Premier League - souhrn 19. kola

16.01.2021, 15:39, aktualizováno 18.01.2021, 22:50
Komentáře a souhrny
Manchester United se na Anfield Road s Liverpoolem rozešel bez gólu a zůstává na čele tabulky před Manchesterem City, jenž porazil Crystal Palace. Leicester si poradil se Southamptonem. Tottenham veze body ze hřiště posledního Sheffieldu United, zatímco Chelsea ukončila čekání na výhru a v derby přetlačila Fulham. West Ham díky gólu Antonia ze začátku zápasu skolil Burnley a tři body v pondělní dohrávce oslavil také Arsenal...

Arsenal FC - Newcastle United 3:0

18.01.2021 21:00

Góly: 50. Pierre-Emerick Aubameyang, 60. Bukayo Saka, 77. Pierre-Emerick Aubameyang

Přestože manažer Newcastlu Steve Bruce avizoval velké změny taktické i personální, aby svůj tápající tým znovu nastartoval, na půdě Arsenalu se trápení Magpies jen prodloužilo. Ani osm změn v základní sestavě oproti minulému kolu s Sheffieldem United nepomohlo hostům k lepšímu výkonu, natožpak bodovému zisku, a z Emirates Stadium si tak odvážejí jasnou porážku 0:3. Hlavní zásluhu na triumfu Arsenalu má dvougólový Pierre-Emerick Aubameyang.

Ani s návratem Kierana Tierneyho či Thomase Parteye do základní sestavy se Arsenalu nepodařilo zlomit již tradiční střelecké trápení během prvních poločasů. "Kanonýři" však i tak měli utkání plně pod kontrolou a mohli se i ujmout vedení, když Sakův střílený centr tečoval brankář Darlow na zadní tyč vstříc volnému Aubameyangovi, jenž však z úhlu a v záklonu nedokázal usměrnit míč do zcela odkryté branky a trefil pouze brankovou konstrukci. Gabonský forvard byl takřka jediným hráčem na trávníku, který se dostával do zakončení, ovšem všechny jeho pokusy končily nezdarem, a když v závěru poločasu neuspěl z rohového kopu ani neobsazený David Luiz, šlo se do kabin za bezbrankového stavu.

To nástupy do hry po změně stran jsou ze strany Arsenalu zcela jiná písnička a i tentokráte tomu nebylo jinak. Svěřenci Mikela Artety působili rázem nebezpečnějším dojmem a během čtvrthodiny skórovali hned dvakrát. Lacazettovu ránu ještě výborně zneškodnil pozorný Darlow, ovšem v 50. minutě po rohovém kopu Newcastlu podnikl Arsenal rychlý protiútok, který nastartoval Thomas Partey pohotovou kolmicí na volného Aubameyanga, jenž vyzrál jak na stínujícího Kraftha, tak brankáře Darlowa a ranou pod břevno ukončil své střelecké trápení.

Inkasovaný gól hosty viditelně otřásl, zatímco z "Kanonýrů" naopak spadlo napětí a další šance brzy následovaly. Ve středu dění se ocitl Bukayo Saka, jehož první velkou příležitost na poslední chvíli stihla zablokovat defenziva Newcastlu, avšak chvíli nato již po dobré práci Emila Smithe Rowea anglický křídelník z hloubi pokutového území propálil vše, co mu stálo v cestě, a pojistil vedení domácích na 2:0.

Od té chvíle již o vítězi utkání nebylo větších pochyb a bylo jen otázkou, zda ještě domácí svůj náskok znovu navýší. Nakonec se tak skutečně stalo třináct minut před koncem, kdy Clarkův nepovedený odkop nastartoval přečíslení domácích na pravé straně, které po Cédricově pobídce přetavil druhým zásahem večera kapitán Aubameyang. Arsenal si tak připsal čtvrté vítězství z posledních pěti kol a přinejmenším dočasně se posunul na desáté místo, zatímco Newcastle zůstává patnáctý.

Více informací k zápasu

Manchester City - Crystal Palace 4:0

17.01.2021 20:15

Góly: 26. John Stones, 56. Ilkay Gündogan, 68. John Stones, 88. Raheem Sterling

Manchester City potvrdil vzrůstající formu a na domácí půdě hravě přehrál Crystal Palace poměrem 4:0. Citizens na svém vítězství začali pracovat již v první půli, kdy se po centru De Bruyneho prosadil John Stones, po změně stran vnesl klid do domácích řad skórující Gündogan, který definitivně zlomil odpor hostujícího mužstva. Do konce utkání ještě přidal druhou přesnou trefu v zápase stoper Stones a definitivní podobu výsledku dal těsně před koncem ranou z přímého volného kopu křídelník Sterling.

První vážnější akci měl na svědomí záložník Gündogan, který se ve středu pole hezky uvolnil a z dobrých pětadvaceti metrů napřáhl ke střele, jeho utěšenou pumelici ale obětavým zákrokem zblokoval stoper Cahill. Po dvacet minutách pak přišla nejvážnější akce hostujícího mužstva v celém zápase - záložník Eze přebral na polovině hřiště míč, uběhl s ním dobrých pět metrů a na branku Edersona vyslal propagační pokus, který navíc letěl o dobré tři metry nad domácí svatyni. Tento moment by měl dostatečně posloužit k ilustraci toho, jak bezkrevný výkon směrem vpřed svěřenci Roye Hodgsona vlastně podali.

Po 26. minutách pak přišla první gólová radost na straně Manchesteru City - to totiž naprosto lahůdkovým centrem našel záložník De Bruyne nabíhajícího Stonese, který se na malém vápně protlačil k hlavičce a brankáři Guaitovi nedal sebemenší šanci. Před poločasovou pauzou mohl vedení domácích navýšit útočník Jesus, ten ale v těžké pozici mířil pouze do rukavic připraveného Guaity.

Krátce po změně stran ovšem svěřenci Pepa Guardioly mohli oslavovat druhý vstřelený gól. Rohový kop Bernarda Silvy sice obrana hostí odvrátila, jenže na hranici pokutového území prohrál klíčový souboj Townsend, míče se zmocnil Gündogan, který parádní střelou do vzdálenější šibenice rozvlnil síť podruhé.

Citizens byli při chuti a chtěli svůj náskok dále navyšovat, což se jim o deset minut později také povedlo. To si na rohový kop naskočil stoper Diaz, jeho zakončení ještě brankář Guaita pohotově vyrazil, jenže k odraženému míči se dostal nejrychleji Stones a prudkou ranou si připsal svůj druhý přesný zásah v zápase.

Definitivní podobu výsledku pak dal v posledních minutách utkání záložník Sterling, který se postavil k exekuci volného přímého kopu na hranici pokutového území a prudkou ranou na stranu brankáře zaskočil Guaitu. Manchester City tak pokračuje v dotahování se na čelo tabulky, naopak Crystal Palace pokračuje v mizérii posledních zápasů.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Manchester United 0:0

17.01.2021 17:30

Góly: -

Ani jednu branku neviděli diváci ve šlágru devatenáctého kola Premier League mezi Liverpoolem a Manchesterem United. Po remíze na Anfieldu Red Devils nadále drží první místo.

Reds nastoupili na stoperu s dvojicí původně středopolařů. Před Alissonem se totiž představili Henderson s Fabinhem, na krajích kolem nich operovali Alexander-Arnold s Robertsonem. Ve středové trojici se představili Shaqiri, Thiago a Wijnaldum, útočné trio nastoupilo v tradičním složení Salah, Firmino a Mané.

Ole Gunnar Solskjaer poslal do utkání Davida de Geu v bráně, před ním naskočili Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire a Shaw. Uprostřed hřiště dostali důvěru McTominay, Fred a Bruno Fernandes, na krajích vyběhli Pogba s Martialem a post hrotového útočníka byl svěřen Rashfordovi.

První větší příležitost přišla po čtvrthodině. Kombinaci po ose Shaqiri, Mané, Firmino zakončoval poslední jmenovaný namísto toho, aby přihrál Robertsonovi, a tato střela také skončila vysoko. Na opačném konci hřiště byl nejblíže gólu v první půli Fernandes. Jeho přímý kop se kroutil opravdu zajímavě, nakonec ale skončil kousek od tyče.

Jinak měli v prvním poločase více ze hry domácí, v tom druhém už to byla ale odlišný obrázek. Patnáct minut před koncem základní hrací doby se po kombinaci Rashforda se Shawem dostal k zakončení z malého vápna Fernandes, jenže v obrovské příležitosti si vylámal zuby na Alissonovi.

Další tutovku měl na kopačkách jen o pár minut později Pogba. Ten využil souhry s Wan-Bissakou a z desetimetrové vzdálenosti jen vyprášil rukavice Alissona. Hosté přesto mohou být s výsledkem utkání relativně spokojeni, neboť v tabulce nadále drží první pozici. Liverpool je v nabité konkurenci o tři body pozadu.

Horší to je z pohledu Red Devils s bilancí vzájemných zápasů. Naposledy zvítězili v březnu roku 2018, od té doby se jim to pětkrát v řadě nepoštěstilo, během této série navíc vstřelili pouhopouhé dvě branky.

Více informací k zápasu

Sheffield United - Tottenham Hotspur 1:3

17.01.2021 15:00

Góly: 59. David McGoldrick - 5. Serge Aurier, 40. Harry Kane, 62. Tanguy Ndombélé

Druhou výhru v řadě nedokázali přidat hráči Sheffieldu United. Ti nestačili na soupeře z opačného konce tabulky, Tottenhamu podlehli 1:3. Za domácí snižoval skóre McGoldrick, skóre pro Spurs měnili Aurier, Kane a Ndombélé.

"Kohouti" vstoupili do zápasu aktivně. Už ve čtvrté minutě si Bergwijn narazil míč o Kanea a následně skvělou ranou prověřil Ramsdalea. Z následného rohového kopu už hosté udeřili. Sonův centr přistál na hlavě Sergeho Auriera, od níž se balón odrazil za záda stojícího gólmana.

Bleskově mohl druhou trefu přidat Son, který se rozběhl z hranice ofsajdu a upaloval sám směrem na bránu. Ramsdalea sice přehodit dokázal, tento lob však letěl mimo prostor tří tyčí. Další zářné momenty Mourinhovy družiny přišly v závěru prvního poločasu.

Nejprve se po obrovském závaru po Ampaduově ne úplně ideálním odkopu povedlo Ramsdaleovi vyboxovat kulatý nesmysl. Jen o pár desítek sekund později předal Højbjerg míč Harrymu Kaneovi, který přízemní ranou zpoza vápna poslal míč přesně k tyči a dal tak svému týmu klid do šatny.

Po necelé hodině hry se Blades dočkali kontaktní trefy. Z levé strany odcentroval Fleck, na tento pas si mezi penaltou a malým vápnem naskočil David McGoldrick, jehož hlavička rozvlnila síť.

Jenže těsný rozdíl mezi týmy nevydržel dlouho. A byla to po opravdu mimořádně zdařilé trefě. Bergwijn dloubáčkem za obranu našel Tanguye Ndombélého, který v sevření dvou protihráčů, v pádu a z ostrého úhlu zkusil lobovat směrem na bránu. Tento pokus Ramsdalea očividně zaskočil a skončil za jeho zády.

A jelikož v nastaveném čase Kane nevyužil Sonovy pobídky a vypálil příliš vysoko, byl výsledek 1:3 tím konečným. Blades jsou v tabulce nadále beznadějně poslední, a to s jedenáctibodovou ztrátou na záchranu. Spurs se nadále drží na pohárových pozicích, po nedělním programu konkrétněji na páté příčce.

Více informací k zápasu

Leicester City - Southampton FC 2:0

16.01.2021 21:00

Góly: 37. James Maddison, 90+5. Harvey Barnes

Souboj přímo o pozice v tabulce byl k vidění v sobotu večer v Leicesteru. Domácí tým se vyšvihnul na druhé místo poté, co zdolal Southampton 2:0. Skóre otevřel v první půli Maddison, v nastavení výhru pečetil Barnes.

První větší šance přišla po dvaceti minutách, kdy McCarthy musel zasahovat proti Barnesově prudké střele. Do vedení se Lišky dostaly v osmatřicáté minutě. Tielemans prostrčil balón na Jamese Maddisona, jehož dělovka z úhlu na bližší tyč skončila v síti. Bleskově mohl srovnat Bertrand, proti němuž se však vyšvihl Schmeichel.

Nedlouho po návratu ze šaten přišla další příležitost pro Saints, tentokráte se Schmeichel zaskvěl proti Adamsovi po Armstrongově pasu. Sám Armstrong se mohl stát hrdinou dvacet minut před koncem. Z pětadvaceti metrů napřáhl tak, že jeho rána skončila na břevně brány Leicesteru.

Krátce nato se Barnesovi povedlo překonat McCarthyho, jenže za hostujícího gólmana zaskočil na brankové čáře pohotový Bednarek. Pojistit vítězství mohl vzápětí i Vardy, který si obhodil obránce, avšak zakončil jen do gólmana.

Nakonec přidal druhou trefu v páté minutě nastavení Harvey Barnes. Ten dostal od Tielemanse pobídku a z levé strany hřiště utíkal sám na McCarthyho. Tváří v tvář uspěl, když zakončil podél něj. Leicester je tak aktuálně druhý bod za vedoucími Rudými ďábly, Southampton spadnul na osmou příčku.

Více informací k zápasu

Fulham FC - Chelsea FC 0:1

16.01.2021 18:30

Góly: 78. Mason Mount

Sice s velkými problémy, ale přece. Chelsea si zapisuje první ligovou výhru v roce 2021, kterou ji v posledních 10 minutách vystřelil záložník Mount. Frank Lampard tak může být spokojen s výsledkem, herní projev jeho svěřenců mu už ale tolik pozitiv nepřinesl. Tím spíše, když Chelsea více než poločas hrála proti oslabenému soupeři, dlouhou dobu to ale vypadalo na to, že Fulham ustráží bezbrankovou remízu. Scott Parker nakonec může žehrat především na nedisciplinovanost Robinsona, která jeho spoluhráče stála zápas.

První poločas nepřinesl špatnou podívanou, ačkoliv vyložených šancí bylo pomálu. Chelsea sice častěji držela míč na kopačkách, jejich hra však byla už tak trochu tradičně pomalá a bez nápadu, naopak Fulham ze svého pečlivého defenzivního bloku vyrážel k nebezpečným rychlým kontrům. První nebezpečí zahrozilo z kopačky Ziyecha, s jeho ranou ze střední vzdálenosti si ale Areola poradil. Totéž platilo i o střele Girouda, kterou domácí brankář konečky prstů vytěsnil na rohový kop. Z něj se k hlavičce prodral obránce Rudiger, ovšem i s ním si strážce domácí svatyně poradil. Největší šance prvního poločasu nakonec připadla na kopačky domácího celku - rychlý protiútok potáhl Robinson, krásně míč předložil nabíhajícímu Tetemu, jenž parádní přihrávkou našel osamoceného Cavaleira, který ale v zakončení trestuhodně selhal a branku vysoko přestřelil. Na druhé straně se zase odražený míč dostal k Mountovi, který si jej rychle zpracoval a pohotovou ranou orazítkoval břevno.

Klíčový okamžik zápasu pak přišel těsně před poločasovým hvizdem. Aktivní Lookman u postranní čáry přišel o míč, jeho chybu se jal napravit Robinson, jenže zcela nesmyslně vlétl do souboje s Azpilicuetou s příliš velkou energií a hlavním rozhodčím tak byl odměněn červeným kartónkem. Fulham tak zcela zbytečně musel dohrávat zbytek zápasu v početním oslabení.

Na startu druhého dějství Chelsea zahrozila sérií rohových kopů, ani z jednoho však gólově nezapršelo. Po hodině hry měl po přiťuknutí Mounta velkou příležitost Giroud, ten ale branku netrefil - a i kdyby ano, gól by neplatil, jelikož se francouzský útočník nacházel v postavení mimo hru. Frank Lampard v tuto chvíli přiložil pod kotel, do hry poslal útočníka Abrahama a ze hřiště stáhl nadbytečného Jorginha, načež Chelsea měla během pěti minut dvě solidní příležitosti ke skórování. Nejprve si na centr Kovačiče naskočil právě Abraham, svou hlavičku ale nasměroval jen do rukavic brankáře Areoly. Následně se na pravé straně uvolnil Ziyech a krásným centrem oslovil na zadní tyči nabíhajícího Pulišiče, ten ale na balón o kousíček nedosáhl.

A do vedení se tak mohl překvapivě dostat Fulham. Po velkém nedorozumění mezi Azpilicuetou a brankářem Mendym se k balónu velmi lacinu dostal útočník Cavaleiro, jehož střelu do odkryté svatyně ovšem zblokoval pohotový Thiago Silva. Franka Lamparda a potažmo celou Chelsea nakonec deset minut před koncem vysvobodil záložník Mount, který si našel Areolou vyboxovaný míč a zkušeně jej uklidil do odkryté části branky. V nastavení mohl vítězství hostů ještě pečetit střídající Werner, ten však svůj samostatný nájezd vyřešil prachbídně a pokusem o obstřel minul domácí branku o dobré dva metry. Chelsea to však mrzet nemuselo, po vítězství 1:0 si na své konto připisuje důležité tři body, naopak Fulham zůstává v zóně sestupu.

Více informací k zápasu

Leeds United - Brighton & Hove Albion 0:1

16.01.2021 16:00

Góly: 17. Neal Maupay

Devět zápasů dlouhá šňůra Brightonu bez ligového triumfu je konečně u konce. Zatímco během této sezon jihoanglický celek pravidelně ztrácel body navzdory atraktivním výkonům, tentokráte na Elland Road proti domácímu Leedsu naopak převážila tuhá defenziva se zásahem Neila Maupaye, který stačil na výhru 1:0. Leeds naopak zůstává v novém roce nadále bez triumfu na dvanáctém místě, Brighton díky veledůležitým třem bodům poskočil na příčku šestnáctou.

Celé utkání se přitom mohlo odvíjet úplně jinak, kdyby domácí naložili lépe se svou první šancí odpoledne z šesté minuty. Ezgjan Alioski v dobré pozici napálil do ohně ostrý přízemní centr vstříc nabíhajícímu Rodrigovi, ovšem Lewis Dunk stihl forvarda Leedsu rozhodit natolik, aby míč jen neškodně prosvištěl pokutovým územím. Po čtvrthodině hry tak na druhé straně udeřili hosté. Ukázková týmová kombinace trojice White-MacAllister-Trossard skončila přihrávkou druhého jmenovaného volnému Maupayovi, pro nějž už nebyl problém na zadní tyči uklidit míč do sítě. Nedlouho poté mohl francouzský forvard dokonce skórovat podruhé, když se po další hezké akci jeho centr otřel o bránícího Aylinga a zamířil do tyče a do zámezí.

Bezzubí domácí se sice po změně stran viditelně zlepšili, ovšem i tak si na první střelu mezi tři tyče museli počkat celých 63 minut, neboť Harrisonova slibná rána hned na úvod druhé půle zamířila příliš vysoko. Brankáře Sáncheze tak jako první prověřil až střídající Roberts, ovšem i ten trefil jen připravenou náruč brankáře Brightonu. Když pak hráči v bílém neuspěli ani v zoufalém závěrečném nátlaku, museli si bezprostředně po konečném hvizdu vyslechnout halasnou radost soupeře, který v Premier League zvítězil poprvé od listopadu.

Více informací k zápasu

West Ham United - Burnley FC 1:0

16.01.2021 16:00

Góly: 9. Michail Antonio

S čerstvým odchodem Sebastiana Hallera se West Ham United může vypořádat nákupem nové posily do ofenzivy, ovšem přinejmenším do té doby budou útočné snahy londýnského klubu odvislé předně od zdraví a formy Michaila Antonia. Anglický forvard v tomto ohledu nenechal svůj klub na holičkách a hned ve svém prvním startu po osmizápasové absenci rozhodl jediným gólem odpoledne utkání proti Burnley. Zatímco domácí se z osmého místa mohou směle poohlížet i po pohárových příčkách, Burnley naopak zůstává na sedmnáctém místě se čtyřbodovým náskokem před sestupovým pásmem.

Antonio se na hřišti během ligového zápasu objevil v základní sestavě poprvé od října loňského roku, a přesto mu trvalo pouhých osm minut, než se střelecky prosadil. Obrana Burnley kapitulovala takřka z prvního vážnějšího útoku soupeře, když Said Benrahma vyslal kupředu Jarroda Bowena, ten poslal míč vstříc Pablu Fornalsovi a následný centr vytvořil mezi stopery Tarkowskim s Meem takové nedorozumění, až toho Antonio využil a snadno doklepl míč na zadní tyči.

Ani brzký průlom skóre však zápasu na atraktivitě nepřidal. Burnley sice vzápětí vlastencem Cresswella, ovšem gól neplatil kvůli ofsajdu centrujícího Chrise Wooda. Na druhé straně zase Ogbonna po Riceově přizvednutí Bowenova rohu poslal míč hlavou do tyče, a tak se do kabin odcházelo za stavu 1:0. Také po změně stran měli lepší nástup do hry domácí, ovšem Rice ani Bowen své pokusy poslali mimo tři tyče a zadělali si tak na mírně nervózní závěr, kdy se Burnley poprvé nadechlo k soustavnějšímu tlaku. Když ale Mee poslal svou hlavičku vedle a McNeilův centr jen škrtnul o břevno, ustáli "Kladiváři" i poslední minuty včetně nastavení a připsali si kromě výhry 1:0 i čtvrté čisté konto za sebou.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - West Bromwich Albion 2:3

16.01.2021 13:30

Góly: 38. Fábio Silva, 43. Willy Boly - 8. Matheus Pereira (pen.), 52. Semi Ajayi, 56. Matheus Pereira (pen.)

Překvapivé vítězství 3:2 vybojovali fotbalisté West Bromwich Albion v devatenáctém kole Premier League na půdě Wolverhamptonu. V zápase došlo hned ke dvěma obratům, hosté totiž šli do vedení po Pereirově gólu z penalty Následovaly branky Silvy a Bolyho, na které však po přestávce reagovali Ajayi a znovu z penalty Pereira.

Hned v osmé minutě bylo rušno. Willy Boly na hranici pokutového území předvedl šlapáka na Calluma Robinsona, který se zřítil k zemi a rozhodčí odpískal faul. Nakonec to byla penalta, kterou potvrdilo i video. Na penaltový puntík si postavil míč Matheus Pereira, který to zvládl naprosto s přehledem. Balón poslal doleva, zatímco gólman šel doprava.

West Brom mohl ve 31. minutě vézt už o dva góly. Po centru si hosté dvakrát prodloužili míč hlavou, následně se do dobré střelecké pozice dostal Callum Robinson, kterého ale Rui Patrício dobře vychytal.

Ve 38. minutě bylo srovnáno. Standardka Pedra Neta příliš nebezpečná nebyla, ale domácí vzápětí vrátili míč zpět do vřavy, kde Willy Boly vymyslel výbornou patičku na Fábia Silvu, který následně obstřelil Davida Buttona.

Domácí za dalších pět minut zkompletovali obrat. Další centr od rohového praporku nedokázali hosté poslat pryč, v nepřehledné situaci se tak balón odrazil k Willymu Bolymu, který okamžitě skóroval a dokonale tak odčinil svůj předchozí penaltový zákrok.

Hosté zničehonic v 52. minutě srovnali. Autové vhazování letělo až do pokutového území, kde se k první hlavičce dostal Kyle Bartley. Ten míč prodloužil za sebe, kde už zakončoval Semi Ajayi, který dokonale překvapil Ruie Patrícia vysokou a padající střelou.

Callum Robinson dostal přihrávku do pokutového území, kde se pokoušel o zpracování, ale v tom mu zabránil Conor Coady, který si ale pomohl faulem, a tak dostali hosté k dispozici druhý pokutový kop v zápase. Matheus Pereira ani při této penaltě neměl žádné problémy, protože Rui Patrício šel opět na špatnou stranu, takže nebylo co řešit.

Patrick Cutrone mohl být v 83. minutě domácím hrdinou, protože si u levé tyče našel odražený míč a okamžitě pálil volejem, jenže míč si to po odrazu od země zamířil jen nad bránu.

V tabulce se tak postavení ani jednoho týmu nezměnilo, Wolves jsou čtrnáctí, West Brom předposlední, avšak ztrátu na sedmnáctou nesestupovou pozici stáhl na čtyři body.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Manchester United18114334:2437
2.Manchester City17105229:1335
3.Leicester City18112533:2135
4.Liverpool FC1897237:2134
5.Tottenham Hotspur1896333:1733
6.Everton FC17102528:2132
7.Chelsea FC1885533:2129
8.Southampton FC1885526:2129
9.West Ham United1885525:2129
10.Arsenal FC1983823:1927
11.Aston Villa1582529:1626
12.Leeds United1872930:3423
13.Crystal Palace1965822:3323
14.Wolverhampton Wanderers1964921:2922
15.Newcastle United1854918:3019
16.Brighton & Hove Albion1938822:2917
17.Burnley FC174499:2216
18.Fulham FC1726914:2512
19.West Bromwich Albion18251114:4111
20.Sheffield United19121610:325
Zbývající zápasy
16.01. 18:30Aston Villa - Everton FC

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (521)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele