Ligue 1 - souhrn 11. kola

30.10.2010, 20:57, aktualizováno 31.10.2010, 23:03
Komentáře a souhrny
Nováček z Brestu i díky brance Maria Ličky porazil St. Etienne a patří mu první místo. Rennes ani Marseille ho neohrozí, protože dva zápasy byly kvůli počasí odloženy. Auxerre potvrdilo zlepšenou formu a porazilo Nice, Lyon si doma poradil se Sochaux. Tři body mají i Lorient a Nancy, Valenciennes remizovalo s Lille a Montpellier s Paříží.

Montpellier HSC - Paris Saint-Germain 1:1

31.10.2010 21:00

Góly: 42. Marco Estrada - 37. Ludovic Giuly

Šance Montpellieru a PSG posunout se v tabulce po tomto víkendu na čelo tabulky ztroskotala na vzájemné remíze. Oba celky tak zůstávají i nadále tam, kde byly před tímto kolem, tedy na šestém a sedmém místě. Skóre otevřel ve 37. minutě hostující Ludovic Giuly, za pět srovnával pěknou ránou domácí Marco Estrada.

V 11. minutě našel Nene z rohového kopu centrem Hoaraua, jehož hlavičku vytěsnil gólman Jourdren. O pár chvil později na druhé straně prověřil připravenost Edela svou střelou Giroud, zjistil však jen, že je pařížský gólman na pozoru. Giroud byl pak u zrodu další šance HSC, pěkně uvolnil Camaru, jenže senegalský forvard napálil jen bránícího obránce Chantomeho.

Giroud byl při chuti i nadále, do sítě se snažil usměrnit centr Belhandy, jenže zamířil o pár centimetrů mimo bránu. Ve 37. minutě vyletěl na pařížské lavičce jako čertík z krabičky kouč Antoine Kombouaré, jeho tým se totiž ujal vedení. Neneho roh propadl do šestnáctky do skrumáže, kde se nejlépe zorientoval Giuly a poslal míč za záda Jourdrena.

Montpellier však mohl záhy vyrovnat. Estrada svým pokusem z přímého kopu pořádně provětral Edela, těsně poté orazítkoval Giroud nešťastně pro něj tyčku. Ve 42. minutě přece jenom domácí skórovali. Belhandovu střelu ještě stačila hostující defenzíva zablokovat, odražený balón se však dostal k Estradovi, jenž se s ničím nemazal a levačkou ho poslal po zemi přes celé vápno přesně ke vzdálenější tyči.

Do přestávky měl nabito ještě po pasu Giulyho turecký forvard Melvüt, ale ránu z voleje směřující ke vzdálenější tyči zlikvidoval Jourdren. I druhá půle byla hodně zajímavá, nakonec však ani jeden z týmů vítězství na svou stranu nestrhl. Marveauxe na úvod vychytal Edel, jeho protikolega Jourdren sice nepolapil hlavičku Chantomeho, na brankové čáře ovšem za něj zaskočil bek Jeunechamp, jenž odkopl míč do bezpečí.

Ve zbytku zápasu to bylo spíše PSG, kdo mohlo vsítit třetí branku utkání. První příležitost si vytvořilo díky kombinaci dnes velice aktivního Giulyho a Hoaraua, prvně jmenovaný centroval a druhý hlavičkoval, tyčka ale nakonec gólu zabránila. V 87. minutě stačilo střídajícímu Bodmerovi z blízkosti jen pořádně zacílit, jenže to se mu vůbec nepovedlo a pouze přestřelil.

Více informací k zápasu

Valenciennes FC - Lille OSC 1:1

31.10.2010 17:00

Góly: 88. Grégory Pujol - 86. Nicolas Penneteau (vl.)

Velmi dramatický závěr mělo nedělní utkání mezi Valenciennes a Lille. Hosté se dostali do vedení v 86. minutě díky vlastní brance domácího gólmana Penneteauaa. Jeho chybu však o dvě minuty později napravil Pujol, který vyrovnával na konečných 1:1.

První půle toho divákům moc nenabídla, za zmínku stojí jen střela hostujícího Chedjoua, jenž těsně minula domácí branku. Valenciennes si šanci ke skórování vytvořilo až v samotném závěru první pětačtyřicetiminutovky, Lille ale podržel gólman Landreau, který vychytal dalekonosnou ránu Sáncheze.

Pět minut po návratu z kabin střílel hostující Hazard, s jeho pokusem si však domácí strážce svatyně Penneteau věděl rady. Dvanáct minut před koncem zápasu hlavičkoval aktivní Sánchez, ale netrefil se mezi tři tyče.

Nejzajímavější část utkání následovala od 86. minuty. Útočník Lille Sow vystřelil po domácí brance, míč se však odrazil od břevna do zad gólmana Penneteaua a dokutálel se za brankovou čáru. Velkou radost hostů však za dvě minuty zastavil Pujol, který vystihl špatnou rozehrávku gólmana Landreaua na obránce Ramiho a zmocnil se míče, který následně dopravil do sítě. Dramatický závěr utkání tak nakonec přinesl remízu 1:1.

Více informací k zápasu

Toulouse FC - RC Lens 1:1

30.10.2010 19:00

Góly: 6. Paulo Machado (pen.) - 28. Alaeddine Yahia

Fotbalisté Toulouse nedokázali navázat na poslední výhru z půdy Sochaux a doma pouze remizovali s osmnáctým celkem tabulky Lens, který po remíze 1:1 stále zůstává v sestupovém pásmu s tříbodovým deficitem na sedmnácté Nice. Za domácí skóroval už v 5. minutě z penalty Machado, za hosty srovnával ve 27. minutě Yahia.

Moc to zpočátku utkání nevypadalo, že by si Lens mohlo z Toulouse odvézt nějaké body. Sotva se hosté rozehráli, už čelili penaltě. Yahia totiž v šestnácte zastavil nedovoleně Didota a Machado pak z pokutového kopu pod hostující gólmana Runjeho procpal míč do sítě. Hosté však za dvacet minut dokázali srovnat.

Yahia ve 27. minutě na sto procent odčinil to, co v 5. minutě zavinil, když se z blízkosti trefil za záda domácího brankáře Valverdeho. Těsně před obrátkou Lens promarnilo šanci na zisk vedení, Boukhariho nebezpečný centr chtěl do brány usměrnit Maoulida, ten ale ani z malé vzdálenosti do prostoru mezi třemi tyčemi nezamířil.

V 65. minutě Maoulida mohl skórovat znovu, přihrávkou ho našel Hermach, jenže dnes prostě lenský forvard s kořeny z afrických Komor dobrou mušku neměl a Valverdeho zase neprověřil. Hermach pak přízemní střelou Valverdeho přece jenom vystrašil, ten si ale s tímhle pokusem nakonec poradil.

Toulouse toho ve druhém dějství opravdu moc nepředvedlo. Avšak tři minuty před koncem mělo od gólu hostujícího Yahii největší možnost, jak strnout tři body nakonec na svou stranu. Machado se totiž hezky opřel do balónu zpoza vápna, jenže orazítkoval, naštěstí pro Lens, pouze břevno.

Více informací k zápasu

Olympique Lyon - FC Sochaux 2:1

30.10.2010 19:00

Góly: 31. Michel Bastos, 69. Alexandre Lacazette - 66. Brown Ideye

Když Lyon musí zabrat, udělá to. Po vypadnutí z Ligového poháru s PSG se diskutovalo, jestli nepadne hlava trenéra Clauda Puela, vedení mu však vyjádřilo plnou podporu. A on se mu plnými doušky odvděčil. I když s hodně velkým vypětím, tři body za výhru 2:1 nad Sochaux zůstaly pod Alpami na Stade Gerland.

Opravdu to nebyla žádná lehká práce. Hosté ale jako by znovu potvrdili, že domácí publikum je pro ně v zápasech hodně důležité a popáté v řadě zvenku bod neodvážejí. Přesto díky Boudebouzovi, jenž pořádně zaměstnal domácího gólmana Llorise, v úvodu favorita tohoto střetnutí zaskočili.

Ve 31. minutě však lyonští Les Gones rozvášnili domácí tribuny. Bastos po pěkné kombinaci pádil po volném pravém kraji, doběhl do vápna a než se v něm stačila hostující obrana srovnat, narovnal si míč na levačku a po zemi k bližší tyči rozvlnil síť. Lloris se v první půli ještě jednou zapotil, to když Perquis pěkně přihrál na Saugeta, jenž však tuhle šanci v branku neproměnil.

Sochaux se však i nadále hnalo za vyrovnáním, Lloris musel zasáhnout proti Ideyemu. V 65. minutě se za svojí aktivitu hosté dočkali zasloužené odměny. Butinův centr zprava doputoval přes dvě teče k Ideyemu, jenž z první Llorise konečně překonal. Za tři minuty si ovšem Lyon znovu navrátil vedení, které už do konce zápasu udržel.

Alexandre Lacazette, který ve 42. minutě vystřídal autora první domácí branky Míchela Bastose, byl oním hrdinou, kdo rozhodl o vítězství OL. V šestnáctce dostal balón a jeho první střelecký pokus stačil gólman Cros ještě vyrazit. Jenže obrana balón špatně odkopla a ten se dostal zase k Lacazettemu. Náhradník si pak obehrál Dramého a trefil se pěkně dělovkou pod břevno.

Více informací k zápasu

SM Caen - AS Nancy-Lorraine 2:3

30.10.2010 19:00

Góly: 13. Youseff El Arabi, 52. Kandia Traoré - 36. Youssouf Hadji, 39. Grégory Tafforeau (vl.), 70. Bakaye Traoré

Hosté z Nancy znovu potvrdili, že zápasy ve venkovním prostředí jsou jejich domovinou. Třetí výhru v sezóně zvenku, ke kterým mají ještě dvě remízy, získali za výhru 3:2 na půdě Cean. Pouze tři další body pak mají na svém kontě za jedno vítězství ze svého stadionu. Dobře hodnocen asi nebude domácí obránce Grégory Tafforeau, jenž hrál hlavní roli u prvních dvou obdržených branek.

Do zápasu lépe vstoupilo Cean, které si vytvořilo první větší šanci už v 9. minutě. Mollo nacentroval z rohového kopu na Marcqa a hostující gólman Gregorini se mezi třemi tyčemi měl co ohánět. O čtyři minuty později už domácí vedli. Barzola chtěl najít centrem zprava K. Traorého, který míč sice promáchl, trefit se ale do něj uměl z první El Arabi, jenž rozvlnil síť.

Cean i nadále pokračovalo v tlačení, v jedné příležitosti byl Hamouma, avšak z voleje bránu netrefil. Deset minut před koncem však Nancy udeřilo z penalty. Tafforeau opravdu lehce fauloval B. Traorého, rozhodčí Jaffredo se však nebál ukázat na bílý puntík, odkud se pokutový kop zahrával. K exekuci se postavil Hadži, kterému jen stačilo poslat domácího brankáře Thébauxe na druhou stranu a skórovat k té druhé.

O pár chvil později měl Hadži nabito znovu, Thébaux ale znovu potvrdil svoje kvality a dělovku mu fantasticky vytáhl do bezpečí. Ve 39. minutě najednou ASNL přetáhl vedení na svou stranu. Nešťastníkem tohoto okamžiku byl znovu Tafforeau, viník penalty. Féret poslal z rohového kopu balón do vápna, kde si ho do vlastní branky srazil právě domácí bek.

Stejně jako na začátku utkání i do druhé půle lépe vstoupil nováček Ligue 1. V 52. minutě El Arabi zleva utekl, přihrávkou našel K. Traorého, ten si fantasticky zpracoval a pohodlně pěknou ránou vyrovnal. V 66. minutě měl K. Traoré další možnost, tentokráte však jeho střela přeletěla břevno.

Nancy nakonec v 70. minutě vstřelilo třetí gól a na ten už domácí zareagovat nedokázali. A jak je známo a psáno tradičně z venkovních zápasů ASNL, hostům se to podařilo z povedeného rychlého protiútoku. Gregorini rychle vyhodil míč naběhnuvšího Féreta, ten pak míč předložil spoluhráči B. Traorému, jenž svůj pokus usměrnil přesně ke vzdálenější tyči.

Více informací k zápasu

FC Lorient - AC Arles-Avignon 2:0

30.10.2010 19:00

Góly: 55. Kévin Gameiro, 77. Lynel Kitambala

Zmrtvýchvstání Arles se nekoná. Přestože to po dvou nadějných výsledcích možná vypadalo s nováčkem Ligue 1 o trochu růžověji, dnešní výsledek na hřišti Lorientu mu znovu na nějaký čas zlomil vaz. O popravu avignonského výběru se v druhé půli postaralo duo Gameiro-Kitambala.

Přitom bretaňský klub šel do utkání s poměrně strašidelnou formou v zádech. Po deseti odehraných kolech mu patřila až šestnáctá příčka, poslední dvě utkání navíc nedokázal dovést do vítězné, ba ani remízového konce. Znamenalo to tak dokonce vypadnutí z francouzského Coupe de la Ligue, kde ho v osmifinále vyřadilo Monako. Po dnešním vítězstvím se před ním pouze o kousek zavřely dveře do první poloviny tabulky, z jedenáctého místa ztrácí čtyři body na evropské poháry a další tři na samé čelo.

To v Arles možná již po jedenácti kolech počítají se sestupem. Celek, jenž byl před sezonou jasně pasován na největšího outsidera Ligue 1, se těmto prognózám zatím nestaví v odpor a po jedenácti kolech má stále pouze dva body. Na nesestupové pásmo již ztrácí devět bodů.

Strach z dnešního utkání měl možná i prezident domácích Loic Fery, který své zaměstnance vyzval k "mimořádnému pokusu". A po první půli mohl být spokoje, přestože se jeho tým ani jednou neprosadil, předvedenou hrou musel potěšit nejen své příznivce. Po dobré práci Alaixyse Romaa se v 18. minutě ke střele odhodlal Gameiro, nicméně pálil mimo branku. O dalších osmnáct minut později se v další příležitosti opět ocitl Gameiro - jeho přímý volný kop tentokrát zlikvidoval brankář Cyrille Merville.

Poslední příležitost první půle měl opět - kdo jiný - než všudypřítomný Gameiro. Zcela osamocený forvard nebezpečně pálil, nicméně Merville jeho střelu vyboxoval a držel tak čest svého týmu o něco déle.

Domácí ještě zrychlili své obrátky ve druhém poločase, což vyústilo ve dvousetprocentní příležitost Gameira v 52. minutě. Diarra svého spoluhráče vyslal do osamoceného úniku, třiadvacetiletý střelec již obešel ležícího gólmana Mervilla a stála před ním již pouze nebezpečně se tyčící prázdná branka. Domácí příznivci již slavili úvodní branku, domácí "hrdina" se ale své příležitosti zalekl a branku netrefil.

Gameiro si ale svou pověst kanonýra vylepšil o dvě minuty později, a udobřil si tak lamentující a stále nevěřící fanoušky. Poté, co Merville zasáhl proti střele Romaa se objevil nejblíže míči a z bezprostřední blízkosti svého soka v brance propálil - 1:0.

O dvaadvacet minut později již bylo rozhodnuto definitivně. Gameiro, jenž byl snad u všeho důležitého v dnešním utkání, svým centrem z levé strany našel přesně hlavu Lynela Kitambaly, který tak přidal již svou letošní třetí ligovou branku - 2:0.

Utkání nakonec mohlo skončit debaklem. Osm minut před koncem zápasu se do míče opřel Diarra a Merville musel ukázat svůj nezpochybnitelný um. První a poslední příležitost hostů v tomto utkání přišla až v nastaveném čase. Kaba Diawara vyslal Benjamina Psaumeho do samostatného úniku, ten svým zakončením ale jasně demostroval nemohoucnost Arles v letošní sezoně a nechal vyniknout gólmana Audarda. Ten tak svým jediným zákrokem (ano, Arles mělo jedinou střelu na branku) udržel čisté konto.

Více informací k zápasu

AJ Auxerre - OGC Nice 2:0

30.10.2010 19:00

Góly: 42. Valter Birsa, 77. Benoît Pedretti

Auxerre potvrdilo svou zlepšující se formu a poslalo ligového konkurenta z Nice těsně nad pásmo sestupových vod. Domácím důležitou výhru před utkáním Ligy mistrů s Ajaxem zajistili Valter Birsa s Benoitem Pedrettim.

Modří tak vyhráli již třetí utkání v řadě, dokonce si připsali své vůbec první domácí vítězství. Díky tomu podělili svou bývalou pozici dvěma a rázem se ocitli v horní polovině tabulky - na deváté příčce. Na pohárové pozice nyní ztrácí čtyři body, na čelo tabulky ještě o tři více. Naopak Nice prohrálo již podruhé v řadě a v tabulce francouzské nejvyšší soutěže kleslo již na sedmnácté místo - pouhé tři body nad sestupující Lens.

V základní sestavě hostů se podle očekávání objevil tuniský útočník Chaouki Ben Saada, který na sebe upozornil rozhodující brankou v říjnovém zápase proti Saint-Étienne. A šestadvacetiletý útočník nebyl v úvodu utkání daleko od rozšíření své nepočetné gólové sbírky - v šesté minutě využil spící obrany soupeře a z hranice šestnáctky vypáli. Brankář Olivier Sorin musel natáhnout všechny své svaly, aby míč nakonec vyboxoval z dosahu vábící sítě.

Na druhé straně odpovídal slovinský útočník Valter Birsa, jenž donutil Davida Ospinu k zákroku svou ranou z osmnácti metrů. A francouzský gólman se musel mít na stráži i o pár minut později - jako proměněný totiž letos vypadá keňský střelec Dennis Oliech. Ten po individuální akci nakonec doběhl až do solidní palebné pozice, se střelou neváhal. Ovšem Ospina patří k francouzské brankářské špičce, což potvrdil i tímto zákrokem proti Oliechově střele.

Na začátku a na konci další šance hostů se objevil znovu aktivní Ben Saada. Ten v 37. minutě oslovil na kraji hřiště Danijela Ljuboju a následný Srbův centr poslal z voleje pouze pár centimetrů mimo. Jak se proměňuje centr jako by se svého soupeře pokoušel naučit Valter Birsa. Ten si totiž nekontrolovatelně naběhl na skvělý centr Quercii z pravé strany a hlavičkou zblízka prostřelil Ospinu - 1:0.

Druhý poločas začal o něco pozvolněji než ten první, úvodní příležitost si ale i tentokrát vypracovali hosté. Krátce před odbitím hodiny hry se do nebezpečného zakončení prodral gabunský záložník Mouloungui, nicméně minul. Na hřišti se poté objevil také Frederic Sammaritano, střelec dvou branek v posledním pohárovém utkání s Bastií. Ani ten ale neměl v zakončení potřebné štěstí - jeho střelu z levé strany zlikvidoval Ospina.

Domácí příznivci ale nakonec na druhou, pojišťovací branku nemuseli čekat nikterak dlouho. Již v 77. minutě se totiž již ze svého pátého letošního gólu radoval záložník Benoit Pedretti, jenž si naběhl na Chafniho centr z pravé strany a - z podobné blízkosti jako předtím Birsa - prostřelil Ospinu - 2:0.

O čtyři minuty později se ještě o zvrat pokoušel Mickael Poté, nicméně jeho hlavička byla na poslední chvíli uklizena z brankové čáry. Poslední slovo ale nakonec mohli mít domácí - Sammaritanův centr se odrazil přímo k Oliechovi, ten ale jako by dnes obul špatné kopačky a napálil pouze soupeřova gólmana.

Více informací k zápasu

Stade Brestois - AS Saint-Étienne 2:0

30.10.2010 19:00

Góly: 77. Mario Lička, 84. Romain Poyet

Že je repríza loňského Montpellieru nemožná? Tak to se koukněte na čelo Ligue 1 po jedenácti odehraných kolech. Na prvním místě se totiž překvapivě vyhřívá nováček z Brestu, jenž v dnešním utkání porazil Saint-Étienne. Do střelecké listiny se zapsal také český záložník Mario Lička, vítězství pak pojistil Romain Poyet.

Brestois tak nyní drží úctyhodnou sérii - v lize neprohrálo již osm zápasů v řadě. Poslední dvě utkání poté dovedlo do vítězného konce - a to i přesto, že měřilo síly s takovými celky jako Girondins Bordeaux a nebo právě dnes Saint-Étienne. Nováček francouzské nejvyšší soutěže tak svého dnešního soupeře předskočil v tabulce - minimálně na několik hodin za sebou nechal i Rennes s Marseille, jejichž vzájemný zápas byl pro déšť odložen.

Zem galského kohouta tak má na konci října neočekávaného vůdce - a pokud by se mezi Rennes a Marseille urodila remíza, zůstal by tak minimálně i pro začátek listopadu. Zato Saint-Étienne po vysněném začátku začíná klopýtat a v lize nevyhrálo již čtyřikrát za sebou, domácí remízová utkání střídajíc s porážkami venku. V tabulce tak prozatím kleslo na čtvrtou pozici, zítra ho z ní ale může odsunout Paris Saint-Germain či Montpellier. Na programu je jejich vzájemný zápas.

Konečně již ale k samotnému průběhu dnešního klání. V samotném úvodu utkání se domácí hráči objevili hned dvakrát ve velice nadějných pozicích, oba pokusy ale dokázal zlikvidovat brankář Jérémie Janot. Nejdříve Nolan Roux šikovně unikl po pravém křídle a svým centrem oslovoval Poyeta, jehož pohotová rána do pravého dolního růžku branky ale Janota nepřekvapila; následně Benoit Lesoimier pálil z úctyhodné vzdálenosti, nicméně gólman hostů tentokrát ukázal nádherný zákrok.

Nakonec to ale byli hosté, kteří se v prvním poločase objevili nejblíže skórování. Francouzský, v poslední době mírně utišený, kanonýr Dimitri Payet svým centrem hledal záložníka Albina Ebonda, ten ale svou ranou natrefil pouze na levou tyčku branky. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

ASSE úvodní příležitost nabudila a hosté byli aktivnější i zkraje druhé půle. Payet svou tvrdou ránu poslal jenom pár centimetrů vedle pravé tyče, zatímco střídající Ruben Bergessio z prakticky identické pozice nemířil o moc lépe.

Čtrnáct minut před koncem ale o osudu utkání rozhodl český reprezentant Mario Lička v dresu domácího celku. Roux sice v pokutovém území ztratil balon, střídající Bruno Grougi ale ztracený míč rychle sebral a pohotovým lobem za obranu vyzval právě českého záložníka. Ten hlavičkou z bezprostřední blízkosti otevřel skóre - 1:0.

A o sedm minut později bylo rozhodnuto. Lesoimier zleva nacentroval do pokutového území, míče se na krátký čas zmocnil Poyet, jenž svou hlavičkou přesně pod břevno nedal tentokrát Janotovi sebemenší šanci - 2:0.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Stade Brestois1163211:421
2.Stade Rennes1054112:519
3.Olympique Marseille1053218:1118
4.AS Saint-Étienne1153315:1218
5.Toulouse FC1153314:1118
6.Montpellier HSC1153311:1018
7.Paris Saint-Germain1144316:1016
8.Lille OSC1136214:1215
9.Olympique Lyon1143413:1415
10.AJ Auxerre1135316:1314
11.Valenciennes FC1135312:1114
12.FC Lorient1142511:1114
13.Girondins Bordeaux104249:914
14.SM Caen1135311:1214
15.AS Nancy-Lorraine1142513:1814
16.FC Sochaux1141618:1613
17.OGC Nice113449:1413
18.RC Lens112459:1810
19.AS Monaco101637:99
20.AC Arles-Avignon110294:232
Zbývající zápasy
31.10. 17:00AS Monaco - Girondins Bordeaux
31.10. 17:00Olympique Marseille - Stade Rennes

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (85)

Přidat komentář
smazaný uživatel

licka

brest

a pak ze montpellier nemuze nikdo zopakovat

Reagovat
domingo

to nikdo neříkal ale... jenom že je to nepravděpodobný, což pořád je.

Reagovat
smazaný uživatel

uvidime

Reagovat
smazaný uživatel

Brestu nevěřím., třeba se budu mýlit.

Reagovat
Didier Drogba

ty vole Brest

Reagovat
smazaný uživatel

mario je frajer

Reagovat
smazaný uživatel

Bubliny jmenem Zelenaci a Toulouse zacinaji pomalu, ale jiste splaskavat, vyborne.

Vyhra proti Sochaux se ceni, ale dobre, ze jsem to nevidel, to by mi zas jeblo. Lacazette. Vice minut jemu a mene Gomisovi.

Reagovat
domingo

Klidně se s tebou vsadím, že Toulouse i ASSE budou nad Brestem

Reagovat
smazaný uživatel

To ani nemusis, s tim pocitam taky. Brest odpadne nejpozdeji kolem zimy, zkusenost a (ne)kvalita kadru se projevi (plus jeste nekdo muze hrabnout po Rouxovi v zime a budou uplne v pytli).

Akorat se jasne ukazuje, ze Toulouse ani AS nejsou tymy, co by mely byt v absolutnim cele, o EL at se klidne poperou.

Reagovat
smazaný uživatel

všichni fandíme Brestu

Reagovat
domingo

Já ne, já je moc nemusím. Akorát Rouxe mám hodně rád, a ještě Grougi je sympaťák.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FC Porto FC

Lička dělá divy

Reagovat
iamek

Micola

Reagovat
smazaný uživatel

mičola je vždy prvním střídajícím hráčem asi hraje špatně.... tipuju že příští zápas začne na lávce

Reagovat
domingo

tipni ještě něco!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Titul Plzně

Reagovat
smazaný uživatel

a postup CSKA a Palerma ze skupiny EL

Reagovat
Losinho

Doufám

Reagovat
Radar

Reagovat
centos

No super, a odsere to Baník.

Reagovat
smazaný uživatel

Lička,Mičola

Reagovat
domingo

Super, prachy jsou doma

Výhra povinná, Julien zase potěšil, akorát už fakt nevím, co musí udělat Sammaritano, aby si taky zahrál, když jsou i dva góly v poháru málo. Příště ho to chce nasadit, Juliena přesunout nalevo a sundat Birsu... Ajax není vzadu žádný terno, takže to chce křídlo, kterýho je bude pořádně větrat, a to Birsa není. Allez l'AJA !!!

K Lorientu - sestava byla výborná, vzhledem k nulové přechodové fázi Arles dobře zvolený složení zálohy (4-2-4 ), kraje obrany taky super, útočná dvojice se sehráva, co chtít víc... jenom mám strach, že příště to Gourcuff zase vyztuží dvojicí Mvuemba - Romao a to bude znamenat Morganův návrat na křídlo, nebo nedejbože na lávku. Těžko říct, jak to řešit... posadil bych Romaa asi.

Reagovat
Godwinson

Vyřešil bych to posláním Morgana dejme tomu za půl mega do Montpellieru.

Reagovat
domingo

Nechte si Estradu.

Reagovat
Godwinson

Neni mi sympatickej, i když mu to celkem jde. A když tam Morgana takhle przní.

Reagovat
Liquid

Lička a Mičola patří do repre

Reagovat
iamek

Kdo by to do Toma rekl :-D ... A hlavne jsem v soku, ze umi ovladat uz PC. Jak byl se mnou na skole pravidelne z PC mel reparaty

Reagovat
smazaný uživatel

Proč odložili marsei ?

Reagovat
AjaxFans

To už je repre až tak na tom špatně?

Reagovat
Ferguson6

Az mi zabehlo, ked som videl kto je na 1. mieste Inak dobre Lens, treba pomalicky zbierat body k zachrane

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, Lens nesmi spadnout.

Reagovat
Paddy

Sakra brest a hlavne Montpelier letos zase jedou, konecne zmena, este v PD by se mohl chytit nekdo jiny nez ti dva

Reagovat
Godwinson

Lens, Nancy, Brest, ať už začnou padat. I když pokud by místo nich šlo dolu Monako ...

Reagovat
domingo

, ,

Reagovat
smazaný uživatel

, , ,

Reagovat
smazaný uživatel

sakra... melo bejt na godwinsona..

Reagovat
Ferguson6

Lens nesmie vypadnut, tento klub do L1 patri

Reagovat
domingo

To je sice pravda, ale dělají tam ostudu, ať se jdou na rok sebrat do L2 a vrátí se jako Newcastle. Félix-Bollaert si nezaslouží koukat se co čtrnáct dní na další porážku těch lemplů.

Reagovat
Radar

"Máriooo Liškaaa"

Reagovat
smazaný uživatel

hmm v Bretani ten fotbal nevypadá zle.. akorát Lorient zaostává

Reagovat
domingo

Lorient hraje nejhezčí fotbal nejenom v Bretani, ale v celé Francii, a loni skončil sedmej, což je z bretonských mužstev nejvýš.. tak jak zaostává?

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak

Reagovat
smazaný uživatel

ktore su bretonske timy?

Reagovat
domingo

Lorient, Rennes, Brest

Reagovat
smazaný uživatel

já to myslel tak, že nejsou na špici tabulky

Reagovat
smazaný uživatel

V cely Francii? To ani loni ne.

Reagovat
domingo

Lorient hraje dlouhodobě nejhezčí fotbal spolu s Bordeaux a Va'nnes

Reagovat
smazaný uživatel

tak co, tentokrat se obrazek libi?

Reagovat
Godwinson

Horší to být už nemohlo.

Reagovat
smazaný uživatel

tady se proste clovek nezavdeci..

Reagovat
Godwinson

Proč tam neni třeba Aït-Fana, ještě jsem ho tu na obrázku neviděl, diskriminace.

Reagovat
smazaný uživatel

myslis toho Aït-Fana, kterej letos odehral 93 minut?

Reagovat
Godwinson

Ale tak nejde o čas, to dožene. Doufám, že mi uděláš radost a připravíš si ho na zítra.

Reagovat
smazaný uživatel

pokud si pripise treba dalsi minutu, tak to rozhodne bude velika udalost a fotku by si urcite zaslouzil, mas pravdu..

Reagovat
Godwinson

Dohodnuto.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Prijatelnej. I kdyz Lacazette by byl lepsi.

Reagovat
smazaný uživatel

ksakru. ten gameiro to tam docela brousil dneska..

Reagovat
Godwinson

Jinak Boulogne, výborná bilance.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak sem vam pana obrazka jeste jednou zmenila..

Reagovat
božský John

To tam furt musíš cpát blbý fotbalisty? Co takhle nějaký modelky?

Reagovat
smazaný uživatel

je pravda, ze licka k nejhezcim nepatri. doufam, ze priste da gol gourcuff...

Reagovat
domingo

Gourcuff a Puel jsou hrozně hezcí chlapi, alespoň pokud můžu se svým nezaujatým smyslem pro estetiku soudit jeden dá gól a druhýho vyrazí, takže příště bude hezká fotka.

Reagovat
smazaný uživatel

puel se mi teda moc nelibi..

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna Puel na me pusobi jako slizoun, naopak Gourcuff je jasnej..

Reagovat
domingo

Tak Kája říkala, že Puel má nozdry jak Voldemort a Gourcuff je plakátovej slizoun

Reagovat
smazaný uživatel

A co Cris?

Reagovat
božský John

Jasnej vítěz - Lucho

Reagovat
Liquid

Lidi máte někdo zkušenosti z objednávaním zboží ze zahraničí, předpokládám, že přes dobírku to nepůjde, pokud tam bude bankovní převod, případně platební karty VISA, Master Card a tak, tak to po převodu posílají zpravidla poštou pak, nevíte? Konkrétně se mi mrtě líbí nový dres Lyonu pro CHL, případně by měl být 3.dres na ligu, zde http://boutique.olweb.fr/en_nv_fiche__Lyon-official-replica-third-shirt-573088.html

Reagovat
smazaný uživatel

to je hroznej dre..

Reagovat
smazaný uživatel

Většina zahraniční online obchodů, které znám tak přes dobírku neposílají , platí se vždy kartou a to předem , poté vyexpedují balík který by ti měl dojít cca do 1 týdne , budou tě o tom informovat e-mailem :) . ve světě je to už celkem zaběhlý trend jen my v česku nato nejsme moc zvyklý

Reagovat
Liquid

díky

Reagovat
centos

To je jak Spiderman.

Reagovat
domingo

Tohle je snad ještě lepší než ty jejich legendární vyblitě žlutý rozlišováky s červeným a modrým vodorovným pruhem

Reagovat
stas87

to chces ist na maskarni?

Reagovat
smazaný uživatel

to byl hodně divokej konec ve Valenciennes, trošku chyba Landreaa, škoda

Reagovat
Godwinson

Uf, Estrada.

Reagovat
Godwinson

Kurva, René.

Reagovat
domingo

Sestava byla až na dvě chyby dobrá... výsledek taky ber.

Reagovat
Godwinson

Na ty dvě chyby už bych si asi měl zvyknout. Ale k tomu ty střídání ...

Reagovat
domingo

Taky moc nechápu, co jako čekal od někoho jako Dernis.

Reagovat
Robbie

Ahoj chtěl jsem se zeptat tu je že Monaco-Bordeaux hrajou dnes ale nikde jsem to nanašel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele