Komentáře a souhrny

Primera División - souhrn 31. kola

Barcelona vyhrála v Getafe 1:0, na čele má však stále šestibodový náskok, protože Real Madrid zvítězil taktéž 1:0 v Huelvě. Valencia porazila Sevillu a drží čtvrté místo, Bilbao podlehlo doma La Coruňi a Gijón na Betisu, remízou skončil duel mezi Málagou a Mallorcou...

Serie A - souhrn 32. kola

Inter remizoval na hřišti Juventusu a je opět o krůček blíže k zisku titulu. Druhý už je druhý milánský celek AC, které doma smetlo Turín. Zajímavý ještě bude boj o čtvrté místo, zatímco Janov a Fiorentina prohrály, tak římské AS porazilo Lecce a stáhlo manko. O záchranu stále bojuje Reggina...

Druhým finalistou FA Cupu se stal Everton

Everton to dokázal a může se radovat z postupu do FA Cupu. Jeho semifinálový zápas s Manchesterem United musely rozhodnout až penalty, jelikož v normální hrací době, ani v prodloužení branka nepadla.

Bundesliga - souhrn 28. kola

Wolfsburg nakonec porazil Leverkusen a drží se v čele tabulky. Vyhrály i Bayern a Hamburk, po delší době zvítězila Hertha a tři body má i Stuttgart. Dařilo se rovněž Schalke a Dortmundu...

Ruská Premier Liga - souhrn 5. kola

Rubin porazil jasně Dinamo a je v čele tabulky. Za ním se poskládaly desetibodové celky CSKA a Samary, Zenit jenom remizoval na půdě Lokomotivu. Spartak propustil trenéra Laudrupa a hned porazil Těrek. FK Moskva zvládlo další městské derby, doma těsně vyhrály Tomsk a Perm...

Nizozemská Eredivisie - souhrn 31. kola

Alkmaar sice podlehl Vitesse, přesto slaví mistrovský titul. Definitivně o tom rozhodla zaváhání jeho konkurentů - Twente prohrálo na půdě Feyenoordu, Ajax si z Eindhovenu veze tenisovou prohru 2:6. V boji o čelo ztratil i Heerenveen. Tilburg dotáhl tříbrankové manko, výhru má Volendam.

Skotská Premier League - souhrn 33. kola

Celtic doma porazil Aberdeen 2:0 a stále drží náskok před Rangers, kteří uspěli v Hibernianu. St. Mirren vyhrál v Motherwellu, zbývající zápasy skončily nerozhodně. Góly padaly již jen v Invernessu, další dvě klání skončila bez branek.

Drogba zařídil postup Chelsea

Díky trefě Didiera Drogby z 84. minuty se může londýnská Chelsea radovat z postupu do finále FA Cupu. Dnes totiž ve Wembley porazila v semifinále prestižní soutěže Arsenal 2:1.

Hamburk i přes prohru vyřadil Manchester City

Manchester City sice porazil v odvětě čtvrtfinále Poháru UEFA Hamburk 2:1, ale tato výhra v konečném zúčtování na postup nestačila. Německý celek si totiž do Anglie přivezl dvoubrankový náskok.

Brémy si v Udine vystřílely postup

Werder přijel do Udinese se slibným náskokem 3:1 z prvního duelu, ale ten hned po prvním poločase ztratil, když domácí zaslouženě vedli právě 3:1. Dvě branky ve druhém poločase ale nakonec rozhodly o postupu brémského celku po konečné remíze 3:3.

Šachtar Doněck porazil Marseille i podruhé

Na ryze ukrajinské semifinále se mohou těšit fanoušci Šachtaru Doněck. Jejich tým dokázal i podruhé porazit Olympique Marseille a bitvě o finále Poháru UEFA se potká s Dynamem Kyjev.

Dynamo Kyjev porazilo PSG a raduje se z postupu

Zcela jednoznačný průběh měla odveta čtvrtfinále Poháru UEFA mezi ukrajinským Dynamem Kyjev a francouzským Paris St. Germain. Domácí celek vstřelil tři branky, ale velkou zásluhu hned na dvou gólech měl pařížský strážce svatyně Landreau, který udělal dvě fatální chyby.

Ronaldo vystřelil Manchesteru United postup přes Porto

Parádní branka Cristiana Ronalda prolomila anglické prokletí Estadia do Dragaa a zároveň ukončila pouť Porta letošní Ligou mistrů. Na brzkou branku Ronalda totiž dnes již nikdo nenavázal, a proto Manchester díky výhře 1:0 postupuje do semifinále, kde ho čeká jiný anglický celek, Arsenal.

Arsenal nedal Villarrealu šanci a je v semifinále

Arsenal s přehledem postupuje do semifinále Ligy mistrů, odvetu proti Villarrealu totiž zvládl s velkým přehledem a vyhrál o tři branky. Kanonýři tak přispěli k anglické nadvládě v nejprestižnější evropské soutěži, o triumf bojují i Manchester United a Chelsea.

Barcelona opět postupuje do semifinále

Barcelona si v překvapivě plné sestavě v Mnichově v poklidu pohlídala skóre a po remíze 1:1 se těší na třetí semifinále za poslední čtyři roky. Domácí Bayern se sice díky Ribérymu dostal do vedení, ale následně za Katalánce srovnal Keita a zápas už se pak spíše jen dohrával.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele