11. kolo
31.10.2010 21:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Montpellier HSC - Paris Saint-Germain 1:1

Šance Montpellieru a PSG posunout se v tabulce po tomto víkendu na čelo tabulky ztroskotala na vzájemné remíze. Oba celky tak zůstávají i nadále tam, kde byly před tímto kolem, tedy na šestém a sedmém místě. Skóre otevřel ve 37. minutě hostující Ludovic Giuly, za pět srovnával pěknou ránou domácí Marco Estrada.

V 11. minutě našel Nene z rohového kopu centrem Hoaraua, jehož hlavičku vytěsnil gólman Jourdren. O pár chvil později na druhé straně prověřil připravenost Edela svou střelou Giroud, zjistil však jen, že je pařížský gólman na pozoru. Giroud byl pak u zrodu další šance HSC, pěkně uvolnil Camaru, jenže senegalský forvard napálil jen bránícího obránce Chantomeho.

Giroud byl při chuti i nadále, do sítě se snažil usměrnit centr Belhandy, jenže zamířil o pár centimetrů mimo bránu. Ve 37. minutě vyletěl na pařížské lavičce jako čertík z krabičky kouč Antoine Kombouaré, jeho tým se totiž ujal vedení. Neneho roh propadl do šestnáctky do skrumáže, kde se nejlépe zorientoval Giuly a poslal míč za záda Jourdrena.

Montpellier však mohl záhy vyrovnat. Estrada svým pokusem z přímého kopu pořádně provětral Edela, těsně poté orazítkoval Giroud nešťastně pro něj tyčku. Ve 42. minutě přece jenom domácí skórovali. Belhandovu střelu ještě stačila hostující defenzíva zablokovat, odražený balón se však dostal k Estradovi, jenž se s ničím nemazal a levačkou ho poslal po zemi přes celé vápno přesně ke vzdálenější tyči.

Do přestávky měl nabito ještě po pasu Giulyho turecký forvard Melvüt, ale ránu z voleje směřující ke vzdálenější tyči zlikvidoval Jourdren. I druhá půle byla hodně zajímavá, nakonec však ani jeden z týmů vítězství na svou stranu nestrhl. Marveauxe na úvod vychytal Edel, jeho protikolega Jourdren sice nepolapil hlavičku Chantomeho, na brankové čáře ovšem za něj zaskočil bek Jeunechamp, jenž odkopl míč do bezpečí.

Ve zbytku zápasu to bylo spíše PSG, kdo mohlo vsítit třetí branku utkání. První příležitost si vytvořilo díky kombinaci dnes velice aktivního Giulyho a Hoaraua, prvně jmenovaný centroval a druhý hlavičkoval, tyčka ale nakonec gólu zabránila. V 87. minutě stačilo střídajícímu Bodmerovi z blízkosti jen pořádně zacílit, jenže to se mu vůbec nepovedlo a pouze přestřelil.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Tomtaf

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele