11. kolo
30.10.2010 19:00 CET
2 : 3
(1:2)

Reportáž

SM Caen - AS Nancy-Lorraine 2:3

Hosté z Nancy znovu potvrdili, že zápasy ve venkovním prostředí jsou jejich domovinou. Třetí výhru v sezóně zvenku, ke kterým mají ještě dvě remízy, získali za výhru 3:2 na půdě Cean. Pouze tři další body pak mají na svém kontě za jedno vítězství ze svého stadionu. Dobře hodnocen asi nebude domácí obránce Grégory Tafforeau, jenž hrál hlavní roli u prvních dvou obdržených branek.

Do zápasu lépe vstoupilo Cean, které si vytvořilo první větší šanci už v 9. minutě. Mollo nacentroval z rohového kopu na Marcqa a hostující gólman Gregorini se mezi třemi tyčemi měl co ohánět. O čtyři minuty později už domácí vedli. Barzola chtěl najít centrem zprava K. Traorého, který míč sice promáchl, trefit se ale do něj uměl z první El Arabi, jenž rozvlnil síť.

Cean i nadále pokračovalo v tlačení, v jedné příležitosti byl Hamouma, avšak z voleje bránu netrefil. Deset minut před koncem však Nancy udeřilo z penalty. Tafforeau opravdu lehce fauloval B. Traorého, rozhodčí Jaffredo se však nebál ukázat na bílý puntík, odkud se pokutový kop zahrával. K exekuci se postavil Hadži, kterému jen stačilo poslat domácího brankáře Thébauxe na druhou stranu a skórovat k té druhé.

O pár chvil později měl Hadži nabito znovu, Thébaux ale znovu potvrdil svoje kvality a dělovku mu fantasticky vytáhl do bezpečí. Ve 39. minutě najednou ASNL přetáhl vedení na svou stranu. Nešťastníkem tohoto okamžiku byl znovu Tafforeau, viník penalty. Féret poslal z rohového kopu balón do vápna, kde si ho do vlastní branky srazil právě domácí bek.

Stejně jako na začátku utkání i do druhé půle lépe vstoupil nováček Ligue 1. V 52. minutě El Arabi zleva utekl, přihrávkou našel K. Traorého, ten si fantasticky zpracoval a pohodlně pěknou ránou vyrovnal. V 66. minutě měl K. Traoré další možnost, tentokráte však jeho střela přeletěla břevno.

Nancy nakonec v 70. minutě vstřelilo třetí gól a na ten už domácí zareagovat nedokázali. A jak je známo a psáno tradičně z venkovních zápasů ASNL, hostům se to podařilo z povedeného rychlého protiútoku. Gregorini rychle vyhodil míč naběhnuvšího Féreta, ten pak míč předložil spoluhráči B. Traorému, jenž svůj pokus usměrnil přesně ke vzdálenější tyči.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele