Představení účastníků MS - Anglie

07.06.2014, 15:00
Profily, historie
Zaujalo nás
Od nálepky automatických favoritů, kteří vzápětí nejsou schopni naplnit vysoká očekávání, to Anglie postupem času dopracovala k přesně opačnému cejchu reprezentace, od které se už raději nic moc nečeká. S čím se jediný reprezentant britské kopané vytasí tentokrát?

Historie

"Hrdý Albion" - tohle slovní spojení se ve fotbalových lexikonech zabydlelo s jistotou tvrdého y ve vyjmenovaných slovech. Přesto je často, a zejména v nedávné době, vyslovováno poněkud ironickým tónem hlasu. Problém totiž tkví v tom, že Angličané doopravdy příliš nemají na co být hrdí.

Jestliže se zkrátka dříve v rovině "silná liga - slabá reprezentace" hovořilo o Španělsku, dnes tohle žezlo neomylně třímá v rukou centrum Commonwealthu. Přitom Ostrované vpravdě neoslňovali ani v minulém století.

Na svém prvním MS v Brazílii roku 1950 Albion totálně pohořel a pakoval se domů už po třech zápasech. Za čtyři roky už Angličané alespoň nakoukli do vyřazovacích bojů, kde se ale příliš neohřáli a hned ve čtvrtfinále je jasně vyřadila Uruguay. Ve stejném duchu se potom vyslanci Královny Alžběty prezentovali i na dalších dvou šampionátech - ve Švédsku dohráli okamžitě po skupinové fázi, v Chile pak pro změnu jen dorovnali své dosavadní maximum.

Celé mizérii tedy mělo učinit přítrž léto 1966 a zpravidla nedobytné domácí prostředí, kde Angličané veškerou světovou smetánku napříště uvítali...

První prohra s nebritským celkem na vlastním hřišti - 21. září 1949. První takový neúspěch přímo na Wembley, londýnském svatostánku - ještě o čtyři roky později. Více než osmdesát let uběhlo od zformování anglické reprezentace, než se někomu z pevniny, konkrétně Maďarsku, konečně podařilo vyloupit slovutné Wembley. Není tedy divu, že jakmile tu Angličané měli sehrát svá dosud nejdůležitější reprezentační klání, nepochybili.

Jakoby náhodou zrovna v Londýně domácí nároďák sehrál v rámci mistrovství světa 1966 každé z vyřazovacích střetnutí - poradil si s Argentinou, nepustil dál Eusébiovo Portugalsko a nezaváhal ani ve finále. Třebaže Němci Angličany donutili hrát přesčas; a třebaže domácí museli rozhodnout až dlouho diskutovaným gólem nególem Geoffa Hursta.

Dalo se čekat, že tento triumf budou Ostrované jen těžko napodobovat. Ale že se mu v příštích 40 letech ani nepřiblíží, to asi přesto tušil jen málokdo. Tedy nepřiblíží... semifinále na mistrovství světa 1990, a dále ještě dvě "evropská", by se možná s přivřením obou očí dala vzít, ale stejně. Absence dalšího finále jednoduše smrdí - kór když se Angličané na úplném vrcholu turnaje nepodíleli ani na dalším svém domácím podniku, mistrovství Evropy 1996. Tehdy je v semifinále poprvé drsně zradily pokutové kopy.

Dalším klasickým trnem v patě jsou pak Ostrovanům čtvrtfinále, kterých od zlata z roku 1966 na velkých akcích nezvládli hned pět. Právě druhý vyřazovací duel se stal Albionu osudným jak roku 2006 v Německu, tak ještě o něco dřív v Japonsku a Asii; mezi zástupci starého kontinentu jim pak zase čtvrtfinále dle vlastních představ nevyšlo v Portugalsku.

Zpropadenou první dekádu nového tisíciletí posléze Angličané zase završili po svém: na předminulé Euro radši nepostoupili a v Jižní Africe padli rukama ambiciózních Němců ihned po uzavření skupinové fáze. To samé se opakovalo také před dvěma lety na ME, když Albion - pokolikáté už - nezvládl penaltový rozstřel s Italy.

Kvalifikace

Poslední dva kvalifikační cykly Angličanům vyšly. Zatímco s ohledem na turnaje v letech 2006, 2008 a 2010 se mu to nikdy nepovedlo, v následujících dvouletkách Albion vždy zvládl vydržet nepřemožitelný. Uhrál sice hned sedm remíz, z toho čtyři (poprvé pod Hodgsonem) cestou do Brazílie, ale stále. Neporazitelnost je přece pořád neporazitelnost.

Navíc dohromady v 18 kvalifikačních duelech Ostrované inkasovali pouze devětkrát, což je rovněž solidní vizitka. A to čerství protivníci Albionu - konkrétně zejména Poláci, Ukrajinci nebo Černohorci - rozhodně nejsou žádnými nazdárky. Také proto zřejmě nakonec Anglie musela hrát o letenky až do posledního kola, aby před Ukrajinou finišovala s náskokem jednoho jediného bodu.

Na koho se zaměřit: Wayne Rooney (Manchester United)

Uběhlo přesně deset let od chvíle, kdy Wayne Rooney poprvé a naposledy dělal hrdé Anglii na velké akci radost. Tehdy ještě talent Evertonu vtrhl na mezinárodní scénu s opravdovou vervou: skrze první ze dvou tref do sítě Švýcarska se stal (na čtyři dny) nejmladším střelcem v dějinách evropských šampionátů a s výslednou vizitkou čtyř gólů ve stejném počtu zápasů se v pouhých 18 letech vtěsnal do oficiálního all-star týmu turnaje.

Střih, červen 2014 - a 28letému "Wazzovi" je anglickou veřejností dávána víceméně poslední šance na odmítnutí nálepky velkolepého zklamání pyšného národa. Ba co hůř: obálka čtvrtečního vydání Daily Mirror si dokonce ve vší vážnosti pohrávala s myšlenkou, že by nejlepší anglický střelec v kvalifikaci (7) - a brzy jistě i všech dob (na Charltona ztrácí 11 gólů) - vlastně ani nemusel startovat v zahajovacím utkání. Albion by se prý bez něj v pohodě obešel.

Až sem, na zdánlivé dno, to tedy Wayne Rooney postupně dopracoval. Ale řekněme si na rovinu... ne snad že by to celé bylo čistě jeho dílo. Kromě přehnaně náročného ostrovanského publika Rooneyho koncem sezon obyčejně terorizují také zdravotní problémy.

Zranění si pihovatý útočník přivodil vlastně už ve čtvrtfinále Eura 2004, kde nakonec Anglie vypadla na penalty; především pak ale kvůli různým neduhům prakticky vůbec neabsolvoval přípravu na předešlá dvě mistrovství světa. A předloňské Euro? To mu pro jistotu zkomplikoval dvouzápasový distanc (za který už si ale sám mohl, samo sebou).

Tentokrát je Rooney v pořádku a nevláčí si s sebou žádný trest; s o to větší porcí očekávání - respektive apatie, záleží na skupině lidí - se však musí vypořádávat. Přeci jen pakliže coby teenager vsítil na jednom turnaji čtyři branky, na zbylých třech šampionátech se jakožto papírově zralejší a (taky prakticky) komplexnější fotbalista radoval všehovšudy jednou. Dokupy.

To nejlepší si tedy rodák od řeky Mersey v posledních letech tradičně schovával pro klubovou scénu - obě nejplodnější sezony v Manchesteru předznamenaly nemastná neslaná vystoupení na ME 2012, respektive MS 2010. Právě s ohledem na tohle "pravidlo" by však nyní bylo nasnadě očekávat změnu: Rooney si do Brazílie jede spravit chuť po mizerném ročníku United, a jakkoliv si v reprezentaci dál jaksi hledá explicitní úlohu na hřišti (proti Ekvádoru dokonce nastoupil na levém křídle), nic dalšího mu už v prodání mimořádného potenciálu na papíře nebrání.

Má nejlepší věk, je kompletně zdráv, obklopovat ho mají vesměs samí mladí, technicky spíše vyspělí kluci... a pak je tu samozřejmě ta symbolická desítka, kterou "Wazza" zrovna nosí na dresu.

Trenér: Roy Hodgson

"Kdybych stále byl s vašimi hochy, vedli bychom si lépe," poznamenal Fabio Capello po čtvrtfinálovém exitu Angličanů na předloňském Euru. Byl to právě on, kdo Albion na šampionát dostal; pak ale v únoru 2012 ve světle "kauzy Terry" sám rezignoval. Bedlivě sledovaného kormidla se zakrátko ujal Roy Hodgson - a jak se zřejmě čekalo, doposud to nikdy neměl lehké...

Potvrdilo se to hned při Hodgsonově nástupu do funkce, kdy se bulvární deník The Sun okamžitě jal zesměšňovat jeho ráčkování. A averze vůči údajně zpátečnickému veteránovi, který stále lpí na relativně jednoduchém principu "čtyř navzájem propojených dvojic" v rozestavení 4-4-2, postupem času slábla jen velmi pomalu.

Těsně před turnajem, a po představení obvykle problematické nominace, se nicméně ta nevraživost - jaksi paradoxně - projevuje snad nejméně intenzivně za celé ty dva roky. Hodgson do Brazílie bere mladickou dravostí osvěžený mančaft, což fanouškům v rámci možností imponuje.

Roy Hodgson je známý světoběžník, který se v zahraničí těší nepoměrně většímu renomé než doma. A jestliže na Euru mohl v konfrontaci se Švédskem využít svých bohatých zkušeností se severskou kopanou (vedl finskou reprezentaci a spolu s Bobem Houghtonem zcela transformoval švédskou klubovou scénu), tentokrát by se Albionu mohly hodit jeho reminiscence na anabáze v Interu či Udinese (a na ono čtvrtfinále ME 2012, ehm).

Milánský celek dnes již 66letý manažer vedl mezi lety 1995-97, aby s ním dosáhl akorát na neúspěšné finále Poháru UEFA úplným závěrem svého tamějšího angažmá. Tentýž kousek o 13 let později zopakoval ještě s podceňovaným Fulhamem, a tak jeho poslední vzpomínkou na sladký triumf zůstává zaprášený ligový titul s dánskou Kodaní ze sezony 2000/01.

Tak trochu "typicky anglická" vizitka, co říkáte?

Přednosti

Před ME 2012 se Gary Cahill na poslední chvíli nešťastně zranil a Roy Hodgson tak musel sáhnout ke změně na velmi choulostivém místě. Tentokrát se snad stejná situace opakovat nebude a Albion se bude moci spolehnout na tandem Jagielka-Cahill, který v kvalifikaci připustil pouhé čtyři inkasované branky.

S Leightonem Bainesem permanentně na place navíc oba stopeři mohou významně hrozit ze standardek - oba se takto koneckonců trefili v přípravě proti Peru. Další mocnou zbraní Ostrovanů by potom mohl být Daniel Sturridge a jeho schopnost střílet branky takříkajíc "z ničeho".

Slabiny

Anglie veze do Brazílie nezvykle mladý a nezkušený mančaft. Pouze šest nominovaných dříve okusilo atmosféru světového šampionátu, a to ještě například Frank Lampard velmi pravděpodobně začne na lavičce. Tato slabina se nakonec docela klidně může proměnit ve výhodu, protože Albion novou krev skutečně potřeboval jako sůl, ale i potom lze jmenovat další potenciální kameny úrazu. Mezi ně patří stále stejně problematicky obsazený post pravého beka (Johnsonem) nebo pokračující absence opravdu hrotového útočníka-zakončovatele a klasického štítového záložníka.

Předpokládaná sestava: Hart - Johnson (Milner), Cahill, Jagielka, Baines - Henderson, Gerrard - Lallana, Rooney, Welbeck - Sturridge

Program zápasů - skupina D

15.06.2014
00:00
Anglie
1:2
Itálie
Manaus
19.06.2014
21:00
Uruguay
2:1
Anglie
São Paulo
24.06.2014
18:00
Kostarika
0:0
Anglie
Belo Horizonte

Konečná nominace

Brankáři
Datum nar.
Klub
Fraser Forster
17.03.1988
Celtic FC
Ben Foster
03.04.1983
West Bromwich Albion
Joe Hart
19.04.1987
Manchester City
Obránci
Datum nar.
Klub
Leighton Baines
11.12.1984
Everton FC
Gary Cahill
19.12.1985
Chelsea FC
Phil Jagielka
17.08.1982
Everton FC
Glen Johnson
23.08.1984
Liverpool FC
Phil Jones
21.02.1992
Manchester United
Luke Shaw
12.07.1995
Southampton FC
Chris Smalling
22.11.1989
Manchester United
Záložníci
Datum nar.
Klub
Ross Barkley
05.12.1993
Everton FC
Steven Gerrard
30.05.1980
Liverpool FC
Jordan Henderson
17.06.1990
Liverpool FC
Adam Lallana
10.05.1988
Southampton FC
Frank Lampard
20.06.1978
Chelsea FC
James Milner
04.01.1986
Manchester City
Jack Wilshere
01.01.1992
Arsenal FC
Útočníci
Datum nar.
Klub
Rickie Lambert
16.02.1982
Southampton FC
Alex Oxlade-Chamberlain
15.08.1993
Arsenal FC
Wayne Rooney
24.10.1985
Manchester United
Raheem Sterling
08.12.1994
Liverpool FC
Daniel Sturridge
01.09.1989
Liverpool FC
Danny Welbeck
26.11.1990
Manchester United

Autor: Tomáš Daníček

Související články

Zobrazit jen nejnovější
Zobrazit všechny
Představení účastníků MS - Belgie
11.06.2014, 21:09
Představení účastníků MS - Alžírsko
11.06.2014, 19:46
Představení účastníků MS - Rusko
11.06.2014, 13:13
Představení účastníků MS - Korejská republika
11.06.2014, 09:12
Představení účastníků MS - Německo
10.06.2014, 19:06
Představení účastníků MS - Ghana
10.06.2014, 16:13
Představení účastníků MS - Portugalsko
10.06.2014, 13:23
Představení účastníků MS - USA
10.06.2014, 09:11
Představení účastníků MS - Argentina
09.06.2014, 21:20
Představení účastníků MS - Nigérie
09.06.2014, 17:59
Představení účastníků MS - Bosna a Hercegovina
09.06.2014, 15:15
Představení účastníků MS - Írán
09.06.2014, 12:04
Představení účastníků MS - Francie
08.06.2014, 22:08
Představení účastníků MS - Ekvádor
08.06.2014, 19:00
Představení účastníků MS - Švýcarsko
08.06.2014, 15:55
Představení účastníků MS - Honduras
08.06.2014, 10:38
Představení účastníků MS - Uruguay
07.06.2014, 21:00
Představení účastníků MS - Itálie
07.06.2014, 18:01
Představení účastníků MS - Kostarika
07.06.2014, 12:02
Představení účastníků MS - Kolumbie
06.06.2014, 21:25
Představení účastníků MS - Pobřeží slonoviny
06.06.2014, 18:12
Představení účastníků MS - Řecko
06.06.2014, 15:03
Představení účastníků MS - Japonsko
06.06.2014, 13:00
Představení účastníků MS - Španělsko
05.06.2014, 20:58
Představení účastníků MS - Chile
05.06.2014, 18:06
Představení účastníků MS - Nizozemsko
05.06.2014, 14:59
Představení účastníků MS - Austrálie
05.06.2014, 12:02
Představení účastníků MS - Brazílie
04.06.2014, 21:01
Představení účastníků MS - Mexiko
04.06.2014, 17:56
Představení účastníků MS - Kamerun
04.06.2014, 15:00
Představení účastníků MS - Chorvatsko
04.06.2014, 12:02

Komentáře (489)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Konec ve skupině

Reagovat
smazaný uživatel

Ty skupino!

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu proč nejede richards nebo spíš walker s totenhamu ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hafna

konec ve čtvrtfinále

Reagovat
kalla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
edejv

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Liquid

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Jak dementi s těma palcema

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Manik...

Reagovat
icka

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kalla

Černý kůň

Reagovat
HalaMadrid_Flx

je Welbeck tak možná

Reagovat
cubinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
edejv

Reagovat
cubinho

Končí ve skupině.

Reagovat
Corabeu

Mistři

Reagovat
smazaný uživatel

ve FiFě možná

Reagovat
Ligter

Fandím, přeju, ale nevěřím. Hodgson je sice odvážnější o něco víc, než předtím, ale pořád v tom není žádný veký systém, pořád je to taková konzervativní velejistota. A to i přes některá příjemná překvapení v sestavě, u kterých bych se bál, že si jich ani Roy nevšimne.

Reagovat
fantomas

"pořád v tom není žádný veký systém" x "pořád je to taková konzervativní velejistota"... nevylučuje se to tak trochu?

Reagovat
Ligter

Jo, jsem se blbě vyjádřil. Konzervativní velejistota samozřejmě systémem je. Ale měl jsem doplnit, že pochybným, případně namísto slova ''velký'' doplnit ''odvážný''.

Debilní zkoušky, děla mi problémy se vyjadřovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Prajem im co najdalej ale nedavam im velke sance. Hlavne bude legrace pozriet si ich hrat v Manause co je v centre Amazonie Hlavne v tych podmienkach odpadnu z v 1. polcase

Reagovat
smazaný uživatel

Jim to přeju vždycky, Pamatuji přesně na to, jak jsem šel do kabiny a zahlídl jsem ten přímák Ronaldinha v TV...to mě jich bylo hodně líto. Minulej šampionát nic moc projev, ale tam to vždycky zachranoval Beckham, jeho a Tottiho mám fakt rád. Takže Anglie alespon do semifinále..

Reagovat
smazaný uživatel

Beckham na minulém šampionátu nehrál trotle....

Reagovat
smazaný uživatel

Asi to zachraňoval jako poradce z lavičky :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel, tím, že propagoval Anglickej fotbal. a to zachranoval není v minulém čase náhodou....ale od někoho, kdo sleduje fotbal za 14 dní už tejden....tak ta urážka rozhodně sedí

Reagovat
smazaný uživatel

ta pravá strana obrany bude hrozný průchoďák a bude je stát postup. a Gerrard už na to taky nemá.

Reagovat
fenixLFC

gerrad s hendom by mali mat za vyhodu ze su zohrani takze si steve moze dovolit svoje najlepsie kusky a hendo to odmaka. Len nech tam pred nich da rooneyho a nie wilshera

Reagovat
fenixLFC

okrem toho praveho obrancu vidim problem uplne niekde inde-na lavicke. roy proste nie je trener ktory by na to mal, toto anglicko ma fakt perfektny vyber ktory je schopny daco uhrat, ale nijak pod royom neoslnuje. A este by problémom mohla byt narocnost ostrovských (really) fanusikov

Reagovat
smazaný uživatel

finále! vsadil sem se s kámošem, že dojdou dál než Němci, poražený dohola

Reagovat
smazaný uživatel

bylo to před losováním skupin...

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyby měli skupinu lehkou dál než Němci by nedošli.

Reagovat
Le Gunner

Máte aspoň lokny po prdel?

Reagovat
smazaný uživatel

ten kdo prohraje prakticky vyhrál

Reagovat
smazaný uživatel

Hele ho - bosá hlava se ozvala.

Reagovat
smazaný uživatel

Čupilo je starý skin.

Reagovat
smazaný uživatel

úplně holá ne, pár mm mám. Měl sem pár roků delší vlasy a po ostříhaní si nedokážu představit, že bych si je ještě nechal narůst

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

To je trest teda

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho kamarád se jmenuje Cristiano Ronaldo

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

To jste z Kelly Family nebo proč by vám to mělo vadit?

Reagovat
Bayernista18

Tak to už si připrav strojek.

Reagovat
Gunnersaurus

odvážna stávka

Reagovat
smazaný uživatel

Já se vsadil, že když Írán vyhraje nějaký zápas, nechám si nárůst vlasy po prdel.

Reagovat
Le Gunner

Přeji jim semifinále. Minimálně.

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl bych vidět trio Barkley - Hendo - Lallana vedle sebe, to by mohla být zajímavá záloha.

Reagovat
smazaný uživatel

Přál bych Anglii nějaký úspěch. Nemají vůbec špatný tým a jsou neprávem trochu podceňováni, přitom nemají vůbec špatné hráče. Problém spíš vidím v osobě trenéra. Do toho Albion

Reagovat
smazaný uživatel

Na poměry MS průměrný tým s podprůměrným koučem. Postup ze skupiny bude maximum..

Reagovat
fenixLFC

priemerny tim

Reagovat
smazaný uživatel

no jediný rozdílový světový hráč je Rooney. + téměř top Cahill a Hart. Jinak mají Angličané spíš nadějný tým, který může dozrát třeba na příštím Euru.

Reagovat
fenixLFC

tak dalsie euro ny mali byt na vrchole to suhlasim ale dovtedy snad zmenia trénera. Kazdopadne, to ze nemaju top svetových hracov okrem rooneyho neznamena ze su priemerni v ramci sampionatu. Ano, nie su ten uplni top ako spanieli nemci argentinci alebo brazilci, ale ratam ich medzi tímy druhého sledu spolu s nejakymi francuzmi talianmi a podobne. za priemer berem timy ako bosna, grecko a podobne

Reagovat
smazaný uživatel

v kontextu sestav týmů na MS je ta jejich čistý průměr (jsou tam horší, ale i nesrovnatelně lepší týmy), můžeš se tomu klidně smát jak idiot..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubinho

Uruguay je dál nepustí.

Reagovat
smazaný uživatel

Postup - Uru a Anglie.

Reagovat
smazaný uživatel

Bol by som rad

Reagovat
tomasinho

Ideál, ale moc tomu nevěřím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

snad

Reagovat
smazaný uživatel

Niesu lepsi ako napr. Bosna a Rusko. Moze sa stat, ze postupia, lebo Taliani dokazu posrat turnaj a od Uruguaja tazko nieco ocakavat, mozu zaziarit ako naposledy, alebo vyhoriet. Kazdopadne je ich maximum stvrtfinale, lebo tam uz to vyzera na Braziliu, resp. Spanielsko, to bude zrejme konecna pre kohokolvek z tejto skupiny. Jedine Taliani maju kvalitu a ducha aby dokazali prekvapit, ale ti vyzeraju tesne pred MS dost zle.

Reagovat
smazaný uživatel

kdože není lepší než Rusko? Tady je článek o Anglii

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

dobrý trolling ale zkus něco relevantního

Reagovat
smazaný uživatel

Anglie vyhrala skupinu s 22 body Rusko taky, na druhym miste mela Anglie Ukrajinu s 21 body, Rusko melo Portugalsko

Reagovat
smazaný uživatel

relevantní udaje no ....... Porovnávám kvalitu kádru a ten anglický je lepší než ten ruský, s tím prostě nic neuděláš

Reagovat
smazaný uživatel

OK

Reagovat
smazaný uživatel

A Francie postoupila až z baráže a podle hodně lidí jsou to adepti na zlato.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť kvalitou Anglie výrazně převažuje jenom co se týče obrany Gólmany a trenéra má třeba lepší Rusko, plus ten tým se zná a jeho osa se několik let prakticky nezměnila, to se o Anglie říct nedá

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych od Uruguayců po 4. místě na MS 2010 a titulu na Copa América 2011 nic velkýho nečekal, jsou to žebráci

Reagovat
smazaný uživatel

vidno ze si ma pochopil

Reagovat
smazaný uživatel

Bomfunk MC's

Freestyler! Put Ya Hands Up!

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznacne cerny kun turnaje!

Reagovat
alcantara

Taliansko a Uruguaj postup, nech je pokoj od nich.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jestli bude hrát Welbeck místo Sterlinga

Reagovat
Side

Jako Welbeck na křídle je otřes, ale proč tam serete Sterlinga taky nechápu, zatím na sebe upozornil akorát červenou po 10 minutách

Reagovat
smazaný uživatel

Protože to bylo nejlepší anglický křídlo uplynulého ročníku PL?

Reagovat
smazaný uživatel

to uz spis Oxlade, nez Sterling..

Reagovat
smazaný uživatel

Ten toho odehrál kolik na křídle?

Reagovat
smazaný uživatel

Co ja vim. Ja videl posledni pripravnej zapas a to mi stacilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když ti stačí jeden zápas tak se asi nemá cenu o tom bavit.Navíc je zraněnej.

Reagovat
k0udy

soudit podle jednoho zápasu, to můžeš fakt jen ty

Reagovat
tomasinho

Zranil se, takže nebude minimálně 1. zápas hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápem načo bral Johnsona, hrá katastrofálne... a čo tam robí Welbeck?

Reagovat
Le Gunner

Koho jiného napravo? Mě kvalitnější Aangličan nenapadá, což je vlastně smutné...

Reagovat
Cobra

To je škoda, Walkerovi jsem to přál.

Reagovat
fantomas

Walker je zraněnej, jinak by samozřejmě jel (a hrál před Johnsonem pravděpodobně).

Reagovat
ACSeRw!n

Anglie je nejvic precenovany repre tym v historii fotbalu.

Reagovat
Neuro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

A brzo bude nejvíc podceňovanej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

to je dost mozny

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
cristiano.K.

tohle už je spíš pravda než původní příspěvek.

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Talker

Vždyt jim na semifinále věří asi stejný počet lidí jako Kostarice

Reagovat
ACSeRw!n

tenhle sampionat to uz neni tak hrozny, ale bejvalo to peklo jak je kazdej vynasel do nebes na minulejch turnajich

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vzhledem ke kvalitě kadru to bylo docela pochopitelný, nemyslíš? Přeci jen Lampardové, Gerrardové, Beckhamové a Owenové v idealnim věku měli tu individualni kvalitu... a i ti před nimi. Shearer, určitě tam byl i tradičně nějaký ten "Cole" (Andrew?) atp.

Reagovat
Atlético de Madrid

Vis co, on ten kadr bejval fakt nadupanej, takze kazdej samozrejme veril, ze to konecne prolomi...a bylo z toho uplny hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby uměli kopat penalty, tak to nemuselo být tak špatný

Reagovat
ACSeRw!n

To si prave nemyslim ze meli nekdy nakej super kadr.. mysleno od MS 94 dal.

Reagovat
Billy McClane

A co ta vasa zostava snov?

Robinson - Cole, Terry, Rio, G. Neville - J. Cole (Hargreaves), Lampard, Gerrard, Beckahm - Owen, Coruch (Rooney)

Reagovat
Billy McClane

*Beckham, Crouch

Reagovat
ACSeRw!n

jak jako nasa ? krome Beckse a Owena samej traged

Reagovat
Atlético de Madrid

Vzdyt Gerrard s Lampardem svyho casu malem ziskali zlatej mic, oba stoperi patrili mezi evropskou spicku a Cashley bejval nejlepsi levej bek sveta svyho casu

Reagovat
icka

Vsak staci ta obrana kdysi ,to proste snad v te dobe bylo top co si mohl postavit , dle emho byla skoda , ze anglicani v te dobe nemeli zadneho top playmakera

Reagovat
Billy McClane

To su strasne kecy

Reagovat
icka

dej si facku

Reagovat
ACSeRw!n

ok tak mozna jeste JT ve vrcholny forme, ale zbytek tragedie

Reagovat
icka

Tak ta obrana v te dobe bylo snad nejlepsi co si mohl mit. SKoda , ze stred Gerrard-Lampard nikdy nefungoval a chybel tam klasicky playmaker

Reagovat
smazaný uživatel

naopak ACSeRw!n zmínil Beckhama a Owena, kteří mi přišli ze jmenované sestavy snů snad i největší slabiny

Reagovat
smazaný uživatel

Beckahmmm

Reagovat
Atlético de Madrid

Na ME 2004 a ME 2008 meli, dle vykonu v klubech jedny z uplne nejlepsich kadru...

Reagovat
Atlético de Madrid

* MS 2006

Reagovat
smazaný uživatel

přesně

Reagovat
Sasha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
The Krupy

Reagovat
CubONE

Precenovani nie su. Ved na roznych forach im ani vacsina anglicanov neveri.

Reagovat
ACSeRw!n

proto jsem napsal "v historii fotbalu" tim sem myslel odjakziva..

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Když jsem v posledním zápase před MS hrál na této pozici, tak se NECHÁ předpokládat, že tam budu hrát i na MS,", kdo to překládal? jde vidět, že je to přeloženo zřejmě z německých stránek a tedy značný vliv originálu (lassen)...nechá předpokládat - toto slovní spojení je dost nešikovné. Lepší by bylo nahradit: dá se předpokládat...

Reagovat
miky10

Pokud bude hrát Lampard, tak titul.

Reagovat
smazaný uživatel

cokoliv jiného než čtvrtfinále bude velký neuspěch. Lehká skupina i následné osmifinále.

Reagovat
smazaný uživatel

Zas dobrý..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lehká skupina to není ani náhodou..

Reagovat
smazaný uživatel

tak Uruguay bude kousat a postou společně s Anglii, přes Kostariku nebo slaboučkou Italii by to mělo být jasné

Reagovat
smazaný uživatel

Slaboučkou Itálii?

Reagovat
smazaný uživatel

ano letos hodně slabou Italii, kterou si skoro povodí i Lucembursko

Reagovat
ACSeRw!n

Italie je typicky turnajovej tym. Sice budou hraz tuzku, obcas pomuze nejaka penalta, ale postoupi

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš doufám, že se budou prezentovat podobým fotbalem jako na minulém EURU. Žádnej hnus jako na MS 2010.

Reagovat
smazaný uživatel

na MS 2010 hrali perfektne

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Češi s Lucemburskem dokonce prohráli a pak tentýž tým skončil stříbrný na Euru. Podle jednoho přáteláku se nemůže posuzovat síla týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

já sílu týmu posuzuji jen podle toho jak je tým sestaven. To z Lucemburskem byl jen důkaz toho, že letos je tato síla týmu velice slabá a prohra s Italama by byla ostudou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Snad bude hrat Wilshere.

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

no to fakt ne, naprosto katastrofalni co predvadi..

Reagovat
oddy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

musi

Reagovat
SunFells

Reagovat
cristiano.K.

i já jako fanoušek LFC ho uvidím radši než Hendersona.

Reagovat
smazaný uživatel

* Gerrarda

Reagovat
cristiano.K.

musíš něco víc realistického

Reagovat
smazaný uživatel

Henderson je výborný fotbalista a sympaťák a s obrovskou formou, výsledky LFC jsou mnohem víc jeho zásluha než toho přehypovaného slizáka.

Reagovat
cristiano.K.

za letošní sezonu sice stavím Henda o něco výš,ale nic to pořád nemění na faktu,že je Gerrard neodmyslitelným článkem anglie

Reagovat
smazaný uživatel

No právě na tohle narážím, že je "neodmyslitelný". Nikdo by neměl hrát díky jménu

Reagovat
cristiano.K.

a já narážím na to,že to přeháníš

Reagovat
Manik...

Reagovat
Liquid

já jim docela dlouho věřil, ale poslední šampionáty už ne a letos tuplem ne, jsou čím dál slabší, dost dělá to, že ve špičkových anglických týmech hrají prim cizinci, v repre je tak i Lampard, Milner, Chamberlain co v klubech zahřívali lavičku

Reagovat
smazaný uživatel

Začínám mít pocit, že nakonec překvapí a to 3. místo ve skupině urvou

Reagovat
smazaný uživatel

článek o Italii teprve přijde

Reagovat
k0udy

OT:

EF liga fantasy MS, kdo má zájem tak se přidejte.

http://fantasy.sport.cz/wc2014/mini_leagues/7579

Reagovat
Bayernista18

Ani bych se nedivil, kdyby vyhořeli jak papír, Uruguay a Itálie postup.

Reagovat
Talker

Uvidíme, letos by to mohlo být překvápko... Asi nikdo nečeká, že se dostanou nějak dál, takže by to nebylo od věci

Reagovat
smazaný uživatel

15:41 Sterling si proti Hondurasu nezahraje

Anglii bude v generálce na MS proti Hondurasu chybět Raheem Sterling. Mladý útočník dostal jednozápasovou stopku za vyloučení z utkání proti Ekvádoru.

Reagovat
ACSeRw!n

ty pratelaky se vyplati

Reagovat
dantetomas

ale je to pekná kokocina... tak dostane červenú v prípravaku, ale odsedieť si to musí v súťažnom zápase? WTF.. ak by to bola červená z kvaldy, tak ok, ale toto je hlúposť.... obzvlášť po takej červenej ako proti Ekvádoru

Reagovat
k0udy

Vždyt je to taky připravak

Reagovat
dantetomas

debil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dantetomas

Reagovat
SunFells

Ale mám dojem, že to funguje i tak, že může za červenou v přáteláku pykat i v soutěžním zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

na klubovej urovni urcite, Rooney raz proti Portu v priprave cervenu a v lige nemohol nastupit na prve kolo, alebo tak nejak to bolo..

Reagovat
Counter

Od té doby to pak změnili.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, nevedel som

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Skupina a domů.

Reagovat
k0udy

Romalu Lukaku v posledních dvou sezónách hostoval z Chelsea ve WBA a Evertonu, nyní už ale chce londýnský klub opustit nadobro. "Znáte Chelsea, každý rok kupuje nového top útočníka. V tuto chvíli se musím soustředit na sebe a odehrát dobré mistrovství světa. To je důležité pro všechny, kteří chtějí přestoupit," uvedl belgický střelec.

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Atlético

Reagovat
Atlético de Madrid

vysnena nahrada, jestli nam fakt pretahnou DC

Reagovat
Le Gunner

Ale Lukaku je trochu jiný typ útočníka, než se kterýma jste hrávali v posledních pár letech. Ale bylo by to suprové.

Reagovat
Atlético de Madrid

Costa, Falcao, Kun nebo Torres jsou taky uplne jiny typy utocniku, to se vyresi jeste DC je vzdalene podobnej Torresovi v tom, ze potrebuje balon do pohybu, ale Kun je tahovej dribler a Falcao poacher do vapna

Reagovat
smazaný uživatel

práveže Kun a Torres u vás boli prakticky rovnaké typy útočníkov...

Reagovat
Atlético de Madrid

Ja by h ani nerekl, Aguero mel a ma mnohem lepsi vedeni mice a dokaze prechazet pres obrance technicky, Torres to bral spis rychlostne

Reagovat
smazaný uživatel

čo si pamätám, tak Nando u vás bol dosť technický, s klučkami nemal problém, jasne neboli to kľučky a lá Ronaldinho ale išiel skôr na šikovnosť alebo ako by som to nazval... mne sa zdá, že až v anglicku začal hrať omnoho viac na rýchlosť

Reagovat
Atlético de Madrid

Jak to rict...Torres ma spis takovy rychlostni klicky, Aguero je lepsi dribler s tou Anglii to bude pravda, Nando v nejakym rpzhovpru neco takovyho i rikal

Reagovat
smazaný uživatel

tak Kun je jeden z najlepších driblérov na svete podľa mňa, vlastne je ešte Brahimi...

hej, bol to geniálny nápad Benitéza, ktorý z neho v tých časoch spravil najlepšieho útočníka sveta

Reagovat
smazaný uživatel

neviem, mne Lukaku pripomína DC keď hral u nás... akurát má trošku horšiu techniku, inak je prakticky rovnaký

Reagovat
Atlético de Madrid

V pohybu asi jo, ale oproti DC je to mnohem vetsi physical presence a neni tak rychlej

Reagovat
smazaný uživatel

DC u nás ešte nebol ten DC, čo bol u vás...

keď k nám prišiel bol pribratý, pomalý, s výbornou hlavou a obstojnou technikou, počas sezóny bolo videť ako zhodil, najlepšie to bolo videť pri oslavách záchrany, keď sa tam promenádoval v slipoch... to už mal aj nejaké náznaky svalov

a po tej letnej príprave už bol ako vymenený

Reagovat
Atlético de Madrid

Ja si ho pamatuju v tech sezonach nez sel k vam, tam jsem pravda moc zapasu nevidel.. nicmene Lukaku je hora svalů a nikdx asi rychlejsi nebude, byt nejjakou rychlost ma

Reagovat
smazaný uživatel

Romelu je mladý chalan, pri správnom vedení tréningu tú rýchlosť môže nabrať... zober si, že DC ju nabral u nás za pol sezóny, alebo Iago Falqué keď prišiel z Anglicka bol omnoho pomalší ako je teraz, a to prešlo iba 10 mesiacov...

Reagovat
Talker

Rychlostí se špičkovým hroťákům minimálně vyrovná. On je hodně dynamický, dokáže zrychlit brutálně. Samozřejmě se nemůže rovnat třeba Walcottovi, Valenciovi a podobně, ale mezi hroty si nevede podle mého vůbec špatně, spíš naopak skvěle a na většinu stoperů to stačí s přehledem...

http://www.goal.com/en/people/belgium/36519/romelu-lukaku

Vím, že goal není žádný extra zdroj, ale rychlost má druhou nejvyšší spolu s hlavičkováním

Reagovat
cristiano.K.

myslel to tak,že mu chybí dynamika (první tři rychlé kroky na míč,kterou jsou nejdůležitější). On když se rozpohybuje,tak je to úžasná rychlost.

Reagovat
Talker

Mě právě přijde, že celkem dynamický je (původně jsem chtěl napsat, že není nedynamický )... Jasně, že to není na úrovni těch nejrychlejších, ale stále je to na hroťáka hodně slušné zrychlení a málokterý (špičkový) hrot je na tom výrazně lépe.

Reagovat
cristiano.K.

jo to jo

Reagovat
Atlético de Madrid

Já ho docela znám a vim, že je rychlej. Ale ne na hroťáka, je rychlej na vysokou horu svalů Ale možná nebude nijak jinej od toho Costy, ten názor si musim promyslet

Reagovat
Talker

Tak na horu svalů je šíleně rychlý... Vždyť je srovnatelný s ostatními špičkovými útočníky PL

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

čo tak kukáš?

Reagovat
smazaný uživatel

tak Cholovi by sa hodilo takéto "zviera" ešte ho naučiť strielať šušne a máte priamu náhradu za DC

Reagovat
k0udy

Kééžby, Lukaku > Costa

Reagovat
Atlético de Madrid

Momentalne jako ne, Lukaku na takovy urovni jako Costa jeste nic neukazal..ale ma potencial byt mnohem lepsi, to jo

Reagovat
k0udy

Momentálně asi ne, ale Costa v Chelsea půjde dolů, uvidíš. Nebude se hrát jen na něj jako tomu bylo

u Vás a on upadne a jestli Lukaku půjde k vám tak ho plnohodnotně nahradí.

Reagovat
Atlético de Madrid

U nas se nehraje jen na Costu, spis Costa hraje jen na nas

Reagovat
k0udy

Byla to největší hvězda týmů, co v Chelsea nebude, taktéž to nebude exekutor penalt, které i když jich snad 50% nedal tak to nikoho jiného kopat nenechal. Podle mě se v Chelsea zakope a dobře mu tak

Reagovat
Atlético de Madrid

Jestli bude hrat Jose to co letos, tak se prosadi... Jako jestli privede Fabregase a bude chtit dominovat, tak bude mit Costa problem. Ale snad si nekoupi hrace do stylu co hrat nechce. Costovo vykony rostou s kleasajici dominanci jeho tymu, je to typickej brejkovej hrotak

Reagovat
smazaný uživatel

Costa hraje jen na Costu, přesnější

Reagovat
Godwinson

Strašná škoda, že už Dortmund pořídil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Everton

Reagovat
Atlético de Madrid

Uz ma na vic

Reagovat
Zaschrona

No vsak, pristi sezonu hodlame nasledovat vas priklad a hrat o titul.

Reagovat
smazaný uživatel

to aj my a nepotrebujeme Lukakua

Reagovat
Zaschrona

dobre pro vas

Reagovat
smazaný uživatel

my už sme si zohnali vlastného černocha

Derek Boateng

Boateng - Trashorras, už sa teším

budeme mať streďákov s najväčším skillom v Primere, čo je na mužstvo hrajúce v jednej lige s Barcou a Realom vynikajúci počin, čiže aj keď budeme hrať zas pol sezóny hovno, aspoň to bude mať štýl

Reagovat
Zaschrona

Vzdycky je potreba videt pozitiva.

Bude mit Rayo nejake vetsi ambice nez zachranu?

Reagovat
smazaný uživatel

Paco vždy ide na titul, podobná filozofia ako Škorpil

reálne? určite nie, to čo hrá Rayo teraz je jeho maximum, UEFU si už nezahrá asi nikdy a historicky, síce patrí do Primery, čo som sa čudoval, ale viac ako záchrana, to nikdy nebude...

proste tie prachy na to, aby hralo o niečo viac, v živote mať nebude... fanušikovská základňa pozostáva väčšinou z obyvateľov Vallecas a pár stoviek zahraničných + družba s Cádizom

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš, že Everton by byl v LM ostuda?

Reagovat
smazaný uživatel

Pojdmě Albion

Reagovat
dantetomas

mimo UK to asi nepojde, ale mozno vdaka foxy-proxy hej... semifinale ENG - West Germany z 1990 tak, ako bolo vysielané BBC v 1990... práve to začalo...

http://www.bbc.co.uk/sport/live/football/26689871

Reagovat
smazaný uživatel

lepšia zapasova grafika ako na stvčke

Reagovat
Milan.B

najvacsi niktoši pod slnkom, konec v skupine

Reagovat
*CZE*

Jestli chtějí něco uhrát musí hrát Oxlade a Wilshere, s tím teda, že Wilshere se musí dostat do formy.

Reagovat
dantetomas

tak má na to kopec zápasov, aby sa do tej formy dostal

Reagovat
*CZE*

a Liverpool boys by se měli probrat s tim Hendersonem a Sterlingem. Ti možná hrajou u vás dobře, ale jenom díky Rodgersovi, tady na MS to bude hned vidět jaký to jsou jinak průměráci.

Reagovat
fenixLFC

skor sa ukaze ze roy je neschopny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No z tý předpokládaný jedenáctky zrovna strach nejde.. Ale mužou překvapit a udělat třeba čtvrtfinále.

Reagovat
smazaný uživatel

chcem 4-3-3

Reagovat
Alberto Aquilani

Pravidelne ich tipujem na titul, pretože už nemôžu byť fak tak krepý, že za tu svoju celu historiu maju 1MS aj to po hodnom divnom finále ....inak najprecenovanejší národák samozrejme

Reagovat
Zaschrona

Snad prece jen nakonec bude hrat Barkley... skutecne rozdilovych hracu tam Anglie ma fakt malo...

Reagovat
k0udy

Nemá žádnou top světovou hvězdu, ale zase má dost vyvážený tým

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney nie je top svetova hvezda?

Reagovat
k0udy

Ne, nebo ho vážně chceš porovnávat s Ronaldem, Messim, Suárezem, Ibrou nebo Balem?

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

nie, to by som si nedovolil, s kym ho mozme porovnavat?

Reagovat
k0udy

Taková ta nižší třída kde patří Hazard, Aguero nebo Ribery

Reagovat
Atlético de Madrid

Jakoze Bale patri o tridu vejs nez Ribery?

Reagovat
k0udy

Jistě, Ribery se svezl na úspěchu Bayernu kde šlapal celý tým a už ze sebe dělal nejlepšího hráče planety, pro mě je TOP fotbalista který dokáže táhnout tým i sám jako je připad Balea ve Spurs. Když se Bayernu nedaří, tak je RIbery průměrny.

Reagovat
smazaný uživatel

to Rooney nikdy United netahal, priemerak jeden..Bale tahal Spurs, to je top star

Reagovat
Atlético de Madrid

Dyt Rooney je v tech United i za Anglii dlouhodobe nejlepsi hrac o svetelny roky

Reagovat
Bayern +

O neskutočné parníky fakt.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

aha, scouseri, ok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
13

Hvězda to je, ale rozhodně ne TOP světová hvězda

Reagovat
smazaný uživatel

marketingova hviezda

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá práve najlepšiu formu. Už aj podľa Scholesa je za zenitom..

Reagovat
tomasinho

Pořád je to top hráč ale.

Reagovat
smazaný uživatel

Scholes nepovedal, ze je za zenitom..

Reagovat
smazaný uživatel

carra about rooney

People questioning his place in the team will bring out the fight in him because he has such a strong winning mentality. He has been out injured for a while so I can understand people’s doubts. He’s better up front than in the No 10 role.

Reagovat
smazaný uživatel

vsetci scouserovia sa tu len zatial vyjadrujete, nechajte si to

Reagovat
smazaný uživatel

súhlasím, že n10 mu nesedi. A ke´dže v útoku sú momentalne lepší hráči tak by som ho posadil a skusil to bez neho.

Reagovat
smazaný uživatel

a zrejme najhoršieho manažera na Majstrovstvách

Reagovat
k0udy

taky nechápu co na něm v Anglii vidí

Reagovat
tomasinho

Zase nepřehánějme.

Reagovat
Atlético de Madrid

Hodgson ma nejvic titulu v dejinach svedsky ligy

Reagovat
stas87

na ms vzdycky vypadnu skoro,na eure by nemuseli no a mozno ze fakt skonci vyssie ako Nemecko,to by ale bola hanba pre Nemecko

Reagovat
cristiano.K.

ten tým je silnej pokud by se dobře poskládal. Roy ho bohužel dobře neposkládá. V podstatě jen sázka na to, zda se Sturridge dobře vyspí.

Ten Milner asi není reálnej ani závorky né? (i když bych si ho tam přál víc než Johsona.

Přání:

Hart-Johnson ,Jags,Cahill,Baines-Gerrard,Wilshere-Sterling,Rooney,Lallana-Sturridge

Škoda Oxe, mohl být první střídající na obě křídla.

Reagovat
smazaný uživatel

tak pridam moje prianie...

Hart-Johnson,Jagielka, Cahill, Baines-Henderson, Gerrard, Wilshere-Sturridge, Rooney, Sterling/Welbeck/Lallana...o niecom takom bohuzial sa ale ani neuvazuje

Reagovat
cristiano.K.

at se vám to fanouškům MU líbí nebo ne, rozhodující hráč pro Anglii je momentálně Sturridge a zabijet ho z křídla nemá smysl. To at už radši místo něj hraje Sterling/Welbeck/OX/Lallana

Reagovat
icka

pravda, co treba zkusit postavit Barkleyho do zakladu ?!

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fantomas

Já bych řek, že ho tam proti Ekvádoru zkoušel právě proto, aby ho moh "mít v závorce". Sice měl po Peru na adresu Johnsona náký podivně pochvalný výroky, ale stejně si podle mě uvědomuje, že to je jeho potenciální Achillovka.

Reagovat
cristiano.K.

dík za info, zápas s Ekvádorem jsem neviděl.

Reagovat
Zaschrona

Potencialne by to porad mohl zachranit i Stones, pripadne Flanagan... Pry pojede jeden z nich, pokud kdokoliv jeste z nominace kvuli zraneni vypadne.

Reagovat
fantomas

Jj, Ox se nabízí. Ale u něj to snad neni tak vážný.

Reagovat
Zaschrona

To doufam, ten pro dobro Anglie musi hrat.

Reagovat
fenixLFC

namiesto G(po)lena trebárs aj flanno a namiesto wilsherea hendo a bolo by to super

Reagovat
The Krupy

Koniec už v skupine, ak náhodou Uruguay zahrá extra zle tak možno šancu majú.

Reagovat
cristiano.K.

to sebevědomí italských fanoušků miluji, potom co 7x v řadě nevyhráli

Reagovat
The Krupy

Každý fanúšik Talianska vie, že priateľské zápasy stoja za prd vždy pred takouto akciou...to nie je žiadne merítko.

Reagovat
cristiano.K.

je to minimálně na pováženou remizovat s trpaslíkem v jakémkoliv složení

Reagovat
smazaný uživatel

Před Eurem 2012 0:3 s Ruskem a nakonec stříbro. Prandelli zkoušel nové věci, měnil rozestavení, úkoly jednotlivých hráčů. Ten výsledek v podstatě nic neznamená. Ale klidně mi vlep, že se snažím jen jakkoliv chlácholit. Vím své a to mi stačí

Reagovat
The Krupy

Reagovat
cristiano.K.

pro mě je mnohem horší remíza s trpaslíkem při experimentaci než prohra s Ruskem, kde jste tenkrát mohli taky experimentovat. Je taky rozdíl jeden zápas a sedm zápasů

Reagovat
smazaný uživatel

popravde všetko to boli bezvyznamne zapasy kde o nič nešlo. + ich trener začal experimentovať s taktikou a skúšať nové veci.

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Prave naopak, sebavedomie tradicne bezdovodne srsi z fanusikov Anglicka

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel

uuu spagetaci, tesim sa, to bude vyzivna diskusia pocas vzajomneho zapasu

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Strašne tu bude nagrcané

Reagovat
The Krupy

Si spomeň čo tu bolo počas ich zápasu na EURE

Reagovat
Miguel19

Reagovat
cristiano.K.

a kde?

Já třeba nepočítám moc s postupem se sestavou,kterou má fantomas předpokládnou. (je správně předpokládán)

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

V téhle skupině bude záležet jak to půjde Itálii. Jestli to tradičně nějak semelou, tak Angličany dál nepustíjou. Víc jim budu věřit za dva roky ve Francii ale tady bude cokoliv víc než postup ze skupiny překvapení.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Itálie je taky marná, mají na to

Reagovat
smazaný uživatel

kdy Italové působili sebejistě, když nepočítáš velké turnaje?

Reagovat
smazaný uživatel

Hart, Ruddy, Forster - Johnson, Baines, Cahill, Smalling, Gibbs, Walker, Jones - Young, Cleverley, Milner, Lallana, Henderson, Wilshere, Barkley - Rooney, Sturridge, Welbeck

Reagovat
smazaný uživatel

Ve fotbale můžeš postavit max. 11 hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

To sice jo, ale tohle je komplet nominace

Reagovat
fenixLFC

nehovor

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo? Každý má nějaký názor nie, nehovorím, že takto je to správné.

Reagovat
smazaný uživatel

Taliansko alebo Anglicko nepostúpi.

Reagovat
Virtuos

Sterlingova hra sa mi osobne nepáči, nejako mi nesadol, o to viac by som radšej videl Walcotta...som zvedaví ako si poradia

Reagovat
CubONE

Snad koniec v skupine. Ale vidim to na ich postup z druheho miesta za Talianskom.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasné, a Uruguaj nepostúpi Neznášam tento eurocentrizmus tunajších fanúšikov. Taliani budú mať čo robiť, aby uhrali vôbec nejaký výsledok.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tvoje paušalizování není o nic lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Zdá sa mi, že Taliani sú na tom rovnako ako pred minulými MS - teda mimo formy. A vieme, ako to vtedy na turnaji proti trochu iným súperom, ako teraz, dopadlo. Preto som to povedal.

Reagovat
smazaný uživatel

Před čtyřmi lety byl tým špatně fyzicky připravený, spousta starších hráčů, tuším snad třetí nejstarší tým na MS. Navíc bez Pirla, respektive bez jakékoliv schopnosti ho na hřišti nahradit. Lippi už neměl šťávu. Letos je situace úplně jiná. Ale jen dobře, když jsou všichni takhle skeptičtí, tohle Azzurri jen nahrává. Nejlepší jsou frajeři, co nemají o situaci v italském týmu ani páru, neznají jeho hru a plkají tu nesmysly na základě výsledků.

Reagovat
icka

Tak , ale musis uznat , jeijch herni projev neni zrovna oslnujici .

Reagovat
smazaný uživatel

Oslňující není, to určitě ne. Ale je tam veliký prostor ke zlepšení. Flexibilita, kterou se snažil v každém z posledních 4-5 zápasů Prandelli nalézt roste.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebude im chýbať Montolivo?

Reagovat
smazaný uživatel

Ricky chybět určitě bude. Absence jeho zkušeností na hřišti a osobnosti v kabině je ztrátou, ale věřím, že minimálně na hřišti ho zvládne nahradit Verratti.

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

temhle zas preju na celkovej win

Reagovat
smazaný uživatel

England! Fandím na MS Anglii a Belgii, nicméně Albion mám ještě o trochu výš. Podle mně Belgičani dojdou o jedno nebo i dvě kola dál, než Anglie, ale i tak souhlas s autorem, snad ta mladá krev pomůže. Chtěl bych vidět v základu hlavně Barkleyho, Sterlinga a Shawa, to je těžce budoucnost Anglie. Přeju taky našemu Frankiemu, aby se tam aspoň na pár minut dostal a zahrál si naposled s fakt špičkovejma fotbalistama. Come on England!!!

Reagovat
kiwwi

uz sa tesim, ako tu vacsine sklapnu usmevy

Albion ma na to porazit akehokolvek supera...vieme ze prehravat tych silnejsich herne nebudu, ale sanci si vzdy vytvoria dost, navyse standardky su ich silna stranka...tim je vyborne vyvazeny, mensia slabina je na RB, ale inac vsetko hraci, ktori to odmakaju spolahlivo

Rule Britannia!!!

Reagovat
kiwwi

a k uvodnemu zapasu proti Talianom, verim ze Roy nasadi Welbza na Pirla (tak ako ho nasadil na Xabiho proti Realu v LM) a ak to Welbz zvladne aspon tak dobre ako proti Xabimu, tak je to 50% uspechu v tom zapase

Reagovat
smazaný uživatel

jako pravdu máš... ale myslíš, že tohle by dokázal Roy vymyslet?

Reagovat
kiwwi

robite tu z Roya zbytocne najvacsieho trageda pod slnkom...ja nehovorim, ze je to neviem aky borec, ale toto sa neskutocne ponuka a vidia to vsetci, tazko o tom Roy nemoze vediet

jedine ze bude verit niecomu inemu

Reagovat
smazaný uživatel

on je strašně naivní a tvrdohlavý.. nedokáže reagovat na tempo zápasu pořádně.. a když tak zaleze do ulity a modlí se..

něco jak náš Wenger.. ale ten má nesporný kvality jinde..

Reagovat
cristiano.K.

víš kdo trénuje repre a víš kdo vás trénoval proti realu? To není ten samý člověk

Reagovat
smazaný uživatel

není, ale okopírovat to může

Reagovat
cristiano.K.

dávat takové naděje do Roye? fakt né no

Reagovat
kiwwi

neskutocne co predvadzas

Reagovat
cristiano.K.

promin,že nejsem naivní

Reagovat
kiwwi

nebyt naivny = zosmiesnovat reprezentacneho trenera pri kazdej moznej prilezitosti?

mas zvlastny svet

Reagovat
fantomas

Hehe, kde sou ty časy, kdy sem musel Hodgsona obhajovat já před tebou.

Reagovat
kiwwi

je pravda, ze zo zaciatku som bol strasne sklamany, pretoze som tam chcel 'Arryho a zo zaciatku to bolo zle tak som kritizoval, ale dokazal som priznat, ze sa to vyrazne zlepsilo a Roy odviedol kus roboty

nemam ho tiez nejak extra v laske a urcite to nie je najlepsi mozny trener pre Albion, ale toto co tu predvadza cristiano je fakt komicke

Reagovat
cristiano.K.

však je to největší slabina celého albionu,těsně za ním Johnson

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

zosmiesnovanie pri kazdej prilezitosti by bolo keby sa smeje na jeho vyjadreni, rackovani a bohvie com, nie ked upozorni na to, co vsetci vieme. a to co on vie vieme my z prvej ruky..bohuzial

Reagovat
smazaný uživatel

Facing the press, Hodgson remarked “when Arsenal played Milan at the Emirates stadium I was there, live, and saw how well [Oxlade-Chamberlain] did against Pirlo and Ambrosini in the centre of midfield.”

Interesting, but a complete fabrication.

Massimo Ambrosini was injured for that Champions League match, while Andrea Pirlo has played all season for Juventus.

To teda GOOD LUCK

Reagovat
fenixLFC

ano, tim je vyvazeny, ale ta slabina je ovela vacsia. Navyse mi pride, ze v poslednej dobe spoliehaj fakt iba na tie standartky. Mna to proste tak sere, tak perspektivny a talentovany kader, ktory ma na to hrat skvely futbal bude nakoniec spoliehat iba na studga a standartky...

Reagovat
vladis271

spoliehajú na mená, nemajú systém. Alebo ho majú, nie ani zdaleka nie je ten systém schopný dostať z hráčov ich prednosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kiwwi

Reagovat
vitasrp

Systém nemá tým, kterej je úplně splašenej, hráči neví, kde hrát, a tým dostává spoustu branek.

Anglie je úplnej opak - takticky svázaní, zaměrění na to, aby nedostali branku, proto má každý hráč v první řadě defenzivní pokyny..

Reagovat
kiwwi

ale teda popisujes Albion tak spred roka, roka a pol...mne sa paci ako to Roy smerom dopredu pozdvihol, konecne to ma hlavu aj patu a nehra sa na nakopavane lopty na dvoch hromotlkov...neda sa urobit za taku dobu zazrak navyse pri repre, kde ma trener obmedzeny cas, ale tomuto Albionu verim viac ako tomu minulemu

navyse ten hlad mladych hracov je velky bonus na ktorom mozu postavit uspech

Reagovat
vladis271

ale defenzívny systém úplne eliminuje prednosti týchto hráčov. Komu vyhovuje z možnej jedenástky? Welbeckovi a stopérom?Glen (nemá tam čo robiť ale bude hrať základ) je v podstate wingback, Baines je otázny, Shaw je wingback tiež. Obe krídla Sterlingove aj Llalanove prednosti sa prejaviaa v útočnej nátlakovej hre, nie v defenzívnom systéme. O útočníkoch ostatných ani treba hovoriť. Stred poľa zohraný od nás na útočnej hre.

Ono to nie je nič prekvapivé, vzhľadom na to, akým trénerom Roy je. Ale nech mi nikto netvrdí, že tento štýl je pre súčasný Albion lepší ako to, čo by mohli hrať s progresívnejším trénerom. Ale je mi jasné, že budú hrať to, čo v prvých dvoch zápasoch. Čiže ako vždy, štvrťfinále maximum.

Reagovat
vitasrp

MS ale nevyhraješ stejnou hrou jako Liverpool, to prostě nejde.

Je přirozený, že se repre trenéři soustředí v první řadě na strukturu - maj daleko menší čas a čekaj je mnohem těžší soupeři. Můžeš třeba chtít, aby Henderson víc podporoval útok a dostával se klidně z hloubky do pozic mezi linie - v lize to není problém (hraje vysunutější roli, navíc v jinak strukturovaný záloze, to vím), protože hraješ proti slabším, inkasovaný gól je snažší napravit a zrovna Liverpool měl tak obří kvalitu v útočný fázi, že o branky nebyla potíž.

Na MS je to jinak, trochu si narušíš organizaci týmu a soupeři toho budou chtít využít. Navrch je tu ten obrovskej problém, že Anglie by měla být hlavně brejkový mužstvo, čili inkasovaný gól je průser - soupeř zaleze, ty dobýváš, naprosto nepohodlná situace.

Podle mě Hodgson musí zařídit dvě věci - presink v záložní řadě, aby Anglie mohla přecházet do přímočarejch protiútoků, no a vytaženější defenzivní linii. Vůbec si teda nemyslím, že musí hrát nějak extra vysoko, jen by nebylo akceptovatelný, aby proti soupeřům na MS hráli tak hluboko, jako proti Francii nebo Itálii na Euru. Z takovejch pozic jen velmi těžko uděláš nějakej rušivej, kvalitní protiútok..

Reagovat
fantomas

Ten presink by podle mě nemusel bejt problém, pokud to postaví správně. Rooney, Sturridge i Lallana maj na ofenzivní hráče až neuvěřitelnou pracovní morálku a dovedou hráče "pronásledovat" až do hloubi pole (hlavně Lallana to z pravýho křídla příkladně dělal proti Peru).. no a pokud za nima/vedle nich operujou další poctivci jako Henderson s Gerrardem, mohla by taková koncentrace energie generovat šílený množství ztrát soupeře.

Celkem se na to těšim... pro Hodgsona je zodpovědnost křídelních (i obecně ofenzivních) hráčů směrem dozadu naprosto zásadní. A letos pro to má ještě lepší materiál než posledně na Euru (plus za sebou jeden celej cyklus strávenej pilovánim podobných věcí).

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Hodgson je taký defenzívny no. Ale čo z toho, keď nebude vedieť zmeniť štýl hry keď mu to nepojde.

Reagovat
nani92

síce si to neprajem, ale skôr si myslím,že úsmev sklapne tebe a nám,fanúšikom PL

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Aka Britannia ty sasek?

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

https://www.youtube.com/watch?v=yprh8ElXgbU

na jednej strane je to kolonial song. Dokonca celá tá myšlienka nemá moc daleko od toho, čo si myslel Hitler myslel o Germánoch.

Ale je to strašne chytľavé, najmä ten refrén.

v"Rule, Britannia! rule the waves:

"Britons never will be slaves."

Reagovat
kiwwi

pri ich zapasoch to hra vkuse

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Aha tak aj to su saskovia, ked pri anglickej(!!) repre hra/spievaju hento :)

Reagovat
kiwwi

http://youtu.be/fbylq_evKjk

je to neskutocne chytlave...teraz si to budem spievat cely cas

Reagovat
SunFells

Reagovat
vladis271

áno, už len hlas nejakej jebačky tomu chýbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Si ako typický brit ktorý sleduje len reprezentaciu... Naivný a bez súdnosti

Reagovat
kiwwi

a ty si typicky retard a co

Reagovat
smazaný uživatel

Dokonca to aj nezvladaš ako oni Už len si kupiť vlajočku a mavať pred telkou

Reagovat
smazaný uživatel

A potom po prehratom zápase nadávať aký ste shit a že ťa to ani vlastne nezaujímalo

Reagovat
smazaný uživatel

Britannia? Být fanoušek Walesu, Irska nebo Skotska, tak tě pošlu do pořádně velké prdele

Reagovat
kiwwi

no tak to mam jedine stastie, ze niesi...

Reagovat
smazaný uživatel

To bych sakra řekl

Reagovat
smazaný uživatel

Irska nie

Reagovat
smazaný uživatel

Omluva

Reagovat
smazaný uživatel

To je pokřik anglických fotbalových fanoušků. Nevím teda nakolik tradiční, ale slyšel jsem ho tuším při přenosu z Bosny a ještě kdesi na cestách.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt? Díky za poučení. Mně by to přišlo asi divné. Ale neznám anglické poměry a vztah ke "království".

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuju

Reagovat
smazaný uživatel

Same thing as always: dismal pessimism until we score our first goal then WE'RE GONNA FUCKING WIN IT ALL YOU BASTARDS. FUCK OFF YOU SURRENDERING ITALIAN CUNTS. HAVE YOU GOT BARKLEY?! NO! WE'VE GOT FUCKING BARKLEY! WE'RE GONNA WIN ALL...oh we're out.

Len pozerám, že ty si už v tej druhej faze

Reagovat
R22

Anglie je podceňovaná tenhle rok..kromě pravýho beka a trenéra je ten tým skvělej

Reagovat
smazaný uživatel

*precenovana..

ako každý rok...Budú radi ak postúpia zo skupiny...

Reagovat
R22

jak si tu čtu ty komentáře, tak podceňovaná

pesimisto

Reagovat
CubONE

Kazdy moze porazit kazdeho.

Reagovat
Billy McClane

uz zase?

Reagovat
tulen

tak ďalší šampionát, zase to "čo ak tento krát to prelomia", ich šance hodnotiť nechcem, tak ako môžu celé MS vyhrať tak isto môžu skončiť na poslednom mieste, ale budem fandiť a pevne dúfať, že urobia konečne dieru do sveta

Reagovat
smazaný uživatel

A kde jsou útočníci Crouch, C.Cole, Carrol???

Reagovat
nani92

Stoke, West Ham,West Ham ..aj ked neviem či Coleovi neskončila zmluva

Reagovat
smazaný uživatel

ti tři tam měli být místo Šterlinka, Oxlejda a Staridže

Reagovat
nani92

je tam Lembrd a Barkly

Reagovat
smazaný uživatel

Konec ve skupině. Budou slaboučcí.

Reagovat
homeles8

Postoupí Uruguay a Kostarika

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodne sa medzi Anglickom a Uruguayom. Ak Suarez bude zdravý a nebude mať problemy tak si myslím, že to Uruguay zvládne.

Na 1. mieste budú zrejme taliani. Oni ako vždy prekvapia každého

Reagovat
smazaný uživatel

Spain XI vs El Salvador: Casillas; Juanfran, Javi Martinez, Sergio Ramos, Alba; Xabi Alonso, Koke, Iniesta; Pedro, Fabregas, Diego Costa.

Costa

Reagovat
CubONE

Zasa zrani.

Reagovat
miky10

Wow wow, to je parádní sestava, kéž by tak hráli na MS.

Reagovat
smazaný uživatel

Až na toho Fabregasa. To tam skôr mohol byť Silva alebo Santi

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

Reagovat
smazaný uživatel

vyvazena

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Lacko_Boh

jak to tu citam tak sa citim jak dick ze nic nesledujem,pod kazdym clankom analyzy kto postupi kto nie...ja som rad ze stiham pozret Arsenalik a sem tam nejaky prestizny duel a vy si tu okrem PL jebete vo volnom case repre Anglicka,Talianska,Uruguaju?Nehovorim,sak je to diskusia,kludne piste ale tie vysmechy a picovacky pod slusne napisanim nazorom?

Reagovat
Lacko_Boh

napisanim I have a dream

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Godwinson

Reagovat
R22
Reagovat
smazaný uživatel

toto zrejme nerobil fanúšik MU

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Bayernista18

Ty kráso.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Wazza dobrý, ale on to dá a mladíci mu to oběhaj, takže proti Slonům by to mohlo být drama

Reagovat
fantomas

Zrovna oběhávat za něj fakt neni nic potřeba.

Reagovat
smazaný uživatel

toho Wazzu si rozebral dokonale s jeho famozními okamžiky i s jeho průšvihy,

celá sezôna MNU stála za nic, ale Rooney s Albionem v této skupině "Tří Králů/Mistrů" nezklamou

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že sa zranil Chamberlain, mohol ho postaviť do stredu zálohy proti Pirlovi, pretože, keď proti nemu hral v LM proti AC, tak si viedol výborne, sám Hodgson tam bol...

Reagovat
CubONE

Pirlo uz v AC vtedy nebol.

Reagovat
smazaný uživatel

No veď práve, že nebol. Ale Hodgson tam bol na štadióne, takže to asi vie lepšie. (Na tlačovej konferencii povedal, ako si dobre viedol proti Pirlovi, ktorý tam už nehral, a proti Ambrosinimu, ktorý bol vtedy zranený a tiež nehral.)

Reagovat
C-M@ster

Jak hraje Barkley za repre? Bude to jeho MS?

Reagovat
Side

No, jestli si vůbec kopne...

Reagovat
fantomas

Na Honduras stejně jako na Peru. Sem si téměř stoprocentně jistej, že takle pudou i na Itálii.

Reagovat
kiwwi

nn, Sterling musi ist namiesto Welbecka alebo Lallanu

Reagovat
fantomas

Obou nejlíp

Reagovat
kiwwi

skoda ze Anglicko nema 11 Sterlingov

Reagovat
fantomas

Jn

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Přesně tak

Reagovat
cristiano.K.

Lallana at je hezky v základu. Pak nemáme Roye hatovat

Reagovat
smazaný uživatel

ale Sterling bude skvely, nenechajme si ho scousermi znechutit

Reagovat
fantomas

Reagovat
kiwwi

To vobec nemyslim zle voci Sterlingovi...je to dobry hrac a bude fakt skvely

Reagovat
smazaný uživatel

Ty a Ivan a vase imaginarne "vojny" s tzv.scousermi su kuzelne

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Albion

Reagovat
C0br

ronei MVP

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Poraďte niekto kopačky. Budú F 30 dobré ? - vôbec sa v tom nevyznám

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
ACSeRw!n

je to tak

Reagovat
hntlyl
Reagovat
Tomekcz

staci kdyz tam Foj nepostavi nikoho z Loserpoolu nebo Fat Lamparda a minimalne finale daj v klidecku

Reagovat
R22

Máte někdo link na stream pls?

Reagovat
kiwwi
Reagovat
R22

díky

Reagovat
fantomas

Tohle je přesně ten Welbzův cit pro hru, kterej furt vzývám. Fakt velká škoda, že ho neukazuje tak často. Dovede v tom bejt naprosto jedinečnej..

Reagovat
smazaný uživatel

Prerušený zápas na 30.minút ?

Reagovat
fantomas

Jj, to je minimální minutáž.

Reagovat
cristiano.K.

hraje se na třetiny

Reagovat
fantomas

Matt Furniss ‏@Matt_Furniss 2m

Hoddle blatantly needs a piss. Looks so agitated.

Sedí dokonale

Reagovat
fantomas

Izaguirre dobrá píča

Reagovat
smazaný uživatel

cervena jak svina

Reagovat
smazaný uživatel

cervena jak svina

Reagovat
ACSeRw!n

cervena jak svina

Reagovat
smazaný uživatel

Snad si aspoň chvíli zahraje Lampard. Třeba se mu povede střela jak na MS 2012, jak mu ji šulini neuznali.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemate někdo poštovní adresu na Fantíka?

Reagovat
13

Oliver bude tvůj člověk, ten ví osobní informace snad o každym..

Reagovat
smazaný uživatel

ha ha

Reagovat
smazaný uživatel

nejpřeceňovaňější repre

Reagovat
db18

je ta naše

Reagovat
smazaný uživatel

zbytocne precenova repre, tak ako aj jej hraci a cela ich liga. skoncia v skupine, ani pes za nimi nestekne a nikomu nebudu chybat. rovnako ako taliani. neskutocne nudne mancafty....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Itálie alespoň není přeceňovaná. Protože když byl někdo 4x mistr světa....

Reagovat
Al Capone

Slabá repre a ted už jim i slábne liga. Prostě Angláni

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
frankiefcb

Podle mě překvpaí. Když jsem si dělal pavouka, tak mi vyšli až do finále proti Argentině.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele