33. kolo
17.04.2010 19:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Stade Rennes - AS Nancy-Lorraine 0:0

Utkání mezi Rennes a Nancy svého vítěze nenašlo. Domácí byli jednoznačně lepším týmem, ale nedokázali se gólově prosadit. Hosté, hrající celý zápas pod tlakem Rennes, za 90 minut nevystřelili po domácí brance. Hosty výborným výkonem podržel gólman Bracigliano.

Do první šance zápasu se dostal Bangoura, ale jeho lob dokázal gólman Bracigliano vyrazit do bezpečí. Poté hosté vyslali na domácí svatyni jedinou nebezpečnější střelu, ale domácí brankář proti ráně Brisona mířící vedle nakonec nemusel ani zasahovat. Před přestávkou si domácí vytvořili hned dvě dobré příležitosti ke skórování za sebou, avšak sólový únik Bangoury zlikvidoval hostující gólman. Z následného rohového kopu už Marveaux hlavou gólmana hostů překonal, toho ale na brankové čáře zastoupil Brison.

V druhém poločase tvrdě vypálil střídající Ekoko, ale i s jeho pokusem si gólman Bracigliano věděl rady. Stejný hráč znovu zahrozil tři minuty před koncem, jeho dělovka ale mířila přesně do míst, kde stál brankář Nancy. V závěrečných momentech utkání mohl vítězství na stranu Rennes strhnout hlavičkující Hansson, ale i tentokrát byl Bracigliano proti. Gólman Nancy tak má výrazný podíl na tom, že si Nancy za matný výkon odváží bod.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele