2. kolo
25.08.2018 18:15 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Deportivo Alavés - Real Betis 0:0

Utkání mezi Deportivem Alavés a Betisem nejenže vítěze nepoznalo, ale ani diváci se kýžené branky nedočkali. Především hostující celek zahodil několik stoprocentních příležitostí a ani ve druhém zápase po sobě nedokázal překonat obranu soupeře.

Brankové příležitosti na Estadio de Mendizorroza byly a bylo jich několik. Hned v úvodu měl Betis na kopačce minimálně dvoubrankové vedení, jenže své tutovky trestuhodně nevyužil. Ve 3. minutě odvedl dobrou práci Inui a Francis Guerrero v jasné pozici jen trefil brankáře Pacheca. Vzápětí ho napodobil Guardado a Pacheco si připsal další skvělý zákrok. Po půlhodině hry pak do třetice zazdil vloženku Inui, který po přihrávce Canalese těsně minul branku.

Deportivo vůbec poprvé ohrozilo branku Betisu až po změně stran. V 50. minutě zpacifikoval Jonyho střelu López, nicméně akce tím nekončila, protože hostující brankář špatně rozehrál a ještě nabídl pokus domácím.

Po hodině hry už se zdálo, že bude bezbrankový výsledek konečně prolomen. Sanabria se totiž zbavil i brankáře a z úhlu posílal balón do odkryté branky, naštěstí pro Deportivo se stihl vrátit jeden z obránců a nebezpečí zažehnal. Na druhé straně zase dobře vypálil Wakaso a zasahovat musel López.

Ani jeden z týmů remízu nechtěl a v závěrečné desetiminutovce se přelévala hra ze strany na stranu. Jenže opět neuspěli Canales, Sanabria i Tello. Už v nastavení získal pouze roh tvrdou ranou Twumasi. Zápasu jakoby gól vůbec nebyl souzen. Deportivo Alavés tak remizovalo s Betisem 0:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele