13. kolo
25.11.2007 17:00 CET
4 : 3
(1:1)

Reportáž

Atlético Madrid - Real Valladolid 4:3

Atlético Madrid předvedlo v duelu s Valladolidem gólovou přestřelku, o zisku tří bodů pro domácí tým nakonec rozhodl vlasní gól Pedra Lópeze v nastaveném čase. Po remízách s Murcií a Almerií tak Colchoneros porazili aspoň třetího nováčka. V domácím útoku tentokrát neměl místo Forlán, a tak se za Aguerem vešla hned pětice záložníků včetně Simaa a Maxiho.

Atlético šlo brzy do vedení, když rychlý gól vstřelil Maniche. Obrana se před ním rozestoupila a on pravačkou na přední tyč prostřelil Butelleho. V 17. minutě mohl odpovědět Llorente, ale jeho přízemní střelu skvěle zneškodnil Leo Franco. Na druhé straně Butelle vyrazil střelu Maxiho, dorážka Aguera šla nad. Valladolid vyrovnal těsně před přestávkou, když zpětný pas poslal Llorente a úspěšným střelcem se stal Víctor. Úvodní desetiminutovka druhé půle byla ve znamemí čtyř branek! Nedůrazného bránění využil hostující Sisi a volejem poslal míč do branky Lea Franca.

Vedení hostí ale trvalo jen čtyři minuty, když znovu obnovil paritu Maxi. Valladolid se rychle oklepal, Alvaro Rubio střílel vedle, hlavička Llorenteho znamenala opětovné vedení hostí. To po levém křídle pronikl Jonathan Sesma a Llorente byl při zakončení opět zcela sám. V 56. minutě už to ale bylo 3:3. Reyes rozehrál trestný kop na zadní tyč, Butelle se k míči nedostal a Maxi snadno skóroval do prázdné branky. Zbytek zápasu se už hrál v režii Atlétika a Butelle musel předvést dva skvělé zákroky. 18 minut před koncem byl za faul na Sesmu vyloučen Valera, ale ofenzivu domácích to nezastavilo. Manicheho střelu zdálky Butelle ještě zlikvidoval, zajímavou přestřelku ukončil až vlastní gól Pedra Lópeze.

Autor: Radek Nosil / sportinglife.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Musíme vyhrát, Real Valladolid sice nepatří mezi outsidery, ale nesmíme se zastavit před ničím !!! Tip 2:1. Jedééém ATLÉTICO !!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Vamos colchoneros!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

ATLÉTICO DO TOHO!!!

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou v poslední době ale divoký výsledky. ATLÉTICO !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele