2. kolo
24.08.2018 22:15 CET
2 : 2
(0:2)

Reportáž

CD Leganés - Real Sociedad 2:2

Ani dvoubrankové vedení nestačilo fotbalistům Realu Sociedad na tříbodový zisk. Leganés se dokázal ve druhém poločase vzchopit a dvougólové manko vymazat. Postaral se o to jediný hráč - Nabil El Zhar.

Leganés nakonec zachránil alespoň bod. V utkání, ve kterém byl dokonce lepším týmem, ale musel dotahovat. Domácí se dostali do těžké pozice hned v úvodu. Stačilo jedenáct minut na to, aby Illarramendi prolomil bezbrankový výsledek. Zaldúa prošel z úhlu až před branku, kde se štěstím procedil balón do malého vápna. Tam už byl připravený trefit prázdnou branku David Zurutuza.

A bylo ještě hůře. Za dalších sedm minut přišla totožná akce, jen s tím rozdílem, že balón se odrazil až na vápno, kde jej z voleje napálil do sítě Asier Illarramendi. San Sebastian vedl 2:0 a zápas měl skvěle rozehraný. Leganés ale neházel flintu do žita a ještě do šaten chtěl snížit. Dimitris Siovas byl blízko, ale jeho hlavička orazítkovala břevno! Domácí začínali mít čím dál tím větší převahu a nakonec se i oni dočkali. V 54. minutě prudce vypálil k tyči Nabil El Zhar a brankář Rulli se natahoval marně.

Leganés pak bušil na vrata a měl velké příležitosti. V jedné z nich opět selhal Siovas, jistý gól na poslední chvíli odvrátil Héctor Moreno. Pak úřadoval Rulli, vynikající střelu Péreze vytěsnil na rohový kop a Silva čtvrthodinu před koncem orazítkoval tyč!

Hosté měli štěstí i smůlu zároveň, protože možnost získat zpět dvoubrankový náskok doslova odmítli, když nevyužili přečíslení čtyři na jednoho. Skvěle se vytasil Cuéllar. Leganés dál spěchal dopředu a Basky mačkal jako olivy. Není divu, že nakonec skutečně přišlo vyrovnání. San Sebastian si nepohlídal ofsajdové postavení a po nenápadném nákopu se za jeho obranou zjevil Nabil El Zhar a okamžitě trestal. Výsledek 2:2 se pak do konce utkání už nezměnil.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
RS

1:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele