Salahův fenomenální slalom zastínil vše: 7. kolo Premier League v kostce

05.10.2021, 18:48
Názory a komentáře
Mohamed Salah (© AFP)
V městě Beatles se v neděli opět rozezněl populární chorál oslavující egyptského "faraona". Mohamed Salah totiž v očekávaném šlágru 7. kola proti Manchesteru City zvedl ze sedadel příznivce jak na Anfieldu, tak u televizních obrazovek. Jeho dechberoucí gól, na který budou minimálně fanoušci Liverpoolu ještě dlouho vzpomínat, ale k vítězství nestačil.

Nerozhodný výsledek 2:2 nejlépe zužitkovala Chelsea, která v závěru zlomila odpor srdnatě vzdorujícího Southamptonu brankami dvojice Timo Werner - Ben Chilwell a posunula se o bod před Reds na první místo. Citizens jsou o další bod zpět třetí.

Shodným ziskem disponují po vzájemné remíze také jejich městští rivalové Manchester United a Everton, vinou horšího skóre zůstává na šesté pozici Brighton. Ten se v nezáživném deštivém představení rozešel smírně s Arsenalem, jenž se výkonnostně ani zdaleka nepřiblížil severolondýnskému derby z předchozího týdne.

Na porážku z Emirates Stadium naopak nejlepším možným způsobem zareagoval Tottenham. Ve čtvrtek deklasoval v Konferenční lize slovinskou Muru, následně udolal nebezpečnou Aston Villu a zastavil sérii tří nezdarů v Premier League za sebou.

Sérii, avšak bez nalezení přemožitele, prodloužil nováček Brentford. O cenné loupeži na stadionu West Hamu rozhodl v 94. minutě Yoane Wissa - v posledních třech soutěžních utkáních se letní posila z Lorientu prosadila hned čtyřikrát.

Velmi dobrou formu má i Hwang Hee-chan z Wolverhamptonu, který dvěma brankami skolil Newcastle, a také Jamie Vardy. Nejlepší ligový kanonýr v sezoně 2019/20 přidal proti Crystal Palace šestý gól v letošním ročníku, ale Leicesteru stačil jen k remíze 2:2.

TOP 3 góly:




TOP 3 hráči dle WhoScored.com:


1. Mohamed Salah (Liverpool) - 9.19 / gól, asistence, 2 klíčové přihrávky, 5 úspěšných driblinků.

2. Hwang Hee-chan (Wolverhampton) - 8.62 / 2 góly, 2 střely, 2 úspěšné driblinky, 83% úspěšnost přihrávek.

3. Pierre-Emile Højbjerg (Tottenham) - 8.42 / gól, 5 úspěšných driblinků, 89% úspěšnost přihrávek, 83 doteků s míčem.

TOP 3 hráči dle Fantasy Premier League:


1. Diego Llorente (Leeds) - 15 bodů.

2. Mohamed Salah (Liverpool), Hwang Hee-chan (Wolverhampton) - 13 bodů.

Sestava 7. kola:


Autor: Marek Ustohal

Brankář: David Raya (Brentford) - Přestože na rozdíl od dalších pěti gólmanů neudržel čisté konto, nominaci v sestavě získal oprávněně. Na třetím vítězství nováčka v sezoně měl totiž lví podíl. V době, kdy domácí West Ham převzal otěže utkání, zazářil trojicí velmi důležitých zákroků. Brentford mohl i proto v nastaveném čase udeřit a zůstat i nadále v tabulce před Tottenhamem či Arsenalem.

Pravý obránce: César Azpilicueta (Chelsea) - Rayův slavnější krajan létal na pravé straně a dvěma přihrávkami v závěrečných minutách pomohl Blues ke skalpu Southamptonu. V 84. minutě naservíroval míč jako na zlatém podnosu Wernerovi a krátce nato dorazil pohotový Chilwell jeho ránu, kterou v cestě do sítě zastavilo břevno. Dvaatřicetiletý bek má už nyní více asistencí než v celém předchozím ročníku.

Stoper: Diego Llorente (Leeds) - Na první výhru čekali ambiciózní Peacocks až do uplynulého víkendu a trefil ji jeden z nejméně očekávaných střelců. Rodák z Madridu se po rohovém kopu bleskově zorientoval v pokutovém území a rozvlnil síť za bezmocně plachtícím Benem Fosterem. Už tradičně zakládal akce s nadprůměrnou úspěšností přihrávek (90%) a silný byl i v osobních soubojích.

Stoper: Grant Hanley (Norwich) - V osobních soubojích na zemi (15) i ve vzduchu (5) exceloval také důrazný obránce Canaries. V kooperaci s brankářem Timem Krulem vytvořil na Turf Moor v Burnley (0:0) neprostupnou zeď, kterou domácí vozba prolomit nedokázala. Norwich proto ukončil sérii šesti porážek a poprvé bodoval.

Levý obránce: Marc Cucurella (Brighton) - Jeden z nejlepších individuálních výkonů podal třiadvacetiletý absolvent barcelonské La Masie. Letní posila z Getafe si proti Arsenalu podmanila levou stranu hřiště a navzdory defenzivním úkolům byla stálou ofenzivní hrozbou. Cucurella připravil spoluhráčům čtyři slibné možnosti, neúnavně centroval do pokutového území a zároveň eliminoval talentovaného Bukaya Saku.

Pravý záložník: Stuart Dallas (Leeds) - Štika loňského ročníku Premier League má s plaváním v tom letošním nečekaný problém. Premiérové vítězství, jímž se odpoutala od pásma sestupu, by ji ale mohlo udat správný směr. Na pokoření Watfordu měl velkou zásluhu kromě zmíněného Llorenteho severoirský univerzál, jenž podruhé v řadě nastoupil v záloze. Pět střel a dvě vypracované šance naznačují, že se v ní nejspíš představí i příště.

Defenzivní záložník: Pierre-Emile Højbjerg (Tottenham) - Z pozice "dělníka" středu pole mnohokrát ukázal, že je kromě precizní defenzivní práce nadmíru efektivní i směrem dopředu. Pět úspěšných driblinků a zejména gól ve 27. minutě tuto tezi jednoznačně potvrzuje. Pokud bude v nastoleném trendu pokračovat, o stabilní pozici v základní sestavě se nemusí obávat ani pod taktovkou nového manařera.

Levý záložník: Phil Foden (Manchester City) - Po zranění nohy, které ho připravilo o finále mistrovství Evropy, je odchovanec Citizens definitivně zpět. Už v předchozích duelech byl hodně vidět a rostoucí formu naplno prodal v očekávaném šlágru v Liverpoolu, jemuž dal gól ve třetím ligovém utkání v řadě. V 81. minutě zpětným pasem vybídl k vyrovnání Kevina De Bruyneho.

Pravý útočník: Mohamed Salah (Liverpool) - Trefu egyptského reprezentanta i všechno ostatní ale zastínilo magické sólo rodáka z Nagrigu. Salah si v 76. minutě zpracoval přihrávku Curtise Jonese, posadil na trávník Bernarda Silvu, "zatančil" si s Aymericem Laportem, střelou o tyč překonal Edersona a v hledišti Anfield Road rozpoutal inferno. Ještě předtím mu děkoval za 99. zásah mezi anglickou elitou Sadio Mané. V hodnocení Fantasy Premier League má klenot Reds o 21 bodů více než druhý Michail Antonio z West Hamu.

Střední útočník: Bryan Mbeumo (Brentford) - V předminulé sezoně vytvořil s Olliem Watkinsem a Saïdem Benrahmou trojzubec BMW, jenž budil respekt v EFL Championship. Bývalí spoluhráči na sebe v první lize upozornili už loni, Mbeumo v Brentfordu zůstal a ani v nejmenším za nimi nezaostává. Proti Hammers byl od začátku aktivní, jeho třetí rána v úvodní dvacetiminutovce navíc skončila gólem. Sečteno, podtrženo - Ivan Toney rozhodně není jedinou útočnou zbraní The Bees.

Levý útočník: Hwang Hee-chan (Wolverhampton) - V 6. kole zazářil Raúl Jiménez, v sobotu převzal klíčovou roli jihokorejský snajpr, který se k Wolves připojil koncem srpna v rámci hostování z Lipska. Brankáře Newcastlu Karla Darlowa totiž po dvou asistencích zmíněného Jiméneze překonal hned dvakrát a rozradostnil více než 30 tisíc fanoušků na Molineux Stadium.

Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC751115:316
2.Liverpool FC743017:615
3.Manchester City742114:314
4.Manchester United742114:614
5.Everton FC742113:814
6.Brighton & Hove Albion74218:514
7.Brentford FC733110:612
8.Tottenham Hotspur74036:1012
9.West Ham United732214:1011
10.Aston Villa731310:910
11.Arsenal FC73135:1010
12.Wolverhampton Wanderers73045:69
13.Leicester City72239:128
14.Crystal Palace71428:117
15.Watford FC72147:107
16.Leeds United71337:146
17.Southampton FC70435:104
18.Burnley FC70345:113
19.Newcastle United70348:163
20.Norwich City70162:161

Autor: Jakub Vaněk

Komentáře (173)

Přidat komentář
Ranoth

one season wonder

Reagovat
Y.N.W.A

Reagovat
ACSeRw!n

neni spatnej, dribling skoro jak Haraslin

Reagovat
Remt

A zakonceni jak Kozak skoro

Reagovat
JackDaniels.

Haraslin predviedol nejake klucky?

Reagovat
atlee

Na Slavii to stačí

Reagovat
Hachim Mastour

Zastínil Drogbu

Reagovat
smazaný uživatel

Druhej a třetí gól imho hezčí než ten Salahův.

Reagovat
LokoLFC

cim jako?

Reagovat
O.Giroud

nechaj ho

Reagovat
smazaný uživatel

krásou?

Reagovat
LokoLFC

Takze nevis.

Reagovat
BůhAnfieldu

Ty si kokot. Ty si kokot. Ty si kokot. Ne, i kdybych to napsal stokrát, pořád to bude málo.

Reagovat
Neutron

za to, ze sa mu nepacil ten gol co tu ospevujete?

Reagovat
PH8

Proč mu nadáváš? Mně se taky líbil víc ten co Salah vypracoval pro Maného.

Reagovat
Benzema

Takže Salahov keďže druhý gól Liverpoolu strelil Salah. Tretí gól v zápase, ktorý padol bol Salahov. Takže napísal si to správne

Reagovat
irik

Souhlas, a to proti Salahovi nic nemám.

Reagovat
Nx

Neskutečnej slalom kolem jednoho kužele :D

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Mass

Reagovat
Pony Slaystation

Reagovat
icka

Reagovat
Malresi

What? Veď tam po ňom išli hneď ako si prevzal loptu traja hráči naraz (menovite Cancelo, Bernardo, Foden). Tých sa zbavil, následne si vychutnal Laporta, a zasunul do siete. Tak aký jeden kužel?

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

What?? , však přešel cca 3.5 hráčů.

Reagovat
Liquid

je ještě antixenofobně v pořádku psát, že přičmoudlý hráč někoho nebo něco ZASTÍNIL a výraz, že ZASTÍNIL VŠE je už poměrně za hranou

Reagovat
Mastný Chobot

To je otazka ci oznam?

Reagovat
Neutron

nie je tam otaznik

Reagovat
Luc-Luc

Mo

Reagovat
smazaný uživatel

Egyptian KING

Reagovat
vladis271

Inak VVD tak extrémne schudol počas recovery cielene. Bol to plán kvôli nohe aby ju menej zaťažoval svojimi kilami. To som nevedel. Už dosť toho nabral späť, ale myslím, že ešte zopár kilečiek svaloviny musí nabrať aby bol opäť ako počas svojho peaku. Tak 3-5 by som tipol.

Reagovat
Remt

Mě přišlo že je jak v soubojích slabší prozatím.. tak i v rychlosti

Reagovat
Agent z Melmacu

ten tackle bol lepší

Reagovat
SunFells

Cucurella připravil spoluhráčům čtyři slibné možnosti, neúnavně centroval do pokutového území a zároveň eliminoval talentovaného Bukaya Saku.

Holý kkt eliminoval, ale nebyl to jeho úkol.

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu necitlivé nazývat Saku holým kktem.

Reagovat
oddy

Reagovat
marke7

Fenomenální byl gól Sona za Tottenham a né tohle.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl Son žádný gól v tomto kole nedal, tak jak asi podle tebe mohl dát nejlepší gól kola

Reagovat
marke7

Nemyslím tohle kolo a ani tuhle sezónu a narážím na to slovo fenomenální. Anglie má asi nízké měřítko.

Reagovat
O.Giroud

akoze nechapem co ta tak urazilo, nejak to nezvladas

Reagovat
Shevchenko

To se v té Anglii teda moc neděje, když takový gól zastíní vše.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
O.Giroud

a co akoze cakas kazde kolo gol noznickami, 5 goloveho strelca ci?

Reagovat
Benzema

Pep Guardiola (manažér Manchestru City) ohľadom Mo Salaha: "V živote som nič také ako jeho gól nevidel. Musí byť najlepším krídelníkom, ktorý kedy hral v Premier League a zároveň v súčasnosti najlepší hráč na svete. Nikto to nedokáže tak, ako on."

Jürgen Klopp: "Ak by dali taký gól Messi či Ronaldo, vo svete by sa o tom hovorilo ako o svetovej špičke. Mo patrí medzi najlepších hráčov na svete, tak to jednoducho je."

Gary Neville (Sky Sports): "Ten gól bol z inej planéty. Salah je neskutočne dobrý."

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
marke7

Kdyby takový gól dal Messi, tak se o tom mluví buď ten den, nebo vůbec. Protože na tohle jsou u něj nebo aspoň byli, všichni zvyklí.

V té Anglii jsou fakt všichni ujetí. Ze všeho tam mají tendenci dělat senzace.

Reagovat
Benzema

Ktorej podobne kvalitnej obrane dal Messi taký gól ?

Reagovat
marke7

No to snad ne.

Reagovat
JacoBee

Reagovat
Front hell

To nemyslíš vážně, že?

Reagovat
Benzema

No daj jeden podobný gól ktorý dal a rovnako kvalitnej defenzíve, ako ma City

Reagovat
CHONG

Tak třeba bohužel nám v semifinále LM (2011)

Reagovat
Benzema

Tiež pekný gól

Reagovat
Front hell

Reagovat
FUnk

ten byl o dva levely nahore

Reagovat
Reggie

Reagovat
Dody10

Reagovat
Shevchenko

V semifinále LM 2015 proti Bayernu? Jako tvl ty chceš jeden příklad ale jsou jich desítky.

Reagovat
Benzema

Tiež pekný gol

Reagovat
Front hell

Pár se jich našlo viď

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
FUnk

Reagovat
FUnk

ten dá 5 lepších za sezónu s prstem v dupě

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
icka

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Mercury

Reagovat
Benzema

No daj jeden podobný gól ktorý dal a rovnako kvalitnej defenzíve, ako ma City

Reagovat
Mercury

Bayern, Real...?

Reagovat
Reggie

Reagovat
smazaný uživatel

neprekvapils

Reagovat
smazaný uživatel

Spis ktere podobne kvalitni obrane gol nedal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Dody10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Pony Slaystation

Reagovat
iamek

Reagovat
SunFells

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
FUnk

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Manchestersky Krocan

gól pekný, ale nič výnimočné aby sa okolo toho robil taký cirkus podľa mňa v tejto sezóne PL padli už krajšie góly a nemali takú pozornosť ako tento Salahov

Reagovat
O.Giroud

tak jasne ked to padlo v takom slagri, kt. vacsina aj pozerala. Ked si to pozries z highlightu tak nemas take emocie ako ked si to pozries live

Reagovat
smazaný uživatel

Salah je fenomén a aktuálne najlepší hráč sveta.ٱلْحَمْدُ لِلَّٰهِ‎‎

OT: videli ste toto? Neskutočný obdiv má u mňa táto žena.

https://www.youtube.com/watch?v=S-QwHdIhZVY

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Hojbjerg je parádny. Škoda, že k nemu nemáme druhého CM/DM podobnej kvality.

Reagovat
Cobra

mě poslední dobou nepřijde teda nic extra.

Reagovat
FUnk

Reagovat
C-M@ster

OT: Řeší se někde pod článkem ten Zeman? Má někdo zaručený info?

Reagovat
iamek

3/4 Twitteru

Reagovat
Salfovic

Prej v pátek uvidíme prezidenta házet do urny.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Front hell

Takže dříve než Schumacher zajede do boxu.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Dody10

Reagovat
smazaný uživatel

Co máš připraveno na zapití??

Reagovat
C-M@ster

Zatím nic, bojím se, že nás přežije.

Ale kdyby náhodou, viděl bych to na jägera.

Reagovat
smazaný uživatel

ja uz chladim slivovici

Reagovat
vladis271

Manchester United's 'lack of Covid-19 vaccine uptake among players is seen as problematic within the Premier League and rivals are becoming frustrated' as stars are urged to get their jabs antivaxeri

Only a handful of Premier League clubs are believed to be close to 100 per cent vaccinated among their playing staff. Liverpool and Leeds are understood to be considered in that category, while fellow top-flight sides Wolves and Brentford have been public in stating recently that the majority of their squads have been jabbed.

Reagovat
vladis271

A Premier League document stated: 'We are considering if and how best we can "reward" those squads/players who are most Covid-compliant and who have opted to be vaccinated.'

ja by som vedel, čo tak penaltičku pre premiantov v každom zápase.

Reagovat
Wazza228

Bod v tabulce za každého očkovaného

Reagovat
Neutron

dostanete kazdy cokoladovy dukat a budete spokojny.

Reagovat
NEYMARINHO10_PSG

takéto slalomy robí neymar bežne len už sa o tom nepíše

Reagovat
smazaný uživatel

protože je dělá v pozici sudu

Reagovat
snuff24

To mi nějak uniká co je na tomhle tak zázračného to ti v Itálii vystřihne i Handanovic když se o půlnoci vzbudí na záchod.

Reagovat
JacoBee

Hezký ano, ale ty kecy o fenomenálnosti... nevím, hezký gól.

Reagovat
Vopi11

V tu chvilku nás to v hospodě postavilo na nohy, krásná akce, výbuch emocí. Ale takhle zpětně jak říkáš, hezký gól

Reagovat
iamek

Reagovat
Front hell

Reagovat
Nihilister

Reagovat
Svatej

Reagovat
8lampard8

Reagovat
FUnk

Reagovat
Pablos

Reagovat
Infi

Reagovat
Keboto

Reagovat
Dody10

Reagovat
emanuel habasko

Trošku přehnaná ta onanie kolem Salaha...

Reagovat
Hlahart

Simon Stone @sistoney67

Along with others, Man Utd expecting Fred and Edinson Cavani to play in all three South American WC qualifiers, first one overnight, third 0130 kick-off BST next Friday morning, so little chance of them being involved at Leicester the following day.

Poslední dva roky jsou repre pauzy ještě stupidnější než předtím. Kdo by to čekal...

Reagovat
Xavi

Prej fenomenální slalom. Sranda liga, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebreč

Reagovat
Xavi

Nelži.

Reagovat
smazaný uživatel

Neser.

Reagovat
Svatej

Na tyhle kokotiny by se dala udelat nějaká hra, aneb když dva delaji to samy, neni to to samy.

Hrac da slalomem gol v PD, aplikujme termin GOAT do jakykoliv firmy diskuze od pokecu s holubama na náměstí az po diskuze na instaci.

Hrac da slalomem gol v PL, aplikujme ... Eh ne to ne, náš slalom byl stejně lepší a ne proto, ze obránci ve Španělsku stojí za picu, prdni tam dalsiho GOATa, to je nauci

Reagovat
Benzema

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Xavi

Mně se ten gól samozřejmě líbí, je to krásný gól.

Já jen skoro pod každým článkem PD čtu, jak někdo z PL napíše, že je to sranda liga, tak jsem si rypnul jednou taky.

Reagovat
Svatej

Protože v současný době je ta liga v horsi kondici, nez kdyz byla PL v utlumu ( ti meli alespon prachy). Ve výsledku to je furt ta nekončící spirála toho, ze si obe strany navzájem vrací údery za to, co druha strana předváděla předtím.

My meli celou dekádu diskuze zasraný temahle blitkama a nepamatuju se, ze by jsi v ty dobe PL nejak branil, když máš takovejhle sklon k nastolování spravedlnosti.

Reagovat
Xavi

Já PL nesleduji a ani jsem nikdy nesledoval, jednou jsem viděl zápas, když hrál ještě Shearer za Newcastle. Ani nechodím do PL diskuse. Tak těžko jsem mohl PL bránit. To není o spravedlnosti.

A že měla PL prachy, tak to je v mých očích ještě horší a za marketing a ekonomiku jsem PL vždycky chválil.

Reagovat
Svatej

A proc jsi teda přišel az teď? Podobná situace tu byla i pred rokem 2010

S tema prachama jsi asi uplne nepochopil, o co mi šlo v tom sdělení, ale to ie jedno..

Reagovat
Xavi

Nalákal mě nadpis, tak jsem se chtěl kouknout.

S těma prachama jsem to pochopil tak, že v době slabších výsledků měly týmy PL aspoň prachy. Což je podle mě horší mít prachy a hrát blbě, než nemít prachy a hrát blbě.

Reagovat
Svatej

Ja tim chtel říct, ze PL měla podobnou kvalitu, ale lepší predpoklad pro návrat na špičku, byt se to s tim tvým nevylučuje. Kazda strana tak měla/ma urcitou munici pro tohle zesměšňování, ale je to dost zbytečný

Reagovat
Xavi

Jj. tak to souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

No většinou je ta argumentace postavena přesně naopak.. Kecy o farmarskych ligach ve Francii a Španělsku, brankářich, co neumí jít do souboje, hra bez obrany a další šíleně pitomosti, většinou spíš najdeš od fans pl (protože je jich víc, a tak si myslí, že jsou lepší).

Btw to sám v tom komentářů předvádís, což je docela směšné, když sám si vždy stěžujes na nadsázky s parniky atd

Reagovat
Svatej

Tyhle komentáře pod francouzskou ligou litaly ze vsech stran, včetně PD, kam to zacalo nalitavat ve chvili, kdy tam zacali odchazet Leove a Neymarove, coz ani zdaleka nesplnuje definici terminu "presne naopak", aby bylo jasno. Nějaký tvoje domněnky o počtech jsou jen tvoje osobní dojmy.

A muzes mi prosimtě alespoň částečně vysvětlit, co to predvadis s tim natiranim o parnikach? Kde jsem pouzil nejaky takový srovnání? Chapes vubec rozdil mezi nadsazkou a debilnim přeháněním?

A dalsi věc, kdyz uz me v dalsim komentáři natiras jako pokrytce, tak sam dodej ty konkrétní diskuze z fr sekce a vyselektuj to tak, aby bylo jasny, jak je to procentuálně založený. A nebo ne, nedelej to, je mnohem lepsi sledovat, jak se snažíš udelat pokrytce z nekoho tim, ze sam budes pokrytcem, lip se to čte.

Reagovat
Svatej

Jo pardon, micham dva komentáře do sebe, takze si zamen pokrytce za jakejkoliv jinej termin spojenej s detailismem, zbytek sdeleni zustane stejnej.

Reagovat
smazaný uživatel

co tohle zas ma byt? proc se nemuzes bavit normalne, kdyz s tebou nekdo nesouhlasi? nadsazka JE debilni prehaneni, aby clovek zduraznil nejaky svuj pocit/nazor.

zatimco nic z toho, co tu pises ty nejsou jen osobni dojmy wtf? ne asi si delam si denne analyzy poctu uzitych slov a filtruju to pres jednotilve sekce

tyhle komentare letaly davno pred nejakym messim a to predevsim na anglicky dominantnim redditu a twitteru z kama to jen prevzali zdejsi lidi. o tom ze na techto platformach se pl bere skoro jako synonymum fotbalu (logicky, kdyz jsou to platformy v eng a velka cast uzivatelu a predevsim novinaru jsou briti - coz je podobne i s tim ef, ale v malem, kde je nejvetsi cast uzivatelu v pl sekci) a je tam patrny anglocentrismus, se snad nemusime bavit. z ostatnich lig se vetsina lidi zajima pomalu jen o velke hvezdy.

(jen pro jistotu, ano, tohle jsou jen me osobni dojmy dane nesystematickym pozorovanim, takze to muzes splachnout do zachodu, jelikoz odkazy a statisticke analyzy, ktere vyzadujes pro diskuzi o fotbalu na internetu, ti dodavat nebudu)

Reagovat
Svatej

A tvoje reakce snad byla normální? Hned se mi vysmejes biggrinem, nazves my jednání směšným a pak se rozbrecis, kdyz nedostanes "normální" odpověď. Uč mě prosím , ty morální gymnasto :biggrin::

Aha, takze tomu pojmu nerozumíš a máš vzato, ze jde o jedno a to stejny slovo se stejnym vyznamem, tak to se pak neni cemu divit, ze nejsi schopnej rozeznávat žádnej rozdíl a vytvaris na zaklade toho tak dementní argument s pokrytectvím.

Skoro mi az ted prijde jako skoda zmiňovat to, ze celej kontext toho, proc mi to vadi, byl absolutně jinej a diky tomu to z toho tvyho prvniho popichnuti dela jeste vetsi kravinu a jeste vic to dokazuje, ze mas problem se čtením a chápáním i dost normálního textu.

Znova - ty sam pouzijes v podstatě stejnej argument jako ja (nekdo z diskuze a chodi do diskuze b), kde s mym nahledem na vec mas problem a dotahnes si temer totoznej/velmi podobnej subjektivni dojem.

Za druhe - o vlastni dojmy skutečně nejde vzhledem k tomu, co jsem psal, pekne se podivej na sportovní stranky jako 433, sportbible a jejich prispevky (a predevsim komentáře) v dobe, kdy treba zrovna Salah nebo jinej top hrac skoruje. Podobně vymrdanych termínů a debilnich prehanecek tam najdes stovky, to nejsou domenky, ale fakta. Vzhledem ke skutečnosti, ze neumim kopirovat url z appky instace, si budes muset jednou pro vlastní overeni poradit sam, urcite to zmaknes.

K predposlednímu odstavci - chtěl jsi po mě priklady, tak sám dodavej neco konkrétního místo tehlech příběhů, ktery jsou zljen z tvý zkušenosti a který sis pro sebe racionálně obhajil, takhle ti zas přijdu s něčím stejným z druhy strany a budem tu donekonečna. Ty jsi s tou konkretizací zacal, tak se ji drž.

A, vidis, sam jsi k tomu nakonec v poslednim odstavci dosel. Muzes se tak alespon zaměřit na zbytek

Reagovat
smazaný uživatel

biggrin neni vysmech, ale usmev, myslel jsem to jako odlehceni, vysmech je snad lol ne? (ted to btw pouzivam ve stejnem vyznamu )

k nadsazce: https://cs.wikipedia.org/wiki/Hyperbola_(literatura) neni to slovo od slova stejna definice, ale vyznamove dost podobne

o pokrytectvi tu mluvis jen ty.

3. odstavci moc nerozumim. pokud to myslis, tak ze se tim argumentem nejak snazim vyhrat diskuzi, tak jsi na omylu, jen pisu, ze to cemu ses ty puvodne vysmival, zde funguje obracene uplne stejne, nevim proc ti to tak strasne vadi, jen rozvadim to tema.

opravdu se nebudu divat na nejaky sportovni bulvar, kdyz ani nevim proc vlastne?

?ja jsem po tobe "chtel" jeden konkretni priklad z jedne platformy (ef), ktery zminujes, ze je k videni neustale, protoze jsem nikdy nikoho z te sekce nevidel napsat goat k nekomu jinemu nez k messimu nebo ronaldovi. no chtel jsem tim predevsim naznacit, ze si nevsimam, ze by to byl obvykly komentar naopak skoro vubec se nevyskytujici se, opravdu bys me tim, ze bys nasel nejakeho fans barcy, kdyz oslavuje v urcitem kontextu gol treba fatiho nepresvedcil, ze mas pravdu.

ty po me chces pomalu datamining

konkretizaci? ani nevim, co to ma znamenat, cele tyto diskuze co tady vsichni vedem na ef jsou postaveny totalne na vode a na pocitech a opravdu to nemam potrebu (a vlastne to ani realisticky nejde) menit

--------------------------------------------------------------------------

jeste jednou:

1) xavi prijde, vysmeje se, ze to zas tak fenomenalne skvele nebylo (vsichni jsme se nakonec shodli, ze to byl vyborny gol, ale nic na co bychom vzpominali za rok -> mel pravdu, ale projevil ji agresivne)

2) ty prijdes s komentarem, ze fans laligy neobjektivne nadsazuji jejich hrace a shazuji ty z anglie

3) ja napisu, ze to vidim opacne a ze si spis vsimam toho, jak jsou fans pl shazovany v podstate veskere ostatni ligy a jako priklad si nedpustim caste klise o slabe obrane, ktere pouzijes.

to je vse.

Reagovat
Svatej

Prdele, abych to zas rozděloval na dva komentáře

1) Nah, na výsměch se normálně používá i biggrin, zvlášť když ve stejný větě ještě použiješ slovní spojení jako "to, co děláš, je celkem směšný", v tu chvíli v druhý straně celkem spolehlivě rozsvítíš červený světlo jako v ponorce..

2) Jasně že je to podobný, ani jsem se nesnažil říct přímej opak..

Problém začíná ale už v tom, že jsi už z jiný diskuze nepochopil můj problém s parníkama a galaxiema a na tom základě sis vystavil grill, na kterým mě chceš usmažit.

Já nikdy neprojevil žádnej negativní vztah k samotným nadsázkám (většinou se s nima setkáváme v humorných nebo vysvětlujících příspěvcích a bývají k užitku), ale právě s tím debilním a velice konkrétním absurdním přeháněním, který naprosto domrdá jakoukoliv formu diskuze už na jejím počátku, protože je jeho tvrzení skrze parníky a galaxie tak idiotsky vymaxovaný, že v podstatě není možný se dostat na nějakou rozumnou úroveň rozmluvy.

V podstatě danej blbeček už od startu prohlásí něco způsobem, jako kdyby to snad ani nebylo k diskuzi, přičemž VŽDYCKY to je víc než jen k diskuzi, existuje spousta pohledů na věc, který to šílený tvrzení mohou vyvrátit.

3) To pokrytectví jako slovo jsi přímo nenapsal, ale to neznamená, že jsi o něm nemluvil. Teď mluvím konkrétně o posledním odstavci tvýho prvního komentáře, tam jsi ze mě pokrytce celkem jednoznačně udělal a to na základě špatných dat, viz bod 2:...

Reagovat
Svatej

4) Já sám psal, že to obecně funguje úplně stejně oběma stranama hned v další reakci na Xaviho, která přišla ještě před tvým komentářem. Plně si uvědomuju, že to funguje oba směry. Xavi přišel s první akcí, já s první reakcí a následně jsme se stejně dostali k tomu, že si ani jedna strana nemá co vyčítat. Ne vždycky mám chuť napsat první komentář, kterej zohlední absolutně všechno okolo, to by bylo na hlavu..

5) Ta platforma je ale právě ten problém. Já už v původním příspěvku ani zdaleka nepopisoval jen jednu platformu, ale naopak všechny druhy mezilidský (a humorně i mezidruhový) komunikace. Tzn reddit, instagram, facebook, ale i EF. Když jsem to psal, nemířil jsem tuhle střelbu zdaleka jen do EF, protože ten tvoří relativně dost malej vzorek toho, co se o fotbale píše, ale mluvil jsem v daleko širším měřítku, kde se tyhle kraviny dějou dost pravidelně v obrovským měřítku..

Hned si určitě řekneš, proč teda nepřímo dávám Xavimu vyžrat něco, co tady on nebo "jeho" sekce nedělá? Protože právě jeho komentář šel přesně v tom podobným duchu, takže jsem si ho s jednáním lidí mimo EF spojil, to je celý.. Jinak termín Goat už jsem viděl dokonce i několikrát u takovýho Girouda když překonával nějakej rekord, nezůstává to jen u těch dvou králů.

A pozor na to shrnutí

1) Ta moje reakce na Xaviho nebyla jen kvůli gólu, naopak mě motivovala k reakci až ta druhá věta, proto jsem přišel se srovnáním lig a hráčů v nich.

2) sedí

3) Kdyby to bylo jen tímhle způsobem, tak sedí taky. Ale s logickýma výhradama.

Ve výsledku to z mýho pohledu vypadalo tak, že přidáváš to, co je v bodu 3 (a stavíš to na tom, že mám opačnej názor, což není pravda) + se mi jdeš ještě vysmát, že jsem pokrytec a jako důvod použiješ něco, co jsi musel špatně pochopit z jiný diskuze...

Z jedný strany teď při tvým vysvětlením dokážu nějak pochopit, co jsi chtěl říct, ale po tomhle se dá říct, že jestli měl můj první komentář nedostatek v tom, že nebyl v určitých ohledech kompletní, tak tvůj taky, tu spoušť vidíš sám ostatně...

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl vzdycky zasnu kde lidi berou cas na tyhle komentare to nemate rodiny nebo jak to delate?

Reagovat
Svatej

Jsem přesně v tom stadiu, kdy jsem už dospělej, ale před založením rodiny, takže mám času dostatek

Reagovat
smazaný uživatel

Btw by mě zajímal jeden jediný komentář v lalize sekci po slalomovem golu, který mluví goatovi a nevztahuje se k messimu.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
nani92

gol pekný, ale benzín si zaň nekúpia

Reagovat
CHONG

Cucu

Reagovat
smazaný uživatel

Bez prdele jeden z nejhezcich golu, co jsem kdy videl. Haters gonna hate

Reagovat
iamek

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Neutron

Reagovat
smazaný uživatel

Tos jich moc nevidel

Reagovat
Mercury

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Dancing through the city moc ne

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Jako gol paradni ale takova bomba z 30m pod viko

Reagovat
Neutron

ako hej gol celkom pekny, teda skor ta faza pred zakoncenim, kde teda zohrava ulohu aj to, ze si to dovolil proti City a nie proti Wolves napriklad. Priamo zakoncenie si myslim, ze standard a celkovo si myslim, ze ten gol sa vyzdvihuje aj kvoli emociam, ktore sposobil, avsak ta hysteria okolo neho je prehnana.

Reagovat
Bandita_Harry

Pod iným článkom píšeš že si zaslúži 500k/w Ak bude takto pokračovať prehnané to asi nieje

Reagovat
Neutron

myslim tu hysteriu okolo golu, nie okolo Salaha a tych 500k/w noooo to skor myslim ako taky danajsky dar

Reagovat
Bandita_Harry

Hej jasné, 500k/w pre všetkých najlepšie ?

Reagovat
Neutron

v tomto pripade by som nesetril

Reagovat
O.Giroud

No podla mna je prehnana ta hysteria okolo toho, ze niekto si dovolil ten gol oznacit min. za gol kola. A bude sa tu z toho robit, ze to je gol co padne kazde kolo.

Reagovat
Neutron

za mna to je maximalne gol kola, ale je to velmi subjektivna zalezitost. Vravim hypuje sa to asi skor kvoli okolnostiam ako priamo kvoli tomu golu.

Reagovat
cristiano.K.

diskuze

Fenomenální je Salah, nikoliv ten gol. Ten gol je pěkná individuální akce proti dost laxní obraně.

Vlastně mě na tom golu překvapila nejvíc razance a přesnost Salahovi pravačky, kterou má povětšinou jen na opírání/doklepávání

Reagovat
gazza62

Muslimsko -africka zeme UK a Great Britain cela a hrdina Mussama Allah .Jak je to krasne a jak pekne kleci a mlati hlavou do travniku.Do deset let budou v teto odporne arabske soutezi jen cerni treneri a rozhodci a o hracich nemluve .Samozrejme klecet se bude dale s LGBT pomeznimi a rohovymi vlajeckami a reklamami a pripadne se osviti pro teplouse stadion.Promichana muzstva buzen a transek budou pobihat na pazitu.A zdejsi BLM a LGBTQ fanousci budou hykat a debatovat jesli nemel nastoupi Assad .Abdalah.Mussala ,Allkarah ,Bunsama apod..Hnus z cele tehle kdysi super fotbalove zeme ,ktera jako cely zapad kraci ke komunismu.Zde v USA aby si clovek daval pozor na hubu co rika a stejne je to dnes celem kdysi slavnem zapade.Komunismus se zde rozjizdi na plne pecky .UK je zdegenerovany odpad a hnuj.Staci jejich zaostale zdravotnictvi a sluzby vubec .UK dnes a pred dvaceti i vice lety je nebe a dudy.Stejne jako ostatni zapadni zeme.Staci starosta Londyna ,Birmingham, atd.Oxford University totalne cerny .Cerny i kdyz bude blby ma prednost.Ta skola rok od roku ztraci na prestizi a bude sakra daleko hure.Muzu potvrdit i s kamarady se kterymi zijeme na zapade40 let a jde to do kopru,kytek,hellu, proste potrebuji si zazit komunismus ,jako byl u nas.PL je toho shittu take prikladem.Za chvili se na zapade nebude klecet pred cernym morem jen na hristi.

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

mas vazny problem. Mel by sis jit lecit hlavu

Reagovat
anonym

OT: Volné místa v NBA Yahoo Fantasy Redraft - kdyby měl někdo zájem se přidat, tak stačí napsat.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele