33. kolo
17.04.2010 19:00 CET
2 : 2
(0:1)

Reportáž

Grenoble obral Sochaux o dva body

Sestupující Grenoble si málem připsal svou čtvrtou výhru v sezoně. Sochaux ale nakonec stačilo vyrovnat zásluhou Brécheta. Za domácí se trefil Ljuboja a Matsui, za hosty se kromě Brécheta poprvé v lize trefila lednová posila Ideye Brown.

Sochaux tak přerušilo třízápasovou sérii proher. Naposledy vyhrálo zkraje března, nebezpečí sestupu mu ale již příliš nehrozí. Z patnáctého místa má náskok deseti bodů. To Grenoble má již sestup prakticky jistý. Z posledního místa ztrácí pět kol před koncem čtrnáct bodů. Stejně jako Sochaux dokázal zvítězit po třech porážkách za sebou, naposledy vyhrál na konci února.

Domácí začali aktivně, Ljuboja se již zkraje utkání ocitl v solidní šanci. Po deseti minutách ale zpoza pokutového území pálil jen těsně mimo. O dvě minuty později vyslal domácí Martial Robin svého spoluhráče Akroura do běhu. Ten přihrávkou oslovil Laurenta Courtoise. Jeho volej z dvanácti metrů ale skončil jenom těsně vedle.

To Sochaux skórovalo hned z první šance. Marvin Martin svým přímým kopem našel přesně Ideyeho Browna - a ten tvrdou hlavičkou překonal Jodyho Vivianiho - ve 27. minutě to tak bylo 0:1.

Grenoble se již do konce poločasu k ničemu nevzmohl. Skóre ale vyrovnal pár minut po začátku druhé půle. Matsui pěkně uvolnil Ljuboju. Útočník si poradil s bránícím Bréchetem a v 54. minutě překonal i brankáře Dreyera. Skóre bylo vyrovnáno na 1:1.

Po osmi minutách se domácí dokonce ujali vedení. Dreyer si sice dokázal poradit s Akrourovou hlavičkou, míč se ale došoural pouze k dobíhajícímu Matsuiovi a ten již neváhal. Z bezprostřední blízkosti napálil míč do sítě - 2:1.

Jejich vedení jim ale dlouho nezůstalo. O deset minut později dal totiž konečnému skóre podobu Jérémie Brechet. Ten se prosadil po přímém kopu Gavanona - na bližší tyči předskočil svého strážce a určil konečný stav na 2:2.

Autor: Anna-Marie Kroupová / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele