33. kolo
17.04.2010 21:00 CET
2 : 2
(1:0)

Reportáž

Girondins Bordeaux - Olympique Lyon 2:2

Ostře sledovaný zápas mezi Bordeaux a Lyonem svého vítěze nenašel. Domácí výběr dvakrát vedl, hosté ale vždy dokázali najít odpověď ve formě vyrovnávacích gólů.

První poločas přinesl spíše taktickou bitvu obou týmů, ve které měli herní převahu domácí. Ti se také dočkali prvního gólu. Míč v síti viděli diváci po 26. minutách hry, kdy Gourcuff poslal centrovaný balón do pokutového území hostů a Chamakh se hlavou trefil přesně k tyči.

Druhá pětačtyřicetiminutovka začala ostrou ranou hostujícího Edersona, která se zastavila až za zády gólmana Bordeaux Ramého - 1:1. Fantastický fotbalový moment přinesla 62. minuta. Český záložník Plašil vystřelil ze vzdálenosti 25 metrů a jeho projektil mířil přesně do pravého horního růžku Llorisovy svatyně. I na tento gól našel Lyon odpověď. Dvacet minut před závěrečným hvizdem na konečných 2:2 vyrovnal Cris, který hlavou prodloužil centrovaný míč jednoho ze svých spoluhráčů a překvapil domácího gólmana, který si pro balón zrovna vybíhal.

V závěru utkání tekly nervy na obou stranách. Výsledkem strkanice tak byli hned tři vyloučení hráči. Zápas nedohrál lyonský Réveillére a domácí dvojice Jussie, Trémoulinas. Prvně jmenovaný ostře fauloval právě Trémoulinase, který si to nechtěl nechat líbit a na pomoc do šarvátky si vzal ještě Jussieho. Všichni tři pak zaslouženě viděli červenou kartu.

Nepodařené výkony Bordeaux tak pokračují i po tomto víkendu. Domácí sice měli těžkého soupeře, pokud to ale mysleli s bitvou o titul vážně, měli v sobotu večer vyhrát. To se ovšem nestalo a tak Bordeaux na vedoucí Marseille ztrácí už propastných jedenáct bodů.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele