13. kolo
25.11.2007 17:00 CET
4 : 3
(2:2)

Reportáž

Levante UD - Real Betis 4:3

Duel dvou posledních týmů v tabulce se překvapivě změnil v divokou gólovou přestřelku s lepším koncem pro domácí. Záchrana pro Levante se již zdá reálná, proti Betisu otočil i dvoubrankovou ztrátu. Před tímto kolem ztrácelo Levante na Betis sedm bodů, nyní již jen čtyři.

Betis doposud skóroval na hřištích soupeřů jen jednou a tuto bilanci záhy vyrovnal Arzu, když se trefil pravačkou do pravého horního růžku branky. Ještě hůře to pro domácí vypadalo ve 24. minutě. Bruno Cirillo fauloval ve vápně Somozu a pokutový kop proměnil Edú. Pak přišel tlak domácího týmu. O deset minut později střílel na branku Riga a míč prošel jen těsně vedle levé tyče. A o pár sekund později měl Riga další šanci, ale branku opět jen těsně minul.

Do poločasu ale bylo vyrovnáno. Nejprve se trefil Tommasi, hlavičkou pak vyrovnal aktivní Riga. Comeback byl dokonán čtyři minuty po přestávce, kdy střelou ze střední vzdálenosti otočil skóre na 3:2 opět Riga. Betis ale hned z protiútoku vyrovnal. Na hranici pokutového území si zpracoval míč Pavone a poslal jej do levého růžku Storariho branky. Oba celky chtěly vyhrát, hosté zahrozili dobře kopnutým trestným kopem do vápna Sobise, na druhé straně ze stejné standardní situace nepochodil Damia. Rozhodnutí přišlo v 81. minutě, když nechytatelnou střelu vypálil Javi Fuego. Betis už neměl sílu korigovat stav, naopak mu byl ještě vyloučen Juanito.

Autor: Radek Nosil / sportinglife.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hned jak vedli 2-0 jsem si říkala, že je to na Betis nějak divný takhle v klidu vést, a taky že jo, ale takhle to zazdít...

Reagovat
smazaný uživatel

Verdiblancos :(

v zime musime udelat velke zmeny...a doufat v uzdraveni nekteryhc hracu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele