Pane Rado, hra Jablonce nás uráží aneb Události 18. kola FORTUNA:LIGY

14.12.2021, 11:30
Názory a komentáře
Možná trochu ve stínů zveřejňovaných částí policejních spisů v aféře kolem Romana Berbra, která kosí snad všechny ty, které nepokosila už dříve, se odehrálo předposlední podzimní kolo nejvyšší české soutěže. A v něm se žádná výrazná překvapení ani omyly rozhodčích neudály.

Sobotní program přinesl vzájemné utkání dvou celků z nejlepší šestky, ve kterém se Hradec Králové se Slováckem rozešel smírně. Nedaleké Pardubice naopak hladce podlehly Baníku, Zlín nakonec udolal Karvinou a první víkendový den zakončila výhra Plzně nad Libercem.

V sobotu došlo na dva zajímavé souboje o pozice. Na záchranářských příčkách se bezpečné zóně přiblížily Teplice výhrou na půdě utrápeného Jablonce, uprostřed pole Budějovice přehrály Olomouc. Zvítězila i obě pražská "S", Slavia si poradila s Mladou Boleslaví a Sparta přejela Bohemians.

Zápas kola


Hradec Králové - Slovácko

Třetí po sobě jdoucí ztráta Slovácka v řadě. To sice díky Jurečkově zásahu vedlo, nicméně po hodině hry se nechal vyloučit Reinberk, čehož k obratu využili Vlkanova s Radou. Ani Hradec však vedení neudržel, Jurečka totiž svou druhou trefou stanovil jako konečný výsledek remízu.



Gól kola


1. Pablo González (Sigma Olomouc)

Povedené trefy pod břevno tentokráte patří do této hitparády. Gonzálezův volej se jen těžko slovy popisuje, rovněž Stanciuovi mimořádně sedla střela z první. Květův gól sice jeho tým moc neutěšil, avšak snad alespoň jemu samotnému udělal radost.



2. Nicolae Stanciu (Slavia Praha)



3. Roman Květ (Bohemians Praha 1905)



Jedenáctka kola





Brankář - Tomáš Grigar (Teplice)

Několika zákroky pomohl sobě k čistému kontu a týmu k velmi cennému teprve třetímu vítězství. Už v úvodu se musel činit proti Vaníčkovi, celkově si nakonec připsal čtyři zneškodněné soupeřovy pokusy.

Pravý obránce - Alexander Bah (Slavia Praha)

Po půlhodině hry se zorientoval v nepřehledné situaci v soupeřově pokutovém území a z prvního dotyku poslal balón za Šedova záda. Vzápětí vedl akci středem až k vápnu soupeře, odkud si pasem na pravou stranu připsal asistenci.

Střední obránce - Jan Shejbal (Teplice)

Dařilo se mu v soubojích a spolu s parťáky ze stoperské trojice držel Jablonec na uzdě, přidal i klidnou rozehrávku. V závěru utkání navíc vybojoval červenou kartu na Čvančarovi, která sebrala soupeři jakékoliv naděje na srovnání.

Levý obránce - Dávid Hancko (Sparta Praha)

Po čtvrthodině hry asistoval na první a na dlouhou dobu jedinou branku zápasu, když skvostným pasem našel Pulkraba. Po pauze se dokonce sám dočkal gólu, jeho přesná střela k tyči skončila mimo dosah gólmana.

Pravý záložník - Jakub Pešek (Sparta Praha)

Po zranění se vrátil do sestavy v ligovém zápase a hned hýřil aktivitou. V úvodu prověřil Le Gianga, poté do zajímavé situace nahrál Wiesnerovi. Připravil i dva góly, nejprve předal balón asistujícímu Hložkovi, pak nahrával přímo skórujícímu Pavelkovi.

Střední záložník - Nicolae Stanciu (Slavia Praha)

Byl to právě rumunský středopolař, kdo odcentroval na Bahovu branku. A právě jemu dánský bek asistoval ve čtyřicáté minutě na gól. Stanciu se šancí naložil skvostně a zakončil nekompromisně pod břevno.

Střední záložník - Nemanja Kuzmanovič (Baník Ostrava)

Podílel se na úvodní trefě Baníku, když přesným centrem na hlavu Davida Buchty asistoval na tento gól. Po půlhodině se mezi střelce zapsal sám, to když zvolil překvapivé řešení a propálil Letáčka

Levý záložník - Alois Hyčka (Teplice)

Po sedmdesáti minutách hry cenným gólem uklidnil "Skláře" ve veledůležitém mači v Jablonci. Naběhl si na Rezkův pas a obstřelil brankáře Hanuše. Kromě toho na pozici křídelního obránce poctivě piloval lajnu.

Ofenzivní záložník - Adam Hložek (Sparta Praha)

Dlouho na hřišti nebyl příliš viditelný, nakonec ovšem zápas zakončil s hattrickem z asistencí. V závěru první půle dvakrát vybídnul ke skórování Pulkraba, nejjednodušším zápisem do statistik byl ten třetí, když pouze lehce přiťuknul Hanckovi.

Útočník - Tomáš Poznar (Fastav Zlín)

Hlavní strůjce důležité výhry Zlína nad poslední Karvinou. V deváté minutě hry si našel centr Hrubého a hlavičkou jej umístil do brány, v úvodu druhé půle pak pro změnu naběhl na přízemní pas a i tentokráte slavil úspěch.

Útočník - Matěj Pulkrab (Sparta Praha)

Premiérovým hattrickem zároveň udělal z této sezony už teď svou druhou nejgólovější. Po patnácti minutách snadno doklepnul do prázdné brány, další dva góly vstřelil v krátkém sledu. Nejprve uspěl ranou ke vzdálenější tyči, poté Le Gianga překonal pěknou přízemní střelou.

Nemělo by vám uniknout


Ne zrovna nejchytřejší zákrok předvedl proti Hradci Králové Petr Reinberk. Ten za stažení protihráče bez jakékoliv snahy hrát míč uviděl červenou kartu a ještě způsobil penaltu.



Adam Vlkanova s pokutovým kopem nenaložil nejlépe, nicméně následnou dorážku umístil do sítě.



Další neproměněnou penaltu si připsal karvinský Kristi Qose, ten ovšem neměl takové štěstí a nedostal příležitost dorážet. Čas 2:05.



V závěru po několika tvrdých střetech, které se obešly bez zaznění píšťalky, se na svého soupeře vrhnul Eduardo Santos, za což uviděl druhou žlutou kartu. A za tu ještě může být rád, bez potíží za svůj zkrat mohl vidět i přímou červenou.



Dvě napomenutí přinutila k předčasnému odchodu do šaten i Pabla Gonzáleze. Tu druhou uviděl poté, co ve vzdušném souboji trefil Králika. Čas 2:59.



Zachyceno na sociálních sítích


Přeřek, nebo upřímnost?


On to ten Nezmar nedělal pro sebe...


Z veselejšího soudku, aneb jak přivítat bývalé hráče.


Připravil několik tutových šancí, ale bohužel jen soupeři.


Statistika zajímavá, byť chybná. Kyperské Omonii se to povedlo již o 2 týdny dříve, stejně jako rumunské Kluži.



VAR v akci


Výše přiložená Qosem neproměněná penalta byla nařízena za Vraštilovu ruku až po zásahu VAR. Čas 1:51.



Videoasistent přisoudil pokutový kop i Dynamu proti Olomouci, i tady šlo o hru rukou, tentokráte v podání Látala. Čas 3:35.



Kdo naopak VAR nebude mít rád, to je Tomáš Čvančara. Jeho nesmyslné šlápnutí na Shejbala totiž rozklíčoval právě až asistent za videem. Ať už zůstane v Jablonci, půjde do jednoho z pražských klubů, nebo někam úplně jinam, úvod jara asi nestihne.



Změny v tabulce


Na místech zaručujících účast v evropských pohárech nedošlo k žádné změně, Slavia nadále vede o tři body před Plzní a o pět před Spartou. Ta ale nyní disponuje náskokem už dvou vítězství na Slovácko, za nímž se už v těsné blízkosti nachází Baník.

Hradec Králové i přes pátou ztrátu v posledních šesti zápasech drží šesté místo, o krůček za ním najdeme České Budějovice a nalepené na ně zase Mladou Boleslav a Liberec. Elitní desítku uzavírá po další porážce Sigma.

Na jedenácté místo se díky vítězství s Karvinou vyšvihl Zlín, který předskočil neúspěšné Bohemians i Jablonec. Rovněž Pardubice nepřidaly další body a na dostřel jim tak už jsou Teplice, naopak Karviná je bez jediné výhry jednoznačně poslední.

Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha18152148:1147
2.Viktoria Plzeň18142235:1344
3.Sparta Praha18133245:2242
4.1. FC Slovácko18113436:2136
5.Baník Ostrava18105338:2235
6.FC Hradec Králové1867524:2525
7.Dynamo České Budějovice1873826:3024
8.FK Mladá Boleslav1872928:2823
9.Slovan Liberec1872917:2523
10.Sigma Olomouc1856730:2721
11.Fastav Zlín18531022:3618
12.Bohemians Praha 190518531026:4218
13.FK Jablonec1837813:3216
14.FK Pardubice18351022:4014
15.FK Teplice18321319:3611
16.MFK Karviná18051316:355

Autor: Martin Vejdělek

Komentáře (594)

Přidat komentář
REPLIKATOR

Nadpis

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
ratusek

Pane Rado, a vám se ten fotbal líbil?

Reagovat
VTID94

Ten ktorý vymyslel ten nadpis určite nedá ani tri žongli

Reagovat
Y.N.W.A

jen do něj, Jabka táhne dolů on sám svým konzervativním přístupem ve stylu "když jsem kdysi já všechno uběhal, tak ty mladí musej taky" ....vím, že Rada je zajímavej, že je svůj, úspěchy mu neberu, ale ať si taky vyžere neúspěchy a furt se na něco nevymlouvá, velká vina je zkrátka na něm

Reagovat
Moje maličkost

Toho co vymyslel ten nadpis, toho by měl táta zbít!

Reagovat
tnt03

Reagovat
zasranej malíř

Pane Janega...

Reagovat
Salfovic

Tady se píše o každé blbosti, ale akce Šváb se vytrvale ignoruje. Co, to? Nejsou redaktoři taky v odposleších?

Reagovat
Moje maličkost

Tam bude maximálně tak čapoun ;)

Reagovat
Puskas

Berbr - A až tam budeš, tak že pozdravuju PJ.

Reagovat
Greny

ale dneska nuda akorát na idnesu něco o Bílkovi a Slavii opet

Reagovat
kilobyte

Jen dělal svou práci.

Reagovat
smazaný uživatel

Přitom diskuze k tomu by byla jistě super

Reagovat
didosh

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Čenda

Reagovat
oli9

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Asi nemají dostatek materiálu.

Reagovat
GrimeBaller98

Jsem rad, ze s mymi dlouhodobymi nazory na tento pseudoklub a tohohle srdcare a Peltovo kurvicku, zacina souhlasit cim dal vice lidi

Reagovat
smazaný uživatel

To spatne sklonovani peltovo mi vadi daleko vic nez samotny pelta s radou dohromady

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Y.N.W.A

jak špatné skloňování? ...to je normální západočeské a jihočeské nářečí

Reagovat
bobis21

Takže špatné

Žádný "tvar" v češtině nezní hůř než tohle západočeské skloňování.

Reagovat
Y.N.W.A

to je subjektivní, někoho serou moraváci se spisovnejma koncovkama u nadávek, někoho krátké zobaky Ostraváků, někoho skloňování Plzeňáků, někoho přiteplená intonace pražáků...

Reagovat
bobis21

Samozřejmě že to je subjektivní. A já mám subjektivně chuť nalít si do uší kyselinu když slyším tohle (pražáci jsou těsně druzí )

Reagovat
Neon

Reagovat
Nebelung

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Čenda

Západní nářečí je jediný, kde se mluví normální češtinou, byť ne vždy spisovnou, přiznávám. To zbytek republiky, a Morava obzvlášť, jsou nějaký ugrofinci.

Reagovat
bobis21

No skloňování je teda nespisovnější právě na Moravě

Reagovat
FUnk

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Puskas

Reagovat
Y.N.W.A

Reagovat
Čenda

Dobrý no. Ale to, ze jim jinak normální Čech absolutně nerozumí, je trochu důležitější. Skloňování možná, ale třeba časování mají asi z jiného jazyka.

Reagovat
Puskas

A čemu nerozumíš, normální Čechu?

Reagovat
Čenda

Češtině bez problémů, vystudoval jsem jí.

Reagovat
Puskas

Když už, tak "ji".

Reagovat
Čenda

Mas recht. Teda pravdu. Teda tedy. Tajze ted uz jako češtinář nemůžu nikdy psát nespisovne a hovorově, vid..

Reagovat
Puskas

Chyby dělá každý, ale v okamžiku, kdy jiným vytýká jejich dialektické zvláštnosti, to působí zvláštně.

Reagovat
Čenda

je to tak.

Reagovat
Čenda

Co hůř, přiznám i to, ze jsem to napsal vědomě dlouze.

Reagovat
Shottack

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Reagovat
ondrasch77

Představ si Čendo, že před 30 lety existoval stát, který se jmenoval Československo a tak nějak jsme si rozuměli všichni... (až na maďarské vyjímky)

Reagovat
Čenda

A predstav si, neutrhnout tehdá Eva to jablko, tak žijeme dodnes v ráji. Ještě nějakou podobnou pitomost tam máš?

Reagovat
ondrasch77

To je velmi hloupá parafráze už jen vzhledem k absenci "Ráje".

Navíc i fakt, že si vystudoval češtinu, a nejsi schopný se dorozumět byť i jenom v republice, ukazuje spíš na tvůj problém spíše než na problém celku.

Reagovat
Čenda

Ty kluku, vždyť většinou mas inteligentní příspěvky samozřejmě, že to je hloupá parafráze, cílem te paragraze bylo totiž poukázat na úplně stejnou debilitu toho tvého příkladu. To zaprvé. Za další, přece tu nechces diskutovat o tom, ze co nelze vyvratit/potvrdit, neexistuje/nelze zpochybnit. No a za poslední, to jsem říkal uz na začátku, ze to je ciste můj problém s moravstinou, obecně je hrozná jen trochu, ne tak, jak ji vidím.

Reagovat
ondrasch77

Domnívám se, že na mém příkladu nebylo hloupého vůbec nic, protože vycházím čistě historicky z vlastních prožitků (ještě dnes se bavím např. se Slováky, Poláky nebo Srby či Ukrajinci normálně česky a rozumíme si), kdežto ty jako příklad uvádíš jakousi hypotézu...

K poslednímu "odstavci": proč tedy urážky a tolik povyku pro nic, když je to jen čistě tvůj problém?

Reagovat
Čenda

Domníváš se špatně, a ještě sis vybral špatně. Ta pitomost obou parafrází spočívá v tom, ze si můžeš vytáhnout jakékoli historické období a ohánět se, proč se tu nemluví rusky/německy/jakkoli..proto jsem vytáhl tu blbost s rájem, pač jsem (mylně) předpokládal, že si uvedomis tu absurditu, neuchopitelnost a prazdnost svého argumentu. Ani ráj nepomohl, no.

Ale protože mám tbe příspěvky rad, tak se omlouvám. Ja se nechal vyprovokovat tím západním nářečím, přičemž jsem zapomněl na Plzeň a okolí, hlavně ty Domažlice, ze ano. Ja jsem totiž z Varů a okolí, tohohle západu (vtipy na ruštinu ne,díky, znam všechny). A tam, světě div se, je nejkrásnější, nejčistší, nejmíň zmršená čeština nářečími, koncovkami, argoty, slangy atd. A pak na mě někdo vybalí tu moravskou salvu slov a podobně a ještě tvrdí, že je to spisovné..

Tudíž sorry chlape, jsem v práci, nudím se, mam hlad, tri dny jsem si nezamrdal, tak jsem vylítl, zbytečně, idiotsky. Přiznávám, forma byla na hovno, za obsahem si stojím. Muze být?

Reagovat
ondrasch77

Tady se evidentně nepotkáme, protože je problém je v použití češtiny na základě nějaké historie (má interpretace) a v možnosti spekulace (což je tvoje interpretace). Takže je zbytečné se nad tím dohadovat.

Tady si neodpustím..., Karlovým Varům říkám odjakživa Karlbad a Cheb je pro mě Eger (stejně asi jako pro většinu místních, mám tam vzdálené příbuzenstvo), tak stejně jako u nás je velmi zřejmý vliv němčiny.

Reagovat
Čenda

Druhy odstavec vsak jo, je to tak, bohužel

Reagovat
raduinho

Výjimky.

Reagovat
bobis21

Jaké časování máš na mysli?

Reagovat
Čenda

Vijó, povedajó a podobně. Hele, mě moravstina baví jako nářečí, ale čeština je pro mě holt vrchol lingvistickeho snažení lidskeho plemene, tot vše.

Reagovat
bobis21

Za 26 let života na Moravě jsem tohle neslyšel. Jsi si jistý, že nemluvíš jen o nějaké jedné části Moravy? To je nějaké Brno ne?

Reagovat
Puskas

hanáčtina

Reagovat
bobis21

Aha, tak u nás na Valašsku tohle fakt nikdo nepoužije. A lidi co znám z Hané to taky nepoužívají.

Reagovat
Puskas

Já právě nějaké Hanáky znám a někteří tak opravdu mluví a zní mi to hezky.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem z Hané, ale mluví takhle v okolí naprosté minimum lidí, převážně starších.

Naopak valašské nářečí slýchám podstatně častěji, a to i od mladších lidí.

Reagovat
Puskas

Haná je široký pojem, lidi např. z Hranicka jsem tak mluvit neslyšel, ale třeba z Prostějovska nebo Zábřežska jo, ale taky ne všechny.

Reagovat
Čenda

Právě, ja znam olomoučandy, lidi z brněnska hlavně, ta Haná..tam odsud to znám, jiné kraje Moravy a Slezska mají zase jina nářečí.

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt, na kroměřížsku se to teda vyskytuje naprosto minimálně.

Reagovat
Čenda

Teda ja mel dve holky z Litovle a tam tak mluvijó skoro všici kurva a to je poblíž ne, Kroměříž?

Reagovat
Puskas

Kroměříž a Litovel poblíž?

Reagovat
Čenda

Aha tak sorry, ja tam jen chlastal a sukal, omlóvám se Kroměříži i Litovli.

Reagovat
andrew96

Ten kostel v dáli, cos v Litovli vídal, byl v Olomouci, ne v Kroměříži.

Reagovat
Čenda

Uz to vidím sorry, mel.jsem na mysli Litomyšl.

Reagovat
andrew96

Litomyšl a Kroměříž je coby kamenem.

Reagovat
Čenda

ne tak vzdalenosti, jako spis charakterem města, ale budiž, uz to nezachranim no.

Reagovat
andrew96

V pohodě, já se bavím. Ale najdi si i holku v Kroměříži, to je krásné město.

Reagovat
Čenda

Vím, že jo, to prave i Litomyšl

Reagovat
Čenda

Ja právě občas, častěji než bych chtěl, pracuji v Brně, a tam tak mluvi snad i cizinci

Reagovat
Čenda

Jak pise kolega, hlavně hanáčtina a Brno. Ale napsat, ze za 26 života na Moravě si tohle neslyšel? Wut?

Reagovat
smazaný uživatel

Tvé příklady jsou čistě hanácké nářečí. Žádná 'moravština'.

Reagovat
Čenda

Tak naštěstí Haná není na Moravě.

Reagovat
bobis21

Takže třeba chodské nářečí je prostě čeština jo? Je to přeci v Čechách

Reagovat
Čenda

Chápu jak to myslíš, vyjádřil jsem se nepřesně, beru zpět. Myšlenka byka taková, že je to blíž moravstine nez češtině, ze ano.

Reagovat
didosh

Ty se v každém druhém příspěvku vyjadřujes nepřesně

Reagovat
Puskas

Normální Čech, co chceš?

Reagovat
Čenda

ale rozumíte mi.

Reagovat
Puskas

Tvé čendovštině? Ale jo..

Reagovat
didosh

Reagovat
didosh

Reagovat
Čenda

Nepřesně, ale česky

Reagovat
Čenda

Cesky, ale bez tečky.

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
Čenda

Nemluvě o tom, ze moravstina ani neexistuje, když už jsme u toho.

Reagovat
bobis21

Ne no, moravština je prostě spisovná čeština

Reagovat
Čenda

Reagovat
bobis21

No klidně se směj, ale je to pravda. Historicky je pojem "Moravšina" prostě jen moravské označení toho společného jazyka, který se používá v Čechách, na Moravě, ve Slezsku, ...

Např. při sčítání lidu v dobách Rakouska-Uherska byl jazyk označován jako "čeština-moravština-slovenština".

Reagovat
Puskas

+ Moravci jako specifická složka obyvatel dokonce i s vlastními tiskovinami.

Reagovat
Čenda

mel jsem vědět, že ty Moravce někdo vytáhne.

Reagovat
Puskas

Měl.

Reagovat
Čenda

Porad jim ty noviny vychází?

Reagovat
Puskas

To netuším, ale na Hlučínsku jsou docela aktivní v tradicích regionu a připomínání jeho minulosti, tak to vyloučené není.

Reagovat
bobis21

ten dnešní pohled na Moravu je výsledkem až snah komunistů o "unifikaci". To samé dělali v Rusku, kdy ze všech etnik dělali Rusy.

Reagovat
Puskas

Rozdělení na kraje, přehlížení Slezska...

Reagovat
didosh

I Moravy!

Reagovat
Puskas

O té se aspoň psalo, Slezsko jako by neexistovalo.

Reagovat
didosh

čertu žel

Reagovat
Čenda

Vsak jo, to neměl bejt vysmech. S tím Rakouskem-Uherskem opatrně, jde o dlouhé období a čeština jako taková(č-m-s) mela dost střídavou pozici.

Reagovat
Puskas

No, Moravci by nesouhlasili.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proč to slovo používáš?

Reagovat
Čenda

Nebuďte tak hákliví přeci, nakonec jsme se domluvili a v psané podobě má většina z vás krásnou češtinu a ani stopa po moravstine ani jiném nářečí, čím to? Bez urážky, jen zvědavost.

Reagovat
bobis21

Jak tady píšu, tak i mluvím. Takto se mluví u nás na Valašsku

Reagovat
Čenda

Naprosto precizní čeština zpravidla, včetně stylistické i gramatické bezchybnosti, chválím. Radost číst. Vážně. Ještě štěstí, že nepíšeš moravsky

Reagovat
Baronne

Na Valašsku se ale určitě nemluví spisovně, já su, z kama si, koncovky. I tak mi to přijde na poslech jako nejpříjemnější ze všech moravskejch nářečí, nejhorší na poslech pro mě jednoznačně Ostrava

Reagovat
bobis21

No však to používám i tady. Jak říkám, jak píšu tady, tak i mluvím

Reagovat
Čenda

Není možné. Jak pise kolega výše, tak, jak se prezentujes ty na EF, to není valaština ani náhodou. V životě bych z tvého psaného projevu nepoznal, ze jsi jakkoli z Moravy.

Reagovat
Baronne

Fakt? To mi nikdy nepřišlo, že používáš, třeba tož, nebo z tadyma, to píšeš?

Reagovat
andrew96

Ono taky není Valašsko jako Valašsko. Mně přijde, že valašské nářečí zní surověji směrem na jih. Takže na Klobucku vynikne víc než na Vsetínsku a na Vsetínsku zase víc než na Rožnovsku. Třeba mluva kamarádů z Rožnovska se od lidí z Klobucka lišila celkem dost.

Reagovat
Baronne

Znám víceméně jenom lidi z okolí Vsetína, Karolinka, Hovězí, Janová, Ústí atd., takže znám jenom tenhle dialekt a nemůžu porovnat

Reagovat
bobis21

Jelikož jsem z Rožnova, tak je tvůj poznatek asi správný

Reagovat
bobis21

"tadyma" jsem teda na valašsku taky neslyšel. A "tož", "su" nebo "sa" používám

Reagovat
Čenda

V životě jsi tu snad žádnej moravskej výraz nepoužil. Myslím ryze moravskej, typu právě su, z tadyma apod.

Reagovat
Puskas

Nejhorší ostravština je ta, kterou se snaží mluvit pražští herci, viz kupř. Dukla 61. Tam to bylo až trapné.

Reagovat
Shevchenko

Normální Čech

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Mass

Spisovná čeština je v podstatě západní moravština.

Reagovat
Čenda

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
didosh

Reagovat
PH8

Reagovat
raduinho

Reagovat
didosh

Reagovat
raduinho

Reagovat
martin1

Reagovat
Salfovic

To tedy není.

Reagovat
PH8

Tak jsou v těch krajích hloupí a měli by se učit skloňovat. Zavřít tamní učitelky českého jazyka.

Reagovat
Čenda

V tom případě Moravu rovnou zapálit a posypat solí.

Reagovat
PH8

Nikdo by kvůli tomu asi nebrečel no.

Reagovat
smazaný uživatel

Už tak musí být život vás dvou dost smutný. A to k tomu ještě fandíte Arsenalu ...

Reagovat
Čenda

A ted si vem, kdybychom jeste bydleli na Moravě...

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyli byste takoví ču*áci, takže na tuhle diskuzi by vůbec nedošlo.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
bobis21

Reagovat
Čenda

Radsi bejt curak, než bydlet na Moravě, děkuji.

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Čenda

A ja rad poznam jiny curaky z Moravy, jsou krasne hákliví.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
PH8

Mně se líbí jak máš palce od samých moraváků a od žádných lidí

Reagovat
Losinho

Reagovat
didosh

kundo

Reagovat
raduinho

Reagovat
didosh

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
frankiefcb

Tak byste možná měli rozum.

Reagovat
PH8

A že ty si toho veselí s Zlínem, Athleticem a Janovem zažil za posledních 20 let Jeden titul Interu v Italské lize a už uráží trápení Arsenalu jak klasický fanoušek City nebo PSG.

Reagovat
smazaný uživatel

Od posledního titulu Arsenalu jich Inter vyhrál 6, nikoli jeden, navíc k tomu přidal LM.

U Zlína nejde o trofeje, byl to odmala nejbližší ligový klub a vždy to byl můj oblíbený fotbalový klub u nás. Mimochodem v roce 2017 udělal pohár, takže oproti Arsenalu za tuhle dobu zaostává o jednu trofej. Jinak jet ve středu na finále poháru a ve čtvrtek na ranní neřadím mezi svými nápady úplně vysoko.

U Athleticu se mi líbí jejich koncept, kdy sází pouze na hráče z Baskicka. V současném profi fotbale, navíc na takhle vysoké úrovni, je to něco nevídaného.

Janov by byl zmar nejen v posledních 20 letech, ale v posledních 80.

Reagovat
PH8

No tak vidíš. Athleticu fandím z podobného důvodu, mimochodem Baskicko tvoří asi 5 % Španělska (plus má dost sympatických hráčů). Inter má od TVÉ REGISTRACE 1 titul. Já Arsenalu fandím tak dlouho, že jsem zažil 3 tituly, což je víc než za stejnou dobu Liverpool nebo Tottenham ( ) takže jsem v pohodě. V posledních letech mi to kompenzuje Slavia, takže jsem fotbalově nemám sad life.

Reagovat
smazaný uživatel

Od TVÉ REGISTRACE má Arsenal přesně 0 titulů. Já s Interem 'zažil' ty úspěšné roky 2007-2010.

Reagovat
Baronne

Poměřte si ty čuráky ještě kluci

Reagovat
PH8

čteš si zbytečnou diskusi 2 random lidí na internetu abys nemusel pracovat?

Reagovat
Baronne

Tyvole si dobrej! Přesně tak

Reagovat
didosh

Reagovat
Čenda

jsi borec, a navíc z Moravy. Král Eurofotbalu se našel.

Reagovat
PH8

Aha, takže ty si jeden z těch co si myslí, že ženský patří do kuchyně a nemají právo hrát fotbal. Zklamání, ale co čekat od moraváka no. Snad neumřeš sám.

https://en.wikipedia.org/wiki/2018%E2%80%9319_FA_WSL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jižní Morava je klenot České republiky.

Reagovat
PH8

Já mam Moravu celkem proježděnou a prochozenou a dovolím si silně nesouhlasit. Celkem hezká krajina, strašní lidé. Jižní Morava je pro ČR to samé co Bělorusko pro Evropu. Jestli je nějaké město na Moravě opravdu hezké, tak je to Olomouc.

Reagovat
smazaný uživatel

To já mám s Pálavou a okolím jen samé dobré zážitky, krajina nádherná, lidi mi tam vždy přijdou srdečný a přatelský (asi jsem měl štěstí na lidi no) a to su rodilý pražák z jižáku.

Reagovat
bobis21

Pálava je srdcovka Slovácko taky navštěvuji rád. Jen škoda že v okolí Lednice a Valtic posledních pár let není k hnutí, začaly tam jezdit hrozné davy

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko, Znojmo za mě taky super, ale tak pro člověka, který se nazývá "vinařem" je dobře všude kde tento božský nápoj teče..

Reagovat
ondrasch77

Pak tedy opět prokazuje svou demenci tenhle libereckej debílek....

Reagovat
PH8

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
81Tomas

Reagovat
martin1

Reagovat
božský John

Nejses jedinej no. Sice se tu na fkj picuje od zacatku diskusi na eurofotbalu, ale lidi s tebou zacinaj souhlasit. Ses uplnej prorok

A pro Radu: bez do pice, jinak spadnem

Reagovat
Azazelo RD

Spíš běž z piče, když je teď v Jablonci, ale jinak máš ve všem vyjímečné pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

O trestech za korupci bude rozhodovat FAČR nebo LFA? Jestli LFA, tak si Slavia na pár let zahraje nižší soutěže.

Reagovat
kilobyte

FAČR má pod palcem jenom rozhodčí a nižší soutěže. Takže u první a druhé ligy by to měla mít na starosti LFA.

Ale nemyslím si, že s tím budou něco dělat. Možná až případ ukončí policie.

Reagovat
Greny

Oni právě nemusí čekat na výsledky policie i kdyby to dle policie bylo ok nebo to dál neřešila oni můžou trestat už na základě toho spisu klidně zítra kdyby chteli

Reagovat
kilobyte

Můžou, ale je lepší si počkat na všechny informace a pak rozdat tresty, než třeba každý týden dávat nový tresty. Navíc i když můžou trestat bez důkazů, tak kluby a členové FAČR to pak můžou dát k CAS, kde už budou muset něco doložit.

Reagovat
Greny

Etická a disciplinární komise ale pod kým to je nevím... Trestat budou asi obě skupiny hlavně FACR když šli do voleb kluci ze očistí fotbal

Reagovat
bobis21

To fakt ne

Reagovat
Kuchta

Jsem rád, že v takovém případě nepřijde o derby a zápasy s Plzní

Reagovat
Greny

Neuděláme nějakou sbírku a nekoupime práva na MSFL a CFL?

Reagovat
Kuchta

Reagovat
Greny

no co musíš být o krok napřed drahe to asi moc nebude

Reagovat
smazaný uživatel

To si docela věříš. Zatím podle toho, co bylo zveřejněno, tak Sparta -6 bodů, Plzeň - 20, Slavia ČFL a vzhledem k tomu, že na vás každý den vytahují něco dalšího (nejdřív Nezmar, teď Bílek, zítra očekávám jako zlatý hřeb Tvrdíka), tak aby to nakonec nebylo přeřazení až do úplně nejnížší soutěže.

Reagovat
Losinho

Nuda

Reagovat
Kuchta

Wishful thinking Jestli má být suchej hajzl, tak vás stáhneme s sebou, neboj se nic

Reagovat
PH8

Tím zatím myslíš nějaké relevantní informace, nebo tvůj expertní odhad na základě toho co si se dočetl na internetech?

Reagovat
Mass

Troll1999 nepotřebuje informace, natož relevatní.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase se prdlajs vyšetří.

Reagovat
Hokaido

Nějaký info k tomu? Slyším o tom prvně.

Reagovat
PH8

Dle MVFN to vypadá, že Slavia vyhrála titul férově a Kazma (z One Man Show) pomocí deepfake technologie napodobil hlasy funkcionářů Slávie a snažil se koupit titul za milion Kč od Berbra,

Reagovat
havrys99

Santos je hovado, ale všechny tři souboje byly v pohodě podle mě. Pak už se klasicky všichni postrkají, protože hovno vydrží

Reagovat
r.mrazik

stejne je sranda,ze v sestave je Hlozan,ktery ac ma tri asistence,tak snad jen ta jedna by se dala za asistenci povazovat...

on se mi ten zapas totalne nelibil...hral podle me fakt nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono je to těžký, když hráči nedostávají zaplaceno, nejsou peníze, není motivace..

Reagovat
smazaný uživatel

A kdyz spadnou tak bude tech penez vic? Meli proste odmitnout nastoupit, ne to odehrat na prohru

Reagovat
kecipep

o to více bych se snažil, abych se prodal dál

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Losinho

Zní to logicky, ale reálně to takhle nefunguje.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo protoze hraci co berou treba 50-60 asi tezko maji nejake uspory a nedovedu si predstavit nedostat vyplatu mesic, ne tak jeste vic

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
kilobyte

Zase tím zvýší svoji cenu. To někdy dělá naopak problém při přestupu.

Reagovat
smazaný uživatel

Půl kádru jsou buď v takovém věku, že jim to nepomůže a další část této půlky má zajištěné angažmá jinde.

A ta druhá půlka se snaží, ať se v kádru udrží a nebo si najdou něco v menším klubu... Ale jak ti neslape celý tým, tak nejsou výsledky. Stačí 2 hráči.

Reagovat
ondrasch77

To možná platilo na jaře...

Jediným problémem Jablonce na podzim je, že nestříli góly...

Tady to máš v číslech, v útočných akcích je Jablonec o parník 1.v lize

https://www.fortunaliga.cz/statistiky?unit=2&status=&parameter=1&season=2022&club=&game_limit=&nationality=&age=&list_number=0&order=10&order_dir=2#stats

Reagovat
kilobyte

Počet střel 10., počet střel na bránu 14., úspěšnost 16.

A to mají ještě nejvíce rohů. Jim snad Rada zakázal střílet.

Reagovat
ondrasch77

Hodně je tou jeho "jedinou" hloupou taktikou, kdy je nutí, aby vše tahali přes křídlo a pak následný centr do vápna. Načež tuhle taktiku už všichni v lize znají a dokážou se na ni v pohodě připravit. Myslím, že kdyby jim dal více volnosti, tak hrajeme rozhodně výš.

Reagovat
tnt03

Reagovat
smazaný uživatel

V počtu střel Zlín pátý pouze za pražskými S, Plzní a Boleslaví Jakmile to začne padat, bude z toho ještě skupina o titul (/poháry)

Reagovat
kecipep

a co zlínské jaro?

Reagovat
smazaný uživatel

Letos to bude opačně než poslední roky, takže se přes Slovácko dostaneme do Top 6

Reagovat
ondrasch77

Zapomínáš však, že máte v útoku Poznara. Proti němu je i náš Doležal pomalu Maradona

Reagovat
smazaný uživatel

Poznygol naposled sestřelil Karvinou, už se chytl, teď to bude válec. Dnes si to odskáče Slavia v poháru

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Mass

Reagovat
Mass

Koukám že mají i nejvíc rohů a standartek.

Reagovat
ondrasch77

Tak hlavně, že do toho zase "všichni vidí"..., vůbec ti, kteří o Jablonci nic nevědí

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem o tom četl, z Jablonce nejsem tak nemám jiný zdroj.

Reagovat
ondrasch77

Ten "zdroj" je zase jen "jedna paní povídala..."

Nemusíš hned přepisovat každou píčovinu, stačí se zeptat.

Reagovat
cubinho

Je to marné, No Pelta No Penalta.

Reagovat
Greny

https://isport.blesk.cz/clanek/fotbal/406519/v-odposlesich-rogoz-a-bilek-ze-slavie-nejdriv-strach-pak-penize-a-ostatni.html

Proč? Jasný že Bílek nic neudělal a chtěl jen dělat práci dobře ale řešit béčko s nějakou Admirou...asi měli strach že by nebyli vládci Prahy

Reagovat
Bakary3

To je cu... vedle cu....

Doufam, ze padnou poradny tresty, padni komu padni.

Sraci jako Pelta, Berbr a spol by meli viset.

Reagovat
Pablos

Nejhorší jak se všichni znají a všichni v tom jedou jakoby nic. Hnus

Reagovat
Pablos

Fakt tu nikdo na EF nedal článek se Slavii? To je fakt ostuda a hanba celýmu EF. Lhostejnost k tomu co se děje v našem fotbalu... Né počkat, vlastně tu články byly, Berbr, Pelta, Slovácko a Mynář... A to je právě to dno na úrovni Rudého práva, jen nějaké kauzy a jen nějaké týmy asi

Reagovat
Greny

Ne a nechápu to... Po pohárech zde je sama blbost co říkal Trpis, Tvrddik, Kuchta a aspol

Reagovat
Pablos

Chápal bych to kdyby se od toho odprostili od začátku, ale nelze přece jednou něco napsat o Slovácku a pak už dělat že nic... To mě uráží

Reagovat
Greny

Navíc takový članek by měl super potenciál... Minimálně já bych si ho vychutnal

Reagovat
Pablos

i když mě jde spíš teď o ten princip. Ale diskuzi bych si početl rád no

Reagovat
ratusek

Na článek seru. Ale ta diskuze by stála za to

Reagovat
Salfovic

Tak na článek by srali pochopitelně všichni.

Reagovat
didosh

Reagovat
didosh

Reagovat
Kepy_FCB

to asi nebude lhostejnost ale zdrcenost (slávisti)

Reagovat
Kily

tak určitě

Reagovat
r.mrazik

Celou dobu nic...ani článek z ČTK...nic

Reagovat
Martin9719

EF spíš není bulvár, a myslím že tohle zatím nejsou konečný informace a případně tady začnou vydávat články až půjdou lidi jako Nezmar nebo Bílek před soud.

Reagovat
Pablos

To právě nesedí, ptž článek o Slovácku tu je.

Reagovat
andrew96

Ten byl ale převzat z ČTK, která až na Slovácko s ničím dalším rovněž nepřišla.

Reagovat
mistr129

Což je podle mě dáno čistě tím, že tam byl Mynář jakožto osoba politicky exponovaná

Reagovat
Pablos

Tak pak je to chyba opět EF, když díky ČTK už se do toho nechala vtáhnout.

Reagovat
andrew96

Do čeho se nechal vtáhnout? Přebírání článků z tiskové agentury nehledě na zaměření jiných médií, která fungují víc jako běžná redakce, je zde běžná praxe. Navíc jak píše Martin, svou povahou stojí článek o Slovácku trochu jinde.

Reagovat
Pablos

Tak jako neumí napsat článek bez ČTK. Chápu že přebírají od nich i, ale když pak nechápou ani kontext toho o čem pak uceleně informujou. Jako já mám EF rád, jinak bych sem nelezl, že jo... Ale ne, nepřijde mi to normální, kolik už tady bylo bulvárních článku... No celkem dost, třeba o Řepkovi,jeste když ani neseděl. Navíc jestli Vám přijde že se otevírá největší žumpa posledních let jako bulvární... Tak nevím, nikdo tady neříká dávat soudy, ale najednou stranu informovat na druhou stranu neinformovat a ještě si to obhajovat...

Reagovat
andrew96

Neobhajuju, jen vysvětluju. Pokud vím, tak zprávy o Řepkovi šly taky z četky, navíc v době, kdy už jako obviněný běhal od jednoho soudu k druhému.

Reagovat
kilobyte

A co článek o Berbrovi s Královcem a Krulou? Tam bylo jen "suchý záchod" a pozdravuje tě Krula.

Reagovat
andrew96

To šlo taky přes ČTK. Proč teď o kauze neinformuje a tehdy ano, to netuším.

Reagovat
Kily

mají kontakty, tak se určitě snaží všechno ověřit a případně doplnit, než s tímhle půjdou ven

Reagovat
kilobyte

Proč to tak nedělali i u Slovácka? Nebo to stihli rychleji?

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě jde o to, že u Slovácka figuroval Mynář, tím to bylo zajímavé i pro "nebulvární" média. Slavia mimo fotbalové kruhy a bulvár nikoho nezajímá.

Reagovat
andrew96

Jinak nevím, co je na zdejších článcích o Řepkovi bulvárního. To spíš mrkni na opravdu bulvární média a uvidíš rozdíl.

Reagovat
Pablos

Ale kazdyho názor, přít se nebudu. Mě se to zdá blbý, třeba i někomu taky a někomu zase vůbec.. Je to fuk, ale nedalo mi to, říct co si myslím o tom.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
John Obi Mikel

Dělají si prostor na nějaký Fantomasův obsáhlý komentář.

Reagovat
Radek Voltr

dyť domingo je starej slávista, takže si to vošéfoval

Reagovat
Kily

lol

Reagovat
icka

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak teda nevim uz komu napsat, ale ty clanky se samospoustenyma videi jsou desne, to fakt se nenajde nikdo, kdo by opravil?

Ja tohle do spraveni bojkotuji, vcetne diskuse cau

Reagovat
Kily

táhni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Ty si nějaký ostrý poslední dobou

Reagovat
Kily

došly prášky

Reagovat
Mass

super

Reagovat
kbtk23

Mě to třeba nevadí vůbec. Jsem rád za každou informaci o fotbale a jestli se to video spouští samo mi je celkem jedno.

Reagovat
bobis21

Kdybys jako slušný člověk článek přeskakoval a šel rovnou na diskuzi, takové problémy bys neměl.

Reagovat
Martin9719

Pak že nám bude někdo něco říkat o Berbrovi na tribuně a o korupci, vůbec je nějaký ticho najednou všude, kdepak jsou všichni ti pražský haters???

Reagovat
Martin10

Já jsem tady a nadávat na vás budu furt

Reagovat
Martin9719

Tak pokračuj, už se těším na zápas našeho béčka s vaším áčkem

Reagovat
Martin10

Ty si myslíš, že někdo jako Tvrdík s sebou nestáhne i ostatní? Jakmile mu začne jít do tuhýho, tak práskne zbytek ligy a F:L nebude mít kdo hrát

Reagovat
Salfovic

Konec profesionálního fotbalu v ČR.

Reagovat
Pablos

Jak prásknout jako? Si myslíš že si pak všichni z klubů spolu zasednou a povídají si o tom jak kde co ovlivnili a Tvrdík si to nahrává? Nic víc, než co je v tom spisu se moc už neobjeví si myslím.

Reagovat
Greny

Tvrdík bude poslední kdo někoho stáhne... Spíš to vypadá že momentálně stahují ho

Reagovat
Martin9719

A koho by prosímtě sebou stáhnul, pokud se mělo něco odehrát tak se odehrálo ještě dávno předtím než byl Tvrdík na scéně, a to co zažil už on, vesměs policie má

Reagovat
Pablos

Nakonec největší dno je Nezmar a Tvrdík ještě tu Slavii zachránil, že se distancoval odpovídat na nějaký zprávy a brát telefon... A nebo byl někým varován třeba.

Reagovat
Greny

Tam to vypadá že už Jarda možná viděl že se něco chystá ... Ale sakra mě zajímá jestli Berbr s Dášou mají tak dlouhý prsty že by ovlivnili i predkola

Reagovat
Pablos

Tak zase tak nereálný to není, když má nebo měla (doufám že měla) takovej post na UEFA. Jen teda piskal spíš proti Slavii nakonec nebo né?

Reagovat
John Obi Mikel

Nepískal ani proti ani pro, pískal úplně normálně

Reagovat
Greny

A ta odveta? ...

Reagovat
John Obi Mikel

Tam pískal Skomina. Toho pořešili Dánové

Reagovat
Greny

Tvrdík nezaplatil co slíbili a neozval se tak ho porešil Berbr proti vam kapl jsem na to

Reagovat
Pablos

Počkat to byl Skomina s tou penaltou jo?

Reagovat
John Obi Mikel

Jo, Cakir pískal v Praze, když pro něj jeli na letiště.

Reagovat
frankiefcb

Však potombyl ten skandál, jak Vondra na twitteru se pustil do Slovinců. Tak se pak musel omlouvat.

Reagovat
Pablos

No nebo takhle spíš no... I když to trvalo to přijmout to opakování té penalty, to v tu chvíli bral jako zářez úplně každej skoro. Až když to trošku opadlo tak se to dalo přijmout... Každopádně aby to udělal ovlivněnej rozhodčí by bylo divný Podle mě tam ani nešlo o nějakou snahu úplatku, ale třeba jen náznak, že jako pozdravujeho Dáša a bla bla, že jako sám si má uvědomit, že by mu to mohlo něco přinést... Potom v budoucnu, ale nic přímého. No a on je měl u prdele

Reagovat
John Obi Mikel

To nebyl Cakir

Reagovat
Pablos

já už si ani nepamatoval kde ta odveta byla

Reagovat
smazaný uživatel

Berbrova partnerka a bývalá šéfka rozhodčích Dagmar Damková s veřejností nekomunikuje a vzdala se i funkce ve výkonném výboru. Jenže v mezinárodních strukturách je dál činná jako dřív. Stále je součástí Komise rozhodčích v rámci UEFA i FIFA.

Má.

Reagovat
Pablos

Snad jí vykopnou, i když ona se tam náramně hodí do tý UEFAMafia

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se všechno prošetří a přijdou tvrdý tresty pro všechny zúčastněný.

Reagovat
John Obi Mikel

Hlavně ať ty tresty nelosujou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Nebo Tvrdík zkusil okrást zloděje.

Reagovat
Pablos

Jo i tak se to dá klidně

Reagovat
r.mrazik

a nebo je to takovy ten styl,ze ti nekdo dluzi prachy a pak ti prestane brat telefon

Reagovat
kilobyte

Žid style.

Reagovat
r.mrazik

Spíš šmejd stajl

Reagovat
John Obi Mikel

Tohle už vypadá vážně.

Reagovat
Pablos

Naopak mi to přijde spíš plus né? Tohle se dá hodit už jen na Nezmara.

Reagovat
Greny

No ale byl jejich zaměstnanec ... To je průser pro ne

Reagovat
mistr129

plus teda by mě zajímal ten Bílek, ale je mi divný že by béčko kupovalo zápasy, když chtělo v čfl zůstat pokud vím

Reagovat
Martin10

Tam věřím tomu, že šlo o pískání roviny. Ale u áčka se ty průsery začínají kupit.

Reagovat
Pablos

Reagovat
John Obi Mikel

To sice jo, ale tady se narozdíl od tamtoho mluví o tom závazku.

Reagovat
Pablos

Ale už to na mě nepůsobí tak věrohodně jako nějak důkazný, už to nejsou přepisy vyloženě, ale je to takový vyprávění on napsal tohle on tohle, už je tam v závorkách podle redakce, kontextu apod., což můžou být už jen úvahy. Plus když jsem to četl podruhé, klidně se to dá hodit jen na to, že se bavili o prodloužení smlouvy pro Nezmara.

Reagovat
naheCZ

Furt to může být něco, co si domlouval Nezmar s tím, že to pak s Tvrdíkem domluví a ten se mu na to pěkně vysral. Nezmar tady dokázal před celou republikou dělat génia, jehož odchod totálně položí celou Slavii a zatím se vykresluje jako zmrd největšího kalibru.

Reagovat
John Obi Mikel

Až nám z toho kiksly slávistickénoviny.

Reagovat
Greny

Vyjádřila se vlastně nějak Slavia vůči tomu veřejné?

Reagovat
John Obi Mikel

Tvrdík jo, Slavia ne.

Reagovat
Pablos

i Nezmar s tím, že to byl hlavní důvod proč odešel z toho prostředí a přitom z těch informací co jsou, spíš vyznívá jak si v tom uměl chodit a byl jedna ruka s tím systémem, vyzní to docela blbě pak.

Reagovat
mistr129

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Losinho

Z pohledu Slavie mi tohle přijde celkem šumák. Čekám, že se distancuje od Nezmara kdyžtak.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako že se distancuje od důležitého člena vedení klubu? Škoda, že tohle nenapadlo Žižkov v Horníkově aféře, stačilo se od něj distancovat a jeli by dál.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Losinho

Kdyby se mě zeptali, tak bych jim to poradil.

Reagovat
Puskas

Jako že Nezmar jim dával ty prachy ze svého a za sebe?

Reagovat
Losinho

Soukromé aktivity

Reagovat
Puskas

Mimo pracovní dobu.

Reagovat
kilobyte

Reagovat
icka

Reagovat
bobis21

Chystá už Čtvrtníček něco, třeba "Románku, kamaráde"?

Reagovat
Greny

Mi volal Pelta ...

Curak a co chtěl ?

Že se sejdem v base

Reagovat
Coutinho10

takto, zatim jsem se moc k tem clankum tykajici se Berbra nevyjadroval, protoze to je z efotbalu, coz je prevazne jenom bulvar a i v minulosti tam daval ten Prochazka uplny blbosti a prijde mi to dost mimo...nejaky v uvozovkach pozdravovani rozhodcich v predkolach, kdyz pak stejne proti nam pisknou penalty, nejaky udajny uplatek za titul...nevim, pokud to je pravda, tak by se to melo resit a az se to bude resit, tak o tom budou urcite informovat serioznejsi media...efotbal je zumpa, takze bych to nebral cely tak vazne do te doby, dokud se to opravdu nejak nerozjede

Reagovat
kilobyte

Tak ty hovory jsou pravdivý, takže to nejsou zase takový blbosti. Horší je to s výkladem. Ale třeba "suchý záchod" a "pozdravuje tě Krula" tady měli článek hned.

Reagovat
Greny

Pak záleží co je médium co budou brát... Efotbal je bulvár ok souhlas... Isport je zase sparťanské.. na Madla na seznamu určitě taky něco budou mit

Reagovat
Coutinho10

ten suchy zachod, tak to bylo, pokud se nepletu i v tv na CT v nejaky ty reportazi, takze tam to na me pusobi duveryhodneji, kdyz to CT odvysilala v tv....Krulu si uz nepamatuju, jestli to tam bylo taky nebo kde se to jako prvni objevilo

no uvidime, pokud ty hovory jsou nejak podchyceny, jako ze teda to vypada, ze jo, tak se to asi zahrabat uplne nemuze a mel by se toho nekdo ujmout a nejak to vysetrit a ne jenom vytvaret podobny clanky s nejakym svym vykladem na efotbalu

Reagovat
Pablos

To se Slavii odvysílali na ČT v dohránu.

Reagovat
Coutinho10

behem zitrka kouknu

Reagovat
Pablos

No ale nic tam není, ptž k tomu Pěšír nic neřekl a Kozohorák s variantou, že nic neřekne nepočítal nejspíš, tak to šlo zase dal

Reagovat
Coutinho10

aha kazdopadne i tak se na ten usek podivam

Reagovat
Coutinho10

tak jsem na to mrknul a spis zajimavy ty reakce od Tvrdika a Nezmara...chytre receno Tvrdik potvrdil, co bylo i na efotbalu, ze zadny penize nikomu neposkytl, ze se niceho nedopustil, coz verim, ze by mohla bejt pravda, pokud to tahnul Nezmar a ten naopak rikal, ze z tohoto duvodu odesel z ceskyho fotbalu a jak tam je, ze se nedopustil skutku, ktere byly v rozporu se zakony v CR, tak otazka, jestli z tohoto, co maji muze bejt Nezmar i trestne nejak stihany, pokud ne, tak vlastne to jeho vyjadreni muze bejt pravdivy a Pesir presne jak pises, tak alibista no

Reagovat
ondrasch77

Tak on i Pešír je v částech těch odposlechů dost aktivní, takže by byl asi kokot, kdyby se do toho teď nějak vyjadřoval zrovna v takovémhle pořadu

Reagovat
Coutinho10

jo ? to jsem uprimne ani nevedel, ze v tom nejak jede taky, tak to uz pak dava vetsi smysl

Reagovat
ondrasch77

Přímo na Pešíra zatím nikdo nevyhrabal nic kompromitujícího, ale četl jsem přepis hovoru s Rogozem. Nejvíc je toho na efotbale, kde to docela slušně rozjel Procházka, tak se kdyžtak mrkni tam, je tam toho docela dost, ale musíš pohledat (efotbal má hrozný řazení sekcí)

Reagovat
Coutinho10

koukam na ty jejich stranky a to je fakt jak hledani jehly v kupce sena ani na tech strankach nevidim nikde moznost vyhledavat treba podle jmena a kdyz jsem to zkusil na googlu, tak mi vyskocil nejakej ten jeho spor s Vizkem

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Coutinho10

jo jsem si rikal vpoho

kazdopadne toto taky dobry uz si teda uplne detailne nepamatuju podrobnosti toho zapasu, ale Sparta byla pod Jilkem asi marna, takze vtipny, ze kdyz se najednou piskla penalta proti nim, tak uz hned maji jasno, ze je objednano od soupere jejich zariznuti

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Pablos

Ale zase je to věc kde se prostě nepřiznává nikdy nic, to jsou ty věci, kdy tě odsoudí a ty vyhlašuješ do světa, jsem nevinný... viz. Pelta

Reagovat
Coutinho10

jojo, takže pohoda

Reagovat
Pablos

A na i sportu si můžeš pustit rozhovor se Šmicrem na to téma... Průser tam prostě je a 21.prosince se vydá prej rozhodnutí

Reagovat
Greny

Ale to bude k Vyšehradu, Rogozovi a Berbrovi ne? Ke zbytku během příštího roku

Reagovat
Pablos

To nevím, myslel jsem, že celkově... Jako né od policie, ale od LFA nebo od FAČRu nebo od koho, jen jsem prostě zaslechl termín a bylo to hned po info i s tou Slavií tak nevím no.

Reagovat
Coutinho10

ted jsem to v tom Dohranu slysel, co k tomu rikal ten Prochazka, ze neni jasny, zda to nejak resi i toho Nezmara atd., ale nejaky rozhodnuti padne, ale nevi se, k cemu vsemu, protoze verejnost nevi, jake vsechny ty kauzy jsou v jaky fazi reseni, ale pravdepodobne k nasi kauze podle me nebudou mit zatim zadny rozuzleni

Reagovat
Pablos

Jak říkám nevěděl jsem přesně už.... já se tomu něják nevěnoval a pak jsem v jeden okamžik začal číst všechno co šlo všemožně na různých stránkách, plus do toho zrovna dávali to dohráno, že jsem byl až zahlcen informacemi

Reagovat
Coutinho10

jj, já si radši počkal, abych z toho něco měl první dny jak píšeš toho bylo dost a navíc to většinou jelo o víkendu mám pocit, takže to už jsem neměl kapacitu to všechno pročítat a sledovat dohráno

Reagovat
Coutinho10

zahlidl jsem titulek na twitteru, taky mrknu zitra, pak se k tomu vyjadrim...tak super, ze se to resi

Reagovat
Coutinho10

poslechnuto, dobre to Smica hodnoti a jako asi mi to prijde nejpravdepodobnejsi, ze to bylo neco ve smyslu, co tam rekl a to, ze Nezmar nechtel, aby nas piskal ten a ten rozhodci, aby nehrozilo, ze by nas nekdo chtel poskodit hlavne v tech vypjatych zapasech s konkurenty o titul ci s tymy z nadstavby...aspon v to doufam, protoze si myslim, ze tym sme meli super a spis Nezmar chtel mit jistotu, ze Berbr a spol nepujdou proti nam, aby nas sesadili z 1. mista, protoze o titulu se rozhodlo v predposlednim kole, takze lehce se dalo docilit, aby v nejakym z tech zaverecnych kol, kdy slo do tuhyho, aby nam to nekdo zamerne zkomplikoval, ale samozrejme i toto mysleni je spatny, ze zjistujes, kdo te ma piskat, aby ten te nepiskal, abys byl s Berbrem na jedny lodi a ne jeho nepritel a jestli za to vse chtel 1 milion, tak otazka, kdo od nas k tomu dal souhlas, jestli to resil pouze Nezmar po svoji ose a mel v planu jenom rict Tvrdikovi, aby to zaplatil nebo to cele bylo v rezii vic lidi od nas...tak ci tak toto neni idealni a uvidime tedy, co se toho 21. prosince stane, ale jak jsem psal nize, tak myslim, ze o tomto asi nic nepadne a spis se rozlousknou kauzy ala Vysehrad, ktere jsou venku jiz delsi dobu nez tyto, ktere jsou venku par dni

Reagovat
Pablos

Šmicer mluvil sympaticky normálně, on aspoň řekne prostě co si myslí ...né jak ty různí Brabcové a Pešírové

Reagovat
Pablos

*ti ...čeština se tady hodně řeší, tak se raději opravím

Reagovat
Coutinho10

za sebereflexi

Reagovat
Coutinho10

hodně dobrej rozhovor

Reagovat
John Obi Mikel

Ale tvl to jsou všichni úplně dementní tam, ne? 15 let po Horníkovi a oni to řeší přes telefon.

Reagovat
Puskas

Sebejistota.

Reagovat
Pablos

Jo taky nechápu. Ale to už je taková ta moc nesmrtelnosti asi. Všechno mají podpalcem a je to jejich vesmír a nikdo na ně nemůže, oni jsou ten vrchol.

Reagovat
Greny

Tak teď jsou ty chytré telefony

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Pablos

By mě zajímalo co jim to pak házelo za zprávy a reklamy Slavia slaví titul, reklama: 10 tipů kam investovat milión

Reagovat
thewall

Reagovat
Shottack

Reagovat
icka

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Cotton

zlatí poštovní holubi

Reagovat
kilobyte

Tak to hlavní je domluveno bokem. Ale prostě jsou tam pořád takoví týpci, kteří musejí mít pocit, že to všechno řídí. Takže pak volají a píšou, aby vypadali důležitě.

Reagovat
mistr129

Reagovat
martin1

Reagovat
PISTOLERO

https://www.youtube.com/watch?v=euNfMDrp5Qg tohle je super si pustit po tom všem co už vyplulo na povrch

Reagovat
ondrasch77

Čvančara - jeho zápas proti Teplicím byl jeho posledním za Jablonec.

Ve Spartě už podstoupil zdravotní prohlídku, na oplátku má do Jablonce kromě peněz přijít na hostování bez opce Drchal a Polidar.

Reagovat
kecipep

dřív by to bylo hostování s opcí, žádná sláva. A jsem zvědav, kolik toho Čvančara na jaře za Spartu odehraje

Reagovat
ondrasch77

Hele asi ne...., Čvančara nechce podepsat novou smlouvu (má nabídku už od léta, moc se ani nedivím, když ho Rada posílal hostovat do všech prdelí a šanci mu dal až teď, když je Doli opět úplně marnej a chtěl něco nahrát aspoň v EKL). Takže má smlouvu jen do konce sezóny, tak za něj Mirek dostane aspoň něco + hráčská kompenzace.

Počítám, že ho šoupnou rovnou do béčka

Reagovat
Coutinho10

tak to si asi moc nepomuzete a docela me to stve, zeteda jde k nim

Reagovat
ondrasch77

Vy jste podali nabídku taky..., ale kromě toho toužíte i po Basseyem a máte skoro hotového Talovierova..., takže počítám jako kombo.

Dynamo asi dostane spoustu peněz a Micka na přestup...

Reagovat
Coutinho10

j, asi to je takto jednodussi to rovnou zkombinovat s Maxim, ale i tak skoda, kazdopadne ve Sparte si asi zahraje vic to vypada, ale uvidime, jak mu to sedne, ale obavam se, ze on je presne to, co Sparta potrebuje

a Mick mi bude chybet, ale v Budejkach mu to sedi, tak asi idealni ho tam poslat na prestup, kdyz budeme mit 2 nove hrace od nich rovnou

Reagovat
ondrasch77

Otázka je, jak se k tomu postaví Mick, zda bude chtít natrvalo v týmu jako je Dynamo (pokud neuvidí šanci vrátit se do bojů o titul, poháry).

Reagovat
PlackaSKS

hellebranda

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Losinho

Kedel, Kačaraba, Ousou, Hovorka, Talovierov a to by ještě nejradši přivedli toho Sinyana.. ach jo

A zrovna na jaro, kdy bejvá míň zápasů.

Reagovat
ondrasch77

Tak kdy se vrátí Kúdela? Kačaraba , Ousou , Hovorka už se podle mě nevrátí nikdy (nebo jen na chvíli než se zase zkurví). Za mě Maxim lepší než Kačaraba, navíc ho potřebujete vyfouknout Spartě

Reagovat
Losinho

Na jaře má být fit Kedel i Hovorka, tak záleží co výkonnost a jak vydrží zdraví, ale třeba u toho Kúdely takovej strach nemám.

Celkově mi přijde zvláštní řešit stopery, když nalevo máme vlastně jen Oscara, kterýmu u nás zdraví drží až poslední půlrok.

Reagovat
Greny

Odejde Bah a budete hrát 3-5-2

Reagovat
Losinho

To jsme zkoušeli párkrát a bylo to hrozný, byť na to máme typologicky nejlepší hráče (Bořil, Oscar, Maso i Bah). Respektive v lize to stálo za prd, v pohárech byly zápasy, kdy se to povedlo.

Reagovat
ondrasch77

Hovorkovi už po těch jeho eskapádách nevěřím vůbec..., to už bude jen na pár zápasů a Kúdela, nevím, kdy má začít s tréninkem, ale na jaře mu bude 35, otázka je zda se vůbec dostane do kondice... Zkrátka těch otazníků je až moc na to, že bys neměl být rád za Maxima.

Reagovat
naheCZ

Na post levého beka se u nás sere dlouhodobě, až to nakonec obsral Bořil vážným zraněním...

Reagovat
PlackaSKS

nikdo neví jak to s kúdelou bude, hovorka teprve začne trénovat po nesmyslně dlouhý době bez fotbalu a všichni víme jak dlouho vydržel posledně a kačaraba je pořád znouzectnost, i když hraje líp. nevim moc na co si tada stěžuješ. obzvlášt když půjde liga do finiše a zatim je hodně vyrovnaná

Reagovat
Losinho

Na velkou kvantitu na úkor kvality.

Reagovat
PlackaSKS

všichni ti stopeři jsou velmi kvalitní až na kačarabu, který nás ted zachranuje jako jeden ze dvou zdravých.

Reagovat
Mass

Já i nevim, jestli se Hovorka ještě dokáže vrátit v nějaký formě. Po tom předposlednim zranění už to taky nebylo ono.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
kilobyte

Tak s Hovorkou jste počítali už na podzim. Nebo mi to aspoň z prohlášení připadalo. A jak to dopadlo.

Reagovat
monty25

Tak to se teda s Jabloncem nerozloučil moc slavně...

BTW: Drchal taky umí dávat góly a Polidar má dobrej vkus na fotbalistky.

https://www.instagram.com/p/CXWmcnsM4us/

Reagovat
ondrasch77

Tak něco málo si tady odvedl..., kdyby Rada nebyl kokot a dal mu víc příležitosti, tak jsme z něj mohli vytěžit víc...

Drchal má super čísla, ale přijde mi náchylný na zranění. Za Polidara jsem rád. Otázka je, kolik dostanou prostoru a další věc je sžití s týmem. Počítám, že oba budou jen na jaro

Reagovat
Neon

I Polidar? takže Hojer bude konečně ready? Nevěřím

Reagovat
kilobyte

Když se dá Hojer náhodou do kupy, tak se zraní Hancko. To se neboj.

Reagovat
Coutinho10

tak a ted prijemnejsi zalezitosti...Mol Cup zive na CT Sport od 17:00

Sestava: Mandous – Ekpai, Ousou, Kačaraba, Oscar – Traoré, Madsen - Horský, Samek, Plavšić - Lingr

Lavička: Kovář, Holeš, Bah, Stanciu, Masopust, Olayinka, Kuchta

Reagovat
kilobyte

Podle lavičky mi přijde, že základu moc nevěří. To už tam nemají nikoho dalšího z mládeží, koho by mohli vyzkoušet? Chápu, že je dost mladíků v základu, ale i tak by tam někdo nezkušený mohl být.

Reagovat
Greny

Dost mladíků dva?

Reagovat
Losinho

Ousou má 21, Samek 17, Horský 18 a pak je tam dost hráčů co má 23, 24, 25.. je potřeba tam mrsknout zkušenost

Reagovat
Greny

Já to bral mimo stabilní hráče a týmu a to jsem u Samka prihmouril oko

Reagovat
Losinho

Jo takhle.. tak je to Zlín, ne nějaká Horní Dolní

Reagovat
Coutinho10

nebereme to uplne na lehkou vahu...pak uz je jenom Banik a konec a treba hraci jako Madsen, Plavsic, Ekpai ci Samek si zaslouzej zaklad a navic Horsky je v zakladu, takze aspon nekdo

navic sme se asi poucili z minulyho kola nebo predminulyho, jak nas zachranoval Nico ve 2. polocase a preci jenom Zlin je porad prvoligovy souper

Reagovat
naheCZ

A navíc ty nejlepší mladící jsou ve Vlašimi

Reagovat
Coutinho10

tak tak

Reagovat
kilobyte

Tak proč je tam Plavšič?

Reagovat
Coutinho10

aby si taky zahral kdy jindy ho tam dat

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
kilobyte

Tak buď to můžou brát vážně a nebo nechávat rozehrát Plavšiče.

Reagovat
kilobyte

Teď ta mrtka dá určitě góla.

Reagovat
John Obi Mikel

To nehrozí

Reagovat
Coutinho10

no oboji muzes to brat vazne a zaroven nenechat hrat cely becko

Reagovat
Losinho

To je takový kdyby náhodou.

Reagovat
John Obi Mikel

Horský Madsen Ekpai na bekovi

Reagovat
wyqinac

proc ale delame diskuzi tady ja tak nesnasim tenhle clanek, clovek si chce zascrollovat ke komentum a nahore se mu najednou pusti 10 videi

Reagovat
kilobyte

Mohli jste diskutovat pod článkem o akci Šváb.

Reagovat
Shevchenko

No nakonec to moc příjemnější nebylo

Reagovat
Coutinho10

mol cup maskot

Reagovat
Mass

Reagovat
John Obi Mikel

Co to je za maskota

Reagovat
Coutinho10

hmmm super zacatek

Reagovat
John Obi Mikel

Ousou wtf Co to dpč je

Reagovat
kilobyte

Pat a Mat is back.

Reagovat
JackBlack

To mi přišlo, jako kdyby to bylo schválně puštěný gol... Tam bylo špatné snad úplně všechno

Reagovat
JackBlack

Jasná 1 poločas/2 zápas

Reagovat
Mass

Ajaj komentátor rasista, spletl si Ekpaie s Traorém

Reagovat
John Obi Mikel

Ve čtvrtek si je Bosák pletl neustále.

Reagovat
naheCZ

Naprosto parádní akce

Reagovat
Coutinho10

krasne Samek na Horskyho to je ono, dobra a rychla odpoved

Reagovat
John Obi Mikel

Horský Samek super

Reagovat
Mass

A co děti, mají si kde hrát?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mass

Školka útočí!

Reagovat
John Obi Mikel
Reagovat
John Obi Mikel

VAR není?

Reagovat
naheCZ

Prachy padly na maskota

Reagovat
Mass

Reagovat
didosh

Reagovat
Coutinho10

no, mohl bejt pruser

Reagovat
John Obi Mikel

Hlavně mohl Reitera nechat běžet, ten by to nedal.

Reagovat
Coutinho10

i to je mozny

Reagovat
Čenda

Zustal v autě, nestihli dovézt.

Reagovat
ACSeRw!n

Tkac hvezda novyho CSM

Reagovat
John Obi Mikel

Plavšič musí o půli dolů, to je hrozný.

Reagovat
naheCZ

Reagovat
ACSeRw!n

na to, ze ma top5 smlouvu ve Slavii za me zatim tahle sezona super

Reagovat
Coutinho10

jeste ze byl zadarmo

Reagovat
Mass

I tak je drahej.

Reagovat
didosh

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
John Obi Mikel

Horský

Reagovat
John Obi Mikel

Hlavně, že před zápasem říkali, že je nejlepší zakončovatel.

Reagovat
Coutinho10

Horsky musis uklizet

Reagovat
Mass

Ono to nemělo žádnej odskok..

Reagovat
Mass

bahínko

Reagovat
John Obi Mikel

Ta naše rozehrávka...

Reagovat
John Obi Mikel

Škoda, jsou hráči, co by to trefili.

Reagovat
Mass

Jestli je Samek novej Kubík, tak Horský mi připomíná Kuku

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Mass

Ekpai

Reagovat
John Obi Mikel

Aspoň že se ten Plavšič zvedl trochu, když jsem ho takhle zkritizoval.

Reagovat
Mass

No nevim, nakonec stejně upadl.

Reagovat
John Obi Mikel

Furt je to málo, no

Reagovat
Mass

Myslel se tim, že do něj někdo trochu strčil a on zase spadl. Když už je malej, tak se má aspoň trochu nabušit, jako to třeba udělal Oscar, aby v těch soubojích nebyl tak vratkej.

Reagovat
Coutinho10

ta par minutovka byla prijatelna od nej

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Samek je TOP

Reagovat
John Obi Mikel

Jako obrana hrůzostrašný výkon, Ousou a Kačaraba dozadu hoří jak na začátku sezóny, Ekpai taky vůbec nezvládá, ve středu se mi vůbec nelíbí Traoré. Dopředu se Plavšič zvedl až na konci půle, Horskýho krom gólu taky moc nepochválím a Lingr je na hrotu dost utopenej.

Reagovat
John Obi Mikel

Líbí se mi Samek

Reagovat
John Obi Mikel

Teď skvělá přihrávka na Plavšiče

Reagovat
John Obi Mikel

Tecl s Hovorkou

Reagovat
John Obi Mikel

A redaktor se zepta Hovorky na personální konkurenci

Reagovat
Mass

Prej je v nemocnicích poslední dobou celkem narváno

Reagovat
John Obi Mikel

Madsen

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
naheCZ

VAR sice není, ale tohle těžko říct, jestli by bez ofsajd lajny otočil.

Reagovat
jackinho10

Asi to vypada, ze byl.. akorat tohle by podle me ani var nezmenil, kdyz nemaji tu kalibrovanou caru

Reagovat
Mass

Na týhle fotce zase neni vidět míč. Nešel balon přes obránce, nebo tak něco? Bohužel nejen že u nás neni VAR, ale ani třeba mikrofon rozhodčího jako na ragby by mohl být..

Reagovat
Banikovec7

No snažil jsem se to zastavit právě co nejpřesněji v momentě kontaktu s míčem.

Reagovat
John Obi Mikel

Podle mne jo, ale sudímu to těžko vyčítat. Bylo to těsný. Mají tam dát VAR.

Reagovat
Mass

No mě hlavně přišlo, že mají v ČT záběr jen z hlavní kamery a křičí ofsajd?

Reagovat
Blasphemer

Neotočil, však jsou u toho VARu stejně posraní něco rozhodnout. A ještě proti “silnějšímu” týmu.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Coutinho10

za me ne, bejt VAR, tak si myslim, ze by nemohl prokazat zjevny pochybeni, ze to nechal rozhodci hrat

Reagovat
kilobyte

U offsidů se neposuzuje zjevné pochybení, ale jestli je a nebo není.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Coutinho10

od kdy ? vzdy to pouzival Prihoda a spol nebo v minuly sezone, ze VAR ma zakroxovat pouze, kdyz zaber to jednoznacne potvrdi, ze slo o ofsajd a toto neni ten pripad...to by musela bejt kalibrovana cara a urco pohled z jiny kamery

Reagovat
žrout

Takže jinými slovy zjevné pochybení

Reagovat
Mass

Jinak dneska Plavšič a Traoré špatný.

Reagovat
John Obi Mikel

Plavšič, Traoré špatné výkony.

Reagovat
Coutinho10

tak ted nas zariznul ...to ofsajd nebyl

Reagovat
Mass

Vsaď se, že se bude víc řešit ten první ofsajd.

Reagovat
Coutinho10

je mi to jasny

Reagovat
Banikovec7

Překvapivě, když tyhle situace už vyplývají z toho, co se stalo u těch dvou důležitých situací předtím.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
John Obi Mikel

Hlinka

Reagovat
Mass

No hlavně mu na tu achilovku šlápl, když už byl míč jinde.

Reagovat
John Obi Mikel

VAR by to taky zkoumal.

Reagovat
John Obi Mikel

Samek

Reagovat
r.mrazik
Reagovat
John Obi Mikel

VAR chybí.

Reagovat
r.mrazik

Peníze naštěstí ne...

Reagovat
Coutinho10

na cem to tocil...na kalkulacce ?

Reagovat
smazaný uživatel

Že si to dovolí i v téhle době

Reagovat
John Obi Mikel

Wtf tohle ofsajd

Reagovat
John Obi Mikel

Měl 2 metry v klidu.

Reagovat
Mass

Tyhle dva metry se taky řešit nebudou, bude se řešit těch 20 cm.

Reagovat
Blasphemer

To je komedie

Reagovat
John Obi Mikel

Trefil ho vůbec.

Reagovat
John Obi Mikel

?

Reagovat
naheCZ

Nevypadalo to moc, ale z prvního pohledu to vypadalo jako jasná penalta, tady nelze asi nic rozhodčímu vyčítat.

Reagovat
John Obi Mikel

Hlavně tvl proč nedal góla.

Reagovat
Greny

Ještě aby rozhodci dával za vás gola

Reagovat
Banikovec7

Tak to vypadalo z našeho pohledu z hlavní kamery, z jeho pohledu by to právě mělo jít vidět nejlíp ne?

Reagovat
naheCZ

Jako fakt nevím, jestli by si i tak poznal, zda tam kontakt byl nebo ne. Pod ty nohy mu skočil, ale nejspíš se ho nedotkl. V tý rychlostí to máš těžký.

Reagovat
Mass
Reagovat
Coutinho10

aneb, kdyz si uvedomis, ze tam neni VAR a ty muzes

Reagovat
Mass

Twl ale nechápu, měl by práznou bránu a on radši zadrhne o brankáře.

Reagovat
Coutinho10

chtel si zahrat na Jorginha ale jako souhlas, je to skoda, mohl to dohrat a dat do prazdny styloveji....asi bych tipoval, ze tak hodne ten kontakt cekal, ze jinou moznost neocekaval...nebyl tak nastavenej a uz to nezmenil

Reagovat
andrew96

Prase.

Reagovat
John Obi Mikel

Aspoň to přispěje k tomu, aby bylo na utkání Mol cupu video.

Reagovat
Coutinho10

zlepsujeme cesky fotbal

Reagovat
kilobyte

Právě že ne. S VAR by sudí měl těžkou práci obhájit, proč některé věci neviděl.

Reagovat
Greny

Tak koukám že asi platby včas odesli

Reagovat
Mass

odešly

Reagovat
kilobyte

Už slyším ty výmluvy jestli je usvědčí (což se nestane)

https://youtu.be/qBSLDQwVGSo?t=127

Reagovat
smazaný uživatel

Podmazat rozhodčího v prakticky bezvýznamném zápase v době, kdy média řeší jejich podvody, to už ani není dno. Dno dosáhli předtím, ale oni si vzali krumpáče a začali kopat ještě níž. Tvrdík nakonec naplní to, co se čekalo, když do Slavie nastupoval, protože ten klub zruší úplně.

Reagovat
Pablos

Jak bezvýznamném, však ví že cesta do poháru z druhý ligy jedině přes pohár

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Greny
Reagovat
kilobyte

Tak pískli tam Slavii offside, který nebyl.

Reagovat
ratusek

a na zbytek se zapomene

Reagovat
Coutinho10

dokonce 2 ...jeste jednou si Kuchta nabehl krasne k rohovymu praporku a nebylo mu umozneno pokracovat v nadejne rozvijejici se akci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
John Obi Mikel

Taky to bylo hodně tragický.

Reagovat
John Obi Mikel

Tenhle sudí už by neměl dlouho pískat. Stěžovali si na něj i v utkání Baník-Plzeň.

Reagovat
Neon

"Kdo může odpovědět?

Odpovídat mohou lidé, které uživatel @FacrRozhodci zmínil."

Reagovat
Coutinho10

to vidim prvně

Reagovat
Pablos

Proč ten maskot nebyl aspoň namol? To by mělo teprv grády

Reagovat
kilobyte

On nebyl?

Reagovat
Pablos

Nemotal se a nechcal za brankou

Reagovat
ratusek

Reagovat
kilobyte

Je pravda, že když se nepoblije, nepochčije a neposere, tak je to slabý.

Reagovat
Mass

Co ty víš, třeba něco z toho do kostýmu udělal.

Reagovat
ratusek

Tak jsem rád, že už se nepřipiskává silnějšímu týmu a jsem taky rád, že peníze Jardy připluly

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
kilobyte

Vždyť jim šlo jenom o to aby rozhodčí pískali rovinu.

Reagovat
Coutinho10

a to se stalo, oba tymy byly zariznuty...nikdo si nemuze stezovat, ze druhy tym by byl protezovany

Reagovat
ratusek

no tak asi připlulo nad rámec "rovinové" sazby, což automaticky znamená nakloněnou rovinu

Reagovat
kilobyte

Co jsem slyšel, tak oni jenom slibují. Nic neposílají.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Greny

Tvrdík poslal s urokama

Reagovat
clinger

že se k tomu vyjadřují neustále hlavně fanoušci cinklýho jara a suchýho hajzlu

Reagovat
kilobyte

Tak o suchém hajzlu jste dokázali psát půl roku. Tak si to teď budete muset taky vyžrat.

Reagovat
ratusek

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Pablos

Jinak absolutně nechápu toho Ekpaie ve Slavii, vždyť je to hráč sotva s úrovní druhé ligy.

Reagovat
John Obi Mikel

Hlavně když už tak nemá hrát beka.

Reagovat
Mass

Nemáš fleka, hraješ beka.

Reagovat
Coutinho10

byl taky zadarmo, ale hraje mimo svojí pozici

Reagovat
Pablos

Vím, ale on je hlavně tragéd do útoku a to má bejt jeho přednost. Zadarmo drahej právě.

Reagovat
John Obi Mikel

Prave ze do utoku tam jeste ma obcas dobre veci, ale dozadu hori.

Reagovat
Pablos

Tak asi jsem na něj možná moc kritickej, že si těch dobrý věcích už ani nevšimnu. Ale je teda pravda, že je lepší jak Krejčí... Teď jestli je to měřítko

Reagovat
Mass

Na pozici nějakýho pátýho křídla nikoho lepšího neseženeš. A může hrát i na beku (i když špatně)

Reagovat
ratusek

Divíš se? Peníze šly na uplatky, tak se moc nenakupovalo a ještě se víc prodávalo. Už víme proč, asi se zvýšila taxa za bodíky

Reagovat
ratusek

Jako že si Slavia zaplatí sudí v pro ni bezvýznamném poháru navíc doma proti zoufalcům ze Zlína je dobrý scifi. Ale nádherně to zapadá do té aféry, takže se královsky bavím

Reagovat
Pablos

Naopak je ten pohár klidně i dost významnej teď... Co když přijde třeba odpočet 20 bodů plácnu (může nemusí, hypotéza jen).

Reagovat
John Obi Mikel

Pokud by přišel odpočet, tak by nás do Evropy stejně nepustili.

Reagovat
Pablos

To je vlastně asi taky fakt no.

Reagovat
ratusek

Jestli se prokáže to, co zatím prosáklo, tsk je to na minimálně přeřazení do 2.ligy. žádný alibistickž odpočet. Ale ve finále se nestane bohužel nic

Reagovat
Pablos

Já právě tak nějak tipuju ten odpočet

Reagovat
mistr129

Jo, přesně to český fotbal potřebuje, aby se třeba 3 z 5 konkurenceschopných týmů přeřadily do 2. ligy

Reagovat
Greny

Potřebuje aby se ukázalo padni komu padni ...

Reagovat
andrew96

Tak těch bolístek českého fotbalu je víc, například naprosto marná 2. liga. To by se tímhle vyřešilo.

Reagovat
ratusek

Tvl, že zrovna od tebe padne takovej stupidní argument jsem nečekal

Reagovat
mistr129

Tak já nevím, vem si že by třeba Slavii, Spartu a Slovácko přeřadili do 2. ligy. Vy byste pak s Plzní hráli o titul, měl bys pak z takto nabitého titulu/Evropy plnohodnotnou radost? Já nevím, když si představím, že z PL vyřadí City, Chelsea a Liverpool a díky tomu bude Arsenal hrát o titul, tak bych z toho tedy nijak nadšený nebyl.

A to nemluvě o tom, jak by to vypadalo v Evropě, kdyby nás tam reprezentoval Hradec, Bolka a Sigma třeba.

Reagovat
mistr129

*Nabytého samozřejmě

Reagovat
Pablos

Tak ale korupce je korupce ...asi by mě rozhodně víc těšilo, že je někdo potrestanej, než že si pak ještě slaví titul či postupy do pohárů, i když je to pak v prdeli s koef... ale za to nemůže trest, ale ty kluby kterým se to prokáže.

Reagovat
Greny

Takže to raději přejdeme že se nic nestalo? A proč by nemohl mít radost? Já bych radost měl... Když bych věděl že klub jede dle pravidel a zaslouženě byl v té sezoně nejlepší...

Rozhodně bych měl větší radost než hrát soutěž kde bych věděl že týmy nahoře byli napojeny na Berbra a není šance se přes ně k titulu probojovat

Reagovat
mistr129

No radost bys mohl mít, proto se ptám a říkám, že já bych neměl... Protože bych radši, aby můj tým skončil třeba 4. v kvalitní lize patřící mezi širší evropskou špičku než být 2. v lize na úrovni té gruzínské.

A myslím si, že je velký manévrovací prostor mezi "přejdeme že se nic nestalo" a přeřazením do ČFL/2. ligy.

Reagovat
Greny

Za předpokladu že by ta liga byla čistá a nebyli venku odposlechy .....tak ano

Ale určitě ne za předpokladu kde si Mynar objednává rozhodci na zápas o záchranu Slovácko - Brno a nebo kde i Pelta v odposlechu přizná že baráž už byl v podstatě výsměch....

Proto bych radost měl a vyřadil bych je minimálně do druhé ligy...

Chápu že jste na druhé straně tak je to něco jinýho

Reagovat
mistr129

Výše píšu tu samou situaci u Arsenalu. I kdyby z toho Slavia nějak vyvázla a měli přeřadit "jen" třeba Slovácko a Spartu (schválně říkám tyhle jako mé 2 nejméně oblíbené kluby), tak bych to nechtěl.

Reagovat
Greny

A jak bys to řešil ty teda?

Jinak zrovna u vás ... Vy budete mít hroznej problém pokud se o to začne zajímat UEFA...ti se s tím mazat nebudou jak třeba funkcionáři u nás... Jestli se to tam dozví tak na poháry můžete rovnou zapomenout

Reagovat
mistr129

Jinak kdyby došlo k nějakým hromadným diskvalifikacím z letošního ročníku, tak kdo zatím "čistý" tam je nejvýše? Budějovice?

Reagovat
db18

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
FCSL
Reagovat
kilobyte

To musel být brutální závěr.

Reagovat
ondrasch77

Hlavně bych řekl, že tam někdo kvalitně nasázel

Reagovat
Greny

Domácí strašní drevaci... Kdyby to bylo 6:1 po devadesáti nebylo by co řešit

Reagovat
ondrasch77

Jenže nebylo..., takže to logicky svádí ke spekulacím o čínské sázkařské mafii, protože nedat dvě pecky, dostat redku a v posledních 6 minutách nastavení dát 3 góly

Tady není o čem

Reagovat
smazaný uživatel

To ten B. Finne bude u fandů oblibenej.

Reagovat
JarousFCB

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele