Premier League - souhrn 15. kola

03.12.2019, 22:29, aktualizováno 05.12.2019, 23:07
Komentáře a souhrny
Liverpool doma v derby přestřílel Everton a drží si svůj náskok na čele - druhý Leicester zdolal Watford, Manchester City zase odvezl body z Burnley. Josému Mourinhovi se nepovedl návrat do Manchesteru, Tottenham podlehl United 1:2. Další pokračování má krize Arsenalu...

Arsenal FC - Brighton & Hove Albion 1:2

05.12.2019 21:15

Góly: 50. Alexandre Lacazette - 36. Adam Webster, 80. Neal Maupay

Trenérská kariéra Freddieho Ljungberga začíná velmi neslavně. Dočasný trenér Arsenalu si po remíze s Norwichem neužil chuť vítězství ani v domácím zápase s Brightonem, který si naopak po kvalitním výkonu odváží z Londýna všechny body za výhru 2:1. Na úvodní trefu Webstera ještě dokázal odpovědět Lacazette, ovšem deset minut před koncem vrátil vedení na stranu hostí Neil Maupay.

Stejně jako v minulém kole s Norwichem nastoupil Arsenal do zápasu velmi aktivně, ovšem navzdory výrazné převaze se domácím nepodařilo skórovat a po slibné čtvrthodině jejich elán začal vyprchávat. S postupem první půle se tak čím dál více ke slovu začal dostávat Brighton, který svého favorizovaného soupeře do přestávky výrazně přestřílel a po právu se také ujal vedení.

Seagulls se v posledních týdnech takřka výhradně prosazují ze standardních situací a nejinak tomu bylo i na Emirates Stadium, kdy se zmatky v šestnáctce Arsenalu po rohovém kopu podařilo využít Adamu Websterovi, jenž bez váhání zabořil míč do sítě. Když pak po centru Aubameyanga Mat Ryan brilantně vychytal hlavičkujícího Joea Willocka, domácí diváci na prořídlých tribunách vyprovodili o přestávce své hráče hlasitým projevem nespokojenosti.

Po vzoru Unaie Emeryho ani Ljungberg na nic nečekal a hned o přestávce sáhl k prvnímu střídání, kdy Willocka nahradil Nicolas Pépé. Rekordní posila Kanonýrů měla na vývoj utkání okamžitý vliv, neboť právě Pépé vybojoval krátce po změně stran rohový kop, z nějž skóroval Alexandre Lacazette, na jehož dlouhou hlavičku k zadní tyči si sice Mat Ryan Sáhl, ale pod tlakem Seada Kolašinace již míč nestihl zastavit v cestě za brankovou čáru.

Domácí vzápětí mohli utkání otočit ve svůj prospěch, když se po další dobré práci Pépého vyřítil do úniku Aubameyang, jeho potenciálně gólovou ránu však na poslední chvíli stihl zablokovat bránící Alzate, a Luizův gól z voleje po standardní situaci správně neuznal videorozhodčí.

Tak jako v první půli však Arsenal s přibývajícími minutami přenechal herní iniciativu soupeři a Brighton nabídnuté příležitosti znovu beze zbytku využil. Mooyův centr z levé strany našel v hloubi šestnáctky Neila Maupaye, jenž zamířil hlavou přesně k tyči a vrátil hostům vedení.

Arsenal měl opětovné srovnání na dosah prostřednictvím střídajícího Martinelliho, jenže kvalitní hlavičku brazilského forvarda zvládl Ryan bravurně vytěsnit na roh. Graham Potter tak po štaci v Östersundsu dokázal již podruhé vyplenit Emirates Stadium a Brighton výhrou 2:1 poskočil od sestupového pásma na vzdálenost čtyř bodů. Arsenal je na tom o pouhý bod lépe...

Více informací k zápasu

Sheffield United - Newcastle United 0:2

05.12.2019 20:30

Góly: 15. Allan Saint-Maximin, 70. Jonjo Shelvey

Překvapivého vítěze měl první ze dvou čtvrtečních zápasů anglické Premier League. Outsider z Newcastlu si vyšlápl na jeho hřišti na Sheffield, který porazil 2:0. Skóre otevřel v první půli Saint-Maximin, po pauze navyšoval Shelvey.

Hned z první větší šance zápasu Magpies udeřili. Na pravé straně si posunul míč Manquillo, jenž odcentroval do vápna. Ve vzdušném souboji tam uspěl Allan Saint-Maximin a hlavou trknul míč do brány. Stejnou částí těla mohl za pár desítek vteřin srovnat McBurnie, na Dúbravku si však nepřišel.

Blades měli v první půli výrazně více ze hry, jenže kýženého gólu ne a ne dosáhnout. Neúspěchem skončil i prudký pokus Norwooda v nastavení, i jeho ale vychytal slovenský gólman. Po přestávce došlo k dalšímu souboji mezi McBurniem a Dúbravkou, i tentokráte z něj vyšel výrazně lépe strážce svatyně Newcastlu.

Po kuriózní a kontroverzní situaci slavili hosté druhou trefu. Po nákopu na Carrolla signalizovali bránící hráči i pomezní rozhodčí ofsajd. Toho si však nehleděli hlavní sudí ani Jonjo Shelvey, který s míčem zcela sám upaloval na bránu a přízemní ranou hravě překonal Hendersona. Rozhodčí pak situaci zkonzultoval se svým videoasistentem a dospěl k názoru, že se o postavení mimo hru nejednalo. Branka tak k velké nevoli domácích hráčů i příznivců platila.

Sheffield už nedokázal najít odpověď a po třech remízách v řadě poznal hořkost porážky. Oba soupeři z tohoto utkání mají ještě s Arsenalem shodný počet bodů a pohybují se na hraně první a druhé desítky.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Everton FC 5:2

04.12.2019 21:15

Góly: 6. Divock Origi, 17. Xherdan Shaqiri, 31. Divock Origi, 45. Sadio Mané, 90. Georginio Wijnaldum - 21. Michael Keane, 45+3. Richarlison

Merseyside derby zůstává i nadále jednoznačnou záležitostí. Liverpool si navzdory absencím Mohameda Salaha a Roberta Firmina v základní sestavě suverénně poradil s Evertonem v poměru 5:2 a i nadále drží na čele tabulky osmibodový náskok před druhým Leicesterem. Klíčem k úspěchu Reds byla první půle, v níž ze smrtících protiútoků skórovali hned čtyřikrát.

Liverpoolského manažera Jürgena Kloppa nemuselo rozhodnutí postavit překvapivě do základní sestavy Divocka Origiho i Xherdana Shaqiriho vůbec mrzet, neboť oba zúčastnění se po excelentní souhře se Sadiem Maném gólově prosadili hned v úvodní dvacetiminutovce. Everton sice dokázal snížit zásluhou Keana, jenže Origi a Mané vzápětí poslali Reds do třígólového trháku. Drobnou naději ještě hostům dodal gólem do šatny Richarlison, ovšem po změně stran již Liverpool žádné další drama nepřipustil, a naopak v závěru dodal výsledku punc debaklu trefou Wijnalduma.

Reds tak v městských derby proti Evertonu zaokrouhlili svou sérii bez porážky již na dvacet střetnutí napříč všemi soutěžemi a manažera Toffees Marca Silvu po devíti prohrách z posledních třinácti kol spolu s aktuálním umístěním svého týmu v samotném sestupovém pásmu nejspíš nečeká nic jiného než blížící se vyhazov.

Extrémně zábavná první půle potřebovala na gólový rozjezd sotva šest minut. Perfektní pas Maného poslal Origiho do samostatného úniku a belgický forvard tváří v tvář Jordanu Pickfordovi potvrdil, že proti Evertonu se mu dlouhodobě daří. Druhý zásah domácích v 17. minutě byl pak ještě lahodnější záležitostí, když táhlý křižný pas Alexandera-Arnolda nastartoval rychlý brejk, který Mané dotáhl neméně kvalitní asistencí pro Shaqiriho, jenž ve svém prvním ligovém startu od 30. ledna s přehledem skóroval.

Domácí poté na chvíli polevili a kvůli zaváhání Dejana Lovrena při bránění Iwobiho centru se podařilo procpat míč do sítě raritnímu střelci Michaelu Keanovi, ale chorvatský stoper vzápětí svou chybu napravil. Jeho dlouhá průniková přihrávka padla nabíhajícímu Origimu přesně na nohu a maximální efektivita Reds v proměňování vytvořených šancí se potvrdila i tentokrát.

Hosté poté sice ve snaze zastavit smrtící kontry soupeře upravili vlastní formaci, ale účinek to nepřinášelo, ba naopak Sadio Mané ke dvěma špičkovým asistencím přidal po další perfektní pobídce Alexandera-Arnolda gól na 4:1. Evertonští v tu chvíli vypadali zralí na ještě větší debakl, avšak zásluhou Richarlisonovy povedené gólové hlavičky si o přestávce drželi alespoň drobnou špetku naděje na zvrat.

Druhá půle již na dosavadní zábavnost utkání nenavázala, neboť Liverpool již hru více kontroloval a nehnal se tolik kupředu. Přesto měl Mané hned několik vyložených příležitostí k dalším zásahům, ale v samostatných únicích překvapivě selhal. V samém závěru pak přece jen přidal pověstnou třešničku v podobě pátého gólu Georginio Wijnaldum a jen korunoval další výtečné představení Reds, kteří protáhli svou sérii neporazitelnosti v kombinaci se závěrem předešlé sezony již na 32 ligových kol a mohou začít pošilhávat po historickém rekordu, který drží londýnský Arsenal.

Více informací k zápasu

Leicester City - Watford FC 2:0

04.12.2019 20:30

Góly: 55. Jamie Vardy (pen.), 90+5. James Maddison

Nezastavitelný Leicester si proti Watfordu připsal třetí výhru v řadě a na druhém místě opět odskočil Manchesteru City. Domácí si středeční body připsaly naprosto zaslouženě, neboť soupeře k ničemu nepustili, sami naopak hýřili aktivitou, za což byli dvakrát odměněni. Hosté zůstávají v tabulce poslední a jejich krize se jen víc prohloubila.

I přes náročný program se manažer Foxes Rodgers neodhodlal k větší rotaci sestavy, pouze levého beka Chilwella zastoupil Fuchs. Také dočasný lodivod Hornets Mullins učinil v základní jedenáctce svého celku jedinou změnu, když vyztužil ofenzívu útočníkem Deeneym.

Již po dvou minutách hry se Leicester mohl dostat do vedení. Vardy připravil střeleckou pozici pro Péreze, který však zblízka pálil trestuhodně nad břevno. V další pasáži hry pokračovali domácí v aktivní hře a ve 25. minutě si vypracovali další slibnou šanci. Maddison vytvořil palebný prostor pro Barnese, jenž mířil těsně vedle tyče. Stejný hráč měl gól na noze i za dalších jedenáct minut, avšak brankáře Watfordu Fostera nepřehodil. Ve 38. minutě si chtěl Vardy vymodlit penaltu, jenže sudí neměl pro jeho snahu pochopení a nejlepšímu střelci Premier League udělil žlutou kartu za simulování.

Nástup do druhé půle liškám vyšel. V 51. minutě ještě Barnes opět ztroskotal na Fosterovi, ovšem dvě minuty nato byl ve vápně hostů nedovoleně zasažen Evans a sudí odpískal pokutový kop. Jeho exekutor Vardy zamířil přesně k tyči, navíc Foster zůstal stát na místě - po hodině hry mohli domácí vést již o dvě branky. Vardymu se podařilo překonat Fostera, za kterého však na poslední chvíli zastoupil bránící Masina.

V následujících minutách si Foxes hlídali náskok, Watford byl zase nadále bezzubý. V 82. minutě to ze standardní situace z úhlu zkoušel přímo na bránu Maddison, avšak Foster se zaskočit nenechal. A tak si záložník Leicesteru na svůj zásah musel počkat až do nastaveného času, kdy utekl obraně Hornets a střelou ke vzdálenější tyči uzavřel střelecký účet zápasu.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - West Ham United 2:0

04.12.2019 20:30

Góly: 23. Leander Dendoncker, 86. Patrick Cutrone

Neuspokojivá forma v poslední době posílá fotbalisty West Hamu stále níže tabulkou. Bez bodu odjíždí i z naopak zlepšujícího se a po pohárech sahajícího Wolverhamptonu, kterému tři body vystřelil Dendoncker a Cutrone.

Do vedení se Wolves dostali po čtvrtině utkání. Jota pobídl k zakončení Jiméneze, jehož pokus vychytal Martin. K následnému rohovému kopu se postavil Moutinho, jenž na zadní tyči našel nabíhajícího Leandera Dendonckera a ten přesně k tyči skóroval.

Po půlhodině mohlo být vyrovnáno. Rychlá a přesná narážečka Fornalse s Andersonem vedla k zakončení prvého jmenovaného, proti gólu ale byl famózní Patrício. Na opačném konci hřiště mohl navýšit Jota, i ten si vylámal zuby na strážci svatyně.

Okolo šedesáté minuty dostal každý tým opět jednu šanci k rozvlnění sítě, ani jedno však útočící hráč nevyzrál na gólmana. Jiménez předvedl zdařilý individuální průnik a přihrál Castrovi, jehož vychytal Martin, Patrício zase včasným výběhem sebral šanci Snodgrassovi po Fornalsově pasu.

Aktivní Jiménez šel deset minut před koncem ze hřiště, což se ukázalo jako chytrý tah. Namísto něj totiž přišel Patrick Cutrone. Na hřišti nemusel pobýt moc dlouho, aby mu Neto připravil na vápně palebnou pozici, s níž si italský útočník věděl rady a přesnou ranou překonal stojícího gólmana.

Vlci tak v tabulce okupují už páté místo se šestibodovou ztrátou na pozice zaručující účast v Lize mistrů. West Ham je naopak až ve druhé polovině tabulky a na osmnáctý Everton má k dobru jen dva body.

Více informací k zápasu

Manchester United - Tottenham Hotspur 2:1

04.12.2019 20:30

Góly: 6. Marcus Rashford, 49. Marcus Rashford (pen.) - 39. Dele Alli

Po třech vítězstvích přišel první neúspěch Josého Mourinha na lavičce Tottenhamu. Na Old Trafford v pikantním souboji na se svým předchozím zaměstnavatelem prohráli jeho svěřenci 2:1, když na první Rashfordovu trefu odpověděl Alli, ta druhá však zůstala bez odezvy.

Ole Gunnar Solskjaer udělal v sestavě hned několik změn oproti víkendovému kolu. Na levém beku nahradil mladého Williamse zkušený Young, ve středu zálohy zase Pereiru s Matou McTominay a Lingard. V útoku dostal přednost Greenwood před Martialem. José Mourinho opět nasadil na levý kraj obrany Vertonghena, změny však provedl ve středu pole, kde Ndombeleho a Diera posadil na úkor Moury a Winkse.

Do vedení se Rudí ďáblové dostali už v sedmé minutě. Ze souboje mezi Sánchezem a Greenwoodem vyšel lépe mladičký útočník, z čehož těžil Marcus Rashford. Postrčil si míč do vápna a z úhlu i díky přispění Gazzanigovy chyby otevřel gólový účet utkání. Brzy mohl přidat druhou trefu, jeho přímák se totiž snesl jen těsně vedle tyče.

Argentinský gólman ve službách Kohoutů musel do akce po čtvrtině utkání, kdy chyba obrany vedla k prudkému přízemnímu zakončení Jamese. Velmi aktivní byl nadále Rashford, jehož rána z první z pětadvaceti metrů rozezvučela konstrukci brány. Trochu nezaslouženě se však do šaten odcházelo za nerozhodného stavu. Po krkolomné situaci před De Geou si famózně posunul míč Dele Alli a z druhého dotyku rozvlnil síť.

Jenže nedlouho po pauze už zase byli o krok napřed domácí. Sissoko ve vápně hloupě podkopl pronikajícího Marcuse Rashforda a sudí nařídil pokutový kop. Jeho exekuce se ujal sám faulovaný a bez sebemenších problémů skóroval. Druhá půle jinak příliš akce nepřinesla, až v nastavení Dele Alli alespoň trochu prověřil De Geu.

Vítězným týmem se však po zásluze stali Red Devils, kteří tak svého soupeře přeskočili v tabulce a po tomto kole nebudou hůře než osmí. Právě tato pozice je momentálně Tottenhamu, který na Manchesterské ztrácí jeden bod.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Aston Villa 2:1

04.12.2019 20:30

Góly: 24. Tammy Abraham, 48. Mason Mount - 41. Trézéguet

Návrat na Stamford Bridge Johnu Terrymu trochu zhořkl, neboť jako asistent Aston Villy přihlížel k porážce svého týmu. Domácí Chelsea totiž odčinila zaváhání z posledního kola a s Villans si poradila po výsledku 2:1. Blues tahali po většinu zápasu za delší konec, přesto nakonec mohli být rádi za jednobrankové vítězství.

Chelsea tak po dvou ligových porážkách zabrala a postrážila si čtvrté místo zajišťující postup do Ligy mistrů. Aston Villa se naopak musí zase strachovat, jelikož na sestupové pásmo má již jen jednobodový náskok.

Po nečekané ztrátě všech bodů s West Hamem se do sestavy Blues vrátili bek Azpilicueta, záložníci Kanté s Willianem, a také útočník Abraham, jenž vyléčil zranění.. Šanci dostal také stoper Christensen. Hostům chyběl vykartovaný Guilbert, jehož na pravém kraji obrany zastoupil Elmohamady. Luize a zraněného El Ghaziho zase nahradili Nakamba s Trézéguetem.

Brankář Villans Heaton musel poprvé zasahovat v sedmé minutě, kdy jej prověřil Willian. Strážce hostující svatyně si za dalších dvanáct minut snadno poradil i s hlavičkou Mounta. Středopolař Chelsea se zkoušel prosadil i ve 20. minutě, avšak rána mu příliš nesedla. O čtyři minuty později už šli domácí do vedení. James posadil míč na hlavu Abrahama, jenž přesnou hlavičkou rozveselil Stamford Bridge poprvé.

Až ve 29. minutě byl prověřen také gólman Blues Kepa, který kryl střelu hlavou od Mingse. Dvanáct minut poté ale Aston Villa z ničehonic vyrovnala. Elmohamady poslal přesný centr na svého krajana Trézégueta, jemuž sice vůbec nevyšla hlavička, přesto se od něj balón šťastně dokutálel přesně k tyči do sítě. Ještě do přestávky chtěl vedení domácím vrátit Zouma, avšak s jeho pokusem hlavou po rohovém kopu si Heaton snadno poradil.

Tři minuty po změně stran už ale šla Chelsea znovu do trháku. Willianův pas sklepl Abraham na volej Mountovi, jenž se parádně trefil pod břevno. Následně hráči Blues kontrolovali hru. Po hodině hry se k zakončení odhodlal Willian, Heaton však svůj tým podržel. Hosté měli ojedinělou možnost v 66. minutě, kdy v rozehrávce chyboval James, avšak Grealishova střela se mezi tři tyče nevešla. Záhy to na druhé straně taktéž nepřesně zkoušel Azpilicueta.

Další gól do sítě Aston Villy nepřidal ani v 73. minutě Kanté a pár chvil na to byl neúspěšný také Willian. V 78. minutě už se Heaton musel činit proti střele Pulisice, za další dvě minuty zase gólman Villans vytěsnil přímý kop Williana na tyč. Hosté odpověděli v 85. minutě, kdy příliš vysoko pálil McGinn. Velkou šanci na vyrovnání ale měla Aston Villa o pět minut později, jenže střídajícího Luize skvěle vychytal Kepa, a tak všechny body zůstaly na Stamford Bridge.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Norwich City 2:1

04.12.2019 20:30

Góly: 22. Danny Ings, 43. Ryan Bertrand - 65. Teemu Pukki

Stačily čtyři dny a nálada v Southamptonu je rázem výrazně lepší. Svěřenci Ralpha Hasenhüttla totiž v rychlém sledu za sebou zvládli oba klíčové souboje s přímými konkurenty v boji o záchranu a po výhře nad Watfordem si nyní doma poradili i s Norwichem. Výhru 2:1 zařídili Saints Danny Ings a Ryan Bertrand, kteří se oba prosadili již v první půli, a přestože hosté zlepšeným výkonem a snížením skrze Pukkiho zápas ještě pořádně zdramatizovali, na srovnání již nedosáhli.

Southamptonu se tak díky zisku sedmi bodů z posledních tří kol podařilo po drahné době vyskočit ze sestupových vod na sedmnácté místo před trápící se Everton, zatímco Norwich se čtyřbodovým odstupem za svým středečním soupeřem zůstává předposlední.

Oba týmy do zápasu vstoupily docela opatrně, ovšem diváci si na gól museli i tak počkat jen do dvaadvacáté minuty. Přímý kop Jamese Warda-Prowse našel přesně hlavu Dannyho Ingse, jenž potvrdil špičkovou střeleckou formu a skóroval již ve čtvrtém po sobě jdoucím zápase.

Saints byli v tu chvíli na koni: deset minut nato mohl přidat druhý zásah Moussa Djenepo, jenž těsně přestřelil, a v 43. minutě již navýšení náskoku skutečně přišlo. U zrodu gólové akce byl znovu Ward-Prowse, jehož rohový kop přizvednul Shane Long přesně k domácímu kapitánovi Ryanu Betrandovi, jehož na zadní tyči čekala snadná práce v podobě uklizení míče do sítě. Na samém sklonku první půle dokonce Hojbjergova rána s pomocí teče Zimmermana mohla znamenat poločasový výsledek 3:0, avšak Tim Krul vytáhl excelentní zákrok a vytlačil míč nad břevno.

Doposud zakřiknutí hosté se po změně stran nadechli k výrazně lepšímu výkonu a měli snížení na dosah sotva pár vteřin po restartu hry, kdy Alex McCarthy s vypětím všech sil zneškodnil dalekonosný pokus Teemua Pukkiho. Když se vzápětí na druhé straně neujal ani povedený volej aktivního Ingse, povedlo se hostům přece jen skóre zkorigovat. V 65. minutě střídající Alex Tettey vybídl Pukkiho parádní kolmicí do úniku, který finský forvard zakončil tvrdou ranou mimo McCarthyho dosah.

Atmosféra na stadionu St. Mary’s rázem řádně zhoustla a hosté v závěrečné dvacetiminutovce hned několikrát sahali po vyrovnání. Emiliano Buendía poslal svou hlavičku jen těsně vedle a krajní bek Sam Byram zahodil hned dvě slibné možnosti, když jeho ránu nejprve zablokovala soupeřova obrana a poté odražený míč poslal příliš vysoko.

Více informací k zápasu

Burnley FC - Manchester City 1:4

03.12.2019 21:15

Góly: 89. Robbie Brady - 24. Gabriel Jesus, 50. Gabriel Jesus, 68. Rodri, 87. Riyad Mahrez

Poměrně snadná záležitost čekala v úterním zápase na hráče Manchesteru City. Ti poměřili své síly s domácím Burnley a dopadli velmi dobře. Na dvě branky Jesuse a trefy Rodriho s Mahrezem dokázal zareagovat jen Brady.

Bleděmodří se z gólu radovali už v sedmé minutě. Po De Bruyneho rohu pálil z vápna z voleje Angelino, jehož pokus Gabriel Jesus tečoval do sítě. Jenže stál poměrně jasně v ofsajdu a branka nemohla platit. Brazilský snajpr se dočkal po čtvrtině utkání. Přihrávka Davida Silvy jej našla u rohu pokutového území, načež si Jesus navedl míč na střed a famózním obstřelem otevřel skóre utkání.

Zanedlouho mohlo být vedení dvojnásobné, jenže po De Bruyneho pobídce si Jesus překážel se Sterlingem a trefil jen přesouvajícího se Popea. Znovu se tak Gabriel Jesus prosadil krátce po návratu ze šaten. Bernardo Silva poslal přesný centr na zadní tyč, kam útočník zaskakující za zraněného Agüera nabíhal a z voleje napálil míč do sítě.

Pětadvacet minut před koncem vzrostl rozdíl na třígólový. Rána Davida Silvy z hranice vápna byla zblokována, ale jen k Rodrimu, jemuž volej sedl náramně a skončil pod břevnem. Pope se natahoval marně. To jen dokazovalo převahu Citizens, kteří ve druhé půli měli míč na kopačkách po čtyři pětiny času.

Čtvrtý gól přidal Riyad Mahrez. Alžírský křídelník si navedl míč do prostoru na svou slabší pravou nohu, i tou ale dokázal poslat prudkou ránu po zemi na zadní tyč, proti níž byl gólman bezmocný. Čestný gól Clarets zaznamenali záhy. Skrumáž v pokutovém území vedla k odrazu balónu k Robbiemu Bradymu, jenž jej z první napálil za Edersonova záda.

Citizens se tak v tabulce dočasně dotáhli na druhý Leicester a na rozdíl osmi bodů za Liverpool, Burnley vypadlo po dvou porážkách z horní poloviny tabulky.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - AFC Bournemouth 1:0

03.12.2019 20:30

Góly: 76. Jeffrey Schlupp

Trápení Bournemouthu pokračuje. Týmu Eddieho Howea v zápase proti Crystal Palace nepomohlo ani brzké vyloučení Mamadoua Sakha a navzdory více než hodinové přesilovce se hostům nejenže nepovedlo skórovat, ale dokonce i sami inkasovali a odváží si ze Selhurst Parku potupnou porážku 0:1. O vydřený triumf Palace se čtvrthodinu před koncem postaral po velkém sólovém průniku střídající Jeffrey Schlupp.

Utkání pro domácí tým snad ani nemohlo začít hůře, neboť v během úvodní půlhodiny nejprve uviděl Sakho červenou kartu za nešetrný zákrok vysokou nohou na Adama Smitha a jen chvíli nato musel opustit hřiště i zraněný Patrick van Aanholt. Právě jej však nahradil Schlupp jakožto pozdější střelec jediné branky, která znamenala druhé vítězství Eagles v řadě za sebou, zatímco Bournemouth naopak protáhl vlastní sérii proher už na čtyři. Mezi oběma celky je tak nyní v tabulce šestibodový rozdíl, který pro Palace znamená alespoň dočasný skok na páté místo, Cherries zůstávají dvanáctí.

V zápase s minimem šancí bylo Sakhovo vyloučení jedním z nejvýraznějších momentů celého duelu. Bezohledný výpad kolíky napřed proti Smithově kolenu nedal sudímu Taylorovi jinou možnost než vytáhnout z kapsy červenou kartu a Sakhův první start v základní sestavě od září skončil již v devatenácté minutě. Nedlouho nato musel odejít ze hry i další obránce Van Aanholt kvůli svalovému zranění a Roy Hodgson tak musel při absencích Danna, Cahilla či Warda operovat s nebývale poslepovanou obranou, kde musel na stoperu zaskočit obvyklý středopolař Cheikhou Kouyaté.

Právě Kouyaté měl v závěru poločasu slibnou šanci na průlom skóre, když svou hlavičku po rohovém kopu poslal jen těsně nad břevno, zatímco na druhé straně zvládl Vicente Guaita lapit Billingův střelecký pokus. Bezprostředně po změně stran měli hosté asi největší možnost skórovat, když Harry Wilson poslal střílenou pobídku do ohně, jenže Dominic Solanke zblízka před odkrytou brankou zakončení nezvládl a před Callumem Wilsonem v závětří stihl zakročit klíčovým zákrokem Martin Kelly.

Domácí se v oslabení směrem dopředu prosazovali jen obtížně, ovšem lepšící se forma Wilfrieda Zahy jim málem vynesla výhodu pokutového kopu, když se po jeho obvyklém sólu do šestnáctky uchýlil k hraničnímu zákroku Chris Mepham, avšak Taylora nechal celý incident klidným. Pár minut nato už ale měli rozzlobení příznivci Palace přece jen důvod k oslavě. Zbytečná ztráta hostů ve středu pole vedle k rychlému brejku, který Jeffrey Schlupp po McArthurově pasu zakončil parádní ranou na zadní tyč, byť si brankář Ramsdale na míč sáhl.

Průlom skóre utkání řádně oživil a oba brankáři museli v závěrečných minutách vytáhnout kvalitní zákroky. Nejprve Ramsdale vytlačil konečky prstů McArthurovu dělovku nad břevno a jeho protějšek Guaita se nenechal zahanbit lapením dalekonosné rány Jeffersona Lermy. Crystal Palace tak může slavit cennou výhru 1:0 navzdory mimořádným okolnostem, zato Bournemouth se v posledních týdnech nemůže zbavit herního utrpení a v příštím kole jej navíc čeká nejtěžší možný soupeř v podobě vedoucího Liverpoolu.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC15141037:1443
2.Leicester City15112235:935
3.Manchester City15102343:1732
4.Chelsea FC1592430:2129
5.Wolverhampton Wanderers1558221:1723
6.Manchester United1556423:1821
7.Crystal Palace1563614:1821
8.Tottenham Hotspur1555525:2320
9.Sheffield United1547417:1519
10.Arsenal FC1547421:2319
11.Newcastle United1554615:2219
12.Burnley FC1553721:2418
13.Brighton & Hove Albion1553718:2218
14.AFC Bournemouth1544718:2116
15.West Ham United1544717:2516
16.Aston Villa1543822:2415
17.Southampton FC1543817:3315
18.Everton FC1542916:2714
19.Norwich City15321016:3211
20.Watford FC151599:308

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (643)

Přidat komentář
smazaný uživatel

sito03.12.2019 20:12#

OT:Od zajtra sa začínajú predávať lístky na euro 2020.Je možné že sa dostanem ako Slovák na zápas Francúzsko vs Portugalsko ktorý sa hra v Budapešti?

Lebo som čítal že lístky si môžu kúpiť iba krajiny ktoré postúpili na euro a môžu si kúpiť lístky iba na svoju krajinu ďakujem vopred za vysvetlenie ako to je

Reagovat
Filipow

Ja tam zadal, ze jsem cech ale fanousek ruska, abych mel vetsi sanci ziskat listek do petrohradu. Zkus tam zakliknout, ze jsi fanousek portugalska/francie..treba to pomuze sam cekam, jestli mi bude umozneno:)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a najdôležitejšia časť sezóny sa nám začala. Teraz sa vo veľkom začne akumulovať únava, a tímy a budú musieť dôsledne rotovať, bude zaujímavé vidieť kto to zvládne a kto nie, navyše sa začnú akumulovať aj zranenia. Takže sa to môže ešte poriadne premiešať.

Reagovat
vrabejka

No jo City umí vyhrávat buď o 3+ góly nebo ztratí :D :D

Reagovat
Luc-Luc

ten Jesus se tvari vzdycky tak utrapene, jako na te fotce

Reagovat
smazaný uživatel

hrozne uplakany ksicht

Reagovat
ttopi

Tak on snad bydlí s mámou a ta za něj všechno zařizuje ne?

Reagovat
Hokaido

Pff, to mám stejně a ani nemusím hrát za City.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

víš, že mě to ani nepřekvapuje, Maso?

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
fenixLFC

akoze furt sa v tom nechyta na oscara...

Reagovat
technecium

Pamatujeme Seydou Keitu?

Reagovat
hona.kub

Doufám, že Everton se konečně po těch nákupech v létě, v tomto kole ukáže jako platnej klub a ne k hovnu, jako v celé dosavadní sezóně... btw. opět začínám věřit v zázrak z Leicesteru, nic jiného už nezbývá

Reagovat
Remt

Proc?

Reagovat
smazaný uživatel

Zdá se mi to, nebo letos padá mnohem víc gólů než loni v PL?

Reagovat
pobody's nerfect

asi se ti to zdá, loni za celou sezónu padlo 2,82 gólu na zápas, teď je to 2,89 na zápas, takže v podstatě na kolo o necelý gól více

https://www.soccerstats.com/

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bukaj LFC

Mi přijde, že tenhle rok není tolik demolic (výjimky Leicester-Southampton a City-Watford). Takže je možný, že se ty góly rozprostřely do více zápasů..

Reagovat
pobody's nerfect

to jo, letos v 58% zápasů skórovaly oba týmy, loni to bylo pouze 51%, tady vidím poměrně velký rozdíl

Reagovat
LokoLFC

uplne no, to uplne poznas ten rozdil

Reagovat
mistr129

Reagovat
mimi_united

Ak budeme hrať takto nemusíme sa báť nikoho

Oleho práca začína prinášať ovocie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
protiproudu

Reagovat
smazaný uživatel

snad nejznámější troll na EF ale na GarweLa s protiproudem to stačí

Reagovat
mimi_united

Áno veriť vo svoj tím a trénera môže byť pre niekoho trolling

Podceňujete tu silu United, donedávna ešte jeden z najsilnejších klubov na svete. A je len otázkou času kedy sa tam vrátime.

Reagovat
Ranoth

otazka dlheeeeho casu este vam vyde 1-2 zapasy a uz idete bojovat o LM ale coskoro dojde navrat do starej dobrej reality

Reagovat
Neutron

ty vole, ze toto zrovna scouser ide vyhadzovat na oci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mates_Matesović

Fuj. Co to jako mělo bejt? United mají totálně marnou zálohu, ta do ní Mourinho nasadí Winkse a Sissoka a jediný založení útoku je nákop balónu na Kanea/Mouru.

Reagovat
smazaný uživatel

Tammy dnes Motm hlavně kvůli 1+1, ale Kovačič je world class, kde bychom bez něho byli. Úžasný hráč.

Reagovat
hona.kub

je vynikajicí, je všude, 1vs1 nejlepší z celého týmu, přehled ve hře parádní, už jsem to jednou psal, velmi dobře utracené peníze!

Reagovat
Mastný Chobot

u vás tie názory na hráčov kolíšu od odpadu po world class z týždňa na týždeň viď Kovačić, Jorginho, Christensen

Reagovat
Kopac

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Mimalu

Kovacic určitě, tam se to dost výrazně otočilo, ale zbytek? U Christensena je naprosto jednoznačné období, ve kterém se to otočilo a už to budou pomalu 2 roky kdy hraje dost bídně, netuším kdo za poslední 2 roky měl z Andrease dobrý pocit, valná většina je k němu dost zdrženlivá.

U Jorginha zase platí, že byl od počátku dobrý kauf, který měl objektivně jedno horší období loni okolo zimy, jinak podával dost dobré výkony, které tuto sezónu ještě vyšperkoval. To že pár lidí jelo ke konci anti-Sarri agendu a z Jorginha jako jeho koně se dělal maximálně posouvač míčů byla akorát zaslepenost než nějaké férové zhodnocení bez emocí....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak od začátku sezony už je to 3 měsíce a už od prvních zápasů šlo vidět, že byl Kovačič prostě špatně využitý pod Sarrim (A ne Kante, jak experti povídali). Takže prostě ten jeho koment o měnění názorů je zcestný.

Reagovat
Mimalu

Co si pamatuju, tak v létě vůči Kovacicovi byla cítit značná skepse, ale tam dostávala Chelsea výsměch i od ostatních a nejen vlastních fans

Reagovat
smazaný uživatel

Fake news.

Reagovat
kiwwi

Tomori, Rudiger, Alonso...

Reagovat
Mastný Chobot

vidíš, Alonso ešte určite

Reagovat
Mimalu

To by mě zajímalo, kolik lidí tu mělo pevný názor na Tomoriho aby go mohli změnit. Derby tu loni nikdo asi moc nesledoval a tak před sezónou to byly očekávání vůči němu na bázi "asi" a "pravděpodobně".

U Rudigera to spíš bylo od fans Chelsea o dokazování ostatním že i přes špatnou týmovou sezónou on byl to pozitivní na ni.

Reagovat
icemike

Reagovat
Gazdo

Plus Willian

Reagovat
smazaný uživatel

Už sme začali hrať? Mizerné z našej strany. Ešte aj so slabučkým United prehráme. Znovu jeden hráč superovi stačí na to, aby si v pohode došiel po dva góly. Antonio, Wilson a teraz Rashford. Winks už nikdy na DM, prosím.

Reagovat
supporter

Kde vy to sebevedomi berete to je mi zahadou

Reagovat
smazaný uživatel

Nad tim opravdu rozum zustava stat.

Reagovat
Busby babes

jeden hrac? vsak jste dneska byli marni.

Reagovat
smazaný uživatel

A nie? Oba góly, penatla, brvno. Všetko jeden hráč. Čo ste hrali vy? Len sa čakalo, čo vymyslí Rashford.

Reagovat
Busby babes

gol mohl dat Greenwood, Lingard i James meli hezky strely.

Jinak teda fakt divny, ze nas hlavni utocny hrac mel nejvic sanci a ze to na nej nejvic hrajem...

Reagovat
smazaný uživatel

Kde píšem, že je to divné? Napísal som, že jeden hráč súpera stačil na to, aby sme 2x inkasovali. Už tretí zápas po sebe v lige.

Reagovat
Busby babes

a ja s tim jen nesouhlasim, protoze jsme hrali lip jako tym celkove.

Reagovat
smazaný uživatel

A to sa vylučuje? Hrát lepšie možte, ale mohli sme to zavrieť, hrať osobku na najlepšieho hráča. Ubrániť, ubojovať bod. Streliť šťastný gól. Ale čo čakať so stredom WInks-Sissoko.

Reagovat
Busby babes

ok, tak mi to vyznelo jinak a proto jsem na to reagoval.

Reagovat
EXoRcIsT

sak ste si ani neprdli okrem poslednych minut budte radi ze ste dali ten jeden golo a ze to po prvom polcase nebolo 3-0 . Cela utocna trojka a aj zaloha si tam robili co len chceli

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

z vysimulované penalty, ale co... hráli jsme i tak hrozně

Reagovat
popltak

Cry me a river

Reagovat
cr7sux

Reagovat
r.mrazik

mourek to slusne projel...aneb jeho klasika na hristi soupere...slepice gratulki

Reagovat
Busby babes

tak oni se dneska moc nedostali do hry. To ani nebylo, ze by byli vylozene pasivni, ale dost kazili po zisku mice. Snaha hrat dopredu meli, ale desne kazili prihravky. Divnej vykon od Spurs.

Reagovat
r.mrazik

jj,ale tak bylo to i tim,ze sedeli technicky hraci jako eriksen...ta jejich stredni zaloha neprehrala freda...to je ostuda

Reagovat
smazaný uživatel

Taky byl hned vidět ten rozdíl, když šel Eriksen na hřiště, díky bohu že nehrál od začátku

Reagovat
r.mrazik

tak tak

Reagovat
ajouki

Mám strach o Tottenham Josého Mourinha ve velkých zápasech..

Výkon bez šťávy, spoléhání na individuální momenty, vzadu chybující.

Reagovat
spider_8

To je taková lahoda mít zase top útočníka Úplně vidím Higuaina jak si u toho první gólu ještě zpracovává, Torrese jak hlavičkuje pryč od brány a Moratu jak tam vůbec není

Reagovat
Smreky

myslím že od čias Drogbu konečne útočník, ktorý dokáže premieňať šance a je veľmi platný

Reagovat
8lampard8

nezapomínal bych na Diega, ten byl schopný dát góla i z úplnýho hovna a i to hovno si sám vypracovat

Reagovat
Trapper

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Svatej

Reagovat
kvasha16

Reagovat
mistr129

Reagovat
Pony Slaystation

Reagovat
Busby babes

Rash skvele, celkove slusnej zapas, rozhodne lepsi nez ty posledni dva. Chce to ted jen udrzet aspon takovou vykonnosti. Spurs spatni. Skoda, ze jsme v prvni puli nepromenili sance, nemuseli to byt takove nervy. Ale aspon jsme se zkusene vyhnuli Csapiho pasti...

Reagovat
EXoRcIsT

skoda ze zahodil hattrick na konci

Reagovat
Busby babes
Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
smazaný uživatel

Zas ty na twitteru i vzýváš třeba E.Š., to se pak nedá brát vážně nic...

Reagovat
Busby babes

hodna holka.

Reagovat
r.mrazik

hh, Pet...krajanka ze zapadnich cech

Reagovat
Busby babes

Jo a Fred az na ten gol odehral dobrej zapas. Hlavne at uz tam s nim neni Andreas.

Reagovat
smazaný uživatel

Však je dobrej už x týdnů. V týmu by budoucnost mít mohl

Reagovat
r.mrazik

dneska vubec nehral spatne...mel tam par momentu,ale nastesti z toho gol nepadl...teda krome toho jednoho

Reagovat
KnoxXx

Mourinho je konzistentny - 2 inkasovane goly jednoducho musia byt

Reagovat
smazaný uživatel

hrozny vykon, jediny Vertonghen a Gazzaniga snesli meritko, zaloha Winks Sissoko nefunguje, Ndombele ukazal za 15 min proste ze musi hrat zaklad + i Eriksen zahral dobre a dost to ozivil, Kane je v prdeli dalsi hrozny o nicem, Dier a Ndombele priste do zakladu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak může někdo kdo chybou zaviní gol snést měřítko?

Reagovat
Big Virgil

Ma tu někdo o2 a už řešil tu jejich změnu názvů balíčků?

Reagovat
Miguel19

Židé jak už si plánovali místo koho do top 4

Reagovat
Hokaido

Cobra03.12.2019 14:09#

Přes Chelsea. Liverpool ten titul urve na 99% s prstem v prdeli, City jsou mašina, tam i kdyby na ně spadla deka, tak kvalitou jsou na tom jinde, než zbytek ligy. Lester si myslím, že už z TOP4 nevypadne a popravdě bych si to ani nepřál. United jestli ve středu porazíme, tak nepředpokládám, že už se dostanou před nás. Arsenal je v pejči.

Reagovat
Busby babes

tak dal si tam tu podminku, ta se nesplnila.

Reagovat
Cobra

A stále si za tím stojím. Z té TOP4 jste nejslabší a o tom v tom příspěvku šlo - přes koho se dá dostat do TOP4.

Reagovat
Hokaido

Já vím. Spíš mě to zase rozesmálo, neber si to nějak osobně.

Reagovat
Cobra

Po včerejším výkonu po mě nemůžeš chtít, abych si něco nebral osobně. Tak vzteklý jsem nebyl ani ke konci Pocheho angažmá.

Reagovat
smazaný uživatel

Aktuálne tam nemáme čo robiť, chabý futbal. Ale ešte nie sme ani v polovici sezóny.

Reagovat
Hokaido

Ten první dotek Alliho u gólu je ale něco božskýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo lepší? Joshua King nebo Alli?

Reagovat
Mastný Chobot

škoda, že ju nestihol trafiť ešte pred dopadom na zem, to by bolo esteticky perfektné

Reagovat
Rothbard

Leicester

Reagovat
Makiii

vs Lisky 1:0 vyhra --- vs Chelsea 4:0 vyhra 2:1 vyhra --- vs Spurs 2:1 vyhra --- vs Live 1:1 remiza (dobry vykon vedli jsme...) --- vs Arsenal 1:1 remiza ( dobry vykon vedli jsme...)

Vedli jsme: Villa, Sheffield, Wolves, Soton --- nakonec remízy...

Newcastle, Whu, Borne, Crystal - katastrofalní vykony, naprosto zasloužene prohry, az na Crystal, tak jsme si nezaslouzili prohrát...

Pogba uz chybel 16 zapasu v sezóně, Shaw taky 16 zapasu, Martial 9 zapasu - hrací, na kterých mel Oleho tym stat tuhle sezonu...

Co si budem povidat - Lingard, Pereira nejsou hrací na klub jako Man United, mají stesti, ze jsou odchovanci a za ten klub se budou vždy prat, proto v zápasech kdy nejsme favoriti a potřebujeme drice, tak se hodí - smutny, ale bohužel realita.

Young, Matic, Mata - totalne za zenitem...

Bailly, Dalot - kteri tuhle sezonu mohli vyletet, tak jsou bohužel z 90% sezony zranění, strasna Skoda...

Je zajimavy, ze na tymy, ktery jsou momentálně kvalitou před nama, tak se dokážou brutálně nemotivovat a odehraji nejlepší zápasy sezony...

Otázka je, proc proti papírové slabším, hrajeme tak spatne? Když si ti hrací dokážou s lepšíma tymama, ze dokážou i oni hrát fotbal...Tohle se musí okamžitě změnit a zlepšit.

James, Harry, AwB vypadají fakt skvěle, ze by mohly ty posily koncepčně konečně zapadat. Protože za posledních 6 let, co prislo za hrace, tak tady z nich skoro nikdo není...To asi není normální, natož v klubu jako Man United.

Rashford je fantastickej tuhle sezonu, a ne jenom kvůli golum, ale ten tlak je na nej obrovsky, kor když velkou cast sezony chybí Martial a Pogba...V zápasech s TOP tymama se doopravdy vyziva..

McTom dneska obrovskej navrat, a pokračoval ve famózním výkonu...

Dnesni zapas ukázal, ze pustit Mourinha nebylo spatne rozhodnuti...

Reagovat
vodka

rozdíl je ten, že nemáme hráče, co umí tvořit šance. proti těm silnějším týmům to funguje, protože to jsou skoro všechno rychlé přechody do útoku, my máme příšerný postupný útok.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Makiii

Jasne, což je hlavni a nejvetsi problem... Pokud by McTom pokračoval v tom, co predvadi celou sezonu a vedle nej dnešní Fred, který se taky pomalu zlepšuje a před nemá by byl zdravej Pogba, tak to mohlo byt lepší...

To ze pozice AM/CM nutné potřebujeme posílit 2 hracema je evidentní a tohle nam neskutečné chybí... kor když jedinej kreativní středa je 16 zapasu zranenej...

Reagovat
Olafek

Zrovna dneska v 1. poločase dobře kombinovali. OK není to City, ale dneska překvapili. Když tam nebyl Pereira, kterej to vždy zadrbe a ofenzivní hráči pomůžou, tak to není špatný. Fred dneska velmi dobrý výkon, ikdyž stejně ty chyby dělá, ale vidim tam určitej progress a ty nahrávky dneska rozdával fakt pěkně. Ale musí se hrát s McTominayem, jinak je to špatný.

Reagovat
Makiii

McTom je momentalne pro nas absolutne nepostradatelnej...

Reagovat
Kixi Syhimour

Jako, ty výsledky špatné nejsou, ale všechny (kromě Chelsea ještě k tomu v poháru) byly doma,.

Reagovat
Makiii

Je to tak... v druhé pulce to bude tezsi, zas na druhou stranu o proti minulým seznam, kdy se nam tohle absolutně nedařilo je fajn.

Musíme zlepšit ty zapasy s papirove horsima...

Reagovat
Y.N.W.A

Reagovat
Hokaido

Tohle je penalta:

https://streamja.com/Z37g

A tohle není:

https://streamable.com/fyszt

VAR Jinak u Rashforda tam ke kontaktu dojde, ale je to prostě dive.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak by takto spadol Mané, rozhodca by sa upískal k smrti.

Reagovat
smazaný uživatel

A proto nám v tom zápase penaltu nepiskl

Reagovat
Kixi Syhimour

Jo, jo, to bylo dnes vidět

Reagovat
Greny

No pokud by to piskl musel jít van Dijk s červenou do sprch

Reagovat
Hokaido

To si myslím, že by ukecali na to, že teoreticky ještě měl možnost hrát balón.

Reagovat
Greny

Noo možná akorát teda nevím jak ho tímto zákrokem chtěl hrat

Reagovat
vodka

žlutou jen

Reagovat
Greny

No sporný za mě tam neměl žádnou možnost hrát mic

Reagovat
vodka

no, ale ve vápně se už za to teďka redka nedává, ne? penalta a žlutá by byla podle těch nových pravidel, nebo si to blbě pamatuju?

Reagovat
Hokaido

Když nemá možnost hrát balón, tak červená.

Reagovat
Kixi Syhimour

Červená? To tam asi něco nevidím, však mu tam tečnul jen lýtko a to teda ne nijak hrozivě

Reagovat
Greny

Při zmaření brankove šance se nedává pokud se pokusil faulujici hrac hrát míč, při ostatních zákrocích jako je zatažení, držení, strceni atd červená

Reagovat
Kixi Syhimour

A co znamená "při zmaření brankove šance"? Však takhle kdyby byla penalta tak prostě červená pomalu každému a čau, ne?

Reagovat
Greny

Takhle když by tam šel skluzem tak žlutá, za zduchnuti , držení, tahání cervena a zmaření šance?je rozdíl když hráč běží sám nebo je to faul třeba jak na Rashforda nebo když jde jeden na jedna z boku a ve vápně dalších x hráčů to taky není branková příležitost

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak tohle byla slušná šance a rozhodně větší než případ Rashforda a chápu teda, že když je to teď tak asi míra faulu nerozhoduje kromě hraní míče, ale teda já si pořád myslím, že minimálně jednoznačná ta penalta nebyla. Asi se mně vysmějete, ale dal mu takové tvrdší tělo + ani u té nohy nevidím zas tak závažný kontakt, mírně mi to připomíná zápas v LM na City, kde tam podobně odstavil Jesus van Dijka (který teda chtěl faul, abych byl fér)

Reagovat
Salfovic

Vždyť mu šlápl na kopačku.

Reagovat
Kixi Syhimour

Už to vidím , tak jako to už může fakt převážit misky vah

Reagovat
Greny

I míra faulu pokud by tam byla nějaká surova hra je to hned červená kdekoli ve vápně to je jasný, pak se tam i zohledňuji jiné věci třeba směr akce, počet hráčů ve vápně, atd

Ono třeba i tvrdší zákrok tělem může být faul, pokud se to posoudí že tam hráč šel neprimerenou silou nebo nějak tak to nazyvaji

Reagovat
Remt

např. zápas PSG - Real.. jak spadl Icardi ve vápně a ušoplesk ho podkopl.. rozhodčí vytáhl jen červenou a ptali se v TIKI TAKA proč rozhodčí vytahoval červenou, tak říkal, že červenou by mohl dát max za nějaký vyloženě BRUTÁLNÍ faul bez možnosti hrát míč, takže kdyby ho např obránce / nebo brankář skopnul při nájezdu útočník sám na brankáře podle mě

Reagovat
Greny

Viděl jsem akorát tam přehlídnuli jednu věc... A to že on původně nepiskal penaltu... Ale podle mě přímý kop, protože tam rozčilení Ramosovi ukazoval že to bylo mimo vapno, pak dával červenou správně...

Reagovat
Greny

Rozčilenemu*

Samozřejmě jak by ho var opravil že to byla penalta tak by rušil i redku a dal žlutou na upozornění od videa

Reagovat
Remt

aha aha, takže tenhle - brutální faul..bez možnosti hrát míč, prostě že do něj vletíš jak při americkým fotbalu - myslíš musí být mimo vápno aby to mohla být červená? ve vápně myslíš že ho můžeš zkurvit jak chceš a max žlutá + penalta? Čoveče tohle by mě ale vážně zajímalo jestli to tak je. Je tu někdo kdo to ví s určitostí?

Reagovat
Busby babes

neni to dive.

Reagovat
Hokaido

Je.

Reagovat
Busby babes

neni. trefi ho do nohy, tim ho rozhodi a v behu to pak proste neustoji. ach jo, porad dokola tyhle zakroky.

Reagovat
Greny

No vzpomenu si na dva tři stejné zákroky kdy to letos v našem případě nepiskli

Reagovat
Svatej

Kde ho trefil?

Reagovat
Busby babes

prislapne mu nohu a pak mi prislo ze i do lytka. Coz v behu staci na to aby te rozhodil.

Reagovat
Svatej

Spíš jsem myslel vteřinu, kde je to dobré vidět.. Možná to přehlížím..

Reagovat
Kixi Syhimour

To nemá minutáž , je to někde ke konci kontaktu prvního záběru, je tam vidět, jak mu prostě šlápl na nohu

Reagovat
Svatej

Já nechápu jak je ale možný že ta Rashova noha se ani na stínu nezaskubla, ten pohyb je naprosto pravidelnej i dál. Podle myho prostě protihráč šlápl vedle, jen brutálně těsně..

Reagovat
Svatej

Setinu*

Reagovat
bbbauch

https://bit.ly/35Zb072

https://bit.ly/33Qheog

https://bit.ly/2qkez8M

Na kazdym z tech zaberu je pri pauznuti videt, ze tam slapak byl. Obrazek 2 je o 2 framy pred tretim, jen pro vsimnuti ze ten bilek odlesk na spicce rashe prosvita pod kopackou na obrazku 3.

Reagovat
Makiii

Tady není o cem... Na 1. pohled to jako penalta nevypadala, ale tady je to evidentní...

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
janinho

na videu to ozaj nebolo vidiet ale na tych obrazkoch uz ano. ale sissoko sa ani nejak extra nehadal, takze som myslel ze asi mu tam strajchol cez chodidlo.

Reagovat
kiwwi

obdivujem ta, vysvetlovat nieco co sa tyka futbalu tomuto diletantovi

Reagovat
Svatej

Jo, to je ten rozdíl mezi nama dvěma. Tobě už nikdo dávno ani nic nezkousi vysvětlovat.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Svatej

ok, diky

Reagovat
bbbauch

Nejvetsi argument je pro me stejne to, ze to ani Counter nezpochybnil (mozna jen zatim)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Svatej

Reagovat
Counter

Vole

Reagovat
Busby babes

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Kixi Syhimour

Dle mého mu prostě šlápl na nohu , je to úhlem pohledu?

Reagovat
Nuno čomes

U těchle doteků ano vždy příšlápne nohu nebo něco a hráč pak zázrakem udělá krok navíc a potom spadne. To vysvětlíš jak?

Píčovina, jen obhajoby. Levou našlápne a pak pravou je normalně v běhu, jen na ni nedošlápne a jde na zem. To je humus. Ale děje se to ve všech ligách. Prostě ty staré doby jsou pryč, ted je to jen o simulantech a o tom jak získat penaltu. Tak to prostě je.

Reagovat
Busby babes

vysvetlim to tak, ze mam x osobnich zkusenosti s podobnyma kontaktama, kdy to podobne "ustojis" nez te ta gravitace porazi... Zvlast, kdyz hrajes leta amaterskej fotbal, kde takovych kontaktu je v kazdym "zapase" plno... Napsal jsem co si o tom myslim, napsal jsem i proc. Nepovazuju to ale za nejak extra dulezity, techle debat jsem tu vedl uz plno a jsem smirenej s tim, ze to ostatni vidi jinak. Ale dost teda nesouhlasim s tim, jak se tohle argumentuje na zaklade zpomalenych zaberu, tam vsechno vypada tisickrat hur. Jak jednou napsal muj oblibenej novinar: fotbal se nehraje ve slow motionu...

Reagovat
Nuno čomes

Já hrál fotbal taky a co? Nemá to smysl, vidíš to jinak. Ok. My to nezměníme. Ale obhajovat to za každou cenu, to se ti divím. Trošku soudnost.

Reagovat
Busby babes

ja to neobhajuju za kazdou cenu. Jen proste tyhle zakroky tu vzdycky plno lidi povazuje za divy a me to prijde divny. V te rychlosti staci casto malo a hrac jde k zemi. Tady je to hrac United ale myslim, ze se v tehle pripadech zastavam i jinych...

Reagovat
Hokaido

Je úplně něco jiného, když někdo o někoho brnkne v běhu. Tady Rashford udělá i tou faulovanou nohou skoro celý krok, než se rozhodne ji sklonit a spadnout. Měl by dostat dva zápasy ban jako tenkrát Niasse.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Jesfey

Jasný dive, hochu. Očividně dělá normální krok dopředu, ale až mu z hlavy docvakne, že má spadnout, tak vytočí nohu a padá na zadek. A to v prvním poločase udělal minimálně třikrát.

Jinak jakmile spadl, tak jsem věděl, že je zle. Typan dneska pískal všechny míče pro Utd a nebylo žádným překvapením, že to písknul.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Busby babes

predstava, ze v te rychlosti si najednou ti hraic reknou: jo, vlastne, ted bych mel spadnout... zlo tyhle zpomaleny zabery.

Reagovat
Nuno čomes

Souhlas, je to výsměch. Spíš je na hovno, že lidi to začali notmálně brát tyhle doteky a už to považují za jasnou penaltu. Na grcání prostě.

Reagovat
FUnk

Reagovat
mistr129

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Nuno čomes

Ano běžel tak rychle že stačilo fouknout do ucha a spadl To jsou pořád kecy a obhajoby za pidikontakty tvl To se Vám vážně líbí? Takové penalty?

Reagovat
bbbauch

Penalty za slapak ve vapne se nepiskaj vlastne

Reagovat
Nuno čomes

Nemáš ani pořádný záběr krom těch zastavených kostkovaných. Jestli jsi normální, tak když ti někdo dá šlapák, tak určitě pak v tom stejném pohybu uděláš další dva kroky, ano určitě

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Svatej

....

Reagovat
EXoRcIsT

Cista penalta od VVD

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Busby babes

btw nevim s kym jsem resil toho Chilwella, ale poslouchal jsem dneska Guardian football weekly a tam se vsichni shodli, ze to mela byt penalta. Ze ten branici hrac tam takhle machne nohou a kdyby se mu Chillwell nevyhnul, tak ho sestreli a to je dle pravidel faul.

Reagovat
Hokaido

Se mnou jsi to neřešil, ale psal jsem to samé a sklidil jsem výsměch. Jasaá penalta imo.

Ten Rashford je ale úplně něco jiného. Se podívej kdy spadne, kontakt s Aurierem ho ani trochu neovlivnil.

Reagovat
vodka

to taky ne, protože ho ovlivnil Sissoko Ale jo, podle mě mu na nohu šlápl, ale padat nemusel...

Reagovat
Busby babes

psal jsem to vedle, uz v tom prvnim kroku je videt, ze jde dolu. jen to jeste zkousi ustat. podle me to je od Sissoka nesikovnost, ale faul to byl.

Reagovat
Hokaido

Jo on to ještě zkouší ustát.

Reagovat
Busby babes

to je mozna prehnany, ale je tam imho videt, ze uz ten dalsi krok neni normalni a jde dolu.

Reagovat
Jesfey

No další krok tam není, protože už jde schválně na zem. Normálně mohl pokračovat dál, ale místo toho si musel skočit.

Reagovat
Svatej

Hmm dneska se to sešlo, ale s tebou nesouhlasím teda ani v tomhle Nevidím tam právě žádnej zájem to ustát, ostatne to spíš působí dojmem, že si pád definitivně usmyslel až po dalším kroku

Reagovat
Busby babes

ok. vidim to jinak. koukni na tu druhou nohu nez mu doslapl, jak se mu podlomi v dalsim kroku po faulu. To je podle me dany tim faulem, jak mu rozhodi krok... pak uz to neustoji.

Reagovat
Pato44

Faul jasnej, dive taky ... neni co resit

Reagovat
Godwinson

Ten Rashford

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
bbbauch

https://bit.ly/2Pg0OAq

Si to pust zpomalene, vzdyt mu normalne doslap na nohu. Tomuhle bych teda dive nerikal, slapnul ti nekdo nekdy kolikama na nart?

Reagovat
bbbauch

Padat nemusel/nepopiram, ze to slo dost mozna ustat, ale dive, nevim no

Reagovat
Nuno čomes

Padat musel, protože kdyby normálně běžel dál, tak penaltu nepískne. A on penaltu chtěl, nic jiného. Tako že ti někdy špičkou kopačky šlápne na špičku kopačky, to nemůže být faul takový, aby ses skácel k zemi, ještě po tom, když uděláš další 1 - 2 kroky.

Reagovat
bbbauch

Byl to faul?

Reagovat
Nuno čomes

Na Old Trafford evidentně vždycky.

Reagovat
bbbauch

Ptam se vazne, kdyz ti nekdo da slapak , je to faul?

Reagovat
Nuno čomes

V tom případě nemůžu odpovědět jinak než otázkou, tohle považuješ za šlapák?

Reagovat
bbbauch

Slapnuti na nohu povazuju za slapak, alea uz v tyhle disskusi koncim, protoze z tebe nic rozumnyho nevyleze

Reagovat
Nuno čomes

To je dobře, jelikož tohle považuješ za šlapák na penaltu, tak se už taky není o čem dohadovat

Reagovat
Svatej

Tohle je trochu neprukaznej pohled na obě strany.. Navíc zrovna tady v pripade, pokud by na něj opravdu šlápl, ho nejspíš nesjede kolikama, ale prázdnou části, kde kolíky nejsou, ale to už by na faulu nic nezměnilo..

Reagovat
bbbauch

Vsak je rashfordova kopacka celkem zretelne pod tou Sissoka

Reagovat
Svatej

Však jo, ale u kopacek kolíky uprostřed nemáš..

Reagovat
bbbauch

No podle me to je vic vepredu nez uprostred, kazdopadne jsem se vyjadroval spis k “pokud by na nej opravdu slapl”. To jsem nepochopil, kdyz je to celkem jasne videt.

Reagovat
kvasha16

ja by som to piskol opacne

Reagovat
Kixi Syhimour

Zajímal by mě teda názor jiných rozhodčích, sice to nemá moc váhu, ale ten Slovák na Digi by to prý taky nepískl.

Reagovat
smazaný uživatel

simulant rashford

Reagovat
smazaný uživatel

tlačenka mu a liverpoolu, nic nového pod sluncem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

Ať už se na te VAR vyserou, tohle je peklo

Reagovat
Mato178178

Keď mu slapol kopackou na prst tak to nie je faul?

Reagovat
niflheim

Ale noták, Liverpoolu se přece letos připískává, it is known...

Reagovat
smazaný uživatel

A proto nám penaltu taky nefoukli?

Reagovat
Mastný Chobot

Iwobi

Reagovat
pa3ce

chýba mi.

Reagovat
aramaki

obe situácie úplne jasné penalty...v prvom prípade mu pristúpil nohu, v druhom prípade ho podkopol a strčil do chrbta, určite to nebol súboj rameno na rameno.

Reagovat
Dufan

Reagovat
Nuno čomes

V těch dvou situacích jde vidět rozdíl asi tak o 300 %. Na tu druhou by nikdo neřekl půl slova, o té první vymyšlené se nemá smysl bavit.

Reagovat
JohnKoul

Reagovat
mistr129

Za mě dvě jasný penalty. Ten rozhodčí v Liverpoolu

Reagovat
Nuno čomes

To je hnus takové simulantství

Reagovat
smazaný uživatel

budu unbeaten?

Reagovat
Busby babes

ty?

Reagovat
aramaki

Reagovat
pobody's nerfect

112 bodů

Reagovat
Nikikrew

dpc nemozu. A dalsej veci co sa obavam, ze mozu prekonat unbeaten 49 zapasov

Reagovat
smazaný uživatel

Tady tento tym muze dokázat cokoliv. Kdyz zlepsi defenzivu, tak budou naprosto, ale naprosto neprustrelni.

Reagovat
Counter

Ne. Ale 49 můžou překonat i tak, tahají sérii už z minulé sezony.

Reagovat
Malresi

Kolko nam k tomu vlastne chyba zapasov? Ak dobre rátam momentálne sme na 32 zápasoch bez prehry, takze nam chyba este 17 zapasov a ten 17ty je na Etihade. Nehovoriac o tom, ze prehrat mozme kedykolvek predtym, najma na Boxing day na Leicestri alebo vonku so sliepkami bude tazky zapas. Okrem toho tam mame tie tazsie zapasy doma no..

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

United super vykon. Ale to, co se delo na Anfieldu byla naprpsta silenost od Reds. Nenachazim na to slova. Vsichni treneri by meli zitra rano svym hracum pustit tento zapas a vykon Reds. Kazdy hrac neskutecny. Kvalitne, sebevědomě. Týmový vykon neskutečný. Tenhle tym se muze rozložit jen zevnitr. Jinak ho nezastaví nikdo. Rinus Michels se muze v nebi smat, totalni fotbal prezil.

Reagovat
fenixLFC

dozadu to bolo celkom slabe. to ze everton nebrani to strasne skresluje

Reagovat
smazaný uživatel

Zlepsit defenzivu a vyhrajete treble

Reagovat
fenixLFC

na to nemame siroky kader. hlavne musime prejst cez skupinu, ta nam robi kazdy rok najvacsi problem

Reagovat
smazaný uživatel

no ja videl prvni polocas a fred hral hrozne a jamesovi to taky parkrat uteklo

Reagovat
smazaný uživatel

Fred byl v prvnim polocase podle me jeden z nejhorších hracu. Gol Tott byl jeho. Navic dost ztrát a prohranych souboju.

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni trenéři by měli ukazovat hráčům jak při perfektním výkonu dostat dva góly do poločasu?

Reagovat
smazaný uživatel

Proc ne? Lepsi vyhrat polocas 4:2, nez 1:0 jako treba v pripade Plzne o vikendu. Potom u fandove zacnou chodit na takovy fotbal. Dnesni Liverpool je skvela nuance. Vybocuje z taktickeho fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci nijak jejich výkon shazovat, to ani náhodou, ale na to, aby se skoro zapisoval do učebnic jak to podáváš, bych si spíš představil vyhrát ho 4:0 než 4:2

Reagovat
Coutinho10

bylo tu hodne negativnich komentaru nad nasi sestavou, ale jsem rad, ze ja jako jeden z mala mel pravdu a az na Lovrena to byl povedeny zapas a mozna i herne lepsi nez s klasickou sestavou, protoze Origi, Shaqiri a dalsi meli velkou chut a i Manemu se lepe hralo a bylo ho taky plne hriste a to mohl, co mohl....mel dat aspon o 2 goly vice, ale jinak super...takhle jsem si to predstavoval diky hosi....11 bodu naskok je zpet a jedeme dal

Reagovat
mickey mouse

akorát náskok máme jen 8

Reagovat
Coutinho10

no jo Leicester ...na ten bych zapomnel a ten bysme urcite nemeli podcenovat

Reagovat
stiflerovamama

Lovren tam mal samozrejme aj niekoľko skvelých zákrokov.

Reagovat
Coutinho10

jako ty 2 goly byla spis takova neohrabanost nebo jako to popsat, ale diky super ofenzive to je jenom spis klasika, ze cisty konta nesbirame, ale body taky neztracime

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Vopi11

Ten pas za obranu na Divocka vyslal tuším taky Lovren, nádhera

Reagovat
Busby babes

Co Silva, pujde uz zitra? nebo ho nechaj jeste vytrapit proti Chelsea a vyhodi ho tradicne az pred zapasem s nama?

Reagovat
frezi

Pojde na novy rok az im skonci ten sialeny los, co teraz maju

Reagovat
avicii

Paráda.. Slušne sme pretočili hráčov a vyhrali sme derby o 3 góly..

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak teda velká omluva hlavně Jürgenovi, dneska si namazal na chleba Silvu úplně s přehledem. Zákldní sestava nakonec velmi dobrý výkon (Lallana teda nejhorší za mě), Shaqiri se znovu připomněl , Origi fantastická zakončení , Milner třeba nebyl vidět, ale své si odbyl, Adrián taky nezklamal, s góly nic dělat nemohl a zbytek odchytal i hra nohama byla dobrá.

Ale fakt Jürgen naprostý opak se zápasem proti Neapoli, našel slabinu a výborně ji využil, dobrá práce realizačního týmu . Negativum je ta obrana, která teda pořád hapruje, no.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak Henderson dobré střídání, ten mohl mít hned 2 asistence, skvělé přihrávky.

Reagovat
smazaný uživatel

Henderson naprosto neskutečný. Je nejlepsim CM momentalne v Evropě?

Reagovat
smazaný uživatel

ked bude chodit na ihrisko v 60min alebo neskor tak bez debat.

Reagovat
Kopac

Wtf

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Messier

Ne, to je samozřejmě Souček

Reagovat
frezi

Origiho by som hned supol do zakladu namiesto Salaha

Reagovat
Kixi Syhimour

Na křídle by to nefungovalo, tam tak dobrý není a navíc tahle strategie na dnešek mu fakt sedla, normální naše obléhání mu zas tolik nesedí.

Reagovat
YNWA__MSN

*Shaqiriho btw Oriqi je nejlepší na hrotu

Reagovat
frezi

ok aspon nie som sam, ktoreho zo salaha boli hlava

Reagovat
YNWA__MSN

Reagovat
YNWA__MSN

Shaqiri, Origi famózní i Lallana se začíná hooodně zlepšovat

Reagovat
Zaschrona

Na xG jsme vyhráli...

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Zaschrona
Reagovat
Counter
Reagovat
Busby babes

Reagovat
aramaki

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Busby babes

tuhle neznam, to by me docela zajimalo, jak to pocitaj.

Reagovat
kiwwi

do vcera ani Zaschrona, ale odteraz bude cerpat uz len u nich

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Kixi Syhimour

teda jako tutovek jsme měli více, si myslím

Reagovat
smazaný uživatel

napr. ta Maneho sanca pri ktorej nezakoncil do prazdnej sa pocita?

Reagovat
stiflerovamama

Super výsledok a pomerne aj výkon, aj keď sme zase zbytočne držali Everton skoro až dokonca pri živote. Origi krásne góly, Sadio krásne dve prihrávky a gól a potom tvl zadrbe dva nájazdy a ešte sme kvôli tomu mohli prísť o body, toto musí premieňať. Inak spokojnosť. Inak toho Origiho by som sa nebál aj v základe namiesto Salaha, keby hrali aj Mané a Bobby. Momentálne je gólovejší aj nebezpečnejší pre súperovu obranu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Origi hrál ale hrot, na křídle má fakt jen to zakončení, což měl teda dneska taky, v mezihře moc vidět nebyl (což ale dnes nebyl ani jeho úkol).

Reagovat
fenixLFC

az natoze nie je kridlo a odtial je polovicny

Reagovat
smazaný uživatel

Salaha bych nechal odflusnout..nehraje dobře poslední týdny. Může v tom hrát roli pořád kotník se kterým měl problémy. Origi a Shaq se uvedli skvěle

Reagovat
LokoLFC

kdy jsme malem prisli o body? Origi misto Salaha na kridle... k tomu fakt nemam nic tvle, jeste, ze nejsi trener

Reagovat
rave

4-2-3-1 s Bobbym na pozici, kde hrál včera Lallana.

Reagovat
Malresi

Vyborny zapas, krasne goly, konecne sme dopredu hrali s vacsou volnostou a aj ked Everton branil tragicky, tak sme ich k chybam donutili kreativitou a intenzitou.

Reagovat
castelL

a aj tak sme inkasovali od marného Evetonu dva góly

Reagovat
avicii

United v sobotu aspoň bod, fandím vám

Reagovat
Counter

Jose Mourinho totally out thought by Ole Gunnar Solskjaer. Absolutely sensational viewing for the documentary

Asi první DVD Spurs, které si koupím.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
EXoRcIsT

ze vraj mali zakaz natacat na Old Trafford

Reagovat
Counter

Reagovat
Hokaido

Jo a Ricardo je letos nejlepší krajní bek ligy. A tuhle chvíli celkem bez debat.

Reagovat
smazaný uživatel

Nielen ligy ale aj planéty.

Reagovat
Malresi

Samozrejme až po dvojke TAA a Robertson si zabudol napísať

Reagovat
Hokaido

Nope, letos je lepší než oni dva.

Reagovat
Malresi

Jo no, preto ma 2+1 a TAA s Robertsonom 1+6, 1+5.

Reagovat
Hokaido

Jop, protože to je asi u obránce to nejdůležitější.

Reagovat
Malresi

Nehovorim, ze je to najdolezitejsi atribut, ale urcite jeden z najdolezitejsich, vsak v dnesnom futbale pokial aspon trochu full back nevie podporit utok, tak si nezahra (aspon teda v tych lepsich kluboch). Obaja su navyse pomerne istí v hre dozadu (Robertson teda o nieco viac ako TAA), vylozene si nevybavim goly ktore by mali padnut po ich chybach. Ked k tomu pripocitam ten brutalny ofenzivny prinos, tak fakt nevidim objektivny dovod postavit Ricarda pred nich, hoci hra taktiez paradne.

Reagovat
Hokaido

Jako jo, osobně bych dal Robertsona na druhé místo a TAA na třetí, protože jsou taky skvělí. Perreira je ale úžasnej směrem dozadu, je asi nejlepší hráč nejlepší obrany ligy. Dopředu má taky obrovskej přínos, řekl bych treba jako TAA bez standardek.

Reagovat
Malresi

Asi vec názoru ak by som niekoho bral v pripade odchodu TAA tak by to bol prave Ricardo.

Reagovat
cristiano.K.

Trent je neprodejný ani myšlenkou nad takovou věcí nemysli.

Reagovat
Malresi

Mas pravdu, Trent je poklad

Reagovat
cristiano.K.

Trent je suveréně nejlepší bek ligy, lepší než Robertson.

Reagovat
Reggie

Už jsem se tu ptal, ale bez odpovědi tak nějak. Měl by na Barcu? podle toho, co čtu, tak je super. Díky

Reagovat
Hokaido

Podle mě jo. Je celkem neoddiskutovatelně top 3 krajní bek v PL. dozadu je vážně skvělej, hraje zodpovědně, je takticky hodně vyspělý, silný v osobních soubojích, je rychlý a slušně podporuje útok.

Semeda tak úplně neznám, ale Pereira je určitě o parník lepší RB než Roberto. Ale bude asi drahej, Foxes nemají jediný důvod prodávat a má smlouvu ještě na tři a půl roku.

Reagovat
Reggie

Super, díky za info. Čtu na něj právě dost chválu a viděl jsem i tuším jeden nebo dva jeho góly. Jo, tak Roberto tam nemá co dělat, to je jasný. Drahej by byl určitě, ale to je dneska kdekdo

Reagovat
Gazdo

Semedo sa nam ale rozohral tuto sezonu a naviac mame Wagueho ktory ked hra tak hra dobre. To nam netreba. Ked uz niekoho z PL tak Jesusa/Rashforda

Reagovat
Reggie

Ok, ale pod Valverdem tam stejně věčně zavazí Roberto...

Reagovat
Gazdo

Ale to nie je problem Semeda

Reagovat
Reggie

Jo, to souhlas. Ale podle mě taky kvůli tomu Semedo nemůže ukázat, co všechno umí, když nehraje pravidelně.

Reagovat
Busby babes

Solskjær: "You can almost say he [McTominay] is undroppable. There was no way I wasn’t going to push him through for tonight. He had a light session with the reserves yesterday. He is a tough boy."

Je to tak. Tohle se Mourinhovi povedlo, ze ho vytahl.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Makiii

Hrac sezony s Rashem, zatim jednoznacne...

Verim, ze kdyby hrál se Sheffieldem a Villou, tak jsme to nakonec urvali..

Reagovat
Kixi Syhimour

James

Reagovat
Makiii

ten je hned za nema... To jak dohrál souboj kdy sejmul Mourka

Martial by se bohužel zastavil uz tak 5m před lajnou bez souboje...

Reagovat
nani92

LVG Rashforda, josé McT, Ole Greenwooda a nech už to preberie Giggs

Reagovat
Counter

To by bylo supr, Giggs zatím vypadá na ještě horšího trenéra než norský Serkis.

Reagovat
Busby babes

tvoje baba je horsi trener.

Reagovat
Counter

Reagovat
Gazdo

Giggs by mu to vysvetlil

Reagovat
r.mrazik

Stal se z něj boží hráč

Ole má Andrease

Reagovat
Busby babes

Greenwooda.

Reagovat
r.mrazik

ja to myslel jako svyho oblibence hlavne

Reagovat
Busby babes

to byla z nouze ctnost. vsak vidis, ze jak se uzdravil McTom, zase drepi na lavce.

Reagovat
smazaný uživatel

Andreas je symbol

Reagovat
ajouki

Mourinho ho vytáhl, ale klíčového hráče z něj udělal Ole (loni měl pod JM 2 starty jako stoper a 1 jako záložník, kde ho sundal o poločase dolů). Pereira je v záloze čtvrtý, ne-li pátý v pořadí. Hraje jen proto, že nikdo jiný není.

Reagovat
r.mrazik

zrovna u mctoma bych mourkovo zasluhy vubec nesnizoval...on a carrick z nej udelali skveleho hrace

Reagovat
ajouki

Já to nesnižuju, jen dokresluji roli McTominay pro tým. Proč loňský půlrok pod Mourinhem prakticky nehrál? A když už hrál, proč ho použával jako třetího stopera a ne na jeho hlavní pozici záložníka? 0 minut v Lize mistrů, přišel Ole a odehrál každou minutu proti PSG a Barceloně. Od nástupu OGS v lize nehrál jen 6 zápasů, jinak drtivou většinu základ.

Reagovat
smazaný uživatel

V prvej časti sezóny sme hrali s top súpermi vonku. United, City, Liverpool, Arsenal, Leicester, Everton. To nás čaká ešte Wolves. Brutálny los.

Reagovat
bbbauch
Reagovat
Remt

Každopádně faul van Dijka ve vápně podle mě penaltovej teda

Reagovat
smazaný uživatel

Celkově v prvním poločase mi přišli přemotivovaní, TAA a Robertson za ty nefotbalové zákroky na facku. TAA dnes defenzivně vyhořel úplně, (ale nadávat se bude zase na Lovrena).

Reagovat
PP

hezky vás Everton strhnul, ale v té vabank hře měl šanci jen když jste vedli 2:1. Ten na 3:1 je ale hodně sundal. Prakticky každý útok, každý centr mohl skončit golem. To přesné přenášení hry od vašich obránců je neskutečné.

Reagovat
smazaný uživatel

Dlouho sem si tak derby neužil. Byli tam ostré zákroky a dohrávání atd, ale nic co by mohlo vést k běžnému zranění. Tak to má vypadat

Reagovat
Remt

Začátek zápasu jsem neviděl, takže nefotbalove věci jsem viděl jen od Robertsona, to mi na facku přišlo.. Co tam mel TAA? Myslím že Trent nezaziva uplne nejlepší obdobi, minule ho mazal dost slusne Zaha například.. Na druhou stranu porad je to dost mladej kluk, nikoho lepšího na ten post rozhodne nemáme si myslím a navíc miluju jeho ostrý centry do vápna (viz 2 asistence minule u gólů Virgila), který jsou fakt světový.. plus často jeho návraty do obrany kdy tu rychlost s jakou se vrací ani nechápu Motorova myš

Reagovat
cristiano.K.

hraje uplně v pohodě, ten kluk je klenot, pro mě neprodejný.

Reagovat
Remt

prostě má teď některý zápasy, kde až překvapivě pokazí věci, které běžně zvládá s grácií... a pokazí jich docela dost. Ale přesto si nedokážu představit nikoho lepšího na tom postu

Reagovat
cristiano.K.

Lovren je podepanej pod dvěma goly, není o čem, po právu se na něj bude nadávat.

Reagovat
Jesfey

Otřesný výkon, hra směrem dopředu nic, hráči byli dnes neviditelní a absolutně nezúčastnění. Son dribloval sám se sebou (ale aspoň tam nějak běhal), Alli vyklusával, ke Kaneovi se balón nedostal a Lucasovi nikdo nepřihrál, ale i s tím balónem to nebyla žádná hitparáda. Verts je defenzivní a dost pomalou variantou na levého beka. Davidson neposlal ani jedinou přesnou přihrávku. První gól byla chyba Gazzy, ale těmi pozdějšími zákroky to spravil.

Nemohl jsem uvěřit svým očím, když jsem na hřišti uviděl toho šaška, co je prý rozhodčí . K penaltě se nebudu nijak vyjadřovat, napsal bych, jak mu na to může někdo skočit, ale v předešlé větě si odpovídám sám.

Jak po zápase řekl José, Utd si výhru zasloužili po výkonu v prvních 30 minutách.

Reagovat
Jesfey

Po probuzení a všimnutí, že jsem to napsal trochu než jak jsem chtěl.

Nevymlouvám se na rozhodčího, ale ta penalta nás stála, ať už byl výkon jakýkoli. Jinak všechny balóny, které nebyly 100% pro jeden tým, tak ho přisoudil Utd.

Reagovat
smazaný uživatel

Prohral jsem vse, chci umrit

Reagovat
ttopi
Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Liverpool, posere se zase jako každý rok nebo to už letos dotáhne??

Reagovat
ttopi

Letos je to v mnoha ohledech jiné. Podle mě to dotáhnou. Určitě párkrát prohrají, ale nelze čekat, že City budou teď už jen vyhrávat.

Reagovat
ttopi

Kde je ten odkaz na anketu "dement roku na EF"?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Vcera dost dobry vykon, hlavne prvy polcas, McTom skvely, ale aj Fred, na City to asi stacit nebude, ale ak by do toho zakladu prisiel Pogba miesto Lingarda, tak by sme mozno aj mohli prekvapit. Tottenham sklamanie, neukazali vobec nic a fakt ma zaujima, kam to vlastne Jose dokaze posunut, vobec mu neverim.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikam to nedokáže posunout. Ten člověk je už absolutně mimo.

Divím se vedení Tott. že ho angažovalo

Reagovat
smazaný uživatel

OGS says 'not sure' if Martial will be fit for the derby. "Not sure. It is frustrating. I have been able to pick my best team once, against Chelsea."

O tomhle už jsem tady psal a je to fakt hrozný břímě pro OGS. Ten tým je už v základu tak tak na TOP 6 a ty zranění jsou prostře strašný. Pogba odehrál snad 2 zápasy, Martial chyběl 9 zápasů a zase se zranil. V mezičase se zranili i ostatní hráči, kteří jsou buď jasně v základu, nebo hned ti, co by je měli nahradit (AWB, McTominay, Shaw, Lingard, Lindelof, ...). Hrát v základu s Pereirou a Fredem a nemít žádnou seniorní náhradu se fakt nedá.

A je to teda k velkýmu zamyšlení i pro náš scouting a physio stuff.

Reagovat
kaaspis

Physio staff je opravdu zvláštní. Zraněných je dlouhodobě hodně, Lukaku se za dobu v United hodně změnil. Pamatuju si jaký rychlík byl Martial když přišel, dneska už se to o něm říct nedá.

Reagovat
Busby babes

to byla ale volba Lukaku pred MS a nas trenerskej tym to prej dost nasralo.

Reagovat
Gazdo

martiala ste ale pekne “znicili”

Reagovat
Dawon

Na jednu stranu ma samozrejme pravdu, zraneni je kupa a skoro na zadny post nemame nejakou kvalitni nahradu, coz to pak jeste umocnuje...zaroven si ale nemyslim, ze to je jediny problem...z toho prohlaseni to skoro pusobi jakoby chtel naznacit, ze nebyt zraneni, tak kazdeho nicime tak jak Chelsea (a porad si tak nejak stojim za tim, ze i v tom zapase sme byli vetsinu zapasu horsi tym a meli sme obrovske stesti, ze to skoncilo takovym debaklem )

Reagovat
Busby babes

sfouli jsme je jak svicku.

Reagovat
Svatej

Na druhou stranu Vám to do jistý míry prospívá. Žádný spoléhání se na Pogbu ani Martiala, proste se učíte hrát i bez nich..

Reagovat
smazaný uživatel

Pak ale těžko můžeme vyžadovat konzistenci, no...

Reagovat
Makiii

Jak jsem psal včera..

Shaw chyběl celkově 16 zapasu, Pogba taky 16, Martial 9...

Fakt pro takovém uzkem kádru, co si Ole nechal.. je tohle pruser, proto to mame jak na houpačce... Tohle se vedelo, jakmile se zrani důležití hrací, bude problem...

3-4 hrace doplnit!

Reagovat
smazaný uživatel

3-4 po odchodu Matice (a Pogby) jenom do zálohy ale

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Vyřazovačka Ligy mistrů se bude losovat hned příští týden po posledním kole??

Reagovat
smazaný uživatel

V pondělí 16.12.

Reagovat
smazaný uživatel

https://mobile.twitter.com/TheArseneView/status/1202274013847928835

freddie nas uci hrat futbal fakt mam z neho dobry pocit, kiezby dostal sancu

Reagovat
Nikikrew

Too soon, každopádne dnes sa musí bezpodmienečne vyhrať

Reagovat
Lacko_Boh

nemusi sa uz nic uprimne. Nech sa daju dokopy, nech sa na to dobre pozera a snad to Freddiemu pojde. Nehovorim ze CL je stratena ale to, aky bordel po sebe nechal ten smatlak nas bude tento rok bolet aj keby mame Pocheho/Ancelottiho/..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

práve preto sa musí vyhrať

Reagovat
j_mrazik

Dokážeš si představit, že se na to bude dobře koukat a zároveň se nevyhraje?

Ale chápu, že asi nechceš, ať je to holomajzna a vyhraje se za každou cenu. I když i to by mělo těm klukům pomoct se odrazit od dna.

Reagovat
Counter

CL ztracená je, ale musí stavět Pépého.

Reagovat
Dawon
Reagovat
jk

Jako včera mě Mourinho trochu zklamal. A nebo hráči? Nevím, kdo je na vině, že se zase hrálo tak debilním způsobem. Na vyřazení naší rozehrávky stačí jeden běhavý útočník a jsme v prdeli protože nám včera úplně vypadla záloha. Toby nehrál ani ty svoje dlouhé pasy a ti čtyři vpředu zas stáli v jedné lajně jak paka a čekali kdo jim tam ten balón dopraví nejlépe až před kasu...

To co s AFCB byla příjemná změna oproti hře pod MP s účkama vůbec nešlo a Verts byl směrem dopředu vyloženě trapný Alli dal sice gól ale v té rozehrávce se stahoval asi prvních pět minut a pak ho to přestalo bavit a cely se to tak sviňsky zpomalilo, že United stačilo držet formaci a my sme se sami o ten balón připravili.

V tomhle zápase vyloženě sedí to Josého prohlášení, že žádné změny nebudou

Reagovat
M0rb1D4S

V té Itálii jsou na palici snad úplně všichni https://twitter.com/ASRomaEN/status/1202489958281437184

Reagovat
Busby babes

ty vole.

Reagovat
smazaný uživatel

se s tím moc neserou

ale osobně na tom nevidím nic pobuřujícího, i když je mi jasné, jaké to bude mít ohlasy

Reagovat
smazaný uživatel

i když jo, asi to za hranou je, v Sorry by to bylo ok

Reagovat
smazaný uživatel

Nic velmi poburujuce to nie je v Taliansku, dodnes je to skurvene rasisticka krajina.

Reagovat
anonym

Sluničkáří!

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Benzema

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna jsem se hádal s jedním kamarádem Italem, že Italové jsou rasisti, argument navíc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Greny

jahha .. teď může Lukaku brecet

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
mickey mouse

Co je na tom tak na palici?

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ttopi

Reagovat
Salfovic

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Counter

Každopádně twitter AS je bezkonkurenční, měl jsem Římany z Itálie nejraději už předtím, ale tímhle si mě získávají dvojnásob.

Reagovat
M0rb1D4S

Jejich účet na twitteru byl vždycky úplný top a podle jejich vzoru se začali inspirovat i ostatní kluby.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
TopinB

The Athletic ma ted nedavno dobry clanek o running a social media a count of a football club, a hodne tam poskytuje info prave tenhle manazer z AS

Reagovat
Counter

Reagovat
Miguel19

Včera jsem to zapnul asi v 25. minutě. Zbytek prvního poločasu naprostá tragédie.

Obrana je prostě průser. Měli jsme 2-3 naděje na zlepšení. Kanté, James a Rüdiger. První dvě jsou pryč - furt obrana špatná. Zbývá už tak jenom Rüdiger. Ti stopeři se postupně vystřídali všichni, ani jeden na to momentálně dlouhodobě nemá.

Druhá půle o dost lepší. Akorát ta efektivita ve vápně žalostná. Tam měly padnout minimálně další 2 góly a byl by klid.

Reagovat
smazaný uživatel

V prvním poločase jsem se tak vztekal, jak už dlouho ne. Tolik debilně lehkých nahrávek, co nedokázali dát přesně... A s obranou máš pravdu, abych se nervoval kvůli každému centru, co jde do vápna, s takovou zešedivím ještě, než budu mít 30...

Reagovat
vitasrp

On je průser, že prakticky každý centr do vápna - ze hry nebo ze standardky - smrdí velkým nebezpečím. Po repre pauze totálně hoříme po situacích, kdy krajní hráč zasekne do středu a dává centr s vnitřní rotací, tam se soupeřům celke pravidelně daří roztrhnout stoperskou dvojici a dostat hráče v náběhu do prostoru mezi dva naše obránce.

Druhou věcí pak je, že Kepa bohužel vůbec nechodí pro centry, stáhne ze vzduchu jen naprostý minimum míčů, a to ať už při standardkách, nebo i obyčejných míčích. Což samozřejmě souvisí s jeho výškou, bohužel. Čech sice při centrech chyboval, ale pořád je sbíral a chodil si pro ně, Courtois v nich byl hrozně dominantní, tohle je bohužel momentálně problém.

Reagovat
kvasha16

tak hadam si necakal ze James hend zfleku pozdvihne obranu na TOP level, stale to nie je hotovy hrac... kazdopadne uz teraz je nas najlepsi pravy bek, ofenzivne bez debaty aj ked defenzivne ma obcas pozicne zlu hru, a obcas problemy s koncentraciou, ale tak je to mlady hrac ... a ak narazas na gol AV, tak tam podla mna zazmatkovala cela obrana

kazdopadne strasne sa tesim na Tonyho, ta obrana podla mna proste potrebuje lidra, co to tam zosuladi a snad to Tony zvladne

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Luc-Luc

prvni polocas absolutni krasa, i kdyz vzadu to skripalo sem tam, ty nase goly, to byla oda na radost, dlouhy presny prihravky od obrancu a rychlej prechod do utoku, tak to ma vypadat, zadny susneni se s balonem dlouhy minuty jak city nebo barcelona, ale rychlej dynamickej fotbal, Kloppo si nas namazal s tou sestavou na chleba

Reagovat
Mastný Chobot

Rashford je strašne saucy na ihrisku.

Ťažko povedať, či z neho niekedy bude ozaj top top hráč, ale štýl má v zápase na úrovni Neymara.

Reagovat
smazaný uživatel

Letos má našlápnuto dobře. Mít z pozice křídla v trápicím se týmu a bez zálohy 9+4 za 14 zápasů je podle mě hodně slušný. Když zapracuje na zakončení neměl by se bát o to, že top top bude. Každopádně ta jeho technika a dotyk s míčem je fakt super (třeba včera ty jeho přešlapovačky a pak ten Ronaldinho flick-flack). Ale například Odoi má podle mě hodně podobný styl.

Reagovat
r.mrazik

je skvely...a pak kdyz muze jit sam na brankare,tak ho zradi zpracovani

Reagovat
Counter

Vždyť má zakončení kvalitní...

Reagovat
smazaný uživatel

Nekomzistentni

Reagovat
Counter

To má každý útočník na světě.

Reagovat
vodka

podle mě to rube moc často zbytečně silově, přitom má čuch na to, zakončovat to jako ole, že to jen drbne mimo dosah...

Reagovat
vodka

nepřijde mi, že by se nějak zbytečně předváděl jako Neymar

Reagovat
Mastný Chobot

to nehovorím, nepredvádza sa, proste má taký sauce

Reagovat
Ondiis

Jak Nelson?

Reagovat
Mastný Chobot

hej, len ešte viac

Reagovat
smazaný uživatel

vodka je stary na taketo vyrazy

Reagovat
Busby babes

dejte nam nekdo nejakej preklad na tyhle odborny terminy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
vodka

co to teda přesně znamená? já to znám jen v kontextu jistého předvádění se

Reagovat
Mastný Chobot

tak človek tak môže svojím pohybom a správaním sa pôsobiť aj bez toho, aby sa predvádzal alebo to vyslovene chcel na mňa tak Rashford pôsobí, pričom si nemyslím, že sa predvádza, proste taký je

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kvasha16

Reagovat
Dody10

Být ve fungujícím týmu třeba pod Pepkem či Kloppem, tak je z něho neskutečný zvíře.

Reagovat
Smreky

OT: je niekde diskusia k Fantasy alebo k Draftu?

Reagovat
Smreky

vďaka

Reagovat
Ondiis

Nový podcast od Ornsteina jste slyšeli? Podle všeho Raul byl iniciátorem odchodu Emeryho. To je pro mě celkem překvapení. A popis Allegriho interview z minulosti na post trenéra mě přesvědčil, že ho k nám nechci žádná angličtina, 9 staff members a arogantní jednání, jako bychom si ho měli nějak zasloužit fakt ale nevím koho k nám chtít. Ten Arteta může být všelijaký a nikdo zajímavý teď není volný krom Pocheho, ale to je utopie. Ten Marcelino je co zač?

Reagovat
CHONG

Marcelino je velmi schopný trenér, problém v jeho angažmá u vás bych viděl v tom, že nikdy netrénoval mimo Španělsko a nikdy netrénoval klub kalibru Arsenalu (Valencie a Sevilla jsou přeci jen o stupínek níž).

Reagovat
Ondiis

díky. Ten popis mi připomíná nejmenovaného trenéra před jeho angažmá v PSG

Reagovat
CHONG

To jo no Ale on je Emery dobrý kouč, ale prostě se mu daří jenom ve Španělsku, no

Reagovat
Gazdo

Marcelino je o nieco lepsi

Reagovat
Busby babes

ad: (Valencie a Sevilla jsou přeci jen o stupínek níž)...

To je fakt, ale zas nekdy ten krok udelat musi.

Reagovat
CHONG

To jo, Arsenal je po Valencii pěkný postupný krok vpřed, akorát když se člověk podívá, v jakém je teď stavu a pripočte k tomu to, že má Marcelino zkušenosti jenom s jednou ligou (se dvěma pokud počítáš Segundu), tak to pro něj může být přeci jenom velké sousto...

Reagovat
Busby babes

jasny, to spis jen takova poznamka na okraj, ze se tu casto obecne vzpomina tohle: nikdy netrenoval velkoklub... no to nikdy nikdo, dokud nedostal prvni job ve velkoklubu.

Reagovat
CHONG

Chápu, ale já to spíš myslel vůči Arsenalu, že by to asi chtělo trenéra, který má nějakou zkušenost s velkoklubem nebo aspoň s PL...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pakliže by měl Marcelino úroveň AJ na C1, tak bych ho bral. Ale jestliže je to nevzdělaný opičák, tak nebrat.... dopadne jako "Mr. Good Ebening"...

Reagovat
Busby babes

jj, zatim dobre podcasty.

Reagovat
Ondiis

Reagovat
J0EL

A djorouovi sa zacina rucat ten prehnany hejt na Raula.

Reagovat
smazaný uživatel

tak par dni dozadu ho hejtil aj arseblogger..uvidime ako to cele zvladne, koho vyberu dalsieho, zatial je to turbulentne obdobie..kazdopadne sympaticky mi nebude asi nikdy a viac veci okolo neho sa mi nepaci

Reagovat
Counter

Arseblogger je vůči klubovému vedení kritický dlouhodobě (ne že by pro to neměl oprávněné důvody).

Raúl rozhodně není žádná extrémně sympatická figurka, už jen jeho hlas je jak vystřižený z toho nejryzejšího mafiánského filmu. Ale na operování ve vrcholovém fotbale bohužel musíš být tak trochu mafián.

Reagovat
smazaný uživatel

Spanelsky Sean Dyche..

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

U Raúla je problém v tom, že ještě v létě byl pro prodloužení Emeryho smlouvy. Je aspoň fajn, že prozřel a otočil.

Marcelino by byl solidní volba, ale nenadchlo by mě to.

Reagovat
Big Virgil

Dele si je hezky povodil při tom gole až jsem si u toho vzpomnel na Zidana a jeho lehkost při řešení těchto situací

Reagovat
andkoo

Freda si povodi uplne kazdy, to nebolo moc tazke

Reagovat
smazaný uživatel

Ty by sis ho určitě nepovodil

Reagovat
r.mrazik

udelal to skvele...ale mel vyhodu ve fredovi

Reagovat
kiwwi

ako urobil to pekne, ale to bol school boy defending v podani Younga a Freda

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Good ebening...

Všiml si zde včera někdo, že Xerdan Shaqiri má nově transplantované vlásky?Co na to říkáte? On celou dobu nebyl zraněný, to byla pouze kouřová clona pro jeho "hair surgery". Teď už náš malý svalovec může trhat jako pitbul zase jen na hřišti. Jsem zvedavý na jeho kštici po 12 - 18 měsících.

Reagovat
norton

tiez som si to vsimol

Reagovat
Mirek na tenisu

Man Utd - Spurs...to tempo hry bylo dechberoucí. Domácí to nakonec uhaluzili. Pentle se rozhodně pískat nemusela. Rashford to hezky přihrál, což bylo na videu jasně vidět. Pokud tam ke kontaktu s bekem došlo, byl minimální a padat rozhodně nemusel. Sudí u videa, tuším Oliver tu Rashfordovu flignu přece musel vidět...Zápasu spíše slušela remíza.

Reagovat
Busby babes

fakt nesouhlasim snad s kazdou vetou, cos napsal.

Reagovat
r.mrazik

vsak je to tenista

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mirek na tenisu

Tvůj čas přijde za pár týdnů Jouzo. Už se těšíš na pohádky, když fotbalu nerozumíš?

Reagovat
Mirek na tenisu

Mě si naprosto lhostejný, ale přesto se budu do krve bít za to, abys tady mohl jako primitiv svobodně reagovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

a jeste to obhajujes parafrazi fejkoveho citatu.

Reagovat
Ondiis

Fotky z tréninku Arsenalu.

Naprosto všichni: Tepláky, dlouhé triko, mikina, rukavice, šála a případně čepice.

Tierney: Kraťasy a triko s krátkým rukávem

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mirek na tenisu

Na lavce Slavie je Řehák Mínus 5 a on trencle. Na zápasy si bere i štulpny protože si pořád myslí, že je hráč. A on to byl kokot jako hráč a je i dnes jako asistent nebo co on to vlastně ve Slavii představuje. Objímač Trpiše při gólech.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Dobrý zápas, Origi skvelé zakončenie a na tom hrote odohral dobrý zápas. Mane najlepší hráč túto sezónu.

Ale včera ma celkom naštval Robo aj TAA.

Robbo tam už proti Neapol po odohratí lopty odsotil hráča mimo ihriska a včera keď tam lakťom padol na Daviesa, to bolo podľa mňa úplne úmyselné. Pozrel sa a dal tam lakeť. Pre mňa kľudne červená.

Trent rovnako podľa mňa moc nezvládal, to pristúpenie Richarlison podľa mňa tiež kľudne červená, faul na Daviesa rovnaký ako tuším potom neskôr Richarlisona na Trenta tuším, oranžová.

Chápem, že je to derby, ale mali sme zápas pod kontrolou a a akurát mohli dostať červené a chýbať nám v ďalších zápasoch, úplne zbytočne.

Rozhodca mohol dať viac kariet a podľa mňa bola penalta od VVD a taktiež jednoznačnà penalta po faule na VVD po rohu, keď ho tam rukami okolo krku stiahli hneď dvaja hráči Evertonu.

Každopádne zápas zábavný, góly dostávame stále také nejaké... Neviem, stále mam pocit, že ťa obrana je nejaká nekoncentrovaná.

Reagovat
cristiano.K.

Mané klidně včera mohl 3+2, kuriozně střelu z největší vzdálenosti proměnil. Pochválil bych ho i za to ustání šance v poslední minutě,kdy si mohl jít pro penaltu, byl MOTM. Za ním hned Origi, zápasy proti Evertonu si užívá. Shaq ukázal, že si šanci zaslouží, Klopp se u jeho golu tolik neradoval, fakt musí mezi nima něco být, Lovren má krásnou asistenci, ale je podepsán pod oběma goly. Též si myslím,že Everton měl kopat penaltu.

Jinak samozřejmě pochvala za papírově nejslabší sestava v PL porazila Everton rozdílem třídy. Liverpool is red

Reagovat
smazaný uživatel

Steve Brucebenitez Legenda.

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
Counter

No fuj

Reagovat
Busby babes

Can you please write an article explaining how on earth Newcastle are on 19 points?

Science cannot yet explain this.

https://twitter.com/GraceOnFootball/status/1202696573509128197

Reagovat
Ondiis

No. Letos to na titul nevidím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
Counter

Příští rok v Champu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Ještě není konec. Každý zápas začíná za stavu 0:0 a stát se může cokoliv!

Reagovat
smazaný uživatel

to je poprve co neco takoveho fanousek Arsenalu prizna..

Reagovat
Ondiis

Jako naděje umírá poslední žejo

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
J0EL

Skoncite uz niekto tuto sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

zostupova forma a caka nas najtazsia faza sezony to bude jazda

Reagovat
Counter

Dneska 50% úspěšnost - Freddie nic moc, ale aspoň Potter z toho vyšel jako bourák.

Reagovat
smazaný uživatel

jaky si husty

Reagovat
Counter

Nah.

Reagovat
smazaný uživatel

ale hej potter, snad je aspon na zozname, hrali dobre aj na tej ciare posobil ze tak nejak vie co robi

Reagovat
Counter

Já bych raději někoho prověřenějšího. A když už ne prověřenějšího, tak někoho historicky spjatého s klubem na zlepšení atmošky a větší trpělivost tribun.

Reagovat
Whitemedia

Arsenal have now failed to win their last nine matches across all competitions, their longest winless run in 42 years:

DDDDLDLDL

Freddie Ljungberg was born during that winless run back in 1977…

Tak koho tam mají dál?

Reagovat
bbbauch

dobra nahoda

Reagovat
smazaný uživatel

ten uz to nemuze ustat

Reagovat
smazaný uživatel

Videl som dobre? Dan Burn si tam vodí hráčov Arsenalu na kraji obrany a spracováva padajúcu loptu zo vzduchu nohou ako keby sa nič nedialo? Ten Dan Burn, 200cm bývalý stopér Fulhamu? Vau.

Reagovat
iamek

Ta obrana Arsenalu je proste bozi. Připomíná mi naši obranu v minule sezóně . No do konce roku docela těžký los.

Reagovat
lajka30

AFTV bude zase jízda už se těším.

Reagovat
smazaný uživatel

tak nakonec tech 20 strel zase vyslo

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím, co kdo čeká? Že náraz ty průměráky naučí Ljungberg za týden bránit?

Reagovat
Counter

Ne, ale že budeme aspoň o něco lepší směrem dopředu jsem třeba čekal.

Reagovat
smazaný uživatel

Za týden? No nevím. Jinak přijde mi, že směrem dopředu tam určitý posun je, aspoň jsme už měli víc jak jednu šanci

Reagovat
Counter

Nejde o to, že s nimi udělá na tréninku něco zázračného, ale že to třeba zjednoduší a postaví víc hráčů na posty, které jim sedí a na kterých se cítí komfortně (o tom ostatně Freddie i mluvil, že chce hráčům vrátit úsměvy atd.).

Místo toho oba zápasy Auba svědomitě obšlapává postranní lajnu, Mesut to samé na opačné straně, skutečné křídlo Pépé vysedává na lávce a všechny tři góly jsme dali ze standardek (dva z rohu, jeden z penalty).

Reagovat
smazaný uživatel

to je pravda co pises

na druhu stranu emerymu si daval cas po nejakych 13 mesiacoch, freddie viedol dva zapasy a tri treningy

Reagovat
Counter

Emery na úvod prohrál první dvě kola s ManCity a Chelsea a pak rozjel sérii nějakých 20+ zápasů bez porážky.

Já od Freddieho nečekám zázraky, tohle není jeho bordel. Ale jeho dosavadní rozhodnutí nejsou ani lepší než ta Emeryho z poslední doby, což je samo o sobě zatraceně nízká laťka.

Reagovat
smazaný uživatel

hej ale mal pripravu a tim a atmosferu co nebola v rozklade

s druhou castou ale suhlas

Reagovat
aramaki

Reagovat
smazaný uživatel

podle me to proste byla chyba. ten klub je na tom psychicky spatne, tam byla imo potreba do toho razantne sahnout. i kdyby to mel byt jen prechodny prvek, tak by to pomohlo. nejsme v situaci jako byl treba bayern, kde neco funkcniho bylo.

Reagovat
forrest

Sakra, mohli oslovit tebe. Presne vis, kde kdo dela chyby. Co je spravny rozhodnuti, co neni... Nechapu, ze zamestnavaji lidi, kteri nevedi co delaji.

Reagovat
Counter

Já bych taky nevěděl, co s tím týmem dělat. Psal jsem to sem už v době jmenování Emeryho, kiwwi se mi tehdy posmíval (ránu na srdíčku z toho mám dodnes).

Ale je rozdíl mezi zázračným pozvednutím týmu ze dna skrze taktickou preciznost nebo mistrné zacházení s hráči, a obyčejnými základy hry typu "postavím svého nejlepšího útočníka na hrot".

Reagovat
Svatej

hu, to slovní spojení ''všechny tři'' je takový smutně legrační

Reagovat
Counter

Tři góly za dva zápasy nejsou nic hrozného. Akorát když za tu samou dobu dostaneš čtyři, tak je to slabší

Reagovat
smazaný uživatel

tak zrovna 3 goly za 2 zapasy neni nic otresneho

Reagovat
Svatej

Pro oba - Rozhodně jsem nechtěl říct, že je to něco hroznýho, jenom mě to použití slova ''všechny'' tak nějak cuklo s koutkem.

Reagovat
smazaný uživatel

Postavil torreiru do základu, dal celý poločas pepemu. Za mě posun

Reagovat
Whitemedia

Tak čekal se především klasický efekt nového trenéra a dnes jsem to teda viděl jen na pár minut během začátku druhého poločasu, jinak pořád to samé jako za Emeryho.

Reagovat
Counter

Za Emeryho jsme tyhle zápasy remizovali

Reagovat
smazaný uživatel

emery nas dostal do tychto sraciek a nuloveho sebavedomia

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal naposledy vyhral v lige pred dvoma mesiacmi.

Reagovat
Ondiis

Nah. To si už nikdo nemůže pamatovat.

Reagovat
Taiger

Seru na to, kokotina

Reagovat
smazaný uživatel

je to jen hra

Reagovat
Counter

Reagovat
Taiger

BAN

Reagovat
smazaný uživatel

To zkus říct těm, kteří se mu smějí a kvůli kterým chodí kanálama

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal bude ešte na AW spomínať nostalgicky so slzou v oku, nebyť jeho ten klub by bol tam kde je teraz už dávno.

Reagovat
celeb

Reagovat
Golasso

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger Arsenal držal hore v dobe keď nemal dostatok prostriedkov na posily, byť tam iný tréner Arsenal sa mohol veľmi ľahko prepadnúť. Vidíme aký vplyv mal na United SAF a čo sa udialo s United po jeho odchode. Pri Arsenale očakávam podobný scenár.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten scenár už naplno funguje....

Reagovat
Nikikrew

za Wengera sme aspon doma vyhravali, vonku to bola ostuda. Hned by som to vymenil

Reagovat
Taiger

Má pravdu

Reagovat
aramaki

ludia, ktorí tu bránili Wengerovu česť proti trollom, ktorých hĺbka myslenia končila pri dvoch slovách WengerOut to teraz budú schytávať od tých istých so slzou spomínajúcich na Wengerove časy

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som Wengera nehejtil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Reagovat
Counter

I kdyby se Arsenalu aktuálně dařilo, tak na Wengera budeme vzpomínat nostalgicky se slzou v oku. Byly to krásné roky krásného fotbalu, jen ten závěr se už nevydařil.

Kdyby odešel o něco dřív, bylo by to imo ke prospěchu, ne ke škodě.

Reagovat
Golasso

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

clovek sa cuduje ako vysoko mohol byt arsenal ked ako manazer, tak aj jeho asistent su tak velki tragedi ked nebude mat arsenal ani buduce kolo manazera tak nemusia ani nastupit a hned odovzdat ri body superovi, ved ljunberg je uplne k hovnu

Reagovat
smazaný uživatel

Ljungberg je záplata, nie nové nohavice.

Reagovat
Minister

Čo teraz vlastne? Aké je riešenie?

Reagovat
SpecialOne

Jeden stoper Vás nevytrhne

Reagovat
Mirek na tenisu

Naprosté dno co hraje Arsenal. Tady nic nefunguje. Střed obrany by hořel i proti Příbrami. To jak dneska bránil David Luiz se na téhle úrovni nevidí. Sokratis průchoďák. Hráči kteří kdysi v PL excelovali (Ozil, Bellerin) jako trosečníci. Xhaka to je parodie...a tak by šlo pokračovat dál. Sezóna je ztracena a na Emirates musí někdo udělat zásadní řez.

Reagovat
Counter

Jsme totálně v prdeli, nic nefunguje, hráči vypadají jako trosky...

Ale největší trapas je, že máme po patnácti kolech stejně bodů jako Newcastle, který jsem tipoval a stále tipuju na sestup

Reagovat
smazaný uživatel

super, můžete jít spolu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

No a hlavně máte stejně bodů z objektivně snažšího losu. Vítejte v bojích o záchranu, je to mnohem intenzivnější než boj o 4 flek

Reagovat
xjert02

Reagovat
cristiano.K.

hned jak jsem to vsadil, tak jsem věděl, že budou v únoru zachranění

Reagovat
Counter

Body mají, ani neví jak, sestup je nemine.

Reagovat
cristiano.K.

já je viděl proti city a hráli slušně, mají slabou zálohu, ale ofenzivní hráči jsou šikovní, naštěstí negoloví.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mönchengladbach

Jako Arsenal má "štěstí", že něco uhrál na začátku sezóny, jen proto zatím není na sestup. Už zase byli doma přehráni a přestříleni týmem z pásma sestupu, zase takový ten bodový polštář nemají.. Na Nový rok tam mohou být.

Reagovat
fenixLFC

oni maju stastie ze maju world class utok pretoze ten zvysok timu je traged vedla trageda. oni su horsi v 99% zapasov, nici ich uplne kazdy...nemat najma aubu tak fakt hraju o zachranu uz teraz

Reagovat
Counter

O to víc je nepochopitelné, že Auba má poslední kola bílé podrážky z toho, jak jezdí po lajně.

Reagovat
smazaný uživatel

Plus není na škodu ocenit práci Lena

Reagovat
crusty

Dúbravka dnes opäť pochytal neskutočné veci. Jemu môžu v Nufc ruky nohy bozkávať. Kľúčový hráč pre nich.

Reagovat
smazaný uživatel

ved bolo na case

Reagovat
kissak

Jen napravuje to co v jiných zápasech posral.

Reagovat
pingla

on je zajímavý ale pochytá toho dost, určitě patří k těm lepším brankářům a pak pustí nějakou lehkou střelu

Reagovat
smazaný uživatel

Na Champ sa ťažko hľadajú streamy. I ja sa toho bojím

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to je jizda..Arsenal zase kope dno..a to nam skoncil lehky los. Co s tim ted tvl ?

Reagovat
Counter

Je to šílenost. Nezbývá než doufat, že nám role outsidera bude sedět víc. Třeba MU to tak funguje, nejlepší výkony podali s Liverpoolem, Spurs a Chelsea

Reagovat
Svatej

Obránci Arsenalu umí líp útočit než bránit, to je celkem rarita.. Obecně je to dozadu fakt něco příšernýho, ty statistiky střel už dvakrát přestaly a zase začaly být směšný..

Kádr jako takovej kvalitní ale je, jen mám starost o to, jestli nebudou Auba s Lacou chtít opravdu v létě někam zdrhnout a Arsenal by zas začínal od znova..

Reagovat
smazaný uživatel

Kádr právě kvalitní vůbec není.

Reagovat
Counter

Samozřejmě že budou

Reagovat
Svatej

Tak pěkně režim tzv. na Levyho. Kdy jim končí smlouvy?

Reagovat
Counter

Aubovi za rok, Laca teď z hlavy nevím. Ale kdo by potřeboval špičkové útočníky, když máš takovou sílu všude jinde?

Reagovat
Svatej

V itálii určitě budou hodně pálit po hroťácích, tam vidim nějaký riziko

Reagovat
lajka30

Záloha Arsenalu kvalitní?

Reagovat
Svatej

Jasně že je, mají na čem stavět... Guendo, Torreira je slušný duo a minimálně z jednoho z dvojice Ozil/Ceballos půjde při ideálním zacházení ještě vyždímat hodně nadprůměrná kvalita..

Reagovat
fenixLFC

torreira by musel hravat na svojej pozicii (alebo vobec hravat), guendo max tak striedat pretoze na zaklad timu co chce hrat top4 proste nema. ozil je za zenitom a ceballos je doslova jednozapasovy hrac. a to je len o individualnej urovni, keby mali aspon nejaku taktiku ktora aj z tej ich priemernosti neico vymacka tak ok ale ich vedenie emery-ljunberg za sezonu a pol nenaucilo branit dozadu, xhaka je traged a guendo klasicky len beha a nestiha pretoze je furt mimo. k tomu totalne debilne zlozeny tim ktory nie je stavany na ziaden styl a je vyslovene zlepovany

Reagovat
lajka30

Reagovat
Svatej

Zase podle mýho hodně tu jejich kvalitu posuzuješ podle momentálních výkonů a hry celýho týmu, která je naprosto ostudná.

Věřim tomu, že kdyby Guendo i Torreira dostali možnost hrát pod Kloppem, tak si u vás ten základ oba vybojují a ještě ten tým posunou dál a zároveň na druhý straně věřim tomu, že Wijnaldum i Hendo by vypadali v tomhle Arsenalu naprosto příšerně..

Reagovat
Gazdo

Reagovat
rave

Reagovat
Dody10

Reagovat
Ondiis

Reagovat
masly008

jenže my už nechceme hrát top 4 ,ale zachránit se.

Reagovat
smazaný uživatel

Ceballos hostuje a půjde zřejmě pryč a Ozil smrdí.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Nakonec budem jeste se slzou v oku vzpominat na Wengera, vcetne tech jeho dvou poslednich sezon

Reagovat
smazaný uživatel

ved ste este bez trenera tak klud

Reagovat
Golasso

Čekal jsem klasickou remízku 2:2, ale i moje extrémně nízká očekávání byla překonána . Ti hráči tam jsou úplně k hovnu. Buď je to špatně, nebo je to dobře, ale nefunguje to dohromady. Jsem zvědavý, co si s tím Freddie počne...

Reagovat
Svatej

Reagovat
Hokaido

Mně už to s tím Arsenalem nepřijde ani vtipné, normálně se z nich stal meme klub.

Reagovat
teenz

Reagovat
Taiger

Ztratil jsem chuť k fotbalu, jen Pepe mi to na chvilku vrátil, je mi zle z toho, aspoň si vodím fantu

Reagovat
Nikikrew

Toto sa neda, naozaj.

Este ze mam zajtra vianocny vecierok kde sa aspon ozerem a zabudnem na tento sk**veny klub ktory nepoznavam. Fuck off, vazne

Reagovat
Taiger

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Busby babes

Quiz

How many open play shots has Mesut Ozil assisted in league matches this season?

The answer is.... 3.

Lingard > Ozil.

Reagovat
Taiger

cringe

Reagovat
Busby babes

ano ne. jen teda 3 strely, to neni mnoho...

Reagovat
Counter

Když teď dal gól Kazachům v EL, znamená to, že se ta jeho bilance celého roku bez jakéhokoli kanadského bodu nuluje, nebo to platilo jen pro PL?

Reagovat
bbbauch

To byla PL tusim

Reagovat
Counter

Reagovat
Busby babes

ted ma acko pro Rashe. sice se to od nej jen tak odrazilo, ale...

Reagovat
Counter
Reagovat
Busby babes

ja mu ji uznal.

Reagovat
Nikikrew

Ak Ozil ma dnes acko

Reagovat
Golasso

a to má Lingard jakožto mladý talent celou kariéru před sebou

Reagovat
Svatej

Tam to bude mezi ním a Fabregasem, do 10 let jeden z nich odpadne..

Reagovat
forrest

Co na to hvězda Liverpoolu Gerrard nebo talentovaný Wayne Rooney?

Reagovat
merlick

Reagovat
Busby babes

Poor from Pochettino last night at Old Trafford, dreadful from Emery tonight, how long does this continue? taky pobavilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Graham Potter has won as many matches at the Emirates Stadium as Tottenham

lol

Reagovat
Busby babes

aspon neco.

Reagovat
smazaný uživatel

laughing on 8th place

Reagovat
Busby babes

Everton want Shanghai SIPG head coach Vitor Pereira to replace Marco Silva at Goodison Park, Sky Sports News understands.

A reakce:

Hiring criteria: Marco changed all the devices around Goodison so they default to Portuguese and we dont know how to change them back.

Reagovat
CHONG

Takže to asi nebylo úplně o Emerym

Reagovat
Whitemedia

Bylo, nakazil Freddieho..

Reagovat
vodka

steve bruce ma po 15 kolech s NU stejne vyher jako MU

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal

Reagovat
fenixLFC

takto by ale tabulka mohla zostat

Reagovat
smazaný uživatel

God I hate everything about the people who run this club. How the fuck did we go from Wenger shooting himself in the foot to Raul Sanllehi shooting us all in the face?

Reagovat
Ondiis

Na druhou stranu! Vidět NLD derby příští rok v Champu by snad i stálo za to

Reagovat
aramaki

"I said to the players that you can’t give away a whole half to any team in the Premier League. That's what we need to learn from" FL..ešteže sme sa zas niečo nové naučili, prehra nebola zbytočná...

Reagovat
smazaný uživatel

martinez, tierney, chambers, holding, ?,, m.smith, amn, willock,, nelson, nketiah, saka

celkom sa na to o rok tesim

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
tunkic

Je jasný, že zatím Fredie neměl moc času s tím něco udělat, ale copak si nevšiml, že přesně s takovejma sestava to Emerymu nevycházelo....nebo proč to zkouší do zblbnutí dál bez jakýkoliv změny

Reagovat
smazaný uživatel

Co je s Holdingem? Uz by taky mohlo napadnout někoho zkusit postavit Chambers-Holding a Luize poslat na tribunu. Horsi byt stejně nemůžou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
forrest

Ja bych tomu Ljungbergovi sanci dal. On bude vybornej, za par zapasu se to zlomi a muze nastat podobna era jako u Wengera. Nechapu ten negativni postoj fans Arsenalu, 19 bodu, 10 bodu od 4. mista. To neni uplne spatny.

Reagovat
Zaschrona

If you said 15 years ago that Lampard, Solskjaer, Ljungberg and Ferguson were all managing their clubs, Leicester were chasing their second PL title, city were established as the strongest team in the country and Liverpool fans were still cunts I’d have only believed one of those.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ttopi

which one?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pejsek5

Reagovat
13

Taky bych cekal, ze SAF zustane do smrti

Reagovat
Cobra

Reagovat
TopinB

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
SunFells

Reagovat
vodka

Reagovat
Swarley

Reagovat
kvasha16

Reagovat
pingla

arsenal a místní fanoušci se nám smáli, že jsme a budeme v ještě horších sračkách i když pod Olem je vše možné

Reagovat
forrest

No, to porad byt muzeme. Jedna vlastovka jaro nedela, jak jsme se uz Xkrat presvedcili...

Reagovat
smazaný uživatel

Norwich rules :-)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele