Premier League - souhrn 1. kola

12.09.2020, 15:28, aktualizováno 14.09.2020, 23:11
Komentáře a souhrny
Hráči Wolverhamptonu slaví (© AFP)
Liverpool měl jakožto obhájce titulu hodně práce s nováčkem Leedsem United, který nakonec přetlačil po výsledku 4:3. Arsenal zvládl londýnské derby s Fulhamem, načež venku uspěly rovněž Leicester City, Chelsea, Wolverhampton a Newcastle United. Everton veze body ze hřiště Tottenhamu...

Brighton & Hove Albion - Chelsea FC 1:3

14.09.2020 21:15

Góly: 54. Leandro Trossard - 23. Jorginho (pen.), 56. Reece James, 66. Kurt Zouma

Chelsea nakonec své úvodní klání nové sezóny zvládla, byť herně tedy vůbec nepřesvědčila. Brighton podal bojovný a srdnatý výkon, po většinu času byl dokonce lepším celkem, ovšem svou převahu nedokázal přetavit v branky. Naopak Chelsea z pěti přesných střel vytěžila tři branky, díky čemu může slavit premiérové vítězství. Pro fanoušky Blues byl největším pozitivem Timo Werner, který při svém debutu naznačil, že by obranám ostatních celků mohl nadělat pořádný kopec starostí.

Brighton začal aktivněji, svého věhlasnějšího soupeře aktivně napadal a prakticky jej vůbec nepouštěl do hry. Aktivní byl především pravý bek Lamptey, který v zimě do Brightonu přišel právě z Chelsea a svému bývalému celku od prvních minut ukazoval, čeho všeho je v ofenzivní činnosti schopen. Levý bek hostí Alonso mu nestačil rychlostně, a tak mohl jen přihlížet sérii centrů od tohoto talentovaného beka, které naštěstí pro Chelsea nevedly k vážnějším šancím. Naopak Chelsea svou první vážnější akci okamžitě přetavila v branku - špatnou rozehrávku Alzateho vystihl Jorginho, který okamžitě do brejku vyslal Wernera, který byl podražen brankářem Ryanem a kopala se penalta. K té se postavil Jorginho a bez větších potíží poslal hosty do vedení. Obraz hry se ale ani tímto momentem nezměnil a vyrovnat mohl o pár chvil později Maupay, který si naskočil na další parádní centr Lampteyho, ovšem balón na úrovni značky pokutového kopu trefil trestuhodně ramenem.

Pokud příznivci Blues doufali, že poločasová přestávka jejich ovečky probudí, pak se šeredně mýlili. Byl to totiž Brighton, kdo na svého soupeře vlétl, a hned zkraje druhého dějství měl několik solidní příležitostí ke skórování. Nejprve se na bližší tyči po centru Marche objevil nehlídaný Connolly, v těžké pozici však míč nenasměroval mezi tři tyče. Tentýž hráč zahrozil i o dvě minuty později, jeho střelu však dokázala obrana Chelsea zblokovat. Vyrovnání tak přišlo až v 53. minutě, kdy zpoza vápna napřáhl Trossard a brankář Kepa předvedl další z řady svých nejistých zákroků, když si míč nechal pod rukou proklouznout do sítě.

Remízový stav však Brighton neudržel dlouho, již za 2 minuty totiž z 25 metrů napřáhl Reece James a nechytatelnou pumelicí vrátil hostujícímu týmu vedení. Vyrovnat mohl stoper Dunk, který se po přímém kopu zjevil na zadní tyči zcela osamocený, z malého vápna však svou hlavičku nenasměroval mezi tři tyče. A Brighton za to byl opět potrestán - v 65. minutě si na rohový kop Jamese počíhal Zouma a jeho nepříliš důrazné zakončení smolně protečoval do sítě stoper Webster. Do konce duelu se pak již nic důležitého nestalo a Blues si tak dokráčeli pro svou první výhru v této ligové sezóně.

Více informací k zápasu

Sheffield United - Wolverhampton Wanderers 0:2

14.09.2020 19:00

Góly: 3. Raúl Jiménez, 6. Romain Saïss

Jen šest minut trvalo, aby byl rozhodnut pondělní zápas anglické Premier League mezi Sheffieldem a Wolves. Hosté totiž během této doby stihli stanovit konečný stav 0:2, jenž měli na svědomí Jiménez a Saiss.

Hned ve třetí minutě, z první zajímavější příležitosti, se Vlci dostali do vedení. Jejich protiútok byl veden po levé straně, odkud odcentroval Podence skvělým způsobem do vápna. Tam už si nabíhala útočná opora Raúl Jiménez, který si počkal na odskok balónu a famózním volejem uklidil míč za gólmanova záda.

Za další tři minuty byl rozdíl ve skóre dvojnásobný. Exekuce rohového kopu se ujal Neto a svým centrem našel chumel hráčů na úrovni penalty, k hlavičce se dostal Romain Saiss a zamířil přesně pod břevno.

Na následující větší šance se čekalo až do druhé půle. Ve dvaapadesáté minutě se k míči dostal v rohu vápna Fleck, jehož přízemní střela se odrazila od vzdálenější tyč k dalšímu z hráčů Blades, Baldock ovšem zamířil z dorážky nepřesně.

Definitivní pojistku na vítězství mohl Wolverhampton přidat dvacet minut před koncem základní hrací doby. Saissovu další vydařenou ránu vyrazil Ramsdale do tyče, od níž balón putoval k Jiménezovi, který však v tutové příležitosti selhal. Následně mexický útočník hlavičkoval i po rohovém kopu, tentokráte jeho pokusu chyběl malý kousek.

I když už Wolves další branku nepřidali, udrželi cenné tři body ze hřiště soupeře a hned v prvním kole dokázali to, co se jim loni vůbec nepovedlo - porazit Sheffield.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Everton FC 0:1

13.09.2020 17:30

Góly: 55. Dominic Calvert-Lewin

Na úvod nového ročníku Premier League jsme se dočkali jednoho překvapení. Favorizovaný Tottenham totiž na domácí půdě kapituloval a přenechal všechny tři body Evertonu. O jeho radosti rozhodl primárně střelec Calvert-Lewin.

Domácí Tottenham šel do utkání s Evertonem v napjatém očekávání, zda začne nový ročník lépe, než jak zakončil ten minulý. Krizí poznamenaná sezona se zrovna ideálně nepovedla ani týmu z Liverpoolu, který dnes ovšem využil hned tří nových posil. Manažer Ancelotti tak poslal od prvních minut do hry oblíbence Allana, Doucourého a rovněž Jamese Rodrígueze, svůj dlouho pronásledovaný sen z Realu Madrid.

První půle se celkově povedla spíš Tottenhamu. "Kohouti" začali od úvodních okamžiků velmi aktivně napadat hráče soupeře a nenechávali jim příliš velký prostor. Højbjerg se odhodlal ke střele ze střední vzdálenosti a Pickford musel poprvé výrazně zasahovat. Pořádné komplikace si Tottenham naopak sám vyrobil, když v 16. minutě nahrál přes šíři hřiště Davies dozadu. Jenže nahrál tak špatně, že bleskurychlý Richarlison utekl až do zakončení. Povedlo se mu dokonce obejít i brankáře Llorise, jenže zakončit už svou akci nedokázal. Jeho rána z úhlu mířila hodně vysoko nad bránu.

Po půlhodině hry se pořádně zapotil i Everton. Zahrával sice rohový kop, ale nejenže z něj neudeřil. Navíc dovolil soupeři, aby se velmi rychle přesunul před jeho vlastní bránu. Son nahrál ještě lépe nabíhajícímu Allimu, který však v mlýnici dvou obránců dokázal napálit pouze brankáře Pickforda, jenž balon vyrazil nad.

Everton každopádně hrál velmi sympaticky a o pár minut později se předvedla také velká posila Toffees, James Rodríguez. Kolumbijský tvůrce hry obešel protihráče a vypálil z pětadvaceti metrů, jenže jeho technická rána se stočila těsně vedle tyče! Krátce před koncem první půle se ke slovu dostal i Tottenham a manažer Mourinho se mohl na lavičce uvztekat, když viděl, jak Doherty sám před Pickfordem po nahrávce od Harryho Kanea trefil jen brankáře hostí!

První půle každopádně nabídla několik zajímavých akcí a gólovek. Takže byla velká škoda, že na to ta druhá nedokázala reagovat stejně. Minimálně ne z pohledu Tottenhamu. První minuty sice ještě patřily domácímu týmu, ale jeho šance na tři body zboural Dominic Calvert-Lewin. Ten si v 55. minutě naběhl na standardní situaci zahrávanou obráncem Dignem a nekompromisní hlavičkou nedal Llorisovi šanci - 1:0 pro hosty.

Mourinho samozřejmě musel na nepříznivou situaci reagovat a do hry poslal Bergwijna, aby svůj útok trochu podpořil. Spurs sice drželi míč ve své moci poměrně jednoznačně, jenže přiblížit se k bráně Pickforda, to byl problém. Dvacet minut před koncem utkání navíc jen těsně minul bránu Richarlison, který překonal dva protihráče a protáhl i Llorise. Směrem dopředu Tottenham po změně stran jasně zklamal a nemohl na výhru pomýšlet.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Leicester City 0:3

13.09.2020 15:00

Góly: 57. Timothy Castagne, 73. Jamie Vardy (pen.), 83. Jamie Vardy (pen.)

Leicester má za sebou pohodový vstup do nové sezony, když třemi góly nedal šanci nováčkovi soutěže West Bromwichi Albion. Všechny branky padly až ve druhém poločase. O první z nich se postarala letní posila Timothy Castagne, další dvě přidal z pokutových kopů Jamie Vardy.

Aktivněji vstoupili do zápasu domácí, ale na velkou šanci se čekalo poměrně dlouho. Ve 25. minutě vypálil Pereira, avšak přestřelil bránu hostujícího gólmana Schmeichela. Za dalších pět minut se končeně předvedly Foxes. Barnes po akci Praeta prověřil tvrdou ránou brankáře Johnstona, jenž míč vyrazil. Dvě minuty nato zkusil Barnes štěstí znovu a opět si na Johnstona nepřišel. Ve 39. minutě se do zakončení dostal též stoper Söyüncü, ovšem po centru nenasměroval balon mezi tři tyče.

Jedenáct minut po změně stran už šel Leicester do vedení. Praet poslal z levé strany centr před bránu, který zužitkoval Castagne a přesnou hlavičkou si otevřel střelecký účet v Premier League. Osm minut poté vypálil z přímého kopu Tielemans, jeho ránu vytěsnil Johnstone nad břevno. V 72. minutě ale kapituloval podruhé, tentokrát z pokutového kopu. Ten sudí Taylor odpískal poté, co Bartley nešikovně fauloval nabíhajícího Vardyho, jenž pak sám penaltu precizní střelou k tyči proměnil.

Za dalších deset minut kopaly "Lišky" další pokutový kop. O'Shea totiž ve vápně nakopl místo míče Justina. Exekutor Vardy zamířil do stejného místa jako v předchozím případě a opět zvolil správně - 0:3. Domácí zůstali po celou druhou půli neškodní, jen v nastavení vypálil nepřesně střídající Robson-Kanu.

Více informací k zápasu

West Ham United - Newcastle United 0:2

12.09.2020 21:00

Góly: 56. Callum Wilson, 87. Jeffrey Hendrick

Stejně jako v případě Arsenalu si i Newcastle může na úvod sezony pochvalovat, jak dobře v krátké letní pauze stihl posílit. Cennou výhru 2:0 z půdy West Hamu United totiž vystřelily právě dvě nové tváře v kádru Magpies, a to Jeffe Hendrick s Callumem Wilsonem, kteří tak své debuty oslavili shodně po gólu, přičemž Hendrick si navíc připsal i asistenci. To West Ham v sestavě s Tomášem Součkem herně neoslnil a stejně jako v předešlých třech letech i tentokráte novou sezonu začíná porážkou.

Celé utkání se ovšem mohlo odvíjet úplně jiným směrem, kdyby zákrok Andyho Carrolla právě na Součka hned ze sedmé vteřiny utkání skončil udělením červené karty pro někdejšího útočníka Hammers. Carroll však vyvázl bez napomenutí a Newcastle měl po většinu zápasu herně navrch. Jako první dvakrát zkoušel štěstí Wilson, pak brankáře Fabianského prověřil Federico Fernández, další nebezpečné střely si připsali Shelvey s Carrollem a přetrvávající tlak Magpies korunoval další ranou mimo tři tyče aktivní Wilson.

Navzdory tomu všemu mohli jít přesto do překvapujícího vedení domácí, když se Ogbonnova hlavička otřela o břevno a ránu Pabla Fornalse tečoval Jamaal Lascelles rovněž do vlastní brankové konstrukce. Když pak neuspěli ani Antonio se Součkem, šlo se do kabin za bezbrankového stavu. Ten ale po změně stran vydržel jen jedenáct minut, když se iniciativy znovu chopili hosté. Manquillův centr přizvedl na přední tyči Hendrick a Callum Wilson svým typickým způsobem stál ve správnou chvíli na správném místě, aby míč procpal za záda Fabianského.

Domácí se v honbě za vyrovnáním jen marně rozčilovali, když Hallerova rána trefila ruku Hendricka, ale žádný pokutový kop se nekonal, a místo toho v 86. minutě Hammers inkasovali podruhé. Právě potenciální hříšník Hendrick se procpal k vlastnímu zakončení a ukázkovou dělovkou pod břevno potvrdil výhru Newcastlu 2:0, díky níž klub ze severu Anglie poprvé po osmi letech vstoupil do nového ročníku Premier League tříbodovým ziskem.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Leeds United 4:3

12.09.2020 18:30

Góly: 4. Mohamed Salah (pen.), 20. Virgil van Dijk, 33. Mohamed Salah, 88. Mohamed Salah (pen.) - 12. Jack Harrison, 30. Patrick Bamford, 66. Mateusz Klich

Návrat Leedsu na prvoligovou úroveň po dlouhých šestnácti letech sice bodový zisk nepřinesl, ovšem i tak loňský vítěz druholigového Championshipu zanechal nanejvýš silný dojem. Svěřenci Marcela Bielsy se totiž nezalekli ani návštěvy Anfield Road, tedy stadionu obhájce titulu z Liverpoolu, a po nebývale dramatické a atraktivní přestřelce si odváží porážku 4:3. Hrdinou večera se stal domácí Mohamed Salah, jenž i díky dvěma proměněným penaltám vsítil hattrick.

Bláznivé utkání se rozjelo na plné obrátky hned zkraje, když na Salahovu proměněnou penaltu ze čtvrté minutě po ruce Kocha bleskově odpověděl Jack Harrison prvotřídním sólovým průnikem. Pak se hlavním aktérem před oběma brankami stal Virgil van Dijk, jenž nejprve razantní hlavičkou vrátil svému týmu vedení, avšak vzápětí se nevyvaroval chyby před vlastní brankou, jíž beze zbytku využil Patrick Bamford. Ani to však z první půle nebylo vše, neboť nezastavitelný Salah v 32. minutě perfektní ranou pod břevno opět zařídil vedení Liverpoolu. Když ale po změně stran znovu srovnal Mateusz Klich, musel loňský mistr zabrat ještě jednou a s přispěním zbytečného faulu Rodriga se Salah další úspěšnou penaltou přece jen postaral o výhru Reds.

Nutno podotknout, že domácí si připravili více šancí než soupeř, který na brankáře Alissona vyslal pouhopouhé čtyři střely, ovšem o to lepší byla jejich efektivita. Podle úvodních minut však vyrovnanému měření sil nic nenasvědčovalo, neboť liverpoolští měli výraznou převahu, až Salahova rána skončila na ruce bezmocného Kocha, za což sudí Oliver bez váhání nařídil pokutový kop, který sám Salah bezpečně proměnil.

Ani brzký inkasovaný gól však s hosty nijak nezamával a hned ve dvanácté minutě bylo rázem srovnáno. Kolmice Kalvina Phillipse našla na levém kraji hřiště přesně Jacka Harrisona, jenž si to namířil přímočaře směrem k pokutovému území a po obehrání Alexandera-Arnolda s Gomezem překonal prudkou přízemní ranou na přední tyč i Alissona. Defenzivní činnost však hostům ani nadále nevycházela a ve 20. minutě vytahoval brankář Meslier míč ze sítě podruhé, když se ze vzduchu prosadil po rohovém kopu Virgil van Dijk, jenž unikl nešťastníkovi dne Kochovi a tvrdou hlavičkou suverénně skóroval.

Nizozemský stoper však deset minut nato nepotvrdil pověst jednoho z nejlepších stoperů na světě, když zdánlivě neškodný nákop Leedsu usměrnil špičkou kopačky přesně do kroku dotírajícího Bamforda, jenž nabídnutou příležitostí nepohrdl a pohotově tváří v tvář Alissonovi poslal míč k levé tyči. Ani to však k uklidnění hry nepřispělo, ba naopak. Uplynulo sotva devadesát vteřin a zpola odvrácený přímý kop Robertsona připadl na hraně pokutového území Salahovi, který se s ničím nerozpakoval a perfektní pumelicí pod břevno zařídil Liverpoolu poločasové vedení 3:2.

Leeds tak v druhé půli přešel opět do ofenzivy, kvůli čemuž sice nechával otevřená zadní vrátka, avšak favorit nabídnutých brejkových příležitostí nedokázal opakovaně využít. Postupně v zakončení selhali Wijnaldum a Mané, což hosté beze všeho potrestali. Přízemní kros Heldera Costy propadl přesně do cesty Klichovi, který nezaváhal a nekompromisní ranou na zadní tyč potřetí v zápase smazal liverpoolské vedení.

Zatímco jiné kluby by výsledek 3:3 z Anfieldu bránily s vypětím všech sil, tým Marcela Bielsy naopak zůstával při chuti a směle útočil, za což byl málem odměněn přímým kopem Phillipse, který skončil jen těsně vedle. Na opačné straně zase znovu udeřil Van Dijk, ale tentokráte jej o gólovou radost připravil faul střídajícího Curtise Jonese. Přesto se nakonec domácí dočkali dvě minuty před vypršením základní hrací doby, neboť střídající Rodrigo se nevyvaroval laciného faulu na Fabinha a daroval tak soupeři druhou výhodu pokutového kopu. Mohamed Salah se nemýlil ani tentokrát a vedle vlastního hattricku vystřelil Liverpoolu všechny body za výhru 4:3.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Southampton FC 1:0

12.09.2020 16:00

Góly: 13. Wilfried Zaha

Přestože mezi uplynulým ročníkem Premier League a začátkem nové sezony uplynula kvůli koronavirové pauze neobvykle krátká doba, v duelu Crystal Palace se Southamptonem ani jeden z týmů nenavázal na svou předešlou formu. Zatímco domácí Eagles se po dlouhém trápení v čele s Wilfriedem Zahou zvedli, Saints naopak v Selhurst Parku zaostali za předsezonním očekáváním a odjíždějí po prohře 1:0 s prázdnou.

Právě zmíněný Zaha se hned zkraje utkání postaral o jediný gól zápasu, v němž hrálo výraznou roli i video, a to při zneplatnění jak druhého gólu Palace, tak přezkoumání faulu Kylea Walkera-Peterse, jehož původně udělená červená karta byla vzápětí stažena zpět. Když pak v samém závěru domácí přečkali i horké chvilky před vlastní brankou, mohli se radovat vůbec z prvního vítězství po dlouhé osmizápasové šňůře bez výhry se sedmi prohrami a jedinou remízou ze závěru dohrávané sezony minulé.

Zrovna v sobotu to byly přesně tři roky, kdy se Roy Hodgson stal manažerem Crystal Palace a velezkušený manažer dodnes ukazuje, že je pro tuto roli tím pravým mužem. Navzdory přetrvávající marodce z posledních měsíců, která čítala celou řadu jmen jako Cahill, Tomkins, Sakho, Van Aanholt, Ferguson, Benteke či Wickham, dokázal Hodgson uspět i proti Southamptonu, který pod vedením Ralpha Hasenhüttla sbírá body pravidelně právě z hřišť soupeřů.

Úvodní tlak hostí přinesl nebezpečný hlavičkový pokus Jacka Stephense z rohového kopu, avšak stoper Saints namířil svůj pokus přesně do náruče brankáře Guaity, a nedlouho poté se skóre měnilo na druhé straně. Wilfried Zaha, jenž po nevydařené loňské sezoně ukázal třemi zásahy podstatně lepší formu během zkrácené letní přípravy, zůstal nehlídaný na zadní tyči a povedenou ranou z voleje uklidil do sítě centr Androse Townsenda.

Inkasovaný gól s hostujícím celkem zamával a navzdory drtivé převaze v držení míče si Southampton nebyl dlouho schopen vypracovat žádnou větší příležitost. Až po změně stran se začalo před Guaitou jiskřit, když španělský gólman musel pohotově lapit pokus Nathana Redmonda po dobré spolupráci útočníků Ingse s Adamsem. Vzápětí hosté přežili další kritický moment, který je mohl srazit zpět na kolena, když nehezký zákrok Walkera-Peterse na domácího Mitchella ocenil sudí Moss nekompromisně červenou kartou, avšak na radu videorozhodčího celý incident přezkoumal u postranního monitoru a své rozhodnutí přehodnotil pouze na kartu žlutou.

Saints vzápětí skutečně málem srovnali, jenže Guaita si opět mistrně poradil s aktivním Adamsem, který poté neuspěl ani u Mosse s žádostí o pokutový kop po souboji s Kouyatém. Když pak v samém závěru nastavení nebyl uznán ani Zahův povedený zásah číslo dvě kvůli postavení mimo hru, stále ještě hostům zbyl čas na jeden poslední útok a vyrovnání bylo na dosah. Ani jeden z nejlepších střelců loňského ročníku Danny Ings si však se svou hlavičkou na muže zápasu Guaitu nepřišel a Crystal Palace může slavit ideální vstup do sezony 20/21.

Více informací k zápasu

Fulham FC - Arsenal FC 0:3

12.09.2020 13:30

Góly: 8. Alexandre Lacazette, 49. Gabriel Magalhães, 57. Pierre-Emerick Aubameyang

Malé londýnské derby na úvod nového ročníku Premier League mezi Fulhamem a Arsenalem dopadlo přesně dle předzápasových předpokladů. Kanonýři na Craven Cottage udeřili vždy na úvod obou poločasů a góly Lacazetta, debutanta Gabriela spolu s kapitánem Aubameyangem suverénně zvítězili 3:0. Ocenění muže zápasu si však zaslouží především další nováček v dresu Arsenalu, a to Willian, jenž měl přímý podíl na všech gólech svého týmu a sám trefil i brankovou konstrukci.

Oba manažeři na úvod sezony sáhli v základních sestavách k překvapivým volbám. Zatímco Scott Parker opominul loňského nejlepšího klubového střelce Aleksandara Mitroviće, pravděpodobně kvůli drobným zdravotním potížím srbského forvarda, Mikel Arteta zase dopřál ostrý debut v novém dresu pro čerstvou novou posilu Gabriela Magalhaese a ve středu pole vedle Granita Xhaky postavil i opomíjeného Mohameda Elnenyho, jenž loňskou sezonu strávil na hostování v istanbulském Besiktasi. Ani na lavičce Arsenalu pak nebyl brankář Emiliano Martínez, jehož odchod z klubu je na spadnutí, a jedničkou by se tak měl opět natrvalo stát Bernd Leno.

Nesehranost obranné linie Kanonýrů byla patrná na samém úvodu utkání, kdy Gabriel přepouštěl zpětnou přihrávku Maitlanda-Nilese až k Lenovi, čehož málem využil napadající Kamara a jen Lenova vytrčená rukavice na poslední chvíli zachránila hosty od brzkého inkasovaného gólu. To Fulham při vlastním defenzivním zaváhání podobné štěstí neměl a již v osmé minutě inkasoval. Xhakova rána se zaklestila mezi nohama Tima Reama, čehož sice další debutant Willian nevyužil, ale odražený míč se odkutálel k Alexandru Lacazettovi, jenž jej bezpečně zblízka napálil do odkryté branky.

Ani s nabytým vedením Arsenal neupouštěl od herní převahy a aktivního napadání rozehrávky soupeře, díky čemuž i nadále kontroloval hru a měl několikrát blízko k navýšení náskoku. Elnenyho skrytá rána na přední tyč však kvůli dalšímu Reamově bloku do sítě neprošla a Willianův přímý kop přímo před šestnáctkou skončil jenom na tyči. Další nebezpečný pokus si posléze připsal Piérre-Emerick Aubameyang po ukázkovém pasu Xhaky, ale ani on si ranou na přední tyč na brankáře Rodáka nepřišel. To Fulham byl směrem dopředu takřka neškodný a Leno vyjma nedůrazné střely Odoie zdálky ani nemusel zasahovat. První půle tak skončila těsným vedením Arsenalu.

Ani po změně stran se na průběhu hry nic nezměnilo a netrvalo dlouho, než hosté svou dominanci potvrdili i gólově. Ve středu všeho dění byl i nadále Willian, jenž posadil svůj rohový kop v 49. minutě přesně na hlavu Gabriela a zkoprnělá defenziva Fulhamu jen přihlížela, jak si bývalý stoper Lille užívá gólový debut. Ani ne deset minut nato navíc Kanonýři rozebrali protivníka do třetice, když se trpělivou rozehrávkou od vlastní branky zbavili napadajících hráčů v bílém a rychlý útok zakončil kapitán Aubameyang brilantní křižnou ranou pod břevno. Asistenci si nepřipsal nikdo jiný než všudypřítomný Willian a o vítězi již nebylo sebemenších pochyb.

Scott Parker teprve v tu chvíli zareagoval nasazením kanonýra Mitroviće se středopolařem Zambem Anguissou, ovšem na změnu vývoje utkání to už nestačilo. Viditelně uvolnění hráči Arsenalu se bavili fotbalem i nadále a Leno naopak zůstával mimo ohrožení. Konečné skóre mohlo být ještě vyšší, kdyby si Aubameyang počínal rychleji v dalším samostatném úniku. Jedinou možnou kaňkou na jinak veskrze vydařeném výkonu bylo vynucené střídání Granita Xhaky, jenž si v jednom souboji přivodil zranění kotníku.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Arsenal FC11003:03
 Leicester City11003:03
3.Chelsea FC11003:13
4.Wolverhampton Wanderers11002:03
 Newcastle United11002:03
6.Liverpool FC11004:33
7.Everton FC11001:03
 Crystal Palace11001:03
9.Aston Villa00000:00
 Manchester City00000:00
 Manchester United00000:00
 Burnley FC00000:00
13.Leeds United10013:40
14.Southampton FC10010:10
 Tottenham Hotspur10010:10
16.Brighton & Hove Albion10011:30
17.West Ham United10010:20
 Sheffield United10010:20
19.Fulham FC10010:30
 West Bromwich Albion10010:30
Zbývající zápasy
12.09. 16:00Burnley FC - Manchester United
12.09. 16:00Manchester City - Aston Villa

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (801)

Přidat komentář
Ferguson6

Pekne

Reagovat
nani92

Willian +Auba

Reagovat
jacobT

Najvyšší čas ukonciť sezónu.

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Witcher

Tohle už Arsenal nepustí

Reagovat
Golasso

Já nevím, statistiky říkají, že 99 % týmů, které vedly PL po prvnim zapase prvniho kola, tu ligu nakonec nevyhrálo . Ale jsme na dobré cestě, to zas joo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pantondavo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co ten Rodak? Nepustí ten francouzský věčný talent do brány?

Reagovat
Bandita_Harry

Bol nejaký gól jeho ?

Reagovat
Ferguson6

Nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Chytil něco navíc?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie

Reagovat
RadekVonCZE

Myslíš, že to bude příště lepší?

Reagovat
smazaný uživatel

Upřímně mi to nemůže být více jedno Znám jen to jméno a vždy jsem si myslel, že je to Chorvat, dokud jej tu určití lidé nevyhajpovali až do nebe a ja si nezjistil, že je to Slovák.

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
kiciN

Reagovat
Shottack

Nie

Reagovat
smazaný uživatel

Chytil. Veď už pred prvým gólom chytil jasnú golovku Williana a skoro mal i tu dorážku Lacazeteho. Potom tam zneškodnil šancu neviem koho po akcii Aubameyanga v druhom polčase. A to som pozeral len jedným okom a len par minút.

Reagovat
LokoLFC

Když koukám na nějakou holku jedním okem z dálky, taky mi přijde krásná, ale když přijde blíž a koukám pořádně, tak se ukáže, že je hnusná.

Reagovat
masina_LFC

ale nie hnusnejšia ako Areola

Reagovat
icka

Reagovat
atlee

Ano

Reagovat
Bandita_Harry

Ktorý

Reagovat
smazaný uživatel

u toho golu Aubameyanga mi tedy jeho postavení přišlo dost bídný.

Reagovat
Losinho

Jo

Reagovat
Bandita_Harry

Ktorý

Reagovat
Losinho

Tamten

Reagovat
smazaný uživatel

Za mne pozitivni vykon. Neprecenuji vitezstvi nad Fulhamem ale je urcite na cem stavet. A hlavne ta defenziva se zlepsuje

Reagovat
Mastný Chobot

Dobry vykon, ani nepamatam, kedy sme takto pohodovo vyhrali away zapas. Willian 0+3

Reagovat
Nikikrew

Mal 0+2 ale i tak

Reagovat
Mastný Chobot

Tak to ofiko acc Arsenalu klamal

Reagovat
Nikikrew

Tak pozrel som PL official a tam má 2 áčka ale whatever. Super debut

Reagovat
jk

Ten joke o králích přestupáku dostává vážné trhliny

Reagovat
Mastný Chobot

Este Aouar and we move

Reagovat
jk

Na ty přestupy z Lyonu bacha

Reagovat
Mastný Chobot

keby to bol N'Aouar, tak sa bojim

Reagovat
jk

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Prípravný zápas na miesto odloženého prvého kola:

Aston Villa - Manchester United 1:0

38' Ollie Watkins... Prvý polčas

Reagovat
smazaný uživatel

Reds jedem kua

Reagovat
Heisenberg

Elneny>Xavi Alonso nebo jak se ten Španěl jmenuje.

Reagovat
smazaný uživatel

iba Xavi

Reagovat
technecium

Dement

Reagovat
Bandita_Harry

Ty sa predstavovať nemusis

Reagovat
PH8

Myslíš asi Daniel Parejo.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Ze by unbeaten? Muze byt

btw El neny > fabinho too soon?

Reagovat
DieryVonry

Změní se dres a ty rohy najednou jdou.

Reagovat
sylarko

preco je Man U a Man C odlozene?

Reagovat
wesleyborland

Covid

Reagovat
LokoLFC

evropske pohary

Reagovat
bobis21

Aby měli měsíc pauzu mezi sezonami.

Reagovat
matZz

Woy! Úplně neuvěřitelný, že ten člověk trénuje víc než 40 let a pořád drží úplně v pohodě krok. Navíc CP podle mě přes léto fakt dobře posílili. Věřím, že tu top ten letos zase v klidu dají.

Reagovat
Pride

Roy je král. Strašně mu přeju úspěch.

Reagovat
smazaný uživatel

Rodák ven

Reagovat
smazaný uživatel

Willian naprosto famózní dneska. Hned tři asistence se jen tak při prvním zápase nevidí. Arsenal tedy naprosto Fulham přejel.

Reagovat
Counter

https://twitter.com/Wideoverload/status/1304813848663339008

Tohle kdyby bylo ve filmu, tak si lidi řeknou, že si z nich filmaři dělají prdel s takovými nereálnými blbostmi.

Reagovat
Kixi Syhimour

Leeds dobrý výkon, ale reálně v druhé půli nic nehráli, zasloužené vítězství z naší strany, každopádně ta defenziva je hrozná

Reagovat
masina_LFC

mali sme dať aspoň 8... ani ten útok nebol bohviečo, to riešenie prečíslení a zakončovanie katastrofa

Reagovat
Kixi Syhimour

ale čekal jsem to spíš naopak. Lepší obranu (leč stále jsem ji nečekal nijak pevnou) a hrozný útok/žádné šance, nicméně Salah mě fakt potěšil

Reagovat
masina_LFC

tak tak... Salah a 3 body su jedine pozitivum toho zapasu

Reagovat
Pinturicchio

K*ndy liverpoolske.

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebuď hrubý.

Reagovat
Pinturicchio

Som prial Leedsu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Coniglio

♥️

Reagovat
LokoLFC

Pise fanousek tymu, kterymu byly odebrany tituly pro podvody.

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Proč sem taháš Everton? Hrajou až zítra

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
Pinturicchio

Pobavilo.

Reagovat
RadekVonCZE

To mě mrzí, že jsme tě nasrali

Reagovat
Pinturicchio

To by teda kurva mělo.

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

:-)

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
oli9

Hele jsi ve špatné sekci

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool v suchým.

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni jste se mi smáli a jak daleko jsem byl od vsazene remízy Leedsu?

Reagovat
smazaný uživatel

Na málem se nehraje, takže zalez.

Reagovat
smazaný uživatel

2 body

Reagovat
Vrana17

To byla tlačenka LFC.

Reagovat
smazaný uživatel

To by byla nádhera, kdyby se to tvrdilo zase celý rok tak snad

Reagovat
smazaný uživatel

11 metrů

Reagovat
Tolstobik

Takze tedka se bude hejtovat Liverpool, kdyz hned v prvnim kole jim piskli dve pencle?

Reagovat
Kixi Syhimour

Jedeme na další rekord

Reagovat
pantondavo

Další?

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool by sa hejtoval aj keby mal len tieto 2 pencle za celu sezonu

Reagovat
fff

Tieto "vtipky" moc nefunguju, ked su penalty odpiskane v sulade s pravidlami.

Reagovat
Swarley

opět pokrytectví v plné kráse

Reagovat
fff

Ty si nam tu este chybal .

Reagovat
Swarley

Já ti rád to pokrytectví budu připomínat, to se neboj... A je vás tu takových víc, můžeš být v klidu...

Reagovat
fff

KLudne mi pripominaj, tvoje slova maju taku velku vahu.

Reagovat
Swarley

Rozhodně víc, než tyhle tvoje pokrytecky bláboly

Reagovat
fff

Reagovat
Bandita_Harry

Ty pokrytectvo pripominas akurát svojou prítomnosťou

Reagovat
Swarley

♥️♥️♥️

Reagovat
smazaný uživatel

Neopakuj,vole

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Svatej

Reagovat
Swarley

A už je tady...

Reagovat
Tolstobik

V sulade s pravidlami u LFC znamena neco jineho nez v sulade s pravidlami u MU

Reagovat
Swarley

EF standard

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Tolstobik

U United minulou sezonu az tak na jednu nebo dve platilo uplne to stejny a nejaky picovani na to kolik se nam pisklo pencli tady ctu do dneska.....

Reagovat
fff

Az na jednu alebo dve ... ok .

Reagovat
Tolstobik

A to je presne to pokrytectvi, o kterym mluvi Swarley vys....peace

Reagovat
fff

Reagovat
vodka

jednu nebo dve si vyskakal loni i Salah

Reagovat
merlick

Reagovat
Counter

Tak jako uvidíme, jestli jich Liverpool taky bude mít osmdesát milionů.

Reagovat
Swarley

A údajně objektivní Counter je bude všechny hodnotit stejně vášnivě jako v případě MU... Škoda, že je oboje asi tak úplně stejně pravděpodobné...

Reagovat
fff

Swarley a slovo objektivita .

Reagovat
Swarley

A další pokrytecky blábol, ty dneska jedeš...

Reagovat
fff

Kazdy jeden den, kedy som na EF tak premyslam ... Co sa to s tebou stalo.

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Já alespoň doufám, že mu ta reakce došla... Když tobě zase očividně ne...

Reagovat
smazaný uživatel

♥️♥️♥️

Reagovat
smazaný uživatel

Musíš byť veľmi zlatý človek, keď premýšľaš nad Swarlosom ...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta mk to je ale divny uprimne

Reagovat
Swarley

jn, téhle záhadě už chybí jen svatej, který bude chtít na to pokrytectví v téhle diskuzi nějaký důkaz...

Reagovat
Whitemedia

A přitom je to jasné, zničil ho Mourinho.

Reagovat
icemike

Je v přechodu

Reagovat
Counter

Je to smutný příběh.

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
Counter

Nehodnotil jsem vášnivě všechny penalty MU. Drtivou většinu jsem nehodnotil vůbec. Ale zkusils no.

Reagovat
Swarley

jestli tomu věříš, tak to je teprve smutný příběh... Alespoň měj koule a stůj si za tím...

Reagovat
Counter

Hodnotil jsem v závěru sezony jejich celkový počet v poměru k ostatním klubům. A ani i v těchto komentářích jsem nepsal žádné blbosti, jak je to koupené, nespravedlivé, bla bla bla. Jestli si vybavuješ něco jiného, tak hledej, šmudlo.

Reagovat
Swarley

fakt ti nežeru, že tohle myslíš vážně

Reagovat
Counter

To jsem ani nečekal.

Reagovat
kiwwi

ved hned v tomto vlakne tie penalty spochybnujes

Reagovat
Swarley

no jo no, musíš to dohledat, poslat a stejně to bude přehlížet

Reagovat
Tolstobik

Kdyz tech bude "80 milionu bude "v sulade s pravidlami" tak nebude zadnej problem....

Reagovat
fff

Reagovat
Counter

Za mě to bude v pohodě jen tehdy, když těch osmdesát milionů penalt dostanou za totožné zákroky a incidenty i ostatní. Zatím to tak docela vypadá, LFC i Foxes v prvním kole dvě penalty, uvidíme, jak to bude dál.

Reagovat
Busby babes

nemeli jsme jich 80 milionu.

Reagovat
Counter

Ještě víc?

Reagovat
Busby babes

dvakrat tolik. minimalne. a pockej letos...

Reagovat
icka

To bude letos ale libi se mi pokrytectvi poolu. Byt to vy v prvnim kole tak to je hejtu

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Naštěstí už nemohly být jasnější... Ale jo, měli jsme z prdele kliku, nebylo daleko od remízy.

Reagovat
avicii

Dôležita vyhra.. Strašne veľa chýb v obrane na oboch stranách, Leeds bude nepríjemný pre každého.. Som zvedavý co o týždeň na Chelsea

Reagovat
fff

Smerom dopredu fajn, hoci Firmino pokracuje v minulej sezone v tom smere, ze to zakoncenie...nic moc.

Obrana zla, no z velkej casti mala na tom podiel podla mna aj zaloha, tam kym neprisiel Fabinho, tak tam boli diery.

Kazdopadne smerom dozadu mi to pride, akoby vela situacii podcenili, jednotlvie suboje,a koby sli na 95 percent a to uz trva niekolko mesiacov.

Hraci ukazali, ze branit vedia, ked sme posledne sezony mali snad najlepsiu obranu v lige, no odkedy sme ziskali titul, tak mi to pride cele take nekoncentrovane.

Aspon ze Salah vyzera dobre, snad mu to vydrzi v tejto sezone.

A Jones bude dobry hrac, som rad, ze dostava sance.

Reagovat
avicii

Jones veľmi dobre nastúpil do zápasu

Reagovat
Shottack

Hned prohrál souboj a dostali jsme gól

Ale jo, pak hrál dobře.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

zaslúžená výhra, ale treba doladiť veľa vecí a treba aj šance pre viac hráčov / príchod(y) nových...

Reagovat
smazaný uživatel

a díky borci

ynwa

Reagovat
smazaný uživatel

Výborný zápas. Liverpool je pro nestranného skoro vždy dobrá volba, že ten zápas bude prostě zábava. Dnes se to jen potvrdilo. Klobouk dolů před výkonem Leedsu. Takové chvíle, jako byla ta penalta v posledních chvílích dělají z velkých týmů šampiony. Liverpool jen potvrzuje pravidlo a dnes ukázal v posledních 15 minutách, jak se má hrát. Tlačil a tlačil a nakonec se naprosto zaslouženě dočkal. Jinak Salah, to je prostě pán. První zápas hned hattrick. No nám nezbývá než v pondělí odpovědět také vítězstvím.

Reagovat
cubazi

Odkaz vedeniu LFC

FUCK OFF

Na lavičke Origi a Minamino akože neviem či sa mam smiať či plakať...

Reagovat
fff

Minamino je v pohode, nie je u nas ani rok, v priprave ukazal, ze sa pomaly zaclenuje to timu.

To, ze zas nas stale hrac Origi je na zvazenie.

Reagovat
smazaný uživatel

Však jsou oba dva ideální na lavičku... To si myslíte, že bude dobrovolně sedět někdo lepší?

Reagovat
fff

Origi uz ani z lavicky nie je ziadne terno a vobec sa nam nehodi. On aj ked hra, tak hra z laveho kridla...na co nam je taky hrac.

Reagovat
cubazi

Presne tak.

Reagovat
fff

A teda...Werner k nam ist chcel napr. Taku kvalitu by to chcelo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nešel by na lavičku ale...

Reagovat
fff

Ved vsetko bolo dohodnute, keby nebola kriza a vedenie nestoplo ten rpestup, tak je uz u nas.

Reagovat
smazaný uživatel

Moc čteš rumours... Taky jsem v to doufal, ale rozhodně to nebylo tak jak píšeš

To vyznívá jako by si s Kloppem plácli a pak šli zazvonit na Henryho jestli jim dá kapesné

Reagovat
fff

Je rozdiel medzi rumours a medzi zdrojmi, ktore su spolahlive.

Reagovat
PP

ale vždyt jste lonský vítěz LM proboha, na platech taky zdaleka nedáváte to co MU, Barca, Real či Juve. 100-150mil. Euro přece nemůže být takový problém, natož 60. Takové štěstí na nezranění taky už asi nebudete mít, lavku máte průměrnou a při zranění 2 hráčů z osy Robertson, Dijk, TAA, Fabinho či Mané, tak budete v řiti. Toto u vašeho vedení prostě nechápu..

Reagovat
smazaný uživatel

Na Twitteru nedávno kolovala pěkně rozebraná čísla ohledně klubu. Snaží se z toho udělat soběstačný byznys narozdíl od tebou zmíněných. Začíná to sice pěkně fungovat, ale to, že občas vyhraješ LM/ligu a budeš mít desítky milionů na každý rok, je mýtus. LFC je klub připravený na horší časy. Takových je málo a je to výhoda na první pohled neviditelná. Uvidí se, kdo zvolil lepší taktiku. Ale až s odstupem let.

Reagovat
PP

já ti nevím, ale ta stagnace trvá druhý rok a hráči od vás ještě spíš odcházejí. Takový hazard přece nemůžeš hodit na "dlouhodobou koncepci". Škrábali jste se na vrchol docela dlouho, tak by to bylo škoda nějak vhodně nedoplnil. Nikdo neříká, aby jste utráceli jako Mufani nebo letos Chelsea po banu, ale nějakých 100mil Euro nemůže být problém.

Reagovat
cubazi

Pozri na lavičku City, Chelsea, Bayernu alebo Interu a pod... Inak sme aktuálny majster PL ak by si nevedel....

Reagovat
smazaný uživatel

Srovnáváš úplně jiné trenéry ale... Ti si staví Galacticos, hrají to jak Fifu. Viděl jsi to někdy u Kloppa? Nebude kupovat na lavku hráče jako tam mají tebou zmíněné týmy... Nikdy, ani kdybychom ty peníze měli (nemáme).

Reagovat
fff

Chcel Wernera a Werner by k nam bol siel nebyt covidu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevěřím tomu... Klopp by mu neslíbil základ, ten přestup prostě nemohl vyjít. A ty prachy bychom neměli ani bez covidu. Máme pořád velké výdaje.

Reagovat
fff

Ehm ok.

Myslim si, ze absolutne vsetky spolahlive zdroje sa zhodli na to, ze Werner k nam bol dohodnuty. Jediny dovod preco u nas neskoncil je ten, ze vzhladom na covid vedenie odmietlo v tom case dat tie peniaze. Inak by bol u nas. Cize vsetko dovody, pre ktore tvrdis, ze by neprisiel, su nepodlozene.

Reagovat
cubazi

presne tak.

Reagovat
cristiano.K.

v tom případě už by tedko Thiago byl náš, když je o polovinu levnější, navíc jsme dostali prachy za Lovrena. Ta situace je celá divná ohledně našich "nákupů"

Reagovat
redyyz

mat tak Tiago 26, tak ho mame. myslim, ze tam vahame ohladne veku, ale mas pravdu, je to divne tie nakupy.

Reagovat
cristiano.K.

Věk víme, to problém není. Finančně jsme na tom o dost hůř než si všichni myslíme. Zajímala by mě finanční ztráta, pokud se celá sezona odehraje bez diváků.

Reagovat
Rssa

Financne na tom hur nebudeme, jen majitele dle meho najeli na sporivy mod. Jsou to obchodnici, tam neni ropny bezedny zaklad.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak... Pořád nás srovnávají s kluby, které jedou nadoraz, žijí na dluh... Takhle to prostě vést nebudeme. Zvykněte si na to, že pod Henrym a spol. jsou nákupy jako VVD nebo AB naprosto ojedinělé, nebudeme to dělat každý druhý rok... Taky mě to někdy frustruje, ale mohou přijít časy, kdy bude zle a my jako jediní "přežijeme". Pro FSG je dlouhodobá soběstačnost klubu asi důležitější, než pár pozic v tabulce, tak to je.

Nezapomeňte, co všechno se muselo do klubu investovat mimo přestupy... Staví se nová zázemí, splácí se veliký dluh. Vždyť to je zhruba 10 let, co jsme byli u soudu a málem nás rozpustili... Teďka Klopp dokázal pár zázraků neuvěřitelnou mravenčí prací a lidi dělají, jako by se za pár sezon dalo dostat do situace, kdy pro tebe 30M liber nic neznamená...

Reagovat
Bandita_Harry

Super príspevok

Reagovat
cristiano.K.

jestli peníze máš a nechceš je dát nebo je nemáš, je pro fanouška totéž ve výsledku

Reagovat
redyyz

Kloppo mu nedokazal zabezpecit zaklad, to bol ten najvaznejsi dovod, preco k nam neprisiel.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
LokoLFC

jakou tady ma pan Henry prezdivku?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
stiflerovamama

Este že som po troch sezónach vynechal Salaha zo zostavy vo FPL

No a teda podobný zahajovacj zápas ako minulý rok a tie isté problémy ktoré nás sprevádzali už na konci minulej sezóny. Pri súperových akciách to zakaždým smrdí gólom, mám pocit že sme sa vrátili do čias bez Virgila. Útok tiež zase množstvo zlých riešení v jasnej situácii.

Reagovat
stiflerovamama

A Firmino mi stále príde taký nemastny neslanny.

Reagovat
smazaný uživatel

To nevadí, ale má styl.

Reagovat
JessePinkman

S tím Salahem jsem udělal úplně to samý a dal tam radši Aubu.

Reagovat
Big Virgil

to byla hrůza.. vyhrát když je forma umí každý, vyhrát když jsi bez formy jen málo týmů. Snad se ale co nejdřív zvednou, jinak budou všechni fans trpět u obrazovek. Firminho prostě není útočník..

Reagovat
smazaný uživatel

Firmino*

Reagovat
smazaný uživatel

Salah dnes vyborny a to je tak asi vsetko.

Reagovat
fff

Este Jones a Mane hral svoj standard podla mna, co je stale fajn. Zvysok...nic moc.

Reagovat
smazaný uživatel

vlastne hej Jones bude super

Reagovat
Kixi Syhimour

Robertson mi přišel dobrý

Reagovat
fff

Hej, ten tiez hral aspon ten svoj standard.

Reagovat
smazaný uživatel

aky si mudry

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nebuď na Filipa nepríjemný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To byl teda úvod... Dohryzané nehty. Trent dozadu žádný zázrak, oba stopeři zmatení... Gomez příště na lavku a Matip od začátku prosím. Nevěřím, že Klopp nechá sedět někoho ze zálohy (Giniho a Henda mmiluje jako motory a Naby je pro nás nepostradatelný), takže to vidím na Takumiho v útoku místo Bobbyho, nedá se nic dělat.

Obě obrany trapné oproti útokům. Leeds bude nepříjemný soupeř, jestli pojedou takhle. Dobrá práce

Reagovat
LokoLFC

Keita je drevak, snad bude hrat Fabinho.

Reagovat
fff

Keita ma velmi daleko od drevaka . Hlavne je to absolutne iny hrac nez Fabinho.

Reagovat
LokoLFC

No to je, Fabinho je skvelej hrac, Keita je prumerak.

Reagovat
fff

Tu sa nezhodneme . Pre mna je Keita velmi zaujimavy hrac, len mal velky problem so zraneniami a na to nadvazovalo to, ze sa stale do toho chvilku dostaval, zas sa zranil a pod. Ale ked hral, tak ma jednak dobre statistiky a taktiez, aspon pre mna, vyzera herne velmi dobre. A tento rok celkovo je zatial zdravy a podla mna hra dobre.

Reagovat
LokoLFC

Kde ma dobre statistiky? Mozna v Lipsku 4 roky zpet. Dnes zazdil vetsinu akci. Byl z nasi zalohy nejslabsi. Drevak je silne slovo, ale prumernej zaloznik to je.

Reagovat
Shottack

Chápeš, jakou má pozici a roli na hřišti, když ho srovnáváš s Fabinhem?

Reagovat
LokoLFC

Kde pisu, ze maj stejnou roli na hristi? Srovnavam je max v tom smyslu, ze jeden je skvelej fotbalista a druhej prumernej. Bez Keity jsme toho odehrali mrak a dobrymi vysledky. Jeho v zaloze fakt nepotrebujeme.

Reagovat
Shottack

V záloze ho nepotřebujeme, pokud TAA pořád bude hrát de facto tvůrce hry a bude mít formu. Jinak je záložník Keitova typu potřeba strašně - hlavně proti zalezlým soupeřům. Nemůžeš mu vyčítat, že "všechno zazdil", proboha ať se snaží tvořit. Pak je jasné, že bude i ztrácet míče. Kolik toho včera zazdil Salah a to hrál skvěle...

Reagovat
LokoLFC

To ze se Keita snazi tvorit hru neznamena, ze ji tvori. Na jeho pozici potrebujeme opravdovou kvalitu. Nevim, jestli vidis rozdil v tom "skvely" fotbalista a "prumerny" fotbalista. Takovejch Keitu po svete beha...

Reagovat
Shottack

Obligátní otázka v takovýchhle diskusích - koho by sis představoval?

Reagovat
smazaný uživatel

Keita je výborný záložník, jediný z těch našich dokáže několikrát za zápas vymyslet zajímavý průnik skrz soupeřův obranný val (a ty budou letos časté). Nemít jeho, tak to pořád jen házíme na stranu a centrujeme... Dnes to nebylo až tak vidět, protože to soupeř otevřel, ale to se nebude stávat nijak často.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak může Liverpool tak špatně bránit s 3 defenzivními záložníky v sestavě?

Reagovat
fff

Ved nebol v zakladnej zostave ani jeden cisto defenzivny zaloznik.

Reagovat
smazaný uživatel

Keita, Wijnaldum a Henderson. Všichni jsou defenzivní záložníci.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani jeden z nich není

Ale zkusil jsi to

Reagovat
smazaný uživatel

Takže jsou ofenzivní?

Reagovat
smazaný uživatel

Máš dva typy jo?

To nebude snadné

V tom případě to asi nejsou záložníci.

Reagovat
masina_LFC

jediný defenzívny záložník nastúpil v 60. minúte

Reagovat
YNWA__MSN

Henderson a Wijnaldum je co?

Reagovat
smazaný uživatel

Box-to-box bych řekl.

Reagovat
smazaný uživatel

To by museli umět dopředu hrát místo bránění a nakopávání míčů.

Reagovat
smazaný uživatel

Moc tě nechápu... To čekáš od box-to-box produktivitu jako od "desítky", nebo co? Henderson i Wijnaldum hrají dopředu stejně jako dozadu.

Reagovat
masina_LFC

určite nie DMka

Reagovat
YNWA__MSN

Jo jasne Wijnaldum ten vytvoří nahrávek dopředu.... Vyloženě tvoří hru a těch Acek co má

Reagovat
LokoLFC

Takze kdyz netvoris hru, jsi automaticky DM?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hai

Reagovat
Sir Ravealot

Reagovat
masina_LFC

rofl

Reagovat
smazaný uživatel

Pleteš si pojmy defenzivní a štítový záložník.

Reagovat
fenixLFC

obrana nebola dobra ale treba ocenit aj leeds. vedeli presne co hrat a ako to hrat. s tymto stylom sa v pohode zachrania (ked neodidu fyzicky). skoda ze nemaju whitea na ktoreho su zvyknuti, koch ich stal dva goly...

Reagovat
fff

Tak dnes v podstate nemali co stratit. Smerom dozadu boli absolutne otrasni a nechavali tam neskutocne mnozstvo priestoru. Uvidime ako im to pojde proti dalsim timom. Goly asi davat budu, ale smerom dozadu ktovie.

Reagovat
vladis271

Na tom je najkrajšie, že klopp vytvoril takú mašinu, že som čakal, že ten víťazný dáme. 5 rokov dozadu by som prestal veriť v 70 plus minúte.

Reagovat
LokoLFC

5 roku dozadu by to bylo 1:3 pro Leeds.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
DieFohlenBMG

Suk zase nejlepší na place.

Reagovat
DieFohlenBMG

Škoda teda, že nedal tu šanci

Reagovat
smazaný uživatel

nechcem nic hovorit, ale vlastne chcem a hovorim: necudoval by som sa keby nas mikel zapojil do bojov o titul :)

ale ten emi ma kua serie

Reagovat
Pride

Reagovat
Golasso

Proč ne . I kdyby to nevyšlo, tak aspoň myšlenkově by to měl být zase cíl.

Posílení zálohy by ale k reálnosti téhle myšlenky určitě přispělo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Když se všechno fakt dokonale povede, tak za pár roků moooooožná. Letos nejspíš nedáme ani čtvrté místo, pořád tam je obrovská propast.

Reagovat
kiciN

Reagovat
montaigne33

Jak je možné, že VAR neviděl ruku/ penaltu pro WHU??? Naopak branku dostali šlapákem/kopem jako z nohejbalu... Podivné...

Reagovat
smazaný uživatel

Žebráci z West Hamu

Reagovat
Andis

Takze neuveritelny Suk zase nejlepsi hrac? A spoluhraci bida tak mu to kazili? Zapas sem nevidel

Reagovat
iamek

Chong zase gól

Reagovat
Mato178178

Moyes a jeho taktika nakopavanych lôpt .. ako ešte toto mozu hrat v PL .. sypú tam neskutočne milióny a oni sa nezmôžu na nič viac ako nakopavanie ale nečudujem sa starého psa novým kúskom nenaucis .. chcel by som vidieť ich tréningy

Snáď prehrajú pár zápasov nech majú dôvod ho odvolať .. cesta je mladý progresívny tréner najlepšie niekoho z Nemecka kde hrajú rýchly futbal nie túto sračku s prepacenim

Reagovat
r.mrazik

On tohle chtěl hrát i s MU...jede si pořád to svoje

Reagovat
Mato178178

Ako opisoval taktiku na pohovore ? nakúpime vysokých drevakov kreatívnych hráčov posadíme na lavičku a budeme tam sypať jeden center za druhým ... Ešte nech predaju Anderson a lanziniho a kúpia hugila to by bolo také moyesovske

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Bayern +

Hugil u nas uz bol

Reagovat
Mato178178

Vsak práve

Reagovat
vodka

lanzini a anderson jsou oba totalne z formy a moyes chce hrat pres kridla spis rychly brejkovy fotbal. ale hlavne ta obrana je fakt priserna, stoperi hraji jak kdyby se videli poprve..

Reagovat
KnoxXx

snad uz tento rok neuniknu zostupu ...

Reagovat
smazaný uživatel

Trošku si zjisti, co se v tom klubu děje a pak obviňuj Moyese

Reagovat
Mato178178

Nie je snáď on zodpovedný za taktiku?

Reagovat
smazaný uživatel

Problémy jsou úplně někde jinde a to je politika klubu a hlavně dva klauni, co ten klub vlastní. Když ti prodají hráče, který odehrál celou přípravu, patřil mezi 3 nejlepší hráče, rozumněl si s naší nejdražší posilou v historii a ještě k tomu k přímému konkurentu v tabulce, tak je něco špatně. Podívej se na prewiev zápasu WHU - Newcastle je tam toho více.

Reagovat
Mato178178

To je pravda ale lepšie by to nebolo ani s dianganou a posilou v obrane

Reagovat
Bayern +

Evidentne ich uz prestava bavit sypat do klubu miliony, mladych sa snazia spenazit a zacinaju setriaci rezim, obavam sa najhorsieho...

Reagovat
cristiano.K.

Fenomenální Salah a zbytek bez komentáře.

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham byl úplně neškodný, s takovou se nemají šanci udržet v PL.

Arsenal by to měl trochu pročistit, bo se platí zbytečně moc hráčů, jako by nestačil jeden Ozil. Chtělo by to už dořešit Sokratise, Torreiru, Kolasinace s Guendouzim. A moc jsem zvědavý, jak to bude skládat na stopera, až bude k dispozici Mustafi, Luiz, Saliba, Chambers Tierney se podle mě přesune místo AMN, ale stejně mít tolik stoperu... víc jak pokemonu wtf

Cedric by zasloužil šanci, Bellerin na mě působí docela vyhaslým dojmem

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě pokud by vyšel ten Aouar, tak budem zase konkurence schopni špičce

Reagovat
oddy

Bellerin vs Fulham: 84.5% Passing (74.2% xPass%); 7 Progressive Passes (led all players); 4 Passes completed into the box (led all players); 10 Progressive carries (led all players)

Belle v pohodě, naopak mi přijde že se postupně pořád zlepšuje a dostává se do toho

Reagovat
gocii

Přesně. Vubec nechapu ze po tomto zapasu jde kritika na bellerina kor kdyz to na druhe strane byla od amn vicemene bida

Reagovat
Counter

AMN na LWB je dobrý pro bránění inverted wingers, do ofenzivy toho moc nepředvede. Proti Fulhamu to nebylo potřeba, tak nevynikal.

Reagovat
Nikikrew

Jj včera bol dobrý docela

Reagovat
jacobT

Už nejaký čas majú jeho výkony stúpajúcu tendenciu, ale miestni experti ho to furt nahrádzajú podpriemerným Cedricom.

Reagovat
kiciN

Reagovat
cink

Můj typ na nejlepšího střelce v tipovačce se rozjel dobrře

Reagovat
oli9

Jak můžeš napsat typ a tipovacce

Reagovat
Manik...

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
Nebelung

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
icka

Reagovat
havrys99

Reagovat
Arnar Resmusonn

LFC vs Leeds Jako parádní fotbal 7branek , oba týmy dobrý výkon. Jen tedy nejdražší posílá Leedsu se uvede tak, že daruje Liverpoolu 3 body, to muselo být v šatně veselo bude zajímavé sledovat , hráli jen otevřeně nebo Bielsa přesně věděl jak hrát proti LFC? On si Liverpool vytvořil poslední 2 roky takové renomé , že spousta klubů proti nim ani nic nehrají.

Reagovat
oli9

Včera mi to připomnělo začátek minule sezóny taky proti novackovi z Norwich... 4:1 a mohlo to být klidně 4:3 hráli jsme tenkrát přesně jako by to byl pratelak a Norwich jezdili jak o život a moc se mi líbili.. No v sezoně jim potom ovšem došel dech a spadli... Jak přes kopírak?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
SunFells

Tak to je moc ten první borec

Reagovat
Nikikrew

Sice sme podla mojho nazoru odohrali najlahsi away zapas v sezone, treba povedat ze kazdy hrac k tomu pristupul zodpovedne a plnil si takticke pokyny trenera. Je krasne vidno ako Arteta priklada doraz radsej na defenzivu aj na ukor ofenzivnejsej hry. Povedzme si ze to nie je oku lahodiace pre divaka ale prinasa to svoje ovocie. Myslim si, ze v nasich zapasoch dost bude zalezat kto da prvy gol a od toh sa bude odvijat nasa hra,

Debuty Williana a Gabriela fanstasticke. El neny velmi dobry vykon, to iste aj Xhaka. Taktiez sa mi pacil dost Lacca a Aubu pochvalim azda len za ten krasny gol

Fulham nie je meritko, ine timi nas preveria ci mame na top4 alebo nie. Kazdopadne ten Partey by sa velmi hodil. Musime byt este aktivni na trhu

Reagovat
r.mrazik

https://www.instagram.com/p/CFDBgfihfH0/?igshid=rcamexxzcowe

Říkám...černý trenky a stulpny a vypadá to v klidu

Reagovat
JessePinkman

Bleju

Reagovat
r.mrazik

tak si dej pod sebe kybl

Reagovat
JessePinkman

Radši nějakej dres United.

Reagovat
Rssa

V klidu...no mozna max ty trenky a stulpny

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
icemike

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Counter

Reagovat
Masi

Reagovat
Infi

Reagovat
kiciN

Reagovat
Cobra

Reagovat
avicii

Reagovat
Pony Slaystation

to jsou nové dresy Newcastlu?

Reagovat
JessePinkman

V suchým triku včera. Teď už Leeds může vyhrávat všude.

Reagovat
smazaný uživatel

Podla toho co citam ako to vcera vyzeralo, tak Ole zrejme fakt planuje hrat Beeka vedla Pogbu a pred nimi Bruno, pripadne ak by kupili toho Thiaga, tak by tu poziciu hral on, ale to kde sa vcera pohyboval Beek uplne sedi na to, co hraje Thiago.

Reagovat
vladis271

Celkom sranda, že Chelsea máme už v 2. kole. Pre oba tímy ten zápas dosť naznačí o zvyšku sezóny. Ak by sme tam vyhrali, hráči si podla mna začnú veriť na obhajobu. Ak tam prehráme, hráči Chelsea môžu veriť v útok na titul.

Reagovat
oli9

Sezóna je dlouhá

Reagovat
vladis271

tak ani nevravím, že to bude title decider. Len ten zápas vela napovie. Naše víťazstvo tam minulú sezónu bolo velké, lebo na SB nám to väčšinou nejde.

Reagovat
Busby babes

myslis, ze to neco napovi? treba to nenapovi vubec nic o sirce vaseho kadru. Stejne tak to nic nenapovi o tom, jak je Chelsea pripadne sehrana po tom, co ji prislo hodne novych hracu, klidne jim to muze chvili trvat, pak se rozjedou a budou to valcovat, zatimco vam se zrani dva hraci a budete mit potize je nahradit ve zbytku sezony... hypotetickej scenar, samozrejme, ale nerealnej?

Reagovat
Benzema

Nereálny, ale snívaj ďalej

Reagovat
Busby babes

o cem? o vasem sirokem kadru? jo o tom si necham zdat no. koho mate za krajni beky nebo VVD pokud vypadnou? rozdil kvality utocny trojky a jejich backupu je taky docela velka...

a hlavne, psal jsem to v kontextu: druhe kolo hodne napovi. no nevim..

Reagovat
Bandita_Harry

Rovnocennú náhradu za Salaha , Van Dijka, Maneho a pod. by sme hľadali asi ťažko ale keď nám niekto vypadne tak či už Divock alebo Shaqiri zahrajú dobre. Keď dostanú pár minút v rozhodnutom zápase ťažko dačo ukážeš

Reagovat
icka

Pravdepodobne bude hrat jen Werner takze se stejne uvidi pozdeji jak rikas.

Reagovat
Rssa

2.kolo....nerozhoduje...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

this is our year. well that joke is not funny anymore, is it?

Reagovat
r.mrazik

srandovni jste porad

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

To je podle mě blbost... Můžeme prohrát 5:0 a udělat je o 20 bodů... Je to druhé kolo, ty týmy jsou zatím absolutně nesehrané. Ano, i my, jakkoliv divné se to může zdát, když jedeme pořád stejné sestavy... Máme jiné soupeře, hráči pár věcí zapomněli... Bylo to vidět včera na souhře Virgil + Alisson třeba...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to jen dobře, že je to takhle brzy. Není to žádný rozhodující zápas, ale také to není nevypovídající zápas. Nám to minimálně ukáže, jestli jsme se konečně posunuli k nejlepšímu mužstvu a dokážeme jej popřípadě prorazit. Pokud ano, tak poté bude záležet jen na konzistenci, kterou jsme loni měli naprosto ostudnou. Ale první sezónu máme s Lampsem za sebou, přestupák jako víno, takže nároky budou mnohem vyšší. Zítřkem počínaje.

Reagovat
smazaný uživatel

Upřímně, náš titul a ty šílené body v sezoně předtím... To bylo spíš dílo vytrvalosti a konzistence, než nějaké jiné úrovně... Hodně klubů s námi hrálo vyrovnané bitvy, ale skoro vždy jsme brali 3 body, protože Klopp tam vytvořil něco, co bylo typické pro United pod Fergusonem, tu vítěznou mentalitu, kdy to vždycky nakloníš na svou stranu, ať se děje cokoliv...

Chci tím říct, že pokud budeme letos ve velkých zápasech prohrávat, nemusí to znamenat, že jste nás nějak dohnali... Může to být tím, že nás prostě opustila ta psychická výhoda - naši kluci byli tlačeni okolnostmi, chtěli ukončit to 30leté čekání, byla tam obrovská zarputilost a touha po každém bodu... To ale už asi půl roku nevidím.

Reagovat
Bandita_Harry

Verím že tu túžbu budeme vidieť tento rok, túžbu po obhajobe, túžbu po 20. titule.

Reagovat
mikelinos

Zápas sezony už druhé kolo

Reagovat
vodka

druhé kolo za této situace neznamená vůbec nic

Reagovat
iamek

Zápas sezóny! Tady se rozhoduje o celém jejím průběhu.

Reagovat
iamek

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
vladis271

sranda ako tam títo čo dávajú bigrinnov čítajú to čo som tam ani vôbec nenapísal.

Reagovat
Hokaido

Napsal jsi prostě blbost, žádný zápas v druhém kole nikdy nebude takhle důležitý a o zbytku sezony nenaznačí skoro nic.

Reagovat
vladis271

no naznačí. Súčasná PL je o tom, že majster si môže dovoliť v sezóne 2, 3 prehry. Ak chce tím obhájiť titul prehrá už v 2. kole tak to sa musí vkradnúť hráčom do hláv.

Reagovat
Busby babes

to neni soucasna PL, to jsou dve freak sezony, kazda v podani jineho muzstva. A letos je velmi specificka sezona. Kluby budou hrat v poslepovanych sestavach, jak se budou objevovat nakazeny, mozna se budou odkladat zapasy, hrat se bude prakticky porad... tech proher bude vic, to je muj tip.

Reagovat
smazaný uživatel

Dve sezony? Vsak jen jedna ne (18/19)? Liverpool loni vyhral s naskokem 18 bodu cili mohl mit kolem nejakych deviti proher a stejne by ten titul vyhral.

Reagovat
Busby babes

ja to myslel tak, ze posledni dve ty vitezove udelali velkej bodovej zisk. Predpokladam, ze to myslel tak, ze na titul budes potrebovat treba 95+ bodu, tedy prostor na chybu velmi maly. (jsou to samozrejme sezony 3, dvakrat City, jednou Pool.

Jako ok, muzeme to teda nazvat soucasna PL, ja bych to asi nerekl, ale fajn...

Reagovat
vodka

viz busby...

Reagovat
Busby babes

a co jsi prosim te napsal? jak jsi to myslel? vsak jsi napsal hloupost nebo jsi to dost spatne formuloval. Pokud by zapas v druhem kole u vas mel znamenat, ze to vas az to teprve nabudi na obhajobu, tak mate problem. To same v tom pripade Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Chtěl bych si zahrát nějaké speciální vydání Fify, něco jako Fifa 19 Covid taky by se tam od jara do léta nehrálo a pak se dohrávalo v nahuštěném programu včetně závěrečných turnajů na jeden zápas v LM a EL. Na stadionech by nebyly diváci, bylo by volitelné nastavení diváků z reproduktorů.

Reagovat
smazaný uživatel

To by nemuselo být špatné! Občas RNG rozhodne o karanténě a musíš tahat gólmany z rezervy, abys měl plnou soupisku a tak...

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně

Reagovat
smazaný uživatel

Já chci verzi, kde se sezona v půlce anuluje.

Reagovat
9augi9

To by sa fanúšikom iných tímov ako Tottenhamu nepáčilo, tí totiž nakonci sezóny aj zvyknú oslavovať dáku trofej.

Reagovat
Seydou Doumbia

hej dobrý nápad...bohužel fifa 20 už asi bude co se změn týče neměnná

Reagovat
r.mrazik

oni utrati 200 mega liber, nikdo jiny takovy prachy nedava a tenhle trouba zacne rikat,jak to mel tezky je presvedcit...

Reagovat
smazaný uživatel

ale pšt, ty hráči jsou přece za 200 mega steal, který navíc zaplatí prodeje hráčů z minulých let a ještě zbyde, vůbec nejsou potřeba Abramovičovy špinavé prachy, jo a Marina

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard přes 100, Morata za 60. Za to šla útočná trojice sašci.

Reagovat
Busby babes

no a? porad je Chelsea jedina, kdo nejak vyrazne utraci a je ochoten utracet v soucasnych podminkach. o tom, odkud se ty penize berou, preci rec neni, ne?

Reagovat
icka

To je vec jedna, ale druha, ze proste se nasetrilo vlivem banu, prodeju a urcite do toho sypnul i Roman.

Reagovat
r.mrazik

a co to na tom meni ty gumo?

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu slušnosti do té diskuze, ty sráči.

Reagovat
r.mrazik

Nebo mi pošle soukromou zprávu!

Reagovat
merlick

a tychto ste kupovali za ne-Romanove peniaze?

Reagovat
Swarley

Reagovat
RKBoy

ty si každé ráno pri vstávaní o niečo udieraš hlavu ,že?

Reagovat
Svatej

Tak logicky je potřeba ho natřít a oznacit za troubu, kdyz si dovolil vyzdvihnout svoji odvedenou práci

Reagovat
r.mrazik

od toho je tam placeny...trouba

Reagovat
Svatej

I kdyz pominu tu část, ze primo od tohohle tam neni, tak - a co jako? Trener se nemůže pochválit za dobre odvedenou práci, za kterou ho platej?

Reagovat
r.mrazik

Tak jasné že je potřeba udělat si vlastní dobré PR....

Reagovat
r.mrazik

nevim,zeptej se svoji mamy,ja jsem rano rozespalej

Reagovat
RKBoy

snád sa o teba doma príbuzný starajú dobre.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
bbbauch

To skoro zni, jak kdyby o ty hrace byla pretahovana chelsea x liverpool x city.. pritom jedini vazni zajemci o ty hrace byla chelsea

Reagovat
Svatej

Tak spis byl zajem ty hráče přetáhnout a přemluvit k rozhodnutí hned, protože za rok uz bude konkurence na trhu aktivnější.. vidim to tak, ze se nebojovalo tolik s konkurencí teď, ale hlavne s časem

Reagovat
r.mrazik

za rok bude konkurence stale v pici,protoze se divaci na stadiony jen tak nevrati

Reagovat
Svatej

jj, prijmy z listku a jidlo ze stanku s hotdogama jim delaji 95% zisku. Mozna by měli hráčům rozvazat smlouvy, nebo nebudou mit ani na účty za vonavy tabletky do pisoárů

Reagovat
r.mrazik

Když nebudou divaci na domácích zápasech MU, tak MU pokaždé přijde o 5 milionů liber, pokud si dobře pamatuju...

Německa liga na divacich závislá ještě mnohem více..

Spočítat si to jistě ty tabletko do pisoaru dokážeš sám, o kolik tím kluby přijdou a kolik jinak utrácí za přestupy..viď že jo

Reagovat
Svatej

Ja ale o německý lize nemluvil, pokud me oci ani paměť neklamou.

Ted je situace úplně nejhorší a stejne kluby v PL lamou rekordy v přestupech a posiluji o106. Vy porad vyjednavate o stomilionivym Sanchovi i po tom, co byl koupenej Fernandes v zimě. Na to, abych vedel, ze je trh zmrzacenej, nic počítat nemusím. I navzdory tomu ale zjevně stále kluby maji co žrát a jsou schopný posílit.

Kdyz zustanu dal u tematu s konkrétním orikladem a mimo anglicky teda zapojím i tvou Bundes, tak bayern by si sto micu za Havertze vyhradit za sezonu mohl. Kadr maji kompletní a tak by si mohli dovolit celej omezenej budget střelit do jedinyho místa. Mozna by na to Mnichovsci opravdu nemeli, ale na to zjevne Chelsea spolehat nechtela a zakrocila rovnou.

Reagovat
r.mrazik

odbornik,to se pozna...

Reagovat
Svatej

Blbecek taky.

Reagovat
r.mrazik

v tom mas samozrejme taky pravdu

Reagovat
Swarley

zakročila rovnou

Reagovat
Talker

Tak Werner mohl rok počkat a jít pak zdarma, kam se mu zachce. Havertz si mohl počkat ještě rok a podobně za rok, s rokem do konce smlouvy, si vybírat. Přece jen, o Havertze má zájem Bayern dlouhodobě, který je zárukou trofejí. O Wernera zas Liverpool, který vyhrál LM i PL v posledních 2 letech.

Oni si mohli vybírat, kam půjdou - sice by nešli letos, ale zas by šli do týmů (prakticky) s garancí boje o ty největší trofeje. Místo toho šli k nám v situaci, kdy jsme v posledních 2 letech bojovali (úspěšně) o TOP4, ani náhodou neměli na ty TOP týmy kvalitu a ti hráči budou muset 2-3 roky čekat, než zvednou nějakou důležitou trofej nad hlavu. Ta přestavba vypadá hodně dobře, ale třeba u Sarriho nevím, jestli by se mu podařilo ty hráče přesvědčit, aby přestoupili.

Stejně tak ty hovory mohly i pomoci tomu, aby třeba Havertz a Chilwell zatlačili na klub a díky tomu snížili svojí cenu.

Reagovat
bbbauch

“Oni si mohli vybírat, kam půjdou - sice by nešli letos“

No prave

Reagovat
Pablos

Ten Zaha, ten je snad co kolo ve statistikách né ? (tuhle sezónu teda určitě) Se divím, že ho nikdo nevykoupí lepší.

Reagovat
Busby babes

tuhle sezonu... je prvni kolo a dal gol no..

Reagovat
Pablos

však to byl ten fór

Reagovat
Busby babes

ok.

Reagovat
smazaný uživatel

https://sport.aktualne.cz/fotbal/zahranici/pro-vsechny-pripady-bbc-pripravila-seznam-zakazanych-vyrazu/r~d428cedcf54311ea9d74ac1f6b220ee8/

zakázány výrazy černý puntík, černá listina, černoši nesmí být označováni za silné, aby nebyla upozaděna jejich inteligence jsem zvědavý jak si komentátoři poradí s takovým Traorém..

Reagovat
Edgewalker

Traoré inteligentně přetlačil Mustafiho! To je ale chytrý chlapík! To je doba tvl

Reagovat
Kapřík

Reagovat
sunakashi

dementi....bbc je největší žumpa...

Reagovat
Golasso

Údajně máme podepsat nějakého vikinga do brány a nabídku za Parteye/Aouara poslat hned po prodeji Emiho a Torreiry. Emi je prý hotový přestup do AV.

Reagovat
Seydou Doumbia

A Lucas kde v do Itálie?

Reagovat
RadekVonCZE

Mluví se o Florencii

Reagovat
Seydou Doumbia

takové sračky? sem myslel že má na víc

Reagovat
RadekVonCZE

No nevím, hodně se na něj nadávalo

Reagovat
Golasso

Fiorentina nebo Torino

Reagovat
Lacko_Boh

to je strasne vela veci naraz, to nemoze vyjst

Reagovat
Trand

Lucase mi je fakt líto, když k nám přestoupil tak hrál dost dobře, teď pro něj bohužel nevidím moc místo v sestavě.

Reagovat
Golasso

To je takový hráč, kterého si nejde neoblíbit. Neskutečný dříč a šikovný hráč. Bohužel PL asi fakt není pro něj, určitě ne jako DM.

Reagovat
PP

to s tím Martinezem je hrozná chyba.. Měl se sakra udržet.

Reagovat
Golasso

Chce být jednička a už se mu nejspíš nechtělo čekat

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle konecne tam, kde ma byt. Jedeme si pro LM

Reagovat
Counter

Letos už jsem raději na jejich sestup nesázel

Reagovat
hematop

No po prvním kole nebudu dělat hned ukvapené závěry, ale rýsuje se nám tu velice zajímavý ročník. James, Doucure, Allan skvělý výkon Leeds včera ukázal, že taky nebude žádný otloukánek. Těším se zítra na Chelsea Nejlepší liga na světě nechť započne!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham mimoriadne zufaly, ale nic ine sa ani cakat neda.

Reagovat
smazaný uživatel

Everton zaslúžene. Nám nie je pomoci. Je jedno, jaký hráč príde. V tom (ne)systéme nemá šancu, pretože nikto nevie čo hrať. Nebeháme, nebránime, nepresujeme, nestrieľame.

Reagovat
Cobra

Přitom ten první poločas byl fakt dobrý. Krom té chyby naší obrany si nevzpomenu na nic, čím by nás Everton ohrozil a naopak my tam pár slušných šancí měli... a i dívat se na to dalo. Druhý poločas prokaučoval Jožin.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten druhý polčas som nepochopil. Ani príchod Sissoka. Jak ten chlap prežil ďalšie leto u náš je mi záhadou.

Reagovat
Alan_Shearer

Jak hral James? A opravdu byl na kridle?

Reagovat
hematop

Hrál výborně. Perfektně otáčel hru, nevypustil souboj a neztrácel balón. Gólovek si moc nevypracoval, ale za mě super výkon

Reagovat
Coniglio

Doufám že ten zasraný Tottenham vypadne. To je nejnepředvidatelnější tím na světě. Minus 100 eur. Zasrané slepice

Reagovat
YNWA__MSN

Ty si jako vsadil na výhru totáče proti Evertonu? Lol

Reagovat
Coniglio

"Pojistil" sem to na Draw no bet. Everton nesehraný, půlka tomu nová..nečekal sem prohru

Reagovat
smazaný uživatel

Taky tomu nerozumím

Však je tam Mourinho, to je strašně slabý článek... On byl výborný trenér, asi nejlepší na světě.. Ale to bylo před 15 lety, změnilo se hodně věcí... Nechápu, že ho takový klub dneska ještě zaměstná... A chybují pořád dokola. Až ho vykopnou z Londýna, zase ho nějaký nešťastník podepíše a my nebudeme chápat proč

Reagovat
Gunner14

"Nechápu, že ho takový klub dneska ještě zaměstná"

Mourinho byl úplně stvořenej pro Tottenham. Sauron v Mordoru

Reagovat
PP

ale i u Mufanů se mi líbil..

Reagovat
Ranoth

nojo, ja idiot som tam zas dal 1,5+ golov tiez mohlo byt zarobene

Reagovat
Coniglio

Tak tohle by třeba považoval za větší risk. Everton tech golu moc nedáva a fakt sem čekal že jim bude trvat dýl až se sehrají. Na Tottenhamu naposled vyhráli v roce 2008, když za ně ještě hrál Arteta. Tohle nebyl naivní tip. Prostě na slepice se podávat nedá

Reagovat
Ranoth

dokial tam bude Mourinho tak urcite nie

Reagovat
Talker

Tottenham je ve sračkách rok a půl, zrovna na ně mi přijde úplně nesmyslné sázet.

Reagovat
Nikikrew

Ach zajtra sa mi bude dobre pozerať all or nothing

Reagovat
VasAFC

Reagovat
SunFells

Reagovat
Gunner14

Reagovat
YNWA__MSN

Tvl Everton by letos mohl být tak 5-7 co myslíte?

Reagovat
Ranoth

to sudis na zaklade jedneho zapasu s totalnymi tragedmi na cele s Mourinhom ?

Reagovat
YNWA__MSN

Ne jenom podle dnešního zápasu, ale od doby co přišel Carlo se začali zvedat... hlavne defenziva a teď přišel James, Allan, Doucure a Kenny... Navíc Carlo na lavičce je pro ně terno

Reagovat
smazaný uživatel

Na 7. místo mají určitě. Myslím si, že před svým dnešním soupeřem se udrží, takže klidně i 6. místo. Výborný trenér a velice dobří hráči.

Reagovat
YNWA__MSN

Reagovat
Lacko_Boh

rozhodne budu zase neprijemnym timom

Reagovat
PP

nicméně očekávám u nich dlouhodobě zraněné dvě opory a budou zase v řiti..

Reagovat
Talker

Tak na tom 5.-7. místě může skončit prakticky kdokoliv, kdo byl letos mezi 3. a 9. místem a k tomu si přidej Everton a možná i Newcastle, případně nějaké překvapení.

Reagovat
celeb

leeds

Reagovat
smazaný uživatel

do 10 nebudou

Reagovat
YNWA__MSN

Tak vo co

Reagovat
Gunner14

Slepičky pěkný výsledek

Reagovat
Zaschrona

To je paráda. První výhra proti Spurs venku po 12 letech, první výhra venku proti týmu z top 6 od památné výhry na Old Trafford proti Moyesovi. A úplně zaslouženě, Spurs v druhé půli neměli snad vůbec nic.

Na to, že ty tři posily mají spolu s týmem jen pár tréninků, tak to teda bylo nad očekávání dobrý. Všichni tři zahráli hodně dobře, dokonce i Gomes s Gylfim vedle nich zahráli dobrý zápas. Nejen po té minulé sezoně, kdy jsme větší část sezóny hráli v podstatě bez zálohy a kreativní složky v týmu, tak je tohle balzám na duši, i kdyby to měl být jen tenhle zápas.

Na druhou stranu teda, Tottenham nevypadal vůbec dobře. Kéž by to teda bylo spíš naší zásluhou, ale trochu se obávám, že je tam zaděláno na větší potíže. Že někoho přehrajeme v záloze, na to fakt nejsem zvyklý, že tým z top 6, to už vůbec.

Reagovat
Pinturicchio

Everton , aspon jedny k*ndy liverpoolske potěšily.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Golasso

Gratulace Evertonu .

Jinak Tottenham... těžko soudit podle prvního kola, ale lehko soudit podle Mourinha. Borec je nepoučitelný s tím svým herním stylem.

Carlo se svojí nové netradiční výzvy v Evertonu chytil naopak dobře. Navzdory věku to vypadá, že se dokázal adaptovat na podmínky a člověk u něj nemá pocit, že by sledoval parodii na nějaký dříve trénovaný velkoklub v nejlepších letech. Big up pro Carla Everton v něm našel poklad.

Reagovat
Heisenberg

Jako vždy Ancelotti>Mourinho, stejně jako v Realu.

Reagovat
Golasso

Reagovat
janinho

tak zase ta zozeho 2.sezona v reale bola aspoň co sa ligy týka fantastická.

Reagovat
icka

Reagovat
Counter

ownyho přání anulovat sezonu po prvním kole incoming

Reagovat
eder

Carlo si namazal Josého na chleba.

Reagovat
jk

Nudný, nemastný, neslaný výkon z obou stran. James vypadal super i když hrál tak na 50%. U Spurs ty posily nic moc, Hojbjerg byl mimo, Doherty je fajn ale Mourinhovi se podle mě nehodí, ale tak to se vědělo už předem.

Absolutně nechápu ten záměr poslat tam Sissoka místo Deleho, to bylo úplně mimo

Reagovat
Kapřík

Celkově byly dneska jeho střídání průšvih. Sundat dolů i Winkse a Dohertyho a koukat místo toho na Ndombélého bylo, no, poučné.

Reagovat
jk

Mi to připomnělo zápas s Blades, tam se ten tým taky úplně sesypal po tom prvním gólu. Teď tomu ale výrazně pomohl José.

Reagovat
Golasso

Nechápu, proč tam Doherty vůbec lezl.

Reagovat
jk

Já hlavně nechápu proč chtěl José zrovna Dohertyho. Ale tak třeba si to sedne, byl to první zápas, i když proti tragickému Evertonu.

Reagovat
Golasso

Jen jestli ho vůbec chtěl a nebyl mu "přidělen" Levym.

Reagovat
jk

Nene byl to Josého cíl. U Levyho se spíš divím, že ho koupil. To není typický Spurs nákup, hotový obránce, 28 let, žádná resale value

Reagovat
Golasso

Tak to čumím, že ho chtěl, jestli měl na výběr . Ono by to mohlo indikovat změnu stylu, která se nabízí, ale je to Mourinho ...

Reagovat
jk

No tak jestli chtěl něco měnit, tak to měl těm hráčům říct

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
SunFells

Zas asi netřeba být se vším hotový po prvním kole

Reagovat
blade115

James teda hodně dobrý výkon, a to celou dobu působil, jako kdyby jel na půl plynu. To by bylo super, kdyby zas našel formu. Naproti tomu Mourinho už je vyloženě smutná postavička, tam už je to snad jeho poslední štace v Anglii a pak se definitivně přesune třeba někam do Itálie...

Reagovat
Pinturicchio

V Itálii by sestoupil, se slepicema uhraje EL.

Reagovat
blade115

To spíš naopak no, ale on tu sezónu u Spuds hlavně dost možná ani nedokončí.

Reagovat
Bandita_Harry

Baví ťa to sa sem chodiť strapnovat ?

Reagovat
teenz

Reagovat
Busby babes

Takze tottenham nakonec z Joseho angazma dostane vtipnej dokument na Amazonu? To je docela prihodne...

Reagovat
Busby babes

Waiting for Mourinho’s post match comments is much more exciting when he’s not managing your club.

chjo, jsem fakt veril, ze se zvedne. tak snad se mu to jeste podari.

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Štvrtok čakám výbuch v Bulharsku a vypadnutie z EL a v Nedeľu bezkrvný výkon proti kvalitnému Southamptonu. Yikes.

Reagovat
Infernoqt

Ale pořád máte hezkej stadion

Reagovat
avicii

Mourinho sezónu nedokončí, Everton veľmi dobrý v zálohe, James to tam pekne rozdával a Allan tiež výborný..

Reagovat
Mastný Chobot

Viem ešte v tipovačke vymeniť Moyesa za Mourinha?

Reagovat
Fairplay

Miláček už zase válí, moc mu to přeju

Reagovat
Mastný Chobot

The Telegraph report #Arsenal have held talks with French club Dijon over a deal for Icelandic goalkeeper Alex Rúnarsson. He is expected to cost around £1.5m.

Emi out, tento in a 18,5m zarobených. Neviem absolútne, kto to je, ale musel by to byť veľký trapas, aby toto nebol dobrý kus biznisu.

Reagovat
Golasso

Bude mít luxusní organizaci obrany. Zařve shield waaaaall a neprojde nic.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

teraz vyslo na twitteri ze arteta povedal ze jednotka bude leno a nebude brankarov rotovat ani v poharoch

emi to je kktina

Reagovat
jacobT

Veď Emi už je v Aston Ville.

Reagovat
Golasso

Jestli to vyhlásil až po Emiho odchodu, tak ani není co rotovat

Reagovat
smazaný uživatel

lol chlapci bolo to myslene tak ze preto emi odisiel

Reagovat
aramaki

Odišiel, lebo chce byť jednotka a nie vysedávať. Už si odsedel dosť.

Reagovat
Golasso

Reagovat
smazaný uživatel

na vhadzovania dobry

Reagovat
Counter

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
jacobT

Ako vypadá to, že v Dijone ani nebol brankárska jednotka, ale tak hádam Lenovi vydrží zdravie.

Reagovat
Mastný Chobot

tak nebude to zázrak, ale ak chceme ešte posilniť zálohu, tak musíme takýto nejaký risk spraviť, lebo dať 10m za Rayu je v súčasnosti kktina imo. Na druhú stranu by sme ale potrebovali niekoho HG. Možno škoda, že sme si nechali ujsť toho Harta.

Reagovat
jacobT

Určite súhlas, momentálne by bolo 10m za backup brankára priveľkým luxusom. Ale oproti Hartovi teda beriem radšej tohto neznámeho Islanďana, u neho môžem aspoň dúfať, že nie je až taký zlý.

Reagovat
SunFells

Kupujeme dvojku Dijonu? Doba je zlá

Reagovat
jacobT

Ako vychadzam len z toho, v kolkych zapasoch bol podla livesportu na lavicke, mozno na to ale existuje aj nejake pre nas pozitivnejsie vysvetlenie...

https://www.livesport.cz/hrac/runarsson-runar/QDHhjunF/

Reagovat
Mates_Matesović

Tahle sezóna bude velká tragédie a asi je úplně jedno, jestli ji budeme končit s Mourinhem nebo ne.

Reagovat
jacobT

Ak niekto chcete na 30 dní vyskúšať Athletic, tak dajte vedieť a môžem vám poslať guest pass, pár mi ich zostalo.

Reagovat
icemike

Pokud budeš tak hodný

Reagovat
jacobT

Poslal som ti to do správ.

Reagovat
icemike

Díky, pak na to mrknu

Reagovat
kvasha16

poprosim ta ak je este moznost

Reagovat
jacobT

Poslané

Reagovat
kvasha16

super, dakujem

Reagovat
Kokesh

Since the start of the 2018-19 season, no outfield player has made more errors leading to goals in the Premier League than Virgil van Dijk.

Reagovat
Kixi Syhimour

Dobrý no, tak si nechte klidně Ramose, my bychom taky neměnili.

Reagovat
Counter

Takže o jednu víc než Varane za jeden zápas, dobré vědět.

Btw. Alisson za totožné období udělal víc těchto chyb než Kepa s Caballerem dohromady. Koho bys chtěl do brány?

Reagovat
iamek

Reagovat
icka

Reagovat
kvasha16

coze?

Reagovat
j_mrazik

Teď jsem viděl sestřih Evertonu a ten Richarlison, to je hrozná mrd*a. Jakmile dostane balon do vápna, tak to hnedka pálí, i když má x-krát daleko lépe postavené spoluhráče. JR byl z něho v těch šancích úplně vyřízenej.

Reagovat
Mastný Chobot

Richarlison completed 10/10 dribbles and won 22/25 duels vs Spurs, outrageous numbers.

Ja myslim ze vedia preco ho maju

Reagovat
Zaschrona

Tak on to po něm Ancelotti chce, aby se nebál zakončovat, dal mu i do médií cíl 30 gólů. Ale teda určitě to tam zjevně zbabral především při tom blafáku golmanovi, kdy to měl před prázdnou dát DCL, pak tam mohl přihrát ještě jednou, ale zas z toho nebyla špatná střela. Zas se nebojím o to, že by mu zrovna Ancelotti k tomu něco neřekl.

Reagovat
cristiano.K.

klasický zápas o sedmé a osmé místo v prvním kole. Totálně opařené slepice, bez elánu. Pořád mám z Evertonu pocit,že to je tým jednoho muže - Richarlison. James ukázal velmi dobré záblesky, měl tam moment, kdy ve třech minutách podělal tři přhrávky, ale jinak sympatický výkon.

Dobrý tip na Mourinha jako prvního odvolaného trenéra

Reagovat
Counter

Nevěřím, že ho Levy tak brzo vyrazí.

Reagovat
Whitemedia

Co Strike, budou titulky?

Reagovat
Zaschrona

Ty jo, že jsme tým jednoho hráče, to bych možná psal i já vloni, ale dneska jsem z toho teda měl pocity spíš dost opačný, celkově jsme působili mnohem nebezpečněji, protože plán už není jen to načutnout dopředu, protože záloha nevytvoří vůbec nic, maximálně tak zvládne posunout balón na gólmana, který to zas načutne dopředu. Jinak je ale snad jasný, že se tým snaží hrát na nejlepšího hráče a maximálně ho využít. Není z toho ale potřeba dělat velký závěry, však spolu mají tři, čtyři tréninky a první zápas.

Reagovat
Whitemedia

Cítím v kostech, že si ten Everton v téhle sezoně po letech zase oblíbím a že se po té dlouhé přestávce třeba i ve vedlejších oblíbených klubech objeví

Reagovat
Zaschrona

Kéž by, to by znamenalo, že na nás půjde po delší době pravidelně koukat a užívat si to.

Reagovat
cristiano.K.

tak určitě jste kompaktnější o tom žádná. Ale furt z toho mám pocit,že co neudělá on, tak nemáte.Do šancí se dostával jen on a nedal.

Ta spolupráce s Jamesem by mohla vypadat dobře, je i dobře,že James v podstatě ve většině případů hledal jeho.Já vám i fandím do osmého místa

Reagovat
iamek

Dneska cítím Sancha

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Dopiče, anulujte tuhle sezonu už.

Reagovat
krisa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pony Slaystation

Stačí anulovat Mourinha, pak půjdou Spurs vzhůru. Kádr na to mají...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Zaschrona

Mourinho si stěžoval na to, že neměl skoro žádnou přípravu. Spurs měli 4 přáteláky, my 2.

Reagovat
Spasitel

Z rešpektovaného trénera čo patril medzi špičku je už iba taký trápny človiečik

Reagovat
smazaný uživatel

yunus musah dnes debutoval za valenciu a bol vraj skvely. 17 rocny nas odchovanec, asi bude v zaklade celu sezonu a bude z neho velky hrac. skoda ho, ale asi sa teda rozhodol dobre. kazdopadne nasa produkcia talentov je aktualne brutalna

Reagovat
Pharrell

Giroud už official v Juve??

Reagovat
Svatej

Reagovat
Pharrell

Viděl jsem něco na Goal.com (byl tam Giroud v dresu Juve)

Tak se tady ptám

Reagovat
Mastný Chobot

Jose Mourinho slams "lazy" Tottenham stars after Everton defeat

“I did not like my team today. I did not like so many referees and officials to allow the free kick to be taken six metres from where it should have been."

Oooo áno, už to začíííína

Reagovat
SunFells

Z druhé sezóny se přesouvá rovnou do třetí.

Reagovat
Front hell

Snad vydrží co nejdéle

Reagovat
J0EL

Reagovat
Golasso

Slepice si neužijí ani tu jeho obvykle dobrou druhou sezonu. Z angažmá rovnou k vyhazovu.

Reagovat
jk

To mi přijde celkem v pohodě.

Reagovat
Golasso

Tak... nějak se začít musí

Reagovat
PP

na něho jo.. Nicméně je to pouze začátek, José se rozehřívá..

Reagovat
smazaný uživatel

Pověz mi, co začíná? Určitě méně směšné než deluded Arteta, co Willianovi slíbil do 3 let vyhrát ligu mistrů.

Reagovat
Mastný Chobot

Uvidíš, čo začína, deluded Jany

Reagovat
Golasso

No hádej, co asi začíná... nápovědu hledej v předchozích angažmá Mourinha. Tady to akorát bude rychlejší, pokud se mu přestane výrazně dařit už letos. Arteta se aspoň postaví za svůj tým, převezme odpovědnost a nekope kolem sebe jak vzteklý děcko .

Reagovat
mul

Rozhádaná kabína, nekvalitný káder, 0 trofejí a rozjebané peniaze na kokota na lavičke.To sa už začalo.

Reagovat
janinho

sorry, ale v tomto maju pravdu. z kazdeho angazman odchadzal Zoze v zlom, jedine z Interu nie lebo tam nebol dostatocne dlho. on tu kabinu v kazdom klube rozhada a potom uz budu na vine vsetci len nie on.

chcel som vidiet to jeho kuzlo tak som si kvoli All or nothing zaplatil na mesiac ten Amazon prime video... a sorry, ale od tych jeho motivacnych predslovov v kabine som cakal ovela viac nez len ze ste prilis "nice guys" a musite byt "bunch of assholes"...

Zoze je predrazena medialna hviezda, ktora v poslednych rokoch dokazuje ze to co stacilo pred 10-15 rokmi uz dnes v ziadnom pripade nestaci. on si ide stale to svoje a skonci sa to tak, ze Spurs ostanu mimo europy, hviezdy klubu odidu pod cenu a Zoze dostane dalsie odstupne ktore sa bude pocitat v desiatkach milionov. Dufam, ze potom uz Levy bude spokojny. Akoze neviem co som od toho dokumentu cakal, ale zatial mam pocit ze jedine co si tam klub urobi bude hanba.

Aby to neskoncilo ako ten slavny dokument o navrate Sunderlandu do PL, ktory sa skoncil zostupom do tretej ligy. Este si k tomu pozvali aj Netlix, aby to nahodou niekomu neuslo.

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/SwissRamble/status/1305397873803177984

Vlakno o tom, jak kteri majitele financuji jednotlive kluby. Roman nasypal do chelsea 440 mega v poslednich 5 letech. Glazerove nas stali skoro 900 mega za poslednich 10 let.

Reagovat
iamek

Blbost. Chelsea je soběstačná. Glazer neodejde nikdy. Jsme pro ne zlatý oslik.

Reagovat
ajouki

U Chelsea to je jinak. Účetní uzávěrky za posledních 5 let:

2015: -21

2016: -70

2017: +16

2018: +60

2019: -96

Celkem ztráta 111 milionů liber. Takže kde přesně Roman nasypal do Chelsea 440 mega? Výsledek je, že nenasypal. Většina těchto peněz slouží pro vykrytí cash-flow u finančních operací jako jsou přestupy. Kluby totiž dostávají finanční kompentace (sponzoři, TV dealy) ve velkých balících jen několikrát ročně.

Uděláš v létě přestupy za 100 milionů liber, ale první splátka za televizní práva dojde v říjnu. Nějak to musíš vykrýt. To dočasné vykrytí poskytne Abramovič, ale do konce sezony mu klub 90 % splatí ze zisků.

Nasypal tedy 111 milionů liber, to už nezní tak bombasticky. Vykryl dvě neúčasti Ligy mistrů, vyhazovat Conteho a nákup Kepy, kde se Marina rozšoupla. Ve výsledku tím Chelsea nic nezískala, jen pokryla několik fuck-upů.

Glazerových 900 mega je naopak reálných. Ty mu cinkají po kapsách.

Reagovat
Busby babes

hele neni to tak. Ucetni zaverka je uz VCETNE toho, co tam Roman dal, ne?

A zaroven u Glazeru to neni tak, ze 900 mega dostali do kapsy, jen cast. cca 450 mega se zaplatilo na obsluze dluhu a splatkach.

Jinak mas to v tom vlakne vysvetlene:

Seven clubs have benefited from more than £100m funding from their owners in the last 5 years. #CFC lead the way with £440m, followed by #EFC £299m, #AVFC £193m, #FFC £186m, #BHAFC £160m, #MCFC £142m and #WWFC £131m. On the other hand, #MUFC have paid £89m to their owners.

Reagovat
ajouki

V účetní uzávěrce je maximální výše půjček. Není tam už ale zmínka, jestli a kdy ty půjčky byly splaceny. V tom vlákně je uvedená i tato věta: These are net of any repayments made during the period.

Jako jde argumentovat, že Chelsea benefitovala 440 miliony liber od svého majitele. Není to ale tak, že by tato částka byla nasypána do klubu. Spíš to vidím jako spočící účet s 111 miliony liber, ze kterého si klub jednou vezme a jindy tam něco pošle zpět. Když sečteš všechny výběry, tak to dá 440 milionů liber. Reálně ale Chelsea za posledních 5 let nepotřebovala od majitele víc než těch 111 mega, na které se dostala po poslední uzávěrce (absence LM, vyhazov Conteho, koupě Kepy).

Kam jinam by šel například účetní zisk 60 milionů liber když na zpět Abramovičovi?

U Glazerů to bude jinak. Byl to na úvod sezony "lazy attack" z mé strany, nechtělo se mi dohledávat přesné fungování vaší symbiozy.

Reagovat
Busby babes

https://www.theguardian.com/football/2010/may/19/roman-abramovich-chelsea-loan-debt

je to starej clanek ale je tam popsane jak to v Chelsea funguje. Mezitim neco kapitalizoval, stejne jako za tech poslednich 5 let kapitalizoval 40 mega z tech pujcek. Jinak Chelsea Fordhamu nesplaci, samozrejme, ze ma i treba nejake jine pujcky, dluzi klubum za prestupy etc a to splaci...

btw ta veta: These are net of any repayments made during the period. ale preci znamena cista pozice klub vs owner. Takze ciste teoreticky mohl Roman treba pujcit miliardu, jen mu mezitim 660 Chelsea splatila.

Reálně ale Chelsea za posledních 5 let nepotřebovala od majitele víc než těch 111 mega,

tohle proste neni pravda.

Reagovat
ajouki

To je vše pro zjednodušení, do naprostých detailů nikdo z nás nevidíme. Mohlo to být 111, mohlo to být 180. Nicméně si trvám na tom, že 440 milionů liber nebylo nasypáno do klubu ze strany majitele za posledních 5 let.

Napříkad za rok 2018 se tam píše, že bylo nasypáno 69 milionů liber. Chelsea udělala profit 62 milionů liber a samotný Fordstam Limited měl konsolidovaný profit 24.9 milionů liber. Problém je, že Fordstam Limited vede i nefotbalové záležitosti.

Podle účetních uzávěrek pravda bude někde mezi. Chelsea má vůči majiteli historické "půjčky", které ale nedokáže splácet. Ty se mění v dluhy a pro vybalancování je nutné navýšit kapitál Fordstam Limited. Míchají se ale jabka a hrušky, protože na jednu stranu se to navyšuje posledních 5 let, ale na druhou velká část jsou starší záležitosti. Kdyby se braly závazky jen za posledních 5 let, tak je to prostě jinak.

Reagovat
Busby babes

vsak tohle je standardni proces, pujcis pres materskou spolecnost, obcas pujcky kapitalizujes abys jakoby oddluzil klub, kdyz je treba a je to. Abramovic investoval do Chelsea hodne a porad v tom pokracuje.

a jinak, ty porad operujes s tim, ze by to nejak MOHLO byt...

#CFC only have £79m debt in the football club, though it should be noted that the holding company, Fordstam Limited, has £1.5 bln of debt in the form of an interest-free loan from the owner, theoretically repayable on 18 months notice.

Tohle je z ledna, k vyrocce za 2019. Takze ne, Chelsea opravdu nesplaci dluh Fordstamu, protoze proc taky, ze jo. Zdroj je opet Swiss Ramble.

Reagovat
vodka

takže to má abramovič jako MU? že glazeři MU vlastní přes to red football?

Reagovat
Busby babes

asi podobne, tam uz to asi muze mit x moznosti jakym zpusobem to je vlastneny.

Reagovat
vodka

j, tak já jsem kdysi četl, že MU jako takové taky žádné dluhy nemá, ale má je ta Red Football ltd.

Reagovat
Busby babes

to by to nebylo v nasich uzaverkach. Red Football mozna vlastni akcie United. Ale dluh ma United.

Reagovat
ajouki

Operuju s tím, že většina závazků se netýká posledních 5 let. Ano, Abramovič do Chelsea stále musí investovat, ale za posledních 5 let do Chelsea neinvestoval 440 milionů liber. Ty investoval do Fordstam Limited, který existuje z dob Petera Kenyona a nese si sebou nějakou finanční minulost, kterou je třeba dále spravovat.

Chelsea jako taková nesplácí dluh Fordstamu. Nicméně všechny peníze Fordstamem protékají a pokud klub udělá za účetní uzávěrku zisk, tak tento zisk putuje do Fordstamu. Tato firma má ale na starosti i jiné než fotbalové záležitosti, takže ve výsledku si třeba musí půjčit další peníze.

Přesná výše půjčky je 1.129 miliard liber. Zdroj je auditovaná účetní uzávěrka Fordstam Limited.

Co je hlavní, tak Chelsea má v uzávěrce uvedeny aktuální závazky ve výši 163 milionů liber. Fordstam Limited má aktuální závazky ve výši 347.4 milionů liber.

Reagovat
Busby babes

"ale za posledních 5 let do Chelsea neinvestoval 440 milionů liber. Ty investoval do Fordstam Limited "

v tom prvnim vlakne daval Swiss Ramble vlakno o Chelsea, a skrz Fordstam Roman pumpuje penize do klubu. A hlavne cela pointa je o tom, ze jeden klub ma majitele, ktery dava svoje penize do klubu a druhej klub ma majitele, co taha penize z klubu.

Reagovat
ajouki

To nerozporuju.

Jen jsem chtěl trochu upravit ten obraz, protože to vypadalo, že Chelsea za posledních 5 let potřebovala dopumpovat na provozních nákladech 440 milionů liber. To není pravda. Tyto peníze potřebuje Fordstam Limited, nikoliv fotbalový klub jako takový.

Chápu Swiss Ramble, že to do svého přehledu vždy zahrne. Ale není to přesné. V účetní uzávěrce je to jen povinná zmínka o nadřazeném subjektu a jeho hospodaření.

Reagovat
Busby babes

Abramovic to sponzoruje pres pujcky od nejake dummy company nebo tak neco, celkove uz takhle Chelsea dluzi neco pres miliardu liber. Mozna se to zmenilo a Abramovic neco kapitalizoval. A "dluzi" je spis takhle, protoze dokud to Abramovic nebude chtit splatit, coz asi nebude chtit, tak jsou v klidu.

Reagovat
icemike

Prostě by to teď chtělo párkrát vyhrát ligu a LM a bude kid. Easy

Reagovat
icemike

Klid

Reagovat
Zaschrona

Sice jsme dost z těch peněz prošustrovali, ale stejně na Moshiriho nemůžu říct křivého slova. Po těch letech, kdy jsme počítali každou libru, to je docela zábava.

Reagovat
Busby babes

az se vam zacne darit, tak vas snobsky zaradime po bok Chelsea a City.

Reagovat
Zaschrona

To není špatná společnost.

Reagovat
Busby babes

ver mi, ze je.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
icemike

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
teenz

James Rodriguez is the first player to create at least five chances on their PL debut since Alexis Sanchez for Arsenal.

Reagovat
VasAFC

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Hokaido

Ta sága s Neymarem zase. On je fakt šašek. Chová se jako ubrečené děcko, snad brzo dospěje, jinak bude z Evropy za tři roky pryč a dopadne jak Ronaldinho.

Reagovat
patas92

Kde tam vidíš nějaké Neymarovo brečení? Nevšiml jsem si, že by někde brečel nad nesprávně udělanou kartou nebo žádal křeslo pro Gonzáleze. Ságu z toho dělají možná tak média.

Reagovat
Zaschrona

No, Ramsdale úplně není Henderson, Sheffield to letos bude mít těžký.

Reagovat
ManUnited

taky myslim, že druhej gól by Dean chytil

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsdalovi premiera moc tedy nevysla, zas na druhou stranu si myslim ze Deano hodne tezil z vyborne obrany minuly rocnik ale to co predvadeli blades vcera prvni pulku to byla hruza a pritom hrali ve stejnem slozeni co loni!

Reagovat
DieryVonry

Tak Kovačič zdá se být těžko nahraditelný. Střed zatím bída.

Reagovat
Wat

Adam Lallana last played 90 mins in a PL game in May 2017

Reagovat
Godwinson

Tipuju, že Chelsea pošle do Rennes o 10 mil. víc, aby byl Mendy už zítra na tréninku Jinak si to bude sedat, to bylo asi jasné

Reagovat
Talker

Nedivil bych se, kdyby Rennes po tomhle zápase cenu o 10 mega zvedli. Marině podle mého zvonil po tom golu telefon, ať to kurva dotáhne.

Reagovat
Gazdo

Inak nemate nejakeho nadejneho brankara aj v akademii? Chapem ak by ste to nechceli stavat uz na Willym predsa len vek ma ale Kepa je proste hrozostrasny a neverim ze by nejaky brankar z U23 bol horsi. Alebo preco neskusit nejaky takent na hostovanie s opciou? Napr taky Lafont alebo Lunin by sli podla mna aj s opciou alebo taky Peňa od nás. Predpovedala a predpoveda sa im stale velka buducnost staly by v podstate drobne a mohli by ste mat par rokov pokoj a horsi ako Kepa urcite nie su

Reagovat
Svatej

Koupili jsme tři dny zpět toho Mendyho, další golman už nepříjde..

Reagovat
Gazdo

To ste ho fakt kupili? No neviem prekvapit moze rozhodne ale uz ma 28 a aj ked u brankarov je vrchol neskor tak zrovna neviem ci on ma byt n.1 v time ako Chelsea

Reagovat
vitasrp

Dlouhodobě se s ním na pozici jedničky asi nepočítá, letos ale první brankářské volby k dispozici nebyly a ani na ně Chelsea vzhledem k preferenci posílit na jiných postech neměla peníze. Je to spíš takové dočasné řešení (pokud tedy nepřekvapí, což se stát může), poněvadž s Kepou se to prostě nedá.

Reagovat
Gazdo

Prave preto som uvazoval vyssie nad tym ci by nebolo lepsie ist cestou prave hostovania s opciou u nejakeho brankarskeho talentu aku kupit niekoho s kym sa dlhodobo jednoducho nepocita

Reagovat
Talker

Podle mého budeme hledat nějakého mladého, talentovaného golmana ve stylu Courtoise a mezitím tu kárku potáhne 2-3 roky Mendy.

Je otázka, jestli je někdo na trhu.

Reagovat
Svatej

Tím, že se ušetřily nějaký kačky v jiných přestupech, tak na něj drobáky zbyly a vedení zjevně nechce utrácet další pálku ještě za brankáře, takže zvolili levnější variantu, která nemůže bejt horší než Kepa, i kdyby se snažila.

jak píše Víťa, na dlouho to nebude, pokud se neukáže, že je to totální dělo..

Reagovat
Gazdo

Viz reakcia na Viťa

Reagovat
Svatej

Podle mě žádnýho novýho Courtoise prostě nenašli, dávalo by to celkem smysl. Ten tým se staví na dlouhou dobu dopředu, ale na tenhle post jsou buď jen ověřený a drahý topky, nebo ti potenciálně kvalitní nounejmové... Tak si zjevně řekli, že když plán A s mladíkem nejde realizovat a plan B s někým jako Oblak taky, tak vyberou dočasný řešení v plánu C...

Reagovat
Gazdo

Prave ale taky Lafont, Lunin, Peňa uz nie su tinedzeri ale uz dajme tomu dospeli a ten talent v nich jednoducho je a uz teraz maju aku taku kvalitu. A su to celkom potencionalne kvalitni noname ako si pisal cize ani cena by nemusela byt vysoka a stale je moznost hostovanie s opciou

Reagovat
Steven666

Kepa je komediant, to ani nie je gólman ale brigádnik v stánku s rýchlym občerstvením, ale aj tak najhorší na ihrisku bol RLC. On už do Chelsea nepatrí potom zranení je úplne mimo Barkley predviedol viac za tú pol hodinu ako on.

Reagovat
Talker

Celkově zápas dost utrpení. Problém hlavně vyvézt míč a rozdat ho, dostat ho dopředu. A vlastně i něco udělat vepředu. Na darované goly 1:1, Kepa fail jak prase, soupeř fail jak prase při rozehrávce a z toho penalta.

MotM James.

Platí to, co jsem psal po prvním poločasu - soupeř přijel s plánem, který jim vycházel až po vápno, pak jsme jim to zblokovali. Každopádně ten přechod do útoku měli fakt dobrý a dalo se na to koukat. A budu se opakovat, ale Lamptey famozní. Pokud bude hrát takhle, tak tam dlouho nevydrží.

Potěšila obrana, která byla relativně kompaktní. Potěšil Werner, který byl aktivní. James asi MotM - parádní gol, k tomu asistence z rohu. Celkově si svojí stranu dost hlídal a kromě jednoho škobrtnutí si ji spolehlivě pokryl.

Výtka Lampardovi, ten herní plán nefungoval a nic jsme nezměnili. Nechápu Barkleyho za RLC, typologicky podobní hráči, přitom hráli nejvýše postaveného hráče ve středu hřiště, zatímco Werner se motal tak nějak všude. Podle mého budeme muset hrát Girouda/Tammyho, takhle to nepůjde. Minimálně ne bez Pulišiče, který je tahový hráč. Ziyech nám v tom nepomůže, my tam potřebujeme hráče, kteří budou podnikat náběhy a kteří budou trošku cvičit s obranou soupeře.

Havertz má obrovské štěstí, že hrál RLC tak, jak hrál a že Kepa byl v brance. Jinak by byl nejzbytečnějším hráčem na hřišti - on tam prakticky nedělal nic, prakticky se tam jen potloukal, měl tam jednu slušnou přihrávku, která byla bohužel krátká. Na míči prakticky nebyl a když byl, tak to jednou zakopl do hajzlu a jednou ztratil míč - alespon si zasprintoval zpátky.

Alonso taky špatný, Lamptey s ním cvičil. Proti Liverpoolu hrát nemůže, ti by ho tam brutálně zničili rychlostně.

Reagovat
stas87

Ten odsek o Havertzovi je dost presny. Aj v Bayeri mal take zapasy, kde nebol vidiet ale potom vystrelil z dialky, nacentroval a mal 1+1. V tejto jeho prvej sezone mimo Nemecko by som od neho cakal dost podpriemerne vykony a kritiku na to, kolko stal. V druhej sezone po adaptacii na tim/manazera/krajinu/ligu to bude lepsie. Werner ma podla mna väcsie sance sa presadit rychlejsie. Nejake to rozcarovanie nad Kaiom tam urcite bude, snad s nim Lampard nestrati trpezlivost..

Reagovat
Talker

Já od Havertze až tak moc nečekal, celkově jsem ho nechtěl. Ale i tak jsem čekal, že bude mít vliv na tu hru a minimálně dokáže podržet míč a rozdat ho nebo že udělá nějakou šanci. Ale on ten vliv neměl absolutně žádný, pohyboval se úplně mimo a byl tam ztracený a zároveň když už míč dostal, tak s ním udělal úplné hovno.

Pokud z něj bude fakt hráč na 1 okamžik za zápas, tak ho budu neskutečně hejtovat a budu nasraný za to, kolik se do něj vrazilo.

Reagovat
stas87

Tak ked tu bol clanok o jeho prestupe, tak som chcel nieco k tomu napisat, ale zabudol som na to. A pisat nejaky sloh k tomu prestupu 8-10 dni potom co prestupil je cudne. Ako samozrejme, ze to nebude u neho o jednom momente za zapas, to on sam musi vediet. Chelsea svojich superov nebude herne tolko prehravat co Bayer, ten ked rozjel tu seriu prihravok s tym, ze mal na kridle rakety ako Diabyho ci Baileyho alebo Bellarabiho, tak ti jednoducho utiekli a nacentrovali, pripadne isli do akcie 1 na 1 a do zakoncenia. Havertz skor vynikal v tom, ze si dokazal odskocit od supera, najst si priestor a potom prave poslal kolmicu ci pas na kridlo, medzitym neostal stat ale urobil nabeh a zakoncil z druhej vlny. Lenze toto vsetko hrali vylozene s nim, on bol ten hrac ktory tie akcie rozvijal a ked mal moznost, tak aj zakoncil. Z toho co som popisal, tak on zrejme taku rolu mat nebude a Chelsea bude hrat inak ako Leverkusen...tak bude musiet upravit svoju hru tak, aby zapadol do toho, co chce hrat Lampard. Takisto ma spoluhracov na vyssej urovni, uz to nebude o tom ze on je hviezda cislo jedna a podriadi sa zvysok timu. Werner je v tomto dalej, lebo mu pomohol cas, ktory stravil vo VfB. Tam musel bojovat o miesto v zostave, mal tam vtedy Ibisevica a to bola konkurencia. Kai mal svoje miesto iste, nikto ho neohrozoval a teraz to bude pre neho neznama situacia, tak snad si to v hlave zrovna a zapadne do timu. Ciastka nezmyselna ale fandil som Völlerovi, nech ju vysponuje co najvyssie, pretoze Bayer ma po Bayerne podla mna najlepsie zlozeny kader v celej BL a vysledky tomu prave neodpovedaju.

Reagovat
Talker

Já právě úplně nepochopil (kromě golů), co přesně přináší týmu, když jsem ho sledoval hrát - kouknul jsem na 2 zápasy a pak sestřihy (Havertz vs) a ano, má slušnou rozehrávku, dojde si pro míč, ale nepřišel mi jako nějaký brutální zázrak, no.

Tak snad tohle bylo dno, od kterého se odrazí a půjde nahoru a na konci sezony budu nadšený, jak skvělého hráče jsme získali.

Reagovat
Talker

Btw já chtěl Sancha, když už dělat megapřestup z německa, dávalo by to větší smysl (myslím tím kvalitativně)?

Reagovat
Müllered

To jsou rozdílní hráči, křídlo vs podhrot/hrot. Záleží koho víc potřebujete.

Reagovat
Talker

Já se ptám spíš kvalitativně, mě přijde Sancho jako hráč, který trhá obrany, kdežto Havertz takový hodně nadprůměrný CM/AM.

Reagovat
stas87

Tato generacia nemcov ako Kai ci Gnabry hraju timovy futbal na ukor nejakej individualnej kvality. Sak aj Thomas ta individualne neohuri, ale skratka dokaze presne odcentrovat ci najst vyrazenu strelu od brankara a doklepnut ju do siete. A presne to je v kocke aj Havertz. Ci je to dobre, to tazko povedat. Belgicko ma skvele individuality, spanieli taktiez, nemci ich tolko nemaju ale kompenzuju to timovym ponatim.

Konkretne co sa tyka porovnania Sancho x Havertz, tak Sancho je ovela viac tahovy hrac. On hra to, co prave v Bayeri Diaby, Bailey ci Bellarabi. Havertz mal prave v Leverkusene dost volnu poziciu, nebol pevne ukotveny a viacmenej sa pohyboval na urovni Vollanda, niekedy ako vylozene utocnik, inokedy ako podhrot. Sancho prave vyuziva svoju rychlost k tomu, aby supera presprintoval a uvolnil sa, tiez je viac dynamicky a hra s väcsim sebavedomim. Za mna by bolo skvele, ak by casom Havertz bol profilom ten isty hrac co Thomas. Neohuri ta technikou, ale bude mat cisla kazdy rok +- rovnake a potiahne ta vtedy, ked to potrebujes. Len on fakt nie je kridlo, tam je tretinovy a tam ho Lampard nemoze postavit a ratat s nim dlhodobo.

Reagovat
Gazdo

Az na to ze mne Kai pride ako technicky nadanejsi ako Muller ktory proste vyzera velakrat ako kopyto ale tu akciu vzdy nejak vymysli gol nejako da. Na Kaia sa tak trosku lepsie na tej lopte pozera

Reagovat
Talker

Tak uvidíme, jak bude vypadat. Snad mě pozitivně překvapí, ale tak nějak by se dal popsat i Mount.

Včera hrál na křídle podle mého proto, že jsme křídla k dispozici neměli a herní plán byl postaven na tom, že právě záloha + Mount+Havertz udrží míč vepředu, krajní beci roztáhnou hru a ti dva se stáhnou do středu.

Bohužel jsme nedokázali udržet míč - RLC hodně kazil, nedokázal udržet a rozehrát míč, Mount na tom byl o něco líp, ale hrál tak na 50% a Havertz byl úplně mimo hru - za první poločas měl 22 doteků. A v tu chvíli ty krajní beky nedokážeš vysunout, aby ta falešná křídla šla dovnitř a měla tu volnost hrát kdekoliv. To byl fail Lamparda, že prakticky na hrotu hráli RLC a následně Barkley.

Reagovat
Gazdo

Sancho by nie len kvalitativne daval zmysel ale hlavne pozicne pretoze Kai je proste velmi podobna pozicia Wernerovi a Hakimovi a na kridle jednoducho bude zabity. Ano dokaze tam zahrat ale nie je to ono a chce sa stahovat do stredu ale to iste budu robit aj zvysny dvaja a rozsirovat ihrisko bude kto? Nemyslim si ze Reece a Chilwell budu stihat aj utocit a branit 90 min zapas co zapas celu sezonu lebo uprimne nahrad za nich v podstate nemate plnohodnotnu. Vy ste mali brat Sancha na pravo Pulisic na lavo na hrot Tammy a pod nim pod hrot Werner a Ziyech do rotacie a bol by to valec. Kai bol podla mna krok vedla

Reagovat
Talker

Já to vidím úplně stejně, no. On Havertz bude hrát uprostřed, až se vrátí (alespoň) Pulišič a Mount bude hrát to druhé křídlo (případně CHO). Ten herní plán dnes nevycházel vůbec.

Reagovat
Walter_Sobchak

Na pravo sa ešte stále asi počíta s Odoiom, plus tam prišiel Ziyech. Ked Odoi tuto sezonu neukáže posun tak možno pôjdeme po Sanchovi.

Reagovat
smazaný uživatel

pořád je to jen první zápas, a asi toho s týmem taky moc neodtrénoval.. je příliš brzy na to dělat jakékoli závěry. třeba ho budete na konci sezony naprosto milovat

Reagovat
Talker

Snad ano a napodobí Pulišiče, kterého jsem taky nemusel a nechtěl a v průběhu sezony se brutálně zlepšil.

Reagovat
Talker

A kdybys mi tohle řekl před jeho přestupem, byl bych ještě nasranější, že jsme to dotáhli.

Reagovat
smazaný uživatel

Brighton za námi, další na řadě Liverpool.

Pozitiva: Stopeři dneska super. Reece James krásný gól, Kanté dobrý výkon, Werner taky, Barkley to taky dobře oživil.

Negativa: Kepa Loftus Cheek dnes špatný a Havertz se do toho taky musí dostat. A ten kdo stojí za rozhodnutím pustit Lampteyho si musí rvát vlasy, ten by mohl být minimálně stejně dobrý jako James.

Reagovat
Greny

Nikdo protože odmítl prodloužit smlouvu

Reagovat
Talker

Lamptey odešel po skončení smlouvy, nechtěl prodloužit, protože před sebou měl Azpiho a Jamese. Uvidíme v budoucnu, kdo bude lepší, Lamptey vypadal dneska naprosto famozně a pokud takhle bude hrát, tak brzo zmizí z Brightonu.

Reagovat
Gazdo

Mne sa paci ze ti chlapci co maju 18-19 rokov uz cakaju ze budu hrat zaklad vo velkoklube lebo to vidia u Mbappeho, Sancha alebo Daviesa. Pritom prirodzene v takycho timoch hraju hraci co uz po 20 maju a ked sa najde nejaky teenager tak je to skor na rozsirenie kadru pripadne v zaklade to vacsinou byva generacny talent. Nam tiez tak zdrhol napr Grimaldo lebo cakal prilezitosti v prvom time este hadam v 18 a chcel byt pomaly volbou cislo jedna na LB

Reagovat
Walter_Sobchak

Keby videl že v buducnu ma šancu sa v Chelsea presadit tak by kludne podpísal a išiel hostovat imo, ale ked videl že tam je Reece v jeho veku a počíta sa s nim do buducnosti tak by sa len ťažko presadzoval cez neho.

Reagovat
vitasrp

Neodešel po skončení smlouvy, kontrakt nechtěl prodloužit, protože neviděl šanci se prosadit (což celkem chápu), a tak ho Chelsea prodala.

Reagovat
Talker

Aha, já myslel, že právě odmítl prodloužit a následně odešel.

Reagovat
Nikikrew

No All or nothing Spurs dopozerane.

Hugo mal teda poriadne nervy na Sona pocas prestavky, bolo by zaujimave ako by to dopadlo kebyze ho hraci nedrzia. Dier na treningu skoro Sonovi zlomil nohu a Mourinho je s tym ok ale to su zasa veci interne.

Celkovo dokument velmi dobre natoceny, podobne ako pri City alebo Sunderland ale som rad, ze 9 epizodou to skoncilo/

Bolo usmevne ako sa radovali na konci zo 6 miesta ale miestami to docela chapem.

Reagovat
Euphael

To neni na netflixu ze? A city jsi videl kde pls?

Reagovat
Nikikrew

Nie je

Na Amazone sú oba dokumenty

Reagovat
Pato44

Sunderland je na netflixu

Reagovat
vladis271

kde si to možem pozrieťž? Nikde som to nenašiel a HBO go, či kde to je, si kvôli tomu objednávať nebude,

Reagovat
janinho

je to na amazon prime video. maju tam tusim 1 tyzden zadarmo, tak sa to da stihnut ak mas cas. ja to asi presvihnem a 1 mesiac uz obetujem a potom to zrusim.

Reagovat
iamek

AS podepsalo nové CB, Real prodá Reguliona jen s B2B doložkou .

Reagovat
9augi9

Box to box doložkou?

Reagovat
janinho

no aspon ze tak

Reagovat
Luc-Luc

chelsea dobre...ze bychom meli po roce zase soupere ?

Reagovat
smazaný uživatel

No, skončíte na krásném třetím místě.

Reagovat
Müllered

To hrál Kai na křídle? Snad se nekupoval na křídlo, to by byly vyhozené prachy. Jsem u toho pospával, ale když jsem ho viděl u míče, tak to bylo u lajny. On potřebuje hrát kolem pokutového území, tam je nejsilnější, stejně tak i Timo. Až budou hrát Ziyech s Pulišičem, tak snad budou mít lepší podporu.

Reagovat
Talker

Pulišič po zranění out, Ziyech zraněný na několik týdnů...

On ten plán byl asi podržet míč, Mount s Havertzem se stáhnou do okolí vápna a lajnu obstarají wingbeci. Jenže my nebyli schopní podržet míč, takže jsme se do těch situací nedostávali, protože WBs museli zůstat relativně hluboko. K tomu na hrotu byli RLC/Barkley/nikdo, protože Werner driftoval dost do stran (především doleva), takže i chyběl hráč na hrotu, se kterým by si šlo narazit.

Reagovat
Gazdo

No len aj Ziyech aj Werner aj Kai su prave najlepsi tam kde pises a to je okolo 11 pod niekym a z druhej vlny

Reagovat
Walter_Sobchak

Neviem načo tam Lampard daval Loftusa, na jeho pozicii mal hrat Havertz a na pravo kludne Odoi.

Reagovat
smazaný uživatel

Zhodnotil bych zápas asi takhle - povinné, ale hodně nepřesvědčivé vítězství. Brighton nás po většinu zápasu přehrával a měl dostatek šancí na to, aby dal více gólů. Obrana naprosto klasicky nechávala hráče samotné, Lamptey si tam dělal co chtěl a James, i přesto, že se ustřelil, tak tedy v obraně nic moc. Z té útočné vozby fungoval snad jen Werner a trochu Mount. Loftus tragický a Havertz prostě křídlo není. Byl utopený a nebyl vidět, ale vůbec. Suma sumárum bychom od lepšího týmu dostali nářez. Hledejte si v tom co chcete, vymlouvejte se na co chcete, ale tahle sezóna není ta předešlá, jede se naostro se vším všudy. Lampard to ví, četl jsem spoustu rozhovorů a je si vědom, že se neúspěch neodpouští.....

Reagovat
Svatej

Tak Havertz hráč včera v průměru hlouběji než Kanté i James a to někde na pravý lajně u půlky, to ledacos vysvětluje..

Rád bych věřil v to, že si Frank tenhle experiment vyzkoušel a znova se k těm 4 nekřídelním záložníkům vracet nebude. Příště pěkně prosím s Wernerem a Odoiem/Puldou na křídlech, Mount a Havertz uprostřed s Kantém a půjde to.

James je poklad. Samotnou kopací techniku má na pekelně vysoký úrovni a je fakt škoda, že v repre je ještě Arnold, do budoucna by si zasloužili minuty oba. Koho má vlastně Anglie na DM? Rice a ještě někdo?

Reagovat
Greny

Phillips? A dal nevím moc mě nikdo nenapada

Reagovat
ajouki

Problém Havertze nebyla pozice, ale to, že není zvyklý si pro sebe vytvořit víc prostoru. Z Bundesligy mu stačí pár metrů, v Premier League je hned pod tlakem. Uprostřed hřiště by to nebylo v prvním zápase o nic lepší. Potřebuje aklimatizaci.

Reagovat
Svatej

Tohle bych si nerad myslel.. Už spousta hráčů přišla z jiných lig, kde není stejný tempo ani prostor pro manévrování a rozmýšlení a přesto si dovedli poradit i uprostřed hřiště hned od startu. Včera ty míče ani pod nějakým rychlým napadání neztrácel (snad jednou při tom založení brejku Brightonu), spíš byl prostě pozičně furt úplně mimo hru a největší tragédovinku udělal, když měl času fůru..

Jo, klidně to může být od obojího něco, ale v každým případě ho na tomhle postu znova už vidět nechci. Stejně jako tam nechci vídat Mounta. Že tam dovedou něco zahrát neznamená, že je dobrý je tam mít..

Reagovat
ajouki

Měl tam asi 4 souboje u postranní čáry, kdy ho obránce soupeře donutil odevzdat míč do autu. Při jeho počtu dotyků to bylo vysoké procento a byla na něm vidět frustrace. Před střídáním taky ztratil míč ve středové pozici. Musí se naučit každý dotyk hrát na 100 %, že mu laxnost neprojde. Ale hlavně se kvůli tomu nedostal víc do hry.

Reagovat
Svatej

Něco si snad i vybavím, ale nepřišlo mi to teda agresivně horší než to, čemu běžně hráči i v jiných ligách čelí těsně před vápnem, tímpádem by na to měl být zvyklej i Kai. Zas tak dobře to Brighton nenapadal, aby měli hráči úzkostlivej pocit, že jsou dle toho napadání už v soupeřově vápně.

Jestli by z něj měl bejt hráč, co se pod celkem nevýrazným tlakem rozsype, tak to se mám na co těšit...

Reagovat
ajouki

Bavíme se ale třeba o prvních 3 zápasech, ne o celé sezoně. Byl to jeho první zápas s týmem, hned Premier League, lépe fyzicky připravený soupeř. Brighton presoval výborně a hlavně organizovaně. Odstřihli možnost přihrávky a Chelsea se dostávala pod tlak. Měli nejvyšší procento úspěšnosti presinku ze všech týmů prvního kola. V 38 % případů získali míč.

Reagovat
Svatej

Aklimatizaci si teda pod třema zápasema nepředstavuju..

Tak uspěšnost presingu i závisí na tom, jak moc tragicky nebo dobře se s ním soupeř vypořádá jak kvalitou, tak systémem. Nám se díky Lampardově strategii (která se zjevně soustředila na jiný prvky hry, než překonávání presingu) a momentální formě na hřišti nesešlo ani jedno. Být tam místo nás včera City v plný formě, tak by ten presing mohl být i nejmíň úspěšnej ze všech i navzdory tomu, že by byl vedenej podobně. Za mě to napadání tak skvělý nebylo, proto bych od hráče jako Havertz čekal, že si s většinou situací poradí a v nějakých momentech se nová zkušenost s ligou projeví. To očekávání ale uplně naplněný nebylo, byť z toho nechci dělat opravdovej závěr, je to jeden blbej zápas.

Reagovat
ajouki

Myslím, že je standard, že se před sezonou hrají 3-4 přípravné zápasy, aby se hráči dostali do tempa a byli připraveni na ligové zápasy. Havertz včera připraven nebyl a je k tomu potřeba přihlédnout. Měl pár tréninků s týmem, za reprezentaci nehrál, řešil místo toho přestup co se táhnul jako sopel.

Proto měl problémy s tempem a problémy udělat si pro svou hru prostor.

Reagovat
vitasrp

Víc jak půlka týmu je podle mě v tuhle chvíli podprůměrně fyzicky připravena, několik hráčů neměo ani ten jeden přípravný duel + ta karanténa s ohledem na covid. To zkrátka tak 2-3 typdny potrvá, než ten tým a hráči začnou hrát v odpovídajícím tempu. Otázka je, kolik bodů se do té doby povede ztratit no.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Liveral

Tak on asi neměl moc na výběr s těma hráčema teď má k dispozici ne? Když jsem viděl Odoie jak ultratragickej byl za Anglii U21 tak toho bys na hřišti fakt nechtěl Takže jediná možnost byla říznout Wernera na křídlo a dát tam útočníka.

Docela by mě zajímalo jak to vlastně Lampard s Wernerem vidí? Co jsem ho viděl tak mi vždycky přišlo, že osamocenýho útočníka v PL hrát asi moc dlouhodobě nemůže, 4-4-2 asi hrát nebudete ne? Takže nejvíc času stráví na křídle/falešnym křídle?

Reagovat
Greny

Já si ho dokážu představit trošku zleva a nahoře Giroud kterej bude na sebe tahat stopery chodit si pro míče a zkraje tam bude do těch prostoru nabíhat Puliisic a Werner oba dost rychlostně vybavení případně třeba Havertz nebo Ziyech ze středu zálohu pod nimi Kante a Mount

Reagovat
Svatej

Tak tragičtější než Loftus Cheek být nešlo, alespoň by ten Odoi poskytl šířku a dynamiku, vlastně cokoliv.

Ten Werner na kraji a hroťák by smysl dával... Toho Abrahama nebo i Girouda jsem na hřišti očekával už od startu a Frank ho tam neposlal ani z lavičky. Přitom mám dojem, že má Tammy natrénováno stejně jako Mount, možná o trochu méně..

Reagovat
smazaný uživatel

Imho, se James do repre možná ani nepodívá. Větší smysl dává točit herně odlišné TAA a AWB.

Reagovat
Svatej

Proto jsem se ptal na to DM, kde James hrával a může zahrát taky.

Druhá věc je, že ani TAA si neudríž tuhle monstrozní výkonnost věčně, to prostě není možný a pokud Reece načasuje formu, tak ho dočasně i střídavě vystrnadit může..

Reagovat
Talker

Proč AWB? Pokud chceš hrát ofenzivní krajní beky, tak dává imho smysl hrát Jamese, který ti bude v případě absence TAA pinglovat lajnu podobně a nebudeš muset řešit systémové změny. Jako AWB je jiný styl hráče, ale já bych řekl, že zrovna Southgate může chtít reálně ofenzivní wingbacky.

Reagovat
Greny

V tom případě má Lamptey dveře otevřené pokud bude předvádět to co vcera

Reagovat
Svatej

James má chudák áčko a krásnej gól, ale po dvou pěkných výkonech Lampteyho v seniorským fotbale zjevně nemá nárok.

Reagovat
smazaný uživatel

No právě protože je nominace omezená a dávalo by mi spíš (minimálně na turnaje) smysl nominovat dvě alternativy na RB s odlišným stylem, než stejným. Při absenci TAA je to samozřejmě jiný příběh (ale je tam mimochodem ještě Walker, potenciálně Aarons a Trippier.)

Reagovat
Talker

Tak to je otázka - když se zraní/vykartuje během turnaje TAA, tak ho zastoupí typologicky podobný hráč. Ale je to otázka, uvidíme, jak to dopadne. James zatím na TAA nemá, potřebuje nabrat zkušenosti a minimálně teď pro něj není pořádnou konkurencí.

Reagovat
vodka

on je tam hlavně ještě pořád dost solidně hrající Trippier...

Reagovat
cristiano.K.

James může nechat AWB během sezony klidně za sebou.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně tak může nechat za sebou Trenta.

Reagovat
cristiano.K.

Může, ale to je málo pravděpodobné

Reagovat
vladis271

Kým Lampard príde na to ako to poskladať prejde aj polka sezóny. To nie je kritika nanho. Žiadny manažér na svete by to zfleku nedal. Aj preto dúfam, že ak obrana zahrá aspon priemerný zápas, tak u vás vyhráme.

Reagovat
Svatej

Furt budete vcelku jasní favoriti a pokud se na vás nevytasíme s nějakou obranou Zouma, Silva, Tomori, nebo normálním 4-3-3 s rychlíkama vepředu a Mountem, Kovačičem a Kantém uprostřed, tak naše šance vidim hodně bledě..

Se zbytkem souhlasim. I kvůli tomu se tenhle ročník žádnej titul nečeká. To by museli btý višchni hráči v týmu a fit v době, kdy se do treninku zapojoval Ziyech a ne 4 dny zpátky.

Reagovat
Talker

Spíš než to, jak bude fungovat náš tým bude záležet na ostatních. Pokud by se MC a Liverpoolu zranili 3 důležití hráči a ztráceli hromadu bodů, tak se držet a zapojit třeba i můžeme. Ale my bychom ani v ideálním případě bez zranění a s pre-season neměli podle mého na to jít na 90+ bodů.

Reagovat
Svatej

90+ téměř určitě ne, každopádně já zas tak moc nepočítám s tím, že ty 95+ bodový sezony budou týmy dělat pravidelně. Pool to zvládnul jen díky tomu, že se mu vyhly dlouhodobý zranění u hráčů u kterých na tom opravdu záleželo.

City se rok předtím zrakvil sice KDB, ale měli náhrady, který by kdekoliv jinde hrály neotřesitelnej základ. Minulej ročník se jim to sešlo ve vtěší palbě a hned je to srazilo podstatně blíž k nám. Dle mýho se tohle bude stávat častěji a tak nebude tolik dominantních sezón z pohledu jednoho týmu..

Reagovat
kvasha16

u nas vyhrate, to je tutovka my mame vela posil, x hracov bolo v karantene cize nam chyba kondicia a aspon nejaka priprava, v porovnani s vami sme ovela menej zohrati... ja osobne nam na vas vobec neverim, kebyze hrame aspon v tom 4-5 kole, tak uz by to mohlo byt o inom, ale takto to nevidim velmi ruzovo

Reagovat
johnn

Chelsea keď maju isť do proti utoku tak to daju naspeť do zadu a tak Hawertz a Werner len pozeraju čo za beton hra chelsea a napadanie nič Werner tam beha jak o život a nikto neprihra Hawertz čaka na prihravku do predu tak oni to daju dozadu naspáť až k obrancom a že Chelsea chce byť majster tak to ani nahodou

Reagovat
ManUnited

Phillips

Reagovat
Greny

První zápas po krátké pauze kdy tým spolu skoro netrénoval (chvíli asi volno, repre pauza, několik nakažených hráčů)

Navíc jeden jedinej přátelak zrovna s Brightonem ... Takže se týmy ani neměli jak překvapit a tím že jsme zalezli jsme dost možná i vyhráli

Reagovat
Svatej

Reagovat
iamek

Reagovat
kvasha16

pan bude odbornik asi

Reagovat
Mike Litoris

Od zápasu Chelsea jsem čekal trochu víc, než opakování přáteláku před dvěma týdny. Nevím, jestli to bylo nějakou nesehraností, ale nebylo tam absolutně nic z toho, co bylo loni na Chelsea líbivé. Nedokázali, až na závěrečnou pětadvacetiminutovku, držet míč a dominovat na něm. Kepa je opět za klauna, být tam, kam jde stŕela a stejně si ji nechat proklouznout pod rukou, to je docela umění. Jelikožvčera ani nehráli kombinačně odzadu, byl úplně zbytečný. Paradoxně nejvíc překvapila středová dvojice obránců, Zouma silově dobrý, Christensen nic nepokazil. Alonsův přínos nic moc, James až na gól hlavně v první půli taky nevynikal.

Ze zálohy nejslbší RLC, ten je dlouhodobě po zranění opravdu k ničemu, už není ani ten silný tahový hráč, díky čemuž mu fanoušci byli schopni odpustit ten jeho lenivý pohyb. Práce s míčem špatná, až naivní. Kante předvedl, že Lampard může nad ním hrát dva ofenzivní hráče, minimálně se slabšími tými zvládne defenzivní úkoly téměř sám. Jorginho nevím, nemá prostě Fabregas schopnosti, kdy by zvládl udělat překvapivý a přesný pas na delší vzdálenost, což chybí. Mount alespoň zkusil napadat, i když i tato činnost byla pod jeho standardem. Byl nicméně určitě lepší než Havertz, což dnes nebylo měřítko. Chápu, že Kai není křídlo, ale právě pro jeho sebevědomí ho Lampard potřebuje hrát na jeho nejsilnější, primární pozici. Takhle to může skončit průšvihem, kdy pokud bude jen alibisticky posouvat balony a popobíhat, jeho psychika půjde. Nicméně mohl alespoň ukázat větší nasazení. V tomhle směru byl asi nejlepším na hřišti Werner, jeho pracovitost byla vzorná, nicméně Lampard musí zařídit, aby se za něj někdo tlačil do vápna v okamžiku, kdy se Werner stáhne níž, získá míč a chystá předfinální přihrávku na křídlo.

Inu, je na čem zapracovat, samozřejme Pulišič bude skvělý upgrade, Ziyech nabídne právě tu kreativitu v asistencích. Upřímně nevím, co čekat od Chilwella, na druhou stranu snad horši než Alonso nebude. Jsem taky zvědavý, místo koho bude nastupovat Silva, protože minimálně v tomhle zápase stopeři nezklamali (což mimo jiné může znamenat, že Rudiger se jako čtvrtý stoper na hřište moc nepodívá; poměrně adekvátně vůči jeho výkonům).

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Walter_Sobchak

Christensen zase bude kiksovať proti Liverpoolu a hned tam pôjde Silva.

Reagovat
Mike Litoris

A pokud ne? Kdyby se (úplným zázrakem) stalo, že by ta aktuální dvojka předváděla super výkony, měl by Lamps koule do toho sáhnout a postavit Silvu? (A měl by tedy vlastně důvod?)

Reagovat
Walter_Sobchak

Nejak by to prerotoval imo. Ale keby bola tato dvojka fakt skala bez chýb tak by si Silva proste nejaku dobu pravidelne nezahral no, ale to sa nestane lebo už Christensena poznáme.

Reagovat
Mike Litoris

Pokud by Silva byl už ready, měl by ho postavit už na Liverpool?

Reagovat
Walter_Sobchak

Určite nie, tam neni o čom po tom vykone Zoumu a Christensena proti Brightonu. A ready ešte určite nebude.

Reagovat
cristiano.K.

Ještě že jsme se toho Lallany zbavili, jeho šance pokojně bude dostávat Jones.

Jinak Brighton klasicky sympatický výkon s brutálními chyby.

Reagovat
Coutinho10

každopádně Werner velkej bojovník

https://twitter.com/footballdaily/status/1305620859856576512

když jsem ten penaltovej kontakt viděl, tak jsem si hned říkal, že to nebylo jen tak....sice to dohrál, ale mohlo by ho to vyřadit na příští kolo, což by asi tolik nevadilo

Reagovat
Greny

Já třeba nechápal proč ten brankář nedostal vůbec kartu

Reagovat
Coutinho10

taky jsem ji cekal, ale bylo jasny, ze ani jeden neuhne, takze asi to rozhodlo

Reagovat
Svatej

Největší pozitivum včerejška. Trochu jsem se bál, jak moc bude utopenej, ale mám z něho dojem, že si s ligou i zataženějším soupeřem poradí.

Reagovat
Coutinho10

j, on je bojovnik...sice to bude mit o trochu tezsi nez v BL, ale goly bude davat

Reagovat
Luc-Luc

bude lepsi, kdyz si odpocine pristi kolo

Reagovat
Coutinho10

tak tak

Reagovat
Miguel19

Ve FPL má "dead leg"

Reagovat
Coutinho10

jj, koukal jsem

Reagovat
Lacko_Boh

OT:Joe Rogan Offers to Moderate Trump-Biden Debate -- President Trump Accepts the Invite

nevedel som ze to potrebujem ale svet je uz uplne divoky

Reagovat
Lacko_Boh

ale teda Trump, cenim

Reagovat
Busby babes

Velka odvaha prijit k moderatorovi, ktery rekl, ze by radsi volil Trumpa nez Bidena no...

“I’d rather vote for Trump than [Biden],” said Rogan. “I don’t think [Biden] can handle anything. You’re relying entirely on his cabinet. If you want to talk about an individual leader who can communicate, he can’t do that. And we don’t know what the fuck he’ll be like after a year in office.

“The pressure of being president of the United States is something that no one has ever prepared for. The only one who seems to be fine with it is Trump, oddly enough.”

Reagovat
Lacko_Boh

velka odvaha prist k niekomu kto podporoval DNC kandidatov a je celozivotny liberal

Reagovat
smazaný uživatel

Což má teda v kontextu debaty Trumpu a Bidena, kde otevřeně podporuje jednoho z kandidátů, velkou vypovídací hodnotu

Reagovat
Lacko_Boh

Link prosim. Ja viem len o tomto: https://www.youtube.com/watch?v=A3N7rPU_1ic&t=147s

Typek bol tak sprosty ze volil Hillery a vy tu rozpravate o nejakej OTVORENEJ podpore

Som sklamany.

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Lacko_Boh

citaj s porozumenim prosim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Uff, toto je dalsi krcovity typek.

Nikde tam nevidim ze by hovoril ze ho bude volit.

Nikde tam nespomina ze vobec pojde volit.

A ty asi nevies, ale v usa je este Libertarianska strana, Rogan uz raz jej nominanta volil.

Nevolit Bidena neznamena volit Trumpa.

Prosim, uvolni sa, ja som len rad ze by bola 3+hodinova debata u cloveka co berie drogy, rozprava o gorilach, neueralinku, dmt, thc a behom jedneho dna robi interview s nerovedcom a boxerom..Alebo potom paralen a vylezat to, popripade mozem odporucit Trencianske Teplice.

Reagovat
Busby babes

nikdo nerika, ze tys rekl, ze Rogan rekl, ze bude volit trumpa.

Jen jsme ti to sem dali jako moznej duvod proc by mohlo Bidenovi prijit ze to neni dobrej napad. Nema tim co ziskat...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

"citaj s porozumenim prosim"

Ty si úplně dotváříš realitu. Bohužel se v téhle činnosti neomezuješ jen na obsah příspěvků, na které reaguješ.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
vodka

to vyjádření je ještě z primárek a on narážel zrovna na pár Bideonvých velmi nešikovných vyjádření v rámci kampaně, kde mlel fakt nesmysly, ale rozhodně to není tak, že by měl vůči Bidenovi nějaký bias, podcasty točí furt a tohle konkrétní vyjádření prostě reagovalo na sérii Bidenových záseků, kdy fakt působil jak děda s alzheimerem...

Reagovat
Lacko_Boh

prosim ta, aj ked som dal linky, chalani su uz o svojej pravde presvedceni

Reagovat
Busby babes

no a? otevrene rekl, ze bude volit Trumpa a dal i duvody, ktere jsou podobne tomu, jak Trump utoci na Bidena... zdravi , je to loutka okoli a tak...

To nic proti tomu nazoru, ale tezko se pak da takova nabidka brat jako ze tam bude nestrannej moderator...

Reagovat
Lacko_Boh

Lester Holt je extremne nestranny. Uz sa prosim ta zamysli.

Nikto ho nenuti ist debatovat s Tuckerom... je to JRE, to je tak nepochopitelne ze by si clovek rad pozrel Trumpa s Bidenom v cervenom studiu ?

Reagovat
Busby babes

proc sem cpes Holta kdyz se bavime o debate, kterou by moderoval Rogan? A prosim te jeste vic vytlemu tam priste dej no. JRE je kdo nebo co?

Reagovat
Lacko_Boh

uf, toto je strata casu, pekny den

Reagovat
smazaný uživatel

Tady ale souhlas

Reagovat
Busby babes

ok.

Reagovat
vodka

on hlavně zpochybňoval jeho mentální zdraví, no, ale zase docela oprávněně a je fér říct, že z trumpa těch přeřeků a pičovin celkově leze mnohem víc...

Reagovat
Lacko_Boh

a najma z trumpa si robil srandu tiez jak hovado..ja nechapem co su z toho taki posrati. Ako clovek ktoreho trochu zaujima politika by som chcel co najviac takychto bizardnosti, holt, chlapcom nejde o diskusiu ale o to aby ich dusicka vyhrala

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi fakt chudák normálně

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

kazdopadne ten navrh formatu je super, jak to bude bez tech lidi, co tam budou delat bordel a jen oni tri, to by bylo zajimave.

Reagovat
Lacko_Boh

pradoxne, obom to ublizi, ide len o to komu viac. Biden to neprijme, UDAJNE, uz vraj raz mal byt v JRE ale Rogan odmietol robit pripravene otazky (len pre predstavu o tom ake kokotiny trepete, Tulsi, Sanders ani Yang neodmietli a Rogan verejne podporil Sandersa).

Reagovat
Busby babes

Tak pro Bidena to nema smysl. Tezko soudit, jake jsou realne pruzkumy, ale vypada to, ze on je v situaci, kdy to musi hlavne neposrat. A to by tohle nebylo. Rogan je proste komik, ne politickej moderator. Tam nema co ziskat. Naopak Trumpovi by to mohlo vyhovovat, zvlast kdyz na nej utoci z podobnych pozic, kvuli jakym Rogan rekl, ze by volil radsi Trumpa nez Bidena...

Reagovat
Lacko_Boh

On je v situacii kedy odmieta debaty. A ako posielam vyssie, je zaujimave ze sa k Roganovi nutil na interview. Ta mentalna gymastika co sa tu predvadza by sa nominovala na Olympiadu.

50 rocny liberalny volic Hillary a podporovatel Sandersa je odrazu pre vas nepredstavitelnym moderatorom diskusie, zato LGBTQ liberal ktory si kupil dieta a tyzdenne, hah, vlastne kazdodenne ponizuje Trumpa je vhodnym. Ok.

Je asi crazy si mysliet ze by to bolo zaujimave mat na najvacsom podcaste debatu alebo interview s prezidentom a kandidatom a Roganom, ktory pravidelne dokazal ze interview robit vie a dava dostatok priestoru. Nejeden prezidentsky kandidat uz k nemu prisiel je to pateticke co tu predvadzate. Nikto by necakal ze to je najobjektivnejsia a najlepsia moznost, ale rozhodne zaujimava. O niecom to svedci.

Reagovat
vodka

Rogan že volil Hillary, jo? Tak o tom teda dost pochybuju...

Reagovat
Lacko_Boh

je to v nejakom linku co som sem dal, priamo to on sam povedal :) idem to este raz pozriet ci to fakt povedal ale myslim ze to tam je

Reagovat
Talker

1) interview vs debata. Rozdílné věci - v jedné diskutuješ s Roganem, v druhém se hádáš s Trumpem - tam chceš větší kontrolu.

2) Rogan řekl, že bude volit Trumpa a kritizoval Bidena - důvod, proč tam nejít je celkem logický - neví, co očekávat.

3) Johna Olivera jsem řekl spíš z prdele jako kandidáta, jak by Trump ukázal koule, kdyby k němu šel do debaty.

Reagovat
Lacko_Boh

Ale uz prosim prestan, toto je strasne smutny pohlad. Nebudem sa namahat ked nie si schopny citat s porozumenim a pozriet si dokazy ktore som ti postol.

Btw, ten link kde povedal z eide volit Trumpa prosim.

Ty ale stale nechapes ze aj keby ho volil tak je to stale len JRE BIDEN ROBIL INTERVIEW S CARDI B A CHARLAMAGNE THA GOD

k tej,3)

takze ten zvysok si rikal vazne ?

Reagovat
vodka

Rogan mívá často hosty, se kterými nesouhlasí a ty jeho debaty jsou naopak milionkrát lepší, než ty předvolební komedie, co se jinde organizují. Jednak nechává hosty jít do hloubky (tady by se dost ukázala ta plytkost Trumpa), jednak se nebojí je konfrontovat s bullshitem.

https://www.youtube.com/watch?v=9lD29jqH078 třeba

Reagovat
vodka

tohle je teda příklad spíš toho, jak z toho ta kravka vyjde jako kravka...

Reagovat
Busby babes

jenze tohle je otazka: tady by se dost ukázala ta plytkost Trumpa... ve chvili, kdyby treba daleko vic topil Bidena protoze uz sam rekl, ze ho povazuje za horsiho kandidata... a znova, host vs debata, to jsou uplne jine formaty.

Reagovat
vodka

pokud rogana neznáš, ani jeho styl vedení diskuse, tak to nemá smysl, no...

Reagovat
Talker

Dík, tohle je super! Ta ženská je fakt tupá

Reagovat
Talker

A ten týpek je super

Reagovat
Busby babes

mentalni gymnastika? no ja ti nevim. Je rozdil delat interview a jit do debaty, kterou by mel Rogan "moderovat"

Reagovat
Talker

Rogana téměř neznám, ale Trumpovi se nedivím - jemu by to vyhovovalo více mít jako moderátora komika, který nebude držet tolik linii otázek a nějaký systém a nechá z toho udělat frašku. Zvlášť když ten potenciální moderátor řekl, že bude volit Trumpa a Biden nezmůže nic v úřadu. Pro Trumpa naprosto ideální host.

To by spíš mohli dát Johnu Oliverovi.

Reagovat
Lacko_Boh

toto uz je solidny krc. Biden robil interview s Cardi B a Charlamagne tha god.

Ale moja chyba, mal som prestat citat po "Rogana téměř neznám", samozrejme ze si vypustil sracku.

Reagovat
Talker

Jo no, interview a debata mezi Trumpem a Bidenem je úplně ta stejná věc.

Každopádně obrovské koule od Trumpa, že je ochotný mít debatu řízenou někým, kdo veřejně říká, že ho bude volit, že zvládá prezidenství dobře a Bidena absolutně neuznává. Do toho by jen tak někdo nešel.

Reagovat
Talker

Ale jo, hypuj tu Trumpa za to, že je ochotný mít interview se svým voličem.

Reagovat
Lacko_Boh

Link prosim.

Reagovat
Lacko_Boh

John Oliver ktory nema problem obhajovat socializmus, to by bola pradicka

Reagovat
Talker

Tak když tam můžeš mít obdivovatele Trumpa, který ho bude volit a říká o Bidenovi, co říká, tak proč tam nemít Olivera?

Reagovat
Lacko_Boh

wow,"obdivovatel trumpa", ty si strata casu...Nechces debatovat, chces vyhrat.

Niekto chce vidiet netradicnu debatu a niekto uz hlada vyhovorky preco to nema byt spravne (Po vsetkych tych Andersnoch Cooproch a Lemenoch). Este vtipnejsie ze Biden k Roganovi chcel ist sam. Ale to ta nezaujima.

https://www.reddit.com/r/BreadTube/comments/epz5us/joe_rogan_claims_he_refused_to_let_joe_biden_and/

https://www.youtube.com/watch?v=A3N7rPU_1ic

Btw, uvedomujes si ze viac menej znizujes Oliverovu show na uroven pojebaneho podcastu dofajceneho meathead Rogana?

Reagovat
Talker

Reagovat
TopinB

Rogan obdivovatel Trumpa fakt není, nedávným výrokům navzdory (a teda, to, že by radší volil Trumpa, já bych si taky radši nechal uříznout nohu, než ruku, ale nějak bych nebyl nadšený ani s jedním ). 2016 volil libertariány, jenom FYI

Reagovat
vodka

Rogan je boží, ten by si to uhlídal...

Reagovat
Lacko_Boh
Reagovat
Swarley

Reagovat
Swarley

https://m.youtube.com/watch?v=hBht8vlyB9Y

To jsou někdy solidní pekla

Reagovat
smazaný uživatel

Debata neverim ze bude, nicmene na internetech koluje spekulace ze Trump pry prijal pozvani k Roganovi do podcastu.

Reagovat
Lacko_Boh

asi nebude nic, mozno sa z toho aspon vykluje interview s Trumpom a najlepsie memes v historii.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud nebude debata, predpokladam kvuli Bidenovi a toho ze je posranej, tak doufam ze mu to volici spocitaji. Uchylovi pochcanymu.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem debatu u Rogana. Obecne debata imho bude. Otevreny jsou ji oba.

Reagovat
smazaný uživatel

To se Bidenovi divim.

Reagovat
TopinB

Reagovat
iamek

Račič nebo tak nějak z Valencia je k mání za 20 mega euro a prý se na nej vyptavame

Reagovat
mr.Silver

Martinez -> Villa za +/- 20m liber

Runarsson -> Arsenal za 1,5m eur

Torreira -> Torino (loan with obligation to buy -> udajne 12 + 12 m eur)

Holding -> West Ham ho chce na hostovani za 5m

Sokratis -> Neapol

To bychom asi meli prachy na jednoho z dvojice Partey/Aouar, brankar asi vyreseny, ted se jeste zbavit tech obrancu Snad to dotahnem do zdarneho konce.

Reagovat
Jardin

Jakože Torreira by šel hostovat za 12 + dalších 12 při uplatnění přestupu? To by nebylo špatné, ne?

Reagovat
mr.Silver

To nam sezere prestup Pepeho z minule sezony. No uvidime, kazdopadne casta je celkem ok.

Reagovat
Svatej

Torreira fakt hrozně levnej... Mimo tu topku by podle mě každej tým hodně znatelně zvednul..

Reagovat
Trand

Reagovat
Nebelung

Reagovat
SunFells

Ještě střelit Lacu a přivést Hložka, to je dalších 20 mega

Reagovat
Euphael

Reagovat
havrys99

Hodně rozjednaných věcí, snad většina vyjde - hlavně pro příchod nového CM. Škoda, že se nedotáhli odchody Guendouziho a zranil se Mustafi, ti by se taky zpeněžili.

Reagovat
Euphael

MG jeste stihne odejit, Mustafi je neprodejne prase, u ktereho se musime smirit, ze pujde zadarmo

Reagovat
Talker

Ty vole už i TIFO Football hypuje Lamparda a Marinu. Oni asi nevychází z Atleticu, ale z komentářů tady pod články.

https://www.youtube.com/watch?v=gGqnSKUvmbE&ab_channel=TifoFootball

Reagovat
Svatej

Pochválil bych TIFO za pěkný shrnutí a video, ale ve výsledku jen dělají svoji práci, za kterou jsou placení, takže si zaslouží leda hovno. Troubové.

Reagovat
kvasha16

to bude nejake spiknutie toto uz

Reagovat
Busby babes

kdo tu kdy hejtil Marinu?

Reagovat
r.mrazik

nikdo ho ted nechtel,protoze si ho nemohl dovolit a tedy nikdo nedal nabidku,prisla corona a havertz chtel pryc...takze z puvodni castky se slo trochu nize...

je fajn,ze vam k tomu udelali dobrou grafiku

Reagovat
bbbauch

On si Havertz mohl vybirat, kam pujde.. sice by musel rok pockat, ale mohl si vybirat.

Reagovat
r.mrazik

jemu koncila po tehle sezone smlouva?

jestli nekoncila,tak si vybirat mohl z milionu klubu...teoreticky...

teoreticky by ho taky za danou castku pristi rok treba nikdo nekoupil,protoze by na nej nemeli a tymy (chelsea) by letos posily jinym hracem...

Reagovat
Talker

Končí mu 2022, takže by měl rok do konce smlouvy a Bayer by to potřeboval řešit, aby nešel zadarmo.

Reagovat
r.mrazik

no...a nebo by podepsal v rocniku novou vylepsenou smlouvu...

resit co by a kdyby je takovy....divoky...

realne to byla letos bud chelsea nebo bayer...

Reagovat
Talker

Whatever...

Reagovat
bbbauch

On sem predtim Táker daval clanek, kde lampard rikal neco ve smyslu ze musi umet klub prodat, kdyz souperi o podpis s tymama jako City a Liverpool. Tak sem zminil, ze realne byla ochotna ho podepsat letos jenom Chelsea, na co mi Talker odpovedel, ze si Havertz mohl vybirat kam pujde.. akorat by nesel letos takovy maly popichnuti v reakci na tohle

Reagovat
r.mrazik

ok...takze si vybrat mohl mezi chelsea a mezi bayerem...co se stane za rok resit fakt nemusime,protoze nemame kristalovou kouli

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Talker

Je to jasný, mohl si vybrat jen Chelsea, protože jsme mu drželi pistoli u hlavy a za rok by o něj nikdo zájem neměl.

Reagovat
bbbauch

To delas blbyho schvalne? Nikdo mu pistol v prdeli nedrzel, ale pokud se chtel posunou vejs letos (coz je dost pochopitelny, protoze Bayer prerostl) jedina moznost byla Chelsea. To neni nic proti Chelsea ani Havertzovi, je to proste logicky reseni.

Reagovat
Talker

Ano, letos jsme "měli štěstí" (stále z toho podpisu nejsem nadšený), že tam nebyl nikdo další - ale reálně je to hráč, o kterého měly zájem největší kluby světa, které vyhrávají trofeje. Mohl klidně rok počkat na tuhle garanci, protože u nás ten titul letos hrát nevyhraje a on to asi tuší.

Ale nechme toho, očividně bylo jednoduché pro nás podepsat všechny ty hráče.

Reagovat
bbbauch

S tebou diskutovat je radost

Reagovat
r.mrazik

zajem je jedna vec...druha vec je dat velky prachy

ono ani pristi rok to na velky prestupy nejak nevypada,jestli se bude stale hrat bez divaku...

Reagovat
smazaný uživatel

Havertz se chtěl okamžitě posunout výš. Jediný, kdo na něj měl a měl také zájem byla Chelsea. Další rok by byla Chelsea bez šance, což já osobně beru jako veliké mínus. Werner mohl jít do Liverpoolu, ale Liverpool nechtěl vyplatit. Ale jak by se do Havertzova přestupu přivrtal Real a Bayern, tak by Lampard mohl létat za Havertzem po hodinách a bylo by to prd platné. Což mě osobně vadí, protože to značí, že v Bayernu či Realu máš větší šanci na úspěch. Rád bych, aby se Chelsea posunula přesně na stejné místo.

Reagovat
cristiano.K.

Ten gol, co včera pustil Kepa by pustila polovina golmanů v PL.

Reagovat
Talker

To teda nevím - ta střela nebyla extra těžká, on ji viděl a šel po ní a byl tam včas - ale prošla mu pod rukou, což je podle mého něco, co se dít nemůže.

Reagovat
cristiano.K.

on podle mě na ní nedošáhl, protože je krátkej což je teda jeho boj. Tyhle střely co ti jednou skočí jsou obecně těžký, když mají dostatečnou razanci.

Reagovat
Talker

Možná máš pravdu Podle mého by to měl průměrný/nadprůměrný golman v lize mít.

Což je ten problém, protože to si říkáš u každého druhého golu, který dostaneme, že by to kvalitní golman měl.

Reagovat
kvasha16

miestami sa tu nanho nadava az prehnane, ale toto mal mat

Reagovat
Front hell

Tož Leno určitě né

Reagovat
patas92

Nj, jenže klubu s ambicema Chelsea by se spíš hodil brankář patřící mezi tu polovinu gólmanů, která by to nepustila.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
icemike

Reagovat
havrys99

Zakončení Jimeneze mega luxusní

Reagovat
Mimalu

https://twitter.com/AVFCOfficial/status/1305816395251421185

Grealish podepsal na 5 let, docela překvapení

Reagovat
mimi_united

Našťastie, neuveriteľne preceňovaný hráč

Detto Maddison.

Reagovat
Makiii

Tak Maddison je o 2 roky mladší a hlavně hraje v týmu, který hraje vršek ligy. To je velkej rozdíl...

Da se rict, ze Maddison ma fakt cas jeste, ale Jack je momentalne v nejlepsim veku udelat dalsi krok...

Skoda

Reagovat
SunFells

V půlce září už to teda není překvapení, zjistil že nemá při požadavcích Villy moc možnost odejít, tak kývl na vyšší plat.

Reagovat
Busby babes

musi jen uz doufat, ze spadnou, jinak tam zustane navzdycky. coz, taky neni spatna kariera, kdyz se to vezme kolem a kolem.

Reagovat
janinho

tak aby sa potom necudoval ak skonci ako zaha, ktory kazde leto place o prestup ale tie poziadavky CP su niekde mimo tejto planety...

ak je tam spokojny tak je to v pohode, ale ak sa chcel posunut vyssie tak podpis 5rocneho kontaktu asi nie je idealny tah.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Cobra

Reagovat
Spikous

Jedno nerozumiem ak hráč ako takýto hráč odíde za lepším tak je to u väčšiny na tomto fóre žoldnier a ide len za peniazmi a nieje verný klubu ktorý ho vychoval a polovica ľudí tu plače že hráč nieje srdciarom. Ak ale hráč ostane a je vďačný klubu a miluje svoj klub tak je hlupák lebo sa nechce posunúť vyššie.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho problém, kdyby nedal na Arsenalu v posledním zápase gól už mohl být za 40 mega u nás

Reagovat
Nikikrew

aky gol?

Reagovat
Swarley

tam bude beztak nějaká výkupka, jinak si to moc nedovedu vysvětlit...nebo je spokojený, dostal super plat...AV očividně prachy má...

Reagovat
smazaný uživatel

Kepa je díra

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele