Komentáře a souhrny

Premier League za pět minut dvanáct

Stejně jako loni, tak i letos pro vás redakce EuroFotbalu přichystala speciál "Premier League za pět minut dvanáct", v jehož rámci mapuje situaci v popředí a spodku tabulky anglické nejvyšší soutěže.

Semifinalisty Poháru ČMFS doplnila Slavia

Český pohár zná po dnešku všechny semifinalisty, čtyřku uchazečů zkompletovala Slavia, která porazila Zlín. Včera uspěly Teplice, Sparta a Slovácko.

Barça zničila Sevillu

Barcelona začala ligové Alpy ve velkém stylu, když rozmetla velmi špatně hrající Sevillu, a s dalším uběhlým kolem si na čele stále drží náskok šesti bodů. Naopak hosté, u kterých se jen těžko dalo ubránit dojmu, že zápas dopředu vzdali a šetřili síly na zbytek ligy, budou možná mít ještě hodně práce, aby jim neunikla Liga mistrů. Hrdinou utkání byl famózní Iniesta

Wiese poslal Brémy do finále DFB-Pokalu

První ze čtyř Nordderby hraných v krátkém sledu vyznělo lépe pro Brémy, které tak postoupily do finále DFB-Pokalu. Werder byl v Hamburgu lepším týmem, domácí tým skvěle držel brankář Rost. Hrdinou je však druhý strážce tří tyčí, Tim Wiese, který pro svůj tým vychytal penaltovou loterii.

Anglická Premier League - souhrn 33. kola

Chelsea ve středu jen remizovala s Evertonem, což stejně jako včerejší přestřelka 4:4 Liverpoolu s Arsenalem hraje do karet Manchesteru United. Rudí ďáblové dnes dohrávali starší zápas s Portsmouthem a zvítězili. Utkání třiatřicátého kola s Wiganem je čeká ažv květnu.

Boca - River, největší derby?

Na světě se hraje mnoho derby. Všichni mají to své za jediné, nejlepší, nejvýznamnější, nejdůležitější, nejkrásnější. Ale existuje jedno, které má právo na všechna nej... Je to ono argentinské, hrané na Stříbrné řece, Rio de la Plata. Další díl tohoto nekonečného příběhu se hrál minulý víkend na slavném stadiónu La Bombonera.

Kadlec skvělým gólem přispěl k postupu

Město lékárnického průmyslu slaví! Bayer Leverkusen se pojede v květnu do Berlína poprat o národní pohár. Na své cestě dnes přešel přes Mainz, jenž mu dokázal vzdorovat jen v základní hrací době.

Gambrinus liga - souhrn 24. kola

Slavia selhala na Kladně, z čehož má obrovskou radost Sparta, ta po výhře nad Plzní ztrácí na první místo osm bodů. Liberec vyhrál v Jablonci a může nadále myslet na Ligu mistrů. Totéž platí i o Boleslavi, která zdolala Teplice. Naopak ztratila Olomouc a mizérii protáhl Baník. Brno doma nestačilo na Žižkov a ze tří bodů se vedle Viktorie radoval i Zlín.

Ligue 1 - souhrn 32. kola

Bordeaux ve šlágru kola porazilo Lyon a přeskočilo ho v tabulce. Již čyři body náskoku tak na obhájce titulu má Marseille, která vydřela výhru v Lorientu. Doma se dařilo PSG, Monaku, Grenoblu či Nantes, body ze hřišť soupeřů si naopak vezou Le Mans, Auxerre a Nancy...

Primera División - souhrn 31. kola

Barcelona vyhrála v Getafe 1:0, na čele má však stále šestibodový náskok, protože Real Madrid zvítězil taktéž 1:0 v Huelvě. Valencia porazila Sevillu a drží čtvrté místo, Bilbao podlehlo doma La Coruňi a Gijón na Betisu, remízou skončil duel mezi Málagou a Mallorcou...

Serie A - souhrn 32. kola

Inter remizoval na hřišti Juventusu a je opět o krůček blíže k zisku titulu. Druhý už je druhý milánský celek AC, které doma smetlo Turín. Zajímavý ještě bude boj o čtvrté místo, zatímco Janov a Fiorentina prohrály, tak římské AS porazilo Lecce a stáhlo manko. O záchranu stále bojuje Reggina...

Druhým finalistou FA Cupu se stal Everton

Everton to dokázal a může se radovat z postupu do FA Cupu. Jeho semifinálový zápas s Manchesterem United musely rozhodnout až penalty, jelikož v normální hrací době, ani v prodloužení branka nepadla.

Bundesliga - souhrn 28. kola

Wolfsburg nakonec porazil Leverkusen a drží se v čele tabulky. Vyhrály i Bayern a Hamburk, po delší době zvítězila Hertha a tři body má i Stuttgart. Dařilo se rovněž Schalke a Dortmundu...

Ruská Premier Liga - souhrn 5. kola

Rubin porazil jasně Dinamo a je v čele tabulky. Za ním se poskládaly desetibodové celky CSKA a Samary, Zenit jenom remizoval na půdě Lokomotivu. Spartak propustil trenéra Laudrupa a hned porazil Těrek. FK Moskva zvládlo další městské derby, doma těsně vyhrály Tomsk a Perm...

Nizozemská Eredivisie - souhrn 31. kola

Alkmaar sice podlehl Vitesse, přesto slaví mistrovský titul. Definitivně o tom rozhodla zaváhání jeho konkurentů - Twente prohrálo na půdě Feyenoordu, Ajax si z Eindhovenu veze tenisovou prohru 2:6. V boji o čelo ztratil i Heerenveen. Tilburg dotáhl tříbrankové manko, výhru má Volendam.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele