Ligue 1 - souhrn 33. kola

17.04.2010, 21:01, aktualizováno 18.04.2010, 22:59
Komentáře a souhrny
Marseille nakonec zvítězila v Boulogne a přiblížila se vysněnému titulu. Její nejbližší pronásledovatel Auxerre si poradil s Lorientem. Bordeaux neudrželo vedení proti Lyonu a oba týmy se musí spokojit jen s bodem. Le Mans brankou v nastavení zvítězilo ve Valenciennes, v Nice, St-Étienne a v Rennes se diváci branky nedočkali. Nerozhodně skončil také duel v Grenoblu a Montpellieru. Na ten se dotahuje Lille, jež porazilo Monaco.

AS Saint-Étienne - Paris Saint-Germain 0:0

18.04.2010 21:00

Góly: -

Ačkoli mělo St. Étienne proti Paris SG více šancí, trápilo se v koncovce, ostatně stejně jako jeho soupeř, a nakonec tak duel skončil bezbrankovou remízou. Les Verts mají na sedmnácté pozici stále dostatečný osmibodový náskok na sestupové pásmo, zezadu však začíná dotahovat Le Mans. Pařížané zůstali v tabulce na desátém místě.

V 11. minutě hlavičkoval domácí Varrault po centru Payeta z přímého kopu těsně nad břevno, střelecky se snažili prosadit také Riviere a Bergessio, ovšem ani oni mezi tři tyče nezamířili. Na druhé straně se hosté ocitli v první vážnější šanci utkání až ve 34. minutě, Luyindula našel ve vápně hezky Kežmana, avšak srbského forvarda skvěle vychytal brankář Janot.

Šest minut před přestávkou zase zahrozili Les Verts. Payetův rohový kop našel hlavu Riviereho, ten balón ještě stačil prodloužit na N'Dawa, jenž se snažil skórovat ihned z voleje, jenže stačil napálit jen jednoho z pařížských obránců.

Ve 47. minutě se odvážil ke střele hostující Luyindula, ale podobně jako ostatní nedokázal trefit branku. V 69. minutě mělo St. Étienne ke gólu ve druhé půli asi nejblíže. Benalouane vybídl centrem z rohového kopu Galtiera, který ovšem zase stačil zahodit příležitost ranou jen mimo.

Tři minuty před koncem mohla hrubka domácího obránce Diakhateho nakonec rozhodnout o vítězství PSG. Maurice, který v 70. minutě přišel na hřiště za Kežmana, hezky Diakhateho napadal, obral ho o míč, nahrál pak do lepší pozice Luyindulovi, jehož volej však skvěle zlikvidoval Janot.

Více informací k zápasu

Lille OSC - AS Monaco 4:0

18.04.2010 17:00

Góly: 14. Aurélien Chedjou, 45. Yohan Cabaye (pen.), 75. Yohan Cabaye, 90. Túlio de Melo

Lille se po menší výsledkové krizi dostalo znovu do tempa. Dnes na vlastním stadionu sestřelilo Monako čtyřmi brankami a od vytoužené Evropské ligy ho dělí pouze bod. O branky se postaral úvodní brankou Chedjou, dvakrát se trefil Cabaye, konečné skóre určil De Melo.

Domácí tak dali zapomenout na výsledkovou krizi, která přišla na konci února - od té doby totiž svěřenci Rudiho Garcii dokázali zvítězit pouze dvakrát, dnes to tedy bylo potřetí. A jelikož konkurenti LOSC povětšinou body poztráceli, dostal se nyní ambiciozní celek již na páté místo. Dokonce v tabulce předběhl i obhájce titulu z Bordeaux. Na Ligu mistrů, stejně jako na ligu Evropskou, mu schází jediný bod. Naopak Monakem po podařeném semifinále Coupe de France prolétl smutek. Však se jednalo o narušení dlouhé sedmizápasové série bez porážky...

Lille se letos ze čtyřech vstřelených branek radovalo již podruhé. Všemu dala předmluvu úvodní branka Auréliena Chedjoua. Ten začal psát hlavou ve 14. minutě. Ke konci poločasu dokázal Yohan Cabaye zužitkovat výhodu pokutového kopu. Mladý záložník se mohl radovat i o pár minut později - v polovině druhé části utkání se prosadil již podruhé. A nebylo by to Lille, kdyby poločas opět nezakončilo vlnou euforie. Tentokrát ji fanouškům v obecenstvu dodal Túlio De Melo. Ten rozvlnil síť za Ruffierovými zády jako čtvrtý v pořadí...

Domácí byli jasně lepším týmem již od úvodního hvizdu sudího. Po třinácti minutách natáhl k dalekonosnému pokusu Yohan Cabaye, z třiceti metrů ale nedonutil brankáře k ničemu jinému, než k efektnímu letu vzduchem. Brankář hostů se zaslouženě dočkal ovací. Na úvodní branku ale nakonec Lille déle čekat nemuselo. Hned následného rohového kopu se ujal opět Cabaye. Aurélien Chedjou dokázal v pokutovém území předskočit mladičkého N'Kouloua a míč již poslal jednoduše do sítě - 1:0.

Hosté mohli vyrovnat po střele utišeného kanonýra Neneho. V poslední době mu to ale do sítě nestřílí - což potvrdil i nyní. Ve 25. minutě se jeho rána z pětatřiceti metrů zatočila těsně vedle levé tyče. Skóre bylo dvakrát znásobeno na konci první půle - Igor Lolo v pokutovém území fauloval Debuchyho. Penalty se chopil dříve neúspěšný Cabaye a perfektně kopnutou penaltou do dolního pravého růžku zvýšil již na 2:0.

Ve druhé půli se opět snažil Nene. Jemu, ani Monaku se ale v poslední době střelecky nedaří. On sám dal sice branku v minulém kole, na tu ale čekal od konce ledna. A ani jeho perfektně stáčený přímý kop nakonec do sítě nezapadl. Landreau předvedl brilantní zákrok. Zatímco hosté hrozili, pokud tedy vůbec, spíše z dálky, domácí se do svých příležitostí pokoušeli dostat rychlými kombinacemi. Především Eden Hazard se ukázal jako skvělý tvořivý hráč - vždyť u něho také začala akce vedoucí ke třetí brance. Mladý Belgičan si zpracoval míč, kousek s ním popoběhl. Přihrál Gervinhovi a ten již skvělou přihrávkou našel Cabayeho. Tvrdá rána k tyči znamenala vedení již 3:0.

A aby se historie opakovala - Lille totiž v podzimním utkání triumfovalo na půdě Monaka 4:0 - trefil se v nastaveném čase druhé půle ještě Túlio De Melo. Střídající hráč si naskočil na rohový kop Obraniaka a hlavou rozhodl. 4:0.

Více informací k zápasu

Montpellier HSC - Toulouse FC 1:1

18.04.2010 17:00

Góly: 32. Tino Costa - 90. Colin Kâzım-Richards

Montpellier ani napočtvrté nedokázal slavit tři body a pět kol před koncem vlastně ztratil naději na to bojovat o titul. Na vedoucí Marseille totiž ztrácí už hrozivých devět bodů. Proti Toulouse, týmu ze středu tabulky, byl až do 80. minuty lepším týmem. Jenže hostující Kazim-Richards dokázal v nastaveném čase nakonec vyrovnat na konečných 1:1.

HSC si v posledních čtyřech kolech hodně pokazil reputaci. Připsal si jen tři remízy v řadě, ačkoli nad soupeři, jakými jsou Le Mans nebo právě Toulouse, by získat vítězství nemělo jít tak těžko. V závěru se tak s pěti dalšími celky vlastně popere o třetí příčku, která by mu zajistila Ligu mistrů pro příští sezónu.

Nebylo divu, že proti letos nijak zářícímu Toulouse domácí drželi taktovku první půle. Tradiční tvůrce hry Costa vypálil první nebezpečnější střelu na branku, gólman Blondel mu jí tentokráte zneškodnil a z následného rohového kopu zamířil hlavičkou šéf obrany Spahič mimo.

Ve 25. minutě si pas Costy našel Camaru, který také zamířil vedle, ve 31. minutě se už Montpellier ujal zaslouženého vedení. Belhanda založil na vlastní polovině rychlý protiútok, dodal balón Costovi, jenž si ho hezky zpracoval na prsa a nedal Blondelovi žádnou šanci. Ve 40. minutě domácí trochu, možná z euforie, zapomněli na zadní vrátka a Congré mohl chybu po centru Didota potrestat. Reflexivně však zakročil brankář Jourdren.

Costa byl při chuti i po přestávce. V 59. minutě nebylo k vedení 2:0 opravdu daleko, jen pro HSC škoda, že pálil jen nad břevno. Blondel pak musel ještě polapit Lacombeho pokus. Jak se blížil konec utkání, Montpellier se už do ofenzívy tolik nehrnul. Chtěl zkrátka těsný jednobrankový náskok udržet. Varování přišlo v 82. minutě, hostující Machado totiž trefil břevno.

Ve druhé minutě nastavení FCT přece jenom srovnalo. Střídající Regattin odvážně zatáhl míč po levé straně vápna, nestihli ho montpellierští strážci Camara ani Spahič, a tak překrásný pas doputoval na zadní tyč, kam si naběhl Kazim-Richards a ještě krásnější ranou zavěsil z voleje přesně pod víko.

Více informací k zápasu

Girondins Bordeaux - Olympique Lyon 2:2

17.04.2010 21:00

Góly: 26. Marouane Chamakh, 62. Jaroslav Plašil - 55. Ederson, 72. Cris

Ostře sledovaný zápas mezi Bordeaux a Lyonem svého vítěze nenašel. Domácí výběr dvakrát vedl, hosté ale vždy dokázali najít odpověď ve formě vyrovnávacích gólů.

První poločas přinesl spíše taktickou bitvu obou týmů, ve které měli herní převahu domácí. Ti se také dočkali prvního gólu. Míč v síti viděli diváci po 26. minutách hry, kdy Gourcuff poslal centrovaný balón do pokutového území hostů a Chamakh se hlavou trefil přesně k tyči.

Druhá pětačtyřicetiminutovka začala ostrou ranou hostujícího Edersona, která se zastavila až za zády gólmana Bordeaux Ramého - 1:1. Fantastický fotbalový moment přinesla 62. minuta. Český záložník Plašil vystřelil ze vzdálenosti 25 metrů a jeho projektil mířil přesně do pravého horního růžku Llorisovy svatyně. I na tento gól našel Lyon odpověď. Dvacet minut před závěrečným hvizdem na konečných 2:2 vyrovnal Cris, který hlavou prodloužil centrovaný míč jednoho ze svých spoluhráčů a překvapil domácího gólmana, který si pro balón zrovna vybíhal.

V závěru utkání tekly nervy na obou stranách. Výsledkem strkanice tak byli hned tři vyloučení hráči. Zápas nedohrál lyonský Réveillére a domácí dvojice Jussie, Trémoulinas. Prvně jmenovaný ostře fauloval právě Trémoulinase, který si to nechtěl nechat líbit a na pomoc do šarvátky si vzal ještě Jussieho. Všichni tři pak zaslouženě viděli červenou kartu.

Nepodařené výkony Bordeaux tak pokračují i po tomto víkendu. Domácí sice měli těžkého soupeře, pokud to ale mysleli s bitvou o titul vážně, měli v sobotu večer vyhrát. To se ovšem nestalo a tak Bordeaux na vedoucí Marseille ztrácí už propastných jedenáct bodů.

Více informací k zápasu

Valenciennes FC - Le Mans FC 0:1

17.04.2010 19:00

Góly: 90. Sébastien Corchia

Naděje Le Mans stále žije. Druhá výhra v řadě znamená, že odstup od nesestupujícího Saint-Etienne se smrskl na pouhých sedm bodů. Přestože hosté dohrávali o deseti, dokázali v poslední minutě zápas jedinou brankou rozhodnout. Střelcem jediného gólu se stal obránce Sébastien Corchia.

Le Mans tak neprohrálo již tři utkání v řadě. Po remíze s Montpellierem a výhře nad Bordeaux přišel další překvapivý výsledek - vítězství 1:0 na půdě Valenciennes. MUC tak stáhl ztrátu na sedmnácté Saint-Etienne na pouhých sedm bodů, ASSE má ale výhodu zítřejšího zápasu s Paris SG k dobru. Naopak Valenciennes prohrálo podruhé v řadě, z posledních šesti utkání bodovalo jedinkrát - to když porazilo 1:0 Lille. VA přesto nadále zůstává na jedenáctém místě.

Hosté se mohli velice záhy ujmout vedení. Modibo Maiga po přímém kopu Corchii mířil hlavičkou pouze těsně mimo. Z další standardní situace zahrozil také Anthony Le Tallec. Ten zpoza pokutového území střílel přímo na branku, brankář Nicolas Penneteau si ale s jeho pokusem poradil.

Ještě lepší zákrok předvedl Penneteau pár sekund po začátku druhé půle. Nějakým, téměř až nadpřirozeným způsobem, se mu podařilo z prakticky nulové vzdálenosti vykrýt střelu Mathieua Dosseviho.

Gólman domácích byl konečně překonán po hodině hry. Maiga svou hlavičku načasoval přesně, razance byla optimální. V přesnosti ale chyběly centimetry - míč se pouze odrazil od tyče. Le Mans nakonec málem za svou přehnanou snahu zaplatilo inkasovaným gólem. Vše ale z jejich pohledu výborným zákrokem zachránil gólman Didier Ovono. Nejdříve si dokázal poradit s pokusem Gaela Danice, následně i s dorážkou Gregoryho Pujola. S tou mu na brankové čáře pomohl i obránce Corchia.

A zatímco Le Mans získalo na svých venkovních výletech zatím pouze čtyři body a vypadalo to tak na další ztrátu, šli hosté do deseti. Za protesty byl po druhé žluté kartě zbytečně vyloučen Loriot. Ale ve druhé minutě nastaveného času se MUC dočkal. Corchia svým příkladným přímým kopem obstřelil zeď, míč se od spojnice odrazil do tyče a od té za brankovou čáru. Le Mans zvítězilo 1:0.

Více informací k zápasu

OGC Nice - RC Lens 0:0

17.04.2010 19:00

Góly: -

Nudný zápas viděli diváci v Nice. Nepadl jediný gól a žádný z týmů si nevytvořil ani pořádné šance ke skórování.

Hosté zahrozili po šesti minutách hry, ale Boukariho střela mířila mimo tři tyče domácí branky. Poté se do šance dostali i domácí fotbalisté, však Bagayokovu střela zneškodnil brankář Lens Kasraoui. Po půlhodině hry nebezpečně střílel Sablé, ale i s jeho ranou si hostující gólman poradil.

Aktivní Sablé znovu ohrozil branku hostů, jeho přímý kop však skončil na boční síti branky. V závěru prvního poločasu naopak mohl Lens do vedení poslat hlavičkující Maoulida, ale jeho pokus zkrotil Ospina.

Po hodině hry zahrával přímý kop domácí Sablé, odražený míč se dostal k Ben Saadovi, ten ale z voleje přestřeli branku Lens. Poslední šanci utkání si vytvořil hostující Monnet-Paquet, jeho slabá hlavička hostující svatyni příliš neohrozila.

Domácí fotbalisté tak odmítli potvrdit svoji záchranu v soutěži. Kdyby totiž vyhráli, dostali by se za magickou hranici 40 bodů, která je ve Francii obecně uznávána jako jistota záchrany. Nice je s dosavadním ziskem 37 bodů také blízko záchraně.

Více informací k zápasu

Stade Rennes - AS Nancy-Lorraine 0:0

17.04.2010 19:00

Góly: -

Utkání mezi Rennes a Nancy svého vítěze nenašlo. Domácí byli jednoznačně lepším týmem, ale nedokázali se gólově prosadit. Hosté, hrající celý zápas pod tlakem Rennes, za 90 minut nevystřelili po domácí brance. Hosty výborným výkonem podržel gólman Bracigliano.

Do první šance zápasu se dostal Bangoura, ale jeho lob dokázal gólman Bracigliano vyrazit do bezpečí. Poté hosté vyslali na domácí svatyni jedinou nebezpečnější střelu, ale domácí brankář proti ráně Brisona mířící vedle nakonec nemusel ani zasahovat. Před přestávkou si domácí vytvořili hned dvě dobré příležitosti ke skórování za sebou, avšak sólový únik Bangoury zlikvidoval hostující gólman. Z následného rohového kopu už Marveaux hlavou gólmana hostů překonal, toho ale na brankové čáře zastoupil Brison.

V druhém poločase tvrdě vypálil střídající Ekoko, ale i s jeho pokusem si gólman Bracigliano věděl rady. Stejný hráč znovu zahrozil tři minuty před koncem, jeho dělovka ale mířila přesně do míst, kde stál brankář Nancy. V závěrečných momentech utkání mohl vítězství na stranu Rennes strhnout hlavičkující Hansson, ale i tentokrát byl Bracigliano proti. Gólman Nancy tak má výrazný podíl na tom, že si Nancy za matný výkon odváží bod.

Více informací k zápasu

US Boulogne - Olympique Marseille 1:2

17.04.2010 19:00

Góly: 82. Jérémy Blayac - 41. Mathieu Valbuena, 90. Taye Taïwo (pen.)

Nervydrásající duel musel zažít v sobotu večer fanoušek Marseille. Jeho tým nad posledním Boulougne od konce prvního poločasu vedl, houževnatí domácí ale osm minut před koncem zápasu dokázali vyrovnat. Hosty pak spasil a za titulem namířil Taiwo, který v 90. minutě proměnil kontroverzní penaltu.

Marseille byla od úvodních minut lepším týmem a po půlhodině hry se mohla dostat do vedení, ale prudká střela Nianga se zastavila na tyči domácí branky. Domácí zahrozili o pět minut později, ale s pokusem Agouazziho si poradil gólman Mandanda. Patovou situaci zlomili hosté čtyři minuty před odchodem do kabin. Niang našel Valbuenu, který utekl domácí obraně a pod padajícím brankářem Bédénikem poslal Marseille do vedení.

Pojistku v podobě druhé branky mohla Marseille přidat po změně stran, ale nebezpečnou hlavičku Brandaa zlikvidoval domácí gólman. Stejný hráč se poté řítil na domácího brankáře, ale byl zastaven ofsajdovým praporkem. Devět minut před koncem zápasu přišla velká chvíle domácího výběru. Po skrumáži v pokutovém území hostů se míč dostal až na kopačku Blayace, který z blízkosti prudkou střelou vyrovnal na 1:1.

Kontroverzní moment přinesl samotný závěr utkání. Brandao hlavou trefil ruku otáčejícího se Lachora a sudí odpískal spornou penaltu. K její exekuci se postavil Taiwo a prudkou ranou k tyči výrazně přiblížil Marseille mistrovskému titulu.

Více informací k zápasu

Grenoble Foot 38 - FC Sochaux 2:2

17.04.2010 19:00

Góly: 56. Danijel Ljuboja, 64. Daisuke Matsui - 28. Brown Ideye, 75. Jérémie Bréchet

Sestupující Grenoble si málem připsal svou čtvrtou výhru v sezoně. Sochaux ale nakonec stačilo vyrovnat zásluhou Brécheta. Za domácí se trefil Ljuboja a Matsui, za hosty se kromě Brécheta poprvé v lize trefila lednová posila Ideye Brown.

Sochaux tak přerušilo třízápasovou sérii proher. Naposledy vyhrálo zkraje března, nebezpečí sestupu mu ale již příliš nehrozí. Z patnáctého místa má náskok deseti bodů. To Grenoble má již sestup prakticky jistý. Z posledního místa ztrácí pět kol před koncem čtrnáct bodů. Stejně jako Sochaux dokázal zvítězit po třech porážkách za sebou, naposledy vyhrál na konci února.

Domácí začali aktivně, Ljuboja se již zkraje utkání ocitl v solidní šanci. Po deseti minutách ale zpoza pokutového území pálil jen těsně mimo. O dvě minuty později vyslal domácí Martial Robin svého spoluhráče Akroura do běhu. Ten přihrávkou oslovil Laurenta Courtoise. Jeho volej z dvanácti metrů ale skončil jenom těsně vedle.

To Sochaux skórovalo hned z první šance. Marvin Martin svým přímým kopem našel přesně Ideyeho Browna - a ten tvrdou hlavičkou překonal Jodyho Vivianiho - ve 27. minutě to tak bylo 0:1.

Grenoble se již do konce poločasu k ničemu nevzmohl. Skóre ale vyrovnal pár minut po začátku druhé půle. Matsui pěkně uvolnil Ljuboju. Útočník si poradil s bránícím Bréchetem a v 54. minutě překonal i brankáře Dreyera. Skóre bylo vyrovnáno na 1:1.

Po osmi minutách se domácí dokonce ujali vedení. Dreyer si sice dokázal poradit s Akrourovou hlavičkou, míč se ale došoural pouze k dobíhajícímu Matsuiovi a ten již neváhal. Z bezprostřední blízkosti napálil míč do sítě - 2:1.

Jejich vedení jim ale dlouho nezůstalo. O deset minut později dal totiž konečnému skóre podobu Jérémie Brechet. Ten se prosadil po přímém kopu Gavanona - na bližší tyči předskočil svého strážce a určil konečný stav na 2:2.

Více informací k zápasu

AJ Auxerre - FC Lorient 4:1

17.04.2010 19:00

Góly: 35. Dennis Oliech, 37. Ireneusz Jeleń, 56. Valter Birsa, 89. Cédric Hengbart (pen.) - 82. Kévin Gameiro

Fanoušci Auxerre snad při pohledu na konečný stav ani nemohli uvěřit vlastním očím. Vždyť jejich mužstvo zvítězilo nad Lorientem 4:1! Jedná se o největší počet nastřílených branek v této sezoně. Jedná se o nejvyšší vítězství v této sezoně.

Auxerre tak v lize neprohrálo již neuvěřitelných deset zápasů v řadě, doma se jednalo o jedenáctou výhru v tomto ročníku Ligue 1. Díky tomu si tým Jeana Fernandeze upevnil svou druhou pozici, třetí Lyon před svým zápasem ztrácí již pět bodů. Na druhou stranu vedoucí Marseille může počítat se stejným náskokem. Na druhé straně Lorientu skončila třízápasová série bez porážky, nadále ale zůstává na osmé příčce. Na pohárovou Evropu ztrácí osm bodů.

Nicméně i přes drtivý výsledek se v první šanci objevili hosté. Gameirova chytrá patička našla volného Amalfitana. Ten se ale po svém pokusu mohl pouze držet za hlavu. Skončila totiž pouze na jedné z tyčí. Na druhé straně zahrozil Oliech, jenž z veliké dálky protáhl Audarda. Brankář Lorientu se zaskvěl i o pár momentů později. Po pěkné nahrávce Birsy se ve vyložené pozici ocitl Jeleń. Nicméně se neprosadil - radost mu zkazil právě Audard.

Auxerre bylo lepší, místy si vytvářelo i tlak. Nakonec svou zlepšenou hru zúročilo ve 34. minutě. Rychle zahraný protiútok skončil u Daniela Niculaeho, jenž pohotovou přihrávkou našel Dennise Oliecha. Ten tvrdou ranou určil stav utkání na 1:0.

A netrvalo to dlouho a bylo to již o dvě branky. Ireneusz Jeleń dokázal, že branky střílet nezapomněl. Po chybě Sylvaina Marchala se před ním otevřel prostor - a polský kanonýr nezaváhal. Jak je jeho zvykem. Ve 37. minutě to bylo již 2:0.

Pět minut po začátku druhé části velice nebezpečně pálil Arnold Mvuemba. Jeho točená rána z přímého kopu se stočila nad branku. Brzy to bylo ale o tři branky. Celý ho měl na svědomí Birsa. Ten se míče ujal před pokutovým územím, naběhl mezi obránce a parádní střelou zpoza vápna se trefil do levého horního růžku. 3:0, 55. minuta.

Hosté navíc byli odsouzeni ke hře bez jednoho muže. Jérémy Morel v 58. minutě viděl již svou druhou žlutou kartu, a svůj tým tak poměrně zbytečně oslabil. Birsa se z následného přímého kopu málem dočkal své druhé branky, oslavné ceremonie mu ale překazila branková konstrukce. A přestože dohrával Lorient v deseti, nakonec alespoň čestný úspěch slavil. James Fanchone pěknou nahrávkou pobídl Gameira - a ten v 82. minutě překonal poprvé Oliviera Sorina.

Výsledek si ale připsal ještě jednu změnu. Tři minuty před koncem utkání stáhl v pokutovém území Jeleńe gólman Audard, rozhodčí pochopitelně nařídil pokutový kop. Jeleń ale faul dobře nenesl, pro zranění musel vystřídat. Audard viděl červenou kartu. A Cédric Hengbart propálil náhradního gólmana, obránce Sosu, přesnou ranou. 4:1.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Olympique Marseille33208561:3268
2.AJ Auxerre33189636:2663
3.Olympique Lyon331611654:3559
4.Montpellier HSC33178844:3759
5.Lille OSC33177961:3458
6.Girondins Bordeaux32176951:3257
7.Stade Rennes331491047:3251
8.FC Lorient331481148:3750
9.AS Monaco331471234:3849
10.Paris Saint-Germain331291246:3545
11.Valenciennes FC321351442:4444
12.Toulouse FC3311101235:3043
13.AS Nancy-Lorraine331271440:4543
14.RC Lens331091430:3839
15.FC Sochaux331081525:4338
16.OGC Nice331071632:4937
17.AS Saint-Étienne33991524:3836
18.Le Mans UC 7233771931:5128
19.US Boulogne33591924:5624
20.Grenoble Foot 3833372323:5616

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (242)

Přidat komentář
domingo

Reagovat
smazaný uživatel

taky na to koukám, 4:1 je výsledek kterej bych rozhodně nečekal

Reagovat
smazaný uživatel

málem mě u zápasu Marseille kleplo hold, těžký to život sázkaře

Reagovat
domingo

Hm, koukám, že jsem zazdil zajímavý kolo - moji oblíbení beci v závěru dávali góly, z toho často rozdílové a často z penalt

Ale musím - Ljuboja

Reagovat
Godwinson

škoda Boulogne, velká :( ale co se dá dělat ...

Corchia

Rennes

Reagovat
Godwinson

jinak zajímavější zápas Auxerre asi dlouho neuvidíme zase ...

teď ještě, aby to ten Lyon vyrovnal ...

Reagovat
Godwinson

joooo !!

Reagovat
Godwinson

Henrique už mohli prohrávat ..

Reagovat
Godwinson

blbej Plašil

Reagovat
Godwinson

ale střela to parádní byla, no .. bohužel

Reagovat
Godwinson

Criiiiiis joooo

Reagovat
Godwinson

pěkně tečou nervy

Bordeaux vrchol unfair

Reagovat
Godwinson

tě prdel, teď se strhla strkanice

Reagovat
SunFells

Už se řežou

Reagovat
Godwinson

to se vidí málokdy, ale Bordeaux a Chalmé u mě klesli dost hluboko :))

Reagovat
Godwinson

co se týče výsledku, nemůžu být spokojenější, nádhera, teď jen zítra porazit Toulouse

Reagovat
smazaný uživatel

3 in the row

Reagovat
domingo

Tralala.

Reagovat
Godwinson

Bordeaux bude po zítřku až šesté, mělo by se fakt vzchopit :)) tím spíš, že další zápas je čeká v Lorientu a venku s Valenciennes, což budou hodně těžký zápasy, i když bude Lorient přístí zápas oslabenej ...

Reagovat
domingo

Člověče, ty si fakt vystačíš sám, když si uvědomím, že HSC hrajou až zítra...

Reagovat
Godwinson

zejtra budu rád, když se vůbec na HSC podívám .... takže si dělám náskok ...

Reagovat
Godwinson

navíc, když to tu tak spalo, tak jsem to chtěl oživit, nepovedlo se, nejsem dobrej hecíř :(

Reagovat
domingo

Reagovat
božský John

Tak,kostky sou vrženy...Jedničku má Marseille,dvojku Auxerre a zbytek je nepodstatnej...

Reagovat
rufus

S jedničkou ani dvojkou moc daleko nedojdeš..

Reagovat
božský John

Jednička je nejlepší ...stovka....3 jedničky litr a už zapisuješ :)

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo už neudělá šňůru aby ohrozilo Marseille, podle mě 1 jasná, ale 2-6 bude ještě zajímavý..tipuji ale, že Lyonu LM neunikne

Reagovat
domingo

Zapomínáš, že Marseille hraje na jistém malém burgundském stadionku, kde domácí tým poměrně pravidelně vyhrává (viz souhrn). Pak by to bylo o dva body.

Reagovat
smazaný uživatel

nezapomínám...ale pak jede Auxerre do Lyonu a tam věřím domacím...Marseille stačí pohlídat si domácí zápasy s těma lehčíma soupeřema a má 9 bodů a podle mě Auxerre udělá tak 10, max 12 a to Marseille stačí

Reagovat
domingo

Spíš Fernandez a Deschamps mají v ruce kostky, kterýma si budou vrhat, ostatní ne

Vzájemnej zápas na Abbé-Deschamps bude mít neuvěřitelnej náboj.

Reagovat
smazaný uživatel

Marseille gratuluji k titulu, jsou rozjetý a dneska asi udělali rozhodující krok, když se k tomu přičte remíza Bordo s Lyonem....Jinak Bordo bude muset ještě sakra zatnout, i když po dnešním zápase pochybuji...místo aby hráli posledních 5 minut přesilovku, tak vytečou a jdou do 9 a nějekej trestík za to určo bude..myslím, že to přesně vystihlo jejich momentální psychický rozpoložení

Osobně jsem ještě zvědavej na Montpellier jak to vyválčej

Reagovat
Godwinson

já osobně bych Marseille k titulu ještě negratuloval ... po tom dnešku bych tam klidně viděl Auxerre

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby remizovali tak asi jo, ale už to je 5 bodů, čili 2 zápasy z 5. což už je dle mého moc a Auxerre někde nějakou tu remku udělá

Reagovat
Godwinson

tak jde o to, že Auxerre má s Marseille vzájemnej zápas + k tomu oba mají jeden těžký zápas venku, s tim, že Marseille už má pak los v pohodě, Auxerre má soupeře, proti kterejm má občas problémy, ale jde o všechno, musí zabrat :))

nehledě na to, že Auxerre má proti těm top týmům výbornou bilanci, neni proč jim nevěřit, Marseiile v Lille ztratí určitě

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ob kolo spolu hrají a doma to asi Auxerre udolá, ale pak jede do Lyonu a tam jim nevěřím...Marseille se musí pohlídat domácí zápas s těma lehčíma soupeřema a má to v kapse

Reagovat
smazaný uživatel

fůrt tak nějak věřím Lyonu, že to 3. místo ukope

Reagovat
Godwinson

Lyon třetí místo podle mě neukope ani náhodou ... co se týče Auxerre, mají Lyonu co vracet, poslední vzájemnej zápas v Auxerre domácí prohráli 0:3 :)

Reagovat
domingo

To bylo 3. kolo ligy, tým si teprve zvykal bez svých dvou největších opor z minulýho roku. Z prvních čtyř zápasů byl 1 bod a žádnej gól, rozjelo se to až potom - když ti v takovýmhle rozpoložení přijede namotivovanej, posilama napráskanej Lyon, nemůžeš čekat zázraky.

Reagovat
Godwinson

jj, ten úvod byl hroznej, pravdou je, že podle něj už se teď moc orientovat nelze ...

Reagovat
smazaný uživatel

je fakt, že Lyon má ještě LM, tak co to s nima udělá...

Reagovat
Godwinson

to taky, Lyon má hlavně náročnej los, i když ty pro mě osobně nejtěžší zápasy ( Lille, Bordeaux ) relativně zvládli ... byť Bordeaux v současný době není měřítko :))))

Reagovat
smazaný uživatel

dneska jsem si udělal čas a kouknul alespoň na druhou půlku a bylo to takový nemastný neslaný a hlavně se mi zdá že na podzim líp bránili jako tým

Reagovat
smazaný uživatel

Na Bordo

Reagovat
Godwinson

dneska to bylo neslaný, ale na konci se poprali, padaly červený karty, co víc si přát :))))

ale jo, je to pravda, jde to s nima s kopce, brankáři je vůbec nedržej, naopak, když už, tak hrubky v obraně, zranění důležitejch hráčů ...

Reagovat
smazaný uživatel

jj, konec byl dramatickej já měl dneska vůbec štěstí na redky, zapnu Tottenham, po 15 minutách Terry ven, pak Barca po 5 minutách ven Dani ( i když tam se spíš jednalo o velmi subjektivní výrok rozhodčího) a pak Bordo a to už jsem myslel, že to bude v klidu K zápasu, ten první gol co dostali, byl takovej na půl golmana, ona to fakt byla bomba...pak sice Pláša luxus gol, ale vyrovná ten nejnepravděpodobnější hráč a ještě zády k brance a hlavou od Crise bych spíš čekal, že to udělá vlastnímu golmanovi

Reagovat
Godwinson

heh, jj, dneska se dost červenalo :)

já viděl až góly, ty poslední dva a podle mě ten Crisovo byl Ramého ... byl asi na penaltový značce

Reagovat
smazaný uživatel

mno, nevim, bych se na to musel kouknout znovu,ale myslím, že u těhle situací musí být golman na čáře, kdyby to napálil rovnou a pak je těžký dostat přes hráče k míči...pak kouknu na highlighty jak to bylo daleko

Reagovat
domingo

Začínám doufat, že jsem byl špatným prorokem, ovšem pořád jsem skeptik a nechávám si zadní vrátka. Cíl je Evropa, i po 33. kole.

Reagovat
Godwinson

nakonec já budu ten správnej prorok, nevídané :)

ale ne, Auxerre ten titul přeju, Deschampsovcům ne :)

Reagovat
domingo

I pro ten koment nahoře. Podle toho úvodu je lepším týmem i Sochaux (smích).

Reagovat
Godwinson

pro jakej? myslíš ten s Boulogne?

Reagovat
domingo

Že podle úvodu (ligy) se nelze orientovat. V prvních kolech bylo Bordeaux o dvě třídy nad zbytkem, Nancy hrálo fotbal a dávalo hodně gólů a my byli horší než Sochaux a asi 400 minut byl nejlepším střelcem Cédric Hengbart.

Reagovat
Godwinson

jo tak, to je pravda, no ... úvod byl příšernej, kdo by to byl čekal, že nakonec AJA bude jedním ze dvou týmů bojující o titul ... :)

Reagovat
domingo

Jen si dál zapomínejte na AJA.

Reagovat
smazaný uživatel

Titul je ztracenej. Hráči by si zasloužili přes hubu.. Za poslední dva měsíce se ten tým tak rapidně změnil? Za tím prostě něco musí být.. Blanc?

Reagovat
domingo

Psychika.

Reagovat
smazaný uživatel

To určitě, jen bych rád věděl co nad tím je... Protože psychika byla pro Bordeaux vždycky silná stránka..

Reagovat
domingo

Je možný, že se Blankovi nevyplatila ta taktika, o které jsi mluvil... to oznamování na rovinu, kdo s čím počítá. Jestli si v kabině řekli, že Fernando půjde do Janova, Chamakh do Arsenalu, Cavenaghi někam do Itálie a Blanc třeba do Sevilly...

Reagovat
domingo

A určitě bych si posvítil na trenéra gólmanů, protože udělat z loňského symbolu spolehlivosti Carrassa nervózního kiksaře je umění, stejně jako záhada "dvou závěrů Ramého", kdy se loni v podobné situaci dokázal vybičovat k nadlidským výkonům a letos nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Carrasso neoplýval nějakou jistotou celou sezonu, ale nechytal vůbec špatně, troufnu si říct, že i pár zápasů hodně podržel.. Ramé nechytal celou sezonu, to by byla hloupost, aby začal chytat takhle najednou jak z partesu...

Jestli odejdou všichni tihle, tak to bude pro Bordeaux zase nový začátek.. Triaud ale umí posilovat, nemuselo by to dopadnout špatně..

Reagovat
domingo

Ramého výhoda měla být v tom, že v takovýmhle případě - mužstvu teče do bot, jednička má slabou formu, zranění nebo karty - nastoupí do brány a zklidní to, spolehlivej, zkušenej a mimořádně kvalitní gólman pro krizový situace. A to, co letos Carrasso, by zvládl i Valverde, za tím si stojím, ovšem pozor - rozhodně Cédrika neodepisuju, protože gólman je to pořád velice kvalitní.

Jestli odejdou všichni tihle, tak čeká Bordeaux shánění novýho útoku a posilování středu zálohy, od věci by nebylo ani zpevnit střed obrany, kde máš v základu dobytka Cianiho nebo Saného

Reagovat
smazaný uživatel

Střed obrany je dobrý.. Henrique, Planus, Sané i Ciani jsou výborní stopeři.. To bych nechal, důležitý bude sehnat kvalitní křídlo na pravou stranu, novýho útočníka a střed zálohy po Fernandovi.. Možná by bylo dobrý koupit nějakýho mladíčka, který by se zapracovával po boku Gourcuffa, aby ho pak dokázal nahradit.. Peníze na to by být měly..

Reagovat
domingo

Já bych si tam třeba Puygreniera představit dokázal.

Na pravým křídle máš Plašila s Gouffranem, případně zkusit Marveauxe, Ben Arfu nebo Ait-Fanu, ostatní křídla v lize nejsou kvalitativně bůhvíjak výš.

Reagovat
smazaný uživatel

Gouffran potřebuje hodně vyletět nahoru, protože jeho výkony jsou letos hodně mizerný.. Minulý rok jsem si byl jistej, že ho čeká progres na velikost hráče jako je Gourcuff, ale bohužel Pravý křídlo ale ještě není až tak potřeba.. Je potřeba hodně zkvalitnit lavičku.. Jurietti, Placente a možná i Bellion by měli jít pryč a měli by se nahradit někým mladším.. A pak vyplnit díru po Fernandovi a Chamakhovi..

Reagovat
Godwinson

když už hustíte do Carrassa, tak Ciani taky ukázal v poslední době, jak skvělej stoper to je :)

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, poslední dobou je to od každýho defenzivnějšího hráče obrovsky nervózní.. jedinej kdo se toho vyvaroval byl Fernando a Alou.. A ti toho zase moc neodehráli.. Je to na nic, sype se to jak domeček z karet.. Jen doufám, že Blanc opravdu neodejde..

Reagovat
Godwinson

tak spekulovat, že odejde do Sevilly už je trapný, možná do Juventusu, to je nejpravděpodobnější, ale Sevilla? už dost :)

Reagovat
smazaný uživatel

Právě, že teď je nejpravděpodobnější, že půjde do Sevilly.. Pak je tam možnost, že zůstane a až potom jsou další kluby.. Je to hnus..

Reagovat
Godwinson

možná je to tim, že PD moc neuznávám, ale Sevilla, tím spíše po té letošní sezóně by vzhledem k Bordeaux neměla být konkurencí, i přes to, že je možný, že Bordeaux skončí všelijak ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Sevilla je klub, který má velikánský potenciál... na druhou stranu si taky nemyslím, že by to měl být nějaký krok výš.. je to pro Blanca přešlapování na místě.. na druhou stranu než se Bordeaux ujal, tak to byl tým, který se se Sevillou rovnat nemohl ani v nejmenším.

Reagovat
Godwinson

velikánský potenciál má i Bordeaux, vhodně posílit, když si vezmu pohled na tabulku L1, na zápasy L1, na tu vyrovnanost a na to, jak daleko došli v LM týmy z L1, rozhodně by pro mě bylo neskutečným překvapením, zklamáním a bůh ví, čím ještě, kdyby zrovna on šel do Sevilly, která je tragická a ještě horší ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já vím.. Jde o to, že ze Sevilly může udělat opravdu ještě lepší klub než u Bordeaux. Sevilla tragická není. Mají potenciál jednou vyhrát ligu.. Ale jak říkám, měl by jít výš.. Juventus apod. Bohužel se zdá, že si na něco takovýho ještě netroufne..

Reagovat
Godwinson

já nevim, já bych osobně ani ten, podle tebe, megapotenciál Sevilly nepřeceňoval, na titul to rozhodně v nejbližších letech nebude, sezóny následující bych tipoval podobný s tim, že Sevilla se snad dá dohromady a ztráta na čelo nebude skoro 30 bodů, ale třeba 15 ... jj, ten Juventus, ten bych mu i přál .. na to, jak je nemám rád, tak letos mi je jich už fakt líto :)

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám Juve v Itálii nejradši.. Megapotenciál Sevilly, koukni jak skončili minulý, předminulý i jak hrají tenhle rok.. Jsou pravidelně na špici tabulky, mají dobře poskládaný tým, vyrovnanou ekonomiku a spoustu talentovaných hráčů.. Tak jasně, že je Real a Barca teď na jiným levelu, ale pořád je to lepší než když přišel do Bordeaux a převzal tým ve sračkách někde na šestým místě tabulky.. a ztrátou přes 20 bodů na prvního a to ještě k tomu v trochu horší soutěži..

Reagovat
Godwinson

ty nejvíc talentovaný hráče se mi nezdá, že udrží, zejména Navas, o něm jsem něco četl ... jak hrají tenhle rok? z toho, co jsem viděl, můžou být za to umístění, co mají teď rádi ... ano, to je pravda, ale Bordeaux v současné době, samozřejmě dle mě, Sevillu do kapsy strčí, byť je v krizi, která může vyústit třeba i znova 5.-6. místem, bůh ví ... nevim, jsou to jen plky, jen mi ten odchod zrovna tam přijde fakt ustřelenej ...

Reagovat
smazaný uživatel

To mě taky.. Však povídám, jenom se mi to tak nějak rozleželo v hlavě a snažím se blanca nějak pochopit... Doufám, že to tak není.

Reagovat
Godwinson

nehledal bych v tom bůh ví, co .. nedaří se, to se občas týmům i stává u mě je to 80%, že zůstane, zbytek Juventus :)

Reagovat
smazaný uživatel

U mě je to v tuhle chvíli tak 40% Sevilla, 35% Bordeaux a 25% jiný klub/repre..

Reagovat
Godwinson

pesimista .. na druhou, fanoušek Bordeaux v současné situaci nemůže být nic jiného :)) a bude hůř

Reagovat
smazaný uživatel

Hůř? To doufám už nejde...

Reagovat
Godwinson

po dalších dvou venkovních zápasech budeš řikat, jde, ale jde :))

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ne, musim věřit..

Reagovat
Godwinson

tak budou to těžký mače, když vezmu ty červený, problémy v bráně, plus jak doufám níže s Chalmém, bude to hodně zajímavý :)

jj, co zbývá, věřit ..

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak.. teď je to všechno na Blancovi.

Reagovat
Godwinson

dramatickej umělec domingo ...

Reagovat
Godwinson

+ by ještě mohl dostat nějaký disciplinární trest Chalmé, takže by to přístě mohlo být ještě veselejší ..

Reagovat
Godwinson

atdhe jde zase výborně

Reagovat
smazaný uživatel

Mohli byste mi někdo říct něco o Loïcovi Damourovi a Adamu Diakitém? O oba se totiž zajímá (prý) Newcastle. Předpokládám, že to jsou křídla...

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
domingo

Pochybuju, hele... Damour je hráč Štrasburku, mladej záložník, reprezentant U-všechno, ale to sis předpokládám našel... L2 se tady moc sledovat nedá

A toho Diakitého neznám vůbec. Teda našel jsem si, že je to záložník v rezervě/juniorce Lens... takže to samý, asi ho nikdo tady neviděl.

Reagovat
Godwinson

posranej víkend, fotbalovej ... ať jdou do prdele, doma ... holt konec, 5.-6. místo to jistí, poháry velmi nejisté ...

Reagovat
smazaný uživatel

Opak je pravdou. Tí dvaja sa vybili, Marseille ťahá, Montpellier remizuje, Lille vyhrá, my vyhráme, Spurs vyhrajú, AV vyhrala, Arsenal stratil. Nádhera

Reagovat
Godwinson

jak pro koho, pro mě horší být nemohl až otřásl mojí vírou ...

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak, stále sa presvedčujem, že môj Boh je veľký Dosť bolo náboženských kecov, proste bol dobrý a hotovo. A to keby zajtra WHU odviezlo z Anfieldu nečakaný body, asi by to bol vrchol. Potom by na vás museli

Reagovat
domingo

Ve Francii byl víkend dokonalej, stejně jako ten předchozí. Fakt škoda, že jsem ho zazdil a ten příští zazdím taky

Reagovat
božský John

Dokonalej by byl,kdyby Taye neproměnil penaltu ne?

Reagovat
domingo

Jo ták, no já s titulem už nějak radši nepočítám

Ale dejme tomu, že s dvěma remízama Marseille místo dvou haluzných výher by to bylo ještě lepší. Ale to jsou kosmetický detaily, hlavní je to, co se děje za náma.

Reagovat
božský John

Tak tak ...já s titulem právěže už počítám ....no snad jsem se nepřepočítal

U vás neprohrajem, bude to remísa a v Lille to samý..jinak všecko za 3

Vám to 2. místo strašně přeju, po tom začátku,kdy jsem si říkal,jestli se vůbec zachráníte....co ten Sorin předvádí,Jelen to samý

Reagovat
Godwinson

naivko :)

Reagovat
domingo

Takhle... já už na ty počty radši rezignuju, přepočítávám už měsíc a vychází mi to furt jinak, navíc skutečný výsledky se ubírají cestou, kterou jsem nenastínil v ani jednom ze svých scénářů

Matematika říká, že pokud vyhrajeme nad váma a v Lyonu a vy prohrajete ještě s Lille, bereme titul (za předpokladu, že oba všechno ostatní vyhrajou, případně stejně ztratí). To není žádná utopie - vás už jsme letos porazili na Vélodrome, na Lyonu jsme loni vyhráli taky, Lille je doma nejlepší celek ligy. Celkem i reálnej scénář.

Ale jak říkám, nechci se tím zabývat. Rozhodne se na hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl bys reagovat na mou otázku výše prosím? Aspon co je to za posty a tak.

Reagovat
Godwinson

Damour je defenzivní záložník ..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

druhýho jsem neviděl ani jednou

Reagovat
smazaný uživatel

No on si ještě za Lens nezahrál, ale zajímá se o něj prej víc klubů. A Yohan Cabaye je jakej post?

Reagovat
Godwinson

jj, právě ... CM

Reagovat
smazaný uživatel

CM, někdy až do DM..

Reagovat
smazaný uživatel

Druhý je útočník, hroťák.. Ale taky sem ho snad nikdy neviděl hrát..

Reagovat
smazaný uživatel

Díky všem třem Já se ptal z toho důvodu, abych dokázal vytušit, o jaký posty má Hughton zájem.

Reagovat
Godwinson

Newcastle bude lovit Cabayého?

Reagovat
smazaný uživatel

Jen se o tom spekulovalo, já o tom ale pochybuju A tebe to šokuje proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že teda má na víc.. Cabaye je jeden ze stavebních kamenů tý neskutečný ofenzivy Lille..

Reagovat
smazaný uživatel

No vždyt v Newcastlu mají furt pocit, že jsou velkoklub, tak se tomu nediv Navíc střed zálohy je silnej, takže bych pochopil příchod nějakýho mladíka, což může být právě Damour, ne hráče pro základní sestavu.

Reagovat
smazaný uživatel

Do Anglie z Lille skoro nikdo není.. Možná Rami a to je stoper.. jinak je to všechno ta pro vás "jižanská lůza"

Reagovat
smazaný uživatel

Mně stačil Pancrate

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono toho je víc.. Pikujón, Faubert..

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to jo, ale těm se můžu smát, protože k těm klubům žádnej vztah nemám, kdežto Pancrate...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak špatnej, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

No je takovej bez šťávy, když se dostane na hřiště, má tendenci si zasolovat, nic moc nevymyslí, moc se mi nelíbí.

Reagovat
smazaný uživatel

i v Paříži byl špatnej.. Takoví hráči se berou fakt jen jako doplnění kádru.. A pak se jim všichni smějou a dělaj ostudu dobrým hráčům v L1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

tak ne přímo šokuje, já nevim, jak na tom Newcastle je, ale něco jsem četl o nabídkách Hughtona tušim za Beckforda tohle by byl hodně drahej přestup a upřímně nevim jestli pro Cabayého zrovna správným směrem :)) viz marty

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně no, jenže ted má Hughton k dispozici daleko víc prachů, když už se ví, že příští rok čeká Premier League

Reagovat
Godwinson

jo, tak to jo ... ta záloha je pro mě hrozně nesympatická, jaký jsou šance, že se tam za rok vrátí? :)))

hraje Vukčič?

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím jen jednou střídal a ten zápas jsem neviděl Kdo je ti nesympatickej? Právě ve středu zálohy má NU ty největší klenoty, žeru všechny čtyři

Reagovat
Godwinson

Barton, Guthrie, následně třeba Smith ...

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Godwinson

co tak koukáš, holt mi nikdy nepadli do oka, spíš naopak, to se občas stane

Reagovat
tomasinho

No to sice jo, ale jsi jeden z mála, komu není sympatický Smudge nebo Guthrie.

Reagovat
Godwinson

já jsem třeba Guthrieho nemusel nikdy, to tak, že dost ... pak jsem kouknul na jeden z mála zápasů, které jsem v té době stíhal, takže prakticky nic ... a viděl jsem ...

http://www.youtube.com/watch?v=-C_YyMKzTXU

teď, když na to kouknu znova se mi zase vybaví pár pěknejch slov :)

Reagovat
tomasinho

Jak říká Řepka, každý má někdy blikanec Musí z toho dospět, mladý je pořád, ale talentu má na rozdávání. Škoda, že si toho nevšiml jeden chlapík při těle ze Španělska, když místo něj hrává brazilský míčový kouzelník z Copacabany.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to bylo pěkně prasácký, to si pamatuju Ale tak koho by nesralo prohrávat s Hullem. Od té doby červenou nedostal a žlutejch má taky minimum

Reagovat
Godwinson

co budou v PL, zase se na ně podívám a uvidíme, je fakt, že jsem ho od zápasu s Hullem neviděl

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Godwinson

zase kroutíš?

Reagovat
tomasinho

No, že jsi ho rok neviděl a soudíš, tohle miluju.

Reagovat
Godwinson

když mi někdo neni sympatickej, sleduju to, neni mi sympatickej dál, sleduju to, narazim na zápas s Hullem, řeknu si:" neni mi sympatickej a ještě je to vůl" a pak na něj rok nenarazim, co je v tom špatnýho?

Reagovat
tomasinho

Tak že prakticky soudíš podle jednoho zákroku a pak nepíšeš, žes ho od té doby neviděl. Že ti není sympatický chápu, každý máme jiný pohled.

Reagovat
Godwinson

ach jo, jako bych tvrdil, že jsem viděl pouze zápas v Hullu, tvrdil jsem, že po zápasu v Hullu už jsem žádnej neviděl .. no nic, budu sledovat příští sezónu, já zase uznám změnu :)

Reagovat
tomasinho

Dobře Ale neber to tak, že ti ho nějak vnucuju, jen ho bránit musím no, sleduju ho už od juniorských kategorií v LFC a přirostl mi k srdci.

Reagovat
smazaný uživatel

Když si mluvil o těch sympatických zálohách, kdyby nastoupilo: Valencia, Hargreaves, Fletcher, Giggs, taky bys ji musel uznat co?

Reagovat
tomasinho

To samozřejmě, akorát místo Valencii mám radši Parka. Ale Fletch, Hargreaves a Giggs, jediné, co z Manchesteru mám fakt rád z hráčů. Ještě Sar.

Reagovat
smazaný uživatel

A Owen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Ten tomu samozřejmě vévodí, doufám, že pokdu urvete titul, tak on bude aspoň ležet ještě někde o berlích, ať ho nevidím, jak zvedá ten pohár.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen ať zvedne, chudák s tím svým rodným klubem vyhrál tak FA Cup, konečně by se dočkal pořádné trofeje

Reagovat
tomasinho

Musela mu stačit EUFA Je to pro mě težké mu to nepřát, když mám stále ve skříni asi 3 jeho dresy a jako malý jsem ho žral, ale jsou věci, které odpustit nejdou.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak můžeš při každým ligovým titulu MU jeden jeho dres zapálit a za 25 měsíců nebudeš mít žádnej

Reagovat
Godwinson

ale prrr

Reagovat
tomasinho

Nestraš, takové horory přes spaním. Jeden ž ale možná má bratranec, ten byl malý, je to model, který měla Anglie na MS 98, další dva ještě mám + taky Mílu BAroše v tom jehnusnějším dresu za poslední roky, kdy byl Carlsberg napsaný žlutě.

Reagovat
smazaný uživatel

Danny mi přijde, jakoby vyspěl, soustředí se na fotbal a pořád se zlepšuje. Jestli si tu tendenci udrží i příští rok, bude se ti jeho hra líbit

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Godwinson

Reagovat
tomasinho

Připočti k tomu Nolana s Buttem a máš jednu z nejsympatičtějších záloh v celé Evropě.

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím, třeba takové City by tu zálohu dokázali poskládat ještě sympatičtějš..

Reagovat
Godwinson

Reagovat
tomasinho

Však píšu jedna z nejsympatičtějších, z dalších určitě City, Everton i Tottenham, pokud hraje Lennon či Bale.

Reagovat
smazaný uživatel

Jn, ale píšeš v celé Evropě a už jen v Anglii jich máš asi 5

Reagovat
tomasinho

Tak protože mi jsou nejsympatičtější anglické týmy, ale takový Lyon s Pjaničem, Bastosem či Kallstromem nebo Sevilla s Navasem nezaostávají o moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně je sympatická záloha Lille, Bordeaux, Valencie, Barcelony a určitě ještě na další sem zapomněl.. Lyon s Kallstromem se ti líbí? Mně se líbí, když nastoupí v sestavě: Delgado, Toulalan, Pjanič, Makoun, Bastos.. Když hraje Kallstrom, tak je to dost defenzivní a nakopávaný...

Reagovat
tomasinho

Tak bral jsem to z pohledu hráčů, Kallstrom je sympaťák, Lyon zas tak nesleduju, takže nevím, jak hraje v poslední době. Pjanič s Bastosem ale ční u mě nad všemi.

Reagovat
smazaný uživatel

No ona ta trojka Bastos, Pjanič, Toulalan udělá svý no...

Reagovat
tomasinho

Jinač s Valencií taky souhlasím.

Reagovat
Godwinson

nějak málo, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Čekáš, že tam dám HSC? Ale jo, taky to není špatný.. V Marseille to u mě zvedá akorát Lucho a Ben Arfa, kterej stejně moc nehraje.. A tím to v L1 u mě končí..

Reagovat
Godwinson

to nečekám ... čekal bych PSG, Toulouse

Reagovat
smazaný uživatel

PSG tam dát nemůžu ani z principu... A v Toulouse je akorát dvojka Moussa s Tabanou.. Ale sere mě Luan..

Reagovat
Godwinson

to je fakt, ale Capoue i Didot, neni to tak hrozný, zařadil bych je tam :)) a PSG bude příští sezónu určitě nejsympatičtější, věřim tomu :))

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jsou tam sympaťáci, co si budeme povídat.. Chatome, Clement i ten zpropadenej Sessegnon.. Ale nemůžeš je přece zmiňovat, když hrajou v PSG

Reagovat
Godwinson

dobře, dobře ::biggrin: jsem zvědavej na to tvoje Bordeaux po výprodeji

Reagovat
smazaný uživatel

To teprv uvidíš kolik je sympaťáků na střídačce.. Třeba takovej Traoré, Sertič

Reagovat
Godwinson

Abdou je dobrej, to je fakt, ale ty odchody, nevim jestli získaj zase moji důvěru a sympatie, budu si to muset promyslet

Reagovat
smazaný uživatel

No jo.. Tak ten Fernando mi strašně přirostl k srdíčku no, stejně tak Gourcuff a můj donedávna nejoblíbenější hráč Bordeaux byl Cavenaghi no... Ale Chamakh? ten ať si klidně jde

Reagovat
Godwinson

stejně, kdyby odešli všichni tihle, jako že to asi nelze předpovídat, to by na tom Bordeaux bylo asi docela zle, i když samozřejmě, v L1 lze najít spoustu náhrad, ale třeba za Gourcuffa

Reagovat
smazaný uživatel

Za Gourcuffa prostě dostupná náhrada není.. tam není o čem, ale pro hru Bordeaux zase není tolik důležitý.. Důležitý bude nahradit Fernanda a nákup kvalitního útočníka.. Ale to už jsme si psali.

Reagovat
Godwinson

Gourcuff že není důležitý? :)) ale jo, je to pravda, jj

Reagovat
smazaný uživatel

No přidává do hry ohromnou kvalitu, to je jasný.. Ale pro Bordeaux jsou nejdůležitější křídla a jejich kvalitní centry.. takhle se dává drtivá většina všech branek. Bude chybět, ale pokud se koupí někdo kvalitní a budou fungovat křídla, náhrada za Fernanda a útočník, tak to bude v pohodě..

Reagovat
Godwinson

no, vždyť jsem ti to odkejval :) uvidimě v létě, jsem na ty škatulata po Evropě fakt zvědavej :)

Reagovat
smazaný uživatel

zakomplexovanej mindráku

Reagovat
Godwinson

Barcelonská záloha by mi teda sympatická nebyla ani kdyby v ní hrál Petr Čech

Reagovat
smazaný uživatel

To mě teda rozhodně.. Messi, Xavi, Iniesta, Sergio, Yaya.. Paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

Busquets

Reagovat
Godwinson

Yayu nesnášim, z toho týmu nejvíc spolu s Alvésem, Sergio je nesympatická padavka, Iniesta a Xavi jsou geniální, ale Iniesta dal rozhodující gól nejkontroverznějšího zápasu za poslední roky, je to padavka a Xavi je Španěl ... Messiho nemám rád jen z principu, je malej a dává góly, taky důvod :))))

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám Yayu rád hlavně kvůli tomu, že dokáže podržet a je ohromně univerzální, Sergia mám rád, protože tvrdí muziku a přitom je technicky zdatnej, Iniesta a Xavi pro svojí kreativitu a Messiho, protože kvůli takovým hráčům koukám na fotbal

Reagovat
Godwinson

já většinou vypínám fotbal díky týmům jako je Barcelona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Yaya i Keita v klidu, Xaviho mám i docela rád, ale Sergio, Iniesta, no bleee

Reagovat
smazaný uživatel

Iniesta? Kvůli tomu, že padá? Mně se zdá, že si to spousta lidí jenom představuje, naopak, protože jak Iniesta, tak Messi ty souboje ustávají až do únosný hranice..

Reagovat
Godwinson

to je právě nesympatický, že třeba Messi se snaží ustávat spoustu soubojů a pak najednou z ničeho nic dive :))

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevim, nezdá se mi, že by nějak simuloval.. Určitě, když ví, že ho někdo fauluje a on vyhodnotí jako nejlepší věc v tý situaci, že by se zahrával přímák, tak spadne, ale tak to dělá naprosto každej fotbalista..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

No, hlavně ten Sergio Jinač ale Yaya s Keitou a Xavim jsou sympaťáci, to jo.

Reagovat
Godwinson

jednoznačně nejsympatičtější zálohu má Chelsea, ta má dokonce o fous sympatičtější obranu než všichni ostatní, brankáře mají nejsympatičtějšího a útok sice není nejsympatičtější, ale určitě je v top1 :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

věděl jsem, že tě pobavim, to já rád

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo,to jsou společně s Carrollem mí největší oblíbenci no, Smith dokonce nejoblíbenější hráč vůbec

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Ja sem za tu remizu spokojenej, Lyon urcite nehral se svym nejsilnejsim tymem a i kdyz Bordeaux posledni dobou moc nezáří tak verim ze proti OL se aspon trochu vybičovali...takze doufam ze nam ten odpocinek ve stredu pomuze a Bayern skolime!

Reagovat
Godwinson

100. pro titul na Stade de la Mosson

Reagovat
Godwinson

já bych chtěl Daba a Matuidiho v Montpellieru ... Renéé

Reagovat
Godwinson

200. pro Montpellier

Reagovat
smazaný uživatel

Marseille

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro Freidu Pinto..

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Co?

Reagovat
Godwinson

no, že to není žádná hitparáda :)

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Godwinson

nevim, nic moc ... takovej lepší průměr, řekl bych

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ukaž ty, co máš v rukávě..

Reagovat
Godwinson

chceš vidět moje modly?

zejména moje platonická láska asi od dvanácti let :

http://images.askmen.com/galleries/singer/avril-lavigne/pictures/avril-lavigne-picture-5.jpg

( o to víc zamrzí, jakýho osla si vzala )

či

http://static1.purepeople.com/articles/7/15/99/7/@/78664-melanie-laurent-637x0-1.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

No já nevim, něco podobnýho mám doma, tak asi vyhledávám na zkouknutí trochu jinačí typy..

Reagovat
Godwinson

koukám, že ani po půlnoci tě vtip neopouští ..

Reagovat
smazaný uživatel

No podobnej typ to je určitě.. Blondýnka, ve tváři spíš nevýrazná, hezký oči, pěkná postava..

Reagovat
Godwinson

tak, druhá fotka vesměs je obyčejná nadstandartně pěkná holka :) ale první fotka, můžes doma mít něco, co jí sahá po kotníky a stejně ti to budou ostatní závidět, abych nějak utřidil tu myšlenku

Reagovat
smazaný uživatel

No mě zase teda Avril přijde jako ohromná tuctovka.. Na tý druhý něco je.. Alespoň je něčím zvláštní, přirozená..

Reagovat
Godwinson

jj, u tý druhý rozhodně přirozenost ... nevim, pro mě je to, jak jsem psal, asi od dvanácti symbol dokonalosti :)) a když mi to vydrželo tak dlouho, něco na tom rozhodně bude :)

Reagovat
smazaný uživatel

Avril je pěkná, to jo.. Ale nějak zvlášť se mi fakt nelíbí.. ta moje se mi líbí víc a když to vydrželo už skoro dva roky, tak na tom taky něco bude

Reagovat
Godwinson

to asi jo ... každej má jinej vkus, ty špatnej

dva roky ti závidim, uff

tak já mám práci hotovou, za pár hodin vstávám, tak dobrou

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrou.

Reagovat
smazaný uživatel

dva roky jsou krizový, tak hodně štěstí

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
domingo

Vy jste jak Pat a Mat, fakt že jo

Kate Winslet.

Jo a k tomu, že Newcastle chce Cabayeho: (ale proč by ne, přál bych jim to, pro Yohana určitě líp než se zakopat na lávce někde v Interu třeba)

Reagovat
smazaný uživatel

Cabaye v Anglii? Maximálně v nějakém větším klubu..Arsenalu by se hodil.. Jinak ho vidím spíš v Juventusu, AC, Valencii apod.

Reagovat
smazaný uživatel

Kate Winslet je kus pořádný ženský, to je fakt.. A jako proč Pat a mat?

Reagovat
domingo

Kate je nádherná... no že jeden hodí do placu nějaký latinský plakát, druhý kontruje Avril a hádáte se přes celý vlákno

Reagovat
Godwinson

Kate Winslet je ošklivá, ježiš domingo, tvůj vkus je úplně nejhorší

Reagovat
smazaný uživatel

už nechci francouze do týmu... leda novýho Ginolu

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle by se ti líbil.. Akorát, že na jeho post nikoho asi moc nepotřebujete a on by do Newcastlu snad taky jen tak nešel..

Reagovat
domingo

Hmm, moc hezká ideální XI

Runje si poprvé v sezoně odskočí na lavičku a Kasraoui hned v sestavě kola, to nasere :) Cédric výborně, Marveaux si pojišťuje prvenství ve známkování, útok stylovej...

Reagovat
smazaný uživatel

Se divím, že tam snášíš toho Crise

Reagovat
domingo

Tak neviděl jsem zápas, dal gól, tak ať si tam klidně je. Aspoň ho budou mít na krku dýl a nedojde někdo jako Puygrenier nebo Rami.

Reagovat
smazaný uživatel

Puygreniera snad fakt ne.

Reagovat
domingo

Proč ne? Mně se letos líbí. Navíc je taky vysokej, silnej a plešatej

Reagovat
smazaný uživatel

Letos jo, on i v Nancy býval dobrý, ale na větší klub podle mě nemá, nepotřebujeme utrácet za o 3 roky mladšího Boumsonga, to už se radši zaměřit na Koscielnyho nebo toho Ramiho, navíc i tak už máme velkou naději Lovrena.

Reagovat
domingo

Puygrenier je lepší než Koscielny a s Ramim není o čem, to je jeden z největších artiklů celé ligy.

Ale to je teoretická debata "co kdyby odešel Cris" a to se pravděpodobně nestane, takže se nic hýbat nebude, jsou tam čtyři stopeři a na hostovačce Mensah.

Reagovat
smazaný uživatel

Koscielny letos zaznamenal obrovskej progres, to se od Puygreniéra už čekat nedá.

Jinak taky to vidím tak, že Cris ještě jednu sezonu zůstane a pak odejde buď do rodný Brazílie anebo pověsí kopačky úplně na hřebík.

Reagovat
domingo

Nj, ale tak Puygrenierovi je 28 a s jeho stylem hry může vydržet klidně ještě 5 let, při případným Crisově odchodu by jako držák defenzivy byl dobrej, navíc je v zákrocích daleko jistější a nehasí všechno až na poslední chvíli.

Koscielnyho bych nechal v Lorientu, líbí se mi, jak tam ten tým mají poskládanej - Audard, Koscielny, Mvuamba, Vahirua, Gameiro, Amalfitano... posílit pár vhodnýma jménama a příští rok se rvát o poháty

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, sympaťáci za pár euro, ale po sezoně asi budou mít co dělat, aby své hvězdy udrželi, podobně jako HSC. :)

Jinak mně se moc Puygreniér nelíbí, takový klasický dřevorubec, který vyhraje skoro každý osobní souboj, ale moc fotbalovosti od něj čekat nemůžeme, navíc dvojka Bodmer - Lovren by v budoucnu nemusela bejt špatná.

Reagovat
domingo

Což by vám, ruku na srdce, pomohlo. Cris má dělat něco podobného, ale je to prostě kiksař, Puygrenier je skála. Já osobně ho řadím prostě výš.

Lorient jsou fakt sympaťáci, hlavně udržet dvojku Amalfitano-Gameiro a půjde to, ale Gourcuff mi přijde jako typický chlapík do klidného středu tabulky a týmu to evidentně taky stačí...

Reagovat
smazaný uživatel

Gameira tipuju na 80% na odchod, svoje kvality ukazuje už delší dobu, někdo z vršku L1 by po něm mohl hrábnout.

A Amalfitano se mi taky dost líbí, umí s balonem dobře kouzlit. :)

Reagovat
domingo

Oba jsou skvělí, jen ať zůstanou... otázka je, kdo by z vršku po Gameirovi sahal... Bordeaux do toho svýho 4-2-3-1 nepotřebuje na hrot takovýho střízlíka, v Lyonu je plno, Marseille?... Lille možná, tam by mi i seděl. Aby nakonec neskončil v PSG.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele