33. kolo
17.04.2010 19:00 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

US Boulogne - Olympique Marseille 1:2

Nervydrásající duel musel zažít v sobotu večer fanoušek Marseille. Jeho tým nad posledním Boulougne od konce prvního poločasu vedl, houževnatí domácí ale osm minut před koncem zápasu dokázali vyrovnat. Hosty pak spasil a za titulem namířil Taiwo, který v 90. minutě proměnil kontroverzní penaltu.

Marseille byla od úvodních minut lepším týmem a po půlhodině hry se mohla dostat do vedení, ale prudká střela Nianga se zastavila na tyči domácí branky. Domácí zahrozili o pět minut později, ale s pokusem Agouazziho si poradil gólman Mandanda. Patovou situaci zlomili hosté čtyři minuty před odchodem do kabin. Niang našel Valbuenu, který utekl domácí obraně a pod padajícím brankářem Bédénikem poslal Marseille do vedení.

Pojistku v podobě druhé branky mohla Marseille přidat po změně stran, ale nebezpečnou hlavičku Brandaa zlikvidoval domácí gólman. Stejný hráč se poté řítil na domácího brankáře, ale byl zastaven ofsajdovým praporkem. Devět minut před koncem zápasu přišla velká chvíle domácího výběru. Po skrumáži v pokutovém území hostů se míč dostal až na kopačku Blayace, který z blízkosti prudkou střelou vyrovnal na 1:1.

Kontroverzní moment přinesl samotný závěr utkání. Brandao hlavou trefil ruku otáčejícího se Lachora a sudí odpískal spornou penaltu. K její exekuci se postavil Taiwo a prudkou ranou k tyči výrazně přiblížil Marseille mistrovskému titulu.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
PePiG7

Marseille musí vyhrááát tip 0:2 Niang a Lucho

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele