Mladíci Arsenalu a Jiménezova škola hrou: 6. kolo Premier League v kostce

29.09.2021, 15:57
Komentáře a souhrny
Mladé pušky táhnou Gunners (© AFP)
Po úvodních třech kolech se krčili na posledním místě a skóre 0:9 mluvilo samo za sebe. Na ostrou kritiku z řad médií, fanoušků i legendárních hráčů však fotbalisté Arsenalu zareagovali nejlepším možným způsobem. Skalp Tottenhamu s podpisem dvojice Emile Smith Rowe - Bukayo Saka znamenal třetí výhru v řadě a z úplného dna je rázem pětibodová ztráta na Liverpool.

Ten se v čele osamostatnil, přestože v bláznivé přestřelce "jen" remizoval v Brentfordu. Chelsea totiž v repríze květnového finále Champions League prohrála gólem Gabriela Jesuse s obhájci titulu z Manchesteru a chabou bilanci domácích týmů v 6. kole nezlepšili ani United, kteří se senzačně klonili Aston Ville. Ze čtvrtého místa mají ale vedoucí Reds na dohled jednoho bodu.

Třináct bodů má navíc i pátý Everton. Toffies v Goodison Parku nezaváhali se stále nulovým Norwichem po proměněném pokutovém kopu Androse Townsenda a razítku Abdoulaye Doucourého.

Z penalty se prosadil i Wilfried Zaha v třaskavém A23 derby proti dalšímu třináctibodovému celku Brightonu, nicméně jeho 400. utkání v dresu Crystal Palace vítězstvím neskončilo - ve formě hrající Neal Maupay totiž v 95. minutě vyrovnal.

Ještě o gól více než francouzský útočník Seagulls má Michail Antonio. "Tank" West Hamu se po disciplinární trestu za červenou kartu vrátil do základu, v 90. minutě skolil Leeds a společně s Mohamedem Salahem a Jamiem Vardym vévodí tabulce kanonýrů s pěti trefami.

Vardy rozvlnil o víkendu síť dokonce třikrát, ale v prvním případě překonal vlastního brankáře Kaspera Schmeichela. Následně už sice pálil ostrými do správného prostoru, Leicesteru to ovšem k výhře nad Burnley nestačilo.

Wolverhamptonu naopak oku lahodící zásah Raúla Jiméneze, který pochopitelně neschází v naší tradiční rubrice, k loupeži v Southamptonu stačil.

TOP 3 góly:




TOP 3 hráči dle WhoScored.com:


1. Raphinha (Leeds) - 8.46 / gól, 3 střely, 3 klíčové přihrávky, 3 úspěšné driblinky.

2. Bukayo Saka (Arsenal) - 8.43 / gól, asistence, 3 klíčové přihrávky, 83% úspěšnost přihrávek.

3. Raúl Jiménez (Wolverhampton) - 8.15 / gól, 4 úspěšné vzdušné souboje, 4 úspěšné driblinky, klíčová přihrávka.

TOP 3 hráči dle Fantasy Premier League:


1. Kortney Hause (Aston Villa) - 15 bodů.

2. José Sá (Wolverhampton) - 14 bodů.

3. Bukayo Saka (Arsenal) - 13 bodů.

Sestava 6. kola:


Autor: Marek Ustohal

Brankář: José Sá (Wolverhampton) - V Southamptonu zamkl branku a zahodil klíč. Letní posila z Olympiakosu lapila všech šest střel domácích včetně double šance z úvodu druhé půle. Sá nejprve vyrazil ránu Mohameda Elyounoussiho a následně si tygřím skokem poradil také s dorážkou Cheho Adamse. Svůj vynikající výkon navíc ozdobil i přihrávkou na Jiménézův gól. A kdyby mexický snajpr proměnil v závěru další nájezd, mohl mít dokonce dvě asistence.

Pravý obránce: Takehiro Tomiyasu (Arsenal) - Nad přestupem japonského reprezentanta z Boloni se řada fanoušků Gunners pozastavovala. Přece jen je 20 milionů liber za víceméně neznámého hráče hodně peněz, ale po severolondýnském derby jsou jejich pochybnosti, zdá se, minulostí. Dvaadvacetiletý bek létal na pravém křídle stejně jako ve vzduchu a od vlastních příznivců si vysloužil ocenění Man of the match. Premiéra v NLD jako hrom.

Stoper: Rúben Dias (Manchester City) - Nejlepší fotbalista Premier League v loňské sezoně opět ukázal svou extratřídu. Zejména jeho zásluhou se totiž ostrostřelec Chelsea Romelu Lukaku nedostal do jediné příležitosti. Kombinace důrazu, rychlosti, perfektního čtení hry a nadprůměrných schopností v rozehrávce (93procentní úspěšnost přihrávek) je k nezaplacení. Vzhledem k nové lukrativní smlouvě s platností do roku 2027 si to klubové vedení bezesporu uvědomuje.

Stoper: Kortney Hause (Aston Villa) - Vynulovat Cristiana Ronalda a spol. se v manchesterském Divadle snů podaří jen málokterému týmu napříč soutěžemi. Aston Villa to o víkendu dokázala. Na čistém kontu měl lví podíl bývalý mládežnický reprezentant Anglie, jenž v kooperaci s Tyronem Mingsem a Ezrim Konsou pomáhal za cenu sebeobětování Emilianu Martínezovi v brance. Vítězný gól v 88. minutě byl pomyslnou třešničkou na dortu.

Levý obránce: João Cancelo (Manchester City) - V úvodu ročníku má rodák z Barreira famózní formu a druhou nominaci v sestavě kola si plně zasloužil. Od úvodního hvizdu hýřil na Stamford Bridge aktivitou, už tradičně měl nejvíce doteků s míčem ze všech hráčů (116) a výrazně se podepsal i pod rozhodující trefu Gabriela Jesuse, kterému navíc připravil ještě další šanci, ale na brankové čáře stojící Thiago Silva domácí zachránil.

Pravý záložník: Raphinha (Leeds) - Štika loňského ročníku Premier League má s plaváním v tom letošním problém a topí se v sestupovém pásmu. Fans Peacocks může těšit pouze nadprůměrná výkonnost klíčového muže. Levonohý Brazilec je zejména v soubojích jeden na jednoho k nezastavení, což poznali i fotbalisté West Hamu. Kromě gólu a razítku na tyči připravil Raphinha i tři příležitosti pro spoluhráče, ale poděkování v podobě přesného zásahu se nedočkal.

Defenzivní záložník: Abdoulaye Doucouré (Everton) - Z pozice "dělníka" středu pole mnohokrát ukázal, že je kromě precizní defenzivní práce nadmíru efektivní i směrem dopředu. Po loňském přestupu k Toffies sice za nadprůměrnou bilancí z Watfordu zaostává, ale zakončení proti Norwichi sneslo měřítko střeleckého zabijáka. Za zmínku stojí i kvarteto zastavení protiútoků hostů, což kouče Rafaela Beníteze bezesporu potěšilo také.

Ofenzivní záložník: Emile Smith Rowe (Arsenal) - Svému nadřízenému dopřál gólovou oslavu také jednadvacetiletý talent Gunners, jenž ve 12. minutě otevřel skóre třaskavého derby s Tottenhamem. O čtvrt hodinu později si jeho zpětnou přihrávku našel Pierre-Emerick Aubameyang a vyprodanou arénu dostal do varu podruhé. Smith Rowe vypracoval ještě další dvě šance a zazářil i více než 88procentní úspěšnost přihrávek.

Pravý útočník: Bukayo Saka (Arsenal) - Krok s ním držel ve všech ohledech i o rok mladší Saka, který na zmíněnou úvodní trefu nahrál, a mnohokrát zvedl příznivce ze sedadel "tanečkem" mezi obránci soupeře. Svůj nejlepší individuální výkon v letošní sezoně navíc ve 34. minutě ozdobil třetím míčem v síti bezmocného brankáře Huga Llorise, čímž definitivně zlomil odpor dějinných rivalů.

Střední útočník: Raúl Jiménez (Wolverhampton) - Rodák z Tepeji je zpět ve střeleckých análech Premier League. V Southamptonu si elegantně pohrál s dvojicí domácích stoperů, chladnokrevně překonal Alexe McCarthyho, rozhodl o hubeném vítězství Wolves a radostně pumpoval poprvé od vážného zranění hlavy z loňského listopadu. V závěru mohl přidat i pojistku, ale McCarthy reflexivně zasáhl.

Levý útočník: Jamie Vardy (Leiceter) - Pozici jediného dvougólového kanonýra v 6. kole proto uhájil velezkušený lišák z Leicesteru. Proti Burnley sice krátce po úvodním hvizdu překonal nešťastnou hlavičkou strážce vlastní svatyně, ale následně opět ukázal, že ještě zdaleka nepatří do starého železa. Šestkrát se snažil namířit ránu mezi tyče a dvakrát po ní rozjásal více než 30 tisíc fanoušků na King Power Stadium.

Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC642015:414
2.Manchester City641112:113
3.Chelsea FC641112:213
4.Manchester United641113:513
5.Everton FC641112:713
6.Brighton & Hove Albion64118:513
7.West Ham United632113:811
8.Aston Villa63129:710
9.Brentford FC62318:59
10.Arsenal FC63035:109
11.Tottenham Hotspur63034:99
12.Watford FC62137:97
13.Leicester City62137:107
14.Wolverhampton Wanderers62043:56
15.Crystal Palace61326:96
16.Southampton FC60424:74
17.Newcastle United60337:143
18.Leeds United60336:143
19.Burnley FC60245:112
20.Norwich City60062:160

Autor: Jakub Vaněk

Komentáře (146)

Přidat komentář
protiproudu

Reagovat
Front hell

Takehiro

Reagovat
SunFells

Tomiyasu nestál 20 mega liber.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak za 16 lepší

Reagovat
SunFells
Reagovat
Gunner14

Kanea moc nemusím, ale s tímhle rozhovorem s ním souhlasím

Reagovat
SunFells

yeah obviously

Reagovat
PH8

První rozvor ve kterém je Kanovi celkem rozumět

Reagovat
dantetomas

Connor Moor je v tomto ovela lepsi

Reagovat
Infernoqt

Když to celkově sečtu i se zápasy Ligy mistrů, tak mi přijde, že to je pořád souboj mezi Live a City (herně se jim nikdo nerovná) a pak teprve přichází na řadu zbytek.

Hodně jsem věřil té Chelsea (a stále věřím), jen to proste není taková fotbalová slast. Dost rozhodnou ty zápasy se slabšími týmy. Zajímá mě, jestli si toho Tuchela načtou i další, protože mě začíná udivovat, že on nemá plán B. Plán A mu zafungoval (to je ta hra na 3 vzadu), ale chtělo by to ještě něco přidat. Teď ho dokonale takticky přečetli Guardiola s Allegrim.

Reagovat
Busby babes

za mesic to muze byt vsechno jinak. City, Chelsea a Live ted vypadaji lepe nez my, ale mezi nima neni takovej rozdil...

Reagovat
Svatej

Už nás přečetla i VIlla a ostatně krom zápasu se Spurs jsme herně nezahráli nic zajímavýho celou sezonu.

I kdyby se měl obětovat další zápas tím, že se na hřiště narve ofenzivní sestava, je potřeba ty křídelníky a útočníky rozehrát a dostat do provozní teploty. Nemůže se ten chlap divit, že mu kluci nehrají, když dostávají pětimovou minutáž z toho, co by mohli jinde hrát.

Jorginho ani Kovačič formu nemá a RLC jo, tak nasaďme Cheeka. Havertz i Ziyech jsou mimo, hrajme Wernera s Odoiem.

A nebo prostě změnit systém na 4 vzadu a přizpůsobit tomu sestavu. Tohle je přečtený už od startu, týmy přišly na to, jak se proti tomu bránit a zachraňoval nás akorát Lukaku s Mendym.

Reagovat
Svatej

Jo, vlastně Arsenal byl ještě dobrej zápas..

Reagovat
Infernoqt

No my zahráli doposud pohledné utkání jen s Leedsem :D

Jen mi přijde, že Chelsea má nejvíc komplexní a široký tým z celé konkurence. Možná to Tuchel chce přetlačit přes jednu kartu, ale myslím si, že by to chtělo mít i záložní plán.

Reagovat
Busby babes

OT: novej Bond hodne dobrej. Trochu navrat ke Casinu,a le bavilo me to. Craig to hezky zakoncil. jen ten Malek me tam docela sral, hodne spatnej zaporak imho. Jsem zvedavej, kdo to vezme po Craigovi.

Reagovat
Mastný Chobot

Idris Elba to musí byť. Hodí sa na to ako nikto a spĺňa aj podmienku minority.

Reagovat
SunFells

Byl by skvělý, ale on to už nebude - to by muselo přijít tehdy a ne po padesátce.

Reagovat
Mastný Chobot

Má 49

Reagovat
Busby babes

to sice jo, ale oni budou chtit s Bondem tocit treba 5 dalsich filmu. to je 15 let...

Reagovat
SunFells

5 je extrém, ale aspoň 3 od něj určo očekávají.

Reagovat
Busby babes

3 je imho naproste minimum. Dneska je to uz tak strasne nakladny, ze to budou chtit postavit na jednom herci na dele a neriskovat. Leda by prvni film byl strasnej propadak treba.

Ale jinak jasne, pointa zustava i u trech filmu. 3 filmy pri nejake pauze 3-4 roky mezi nima, to je 10 let...

Reagovat
Mastný Chobot

podľa mňa aj 60-ročný Idris bude vyzerať mladšie ako Craig v poslednom bondovi

Reagovat
SunFells

cus he can

Reagovat
Mastný Chobot

got the Saka one

Reagovat
Busby babes

Idris uz ted vypada imho teda hur nez Craig. Craig na to, kolik mu je, vypada skvele. uvidime no. Treba to fakt dostane...

Reagovat
SunFells

Nový Bond se ale nezačne točit zítra

Reagovat
Lacko_Boh

Nolan sa nebrani Bondovi, vravel ze Hardyho si vie predstavit(ale explicitne sa ho pytali na Hardyho).

Snad si to rozmysli a da sancu Elliot Page.

Reagovat
SunFells

Podle mě to bude nějaký malajsko-anglický zelenáč a když už někdo zkušenější, tak Luke Evans ....Hardy je moc profláklý a nikdo nebude chtít Bonda co hrál v marvelovkách, lol.

Elliot Page je dost nízký dude....možná kdyby podstoupil negroplastiku jak Kyle Broflovski, ale osobně nevím jak se Elliot k takovýmto radikálním proměnám staví.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
TopinB

Iko Uwais

Reagovat
masina_LFC

Reagovat
Busby babes

Elliot Page vole.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
patas92

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Svatej

Reagovat
Busby babes

ten to urcite nebude. je starej. a podminka minority.

Reagovat
smazaný uživatel

Argument s vekem, jak tady panove pisou, moc nechapu. Ano, Elbovi tahne na 50 ale co treba pro pristi filmy zrovna tak zestarnout Bonda? Nechci moc spoilovat, ale novy film stejne splachnul veskerou kontinuitu po Craigovi do hajzlu, takze proc se nevydat nejakym novym smerem? ¯\_(ツ)_/¯

Reagovat
SunFells

Bond už byl zestárlý s Craigem, už dva tři filmy zpátky to bylo i součástí děje. Že by to ještě posouvali, tomu nevěřím ...to by museli vybírat taky už jen samé starší bondgirls aby nepůsobil jako pedo ...a kdo to chce?

Reagovat
Busby babes

jo, to muze byt varianta, ale tomu moc neverim, ze by do bonda dedecka sly. Preci jen porad potrebujes mit hodne akce a ne tam mit postavu Rogera Murtaugha, kterej v kazdy druhy scene utrousi: I am too old for that shit.

Kontinuita jako takova nebude, ale ten support team okolo klidne muze zustat, jako zustala Judy Dench v roli M.

Reagovat
smazaný uživatel

No ja si prave tu kontinuitu nedokazu po udalostech novyho filmu predstavit. Ani u support castu. Pro bezny divaky by to bylo extremne matouci.

Reagovat
Busby babes

jo, asi by to bylo slozitejsi... no, uvidime, co vymysli.

Reagovat
Golasso

Jo já si myslím, že názvy Bondovek by dostaly s pořádně starým Bondem grády .

- Just In Time to Die

- Die Today

- Tomorrow Never Comes

- GoldenArtificialHip

- Retirement Home Royale

- Die and Let Live

- Diamonds Are Forever, You Are Not

- Coldfinger

Reagovat
TopinB

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Lacko_Boh

Stairfall

Reagovat
Golasso

To tam můžou rovnou obsadit Zemana

Reagovat
vladis271

Reagovat
Svatej

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
SunFells

Reagovat
jenage

Reagovat
vladis271

Reagovat
Svatej

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Ondiis

Reagovat
TopinB

Jedinou volbou by měl být Henry Cavill

Reagovat
Liveral

To by byl nejlepší volba ještě by nemusel bejt k zahození Fassbender nebo Alexander Skarsgard

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych si skoro tipnul, ze novy Bond nebude zadna proflakla tvar. Jmena jako Cavill, Elba nebo Fassbender jsou s Bondem spojovany leta, takze ty to skoro urcite nebudou. Muj soukromy tip je Dan Stevens.

Reagovat
Svatej

<3

Reagovat
Steven666

nie to fakt nie.

Reagovat
Svatej

Co Cavill?

Reagovat
EXoRcIsT

takze je to dobre? fuj mi odlahlo lebo na to chcem ist do kina a este Duna

Reagovat
SunFells

Aj Duna na to jde?

Reagovat
nani92

Di Caprio

Reagovat
kiwwi

Richard Madden

Reagovat
kiwwi

ked to chcu omladit, tak snad neexistuje lepsia volba...sa kuknes na neho a James Bond

Reagovat
smazaný uživatel

Ten se upsal Marvelu, takze nevim jak na tom bude s casem.

Reagovat
Busby babes

tam uz by mozna slo i o to, ze ty herci, co hraji Bonda maji casto ve smlouvach ruzny omezeni v jakych jinych filmech mohou hrat a nevim, jestli MCU by bylo ok...

Reagovat
Svatej

Výborná volba

Reagovat
Svatej

Prosimtě, je potřeba mít živě v paměti předchozí díly? Viděl jsem je tak dlouho zpátky, že si živě vybavim akorát Skyfall a z traileru jsem poznal, že je tam ta buchta z minulýho dílu, ale ani si nepamatuju, jakou roli měla.

Reagovat
Busby babes

no, spis to navazuje na Spectre.

Reagovat
Svatej

jinými slovy ano - potřebuji znalosti předchozího dílu

Reagovat
Busby babes

ta buchta je tam dulezita, ale asi z intra pochopis o co jde v klidu. Asi jedinej dulezitej detail ze Spectre je, ze tam Bondovi rika, ze nema rada zbrane, protoze jeji tata mel pistoli pod drezem a jednou k nim domu prisel chlap ho zabit, kdyz byla mala...

Reagovat
Svatej

Skvělý, díky za připomenutí!

Reagovat
Neutron

Adam Sandler

Reagovat
SunFells

Taky mě hned napadl

Reagovat
SunFells

https://www.youtube.com/watch?v=vqGFTayz57w

Fotbalovostí neskutečný úkaz v socceru, mít mužskou fyzičnost tak je možná lepší i než RvP

Reagovat
Mastný Chobot

bohvie aká by bola úroveň v mužskom futbale so svojou fyzičkou

Reagovat
Mastný Chobot

hrá lepšie ako Sanogo, to vidím hneď

Reagovat
SunFells

Zase není tak nečitelná jak on, ani on sám netušil co zrovna provede

Reagovat
SunFells

Free agent btw

Reagovat
Svatej

Zrovna mě napadlo, že vidim asi první ženskou, který bych věřil, že by se tam neznemožnila

Reagovat
Svatej

Wow, fakt je výborná

Reagovat
protiproudu
Reagovat
SunFells

Reagovat
Busby babes

Southgate. Vezme zranenyho Shawa ale ne Greenwooda. snad Shawa jeste stahnem.

Reagovat
Hlahart

To je fakt mimoň. Vezme jenom dva hroty, kteří jsou oba z formy. Místo toho, aby za Watkinse vzal Toneyho / Abrahama / Greenwooda.... Shawa radši nekomentuju, tak snad už je v pohodě...

Reagovat
wild

Tak pokial viem, Ole je "proti tomu" aby ho bral do repre v tejto faze.

Reagovat
Svatej

¨Mounta taky... vocas

Reagovat
SunFells

https://twitter.com/England/status/1443561329785253890

Jak chce Southgate ukázat, že sleduje i Serii A ...Sancho tam je a Greenwood, který ho válcuje, chybí?

Reagovat
SunFells

A Bellingham o_O

Reagovat
Hlahart

To se mu moc nepovedlo, když vzal Watkinse místo Abrahama třeba

Reagovat
SunFells

To taky moc nechápu, ale spíš než Abrahama mohl zkusit Toneyho.

Reagovat
Hlahart

A teď ještě koukám, že zraněnej Shaw tam je dokonce jako jediný LB

Reagovat
SunFells

Ještě je tam Trippier.

Reagovat
Hlahart

Nehrající Chilwell na LB > Trippier na LB / Targett na LB >Trippier na LB kdykoliv. A ten Toney je fakt mindfuck.

Reagovat
SunFells

Hmm, nevím, Chilwell taky není takové terno, aby nerozehraný byl lepší ...každopádně ti to podávám tak, jak Trippiera nejen Southgate někdy používá.

V jakém smyslu mindfuck?

Reagovat
Hlahart

No v tom smyslu, že tam měl 100% být

Reagovat
SunFells

Reagovat
Hlahart

Southgate says Bellingham and Greenwood have been left out “because we don’t want to overload them”. Adds they were "decisions taken with me having conversations with the players and their families rather than any sort of deal with the clubs."

Reagovat
smazaný uživatel

Greenwooda nechce pustit do reprezentace Ole, prý má ještě čas na Anglií

Reagovat
Hlahart

Doslova ta citace nad tvým příspěvkem říká, že se o tom bavil přímo s hráči a jejich rodinami, ne s kluby

Reagovat
Infernoqt

Fabrizio Romano: “I am sure the next club that signs Donny Van de Beek will get a fantastic player.”

O něm mluví, jak kdyby měl odejít :D Ale kdo ví.

Reagovat
Busby babes

vi kulovy, ale zatim ty sance moc nedostava, takze by bylo logicky, kdyby chtel v lednu odejit.

Reagovat
Hlahart

Teď při střídání Freda byl hodně naštvanej.. Má trochu smůlu, no. Já mu teda taky hodně věřím...

Reagovat
Busby babes

on je vybornej fotbalista. Nevim, proc to u nas nejde, respektive nedostava sanci. To pusobi jako, ze ho privedlo vedeni a ne Ole. coz je zvlastni.

Reagovat
Hlahart

Já bych řekl, že se možná počítalo s dřívějším odchodem Pogby?

Reagovat
Grahf

čo je divné, keďže pogba najčastejšie nastupuje na krídle.

Reagovat
Swarley

Tam je jediná možnost, že se rozehraje na CM, ale z mého pohledu může hrát jen na AM a tam to má rezervované Bruno...

Reagovat
Grahf

ani to nejak nevychádza, Ole tam miesto Bruna dá radšej Lingarda

Reagovat
Swarley

Což se bohužel pro VdB zatím vyplatilo

Reagovat
Busby babes

no jo, ale to az posledni pulrok.

Reagovat
Zaschrona

On chtěl už v létě, měl jít k nám, ale Ole to zatrhl.

Reagovat
Busby babes

v lete to vypadalo, ze spis sonduje svoje moznosti. No, uvidime.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako sa stal z Dohertyho profesionálny futbalista, mi hlava neberie.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
avicii

pekne.. A kto to je ešte?

Reagovat
Lacko_Boh

novy James Bond

Reagovat
Lacko_Boh

ok, to je Polsko, to musi byt Jan Pavol II

Reagovat
avicii

Reagovat
vladis271

potom je ale spravený strašne zle. vypadá ako boss z diabla 2. nápad dobrý, realizácia nahovno.

Reagovat
smazaný uživatel

Bossovy v Diablu Ii byli bozi nahodou

Reagovat
vladis271

Ved prave. John paul II. Sa ale nachadza na inom konci spektra, ci?

Reagovat
SunFells

V rámci jednoho imaginárního světa ale.

Reagovat
vladis271

A?

Reagovat
SunFells

Jen to že Karel Gott v Z pekla štěstí taky zahrál oboje

Reagovat
Lacko_Boh

velmi dobry a obdivuhodny clovek

Reagovat
SunFells

Jaj, vy to berete vážně

Reagovat
smazaný uživatel

fakt?

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Asi Popek

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/MDriver99/status/1443484674492350466

chudak Donny. Stevard si ho spletl s divakem

Reagovat
Busby babes

jinak Rash by mel byt ready po repre pauze, Shaw uz se citi lip, ale porad ma zranene rameno, takze se uvidi...

A Reece z Chelsea na repre nejede.

Reagovat
SunFells

Vypadá to, že Southgate má skvělý přehled o zdravotním stavu nominovaných Tak teď se tam podívá i ten Chilwell teda.

Reagovat
SunFells

Ten půjde už v zimě

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Hlahart

To je fake, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to fake

Reagovat
Hlahart

[Gazzetta via Grenier] If Kylian Mbappé leaves, PSG will go for Erling Haaland. Paris is even said to be in pole position on the case. Leonardo and Mino Raiola would like to see the deal done. The player's entourage would demand a salary of €50m/year.

Dobrý šílenství. Jsem fakt zvědavej, jak mu působení pod Raiolou hodně ovlivní jeho kariéru do budoucna.

Reagovat
Busby babes

tak hrat v Parizi za 50 mega s Messim, to nezni uplne spatne. liga slaba, ale bude davat hodne golu a PSG bude vzdycky patrit k favoritum v LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Strasne zufaly tim ten pariz, najnechutnejsi klub vobec

Reagovat
Zaschrona

Doucouré zaslouženě

Mezitím Gbaminovi sebrali řidičák za řízení s nepovoleným množstvím alkoholu a James se ještě před debutem v Kataru stihl zranit.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele