LaLiga - souhrn 2. kola

24.08.2018, 22:11, aktualizováno 27.08.2018, 23:52
Komentáře a souhrny
Bilbao se rozešlo smírně s Huescou, Celta Vigo veze body ze hřiště Levante. Real Madrid otočil duel s Gironou, zatímco Sevilla se rozešla bez branek s Villarrealem. Espanyol zaskočil favorizovanou Valencii. Stoprocentní bude po druhém kole Barcelona, po Alavésu porazila i Valladolid. Atlético má první výhru, i když na tři body proti Rayu se pořádně nadřelo. Real Sociedad na půdě Leganésu prohospodařil dvoubrankový náskok a má jen bod, za očekáváními zatím zaostává Betis...

Athletic Bilbao - SD Huesca 2:2

27.08.2018 22:00

Góly: 47. Markel Susaeta, 63. Yuri Berchiche - 71. Jorge Miramón, 87. Ezequiel Ávila

Athletic Club tentokrát druhou domácí výhru nepřidal, ačkoliv jí byl velmi blízko. Baskové proti Huesce vedli ve druhém poločase už o dva zásahy, přesto dovolili nováčkovi soutěže snížit a poté i vyrovnat.

Bilbao nastoupilo už ke druhému domácímu zápasu v řadě a ze souboje s nováčkem chtělo tři body. Před týdnem je Baskové vydřeli proti Leganésu pozdní brankou, toto utkání mělo ale jiný průběh.

Huesca také ukázala svojí sílu a před týdnem vyhrála na Eibaru. Na San Mamés začala dobře a po pár minutách vystrašila domácí celek úvodní brankou, která však pro ofsajd Longa neplatila. Bilbao pak ovládalo hru, ale proti defenzívě Huescy se vůbec neprosazovalo. Prakticky jediná výraznější šance Basků přišla až se závěrem prvního poločasu, kdy Iňaki Williams z jakési polootočky těsně minul branku.

Domácí celek si vše vynahradil hned na začátku druhého dějství. Ve 49.minutě Williams sklepl balón pro Markela Susaetu, který střelou na zadní tyč rozjásal San Mamés. Bilbao se úvodní brankou dostalo do herní pohodu a po hodině hry zaslouženě zvýšilo vedení. Opět přihrával Iňaki Williams, jeho zpětnou přihrávku hostující obrana nezachytila a z druhé vlný napálil balón do branky Yuri Berchiche! Bilbao vedlo 2:0 a vše se zdálo z jeho strany v pohodě.

Jenže v 71.minutě neodvrátila obrana Basků rohový kop a ze střední vzdálenosti nenápadně k tyči vypálil Jorge Miramón, načež Simón zůstal jako přikovaný. Athletic Club znervózněl a Huesca hnala dopředu. A nutno podotknout, že domácí si koledovali o vyrovnání. V 87.minutě se na hranici vápna otočil Luis Ezequiel Ávila a nádhernou brankou zajistil nováčkovi cenou remízu.

Více informací k zápasu

Levante UD - Celta Vigo 1:2

27.08.2018 20:15

Góly: 78. José Luis Morales (pen.) - 10. Pione Sisto, 35. Maxi Gómez

Celta Vigo zvládla lépe duel s Levante a po úvodní remíze 1:1 s Espanyolem tak zaznamenala své první vítězství v novém ročníku po výsledku 2:1. V tabulce španělské ligy se tak posunula na osmou pozici se čtyřmi body. Naopak domácí výběr nenavázal na první úspěch v Seville, kde naprosto hladce zdolal letošního pohárového účastníka z Betisu 3:0 a klesl do středu La Ligy. Konkrétně je se třemi body desátý.

Hosté rozhodli o svém vítězství v prvním poločase, kde vsítili obě dvě své branky. Levante se zmohlo pouze na snížení zhruba čtvrthodiny před závěrečným hvizdem z pokutového kopu. Hned první vážnější příležitost se proměnila v branku, v 10. minutě se o ní postaral Pione Sisto. Ten se po odvráceném rohovém kopu zmocnil míče na levém křídle, pronikl s ním do pokutového území podél brankové čáry a pak ho z hodně ostrého úhlu napálil do zadního horního rohu.

Za dalších deset minut se Celta mohla dostat do dvoubrankového vedení, ale chytrá teč Maxiho Gómeze se mezi tři tyče nevešla. V polovině první části byl blízko ke srovnání Roger, nicméně po krásném centru Moralese z pravé strany hlavičkoval jen do země a balón vzápětí přeletěl břevno o necelé dva metry. Vigo pojistilo svůj náskok ve 35. minutě. Sisto svým dlouhým centrem za obranu nalezl Goméze a dvaadvacetiletý Uruguayec si věděl rady.

Po krkolomném zpracování s zjevil nikým nehlídán před brankářem Olazábalem a zblízka ho obstřelil. Z druhého poločasu neuběhlo ani šedesát sekund a snížit mohl Roger, tentokráte po přihrávce od Moralese mířil z voleje nad horní tyčku. V polovině závěrečného dějství nejprve nastřelil Sisto břevno a po následné pobídce Beltrána hlavičkoval Araujo, jehož prudký pokus vytěsnil Olazábal se štěstím na svou levou konstrukci.

Vzápětí UD zmobilizoval síly a v 73. minutě málem rozvlnil síť po bombě Rogera z hranice pokutového území, fantastický zákrok vytáhl gólman Álvarez. Za dalších pět minut hostující strážce jasně podrazil ve vlastní šestnáctce unikajícího Dwamenu, obdržel od rozhodčího žlutou kartu a navíc musel čelit pokutovému kopu. Jiskřičku naděje na bodový zisk domácích vykřesal Morales, který chladnokrevně zamířil do protipohybu Álvareze. Celta v závěrečné desetiminutovce neproměnila dvě velké šance na třetí gól a výsledek se tak již neměnil.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - Villarreal CF 0:0

26.08.2018 22:15

Góly: -

Tomáš Vaclík má další nulu. Sevilla ale ve večerním utkání nezvítězila, doma na stadionu Sáncheze Pizjuána remizovala s Villarrealem. Obě strany měly několik velkých příležitostí. Rojiblancos orazítkovali v nastavení tyčku, Carlose Baccu zase v tutovce vychytal Vaclík.

Sevilla si vypracovala první příležitost v 6. minutě po rohovém kopu, kdy to zpoza vápna zkusil Roque Mesa a brankář Asenjo musel vyrážet. Domácí byli v začátku zápasu aktivnějším týmem. Po souhře Banega, Sarabia pálil André Silva a mnoho nescházelo, aby se portugalský útočník zapsal mezi střelce. Tomáš Vaclík musel poprvé zasahovat až po půlhodině hry, kdy nebezpečně tečovanou střelu Fornalse vyrazil. Český brankář měl podobně jako Asenjo na druhé straně několik zákroků a i proto bylo poločasové skóre stále 0:0.

Oba celky vyznávají ofenzivní styl hry a hrát na výsledek 0:0 jim je pochopitelně cizí. Něco s tím chtěl udělat Santi Cazorla, staronová posila Žluté ponorky však střílela vedle. Gerarda Morena pak před Vaclíkem zablokoval Kjaer. Střelecké štěstí zkusil i Manu Trigueros, ale ani v tomto případě nemusel Vaclík zasahovat. Villarreal byl co se střelby týče pilnější, výsledek ale zůstával pořád stejný.

Velká chvíle Tomáše Vaclíka přišla v 67. minutě, kdy Villarreal rychlou akcí překonal defenzívu Sevilly. Moreno prostrčil balón na Carlose Baccu, jehož pohotovou střelu Vaclík fantasticky vyrazil. Vyrovnané utkání nakonec vítěze nepoznalo, přestože ještě v 90. minutě měl na kopačce rozhodnutí André Silva. Útočník vypůjčený z AC Milán se sám zjevil před Asenjem, ale na malém vápně sotva zkrotil balón a povyběhnutý Asenjo mu zmenšil střelecký uhel, takže Silva nakonec ani pořádně nevystřelil. Ještě větší porci štěstí měl Villarreal o chvíli později, kdy Ben Yedder orazítkoval tyčku.

Více informací k zápasu

Girona FC - Real Madrid 1:4

26.08.2018 22:15

Góly: 17. Borja García - 39. Sergio Ramos (pen.), 52. Karim Benzema (pen.), 59. Gareth Bale, 80. Karim Benzema

Real Madrid žádné překvapení jako před rokem nedopustil a na půdě katalánské Girony zvítězil přesvědčivým výsledkem. Fanoušci Bílého baletu znervózněli, když Girona otevřela skóre, ale Real čtyřmi brankami odmítl případnou senzaci. Dvakrát se prosadil francouzský útočník Karim Benzema.

V minulé sezoně tu Real ještě pod vedením Zinedina Zidana senzačně prohrál a i proto chtěl za každou cenu uspět. Jenomže Girona vstoupila do zápasu lépe, tedy přesněji řečeno už po čtvrthodině hry Bílý balet zaskočila vedoucí brankou. Všemu ještě předcházela špatně vyřešená akce v podání Asensia s Iscem. V 17. minutě předvedl Navas dobrý zákrok proti Lozanovi, míče se ale ve vápně ještě zmocnil Borja García, který si položil obránce a přesnou střelou pod břevno zařídil vedení Girony.

A s Realem mohlo být ještě hůře, kdyby po půlhodině hry nezasáhl Carvajal na brankové čáře proti přihrávce Garcii. Svěřenci Julena Lopeteguiho měli v této fázi zápasu značné potíže, ale ještě před přestávkou se dokázali vzchopit a vyrovnat. Po faulu na Asensia neváhal sudí odpískat pokutový kop a Sergio Ramos střelou doprostřed srovnal.

Po změně stran už to byla víceméně jasná záležitost pro favorizovaný madridský celek. V 52. minutě se ve vápně Girony po kontaktu s obránce znovu skácel Asensio a sudí podruhé v zápase odpískal ve prospěch Realu pokutový kop. K němu se tentokrát postavil Karim Benzema a přesně k pravé tyči strhl vedení na stranu hostí.

Girona se z tohoto úderu už nevzpamatovala a do konce zápasu inkasovala ještě dvakrát. Portu sice mohl srovnat, ale vylámal si zuby na Navasovi a pak nastartovaný Gareth Bale obhodil domácího brankáře a zvýšil na 3:1. Poslední slovo měl deset minut před koncem opět Karim Benzema, jenž si věděl rady s přihrávkou na malé vápno. Real zvítězil i ve druhém ligovém zápase a usadil se v čele tabulky.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Valencia CF 2:0

26.08.2018 18:15

Góly: 63. Esteban Granero, 68. Borja Iglesias

Poslední srpnový víkend se mohlo slavit v celé Barceloně. Poté, co barcelonský obhájce titulu zdolal na dezolátním hřišti Valladolid, se totiž v nedělní večer zaskvěl i místní Espanyol, když na domácí půdě porazil favorizovanou Valencii 2:0. Tým kouče Rubiho tak v nové sezoně stále nepoznal porážku a předsezonní záchranářské obavy po rozporuplném létě se nyní jeví jako zcela bezpředmětné. Los Che naopak mají o čem přemýšlet, neboť zůstávají po dvou kolech bez vítězství.

Hosté se po vydařené loňské sezoně hodlají etablovat jakožto pravidelný účastník Ligy mistrů a podle toho také do utkání vstoupili. Úvodní minuty přiměly defenzivu Espanyolu k zatažení před vlastní branku a vypořádání s několika nebezpečnými závary. Na konci valencijských akcí se většinou objevoval nejlepší střelec Rodrigo, ovšem ani jednou se mu nepoštěstilo ocitnout se v pořádné palebné pozici, a tak bezbrankový stav přetrvával.

Espanyolu trvalo dobrou půlhodinu, než mezi sérií nepřesností vymyslel první kloudnou akci, ta však stála zato. Hlavičku Sergia Garcíi však zastavilo břevno a dorážející Borja Iglesias si pro změnu vylámal zuby na brankáři Netovi, jenž výtečným reflexivním zákrokem vytěsnil míč z brankové čáry do bezpečí.

Po změně stran již domácí působili konsolidovanějším dojmem, podařilo se jim soupeře zatlačit a po hodině hry také ujmout vedení. Znovu bylo ve hře břevno, ovšem tentokrát se šťastným koncem pro zakončujícího. Exkluzivní přímý kop Estebana Granera se totiž od horní tyče odrazil těsně za brankovou čáru, a přestože pak vyskočil ven zpět do hry, rozhodčí s pomocí asistenta u videa po krátké prodlevě plné napětí přece jen ukázal do středového kruhu a rozpoutal na tribunách vlnu nadšení.

Než se valencijští stačili z inkasovaného gólu vzpamatovat, už bylo jejich manko dvojnásobné. Sotva pět minut po Granerově výstavní trefě si netradiční zaváhání připsal José Gayá, jehož pohotově předskočil Leo Baptistao a řítil se vstříc Netovi. Gólman Valencie mu sice stačil vypíchnout míč zpod nohou, jenže pouze k připravenému Borjovi Iglesiasovi, jenž suverénně vypálil pod břevno a dokonal tak překvapivé, ovšem zasloužené vítězství Espanyolu.

Více informací k zápasu

Real Valladolid - FC Barcelona 0:1

25.08.2018 22:15

Góly: 57. Ousmane Dembélé

Nejtěsnější možnou výhru vydřela ve Valladolidu slavná Barcelona. Katalánci sice byli lepší, ale pořádně si oddychli, když gól v nastavení v podání Valladolidu zhatil ofsajd. Zápas ve Valladolidu tak rozhodl po pěkném sklepnutí Roberta Ousmane Dembélé.

Pro svěřence Ernesta Valverdeho se utkání nevyvíjelo dobře, Valladolid předvedl bojovný výkon a Barce několikrát zle zatopil. Poprvé hned v samotném začátku zápasu, kdy se po Piquého špatném skluzu dostal ke střele Ünal a ter Stegen měl co dělat, aby balón vyškrábl alespoň na rohový kop. Barcelona se pak po klasicku snažila držet balón a vyčkávala na vhodný okamžik k útoku. Dembélého střele scházela větší přesnost a o několik minut později to platilo i o jeho přihrávce na Suáreze, kde to francouzský křídelník přehnal s razancí. Ve 33. minutě zase odvedl výbornou práci brankář Masip, když zmenšil střelecký uhel Suárezovi. Tlak Barcy v závěru prvního poločasu rostl a především Masip si zachytal. Další střelu v podání Coutinha vyrazil.

Valladolid dokázal kočírovat hvězdy Katalánců jen do 59. minuty, pak hosté poprvé a vlastně naposledy v zápase udeřili. Roberto zvládl sklepnout zdánlivě přetažený centr na malé vápno a Ousmane Dembélé rovnou z první propálil Masipa.

Domácí celek se ale po inkasované brance nesložil. Naopak vytrval ve své hře a dokonce sahal po vyrovnání. Čtvrthodinu před koncem měl Keko na hlavičce vyrovnávací gól, ale pokus doprostřed branky ter Stegen kryl. Na druhé straně nemohl slavit branku Suárez, neboť v době přihrávky se nacházel v ofsajdu.

Minutu před koncem dobře zafungovala spolupráce Vidala s Malcomem, druhý jmenovaný vypálil přízemní střelu a Masip jí kryl. V nastaveném čase se Valladolid tlačil dopředu a Barcelonu pořádně vystrašil. Po centru Calera totiž srovnal hlavou Keko, nicméně branka nemohla být uznána kvůli ofsajdovému postavení. Sudí De Burgos si celou záležitost ještě zkontroloval u videa a dal Barceloně za pravdu. Katalánci vyhráli ve Valladolidu 1:0 a po dvou zápasech mají plný počet bodů.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Rayo Vallecano 1:0

25.08.2018 20:15

Góly: 63. Antoine Griezmann

První výhru v ligové sezoně zaznamenalo Atlétiko Madrid. Los Colchoneros udolali jedinou brankou obvyklého střelce Antoina Griezmanna houževnaté Vallecano. Atlétiko může být za výhru velmi rádo, neboť Rayo sahalo v závěru po vyrovnání a favoritovi bylo více než vyrovnaným soupeřem.

Ba co víc, Rayo bylo dokonce v zápase o něco lepším týmem. Atlety nejen překonalo v držení balónu, ale dokonce i v počtu střel. Jen ta nejdůležitější statistika zůstala na straně domácích.

První poločas nenabídl zrovna ukázkovou podívanou. Diváci na Wanda Metropolitáno dokonce dlouho čekali na nějaký střelecký pokus, natož stoprocentní šanci. Až ve 37. minutě přispěchal se zajímavou možností Thomas Lemar, přízemní střelou donutil k zákroku Garcíu a ten si poradil i s bezprostřední dorážkou Correy. První polovina zápasu už více nepřinesla.

Po změně stran byl k vidění totožný obrázek, ale přeci jenom se svatostánek v Madridu dočkal. V 63. minutě rozehrál rohový kop Lemar, načež Savić vyhrál osobní souboj s Ba a Antoine Griezmann před brankou z první nekompromisně poslal balón do sítě!

Vallecano nerezignovalo, naopak začalo být hodně nebezpečné a v závěru zápasu Atlétiku zle zatápělo. Embarba ale z přímáku trefil jen náruč Oblaka a o chvíli později Pozo zblízka neprostrčil balón za slovinského brankáře.

To už si začalo Atlétiko regulérně koledovat o vyrovnání. V nastavení spálil největší tutovku Sergio Moreno. Zprava mu přišla na malé vápno parádní přihrávka, ale Moreno trefil jen střed branky a skvělého Oblaka. Vallecano musely zahozené šance pořádně mrzet, protože v tomto zápase by si bod zasloužilo. Atlétiko poprvé v sezoně vyhrálo a po remíze ve Valencii má na svém kontě čtyři body.

Více informací k zápasu

Deportivo Alavés - Real Betis 0:0

25.08.2018 18:15

Góly: -

Utkání mezi Deportivem Alavés a Betisem nejenže vítěze nepoznalo, ale ani diváci se kýžené branky nedočkali. Především hostující celek zahodil několik stoprocentních příležitostí a ani ve druhém zápase po sobě nedokázal překonat obranu soupeře.

Brankové příležitosti na Estadio de Mendizorroza byly a bylo jich několik. Hned v úvodu měl Betis na kopačce minimálně dvoubrankové vedení, jenže své tutovky trestuhodně nevyužil. Ve 3. minutě odvedl dobrou práci Inui a Francis Guerrero v jasné pozici jen trefil brankáře Pacheca. Vzápětí ho napodobil Guardado a Pacheco si připsal další skvělý zákrok. Po půlhodině hry pak do třetice zazdil vloženku Inui, který po přihrávce Canalese těsně minul branku.

Deportivo vůbec poprvé ohrozilo branku Betisu až po změně stran. V 50. minutě zpacifikoval Jonyho střelu López, nicméně akce tím nekončila, protože hostující brankář špatně rozehrál a ještě nabídl pokus domácím.

Po hodině hry už se zdálo, že bude bezbrankový výsledek konečně prolomen. Sanabria se totiž zbavil i brankáře a z úhlu posílal balón do odkryté branky, naštěstí pro Deportivo se stihl vrátit jeden z obránců a nebezpečí zažehnal. Na druhé straně zase dobře vypálil Wakaso a zasahovat musel López.

Ani jeden z týmů remízu nechtěl a v závěrečné desetiminutovce se přelévala hra ze strany na stranu. Jenže opět neuspěli Canales, Sanabria i Tello. Už v nastavení získal pouze roh tvrdou ranou Twumasi. Zápasu jakoby gól vůbec nebyl souzen. Deportivo Alavés tak remizovalo s Betisem 0:0.

Více informací k zápasu

CD Leganés - Real Sociedad 2:2

24.08.2018 22:15

Góly: 54. Nabil El Zhar, 88. Nabil El Zhar - 11. David Zurutuza, 17. Asier Illarramendi

Ani dvoubrankové vedení nestačilo fotbalistům Realu Sociedad na tříbodový zisk. Leganés se dokázal ve druhém poločase vzchopit a dvougólové manko vymazat. Postaral se o to jediný hráč - Nabil El Zhar.

Leganés nakonec zachránil alespoň bod. V utkání, ve kterém byl dokonce lepším týmem, ale musel dotahovat. Domácí se dostali do těžké pozice hned v úvodu. Stačilo jedenáct minut na to, aby Illarramendi prolomil bezbrankový výsledek. Zaldúa prošel z úhlu až před branku, kde se štěstím procedil balón do malého vápna. Tam už byl připravený trefit prázdnou branku David Zurutuza.

A bylo ještě hůře. Za dalších sedm minut přišla totožná akce, jen s tím rozdílem, že balón se odrazil až na vápno, kde jej z voleje napálil do sítě Asier Illarramendi. San Sebastian vedl 2:0 a zápas měl skvěle rozehraný. Leganés ale neházel flintu do žita a ještě do šaten chtěl snížit. Dimitris Siovas byl blízko, ale jeho hlavička orazítkovala břevno! Domácí začínali mít čím dál tím větší převahu a nakonec se i oni dočkali. V 54. minutě prudce vypálil k tyči Nabil El Zhar a brankář Rulli se natahoval marně.

Leganés pak bušil na vrata a měl velké příležitosti. V jedné z nich opět selhal Siovas, jistý gól na poslední chvíli odvrátil Héctor Moreno. Pak úřadoval Rulli, vynikající střelu Péreze vytěsnil na rohový kop a Silva čtvrthodinu před koncem orazítkoval tyč!

Hosté měli štěstí i smůlu zároveň, protože možnost získat zpět dvoubrankový náskok doslova odmítli, když nevyužili přečíslení čtyři na jednoho. Skvěle se vytasil Cuéllar. Leganés dál spěchal dopředu a Basky mačkal jako olivy. Není divu, že nakonec skutečně přišlo vyrovnání. San Sebastian si nepohlídal ofsajdové postavení a po nenápadném nákopu se za jeho obranou zjevil Nabil El Zhar a okamžitě trestal. Výsledek 2:2 se pak do konce utkání už nezměnil.

Více informací k zápasu

Getafe CF - SD Eibar 2:0

24.08.2018 20:15

Góly: 18. Ángel Rodríguez, 90. Jorge Molina

Getafe slaví tři body z domácího prostředí, naopak Eibar jede domů s prázdnou. Přesnými zásahy se o to postarali Ángel Rodríguez a Jorge Molina.

První páteční duel měl zajímavé složení. Getafe doma vytáhlo na Eibar v souboji dvou týmů, které už v minulé sezoně úspěšně bojovaly o první polovinu tabulky. V prvních minutách jsme viděli množství tvrdších zákroků, po nichž ale ani jeden ze soupeřů nedokázal využít standardních situací. Tempo utkání bylo od počátku hodně svižné, ale často scházela větší přesnost.

Po patnácti minutách se vpřed probíjel útočník Kike, kterému se na poslední chvíli vrhl pod nohy obránce Dakonam. O chvíli později podnikl Eibar velmi rychlý protiútok po pokažené akci Getafe a zakončoval Milla. Pálil však tvrdou ranou těsně nad bránu! O pár vteřin později už se konečně měnilo skóre utkání.

Mata výborně pracoval v souboji s protihráčem, načež nahrával vedle sebe nabíhajícímu Ángelu Rodríguezovi. Ten si míč snadno zpracoval na silnější nohu a ještě předtím, než k němu stačili doběhnout obránci soupeře, vypálil. Brankář Dmitrović se sice natahoval správně, jenže příliš pomalu - 1:0 pro domácí Getafe.

Střelec první branky se ještě do konce poločasu ocitl dvakrát v zajímavé pozici. Jenže ani jednou toho nedokázal využít. Po změně stran se Eibar vrhl naplno do útoku a snažil se vypracovat si nějaké šance. Jedna opravdu velká se urodila v 52. minutě. Na centrovaný balón si naskočil Enrich, jehož hlavička jen o kousek minula tyč!

Getafe mohlo o chvíli později zvýšit své vedení. Damián si vzal na starost exekuci volného kopu z velké vzdálenosti a obránce Dakonam si vyskočil na centr. Hlavičkou ale minul bránu o malý kousek a tento nacvičený signál nevyšel. S blížícím se koncem utkání se tempo hry spíše zpomalovalo a žádného většího nasazen ze strany Eibaru jsme se nedočkali.

Proto nebylo příliš zvláštní, když se opět prosadili domácí. Zvládli totiž ukázkový protiútoku, který po straně táhl Amath. Ten si všiml před bránou nabíhajícího Jorgeho Moliny a naservíroval mu balon. Molina nadvakrát překonal brankáře Dmitroviće a slavil - 2:0.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Real Madrid22006:16
2.FC Barcelona22004:06
3.Sevilla FC21104:14
4.Espanyol Barcelona21103:14
5.Athletic Bilbao21104:34
 Real Sociedad21104:34
 SD Huesca21104:34
8.Celta Vigo21103:24
9.Atlético Madrid21102:14
10.Levante UD21014:23
11.Getafe CF21012:23
12.CD Leganés20113:41
13.Villarreal CF20111:21
14.Real Valladolid20110:11
15.Valencia CF20111:31
16.Girona FC20111:41
17.Deportivo Alavés20110:31
 Real Betis20110:31
19.SD Eibar20021:40
20.Rayo Vallecano20021:50

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (292)

Přidat komentář
Seydou Doumbia

Neměl Betis náhodou prohánět Valencii, Sevillu a další kluby na předních místech tabulky? Zatím celkem zklamání. Duely jsem neviděl. V čem tkví problém?

Reagovat
smazaný uživatel

Po dobré sezoně přijde slabší, u takového týmu se to docela dá čekat a je to mnohem pravděpodobnější, než že budou válcovat.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Jordi Alba

Kdyby se jim podařilo udělat zas EL, tak by to byl úspěch. Kádr mají dobrej, tak snad budou zvládat o soutěž navíc.

Reagovat
Kixi Syhimour

Až moc velkej hype

Reagovat
Kily

poslední přestupní termíny pravidelně podepisují spoustu hráčů, letošek není výjimkou, bude jim chvilku trvat, než si to sedne

Reagovat
Seydou Doumbia

Díky hoši.

Reagovat
technecium

http://www.eurofotbal.cz/kluby/spanelsko/real-betis/zapasy/laliga-2017-2018/?cID=88&sID=294

Loni měli výrazně lepší druhou půlku sezóny. ASi bych to tak čekal znovu

Reagovat
smazaný uživatel

Simeone ma nad cim premyslat.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Celý zápas hráli špatně, ale ten závěr byl až neuvěřitelně nezvládnutý, podobně jako ve Valencii absolutně ztratili jakoukoliv kontrolu nad zápasem.

Reagovat
smazaný uživatel

atleti jedou zas na 1:0

Reagovat
ADM

ten Neapol

Reagovat
Jacks11

kamo v 92´ nám dali gola a VAR ho správně odvolal

ti spadl kámen ze srdce ne? rivalita je jedna věc ale bejt pár sekund od 150 eur je věc druhá

Reagovat
blaugrana

Cakal som nejaky herny progres a zmenu stylu futbalu, ale to sa asi nedockam.

Reagovat
LAM

Hřiětě bylo dneska proti,ale je fakt že od Valverdeho nemůžem čekat nějakou hry jak za Pepka.Navíc děláme blbosti v obraně.Zase se ukázalo že pokuď Messi nezahraje jak v minulym zápase,tak jde naše hra hrozně dolů,ale hlavně že body jsou doma

Reagovat
LAM

Chápu že se na tom oraništi hraje blbě,ale proč jsme přestali hrát po gole Dembeleho mě nikdo nevysvětlí.

Z tohodle zápasu jsou hlavní 3 body a zbytek zapomenout.Příště na normálnim hřiošti snad velký zlepšení a pěknej fotbal.Tohle by mělo bejt poučení.

Reagovat
vilp

Kdyby Messi nebyl sobec, tak to tam při brejku místo kliček nahrál Dembélému a hned jste mohli vedení pojistit.

Reagovat
ADM

dnes uplne mimo

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

v 9 z 10 situací to vždycky přihraje, ale zrovna dneska to chtěl zkusit sám. Dneska vstal levou nohou.

Reagovat
culé

*pravou

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Hristo Stoichkov

Doufám, že se naučí ty Dembélého/Malcomovy náběhy využívat, bude to mít několikrát jednodušší než se Suárezem, kterýmu kvůli pohybu snad ani nejde přihrát tak, aby se dostal k míči v dobrý pozici a zároveň nebyl v ofsajdu.

Reagovat
technecium

A řekneš mi prosimtě, komu nejčastěji Messi asistuje? Tohle už je křeč jak plivat na jednoho hráče.

Reagovat
alcantara

Tak pokial bude Suarez predvadzat to co vacsinu minulej sezony, a obzvlast jesen, tak proste musi ist prec. To bola cista odpornost. Za tri roky dal jeden gol vobku v LM. Nakoniec, ten zaujem o Griezmanna nebol nahodny. Problem je, ze Luis je za aktualnych okolnosti nepredajny.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

tam to neslo prihrat. nebo urcite ne tak, aby byl v lepsi pozici (cti "sel sam na branu"), proto cekal az se uvolni prihravka na suareze, ale už to nestihl a zamotal se

Reagovat
smazaný uživatel

Vydřený a pro náš velice šťastný zápas, ale je to doma. Valladolid si klidně remízu zasloužil, hráli dobře a šancí měli dost, navíc rozhodčí mám malinko připískával, ale i taková výhra, zvlášť venku, se sakra počítá. A loni vysmívaný Dembelé už rozhoduje zápasy, to je moc dobrá zpráva.

Reagovat
smazaný uživatel

no nefaul piqueho, faul na messiho, atd..moc bych to neprehanel

Reagovat
Jordi Alba

Rozhodčí na konci zápasu neskutečná hrubka. Jasná žlutá za sundaný dres a ještě dělá, že to nevidí.

Reagovat
smazaný uživatel

za to zklamani, bych byl shovivavy

Reagovat
smazaný uživatel

Trávnik VAR Hra Barcelony

Reagovat
Juan Román Riquelme

To by bylo komentu Xaviho.....

Reagovat
technecium

Xavi se aspoň staral o úroveň ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Xavi je zakomplexovany curak ako hrac fajn ale clovek je to debil

Reagovat
ADM

Vidis a ty nie si fajn ani ako hrac.

Reagovat
Baronne

Tohle je velkej adept na čůráka EFotbalu

Reagovat
Hristo Stoichkov

Má nástupce

Piqué: It's a disgrace that there are pitches like this. We want to sell La Liga to the U.S but first of all we have to worry about what's going on here [in Spain] because the risk of injury [tonight] was huge.

Busquets: "We are footballers, not farmers.”

A jako perlička MAtS:

https://mobile.twitter.com/mrsterstegen1/status/1033503554605133824

Reagovat
smazaný uživatel

Tak trávnik bol katastrofálny, o tom žiadna polemika. Ospravedlňovať ale slabú hru Barcelony len trávnikom je ale detinské, keďže Valverde sa takýmto štýlom futbalu prejavuje až príliš často.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Do gólu Dembélého byla hra vzhledem k podmínkám naprosto v pořádku, jeho střídáním a nasazením Vidala se to změnilo na válku, kde jsme nad hrou ztratili kontrolu. Podle mě měl poslat do hry Arthura. V součtu zasloužená jednogólová výhra.

Reagovat
ADM

ale nad hrou sme stratili kontrolu už skôr, určite nie až nastúpením Vidala resp jeho vinou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si fakt myslíš, že jeden hráč ovlivnil/by ovlivnil hru zbývajících 21 hráčů na hřišti? Ne, Valladolid se prostě vlastním výkonem a touhou po vyrovnání dostal do tlaku a my jsme to nezvládali. Vidal sice pár míčů ztratil, ale to i jiní hráči a určitě to neznamená, že kdyby nastoupil Arthur, tak bychom s ledovým klidem, míčem na kopačkách a krátkýma přihrávkama dohráli zápas bez jakékoliv šance soupeře.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
puji

Prezes Realu Valladolid: Jeśli zostaniemy ukarani, będzie to sprawiedliwe

Reagovat
valloire

dnešní slečinky pamatuju daleko daleko horší trávníky a nikdo nic neříkal, jde to do kopru

Reagovat
ADM

Lenže štandarty sa zmenili, nečakaj že hráči budú ticho za to, že pred 50 rokmi sa hralo na poli.

Reagovat
valloire

Tak to nečekam. Doba jde dopředu že jo, ale dřív to prostě byla hra pro chlapy, dneska kolem hráče proběhneš a už se válí. Trávník není jako zrcadlo a už si myslí, že se na něm nedá hrát fotbal. Trávník vem čert, to celkem chápu, nikdo nechce hrát na poli, ale to simulování skoro všech hráčů je k zblití.

Reagovat
Baronne

Reagovat
valloire

https://www.youtube.com/watch?v=GskfmLlQiDE

co by asi Pique a Xavi řekli na tohle

Reagovat
ADM

Fuj až mi zima zostala.

Reagovat
Kixi Syhimour

V dnešních teplých létech to je ale potřeba

Reagovat
Kixi Syhimour

Není tak hrozný

Reagovat
valloire

na prosinec dobrý, ale skáče míč....to by neměl

tak léto na Bohemce :

https://www.youtube.com/watch?v=HLswfJ8ibHI

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusime chodit tak daleko do minulosti

https://youtu.be/Cm4nGR-C_Mk

Reagovat
valloire

vždyť jo, a teď si představ, že byste remizovali...to by bylo pláče, přitom jste hráli koule a klidně to remíza mohla být

Reagovat
smazaný uživatel

Tak samozřejmě, ale tady jde spíš o to, že ukladali trávnik 2 dny před zapasem, to je prostě neuvěřitelný, nechapu jak jim tohle prošlo.

Reagovat
valloire

Tak špatnej zas nebyl hele.

Reagovat
smazaný uživatel

Při skluzu se urvalo pul metru travniku myslim ze bylo

Reagovat
valloire

to jo

Reagovat
valloire
Reagovat
Kixi Syhimour

Jo to mi přijde horší

Reagovat
smazaný uživatel

na ty podmínky dost slušnej fotbal a tempo

Reagovat
Mass

10 metrovej skluz

Reagovat
patas92

Na ten chodící fotbal to tehdy stačilo.

Reagovat
valloire

naběhali toho víc než Leo

Reagovat
patas92

Reagovat
valloire

což není teda umění

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou dřeva, kteří toho spoustu naběhají a je z toho velký h*vno a pak je tady Leo, co udělá s míčem často z jednoho doteku v polovině hřiště tutovku pro spoluhráče.

Reagovat
valloire

Reagovat
Juan Román Riquelme

Reagovat
ADM
Reagovat
alcantara

Jasne, ze futbal nie je o behani, ale o efektivnosti behania. Len je to vhodna barlicka, ako sa triafat do Lea, tak sa to vyuziva.

Reagovat
valloire

se bráním a ty mi to vyčítáš něco jako Barma s Rohingama....mohl bys dělat v OSN

Reagovat
Anacron

Takže, když Leo nehne prdelí tak to udělal dobře, protože by to bylo třeba neefektivní? A samozřejmě to je vhodná barlicka. Moc jiného toho prostě není no

Reagovat
alcantara

On nehne prdeli, pretoze primarne nemusi a je to vacsinou neefektivne.

Reagovat
smazaný uživatel

Dokud bude střílet góly, asistovat, vytvářet šance atd. Tak ať klidně neběhá. Je to risk v taktice Barcelony, který se ale vyplácí. Kdyby po něm Valverde chtěl, aby se vracel, tak se vrací a naběhá toho víc. Ale vzhledem k tomu jak kolikrát hrajeme je lepší když má Messi energii i na konci zápasu. Taky jeden z důvodů že zvládne odehrát skoro všechny zápasy v sezóně bez odpočinku.

Reagovat
Anacron

Jo zní to logicky. Ale třeba když se pak nedaří, je tým kousek od vyřazení v LM například a jeho hlavní tahoun chodí po hřišti se sklopenou hlavou, tak to asi není zrovna to pravý ořechový. I to "neefektivní" lítaní po hřišti by mohlo pomoct. To se taky dost často myslí tím, že Messi odchodil zápas. Ale jako to nemyslím jako nějaký tupý hrot.

Reagovat
smazaný uživatel

On umí zabrat, když je to potřeba. Podívej se jak létal v posledním El Clásicu a to relativně šlo "jenom" o udržení neporazitelnosti.

Reagovat
valloire

Já přece netvrdím, že je to o běhání, ale o hlavě. Říkám to furt sakra. jenom se ohrazuju proti tomu podceňování tehdejšího fotbalu příkladem, kterýmu rozumíte.

Reagovat
Mass

Jó Juliska, tam měli rolbaře místo trávníkáře

Reagovat
smazaný uživatel

Busquets

Reagovat
Juan Román Riquelme

Ter Steregen jednicka je pravda, ze travnik byl spatnej, ale vzdyt to byl hodne vyrovnany zapas, kde blanquivioletas rozhodne nebyly jen do poctu. Vase hra byla bez napadu jako kdyby ste cekaly, ze vyhra je uz na Novym Poli...a holt, so stestim to nebyla plichta....

Reagovat
smazaný uživatel

Ako dobre, že som to pozeral iba 5 minúť. Škoda. Poteší akurát tá šírka kádra.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Už tu někdo viděl ty zprávy o tý střelbě na Floridě na turnaji v Madden19 ? Typek prej vypadl z turnaje tak tam zastřelil 4 lidi a několik zranil.

Reagovat
mayday

Včera jsem to zběžně zahlidl při cestě na fotbal a večer si to přečetl. Dobrej magor.

Reagovat
pepinho2

Tak 2 nebo 4? Měl by sis upravit nick.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak konečne je na prvom mieste v tabuľke ten, kto tam byť má

Reagovat
X-bano-X

jj a dostal sa tam presne rovnakým spôsobom ako vždy

Reagovat
Juan Román Riquelme

Lebo vase goly su vzdy pastva pre oci a v sulade so vsetkymi pravidlami.

Reagovat
madridcan

Ze taka kokotina ta vyprovokuje

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej si na konec sezony, kde budete opět rádi za 3. místo.

Reagovat
REPLIKATOR

Vaclík

Reagovat
jiriczeQ

chytal fakt dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Nemalo byť náhodou VAR podľa culés riešenie sporných zákrokov? Prečo potom primitívi ako Bano či Zenthuras stále plačú?

Reagovat
smazaný uživatel

Ta první pecka no nevim. To je jako nedávno penalta pro Bayern. Jde vidět jak tomu strašně přidal, dotyk skoro žádný. Tohle bych prostě nepískal. Ale vyhráli jste 4:1, takže to musela být zasloužená výhra, akorát ta první penalta no. Chce to ještě čas aby se s tím ti rozhodčí sžili, protože jestli se takovýhle pády budou pořád pískat tak se toho simulování nikdy nezbaví.

Reagovat
smazaný uživatel

Příští týden Real vs. Leganes a Barca vs. Huesca to budou jatka

Reagovat
misinho7

Niekto popísať výkon nejak detailnejšie? Nestihol som zápas..

Reagovat
Bastaron

První poločas lepší Girona, z protiútoků tam měli několik dobrých šancí na gól.

Reagovat
misinho7

Co to Lope skúša kurva? Lúka zas na lavke.. To akože ide posadiť najlepšieho záložníka na svete len aby hrali Španieli a jeho obľúbenéc Isco?

Reagovat
smazaný uživatel

Modrić je zvláštní kauza. Prvně ho nepustíte do Interu a pak sedí první tři mače na lavce. Jsem zvědav na pokračování.

Reagovat
Jerichoo

Ja by som to takto nehrotil. Mal dosť náročné MS a krátku prípravu. Je dobré že ho Lope necháva sediet

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně stejně jsou na tom desítky hráčů, kteří normálně hrají.

Reagovat
Jerichoo

Hm nie. Pozri koľko odohral minút a koľko nabehal km a koľko má rokov.

Reagovat
smazaný uživatel

To si fakt neumíš najít ani ty základní fakta?

Mandžu má 32 let a hrál oba mače.

Brožovič oba mače

Perišič oba mače

Vršaljko přišel do nového týmu, ale i tak už hrál 70 minut

Lovren vypadl ze sestavy Liverpoolu možná z výkonnostních důvodů

Raketa hrál všechny 3 mače

Rebič normálně nastoupil, ale zranil se

Vida nastoupil do zápasů kolem 20.8. a od tý doby hraje pravidelně

To jsou nejvíc vytížení Chorvati na MS

Varane hrál 2 mače

Kanté 3 ze 4

Lucas 2 ze 3

Criez dokonce všechny 3

Giroud v Chelsea sbírá minuty z lavičky jako dvojka na devítce

Pavard hrál hned první mač v sezoně

Umtiti 2 mače ze třech

Pogba oba mače

Mbappé hrál 18.8. první půlku mače a teď už celý

Toť nejvytíženější Frantíci.

No a teď mi napiš ty, kteří jsou na tom tak, jako Modrić, teda, že mají krásnou kulatou nulu odehraných minut.

Reagovat
Billy McClane

To si fakt neumíš najít ani ty základní fakta? Modrič nema krasnu kulatu nulu ale 98 minut z 2 ligovych zapasov

Reagovat
Billy McClane

Takze 98 minut aj so superpoharom ...

Reagovat
smazaný uživatel

pravda, nastupoval z lavičky. Nicméně to nemění nic na tom, že asi nikdo na tom není stejně. O tom byla ta diskuse.

Reagovat
smazaný uživatel

ale Modrič má 33 rokov a budú ho skôr potrebovať od januára keď sa láme sezóna, to je skôr otázka na Valverdeho prečo keď má konečne široký káder hrajú stále tí istí. Min. Rakitič by si mohol ešte oddýchnuť.

Reagovat
smazaný uživatel

jak jsem psal nahoře - jsem zvědav, jak se jim ta kauza bude vyvíjet. Lidi a média si toho tam určitě všímají.

Reagovat
smazaný uživatel

a k tomu Ernestemu - taky doufám, že to začne víc točit. Příští zápas by mohl do základu minimálně jeden z dvojice Vidal, Arthur a klidně oba dva. Nebál bych se ani zálohy Raketa na DM a před ním tihle dva.

Reagovat
Visca el barca

Příští zápas bych viděl v základu mile rád všechny posily. Huescu musíme dát. Raketu bych ani nenominoval. Já chápu,že ho Ernesto miluje. Ale nemusí opravdu hrát vše.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Ed_Hazard

Tak tak. Mame do zalohy viac alternativ, tak naco to silit odzaciatku s Lukom.

Barcelona tam ma rovnako kopec moznosti ako to vyskladat. Nepochopitelne ze tam Valverde cpe to najsilnejsie co sa da hned odzaciatku aj napriek tomu, ze nemusi a niektori hraci by prijali urcite este odpocinok..

Reagovat
technecium

Vždyť Valladolid jsme sotva dali v téhle sestavě. Tady by byla blbost cokoliv vypouštět. Proti té Huesce je lepší příležitost

Reagovat
smazaný uživatel

Na tomhle poli se nedalo asi hrát fotbalověji, než jsme předvedli.

Reagovat
smazaný uživatel

Vall nie je úplne berná minca nakoľko to yhrysko nemalo moc s futbalom moc spoločné.

Reagovat
technecium

Nastoupili jsme v papírově nejsilnější sestavě a zatraceně se nadřeli. Jakákoliv změna by podle mě znamenala ztrátu bodů. Valverde to udělal dobře, rotovat se může proti Huesce

Reagovat
smazaný uživatel

V tomto úplne nesúhlasím, Raketa aj Suaréz su mimo formy a hráči sa kurva báli aby sa nezranili. V papierovo síce najsilnejšej ale rozhodujúca je forma nie papier.

Reagovat
Jerichoo

Hm vidím, že si to nepochopil.

1. pozri akú dlhú mal Luka sezonu pred MS

2. vek

3. minutáž a odbehané km na MS

Nerozumiem čo sa tu rozbieha preto, že sedel, kedže je to v jeho situácii úplne pochopitelné vzhľadom na faktory vyššie.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak Real s přehledem. Docela mě překvapují.

Reagovat
DreamTeam

A čím jako? Odešel Ronaldo, který byl poslední dva roky na začátku sezóny vždy úplně mimo, takže teď defakto jsme na tom líp. Ten základ je s přehledem konkurenceschopny.Otázka je co se stane až se dva, tři hráči zrání/budou muset odpočívat.

Reagovat
PP

Reagovat
X-bano-X

No neviem. Vcera to v prvom polcase mohlo byt 3-4:0 a bolo by po konkurencioschopnych raz dva.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
DreamTeam

Opravdu nemám potřebu se zabývat co mohlo nebo nemohlo.

1:4 přesvědčivá výhra venku

Reagovat
Anacron

Tak přesvědčivá určitě ne. Jestli povedenej druhej poločas zastíní tu totální tragédii v prvním poločase tak je to špatně

Reagovat
DreamTeam

Nevím co je na tom špatně? Zápas má dva poločasy, body určuje výsledek.

4:1 je fakt tragédie.

Reagovat
Anacron

Jo dobrý, takže se prostě stačí kouknout na výsledek 4:1 a vše je růžové. Tak takhle doufám v Realu nepřemýšlí.

Reagovat
X-bano-X

Neide o konečný výsledok ale o to že do hry vás dostala vymyslená penalta tesne pred koncom polčasu. Ak by polčas skončil 1:0 bolo by to niečom inom.

Reagovat
misinho7

Reagovat
X-bano-X

Neviem co je trapnejsie. Ci tieto posmesky alebo post vyssie kde pises ze si zapas nestihol a aj napriek tomu mas potrebu sa tu k nemu vyjadrovat.

Reagovat
CHONG

Tak ono mezi těmi dvěma posty uplynulo deset hodin, to už to klidně mohl zkouknout ze záznamu, ne?

Reagovat
X-bano-X

Urcite sledoval zapas o 4 v noci najma z toho vysmechu je jasne ze ho isto sledoval. Ved jak Portu, tak Lozano, Borja ci sam kapitano tam mali krasne lozenky. Uz dlho som nevidel aby nejaky tim takto Real prehraval ako Girona v prvom polcase.

Reagovat
CHONG

Já se na něj třeba díval v pět ráno, takže nemožné to není

Reagovat
smazaný uživatel

Človek by si myslel podľa tvojho opisu, že to bola od Girony gólovka za gólovkou a Real čučal na svojej polovici Pravda je taká, že aj napriek tvojmu "prehrávaniu, aké si dávno nevidel" mal Real v prvom polčase dvojnásobok striel, priamych kopov či držania lopty ako Girona. Nemýľ si svoje želanie s realitou chlapče

Reagovat
X-bano-X

To je tak ked clovek hodnoti zapas podla statistiky.

Reagovat
DreamTeam

No a když odmyslíme tvoji realitu, že Girona mohla dát gól ze všeho a Real z ničeho,tak v čem nás tolik moc přehrávali?

Reagovat
X-bano-X

A nemohla? Veď tam to smrdelo akciu za akciou. Všetci tu chvália Navasa ako super zachytal ale zrazu sa dozviem že vlastne Girona nemala šance.....normálne neviem čo k tomu viac povedať.....

Reagovat
DreamTeam

Můžeš odpovědět na otázku,v čem nás tolik přehrávali a nevymýšlet si nějaký nesmysly?

Reagovat
X-bano-X

Normalne v prvom polcase boli viacere pasaze kedy vas ylacili pred vapnom, vas hrac sa snazil vyviest loptu, po par.metroch ju stratil a zas tlak vo vapne. Cez Marcela tam jak Lozano, tak Portu prechadzali ako keby tam ani nebol. Nasledoval center/prudka prihravka na stred vapna a strela bid na btani alebo zblokovana na roh. Tusim Carvajal tam odkopaval meter pred prazdnou brankou po zblokovanej strele v poslednej chvili.....vy ste tam mali v prvom polcase bud strely z velkej dialky alebo hlavicky cca z penaltoveho bodu mimo branku. Herne ste loptu drzali a co sa tyka nejakej konstruktivnej nebezpecnej akcie to bolo oproti Girone nulove. Este aj pred tou "penaltou" vybojoval Casemiro loptu pred vlastnym vapnom tak ze zobral utocnika domacich zozadu cez obe nohy......do druhej penalty bola Girona jednoznacne lepsi tim. Potom sa zlozila.

Reagovat
Magic player

No tak to prr, šance tam byly. Minimálně Isco měl před prvním gólem Girony 100% šanci a netrefil z ni ani bránu. Kdyby dal, utkání se odehrávalo pravděpodobně úplně jinak a ten jejich tlak ani nemusel přijít.

Reagovat
X-bano-X

Bohuzial som nevidel prvych 11 minut kedze na Digi to pustili az od 11 minuty kvoli zapasu serie A. Takze to nemozem hodnotit.

Reagovat
misinho7

U mňa je o 6 hod dozadu čiže v pohode som si to pozrel, samozrejme nie plných 90 min ale preskákal som si to preto sa smejem tomu co píšeš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Zjavne si preskočil celý prvý polčas

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Real to nakonec zkušeně dotáhl na 4:1. Ale to se tím stylem Lopeho, který je hodně podobný našemu dalo čekat. Podle mě se zbaví tich proher s horšími týmy, ale otázka až budou hrát proti někomu z vyšší části tabulky, protože tam pak ten styl trochu pokulhává a je tam pak potřeba nadstavba od nějakého hráče a včera aspoň první poločas ta obrana nic moc. No vypadá to, že by to mohl být zajímaví ročník ligy. A zase klasický souboj Real x Barcelona.

Reagovat
maxton

Bale a Kroos zatial najlepsi.

Nacho na lavo lepsi ako Marcelo.

Asensio ma zatial nepresvedcil.

Casemiro hral akoby prehral milion v blackjacku.

Isco strateny.

Modrič > Isco.

V najblizsom zapase v brane ocakavam Curtoisa

Reagovat
Mateo16

Toto musíš byť niaky boti ktorí ani nevidia zápas inak nechápem

Reagovat
Magic player

Curtois si po včerejšku nějakou dobu necuchne. Keylor byl bravurni.

Reagovat
maxton

Bol super ano, ale myslim, ze uz ta sanca pride. Teda, aspon ja by som ho tam dal :D

Reagovat
.13

Nacho lepsi ako Marcelo, mne staci

Reagovat
maxton

Reagovat
patas92

Asensio

Reagovat
M.Vaza

Nechápu jak může někdo chtít posadit Navase zatím je skvělý.

Spíše ta obrana je malér, v první půli mraky chyb, kvalitnější týmy to budou trestat, což ukázal superpohár.

Celkově to vypadá na styl španělské repre, chce to kvalitní alternativu do útoku, já osobně s Benzem ani Balem nemám problém.

Reagovat
teenz

Dožil jsem se doby, kdy nás gólově táhne Karim a Bale, tojevpiči.

Reagovat
technecium

Nakonec se ukáže, že to nebylo o Ronaldovi

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
teenz

Cris dokázal tolik, kolik by nedokázali jiní ani za 100 let.

Reagovat
Josifek

Tak to spojení, kdy celý tým maká na Crise, aby střílel gol za golem, prostě fungovalo. A na Crisově místě by těžko kdo těch golů nastřílel víc. I když je jasný, že nebýt toho, prosadí se víc jiní. Uvidíme, já v tomhle hlavně vidím příležitost pro zatraktivnění hry..

Reagovat
valloire

Reagovat
DreamTeam

Normální stav. Nejlepší útočník odejde, tak se logicky dostávají více do šancí jiní.

Reagovat
PP

vždyť celá Benzemova hra byla podřízena Ronaldovi.. Kdyby to řekl někdo z PL, tak budiž, ale fanda Realu..

Reagovat
teenz

Benzema hraje celou dobu i po odchodu Ronalda furt stejně, tak co třeba se nejdřív podívat do statistik o zápasech než mlejt tyhle píčoviny?

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Ed_Hazard

Taka co ma hrat ked je na ten styl nauceny 9 rokov? To zo dna na den nezmeni. A mozno ho Lope ani nebude chciet menit..

Reagovat
teenz

To je v pohodě. Teda jako, v pohodě to neni (jeho pohyb ve špatném prostoru), ale chápu to. Jen je napiču, když si někdo hraje na chytrýho a přitom je úplně mimo.

Reagovat
PP

co mají co dělat statistiky s rolí hráče na hřišti a jeho pohybem? A když už budem u těch statistik, loni 3 zápasy 0 golů, letos 2 zápasy 2 goly + 1 v Superpoháru..

Je to v jakých místech se pohybuje, navazuje obránce, otevírání prostoru (dříve pro Ronalda) apod.. V tom je Karim špička. Toto jeho přehlížení a pomalu vyhánění jsem od realistů nechápal - čest výjimkám..

Reagovat
teenz

Ty si úplně v lese kámo. Karim i po odchodu Ronalda se stále pohybuje ve špatných prostorech a ve špatný čas.

Reagovat
smazaný uživatel

a přesto dal 2 kusy.

Se bojím, až se začne pohybovat v těch správných prostorech.

Reagovat
teenz

Jo, goly dal (penalta). Ale bavime se o jeho pohybu, o tom ze se pohybuje vsude jen ne tam kde ma. Ze se chova casto, jako zaloznik a ne utocnik, ze chybi ve spravnych prostorech, kdyz tym utoci.

Reagovat
technecium

Tak moc makal na Ronaldovo góly, až zapomněl, jak hrát bez něj

Reagovat
Mercury

*Ronaldovy...neumíš skloňovat?

Reagovat
vilp

Reagovat
technecium

Umím, ale nechci.

Reagovat
Mercury

Reagovat
technecium

Dělám to čistě kvůli lidem, jako jseš ty, kteří za každou cenu cpou ostatním to, o čem se domnívají, že je správné. Každý si může psát, jak chce. Respektuj to. Když ti to vadí, tak to nečti.

Reagovat
Mercury

Jo tak...domnivaji, ze je spravne? Delas si prdel nebo neovladas zaklady vlastniho jazyka?

Reagovat
technecium

Můj vlastní jazyk je přesně takový, jaky si ho udělám. A místo pro Ronaldovo góly v něm rozhodně je.

Reagovat
Mercury

Smutne. Tohle totiz neni zadna vlastni invence, jenom ciste przneni jazyka a pohodlnost. Chudak Jungmann se musi v hrobe obracet.

Reagovat
technecium

Ne. Je čistě na mně, jak mluvím. Jungmann se obrací v hrobě i když píšeš bez diakritiky, takže tomu taky moc nepomáháš.

Reagovat
Mercury

Ano, to je totiz uplne to same Asi to nema smysl, tak si mluv jak chces, ale aspon si pri tom uvedom, jaky jsi ignorant.

Reagovat
technecium

Já jsem ignirant a ty jsi pozér.

Reagovat
Mercury

Aha

Reagovat
Kokesh

top

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

ježiš

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

jo, dělal jsem si trochu legraci. Jak já bych byl rád, kdyby se Luisito trefil dvakrát v zápase a ještě k tomu venkovním.

Reagovat
PP

to mi asi stačí, uvidíme po pár měsících..

Reagovat
teenz

Aha.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
valloire

Reagovat
ADM

Benitez sa tiež nebál...

Reagovat
CHONG

Ten byl právě posraný až za ušima

Reagovat
Ed_Hazard

Toho Viniciusa nechapem. Lope si musi byt isty tym ze pride nejake kridlo/utocnik. Inak by to nedavalo zmysel..

Reagovat
CHONG

Tlačí na vedení

Reagovat
misinho7

Akože je frajer keď posadí najlepšieho záložníka aby hral jeho Isco? Chápem ze boli MS ale väčšina tých hráčov už hraje a u nás Lúka ešte nie.. To isté Varane, síce prvý zápas slabota a Nacho hral parádne ale verím ze ďalší zápas už Varane v zaklade

Reagovat
CHONG

Hlavně je frajer v tom, že má koule na to udělat něco, čím jde proti proudu a navíc ty věci dávají i smysl, Keylor, Nacho, střídání Marcela a koneckonců i ten Luka, mladší už nebude a přijdou zápasy, kdy ho budeme potřebovat víc než ve druhém kole v Gironě.

Reagovat
smazaný uživatel

Proti proudu? Proti proudu čeho?

Reagovat
CHONG

Proti proudu řeky.

Reagovat
technecium
Reagovat
ADM

Za 3 týždne by som v Španielsku zapustil korene aj ja.

Reagovat
ADM

Nabudúce si prečítam aj článok

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Carrick

Gareth zas a znovu. Famózní player.

Reagovat
misinho7

to je bez debát.. Otázka je len kedy ho zastaví zranenie

Reagovat
Mateo16

Celkom neuveriteľne že FCB favorit sa na ihrisku trapi do poslednej minúty a mi máme o pol casu rozhodnuté s takým futbalom čo sa pod ZZ videlo 2x do roka a znova sa kritizuje uplne všetko. Najvtipnejšie že zlé časy ešte len prídu

Reagovat
Mateo16

*my

Celkom by som nám aj veril na titul keby nemáme tak trápnu lavičku a tak úzky kader

Reagovat
X-bano-X

O pol casu? Hmmm tak to uz hej

Reagovat
Mateo16

cca 55 min +- . Keď chceš slovickarit choď kúpiť ďaľšie ICO

Reagovat
ADM

No neviem, na porovnanie, vy ste mohli po prvom polčase kludne tiecť aj 3-0, po góle na 1-0 ste tu pasáž vôbec nezvládli. So silnejším súperom by ste to pravdepodobne neustáli. My sme takú kontrolu nad hrou stratili až v druhom polčase pri vedení... ale celkovo, asi by som ešte počkal na zápas na normalnom ihrisku lebo to bola katastrofa.

Reagovat
technecium

Nech je v tom optimismu aspoň do konce přestupáku.

Reagovat
smazaný uživatel

Mbappé is coming

Reagovat
drussbarb

Hoši, trocha respektu by neuškodila

Reagovat
misinho7

Myslim si ze ta hra aj vysledky sa dali cakat predsa ta zakladna zostava je stale ta ista, a Lope je mozno lepsi taktik ako Zizu a dava tomu este lepsiu tvar cize tam je to fajn. Ale co nam zlomi vaz je lavicka... toto je len cakanie na to kedy sa zrani nejaky utocnik na dlhsie a sme v prdeli

Reagovat
Luc-Luc

Sevilla bez branek doma, tam se jim jak vidno moc nedari letos, to bude easy job pro Sigmu

Reagovat
Luc-Luc

jo a Real taky dobry, potrebovali k vyhre jenom dve penalty

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
smazaný uživatel

Musim povedat, ze zatial ma Lope prekvapuje. Jeho manazerske kroky v poslednych tyzdnoch su odvazne, ale zatial sa mi velmi pozdavaju. Az cas ukaze, ci boli spravne alebo nie.

Predvedena hra zatial v poriadku, postupne zapracovanie Asensia, Isca + spolupraca Bale / Benzema. Urcite by som nezmatkoval z mensieho vytazenia Luku ... je zaciatok sezony, on mal najnarocnejsiu sezonu v kariere, v jeho veku by som ho setril na jar, kde sa rozhoduje o tituloch.

Vinicius nech si zahra v Castille, v acku ho necakam, je dost mlady a zbrkly.

A teda toho Aspasa kludne, aj tak si velmi nezahra a tu Copu by mohol dat. Radsej ako Rodrigo za 120 alebo Mayoral zadarmo.

Reagovat
LAM

https://www.youtube.com/watch?v=V4bsUFtWfYw

2:30

To byl skok jak ještě hodil těma ramenama.Tohle měl přece video rozhodčí jasně vidět jako dive.

Reagovat
-Carles-

Náhrada za Ronalda aspoň v jednej disciplíne

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím jestli jsou ti rozhodčí na tyhle pády už tak zvyklí, že si to sami vsugerují jako faul? Nebo ať nakoupí větší obrazovky s větším rozlišením.

To je jako když nedávno skočil Ribéry. Na videu jasná simulace a rozhodčí písknul penaltu. I sám Ribéry se šel podívat asi tomu sám nevěřil.

Reagovat
smazaný uživatel

Oni to musí trénovat. Tam už snad není hráč, který by nesimuloval.

Reagovat
misinho7

naucili nas tvoji oblubenci z barci

Reagovat
smazaný uživatel

Kromě Suareze kdo ještě? Alba s tím přestal a Bus naposled před deseti lety. U vás je toto opravdu celý tým.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Pravdu díš. Už to naučili i sympaťáky jako Kroose, Modriče, Asensia atd.. Ramos, Marcelo, Carvajal, Isco vyučují

Reagovat
smazaný uživatel

U Modrice mě to sklamalo nejvíce.

Reagovat
smazaný uživatel

sympaťák Kroos

Reagovat
misinho7

Reagovat
technecium

Real má víc simulantů, fakt

Reagovat
Ed_Hazard

Jako toto mi vysvetlite, chytraci. To ze hrac prihra faul, automaticky maze fakt ze to bol faul? Resp ak je v suboji kontakt, prihratie vymaze ten fakt, ze tam bol kontakt? Vam uz jebe nacisto snad nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, Asensio to evidentne prihral, ale Muniesa mu prislapl spicku. Jasna penalta. A hlavne to bylo i kontrolovany a posvedceny videem.

Reagovat
technecium

Protentokrát. Ale jakmile to udělá Suarez nebo Alba, už bys jim dával distanc

Reagovat
Ed_Hazard

Pozri, mne tiez pride komicke ako sa hodil o zem. To ale nic nemeni na fakte, ze to bol (nestastny) faul.

Reagovat
Generalní Gladiator

je to už jedno,ale když si to rozfázuješ,tak v jeden moment je nádherně vidět,že k vůbec žádnýmu kontaktu nedošlo

Reagovat
Kokesh

Tak Alba pada kdyz kolem nej nikdo metr neni, to je uplne jina galaxie.

Reagovat
X-bano-X

A kde tam vidíš kontakt?

Reagovat
smazaný uživatel

V tvojej demetnej hlave evidentne nejaký ten kontakt chýba. Videl ho hlavný rozhodca, videlo ho video s x rozhodcami, hráči ani neprotestujú, keďže sú si vedomí chyby. Akurát kkti z radov culés sú slepí. Respektíve chcú byť slepí. Či Florentino ovláda aj VAR?

Reagovat
X-bano-X

si sa pekne opustil

Reagovat
X-bano-X

* hraci ani neprotestuju * tak to si pozri video co som daval pod preview ty rozumbrado. A inak je usmevne ako sa tu snazis podsuvat ze pri faule rozhoduje nejaka technika a nie rozhodca, ktory ja za monitorom

Reagovat
Jerichoo

takže tam nebol hej?

Reagovat
X-bano-X

No fakt som si to pozrel aspon 10 krat a kontakt tam nevidim, ak tam nieco bolo tak to nemohlo obmedzit pohyb hraca. Zo Suareza pri zapase s PSG sa tu robil simulant pricom tu bolo video kde.bolo vidoet ako mu obranca suchol v plnom behu o lytko, tu pri druhpm kroku Asensio padne ako po davke z gulometu, urobi vo vzduchu otocku s konstatovanim ze tam kontakt bol. Takto si ja predstavujem pokrytectvo v praxi. Pisu tu fanusikovia z inych lig ze co to bolo za penaltu a jedini kto si idu svoje ste vy, fanusikovia Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tebe to stále překvapuje? Prostě klasičtí merengues.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
patas92

To sice ne, ale smát se tomu můžem

Reagovat
fefo

Ano, pri takomto teatralnom skoku by sa nemali piskat penalty. Zlta karta zato, ze robi ostudu futbalu ako takemu

Reagovat
Mass

Ale on ten pád nepřihrál, on skočil. Pusť si to zpomaleně. Možná že tam byl velmi lehký dotek nohou, ale ten nemohl způsobit tak šílený pád, natož rotaci Asencia. Pak se ještě chytl s bolestivou grimasou za lýtko. Pro mě evidentní dive, Asencio měl dostat kartu (kdyby to bylo na mě, dám mu červenou). Jak tak koukám, stejně zbytečné vysvětlovat fanboyovi.

Reagovat
valloire

Já chci toho Hazarda kurva. Kde je, no pověz Flo, kdepak je ten Hazard?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten je myslim v Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Jak dopadlo financni fair play toho psg? Dnes to mela uefa oznámit, ne?

Reagovat
LAM

Neymar s Mbappem do Realu za 500

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vilp

Mají dalších 40 mega za Guedese.

Reagovat
misinho7

ojeb od AS..

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Rattlesnake

Bilbao

můžou baskičtí alespoň jeden rok zažít normální vstup do sezóny?

Reagovat
santini

po minulej sezóne sa sťažuješ na priebežné 5te miesto?

Reagovat
Rattlesnake

máš pravdu, čtyři body, jsou čtyři body

na druhou stranu očekávám do vánoc bídu a pak drtivý finiš, jako každou sezónu (kromě lonňska).

Reagovat
santini

Celta dnes príjemne prekvapila. Veľmi dobre sa na to pozeralo a musím vyzdvihnúť niektoré individuálne výkony... Predovšetkým Boufal naznačuje, že môže byť veľmi dobrým kaufom a dobre preháňať obrancov súpera. Stanko si opäť odohral svoje - výborne pozične, dobrá rozohrávka... Sergio ešte asi v živote nechytil penaltu, takže som vedel, že ani táto nebude výnimkou Obrana relatívne dobre, až na pár stresových situácií... Prvých pár kôl nemáme špatný los, takže treba nahnať čo najviac bodov... 4 po dnešku boli nutnosť...

Reagovat
X-bano-X

Inak Huesca vcera pekne zabojovala a tie golaza

Reagovat
X-bano-X

Som zvedavy ci aj zajtra bude expreska o zatvoreni sradionu Raya. Ako sa hovori do tretice vsetko dobre

Reagovat
X-bano-X

Ze sradionu, heh

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

ABC a Cope pisou, ze planujeme podepsat Mariana. Sevilla si ho vyjednala za 33+2, ale mame pravo dorovnat, coz evidentne udelame. Taky tam mame vyjednano 35 % z pripadnyho prodeje, takze nas vlastne bude stat neco malo pres 20 mega.

Reagovat
-Carles-

A on sám bude chcieť prestúpiť? Robiť v Reale dvojku Benzemovi nemusí byť pre neho moc lákavé.

Reagovat
smazaný uživatel

Niekoľkokrát sa počas pôsobenia v Lyone vyjadril, že návrat do Madridu sa nedá odmietnuť a rád by sa vrátil.

Reagovat
smazaný uživatel

No nekdy na zacatku pripravy se ho na zajem Realu ptali a on rekl neco ve smyslu, ze Realu clovek nemuze rict ne. Nehlede na to v Seville taky neni zrovna mala konkurence.

Reagovat
Kenneth

Lope vypada ze se neboji posadit kohokoliv, takze ma urcite vetsi sanci nez pod ZZ.

Reagovat
smazaný uživatel

To si nemyslim. Mariano neni kvalitou utocnik do zakladu. A s tim co ted hrajeme se tam Lopemu ani nehodi, protoze to je klasicky kladivo do vapna s minimalni schopnosti rozehry. Pokud prijde, tak jeho roli fakt vidim jen v naskakovani do hry pokud budeme potrebovat dat gol. Kazdopadne furt je to upgrade vuci Mayoralovi, tak aspon to.

Reagovat
Phillipinho

Chudaci Sevilla, nejdrive je posle do hajzlu Batshuayi a pak tohle kdyz z nej chteji udelat nejdrazsiho hrace historie Jsem zvedav co za ty 4 dny do konce srpna vymysli.

Reagovat
Kluivert9

A musí něco vymýšlet? Už teď mají lepší útočníky než Real.

Reagovat
teenz

A taky že ho chce klub a Lope ne, ten chce Aspase.

Reagovat
technecium

Kdy se losují skupiny LM?

Reagovat
smazaný uživatel

Štvrtok, 18:00.

Reagovat
technecium

Dík, už se těším. Musím si užít naše působení v Evropských soutěžích dokud to jde.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele