La Liga souhrn - 13. kolo

24.11.2007, 22:19, aktualizováno 25.11.2007, 22:59
Komentáře a souhrny
Real Madrid pouze remizoval v Murcii, ale udržel se v čele, Villarreal totiž také jen remizoval s Almeríí. Barcelona si poradila s Huelvou a stáhla náskok, vyhrály také Atlético a Espanyol. Nedařilo se Seville, která přenechala všechny tři body Mallorce, ani Valencii, ta prohrála v Santanderu.

Sevilla FC - RCD Mallorca 1:2

24.11.2007 20:00

Góly: 50. Frédéric Kanouté - 17. Ariel Ibagaza, 38. Fernando Varela

Mallorca si překvapivě odváží všechny tři body ze Sevilly, klub z Baleárských ostrovů dokázal porazit vítěze posledních dvou ročníků Poháru UEFA i přesto, že poslední čtvrt hodinu dohrával zápas o deseti. Real se díky vítězství posunul na průběžné osmé místo, Sevilla zůstává desátá, zítra se však před ní může dostat až pět týmů.

První šanci si vytvořili domácí, v šesté minutě vyskočil v pokutovém území na rohový kop Andres Hinkel, ovšem hlavička obránce Sevilly skončila těsně vedle branky hostí. Poté začali vystrkovat růžky hosté, střelu Daniela Guizy z dvaceti pěti metrů zpacifikoval Andres Palop. V 17. minutě šli hráči Mallorky do vedení, Jonas Gutierrez nacentroval z levé strany přesně na Ibagazu, který pěknou střelou levačkou překonal brankáře Palopa. Andalusané mohli ihned snížit, střela Luise Fabiana však skončila nad brankou hostují branky. Ve formě hrající Fabiano se dostal do další šanci po centru Jesuse Navase, s hlavičkou brazilského útočníka si poradil brankář Lux. Sedm minut před koncem prvního poločasu to bylo již o dvě branky, Varela se opřel do míře z třiceti metrů a krásnou střelou do levé šibenice vstřelil, jak se později ukázalo, vítězný gól. V závěru poločasu střílel z velké dálky jen do náruče gólmana Luxe domácí záložník Poulsen.

Druhá půle začala nepřesnou hlavičkou Kanoutého po centru Hinkela. Seville se podařilo snížit v padesáté minutě, na Hinkelův centr z přímého kopu si naskočil útočník Kanouté, který z malé vzdálenosti zamířil přesně. Domácí po vstřelené brance ještě zvýšili tlak, Keitovu střelu fantasticky vyrazil brankář Lux. V 76. minutě uviděl za zbytečné protesty druhou žlutou kartu Fernanda Varela, střelec druhé branky Mallorky tak musel předčasně do kabin. Sevilla se v závěrečném rádoby tlaku dostala jen k nebezpečné střele Ernesta Chevantona.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Recreativo Huelva 3:0

24.11.2007 20:00

Góly: 64. Gabriel Milito, 66. Bojan Krkić, 81. Lionel Messi (pen.)

Barca potvrdila dobré výsledky na domácím hřišti a po prvním utrápeném poločase smetla Recreativo Huelva. Hosté od počátku naprosto rezignovali na snahu hrát fotbal a dlouho se zdálo, že jim tato obranná taktika přinese ovoce. Úvodní gól přišel až v 64. minutě po hlavičce Gabriela Milita.

Recreativo nastoupilo s pěti záložníky a Barce trvalo celých třináct minut, než si dokázala vypracovat první vážnější šanci. Pozornost po celý zápas skvěle chytajícího Sorrentina prověřil nejprve Iniesta a poté po akci Messiho taktéž Gianluca Zambrotta, jehož střela však mířila mimo.

Na druhé straně se prakticky vůbec nic nedělo, postavením jednoho útočníka (Florent Sinama-Pongolle) dal kouč Víctor Muňoz jasně najevo, že střílet góly nebude na pořadu dne. Před koncem poločasu se ještě o slovo přihlásil Lionel Messi, jeho průnik ale zastavil Sorrentino a přímý kop mířil z jeho kopačky vedle branky.

Po příchodu z kabin pokračovalo obléhání svatyně hostí, ovšem tentokráte už byla útočná fáze ze strany Blaugranas mnohem lepší a efektivnější. Prvně přišla varování Iniesty a hlavně Messiho, který se nadechl k dalšímu ze svých typických průniků a zarazil se až u koncovky, když míč poslal vedle levé tyče. Na hřiště vběhl Bojan Krkic a krátce na to se Katalánci dostali do vedení. Xaviho rohový kop (záhravaný právě po akci Bojana) našel Gabriela Milita, který si přesně mířenou halvičkou připsal první letošní ligový gól.

Netrvalo dlouho a rozdíl byl dvojnásobný. Tentokráte se střelcem stal sám Krkic. Krásný centr za obranu na Henryho předvedl Xavi, francouzský kanonýr přistrčil svému mladšímu kolegovi, který se krásně zbavil strážce a překonal bezmocného Sorrentina. O bodech bylo jasno.

Další trefa přišla opět jen po pár minutách, tentorkáte však gól nebyl pro neexistující ofsajd uznán. Hvězda zápasu Krkic chytře našel Henryho, ten opět vsadil na přihrávku a Iniesta už neměl příliš práce trefit prázdnou bránu, nicméně se kvůli praporku příliš dlouho neradoval.

Přece jenom se Barca dočkala třetího gólu. Messi se prokličkoval po pravé straně, Cáceres ho zastavil jen za cenu faulu a z nařízených penalt se argentinský mladík většinou nemýlí. Během závěrečné čtvrthodiny si domácí vypracovali dalších několik šancí, celkové skóre tak mohlo být ještě vyšší. Na sezóně Barcelony se každopádně vůbec nic nemění. Na Nou Campu problémy nemívá, ty přichází až mimo Ciudad Condal...

Více informací k zápasu

Real Murcia - Real Madrid 1:1

24.11.2007 22:00

Góly: 49. Enrique de Lucas - 9. Robinho

Real Madrid po matném výkonu remizoval na hřišti nováčka z Murcie a před zbytkem zápasů 13. kola se stále drží na prvním místě, předstihnout ho však může o bod druhý Villarreal. Barcelona stáhla náskok svého úhlavního rivala na dva body.

Přitom zápas začal pro hosty z Madridu příznivě. První šanci měli sice domácí, kdy Abel pálil z voleje vedle branky Casillase. Nicméně v 9.minutě po přihrávce Gaga nasměroval Guti zprava centr na malé vápno, kde hlavičkoval z mírného ofsajdu Robinho a Notario už nestihl včas zasáhnout – 0:1.

Poté však Bílý balet nepochopitelně zpomalil tempo a začal hrát na jistotu. Z šedivého průměru vyčnívali pouze Casillas a Pepe. Diarra s Gagem nezajistili patřičnou jistotu ve středu pole. Guti se rovněž postupně vytratil a nevýrazná byla i útočná dvojice Raúl – Van Nistelrooy. Ani nejlepší hráč posledních zápasů Realu, Robinho, nebyl tak přímočary jako v předchozích utkáních.

Střelecky se spíše činili domácí. V 24.minutě vyrazil střelu Baiana na roh Casillas, o minutu později hlavičkoval vedle Richi. Stejný hráč pálil vedle v 38.minutě. Do kabin šel s těsným náskokem Real Madrid.

Toto vedení však dlouho v druhém poločase nevydrželo. Ve 49.minutě si na roh Abela naběhl zcela volný De Lucas a hlavičkou rozjásal stadion La Nueva Condomina – 1:1! O pět minut střílel těsně nad aktivní Movilla. Po následném rohu hlavičkoval mimo Richi. Stejný hráč hlavičkoval vedle o šest minut později.

Za další minutu přestřelil po přihrávce Robinha Sergio Ramos. V 69.minutě střílel mimo Abel. Domácí měli více ze hry a dokázali si vytvořit víc příležitostí. Trenér hostí Schuster poslal na trávník Robbena a Higuaína místo Raúla a Robinha, ovšem zvrat ve hře to nepřineslo. V 83.minutě došlo k dalšímu klíčovému okamžiku. Guti byl faulován a na zemi nesmyslně nakopnul Arza, načež ho Daudén Ibáňez vyloučil.

Závěr zápasu se nesl opět v režii domácích. V 87.minutě chytil pokus Abela Casillas, ale největší příležitost Murcie na otočení výsledků měl vystřídavší švédský útočník Goitom, který postupoval sám na madridskou svatyni, obstřelil Casillase, ale těsně minul branku. Bod si domácí po právu zasloužili, Real díky svému špatnému výkonu přidělal další vrásky na čele trenéra Schustera.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - UD Almería 1:1

25.11.2007 17:00

Góly: 14. Nihat Kahveci - 53. Álvaro Negredo

Fanoušci Realu Madrid se můžou radovat, jejich tým i po třinácti kolech povede nejvyšší španělskou soutěž. Děkovat můžou Almeríi, která velice překvapivě okradla o body Villarreal, jenž tak promrhal možnost posunout se do čela soutěže.

Přitom na stadionu El Madrigal začalo vše podle předpokladů, ve skvělé formě hrající útočník Nihat Kahveci poslal domácí tým do vedení již ve třinácté minutě. Turecký reprezentant se dostal za obranu hostí, a mezi nohama gólmana Davida Cobena vstřelil svůj letošní třetí gól. Ve dvaadvacáté minutě mohli jít domácí hráči už do dvoubrankového vedení, Senna vytvořil výbornou šanci pro Guillerma Franca, kterého však vychytal Cobeno. O pět minut později pohrdl gólem i Senna. Těsně před přestávkou vstřelil regulérní gól hostující útočník Kalu Uche, rozhodčí však kvůli domnělému ofsajdu gól neuznal.

Druhý poločas byl z obou stran velice emotivní, hned na začátku druhého poločasu rozdal rozhodčí Carlos Gomez tři žluté karty a do konce zápasu jich ukázal ještě šest. Šanci definitivně rozhodnout o výsledku měl Nihat, s jeho přízemní střelou si však poradil Robeno, a tak přišel trest. V 53. minutě přenesl Rekarte dobře hru na pravou stranu, kde míč zkrotil útočník Alvaro Negredo Sanchez, a přesnou střelou vyrovnal na 1:1. V posledních patnácti minutách se Villarreal vrhl všemi silami do útoku, gól, který by jej posunul do čela tabuzlky se mu ale vstřelit nepodařilo.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Real Valladolid 4:3

25.11.2007 17:00

Góly: 3. Maniche, 50. Maxi Rodríguez, 56. Maxi Rodríguez, 90. Pedro López (vl.) - 40. Víctor, 48. Sisi, 54. Joseba Llorente

Atlético Madrid předvedlo v duelu s Valladolidem gólovou přestřelku, o zisku tří bodů pro domácí tým nakonec rozhodl vlasní gól Pedra Lópeze v nastaveném čase. Po remízách s Murcií a Almerií tak Colchoneros porazili aspoň třetího nováčka. V domácím útoku tentokrát neměl místo Forlán, a tak se za Aguerem vešla hned pětice záložníků včetně Simaa a Maxiho.

Atlético šlo brzy do vedení, když rychlý gól vstřelil Maniche. Obrana se před ním rozestoupila a on pravačkou na přední tyč prostřelil Butelleho. V 17. minutě mohl odpovědět Llorente, ale jeho přízemní střelu skvěle zneškodnil Leo Franco. Na druhé straně Butelle vyrazil střelu Maxiho, dorážka Aguera šla nad. Valladolid vyrovnal těsně před přestávkou, když zpětný pas poslal Llorente a úspěšným střelcem se stal Víctor. Úvodní desetiminutovka druhé půle byla ve znamemí čtyř branek! Nedůrazného bránění využil hostující Sisi a volejem poslal míč do branky Lea Franca.

Vedení hostí ale trvalo jen čtyři minuty, když znovu obnovil paritu Maxi. Valladolid se rychle oklepal, Alvaro Rubio střílel vedle, hlavička Llorenteho znamenala opětovné vedení hostí. To po levém křídle pronikl Jonathan Sesma a Llorente byl při zakončení opět zcela sám. V 56. minutě už to ale bylo 3:3. Reyes rozehrál trestný kop na zadní tyč, Butelle se k míči nedostal a Maxi snadno skóroval do prázdné branky. Zbytek zápasu se už hrál v režii Atlétika a Butelle musel předvést dva skvělé zákroky. 18 minut před koncem byl za faul na Sesmu vyloučen Valera, ale ofenzivu domácích to nezastavilo. Manicheho střelu zdálky Butelle ještě zlikvidoval, zajímavou přestřelku ukončil až vlastní gól Pedra Lópeze.

Více informací k zápasu

Levante UD - Real Betis 4:3

25.11.2007 17:00

Góly: 39. Damiano Tommasi, 41. Riga Mustapha, 50. Riga Mustapha, 81. Javi Fuego - 9. Arzu, 25. Edú (pen.), 52. Mariano Pavone

Duel dvou posledních týmů v tabulce se překvapivě změnil v divokou gólovou přestřelku s lepším koncem pro domácí. Záchrana pro Levante se již zdá reálná, proti Betisu otočil i dvoubrankovou ztrátu. Před tímto kolem ztrácelo Levante na Betis sedm bodů, nyní již jen čtyři.

Betis doposud skóroval na hřištích soupeřů jen jednou a tuto bilanci záhy vyrovnal Arzu, když se trefil pravačkou do pravého horního růžku branky. Ještě hůře to pro domácí vypadalo ve 24. minutě. Bruno Cirillo fauloval ve vápně Somozu a pokutový kop proměnil Edú. Pak přišel tlak domácího týmu. O deset minut později střílel na branku Riga a míč prošel jen těsně vedle levé tyče. A o pár sekund později měl Riga další šanci, ale branku opět jen těsně minul.

Do poločasu ale bylo vyrovnáno. Nejprve se trefil Tommasi, hlavičkou pak vyrovnal aktivní Riga. Comeback byl dokonán čtyři minuty po přestávce, kdy střelou ze střední vzdálenosti otočil skóre na 3:2 opět Riga. Betis ale hned z protiútoku vyrovnal. Na hranici pokutového území si zpracoval míč Pavone a poslal jej do levého růžku Storariho branky. Oba celky chtěly vyhrát, hosté zahrozili dobře kopnutým trestným kopem do vápna Sobise, na druhé straně ze stejné standardní situace nepochodil Damia. Rozhodnutí přišlo v 81. minutě, když nechytatelnou střelu vypálil Javi Fuego. Betis už neměl sílu korigovat stav, naopak mu byl ještě vyloučen Juanito.

Více informací k zápasu

CA Osasuna - Espanyol Barcelona 1:2

25.11.2007 17:00

Góly: 75. Javier Portillo - 30. Ángel Martínez, 33. Valdo

Espanyol zvítězil v Pamploně a již devět zápasů v řadě neprohrál (konkrétně má na kontě šest výher a tři remízy). Odměnou je mu nyní skvělá čtvrtá příčka tabulky. Naopak domácí se dále propadají a jsou již na první nesestupové příčce. Jaroslav Plašil nastoupil do hry ve 26. minutě druhého poločasu, kdy vystřídal Juanfrana. Espanyol vedl po půlhodině o dvě branky, Osasuna korigovala gólem Portilla.

A hosté začali útočně. Ve třetí minutě zkoušel z dálky střílet Tamudo a Ricardo vyrazil jeho pokus na roh. Na druhé straně se dobře uvolnil Juanfran, vypálil, ale Kameni nemusel zasahovat. Espanyol byl lepší, akrobaticky to zkoušel Luis García, sám proti gólmanovi neuspěl Tamudo. Pak přišly dvě rychlé branky hostí. Nejprve Valdo hlavičkoval centr Riery k Angelovi a ten propálil bezmocného Ricarda. Pamplona málem vyrovnala, když Pandiani těsně minul branku.

Ve 33. minutě přidal druhý Espanyolu Valdo, který si s míčem na noze počkal na výhodnou možnost ve vápně a trefil se do růžku branky. Hosté pokračovali v útočení, před přestávkou střílel Luis García z trestného kopu nad. Do druhé půle vstoupila Osasuny aktivněji, rychle zahrávala dva rohy. Kapverdský forward Dady střílel vedle. Hru domácích také oživil střídající útočník Carlos Vela, v té chvíli hrála Osasuna na tři útočníky. V 58. minutě našel cetrem Vela Dadyho, ale ten opět hlavičkoval mimo. O devět minut později Vela dokonce dopravil míč do branky, ale pískal se ofsajd. Až v 75. minutě využil dalšího centru Vely další střídající hráč Portillo a snížil. V samotném závěru stanul Vela ještě tváří v tvář Kamenimu, ale gólman předvedl skvělý reflex. Espanyol si tak před derby s FC Barcelona ještě více zvýšil sebevědomí.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Deportivo La Coruña 2:2

25.11.2007 17:00

Góly: 23. Antonio Barragán (vl.), 54. David López - 63. Riki, 90. Sebastián Taborda

Athletic Bilbao doma příliš mnoho zápasů nevyhrává. A po dnešku bude počet překvapených touto informací opět o něco méně. Když se totiž v prvním poločase dostanete do vedení, v ten nejvhodnější moment – krátce po začátku druhé půle – svůj náskok ještě zvýšete a přesto nejste schopni vedení udržet, je zkrátka někde problém. Toho problému dokázalo využít Deportivo La Coruňa a získalo veledůležitý bod.

Jak už tedy bylo řečeno, body se dělily rovnoměrně, každý ze soupeřů však na ten stejný podíl pohlíží zcela odlišně. Zatímco pro Bilbao je to jasná ztráta dvou bodů, které s výhledem na příští kola a na utkání proti Valencii či Realu Madrid mohly mít cenu zlata, hosté se díky němu udrželi nad hranicí sestupu a neumožnili svému přímému konkurentu v boji o udržení, aby se výrazněji vzdálil.

Bilbao nastoupila v útočně laděné sestavě a od počátku bylo lepším týmem. Před úvodním gólem mělo hned tři šance, z toho ta nejvýraznější skončila v jedenácté minutě po ráně Iraoly na tyči. Úspěšného zásahu se diváci na San Mamés dočkali ve 22. minutě – akci opět táhl Iraola, jehož centr do vápna si nešťastně srazil do vlastní brány hostující obránce Barragán.

Obraz hry se poté obrátil o 180 stupňů, územní převahu si vypracovali Lotinovi svěřenci, ovšem narozdíl od svého rivala si příležitosti za celý zbytek poločasu vypracovat nedokázali, k vidění byly pouze náhodné nakopávané centry do šestnáctky s minimální šancí na úspěch.

Krátce po příchodu z kabin se zdálo, že přišel rozhodující moment. Běžela 53. minuta, když se rozdíl zdvojnásobil. Akci rozjel fantastickou přihrávkou na Gabilonda Yeste, prvně jmenovaný zpracoval hrudí a posunul míč na Llorenteho, míč se pak dostal k nohám Davida Lópeze a následně do branky bezmocného Dudu Aouateho.

Světélko na konci tunelu se pro Los Blanquiazulues objevilo 27 minut před koncem. Dezorientovaná obrana Basků nechala Rikimu dostatek prostoru na to, aby si poradil s brankářem Aranzubiou, který nastoupil místo zraněného Iraizoze. Očekávaný tlak hostů se sice nedostavil, přesto se jim nakonec podařilo srovnat. V 89. minutě si na Guardadův centr z pravé strany naběhl Taborda a přesnou hlavičkou zasadil domácím tvrdou ránu...

Více informací k zápasu

Racing Santander - Valencia CF 1:0

25.11.2007 19:00

Góly: 70. Jorge López

Ambiciózní Racing nejtěsnějším rozdílem porazil Valencii, která se v tabulce propadla na šestou pozici. Santander sice dál zůstává na sedmém místě, bodově se však přiblížil čelu tabulky.

V sestavě Valencia dostal přednost před brankářem Hildebrandem zkušený Canizares, který se ale opět nevyvaroval hrubé chybě. Od začátku nehrál ani krajní záložník Joaquin, který byl v týdnu kritizován trenérem Koemanem za malou snahu na tréninku. Španělského reprezentanta v sestavě nahradil veterán Angulo. Letošní premiéru si v dresu Netopýrů odbyl brazilský záložník Edu, jenž se vrátil po dlouhodobém zranění kolenních vazů. V sestavě Santanderu nastoupil Jorge Lopéz, který tak nastoupil proti klubu, v němž ještě před půl rokem působil a byl to právě on, kdo rozhodl o vítězi.

První nebezpečná akce byla k vidění v desáté minutě, kdy útočníka Tchita vychytal Canizares. V dalším průběhu poločasu neviděli diváci na stadionu El Sardinero příliš útočný fotbal, šancí na obou stranách bylo jako šafránu. O rozruch se postarala hlavička Munitise, která skončila na rameni Davida Silvy, rozhodčí Undino Mallanco ovšem zůstal klidný.

Druhý poločas probíhal v podobném duchu, ve vyrovnaném souboji se nechtělo žádné mužstvo dopustit chyby, a tak se hrálo především ve středu hřiště. Rozhodující moment utkání přišel dvacet minut před jeho koncem, střídající Ebi Smolarek našel Jorge Lopéze, jenž vyslal relativně slabou střelu doprostřed branky Valencie, brankář Canizares jí však nepochopitelně pustil. Zkušený brankář se tak neodvděčil Ronaldu Koemanovi za jeho důvěru. V závěru se nepodařilo Morientesovi ani Joaquinovi vyrovnat, a tak byl dobrý zákrok Canizarese v nastaveném čase proti Smolarkovi k ničemu.

Více informací k zápasu

Real Zaragoza - Getafe CF 1:1

25.11.2007 21:00

Góly: 81. Andrés D'Alessandro - 65. David Sousa

Velmi kuriozní gól z kopačy D’Alessandra zachránil bod pro utrápenou Zaragozu. Hosté z Getafe přijeli na stadión La Romareda se třemi vítězstvími v řadě a jen obrovská chyba brankáře Abbondanzieriho deset minut před koncem jim neumožnila přidat čtvrté, a stanovit tak nový klubový rekord v Primera División.

Jako obvykle vstoupili svěřenci Víctora Fernándeze do utkání lépe a vypracovali si jistou územní převahu. Postupem času, taktéž jako obvykle, jim ovšem začala docházet šťáva a iniciativy se chopili výborně hrající hosté. Kamenem úrazu je u Los Maňos také forma Diega Milita. V loňské sezóně nastřílel jen v lize 23 gólů a Zaragoza měla dost práce s tím, aby ho přes léto udržela. Jenže letos se Argentinec vyloženě trápí a nově přichozí Ricardo Oliveira i Sergio García předvádí lepší výkony a jsou pro tým užitečnější. Ani jeden z nich však loňského Milita nahradit nedokáže.

Getafe má sice podobný problém v podobě Nigerijce Ucheho, který přišel před sezónnou s vizitkou prvotřídního střelce, ale i mu zvlhl prach a Dani Guizu plnohodně zatím nezastoupil, jenže jinak se podařilo Michaelu Laudrupu vtisknout týmu svou tvář a výsledky z posledních kol pomáhají zapomenout na Bernda Schustera. Tentokráte výborně fungovala hlavně záloha, mladíček Granero se své šance v základu skutečně chytil.

Každopádně v prvním poločase se šance prakticky vůbec neviděly, takže na zajímavější momenty si museli fanoušci počkat až do druhé pětačtyřicetiminutovky. Getafe začínalo více a více vytahovat růžky a domácí se dostali pod tlak. Nejdříve výborně zakročil César a následně zmařil svou příležitost Sergio García. Jenže tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu... Ucho se utrhlo v 64. minutě, když skóre otevřel Sousa.

Na La Romareda se začal ozývat pískot, avšak stále zůstávalo dostatek času s výsledkem něco udělat. Laudrup se rozhodl stáhnout Granera, což se ovšem s odstupem doby ukazuje jako chyba. Getafe v tu chvíli ztratilo onu potřebnou jiskru a převahu v záloze a Zaragoza toho využila. Vyrovnávací gól nakonec přišel dost kuriozním způsobem. Byl nařízen přímý volný kop, ke kterému se postavil D’Alessandro. Brankář Pato Abbondanzieri šel k rozhodčímu, aby ho upozornil, že nově příchozí Pallardó se ještě nestihl dostat do pokutového území, jenže sudí jeho námitky ignoroval a D’Alessandro už jen lehce trefil opuštěnou bránu. V závěru mohla Zaragoza dokonce zvítězit, ale Diego Milito tváří v tvář Abbondanzierimu neuspěl, když se stihl vrátit jeden z obránců. Body se tedy dělily.

Více informací k zápasu
Tabulka
 týmzápasyvýhryremízyporážkyskórebody
1.Real Madrid1392230:1329
2.Villarreal CF1391326:1928
3.FC Barcelona1383226:1027
4.Espanyol Barcelona1374219:1425
5.Atlético Madrid1373327:1724
6.Valencia CF1380520:2024
7.Racing Santander1365211:923
8.Real Mallorca1354423:2019
9.Real Zaragoza1353520:2018
10.Sevilla FC1250724:1915
11.Getafe CF1343614:1615
12.Athletic Bilbao1335512:1614
13.Real Murcia133559:1414
14.UD Almería1334611:1513
15.Real Valladolid1334619:2613
16.Deportivo La Coruňa1334612:1913
17.Osasuna Pamplona1233614:1612
18.Recreativo Huelva133378:1812
19.Real Betis1325613:2011
20.Levante UD13211010:277

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (62)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak madridská kampaň už zase sláví úspěchy, rozhgodčí má strach cokoli Barceloně písknout a pak to dopadá ja kdnes, kdy nás opět poškozoval v jednom kuse, protože ví, že takhle to schytá míň. Ale je to hotl problém, tisk se trestat nemůže a Schusterovy řeči se z nějakých záhadných důvodů odpouští a nechávají bez trestu.

Reagovat
smazaný uživatel

Real má tuto sezonu sudí opět pevně pod kontrolou a dneska nám pískal k tomu všemu sudí z Madridu...

Reagovat
smazaný uživatel

Duel jsem neviděl tak nemůžu nic soudit, ale co vám tak hrozného udělal?? A co ta penalta? Byla tak evidentní, že nešla nepísknout nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano a hlavně byla už několikátá.

Reagovat
smazaný uživatel

A kolik jste jich podle tebe měli zahrávat? Čili jinými slovy chceš říct, kdyby to nebylo 2:0 tak to nepískne?

Reagovat
smazaný uživatel

Co jsem chtěl říct, to jsem řekl. Stejně jako loni vede Real přes média nechutnou kampaň a stejně jako loni je tato nesportovní sprostárna tolerována a přináší úspěch.

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu mě děsí, že pořád hrajeme pod své možnosti, údajně byl první poločas katastrofální (ale proč?), tak jsem rád, že jsem se dostal až k tomu druhému, mnohem příjemnějšímu.

Bojan si svým přístupem a výkony zaslouží mnohem více času na place, kdo by to v létě řekl, je to teprve ročník 90.

Tohle jako vůbec nepřeceňovat, pokud to nepotvrdíme venku, je nám to OPĚT k ničemu. To "opět" musím zdůraznit, protože si nepamatuju, kdy jsme naposledy na solidní výkon doma nevázali i venku.

BARCA!!!

Reagovat
-Kopy-

Ročník 90., to jsem já

Když si představím, že bych měl hrát na Nou Campu před 98 000 lidma

Reagovat
smazaný uživatel

A když si to představíme my fanoušci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Že nehraju v Barceloně si umím vysvětlit jenom jejich špatným skautingem tady v ČR

Reagovat
smazaný uživatel

Hele ja sem presne o 3 roky mladsi jak Cesc Fabregas,presne na den,mame narozky ve stejnej den a taky si nedokazu predstavit ze bych hral v Arsenalu,i kdyz by to bylo moje nejvetsi prani

Reagovat
smazaný uživatel

tak neprestavaj dufat mozno jedneho dna ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ja som si myslel, ze si ich vytrvalo odmietal a cakal si na ponuku z lepsieho tymu...

Reagovat
-Kopy-

jj z Valencie

Reagovat
smazaný uživatel

hele tak pojd ke mne do Lyonu doporucim te trenérovi

Reagovat
smazaný uživatel

Ty to beztak fakt myslíš vážně, že?

Reagovat
-Kopy-

No jistě

Reagovat
smazaný uživatel

jen tak dal,jsou nejlepsi,jsou SUPER OLE BARCA

Reagovat
smazaný uživatel

no videl som tak 60 minut tohto kvalitneho duelu a potom som stratil signal - cize goly som nevidel ved naco aj...a v prvom polcase ma najviac zaujal transparent s ciernou ovcou

Reagovat
-Kopy-

De Lucas

Reagovat
smazaný uživatel

Parada Murcia!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
-Kopy-

Guti

Reagovat
smazaný uživatel

To zase bude v álejích nablito...

Reagovat
-Kopy-

Nejlepší bylo jak Abel dostal žlutou kartu, když se měla kopat jasná penalta

Reagovat
rufus

žlutá nesmyslná, ale penalta to taky nebyla..

Reagovat
-Kopy-

aha, tak co to bylo ?

Reagovat
rufus

Simulování to nebylo, takže žlutá neměla bejt. Ale nařídit za to penaltu by bylo až moc přísný, prostě obyčejný zákrok..

Reagovat
rufus

lépe řečeno, obyčejný souboj..

Reagovat
-Kopy-

No nic, du si koupit brejle, protože asi špatně vidím...

Reagovat
smazaný uživatel

víš kolik takové brejle stojí? docela dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Ty asi nevíš, jak já jsem bohatý

Reagovat
smazaný uživatel

já jen, že cenu brýlí kdekdo podceňuje, věř, že ze mne mluví zkušenosti.

Reagovat
smazaný uživatel

No nic tak to je ztráta, zítra opouštíme první místo a první 4ka se nám pěkně srovná.

Reagovat
-Kopy-

Ztráta ? spíše tvrdě zaplacený bod.

Reagovat
smazaný uživatel

Vycházím čistě z toho, že jsme nezískali 3 body.

Reagovat
smazaný uživatel

A na taková jelita ztrácíme dva body.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe, jenom jelita ztratí tolik bodů sama...

Reagovat
smazaný uživatel

Spokojenost! Vyhra 3:0, Real jen remizoval, i Henry mi potěšil a to už je co říct!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Levante - Betis a Atlético - Valladolid. Betis by měl se sebou něco dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Atlético též..

Reagovat
smazaný uživatel

Valladolid umí potrápit favority. Real plichta, Barca plichta, Atlético těsná prohra. Myslím, že i Valencia se natrápila.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ale obranná činnost Atlética selhává docela pravidelně. Dělají strašně moc individuálních chyb. Co si jenom tak matně vzpomenu, tak v jednom zápase (myslím proti Seville, nevím to jistě), třeba takový Zé Castro dvakrát fatálně selhal. Takové hrubky týmu moc nepomohou.

Reagovat
-Kopy-

proti Villarrealu dva góly Perey, doplácí na to skoro v každém zápase...mohli jste být klidně na čele.

Reagovat
smazaný uživatel

u Perey to není nic neobvyklého, minulou sezonu jsem mu nemohl přijít na chuť.. jak on dokázal pokazit rozehrávku?!

Reagovat
-Kopy-

Njn, měl by sis tam udělat pořádek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Natrápila je slabý slovo, výhru jsme si zajistili až v poslední minutě po haluzním gólu Silvy, i přes tři body se po konci utkání pískalo

Reagovat
smazaný uživatel

Sleduje nekdo z vás valenciu naživo, ked ano kde?

Reagovat
-Kopy-

nikde mi to nejde

Reagovat
-Kopy-

Letos je ta La Liga zatím tragická

Dneska to jenom potvrdil Villarreal, který doma nedokáže porazit Almerií

Reagovat
-Kopy-

Letos je ta La Liga zatím tragická

Dneska to jenom potvrdil Villarreal, který doma nedokáže porazit Almerií

Reagovat
smazaný uživatel

to je v pytli zas tiket v pr....

Reagovat
smazaný uživatel

Negredo hraje za Real, i když v něm už není .

Reagovat
Xavi

Tak to je skutečně argument.

Reagovat
-Kopy-

díky.

Reagovat
smazaný uživatel

La Liga je tragická, nedá se na to vůbec koukat (ale co mám dělat, občas se na to holt kouknout musim ).

Reagovat
-Kopy-

Ježiš marjá, co tam ti koumáci zase dělali

V Santaneru se holt ale nevyhrává, tak trochu sem to tušil

Alespoň je to vyrovnané, sedm týmů v šesti bodech.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele