1. kolo
14.09.2020 19:00 CET
0 : 2
(0:2)

Reportáž

Hráči Wolverhamptonu slaví (© AFP)

Wolves v Sheffieldu vyhráli díky skvělému úvodu

Jen šest minut trvalo, aby byl rozhodnut pondělní zápas anglické Premier League mezi Sheffieldem a Wolves. Hosté totiž během této doby stihli stanovit konečný stav 0:2, jenž měli na svědomí Jiménez a Saiss.

Hned ve třetí minutě, z první zajímavější příležitosti, se Vlci dostali do vedení. Jejich protiútok byl veden po levé straně, odkud odcentroval Podence skvělým způsobem do vápna. Tam už si nabíhala útočná opora Raúl Jiménez, který si počkal na odskok balónu a famózním volejem uklidil míč za gólmanova záda.

Za další tři minuty byl rozdíl ve skóre dvojnásobný. Exekuce rohového kopu se ujal Neto a svým centrem našel chumel hráčů na úrovni penalty, k hlavičce se dostal Romain Saiss a zamířil přesně pod břevno.

Na následující větší šance se čekalo až do druhé půle. Ve dvaapadesáté minutě se k míči dostal v rohu vápna Fleck, jehož přízemní střela se odrazila od vzdálenější tyč k dalšímu z hráčů Blades, Baldock ovšem zamířil z dorážky nepřesně.

Definitivní pojistku na vítězství mohl Wolverhampton přidat dvacet minut před koncem základní hrací doby. Saissovu další vydařenou ránu vyrazil Ramsdale do tyče, od níž balón putoval k Jiménezovi, který však v tutové příležitosti selhal. Následně mexický útočník hlavičkoval i po rohovém kopu, tentokráte jeho pokusu chyběl malý kousek.

I když už Wolves další branku nepřidali, udrželi cenné tři body ze hřiště soupeře a hned v prvním kole dokázali to, co se jim loni vůbec nepovedlo - porazit Sheffield.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, highlightsfootball.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele