Premier League - souhrn 17. kola

14.12.2019, 15:24, aktualizováno 16.12.2019, 22:38
Komentáře a souhrny
Liverpool nezaváhal proti Watfordu a na průběžně druhý Leicester City, jenž se rozešel smírně s Norwichem, má k dobru deset bodů. Další čtyři body ztrácí obhájce titulu Manchester City, jenž vyhrál v neděli na Emirates Stadium. Chelsea podlehla Bournemouthu, zatímco Tottenham vyhrál na hřišti Wolves. Man Utd remizoval s Evertonem a další tři body oslavil Sheffield United...

Crystal Palace - Brighton & Hove Albion 1:1

16.12.2019 20:45

Góly: 76. Wilfried Zaha - 54. Neal Maupay

Crystal Palace v souboji o klidný střed tabulky s konkurenčním Brightonem nedokázal potvrdit úlohu mírného favorita a se svým soupeřem se nakonec rozešel smírně po výsledku 1:1. Hosté se dostali krátce po změně stran do vedení, domácí odpověděli zhruba čtvrthodiny před závěrečným hvizdem. Londýnský celek je momentálně devátý s třiadvaceti body, jeho pondělní rival má na kontě o tři body méně a patří mu třináctá pozice.

Po úvodní opatrnější dvacetiminutovce se mohli z ničeho nic dostat do vedení hosté. Montoya obdržel krásnou kolmici proti noze a nakonec i v pádu zakončil, jeho přízemní střelu směřující do pravého dolního rohu dokázal připravený gólman Guaita odvrátit na rohový kop. V následujících minutách bylo na obou stranách k vidění mnoho nepřesností a téměř pětadvacet tisíc příznivců na stadionu Selhurst Park se žádné gólové možnosti nedočkali.

Obrázek hry se příliš neměnil ani po přestávce, nicméně v 52. minutě mohli udeřit "Orli". Benteke se uvolnil na pravém křídle a jeho prudký střílený centr z hodně ostrého úhlu přistál na břevně, brankář Ryan celou situaci značně podcenil. Neuběhly ani další dvě minuty a byl to právě Brighton, který se v tomto střetnutí poprvé prosadil. Svou sedmou ligovou trefu v tomto ročníku Premier League vsítil Neal Maupay.

K třiadvacetiletému francouzskému útočníkovi propadla křižná přihrávka z pravé strany od Große a závěrečná rána levačkou z deseti metrů zaplavala přesně do vzdálenější šibenice. Stejný hráč chtěl pojistit náskok svého klubu po necelé hodině hry, jenomže tentokráte ho fantasticky vychytal Guaita. Od tohoto okamžiku Crystal přeci jen přitlačil a v 72. minutě ho mohl vrátit zpět do hry o tříbodový zisk Benteke.

Zkušený belgický kanonýr dobře mířil k tyči, avšak proti byl Ryan a jeho razantní pokus vyrazil na roh. O čtyři minuty později zařídil konečnou remízu Wilfried Zaha. Reprezentant Pobřeží Slonoviny po dlouhém pasu z pravého křídla a následném prodloužení od Tomkinse vymyslel v rohu pokutového území chytrou kličku a pak tvrdě vypálil pod břevno, Ryan byl v tomto případě bezmocný. Ve zbývajícím průběhu již k ničemu zajímavému nedošlo.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Manchester City 0:3

15.12.2019 17:30

Góly: 2. Kevin De Bruyne, 15. Raheem Sterling, 40. Kevin De Bruyne

Hodně jednoznačný průběh měl šlágr sedmnáctého kola Premier League. Arsenal v něm na Manchester City od začátku nestačil. Dvěma góly se na konečném výsledku 0:3 podílel De Bruyne, jednu trefu přidal Sterling.

Freddie Ljungberg provedl oproti minulému ligovému duelu na West Hamu dvě změny v základní sestavě. Zraněného Tierneyho zastoupil na levém beku Kolašinac, Xhaku ve středu zálohy nahradil Guendouzi. Pep Guardiola udělal o jednu změnu víc. Na stoperu doplnil Fernandinha místo Stonese Otamendi, mimo hru zůstali oba Silvové, na jejichž úkor nastoupili Gündogan a Foden.

Na potvrzení role favorita nemuseli Citizens dlouho čekat. Po levé straně potáhl míč Jesus, jenž téměř z brankové čáry odcentroval diagonálně přes vápno na Kevina De Bruyneho. Belgickému středopolařovi rána sedla a balón letěl nekompromisně pod břevno.

Po čtvrthodině akcie Arsenalu padly ještě níže. Tentokráte to byl předtím skórující De Bruyne, který zleva zatáhl míč do vápna a přízemním centrem na zadní tyč nalezl Raheema Sterlinga, jemuž už nečinilo žádnou větší obtíž uklidit míč mezi tři tyče.

A Kevin De Bruyne řádil i nadále. Ve čtyřicáté minutě hrál Arsenal bez indisponovaného Kolašianace, čehož soupeř využil. Po Fodenově pasu si De Bruyne pustil míč a kroucenou ranou levou nohou poslal míč přesně k tyči. Od ještě větší pohromy zachránil "Kanonýry" Leno, ten tentokráte Belgičanovu ránu vytěsnil na tyč.

Druhý půle se nesla ve značně klidnějším duchu, přičemž jedinou větší šanci měl Gabriel Jesus. Tomu však při samostatném úniku zmenšil úhel skvělý Leno a znovu zachránil Arsenal. Na útočné polovině se však jeho spoluhráčům nedařilo a utkání tak skončilo jednoznačným vítězstvím Citizens.

Ti tak v tabulce nadále ztrácí čtrnáct bodů na Liverpool, Arsenal je o dalších třináct zpět na devátém místě.

Více informací k zápasu

Manchester United - Everton FC 1:1

15.12.2019 15:00

Góly: 77. Mason Greenwood - 36. Victor Lindelöf (vl.)

Manchester United sice prodloužil neporazitelnost v Premier League na šest zápasů v řadě, avšak bod proti Evertonu je pro svěřence manažera Ole Gunnara Solskjaera málo. Nakonec za něj ale mohli být domácí rádi, neboť vyrovnání se dočkali až méně než čtvrthodinu před koncem. United v tabulce klesli na šesté místo, hosté spadli na šestnáctou pozici.

Do sestavy Red Devils, kteří si ve čtvrtek připsali pohodovou výhru v Evropské lize nad Alkmaarem, se po odpočinku vrátila většina zdravých opor. Své místo neopustili pouze stoper Maguire a útočník Martial. Značný průvan učinil také manažer Toffees Ferguson. V obraně se nově objevili Coleman s Minou, střed pole vyztužil Davies a ofenzivní snažení měl obstarávat mimo jiné Bernard.

Již ve druhé minutě mohli jít domácí do vedení, avšak Lingard po Fredově průniku do pokutového území pálil vedle hostující svatyně. Osm minut poté nepřesně zakončoval také Rashford, jehož dopředu vyslal Lindelöf. Za dalších sedmnáct minut už mířil Rashford mezi tři tyče, ale gólman Evertonu Pickford proti jeho střele zasáhl.

Ve 36. minutě však přišel pro většinu obecenstva na stadionu Old Trafford šok. Rohový kop karamelek rozehrál Baines, brankář United De Gea v souboji s Calvert-Lewinem nedosáhl na balón, který se od nešťastně stojícího Lindelöfa odrazil do sítě - 0:1. Branku ještě zkoumal videorozhodčí, neboť počínání Calvert-Lewina vypadalo dost podezřele, ale i on vedení Toffees potvrdil.

Manchester vstoupil do druhé půle aktivně, ale jeho hráčům, například Fredovi či Rashfordovi, scházelo přesné zakončení. Totéž platilo o pokusu Clavert-Lewina ze 64. minuty na druhé straně hřiště. Nad břevno střílel i v 71. minutě Lindelöf, byť jemu už tolik nescházelo.

Šest minut poté už se však "Rudí ďáblové" dočkali vyrovnání. Greenwood si po přihrávce od Jamese připravil míč na levou nohou, kterou se trefil po zemi k tyči mimo Pickfordův dosah. V 84. minutě se hosté mohli znovu dostat do vedení, avšak proti nepříjemné ráně Iwobiho zasáhl De Gea. Body se tak nakonec na Old Trafford dělily.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Tottenham Hotspur 1:2

15.12.2019 15:00

Góly: 67. Adama Traoré - 8. Lucas Moura, 90. Jan Vertonghen

Hodně krutým způsobem přišel Wolverhampton o jedenáctizápasovou šňůru bez porážky v Premier League. Wolves sice proti Tottenhamu brzo ztráceli, avšak v průběhu zápasu zaslouženě vyrovnali a dokonce sahali po třech bodech. Místo toho však přišel nastavený čas, v němž domácí fandy rázně zchladil Vertonghen, jehož hlavička rozhodla o výhře hostů.

"Kohouti" tak poněkud šťastně potvrdili vzestup pod lodivodem Josém Mourinhem a díky čtvrté výhře z posledních pěti ligových mačů vystoupali v tabulce na páté místo, které zaručuje účast v Evropské lize. Pozici jim předali právě "Vlci", kteří se v nabitém boji o poháry propadli ještě Manchester United a Sheffield United na osmou příčku.

Poté, co manažer Wolves Nuno Espírito Santo nechal v Evropské lize proti tureckému Beşiktaşi odpočívat řadu opor, nastoupili domácí k zápasu Premier League opět v plné polní. Totéž platilo o hostech, kteří si taktéž v průběhu týdne střihli dostaveníčko evropského kalibru, když v rámci Ligy mistrů prohráli 3:1 v německém Mnichově s tamním Bayernem.

První branka utkání padla již v osmé minutě a nutno uznat, že stála za to. Moura přebral míč před pokutovým územím, dovnitř šestnáctky se dostal kličkovanou kolem dvou protihráčů a nekompromisní ránou pod břevno nachystal brankáře Wolverhamptonu Patrícia. Gólmana Spurs prověřil šest minut nato Traoré, ale argentinský fotbalista si připsal rutinní zákrok.

Ve 27. minutě už byli Wolves mnohem blíž vyrovnání. Castro s Jotou rozjeli na levé straně pohlednou akci, kterou však nepřesně zakončil Jiménez. Jedenáct minut poté ale domácí málem zasáhla pohroma, když po chybě Patrícia se Dier dostal díky narážečce s Allim do obrovské šance, ze které trefil tyč. Wolves si v první půli vypracovali zajímavý tlak, ale na srovnání gólového stavu to zatím nestačilo.

Také po přestávce vlci dlouho štelovali mířidla, problémy s muškou prokázali Neves či Dendoncker. Nepřesně však mířil i hostující Alli, a tak v 67. minutě už Wolverhampton udeřil. Jiménez před vápnem přenechal balón Traorému, který se s ničím nepáral a tvrdou ránou překonal Gazzanigu. Osm minut poté se po delší době musel činit Patrício, avšak s pokusem Auriera z velkého úhlu neměl příliš starosti.

Šest minut před vypršením základní hrací doby došlo k zásadnímu momentu zápasu. Jota se po hlavičce ze standardní situace užuž radoval z branky, jenže Gazzaniga prokázal své kvality a skvělým reflexem zachránil "Kohouty". Následná dorážka Saïsse skončila někde v útrobách Molineux Stadium. Kdoví, jak by se v případě gólu Wolves zbytek utkání vyvíjel. Můžeme jen spekulovat, každopádně díky Gazzanigovi mohl přijít s rozhodujícím zásahem Tottenham. Střídající Eriksen rozehrál v první minutě nastavení rohový kop na Vertonghena, jenž přesnou hlavičkou k tyči přelstil Patrícia a rozpoutal obrovskou euforii na střídačce hostů i u fanoušků Spurs.

Více informací k zápasu

Southampton FC - West Ham United 0:1

14.12.2019 18:30

Góly: 37. Sébastien Haller

Souboj dvou celků z chvostu tabulky vyzněl nakonec lépe pro West Ham, který získal své páté vítězství v sezóně zásluhou přesného zásahu Sébastiena Hallera z prvního poločasu. Southampton naopak utrpěl již svou desátou porážkou v tomto ročníku a zůstal v sestupovém pásmu. Poprvé od konce října neskóroval v Premier League jedinou branku.

Jako první se do šance propracovali hosté, už ve 2. minutě se pokoušel změnit bezbrankové skóre Rice, a i když se mu podařilo rozvlnit síť, jeho branka nemohla být uznána pro ofsajd. V 8. minutě ohrožoval soupeřovu bránu taktéž Pablo Fornals, jeho pokus ovšem zablokoval bránící Cédric Soares, a tak West Hamu zbyl z celé akce pouze rohový kop.

Southampton se poprvé osmělil ve 13. minutě, Long otestoval připravenost gólmana Martina, ten si však s jeho pokusem poradil. Ve 24. minutě vypálil levačkou Cédric Soares, avšak nepřesně, skóre se směrem kupředu nepohnulo ani na druhé straně, když Haller usměrňoval míč po rohovém kopu jen vedle brány.

Jediný gól zápasu přišel osm minut před přestávkou. Byla to opravdu parádní kombinace Kladivářů. Pablo Fornals sklepl balón hlavou pro Hallera, který ho z výtečně pozice poslal přesně ke vzdálenější tyči, kam se brankář McCarthy jen marně natahoval.

The Saints již odpovědět nedokázali. Sice ještě ve 43. minutě mohl vyrovnat Höjbjerg, jenomže jeho zakončení nemělo potřebné parametry, v 65. minutě zacílil velmi solidně Djenepo, ani on se však mezi tři tyče netrefil. O pět minut později Ings, ke své smůle, zamířil jen do brankové konstrukce a o pár chvil později zahodil svou dobrou možnost Long.

I West Ham mohl v některých případech svůj náskok pojistit, třeba zkraje druhé půle se Pablo Fornals ocitl ve slušné příležitosti, McCarthyho však nepřekonal. V 77. minutě se hlavičkou snažil prosadit podruhé v utkání Haller, nicméně ani on na McCarthyho nevyzrál, a skórovat se nepodařilo poté Jarmolenkovi, jenž po rychlém brejku vystřelil pouze mimo.

Více informací k zápasu

Burnley FC - Newcastle United 1:0

14.12.2019 16:00

Góly: 58. Chris Wood

Burnley dokázalo zvládnout utkání s konkurenčním Newcastlem nejtěsnějším poměrem 1:0 a díky důležitému tříbodovému zisku se vzdálilo sestupovým příčkám. Momentálně se posunulo na dvanácté místo s jednadvaceti body, "Straky" vybojovaly v sedmnácti odehraných střetnutích jen o bod více a patří jim jedenáctá pozice. Domácí díky trefě Chrise Wooda přerušili svou sérii tří utkání v řadě bez bodového zisku.

Hosté naopak získali v předchozích třech zápasech solidních sedm bodů, tentokráte však za celých devadesát minut nedokázali ani jednou vystřelit mezi tři tyče, a nebýt výborného slovenského brankáře Martina Dúbravky, tak mohli prohrát i vyšším rozdílem. Newcastle přitom nezačal vůbec špatně a svou první možnost si vypracoval po necelých pěti minutách hry, ale důrazný útočník Carroll hlavičkoval kousek vedle pravé tyče.

Ve 12. minutě napřáhl z dobrých dvaadvaceti metrů pozdější hrdina Wood a poprvé do akce musel jít Dúbravka, který skvěle odvrátil jeho nepříjemný skákavý pokus do strany. Ihned na to hlavičkoval stejný hráč do ruky Dummetta a rozhodčí Robinson si celou situaci prohlížel u videa, na jehož základě pokutový kop nenařídil. Přesně po čtvrthodině hry hlavičkoval nebezpečně Tarkowski a prostor tří tyčí netrefil zhruba o půl metru.

Asi v polovině úvodního dějství zkusil štěstí Hayden a horní tyčku těsně přestřelil. Pak se hra srovnala a po vyložených možnostech se slehla zem, obrázek se příliš nezměnil ani na začátku druhé půle. V 58. minutě rozhodl o osudu tohoto duelu Wood. Osmadvacetiletý novozélandský reprezentant zaznamenal svou sedmou ligovou trefu v tomto ročníku Premier League, když po rohovém kopu Westwooda dopravil míč zblízka hlavou do sítě.

O deset minut později získal míč Cork v souboji s Longstaffem, díky samostatnému úniku se zjevil tváří v tvář před Dúbravkou, ale nakonec ho trestuhodně nepřekonal. Vzápětí se chtěl podruhé v tomto klání zapsat do střeleckých tabulek Wood, jenomže po pasu McNeila hlavičkoval u přední konstrukce příliš vysoko. V 82. minutě odmítl vyrovnání střídající Gayle, jenž na hranici brankového území pálil levačkou mimo, výsledek se proto již nezměnil.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - AFC Bournemouth 0:1

14.12.2019 16:00

Góly: 86. Dan Gosling

Letos v lednu Bournemouth svého soka porazil před vlastními fanoušky senzačně o čtyři góly, teď si na londýnského giganta vyšlápl znovu. Chelsea za celých devadesát minut nevyprodukovala ani jednu vstřelenou branku a odcházela ze hřiště s prázdnou. Prohrála tak doma podruhé v řadě, celkově už třikrát z posledních čtyř klání v Premier League.

Ani napopáté se nepodařilo domácím v lize udržet čisté konto, co bylo pro ně ovšem horší zjištění, to byla jejich útočná potence. I když byli střelecky aktivnější a drželi daleko více míč na svých kopačkách, nedokázali ani jednou najít cestu k překonání jistého brankáře Ramsdala. Naopak hosté ze dvou přímých pokusů mezi tři tyče přetavili v gól jeden z nich.

The Blues měli v prvním poločase několik možností, jak načít bezbrankové skóre. V 8. minutě vyslal centr do pokutového území Jorginho, na něj si naběhl Mount, jenže z blízkosti na výtečného Ramsdala nevyzrál a trefil z tutové pozice pouze jeho. V 16. minutě se ve slušné možnosti objevil Abraham, jeho zakončení ovšem skončilo těsně vedle brány.

Ve 39. minutě si Chelsea vytvořila další příležitost, konkrétně zásluhou Pulisice, jehož uvolnil svým pasem Willian, nicméně bránící Stacey mu v jeho podnikání včas zamezil. Ještě se snažil v nastavení zacílit Abraham, avšak hlavičku nenasměroval do potřebných míst, a tak Bournemouth, který se v podstatě hlavně bránil soupeřovým akcím, se štěstím přežil.

Ani ve druhém dějství se obrázek hry příliš nezměnil. Chelsea se snažila prolomit pevné brány svého protivníka, ten naopak spíše vyčkával, co že favorit tohoto duelu udělá. V 59. minutě vypálil nebezpečně Pulisic, míč však po teči stopera Mephama skončil jen v zámezí. V 72. minutě se Emerson hlavou pokusil překonat Ramsdala, jenže bez úspěchu.

The Cherries mohli hrozit vlastně jen z nějakých brejkových situací. Do jedné takové se propracoval v 66. minutě King, vracející se bek Azpilicueta však soka dokázal odzbrojit. V 84. minutě pak přišel na řadu rozhodující okamžik celého zápasu. Lerma procpal balón na Goslinga, který i v krkolomném postavení překonal obloučkem gólmana Kepu.

Času aspoň na vyrovnání už domácím prostě nezbývalo mnoho, Bournemouth nakonec nejtěsnější možný náskok podržel až do závěrečného hvizdu sudího Scotta. Chelsea stačila poškádlit Ramsdala, zřejmě klíčového muže hostujícího mužstva, pouze v samotném závěru, a to díky střídajícímu Kovačičovi, ani jemu se však brankovou síť rozvlnit nepodařilo.

Více informací k zápasu

Leicester City - Norwich City 1:1

14.12.2019 16:00

Góly: 38. Tim Krul (vl.) - 26. Teemu Pukki

"Lišky" z Leicesteru nedokázaly potvrdit úlohu jasných favoritů proti zachraňujícímu se Norwichi a po nečekané remíze 1:1 ztratily další důležité bodíky v boji o titul či alespoň o základní skupinu Ligy mistrů. V tabulce Premier League se sice udržely na druhém místě, ovšem jejich manko na vedoucí Liverpool již činí propastných deset bodů. Nováček letošní sezóny vybojoval nesmírně cenný bod, ale v celkovém účtování to není příliš znát.

Norwich se stále nachází na předposlední devatenácté příčce s dvanácti body na kontě, za sedmnáctou Aston Villou zaostává o body tři. Domácí neprokazovali tak velkou dominanci po herní stránce, jak se asi před sobotním utkáním čekalo. Balón drželi něco málo přes 55 procent a statistika střel na branku byla taktéž celkem vyrovnaná - 5:3. Úvodní větší možnost byla k vidění po necelé čtvrthodině hry a dostal se do ní Tielemans.

Ten napřáhl ze střední distance a jeho skákavý pokus nedokázal udržet v rukavicích brankář Tim Krul, hostujícího strážce branky pak zachránila až tyč. Vzápětí na opačné straně mohl z ničeho nic udeřit finský útočník Teemu Pukki, jeho nebezpečný projektil minul levou tyč o několik decimetrů. Přesně v polovině první půle hlavičkoval těsně nad břevno domácí Ndidi, ve 26. minutě vsítil již svou devátou trefu tohoto ligového ročníku ostrostřelec Pukki.

Po parádní kolmici od Buendíi si posunul míč kupředu prvním dotykem a pak ho chytře usměrnil přímo k levé tyči mimo dosah naprosto bezmocného brankáře Kaspera Schmeichela. Domácí však na sebe nenechali s odpovědí čekat příliš dlouho, vyrovnat se jim povedlo o dvanáct minut později. Rohový kop Maddisona přistál u bližší tyče přímo na hlavě Vardyho a gólman Krul si nešťastně srazil balón do vlastní sítě.

Ani ne pět minut po výměně stran mohl otočit vývoj právě Vardy, ale po elegantní kličce Krulovi se dostal do příliš ostrého úhlu a z krkolomné pozice trefil tyč. Stejný hráč znovu zahrozil v 53. minutě, jenomže jeho projektil famózně zlikvidoval Krul. Ve zbývajícím průběhu nejprve hlavičkoval o pár čísel vedle Ndidi a poté si aktivní Vardy znovu vylámal zuby na brilantním hostujícím brankáři, Norwich proto udržel senzační výsledek až do konce.

Více informací k zápasu

Sheffield United - Aston Villa 2:0

14.12.2019 16:00

Góly: 50. John Fleck, 73. John Fleck

Shefield United navázal na týden starý úspěch s Norwichem (2:1) a nyní porazil zachraňující se Aston Villu po výsledku 2:0. Ve své nováčkovské sezóně tak znovu ukázal vysoké kvality a prozatím se posunul na úžasnou pátou příčku s pětadvaceti body, což je v jeho případě obrovský úspěch. Výhru mu především zařídil John Fleck, který po změně stran vsítil obě branky svého výběru. Hosté zůstávají na sedmnácté pozici s patnácti body.

Domácí výběr se po slabších výkonech v listopadu opět naladil na vítěznou vlnu a v tabulce je před takovými giganty, jakými například jsou Manchester United, Tottenham či Arsenal. Úvodní poločas na stadionu Bramall Lane v podstatě nepřinesl nic zajímavého, diváci sledovali opatrnou bitvu s minimem útočných akcí a ani jeden z brankářů nemusel za celých pětačtyřicet minut řešit ošemetnější situaci.

Po změně stran se však obrázek hry výrazně změnil. Sheffield United vstoupil do druhého poločasu s mnohem větším odhodláním a v 50. minutě šel do vedení. Osmadvacetiletý skotský útočník Fleck využil nádherného uvolnění patičkou a následné finální nahrávky od Lundstrama. Poté vypálil z deseti metrů přímo k bližší konstrukci a gólman Heaton neměl nejmenší šanci zasáhnout. Neuběhlo však ani dalších šest minut a hosté mohli z ničeho nic vyrovnat.

Na pravé straně pokutového území se probil do zakončení Brazilec Wesley a svou ránu z ostřejšího úhlu těsně uklidil do boční sítě. Aston Villa si vzápětí vytvořila další nadějnou možnost. Tentokráte se po pasu z pravého křídla zjevil u vzdálenější tyče Jack Grealish a jeho hlavičce z hranice brankového území vskutku chybělo jen několik decimetrů. Svěřenci trenéra Chrise Wildera se v nováčkovském souboji ještě více uklidnili asi dvacet minut před koncem.

McGoldrick stál zády k brance ve složité situaci, i přesto vymyslel nádhernou pobídku pro rozběhnutého Flecka a ten přízemním pokusem pravačkou dokázal obstřelit bezmocného Heatona. Villans mohli zdramatizovat duel v 78. minutě, kdy Egan zahrál ve vlastní šestnáctce rukou a rozhodčí Bankes po konzultaci s videem nařídil pokutový kop. K němu se odhodlal Grealish a trestuhodně selhal, orazítkoval totiž pouze břevno. Ve zbývajícím průběhu již k ničemu zásadnímu nedošlo.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Watford FC 2:0

14.12.2019 13:30

Góly: 38. Mohamed Salah, 90. Mohamed Salah

Nečekanou zápletku přinesl zápas mezi prvním a posledním celkem Premier League. Watford odehrál na hřišti Liverpoolu vyrovnanou partii, rozhodla však efektivita v zakončení, díky které zůstaly tři body na Anfield Road. Oba góly domácích vstřelil Mohamed Salah, díky němuž zůstanou svěřenci manažera Jürgena Kloppa na čele tabulky minimálně s osmibodovým náskokem. Hosté po další ztrátě nadále kotví na dvacátém místě.

Zraněného Lovrena zastoupil v obraně Reds Gomez, na levém beku pak Robertsona nahradil Milner, v záloze zase dostal šanci Shaqiri. Hosté postrádali levého obránce Holebase, a tak se z pravého kraje přesunul na druhou stranu Kiko.

Namísto předzápasových očekávání si první velkou šanci vypracoval Watford. K míči se v 6. minutě dral Deeney, jenže jen trestuhodně netrefil. Domácí se zpočátku hledali, například Henderson ve 22. minutě střílel nad břevno. Hned za minutu na druhé straně taktéž nepřesně odpověděl Hughes.

Sršni si v první půli překvapivě vypracovali řadu šancí, avšak nervozita jim svazovala nohy. Ve 37. minutě předložil Capoue balón Doucourému, ale podobně jako Deeney z úvodu duelu kulatý nesmysl nezasáhl. Vzápětí přišel od Liverpoolu nemilosrdný trest. Mané vyslal dopředu Salaha, jenž si udělal prostor ke střele a svou slabší pravou nohou obstřelil brankáře Hornets Fostera - 1:0. Fotbalisté Watfordu byli snad prokletí, neboť ve 42. minutě opět netrefil balón Sarr, který se zjevil zcela sám před bránou.

Čtyři minuty po změně stran už musel Reds podržet gólman Alisson, když vytěsnil pokus Sarra z úhlu. Tři minuty poté se na druhé straně hlavou prosadil Mané, jeho zásah však kvůli postavení mimo hru neplatil. V 54. minutě mohli sršni znovu vyrovnat, jenže proti úniku Deulofeua se zaskvěl Alisson. Za dalších devět minut si šanci zase vypracovali domácí, konkrétně to byl Firmino, který prověřil Fostera. V 69. minutě vyslal ránu z dálky Henderson, prostor mezi třemi tyčemi však netrefil.

Liverpool postupem času utahoval šrouby a v 74. minutě musel Foster znovu zasahovat proti Firminovi. Šest minut poté si ale Reds málem vstřelili vlastní gól, konkrétně Van Dijkovi přiliš nevyšla malá domů, ta nakonec skončila v zámezí. Sršni se poté zmátořili a sahali po bodu, avšak Sarr i Doucouré nemířili přesně. A tak až v 90. minutě přidali domácí druhou pojišťovací branku. Střídající Origi ještě pobídku od Maného nevyužil, na zadní tyči ale celou akci dokončil svým druhým gólem v utkání Salah.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC17161042:1449
2.Leicester City17123240:1139
3.Manchester City17112447:1935
4.Chelsea FC1792631:2529
5.Tottenham Hotspur1775532:2426
6.Manchester United1767426:2025
7.Sheffield United1767421:1625
8.Wolverhampton Wanderers1759324:2124
9.Crystal Palace1765615:1923
10.Arsenal FC1757524:2722
11.Newcastle United1764717:2422
12.Burnley FC1763822:2921
13.Brighton & Hove Albion1755721:2520
14.AFC Bournemouth1754819:2419
15.West Ham United1754819:2819
16.Everton FC1753920:2918
17.Aston Villa17431023:3015
18.Southampton FC17431018:3615
19.Norwich City17331118:3512
20.Watford FC1716109:329

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (438)

Přidat komentář
avicii

To bola dnes prabieda ale 3 body

Reagovat
Kixi Syhimour

Prabieda ani ne, první půle možná, ale druhá byla o dost lepší a hlavně za mě velmi dobrý výkon Watfordu hlavně v 1. půli.

Zakončení byla prabieda, to jo, Firmino je poslední dobou velmi špatný.

Reagovat
avicii

Veľké medzeri v obrane a slabota v zakončení.. Dnes jak sme vyhrali sme mohli prehrať

Reagovat
Kixi Syhimour

Myslím, že jsem viděl od nás letos i horší, hlavně jsme tvořili šance, holt se na to vykašlala obrana, ale Alisson se konečně blýskl.

Reagovat
YNWA__MSN

Tohle, že byl dobrý výkon???? Proti Watfordu a doma???

Reagovat
Kixi Syhimour

Já jsem nepsal, že jsme hráli dobře. Ale nenazval bych to prabiedou, sice napíšeš že Watford, ale ten s novým trenérem, ten náš právě podepsal novou smlouvu, nevím co jste jako čekali, bylo jasné, že to nebude jednoduchý zápas,

Reagovat
Luc-Luc

byla to hruza, kdyby nebyli hraci Watfordu drevaci, tak se dneska mohly dit veci

Reagovat
YNWA__MSN

Reagovat
smazaný uživatel

Hele chytráci a zohlednil někdo z vás diskutujících to, kolik toho mají chlapci v nohách? Ano Klop tu sestavu zrovna moc netočí. Vytížení jednotlivých hráčů je fakt veliký. Buďmě rádi, že si chlapci bodově plní to, co mají.. Ještě na tom hledejte negativa.. Spíš bychom měli dát víc prostoru lavičce.. ;)

Reagovat
YNWA__MSN

Hele kdyby nebyli v útoku Watfordu takový dřeváci, tak dnes Live doma jen remizuje, nebo ještě hůř....S POSLEDNÍM TÝMEM.... DOMA... Jak jinak tohle hodnotit

Reagovat
Malresi

To píšeš, ako keby iba Watford zahadzoval šance. Tie naše zahodené sa nerátajú ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jebe ti uz s tymi otaznikmi, vykricnikmi a hviezdičkami?

Reagovat
YNWA__MSN

?????!!!!! ********

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

bylo to tezsi a napinavejsi, ale povedlo se to a dalsi 3 body zustavaji doma

Reagovat
Ranoth

17 bodov na city

Reagovat
smazaný uživatel

Unbeaten?

Reagovat
smazaný uživatel

kaslat na to

Reagovat
pobody's nerfect

112 bodů

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře jsem střídal no ne?

Reagovat
pobody's nerfect

Firmino měl jít už začátkem druhého poločasu

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Malresi

Firmino nemal hlavne ani nastupit. Mal tam byt od zaciatku Origi.

Reagovat
Remt

na druhou stranu Klopp chce aby se chytnul a proti komu jinému než právě proti Watfordu, že..

Reagovat
herold

Nejnudnější boj o titul ze všech top lig , snad boj o LM bude drama.

Reagovat
YNWA__MSN

Typico co ty ses zase za ******** Zalez do italský sekce

Reagovat
smazaný uživatel

Ty bys furt všechny jen urazel, kdo napise, ze je titul jasny. Chce to vic nadhledu. My to nezakrikneme. To spis rekni klukum v Liverpoolu.

Reagovat
YNWA__MSN

Ok

Reagovat
Remt

To tak běžně bývá když je jeden tým mnohem lepší a má lepší formu než ty ostatní v dané lize. Když pak daný tým vyhrává o 12 - 15 bodů ligu, není to nic záživnýho. Boj o 1. místo v české lize taky není nic napínavýho, na druhou stranu zkus říct fandům Slavie, že je to nuda nemůžou za to, že se na ně Plzeň ani ostatní nechytají

Reagovat
herold

Každý ročník nemůže být napínavý jako třeba ten loňský,kdy to bylo drama do poslední minuty. Naštětstí BL,PD a konečně SA nabídnou drama do posledního kola.

Reagovat
Remt

jak říká kolega pode mnou, rádi bychom aby byl tento rok nudný, ale ještě je hodně zápasů kdy se to může zamotat..

Reagovat
vladis271

snád bude fakt nudný. Všetci fanúšikovia LFC sa zato modlia.

Reagovat
smazaný uživatel

bodaj by si mal pravdu

Reagovat
Muffi

mít citizens stejnou bilanci ve Španělsku, jsou 3. a ztrácí 2 body na Real/FCB ,kteří mají vzájemný zápas k dobru, takže by reálně byli ve hře o titul, v Německu a Francii to samé.

jen v Itálii by byl odstup na Inter a Juve větší, 6 respektive 4 body se zápasem navíc.

Reagovat
Malresi

3 body, 3. ciste konto v rade, vykon nebol zly ale ani nejako ocarujuci, co sa ale da pochopit. Minus samozrejme zranenie Giniho a za mna uplne bez formy hrajuci Bobby, ktory prvym dotykom odjebal 2 ciste sance.

Reagovat
Remt

na druhou stranu byl při 1. gólu.. Firmino -> Mane -> Salah.. to se také počítá

Reagovat
smazaný uživatel

Díky šampioni.

Rozjebali ste ich as always.

Diky.

!!! YNWA !!!

Reagovat
oddy

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
vladis271

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Unai

Good ebening. Very nervous perfomance for lfc, but 3 points is all that matters.

Reagovat
Hokaido

Je prostě neuvěřitelný, že Liverpool s těmihle výkony neztrácí žádný body.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool fakt nemůže za to, že mu stačí výkony na 50%, aby vyhrál PL, klauni...

Reagovat
Filipow

Tak ještě PL nikdy nevyhráli, tak těžko říct..

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
technecium

Tak sranda liga

Reagovat
The Krupy

Reagovat
icka

Reagovat
Mates_Matesović
Reagovat
vladis271

som čítal minule, že bol 6. On asi padne ešte toto kolo, ale fakt môže bojovať o prvé miesto túto sezónu. Neskutočné.

Reagovat
Miguel19

Z posledních 4 zápasů jsme 3 prohráli a to s týmy bojující o záchranu.

Počáteční hype slušně upadl.

Reagovat
Front hell

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Salfovic

A z posledních pěti zápasů čtyři prohry.

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

dalo sa cakat, mladici to proste nemozu tahat stale

Reagovat
mimi_united

Lampard

Chelsea ešte z TOP 4 vytlačíme, a to bolo posmeškov že sa to nedá. Pohoda

Reagovat
masly008

to už spíš totáč.vy až narazíte na týmy zespodku tabulky tak pohoříte

Reagovat
aramaki

vy nevytlačíte nikoho, ved vy ste ešte väčší tragédi. Ešte min jedna 3-4 zapasová deka padne aj na vás.

Reagovat
Beči

Dnes bylo vidět, jaká je to pohoda.

Reagovat
Svatej

Furt jsem rád, jakým směrem obecně směřujeme, ale je neuvěřitelně frustrující hrát každej zápas pod stejným schematem. Soupeř to ukrutnym způsobem zavře, fotbal nehraje a ničí nás ve vzduchu, mezitím co my nejsme schopni proměnit žádnou šanci.

Odoi by se měl na měsíc zavřít na hristi a trénovat, protože s míčem je to fakt katastrofa. Mount taky ukazuje vcelku viditelný limity. Furt si stojím za tím, že to nejlepší, co od nás v posledních 15 letech vzešlo, je Loftus Cheek, kterej nemá skoro žádný minuty.

Reagovat
Hokaido

Tak když je nonstop zraněnej, tak těžko může mít minuty. Takovej hráč je pak úplně k ničemu.

Reagovat
Svatej

Však to jsem tím přesně přece chtěl sdělit..

I věčně vyrizenej je to furt největší řízek z akademie.. Kluci se od něj ještě maj hodně co učit..

Reagovat
Hokaido

Ach jo, to jsou výsledky dnes.

Reagovat
REPLIKATOR

Vynikající

Reagovat
Salfovic

Můžeš být rád, že už se nehraje naše druhá liga.

Reagovat
nani92

gratulujem Liverpoolu k titulu

Reagovat
REPLIKATOR

BAN

Reagovat
ManUnited

Reagovat
Pinturicchio

Liga jednoho týmu, nuda.

Reagovat
9augi9

Povie fanúšik Juve, zalez.

Reagovat
masly008

8 roků jeden vítěz, co je potom tohle že?

Reagovat
YNWA__MSN

Pinocchio mluvíš o Itálii?

Reagovat
fenixLFC

Ze mu na to skacete

Reagovat
The Krupy

Reagovat
icka

Reagovat
avicii

Ale no nekecaj, aké fasa výsledky dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsem zde dlouhodobě avizoval, Hypester City v čele s Vardym nemá šanci a brzo je doženou i ropáci. Prognózy od Naniho, mimi united a dalších vzali hned za své. Vardyovci budou rádi za 4. místo. Easy.

Reagovat
smazaný uživatel

vzaly*

Reagovat
Front hell

Mi se líbí jak tady každý dělá závěry po 17 kole. Ve hře je ještě spousta bodů. Já si pěkně počkám na květen.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, my ostatní budeme slavit už od teď.

Reagovat
Front hell

Tak ať pak nejste v květnu dojebani

Reagovat
smazaný uživatel

budou, ale nevadii

Reagovat
smazaný uživatel

Joker dneska dva goly

Reagovat
oli9

dneska paráda. Už jen zitra at klopytnou city a bude to luxus

Reagovat
9augi9

To by museli hrať aspoň so Sheffieldom.

Reagovat
ManUnited

Jsem si zas jednou vsadil a Leeds neudrží vedení 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

mal si dat to co tu jeden typek radil, Frydek zlta. To je pan tiper a ne nejake ferovosezeni

Reagovat
smazaný uživatel

Teda 4 prohry z 5 poslednich zapasu, to je brutalni.

Reagovat
Liquid

Lampard ven, jak jsem se obával, zatím na to prostě nemá, přechod z provinčního Derby do kolosu Chelsea pro něj bylo moc

Reagovat
9augi9

Do kolosu, ten bol dobrý.

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Bolo to unáhlené rozhodnutie. Rok, dva v Derby by mu boli iba prospeli.

Reagovat
Liquid

spíš nějaký provinční Everton, prostě mezikrok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

lampard ven vy jste tak neskutecni idioti, chudak lampard ze do toho cirkusu lezl, jestli nedostane sanci na 3-4 roky tak se chelsea nikdy nikam neposune

Reagovat
icka

Reagovat
mimi_united

Lampard na to očividne nemá, jeho tím si prešiel prvotným poblúznením z bývalej legendy. Ten ich hurá futbal nemá hlavu a pätu, ako taktik je Lampard tragický.

Ole naopak má viacej taktických plánov. Vie sa pripraviť aj na slabších aj silnejších súperov. Perfektne rotuje a buduje si vlastnú filozofiu

Po tejto sezóne sa Lampard poprace z chelsea preč a Ole skončí v TOP 4

Reagovat
HanziDrown

Reagovat
smazaný uživatel

United má bilanciu s papierovo slabšími že keby hralo len s nimi tak vypadne do Champu.

Reagovat
Front hell

Prý ví jak se připravit na slabší soupeře

Reagovat
9augi9

Doporučujem začať sledovať iný šport.

Reagovat
Matić

Reagovat
smazaný uživatel

ale uz dost!

Reagovat
Beči

Já ten tvůj matroš nutně potřebuji taky

Reagovat
pantondavo

Letos tipuju překonání rekordu v počtu bodů a možná i Invicibles? Sere mě, že je to nejmíň sympatickej Liverpool, co pamatuju, ale efektivní je to jaxviňa. Ale Kloppovi to nejde nepřát.

Reagovat
smazaný uživatel

Urcite aspon raz prehraju, vela zapasov sa na nich podpise

Reagovat
smazaný uživatel

Však máme kádr plnej sympaťáků

Reagovat
pantondavo

Asi jak pro koho

Reagovat
ADM

Reagovat
Nikikrew

Ehm uz by mohol Liverpool prehrať, uz to nienje vtipné

Reagovat
Jazdec

Minulý rok sme prehrali so City až tesne po novom roku, sezónu predtým sme my porazili City v približne rovnakom čase...O Invicibles by som sa začal obávať(a ja dúfať), až keď budeme mať zápas proti City(7my zápas od konca) za sebou bez prehry.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Taiger

Nejnudnější sezóna, zzzzz

Reagovat
Malresi

Ja sa bavim kazdy tyzden

Reagovat
9augi9

Aspoň, že ten Arsenal stále baví.

Reagovat
lajka30

Reagovat
smazaný uživatel

zajtra pobavi city ked s nimi prehra

Reagovat
9augi9

Nebránim sa.

Reagovat
Coutinho10

naopak je zatím nejzajímavější

Reagovat
Ranoth

aspon ze vy ste za klaunov aby bola aspon trocha sranda

Reagovat
vitasrp

Co mě ale dostává, to je naše ofenzivní organizace. Bohužel proti těm celkům, co to zavřou, máme docela velký problémy. My si teda nějaký ty šance skoro vždycky připravíme (i dneska jsme mělo xG okolo 2, což neznamená, že jsme hráli dobře, ale že nějaký šance byly), ale celkově se ten výkon nedá hodnotit pozitivně.

Stopeři jsou samozřejmě při rozehrávce slabinou, protože si s tím míčem nepočínají dostatečně agresivně. Ono to není jenom o tom, že by tam ty prostory pro přihrávky mezi linie nikdy nebyly, ale třeba takový Zouma místo kolmice na Mounta zvolí v 9 z 10 případů přihrávku do strany na Emersona, protože to je prostě jistější varianta, kterou nic nezkazí. Jenže takhle ten úzký a hlubší obrannýblok budeme překonávat jenom těžko.

Druhou věcí pak je, že když Jorginha při rozehrávce neustále stínuje útočník soupeře, tak tu jeho roli Mount není schopen odpovídajícím způsobem zastat. Kovačičje fantastickýv tom, že si seběhne mezi stopera a beka, zbaví se dotírajícího hráče, rozjede akci a dává přihrávku do ofenzivního postavení. Mount bohužel v tomhle podle mě zaostává, protože byl celkově málo na míči - a když už byl, nepospuval naši hru dostatečně vpřed.

Ono se hodně nadává na Azpiho, protože tam není ta nadstavba, jenže aspoň ty základní situace řeší poměrně dobře. Je schopen dát míč do nohy, je schopnej dát míč na Williana nebo Kantého doběhu, když mu to tam správně rozeběhnou, čímž se naruší ta celistvost defenzivního bloku soupeře, zatlačí se níž a můžeme dál kombinovat. Jenže Emerson nic takovýho neudělá, hraje všechno na jistotu, a když už se o takový míč pokusí, tak je to skoro vždycky dlouhý. Tohle prostě není dostatečně dobrý.

A ještě dvě další věci - když tlačíme do plných, tak se v těch posledních dvaceti minutách z nás stává neorganizovaná chaotická banda, kdy se krajní obránci natlačí až na defenzivní linii soupeře, takže v ofenzivě máme v podstatě 6 hráčů, k tomu dva stopery a dva střední záložníky a není tam žádná smysluplná struktura a poziční rozestavení, díky kterýmu by se dalo kombinovat. Při ztrátě míče jsme pak hrozně roztaženi a je snadný podniknout rychlý kontr, to je prostě úplně špatně. A i ta snaha hrát dlouhý míče v závěru, to je spíš takový zoufalství, než že bychom tuhle variantu měli nějak připravenou.

Reagovat
Busby babes

cim to? tolik zranenych nemate, ne? respektive novych. Tezsi souperi nebo vas souperi "precetli"? Nebo jen treba ten Mount nema ted takovou formu, coz by bylo normalni u mladyho kluka?

Reagovat
vitasrp

Soupeři už neblázní, hrají zanďoura, což je pak pro nás těžší. Do toho některým odešla forma - Mount, Odoi - a v kombinaci s tím, že i to málo šancí, co si vypracujeme, spolehlivě zahodíme, tak je z toho tahle momentální bramboračka.

Reagovat
Busby babes

jasny, takze takove klasicne neduhy toho, kdyz na tech klicovych postech jsou mladi kluci. To se srovna.

Reagovat
spider_8

Proto říkám, že nechápu, proč v těchto zápasech nehraje Alonso. Všichni víme, že má nějaké svoje limity, ale ofenzivně to z jeho strany vždycky bylo na vysoké úrovni. Jeho náběhy, schopnost zakončit, ale i poziční hra nám v tuhle chvíli nalevo hrozně chybí. Obecně nechápu, proč ho Lamps tak odstavil zrovna ve chvíli, kdy se nám týmově nejvíc dařilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas sem viděl až teď a byla to fakt katastrofa. Jeden z nejhorších výkonů za hodně dlouhou dobu. Ještě že to stačilo.

Reagovat
Malresi

Za hodne dlhu dobu? To by som nepovedal. Dobre sme zahrali v derby, proti cherries a proti Salzburgu. Predtym proti Brightonu podobne slabsi vykon a proti Neapolu ani nehovorim. Treba ale dodat, ze to je normalne, hrame zapas kazdy treti den takze nemozeme cakat, ze kazdy budeme hrat fantasticky. A navyse sa dost zabuda na to, ze Watford aj ked boli doteraz tragicky tim, tak zmenili manazera a vsetci vieme aky efekt to dokaze mat na tim. Vzdy ked sa pri vyhre natrapime, tak kazdy vidi len nas slabsi vykon, ale malokoho napadne, ze to moze byt sposobene tym, ako dobre pripraveny a organizovany bol super - to sa da povedat na vacsinu zapasov, kde sme sa natrapili ako napr. Sheffield, Palace, dnes Watford alebo v LM Neapol a Salzburg. Hrame v najlepsej lige na svete, kde kazdy tim ma svoju kvalitu - o to viac je dychberuce, kolko bodov mame na konte.

Reagovat
Kixi Syhimour

kromě snad té Neapol, jestli to myslíš doma

Reagovat
DieryVonry

Ted se bojím, aby to neznamenalo šance pro Olivera, Marcose a Pedra :D když to mladým nejde :D

Reagovat
Busby babes
Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Jimbo.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Busby babes

#MUFC now increasingly confident of signing Erling Haaland next month in the January transfer window.

Sam Pilger. Tak uvidime.

Reagovat
smazaný uživatel

to by bola parada, odist do klubu, ktory jeho otcovi ukoncil karieru rozdrbanim kolena, prinajmensom by to bolo zaujimave sledovat

Reagovat
mayday

To jsem nevěděl, že je to syn fotra, kterýho zrakvilo to prase Keane.

Reagovat
iamek

Håland na své webové stránce uvedl, že se zraněním levého kolene již hraje několik měsíců a že při střetem s Keanem nedostal zásah na levé koleno a že Keane to zranění nezpůsobil.

Reagovat
blade115

Keane byl asi největší dobytek, který v PL kdy běhal, nehledě na něčí koleno. Se s tím už konečně smiřte.

Reagovat
smazaný uživatel

ehm ehm, připomínám, že v PL hrál taky NIGEL DE JONG

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Co to má společného s tímhle co řešíme? Já píšu někde, ze to byl anděl?

Reagovat
Swarley

to bys ho vůbec nejdřív musel někdy vidět hrát...ale to už je tvoje klasika, dělat velké závěry a vědět o tom úplné hovno...

Reagovat
Luc-Luc

to jakoze Keane nebyl dobytek ? vsak to byl hroznej vymaz

Reagovat
mayday

Reagovat
Swarley

šupej s bladem na kurzy čtení

Reagovat
Carrick

Reagovat
r.mrazik

odbornik

jinak...treba v MU byl vetsi prase Scholes

Reagovat
Hokaido

Největší hovado v dějinách PL je stejně lidský odpad Giggs.

Reagovat
r.mrazik

jojo,smejd to byl asi slusnej...s terrym by si mohli zalozit klub

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale vodca by bol samozrejme Giggs

Reagovat
smazaný uživatel

protoze by prcal Terryho mamu a Terry by ho musel jako nevlastniho fotra poslouchat

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
blade115

Ok, toho si schovám, až budu chtít popíchnout mufany příště.

Reagovat
bbbauch

To s tim docea souvisi no

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Busby babes

neukoncilo.

Reagovat
iamek

Tohle jsou strasni idioti. Sám Haland řekl, ze Keane mu karieru neukončil a oni jedou pořad svoje

Reagovat
Busby babes

jj, jakoby tu o tom nebylo par tydnu zpatky velky vlakno. Kazdopadne i kdyby, tak fotbaliste proste nejsou fans. Pro nej by to byl vyraznej skok v kariere, Keane uz v klubu neni, Oleho zna, vidi, ze mlady u nas sanci dostanou...

Reagovat
iamek

Ale víš co. Samotný hráč řekne, ze Keane za to nemůže, ale borec dole jede pořad svoje

Reagovat
smazaný uživatel

ale uz dost!

Reagovat
iamek

Håland na své webové stránce uvedl, že se zraněním levého kolene již hraje několik měsíců a že při střetem s Keanem nedostal zásah na levé koleno a že Keane to zranění nezpůsobil.

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem či 30 ročni hráči bežne ukončujú kariéru. Škoda, nebyť toho incidentu, hraje aspoň do 35ky. Ale zas možno mu foter poradil, že keď nechce dopadnút podobne, bude lepšie ísť do united , aby sa to nestalo aj jemu

Reagovat
iamek

Aha troll. Kdybych to věděl, tak ani nereaguju.

Reagovat
r.mrazik

Uaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, to by znamenalo, ze Mason by isiel skor cestou Rasha a hral by z kraja. Ale Haalanda chcem, je to typ, akeho tam nemame, dal by hre nieco ine.

Reagovat
Swarley

Jako ideálně mít na hrot dvojku Haaland, Greenwood...vlevo at se točí Rash s Martialem, ti jsou stejně na hrotu slabí a na právě křídlo to chce dlouhodobě posilu...

Reagovat
Swarley

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/danroan/status/1205907727261880320

Hehe, Ozil vyjadril podporu Ujgurum. Arsenal si nadelal do gati.

Reagovat
smazaný uživatel

Když se fotil s Erdoganem tak se taky distancovali?

Reagovat
Mates_Matesović

Ne, protože by je to finančně nepoškodilo.

Reagovat
Busby babes

no hlavne maji na dresu Rwandu, coz teda taky neni uplne slunickova zeme.

Reagovat
Kixi Syhimour

Není to kvůli tomu, že má Arsenal na dresech "visit Rwanda"?

Reagovat
iamek

Přítelkyně teď byla Rwanda a Uganda a prý pohoda. Peklo bylo Kongo, kde na hranicích si pronajali dva borce s AKackem a dva dny je měli za prdeli. A stejně je přepadl borec na motorce

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Swarley

na tyhle země bych fakt neměl odvahu

Reagovat
iamek

Ona jezdí jen takové země. V Evropě nebyla nikde, ale má za sebou 10 afrických zemi, pul Asie, asi 10-15 karibských oblasti, severní Ameriku skoro celou. Teď je na radě jižní Amerika. Evropu říká, ze může procestovat jako důchodce

Reagovat
Swarley

husty a jako dobrej přístup, na tom něco bude

Reagovat
Baronne

Severní Koreu dá?

Reagovat
iamek

Tam chceme taky . Problem je ten, ze já mám za sebou 40 státu Evropy a mimo Evropu jen Jordánsko. Ona to má naopak

Reagovat
Busby babes

vidate se vubec?

Reagovat
icka

Reagovat
Swarley

jj, jednou takhle v Jordánsku...

Reagovat
iamek

To jsem byl s kamoskou

Reagovat
Filipow

Hh, to seš na tom podobně jak já.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj pracuje....či ako dedička boháčov nemusí?

Reagovat
iamek

Maka jak magor v Ikemu jako sestricka a když má volno, tak ještě v ISLERU ( soukromá plastická chirurgie ). Má tu výhodu, ze dostala v Praze byt a auto, takže neplatí nájem a nemusí brát leasing. Dárek od rodičů. Jinak bere jen noční a 12pres den. Víc peněz. A moc se nevidíme no

Reagovat
smazaný uživatel

Platí za to hobby vysokú daň...

Reagovat
iamek

Její vyber. Na to mám podobně :))

Reagovat
Busby babes

https://www.hrw.org/world-report/2019/country-chapters/rwanda

tak jasne, ze tyhle zeme budou na turisty, co jim nosi penize, v zasade ok. Tam jde o neco jinyho. V Cine ses taky jako turista v zasade v klidu.

Reagovat
smazaný uživatel

na druhou stranu, je nutne taky priznat, ze po te katastrofe se ta zeme dobre zvedla

Reagovat
Hokaido

Je to blbý, ale bohužel by se takhle zachoval každý klub PL.

Reagovat
lajka30

To snad radši vyplatí Ozila ze smlouvy, aby zachránili svůj byznys.

Reagovat
lvrpl

Pozeral som live jedným okom, ale vie mi niekto vysvetliť prečo sa riešil var pri druhom salahovom góle keď takmer na bránkovej čiare sedel obranca po sklze na maneho?

Reagovat
andkoo

Brankár bol vybehnutý, musia byť aspoň dvaja hráči pred útočníkom, aby nebol ofsajd

Reagovat
Hokaido

Jak píše andkoo, brankář byl vyběhnutý, tudíž útočník za sebou musí mít hned dva obránce. Většinou se to neřeší, protože jeden z těch hráčů je v 99 % případů golman. I tak mi teda přišlo, že to řeší zbytečně dlouho.

Reagovat
Remt

Na tohle pravidlo já třeba vždy zapomenu.. na to jak se to posuzuje pokud je brankář víc v poli než útočící hráč, stejně jako často zapomínám, že na vlastní půli hráč nemůže bejt v offsidu. Tak jsem rád, že jste to tu trochu objasnili

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem koukal na program, že v úterý ČT sport dává Flamengo přímý přenos a ve středu Liverpool až ze záznamu o půlnoci

Reagovat
Hai

Bude to na ct 2

Reagovat
smazaný uživatel

Ahaa, paráda, díky

Reagovat
Hokaido

Posledních 5 zápasů máme 3 body, 8,81 xG - 4 vstřelené a xGA 6,47 - 7 obdržených golů. Speciálně Kepu a Williana bych poslal doprdele klidně hned 1. ledna, pokud by je vůbec někdo chtěl.

Reagovat
Tolstobik

Vypakujte tyhle dva a Chelsea zacne byt definitivne sympaticka

Reagovat
Mönchengladbach

Kolář > Kepa

Reagovat
pingla

Bournemouth je rád, že postaví 11 zdravých chlapů na SB a stejně tam vyhrají

Reagovat
iamek

Tohle nevyhrát . Ostuda neporazit takový Everton. A to co předvedl Mata na konci, tak to wow. Za tohle tribuna do konce roku.

Reagovat
Infernoqt

Tak nějak si užívám už jenom ten fotbal, když se nám povede zápas. Stejně nám v sezoně o nic nejde, takže i remízu za doprovodu takového výkonu beru.

Reagovat
Cechino

Reagovat
Mates_Matesović

Suchý triko

Výkon šílenost, z Adamy bude mít půlka kádru ještě týden noční můry. Každopádně těžce vydřený a hrozně důležitý 3 body, hlavně to příští týden zopakovat.

Reagovat
Busby babes

takova klasika proti kompaktnimu souperi. Everton se dobre vracel a dobre zahustoval ten prostor pred branou. A na to abychom to nejak odemkli letos proste moc nemame. Kdyz uz tam nejakej naznak byl, tak jsme to zazdili. Nic moc zapas. Nasazeni tam bylo, kvalita ve finalni fazi moc ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes sme prišli k trom bodom jak slepý k husliam. Nevadí.

O týždeň na 4. miesto prosím.

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
jk

Reagovat
smazaný uživatel

Další smolný zápas, ale bohužel se nedá říct, že bychom si zasloužili vyhrát. Přesně ty zápasy, kdy se projevuje zoufalá kvalita dopředu. Martial sám bohužel (když zrovna nemá den) nic nevymyslí. I proto se myslím, že na něj do budoucna jako na jedničku do útoku nepůjde spoléhat. Lingard byl dneska úplně mimo. Pořád je otázka, jak by tyhle zápasy vypadali, kdyby hrál na 10 Pogba, ale na něj asi taky těžko už spoléhat.

AWB, McTominay, Greenwood byli dobří. Rashford a obrana v pohodě. Mata za tu chvíli zase úplně strašidelnej. Ten musí být bezpodmínečně v tý druhý vlně čistky (ideálně kdyby za něj přišla i náhrada).

Reagovat
iamek

Mata musí jít i kdyby náhrada nepřišla. Šílené nak vyřešil tu situaci na konci zápasu.

Reagovat
Hokaido

Mata je už fakt bohužel mimo.

Reagovat
Busby babes

Martial hlavne zas neudela ani krok navic. Ten fakt nezabojuje. Jednou tam dal balon na narazecku, ale dal to za Rashforda a misto aby rovnou sel napadat toho obrance, tak okolo nej jen probehl a zacal machat rukama.

Reagovat
smazaný uživatel

V tomhle je fakt hroznej. Radši tam budu mít po prdeli jezdícího Greenwooda než jeho.

Reagovat
iamek

Reagovat
Busby babes

ja si myslim, ze pokud prijde Haaland (nebo kdokoliv), tak Martial je v tuhle chvili prvni, kdo si pujde sednout. Ted proste neni nahrada.

Reagovat
iamek

Za zápas snad 20 standartek a nula nula nic.

Reagovat
Kixi Syhimour

Dneska mi zrovna přišlo, že standartky jste neměli tak špatné, jen jste z nich nedali ten gól.

Reagovat
EXoRcIsT

naposledy sme mali nebezpecne standartky v poslednej sezone pod SAFom ked rohy kopal RVP

Reagovat
celeb

O to 4. miesto zarucujuce LM bude zrejme este tuhy boj. Frankova Chelsie s mladikmi sa zrejme este posilni v zime, MU su vzostupe s vykonmi, Spurs pod Josem zacali slapat, Arsenal .... Arsenal nic, to som tu len tak dal, aby rec nestala.

Reagovat
Cechino

Reagovat
celeb

Tak bavime sa o 4. mieste, tak ako aspon pripomenutie si Arsenal zasluzi.

Reagovat
Mato178178

Spurs vraj začali slapat ok

Reagovat
celeb

Tak nejak vas obehli pri ich ceste tabulkou nahor. Na nejake dramaticke zmeny asi nebol cas, ale vysledkovo je to urcite citit. Kader maju dobry, navyse Levy urcite musel slubit Humble One nejake nakupy.

Reagovat
smazaný uživatel

Za posledních 5 zápasů 12 bodů. Z předchozích dvanácti čtrnáct bodů. Nezačali?

Reagovat
YoungPyo1882

Jak tuhý? První tři jsou jasní a pak se uvidí mezi Lestrem, Čukotkou a možná Wolves.

Reagovat
celeb

vsak pisem o 4. miesto, nie?

Reagovat
Hokaido

Ferguson Mohl mu říct někde mimo dění, že pod ním končí, nemusel ho takhle veřejně zostudit.

Reagovat
Busby babes

hlavne interim manager asi tezko muze odstrelit jednu z nejdrazsich akvizic klubu...

Reagovat
Hokaido

Však obral o body jeden top klub a vás, klidně by mohl dostat smlouvu.

Reagovat
Busby babes

to si nepreje snad ani Zasch.

Reagovat
Zaschrona

Než Moyese a většinu jmen s námi spojovaných určitě ano.

Reagovat
smazaný uživatel

je to debil..tohle udělat tak mladýmu klukovi, kterej je chvilku v nové zemi..bůh ví co to sním udělá.

Reagovat
fenixLFC

neurobi to s nim nic nove. hral hovno doteraz a hlavne mal problemy s moralkou. ved sa uz pred fergusonom zacalo hovorit o jeho moznom rychlom odchode. tak tu zas z neho nie je potrebne robit nejaku velku obet. ked sa nepresadi v evertone je to len a len jeho chyba, nikoho ineho

Reagovat
protiproudu

Hraje tam zadarmo nebo co?

Reagovat
iamek

Idiot. Už to jak se choval u postranní lajny.

Reagovat
blade115

Reagovat
Radin

Kdo, kde koho? Vůbec nevím o kom je řeč :)

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Zaschrona

Tak ta reakce Keana vypovídala docela dost sama za sebe... Pokud vedle něj pořád víc maká DCL i Richarlison a Kean na bránění kašle, tak je těžký ho nějak moc se snažit bránit. Za mě určitě palec nahoru pro Dunca. Nejsme Kean FC. Dunc si za tohle naopak zaslouží pochvalu...

Reagovat
kiwwi

Manchester United have won more points against the five teams above them (13 points) than against the 14 teams below them (12 points).

https://twitter.com/millar_colin/status/1206240824595550208

Reagovat
smazaný uživatel

neviem co je na tom divne, akurat to ukazuje ze sa vam lepsie hra ked ste zalezeni vzadu nez ked mate utocit

Reagovat
Busby babes

The interim manager ruins ur multi million pound asset for the sake of five minutes...

What a dumb way to tarnish a cameo

He obvs didn't understand the instruction when he went on. Richarlison told him, no, ur up front now within seconds

The manager sitch needs sorting immediately

Jako asi takhle nejak. Tohle je proste od Fergusona pruser.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt dement. Na Keanovi bylo vidět, že z toho byl hodně špatnej.

Reagovat
nani92

Ferguson > Ole

Reagovat
smazaný uživatel

* Ferguson > vsichni

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj, vim, ze jsi myslel Duncana

Reagovat
iamek

Jinak o bod bliz Top4

Reagovat
Makiii

DDG a jeho naprosta klasika ,,vybeh pri rohu” tohle je jeho totalne nejslabsi vlastnost a uz to stalo hodne bodu... moc nevybiha a kdyz uz jo, tak slabe a katastrofalne...To ze tam sel do nej lehce rukou ok, ale i tak ho musi zbourat a ne se tam otacet jak mánička.

Pokud na AM nebude hrat kreativni hrac - a bude tam paberkovat Lingard, Andreas a nebo vycpelej Mata, tak se nic nezmeni a tyhle zapasy se budou ztracet dal...uplne zbytecne. Verim, ze kdyby tam byl Pogba na AM,tak minimalne tech 90% remiz budou vyhry.

Uz po nekolikate byla sance stahnout vrsek ligy, prijde zadrhel.

Vykon spatnej nebyl, az na 15-20 minut, kdy se dostal gol a Everton byl ve hre. Je to skoda, tohle se melo vyhrat...

Reagovat
Beči

Já třeba nechápu, proč u vás v základu nezkusíte na AM Gomese. Je rychlý, kreativní a zcela určitě by podal lepší výkon, než ti hráči, které tam Ole teď točí.

Reagovat
iamek

Protože jsme idioti. Ten kluk je poklad a uteče nám zadara po sezóně.

Reagovat
smazaný uživatel

tak stale ho mozte kupit naspat za 100 mega

Reagovat
Makiii

To nechape asi nikdo, kor kdyz tam jsou vsichni k nicemu... minimalne ti zminovani...

Reagovat
Busby babes

tak zbourat to muzes, kdyz je hrac pred tebou, uz to jde hur, kdyz do tebe vleti utocnik ze strany. Byl to faul, mel to piskat.

Reagovat
smazaný uživatel

Only Liverpool (5) have won more Premier League games than Tottenham (4) since Jose Mourinho took over as manager.

Reagovat
9augi9

Tottenham večne druhý.

Reagovat
smazaný uživatel

*Winnerpool

Reagovat
smazaný uživatel

*Stevengerrardslippedpool

Reagovat
Hai

*Notrophyham

Reagovat
aramaki

Mourinhooooo

Reagovat
EXoRcIsT

Nevadi aspon mame bod . Boli sme lepsi a dali len gola po faule . Mason

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě jeden point. Fred už snad 7 - 8 zápas v řadě velmi solidní (až na jeden výpadek, kdy jsme hráli na dvojčlennou zálohu spolu s Perreirou). Dneska v pohodě lepší než McTominay.

Reagovat
EXoRcIsT

Fred nech hlavne dostane zakaz strielat tie jeho strely su nieco otrasne

Reagovat
r.mrazik

dneska byl lepsi jak mctom

Reagovat
Busby babes

jj, Fred a McTom posledni zapasy fungujou dobre. Az (pokud) se vrati Pogba, tak bych ho jen prihodil k nim a dal mu volnost.

Reagovat
frezi

Taky calvert lewin vyzeral 2x viac fresh ako kean, ked ho striedal. Duncan povedal vraj ze chcel len zabit cas tak vystriedal jeho.. velmi divne. Ale ten chlapec musi ist prec v zime.

Reagovat
smazaný uživatel

jak jsem psal cca před měsícem, do vánoc jsem v top4 a místní odborníci se tomu jenom smáli

Reagovat
ManUnited

ještě tam nejste

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě nejsou vánoce.

Reagovat
aramaki

Mourinho out

Reagovat
mimi_united

Tak vzhľadom na okolnosti je bod dobrý

Everton zalezený ako korytnačka. V dnešnej dobe predvádzať futbal ako z praveku, to naozaj nie je reklama na premier league

Greenwood opäť absolútny top Anglická reprezentácia nám môže ruky nohy bozkávať. Toto bude v budúcnosti jediný súper Mbapeho o zlatú loptu

Reagovat
LokoLFC

nooo jooo, jen si dejte vlastni medicinku...

Reagovat
smazaný uživatel

preboha nedroguj už

Reagovat
Malresi

KDB...staci mu dat trosku priestoru a je z toho gol alebo asistencia. Fantasticky hrac.

Reagovat
Kapřík

neuvěřitelný

Reagovat
Busby babes

Moise Kean went from Italian RACISMO to hard Brexit.

Feel for the kid.

Reagovat
johnnie_boy

Martinelliho akce z prvni minuty, byla nase prvni a zaroven posledni strela na branu.... kam az tohle zajde

Reagovat
Nikikrew

Nic ine som necakal, proste klasika.

Fredie nastavil sialenu taktiku a City si nas krasne vychutnalo, hra macky s mysou.

Celime ovela hlbsiemu problemu ako je trener, nie je tam system, hraci nehraju co maju hrat a hlavne chyba kvalita, vsade.

Ako tvrdim, budem rad ked sa tuto sezonu zachranime a mozno cosi uhrame v FA cupe a v EL ale to je tiez skor utopia.

Reagovat
Hachim Mastour

Systém má dať tréner.

Reagovat
Nikikrew

Ano, ale my mame totalne prehajpovanych hracov ktory na Arsenal nemaju.

Reagovat
Busby babes

to mozna jo, ale dneska jste nastoupili i desne naivne. Kazdej, kdo City letos potrapil hral na brejky. Mate rychle hrace, rekl bych, ze davalo smysl to zkusit stejne. S tim ma City letos problemy. Rozdat si to s nima na ferovku, tam se ta horsi kvalita projevi.

Reagovat
sejber

Te je pravda ale fredymu by som to nevycital ak chces hrat na brejky musis vychadzat zo zabezpecenej obrany co je u nas nonsens

Reagovat
Busby babes

no jenze kdyz chces hrat, tak jako jste to zkusili dneska, tak taky nemuzes mit z kazdyho utoku soupere golovku. Nevim no. hlubsi blok se uplne nerovna zabezpecena obrana.

Reagovat
Nikikrew

Ved samozrejme, taktika bola nepochopitelna, neviem co si tym Fredie myslel. Mali sme hrat na brejky zo zabezpecenej obrany. Ano, bola by to sracka ale aspon by to nebolo 0:3 do polcasu kedy bolo po zapase. Amaterske chyby

Reagovat
sejber

Na dalsi zapas musi byt novy trener s vysmiatim Fredym to nikam nespeje. Pri sledovani dnesneho zapasu ma napadla kacirska myslienka ze sme prepasli Mourinha

Nech to vsak zeberie ktokolvek bude to priam mission impossible zmenit kurz klubu. Neviem ako sme na tom s budgetom a strategiou na januar ale zaklad bude zbavit sa Mustafiho a Ozila za kazdu cenu.

Reagovat
Nikikrew

Jezis chod doprdele s Mourinhom, fandis asi Arsenalu rok

Reagovat
masly008

Reagovat
sejber

15 rokov a Mourinho je moj suverenne najneoblubenejsi kouc. Pocas tych spekulacii ze ma nahradit Emeryho som vyslovene strpal aby sme Joseho nezobrali a nechali to fredymu.

Po piatich Fredyho zapasoch nevidim naznak zmeny k lepsiemu a za ten vysketeny ksicht po takomto zapase dufam ze skonci nielen ako docastny trener ale aj v klube celkovo.

Neviem kto to po nom zoberie ale ak s tochto kadra chceme nieco vydolovat potrebujeme niekoho ako Jose kto tych hracov da do laty. A kednpozeram na mena s nami spajane tak sa obavam ze to teraz vedenie v panike hodi niekomu ako ancelotti a to bude este horsia varianta ako mou z pred mesiaca

Reagovat
Nikikrew

Ale su aj iny top treneri ktory by ten tim dal ako tak dokopu, nie len ten Saso ktory nas len urazal a urazal, najma Wengera. Som sa zmenu samozrejme, ale Mourinho nikdy

Reagovat
sejber

Trenerov je plno otazka je kto je dostupny a kto je ochotny ist do Arsenalu.

Reagovat
mistr129

Reagovat
PP

Rozdíl asi 2 tříd. Především hra bez míče je tragická. City se ani moc nenadřelo, stačilo jen čekat a hrát si svoje.

Freddie okamžitě pryč a nový trenér naučit hráče základnímu pravidlu - hrát jako tým.

Reagovat
Hachim Mastour

Aubameyang späť na krídlo a Lacazette základ

Reagovat
Nikikrew

Inac Lacca sa nedostane ani na ihrisko, co to je za fuck up

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, Freddie, posaď Lacazetta, nejlepšího hráče v kádru a pak se div, že prohráváš.

Reagovat
masly008

on se ale asi moc nedivil.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Reagovat
Taiger

Všichni jsme viděli, že United hráli se City na breaky, tak Freddie udělal to, že jsme chtěli ovládnout hru a nechat City hrát na breaky, výborné

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

tu je problem vedenia..bolo dlho jasne ze emerymu sa to sype, nechali to vykvasit a az potom zacali riesit kto by ho mohol nahradit..nevyriesili to doteraz a pravdepodobne netusia..medzitym nas trenuje trenersky novacik ktory je talentovany ale nedali mu ziaden trenersky tim..a vobec nie je jasne ako dlho to tak bude..medzitym si kritiku zlizava on...

banda neschopakov

Reagovat
smazaný uživatel

Freddie on his future

“For me, it’s a great honour to do this but Per is doing two jobs.

“I’ve said it needs to be cleared up and it would be good to make a decision regardless of what it is.”

fraska

Reagovat
Golasso

Tak zatím se nemají na základě čeho rozhodovat. Freddiemu fandím, ale zatím nic neukázal, nemůžou mu dát smlouvu, a tím pádem se zatím nevyplatí tvořit napevno jeho realizační tým. Na druhou stranu potřebují čas, aby našli někoho vhodného. Tentokrát už to musí být bomba a někdo, kdo nás okamžitě zvedne.

Reagovat
smazaný uživatel

ale super ze dava sancu esr, dnes zase vyzeral vyborne, to je nasa buducnost na cam a prirodzena nahrada ozila, bojim sa ze novy trener to zase nebude vidiet

Reagovat
aramaki

ako ja mu fandím, ale včera dvakrát na pozápasovej tlačovke zopakoval aký výborný zápas sme odohrali s West Hamom a ze sme mali vyhrať 5:1. To je dost mimo reality si myslím.

Reagovat
smazaný uživatel

tak asi chcel trochu povzbudit

Reagovat
Golasso

už začíná nezvládat ty tiskovky. Za chvíli se zacyklí jak Emery.

Reagovat
smazaný uživatel

si pozri jeho tlacovky, s emeryho sa nedaju porovnavat, ma to hlavu a patu, dava to zmysel

Reagovat
Golasso

Řekl jsem to hodně s nadsázkou, i když...

Emeryho tiskovky ze začátku taky dávaly smysl, pak přišla krize a Emery se "zacyklil" do těch samých frází. To se podle mě stane každému trenérovi, hlavně když se nedaří. Ony ty otázky novinářů taky nápady moc neoplývají, většinou se ptají na věci, které se opakují nebo na věci, o kterých ten trenér nemůže/nechce mluvit.

Reagovat
Kincl

Vždyť ten Arsenal si ani neškrtne, neškrtne si, ani na to Géčko si nešáhnou :D

Reagovat
Hachim Mastour

géčko sfajčia pred zápasom

Reagovat
r.mrazik

Ten VAR je stejně vtipný systém...to anglický použití se začíná blížit tomu českýmu

Reagovat
avicii

ten Arsenal je k nicomu

Reagovat
Grahf

Vyzerá, že Gomes je na odchode

Reagovat
ManUnited

Odkud info?

Reagovat
Grahf

zmazal všetko o United z instagramu

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal je na tom dokonce tak bídně, že kouká současným United a Spurs na záda. Nejvíc pseudoklub, který prostě má "pouze" štěstí, že je z Londýna a má spoustu fandů, tudíž ekonomický potenciál. Dnes zřícenina. Dřív jsem jim fandil, ale teď už jsou pouze k smíchu.

Reagovat
protiproudu

pseudoklub?

Reagovat
PP

zvířátka pana Krbce mu dávají sadu..

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Tuard.MUTD

Achjo

Reagovat
smazaný uživatel

Fuuuh, ted jsem dojel zaznam a to zeda bylo neco. Wolves jsou naprosto skvělí a doufám, že se dostanou co nejvýš (pod náma). Ideální složení top 4: Liverpool, Lester, Spurs, Wolves.

Spurs na kolotoči, ale to se dalo celkem očekávat, že nás prehrajou. V první půli jsme aspoň měli lepší šance, druhá půle už byla hodně otřes. Verts proti traoremu hořel asi tak, jak se dalo čekat. Vysoký, rychlostně už opadajici stoper, hrající na beku proti rychlé, podsadité bestii. Ale teda vynahradil si to nakonec se vším všudy

Veledůležité 3 body. Příští týden opakovat!

Jose is a Yid!

Reagovat
Zaschrona

S tak poslepovanou sestavou je bod na United velký úspěch, jakkoliv teda je škoda, že se to nepovedlo udržet. Když máme jednoho zdravého středního záložníka ze sedmi, který navíc viditelně odehrával v ne úplné pohodě, situace je dost nepříjemná. Takže teda musel do středu hřiště Holgate, který to ale zvládl docela se ctí, klidně bych ho tam nechal, kdyby teda nebyl spíš potřeba na stoperu, protože Keane je dost slabý. Kromě těch, co dnes hráli, už jsou zdraví jen Tosun a Martina + mladíci. Aby brzo bylo vůbec koho stavět, když se dnes zranil minimálně Digne.

Ferguson si každopádně zaslouží pochvalu, správně pochopil, že musíme zvládnout dobře základy a ubojovat to, namotivovat hráče k pořádné práci celý zápas. Jasně, měli jsme štěstí, protože nechápu, jak ten gól mohl přes VAR platit, ale stejně. Jestli nikoho nenajdeme do příštího víkendu s Arsenalem s tím, že Dunc ještě určitě vezme v týdnu pohár a nějak to zvládneme se ctí, tak bych mu to nechal do konce sezóny.

Reagovat
66pepo66

Everton bol slabucky a keby VAR rozhodovalo spravne, gol neplati. Vyhralo by sa 1:0, mali by sme tri body a napriek vykonu by sme boli my fanusikovia ako tak spokojni. Avsak, to nemeni nic na tom, ze sme vas mali prevalcovat. Gol platil aj napriek VAR, ale keby sme vam dali 3 goly, tak to nemusime riesit. Z nasej strany klasicky slaby vykon kde s Lingardom v zostave sme hrali skor v desiatich. Mne sa velmi nepacil ani Shaw, aj ked tam mal nejake lepsie chvile v zapase, takze by som povedal, ze sme hrali takmer 8 proti 11. Pisem 8, pretoze Martial aj ked ma zablesky futbaloveho genia, na mna posobil neviditelne a lahostajne. Ak ku tomu pridame klasicky pokakany pristup a nedostatocnu motivaciu, mame z toho stratu bodov. Cista nekonzistencia a nejaka neschopnost poriadne reagovat ked prvi inkasujeme gol je nieco, co ma vobec netesi.

Rozumiem Olemu, ze ma vieru vo svoj tim a snazi sa povzbudit aj tych menej dobrych hracov. Ked nikto iny k dispozicii nie je, musi pracovat s tym co ma. Nejdem sa vracat k nasmu prestupovemu obdobie v lete. Napisem nieco iba k sucasnej situacii. Ked na to Pereira, Lingard alebo Shaw nemaju, tak dam sancu inym. Na AM v tomto zapase mal hrat Mata od zaciatku, ktory vie davat velmi dobre prihravky do 16. Kratke prihravky, kombinacia na jeden alebo dva dotyky, prihravka dopredu, vysunutie. K tomu jeho technika a v tomto zapase by Mata vynikol. My sme vsak museli hrat s Lingardom. Shaw odkedy sa vratil po zraneni, tak nepredviedol nic preco by si zasluzil sancu v zaklade. Mlady 18 rocny Williams, aj ked stale neskuseny, ho z mojho pohladu strci do vrecka velmi lahko. Ak ma niekto zbierat skusenosti a vypracovavat sa, tak je to Williams. Shaw je mozno hracna psote, ktory nam nehori tak, ako zaloha a utok, ci kridlo. Je to vsak hrac, ktoreho odchod v lete by mi vobec nevadil.

A k tomu golu aby som sa na chvilu vratil, tak platit urcite nemal. Avsak, bola to tak trocha aj Davidova chyba. On je v tych vybehoch a vo vzduchu slaby uz odkedy prisiel a za cely ten cas co je tu, sa v tomto vyrazne nezlepsil. Toto je asi jeho jedina slabina, ktoru sa moze snazit hociktory tim vyuzit. Takze gol platit nemal, ale David ako brankar do toho mohol ist trocha raznejsie.Taktiez chyba obrany, ze dopustila aby sa hned dvaja hraci Evertonu prepracovali v 16 az ku brankarovi a prakticky ho v suboji atakovali.

Reagovat
smazaný uživatel

No penalty, no win.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lajka30

Tvoje mama je slabucka.

Reagovat
66pepo66

Aké úbohé, zrejme nebudeš mať veľmi vysokú inteligenciu co? Zázrak, že dokážeš vôbec čítať a písať.

Reagovat
66pepo66

Mna by zaujimalo to striedane Keana v zapase. Pochopil by som keby nehral dobre, prekazal na ihrisku alebo nieco podobne. Jeho vsak trener posle na ihrisko, aby ho potom nepochopitelne stiahol dole. Keby ho aspon chytil, podal ruku alebo mu v tej chvili vysvetlil to rozhodnutie, nepoviem nic. On sa vsak na neho ani nepozrel a cela ta situacia mi prisla skor trapna a ponizujuca. Vie mi to niekde z fanusikov Evertonu vysvetlit? Cital som pred niekolkymi tyzdnami, ze to vyzera asi na jeho zimny alebo letny odchod. Ci islo o nasadenie, charakter, moralku alebo nezhody neviem, ale toto mi prislo zo strany trenera pre tak maldeho hraca dost ponizujuce.

Reagovat
Zaschrona

Proč nepochopitelně? Pokud není střídající hráč schopný fyzicky zvládnout nějakých 20 minut, že tam bude lítat a plnit taktické pokyny, tak tam nemá co dělat. Trapná a ponižující jistě je, ale Kean si za to může sám. Zřejmě se pěkně fláká v tréninku...

https://pbs.twimg.com/media/EL2zjFZWkAAl7YW?format=jpg

https://pbs.twimg.com/media/EL2zjFKXsAAOY7W?format=jpg

Dunc si naopak zaslouží pochvalu, protože message je jasný: pokud na to kašleš, hrát nebudeš. Dlouhodobě potřebujeme někoho, kdo nenechá hrát Schneiderlina nebo Sigurdssona či další, když na to kašlou. A ta reakce Keana spíš vypovídá o něm než o Fergusonovi. Ničeho si nevšímal a prostě naštvaně odešel. Vzhledem k tomu, že před několika týdny byl pozdě na tréninku a fotbalově zatím v podstatě nic nepředvedl, lze dost těžko být na jeho straně. Možná je mladý, ale pokud se nezačne chovat jako profík, není pro hráče jeho typu v tomhle klubu místo. Snad se zlepší.

Reagovat
66pepo66

Tak nie som odborník na Everton, nesledujem ho tak veľmi, takže sa ani nejdem hrsť na to, že viem ako to v klube chodí. Z toho co som videl sa mi zdalo, že sa celkom zapájal, takže ma to striedanie trocha prekvapilo. Keď však vidím tu štatistiku, tak áno, v tom prípade to chápem. Vedel som iba, že mal nejaké problémy s vedením a podobne, takže vďaka za ujasnenie.

Reagovat
frezi

Reagovat
Csaplárova past

Ljungberg poletí ven mnohem dřív, než si většina fanoušků Gunners představovala

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ttopi

Nechci se ho nějak zastávat, ale s týmem v takovýmti stádiu rozpadu zatím nic udělat nemohl. A už vůbec ne v zápase se City. Je třeba ještě počkat.

Reagovat
sejber

No objektivne sa zazraky nedali cakat ale od neho neprisiel ani nejaky impulz zlepsenia. Vcerajsi zapas bol ceresnickou a po takomto vykone tymu, katastrofalnej taktike a hlavne pozapasovych usklaboch s pepom si jeho dalsi zapas na nasej lavicke nedokazem predstavit

Reagovat
ttopi

Když přijdeš do týmu s nějou svojí filozofií, těžko to můžou hráči viditelně plnit hned další zápas. Takhle to prostě nefunguje.

Reagovat
Csaplárova past

Ale notak. Je tady spousta trenérů, kteří měli výsledky okamžitě. Což o to, že tato vlna skončila třeba po deseti zápasech, ale takhle to prostě fungovat může. V opačném případě byl Emery odvolán úplně zbytečně.

Reagovat
ttopi

Ano. Nikde není psáno že nikdo nemůže vyhrát svůj první zápas - bingo! To není vždy odvislé od toho co s týmem uděláš. Stejně tak se může stát, že se někomu první zápasy nepovedou, ačkoliv je z toho pak úspěch.

Proto říkám, že je potřeba počkat. Prohra se City určitě není určující

Reagovat
sejber

Ja akceptujem ze nema zdaleka idealne podmienky a hra sa dvakrat do tyzdna. Mal vsak uz 5 zapasov z ktorych vyhral jeden so skore 8:10. Hrame rovnaku sracku ako pod Emerym . Ja fakt nevidim jediny dovod preco by mal dostat sancu na dalsi zapas.

Reagovat
Csaplárova past

Ale kvůli tomu přece nový trenér přijde. Aby tým odrazil ode dna a povzbudil. Aby ten rozklad zastavil. Pokud tohle Arsenal neočekává, tak byl Emery odvolán úplně zbytečně. Protože pod Emerym by ty výsledky byly stejné, možná by byl i bod navíc ...

Reagovat
smazaný uživatel

freddie zatial nie je novy trener, je interim, ktory nema trenersky tim, pomahaju mi dvaja typci ktori zaroven trenuju mladez...medzitym vedenie rozmysla co vlastne urobi a vobec sa nevie ako dlho to takto bude dalej..a to prevzal tim v rozklade

za takychto podmienok sa vobec neda hodnotit...

Reagovat
ttopi

Kolegovi to nevysvětlíš. Předpokládám, že hraje fotbalové managery

Reagovat
Csaplárova past

Si myslim, ze managera budou hrat hlavne hraci Arsenalu, protoze to je jedina moznost, jak si zahrat Ligu Mistru .....

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Bejt tebou bych držel hubu, abyste na tom nebyli za chvíli stejně.

Reagovat
Csaplárova past

Nedela mi problem kritizovat Chelsea, kdyz je k tomu duvod a dlouhodobe kritizuju nekolik veci.

Reagovat
Front hell

U vas to začíná vypadat docela podobně

Reagovat
Busby babes

vsak se pociatlo od zacatku, ze tam bude na par zapasu.

Reagovat
Csaplárova past

V pohodě. Ale tu náhradu by měli najít co nejdřív, protože pár zápasů už dávno bylo.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Front hell

Tak jestli bude chelsea pokračovat jako v posledních 5 kolech, tak se lampard taky dlouho neohřeje

Reagovat
Mastný Chobot

Ozil je taká pička hrozná, mali sme ho predať, kým to šlo

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Nikikrew

a to bolo presne kedy? Pred podpisom zmluvy ked s Alexisom tahal tento tim?

Reagovat
Mastný Chobot

Polroka predtým, než odišiel Alexis. To by sa snáď ešte niekto našiel, kto by zaňho zaplatil.

Reagovat
Csaplárova past

Nikdo by za nej nezaplatil a nikam by nechtel odejit ...

Reagovat
Ondiis

Tehdy bychom taky nadávali a dnes si říkali "měli jsme ho podepsat, dokud to šlo ". To je prostě težký předvídat, že se někdo na všechno okolo fotbalu takhle vyjebe

Reagovat
Mastný Chobot

Však jasné, že vtedy sme to nemohli vedieť, ani to nemyslím ako nejakú výčitku k vedeniu/Wengerovi

Reagovat
Nikikrew

Alexis odisiel v sezone 17/18 takze mas na mysli leto po sezone 16/17 kde zaznamenal 12 golov a 13 asistencii co su pre zaloznika velmi slusne cisla v Anglicku takze nerozumiem preco by sme ho vtedy mali predavat ked nikoho lepsieho sme nemali.

Jedina velka chyba je ten plat, to riadne prestrelili a teraz sa ho zbavit uz neda. Mesut by mal zvazit svoje u nas pretoze ma 31 a este mozno 2-3 roky v Spanielsku alebo Taliansku by zvladol, v Anglicku to uz bude len a len tazsie a tazsie. Kazdopadne na tento Arsenal vklude ma.

Pre niekoho picus, ok ja napr poviem ze vacsi ,,picus'' je pre mna Guendo za tu simulaciu co predviedol, to bol pekny hnus

Reagovat
smazaný uživatel

som na teba hrdý

Reagovat
Bayern +

Konečne si si to uvedomil. Najväčšie zlo nemeckej repre na MS 2018.

Reagovat
Nikikrew

Zle zlo ty si tiez jeden z tych zaujatych

Reagovat
fenixLFC

Bol low a neuer

Reagovat
Bayern +

Neuer, ktorý ako jediný zniesol aké také merítko výkonov? Alebo si to nemyslel herne?

Lebo inak sú asi hlúpi na tom zväze potom podľa tvojej logiky, keď jedného ponechali ako trénera a druhý je stále kapitánom, zatiaľ čo dobrú kôpku nešťastníkov už odtiaľ vyhádzali.

Reagovat
fenixLFC

Ano su debili. Neuer mohol sice zniest ake takr meritka ale aj to len v porovnani s tou biedou zvysku. To ze pred sampionatom nehral a aj tak dostal prednost pred skvelym stegenom hovorilo za vsetko. Argument ze je kapiatom doteraz je este vtipnejsi, najma po tych vyrokoch a pretlacni zo strany bayernu. Kopku nestanikov vyhadzali ale lowa ktory tomu timu viac uz nema co dat tam nechaliz to by mohli vyhodit vsetkych a nic by sa nezmenilo

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/AdamCrafton_/status/1206270224099622912

I still can’t believe Arsenal sacked a manager who had been under pressure for months without any semblance of a plan to replace him.

Jak to vypadalo, ze tu nahradu dlouhodobeho managera zvladli lepe nez my, tak ted se v tom teda neskutecne placaj. Treba privedou Pochettina nebo tak nekoho a zachrani to, ale ted to vypada desne chaoticky a amatersky...

Reagovat
smazaný uživatel

uplne

Reagovat
smazaný uživatel

Poch by se musel regulérně zbláznit, aby je vzal. To je strašným způsobem vedený klub.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Godwinson

To mi přijde jako úplná píčovina. Během sezóny, nikdo pochopitelně volný, o Ljungbergovi člověk čte ódy od chvíle, co se začal Emery poprvé kritizovat. Co měli udělat lépe, mimo neangažování Emeryho nebo dřívějšího vyhození Emeryho, což se jim pochopitelně nechtělo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, ale oni ani tomu Ljunbergovi nejsou schopni zajistit zakladni podminky pro to, aby mel nejakou slusnou sanci uspet. Vsak to psal Busby vys, ze ani nedostal zadny trenersky tym a tahnou to s Perem jak se dá.

Reagovat
Godwinson

Základní podmínky má, má hráče, má pozici k jejich ovlivnění na hřišti. Že nastoupí proti City jak retardi, za to těžko může přetěžování chudáka Mertesackera. Je to chyba, problém, ale třeba jen chtěli zkusit, jestli bude mít cenu ho dále podpořit. Jestli bude mít efekt jako Solskjaer, když to převzal. Takový Pocchetino by tam dostal určitě, o co by si řekl.

Reagovat
Golasso

Jako tady se všichni diví, že dočasný manažerský záskok pracuje v improvizovaných podmínkách a že mu vybrali dočasný "realizák" z interních zdrojů, místo aby mu přivedli někoho z venku, koho by zas třeba za měsíc propouštěli. Jediná věc, kterou bych změnil, je, aby Merte dostal jakákoliv záskok u mlaďochů. To je teď přece jenom vedlejší.

Jinak děsná švanda je, že ta hurá taktika na City bylo to, po čem spousta fans volala. Přece když nebudeme hrát "připosraně a přetaktizovaně" a "vlítnem na ně s tím, že budeme chtít hrát SVŮJ fotbal", aby ta hra "měla tvář", tak to přece bude super, "i kdybychom prohráli". Super nápad no, až na to, že City nám nic nedovolí, takže hra stejně stojí za houno.

Reagovat
Busby babes

Solskjaer kdyz prisel, tak s nim prisel Phellan, Dempsey, na miste byl Carrick a McKenna a Alvarez. Z toho, co ted se objevuje to pusobi, ze nic takoveho tam Freddie ted nema?

Reagovat
smazaný uživatel

No, je otazka, proc jsou ty podminky tak improvizovane. Emery byl kritizovany pomerne dlouho. Kdyz to srovnam s Levyho pripravenosti reakci na takovou situaci, tak je to cista komedie.

A neni to jen o nahrazeni Emeryho. Arsenal mel uplne stejne podminky zabojovat o uplnou spici po konci fergusona jako Liverpool a lepsi nez Spurs. Pritom uz cca 5 let vydime jen konstantni pozvolny upadek. Jako Poch by to pozvedl, to je asi jasne, ale fakt bych mu spis pral klub blize hotovemu produktu, se kterym neco povyhrava.

Reagovat
Golasso

Tak Emery neměl tak špatné výsledky. Být na jeho místě někdo obecně sympatičtější, kdo umí anglicky, líp prezentuje sebe i tým, tak ta kritika není taková. Jsou tu lidi, kteří ti budou tvrdit, jak to věděli už tehdy, když se Emery narodil, že to failne, ale pokud na to jdeme čistě z pohledu vedení... trenérovi ujede top4 o bod a dostane se do finále EL v těžkém roce se slabým kádrem, dlouhodobými zraněními hráčů a po přestavbě celého vedení. Následně dostane po dobrém přestupáku silnější kádr a měl by tedy bojovat znovu aspoň o top 4 a finále EL. Jenže on prostě najednou hraje pomalu o záchranu... čekal bys to? Možná budu za blbce, ale já bych to teda nečekal. Možná bych spekuloval, jestli udělá top4 a že na tenhle cíl nemá, ale takovou krizi bych přicházet neviděl.

Tím druhým odstavcem más absolutní pravdu, ale pleteš jabka a hrušky. Tenhle dlouhodobý úpadek mají na svědomí jiní lidé, než ti, co jsou tam teďka. Házet jim to na hlavu je zbytečné

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, s tím druhým odstavcem fair point. Vím o tom co se v Arsenalu děje málo. Co se týče prvního odstavce, tak vůbec nevím proč mi to píšeš? Já nijak Emeryho neshazuju, ani to rozhodnutí ho odvolat/neodvolat. Když už se pro to odvolání ale rozhodli, tak to prostě vypadá, že vůbec nevědí co dál, neměli/nemají žádný plán. Proto jsem dal Levyho jako protipól, protože ten ten plán evidentně měl.

Reagovat
Golasso

No právě proto, že neměli plán, protože nečekali takovou krizi. Že pár měsíců po začátku sezony budeme v takové pr*eli asi odhadoval málokdo. Na tyhle situace jsou jen obecné plány, co dělat. Levy podle mě plán neměl, jen využil volného Mourinha, když se to nabízelo. Podle mě, pokud bychom chtěli, tak Mourinha angažujeme dřív my (udajne mel o ten job zajem, byl vyfocen "pracovně" s Raulem, atd.), ale to by byla obrovská nevole ze strany fans a asi i některých hodnostářů klubu, takže si ti nelajzli. Kdyby to nebyl Mourinho, mohli jste teď trenéra shánět vy

Reagovat
bbbauch

Tak Levy nakonci minuly sezony asi taky necekal, jak to bude vypadat tuhle. Akorat Levymu vcas doslo, ze bude lepsi se na pripadnej odchod pripravit, zatimco Arsenalu vubec

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Levy měl hlavně Mourinha dohodnutého ještě před tím, než Poche odvolal. Poch byl odvolán ve středu večer a ve čtvrtek ráno už byl oznámený Mou. Takový deal se asi neupeče přes noc.

Reagovat
smazaný uživatel

No, pokud je vaše vedení zaskočeno svým vlastním krokem, tak je věru něco zle. A to že by Levy neměl plán a náhodou byl Mou volnej, to teda taky neberu, protože není jediný důvod si to myslet. A obecně, dobrý manažer by neměl dělat rozhodnutí bez toho, aby věděl co bude další krok, to je snad lepší nedělat nic. To není omluva.

Reagovat
Golasso

Jak zaskočeno vlastním krokem? Odvolali Emeryho a dali to Fredkovi jako dočasné náhradě, naprosto standardní postup. U vás se prostě vyskytl problém s Pochem, Mourinho byl volný a svolný, tak to Levy vyjednal. Jestli den předem nebo den potom, to je úplně fuk. U vás nikdo s Mourinhem problém nemá, u nás by byla polovina fans prostě extrémně nasraná, kdyby ho Raul a spol. angažovali. Rozdíl je tedy jen v tom, že u vás existovala okamžitá náhrada, u nás ne, protože Mourinho (snad jediný volný trenér hrnoucí se do PL) pro nás není možnost.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Meh, o co se tu hádám? Vyřešili to na jedničku.

Reagovat
Golasso

Vyřešili to v rámci možností.... kdyby nebyl volný žádný pro vás přijatelný trenér, tak se tu teď řeší slepice.

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosty amaterismus

Reagovat
Busby babes

tak ono nejde jen o Ljunberga ze jo. Ale i o nejakej trenerskej tym okolo nej.

Reagovat
r.mrazik

Nebyla tehdy právě ta debata, jak to Arsenal udělal skvěle a lépe než my a že mají toho DoF a že to bude vlastně fajn?

Reagovat
Busby babes

no byla, protoze to fakt vypadalo, ze se koukli na to, co je problem u nas. A jako fajn, treba to uplne nevyslo, ale o tom, ze Emeryho vyhodi museli uvazovat aspon mesic. Pak ho vyrazi a vypada to, ze teprve v tu chvili se kouknou a zacnou premejslet, co dal.

Reagovat
smazaný uživatel

presne oni ako keby dufali ze to zvladne do poslednej chvile

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, koukam na rozpis a pristi tri kola:

Spurs -Chelsea

West Ham - Liverpool

Man City - Lestr

Spurs - BHA

Lestr - Liverpool

Man City - Wolves

Chelsea - Sotton

Norwich - Spurs

Liverpool - Wolves

Man City - Blades

Arsenal - Chelsea

WHU - Lestr

Celkem šance dostat se do Top 4 a zaseknout tam drapek. Chce to 9 bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak nás poznám, tak jeden bod.

Reagovat
jk

Už jen kvůli tomu doufám, že Rose zabrání všem soupeřům skórovat a na čukotce nahraje Winksymu na hattrick, Sánchézův last mám tackle nám zachrání hubenou výhru 1:0 nad rackama a venku chytne rozhodující penaltu Hugo Lloris

Reagovat
smazaný uživatel

shorturl.at/ghlN0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Náš zápas proti WHU je odložený

Reagovat
ďuriLFC

Ja hlavne cakam na aky termin to prelozia, chcel by som na ten zapas ist je to jedna z mala sanci sa dostat na nas zapas za aspon trochu rozumnu cenu..domace su scifi

Reagovat
ďuriLFC

a dostat tak atalantu v LM...san siro, lacne letenky...to by bol luxus

Reagovat
LFC182

domácí zápasy nejsou vůbec sci-fi.. ted na everton se dá lacino na fa cup, a na všechny soupeře z dolní pulky pod 100 liber sezenes vklidu

Reagovat
smazaný uživatel

Což je asi zrovna to nejmíň zajímavé v tom rozpisu.

Reagovat
avicii

asi tak, pre vas nepodstatne

Reagovat
Golasso

"Vinai Venkatesham společně s vyjednavatelem smluv Hussem Fahmym byli vyfoceni dnes o půl třetí ráno, jak opouštějí dům Mikela Artety v Manchesteru. Sedmatřicetiletý Španěl je i podle Sky Sports nyní vedoucím kandidátem na post trenéra Arsenalu."

Reagovat
sejber

Ach boze ... Ked chceli Artetu mali mu to dat po Wengerovi . Vtedy bola moznost experimentovat s neskusenym trenerom. Dat tym v takychto srackach Artetovi na jeho prve trenerske angazma zavana tazkym pruserom.

Ak ten tym nenakopne a bude mat podobne mizerni efekt ako Ljungberg tak vo februari riesime trenersku otazku znova

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Golasso

Já bych spíš řekl, že kdyby přišel po Wengerovi, tak od něj každý bude čekat víc a bude na něj větší tlak, než by byl teď. Očekávání oproti realitě toho kádru byla hrozně vysoko. Teď už snad všichni shodili růžové brýle a nechali by ho v klid pracovat

Reagovat
masly008

ale na druhou stranu by vedení mohlo říct že se vydali jinou cestou než utd a bohužel to nevyšlo.takhle se vydali podobnou cestou jako utd a nečekaně to taky nevyšlo.

Reagovat
Golasso

Teď myslíš s Freddiem nebo s Artetou?

Reagovat
masly008

s artetou hned po AW

Reagovat
Golasso

No vedení by sice získalo svoji "výmluvu", že se to snažili udělat jinak a líp než v MU, ale Artetovi by to samozřejmě uškodilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Kez by to vzal on

Reagovat
smazaný uživatel

Arteta, který nikdy netrénoval na takové úrovni, v půlce sezóny do týmu ve sračkách. Hádám bude sranda.

Reagovat
j_mrazik

Počkej.... Kdo a kdo? Rani Srani a Hasan? Tak to bude slušná dvojka.

První je šéf call-centra a druhý dodává trhavinu?

Snad bude Arteta dobrý trenér, horší to být nemůže.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

No som zvedavý, vela kandidatov uz zrejme neostalo .

Carlo Ancelotti is the Everton’s number one choice to become their next manager, Sky Sports News understands.

Reagovat
smazaný uživatel

Před deseti lety představa, že by Carlo vzal Everton.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Busby babes

tak pred deseti lety to byl taky jinej Carlo...

Reagovat
Azazelo RD

Před deseti lety byl taky jiný rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Tak před 10 lety měl ještě co nabídnout... teď už je rád za cokoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Depay asi out na hodně dlouho

BREAKING: Lyon fear Memphis Depay is out for the season after a suspected ACL rupture.

Reagovat
Busby babes

a ve stejnym zapase si je prej urval i Reine Adelaide.

Reagovat
smazaný uživatel

my hrajem doma?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele