11. kolo
31.10.2010 17:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Valenciennes FC - Lille OSC 1:1

Velmi dramatický závěr mělo nedělní utkání mezi Valenciennes a Lille. Hosté se dostali do vedení v 86. minutě díky vlastní brance domácího gólmana Penneteauaa. Jeho chybu však o dvě minuty později napravil Pujol, který vyrovnával na konečných 1:1.

První půle toho divákům moc nenabídla, za zmínku stojí jen střela hostujícího Chedjoua, jenž těsně minula domácí branku. Valenciennes si šanci ke skórování vytvořilo až v samotném závěru první pětačtyřicetiminutovky, Lille ale podržel gólman Landreau, který vychytal dalekonosnou ránu Sáncheze.

Pět minut po návratu z kabin střílel hostující Hazard, s jeho pokusem si však domácí strážce svatyně Penneteau věděl rady. Dvanáct minut před koncem zápasu hlavičkoval aktivní Sánchez, ale netrefil se mezi tři tyče.

Nejzajímavější část utkání následovala od 86. minuty. Útočník Lille Sow vystřelil po domácí brance, míč se však odrazil od břevna do zad gólmana Penneteaua a dokutálel se za brankovou čáru. Velkou radost hostů však za dvě minuty zastavil Pujol, který vystihl špatnou rozehrávku gólmana Landreaua na obránce Ramiho a zmocnil se míče, který následně dopravil do sítě. Dramatický závěr utkání tak nakonec přinesl remízu 1:1.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
PePiG7

1:2 (Pujol-Gervinho,Hazard)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele