LaLiga - preview 9. kola: Villarreal i Osasuna chtějí zastavit propad

14.10.2022, 08:50, aktualizováno 17.10.2022, 08:47
Previews
Propad tabulkou budou chtít v pondělní dohrávce 9. kola LaLigy zastavit Villarreal a Osasuna. Oba týmy přestaly vyhrávat a nachází se ve středu tabulky, odkud se mohou posunout zpátky k pohárovým příčkám...
Villarreal CF - CA Osasuna  (pondělí 21:00)
Série nepovedených výsledků dopadla na Villarreal CF a ten se pokusí v pondělní dohrávce nelichotivou bilanci napravit. "Žlutá ponorka" hostí Osasunu, která před nedávnem obrala o body obhájce titulu Real Madrid a věří si i na Emeryho tým.

Villarreal v LaLize a v Konferenční lize, to jsou dva světy. Zatímco v pohárech všechny dosavadní zápasy ve skupině vyhrál, v domácí soutěži se trápí a čtyřikrát v řadě nezvítězil. Naposledy padl v San Sebastianu 0:1 a v tabulce se to promítlo pádem na devátou pozici.

"Zítřejší zápas je pro nás důležitý nejenom proto, že chceme přerušit sérii bez výhry, ale také proto, že chceme být schopni hrát doma naší hru. Osasuna je soupeř, který je konkurenceschopný, má jasné nápady a perfektně je provádí," pochválil soupeře trenér Unai Emery.

Osasuna před nedávnem remizovala na Santiago Bernabéu s Realem Madrid 1:1, nicméně poslední dva domácí zápasy se jí nepovedly. Los Rojillos prohráli jak s Getafe, tak i s Valencií. V tabulce však mají pořád blíže k evropským pohárům nežli k záchraně a na Villarreal mají dokonce jednobodový náskok. "Villarreal je tým, který se snaží ovládnout hru a držet balón. Tím si podmaní soupeře. Je to jeho styl útočení i bránění. Inkasoval jen tři góly," vyzdvihl přednosti soupeře Jagoba Arraste.

Villarreal doma rozhodně nečeká jednoduchý zápas. Osasuna v minulé sezoně ovládla oba vzájemné duely a se "Žlutou ponorkou" má o něco lepší vzájemnou bilanci.

Villarreal přišel o zraněného Coquelina a na marodce nadále zůstávají Foyth a Gerard Moreno. Trenér Unai Emery také obmění sestavu oproti pohárovému vystoupení ve Vídni. Co se týče hostů, těm budou scházet Unai García, Peňa a Kike Saverio.
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Rulli - Femenia, Albiol, P. Torres, Pedraza - Pino, Parejo, Capoue, Chukwueze - Lo Celso, Danjuma
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Herrera - Vidal, M Sanchez, Aridane, Cruz - Ezzalzouli, Moncayola, Torro, Oroz, M Gomez - Kike Garcia
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.76 - 3.69 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Celta Vigo - Real Sociedad  (neděle 14:00)
V zajímavém nedělním duelu se střetnou týmy, které se před devátým kolem nacházely na šestém, respektive jedenáctém místě. Udrží se Sociedad na vítězné vlně, nebo se po nezdaru v katalánské metropoli bude radovat Celta?

Domácí měli poměrně solidní start do sezony. V posledních kolech to ale příliš velká sláva není. Skóre 2:8 z minulých čtyř ligových střetnutí dává tušit, že vítězství nad týmem ze San Sebastianu by se svěřencům kouče Coudeta náramně hodilo do krámu. Mohli by se tak teoreticky posunout o dvě pozice výše, jen tři body za svého soupeře.

Jak už bylo řečeno, klub z Galicie naposledy zavítal na slavný Nou Camp a ostudu rozhodně neudělal. V některých pasážích svému slavnému soupeři zle zatápěl a jen díky gólu Pedriho ze sedmnácté minuty se z hubeného vítězství mohli radovat fotbalisté "Blaugranas”.

To bílomodrý celek z Baskicka zažívá skvělé období. Napříč všemi soutěžemi drží vítěznou šňůru, čítající již šest zápasů. V neděli se tak pokusí tuto sérii natáhnout, nebude to však mít vůbec jednoduché. Narozdíl od svého soupeře totiž musí podstupovat náročný program, zahrnující zápasy v Evropské lize. Zde si zatím vede nadmíru dobře, po čtyřech zápasech má na svém kontě plný počet dvanácti bodů.

Naposledy si Alguacilova družina smlsla v poměru 3:0 nad Šeriffem Tiraspol. Po jednom gólu vstřelil Sørloth, Rico a Navarro a v Reale Aréně bylo vymalováno. Postup ze skupiny se tak stal už jistotou. V lize to od Realu naposledy odnesl Villarreal, když se o jediný gól postaral Méndez.

Hostující celek se v neděli nadále nebude moci spoléhat na Mikela Oyarzabala a pravděpodobně ani na Umara Sadiqa a Martina Merquelanze. Na straně "Los Celestes” by neměl absentovat nikdo.
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Marchesín; Mallo, Aidoo, Núñez, Galán; Beltrán; Rodríguez, Veiga, Cervi; Aspas, Larsen
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Remiro; Sola, Elustondo, Pacheco, Muñoz; Méndez, Zubimendi, Merino; D Silva; Sørloth, Kubo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.49 - 3.06 - 3.37
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Real Madrid - FC Barcelona  (neděle 16:15)
V neděli odpoledne se čas ve Španělsku pomyslně zastaví. Do boje totiž vyrukují staří známí rivalové Real Madrid a FC Barcelona. Slavné El Clásico nabídne divákům na Santiago Bernabéu boj o vedoucí postavení v LaLize, neboť oba velikáni mají v tuto chvíli shodný počet bodů. Tahákem je nejen samotný šlágr, ale také miniduel dvou asi nejlepších střelců současnosti - Karima Benzemy a Roberta Lewandowského.

Francouzskému kanonýrovi loni patřila celá sezona. Během ní získal s Realem Madrid jak ligový titul, tak prvenství v Lize mistrů. V LaLize nastřílel úctyhodných 27 branek a je právem spojován se ziskem Zlatého míče časopisu France Football.

Jeho polský protějšek si pro sebe uzurpoval dosavadní průběh sezony a po svém přestupu z Bayernu Mnichov do Barcelony dál střílí branky jako na běžícím páse. Za osm kol jich v katalánském dresu nastřílel devět a produktivní je i v Lize mistrů.

Bohužel právě v milionářské soutěži má Barcelona za sebou nepovedené období a s velkou pravděpodobností se na jaro přesune do Evropské ligy. Xaviho tým totiž nezvládl klíčový dvojzápas s Interem Milán, ve kterém získal jen bod. Středeční představení na Camp Nou (3:3) sice bylo úžasné, ale to příznivce Blaugranas může jen těžko uchlácholit. Barcelona se tak bude muset koncentrovat na domácí soutěž, ve které chce sesadit z trůnu Real Madrid.

V LaLize to Kataláncům šlape a se sedmi výhrami v řadě mají nejlepší formu ze všech. Barcelona dosud inkasovala jediný gól, dvacet jich nastřílela a v tomto směru jí nikdo nekonkuruje. Poslední dva ligové zápasy sice urvala těsně, ale na to se historie ptát nebude. Díky skvělé formě se postupně vyhoupla do čela o skóre před Real. "Jedem do Madridu jako vedoucí tým LaLigy. Mače na Santiago Bernabéu jsou jedněmi z těch, které se nám líbí. Žádám fanoušky, aby i nadále věřili a podporovali Xaviho, stejně jako já," vyjádřil se na adresu kouče prezident Barcelony Joan Laporta.

Bílý balet so svou skvostnou sérii bez ztráty kytičky udržoval až do sedmého kola, ve kterém překvapivě remizoval s Osasunou 1:1. První zaváhání přišlo na řadu i v Lize mistrů a ve Varšavě remizoval se Šachtarem Doněck rovněž 1:1. Není však důvod k panice, protože všechny soutěže má královský celek rozehraný skvěle.

Real Madrid sice loni získal, co se dalo, ale na Barcelonu má pivku. Byl to právě nenáviděný rival, který mu uštědřil na Santiago Bernabéu krutou porážku 0:4. Vzájemná historie je pochopitelně velmi bohatá, v posledních dvou letech ale měl navrch klub z Madridu. "Musíme být vždy připraveni a pozorní, protože je to velmi speciální utkání. V El Clásicu jde o všechno. Tým je ale připraven. Začali jsme sezonu dobře a všichni jsme na tento souboj odhodlaní," prohlásil natěšený stoper Éder Militão. "Bude to skvělá bitva proti dobrému týmu. Abychom vyhráli, musíme udělat vše a ukázat naší kvalitu. Jsme Real Madrid a nechceme prohrát žádný zápas. Cítíme se dobře a chceme takto pokračovat," nechal se slyšet Aurélien Tchouaméni.

Realu bude chybět brankařská jednička Thibault Courtois, který nestihl před El Clásicem doléčit problémy se zády. Mezi tři tyče se tak znovu postaví Andrij Lunin. V sestavě by neměl chybět ani Antonio Rüdiger, který utrpěl ošklivé zranění hlavy v zápase se Šachtarem.

Jeden návrat hlásí i Barcelona, jmenovitě jde o obránce Julese Koundého. Xavi má ale pořád poměrně rozsáhlou marodku a chybí mu Memphis Depay, Hector Bellerin, Ronald Araujo a Andreas Christensen.

Utkání je na programu už v odpoledních hodinách v 16:15 a řídit jej bude pan Sanchez Martínez. Těšit se můžete na skvělou atmosféru, představení či zajímavé dresy v podání Barcelony. Jejich předek bude zdobit logo rappera Drakea, který jako první dosáhl mety 50 miliard spuštění na platformě Spotify.
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Lunin - Carvajal, Militao, Alaba, Mendy - Modrić, Tchouaméni, Kroos - Valverde, Benzema, Vinicius
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Ter Stegen - Roberto, Koundé, E. Garcia, Baldé - Gavi, Busquets, Pedri - Dembélé, Lewandowski, Fati
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.30 - 3.82 - 3.04
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Espanyol Barcelona - Real Valladolid  (neděle 18:30)
Nedělní večer zavede fanoušky španělského fotbalu do Katalánska, kde se domácí Espanyol Barcelona pokusí zase trochu vzdálit od pásma sestupu. Tým trenéra Diega Martíneze bude doma čelit Realu Valladolid, který sem jezdí hodně nerad.

Espanyol se na půdě RCDE Stadium pokusí vylepšit bilanci, která v poslední době není zrovna ideální. Jeho neschopnost vyhrát totiž trvá už čtyři zápasy v řadě a Espanyol si zatím za 8 duelů připsal výhru jen jednou, když trochu překvapivě přemohl Athletic. Čtyři porážky ho ale odsunuly až na současné 17. místo jen o skóre před tápající Sevillu.

Espanyol bude muset zabrat, pokud se chce zbavit potíží se sestupem. A to především v obraně, která inkasovala už šestnáct branek a v tomto ohledu najdeme v první lize jen jediný tým s vyšším číslem, poslední Elche. Espanyol sice z posledních pěti vzájemných duelů s Realem Valladolid hned třikrát prohrál a povedlo se mu vyhrát jen jednou, ale obecně s ním má na domácí půdě dobré zkušenosti.

Real Valladolid totiž v Katalánsku vyhrál za posledních 20 let jen dvakrát! A rovněž hosté mají jednu potíž, se kterou musí bojovat. Tou je střílení branek, což je disciplína, která svěřencům trenéra Pachety vůbec nejde. Real Valladolid totiž zatím dal jen šest branek a svým soupeřům není zpravidla vůbec nebezpečný. Minule ale udržel na uzdě účastníka Evropské ligy, Real Betis.
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Lecomte - Olivan, Cabrera, Gómez, Calero - Darder, Souza - Puado, Exposito, Vidal - Joselu
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Masip - Escudero, Sanchez, Joaquin, Fresneda - Perez, Mesa, Aguado - Plano, Weissman, Leon
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.06 - 3.51 - 3.92
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Real Betis - UD Almería  (neděle 21:00)
Real Betis musí co nejdřív načerpat nové síly, protože má za sebou vyčerpávající duel v Evropské lize. Ten mu navíc přinesl jen bod, takže v lize budou chtít Pellegriniho svěřenci zabrat. Takže soupeře si jen těžko mohli přát lepšího, neboť Almería má dlouhodobě potíže na obou koncích hřiště.

Real Betis dál usiluje o uchování příček, které by mu na konci sezony zajistily kvalifikaci do pohárů. Zatím by se musel spokojit s Evropskou ligou, kterou hraje (velmi úspěšně) i nyní. Celku ze Sevilly patří solidní páté místo, ale cílí výš. Od třetího Athleticu ho totiž dělí jen jeden bod. Béticos by se ale měli zase nastartovat, protože momentálně už dvakrát po sobě nevyhráli. Nejprve nechali bod Realu Valladolid a do toho se stejným způsobem popasovali i s AS Řím.

Ale trenér Manuel Pellegrini své hráče přesto chválil. "Především v první půli proti AS jsme hru kontrolovali a dařilo se nám vše, co jsme chtěli. Po změně stran jsme ale přestali být tak aktivní a soupeř toho využil. Přesto z nás mám dobrý pocit a zajistili jsme si kvalifikaci, což byl náš první sezónní cíl. Teď ale musíme zabrat v lize, aby nám čelo tabulky neuteklo."

Almería v minulém kole konečně dokázala znovu vyhrát, když si poradila s Rayem. Kromě toho si taky vylepšila svoje bídné střelecké statistiky a nastřílela soupeři tři branky. Jedinou kaňkou na úspěchu se stalo vyloučení Embarby ke konci utkání, což má za následek jeho absenci v nadcházejícím duelu s Béticos.
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Silva - Moreno, Ruiz, Felipe, Ruibal - Carvalho, Rodriguez - Rodri, Canales, Henrique - Iglesias
UD Almería - pravděpodobná sestava:
Martinez, Akieme, Babić, Ely, Pozo - De la Hoz, Melero - Arnau, Robertone, Baptistao - Ramazani
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.57 - 4.19 - 6.55
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Girona FC - Cádiz CF  (sobota 14:00)
Sobotní program 9. kola LaLigy odstartuje v Katalánsku zápasem na Estadio Municipal de Montilivi. Domácí Girona přivítá Cádiz a bude doufat, že jí domácí prostředí pomůže ke zlepšení formy.

Girona má totiž právě s Cádizem dobré zkušenosti a platí to zvlášť v případě, že hraje doma. Před vlastními diváky totiž Cádizu přenechala tři body za posledních 15 let jen jednou, v roce 2017. Jinak se jí výrazně daří a oba poslední domácí duely s ním vyhrála. Nedávné týdny jí ale moc radosti dělat nemohou - Girona prohrála už tři minulé zápasy.

Nejhorší to bylo právě doma v Gironě, kde se naposled utkala s Realem Sociedad. Dala mu sice tři branky, ale inkasovala jich sama pět a to se La Real ještě celkem krotil. Tým trenéra Míchela je i kvůli minulé prohře s Atléticem až na 14. místě tabulky a od Cádizu ho dělí jen dva body.

Cádiz je naplno ponořen do boje o záchranu, protože mu patří až předposlední příčka. A po herní stránce je jeho situace opravdu nelichotivá, protože za 8 kol dal jen tři branky a už šestnáct jich dostal. To z něj dělá nejhorší útok ligy a druhou nejhorší obranu.
Girona FC - pravděpodobná sestava:
Juan Carlos - Couto, Hernandez, Espinosa, Bueno, Arnau - García, Romeu, Herrera - Riquelme, Castellanos
Cádiz CF - pravděpodobná sestava:
Ledesma - Espino, Chust, Hernandez, Carcelen - Alejo, San Emeterio, Alcaraz, Bongonda - Perez, Negredo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.98 - 3.27 - 4.66
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Valencia CF - Elche CF  (sobota 16:15)
Valencia zabrala a už ve třech posledních duelech se jí povedlo neprohrát. Konečně se probudil i její útok, do té doby poměrně nevýrazný. A "Netopýrům" by ve snaze o vzlet tabulkou los nemohl nadělit lepšího soupeře. Do Valencie totiž zamíří poslední Elche.

V domácím táboře to konečně vypadá, že by se mohlo blýskat na lepší časy. Tým trenéra Gennara Gattusa se zarputilostí vlastní někdejší hráčské legendy AC Milán vybojoval v posledních třech duelech sedm bodů a zdá se, že dokázal svým výkonům dát nějakou stálost. Nejprve Valencia přejela 3:0 Celtu, pak mírně zaváhala remízou s Espanyolem vybojovanou v posledních vteřinách hry.

Minulé kolo už ale Los Che opět zabrali naplno a zápas s Osasunou poměrně snadno kontrolovali k výhře 2:1. Mrzet je musí snad jen vyloučení Mouctara Diakhabyho, který tentokrát nebude týmu k dispozici. Výsledek ale znamenal posun na současnou sedmou příčku a blízkost pohárů už je místo, kde by se Valencia ráda pohybovala. Není divu, že trenér Gattuso svůj tým po další výhře chválil.

V rozhovoru pro klubový web zkušený Ital uvedl: "Máme za sebou několik povedených utkání a myslím, že tým si začíná věřit. To je nesmírně důležité pro jakýkoli další postup. Pokud by si hráči nevěřili, nedokázali by zvládat náročné situace. Těší mě, že jsme teď dali třikrát po sobě vždycky alespoň dva góly. Chceme hrát ofenzivně a bavit se fotbalem, ale zároveň jsou pro nás důležité výsledky."

Na dalšího soupeře se Valencia už určitě těší. Je jím poslední Elche, které už sáhlo k drastickému řezu a vyměnilo trenéra. Pro krajně neuspokojivé výsledky byl odvolán kouč Francisco Rodriguez a v LaLize se Elche pokusí zachránit jednapadesátiletý Jorge Almirón. Má co zlepšovat, protože jeho tým jako jediný v celé lize ještě ani jednou nevyhrál!
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Mamardašvili - Correia, Paulista, Comert, Gayá - Moriba, Guillamón - Kluivert, Almeida, Lino - Cavani
Elche CF - pravděpodobná sestava:
Badía - Palacios, Verdú, Bigas - Lirola, Quina, Guti, Gumbau, Clerc - Marti, Ponce
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.44 - 4.74 - 8.23
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
RCD Mallorca - Sevilla FC  (sobota 18:30)
Sevilla vsadila na výměnu trenéra a Jorge Sampaoli doufá, že se při třetím pokusu už konečně dočká první výhry. Za účelem vyhrát a opustit sestupovou propast jede Sevilla na Mallorcu, která má v současné době o tři body víc než účastník Ligy mistrů.

Každý rok se najde tým, jehož sezona je rozervaná na dvě tváře. V pohárech se mu daří, zatímco domácí forma budí u fanoušků děs a hrůzu. Tentokrát něco podobného postihlo Sevillu. Tým, který si udělal renomé především výhrami Evropské ligy, rozhodně nečekal tak podprůměrné výkony. Sevilla se totiž naplno zapojila do bojů o samotné setrvání v nejvyšší soutěži, což vedle jejího nasazení v milionářské soutěži působí dost zvláštně.

Sevilla už v šesti soutěžních duelech nezažila radost z výhry a to ani pod vedením kouče Sampaoliho. Hned na úvod jeho tým jen remizoval s Athleticem a v Lize mistrů se udála další remíza. Sevilla se sice v Dortmundu ujala celkem rychle vedení, jenže domácí fenomén Bellingham se postaral o srovnání skóre. A víc už viditelně unavená Sevilla nezvládla.

V rámci LaLigy jí proto patří až 18. místo a radost jí nedělá především útok. Jindy velmi kreativní, přesný a rychlý. Zatím ale v lize nastřádal jen osm branek, což je šesté nejnižší číslo ze všech účastníků nejvyšší soutěže. Hůř je na tom třeba právě Mallorca, jejíž střelci se zatím prosadili sedmkrát.

Ale v porovnání se Sevillou drží obrana domácího celku lépe. Mallorca dostala o pět branek méně a momentálně se nachází na dvanácté pozici. Tým vedený koučem Javierem Aguirrem nehrál špatně proti Barceloně, ale těsně s ní prohrál. V minulém kole už si vedl lépe a z duelu s Elche vybojoval alespoň bod.
RCD Mallorca - pravděpodobná sestava:
Rajković - Cufre, Copete, Raillo, Valjent, Maffeo - Baba, Sanchez, Grenier - Lee, Rodriguez
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Bounou - Telles, Marcão, Nianzou, Montiel - Jordán, Rakitić - Gómez, Isco, Januzaj - Dolberg
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.23 - 2.96 - 2.65
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Athletic Bilbao - Atlético Madrid  (sobota 21:00)
Soupeři, kteří si v dosavadním průběhu španělské nejvyšší soutěže počínají velmi podobně, svede ke vzájemnému duelu deváté kolo. O něco lépe jsou na tom domácí, kteří okupují třetí pozici, o příčku níž je pak Simeoneho Atlético, které narozdíl od svého soupeře nezažívá příliš povedený vstup do sezony.

Kouči Ernestu Valverdemu se v novém působišti zatím nadmíru daří. Z posledních čtyř zápasů třikrát zvítězil, jediné zaváhání přišlo minulý týden v Seville, kdy se domácí po nepovedeném úvodu sezony vzepjali k srdnatému výkonu a po gólu Torrese a následném vyrovnání Mikela Vesgy uhráli cennou remízu.

To je ale jen malá kaňka na výkonech "Los Leones” v nové sezoně, kteří se stále drží na výborné třetí příčce za vedoucí dvojicí Barcelona - Real Madrid. Baskický celek v prozatímním průběhu táhnou bratři Williamsové, ti se spolu postarali již o šest gólů. Lvy zároveň zdobí i precizní obrana, v osmi zápasech inkasovali pouze pětkrát.

Například kapitán domácích Iker Muniain k nadcházejícímu sobotnímu střetnutí uvedl: "Tabulka a počet bodů dává tušit, že jsme rivalové. Chceme dál vyhrávat a dokázat velké věci, zejména před našimi domácími fanoušky. Chceme se usadit na vrchních patrech tabulky tak, aby bylo velmi těžké nás odtamtud sesadit.”

Tým ze španělské metropole je v o něco horším rozpoložení, dalo by se skoro říct, že je v dosavadním průběhu sezony za očekáváním. Dokumentuje to například remíza ze středečního zápasu Ligy mistrů s Bruggami. Atlético sice vyslalo na bránu Mignoleta devět střel, ani jedna z nich si však cestu za jeho záda nenašla, což rezultovalo v bezbrankový stav na konci utkání a také v až třetí místo v tabulce, zaručující účast "pouze” v jarní části Evropské ligy.

V lize jsou "Colchoneros” na čtvrtém místě, o bod za jejich nadcházejícím sokem, přičemž v posledních dvou zápasech vždy dokázali uspět. Nutno ale dodat, že to bylo pokaždé v zápasech s týmy ze spodní poloviny tabulky, tedy se čtrnáctou Gironou a osmnáctou Sevillou. Naopak v ostře sledovaném El Derbi Madrileño padli v poměru 1:2, a to i přes výhodu domácího hřiště.

Hosté se v ostře sledovaném duelu nadále nebudou moci opřít o Marcose Llorenteho a Felipeho, kteří stále léčí svá zranění. Na lavičce nejspíše také zůstane forvard João Félix. Na straně "Rojiblancos” se nepředstaví dlouhodobě absentující Berchiche a Vivian. Do klání nenastoupí ani Ander Herrera, který byl v minulém kole vyloučen.
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Simón; de Marcos, Yeray, I Martínez, Lekue; Sancet, D García; N Williams, Muniain, Berenguer; I Williams
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak; Molina, Savić, Giménez, Reinildo, Carrasco; Koke, Witsel, De Paul; Morata, Griezmann
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.34 - 3.19 - 3.52
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Rayo Vallecano - Getafe CF  (pátek 21:00)
Páteční předehrávka devátého kola LaLigy se odehraje v Madridu, konkrétně na stadionu De Vallecas. Domácí zápasy zde hraje Rayo, které si k pátečnímu duelu pozvalo Getafe. A kupodivu na něj shlíží v tabulce několik pater.

Rayu se totiž na rozdíl od Getafe, dalšího celku z madridského předměstí, start do nové sezony povedl. Trenér Andoni Iraola šéfuje týmu, který se pohodlně usadil na průběžné desáté příčce LaLigy a má na kontě už 10 bodů. Vyhrál poslední dva domácí duely v řadě a teď by si rád připsal třetí vítězství. Něco ale musí zlepšit.

Jeho obrana totiž dostává až příliš často góly. Doposud se Rayu povedlo udržet čisté konto jen ve dvou případech a dostalo už dvanáct branek. V první desítce se tomu blíží jen Real Sociedad s jedenácti. Jistou naději mu skýtá právě duel s Getafe, které zde za posledních patnáct let vyhrálo jen dvakrát.

A trenér Iraola věří, že se jeho tým dočká po minulé porážce od Almeríe bodů. "S Almerií jsme začali hrát až příliš pozdě. Jen za prvních dvacet minut jsme dostali dvě branky a to se potom na psychice hráčů projeví. Tentokrát musíme zabrat od začátku a nesmíme dovolit, aby si soupeř na úvod vytvořil nějaké šance."

To by s Getafe nemuselo být zas tak těžké, protože madridský celek se momentálně dost trápí. V osmi duelech prohrál už pětkrát (minule v derby s Realem Madrid, byť jen těsně) a to mu stačí až na 16. příčku.
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
D. López - Balliu, Lejeune, Catena, F. Garcia - Palazon, U. López, Comesaña, Salvi - Falcao, Trejo
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Soria - Suárez, Dakonam, Mitrović, Duarte, Angileri - Algobia, Milla, Aleñá - Mayoral, Ünal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.94 - 3.26 - 4.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona871020:122
2.Real Madrid871019:722
3.Athletic Bilbao852117:517
4.Atlético Madrid851214:716
5.Real Betis851210:516
6.Real Sociedad851213:1116
7.Valencia CF841314:813
8.CA Osasuna84139:813
9.Villarreal CF833210:312
10.Rayo Vallecano831410:1210
11.Celta Vigo83149:1410
12.RCD Mallorca82337:99
13.Real Valladolid82246:138
14.Girona FC821511:147
15.UD Almería82157:127
16.Getafe CF82158:167
17.Espanyol Barcelona813411:166
18.Sevilla FC81348:146
19.Cádiz CF81253:165
20.Elche CF80264:192

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (308)

Přidat komentář
nani92

tie dresy Barcelony s Drakeom ved to je už nedôstojné

Reagovat
Raul=Real

Cirkus no

Reagovat
mastakillah

Proč ten Rino stahuje Cavaniho o poločase, když do půlky dal dva góly

Jak to býval super hráč, tak trenér je opravdu bídnej

Reagovat
JakubOcko

Po dlouhé době konečně pořádný trener a ty napíšeš že opravdu bídnej

Reagovat
mastakillah

Pořádnej trenér to jsem zažil v Neapoli, tak vím o čem mluvím. Jediné podle čeho soudíš, že je pořádně, že má jméno

Reagovat
JakubOcko

Soudím podle výsledků... Má mladý tým tak jasně že to potrvá paní experti Proto přišel Cavani aby předal zkušenosti mladému týmu.

Reagovat
mastakillah

Ne, nesoudím podle výsledků. Soudím podle toho co předvádí. Jediné co umí je tým namotivovat, ale to je bohužel všechno. Přišel Cavani a pak ho po poločase stáhne, když dal dva góly. Naprosto nesmyslně (samozřejmě pokud neměl zranění) ...

Sám to poznáš časem, až opadne úvodní nadšení (mimochodem ty výsledky ani nemůžou vést k nějakému nadšení), že do Valencie šel trénovat hráč s velkým jménem, ale podprůměrný trenér ...

Reagovat
smazaný uživatel

Mít pozitivní skóre s Valencií je brutální trenérský úspěch sám o sobě

Reagovat
CHONG

Pořádného trenéra jste měli vloni

Reagovat
JakubOcko

Bordelas ?

Reagovat
CHONG

* Bordalás

Reagovat
JakubOcko

No a nakonec se nám Cavani zranil tak proto to střídání

Reagovat
Kokesh

Nadržený Xavi, to mě poser

Reagovat
Cracker10

Chlapce to chce doktora.

Reagovat
Remt

Čau kluci, za par dni jedu do Barcelony, mrknout na památky, tak me napadlo se zeptat tady. Takové ty nejznámější si projdu, ale v případě že by mi zbyl čas, narazili jste tam na nějaké památky/místa, které nejsou až tak obligátně známé a přesto stojí za shlédnutí?:-) Díky za rady.

Reagovat
madridcan

Krkič

Reagovat
valloire

Reagovat
protiproudu

Běž kamkoliv kde nejsou turisti. Uvidíš autentickou Barcu resp. Katalánsko a myslím, že z toho budeš mát lepší zážitek.

Reagovat
Juan Román Riquelme

Tortosa, Deltebre a cela Delta de Ebro. Ze Sant Carles de Rapita doporucuju https://musclarium.com/es/ a vyzkousis vyborny musle a ustrice

Reagovat
Gazdo

Otazka znie na kolko dni tam ides. Pretoze ak ides po tych najznamejsich pamiatkach tak to mas na tyzden nonstop

Reagovat
Remt

Jen na tři, ja to myslel tak že bych vyplnil památky a mezi známé strčil něco méně známého ale teď po jednom dnu musím uznat že nestihnu ani projít to co jsem chtěl:-D

Reagovat
Gazdo

Tak to ti rovno hovorim ze nemas sancu

Reagovat
valloire

Mám taky radu. Nejezdi, jeď jinam. Přístav smrdí

Reagovat
Remt

od tebe radu nechci

Reagovat
valloire

Reagovat
Phillipinho

Reinildo za 3 miliony euro je snad jedna z nejlepsich posil v La Lize za poslednich nekolik let

Reagovat
ACSeRw!n

3:0 (Benz, Vini, Alaba)

Reagovat
EaP

Odvážne tvrdenie, že nedostanú gól ak ho dostali zatiaľ v každom zápase. A ešte ak proti Realu nástupi naštartovaní Lewa. Môže to skončiť akokoľvek. Ale skôr si myslím, že opäť výhra Barcelona.

Reagovat
Salfovic

Real Barcu rozjebe 1:0.

To Španělům nevadí, že to dávají už takhle odpoledne ?

Reagovat
sensei25

Ak nastupi Eric Garcia,tak uz fakt neviem.Najhorsi obranny zakrok v historii futbalu,to co predviedol v stredu proti Lautarovi.Na kkta leti lopta hodinu a on brani pozicne magor jebnuty.Ten ak nastupi dnes a teda este niekedy v Barcelone,tak ten klub mozu rovno rozpustit.Takyto babraci tam nemaju co robit.Ak bude hrat dnes,tak tipujem vyhru Realu 3:0.A to minimalne.V pohode by som vsadil aj na 5:0.A este nech tam nezabudne postavit Busiho,uktra trageda poslednych 5sezon.

Reagovat
Diskostu

Somarina... Real nikdy nad Barcou nevyhrá viac ako o 2 góly nech sa deje čo chce ,Barca Easy Win,v Bráne Lunin vs Stegen to je bizarne až...Na Hrote vo forme Lewa vs zdecimovaný Benz všetko iné ako prehra Realu bude pre mňa obrovským prekvapením dovolím si tvrdiť že kludne sa zopakuje minuloročný výsledok z SB

Reagovat
sensei25

My hrame stale to iste.Muzstvo ako Real bude vzadu vyplnat priestor a my budeme posuvat loptu zo strany na stranu a co je nove v nasom muzstve su centre,len nedomysleli to,ze kopacia technika Demebelho a Raphinhu pri centroch je hrosia ako moja:-)real udrie z brejkov a v suchom triku vyhra dnes.My ich nemame nic prekvapit.Trapne reci o DNA sa opat ukazu dnes v plnej krase.To co chce hrat Xavi a cely klub je nemozne pri hracoch ktory tam momentalne su.

Reagovat
penepi

Reagovat
Diskostu

Veľa záleží či nástupy Kounde, pokiaľ ano tak Vinicius bude neškodný Barcelona je vo Forme tak isto Lewa neočakávam nič iné ako ďalšiu ponižujúcu prehru Realu ako to už býva v EC zvykom. Ak by aj bola nejaká haluz a Real by vyhral tak by to bolo zas len o 1 smiešny gól... Počítam že Real si vytvorí šance ale klasicky nepremení ,za posledných 13 rokov od éry CR Real nevyhral nad Barcelonou o viac ako 2 góly naopak prehral o 4 a viac dokonca 4x...Ďalšia vec bude chytať Lunin čo nie je žiadna istota naopak Stegen fenomenálny a chytí aj nemožne aj ked Barca ma Absencie v Obrane tak myslím že nato až tak nedoplatia ,Real je v Offenzive veľmi slabý Benzema mimo formy a Vinicius sa da ubrániť a keď sa do šance aj dostane jeho efektivita je mizerná...Kroos z Modričom budú mať zas problémy z dynamickou zálohou Gavi Pedri.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
LAM

Tak určitě

Reagovat
Lemiux66

Reagovat
misinho7

Reagovat
MarcoBanco

Náš klenot

Reagovat
jany kozak

Reagovat
valloire

jako předzápasová předpověď a ůplně mimo ty dynamická záloho

Reagovat
ACSeRw!n

"Tahákem je nejen samotný šlágr, ale také miniduel dvou asi nejlepších střelců současnosti - Karima Benzemy a Roberta Lewandowského."

Haaland who ?

Reagovat
Fairplay

Doklepávač

Reagovat
smazaný uživatel

Bude mít Real na Clásico nějaké speciální choreo nebo tam nechají to, co mají v každém zápase?

Reagovat
ACSeRw!n

a vy uz mate tu dlouho planovanou prestavbu Spotify stadium hotovou ?

Reagovat
smazaný uživatel

My nebudeme hrát s odpornými plachtami jak žebráci, protože máme náhradní stadion pro 50k

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
CHONG

Ti žebráci sedí

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
valloire

žebráci

Reagovat
zasranej malíř

Lunin,Carvajal,Militao,Alaba,Mendy,Tchouameni,Kroos,Modrič,Valverde,Benzema,Vini Jr

Reagovat
smazaný uživatel

Ter Stegen - Roberto, Koundé, Éric García, Balde - De Jong, Busquets, Pedri - Raphinha, Lewandowski, Dembélé

pojďme zničit ten bílý odpad

Reagovat
LAM

Stegen-Balde,Garcia,Kounde,Roberto-Sergio,De jong,Pedri-Dembele,Lewa,Raphinha.

Očekávaně bude největší problém v obraně na RB.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, Carvajal bude mít práce nad hlavu

Reagovat
2miguel1

Ono na druhu stranu, jedno z mála, kde je Roberto dobrý, sú Clasica

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Diskostu

v tom zápase nikto nepochopil prečo sa nepískal faul na Varana pri góle na 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

In El Clásico matches, Roberto sits third among the top assist providers with a total of six.

Jako tady, tady, tady, tady, tady, a tady.

Reagovat
technecium

Roberto se narodil pro velky zapasy

Reagovat
penepi

Hrdý královský velkoklub a historicky najväčší klub na svete proti skrachovanej provinčnej separatistickej sračke. 3:0.

Reagovat
Raul=Real

Carlo ma bobky uz pred zapasom, ze posadil Rodryga? uz to vidim ako na poslednu chvilu tam bude hadzat utocnikov lebo bude treba doháňať skóre

Reagovat
Jordi Alba

Je Lunin aspoň díra ? Bylo by nepříjemný, kdyby zachytal, když naše obrana bude taky průchoďák.

Reagovat
Xavi

Někdo link?

Reagovat
Rattlesnake
Reagovat
Xavi

Reagovat
Mass

Jen teda nevim kdo je Krůs a DŽonk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Mne to nefunguje Pozeráte priamo na tej stránke či sa preklikávate cez tie linky dolu? Všetko mi vyhafzuje ako stránky s vírusmi.

Reagovat
MarcoBanco

nj ani umna nic

Reagovat
Firkraag

Proč je tam ta plachta?

Reagovat
ACSeRw!n

vamoooooooooo

Reagovat
Murena

Reagovat
Cracker10

Roberto je uplne k hovnu.

Reagovat
smazaný uživatel

García je k hovnu.

Reagovat
misinho7

Kariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim

Reagovat
kaja900

Kariim

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně, že je García zase v bráně vůl.

Reagovat
roman1978

Dark lord Roberto opět úřaduje.

Reagovat
roman1978

Picus jeden, si tam vyklusava

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
sensei25

Co Roberto.Ale co tam nacvicoval spomaleny Busi.Angazovat Xaviho bola kktina na n-tu.Kktov tam bude davat stale lebo kamosi.Otras.

Reagovat
Rattlesnake

ingnorujme fakt, že tyhle vyražené míče na hranici vápna má sbírat štít. když se teda rychlost jeho běhu vyrovná alespoň průměrné důchdkyni.

Reagovat
smazaný uživatel

Ignorujme fakt, že stoper García opakovaně nebrání hráče, ale míč nebo místo bránění možných zakončujících hráčů zaleze do brány a supluje brankáře.

Reagovat
patas92

Co jako měl Garcia?

Reagovat
smazaný uživatel

Vystoupit proti Benzemovi nezalézat hned do brány? Absolutní stupidita.

Reagovat
patas92

Jak mohl vystoupit proti Benzemovi, když ten byl o 10 metrů za ním Garcia správně dobíhal do brány, kdyby to přes ter Stegena prošlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne. Tohle můžeš dělat na vesnici, ale ne na vrcholné úrovni.

Reagovat
patas92

Takže se měl jako zastavit někde na šestnáctce a bánit benzemu, i když měl k bálonu nejblíž?

Reagovat
smazaný uživatel

Pusti si to znovu. U V jsou dva hráči, García nesmyslně sbíhá taky k němu, místo aby dával pozor na Benzemu z druhé vlny. Když se otáčí a teprve ted zjištuje, že se k němu dostává míč, tak Benzema už zakončuje.

Reagovat
Gazdo

Si zaujaty nic viac

Reagovat
patas92

Viděl jsem to několikrát

Reagovat
smazaný uživatel

Takže je v pořádku, když stoper jde bránit útočníka, u kterého jsou už dva hráči a potom zaleze do brány a nechá čas a prostor pro druhého útočníka? Ok, vzdávám to.

Reagovat
patas92

Lol, úplně v pořádku to křižoval, protože Kounde ani nikdo jiný už neměl šanci hrát balón, Viniciuse ani zavírat bránu., když golman byl vylezlý

Reagovat
Gazdo

A to prosim Benzema nie je ziadny extra rychlika a aj tak bol uplne sam

Reagovat
REPLIKATOR

Raphinha simulant

Reagovat
Murena

Reagovat
smazaný uživatel

Lewa wtfffff

Reagovat
Cracker10

Ofsajd

Reagovat
REPLIKATOR

Lewa tohle netrefit i kdyby byl ofsajd

Reagovat
REPLIKATOR

Do poločasu bude vyrovnáno. Real nehraje nic.

Reagovat
smazaný uživatel

žlutá pro Dřeviciuse, hezky

Reagovat
Mass

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Kenneth

Lunin je nejslabsi golman Realu za posledni roky. Trnu pri kazdem centru a tlaku.

Reagovat
Nuno čomes

Je Lewandowski sympaťák nebo není?

Reagovat
ValachJakPoleno

Nikdy nebyl.. Jako všichni kteří utekli z BVB do Bayernu..

Reagovat
Mass

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Gazdo

Neni

Reagovat
10

ne

Reagovat
Eichel

u mňa hej a to som ho do Barcelony vôbec nechcel

Reagovat
Murena

Reagovat
ACSeRw!n

Fedeee vamooo a Vini see skvele neukvapil a pockal na hrace

Reagovat
sensei25

Boha to su mantaci.Xavi out aj s tvojim kktskym futbalom bez myslienky

Reagovat
bartlu

pojdme buuura...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten García je NEUVĚŘITELNÝ On je snad horší než Štetina s Radakovičem dohromady.

Reagovat
bartlu

i coach stojí za hovno

Reagovat
Cracker10

Barcelona je tym Santu Clausu, rozdavaji darecky.

Reagovat
misinho7

Vinii a Fedeeee. To je bozi hrac.

Reagovat
Rizek

Trénujeme vůbec koncovku? Vždyť to je, jak kdyby stříleli žáci.

Reagovat
Kenneth

Budouci El Capitano.

Reagovat
smazaný uživatel

Raphinha asi nikdy nedá dobrý centr. To už je level Malcom.

Reagovat
sensei25

Ti dvaja priudeny vedia kurva normalne odcentrovat loptu?

Reagovat
Gazdo

Ale Frenkie je teda upgrade za Gaviho celkom slusny a verim tomu ze horsie ako Busquets by na jeho pozicii nezahral (i ked to vo velkych zapasoch kde nehra nekvalitny super ani nejde)

Reagovat
rominhoFCB

A ako hodnotis prístup De Jonga pri druhom góle ? Pekné to tam vypustil.

Reagovat
Gazdo

Jop. Z nejakeho dovodu hra skoro na pravom kridle a vobec tomu nerozumiem

Reagovat
Antalab

Zatial ocakavany vykon Barcelony. Rozhodovanie pri rieseni situacii ako mladsi ziaci proti dospelym. Hlavne v obrane.

Reagovat
bartlu

hlavne masivni rozdil na pozici trenera

Reagovat
Rizek

Pěkně popsáno.

Snaha a emoce nechybí, ale kdykoliv mají prokázat připravenost, tak shoří. To o Xavim neříká nic dobrýho.

Reagovat
Gazdo

Ale to Stegenove nove haro ma vzdy rozosmeje ked je blizky zaber

Reagovat
smazaný uživatel

Valverde FENOMÉN !!!

Reagovat
Salfovic

Líbí se mi, jak Culés úplně odignorovali fakt, že před prvním gólem zázrak Balde totálně rozmrdal ofsajd linii.

Reagovat
Gazdo

Vini by nebol v ofsajde tak ci tak bohuzial

Reagovat
alcantara

Rapinha je ako Jeffren, akurat horsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dextroza_m

Ke ma nas deka, herne to uplne spatne neni, ale gol dostaneme ze vseho a pred brankou 0 :-/

Reagovat
smazaný uživatel

Výkon průměrný, finální fáze tragická, García a Raphinha to doslova sabotují a předvádí výkony na přeřazení do béčka. Přitom by stačilo trochu líp centrovat a máme za poslední 4 zápasy asi o 10 gólů víc.

Reagovat
bartlu

Doufám že vyhlásíme bankrot, tým půjde to pátý ligy a začne se nanovo. Laporta by měl viset a Xavi chodit kanálama.

I kdyby se mohlo jít do brejku 5v1 tak ti pičusové by počkali, než se všichni vrátí a začali by budovat útok od MtS.

Ubohý výkon, ubohý trenér...

Reagovat
Kenneth

Reagovat
sensei25

Takuto sracku hraju stale len to je vidiet az proti lepsim timom.To,ze najebeme Elche neznamena absolutne nic.Xavi-chyba.Mal prist skusenx trener z neznameho prostredia,aby mohol urobit v muzstve reset.Xavi na to nema.

Reagovat
Registrujisejenproto

taky doufám, včera bylo pozdě

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
valloire

jasná věc

Reagovat
janinho

len dodam ze aj ubohy prezident. co akoze chcel dosiahnut tym ze vtrhol po zapase do kabiny rozhodcov... nepochopim.

Reagovat
sensei25

Dembele a Raphinha katastrofa.Kurva sak ich kopacia technika je grc a rozum ziadny.Bolenie oci pozerat tychto dvoch kralov centrov.

Reagovat
patas92

Raphinha jsou peníze vyhozené komínem.

Reagovat
Ángel di María 22

Fede je proste poklad, z neho bude legenda Realu, jeste je to takovy srdcar

Nelibilo se mi tam 10 minut mezi goly, kde mi prislo ze jsme zacali hrat hrozne vlazne a zbytecne pasivne. Jinak zatim v poradku.

Reagovat
Salfovic

Koukám, že už si v devátém zápase vylepšil sezonní střelecké maximum.

Reagovat
LAM

Po repre jsme hrozně mimo. Než bude MS tak to múže bejt klidně o 10.

Dnes herně průměr,ale Real to klasický zavřel,byl třikrát před branou a dal dva góly.V tohle chvíli s tím už asi nic neuděláme.

Reagovat
misinho7

Za nas zatial vyborny zodpovedny vykon.

Valverde je zlaticko, buduci kapitan a fenomen.

Reagovat
REPLIKATOR

Real dvě šance, dva góly. Obrana Barcelony

Reagovat
Cracker10

Obrana je posledni zapasy naprosta zoufalost.

Reagovat
2miguel1

Ja už som aj zabudol, ake je to zahodiť šancu proti nám. Garcia je štvrty stoper, Roberto škoda slov. Ten Araujo a aj Christensen sa zranili v najneprijemnejsi cas

Reagovat
Gazdo

Ale no ved Inter zahadzoval co mohol a aj tak nam dal tri goly

Reagovat
bartlu

Na druhou stranu, být fanoušek madridu, tak bych z toho neměl ani radost. To je jako se dívat, jak kupa deváťáků šikanuje prvnáčky, které vede autista Xavi.

Ale máme více přihrávek, takže podle Xaviho jsme vyhráli. Trpíme, ale barcelonské DNA bude zachováno, nejlépe v páté lize.

Barcelonské DNA je jako Homo neanderthalensis, prostě slepá větev. Žádný progres, vývoj, jen dokola to samé, přihrávečky do zadu, držet míč....

Reagovat
LeonardoUžoa

Proč by neměli mít radost jako?

Reagovat
bartlu

protoze hraji na pul plynu a nici tym ze treti ligy, ktery vede coach, ktery stavi hrace podle toho, komu nejvice voni prdel

Reagovat
LeonardoUžoa

Ale pořád je to slast přilít olej do ohně přece.

Reagovat
janinho

prosim, komentuj castejsie. hovoris veci ktore si vacsina cules boji priznat

Reagovat
Rizek

Nejhorší je, že Realu stačí hrát na půl plynu. Proč? Protože přesně vědí co a jak budeme hrát. Ten rozdíl v připravenosti na zápas už snad nemůže být větší. A to jak v taktice, tak ve hře jednotlivců.

Je naprostá katastrofa, že jsme si nejlepší formu vybrali hned v začátku sezony a od té doby už to jde jen dolů. Druhý poločas se Celtou byl nejhorší poločas, co jsem od Barci zažil. Inter byl taky souboj chlapců a chlapů a dneska to graduje. Oni vědí, co hrajeme. Prakticky na půl plynu si nás zatím vodí. My lítáme a přihráváme, ale jakmile balon ztratíme, tak máme problém. Proto prostě ti hráči neriskují, čímž Realu zase hrajeme do noty. A já nevím, co změnit, aby to fungovalo.

Reagovat
bartlu

Xaviho by vyučil i muj trener z dorostu, ktery chodil na zapasy nality vic, nez my vsichni. Xavi je proste uno retardero, ktereho si kazdy precte.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Gazdo

Bohuzial si zatial Xaviho kazdy schopnejsi trener vodi

Reagovat
Antalab

Do druheho polcasu - namiesto Busquetsa FdJ, namiesto FdJ Kessie, namiesto Raphinu Fati. Vyhrat to uz nevyhrame, remiza je este mozna ale len so stastim.

Reagovat
Nuno čomes

Proč vůbec pořád hraje, když už je tak 3 roky v důchodu?

Reagovat
Gazdo

Pretoze proti slabym timom ktorym nedame loptu a ktore nevedia hrat trosku organizovane vyzera ako poloboh

Reagovat
sensei25

Nechapem aky musis byt sprosty,aby si po katastrofalnych vykonoch v stredu od Roberta,Garcii,Busiho ,Raphinhu a Dembeleho neurobil ziadnu zmenu.Som zvedavy na zmeny cez polcasovu prestavku.Ak ziadne nebudu tak nas trener je zrejme po tomto hnoji co sme predviedli v prvom polcase spokojny.Vyjebat a vziat tuchela napr,zahodit tie sracky o DNA do kosa a zacat miderny futbal a hlavne futbal na ktorych mym dostatocne kvalitnych hracov.

Reagovat
bartlu

mame vice prihravek, Xavi je spokojny...DNA zachováno

Reagovat
sensei25

Xavi je bezmozog.30asistebtov okolo seba.Az nfuveritelne,ze sa tam nenajde chuj co by mu povedal,ze to stoji cele za hovno.

Reagovat
sensei25

A abx som nebol iba kriticky.Od Realuoicakavany vykon.Ma to hlavu a patu.Na pozeranie to mozno nie je porno,ale ta efektivita je neuveritelna.V treningovom tempe nam nalozia dnes 5 bananov.

Reagovat
Rattlesnake

tak jedem boys! jdem si pro csaplára

Reagovat
bartlu

žádné střídání, Xavi spokojený....jako sry, ale takhle si dosrat vlastní odkaz...dobrej odpad, trolit vlastní tým

Reagovat
sensei25

Nechapem tiez.Zrejme spokojnost.A zajtra si precitam o intenzite a ked uvidim slovne spojenie o tom ako sme trpeli,tak ma uz rozjebe urcite.

Reagovat
Nuno čomes

Kariiiiim

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Rattlesnake

ten kokot by couval zas až do brány. ještě že offsajd

Reagovat
REPLIKATOR

Sice ofsajd, ale to bránění zase

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsme to asi vzdali? Druhý poločas vůbec nehrajeme kurva

Reagovat
Antalab

Ako sa Sergi Roberto zlepsil smerom dopredu, tak sa zhorsil smerom dozadu. Tam je to vlastne uz

skor vtip nez hra.

Reagovat
Ed_Hazard

Pridajme ešte tým herečkám, určite unesú aj viac gólov

Reagovat
Antalab

A comu sa cudujem, aj Pedri dnes hra ako s vytknutym clenkom.

Reagovat
bartlu

Ferran spasitel.

Můj milovaný klub je na samotném dnu a prezident s trenérem se snaží, Seč jim síly stačí kopat ještě hloubeji

Reagovat
Antalab

Cim menej dal Ferran rozhodujucich a vitaznych golov ( myslim ze zatial 0), tym je podla Xaviho vacsia sanca ze tam raz od neho nejaky gol padne. Hrame podka zakonov pravdepodobnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Raphinha out, konečně.

Reagovat
ACSeRw!n

takhle silenej je vzdycky ?

Reagovat
smazaný uživatel

Slušně hrál prvních pár zápasů.

Reagovat
ACSeRw!n

taky vam tam chybi to, proc sme EC vsichni tak milovali ? emoce, provokace, strkanice, karty.. tyhle hraci hrajou. jak kdyby je to nezajimalo..

Reagovat
Rizek

Je to softové. Gavi je poslední mohykán.

Reagovat
Gazdo

Gavi ma jediny srdiecko

Reagovat
ACSeRw!n

Alba

Reagovat
Ed_Hazard

Gavi je akurat tak dobry mental.

Reagovat
LeonardoUžoa

Reagovat
Mass

To je fakt, moc fotbalu a málo simulování, hloučků u rozhodčího a stkanic...

Reagovat
smazaný uživatel

dnes je to od nás fakt odevzdané, nic nefunguje

Reagovat
Gazdo

Keby bol len Real lepsi a my sme aspon jazdili po prdeli tak to clovek este nejako pretrpi ved bude este jedno Clasico… ale oni maju uplne na haku a po zapase budeme pocuvat ako ich to mrzi ako sa musia poucit

Reagovat
Jordi Alba

Náboj nula a ještě by byli schopný dostat bůra, to by jeden fakt blil.

Reagovat
Antalab

Mno, skor cakam k tomu este to Valverdeho "trpeli sme ale hraci dali do toho maximum".

Reagovat
patas92

Neřekl bych, že mají na háku. Akorát jsou úplně clueless

Reagovat
LeonardoUžoa

Proti Interu jezdili, ale to máš těžko, Real jim nedovolí co Inter. Navíc takticky je nam tom Barcelona katastrofálně a Real aktuálně světová špička.

Reagovat
Gazdo

Lewovi mam ale za tie herecke vykony fakt chut jednu natiahnut aby poznal rozdiel medzi tym ked ti niekto drbne a ked sa ti niekto hlavy len dotkne. Nech da golov kolko chce ale neznasam ho a uz nech je prec.. Suarez odisiel a dostal som toto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Gazdo

Klokana chapem ale co mas ty proti?

Reagovat
Ed_Hazard

Za Lewu mozete byt iba radi. Bez neho by ste sa motali okolo 5-6 miesta. A nevsimol som si ze by simuloval kazdy zapas.

Reagovat
Gazdo

Ale ja nic nehovorim proti jeho futbalovym kvalitam. (Aj ked verim ze keby ostal Auba tak by sme zase okolo 5-6 miesta neboli skor tak 2-3). Mne jednoducho brutalne vadia simulanti a preto som neznasal aj Suareza a budem aj kazdeho dalsieho simulanta. A Lewa ted place dost. Simulacia nemusi byt vylozene skok dva metre nad zem. To moze byt aj chytenie si tvare ked sa ti niekto dotkne vlasov

Reagovat
janinho

Reagovat
smazaný uživatel

Lewu naučili rychle padat

Reagovat
Mass

Trénink od Jordi Alby.

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Rizek

Šel si pro to, ale Carvajal taky není nejostřejší tužka v penálu.

Reagovat
Gazdo

On to vedel vzdy

Reagovat
Mass

Dembele úplně marnej dnes.

Reagovat
Jerichoo

Kroosove odoberanie lopty dnes

Reagovat
fRRR

Velkej rozdil letos oproti minuly sezonu. Myslim, ze je to fakt hodne tim, ze proste nehraje furt.

Reagovat
Rizek

Souboj Alba - Ferran skvěle vystihuje dnešní zápas.

Reagovat
Rizek

Alaba

Reagovat
patas92

Carvajal je retard a byl by fauloval, kdyby Lewa neskočil ještě dřív

Reagovat
Jordi Alba

Snad tam aspoň Gavi někoho přebrousí na redku, protože jinak z tý naší strany to bude aktivita fakt nula.

Reagovat
Antalab

Messi kde si?

Reagovat
Gazdo

Ferran zatial za 10 minut viac zmysluplnych centrov ako Raphinha a Dembele dokopy za dva zapasy. Zeby aspon nejake pozitivum dnes?

Reagovat
Rizek

Já ani nemám radost.

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

"Fati neumí 1vs1"

Gazdo, 2022

Reagovat
Ed_Hazard

Omg

Reagovat
Salfovic

Pěkně tam Mendy zachrápal.

Reagovat
Gazdo

Fati a Ferran fati uz aj proti Interu trochu ozivil. Tak snad sa nam tito dvaja rozohraju do nejakej formy kedze z Raphinhi a Dembeleho momentalne bolia oci tak teraz by mohli dostat sancu na par zapasov aspo tito dvaja

Reagovat
Antalab

Ferran - pravdepodobnost

Reagovat
patas92

Škoda, že se Ramos nedožil Gaviho. Mohlo být zajímavé.

Reagovat
Messiáš

Ferran super, Gavi krasne zabojoval a Fati krasna dynamika. Gavi tam dost chybel, byt s jeho premotivovanosti, bychom asi hrali uz o deseti, kdyby mel byt od zacatku.

Remiza by byla zlata, ale asi je pozde

Reagovat
LeonardoUžoa

Piskej hajzle.

Reagovat
smazaný uživatel

kokot García zařídí i třetí gól

Reagovat
smazaný uživatel

že by penaltičkaaa?

Reagovat
Antalab

Chcel by som vidiet clash Kessi vs Rudiger

Reagovat
KnoxXx

Eric Garcia

Reagovat
smazaný uživatel

Garcia

Reagovat
Jordi Alba

Eric parádně

Reagovat
smazaný uživatel

Vládci!

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli bude ještě ta lopata García hrát v základu, tak je Xavi magor. García domrdá úplně všechno, co se dá, každé jeho rozhodnutí je špatné a fatální.

Reagovat
EaP

Zase, má 21 rokov. A sam musíš uznať, že posledné zápasy hral výborne. Dnes mu to nevyšlo ale že vôbec, no netreba ho ihneď zatracovat. Pre mňa ale dôležitý fakt je, že odchodom Busquetsa a so zalohou Gavi, Frenkie , Pedri sme okamzite začali hrať výborný rýchly a agresívny futbal. Lewa sa dostal do zápasu a hneď sa zmenil obraz hry.

Reagovat
smazaný uživatel

Frankie toho tedy taky moc nepředvedl, ani Pedrimu to nešlo. Za mě celkově slabý výkon, remízu jsme si nezasloužili.

Reagovat
EaP

Pokiaľ bol na ihrisku Busquets, tak jediný dokázal potiahnuť loptu a nehral zbytočne alibisticky. Taktiež príchodom Gaviho a presunutim Frenkieho na DM sa Real až na tu penaltu už k absolútne ničomu nedostal a jasne sme ich začali ubehavat . A takto si to predstavujem. Seriem na zbytočne držanie lopty. Frenkie dokáže zrýchliť hru, ponúkol aj zopár dobrých centrov. Zrazu celá záloha začala behať a začali sme sa dostávať k sanciam a tutovkam. Lewa bol ihneď v hre a aj Fati mal viac miesta.

Reagovat
Visca el barca

Bohužel je to tak. Bus je legenda. Ale prosím už dost. Strašně nás omezuje.

Reagovat
valloire

tak jasně, vedli jsme 2-0 a čekali na brejk

Reagovat
LeonardoUžoa

On ten Eric je chudák fakt i zadarmo drahej. Šílený.

Reagovat
Ed_Hazard

Zaujimalo by ma, ci kontrolovali aj Rodrigov (ne)offside.

Reagovat
LAM

Bylo by to proti Reálu,takže ne

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
2miguel1

Očividne nie

Reagovat
Mateo16

kontroloval nebol offside

Reagovat
Ed_Hazard

Nieco o tom hovorili komentatori, len skoda ze to neukazali aj na obrazovke.

Reagovat
Mass

Ukázali.

Reagovat
Salfovic

Ale kdyby byl, tak by to určitě nekontrolovali.

Reagovat
janinho

Reagovat
Mass

Kontrolovali.

Reagovat
Cracker10

Eric by mel uvazovat o konci kariery.

Reagovat
LAM

Garcia mu na tu nohu snad ani nešlápl ne? Vždyť Rodryčová noha normálně pokračovala dál? To už byl větší kontakt předtím na Lewu od Carvajala

Reagovat
penepi

Reagovat
Gazdo

Ukazkovy slapak

Reagovat
misinho7

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Salfovic

Určitě nedošlápl.

Reagovat
misomy6

WTF

Reagovat
teenz

Reagovat
Kenneth

Potom co si po porodu spadl přímo na hlavičku tak tě měli hned utrati

Reagovat
Rizek

i vyhrávat se musí umět

Reagovat
valloire

co to?

Reagovat
Antalab

Garcia uz dosahuje level Lengleta.

Reagovat
janinho

to jeho posobenie v thame je dufam len hostovacka

Reagovat
misinho7

Ten Erick to je katastrofa a jeho stale Enrique povolava do repre

Reagovat
zasranej malíř

Děkujeme, nashledanou

Reagovat
Jacks11

Tohle byla tak neskutečně zaplacena šaškárna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

top

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
zasranej malíř

Reagovat
valloire

Reagovat
dextroza_m

Počkej, jako co? Že naši stopeři si hrají na ježíška rozdávají pobídky na gol soupeři?

Reagovat
misinho7

Tak 3 body su doma. Pohodovy zapas, vykon ok. Pokracujeme dalej

Reagovat
Antalab

Je to spravodlive. Real je o level lepsi, naplna svoj potencial. Barca to nedokaze a zasluzene prehrava.

Reagovat
Al Capone

Naprosto suverénní výkon v čele se skvělým Kroosem, který hrál jak za mlada. Katalánci absolutně bez šance, marnost nad marnost, ale v Evropské lize to jim třeba půjde

Reagovat
Salfovic

Tak Kroos vyjednává o nové smlouvě, tak se musí snažit.

Reagovat
ciernyribiz

Kroos nevyjednava, Toni sa rozhuduje ci predlzi alebo ukonci karieru

Reagovat
valloire

Kroos výbornej

Reagovat
gonzalesl_is_back

Četl jsem, že minulou sezónu s přesahem do další měl 4 měsíce problémy se svalem a hrál na injekcích. Poslední dva zápasy je naprosto božský.

Reagovat
teenz

Jsem rad, ze i s tymem, ktery ma na kazdem postu horsiho hrace vcetne lavicky dokazeme pohodove vyhrat.

Reagovat
misinho7

..ale neudrzali sme ciste konto a nevyhrali vacsim rozdielom, cize nerata sa to

Reagovat
CHONG

Vloni se culés při absenci trofeje konejšili tím, že nás porazili o třídu, letos se budou konejšit tím, že my jsme je o třídu neporazili

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
valloire

Reagovat
Ed_Hazard

To by malo byť automaticky -5 bodov do tabuľky

Reagovat
Kokesh

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
valloire

neskutečný

Reagovat
Mass

Jako nezaujatý divák musim pochválit rozhodčího, tohle clássico zvládl skvěle.

Reagovat
smazaný uživatel

Kupodivu jo, výjimečně jsem ze sudího neměl nervy

Reagovat
Patt

Akorát neodpískal Barceloně jasnou penaltu. Jinak pískal fantasticky.

Reagovat
dextroza_m

Co byla jasná penalta? Na toho Lewu?

Reagovat
Mass

Myslíš jak Lewa upadl v 74. minutě? Tam spíš měl dostat žlutou.

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Salfovic
Reagovat
r3

Kroos dnes fantasticky vykon

Reagovat
Visca el barca

Jak dlouho musí hrát Bus?

Reagovat
Salfovic

Dokud mu Laporta neudělá nabídku, kterou nebude moct odmítnout.

Reagovat
JM

První těžký soupeř Barcelony v lize a hned se ukázalo, jak na tom jsou doopravdy. V LM se to ukázalo už dříve.

Reagovat
CHONG

Reagovat
valloire

Drtivé vítězství Realu Madrid.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele