou dost maly vzorek a tezko to tam nejak s jistotou rozsoudit

Reagovat
Chazy

No, já nevím. Ukáže playoff, třeba to pak skutečně pochopím, ale pořád tam až moc vidím klasickýho Allena ale prostě před Kylerem, Burrowem, Mayfieldem, Goffem, Fieldsem, Tuou atd ho jednoznačně mám, není to zas tak, že bych ho podceňoval nějak extrémně

Reagovat
kubys

Podcenili, protože dělal kokotiny, on fakt vypadal jen jako lepší Fromm...skoro nulový přechod přes progrese a dávání na první read, tedka fakt vypadá elitně. Jsem fakt zvědavý na Trevora a možná ještě více na Traska.

Reagovat
Dawon

A teda u Lamara bych o tom aktualne fakt ani neuvazoval no

Reagovat
Chazy

Jestli Lamar bude někdy jen třeba top 16 passer v NFL, tak je prostě nebránitelný. Mě by to hrozně lákalo s ním pracovat nikdo se mu atleticky neblíží, a to nemyslím jen QB, ale i obránce, co stojí proti němu. Fakt věřím, že tam stačí jen trocha posunu.

A btw, prostě Lamar má 23 let a Allen 24 let, takže ten rok, kdy Allen se dostal nahoru, Lamara teprve čeká. Lidi si neuvědomují, že on fakt přišel do NFL skoro ve 20 letech.

Reagovat
Dawon

Hele treba mas pravdu, ale aktualne vnimam Lamara jako limitovaneho QB, ktery je dost v prdeli okamzite ve chvili, kdy se zapas nevyviji idealnim zpusobem.

Samozrejme pokud vnimam, ze Allen ten monstrozni skok letos udelal, tak podle te stejne logiky bych asi nemel vylucovat, ze Lamar muze udelat neco podobneho, ale pro me je to zkratka tak, ze Allen uz ten skok udelal, zatimco u Lamara je to jen hypoteticke reseni upsidu a proto bych radsi tu "jistotu" Allena. Koneckoncu se tady nebavime o nejakem nekonecnem upsidu, ale o tom s kym bys realisticky zacinal novou franchise.

Reagovat
Chazy

Jasně no, já taky neřekl, že bych Lamara před ním bral, jen říkám, že bych tu možnost vzal vpotaz. Prostě ta představa, že bych mohl ten tým nějak stavět kolem něj, udělat mu běhovou OL, vzít kvalitní RB, dobrýho TE, WR co se nebojí blokovat a spíš běhají krátký routy.

Hlavně on jako Lamar loni vyhrál MVP a dal 36 TD vůči 6 INT, což je samo o sobě šílené a podle mě to ukazuje, že dokáže to hřiště v NFL číst. Musí zlepšit spoustu věcí, ale má na to hrozně moc let, ale už teď dokázal nějaký zápasy rukou vyhrát. A já věřím, že on je ten typ workoholickýho magora, co se to fakt naučí.

Jako Allen letos házet nebude nikdy, jenže Allen nikdy nebude ani zdaleka takovej běžec jako Lamar. Allenovi bys nikdy nemohl udělat schéma jako mají Ravens, Lamar týmu otevírá možnosti, který nejsou normální. On vážně nemusí bejt až takovej házeč, bohatě by stačil, aby byl nějakej Schaub.

Reagovat
Dawon

Jako ja vim, ze je to divne takhle o Lamarovi rikat, kdyz loni vyhral MPV a byl skvely Ale clovek si furt tak nejak u toho rikal, ze to byl pro tu ligu takovy dokonaly šok a ze je to spis anomalie nez neco, co by se pravidelne opakovalo.

Reagovat
Dawon

Kdyz tak nad tim premyslim, tak nejak bez vahani snad asi jen Mahomes a Watson, u par dalsich uz by to bylo urcite minimalne na debatu...mam u nej furt takove nejake obavy z toho, jak otresny umel byt, a i letos tam meli serii nekolika zapasu kdy byli hrozne divni, ale aktualne ho vnimam asi jako jedineho, kdo se v PO muze Chiefs vyrovnat ikdyz bude mit Mahomes dobry den.

Reagovat
kubys

Ma Homie, Deshaun, Trevor... A regulérní e bych uvažoval o Donaldovi.

Reagovat
Trand

Jako toho Donalda na jednu stranu chápu, na druhou stranu ho jde relativně jednoduše dostat ze hry. Viz třeba Patriots v SB, budeš prostě callovat hry na tu stranu kde on není, což tě sice limituje, ale dokážeš ho tak v podstatě vynulovat (aspoň po většinu času, stejně se vždycky aspoň na chvíli ukáže). A do tý doby, než přišel McVay jsme měli za 3 sezony co u nás Donald byl 6, 7 a 4 výhry. Prostě se jen snažím říct, že QB je ve hře prakticky pořád, když máš útok na hřišti, Donalda můžeš nějakým způsobem ze hry vyndat, takže za mě jednoznačně QB a to říkám jako Donaldův největší fanoušek. A navíc už mu je teda 29 a nedá se předpokládat, že bude hrát třeba do 40 jako u některých QB.

Reagovat
kubys

Nevím proč, ale myslel jsem si že je mladší. A jo, ty argumenty beru, ale bral jsem to tak, že u Allena vidím možná nenapravitelné limitace a pass rush je v podstatě 2. nejdůležitější.

Reagovat
formic81

taky jsem na chvili premyslel

Reagovat
-Kopy-

Rams placed WR Cooper Kupp on the reserve/COVID-19 list.

Reagovat
Trand

Je možný, že nastoupíme bez Kuppa, Akerse a Hendersona QB bude Wolford.

Reagovat
Dawon

Kdyby k tomu nehral ani ten Murray, tak to by byl opravdu uzasny souboj kriplu o PO

Reagovat
Kowe

Něco jako když se potkali v WC Houston a Pittsburgh pár let zpátky

Reagovat
formic81

jinak nahrada za Saleha by mohl byt Dan Quinn... to by se me vcelku i libilo

Reagovat
Chazy

Washington Football Team LB Thomas Davis has announced Sunday will be his final regular season game.

on s Kuechlym pro mě byli nejzábavnější LB duo moji doby

Reagovat
Trand

Já si myslím, že Lavonte David a Devin White jim teď slušně konkurují. Nebo teda nevím, jestli je David pořád tak skvělý jak býval, ale White je v obraně naprosto všude, je radost tuhle dvojici sledovat. Pak jsem ještě vždycky obdivoval Willis - Bowman, ti byli taky skvělí, škoda že skončili tak brzo.

Reagovat
I am Mancunian

Willia a Navorro boli uzasni

Reagovat
kubys

https://youtu.be/sjY5dQtkztM

Jestli někoho zajímá college play-off, tak tady je breakdown od mojeho nejoblíbenějšího experta.

Reagovat
Chazy

Omg, snad se tímhle výkonem Trask nepřipraví o miliony z prvního kola

Reagovat
Chazy

(první drive pick six druhým hodem, druhej drive další int)

Reagovat
Chazy

Už má třetí

Reagovat
Virtuos

Zly vykon v jeho podani v najhorsom momente, ktovie kolko z toho bolo zapricinene oslabenou supiskou, ale v takychto zapasoch sa scojim sposobom ukazuje kvalita daneho hraca

Reagovat
kubys

Hele, já bych bowly nepřeceňoval, zvlášť v téhle době. Zásadní byl jeho výkon proti Bamě...ale je samozřejmě debilní, že včera zahrál jak cock.

Reagovat
Virtuos

Urcite neprecenujem ani nijak podobne, len si myslim ze v takychto momentoch sa ukazuje kvalita hraca kedy podmienky niesu idealne, nehovorim ze teraz sa zakopal, predsa bol to jeden zapas slabsieho rangu oproti zapasom kde hral lepsie...no co ja o tom viem i Herbert sa mi vobec na college nepozdaval a ako hraje v NFL

Reagovat
kubys

RIP Mayo bowl.

Reagovat
Dawon

ESPN says Cam Newton has been leaving his house at 4:30 am and going to bed at 11:30 pm on a normal day. Belichick and McDaniels have praised his work ethic all season

Tak tady bude zakopany pes...Brady spal pro dobrou regeneraci 10 hodin denne, Cam sotva 5, cele je to najednou jasne

Reagovat
Chazy

Tak šťastnej novej rok všem Btw končí 10. sezona, co tu tak nějak společně sledujeme.

I když ty začátky vypadaly nějak takhle: https://www.eurofotbal.cz/clanky/-190485/?forum=1#post3926833

Tak rok sme všechny srali v těch normálních PL diskuzích, než nás PJ vyhnal do starejch článků

Reagovat
Chazy

https://www.eurofotbal.cz/clanky/-204976/?forum=1#p4389045

Tohle sem chtěl. Prostě 900 příspěvků u takový random novinky s Redknappem

Reagovat
Trand

Joo, to si pamatuju koukal jsem na svůj první zápas v životě a psal jsem něco ve stylu že toho Megatrona o kterým jsi psal že je fakt dobrej jsem si ve hře vůbec nevšiml a on měl přitom něco jako 5 catchů a 100 yardů za poločas. Jinak samozřejmě taky přeju, ať se daří

Reagovat
Virtuos

Cas neskutocne leti, ked hovoris ze uz je to 10 rokov, to ani neviem kedy preslo

Reagovat
Virtuos

Prajem Vam vsetko dobre do Noveho roka, nech sa Vam vsetko podari

Reagovat
Zaschrona

Vše dobré.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
aither

Reagovat
Dawon

Reagovat
raduinho

Reagovat
Eric_The_King

Reagovat
Mada

Reagovat
Chazy

Joe Brady už je zmiňovanej jako velkej HC adept ...

Já jsem zvědavej, jestli konečně dostane HC šanci Bieniemy, Saleh by taky už mohl, Artur Smith byl loni hodně obletovanej. Uvidíme, co Josh.

No a pak klasicky Lincoln Riley a Harbaugh budou asi řešení jako zástupci college. Hodně letos vyletěl ten Brandon Staley od Rams, Daboll má samozřejmě hype kvůli tomu, jak hrají Bills.

Každopádně zas přijde to drsný pondělí vyhazovací asi je jasný, že budou hledat Falcons, Texans, Jets, Lions a Jaguars, uvidíme co Vikes, Broncos, Bears a Chargers. Ale prostě letos fakt může letět 1/4 ligy.

Chargers by mohli vážně uvažovat nad tím, že vezmou Pepa Hamiltona. Prostě on byl hroznej trenérskej talent, ve Stanfordu se staral o Lucka, pak si ho Colts vzali jako OC k Luckovi. Vůbec nevím, proč zmizel, ale loni se docela ukázal jako HC v XFL a letos dokázal s Herbertem neuvěřitelný věci.

Reagovat
Chazy

NFL Network's Tom Pelissero and Ian Rapoport report the Jets are "expected to part ways" with coach Adam Gase after Week 17.

NFL Network's Ian Rapoport reports Doug Marrone is "likely out" as the Jaguars head coach and that former Ohio State coach Urban Meyer could be the replacement.

NFL Network's Ian Rapoport reports Eagles coach Doug Pederson is expected to return for 2021.

Reagovat
kubys

Jsem se probudil tak akorát na Bamu...každopádně Cincy zatím hezký pěkně.

Reagovat
Chazy

https://www.youtube.com/watch?v=2sl9svFtjQ8

Viděl sem letos Lawrence poprvý a vůbec mě neoslovil. Fields byl lepší, ale zas kdo ví, jak moc je NFL QB, no

Reagovat
Virtuos

Fields po zapase s NW sa dokazal rehabilitovat a ukazal ze moze byt po Lawrencovi 2. naj QB v drafte, celkovo som mal pocit ze to bol najhorsi zapas Trevora co som mal moznost vidiet...

Naopak Devonta Smith je riadne zviera, mam pocit ze i v hlave to ma usporiadane moze byt riadny steal draftu a Mac Jones detto

Reagovat
Chazy

Já zatím nemůžu přijít na to, čím je Mac Jones lepší než McCarron

Reagovat
Virtuos

Pravdupovediac ani ja ...skor ho vnimam ako sleepera na svojej pozicii a co si cenim je jeho pribeh od nastupu na college az po startovaciu poziciu od minulej az po tuto sezonu, v podstate si hovorim ze to bude zrejme trpezlivy pracant, ktory sa bude ucit a pocka si na svoju sancu ktoru vie vyuzit, preto ho vidim ako zaujimavy vyber, pre mna by to bol asi taky vyber ako urobili Packers v min. draftu, z dlhodobeho hladiska by to mohol byt velmi platny vyber skrze toho ho vnimam ako mozny steal

Reagovat
Dawon

Takze si tady par dni zpatky vyhlasoval jak bys Lawrence bral radeji nez vetsinu aktualnich QB v NFL aniz bys ho letos jedinkrat videl hrat? To je hezke

Reagovat
Chazy

Letošní college sezona je celá taková retardovaná, ale fakt mi na to stačí, co hrál loni a předloni

Reagovat
kubys

Přitom je letos ještě lepší, ale teď ty 3 fumbly...pokud si dobře pamatuju, tak dost zbytečný fumble měl i loni proti LSU.

Reagovat
Jerichoo

Čo budete dnes o 19:00 sledovať?

Reagovat
Trand

Redzone Zrovna takhle na ten poslední týden, kdy se o něco hraje mi to přijde ideální.. Jinak bych si pustil Steelers - Browns nebo Dolphins - Bills, popřípadě ještě Falcons - Bucs, pokud Falcons hned neodpadnou.

Reagovat
Dawon

Nebudou Steelers i Bills sedět startéry? To budou potenciálně dost hnusné zápasy

Reagovat
Chazy

Allen dostane 50 yardů aby překonal rekord a půjde sedět, no

Ale zas je to možnost vidět Barkleyho, což je bůh

Reagovat
Chazy

#Bengals are expected to keep head coach Zac Taylor, according to @RapSheet

He has won only 6 of 31 games as an head coach so far in his career.

Reagovat
Virtuos

Ako neprekvapuje ma to...btw Urban Meyer k Jax?

Reagovat
Trand

Asi ho zachránilo to, že se Burrow zranil a nechtějí mu měnit HC hned zezačátku. Plus to teda jsou Bengals no, ti věří svým HC fakt až moc.

Reagovat
Kowe

Ale zrovna u Taylora s Burrowem chápu, že mu dají ještě rok no. Otázkou je jestli Joe Exotic bude připravenej na sezonu.

Reagovat
Chazy

Podle mě se ale ukázalo, že Lewis byl fakt génius a že bez něj šli úplně do hajzlu.

Reagovat
Trand

The leaguewide expectation is that #Saints QB Drew Brees will officially retire after the season is over, per @AdamSchefter Brees signed a broadcasting deal with NBC in April, and after going through a season that included 11 fractured ribs, Brees is likely done playing.

Reagovat
Chazy

Smutný no, ale už to fakt nedává fyzicky.

Ale teda jeho kariérní čísla budou pravděpodobně 1 SB (fakt jim nevěřím), 0 MVP a hodně 5000 YDS sezon, i když nedal nikdy 50 TD.

Ty kariérní TD a yardy taky nedá jako rekord, protože TD má víc Brady už nyní, no a v yardech ztrácí asi 1500 na Breese, což dá příští rok tak za 6 týdnů.

Když se vezme, co občas dokázal předvádět, tak je to docela smutný. A že za 18 let kariéry hrál jen 10 playoff, tje taky katastrofa, i když hlavně ze strany Paytona.

Reagovat
Chazy

FOX Sports' Jay Glazer reports Charger HC Anthony Lynn is expected to be fired after Week 17.

Tak to je masakr, to fakt bude v NFL 8-9 nových HC. Bude fakt jedno z nejrozsáhlejších HC hledání posledních let, to naprosto zákonitě hodně týmů posere. Ale dojde na nějaký překvapení a třeba se dočkají takoví ti věční čekatelé jako Bieniemy

Reagovat
niflheim

Jsem zvědav na to, jak to dopadne letos s McDanielsem, jestli vůbec bude mít nějaké interviews.

Reagovat
Chazy

Ten jich bude mít jak nasráno, když bude od začátku k dispozici. A vzhledem k tomu, jak to u Pats vypadá, tak už nemá žádnej důvod být loajální

Reagovat
Trand

Tak to jsem zvědavej na Tuu, dneska je Fitzmagic nezachrání.

Reagovat
kubys

No já si myslím, že s Tuou snad ani na nic v playoff nemůžou pomýšlet. Ale jsem hodně překvapený, že Bills to nevypustili.

Reagovat
Trand

Jinak Dolphins u toho posledního TD Browna hráli úplně tu stejnou coverage jako Jets proti Raiders při té poslední hře.

Reagovat
Chazy

NFL Network reports the Falcons have been "researching" Bucs DC Todd Bowles, Titans OC Arthur Smith, and Rams DC Brandon Staley for their head-coaching vacancy.

To budou hrozně obletovaní adepti

Reagovat
Trand

To by už byl 3. HC od McVaye, což je hodně slušný na to, že trénuje 4. sezonu. Každopádně snad zůstane, jako přišlo by mi divný, kdyby šel HC dělat někdo, kdo má za sebou jen jednu sezónu jako DC. Ale výsledky má parádní no.

Reagovat
Chazy

Na tom podle mě nezáleží, kolik má sezon. Jestli je prostě leader a hráči za ním jdou, umí motivovat, umí řídit, má na to předpoklady, má nějakou vizi o ofenzivní i defenzivní hře, skautování, draftování, vedení franchise jako takový a zapůsobí na pohovoru, tak ho týmy vezmou. Prostě jde dělat manažera a ne koordiántora

Reagovat
Trand

Jako jo, to souhlasím, ale myslíš že za tak krátkou dobu stihne pochopit jak to vše funguje? Přeci jen podle mě potřebuješ víc než jeden rok, abys pochopil jak vše v týmu funguje, co všechno práce HC obnáší a celkově všechny ty náležitosti co k pozici HC patří. Plus se teda hodí kontakty, ale ty předpokládám že už asi může mít. Staley má celkově pouze 4 roky zkušeností práce v NFL, z toho 3 jako poziční trenér a 1 jako DC. Za mě je to málo z tohohle ohledu a myslím si, že by mu ještě rok nebo dva na pozici DC prospěl. Ale samozřejmě pokud má jasnou vizi, ví co a jak a na pohovoru dobře zapůsobí, tak je to o něčem jiným. Jen je pro mě těžký si představit, že by někdo měl všechno tohle know-how tak "krátce" po svým začátku kariéry.

Reagovat
Dawon

Na jednu stranu s tebou docela souhlasim, na druhou stranu Flores sel delat HC v prakticky uplne identicke situaci a vypada aktualne jako hodne velka trefa (dnesni zapas ignorujme )

Sice teda Flores narozdil od Staleyho vlastne celou tu trenerskou karieru byl u Pats, zatimco Staley byl velkou cast z toho na college, ale jinak je ten jejich zivotopis fakt strasne podobny, takze bych to asi hned uplne nesmetl ze stolu jako blby napad

Reagovat
Chazy

v tomto máš určitě pravdu, to beru. Ale kdo ví..., jestli je prostě talent velkej a bude to z něj vyzařovat, nějakej tým uvěří. Lepší než si ho nechat utéct

Reagovat
niflheim

Ty vole, my fakt prohrajeme poslední 3 zápasy v řadě proti divizním týmům

Reagovat
Chazy

Dyť je to jediný štěstí

Reagovat
niflheim

No jo... ale taky to mohlo být dneska alespoň se Stidhamem.

Reagovat
Chazy

Stejně je to v NFL světě naprosto neschopná sračka, náš QB do budoucna na rosteru prostě není

Reagovat
Kowe

Nic o Stidhamovi nevypovídá víc, než to, že nebenchnul letošního Cama.

Reagovat
Dawon

Jako bohuzel, zas Bill neni nejaky kokot, to ze Stidham nehraje ani za takove situace asi mluvi za vse.

Reagovat
Dawon

Tua krasny zapas Ale nakonec jsem za to rad, protoze Colts v tom PO urcite maji vetsi sanci neco dokazat.

Reagovat
Dawon

Proc je Darnold tak strasne spatny? Kurva fakt

A co proboha delaji Browns proti becku steelers? Kdyby jeste za techto okolnosti dokazali to PO ztratit, to by bylo fakt neuveritelne

Reagovat
Trand

Jako je blbý, když potřebuješ vyhrát, abys měl jistotu PO a dostaneš 56 bodů, z toho velkou část od backupů.

Reagovat
Chazy

Brady 581 TD v kariéře Neuvěřitelný, těch 600 dá s prstem v nose

Reagovat
Chazy

Serizoně dal ve 43 letech 4600 YDS, 40 TD a 11 INT? Tje neuvěřitelný

Reagovat
Trand

A i ty dlouhý přihrávky dost zlepšil v posledních zápasech nebo mi to tak aspoň přišlo ze sestřihů.

Reagovat
Chazy

On v tom byl výbornej na začátku, pak příšernej a na konci zas výbornej.

Ale já si pamatuju jak prohráli Bucs se Saints nebo kým a komentoval to Romo. A prostě říkal, že jako slyší hodně kritiky na Bucs a Bradyho, že si to chce prohlédnout. A na konci zápasu došel k tomu, že prostě budou v pohodě, že Brady hraje fajn, že to jen není vidět, ale ten problém je souhra, timing a tak. Že mu třeba WR špatně běhají optíon routy, nechápou se atd.

A jako měl recht, poslední týdny si to sedlo a fakt trefuje všechny. Hlavně jak to vypadalo, že se netrefí nikdy na Evanse, jen v end zone, tak už jsou skvělí

Reagovat
Dawon

Po te serii asi 4-5 zapasu kdy vypadal fakt otresne a uplne hotovy, tak ten posledni mesic ted je zas naprosto uzasny...dneska mu teda sice umrel Evans a bohuzel to vypadalo dost osklive, ale jestli Godwin a Brown budou dal hrat takhle, tak to asi zas tak moc mrzet nemusi. Fakt vecna skoda, ze mu nesehnali pouzitelneho passoveho RB, to vidim jako jedinou fakt mega diru na tom ofenzivnim rosteru.

Nakonec do toho PO jdou snad jako spolufavoriti s Packers, coz bych teda pred mesicem fakt netipoval ani omylem.

Reagovat
Chazy

On teprve podruhé v kariéře dal 40

50, 39, 3x 36 měl doteď

Reagovat
Chazy

Giants

Reagovat
Sali5

Tohle jestli bude fumble

Reagovat
Dawon

Co to do prdele ted bylo od rozhodcich? To je teda solidni poser Cowboys Nicmene Gallman, co to do prdele udelal

Reagovat
Chazy

Já vůbec nechápu tento call

Reagovat
-Kopy-

Justin Jefferson (1, 400 rec yds) has broken Anquan Boldin’s record for most rec yds by a rookie in the SB era (1,377 in 2003)

Most Rec Yds by a Rookie

Super Bowl Era

MIN Justin Jefferson - 1,400

ARI Anquan Boldin - 1,377

HOF Randy Moss - 1,313

NYG Odell Beckham - 1,305

asi přeskočil Herberta v rookie of year ne?

Reagovat
Chazy

Těžko říct, pořád je QB daleko víc než blbej chytač

Reagovat
Maresma

To mě překvapuje, když bys MVP dával Gurleymu a Henrymu...

Reagovat
Chazy

Tak RB není chytač tje fakt hráč, co je zapojený v 90 % snapů. Běhá, chytá, blokuje, může ta hra fakt na něm být postavená. I nejlepší WR chytí míč jen 13x ze 60 snapů a je závislej na QB, nikdy ti nevyhraje zápas úplně sám

Já celkově WR nevidím jako tak hodnotnou pozici, RB je jeden ze dvou způsobů, jak postavit útok. Taky RB vyhráli MVP asi 20x a to i několikrát od roku 2000, WR nikdy ani neměl šanci

Reagovat
Dawon

Je smutne ze i kicker uz vyhral MVP ale WR nikdy Pritom je to po QB nejlip placeny ofenzivni hrac, takze by asi clovek cekal, ze tu "value" ma velkou, trochu zvlastni paradox

Reagovat
kubys

No největší paradox je, že MVP vyhrál i kicker.

Reagovat
Chazy

Je to nejcennější hráč pro nejcennějšího hráče týmu taková jeho coura, prostě jeho hodnota roste s QB, ale nikdy není víc jak on.

RB je prostě v jiný kategorii ceny a nikdo tam není nad ním, no

Reagovat
Maresma

No, ve srovnání s QB nebudou nikdy tak hodnotní. Ať už má Henry jakkoli skvělou sezonu, 10krát z 10 postavíš tým na Rodgersovi, Mahomesovi...

Reagovat
Chazy

To je jasný, ale je to fakt jediná neQB pozice, která může vytvořit nejcennějšího hráče týmu a při top sezonách to může být nejcennější hráč ligy. Prostě když RB dá 2000+ yardů, tak je vždycky v konverzaci a třeba AP to vyhrál relativně nedávno s tím

Možná ještě o rusherech se to dá zvažovat, prostě Watt byl jeden rok nejcennější, Donald by mohl být.

WR nemá šanci prostě být nejcennější

Reagovat
Maresma

Právě bez váhání bych si vybral Donalda před Henrym. Vůbec ho nechci shazovat, je to elitní hráč, v tom co dělá možná nejlepší, jen asi nevidim tu pozici tak hodnotně jako ty. Je to za mě jedna z nejsnáze nahraditelných pozic ve fotbale, aji ti nejlepší mají problém dostat pořádnej kontrakt, bohužel.

Reagovat
Chazy

No, to já se s tebou ale shodnu, jen to je něco jiného zas. Rb je jedna z nejsnáz nahraditelnejch pozicí v NFL, o tom žádná, prostě na college na té RB hře stojí daleko víc týmy než v NFL a produkují fakt tuny kvaitních RB, kor když Alabama třeba hraje tři špičkový RB najednou.

Ale hodnota tý pozice v tom sportu je monumentální. Pro týmy může být prostě RB pozice cennější než QB, když si na tom postaví schéma. DT, edge tohle fakt nemají, nejsou tak cenní, OL je prostě smaže a sezonu ti jeden obránce nikdy nevyhraje, zatímco někdo ti musí vést útok a bez něj nic nedáš.

Podle mě to jsou dvě různý věci. Z hlediska nahraditelnosti je RB nahraditelná pozice, ale z hlediska impactu na hru je RB naprosto nenahraditelná a stěžejní pozice, je to jeden z klíčů k tomu sportu. A když ten RB hraje top sezonu a jedeš heavy run, tak je holt cenný jako nikdo v tom týmu. Henryho hra je prostě nenahraditelná pro Titans, nedali by bez něj ani PO, je cennější jak hra Tannehilla pro ně. A o tom je MVP.

Na druhou stranu náhrada za Tannehilla by je zhoršila třeba o 6 W, zatímco náhrada Henryho jen o 2 W, protože jsou kvalitnější RB k dispozici než QB. A to dělá hodnotu mzdovou. Ale o tom MVP není

Reagovat
Trand

Souhlas v tom, že podle mě je to pozice, kde se relativně jednoduše může prosadit i někdo, kdo není úplná hvězda. Nebo jako jasně že je úžasný mít hráče jako Henry, Kamara nebo Gurley v nejlepší formě, ale po tom co jsme ho podepsali na ten megakontrakt jsem to celý trochu přehodnotil a poslední dobou mám za to, že podepisovat RB na takovýhle kontrakty je tak trochu cesta do pekel. Protože ty peníze pak chybí jinde a za dobrou o-line může solidně běhat i hráč z nižších kol draftu v podstatě zadarmo a to u jiných pozic takhle nevidím. Takže za mě nejlepší mít vždycky RB na rookie kontraktu a pak prostě draftovat dalšího a radši tyhle peníze investovat do jiných pozic.

Reagovat
Chazy

Henry, Kamara dostali svoje týmy do playoff letos, oba by byly totálně v píči. Takže naopak podle mě se letos potvrdilo, že to smysl má.

Jen jde o evaluaci toho, do koho je dát a do koho ne. Ale to je se všemi pozicemi, Osweiler taky neměl dostat prachy, co dostal a nejde zpochybnit, že se má investovat do QB

Reagovat
Trand

Možná jsem to špatně formuloval, není to jen kvůli Gurleymu ale přimělo mě to o tom přemýšlet. Saints jsou celkem kompletní tým, byli by v playoff i bez Kamary, aspoň v letošní NFC. U Titans je to složitější, tam věřím že Henry je obrovská zbraň a určitě by bez něj měli problémy. Ale když se koukneš na posledních pár let na účastníky SB, tak tam skoro nikdo neměl hvězdu na RB snad jen my Gurleyho a pak asi až Seahawks s Lynchem, zbytek měl prostě průměráky.

Reagovat
Chazy

Jenže ani top WR prsteny moc nevyhrávají. Prsteny prostě vyhrávají týmy, co mají skvělý QB a ti stojí tolik peněz, že v tom týmu už není prostor na nikoho dalšího do ofenzívy. Takže to holt nejde brát moc vpotaz. Taky když máš top QB, tak holt nepotřebuješ top RB. Ale zas když elitního QB nemáš, tak RB je cesta, jak se stát relevantním a dát si šanci na PO a na prsten. Že to poslední roky nevychází, tje pravda, ale je to cesta jak obejít tu přítomnost elitního QB a prostě najít ho je fakt to nejtěžší. Tak proč nemít hru postavenou na RB a nemít šanci aspoň takovou. Titans navíc loni byli v konferenčním finále, takže šanci to určitě dává

A já osobně si myslím, že bez Kamary by klidně fakt PO nehráli, protože Brees byl totálně mimo už

Reagovat
Trand

No já to vidím tak, že je jednodušší se prosadit na RB než na WR, ti podprůměráci na WR v podstatě v zápase nic neudělají a mají pak za sezonu třeba 200 yardů... Nebo jako chci tím říct, že se podle mě víc vyplatí draftovat WR dřív než RB, protože solidní RB můžeš najít i v nižších kolech.

Jinak já tvůj postoj chápu a určitě je to solidní alternativa a Saints ukazují, že to fungovat asi může, ale já mám na to prostě jinej pohled no.

Jinak co se týče MVP konverzace, tam rozhodně chápu že RBs mají víc hlasů a je o nich uvažováno víc než o WRs. Ale třeba D. Adams by letos podle mě letos měl být alespoň v nějakém širším výběru.

Reagovat
Trand

Měl jsem na mysli Titans v druhým odstavci

Reagovat
Dawon

A tak zas by jako bylo fér říct, že Tannehill hraje výborně a Titans tím RB rozhodně neobchazi absenci QB

Reagovat
Chazy

Ale hodně z Henryho těží, prostě je tam ten vliv RB obrovskej. Není to prostě typickej elitní QB, co ti vyhraje prsten.

Reagovat
Dawon

Jako v takove situaci to asi vzdycky dostane QB, obzvlast kdyz Herbert ma tu sezonu taky historickou, ale zaslouzil by si Jefferson aspon honorable mention

Meli by uz jednou provzdy v NFL vsechny ceny oddelit pro QB a neQB, je to takhle hrozne hloupe

Reagovat
Dawon

A jeste by se teda hodilo dodat, ze Diggs, ktery v tom tradu putoval opacnym smerem, ma letos 1 535 yardu a velmi pravdepodobne bude mit nejvic nachytanych yardu z cele NFL Asi muzou byt oba tymy docela spoko

Reagovat
Trand

Streveler vs Wolford, to je ta správná bitva o playoff

Reagovat
Chazy

věřím že je Wolford jinde, prostě stará dobrá XFL škola

Reagovat
Trand

Pozitivní je, že po tak špatným začátku se snad už může jenom zlepšovat.

Reagovat
Dawon

tsss, easy... 1/1, TD

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Dawon

A ted zasadni otazka...ktere dva z trojice Wolford, Streveler, Trubka chceme v PO?

Reagovat
Trand

Goff teoreticky může být ok na playoff.. Je ale otázka jestli ta forma ve který poslední dobou hrál bude lepší než tihle QBs.

Reagovat
Trand

https://pbs.twimg.com/media/EnopjbBVoAASvrW?format=jpg&name=large

Každopádně co se týče stylu, tak tam je to Streveler jednoznačně. Wolford má zase ale asi jako jediný QB v NFL linkedin profil.

Reagovat
aither

Skvělý

Reagovat
Dawon

Henry aktuálně pořád dost reálná šance na 2000...má 113, chybí mu 110 a ještě je furt 1. Poločas

Reagovat
kubys

Kdo je kurva Dafney?

Reagovat
Chazy

Buccaneers coach Bruce Arians stated, "knock on wood, we don't think there's any serious damage," in regards to WR Mike Evans' knee injury.

Reagovat
Trand

Wolford po tom katastrofálním začátku celkem solidní Pokud se nevrátí Murray, tak to musíme vyhrát, na yardy vedeme 189 - 61 a nebýt hloupých penalt (z 2. downu a 1 yardu od endzone na 2. a 11 za 2x false start) a hloupýho fumblu na 1 yardu od endzony, tak vedeme už o 10. Líbí se mi, že McVay to calluje docela agresivně, dokonce víc než s Goffem a má tam připravený super hry pro pohyblivýho QB, což Goff prostě není. Bylo mi teď na konci trochu líto Strevelera, protože to vypadalo, že jeden náš obránce skočil do offsidu a on si asi myslel že má free play, každopádně tam pak nebyl žádný opakovaný záběr, který by to potvrdil, takže těžko říct.

Reagovat
Dawon

Taky se mi tam z toho živého záběru zdálo, že byl offisde a podle mě se Streveler na to i pak rozčiloval

Reagovat
Trand

Jako nevím jestli to je obranou Cards nebo geniálním playcallingem ale Wolford regulérně vypadá líp než Goff v posledních pár týdnech.

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
kubys

Začínám mít z toho celkem blbý pocit, Bears kontrolujou čas neskutečně.

Reagovat
kubys

No ještěže tak, snad to teď nebude rychle 3 & out.

Reagovat
formic81

tak ted Cards dobrej smolik

Reagovat
-Kopy-

hrajem jak tragédi a samozřejmě rozhodčí ještě pomáhají Rams...

Reagovat
Chazy

https://www.pro-football-reference.com/leaders/rush_yds_single_season.htm

Je tam máloco reálně dosažitelného v NFL se dokázalo méněkrát, fakt strašně těžká meta na zvládnutí. Strašně smutný, jak těsně nedal AP v 2012 ten rekord

Reagovat
Dawon

Bůh

Reagovat
kubys

A Henry i Jonathan Taylor jdou do top 20 rushing výkonů v historii v jednom zápase. U Taylora je škoda, že to (zatím ) zdaleka nestačí ani na rookie rekord.

Reagovat
kubys

I tak 253 yardů pěkných, za posledních 10 let nejvíce.

Reagovat
kubys

A ještě jedna věc, Ravens 7. tým s více než 400yds v zápase.

Reagovat
Trand

Ještě by mohl naběhat něco v prodloužení

Reagovat
Trand

Jo aha, ono nebude prodloužení

Reagovat
Cobra

Reagovat
Jerichoo

MVP

Reagovat
formic81

Bears v play-off by mohli prekvapit nevim proc, ale aspon ta defka by mohla

jinak tohle mozna zachrani Nagyho, coz je pro fans Bears vlastne spatna zprava

Reagovat
Trand

By holding the Cardinals offense to 7 points and 214 net yards today, the Rams’ defense under first-year coordinator Brandon Staley finishes the regular-season first in both points and total yards allowed.

Reagovat
Sali5

Na pohodu

Reagovat
Chazy

Jets fire HC Adam Gase after two seasons, 9-23 record

NFL Network's Ian Rapoport reports the Falcons will interview Chiefs OC Eric Bieniemy for the vacant head coach position on Monday.

Reagovat
Chazy

Saturday, Jan. 9

AFC No. 7 seed Indianapolis Colts at AFC No. 2 seed Buffalo Bills, 1:05 p.m. ET (CBS)

NFC No. 6 seed Los Angeles Rams at NFC No. 3 seed Seattle Seahawks, 4:40 p.m. ET (FOX)

NFC No. 5 seed Tampa Bay Buccaneers at NFC No. 4 seed Washington/New York Giants, 8:15 p.m. ET (NBC)

Sunday, Jan. 10

AFC No. 5 seed Baltimore Ravens at AFC No. 4 seed Tennessee Titans, 1:05 p.m. ET (ABC, ESPN)

NFC No. 7 seed Chicago Bears at NFC No. 2 seed New Orleans Saints, 4:40 p.m. ET (CBS, Nick, Amazon Prime Video)

AFC No. 6 seed Cleveland Browns at AFC No. 3 seed Pittsburgh Steelers, 8:15 p.m. ET (NBC, Telemundo, Peacock)

Reagovat
Dawon

http://www.tankathon.com/nfl

No pro Dolphins sice trosku kruty konec sezony, ale od tech Texans nakonec maji 3. pick, coz je myslim docela obstojna naplast...se tak divam, ze kdyby Texans ten zapas vcera vyhrali, tak se ten pick propadne az na 8., takze tam alespon front office Dolphins mela docela hodne cemu fandit i po vyhre Colts

Pats 15., coz je presne to, ceho sem se pred sezonou bal - pred nama je od oka tak 4-6 tymu, ktere muzou jit po QB, takze bez tradu nahoru asi celkem bez sance na nekoho kloudneho. Ta vcerejsi vyhra nas pusunula o 3 picky dolu, coz je bajecne, obzvlast kdyz jeden z tech tymu jsou Niners, kteri po QB urcite taky budou pokukovat.

Jinak docela zajimave, ze Packers meli dle strenght of schedule o parnik nejlehci soupere v cele NFL a z tech 13 vyher jen 2 byly proti winning teamum...uvidime, jak se v PO popasujou s lepsima souperema.

Reagovat
formic81

čoveče ja si to nemyslim, ze budem koukat po QB

Shanny si furt pojede tu pohadku s Jimmym. Maximalne se podepise nejakej backup typu Dalton ci Fitzpatrick

Reagovat
Virtuos

Zaroven mate v pohode C.J. a Rosena z ktoreho by Shanny mohol nieco okresat

Reagovat
formic81

oba trash

Reagovat
Dawon

Kdovi, ja vas radim do te kategorie "mozna", ze kdyby tam spadl nekdo, koho byste milovali, tak by to stalo za zvazeni...stejne to vidim u Falcons, Vikings a Lions (u tech to asi vidim nejpravdepodobneji)

Jags a Jets, tam je to snad 100%, Broncos a Panthers by to mela mela byt taky velka priorita...jako samozrejme kdovi, nektery z tech tymu to muze poresit FA podpisem nebo tradem, ale rozhodne tam je fakt kupa tymu, co musi QB resit uz letos nebo v brzke budoucnosti.

Reagovat
formic81

Broncos podle me pujdou dal s Lockem protoze Elway proste a u Panthers furt cekam Teddyho..

Vikes mmaj tu situaci tezsi diky smlouve Kirka, Matt Ryan dost podobna situace. U Lions se prej mluvi o prestavbe a tradu Stafforda, kterymu je "teprv" 33, coz me docela prekvapilo a uprimne kdybysme sli po QB, tak bych zkusil jeho.

Reagovat
Dawon

Jako vyloucit asi nejde nic no, ale myslim ze jak Lock tak Teddy by byli chyba Minimalne jim proste musi privest nejakou smyslupnou konkurenci

A ti ostatni jmenovani ty QB nemusi draftovat na ted no...muze to byt velmi podobna situace jako s Packers...ale treba pro Falcons to muze byt velka sance, jak se dostat k nejakemu kvalitnimu QB pres draft, protoze tkahle vysoko uz zase dlouho pickovat nemusi. Ve finale je asi vzdycky lepsi resit problem s tim, ze mam 2 pouzitelne QB, nez nemit zadneho

Reagovat
Kowe

Tak zase ale vždycky se mluví, kolik těch týmů půjde po QB a nakonec skutek utek. klidně nám tam může spatnout 3.QB, akorát je pak jasný, že ho stejně BB-8 nevezme.

Reagovat
Dawon

Tak to si uprimne fakt nedokazu predstavit ani v nejmensim (to ze by tam spadl 3. QB, ne ze by ho BB nevzal - to je bohuzel velmi realne )

Podepisem na dalsi rok Cama, udelame trade down do druheho kola a jedem

Reagovat
Kowe

Nadruhou stranu nás nakonec ta výhra posunula jen za jeden tým, co bude pokukovat po QB. Dej si růžový brýle.

Reagovat
Trand

To byl Hurts tak špatný že tam dal Pederson Sudfelda? Jako Pederson to na twitteru neskutečně schytává, že prý normálně tankoval a ani se to nesnažil zakrýt.

Reagovat
Virtuos

I Giants hraci sa pridali, pritom s takou bilanciou mohli byt radi ze vobec nakukali do play off

Reagovat
Dawon

Byl hrozne spatny, ale aspon jim daval nejakou nadeji behanim...Sudfeld byl vzduchem jeste horsi a k tomu po zemi nepridal nic no

Celkove otresny zapas, to ze se s nima WFT takhle trapili fakt asi mluvi samo za sebe...Smithovi preju, ale tohle je fakt sportovni nestesti, ze nejaky takovy tym prosel do PO

Reagovat
Trand

No právě, já koukal na první čtvrtinu a když jsem viděl, kolik starterů Eagles chybí a jaký mají problémy v OL, tak bych čekal, že tam nechá pohyblivýho QB, který je schopný něco vymyslet i z ničeho nebo dává tý ofenzívě aspoň jinej rozměr, zvlášť když Redskins byli tak úspěšní v pass rushi - The Washington defense generated a 57.1% team pressure rate when sending 4-or-fewer pass rushers, the 4th-highest rate in a game by any defense this season.

Jako to mi od Pedersona přijde dost mimo posadit Hurtse v takovým zápase a absolutně nevěřím tomu, že si mohl myslet že Sudfeld jim dává větší naději na vítězství. Jinak WFT je prostě tragédie no, ale ono by to nebylo o moc lepší ani kdyby tam byli Giants. Nakonec bych v playoff asi nejradši viděl Cowboys, ale ti zas nemají obranu. Těžký výběr v týhle divizi.

.

Reagovat
Dawon

Tak zas Eagles uz o nic nehrali, takze mozna chtel proste zkusit jak vypada Sudfeld...a zjistil, ze spatne

Reagovat
Trand

No jako nehráli, ale tohle už mi fakt připadá jako celkem evidentní tankování.

Reagovat
Chazy

Ale Skins jsou fakt nebezpeční, prostě Sweat roste v super rushera a když je na druhý straně Young. Do toho Payne, Allen, Ioanidis. Ta obrana je fakt nebezpečná.

A když vezmu, jak špatná je OL Bucs, tak to si Brady užije

Reagovat
Dawon

Ale vsak ja je neodepisuju, sanci urcite maji...ale je to fakt spatny tym Na ten zapas se nedalo divat, vicemene proti Backupum otresnych Eagles uhrali upocenou vyhru a kdovi jak by to dopadlo, kdyby Eagles neposadili Hurtse...takovy tym proste nema v PO co delat

Reagovat
formic81

Reagovat
Dawon

Tak jak to rozsireni PO v AFC vyslo fakt uzasne a budou tam same kvalitni tymy, tak v NFC zas naopak velka bida. To ze tam jsou Skins s tim samozrejme nesouvisi, ale ze mas v PO dva tymy bez winning recordu je fakt smutne

Reagovat
kubys

On se jen snažil pojebat Giants.

Reagovat
miky10

Byl špatný, ale samozřejmě dával Eagles větší šanci na výhru. Každopádně Eagles tankovali už před zápasem, žejo, spoustu starterů posadili rovnou a o tom, že Sudfeld dostane prostor, se taky mluvilo už před zápasem.

Ten zápas byl takový perfektní shrnutí tý divize, Eagles vyhrát evidentně nechtěli a WFT hráli tak špatně, že to skoro vypadalo, že vyhrát taky nechtěj...Fraška

Reagovat
Chazy

Prý si chtěl zjistit, co má v Sudfeldovi jakoby to nevěděl z tréninku.

Hurts ale hrál otřesně

Reagovat
Chazy

The Bengals are retaining head coach Zac Taylor for the 2021 season.

Jaguars fired head coach Doug Marrone.

Tak snad to Jaguars neposerou. Dobrýho HC serizoně neměli už 10 let, přitom šlo fakt brzy zjistit, že Bradley je na vyhození, že Marrone je na vyhození.

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Jacksonville_Jaguars_head_coaches

Reagovat
formic81

Urban Meyer by byl dobrej pickup?

Reagovat
Chazy

Jo, fotbalově tje génius. Z Floridy udělal monstrum a vyhrál s nimi dvakrát celou college. Tehdy neexistovalo PO, takže to bylo ještě složitější, kor v nejlepší konferenci. A z Ohia State udělal další monstrum a taky s nima vyhrál. A to ještě s Ohio State to vyhrál, když se mu zranili oba QB a musel hrát Cardale Jonese.

Je to fakt bůh, ale samozřejmě je zvyklej pracovat se studentama, kteří jsou mu oddaní, má je naprosto v hrsti, protože rozhoduje o tom, jestli budou mít zdarma školu a prostě si k nim může dovolit jiný věci. Práce s profi sportovcema je jiná, těžší, oni řeší svůj business a tolik se pro toho HC nepřetrhnou. Na to college HC často trpí v NFL, Chip Kelly to nedával, Saban to nedával a hlavně Schiano to nedával.

To je asi to jediný, že je to prostě jinej svět a on v něm nikdy nebyl. Nebyl ani poziční trenér, koordinátor, nic, celej život jen college. Ale je to fakt totální génius.

Nicméně je fakt otázka jeho morálka, jeho hodnoty a tak.

https://fansided.com/2018/12/04/urban-meyer-legacy-controversy-ohio-state-florida/

But stories about Meyer enabling star players, overlooking the signs of trouble for Hernandez, and having 31 of his players arrested during his time in Gainesville have come to light in the past six years.

Additionally, from 2006-2009 Gator football players were handed 251 traffic citations. Part of the negligence by Meyer was that Hernandez was never punished for rupturing the eardrum of a Gainesville bar employee in a 2007 incident.

Fakt doporučuju to přečíst

Reagovat
Chazy

Profootballtalk reports ex-Ohio State coach Urban Meyer wants $12 million per year to coach the Jaguars.

To by byly slušné peníze

Reagovat
Chazy

Lions have requested interviews with Chiefs offensive coordinator Eric Bieniemy, 49ers defensive coordinator Robert Saleh, Saints tight end coach Dan Campbell, and Titans offensive coordinator Arthur Smith to fill the team's head coaching vacancy.

Dan Campbell zpátky na scéně ať už konečně tu práci dostane, tje taky věčné téma. Ale třeba dřív byl takhle furt hypovaný Keith Armstrong a už si na něj nikdo nevzpomene.

Ale jinak taková ta klasická sestava jmen

Reagovat
Chazy

Chargers fired coach Anthony Lynn.

Reagovat
Dawon

No slava...fakt sem se bal, ze ta vitezna snura ho ted zachrani.

Reagovat
Kowe

No ale snad si něco brzo najde, je to sympoš.

Reagovat
Dawon

Jo, o tom zadna...ale HC je fakt bidny

Reagovat
Chazy

Panthers head coach Matt Rhule didn't offer an endorsement of Teddy Bridgewater as the team's 2021 starter.

“Teddy has to have a tremendous offseason,’’ Rhule told reporters when asked about the veteran returning as Carolina's starter next season.

Reagovat
Chazy

ESPN's Adam Schefter reports Broncos GM John Elway will take on an elevated role within the organization.

It's a major change within the organization, forcing Elway to hire a general manager after 10 years in that role. Elway himself will stay on as President of Football Operations and work closely with coach Vic Fangio. Although the life-long Broncos exec will still have an input, whomever Elway hires will reportedly have the last word on the draft, free agency and Denver’s roster. This move also ensures Fangio, who will be involved in the process, returns in 2021. Expect Denver's quarterback situation to be one of the first areas addressed in 2021.

To jsou zajímavý změny u Broncos, ale prostě nechápu, že tam Fangio zůstane. To asi znamená, že už žádnej HC nebude vyhozenej, protože nevěřím, že by to udělali Bears po PO účasti a o Vikes se ani nemluví, takže to asi vůbec nepřipadá v úvahu. 6 novejch HC už je takovej normální počet.

GM asi taky už žádní vyhození nebudou, Gettleman se zachránil Judgem

Reagovat
Dawon

Neni to tak ve finale kazdy rok? Ze se spekuluje, jak bude strasne moc tymu hledat noveho HC ale nakonec vzdycky nekdo prekvapi a neni to tak dramaticke

Jinak teda Fangio taky prekvapuje, ale odsunuti Elwaye bokem mi rozhodne prijde jako rozumny krok. Od toho majstrstyku s Peytonem to GMovani nebylo nejak excelentni. Sice teda nadraftoval docela dost kvalitnich hracu, ale jeho zoufale snahy o sehnani QB byly dost smutne.

Reagovat
Chazy

No, možná je, ale letos to je pro mě překvapivý proto, že já sám to očekával a přišlo mi to prostě nevyhnutelný fakt nechápu, jak se stalo, že Fangio, Taylor, Zimmer, Pederson a Nagy si všichni udrží práci. Jako možný je cokoliv, ale prostě vůbec nevěřím, že ty jejich týmy se příští rok nějak posunou

Ten Elway mi taky přijde rozumnej, i když najít QB je fakt složitý a on aspoň umí draftovat. Prostě on na QB neplácal první kola, jen zkusil Lynche, jinak prostě Lock druhý kolo, pak tam byli Flacco a Keenum z FA, Siemian byl snad sedmý kolo. Mohli ho dotlačit do toho, ať tradne pro QB vysoko do prvního kole a až pak ho případně odsouvat

Reagovat
niflheim

atriots signed K Roberto Aguayo, QB Jake Dolegala, DT Bill Murray, G Ross Reynolds, K Justin Rohrwasser, CB D'Angelo Ross, WR Devin Smith, DT Nick Thurman, WR Kristian Wilkerson, and WR Isaiah Zuber to reserve/future contracts.

Reagovat
Chazy

Zbytečnější příspěvek tu nepamatuju

Reagovat
niflheim

The Jaguars have requested permission to interview 49ers DC Robert Saleh for their head-coaching vacancy.

ESPN's Adam Schefter reports the Chargers, Jets, Jaguars, Lions, Falcons, and Texans are expected to interview Titans OC Arthur Smith for their head coaching vacancies.

NFL Network's Ian Rapoport reports the Falcons, Texans, and Chargers have requested to interview Panthers OC Joe Brady for their head-coaching vacancies.

NFL Network's Ian Rapoport reports the Chargers have requested to interview Giants OC Jason Garrett for their head-coaching vacancy.

NFL Network's Mike Silver reports the Chargers have requested to interview Rams DC Brandon Staley for their head-coaching vacancy.

The Jets requested to interview Rams DC Brandon Staley and Giants DC Patrick Graham for their head-coaching vacancy.

The Chargers have requested to interview Colts DC Matt Eberflus for their head coaching vacancy.

Reagovat
Chazy

Jsem to sem šel taky dát, no.

Vypadá to, že Smith je fakt asi nejhlavnější kandidát, protože s ním mluví úplně všichni.

Brady jako HC v NFL by byl bizár. Nejde jen o to, že je mu 31 let, ale:

2019: První rok jako OC na college

2020: První rok jako OC v NFL

2021: HC?

Prostě to by byl šílený kariérní růst.

O tom Grahamovi se taky mluvilo, Eberflus taky brzo někde šanci dostat musí. Ale Garrett překvapuje, že vůbec někoho napadlo ho vzít tak brzy po tom, co skončil u Cowboys. Klasicky taky chodí na pohovory Marvin Lewis a Jim Caldwell

Reagovat
Chazy

U Lewise mi ještě přijde geniální, že loni prý na pohovorech hodně zaujal, hlavně u Cowboys, Ale prostě trval na tom, že jestli má dostat HC job, jeho OC musí být Hue strašný trolling

Reagovat
formic81

me to prijde jako extrem.. muze bejt sebevic talentovanej, ale nemyslim si, ze v 31letech a za rok pusobeni v NFL je clovek pripravenej vest celou franchise a jeste ji dostat z regrese na pomyslnej play-off team. Jako muze to bejt charakter jak svine, ale ja bych do tohohle rizika nesel.

Nedokazu si ho predstavit ani v jednom z tech zminovanejch teamu. Falcons maj naprosto rozesranej team silenejma smlouvama,Texans maj sice Watsona ale nemaj o-line ani defku, mozna u tech Chargers by to mohlo fungovat ve spojeni se zkusenym DC.

Jinak kdyby vymenili Chargers Lynna za Garretta, tak bych se asi dost smal.

Stejne tak nechapu, ze Jets chtej mit za HC nekoho jako je DC Giants nebo Rams. Mozna je to trosku omezenej pohled, muzou bejt ty lidi extrene kompetentni. Ale jak kdybych byl GM Jets, teamu kterej je v prdeli poslednich 10let a smeje se mu de facto cela liga, tak jdu proste po nejaky persone jako je Harbaugh a nebo nekoho kdo dokaze stabilizovat situaci a aspon trosku prpravit pudu pak pro nekoho progresivnejsiho (Lewis nebo Caldwell)

Reagovat
formic81

ale hnat nezkuseny coaches do rozesranejch teamu mi prijde jako velky riziko a puda pro velkej setback.

Chapal bych jeste mlady OCs do teamu, ktery budou draftovat novyho QB. Pomuzou tak s jeho developmentem, coz je obcas dulezitejsi nez nejakej rapidni rozdil ve WL recordu. A pak ten team najde nekoho, kdo dokaze vstipit tu culture a winning mentality. Proto bych se nebal oznacovat nektery coache jako bridge, stejne jako se to dela u QBs. Nicmene mel by to bejt nekdo, kdo tomu teamu neco da

Reagovat
Chazy

Je trochu dost nefér, že týmům doporučuješ Lewise nebo Caldwella, ale Garrett ti vadí

A jinak tě chápu, ale podle mě se tohle určitě vpotaz bere. Já ale třeba z práce nenávidím věkový nacismus a znám padesátiletý manažery, co jsou naprosto k hovnu, protože by to chtěli dělat jako před 20 lety a znám ani ne třicetiletý manažery, co jsou naprosto úžasní a ten tým je miluje, zákazník je miluje, efektivita práce monumentální. Prostě si myslím, že vysokej věk nemusí znamenat velký know-how, naopak může znamenat zaseklost na irelevantním know-how, zatímco mladej člověk může přinést vítr do všeho, změnit chod firmy, kulturu.

Osobně si myslím, že je hodně důležitý to, jakej chce ten trenér vzít tým koučů. Například kdyby chtěl Joe Brady si vzít 25 letýho OC, 35 letýho DC, žádnýho asistenta HC atd., tak bych se děsil. McVay bral rozbitou franchise jako extrémně mladej HC, ale vzal si k sobě Wadea Phillipse, kterej byl kdysi HC a prostě mu mohl pomoct s fungováním franchise atd.

Flores má OC, co byl dřív HC v NFL a je mu skoro 70, LaFleurův DC je taky bývalej HC, stejně tak DC pro Kingsburyho je bývalej HC. Tomlin tam zas zdědil LeBaeua, když šel dělat HC asi ve 32 letech.

Prostě já chápu všechno, co říkáš, ale nepodceňoval bych mládí. Řešil bych celou tu koncepci, představu, co ten člověk má a lidi, co si chce vzít sebou. Ona je to zásadní část toho HC interview, že neobhajuje jen sebe, ale i svoje lidi a fakt se stalo, že týmy chtěly HC, ale nevzaly je kvůli jejich týmu. A člověk jako Lewis může mít super kontakty díky kariéře, ale taky si může sebou tahat někoho jako je Hue Jackson a chtít ho jako OC, i když by byl dobrý jen jako QB nebo WR kouč. Takže zas věk a zkušenosti můžou i škodit zaseklostí na nějakejch kamarádskejch vazbách a zaslepený důvěře v někoho, kdo si to nezasloiuží.

Kdyby teda přišel Joe Brady a působil jako leader, inteligentní a průbojnej člověk, kterej nezní jako třicetiletý, ale jako o hodně starší a řekl mi, že jeho DC bude Dan Quinn a jeho asistent HC bude Dirk Koetter, tak prostě bych ten věk vůbec neřešil, ta knowledge vedení franchise by tam byla zprostředkovaně.

Reagovat
formic81

ja naprosto souhlasim, sam razim mladi vpred, pokud na to ten clovek ma. Nicmene NFL je tak specificka sfera, ze to hozeni do vody muze bejt dost osemetny.

ale jinak jsme se dobrali ke spolecnymu zaveru bude zalezet kym se obklopi

Reagovat
Chazy

NFL Network's Mike Garafolo reports the Giants signed DC Patrick Graham to a contract extension.

Graham was a sleeper candidate for some NFL head coaching gigs, but the Giants instead will give him a pay bump to keep him on staff for the 2021 season.

Pěkné jsem snad ještě neviděl takovou reakci na HC spekulace a hlavně mě překvapuje, že to vzal a nezkusil ty pohovory aspoň

Ex-Giants GM Jerry Reese interviewed for the Panthers' general manager opening.

The Texans have interviewed Patriots director of player personnel Nick Caserio for their general manager vacancy.

No a Caseira holt už Pats neudrží, tomu nevěřím, teď už fakt není důvod tam zůstávat. Reese mi v NFL chybí, snad něco vezme. Nedocenění jeho práce u Giants je fakt smutný

Reagovat
Chazy

Texans hired Patriots director of player personnel Nick Caserio as their general manager.

Achjo

Reagovat
Dawon

Tohle je velky spatny...fakt doufam, ze si bill vytahne hlavu z prdele a podepise nejakou zkusenou pomoc zvenku a nebude zas jen davat vetsi role lidem zevnitr Protoze uz sme tech klicovych lidi v realizacnim tymu ztratili fakt neskutecne moc za posledni 2-3 roky

Reagovat
Virtuos

Ja som rad, ze Graham ostal musim uznat, ze s obranou spravil velky progres, skoda slabsieho utoku ale snad vyvoj v teame bude mat stupajuci charakter i v dalsej sezone...

Btw zareagujem i na tvrdenie vyssie, kde Judge zachranil Gettlemana, zasluha tam urcite je no na druhej strane Gettleman mal velmi dobru offseason a draft, hlavne defka vyzerala i vdaka nemu tak ako vyzerala v podstate Graham dal tomu svoju myslienku no este pred nim Gettleman doviedol danych hracov, co sa mu nedari je zatial utok tam je vseobecne zname ze to nefungovalo otazka je nakolko sa vsetko zakladalo na Saquonovi...Garrett si myslim robil zazraky s danym materialom bez #26, Jones vyzeral ako noc a den OL to iste, WR castokrat neprekrocili svoj tien atd...som zvedavy ako bude vyzerat draft kde v podstate treba vyriesit ED, OL, WR a fakt netusim ci pojdu po QB, ale co sa da povedat uz teraz rocnik 2021 bude zlomovy pre Giants

Reagovat
Trand

Sice je Amerika pomalu na prahu občanský války.. Ale vrací su nám Kupp, takže paráda

Jinak Browns playoff účast po tolika letech a Stefanski bude muset kvůli covidu trénovat virtuálně a několik hráčů nemůže hrát, včetně Bitonia.

Reagovat
KoryVCF

Myslíš že bude hrát Goff nebo Wolford ? A teda doufám že J.Adams nebude ready, prtže ta seahawks D-line s nim a bez něj je teda velkej rozdíl dle čísel

Reagovat
Trand

Adams podle mě hrát bude, protože si nemyslím, že ten problém u něj je tak velkej, že by si nechal utýct první playoff zápas v kariéře.

Co se týče našeho QB, tam opravdu netuším. Goff prý včera házel na tréninku nějaký přihrávky, takže házet už evidentně může, teď jde jen o to jak. A když to možná zní šíleně po jednom kariérním startu, tak sám nevěřím ke komu bych se přiklonil. Myslím si, že pokud bude Goff aspoň na 90% v pohodě, tak bude hrát on. Navíc Seahawks už viděli jak Wolford hraje v NFL, takže vědí jak se na něj připravit, to Cardinals nevěděli. Jako za mě je Goff lepší QB pokud náš systém funguje, jenže je špatnej, když systém nefunguje. A zrovna proti Seahawks poslední zápas tam měla jejich obrana docela dobrou coverage ale otevíralo se tam místo na běhání v čemž je zase dobrej Wolford protože je fakt pohyblivej. Ale je otázka jestli by hráli stejnou obranu no, já si myslím, že spíš ne, že by ho chtěli donutit házet. Taky druhá věc je, že mi přišlo, že Cardinals pořád blitzovali a hráli s hodně hráčema na line of scrimmage a nechávali tam docela prostor na házení a proto Wolford vypadal dobře, naopak běh vůbec nefungoval. Otázka je, jak na tom Goff fakt doopravdy je, ale to ví jen McVay a on a myslím si, že se to nedozvíme do začátku zápasu, aby Seahawks nevěděli na koho se připravit.

TLDR nevím kdo bude hrát, myslím že pokud bude Goff relativně v pohodě, tak on.

Reagovat
Maresma

Všechno nasvědčuje tomu, že Adams bude hrát.

Reagovat
formic81

Na Twitteru na me vyskocila zprava, ze Matt Schaub ukoncil karieru. 95 mega si vydelal a jeste letos byl na rosteru nevim jaka ta informace me prekvapila vic

Reagovat
Dawon

Tak on u Texans byl nekolik let hodne solidni starter, takze ty prachy zas tak neprekvapi, akorat v te pozdnejsi fazi kariery uz byl spis takovy maskot ale taky sem teda nemel moc tuseni, ze jeste zije

Reagovat
formic81

kdyz jsme u Texans, tak rovnou navazu buzzem ze Watson by prej rad pozadal o trade request. Jsem si myslel ze to je unreal, diky jeho smlouve. Mno ono kupodivu by Texans odepsali "jenom" 22 micu, nicmene i tak to je unreal. Co si myslite?

Reagovat
Trand

Já doufám, že mu seženou nějakej schopnej tým okolo něj a nebo že ho vytrejdujou, protože letos měl opět excelentní sezónu, jen tu úplně zapadlo kvůli tomu hroznýmu týmu kolem něj. On je reálně top5 QB (letos 4800yds, 33TDs, 7INTs, 70% a rating 112,4) a trochu se bojím aby ho Texans nezničili. Navíc když teď nemají ani první kolo a těch děr mají spoustu, hlavně v obraně. Zároveň bych se nedivil, kdyby se třeba JJ chtěl nechat vytrejdovat aby měl ještě šanci na SB.

Reagovat
formic81

naprostej souhlas. Ja osobne ho mam velmi rad, clutch jak pica. Obcas teda udela dost lacinou vec ala Mahomes, nicmene je mu stale jenom 25let. Ja bejt Lynch tak tam posilam 3 prvni kola proste nebo 2 prvni a JG..

Reagovat
Trand

Jojo, on je fakt strašně clutch až mě to děsí. To je taky vlastnost, která se nedá úplně naučit a jedna z nejdůležitějších. Já bych za takovýho QB dal cokoliv, ale my nejsme v pozici abychom po něm šli, a u vás bych ho viděl teda hodně nerad.

Reagovat
Dawon

byl letos fakt uzasny, snad se jim to se zmenou rezimu podari trosku otocit no.

A co se Watta tyce, tak ja bych ho byt nema urcite prodat zkusil...potrebujou picky, pristi rok contender nebudou tak na 99 % a Wattovi asi moc roku nezbyva - byl by to v podstate win win pro obe strany.

Reagovat
Trand

Jako jo, ale dal by jim za něj někdo v současnosti něco víc než třeba 5. kolo? Zbývá mu ještě rok kontraktu kdy má dostat 17,5 mega což je strašně moc na to, jak dobrej v současnosti je. Nebo jako nebudu si tady hrát na experta na Texans, protože nejsem a Watta víceméně nesleduju, ale kdyby neměl to jméno z minulosti tak by teď byl asi branej prostě už jen jako jeden z mnoha hráčů v lize. Takže jako reálně nevím, kdo by pro něj trejdoval za takových podmínek. Ale je pravda, že Texans si ho asi nemusí nijak nutně držet a v jejich situaci je každý pick dobrý.

Reagovat
Dawon

Tezko rict no, alespon dle PFF je furt hodne dobry...ale je pravda ze uz je stary a drahy, takze kdovi, jestli fakt treba nejake 5. by bylo strop, nebo by se dalo vyzebrat 3.-4.

Reagovat
Dawon

Jako...uplne unreal asi neni nic, ale musela by prijit opravdu unreal nabidka A osobne si moc nedokazu predstavit, za co bych ho treba ja pustil. Billy O uz tam neni, ze by ho prodali treba za jedno prvni kolo a prumerneho RB

Asi docela chapu jeho frustraci se stavem toho tymu, ale tak bohuzel podepsal mega kontrakt, tak ma asi dost smulu. Navic dokud toho QB mas, tak je vzdycky sance to otocit velmi rychle...jeden povedeny draft, jedna dobra FA class a najednou si zas contender

Uvidime co Casserio no, od nas na nej chodily neustale hrozne dobre ohlasy, tak uvidime, jak to bude vypadat, kdyz bude konecne on ten hlavni a nebude nad nim jeste Bill...treba se ukaze, ze sme meli pod rukama genialniho GM a akorat mu to Bill kurvil tim, ze ho vic neposlouchal

Reagovat
Chazy

Taky jsem četl. Já ho měl fakt rád, byl to top 10 QB ve svý době, dostal je několikrát do playoff, dal dvě all star selekce. On byl fakt skvělý, když tam měl Ariana Fostera a Andre Johnsona v top formě.

Ale samozřejmě neměl kvalitu na to, aby to tahal sám, když se ten tým rozpadl. Hlavně Andre byl fakt král

https://www.youtube.com/watch?v=185TJqsVrRo

Se Schaubem 3x dal 1500 yardů, bez něj max 1100

Reagovat
formic81

tvl Whitworth bude ready na Seahawks.. to je valecnik ten chlap

Reagovat
formic81

Wyat Teller nejlip hodnocenej guard v lize..

Reagovat
Trand

@PFF

Highest Graded DI since 2014:

2020 Aaron Donald - 94.5

2019 Aaron Donald - 93.6

2018 Aaron Donald - 94.8

2017 Aaron Donald - 94.4

2016 Aaron Donald - 92.6

2015 Aaron Donald - 92.9

2014 Aaron Donald - 90.2

Je dost možný že letos vyhraje DPOY TJ Watt a asi by to bylo i zasloužený, protože měl skvělou sezónu a vede v řadě kategorií. Ale mám pocit, že Donald je prostě tak skvělej už tak dlouho, že to lidi berou jako samozřejmost a neoceňují to tolik. Ale je to fakt geniální hráč a pokud přihodí ještě pár takových sezón, tak bude patřit podle mě mezi nejlepší obránce v historii ligy.

Reagovat
Dawon

treba Watt v dobach sve nejvetsi slavy mel 4 roky v rade 92,3; 93,2; 92,7 a 91,6

Kdyz si clovek uvedomi, jak neuveritelne dobry v te dobe Watt byl, tak je fakt neskutecne, ze Donald takhle a jeste o chlup lip hraje naprosto konsistentne celou dosavadni karieru

Reagovat
Kowe

Reagovat
Kowe

Jak se tady řešilo, že by měla hromada týmů hledat HC a nakonec je to klasickej ročník. Tak naopak je letos 7 volných GM míst, což je rekord.

Reagovat
Chazy

Je to tak no, hlavně je fakt vidět u nějakejch týmů, jaká brzda ten GM může být. Třeba u Jags fakt bude potřeba, aby někdo kolem Lawrence ten tým kvalitně postavil a rozmyslel

Reagovat
Trand

Allen teď skvěle

Reagovat
Dawon

Neni to uplne Mahomes level, ale jsou situace, kdy ho pri nejmensim dokaze docela slusne imitovat Obrana Colts hraje fakt skvele zatim, to sou skoro vsechno nejake improvizace mimo kapsu od nej + zazracne catche od Davise

Reagovat
Trand

Jsem si říkal úplně to stejný s tím Mahomesem. Vidím v něm i trochu Rodgerse právě při těch improvizacích kdy běží k sideline a kompletuje přihrávky na milimetry.

Reagovat
niflheim

Proč nekopali?

Reagovat
Dawon

taky moc nechapu...nebyla to zrovna prestrelka, kde by bylo treba za kazdou cenu davat jeden TD za druhym

+ ten offside na 4. downu, to bylo taky extremne tupe, fakt velmi nestastne posledni dve minuty pro Colts...po velmi dobrem polocase najednou prohravaji + maji Bills po prestavce mic a muze to uz byt s Colts hodne spatne

Reagovat
Dawon

wtf...co to bylo za challenge

Reagovat
Dawon

Mno...tak asi hotovo

Reagovat
niflheim

miky?

Reagovat
Dawon

jako hodne pekny drive no Ale furt nejak moc neverim, ze by to otocili

Reagovat
Dawon

No...tak mozna uz trochu zacinam verit

Reagovat
miky10

Nechápu tu narážku, ale každopádne Allen je elitní.

Reagovat
Chazy

Elitní QB prostě nejsi kvůli jedný sezoně, to by byl elitní i Cam, Flacco, Ryan, Lamar, Eli a u všech se ukázalo, že prostě ne.

Uvidíme, jak to tam bude vypadat, jestli odejde Daboll někam dělat HC a přijde jinej OC. Na Wentzovi je krásně vidět, co může způsobit odchod OC jako když mu odešel Reich.

Já prostě furt nevěřím, že z hráče, co nedá 60 % a neumí číst hřiště, je najednou elitní QB. Fakt letos hrají jinou ofenzívu, prostě je tu furt možnost, že se to zhorší po odchodu Dabolla a nebo obrany se naučí, jak na to hrát a on se bude muset přizpůsobit. A to jsou ty momenty, kdy se fakt ukazuje elitnost. Je skvělej, fakt mě překvapuje, ale elitní QB se dlouohdobě přizpůsobuje okolnostem, elitní sezonu může mít naprosto každej franchise QB v NFL a taky většina nějakou má.

Reagovat
formic81

Josh dnes velky wow., Mahomes momenty

Reagovat
niflheim

Colts

Reagovat
Dawon

Podivne rozhodnuti dneska od Reicha

Reagovat
Jerichoo

Prídu zatiaľ niektoré cally Indy retardovane len mne. Nekopat 4ty v 1 polčase, challenge a teraz prečo šli za 2??

Reagovat
Dawon

Reagovat
Trand

To že hráli za dva ani ten čtvrtý down mi úplně nevadil. Jen to chtělo líp zahrát, ale ty rozhodnutí asi celkem chápu.

Reagovat
Dawon

No minimalne ta challenge byla uplne retardovana, vsak tam mel tunu casu a hned z prvniho zaberu bylo uplne jasne videt, ze je down

Reagovat
Trand

Jo zrovna tu challenge jsem neviděl, protože jsem nebyl u PC, takže tu jsem nekomentoval.

Reagovat
Dawon

Bass docela elitni rookie sezona Zato nas nacek z 5. kola neposadil ani Folka

Reagovat
Dawon

Ty vole obrana Bills je ale teda solidne otresna

Reagovat
Trand

Jako Colts nehrají vůbec špatně a ani nevypadají jako horší tým. Ale některý ty agresivní rozhodnutí a špatný provedení z toho udělaly tenhle stav no. Ale celkově je to mnohem vyrovnanější zápas než jsem myslel a dobře se na to kouká

Reagovat
Dawon

Jako ty posledni dva drivy Colts moc nechapu...najednou nejvybusnejsi utok v lize

Reagovat
Dawon

tak tohle ale byla velka chutovka od Allena

Reagovat
Dawon

tohle uz bylo trosku horsi

Reagovat
Trand

Per @JayGlazer on the FOX broadcast, Sean McVay told him John Wolford will start today against Seattle.

Ok, aspoň bude zábava

Reagovat
Dawon

To je tak strasna picovina, ze si trener musi vzit TO, aby se na to video podivalo To snad musi proboha byt automaticke...a podle me teda down nebyl a byl to fumble

Reagovat
Smoula14

Ten TO jim vrátili

Reagovat
Dawon

o to mi nejde...kdyby si ho nevzal, tak to nechaji colts rozehrat a hralo by se dal a nikdo by to nekontroloval...kdyz se nemuze challengovat, tak to proste musi opravdu rozhodci stopnout a kontrolovat sami hned

Reagovat
Smoula14

Tak v prvním poločase takhle 2x, po těch passech na Davise, hru přerušili, čekal jsem taky to stejný i teď

Reagovat
Dawon

Jojo a takhle by to melo fungovat vzdycky no...tahle finta s rychlym rozehranim by mela byt pouzitelna jen v situaci, kdy to je na trenerovi, aby hodil challenge, jinak to musi rozhodci sam zastavit...respektive dostat do ucha informaci, at to zastavi

Reagovat
aither

Pane rozhodčí

Reagovat
Chazy

Chudák Rivers tje jeho kariéra v kostce

Reagovat
Dawon

A teda naprosto uzasne zahrane od Poyera, ktery to vypadalo ze schvalne cekal s tou pesti, az se Pascal zvedl, aby nebyl down

Reagovat
Trand

Jako je to škoda pro Colts, nehráli vůbec špatně, ale bohužel rozhodující momenty jako 4. downy 2pt conversion se jim nepovedly.

Reagovat
Trand

Aha, wtf Mi to přišlo celkem jednoznačný teda

Reagovat
Dawon

taky...absolutne nechapu co tam rozhodci videli

Reagovat
Mihi

Reagovat
miky10

Reagovat
Dawon

WTF To absolutne nechapu, podle me uplne jasne byl zase nahore nez se ho dotkli

Reagovat
Dawon

Jacoby by tam dohodil

Reagovat
Jerichoo

Tak prvý zápas po veľmi slušný

Reagovat
Smoula14

Parádní zápas teď čekám defenzivní bitvu

Reagovat
Mihi

Velmi dobry prvy zapas, Colts mi prisli ako lepsi tim, ale podivne rozhodnutie Reicha v prvom polcase a vykon kickerov naklonili misku vah na stranu Bills. Ti vsak budu musiet podat ovela lepsi vykon v obrane v nasledujucich zapasoch, lebo v poslednej stvrtke ich ofenziva Colts nicila. Na druhej strane vyborny vykon Allena a receivrov.

Reagovat
Trand

Noo, náš útok je úplně jinej s Wolfordem než s Goffem, McVay calluje víc hlubokých her a Wolford je mnohem pohblivější a je schopnej něco vymyslet i když se hra nevyvede. Na druhou stranu budeme hrát proti obraně Seahawks a ne Cardinals a navíc budou mít Seahawks už k dispozici i nějaký Wolfordovy snapy v NFL na videu. Celkem se těším, Wolford je na sledování zajímavej QB, řekl bych že asi zábavnější pro diváky než Goff, takže toho, že to bude nezáživnej s klasickým špatným backupem bych se nebál. Ale moc bodů si myslím že nepadne, nedivil bych se, kdyby 20 stačilo na výhru.

Reagovat
Virtuos

Ako Colts celkovo super sezona, ten team ma buducnost vyskladany je dobre a zaroven Rivers tuto sezonu pomohol...som zvedavy ako zvladnu najst QB, ale velky potencial je v tom teame

Reagovat
Jerichoo

Tento zápas keď ujde Hawks tak budem fakt nahnevaný. Ak sa teda Wolford nevráti. Goffovi sa musí hrať dosť nekomfortne ani nie dva týždne po operacii

Reagovat
aither

Tohle skončí tak 6:6

Reagovat
Trand

Goff s tím zraněním vypadá že není schopnej hodit ani přihrávku a v tom případě je dost divný, že jsme nepovolali místo něj Bortlese. Každopádně Seahawks neudržíme moc dlouho na nule, Wilson je na to moc dobrej.. Ale hezkej zápas to asi nebude.

Reagovat
aither

Tak field golu asi bude víc , ale jestli se Wolford nevrátí, tak pro vás moc šancí nevidim.

Reagovat
Trand

Odvezla ho sanitka..

Reagovat
aither

Až takhle špatný to bylo jo

Reagovat
Trand

Pick six na WR screenu, to jsem snad ještě neviděl

Reagovat
I am Mancunian

Rams parádna obrana, pripomínajú mi nás minuly rok

Reagovat
Dawon

Ta obrana Rams je fakt brutalni...oni muzou v tom PO zavarit fakt kazdemu, kdyby na ne mel jit Brady, tak me to silene desi Samozrejme to bude dost zaviset na tom, jestli se Goff alespon nejak trochu da dokupy, protoze dneska zatim krome checkdownu ty delsi hody vypadaji velmi bidne

Reagovat
Trand

No jako on nebyl nic moc ani před zraněním, ale tady je vidět že ho to fakt šíleně limituje, on když hází dlouhé přihrávky, tak to skoro vždy spíš přehodí a dneska tu na Kuppa podhodil tak o 5 yardů. A nevím jak moc je reálný že se to za 7 dní zlepší. A Wolford určitě hrát nebude, když ho odvezla sanitka a pak už máme jenom Bortlese no. Ale obrana hraje dnes skvěle, asi zatím nejlepší výkon v sezoně mimo toho TD na Metcalfa, ale to se fakt těžko brání no.

Reagovat
Dawon

To by byl krasny pribeh, kdyby sel do akce Bortles a vyhral neco v PO A ten TD hawks to je tezko no...to zas byla silena zhovadilost od Wilsona, nechapu jak to takhle hodil

Reagovat
Jerichoo

Carroll out

Reagovat
Stana95

tak to vypadá, že Rams dneska zároveň vyhrají i prohrají

Reagovat
Trand

Wow, tak jsme to fakt nějak vyhráli a nakonec celkem v pohodě. Každopádně se nám zranil Donald, Kupp, starting LG Edwards a Wolford. Třeba budou ok, ale nemyslím si vzhledem k tomu, že se ani jeden z nich nevrátil do zápasu. Když si ještě vezmu že Goff není 100% a pravděpodobně budeme hrát na Lambeau, tak to může bejt příští týden pěkně ošklivý. Každopádně obrana dneska perfektní výkon, Seahawks vypadali v útoku fakt hrozně špatně.

Reagovat
Dawon

Jako snad se alespon Donald da dokupy, protoze to by byl jinak smutny cupcake pro Packers

Kazdopadne Hawks velmi smutny konec sezony, prohrat proti tymu s jednorukym QB, ktery nekdy na zacatku druheho polocasu prisel i o Donalda, to uz je dost na povazenou.

Reagovat
Trand

Tak nakonec Kupp vypadá ok, Wolford by měl být day to day s tím, že je možný, že bude hrát a o Donaldovi ještě žádné zprávy ale zbytek zápasu po zranění stál na střídačce, tak snad to nebude nic extra vážného. Ale on za celou kariéru vynechal jen dva zápasy a to jeden po holdoutu, když ještě nebyl ready a jeden když ho McVay šetřil, takže to, že nedohrál zápas vypadá fakt podivně. Původně jsem to tipoval na zlomený žebra, ale když tam pak stál po zbytek zápasu, tak to asi bude něco jinýho.

Jinak ti Seahawks, tam moc nevím co dodat, ten jejich útok byl fakt hrozný a když jsme vedli 3:0 tak jsem si říkal, že to nemůžeme ustát. Jako to byla z jejich strany vyloženě ostuda.

Reagovat
kubys

Let's go Team.

Reagovat
Dawon

Jako myslim, ze Heinecke si v noci vydelal hodne peneze, protoze ukazal, ze na backupovani rozhodne ma...nedelal zadne chyby, povetsinou delal spravne ready a byl hodne presny, ja fakt jako cumel. K tomu je navic velmi pohyblivy a nohama tam obcas docela caroval.

Ze Bucs daji proti teto obrane 31 bodu a WFT stejne bude ve hre do posledniho drivu, to by asi moc lidi netipovovalo, takze jako docela respekt

Reagovat
Trand

Reagovat
Chazy

Skvělý rozhodnutí si nechat Carrolla na dalších 5 let.Od toho prohranýho SB s Patriots jsou v playoff 3-5 a všechny jejich výhry byly ve WC round, takže od roku 2014 nehráli ani konferenční finále.

Na to, že celou dobu měli zdravýho Wilsona, je to totální děs. McCarthy byl u Packers jebaný za lepší sezony. PO vynechal jen když měl Aarona zraněnýho, championship finále hrál od SB ještě 2x a jednou o něj přišel kvůli tý prohře s Cards v OT, jedno to konferenční finále prohrál taky v OT s Hawks.

Prostě za toto letěl, zatímco Carroll tam bude ještě další roky dostávat na prdel od McVaye, kterej je prostě daleko lepší HC a sundá ho i bez QB

Reagovat
formic81

a jeste od nas

ale jinak souhlas

Reagovat
Chazy

Jn, tje pro mě asi nejděsivější, že je v divizi s dvěma HC, co na něj prostě umí hrát.

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Jerichoo

Mne hlava nebere prečo po 9 kolách keď bol Wilson nezastaviteľný, tak prestali hádzať a začali behať. Carroll vtedy tuším povedal, že lebo to je ich skutočná hra...

Reagovat
Chazy

Brady je bůh, 380 yardů v PO ve 43 letech, on fakt posouvá hranice. Prostě furt je to elitní QB. Ale ta obrana Bucs mě zas zklamala. Prostě nevěřím, že zastaví Saints nebo Packers. Asi nejlepší by bylo, aby teď Chicago upsetlo Soton a pak šli Bucs proti Rams doma.

Prostě furt věřím víc tomu, že Brady sundá elitní obranu, než že ta současná obrana Bucs bude stačit na ty útoky. A třeba se tam dá obrana Bucs dohromady před zápasem s Packers.

Bowles každopádně už má pohovory, tak uvidíme, jestli nedostane letos další HC job. Já doufám, že tam ještě rok s Bradym zůstane. Zajímavé je, že Leftwich ty pohovory nemá, přitom taky dělá neuvěřitelnou práci.

Reagovat
Dawon

Ti Saints me desi no, nezbyva nez doufat, ze zase choknou + treba precejen Bucs slapou fakt vyrazne lip nez v dobach tech debaklu, ale ta obrana se musi rozhodne zmatorit, o tom zadna

Reagovat
formic81

podle me Saints prejedou Bears. Pokud vim tak Bears jsou fakt ultra rozbity. Asi 7 starteru je out a hlavne trpi defka. Kamara 150 scrimmage yards easy

Reagovat
Dawon

Jo bears prejedou, o tom taky moc nepochybuju...já myslel pak za týden proti Bucs

Reagovat
Cobra

Brown je neskutečný. Když se k tomu přidá přesný Tannehill a neúnavný Henry, tak to musí zvládnout i s tou děravou obranou.

Reagovat
Trand

Lamar

Reagovat
Jerichoo

Klasický Lamar hod

Reagovat
Tom_Brady_je_Bůh

Wtf co to bolo za icko od Lamara to som vedel uz dopredu jak tam ta siska letela hrozna kacica

Reagovat
Busby babes

Tohle ale byla parada od Lamara.

Reagovat
formic81

freak show

Reagovat
Trand

Reagovat
niflheim

neskutečná rychlost

Reagovat
Busby babes

To byla hezka pravidlova vlozka, neco jako kdyz Bosak vysvetluje pravidla golfu, cenim a chvalim.

Reagovat
Jerichoo

Čo je to za haluz ten Ricard?

Reagovat
Trand

Tak být Titans, tak bych ten 4. down hrál. Obranu nemají dobrou a tím puntem získali jen 25 yardů.

Reagovat
Kowe

Reagovat
Dawon

taky mi to neprislo uplne moudre rozhodnuti

Reagovat
I am Mancunian

Ravens ale končia v ďalšom kole

Reagovat
Virtuos

Lamar

Reagovat
Busby babes

social distancing.

Reagovat
Busby babes

Ale dobrej zapas.

Reagovat
Trand

Ravens zaslouženě, Lamar nakonec velmi solidní výkon, naopak Titans v útoku velký zklamání, byl tam i trochu podivný playcalling mi přišlo.

Reagovat
Cobra

Škoda, že nejhorší výkon Kinga přišel v tu nejhorší možnou dobu.

Reagovat
Chazy

130 béžových yardu šílenec. Vlastně dohromady má přes 300 yardu, akorát tím jeďte zabil daleko víc času a unavil obranu

Reagovat
Chazy

Behovych

Reagovat
kubys

Jako ten konec...doufám, že Ravens končí další kolo

Reagovat
Cobra

Reagovat
Busby babes

tohle teda byla chyba.

Reagovat
Busby babes

ted tam fakt uz jen meli Breesovi zlamat zebra.

Reagovat
Trand

Reagovat
kubys
Reagovat
niflheim

Reagovat
Chazy

Jste tu letos nějak úplně odignorovali all pro. Rodgers to vyhrál naprosto jasně a když to hlasují stejný lidi jako MVP, je tím pádem jasný, že vyhraje i to

https://www.nfl.com/news/2020-all-pro-team-donald-kelce-highlight-roster

https://profootballtalk.nbcsports.com/2021/01/08/full-vote-totals-for-2020-nfl-all-pro-team/

Reagovat
Dawon

Beasley all-pro wtf the fuck 967 yardu a 3 TD, to musi byt jeden z nejhorsich all-pro v dejinach

Jinak teda Donald 6. all-pro za 7 sezon v nfl...co na to rict A beztak to uplne v pohode mohl dostat i jako rookie

Reagovat
Chazy

Je to vtipné, no

6 hráčů, 150 hlasů a z toho 142 dostali Adams, Diggs, Hill a Hopkins. Jefferson si zasloužil těch 5 jako 5. nejlepší WR, akorát pak už se tam sešly jen random jednohlasový výkřiky a protože chyběl ten 3. WR do second teamu, tak ten jeden jednohlasovej WR je i Beasley

Reagovat
Dawon

No prave kdyz clovek vezme v uvahu, ze ten 1 hlas dostal jeste Metcalf a Ridley, kteri meli tak o 2 tridy lepsi sezonu Musel byt nekdo opily nebo se ukliknout

Reagovat
Chazy
Reagovat
Dawon

No ono by se jich tam takovych naslo vic fakt hodne velka podivnost ten hlas

Reagovat
Chazy

Já si to myslel, že tje proto

Reagovat
Dawon

hm...dost chabe vysvetleni teda ale budiz

Reagovat
Kowe

No to je kokotina

Reagovat
niflheim

Gunner

Reagovat
Dawon

Bears sou fakt smutni...a obavam se ze to rozsireni PO velmi casto povede k nejakemu takovemu tymu, co tam proklouzne Nagy by mel absolutne bez debat letet ikdyz to PO udelali, tam je naprosto nulovy progress, na ten utok se neda divat.

Browns - Steelers naprosto sileny zapas Myslim ze tam Steelers udelali velkou chybu, ze ve 4. cvrtine kdyz prohravali o 12 nehrali 4 a 1 nekde na polovine...z dalsiho drivu dali Browns TD a tim to asi bylo definitivne u konce...v tu chvili je Steelers totalne valcovali a podle me se tim hrozne pripravili o momentum.

Jinak jako hrozna haluz no, od Chiefs dostanou Browns neskutecne nalozeno, protoze tam jim obrana asi mic 5x neziska.

Reagovat
Chazy

https://www.nfl.com/news/nfl-coaching-gm-tracker-latest-news-interviews-developments-in-2021-hiring-cycle

Aaron Glenn, Saints secondary coach - Tje zas kurva kdo dle wiki úspěšnej hráč z prvního kola, ale naprosto random poziční kouč

Reagovat
Chazy

Každopádně když jsou Bills po sto letech v divizním finále, tak si zaslouží jejich fans trochu slávy

https://youtu.be/oPJ-qJ-87As

Prostě ortodoxní redneck franchise, snad je Lamar sundá

Reagovat
Stana95

solidní dementi

Reagovat
formic81

strasny..

Reagovat
Trand

No Ravens si teď moc fanoušků taky asi neudělali

Reagovat
Dawon

co jim ty stoly udelaly?

Reagovat
Jerichoo

Wow a ja že v USA sú fanusici umiernení

Reagovat
Sali5

I am the table!

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
niflheim

Reagovat
formic81

tohle byl asi posledni Benuv zapas ne?

Reagovat
Dawon

Jestli jo, tak to je pro Steelers docela blbe s jeho kontraktem 22,5 mega dead money, pokud by skoncil

Ale uz je fakt hodne spatny

Reagovat
Chazy

Eagles fired HC Doug Pederson.

WTF the fuck ještě by měli Bears vyrazit toho Nagyho

Reagovat
Dawon

Ale zas to od Eagles vnimam docela jako fail, protoze budou silene pozadu oproti ostatnim tymum co pohovorujou uz tyden

Reagovat
Trand

Jsem celkem rád že to takhle dopadlo. Sice tam byl ten SB, ale od odchodu Reicha to nebylo úplně ono a letos to bylo vyloženě hrozný. Ale děr v týmu mají podle mě hodně, navíc toxická kabina.. To nebude úplně lehký napravit.

Reagovat
niflheim

Reagovat
Chazy

NFL Network's Ian Rapoport reports the Texans will interview Ravens WR coach David Culley for its head coaching vacancy.

Pro Football Talk's Mike Florio reports the Texans will interview Bills DC Leslie Frazier for its head coaching vacancy.

Profootballtalk reports "buzz is building in league circles" that the Texans could hire ex-Lions coach Jim Caldwell to replace Bill O'Brien.

Kdo je kurva Culley Texans jsou fakt záhada pro mě. Ale já osobně Caldwella hodně respektuju, Patricia jen potvrdil jeho kvalitu

Reagovat
Trand

Tak hlavně že Texans odmítli dělat rozhovor s Bieniemym.

Reagovat
Chazy

The Falcons are considering Panthers offensive coordinator Joe Brady as head coach and Saints executive Terry Fontenot as their general manager.

Tohle je hustý ale, jestli fakt pojede 2019 OC v LSU, 2020 OC v NFL a 2021 HC v NFL

Reagovat
Chazy

ESPN's Adam Schefter said former Falcons head coach Dan Quinn is the favorite to become the Cowboys' next defensive coordinator.

Speaking Monday, Seahawks coach Pete Carroll said his goal for 2021 will be establishing the run.

Seahawks head coach Pete Carroll said offensive coordinator Brian Schottenheimer will be back for the 2021 season.

Od Cowboys by to byl skvělej krok podle mě, Carroll je naprostej blázen

Reagovat
Dawon

Carrol a Hawks...achjo to uz je fakt na plac...s tim co meli k dispozici byli cca od 10 tydne jeden z nejhorsich utoku v NFL, tj dost neuveritelne

Reagovat
Maresma

Taky jsem spíš pro změnu, ale pořád je to dobrej coach, daleko víc mě sere ten Schottenheimer... ale jako jo, nejspíš by to chtělo svěží vánek, jen bych z něj nedělal tragéda.

Stejně to byla fakt zvláštní sezona, v první půlce ta offense byla snad nejlepší za dobu, co je sleduju a pak takovej pád. Noapak ten vzestup defense byl taky neskutečnej, koncem sezony to byly možná nejlepší výkony od dob legion of boom.

Škoda, že to nebyli schopni ukázat současně, ale aspoň to ukázalo, že nějakej talent tam je na obou stranách hřiště.

Reagovat
Dawon

Ja z nej urcite nedelam trageda, jeste par tydnu zpatky sem ho pred Chazym hajil (ktery z nej delal trageda ), ja se pousmal hlavne tomu prohlaseni no Ale novy impulz alespon na OC to urcite chce, to fakt nechapu

Reagovat
niflheim

Quinn už je potvrzený.

Reagovat
Sali5

Smith jakože vůbec ne špatný poločas

Reagovat
formic81

Bill poslal do pice Trumpa

Reagovat
Chazy

Colts LT Anthony Castonzo announced his retirement.

To mě mrzí, byl fakt skvělej a pokud budou brát rookie QB, je to nepříjemné

Reagovat
Trand

Jako to je fakt škoda, když si člověk vezme že je mu teprve 32 a Whitworthovi je 39 a pořád hraje na skvělé úrovni, tak určitě ještě pár let dát mohl.

Reagovat
Dawon

Tam je holt ten rozdil mezi nekym, kdo to bezmezne miluje a nekym, koho to treba bavi, ale jak uz se dostane do situace, kdy ho asi nonstop strasne boli cely clovek a je multimilionar, tak se na to radeji vysere

Reagovat
Maresma

Seahawks fired OC Brian Schottenheimer. His offense set a number of Seahawks’ records. But after meeting last night, it was evident there were philosophical differences between Schottenheimer and HC Pete Carroll. They decided a parting was in the best interests of both sides.

Tak přece jenom

Reagovat
Dawon

Ze by chtel Schottenheimer moc hazet a malo behat?

Reagovat
Jerichoo

Bohuzial asi ano

Reagovat
Chazy

škoda že Carroll nevezme skutečnýho OC a kdyby jo, stejně ho bude nutit jen běhhat

Ale Schottyho je mi líto, letos to měl rozjetý fakt skvěle a vypadalo to, že Wilsona zlepšil. Kdo ví, co se stalo v polovině sezony. Prý se Carroll lekl pár zápasů s turnoverama a tlačil, aby začali hrát tu sračku, která prohrála sezonu

Reagovat
Maresma

Jj, to je asi víc než pravděpodobný, že si vybere někoho pro tu svoji run heavy offense. Ani se mi nechce začít hledat, který zajímavý jména jsou k dispozici, protože budu akorát zklamanej

Reagovat
Maresma

A jinak teda Schneider prodloužil do 2027, to je za mě taky dobrá zpráva.

Reagovat
formic81

pro me jakozto fanouska Niners taky.. podle me posledni 3 sezony ohromne stagnujete a celkove rozhodovani v FA a na draftu neni idealni. Podivej se schvalne na posledni tri drafty a krome Metcalfa tam zadnyho standout hrace nenajdes.

podle me Hawks se celou dobu zbytecne drzi ty defenzivni mentality, ktera jim sice pripravila pudu pro SB ale ta defka aka legion of boom proste v 2017 skoncila. Od ty doby jste meli vyrazit uplne jinou cestou a stat se ciste ofenzivnim teamem. To jest dorucit kvalitni o-line pro Wilsona, dorucit kvalitni run-scheme a zbytek prostredku pak rvat do obrany.

Strasne me vzdycky lakala predstava, jak by vypadal Wilson za o-line typu Steelers nebo Colts a fungujici running game.

Ale vsak jen se toho drzte, Shanny a McVay objevili recept a z dlouhodobyho hlediska budu mit vetsi strach z Rams nez z vas nebo Cards.

Reagovat
Maresma

Já mu pořád věřím. Určitě se v posledních letech najde spousta špatných rozhodnutí, především na draftu, ale nevidim to tak černě jako ty. Metcalf je star, Ford taky super, Brooks vypadal jako jinej hráč koncem sezony, po dlouhý době solidní draftovanej lineman v Lewisovi a Blair s Robinsonem budou taky platní hráči.

A taky několik svkělých tahů mimo draft, z hlavy mě napadá trade Clarka, Diggse, Dunlapa... DJ Reed byl taky nenápadnej, ale geniální pick up.

To, že Shanny a McVay na nás objevili recept je pravda, ale neviním z toho Schneidera.

Reagovat
Chazy

Pro Football Talk's Mike Florio reports there is "growing sense in league circles" that Urban Meyer will accept the Jaguars' head coaching job.

The Chicago Tribune's Brad Biggs reports "the rumor flying around the NFL" is that the Bears will retain coach Matt Nagy and GM Ryan Pace.

Bears DC Chuck Pagano retired.

Reagovat
niflheim

Gus Bradley jako DC u Raiders.

Reagovat
Chazy

Nevím, co si o tom myslet z hlediska hráčský kvality to u Chargers vypadalo, že ze všech dostane maximum, ta defka vypadala top, talenti rostli ve kvalitu.

Ale kolik zápasů Chargers prohráli kvůli obraně na druhou stranu

Reagovat
Chazy

Florio also reports it is "likely" Meyer would retain interim general manager Trent Baalke, a decision that points to Meyer having full control over football operations assuming a deal is finalized. The Jaguars could announce the decision as early as Wednesday. It will be interesting to see how Meyer will fill the rest of his coaching staff.

Reagovat
formic81

konec Pagana jedine dobre, aspon co jsem tak slysel od Bears fan. Jinak teda the most boring offense bude pokracovat jo

Reagovat
Chazy

The Texans have requested permission to interview Chiefs OC Eric Bieniemy for their head-coaching vacancy.

The Texans have supposedly "essentially started their search over" since hiring GM Nick Caserio.

ať si Watson brečí jak chce, tohle smysl dává. Nejdřív sehnali GM a ten teď dělá HC výběr. A že si vybrali Caseira, no prostě šli po něm roky a byl jejich top kandidát

Reagovat
Dawon

Ale tak Watson proste jen breci, ze nebyl u toho procesu, kdyz mu to bylo slibene...nemyslim, ze to je nejaky hate na Caseria konkretne...spis ho jen sere chovani toho vedeni vuci nemu i v souctu s tim lonskym tradem Hopkinse

Jinak to rozhodne smysl dava, GM a HC proste musi byt na stejne vlne, jinak to nikdy poradne nemuze fungovat

Reagovat
Kowe

Kor když jejich výkonný vicepresident (a bývalej pastor ) dotáhne na GM svýho kámoše, ačkoliv vedení slibovalo Watsonovi výběrový řízení. Na to si najalo firmu a nakonec oni neuváží ani jednoho kandidáta. K tomu jsou všichni z Pats, takže on asi nemůže čekat změnu kultury, na kterou právě naráží. A jak vidíme, tak je fakt potřeba změna, nefunguje jim to tam ani hovno. A nejde o to, že je to přímo Caseiro.

Absolutně se Watsonovi nedivím, ani co by se za nehet vešlo.

U HC pohovorů to ale vypadá, že mu naopak jdou na ruku a snaží se to nějak zachránit, protože zvou lidi, o kterých on měl mluvit.

Mno být top 5 QB v lize a cítit, že mi tým kurví kariéru, to bych taky pičoval.

Reagovat
Kowe

Zajímavej článek o prvním Čechovi v NFL. O kterým moc lidí vůbec neví. Doporučuju k přečtení.

https://www.lubosbrabec.cz/z-dukly-do-nfl-dva-fotbalove-zivoty-miroslava-rodra/

Reagovat
kubys

Reagovat
Dawon

hodne husty pribeh

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
Eric_The_King

Reagovat
pawiel_afc

Super clanok.

Pre tych co nevedia davam do pozornosti aj Chucka Bednarika syna imigrantov zo Slovenska a legendu Eagles/NFL.

https://youtu.be/Qo0WUCcs_gs

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

asi zacnu fandit Chicagu.

Reagovat
Trand

Frajer

Reagovat
niflheim

Super článek

Reagovat
raduinho

Reagovat
Chazy

#Patriots inside linebackers coach Jerod Mayo is expected to interview for the vacant #Eagles head coaching job this week, source said. The first HC interview for Mayo, who plays a key role in NE’s defense.

to asi neklapne, ale jsem rád, že se dočkal nějaké pozornosti

Reagovat
Dawon

Clovek co trenerskou karieru zacal v roce 2019, to uz je fakt slusny bizar By me zajimalo, proc nekoho takoveho oslovi, jestli jim agent nejak nadhodi, at ho zkusi, nebo je to fakt napadne samotne? Protoze to si fakt moc nedokazu vysvetlit

Reagovat
formic81

u nas by mohl delat DeMeco Ryans DC.. stejna generace tusim

Reagovat
niflheim

wtf

Reagovat
Chazy

Tak to zatím vypadá, že:

Arthur Smith -> Falcons

Robert Saleh -> Jets

Urban Meyer -> Jaguars

Minimálně aspoň mají druhá kola pohovorů, takže jsou velcí favoriti a asi je ten zájem oboustranný. Pederson prý chce rok pauzu jako McCarthy.

By mě překvapilo, že by Jets dostali člověka, co je tak opěvovaný. Asi je tam lákadlo Fields a že v tý divizi není pořádnej soupeř, jen Bills

Reagovat
Chazy

The Chargers are expected to have a second interview with 49ers defensive coordinator Robert Salah for the team's head coaching vacancy.

Saleh je asi pohovorovej král, ten si ještě bude vybírat. A 49ers za něj ještě dostanou minoritní kompenzační pick

Reagovat
Trand

Peter Schrager

@PSchrags

Per new NFL rules, the Rams will be awarded a 3rd round compensatory pick in each of the next two years w/ Detroit’s hiring of minority GM candidate, Brad Holmes.

If Urban hires Ray Farmer (current Rams consultant) as his GM in Jacksonville, that’d could be 2 more picks for LA.

Reagovat
Dawon

Nebylo to pravidlo nastavene tak, ze tam ten clovek musi vydrzet alespon 2 roky, aby se zacly rozdavat comp picky?

Reagovat
Trand

Hele nevím jak to přesně funguje, ale o Salehovi čtu to stejný. Popravdě já dokonce zapomněl, že to pravidlo prošlo, myslel jsem že to byl jen návrh. Ale teď tohohle mám plnej twitter a to od docela důvěryhodných lidí, tak tomu budu věřit. Navíc nám se hodí každej pick, když jedeme od roku 2017 bez prvního kola, takže to je taky trochu přání otcem myšlenky.

Reagovat
Dawon

https://www.nfl.com/news/nfl-owners-pass-resolution-rewarding-teams-for-developing-minority-coaches-execs

According to the resolution, a team is eligible to receive draft pick compensation if the candidate in question has been "employed by the employer-club for a minimum of two years." There can be no break in employment between teams.

Jo tak ja si to asi spatne pamatoval, on musel byt vas zamestnanec alespon 2 roky, abyste na to meli narok, v tom pripade v poradku

Reagovat
Chazy

Jaguars hired Urban Meyer as head coach.

Je to tady. Je to prostě jedna z největších college HC osobností za desetiletí zpět, co šly do NFL. Totální génius, vzal dva umírající programy a z obou udělal fenomény, co dominovaly celý college. Dokázat to v prostředí, kde je 5 konferencí s 80 klubama v součtu, je šílený.

Objektivně ani není moc důvod, proč to dělá. Na college by měl stejný prachy, měl by víc respektu, zná to prostředí, vyhrát college rozhodně není v USA méně než vyhrát SB v NFL, má tam větší moc nad hráčema atd. Tohle je od něj fakt risk, jde riskovat svoji reputaci do posraných Jaguars.

Když vezmu HC, co šli poslední rok, tj. Rhule, Chip Kelly, Kingsbury, Schiano, tak to všichni byli takoví ti college talenti, ale nikdy to nebyla taková legenda a osobnost, nikdo z nich ani nic nevyhrál. To se fakt moc nestává, aby násobnej vítěz college šel do NFL a bude to hodně zajímavý, protože on byl vždycky systémově napřed, neuvěřitelně umí vytipovat talenty, hráči ho bezmezně milujou a ten tým je vždycky dokonale připravenej. Taky se umí obklopit geniálníma trenérama. Na druhou stranu je to diktátor a profi hráče vůbec nezná, bude to něco, co ho podle mě zabije.

A všem, co ovládají angličtinu, doporučuju přečíst tohle. Prostě na jednu stranu člověk chce mu fandit, ale měl by to vědět:

https://fansided.com/2018/12/04/urban-meyer-legacy-controversy-ohio-state-florida/

Reagovat
Chazy

ESPN's Jeremy Fowler reports longtime NFL coach and current LSU passing-game coordinator Scott Linehan is a "prime candidate" to serve as Urban Meyer's offensive coordinator in Jacksonville.

To ale teda Jags nepřeju

Reagovat
formic81

vysvetlis? neznam absolutne

Reagovat
Chazy

Znáš, byl OC Cowboys ještě do roku 2018. Vlastně od roku, kdy se zranil Romo, tak vedl Prescotta.

Já ho bral jako old school koordinátora, co bude radši běhat a Lawrencovi moc neprospěje, ale koukám, že on měl Stafforda jako rookieho a ten s ním naházel 5000 a 4900 yardů ve svý 3. a 4. sezoně, vypadal tehdy jako přicházející elita, tak možná Linehanovi křivdím. Nakonec Prescott se pod ním rozvinul taky dobře

Reagovat
Chazy

https://www.ncaa.com/news/football/article/2021-01-12/college-football-coaches-most-national-championships

Opravdu je Meyer unikát tím, že jde do NFL.

Saban sice šel do NFL, ale to bylo po jednom prstenu, pak až vyhrál dalších 6 s Bamou.

John McKay byl 8 let HC u Bucs po kariéře na college (dal bilanci 44-88 )

Barry Switzer šel ke Cowboys v devadesátkách, byl tam sice jen 4 roky, ale vyhrál SB a dal další dvě PO.

Bud Wilkinson šel ke Cards a po roce a půl ho vyrazili.

Takže obecně je HC s 3+ championship tituly hrozně málo a jen 3 z nich šli do NFL pak, z toho poslední byl v roce 1995 a teď Meyer ve 2021.

Reagovat
Trand

New #Jets HC Robert Saleh is now the first Muslim-American head coach in NFL history.

Not the first time a Muslim controlled a Jet in New York

Reagovat
Chazy

ESPN's Adam Schefter reports new Jets coach Robert Saleh is expected to hire 49ers passing-game coordinator Mike LaFleur as his offensive coordinator.

NFL Network's Ian Rapoport reports the 49ers are expected to promote ILBs coach DeMeco Ryans to replace departed DC Robert Saleh.

Na oba budu moc zvědavý

Reagovat
Chazy

A teda bude cool, že v AFC East budou McDermott, Bill, Flores a Saleh. Prostě 4 defenzivní mastermindi. Jsem zvědavý, jak ta divize bude vypadat

Reagovat
formic81

To bude dalsi 3 kolo za Ryanse pak mel by bejt dobrej, Woods se v Browns skvele ukazal.

Jinak spekulacka ze Pat Willis by se vratil jako LB coach

Reagovat
Chazy

Ale ok, už jsem si to přečetl

Reagovat
Trand

Je to debilní vtip, ale mě pobavil. Každopádně k tématu, já jsem hlavně rád že Saleh je pryč z divize, určitě si to svými výkony zasloužil a doufám, že se mu bude dařit. Jinak já od Scheftera četl, že se očekává, že OC bude Mike LaFleur, brácha Matta z Packers. Třeba by to taky časem mohl dotáhnout na HC a měli bychom nový Harbaughy.

https://twitter.com/AdamSchefter/status/1349919169534418947

Reagovat
Chazy

Píšu to o 2 cm výš

Reagovat
Trand

Já četl jen to o Linehanovi a nějak jsem si to spojil s Jets místo Jags no.

Reagovat
Dawon

Reagovat
Kowe

Reagovat
niflheim

Reagovat
Dawon

Ale jinak teda moc Saleha nechapu...jestli ho vazne chteli treba i ti Chargers (coz vypada ze jo), tak fakt nerozumim tomu, v cem sou Jets lakavejsi

Reagovat
Kowe

Prachy?

Reagovat
Dawon

No...ok, to by asi urcite mohla byt dobra motivace Dycky nejak zapominam, ze to ti lidi nedelaji jen z dobroty srdce

Reagovat
formic81

mozna touha ten team vratit zpatky na vrchol? navic fan base Chargers oproti fan base Jets je jak Maple Leafs vs Panthers.. ja bych si vybral taky NY pred LA

tuna moznosti v FA a vysokej pick + picky od Hawks.

Reagovat
Dawon

Tak tunu moznosti na FA mas i u Chargers, a hlavne tam mas hodne solidni kostru toho tymu a vypada to ze epickeho mladeho QB - u Jets mas sice picky, ale zadnou zaruku, ze toho QB trefis a muzes se tam motat na miste pak

historicky sou Jets urcite vetsi franchise, ale zase Chargers hrajou na bozskem novem stadionu a verim tomu, ze Herbert tam ty lidi natahne a ta fanbase se tam vytvori...naopak ta fanbase a novinari v NY mi prijdou hrozne toxicti a moc by se mi s nima srat nechtelo

Reagovat
Trand

No, tak už je oficiálně potvrzený, že Wolford je out, takže bude hrát Goff. No, to může bejt solidní katastrofa, když si vezmu jeho formu, je výkony v zimě a ještě ten operovaný palec. Jako to bude muset být ultimátní výkon obrany abychom měli vůbec nějakou šanci a hlavně žádný turnovery od útoku a efektivní běhovou hru, čemuž teda moc nevěřím, když teď zápas proti Seahawks byl první v celé sezóně, když náš útok neměl jediný turnover. Navíc se neví jestli bude hrát Kupp, celý týden netrénoval..

Interceptions thrown over last 10 games* for remaining QBs:

Jared Goff 9

Lamar Jackson 8

Tom Brady 8

Josh Allen 6

Drew Brees 5

Patrick Mahomes 5

Aaron Rodgers 3

Baker Mayfield 1

With Jared Goff starting vs. the Packers, we'll see if he can turn around around his fortune in cold games.

Goff has 0 TD, 5 INT, 16.4 Total QBR in two career games in freezing temperatures, per

@ESPNStatsInfo

Saturday's forecast: High 35, low 26 (což je cca 2 až -3 stupně)

Reagovat
Chazy

Pro mě je furt Goff daleko větší šance na výhru jak Wolford, furt je to skutečnej QB, co má něco odehráno, má zkušenosti, odehrál super sezonu. Jde o to, aby se eliminovaly jeho chyby a víc se šlo přes běh a obranu. To vám není vlastní, ale je třeba to implementovat.

Donald je prý naprosto ok a hraje bez bolestí, tje zásadní.

Jinak k těm INTům taková naděje pro fandy Bradyho, od jejich bye hodil 14 TD a 1 INT

Reagovat
Trand

Noo, tam jde o to, že Goff právě letos super sezónu neodehrál. Podle mě tahle byla nejhorší od jeho rookie sezony. První polovina ještě docela ok, ale druhá už byla špatná. Jinak já neříkám, že s Wolfordem by to nutně bylo lepší, ale aspoň je pohyblivej a dává naší hře nějakej jinej element, Goff běhá podobně jak Brady. Jinak nám se celkem daří pohybovat s míčem, ale máme problém skórovat touchdowny. Zároveň víceméně jakákoliv penalta pro útok je u nás dost kritická, v podstatě se dá říct, že když máme třeba holding tak je po drivu, protože tenhle náš letošní útok 20 yardů na 3 pokusy v 95% nedá, on i blbej false start nám strašně uškodí. Hluboký přihrávky nehrajeme vůbec protože na ně ani nemáme hráče a je tam i spousta screenů třeba v situacích, kdy hrajeme dlouhé třetí downy atd. Prostě když jsme hráli proti Cardinals, tak šlo vidět, jak se McVay s Wolfordem nebojí a calluje o hodně agresivněji než s Goffem, kterýmu tolik nevěří (aspoň to tak vypadá). Já se prostě bojím, že Packers budou hrát se šesti/sedmi/osmi lidma v boxu a budou Goffa nutit házet a že to může dopadnout špatně. Jako neříkám, že jsme bez šance, ale prostě ty problémy jsou očividný a nejsem si jistej, že se nám podaří je vyřešit.

Jako Donald je prý ok, ale sledoval jsem nějaký video od doktora, který vysvětloval to jeho zranění a prý je to docela dost bolestivé ale hrát se s tím dá. Nicméně bude asi muset dostat injekci proti bolesti, víceméně tu stejnou jak Tyrod Taylor od Chargers na začátku sezóny, tak snad máme lepší doktory než Chargers.

Reagovat
Dawon

Jestli ma narazene nebo nejak takhle pochroumane (nezlomene) zebra, tak to je asi nejbolestivejsi vec, co sem kdy zazil, s tim se regulerne neda poradne ani spat a uz vubec si nedokazu predstavit s tim sportovat v takhle kontaktnim sportu Prej co se bolesti tyce je to i horsi nez zlomene zebro...nicmene zas tohle sou nadlidi a nepochybuju o tom, ze na tech par hodin tu bolest nejakyma medicinkama pujde potlacit

Reagovat
Dawon

Se dost divim, ze to ohlasujete takhle dopredu, takhle by se aspon dal museli Packers chystat na obe varianty

Nicmene ty Goffovy staty jsou skvostne Tenhle zapas asi mate sanci vyhrat jen dalsim epicky defenzivnim vykonem.

Reagovat
Trand

No on ani jednou netrénoval a nebude ani na zápasové soupisce tak asi proto jsme to už oznámili, asi tam nebyla už šance to nijak utajit. On by toho jinak McVay využil, on fakt většinou není transparentní směrem k fanouškům a médiím a vždycky to okecává co nejvíc to jde (viz celý rok 2019 že Gurleyho koleno je v pořádku a že mu nic není atd).

Reagovat
Dawon

A tak mi ted dochazi, ze AFC vs NFC je docela vtipny souboj generaci na QB...v AFC 24,5 roku prumer, v NFC 37

Reagovat
Trand

Jj, Goff je v NFC nejmladší QB o 11 let a v AFC by byl nejstarší.

Reagovat
Chazy

NFL Network's Ian Rapoport reports the Falcons are "engaged in talks" with Titans OC Arthur Smith to be their next head coach.

Reagovat
Chazy

NFL Network's Tom Pelissero reports ex-Chargers coach Anthony Lynn has been in talks with Pete Carroll about the Seahawks' offensive coordinator job.

Reagovat
Trand

Tak to si myslím, že Carroll bude s počtem běhů spokojený.

Reagovat
Maresma

The #Seahawks have spoken with former #Eagles coach Doug Pederson about their offensive coordinator job, per sources.

Sem čekal, že ho někdo ještě vezme jako HC, ale jinak je to úplně jinej OC než Lynn, ne?

Reagovat
Chazy

Je no, nechápu to každopádně behova hra mu vždycky fungovala a varioval hodně RB, takže chápu že to carrollovi sedí. Ale nedokážu si představit jeho ofenzivu bez toho, že to stojí na qb

Reagovat
Chazy

NFL Network's Ian Rapoport reports Saints assistant HC/TEs coach Dan Campbell has "emerged as the favorite" to be the Lions' new head coach.

Návrat svalovce já nevím, na mě jako HC Dolphins nezapůsobil, ale má hype už roky

Reagovat
Chazy

Falcons hired Titans OC Arthur Smith as head coach.

Reagovat
Chazy

https://www.nfl.com/videos/nfl-throwback-mahomes-mayfield-college-shootout

Mi vůbec nedošlo, že je to opakování toho legendárního zápasu nic podobnýho už člověk asi jen tak neuvidí

Reagovat
Sali5

Mahomes 52/88 pro 734 yardů a 5/1, Mayfield "jenom" 27/36 pro 545 a 7/0, Mixon 377 yardů celkově a 5 touchdownů.. pěkné čísla

Reagovat
Eric_The_King

Na 02 nedávají Packers - Rams ?

Reagovat
Kowe

davaj, maj chybu v programu

Reagovat
Eric_The_King

Už to vidím na FB

Reagovat
Dawon

Zda se mi to nebo Donald prosedel skoro cely ten prvni drive? To asi neni moc dobre znameni

Reagovat
Jerichoo

Tiež som ho tam nevidel okrem prvých snapov

Reagovat
Trand

No teď i když hrál tak vypadal mimo, ten fakt není ani blízko ke 100%

Reagovat
Dawon

Jojo, zatím to vypadá bídně

Reagovat
Trand

Achjo, náš pass rush je otřesný, o-line Packers hraje fakt skvěle. Donald není v pohodě a trpí tím celá DL. Celkem překvapivě náš útok vypadá celkem dobře, pokud se vyvarujeme sacků a hloupých penalt, tak určitě ještě máme šanci. Skóre jinak asi podle očekávání. Každopádně musíme v obraně něco změnit a donutit hned teď Packers puntovat, jinak budeme bez šance.

Reagovat
Busby babes

tak asi ne no.

Reagovat
aither

Yes

Reagovat
Chazy

Chudák Goff, nemá prostě vůbec čas

Reagovat
Trand

Dneska je ta protekce špatná a on hrál fakt dobře, ale co se dá dělat no, naše OL není nijak zázračná a navíc nám chybí jeden starter, tak to pak dopadá takhle no. Aspoň ta běhová hra jim ale šla, jen škoda, že jsme byli tak málo na míči.

Reagovat
Trand

Packers prostě lepší no, prohra se dala čekat, ale stejně zamrzí. Naši obranu rozebrali fakt skvěle, klobouk dolů před nimi. Celkově ale úspěšná sezóna, před začátkem jsme byli v power rankings kolem 16.-20. místa a nakonec je z toho top8 a nejlepší tým v divizi. Teď se jen modlit aby Staley zůstal, podařil se nám draft a FA a McVay zase nějak oživil ten náš útok abychom se vrátili do nadprůměru.

Reagovat
Busby babes

An opposing player once told me the most frustating thing about playing Rodgers is how much fun he has. You're in the fight of your life trying to slow him and he's smiling like he's playing pickup hoops. They said it's incredibly demoralizing and makes everything slightly worse.

docela vtipnej detail.

a k tomu pak tohle.

https://twitter.com/EmmanuelAcho/status/1350600412383105026

Reagovat
Chazy

Lamar by se vážně měl naučit občas zahodit míč a když už ho nezahodí, tak přijmout sack. Tohle je fakt strašný.

Ale to není jen on, Watson úplně to samý např

Reagovat
Chazy

On je ale fakt neuvěřitelnej kretén v tom nezahazování. Jak je možný se tohle nenaučit za 3 roky v NFL, však tje fakt elementární skill NFL QB

Reagovat
Smoula14

Před chvílí zahodil a byl z toho flag a zranění. Možná by radši zahazovat neměl

Reagovat
Chazy

Spíš by asi zahazovat měl, no

Reagovat
Sali5

Tvl Tucker, asi poslední kicker, u kterého bych čekal něco takového

Reagovat
Dawon

Oo tam fakt šíleně fouká, nemají to kluci lehké

Reagovat
Chazy

Zatím o parník nejhorší zápas playoff. Fakt se bojím, že Chiefs moc problémy mít nebudou

Reagovat
Dawon

Zajima me do jake miry ten vitr ovlivnil i hru QB, protoze jim nektere ty delsi hody obcas litaly silen do prdele...koneckoncu 4 relativne easy nepromenene FG od douv takto kvalitnich kickeru asi mluvi docela za sebe.

Jinak ale jako souhlas, ze to byl otresny zapas

Reagovat
Jerichoo

Chiefs dnes vyletia

Reagovat
kubys

Snad

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj Jirko

Reagovat
Chazy

The Orange County Register reports Bills OC Brian Daboll is the "frontrunner" for the Chargers' head-coaching job.

To bude velká rána pro bills, jsem na ně zvědavý

Reagovat
Trand

Tak dneska se na Saints - Bucs hodně těším, čekám vyrovnanej zápas a asi víc věřím Bucs. Hlavně aby to byl napínavej a kvalitní zápas, ty dva včerejší byly z hlediska nezaujatých fanoušků dost nezajímavý. Popravdě si myslím, že by se Chiefs mohli celkem trápit protože letos opravdu nebyli tak suverénní a měli tam spoustu zápasů, které vyhráli o pár bodů. Bucs a Saints by ale měla bejt klasika, tam čekám fakt super zápas.

Reagovat
Busby babes

mam Digi TV a porad mi tam vypadava zvuk. Deje se to taky nekomu? Obraz jede a neseka se, takze predpokladam, ze je problem nekde na strane Digi.

Reagovat
Jerichoo

Hardmana tam dobehol Garrett?

Reagovat
formic81

NFL kamo, proto to milujem

Reagovat
Jerichoo

Slušná rýchlosť no

Reagovat
formic81

Chiefs jinde

Reagovat
Mihi

jediné čo ich môže v AFC zastaviť je Mahomesova noha

Reagovat
niflheim

Ach jo to je kruté

Reagovat
Maresma

Ale teda luxusní tackle

Reagovat
Maresma

Ikdyž teda dost na hraně

Reagovat
niflheim

Jo, teď to říkali, že to byl faul, ale těžké pro rozhodčí.

Reagovat
Trand
Reagovat
Maresma

Taky sem si na to hned vzpomněl

Reagovat
Trand

Stejně je to smutný, že mu v podstatě skončila kariéra. Úžasnej hráč když byl na vrcholu, není moc takovejch. V kombinaci s Kamem nejlepší safety dvojka co jsem kdy viděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

A bol to faul

Reagovat
Trand

Higgins Browns nehrají v útoku vůbec špatně, Baker vypadá super. Kdyby teď dali TD, tak je ještě o co hrát. Teď to chce aspoň udržet Chiefs aby neskórovali do poločasu, jinak je po zápase.

Reagovat
I am Mancunian

VAR

Reagovat
Mihi

Mahomes out

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Výborný zápas a super zápletka.

Reagovat
Mihi

Hill je neuveritelny, ten hod mohol kludne skoncit intom

Reagovat
Busby babes

presne jak rikali, Edelmanovsky catch

Reagovat
EXoRcIsT

Keby Chiefs postupia stihne Mahomes dalsi zapas ked ma asi otras mozgu ?

Reagovat
Dawon

To fakt tezko predpovedet...ten protokol neni nejak pevne dany, za tyden to muzes stihnout ale nemusis...kdybych chtel podporovat konspirace, tak bych rekl, ze QB v playoff by to za tyden urcite stihl, ale kdovi

Reagovat
Mihi

tiez to tak vidim

Reagovat
Busby babes

tuplem Mahomes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

trochu chyba

Reagovat
Jerichoo

Toto bol zatiaľ najhorší PO hod ale pozerám že toho odohral v nfl dosť, aj keď 60TD/64INT není nič moc

Reagovat
Dawon

Sem si rikal, ze ten Lamaruv int proti Titans nic neprekona, ale tohle bylo jeste o 10 urovni horsi

Reagovat
Maresma

Vůbec nechápu, proč se s Hennem pokouší a takovýto plays...

Reagovat
smazaný uživatel

Browns otočit .

Čaute borci :)

Reagovat
smazaný uživatel

Komentátori na Digi celkom sympatickí

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda

Reagovat
Dawon

Skoro si tak clovek rika, ze by se Browns hodilo nevyhodit 2 TO totalne do kose v tomhle polocase

Ale mroz je fakt psychopat, ze i s Hennem za tehle situace hazi, fakt miluju tu jeho agresivitu, jini HC by se meli hrozne ucit

Reagovat
I am Mancunian

Tak teraz sa ukáže čo je v Bakerovi, tipujem INT

Reagovat
Dawon

Proste Browns

Reagovat
Mihi

Henne

Reagovat
Mihi

4th& inches - QB sneak

Reagovat
Trand

Henne teď skoro legendárně Každopádně pokud Chiefs postoupí, tak doufám, že se Mahomes uzdraví, protože sledovat Henneho v AFCCG fakt nechci.

Reagovat
Trand

Jinak Reid je neskutečnej magor, nevím kolik HC by tenhle 4. down fakt hrálo.

Reagovat
Chazy

Henne ♥ ♥ ♥

Hrál v zápase, kde jsem začal fandit Patriots a kde vypadal jak bůh.

https://www.espn.com/nfl/game?gameId=310912015

Fakt jsem za něj happy, že něco zahrál a pomohl Chiefs. Strašně nedoceněný backup, stejně jako třeba Matt Moore

Reagovat
smazaný uživatel

aj ja fandím Patriots

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, ale pekný zápas

Reagovat
Mihi

Reid je genius

Reagovat
Dawon

Mroz je proste buh Kazdy jiny trener v NFL by ten posledni drive odbehal a odevzdal mic se 3 minutama na hodinach

Nicmene jako Browns...co k tomu rict, hrajou proti backup QB a uz se nedostanou k mici, tady se muzou zlobit akorat na sebe

Reagovat
Busby babes

skvely

Reagovat
Maresma

Reid je strašnej blázen

Reagovat
Chazy

Je fakt krásný, jakýho uznání se Reid na konci kariéry dostává

Hlavně on, co byl slavný špatným game managementem, špatnými závěry atd. Hrozně moc se změnil, aby uspěl a jestli bude Mahomese mít k dispozici, tak ty dva prsteny vůbec nejsou nereálný

Reagovat
Chazy

A jako už teď má jistou HoF, ale určitě by mu prospělo mít víc prstenů. Měl by patřit mezi největší HC legendy toho sportu, ale na to je jeden ring málo asi

Reagovat
Busby babes

no nic, zitra beru sick day, protoze tohle chci videt.

Reagovat
Chazy

taky to tak už dělám pár let

Reagovat
Busby babes

uz jsme stary.

Reagovat
mithro

Reagovat
Maresma

Já už se teď nenávidim za to vstávání

Reagovat
Busby babes

na rovinu rikam, ze tyhle srandy do 4 vzhuru a v 9 vstavat abych fungoval v praci uz nedavam.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sali5

Karanténa

Reagovat
Kowe

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Virtuos

To boli emocie kurnik, preto mam rad americky futbal, som zvedavy na Kansas proti Bills, pretoze mam pocit ze ich Defka zapla v play off o stupen vyssie ako i min. sezonu a moze to byt X factor

Reagovat
Chazy

ESPN reports not even firing executive vice president of football operations Jack Easterby would change Deshaun Watson's mind about wanting out of Houston.

Reagovat
Dawon

Jako jestli ho fakt vyzenou pryc, tak to opravdu tleskam...najit top franchise QB je asi ta nejtezsi a nejdulezitejsi vec napric vsema profi sportama na svete...tobe se to povede, a presto tu franchise zadupes behem 4 let do zeme, fakt velky kumst

Reagovat
Busby babes

bylo nejak vic QB takhle daleko po 40? Nebo Brees a Brady posouvaji hranice?

Reagovat
Dawon

Z hlavy me napadne asi jen Favre, ten mel myslim jeste jednu dobrou sezonu okolo 40 jak odesel od Packers...ale jako hrat ve 42 a 43 na takove urovni je velmi nevidane...nicmene nutno rict, ze zatimco Brees uz je fakt game manager a po letosku konci, tak Brady ma za sebou jednu z nej sezon v zivote a vypada to ze muze hrat navzdy

Reagovat
Busby babes

dik. ja prave letos moc Bucks nevidel. A vdzycky jen videl Chazoho hodnoceni po prohre ala : je uz starej a nema na to a pak po vyhre: neuveritelny, co porad dokaze.

Reagovat
Busby babes

Chazyho. sorry.

Reagovat
Chazy

Tak je potřeba brát kontext třetinu sezony vypadal jako že je fakt skvělej a po 7 zápasech se říkalo, že je MVP. A pak do bye měl snad 1/25 na dlouhý přihrávky, to fakt vypadal naprosto washed. Od toho bye ale má 16 TD 1 INT, no

Reagovat
Busby babes

rikam, nevidel sem je prakticky hrat. jen mi to prislo vtipny detail. ale jak rikas,bez kontextu. nemyslim to nijak zle

Reagovat
Chazy

Nic podobnýho jako Brady historicky neexistuje, ten zmíněnej Favre jako jedinej něco po 40 uhrál, ale Brady překonal všechny rekordy čtyřicátníků neuvěřitelným způsobem.

Reagovat
Busby babes

diky

Reagovat
Chazy

Brady has 17,622 passing yards since turning 40, the most in NFL history (Warren Moon is second with 7,148). Brady's 125 touchdown passes are the most for a player age 40 or older (Drew Brees is second with 51) and his 47 wins since turning 40 are the most in NFL history (Brees and Favre are tied for second with 17).

Reagovat
Chazy

The 4,633 passing yards and 40 touchdowns are the most for player aged 40 or older, as Brady broke his own record for passing yards (4,577) and Brett Favre's passing record for touchdown passes (33) for a player age 40 or older.

Reagovat
Chazy

To je neuvěřitelný, jak mají Saints převahu nad Bucs prostě to vypadá úplně stejně jak ty první dva zápasy

Snad to nebude zas blowout

Reagovat
Trand

Být Bucs, tak už nepuntuju

Reagovat
mithro

bucs

Reagovat
Chazy

Je to jen pár drivů, ale je to hrozné dejavu. Prostě obrana Bucs netuší, jak to zastavit, útok Bucs naopak vůbec nefunguje.

Nechápu jak je to možný u tak geniálního koučingu, jako mají Bucs, ale ani na třetí pokus to nevypadá, že by cokoliv vymysleli

Reagovat
mithro

Reagovat
Dawon

No snad se Saints porazí sami

Reagovat
Chazy

Omg proč to nedal do end zony, takhle to bude 6-6

Reagovat
mithro

pffffff

Reagovat
Trand

Tak co, koho vyloučí dřív, Lattimora nebo Evanse? Gardner-Johnson se taky ještě určitě nenechá zahanbit.

Reagovat
Trand

Krásnej play design teď

Reagovat
Busby babes

tohle bylo super.

Reagovat
mithro

co to tam zase skusaju bucs hrat

Reagovat
Busby babes

tak ted mel Brady kliku.ale kam to hazel?

Reagovat
mithro

on to takto hadze uz treti zapas proti saints, uplne cez kopirak

Reagovat
Busby babes

ale tam nikdo nebyl.

Reagovat
Busby babes

mela byt reakce

Reagovat
mithro

jakze nie, vsak to chytil pekne, len nohu zabudol

mne to pride, ze to dnes zas calluje BA, niektore tie parady.

Reagovat
Chazy

Zatím dneska Bucs úžasně tacklují, to je fakt drží nad vodou. Ale pass rush je hroznej a je jen štěstí, že Brees je taky hroznej

Na druhou stranu jediná TD hra od Saints byla trick play, což neznamená vůbec nic

Reagovat
Trand

Zatím z toho mám pocit, že ať už postoupí kdokoliv, tak proti Packers na Lambeau nebudou mít šanci. Každopádně jsem rád, že je to vyrovnanej a vyhecovanej zápas.

Reagovat
Chazy

To si naopak myslím, že mají šanci velkou. Pořád jsou to kvalitní obrany, hlavně Saints ji mají epickou. Rodgers dlouhodobě tyhle zápasy moc nedává a nepodceňoval bych, že už ho jednou Bucs smázli. S Niners to loni bylo podobně.

Ale samozřejmě budou tak 60 % favorit. Ale je to jako říct, že Bills nemají šanci na Chiefs, což taky budou mít

Reagovat
Trand

Tojo, ale když jsem viděl jak si poradili s naší obranou, tak jsem trochu skeptický. Tam byl velký problém v tom pass rushi, kde Bucs dneska taky zrovna neexcelujou a když hraje Aaron v takovýhle formě, tak je prakticky nebránitelný. Jako my máme taky top secondary, možná nejlepší v lize a ani oni nebyli schopní udržet coverage na nějakou delší dobu. Účinný by určitě bylo zastavit běhání, Packers nás ničili těma 5-6 yardovými běhy. Tady jsou na tom Saints i Bucs dobře, což jim hraje do karet, ale pokud se jim to nebude dařit stejně jako nám, tak budou nucený přidávat lidi do boxu a bude pak logicky míň lidí v coverage a taky bude mnohem účinnější playaction viz ten poslední Lazardův TD.

Jako já teď vidím Packers fakt o trochu výš než oba tyhle týmy a nikdy nebudu odepisovat tým s Bradym, ale vidím to pro ně celkem bledě. To už bych spíš věřil těm Bills, že vyhrají, tam to vidím teda vyrovnanější.

Reagovat
Chazy

Jo, já určitě neříkám, že nějak ty týmy favorizuju, prostě Packers jsou lepší.

Na druhou stranu, mají nejsnazší SOS z celý sezony (.428), jakože seriozně fakt nejsnazší o parník. A moc výher nad silnýma týmama neměly, takže já bych byl opatrný, furt jste tým bez QB

Reagovat
Trand

Jo, to souhlasím, spíš mě překvapilo jak dokázali rozebrat tu naši obranu, to se letos podařilo jenom Bills a to bylo ve třetím týdnu, když se obrana ještě sehrávala, jinak nás nikdo takhle dobře nerozebral.

Jinak nám to neprohrál QB, tam byl fakt problém v bránění, z prvních 5 drivů jsme inkasovali 31 bodů.

Reagovat
Dawon

Ja myslim ze Bucs by meli solidni sanci, zato Brees v mrazu na Lambeau, tam bych byl velmi skepticky, protoze tam pravdepodobne bude treba dat docela hodne bodu na vyhru.

Reagovat
Chazy

Ale tohle je na Bradym krásné, jak nezpanikaří a nehází hluboko, dokáže prostě vyhodnotit tu situaci a spočítat si, že ten checkdown má velkou šanci na první down

Reagovat
mithro

goodwin, tomu to padavsetko posledne dva zapasy

Reagovat
Chazy

Tak tohle byl šíleně těžký catch ale dokonalý hod

Reagovat
mithro

jasne ale uz to mal, presne toto potreboval chytiti na sebavedomie

Reagovat
Busby babes

tohle byla smula

Reagovat
Chazy

Na místě Bucs bych te´d hrál nějaký screen, běh, prostě udělat snazší kop

Reagovat
Chazy

Ale jako, Bucs mají nejlepší WR v lize a za celej poločas na ně nehodí. Chápu, že Brady má skvělou chemii s Evansem a ten je dokonale pokrytej, ale prostě Miller, Godwin, Brown, někdo se snad musí nějak dokázat uvolnit, ať už lepším playcallingem a nebo presnap akcí od Bradyho

Prostě tohle je fakt divný, že s takovým kapitálem na WR celá pasová hra stojí na RB a TE

Jinak ale respekt Fournettovi, vypadal naprosto hotový loni, letos začal dobře, pak zas byl párkrát posazený na celé zápasy a nakonec by bez něj Bucs nepostoupili do PO, nedali by Redskins a i dnes hraje úžasně. Sice tam měl jeden drop, ale celkově je boží

Reagovat
Dawon

Taky to moc nechapu...je fajn, ze jaks taks funguje beh, ale zas by si Bucs asi uplne nemuseli hrat na nejak run first team, protoze to fakt nejsou

13-13 je nakonec vzhledem k prubehu jeste hodne fajn, ale hrozna skoda toho Godwina ted

Reagovat
Chazy

Furt jsou hrozně konzervativní, no, přitom prohrávají. Absurdní, Arians se tváří jak agresivní HC a pak dělá v PO tohle

Reagovat
mithro

saints na bucs vedia aj ked nehraju uplne dokonale.

Reagovat
Chazy

Saints now have 5 first downs thanks to Bucs penalties. This is where Brady misses Belichick

Přesně to mě napadá celej rok i když je Bill hroznej GM a Josh velice kontroverzní playcaller, tak ty týmy vždycky byly perfketně připravený, disciplinovaný, orientovaný na výhru, furt vnímali dění kolem sebe, chápali když je zkouší vyprovokovat protihráč k penaltě, když QB zkouší získat offside atd

Bucs jsou dokonalej opak, občas je to fakt smutný

Reagovat
Chazy

(kde jsem přešel u sloves z Y na I, tak tam už to měli být hráči )

Reagovat
Chazy

Fournette teď během jednoho snapu jednou naprosto v lese, při jiném běžel na špatnou stranu pro míč. Prostě to mě fakt prcá, Brady z toho musí šílet

Reagovat
mithro

uplne zbytocne hlavne

Reagovat
Dawon

ja si ze zacatku sezony rikal, ze tohle se snad zlepsi, az si to trochu sedne, ale bohuzel asi ne

Reagovat
Trand

Dpč to byl hod Tam měl Brady okno asi tak 5 centimetrů

Reagovat
Chazy

Jenže pokolikáté něco takového zkoušeli a kolikrát to nevyšlo

Prostě ten playcalling je strašný

Reagovat
Dawon

Ten dnesni playcalling Bucs me hrozne zabiji Ja vim ze to behani relativne funguje, ale kurva to je tak strasne citelne...tam byl beh snad skoro na kazdem 1. downu dneska dnesni gameplan snad konzultoval s Carrolem nebo co

Reagovat
mithro

to u nich vidiet celu sezonu, specialne to vyskoci, ked je oproti lepsi trener.

Reagovat
Dawon

Pritom ja mel Arianse za hrozne agresivniho HC, navic s tim co tam ma letos k dispozici a oni hrajou takto

Reagovat
mithro

u Bucs je hrozne tazke rozoznat, kto tam tie hry calluje. ci Brady, ci BA, ci Leftwich.

Reagovat
Trand

Devin White je neskutečnej

Reagovat
Dawon

velke stesticko ze ho ten Covid nesundal nejak vic, to by byla fakt mega problem...on je fakt u vseho

Reagovat
Trand

Jj, je to takovej Kuechly, on fakt má na to být několik let all-pro. Už na univerzitě byl skvělej, ale to jak se rychle adaptoval na ligu je opravdu paráda.

Reagovat
mithro

Reagovat
Chazy

kdyby nebyl z LSU, člověk by mu i fandil

Reagovat
Busby babes

wow.

Reagovat
Busby babes

a znova

Reagovat
mithro

GRONK

Reagovat
mithro

a sneak si zaspominali chalani.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Dawon

Btw ten catch Johnsona na tom predchozim drivu, kterym promenili dlouhy Bucs 3. down, to bylo neco neskutecneho a naprosto zasadni moment v tom zapase

Reagovat
Busby babes

parada

Reagovat
Chazy

jsem taky nepochopil

Reagovat
mithro

ale toto uz je trochu krute k Breesovi teda

Reagovat
Chazy

FOX's Jay Glazer reports Drew Brees will retire at the end of the Saints' playoff run.

Tje krásný poslední zápas kariéry 3 INT, prohra doma s divizním rivalem.

Ale má svůj bounty scandal prsten, tje hlavní

Reagovat
Chazy

Už má btw prý podepsanou smlouvu na komentování

Reagovat
Sali5

Tak pořád mohlo být hůř - Marino a jeho 2 INTy a prohra 62-7

Reagovat
Chazy

Lol, to vůbec nevím

Reagovat
Sali5

No někde jsem o tom teď zahlédnul zmínku

https://www.pro-football-reference.com/boxscores/200001150jax.htm

Reagovat
Trand

Ještě proti Jags s bilancí (14-2), to je pro mě na tom to nejvíc překvapivý.

Reagovat
Chazy

S Coughlinem byli fakt dobří, hráli playoff každej rok, párkrát dali championship finále

Reagovat
Busby babes

omg

Reagovat
Dawon

Cook teda nema nejlepsi zapas, tohle rozhodne bylo chytatelne

Reagovat
Trand

To je jeho klasika, on je strašně polarizující hráč. Na jednu stranu je to lehce nadprůměrnej tight end, takže mu chceš pořád dávat šance a na druhou stranu má takovýhle momenty relativně pravidelně. Podobně vidím i Ebrona. Prostě hráč na kterýho není spolehnutí. Se nemůžu rozhodnout jestli je to nejhorší dobrej hráč nebo nejlepší špatnej hráč.

Reagovat
Kowe

nejlepší špatnej právě kvůli té nespolehlivosti

Reagovat
Trand

Jared Cook, never change Každopádně proto jsem dnes věřil spíš Bucs, Brees už to prostě nedává

Reagovat
Chazy

Brady 55 % přihrávek proti WFT, dneska taky pod 60 %

Jestli chce porazit Packers, tak tohle opravdu nepůjde

Reagovat
Trand

Hlavně ono se o tom tolik nemluví, protože každý řeší logicky útok, ale secondary Packers je fakt výborná, Alexander je regulérně top3 cb v lize a ti ostatní taky nejsou úplně marný. Letos skončili 7. v povolených passových yardech a na domácím hřišti suverénně první v celý lize.

Reagovat
Chazy

Jo, vidím to stejně, ale zas nevěřím, že by jim Brady nedal 20+ bodů. Ale těch 30+ už bude těžkejch, takže musí prostě Bucs něco udělat v defenzívě

Packers jako udělali výbornou obranu, prostě to mě zas prcá z hlediska McCarthyho, to on nikdy neměl

Reagovat
Dawon

A ted je otazka, jestli treba tak trochu nebyla i jeho vina, ze meli otresnou obranu? Proste kurva HC je zodpovedny za cely tym, ne jen za jednu pulku

Reagovat
Chazy

Ne, za McCarthyho měli 97 % rosteru nadraftovanýho a nikoho dražšího nevzali v FA třeba 8 let. Ten GM byl magor, oni za to byli chválení, že si všechny hráče vychovají, ale chyběla jim kvalita.

Nechápu, že se tohle zapomnělo, pak přišel novej GM, podepsal draze Prestona Smitha, Zadariuse Smitha, Amose a světě div se, od tý doby mají Packers úžasnou obranu.

McCarthy nic takovýho neměl, neustále pracoval s podprůměrnou kvalitou v obraně a GM mu jen podepisoval draze WR, který si sám nadraftoval a kteří tu hodnotu neměli.

https://247sports.com/nfl/green-bay-packers/Article/Ted-Thompson-loser-of-free-agency-CBS-Sports--130023748/

https://www.acmepackingcompany.com/packers-free-agency-2016-news-reports/2016/3/24/11295988/packers-free-agency-has-ted-thompsons-policy-handicapped-their-success

Reagovat
Dawon

Ma si sveho GM ukocirovat

Reagovat
Dawon

No bylo to dost odporne, od Bucs fakt hrozne divny playcalling, ale potom jak dostali ty predchozi 2 zapasy od Saints nalozeno je tohle velka vyhra...ale fakt doufam, ze za tyden to Arians trochu otevre, protoze proti Packers tohle fakt stacit nebude

Reagovat
mithro

Embarrassing gaffe by Buck, who just said one of the quarterbacks is going to his 14th conference championship game. Obviously impossible.

Reagovat
Dawon

TB12 will play in his ninth conference championship game in the past 10 seasons.

not bad, not bad

Reagovat
Chazy

Je to Bradyho 32. výhra v playoff

Prostě to jsou dvě základní části NFL

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Chazy
Reagovat
Trand

Nakonec asi nejlepší dvojice týmů který jsme si mohli přát. Jako Saints asi celkově lepší tým než Bucs, ale ten rozdíl na QB je prostě znát. Ideální kombinace by z hlediska síly týmu by byla asi Brady u Saints ale to by se Chazy asi zabil. Každopádně doufám že to budou vyrovnaný zápasy do poslední chvilky ať si taky užijeme nějaký napětí.

Reagovat
Chazy

To teda. Ale Winstonovi bych tam přát dokázal, kdyby si ho nechali. Prostě já nezažil Breese mladého, ale beztak byl Winstonovi podobný mohli by si vychovat druhého, i když elitní QB by asi nikdy nebyl

Reagovat
Trand

@RapSheet

The #Chargers are hiring #Rams DC Brandon Staley as their new head coach, sources tell me and @TomPelissero. An impressive young candidate, he gets a prime job in LA.

Hm, tak to jsme v hajzlu. Ale snad se mu bude dařit no. Před rokem lidi kritizovali McVaye že vyhodil Phillipse a bere nějakýho nonamea a teď je z něj HC. Aspoň se nemusí stěhovat no.

Reagovat
Chazy

Wtf, jsem tu dával, že hlavní kandidát je Daboll

To je hodně zajímavé, fakt to působí jako riskantní pick. Nicméně z hlediska Chargers to chápu, určitě byl jejich problém obrana a jestli představil schopný OC a QB kouče do budoucna, tak proč ne. Nejlepší by bylo, aby si jako QB kouče nechali Hamiltona

Reagovat
Chazy

Stejně musí srát McVaye, že mu odejde LaFleur a má Rodgerse, odejde Staley a má Herberta, odejde Taylor a dostane Burrowa, zatímco on sám musí pracovat s Goffem

Ale teda ve 34 letech vytvořit takový coaching tree, to fakt mega respekt

Reagovat
Trand

No taky už se vyjadřoval včera a dnes, že Goff je jeho QB "right now" a že se budou ohlížet po zlepšení na všech pozicích. Takový prohlášení je pro něj hrozně necharakteristický, on nikdy nekritizuje hráče veřejně (což už jednou s Goffem letos porušil) a nikdy předtím takový věci neříkal. Takže si myslím, že mu už prostě došla trpělivost a bude se poohlížet po nějaký jiný možnosti. Bohužel s tím kontraktem nejde moc dělat no, leda že by byl nějaký šílený trade ale čekám že ještě minimálně dva roky u nás Goff bude.

No celkově, on vlastně od tý doby co přišel neměl výběr v prvním kole a dokázal z 4-12 týmu udělat tým, který byl 3x ze 4 let v playoff a vždycky skončil s winning recordem. Když k tomu přičtu, kolik trenérů už si od něj vzali jiný týmy, tak je prostě vidět že odvádí úžasnou práci. Jako má chyby stejně jako každej jinej trenér, je často přehnaně konzervativní, pravidelně zamlčuje informace a lže médiím (Gurleyho koleno je ok atd.), má dost často podivný playcalling.. Ale jako rozhodně bych neměnil, je to génius. Rozhodně to nemá jednoduchý, teď zas bude potřeba přebudovat celej útok a odchází mu další koordinátor.

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
Dawon

Tohle je fakt brutalni Sem fakt hrozne zvedavy, nicmene hracsky material tam ma fakt hrozne dobry a k tomu i dost fajn pick, asi neni uplne duvod, aby uz tenhle rok nepokukovali po play off

Reagovat
formic81

Je tu povolenej hate na letosni play-off? :D

Asi to bude tim ze jsem sam salty, ze tam Niners nejsou, nicmene me letosni play-off zatim nejak neoslovilo. Podle me zatim nejzajimavejsi zapas byl ten WFT proti Bucs. Vcera kdyby se Mahomes nezranil, tak Browns posledni qtr hrajou o pytlik bramburek. Vcerejsi klani senioru taky nebylo z rubriky “pohledneho fotbalu“.

Packers hrali skvele proti Rams o tom zadna, Bills to samy. Nicmene mi chybi proste nejakej ten souboj titanu, kdy kazdej drive bude ten zasadni a budou se tahat masterpiece akce z play-booku. Zatim jsme videli spoustu zapasu, kdy to ten druhej team dost usnadnil tomu druhymu.

Snad divisional finale prinese ten pravej football.

Jak to vidite vy?

Reagovat
Chazy

Já jsem letos celkově nadšenej, mi to přišlo jako výborná sezona a naopak jako výborný PO, víceméně všecno je dramatický, není to brzo rozhodnutý.

Hlavně WC round bývá celkově sračka a letos to bylo celkově dobrý. Upset Hawks, upset Steelers, upset Titans, Colts prohráli na posledním drivu až

Reagovat
Dawon

No v podstate jediny dramaticky zapas v tomhle kole byli Browns a to jen diky zraneni Mahomese...Bucs mi prisli dramaticti jen protoze sem tam mel sveho kone, ale myslim ze pro nezaujateho divaka to bylo asi hodne o hovne

Reagovat
Dawon

Musim bohuzel dost souhlasit no, obzvlast tenhle tyden, ktery na papire vypadal dost epicky, byl ve finale uplne o hovne...ja osobne sem si teda Bucs - Saints samozrejme uzil, protoze holt fandim Bradymu, ale kvalitou zapasu to bylo dost utrpeni z obou stran. Bills - Ravens to same, na to sem se tesil jak maly kluk a nakonec takova katastrofa

Snad se Mahomes da za ten tyden dokupy (ackoliv CHiefs nefandim ), protoze koukat na backup QB ve finale konference fakt nemam moc zapotrebi A taky bych ocenil, kdyby Arians prestal callovat zapasy jako dite Carrola a Zimmera, protoze na to se neda moc divat

Reagovat
Trand

Taky jsem si říkal jak tenhle týden bude epickej, divisional round často bývá to nejlepší v playoff. A ono nic. Jak nás navnadil ten první zápas Bills - Colts, tak potom nebyl snad ani jeden, kterej by byl vyloženě napínavej až do konce.

Reagovat
Chazy

Jaký chcete složení sb? Za mě:

1. Bucs vs Chiefs

2. Packers vs Chiefs

3. Bucs vs Bills

4. Packers vs Bills

State farm bowl by byl fakt pěknej, i když doufám, že s vítězným koncem pro Mahomese. Ale jsou to dva nejtalentovanější QB naší doby z hlediska nějakýho skillu. Sice je Aaron choker, ale mohl by to být zápas plnej zázračnejch momentů.

Navíc upřímně Rodgersovi ještě nějakej prsten přeju, proti Bills bych mu fandil. Prostě mi přijde nedůstojný, aby měl jen jeden prsten vzhledem k tomu, jakou kariéru má.

No a zápasy Bradyho s Bucs zatím byly skvělý snad všechny, jak oba dva rostou výkonnostně s významem okamžiku. Bylo by mi prakticky fuk, kdo by vyhrál, oba jsou moji top. Naopak Rodgers vs Allen by bylo v tomto aspektu potenciálně nic moc

Reagovat
Trand

2, 1, 4, 3

Reagovat
Sali5

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
Maresma

Sice tam Packers nechci, ale nezaujatě mě nejvíc láká určitě Packers vs Chiefs. Snad s vítězným koncem pro Chiefs.

Reagovat
MadDeN AFC

4, 2, 3, 1 - jsem fanda Packers a v NHL Sabres (+ obecně přeju týmům, kterým se dlouhá léta nedaří, aby to zlomily), tak proto bych tam docela rád viděl Bills, i když popravdě po zkouknutí toho videa od tebe vejš s fanouškama Bills mě to nadšení z nich dost přešlo

Reagovat
Chazy

ale zas na přelomu 80. a 90. let prohráli 4 SB v řadě, z toho jeden netrefným vítězným FG, takže čistě ze soucitu si ten prsten zaslouží

Reagovat
Kowe

Tam by byl takovej riot buranů, že by proti tomu bordel v Capitolu byl sjezd amišů.

Reagovat
Chazy

Já myslím, že když jsi volič Trumpa v NY, tak jdeš fandit Bills, no

Reagovat
kubys

To je potom divný, že v Erie county Trump prohrál.

Reagovat
Chazy

I super bowl sleduje jen třetina Američanů

Reagovat
Kowe

V kterým velkým městě taky ne že jo to není vůbec vypovídající v ničem

Reagovat
kubys

A v čem je teda vypovídající, že Bills mafia by měli být voliči Trumpa? Radši oni než nějaká škrobená fans scéna.

Reagovat
Chazy

Jestli takovejhle festival dětí sourozenců jsou protiklad škrobený scény bills mafia je prostě čistej redneck spolek, oni i mluví jako lidi z Alabamy a z MAGA akcí

Reagovat
kubys

A co jinýho by teda měl být podle tebe protiklad? A však to je snad úplně jedno...hlavně že se baví, pokud tím neubližují nikomu jinému. ¯\_(ツ)_/¯

Reagovat
Chazy

No, vlastně máš recht a jasněže je to jedno, já je tím komentem nijak nehatil. Prostě jen narážka na podobnost těch komunit

Reagovat
MadDeN AFC

To právě zachránili fanoušci Sabres žejo

Reagovat
Dawon

3, 1, 4, 2

Reagovat
Zaschrona

1, 3, 2, 4

Reagovat
miky10

2, 4, 1, 3

Reagovat
Chazy

ESPN's Jeremy Fowler reports Patriots OC Josh McDaniels is a "prime candidate" for the Eagles' head-coaching vacancy.

ale je to dál ta Patriot way v Houstonu, která nefunguje

The Houston Chronicle's Aaron Wilson reports Bills OC Brian Daboll will remain with the team after he was passed on for the Chargers' head-coaching vacancy.

Reagovat
Chazy

49ers promoted run game coordinator Mike McDaniel to offensive coordinator.

A toto je prý další velký talent

Reagovat
formic81

jj mel mit prej nejaky offers, tak jsme radsi z nej udelali OC.. myslim ze mu je 31 a vypada jako takovej nerd/skejtak

Reagovat
Chazy

Aha, to jsou Eagles, my bad ono se o něm mluvilo v kontextu Texans, tak sem to tak nějak vzal automaticky

Reagovat
Chazy

ESPN's Jeremy Fowler reports the Seahawks spoke with ex-Jets coach Adam Gase for its vacant offensive coordinator job.

Reagovat
Trand

Jamal Adams musí bejt nadšenej

Reagovat
Maresma

Další jméno, který padlo, je Kafka.

Reagovat
Chazy

Viděl jsem, tomu už se taky maluje velká budoucnost. Ale je to bejvalej QB a stará se u Chiefs o pasovou hru, tak nevím

Reagovat
Dawon

To Billovi uz brzo fakt cele spadne na hlavu s takovou

Reagovat
formic81

ten Daboll je vyhra jak svine pro Bills

Reagovat
Chazy

Je to velká výhra pro Allena, no, konečně si to všechno sedlo, ten systém funguje. Teď by bylo hodně nepříjemný, kdyby se měnil OC.

Reagovat
Chazy

Jinak Bieniemy musí bejt největší lemra na pohovory, co NFL za roky zpátky viděla.

Jeho poslední naděje jsou Texans, ale pohovor měl u sedmi týmů. Minulý dva roky měl pohovory taky všude, takže on musí bejt naprosto unikátně neschopnej v tomto aspektu. Strašně by mě zajímalo, co za tím je, ale tje neuvěřitelný, kolik GM s ním mluvilo a nechtělo ho.

Jakože mít cca patnáct pohovorů a nedostat práci, i když má člověk skoro nejvyšší možnou kvalifikaci (jako nebyl HC, no), tje unikátní lemplovství. Pak přijde Saleh na pohovor k dvěma týmům a ještě si mezi nimi vybírá

Reagovat
Kowe

Jakože všude čtu, jak je to kvůli rasismu prostě a jak to má NFL špatně. trochu mi to příjde jako nutná politická korektnost, když snad nikdo nedokáže vyplodit článek o tom, že může být chyba v něm.

Reagovat
Kowe

*jeho agent už ten rasismus hlásá

Reagovat
Chazy

Občas se to opravdu hledá všude a trochu přehání. Kor když mluvíme o Lions, Chargers, Bengals, Browns, Jets a dalších týmech, co měly v posledních letrech minoritní HC

Reagovat
Chazy

Buccaneers designated DT Vita Vea (broken leg) to return from injured reserve.

Vea, Pro Football Focus' No. 3-graded interior defensive lineman prior to injury, fractured his ankle in October but will (somehow) be available for practice Wednesday in an attempt to be activated in time for Sunday's Conference Championship matchup against the Packers. It's potentially a massive boost for Tampa Bay's interior line even if Vea is limited upon returning.

To kdyby vyšlo, tak to by byla neuvěřitelná pomoc pro Bucs

Reagovat
Dawon

to by bylo velmi prijemne Snad to klapne

Reagovat
formic81

pojdme trosku vic rozebrat toho Watsona.. vypada to, ze at Texans udelaji cokoliv, tak on stejne bude chtit jit..

Uz jsem cetl velky spekulace o Jets, ale to mi nedava smysl absolutne. Podle me on bude chtit jit asi ke contederovi a ne jeste do vetsich sracek

ty Dolphins mi davaj velkej smysl (Tua + oba picky pro letosni draft).

samozrejme bych si ho pral i u nas a videl jsem spekulace typu 1letos + Bosa + Jiimmy (klidne )

husty by bylo kdyby treba Saints zkusili nejaky move nebo Steelers ci Colts, ale podle me celkove do AFC ho asi moc hnat nebudou.

Kazdopadne tahle saga me bude bavit jeste dlouhou dobu a dost by mohla zamichat i s QBs na draftu

Reagovat
Trand

No já jsem četl něco ve stylu že Texans chtějí minimálně 3 první kola a ještě nějakýho pro bowlera k tomu a to nevím, jestli si nějakej tým vůbec může dovolit. Jinak ti Saints, ti mají absolutně nejhorší situaci s capem v lize, určitě by jim teda pomohlo kdyby Brees skončil, ale stejně nevím, jestli by si ho mohli dovolit, protože momentálně jsou hodně v mínusu.

Reagovat
Dawon

Ti Dolphins sou urcite jeden z mala tymu, ktery na to ma munici a zaroven by pro Watsona mohl byt lakavy...na druhou stranu, jestli ho sere prival ex-patriotu k Texans, tak uplne nevim, jestli by touzil jit k Floresovi Ale snad by to takhle nevnimal no

Jets by asi davali smysl z pohledu Texans a Jets, pokud by Texans milovali nejakeho ne-Lawrence na draftu - treba obe letosni 1. kola + 1. kolo pristi rok a jeste k tomu Darnold jako bonus - ale tady si moc nedokazu predstavit, ze je to neco, co by Watsona lakalo a neverim tomu, ze by pro nej sel tradovat nejaky tym, ktery by se s nim predem nepobavil o tom, jestli tam vubec ma zajem hrat.

U tech ostatnich uz si to moc predstavit nedokazu - Saints, Steelers, Colts ani vy proste nemate dost lakave picky a pokud by tam sel Watson, tak by ty picky pravdepodobne nebyly nic moc ani v dalsich letech, takze ikdyby ste nabidli treba neco jako to co pises, tak by me to z pohledu Texans nezaujalo. Navic teda napriklad Saints maji projekcema 100 mega pres Cap na pristi rok, takze ti myslim budou mit trochu jine starosti

Ti Dolphins by mi asi jako jedini davali smysl fakt pro vsechny tri strany (Texans, Fins, Watson), protoze Watson by sel do kvalitniho tymu, Dolphins by dostali top QB a Texans by dostali potencialne franchise QB + draft picky na zacatek rebuildu, ktery fakt zoufale potrebujou.

Samozrejme pak by se asi dalo uvazovat jeste o dalsich tymech v top 10 na draftu co muzou shanet QB - Lions, Falcons, Panthers, Broncos, ale tam uz by se zase v mych ocich davala dost tezko dokupy nejaka lakava nabidka.

Kazdopadne pokud mu v techto dnech nevola pulka GM v NFL a alespon se tak pro strycka prihodu nepoptava na cenu, tak jsou hlupaci

Reagovat
Dawon

Ale teda vsechno tohle bych uzavrel s tim, ze si furt nejak nedokazu predstavit, ze by vicemene prvni krok Caseria ve funkci byl prodej jednoho z nejlepsich mladych QB v lize, to by si u fanousku udelal super jmeno hned ze startu

Caserio si proste musi s Watsonem sednout a vyresit to no, tohle je aktualne jeho jedina priorita...jestli to zvladne, tak by si naopak udelal u fandu super jmeno a snad by se mu mohlo podarit tu franchise nasmerovat zase nahoru.

Reagovat
Trand

Reagovat
Chazy

A nebylo by fakt lepší získat Tagovailou a 3 první kola?

Kdyby si sedli k jeho college tapům a líbil se jim, mohl být dle nich kvalitní. Neremcal by, nechoval jak piča, byl zdarma a ještě by měli pickovej kapitál, což je to, co jim aktuálně chybí pro nějaký rebuild

Reagovat
Dawon

Jako rikam, tohle je fakt jediny trade, ktery by me lakal a ktery by fakt daval smysl ze vsech stran

Reagovat
Kowe

Ještě Jax, kdyby chtěli raděi Watsona místo Lawrence

Reagovat
Chazy

To ale vůbec nezní špatně

Reagovat
Dawon

Hm...to me ani vubec nenapadlo Byl by to sice zajimavy, ale v zasade hodne divny trade

Reagovat
Chazy

To by byl Watson fakt pacient, kdyby proto nešel k Dolphins prý je to ale jeho preferovaný tým

Btw on má ve smlouvě no-trade klauzuli, takže může jakýkoliv trade odmítnout. Nehrozí teda, že by šel někam, kde nebude mít zájem hrát

Reagovat
Dawon

Jo tak ja to jen tak placl z polosrandy, kdyz ho tak sere patriotizace Texans

No tak tou no-trade klauzuli by se to tim padem hned vyresilo, to je fajn

Reagovat
Virtuos

Aspon bude zaujimava offseason, osobne to je tak domotane zeby som sa nedivil keby to v jeho pripade dopadne ze nikam nepojde alebo, ze skonci niekede kde to nikto necakal, taki blazni by boli podla mna v Raiders oni su schopni ist all in

Reagovat
Kowe

Ono Jets a Dolphins taky maji jako jediní takovej kapitál, kdy by se o tom dalo uvažovat. Pro většinu týmů bude absolutně nedostupnej i kdyby sw Watson posral, že tam chce.

Saints i Steelers jsou teda naprosto mimo hru, tam by museli s capem a cutama tak hrozně čachrovat, že by ty týmy naráz nebyli contendery. Steelers jsou 20 mega přes cap, cut Bena by jim sice většinu pokryl, ale mají podepsaných jen 35 hráčů. Saints jsou pak přes cap rovných 100 mega, tam je to uplně mimo.

Jediní by takhle mohli přijít Colts ti ještě peníze mají.

Každopádně v Houstonu to totálně zajebali a nepřekvapilo by mě, kdyby sice Watson zůstal, ale stejně byl nasranej a chtěl odejít. A to i v případě, kdyby přišel Bieniemy, kterýho má prý on sám chtít nejvíc.

Reagovat
formic81

ja jsem vedel o prdelni situaci Steelers s capem, ale ty Saints me docela prekvapili no super.. aspon mame o contendera min v NFC

Reagovat
Chazy

Oni šli all in pro prsten s Breesem holt. Měli to fakt koncipované tak, že jim dává nějaký počet let a oni z nich vytěží maximum. A holt teď nemají prsten, Breese ani prachy

Se říká jak se Payton probudil jako HC a vrátil se ke svým zlatým rokům, ale prostě fungovali na dluh a tak se dá vážně postavit silný tým.

Reagovat
Chazy

Ta vaše údajná nabídka mi přijde dost o ničem

Reagovat
formic81

jj bylo by to malo

Reagovat
kubys

Saints teda nevím, jak by to zvládli, když jsou těžce přes cap.

Reagovat
Chazy

The league informed clubs that there will be no NFL Combine ahead of the 2021 draft.

Reagovat
Kowe

Reagovat
kubys

Celkem logický řešení bohužel.

Reagovat
Chazy

Aspoň budou týmy hodnotit hráče podle jejich výkonů a nenechají spadnout top 10 WR v NFL na konec druhýho kola proto, že mu nejdou bezvýznamný drilly na laterální pohyb

Reagovat
kubys

S tím souhlasím, navíc stejně ty top prospecty budou mít svoje pro days připravené na míru.

Reagovat
Chazy

Já vždycky četl, jak ty skauty ten combine nezajímá, že je to jen o pohovorech a combine je taková show pro lidi, ale skauti ve skutečnosti mají strašně kvalitní evaluovací metody a tohle je úplně nechá chladnýma. Od toho combinu Metcalfa si ale myslím, že to vůbec tak není a vůbec netuší, ovlivní je hovna jako je 3 cone a zapomenou všechno, co o tom hráči vědí

Reagovat
formic81

tak to byste s Kubysem mohli nejak nahradit. Ja diky combinu se dozvim 80% informaci nebo alespon nejakej kontext..

byste si ten jeden breznovej vikend udelali tady nejaky povidani, top 5 dle pozic, sleepers atd..

Reagovat
kubys

Uvidíme, protože to bude vyžadovat i nějaký studium filmu.

Ale aspoň pro draft NBA můžu říct svého černého koně a to je stejně jako Petrušev.

Reagovat
kubys

*stejně jako loni

Reagovat
Chazy

Já ne, já už jsem poslední dva roky ohledně college hodně mimo

Reagovat
Kowe

ja verim, ze k tomu nfl neco vymysli a budou nejaky profily misto combinu.

Reagovat
Chazy

Lions hired Saints DBs coach Aaron Glenn as defensive coordinator.

Neznám, ale je úsměvné, že Campbell najímá trenéry dřív, než je jmenovaný jako HC

Cowboys OC Kellen Moore will interview for the Eagles' head-coaching vacancy on Tuesday.

NFL Network's Ian Rapoport reports the Eagles will interview Saints DC Dennis Allen for their head-coaching vacancy on Wednesday.

Sports Illustrated's Albert Breer reports the Rams declined permission for OC Kevin O'Connell to interview for the same position with the Chargers.

New Falcons head coach Arthur Smith will call his own plays on offense in 2021.

NFL Network's Mike Garafolo reports the Rams are "focusing on" ex-Falcons DC Raheem Morris as they look to replace Brandon Staley.

The Eagles are interviewing Colts offensive coordinator Nick Sirianni for the team's head coaching vacancy.

Reagovat
Chazy

Jinak k tomu zablokování ze strany Rams. Je to možný jen proto, že je to stejná pozice. Kdyby byl poziční kouč a někdo ho chtěl jako OC/DC, tak to blokovat nejde, stejně jako nejde blokovat posun na HC.

Nicméně třeba kdyby někdo chtěl někomu vzít HC jako HC, nebo takhle OC na OC, tak to prostě tým nepovolí

Reagovat
Chazy
Reagovat
Chazy

* trady. Hlavně ten Gruden je hustý

Tampa Bay gave up a massive haul in exchange by sending a 2002 and 2003 first-round draft picks, 2002 and 2004 second-round picks, and $8 million in cash.

Reagovat
formic81

ten Morris se u Falcons jevil fakt super a neskutecne pozvedl tu obranu.. to Rams nepreju

ten Kellen Moore me vubec nebavi, at uz s nim daj pokoj. Ani jeden ten kandidat se mi do Eagles nelibi..

Reagovat
Chazy

NFL Network's Ian Rapoport reports the Jaguars are "expected to" promote director of player personnel Trent Baalke to general manager.

Mi tohle přijde dost brutální prostě to on neunesl ten souboj o moc s Harbaughem, pošpinil ho a vyhnal z 49ers. A teď má jít dělat GM ještě dominantnější osobnosti, která bere 12 mega ročně a je zvyklá řídit celej klub skrz naskrz?

Fakt doufám, že mají ty kompetence ujasněné, že tým si skládá Meyer a Baalke pomůže s takovým tím běžným chodem klubu, prostě rozvrhnout cap, smlouvy se všemi těmi bonusy atd. To holt Meyer vůbec nezná. Jinak by ale tu rozhodovací moc měl mít on, pokud jim to má fungovat

Reagovat
Chazy

https://www.youtube.com/watch?v=_H2MkwRp-1I

Vím, že to jsou jen HL, ale letos jsem ho prostě neviděl až na playoff, tak co zbývá. Ale je prostě abusrdní, jak moc je atletický a rychlý, je ještě o level nad Luckem a Rodgerssem. Fakt nemyslím, že jakkoliv zaostává za hráčema jako Trubisky, Allen, Wilson. Samozřejmě to není level Murray nebo Lamar, ale je to úžasný atlet.

No a i když to jsou HL, tak hrál letos jen 10 zápasů a najít v nich tolik dlouhejch pasů, co jdou přímo na čísla, do úzkýho okna, do míst, kam fakt nemůže obránce, ale jen WR. Prostě tje unikát, no. A i z těch HL je vidět, jak se furt zlepšuje ta pocket presence, jak si prostě posouvá obranu pohybem, očima, fakama. Je schopnej si ty WR uvolnit před snapem, po snapu.

Prostě jestli nebude top 5 QB v NFL, tak je pro mě bust

Reagovat
formic81

ale kurva ten Jacksonville.. na to si budu muset zvyknout

Reagovat
Chazy

Mně nevaděj, je to pro mě jedinej jakžtakž sympatickej tým v té retardované divizi. Sraly mě jen ty jejich dvoubarevný helmy

Reagovat
Kowe

Já jsem rád, že to nejsou Jets

Reagovat
Trand

Reagovat
Chazy

chybět mi fakt nebude, ale byla to hezká kariéra. Nicméně si Chargers přecijen asi měli kdysi nechat Breese místo něj

Reagovat
mithro

Reagovat
formic81

chybet mi nebude, nesympaticky blboun

Reagovat
Kowe

Asi jsem neden z mála, kterýmu teda chybět bude. Měl jsem ho rád jako QB a je smutný, že nemá prsten.

Reagovat
Trand

Taky jsem ho měl hodně rád, škoda že mu ten prsten nevyšel, čísla má dost podobný jako Ben a třeba Riverse jsem měl fakt o hodně radši.

Reagovat
Chazy

Já z té class nemám rád fakt nikoho, max Schauba ale rozdíl mezi nimi přeci jen je

https://en.wikipedia.org/wiki/Ben_Roethlisberger#Postseason

https://en.wikipedia.org/wiki/Philip_Rivers#Postseason

Ben prostě dal dvě skvělá PO, která obě skončila prstenem. Rivers žádné takové neměl

Reagovat
Kowe

Jako já ho mám určitě za horšího než Bena, ale teda furt dost dobrýho na to, aby jeden prsten měl. A teda letos mi přišel lepší než Ben i Brees. Vypadal z nich jako jedinej, že by ještě sezonu zvládnul.

Reagovat
Chazy

Holt od jeho příchodu dal dva prsteny Eli, jeden Flacco. Nemůžou tihleti Qb druhýho/třetího sledu vyhrát prsten všichni, no

Romo, Ryan, Stafford by si prsten taky zasloužili

Reagovat
kubys

Tak hlavně největší úlet je, že s týmem, který byl pravděpodobně nejlepší, ani nepostoupil do PO...Chargers 2010.

Reagovat
Eric_The_King

Reagovat
Dawon

Hodne odvazne nazvat ty dve Benovy prstenove PO jako skvele

Pri tom prvnim se opravdu hrozne moc snazil jim ten prsten prohrat, ale ackoliv podal nejhorsi vykon v dejinach SB, tak se mu to nepovedlo, protoze ho tym odtahl na zadech...a to druhe prstenove PO jako pri nejlepsim "meh"

Bych rek ze hlavni rozdil je v tom, ze byl Ben v lepsim tymu a mel lepsi HC

Reagovat
Chazy

Lions hired Dan Campbell as head coach.

Tak je to ofiko. Sem na něj zvědavý

Reagovat
pawiel_afc

Andrew Doak

@AndrewDoak_WWL

In her latest Instagram post, Drew Brees' wife Brittany said that Drew played with all these injuries this season:

- Torn rotator cuff

- Torn fascia in foot

- Plus, 11 broken ribs and a collapsed lung (which we already knew about)

Dufam, ze to uz ukonci, jeho telo to uz evidentne nedava.

Reagovat
Dawon

Jestli ve 42letech hral s temahle zranenima, tak to jde bohuzel ale i dost na Paytona...protoze ackoliv Winston by dost mozna ty inty nahazel taky, tak by zaroven alespon mel sanci hodit mic dal nez 15 metru a rozhodne by jim to mohlo dat lepsi sanci vyhrat.

Reagovat
pawiel_afc

Vyzera, ze hral. To rameno som videl tusim prvy raz obviazane v zapase s Bears, ale nie som si isty. Ide to jednoznacne aj na Paytona, na druhej strane nevieme, ci sam Brees nechcel hrat. Mohol to skusit s Winstonom/Hillom a nechat ho doliecit, ved za 2 roky bol s nimi 8-1.

Reagovat
Dawon

Tak je jasne ze Brees sam chtel hrat, ale to by snad na rozhodnuti trenera nemelo mit zadny vliv...on je zodpovedny za vysledek a za to at postavi nejlepsi moznou sestavu.

Hill byl na ten zapas bohuzel pro ne taky zraneny, takze tam to bylo bud Brees nebo WInston no

Reagovat
Dawon

Chazy ho svyma kecama zabil

Reagovat
Chazy

Eagles hired Colts OC Nick Sirianni as head coach.

To zas přišlo úplně z ničeho nic

Reagovat
kubys
Reagovat
Dawon

on podle me strasne vyhori hrozne divny clovek

Reagovat
kubys

Taky si myslím...a zvlášť pokud fakt pošlou Stafforda o dům dál, to bude úplně hrůza.

Reagovat
Trand

Jako taky mu nějak extra nevěřím, ale byl bych rád, kdyby se jim začalo dařit, fanoušci by si to zasloužili. A podle všeho ten jejich nový GM by mohl být schopný, tak snad se to povede. Ale jako Campbell mi teda není sympatickej vůbec.

Reagovat
Chazy

Bože můj, ten mi fakt nechyběl. Ale hráči ho milovali

Reagovat
Kowe

murica

Reagovat
kubys
Reagovat
Kowe

Reagovat
Kowe

Ovšem to je perfektní kanál

https://www.youtube.com/watch?v=Rc4hUBa-554

Reagovat
kubys

Čekal jsem norské mistrovství ve weird skocích do vody nebo co to bylo...ale tohle je taky super, jsem tam viděl už snad všechny breakdowny. hlavně dělá ale baseball.

Reagovat
kubys
Reagovat
Kowe

Reagovat
Dawon

Pritom se takova situace da resit naprosto snadno https://www.youtube.com/watch?v=C5jlDZs7e5M

Reagovat
mithro

Reagovat
kubys
Reagovat
Dawon

Taky varianta nicmene zahrat to na 4. downu je riskantni, pokud bude obrance inteligentni, tak to dropne

Reagovat
kubys

Reagovat
Trand

Takže bych to viděl tak 50 na 50, že to chytí

Reagovat
Chazy

20 na 80, protože obránci jsou nemehla a nechytí to ani když chcou

Reagovat
Trand
Reagovat
Dawon

Reagovat
Busby babes

Reagovat
niflheim

Reagovat
Dawon

Mahomes cleared

Brown out

Texans vzali na HC pohovor McCowna ktery tam jeste stale ma aktivni hracsky kontrakt do konce pristi sezony

Reagovat
mithro

tak to snad ani nikto necakal, ze by ho nechali mimo tento vikend.

Reagovat
Chazy

Od McCowna ale taky čekám, že jednou bude naprosto boží HC

Reagovat
Dawon

urcite muze byt, ale precejen myslim, ze by tam mel byt nejaky meziclanek v te kariere

Reagovat
Chazy

The Jets are Deshaun Watson's preferred trade partner.

Dvojka prý jsou Dolphins. Jinak teda motivem má být to, že Jets mají Saleha a Saleh byl jeho priorita.

Pro Texans je to asi nejlepší varianta, měli by vysokej pick na novýho QB

Reagovat
Dawon

Nas s Pats cekaji dost krusne roky

Reagovat
formic81

prej ty Jets jsou hoaxik

Reagovat
Trand

Tom Pelissero

@TomPelissero

Sources: The #Lions and Matthew Stafford have mutually agreed to part ways this offseason and the team will begin exploring trade options in the coming weeks for their star QB.

Wow, tak snad dostane šanci u nějakýho contendera. Přeju mu, aby se mu dařilo.

Reagovat
I am Mancunian

Pre Colts ideálny a obrovský upgrade oproti tomu čo mali

Reagovat
Dawon

tam by to asi davalo hodne smysl no otazka jakou kompenzaci maji Lions v hledacku, jestli by jim treba stacilo jen to 1. kolo do COlts

Reagovat
niflheim

Pats

Reagovat
Dawon

Na jednu stranu je Stafford hodne fajn QB, na druhou stranu ten tym je tek tak strasne v pici, ze moc nevim, jestli by melo smysl se pokouset o nejaky win-now trade, kdyz stejne jen velmi tezko budeme v nasledujicich letech contenderi i s dobrym QB

Na druhou stranu by se taky dalo rict, ze Bill draftovat neumi a tak mozna lepsi poslat nejake picky za jistotu nez je vystrilet za busty na draftu

Reagovat
pawiel_afc

Mohol by k Saints Viem, ze s cappom a pickami su na tom biedne ale za pokus by to mozno stalo

Reagovat
Chazy

Jak ten pokus ale má vypadat, když nemají jak ho získat a pak jak si ho nechat?

Reagovat
pawiel_afc

No to je otazka

Reagovat
Chazy

Která nemá řešení. Prostě oni musí trefit QB tím špatným first round pickem a nebo se musí Hill zmátořit a něco ukázat. Pokus probudit Winstona je určitě taky reálnej.

Ale obecně je ta franchise na dva roky mrtvá

Reagovat
pawiel_afc

Ale ano realne to asi postavia na Hillovi/Winstonovi nic ine im neostane.

Reagovat
Kowe

I kdyby to vyšlo a oni to chtěli (ne), tak chudák Stafford teda.

Reagovat
kubys

Jsem regulérně nervózní

Reagovat
formic81

mno poslal jsem nejaky ten halirek na Tomíka, tak snad to nezkurvi.. dneska to tady pozenu

Reagovat
mithro

na interception?

Reagovat
Chazy

Absence Winfielda je průser pro Bucs. Jakejkoliv zásah do secondary bolí proti slušnýmu QB, ale ztráta toho víceméně nejlepšího, tje fakt nešikovné

Reagovat
mithro

Reagovat
I am Mancunian

TB12 dneska musi

Reagovat
niflheim

Ten pass catching back tam hrozně moc chybí.

Reagovat
mithro

ten fournette ma slabe ruky

Reagovat
Dawon

meli tradnout pro Whita behem roku

Reagovat
Kowe

je FA teď, to bude tag nebo Bucs

Reagovat
niflheim

Bill ho tagne už jen z principu

Reagovat
niflheim

Ale jinak Burkhead bude taky FA

Reagovat
Chazy

Kolik by měl? 12? Nad tím se snad ani nedá uvažovat

Reagovat
Chazy

Jeho hodnota je tak 5 mega

Reagovat
niflheim

$10,835,000 franchise, $8,719,000 transition

Reagovat
Chazy

Tak to by bylo fakt příšerný rozhodnutí

Reagovat
Kowe

To sice souhlasim, ale dokážu si představit, že se to fakt stane

Reagovat
formic81

jako ted se Tom uplne posral

fucking elite shit

Reagovat
Jerichoo

Fournette už niekedy chytil pass?

Reagovat
Kowe

však Arians řekl, že je to jejich nickel letos

Reagovat
Dawon

Ja se trochu divim, ze v tehle roli nehraje vic McCoy...ten precejen nema ruce z betonu, jakkoliv fyzicky uz to asi neni diskoteka

Reagovat
Kowe

Když on už by k tomu passu ani nedoběhl no ale on Fournette nějakeou zákaldní pass hru zvládá, loni 76rec/522y. Není to Howard

Reagovat
mithro

to ma prekvapili, krasne to vycistili

Reagovat
Dawon

Tak tohle by slo

Reagovat
aither

Co je

Reagovat
I am Mancunian

Poďme Tominko

Reagovat
niflheim

Boha, to měl být catch.

Reagovat
mithro

to mal chytit, krasny hod

Reagovat
Chazy

Chtělo by to nedropovat geniální pasy. Ale budiž mu odpuštěno za minulý týden a ten zázračný catch

Reagovat
aither

yeeeeeeeees

Reagovat
mithro

njn, presne toto som cakal

Reagovat
formic81

ten Valdes je obcas uplnej dick, kdy dropne easy catch, ale jako deep threat neni vubec zlej..

Reagovat
kubys

Tomu říkám deep threat, to je fakt neuvěřitelný

Reagovat
mithro

ale uz by to mohli prestat dropovat

Reagovat
mithro

hura

Reagovat
Trand

No to byl dost riskantní hod.

Reagovat
Trand

Alexander pls, hraješ contain

Reagovat
niflheim

Godwin

Reagovat
aither

Jak tvl, proč

Reagovat
niflheim

Brady zkoušel arm punt?

Reagovat
Busby babes

Reagovat
mithro

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Busby babes

ty pico to byl catch

Reagovat
mithro

omg,. to bol drive

Reagovat
Dawon

Uz sem sel fnukat, ze by Bradymu mohli mozna chytat mice...vse odpusteno

Reagovat
C0br

špatnej drive, rodgers moc rychle zpátky na hřišti

Reagovat
mithro

Reagovat
Busby babes

Reagovat
niflheim

Reagovat
Busby babes

co to kurva bylo?

Reagovat
mithro

ja zacinam byt zvedavy ako si to posklada Brady na buducu sezonu

Reagovat
niflheim

White a Burkhead do backfieldu, Amendola do slotu.

Reagovat
mithro

Reagovat
Dawon

asi prijdou o godwina, tak by se myslim meli zamerit v utoku hlavne na sehnani passoveho RB...Evans je topka, ti mladi za nim vypadaji slusne, TE budou mit taky pouzitelne, ale ten RB zoufale chybi

Reagovat
mithro

tak Brown este vraj zostane asi, ten bez Toma uz nevie ani do obchodu

Reagovat
Trand

Reagovat
Busby babes

Reagovat
niflheim

Jsem ani nevěděl, že se tohle může challengovat

Reagovat
Chazy

Je ještě někdo trochu nasraný na joshe s Billem za to, jak nevyužívali, kolik síly má brady pořád v ruce? Prostě od SB s hawks házel delší pasy jen ze zoufalství do double coverage na malé receivery, co neuměli bojovat o míč s obráncem, tak to vypadalo hrozně.

Arians s Lichtem ale říkali že si prostě analyzovali jeho hru a že ho vidí jako ideál do toho týmu. A on si jede vertikální ofenzivu jako král, do toho tam přinesl své koncepty a vypadá to úžasně. Prostě proč to nešlo u nás toto

Reagovat
Jerichoo

Možno práve preto môže teraz tak hádzať lebo mu tú ruku šetrili až moc no

Reagovat
Dawon

No otazka je, jestli sme na to nekdy meli WR? Nas nejlepsi, a prakticky jediny deep threat WR za poslednich cca 7 let byl snad Hogan, coz je pri nejlepsim prumerak

Reagovat
Kowe

Cooks?

Reagovat
Dawon

Good point, na nej sem uplne zapomnel Pritom jako velmi kvalitni WR, ale uplne se mi vymazal z pameti jak byl u nas jen rok

Reagovat
Chazy

Což ale podle mě byla "koncepce" vycházející z předpokladu, že se v tom Brady zhorší a nebude to moct hrát jinak. Tak prostě mu ani nedali šanci. A on pak ve 43 dělá tohle

Reagovat
Dawon

Asi to je jedno s druhym no...ale zas mi prijde ze Bucs vubec neumi tu patrioti dink and dunk ofenzivu no, coz je taky skoda

Reagovat
aither

Boha, tak snad teď obrana něco předvede.

Reagovat
mithro

ale ta obrana bucs, to je ako jekyll a hyde. nikdy nevies, co pride

Reagovat
Mihi

Zbytočne 3 hody na Adamsa, skúsil by som aspoň jeden beh ked im dovtedy tak super fungoval. Veľmi dôležitý stop pre Bucs

Reagovat
kubys

Reagovat
niflheim

False start nic?

Reagovat
I am Mancunian

LT jednoznacne

Reagovat
Dawon

taky sem cumel, naprosto nechapu jak tohle muzou nevidet

Reagovat
mithro

Reagovat
niflheim

1000. za TB12

Reagovat
I am Mancunian

Načo teraz brala Tamba timeout ?

Reagovat
I am Mancunian

Beriem spat

Reagovat
mithro

krasne mu to zobral z kosa

Reagovat
Trand

Co tam King dělal panebože?

Reagovat
mithro

toho tam uz vykupali druhy krat dnes.

Reagovat
Dawon

Tak asi cekal rychlou out routu k autu at se kope, tohle je holt dementni situace

Reagovat
Dawon

jakoze posral to samozrejme, ale propste chapu co delal a co cekal no, ja taky cekal ze miller udela 10yardovy out Ale tj zas chytry playcall no, ja myslim ze tohle fakt nikdo necekal za tehle situace

Reagovat
Trand

Já to chápu, ale jako CB se prostě v takový situaci nemůžeš nechat předběhnout a v situaci, kdy ti WR utíká, tak pokud nemáš pomoc safetyho, tak vůbec nemůžeš koukat na QB, musíš mít oči na WR a snažit se ho dohnat, to je fakt základ hry CB. Playcall samozřejmě super, já to taky nečekal, ale garantuju ti, že v huddlu před hrou si museli zdůrazňovat hlavně nepouštějte žádnou hlubokou hru a hrajte safe.

Reagovat
Dawon

Jako mas recht samozrejme, tohle je monstrozni hrubka...jen se snazim najit polehcujici okolnost furt je to min spatne nez Jets proti Raiders

Reagovat
Trand

Mně to přijde podobně špatné teda. A jako playcall Pettina se mi taky vůbec nelíbil v týhle situaci, měli hrát hlubokou zónu s tím, že FG je teda ještě v rámci možností ok, ale TD v žádným případě. Ale Pettine s tímhle playcallem asi taky vůbec nepočítal no.. Holt po bitvě je každý generál. Každopádně tady mi to přišlo jako porušení úplně základního pravidla, který se jako CB učíš jako úplně první a špatnýho playcallu.

Reagovat
Dawon

Jo to souhlasim, meli hrat hlubokou zonu, kde pokryli ednzonu a k tomu kratsi auty z boky...prostredkem jim mohli dovolit cokoliv, tam prakticky vubec nikdo nemusel byt

Reagovat
Trand

Reagovat
Trand

Chápu že se báli FG a tak chtěli hrát trochu agresivně, ale nechat tam jenom jednoho safetyho, kterej víceméně neměl šanci se tam dostat byla taky dobrá šílenost.

Reagovat
mithro

scoooooooter

Reagovat
niflheim

Reagovat
aither

Píči co tam kurva dělaj do hajzlu

Reagovat
Dawon

NAZDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR

Reagovat
I am Mancunian

Za ariansove gule

Reagovat
Busby babes

wooow

Reagovat
Mihi

Reagovat
kubys

Super defka

Reagovat
Chazy

K těm hatům na false start - intu Aarona předcházel brutálně jasnej holding od obrany, takže on se to vyrovnalo

Nicméně Arians je bůh, Brady je bůh.

Reagovat
Dawon

Jo, drzhel ho tam dost...velmi spatna sekvence od rozhodcich...ale proste ten false start je furt snazsi videt, to je snad nejsnazsi call pro rozhodci...vidi to uplne jasne, nikdo mu nikde neprekazi, ta hra jeste neni v pohybu

Reagovat
mithro

dolezite aby dokazali zahrat cely zapas, zatial to vzdy bolo tak 50/50.

Reagovat
Busby babes

fakt vtipny, to s tim, jak uz nema tak silnou ruku.

Reagovat
mithro

no ale mal tu seriu tento rok, kde nebol schopny trafit ani dvere od stodoly tento rok.

Reagovat
Chazy

Ale od toho bye má asi 20 TD 1 INT, no

Zas je potřeba brát vpotaz, že se tu ofenzívu a souhru s WR učil na koleni v preseason, prostě to trvalo.

Ale je možný, že už fakt nebude nikdy schopnej hrát takhle celej rok, no. Ale prostě lze předpkládat, že za rok bude jen lepší, když si budou s WR víc rozumět, přijde třeba pasovej RB, bude v tom systému déle

Reagovat
mithro

no oni tam cely ten playcalling mali vtedy hrozne zvlastny a toto bola taka ceresnicka. ak bude mat dalsi rok poriadnu pripravu tak to bude mozno zaujimavejsie ako tento rok.

Reagovat
Dawon

nekdy to clovek nechape...prvnich par zapasu (asi celkem pochopitelne) nic moc, pak se zdalo ze si to silene seda a byli valec a pak najednou cca 5-6 tydnu vypadal jak Peyton v posledni sezone...a pak zas z niceho nic buh Kdovi jestli tam nebylo nejake drobne zraneni, protoze to dramaticke zlepseni vlastne prislo az po bye weeku

Reagovat
Busby babes

to je fakt. ale stejne... a taky jak pise chazy, asi to nebylo tak jednoduchy se sehrat.

Reagovat
Maresma

Rozhodčí to slušně pouští dneska no

Reagovat
mithro

lol

Reagovat
Virtuos

Toto je zapas podla mojho gusta, normalne netusim komu fandit ale Brady s Bucs mi pridu lepsi...ARod si snad viac zacne vsimat Lazarda, Adams nevyzera byt ok ale takyto hrac pocas polcasu moze opat naskocit

Reagovat
niflheim

Wow a přitom to vypadalo dost nebezpečně jak uběhnul Whitovi.

Reagovat
Dawon

Ty vole tak tohle je ale pohadka

Reagovat
Busby babes

hmm, to jsme se tu minulej tyden bavili, ze Brady nemuze cekat, ze by mu Defka dala trikrat mic do ruky...

Reagovat
mithro

oni dokazu toto a potom pokojne nechaju bez problemov rodgersa prejst cele ihrisko.

Reagovat
Trand

No jako Packers měli za 17 zápasů jen 11 turnoverů. Takže to bylo fakt nečekaný.

Reagovat
Busby babes

ja vim, o to je to vtipnejsi. teda pro fanousky Packers asi uz min...

Reagovat
Trand

Nebo pro ty, co mají na Packers vsazeno

Reagovat
Busby babes

me mrzi, ze jsem se na ty Bucks vysral.

Reagovat
Dawon

ted to chce potvrdit TD ale, furt verim ze se ROdgers muze jeste rozjet

Reagovat
niflheim

Reagovat
kubys

Fuckin' hell

Reagovat
Trand

Packers pls Takovýhle chyby prostě v playoff bejt nemůžou.

Reagovat
mithro

tak toto az taka chyba nebola, zostrelil ho paradne

Reagovat
mithro

lol znovu

Reagovat
Dawon

Obrana Packers se ale teda solidne rozpada, to je zas neskutecna hrubka

Reagovat
niflheim

To bylo rychlý

Reagovat
Trand

Co teď dělal Amos? Vždyť Brate ani nenaznačoval blokování ne? Achjo, to je šílený

Reagovat
Busby babes

Skvely.

Reagovat
mithro

ten Brate je dobry, Gronk bloky, Brate passova hra

Reagovat
niflheim

dpc, whitehead se zrakvil

Reagovat
Dawon

jako mit out oba safety uz by mohl byt fakt znacny problem pro secondary holt musi Tomik jeste potahnout trochu

Reagovat
mithro

to bolo vidiet teraz na tom drive no. to moze byt dost problem

Reagovat
Trand

Btw zatím nepísknutej ani jeden faul Tam ti rozhodčí dneska ani nejsou ne?

Reagovat
kubys

To mi přijde taky hodně zvláštní.

Reagovat
kubys

Fajn a teď bez píčovin, pls.

Reagovat
Busby babes

tam fakt nema flagy

Reagovat
mithro

a sme doma

Reagovat
mithro

plus Bucs announce S Jordan Whitehead is OUT for the remainder of the game.

Reagovat
niflheim

Reagovat
mithro

a tak to aj vyzera, agresivita pres a uz si ich rodgers posuva ako potrebuje.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
niflheim

Reagovat
niflheim

špatný špatný špatný

Reagovat
I am Mancunian

Ale s tou obranou bucs to nevyzerá vôbec dobre

Reagovat
Trand

Tak teď to ale Davis zahrál úžasně ten druhý down

Reagovat
Dawon

Reagovat
Chazy

Packers jsou teď úžasní ale. Vypadá to, že Aaron nechockne, fakt respekt za takový dotažení

Reagovat
mithro

ak teraz nebudu bodovat, tak to bude znovu len jeden dobry polcas.

Reagovat
Dawon

Ten druhy down byl zahrany od Bucs famozne, tohle je neuveritelne tezke ubranit...naopak pak ten 3. down, nechat tam takhle Adamse 1v1, to tezko muze dopadnout jinak

Jako Brady musi zabrat no, protoze ta obrana je v rozkladu...ten int byl fakt neuveritelne tupy a to je zas holt stinna stranka takove ofenzivy

Reagovat
I am Mancunian

Tom ich teraz musí potiahnuť, každý drive Packers je prakticky istý TD

Reagovat
mithro

aaa dlho sme nemali dropik

Reagovat
niflheim

Jak tohle nechytnul...

Reagovat
niflheim

Reagovat
mithro

Reagovat
mithro

miesto aspon FG, dasli TD na ceste

Reagovat
I am Mancunian

Evans to krásne pojebal

Reagovat
Mihi

Teraz to posral Brady, Evans bol open a Brady ho prehodil

Reagovat
I am Mancunian

To je koniec, dobrú noc

Reagovat
Chazy

První pas dropnul Evans, ale tohle hodil špatně Brady. Prostě tak volnej WR a on mu to hodí takhle. Nebyl na něm žádnej tlak, postoupil si v kapse, mohl si srovnat nohy. Fakt tohle by měl i backup QB trefit na číslo

Reagovat
Trand

Reagovat
Dawon

No tak Brady tohle bohuzel totalne domrdava...tohle vubec nejde na Evanse, naprosto otresny hod zase

Reagovat
Busby babes

Reagovat
mithro

njn, najlepsi WR a dva rozhodujuce dropy

Reagovat
Chazy

Tohle není drop ani ve snu

Reagovat
mithro

drop nie ale taka hviezda to chytit mohla, bolo to vysoko ale mi nevrav, ze Evans toto nevie chytit, aj ked to nebolo idealne

Reagovat
Chazy

Šlo to, ale fakt tohle byla nejsnazší možná pozice pro QB a on to hodil jak amatér

Reagovat
mithro

chcel ho nechat zasvietit do sprav

Reagovat
Dawon

tohle fakt nebyl drop...to bylo prkticky nechytatelne jak zle to brady hodil

Reagovat
mithro

tak tomu Brady bude musiet vecer kupit nieco

Reagovat
Dawon

Brady ted muze libat koule obrane...ale proboha musi utok uz neco predvest ted

Reagovat
Chazy

Se mi líbí jak se z Bradyho nepřítele snad kámoš. JPP hraje úžasně, ale Brady se musí zmátořit. Zatím v tomhle poločase nic neudělal dobře

Reagovat
niflheim

Jako... dvakrát zahrál arm punt s celkem dobrým net average.

Reagovat
mithro

Reagovat
Jerichoo

3*

Reagovat
Maresma

No kdyby Evans dvakrát nedropnul takovej pas, tak už je po zápase

Reagovat
Maresma

Okej, dobrý to ale není

Reagovat
mithro

Reagovat
niflheim

Reagovat
Sali5

Wtf

Reagovat
mithro

to co bolo

Reagovat
kubys

Brady chce, abychom otočili a pak prohráli z FG?

Reagovat
Trand

Alexander je neskutečnej

Reagovat
Busby babes

loooooool

Reagovat
Dawon

Proc kurva na 3. downu hrajou skoro pokazde bombu downfield? v situaci kdy vedou? do pice uz fakt

Reagovat
mithro

a este na kratkom. to je presne ako to obdobie, ked nevedeli trafit nic

Reagovat
Dawon

Jj, ale to zas trochu trener musi videt a citit a upravit ten playcalling dpc...

Reagovat
Mihi

Nemyslim ze to bolo takto nadesignovane, Brady proste spanikaril ked videl bliziaceho sa obrancu a nemal cas na nic ine tak skusil hodit bombu downfield na Evansa.

Reagovat
niflheim

Poslední 3 drivy všechny skončily intem?

Reagovat
Mihi

Fournette co tam robil

Reagovat
Chazy

Teď ale ten INT je o hodně lepší, než kdyby se nechal sacknout. Ten obránce by šel fakt přímo na něj ve sprintu

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Dawon
Reagovat
mithro

uff tak co, bude 4.?

Reagovat
Busby babes

Reagovat
C0br

ale jak se defka najednou probrala

Reagovat
Chazy

Ale nějak nevidím šanci, že jeden z těch týmů porazí Chiefs

Reagovat
I am Mancunian

Nebude treba, Bills si dneska dajú dole

Reagovat
Trand

Chiefs nemají nějak extra dobrý pass rush a věřím, že když bude mít Rodgers dost času na házení, tak je může rozebrat podobně jako naši obranu.

Reagovat
kubys

Super sekvence, mohli bychom to zkusit ještě jednou.

Reagovat
I am Mancunian

Teraz aspoň FG

Reagovat
mithro

ale tampe odisiel aj run, kde nic, tu nic

Reagovat
mithro

GRONK

Reagovat
Mihi

Gronk aky sprint

Reagovat
niflheim

Super screen

Reagovat
Dawon

Ty behy na prvnim downu pro 2 yardy pokazde jsou famozni...nejlepsi element ariansovy ofenzivy, fakt lahudka

Reagovat
Trand

Reagovat
mithro

Reagovat
niflheim

Reagovat
Busby babes

Reagovat
niflheim

Teď by se hodil

Reagovat
raduinho

Reagovat
mithro

Brady ale toto musi hadzat

Reagovat
niflheim

dafuq

Reagovat
Chazy

Tak teď nevím, jestli byl horší ten hod na Evanse a nebo tohle na Godwina

Reagovat
Busby babes

wtf

Reagovat
Mihi

Ak by Brady trafil Godwina tak ukroja dalsie dve minuty, obrovska chyba

Reagovat
Dawon

Toto je fakt jeden z nejhorsich polocasu v Bradyho zivote, ted zas minul naprosto volneho Godwina pro prvni down...fakt neco sileneho

3 body jsou tady zlate, ale kurva to je tolik hrubek, tohle jestli prohrajou, tak to jde ciste na BRadyho a na nikoho jineho

Reagovat
Busby babes

aspon ze FG.

Reagovat
Chazy

Jak sem tu stříkal z Bradyho prvního poločasu a říkal si, jak to bude definovat jeho geniální přechod do téhle ofenzívy, tak tohle je na druhý straně jeden z nejhorších poločasů, co jsem od něj kdy viděl. V PO asi určitě nejhorší, ani v SB proti Rams nehrál takhle špatně

Reagovat
mithro

ale zase to celkom dobre vystihuje celu tu jeho sezonu. genialne momenty vs WTF

Reagovat
niflheim

Nebyl tam čas předtím na nule? Ale jako fest?

Reagovat
mithro

Reagovat
I am Mancunian

Samozrejme

Reagovat
kubys

Proč kurva jen hážeme

Reagovat
Trand

Proč něbežel dpč

Reagovat
Trand

A proč kopali?

Reagovat
kubys

Nechápu.

Reagovat
mithro

wat?

Reagovat
mithro

a preco tam rodgers nedobehol, to nechapem

Reagovat
Busby babes

ze jo? tam bylo mista.

Reagovat
mithro

tam by mozno aj brady dobehol

Reagovat
Trand

No byl tam ještě linebacker nebo kdo, takže by to možná nebyl TD, ale určitě by se dostal tak 2 nebo 3 yardy od endzóny a mohli hrát 4. down. Fakt velká chyba podle mě.

Reagovat
mithro

aspon tak no. a to uz by skusili, miesto FG

Reagovat
Mihi

Jednoznacne. V klucovych momentoch v endzone zabudli na run a vsetko hadzali na Adamsa.

Reagovat
Busby babes

jo? ja si prave rikal, jestli jsem tam neprehledl nekoho z Tampy, protoze mi prislo, ze muze bezet az do endzony...

Reagovat
Trand

https://pbs.twimg.com/media/EsiFYw6XYAMc1te?format=jpg&name=large

Jeden z těch dvou hráčů co stojí u WR Packers by ho asi zastavil, ale minimálně by měli o dost hratelnější čtvrtý down.

Reagovat
niflheim

To jsem překvapený.

Reagovat
Mihi

Fuha, no skusil by som radsej 4th down ako doverovat obrane ze urobi 3&out.

Reagovat
Chazy

Tenhle holding OL packers, WTF? Co je holding jestli ne tohle, ho tam škrtil pomalu

Reagovat
Dawon

Kurva ten holding tam ted, to je snad uz vtip ne? Ten lajnar drzel obrance totalne v kravate, fakt vysmech dneska

nicmene hodne zajimave rozhodnuti to kopnout...ale s tim jak hraje brady to asi dava smysl

Reagovat
Trand

I v secondary to tam hodně pouštěj, fakt nevím co tam dělaj.

Reagovat
Trand

Jinak těch 9 yardů je pro Bucs to nejlepší co se mohlo stát, pokud teda ten jeden ještě nějak dotlačí.

Reagovat
Trand

A tohle měla Tampa odmítnout teda podle mě

Reagovat
Dawon

Arians je spatny HC

Reagovat
niflheim

Reagovat
Mihi

Wow, velmi mudre od Packers

Reagovat
Chazy

LaFleur

Reagovat
niflheim

2 yardy

Reagovat
Maresma

To sou šachy

Reagovat
I am Mancunian

Prečo to neodmietli ???

Reagovat
mithro

ti sudi dnes si to nechali na koniec

Reagovat
Trand

A tohle písknou Jako faul to byl jasnej, o tom žádná, ale při tom, jak pískaj dneska to teda měli nechat

Reagovat
Trand

Nebo asi dobře že to teda pískli no, byl to jasnej faul.. Jinak zase u toho byl King

Reagovat
Dawon

Boze toto byl odporny dive naprosty humus

Reagovat
Dawon

ale jako ok, drzel ho fakt hodne, ale tohle byl hrozne smutbny skok

Reagovat
Mihi

suhlasim, ale zase keby neskoci tak to nehodi, tazko to potom odnaucit hracov

Reagovat
Dawon

Asi jo no, ale je to smutne

Reagovat
Trand

Ten dive byl super

Reagovat
mithro

bez toho by si to nevsimli prave asi, specialne dnes

Reagovat
Chazy

Hroznej call, hroznej hod, simulace, divná penalta

Skvělý zakončení zápasu

Reagovat
Chazy

Ok, byl to velikej faul. Ale ta simulace šílená

Reagovat
C0br

vždyť ho málem svlíknul

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Dawon

Jo, pak z toho dalsiho zaberu fakt jany faul, ale stejne ten flop...lol

Reagovat
mithro

ale to nebolo real time hned vidiet prave

Reagovat
Trand

Jako nevadí mi že to pískli, faul bez debat. Ale měli takhle pískat celej zápas, prostě Murphy-Bunting hrál na hraně každej snap a nehodili mu nic. Ale jako o rozhodčích to dneska nebylo, Packers si to prohráli sami, šancí měli víc než dost. Ani to rozhodnutí kopat se mi nelíbilo

Reagovat
C0br

tak tohle bylo tak očividné, že to snad nešlo nepísknout... kdyby ho jen podrazil, tak to nechaj

Reagovat
mithro

hrozne zvlastny zapas, zacalo to paradne ale ta posledna 4tina to bolo cele divne

Reagovat
Dawon

Super moment na to zacit byt kreativni s behanim ve chvili kdy je zapas rozhodnuty

Reagovat
mithro

BA masterclass, setri si to do tampy

Reagovat
Busby babes

Reagovat
niflheim

Reagovat
Chazy

Ať byl ten dnešní druhej poločas jakejkoliv, tak 10. SB v kariéře je hodně hustý

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
kubys

Když nedokážeme potrestat 2 inty za sebou a je to v obou případech 3 & out, tak se nedá nic dělat. Navíc ten mindfuck v obraně, prostě jsme si to prohráli sami.

Reagovat
mithro

tesim na sa aaron rodgers tuesday

Reagovat
Trand

Bradymu to přeju, ale myslím si, že Packers by byli lepším soupeřem, pokud se tam dostanou Chiefs. Arians mi přijde že ani neví jak se do SB dostal Každopádně Packers to prokaučovali, tam se fakt nejde zlobit na rozhodčí nebo někoho jinýho. Dvakrát měli míč ve čtvrtý čtvrtině a dvakrát s ním nic neudělali.

Reagovat
Trand

Každopádně Brady je legenda legend

Reagovat
Dawon

Ja si o Ariansovi dycky myslel, ze je super HC, ale jak letos Bucs sleduju pravidelne, tak se fakt nemuzu ubranit dojmu, ze je to totalni prumerak, co je akorat zajimavy charakterove...fakt obcas silene co ten tym dela za kokotiny

Reagovat
Chazy

Colts pod ním byli úžasní, z Arizony udělal velký tým s ne moc top hráči. Zachránil kariéru Palmera, bradyho taky zvedl. Cally divné, game management divný, ale schopnost sehnat dobře kouče, udělat dobrý gameplan, připravit se na soupeře, vychovat talenty, dostat z hráčů maximum, v tom je dobrý.

Proste je to top 16, top 12 hc. A je to první rok, každý qb hraje divné první rok u něj. A není to jen o zvykani si qb na něj, ale i o jeho přizpůsobení se novému qb. Já bych to neprehanel s kritikou

Reagovat
Dawon

Asi ze me mluvi emoce, ale hrozne me ten utok sere no Proti saints to bylo to same...1. down run k hovnu, 2. down bud dalsi run k hovnu nebo incomplete, 3. down 30 yardova bomba...mam pocit ze tahle sekvence her je tak 50 % drivu tampy letos dneska to aspon v te prvni pulce fungovalo, proti Saints to nevyslo snad za cely zapas ani jednou.

Je super, ze Brady furt umi hazet hluboko, ale neskodilo by zakomponovat tam vic west coast elementu

Reagovat
Trand

Mě právě rozčiluje i ten jeho charakter, mně fakt není sympatický, přijde mi že si hraje na drsňáka a frajera a pak brečí. Ale jako jak píše Chazy, jeho týmy hrajou dobře a coaching staff si sehnat umí, ten zbytek už je na pováženou no.

Reagovat
Chazy

Když se pominou ti fakt top top HC, tak prostě každý má svoje chyby.

Však i ten Reid má momenty, kdy naprosto zazmatkuje v time managementu, dělá šílený chyby. McVay taky dělá divný věci, Carroll je celej postiženej, Belichick v SB nehraje svýho nejlepšího cornera

Reagovat
Trand

Jasně, McVay je zase špatný na challenge, až moc často si vybírá zbytečně timeouty a je přehnaně konzervativní, to mě na něm rozčiluje nejvíc, asi jeden z nejkonzervativnějších HC v lize. Každej má něco, souhlasím. Ale třeba dneska to neodmítnutí offsidu bylo podle mě dost špatnej krok, nedokážu si představit, že by to nějakej jinej HC udělal.

Reagovat
Busby babes

ale zabavnej zapas.

Reagovat
aither

Bravo , teď ještě Chiefs a SB nezapnu

Reagovat
niflheim

Tak pojďme, Bills, by bylo asi nejkrásnější kdyby se zbavili Toma v divizi a pak jim zlomí srdce v SB

Reagovat
Kowe

Reagovat
Dawon

Reagovat
mithro

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Dawon

Jako...zapas dvou polocasu

V prvnim Brady uzasny, v druhem uplne zoufaly a fakt me nenapada horsi vykon od nej.

Obrovsky respekt obrane za vykon (hlavne) v druhem polocas bez obou starting safety, jakmile Packers zacli vypadat nezastavitelne a naopak Brady zacal hrat jako opily, tak uz sem fakt moc nedoufal

A teda rozhodnuti od LaFlaeura kopat...trochu to chapu, Bucs nesloi vubec behat a Brady hral hrozne...ale furt je to Brady no, asi bych byl v takove situaci agresivni

Tenhle zapas mel skonci proste blowoutem, fakt jen Brady z toho udelal drama a na tohle clovek neni moc zvykly, ale dobre to dopadlo

10. SB ucast v zivote, Bucs prvni tym v SB na domacim stadionu...byla by to hezka pohadka ve 43 letech, jakkoliv ho v tom PO zatim obrana tahne

Reagovat
mithro

chcel by som vidiet tu debatu v satni o tom kope teraz

Reagovat
Dawon

dokazu si predstavit ze hlavne Rodgers a Adams s tim nebudou uplne v cajku no

Reagovat
Kowe

Ale celý letošní PO se ukazuje chyba v konzervativních callech. Steelers naprosto ztratili momentum proti Browns díky puntu. Browns proti Chiefs taky blbě puntovali. Teďkom ten FG. A to se mi zdá, že jsme ještě na jeden takovej call zapomenul.

Reagovat
Dawon

jeste Titans proti Ravens tam meli nejaky 4 a 1 okolo pulky pri tesnem skore...prakticky nikomu tenhle pristup jeste letos nevysel, naopak Mrozovi s jeho mastodontima koulema to vyneslo AFC Champ

Reagovat
raduinho

Reagovat
mithro

Nothing is more insane than this: Tom Brady has played 19 full seasons as a QB. He’s going to his 10th Super Bowl. Over 50% of his seasons have ended with him playing for The Lombardi trophy

Reagovat
Dawon

jakkoliv bych ho dneska zastrelil, tak je neuveritelny

Reagovat
Kowe

goat všech goatů

Reagovat
Dawon

jeste by to chtelo letos ten jeden prsten jako tresnicku S tim jak hraje ta obrana jim rozhodne davam sanci i proti Chiefs, ale nesmit mit Brady kramy, to bude velmi dulezite

Reagovat
Chazy

Respekt Glazer, že u těchto nudných, kravaťáckých předání trofejí zkusil trochu nějakou vášnivější řeč

Reagovat
Busby babes

to bude prdel az Glazerove v jeden rok vyhrajou SB i Premier league.

Reagovat
Dawon

Reagovat
mithro

Reagovat
Chazy

Akorát tenhle sport mají rádi a o Bucs se starají, no, u MU stejně budou za zmrdy

Reagovat
Busby babes

jo no, jen ale dost fans United odpadne ten casty argument: kouknete na Tampu... (jakkoliv byl docela nesmyslnej celou dobu)

Reagovat
Busby babes

jinak Joel se prej dost angazuje i u nas. Ono jim asi nelze ani u nas uprit nejaka uprimna snaha, ale proste jim to nejde vetsinu casu.

Reagovat
mithro

United top of the league, chasing a treble and the Bucs in a home Super Bowl.

Imagine the dividends the Glazers will pay themselves this year

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Dawon

No zrovna z te NFL asi letos ty zisky budou dost limitovane

Reagovat
Busby babes

a jeste dneska vyhrat nad Poolem. Fakt dobrej den pro Glazery.

Reagovat
Dawon

Bych se docela vsadil, ze ani netusi, ze se dneska ten zapas hral

Reagovat
Chazy

Možná ani že ten pohár existuje

Reagovat
Busby babes

viz vejs. prej se poslednich par let dost angazuji, minimalne Joel. Coz je prave ten pruser.

Reagovat
mithro

Reagovat
mithro

ja sa tiez nestazujem

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Dawon

Reagovat
Virtuos

Sskra ja som zaspal 2. polcas...snad nezaspim v 2. zapase...

Reagovat
Trand

Reagovat
Dawon

v zasade o nic si neprisel, vyhra Tampy v suchym triku

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Virtuos

Este som videl Icko Bradyho a uz si napamatam nic akurat ako to Brady doklakal po zobudeni...ja to j.bem toto playoff som videl asi tretinu zapasov alebo dokonca iba polcas a zrazu bum iba sa zobudim nad ranom, ze aka mi je zima

Reagovat
niflheim

Reagovat
mithro

Brady to zobral do vlastnych ruk

Reagovat
niflheim

Brady více SB zápasů než JPP prstů

Reagovat
mithro

Reagovat
Dawon

Reagovat
Busby babes

Green Bay gains 2.5% win chance, 27.5% vs 25%, by kicking a field goal 4th and goal from 8. Been awhile since FG was correct, but Lafleur nails it.

A reakce:

It didn't work this time, but I'm sure it'll even out over the next 10 times the Packers are in the NFC Championship Game. Good call!

Reagovat
Dawon

Nekdy se holt k analyze musi pridat trosku vlastni rozum no

Reagovat
Busby babes

rozbehla se okolo toho docela debata. vysvetlujo tam, ze z pohledu GB byla vesi sance na vitezstvi FG, 3 a ven pro TB a nasledny TD. nez TD, 2 point conversion, zastaveni Tampy a vytezstvi v OT

Reagovat
Chazy

Vytezstvi

Reagovat
Busby babes

how?

Reagovat
Dawon

Kdyz Brady muze hodit 3 inty za polocas, tak clovek o pul 2 rano muze napsat vytezstvi

Reagovat
Busby babes

asi jo no.

Reagovat
Dawon

Jo tak jasne, ja to z pohledu cisel chapu...jen zas protiargument je takovy, ze kdybys ten 4. down hral, tak to mas plne ve svych rukou + furt muzes mic dostat zpatky, kdyby to nevyslo...takhle uz ses spolehal na pomoc soupere, kterym je Brady, coz neni vetsinou uplne dobra cesta

Reagovat
Chazy

Dneska celkem i jo

Reagovat
Dawon

To je ale prave to...jo, hral hrozne blbe...ale to treba i proti Falcons v SB...az do cvhile kdy uz nehral blbe a otocil to Ja proste dycky rikam, ze pokud proti tobe stoji elitni QB, tak bud vzdycky agresivni za kazde situace a bez si aktivne pro tu vyhru

Reagovat
Trand

Radši bych věřil Rodgersovi, že udělá 8 yardů než nevěřil Bradymu, že udělá deset. Fakt nenávidím tohleto spoléhání se na obranu v takovýhle situaci, i když ta obrana hrála pak už dobře a Brady špatně. Prostě je to blbejch deset yardů a stejně by pak museli pravděpodobně přejít skoro celé hřiště (i když čas tam teda ještě měli, ten by asi problém nebyl), protože potřebovali TD.

Reagovat
mithro

If Buffalo finally does get back to the Super Bowl today, it will be going against Tom Brady, who has a lifetime 32-3 record vs the Bills. It is the most wins in NFL history by any one quarterback against any one team.

tak pod Josh

Reagovat
niflheim

Cohones!

Reagovat
niflheim

*j... jako sympatický playcalling zatím

Reagovat
mithro

a ako je tam aj pocut ludi, tak to ma hned iny naboj

Reagovat
Busby babes

LaFleur doesn't understand how the Bills did that

Reagovat
niflheim

wtf, joshi...

Reagovat
mithro

nieco podobne mal nedavno aj Mahomes, tiez bezal dozadu s loptou

Reagovat
Dawon

Tj proste vyhoda a nevyhoda takoveho QB v kostce behem asi 3 snapu Muze ti udelat 30yardovy beh, ale taky ti muze udelat 20yardovy sack, protoze si mysli, ze z kazde situace jeste neco vykouzli Brady by se tam pri takovem pass rushi slozil okamzite jak zelva...a nebo hodil punt

Reagovat
C0br

sneed's feed and seed

Reagovat
niflheim

Reagovat
mithro

trololo

Reagovat
mithro

The punt is the most important play of the game.”~ Football

Reagovat
aither

Pěkně

Reagovat
aither

Pěkně

Reagovat
formic81

to je zacatek

Reagovat
niflheim

Doink

Reagovat
Chazy

Já nevím, pro mě asi neexistuje atraktivnější pojetí žádnýho sportu než Reidova ofenziva. A není to jen mahomes, i s blbým Smithem to bylo skvělé, věřím že s Vickem to bylo úžasný.

Ten Mahomes tomu ale dává jiný rozměr, je to skvost

Reagovat
Dawon

Jakkoliv me to sere, tak se na to bohuzel krasne diva no Si proste rikam, co by Mroz zvladl s Bradym, Evansem, Godwinem, Gronkem...jasne, Brady ma oproti Mahomesovi znacne fyzicke limity, ale i tak verim, ze by dokazal taky skvele kouzlit

Reagovat
Chazy

Souhlas, no. Ale dobře že má jeho, by ten prsten jinak nedal ale je mu už 62, snad ještě 3-5 let dá

Reagovat
formic81

Reagovat
Mihi

Ten Singletaryho drop bol príšerný, to sa len tak nevidi

Reagovat
Dawon

Dneska ty dva zapasy docela festival retardovanych dropu

Reagovat
mithro

Taky drop

Reagovat
Trand

Kelce je taky strašně chytrej hráč se skvělým citem pro hru. To, jak si rozumí s Mahomesem je neskutečný.

Reagovat
Dawon

Tohle je hrozne smutne Jestli se Allen nevzpamatuje, tak je o polocasu hotovo

Reagovat
Trand

Reagovat
mithro

a FG im tento zápas nevyhrá

Reagovat
Chazy

Co se dá dělat, Bills, udělali obrovskej krok vpřed letos, ale na Chiefs nemají ani náhodou. Jsem na ně vážně zvědavej za rok, jak to udrží, ale moc to nečekám.

Já prostě doufám, že Lawrence bude to, co se od něj čeká a Meyer dokáže to, co už dokázal s Gators a Buckeyes. Vím, že je tu tak 50 % pravděpodobnost, že to absolutně nevyjde a bude Meyer katastrofa, ale zas tu vidím větší pravděpodobnost, že budou rival pro Chiefs, než to vidím u Ravens, Colts, Titans atd.

Ještě teda ten Watson u Dolphins by mi dal nějakou naději, že to bude reálnej rival pro Chiefs. Bills taky můžou být, jen já prostě furt nevěřím Allenovi

Reagovat
Chazy

Prostě tenhle tricetiyardovy sack byl zas tak hrozně low IQ moment od Allena. Já fakt nevím

Reagovat
formic81

ne on proste celkove nema hlavu, to je furt ten stejnej problem.

Nerikam, ze se nezlepsil. Nicmene to football IQ ma Mahomes o 5 levelu jinde. On vcera zbytecne dlouho hledal obcas big plays, bylo tam nekolik momentu kdyz prost mel hodit check-down a ziskat 3-4 yardy, navic WRs Bills umi delat YAC. Misto toho drzel mic a zbytecne a to pak pramenilo ve ztratu downu nebo ubytku yardu.. Plus teda Spagnulo si s nim dost hral

Reagovat
Chazy

Jenže Mahomes je jinde jak všichni. Já nemám rád Bills, k Allenovi jsem si zatím cestu nenašel, ale nepřeháněl bych to. Prostě ten rok má za sebou skvělej, PO sice dobrý nebylo, ale tak to má většina mladejch QB na začátku kariéry.

Prostě uvidíme, já ale potřebuju vidět víc jak jeden dobrej rok po pěti hrozných

Reagovat
formic81

jinak teda po tom vceresku jsem si nejak jistej, ze Packers pujdou do novy sezony s Lovem a vytradujou A-Roda

Reagovat
kubys

Reagovat
Chazy

A proč by se to mělo stát? Jestli Love někdy bude startovat, tak ve 3. a nebo 4. sezoně, spíš ve 4. s uplatněnou opcí na 5.

Vzali Lovea proto, kdyby Rodgers dál upadal a nebo měl problémy se zdravím, ale on zahrál jednu z nejlepších sezon svý kariéry, vyhrál MVP a dostal je deset yardů od šance na prodloužení v konferenci. Tahle sezona ukazuje, že si ho musí nechat co nejdéle, dokud hraje takto.

Ale samozřejmě vím o tom jeho včerejším výroku, nicméně sami od sebe ho netradou

Reagovat
formic81

proste si "vybreci" trade ala Watson.. ten vztah s LaFleurem neni ok a podle me bude chtit zkusit jeste neco jinyho.. jasne ze Packs by ho nemeli poustet, ale ego Aarona muze bejt velmi neprijemny a mohlo by vest k spatny atmosfere v kabine a potencialnimu otoceni muzstva proti LaFleurovi.. v tomhle mi prijde Aaron toxic dost, aby to udelal

jasne, ze to muze bejt mylna pedstava, ale nejak to tak cejtim

Reagovat
Chazy

Jenže zas kdo mu dá větší šanci na prsten? Furt má super obranu a skvělou chemii s Adamsem, výbornou OL.

Dle over the cap to vypadá, že by mohl jít k Patriots, Colts, Dolphins, Jets, WFT. Možná Broncos by to nějak vymysleli jako s Peytonem.

Jenže to jsou týmy, který buď nemají munici, nebo si to od jejich vedení neumím představit a nebo on by tam nechtěl.

Další věc je, že Packers by měli 30 mega dead money a zabili by si šanci na úspěch toho top týmu. To prostě nevidím

Reagovat
Chazy

Ale teda chtěl bych vidět, s kým by takovej arogantní egomaniak měl ok vztah

Reagovat
kubys

Kde jsi vzal přesvědčení, že vztah s LaFleurem není ok? Však ho chválil všude kudy chodil. Jako logicky byl rozčarovaný po tom včerejším callu to kopat.

Reagovat
Kowe

tak po první sezoně, se to tvrdilo dost. Letos se to otočilo, ale teď se to zase vrátilo. Neříkám, že to tak je nebo ne. Ale konstrukt to těžkej neni.

Reagovat
kubys

No tvrdilo, ale pak to všichni zúčastnění vyvraceli. Jako jasně, když se daří, tak je jednoduchý přejít všechny problémy, ale věřím tomu, že profesně tam žádný problém není (osobnostně klidně může být, kdo ví).

Reagovat
Chazy

Já osobně taky věřím tomu, že za toho Lovea ho z duše nenávidí

Reagovat
kubys

Já si úplně nejsem jistý, jestli to byl LaFleurův call.

Reagovat
Chazy

Operuju s tím reportem, že hej

Reagovat
Chazy

Ono vztah Bradyho s Belichickem se taky posral kvůli Jimmymu. Ono prostě není příjemný, když si někdo najde místo tebe mladšího a ještě vás má doma oba

Reagovat
kubys

To každopádně, však já jsem už po tom draftu psal, že se bojím, že se Aaron bude chovat jako ještě větší cock, ale kupodivu celkem překvapil. Ale věřím tomu, že někde uvnitř to má.

Reagovat
Virtuos

Myslim si zeby bola blbost od Packers robit nieco take A-Rod v klude 2-3 sezony moze odohrat a nemyslim si zeby stratil kvalitu

Reagovat
Kowe

ze strany Packers by to byla určitě blbost, on jen formic reaguje na ty Rodgersovi vyjádření, kdy fakt zní, že chce pryč. Ale nadruhou stranu má měsíce na vychladnutí a tak si myslim, že určitě zůstane.

Reagovat
Busby babes

Tom Brady has also just tied Aaron Rodgers and Drew Brees with 1 NFC championship.

taky dobra statistika.

Reagovat
niflheim

Reagovat
Trand

https://ibb.co/SrM68q0

K tomuhle jsem včera našel tenhle obrázek, kterej ukazuje, jak měli Saints kvalitní obranu pod Breesem. To je prostě hrozný jak to tam fungovalo, stačilo mít třeba jen průměrnou obranu některý ty roky a mohli být fakt contendeři.

Reagovat
Chazy

No, já nechci být zlý, protože Brees zrovna slavně ukončil kariéru. Ale tohle přesně ukazuje, proč to vždycky bylo Brady, Peyton, Rodgers a pak někde za nima Brees. Elitní QB tohle prostě musí zvládnout a dát tomu týmu tolik kvality, aby je dostal aspoň do PO.

Já neříkám dát SB, ale dostat je aspoň do PO. Ty 7-9 sezony jsou prostě fail, ať je obrana jaká chce. Ta obrana je taková i proto, že on bere nekřesťanský prachy a nedá se do ní investovat, no a očekáváš od elitního QB, že to zvládne.

Brady dostal do SB proti Giants nejhorší obranu v historii NFL z hlediska inkasovanejch yardů (31.), do SB proti Eagles dostal nejhorší obranu z hlediska takových těch analytickýh statistik (EPA Rank: 30th, DVOA Rank: 31st) a hrál PO každý rok, i když třeba Belichick úplně vyhořel.

Aaron taky dostal do PO naprosto absurdní obrany, Peyton taky dostával do PO šílený obrany.

Neříkám fakt vyhrát SB, Brady nakonec oba ty SB s katastrofální obranou prohrál... ale dát tomu týmu aspoń šanci a Brees toho nebyl schopnej. Naopak začal dělat ty svoje příšerný hrdinský rozhodnutí, kterýma ještě prohrával nerozhodnutý zápasy

Reagovat
Chazy

A prostě on měl v OL Striefa, Armsteada a Jahriho, což byla fakt nejlepší OL v NFL. Jeho WR byli Graham, Colston a pak i Cooks, měl Ingrama.

Já nevím, dostal úplně brutální ofenzívu, fakt to nemělo končit na 7-9. U toho Bradyho ještě je potřeba říct, že když měl ty nejhorší obrany, tak ani neměl nijak dobrý útoky, prostě to tahal sám. A Breese nestačilo obklopit super ofenzívou, ještě potřeboval dobrou defenzívu, bounty scandal a pak dokázal něco vyhrát

Reagovat
Trand

Tak jako Brees není Brady, to je jasný. Ale Brees je prostě jeden z nejlepších QB svojí doby a to složení kádru respektive obrany mi přijde jako mrhání jeho talentem. Však tam jsou 4 roky, kdy byli nejhorší nebo druhá nejhorší obrana v lize, to je strašný.

Reagovat
mithro

Brady and Gronk finally end their 24 month SB appearance drought

Reagovat
Busby babes

Tohle me taky pobavilo:

The best thing about your NFL team being ‘Whoever’s against Tom Brady’ is they make the Super Bowl pretty much every year

Reagovat
Dawon

Hrozne smutny vykon od Bills...Allen bohuzel v PO nepredvedl ani jeden dobry vykon a k tem top vykonum ze zč se ani nepriblizil...a proti takhle kvalitnimu souperi to holt stacit nemuze. McDermott by taky mel vedet, ze s FG Chiefs neporazi, bylo hrozne naivni si myslet, ze obrana najednou bude zazracne schopna Mahomese zastavovat konsistentne.

Jako Chiefs samozrejme zaslouzene, jsou holt dlouhodobe nejlepsi tym v NFL a rekl bych ze to neni ani moc close. Ten utok je tak strasne napraskany kvalitou a k tomu je Reid opravdu ofenzivni genisu, s tim se tezko neco dela. A kdyz jim k tomu navic obrana hraje dobre, tak si tezko predstavit, ze je nekdo zastavi. Proti Bucs urcite budou favoriti a Brady si rozhodne nebude moct dovolit hrat jako retard, jinak to skonci podobne jako tento zapas s Bills.

Reagovat
Chazy

Ten konzervativní management mě taky sral. Prostě jak tekli ve druhým poločase o víc jak skórování, tak ty čtvrtý downy prostě měli hrát, když to nebylo 4 a 8 nebo víc

Reagovat
Dawon

meli to hrat uz na konci toho polocasu proste...prohravali o 12 a Chiefs sli na mic po pulce...uz tohle byla situace, kdy FG nemohly stacit.

Reagovat
formic81

ja se muzu vzdycky trosku posrat z Hilla..

je to absolutni kokot a vubec mu neverim, ze se vydal na cestu bejt lepsim clovekem, nicmene je v lize efektivnejsi WR nez on?

v ty 3qtr co tam predvedl, slant kterej mel potencial na 10-15 yardu max a on z toho udela 70 yardovou akci, kdy na ty strane mel 3 obrance, kteryho meli proste sestrelit.. jeste to bylo za stavu 24:12, takze naprosto gamebreaking situace..

Reagovat
Chazy

Je to klidně nejlepší WR v NFL, no, je prostě podceňovaný kvůli výšce a že nedělá takový ty contested catche jako Hopkins. Jeho impact na hru a schopnost ten tým posouvat po hřišti, a to neuvěřitelným způsobem variací... připomíná mi mladýho Demaryiuse Thomase, jen je ještě lepší

Reagovat
Dawon

Je to hrozny picus a fakt ho nesnasim, ale kdyz ma den, tak je nebranitelny no...a kdyz k tomu prictes Kelceho, ktery je to same a Mahomese, ktery k nim ten mic skoro pokazde dokaze dostat...ten utok je fakt jako neferove dobry A k tomu tam pak mas posraneho Hardmana jako role playera, ktery je beztak po Hillovi druhy nejrychlejsi hrac v NFL, fakt nezavidim tem DC, co tohle musi resit

Budu na Bucs zvedavy, v tom prvnim letosnim vzajemnem zapase mel proti nim Hill snad 200 yardu za prvni ctvrtinu nebo nejakou podobnou magorinu, tak snad se z toho nejak pouci...par obran uz ty Chiefs letos zpomalit dokazalo, ale otazka je do jake miry ted v PO Chiefs zaradili o stupen vetsi intenzitu

Kazdopadne tohle bude hodne o Bradym no, jestli Bucs maji mit sanci, tak musi zahrat skvele 4 ctvrtiny bez chyb, tohle mu uz obrana nevyhraje. Sice sem to same rikal i o zapase s Packers ale fakt myslim ze Chiefs sou v tomhle aktualne jeste o 2 levely vys

Reagovat
Chazy

Já se omlouvám, že vždycky otravuju s tou OL, ale nedá mi to

I to je prostě otravný, že když to mají zdravé, tak na jedné straně je jako RT Schwartz, který má asi 6 all pro, na druhé Fisher, který sice je trochu bust ale furt nadprůměrnej LT s pár pro bowlama. Duvernay-Tardif a Osemele jsou prostě taky dobří

Ten tým je prostě úžasný a v FA skoro nic neztratí. Jen jim odejdou asi Watkins, Sorensen a Demarcus Robinson, pustí pár hráčů, aby se vešli do capu, ale všechno to pokryjí draftem a pár levnýma FA. Prostě na další rok mají vystaráno.

2022 už bude potíž, no, tam jim zároveń končí kontrakty Mathieua, Fishera a Schwartze, Duvernay-Tardif k tomu. Vůbec nevím, koho z těch tří bych letos podepsal, ale pochybuju, že zvládnou všechny

Reagovat
Dawon

Jojo, ta OL je bohuzel taky odporne dobra...je to fakt hnus no, jak se jim poslednoich asi 5 let darilo fakt skoro vsechno, na co sahli A bohuzel jak rikas, neni moc duvod si myslet, ze by to minimalne za rok bylo jine...a fakt nechci, aby dali three-peat a Mahomes mel v 26 letech pulku Bradyho uspechu za 20 let

Reagovat
Chazy

Ale tak samotnej Brady to taky dal takhle rychle a na 4. prsten čekal 10 let ono se jim to nakonec rozpadne a on se bude muset naučit tahat slabší týmy. Dostihne ho to, s čím bojvoali všichni elitní QB před ním

Reagovat
Dawon

Jasne, ale i tak...sere me Snad to Bucs daji no

Reagovat
Chazy

Každopádně já jsem zvědavý na Packers za rok.

http://www.tankathon.com/nfl

Je tady vidět, že měli nejsnazší SOS o parník. No a v roce 2021 je čeká AFC North a NFC West. A jako to se jim to vrátí, protože pojedou do Baltimoru, do Arizony, do SF. Jejich jediný štěstí je, že Bengals mají venku, ale Browns a Steelers doma.

Je to ale protiklad, opravdu těžký los pro ně

Reagovat
Chazy

https://fbschedules.com/nfl-2021/team/tampa-bay-buccaneers

Lol, Bradyho čeká ve 2021 AFC East a NFC east. Prostě ti Patriots ještě na Gillette Stadium, Jets na MetLife Stadium. Škoda, že nemá i Giants venku.

To bude hrozně hezká nostalgická sezona, zároveň to je i docela přijatelnej los. Rams a Bears jsou ty poslední dva týmy do schedule, co se umístily jako Bucs

Reagovat
Chazy

Dlouho to tu nezaznělo, tak pro ty, co to nesledují tak dlouho. Ten schedule se doteď skládal tak, že tým hraje:

2x se všema ze své divize (6 zápasů)

1x s jednou celou divizí ze své konference (4 zápasy)

1x s jednou celou divizí z druhé konference (4 zápasy)

1x s týmy, co se ve stejné konferenci umístily v divizích na stejném místě (2 zápasy)

To poslední je další nástroj, jak pomoct slabým týmům v týhle hypersocialistický lize

Nicméně jestli se od letoška implementuje 17 zápasů, tak se bude muset něco změnit. Doufám, že jen přidají random zápas z druhé konference s týmem, co se tam umístil v nějaké divizi stejně, protože ten systém je krásný a nelíbí se mi, že by se měnil.

Reagovat
Dawon

Vzpominka na AFC Champ 2018 - https://www.youtube.com/watch?v=nKLkj0FzoEo

Jestli to bude podobne epicky zapas jako tehdy, tak bych asi zkousl i prohru Fakt neuveritelne kolik silenych zvratu a clutch situaci (a taky stesti) tam bylo

Reagovat
niflheim

Ten offside si pamatuju doteď

Reagovat
Dawon

Celkove brutalni zapas, tam je namackanych silenych momentu jak za cele PO dohromady...fakt silene pomyslet, kolikrat mel Brady na ceste za svojim Goatstvim fakt i neskutecne stesti, ale holt to k tomu asi patri no, 10 SB ucasti bez trochy stesti clovek asi neda

Reagovat
Chazy

Ale zas ty třetí downy v OT byly od Bradyho naprosto neuvěřitelný, to by nedokázal nikdo jiný

Reagovat
Dawon

Reagovat
Kowe

Reagovat
mithro

to bol paradny zapas, je tam myslim aj cely, dat si cez volny vikend

Reagovat
Chazy

I v kontextu významu je to pro mě top 3 zápas, co jsem zažil, no. Lepší pro mě asi jen SB s Hawks a ten s Falcons, i když to byl objektivně špatnej zápas, ale ten závěr byl epickej.

Ale stejně nejlepší zápas ever byl ten Broncos Cowboys akorát nešlo o nic

Reagovat
formic81

tam byl nejlepsi ten scramble toho Manninga jak i komplet rezie mu to sezrala a kamera byla uplne jinde

Reagovat
Trand

Reagovat
Kowe

Za mě druhej nejlepší zápas hned po tom SB s Hawks.

Reagovat
Sali5

♥ a

No místo těch vašich SB výher mám v TOP3 ještě ten MNF zápas Chiefs - Rams.

Reagovat
Trand

Ten byl skvělej, bohužel tam o nic moc nešlo. Ale nejvíc jsem asi prožíval naší NFCCG se Saints, ale to jde těžko nazvat nejlepším zápasem kvůli tomu zářezu. Jinak Seahawks měli taky spoustu epických zápasů od doby, co tam je Russ.

Reagovat
Kowe

některý ty hry by kua mohli Bucs okopírovat ale

Reagovat
Chazy

To jsem si říkal u celýho videa, no ten útok by byl geniální, kdyby tam byly oba elementy a obrana musela řešit obojí

Ta geniální Reidova ofenzíva taky je připravená na to, že může porazit soupeře jakkoliv a mění se tempo krátkýma hrama. Prostě jedna věc je hrát vertikálně a připravovat si ostatníma hrama půdu pro velký hry a dlouhý routy, druhá věc je na tu změnu tempa naprosto rezignovat

Reagovat
Kowe

Přitom se o tom mluvilo celou dobu před sezonou. nechápu to no, Brady je na to idealní QB.

Reagovat
Chazy

Zas taky je možný, že na to prostě nebyl čas. Osobně nevím, jak moc vylepšuješ playbook během sezony, kolik her reálně přidáš, jak máš čas se je učit. Podle mě prostě máš sestavu třeba 150 her a pro každej zápas si vybereš 50, ale hádám, že nějaká velká revize a update toho game planu probíhá, když se mění OC v sezoně, když to naprosto nefunguje a nebo prostě obecně v offseason, když se prochází tapy, divizní soupeři, trendy z college atp.

Můj osobní tip je, že prostě v preseason byli rádi, že Brady nějak pochytil bez kempu to, co se po něm chce, v bye se snažili srovnat tu hrůzu, co se tam děla a pak už nebylo moc kdy to řešit. Tak teď mají dva týdny, je to jakoby bye, můžou tam něco dodělat

Ono když se nad tím člověk zamyslí, tak ty "Bradyho" hry nejsou nic snadnýho na exekuci, blokaři tam lítají jak šílení po celým hřišti, blokuje celej tým, jsou tam různý fejky a tak. Asi prostě spíš pracovali na tom, aby zdokonalili to, co už natrénovali

Reagovat
Dawon

Snad za ty dva tydny neco malo vylepsi...a teda hlavne snad se da dokupy alespon jeden safety a idealne i Brown...jestli maji mit sanci, tak by asi bylo vhodne byt alespon v jaks taks plne sile

Reagovat
Kowe

hlavně nějakej S, i bez Browna budu věřit, že Chiefs obranu dokáže Brady dát. Ale pokud dostanou vzadu 40 bodů, tak to bude k ničemu.

Reagovat
Dawon

no idealni by byli vsichni zdravi LT Chiefs si vcera utrhl achilovku, RT je taky zraneny, tam by mohl byt prostor pro pass rush bucs neco vymyslet

Reagovat
Kowe

To sice jo, ale prostě je to Mahomes, on tu OL ani moc nepotřebuje

Reagovat
Chazy

Tom Brady has an adjusted completion rate of 68.6 percent over his three 2021 postseason games.

That marks a 6.5-point drop from his regular season adjusted completion rate, which accounts for throw aways, drops, spiked balls, batted passes, and passes where the quarterback was hit while he threw the ball, per Pro Football Focus. Only Russell Wilson -- who only played one playoff game -- has a lower adjusted completion rate this postseason.

Tohle jsem psal už po minulém kole a jen se to zhoršilo. Opravdu to musí srovnat, jinak nemá šanci. Ale je možný, že mu prostě po pár zápasech dycky odejde ruka a potřebuje bye. Prostě takhle vypadal před bye v ZČ, po bye to zmizelo, teď tak zas začal vypadat, třeba to zas po bye zmizí. Ale taky je to možná věk a s tím způsobený výpadky.

Ale stejně bych se na místě Bucs zamyslel nad tím, jestli nezkusit získat nějakýho kvalitnějšího a dražšího backupa (návrat Winstona, Fitze, nebo třeba Dalton, Flacco) a vybrat třeba 13-14 zápasů pro Bradyho a ty snadný domácí nechat pro backupa s Bradym v záloze, že by zachraňoval.

Asi je to nesmysl, nikdo tak uvažovat nebude, Brady by se z toho posral a prostě se to nestane. Na druhou stranu nikdy nehrál v NFL žádný QB jeho věku a podle mě by dávalo smysl to udělat

Reagovat
Dawon

"Asi je to nesmysl, nikdo tak uvažovat nebude, Brady by se z toho posral a prostě se to nestane."

Myslim, ze tahle veta to bohuzel velmi presne shrnuje Navic tim tuplem kdyz se snazi oblbnout lidi svym TB12 kultem - ze by verejne priznal, ze nema na to odehrat naplno celou sezonu a podkopal tim tu znacku? To asi moc ne

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele