33. kolo
17.04.2010 19:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

OGC Nice - RC Lens 0:0

Nudný zápas viděli diváci v Nice. Nepadl jediný gól a žádný z týmů si nevytvořil ani pořádné šance ke skórování.

Hosté zahrozili po šesti minutách hry, ale Boukariho střela mířila mimo tři tyče domácí branky. Poté se do šance dostali i domácí fotbalisté, však Bagayokovu střela zneškodnil brankář Lens Kasraoui. Po půlhodině hry nebezpečně střílel Sablé, ale i s jeho ranou si hostující gólman poradil.

Aktivní Sablé znovu ohrozil branku hostů, jeho přímý kop však skončil na boční síti branky. V závěru prvního poločasu naopak mohl Lens do vedení poslat hlavičkující Maoulida, ale jeho pokus zkrotil Ospina.

Po hodině hry zahrával přímý kop domácí Sablé, odražený míč se dostal k Ben Saadovi, ten ale z voleje přestřeli branku Lens. Poslední šanci utkání si vytvořil hostující Monnet-Paquet, jeho slabá hlavička hostující svatyni příliš neohrozila.

Domácí fotbalisté tak odmítli potvrdit svoji záchranu v soutěži. Kdyby totiž vyhráli, dostali by se za magickou hranici 40 bodů, která je ve Francii obecně uznávána jako jistota záchrany. Nice je s dosavadním ziskem 37 bodů také blízko záchraně.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele