11. kolo
30.10.2010 19:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Toulouse FC - RC Lens 1:1

Fotbalisté Toulouse nedokázali navázat na poslední výhru z půdy Sochaux a doma pouze remizovali s osmnáctým celkem tabulky Lens, který po remíze 1:1 stále zůstává v sestupovém pásmu s tříbodovým deficitem na sedmnácté Nice. Za domácí skóroval už v 5. minutě z penalty Machado, za hosty srovnával ve 27. minutě Yahia.

Moc to zpočátku utkání nevypadalo, že by si Lens mohlo z Toulouse odvézt nějaké body. Sotva se hosté rozehráli, už čelili penaltě. Yahia totiž v šestnácte zastavil nedovoleně Didota a Machado pak z pokutového kopu pod hostující gólmana Runjeho procpal míč do sítě. Hosté však za dvacet minut dokázali srovnat.

Yahia ve 27. minutě na sto procent odčinil to, co v 5. minutě zavinil, když se z blízkosti trefil za záda domácího brankáře Valverdeho. Těsně před obrátkou Lens promarnilo šanci na zisk vedení, Boukhariho nebezpečný centr chtěl do brány usměrnit Maoulida, ten ale ani z malé vzdálenosti do prostoru mezi třemi tyčemi nezamířil.

V 65. minutě Maoulida mohl skórovat znovu, přihrávkou ho našel Hermach, jenže dnes prostě lenský forvard s kořeny z afrických Komor dobrou mušku neměl a Valverdeho zase neprověřil. Hermach pak přízemní střelou Valverdeho přece jenom vystrašil, ten si ale s tímhle pokusem nakonec poradil.

Toulouse toho ve druhém dějství opravdu moc nepředvedlo. Avšak tři minuty před koncem mělo od gólu hostujícího Yahii největší možnost, jak strnout tři body nakonec na svou stranu. Machado se totiž hezky opřel do balónu zpoza vápna, jenže orazítkoval, naštěstí pro Lens, pouze břevno.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

preco sissoko v toulouse len strieda????ma nejake menesi zranenie?alebo je po zraneni??ak nie tak to potom nechapem

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele