Komentáře a souhrny

Ruská Premier Liga - souhrn 17. kola

Zenit doma přenechal body Tomsku, Lokomotiv loupil v Samaře. Těrek překvapivě vyhrál na Dinamu, Rostov si poradil s Chimkami, včera mistrovská Kazaň potvrdila své postavení v čele tabulky, když dokázala vyhrát na půdě třetího FK Moskva. O bod v závěru se drží Spartak, výhru CSKA nad Amkarem Zařídil Tomáš Necid...

Bundesliga - souhrn 1. kola

Hoffenheim remizoval s Bayernem, Freiburg si rozdělil body s Hamburkem. Martin Fenin dal vítěznou branku Frankfurtu na hřišti Brém. Kromě Eintrachtu vstoupily do nové sezóny výhrou také Schalke, Hertha a Dortmund. Mohuč remizovala s Leverkusenem. Bochumi stačilo 12 minut k vymazání tříbrankového manka, již v pátek porazil Wolfsburg Stuttgart...

Community Shield pro Chelsea, rozhodovaly až penalty

Letošní Community Shield nabídl velkou porci vzrušení až do samého konce. Přestože Manchester United v zápase vedl, byl to on, kdo až v nastavení vyrovnával na 2:2. Penalty ale zvládli lépe hráči Chelsea a zvedli trofej nad hlavu.

Nizozemská Eredivisie - souhrn 2. kola

PSV remizovalo v Enschede a stále je bez výhry. Včera si Ajax především zásluhou Suáreze poradil s Waalwijkem, vyhrál i Alkmaar, jenž přehrál rotterdamskou Spartu. Remízou skončil duel Rody s Groningenem, již v pátek hrál i Heerenveen, i přes branku Papadopulose ale inkasoval debakl na hřišti Nijmegenu...

Italský Superpohár ukořistilo Lazio

Římské Lazio získalo po devíti letech italský Superpohár. Na pekingském stadionu Bird's Eye nebylo na hřišti lepším týmem než Inter Milán, ale dvě branky Matuzaléma a Tommasa Rocchiho ho zkrátka posunuly k cenné trofeji. Na čínské půdě vstřelil svůj premiérový gól milánský Samuel Eto'o, jeho trefa však už na výsledku nic nezměnila.

Sigma si i podruhé proti Aberdeenu s chutí zastřílela

Sigma Olomouc navázala na výtečné utkání ve Skotsku a po nadprůměrném výkonu opět jasně a zaslouženě porazila svého soupeře. Aberdeen vyhořel v úvodu utkání, po kterém už se nedokázal zvednout ani k čestné brance. Hanáci se tak stali pátým českým týmem, jenž se představí ve čtvrtém předkole Evropské ligy.

Liberec si snadno poradil s Vaduzem a jde dál

Liberec si pohlídal svůj jednobrankový náskok z prvního utkání a ještě jej o dvě branky navýšil. O svém postupu do čtvrtého předkola Evropské ligy rozhodl už prvním poločase, kdy se v těsném časovém sledu za sebou prosadili Kerič a Nezmar.

Slavia v Lize mistrů končí, o postup přisla v nastaveném čase

Fotbalisté pražské Slavie se nečekaně rozloučili s letošním ročníkem Ligy mistrů už v třetím předkole. V domácí odvetě dnes proti moldavskému Šeriffu Tiraspol dlouho vedli díky Hlouškově hlavičce 1:0 a sahali po postupu, ale v druhé minutě nastavení zmrazil Eden vyrovnávací trefou Nadson.

Sparta prohrála 0:3 a do Ligy mistrů se nedostane

Sparta neudržela nadějný dvougólový náskok z domácího hřiště. Na trávníku řeckého soupeře inkasovala hned třikrát, naopak svědomí bude zpytovat Kalouda. Panathinaikos se tak může těšit na pokračování v předkole Ligy mistrů, pražský tým si zahraje pouze Evropskou ligu.

Gambrinus liga - souhrn 2. kola

Jablonec doma v nádherném duelu porazil Slovácko a je jedním ze řady čtyřbodových. Slavii se v úvodu ligy nedaří, tentokráte prohrála v Brně. Sparta doma jenom remizovala s Bohemians 1905, Mladá Boleslav zase rozstřílela Liberec. Smírně skončily duely Plzně s Teplicemi a Olomouce s Ostravou, České Budějovice vezou body ze hřiště Bohemians Praha...

Ruská Premier Liga - souhrn 16. kola

Kazaň v pátek nenechala nic náhodě a Nalčik porazila 2:0. Nezaváhalo ani moskevské CSKA, které si veze tři body z Tomsku, Spartak doma rozdrtil Kubaň a FK Moskva veze všechny body z Grozného. Zenit remizoval na hřišti Saturnu, Amkar zvládl utkání se Samarou, kterou porazil 2:0, stejným výsledkem vyhrálo Dinamo Moskva na půdě Chimek.

Nizozemská Eredivisie - souhrn 1. kola

V neděli získaly tři body Feyenoord, Breda a Ajax, naopak PSV doma ztratilo za remízu s Venlo. Obhájce titulu Alkmaar nezačal nejlépe, prohrál totiž na hřišti Heraclesu. Loni druhé Twente naopak vyhrálo na hřišti Sparty, Utrecht veze všechny body z Waalwijku, Willem porazil Vitesse a už v pátek se bez branek rozešly Heerenveen a Roda...

Olomouc ve Skotsku rozdrtila Aberdeen a 4. předkolo má na dohled

Fantasticky rozehrála 3. předkolo Evropské ligy Olomouc, která rozdrtila v prvním utkání v Aberdeenu skotský celek 5:1. Domácí drželi tempo a krok jen v úvodní hodině. V závěrečných šestadvaceti minutách je soupeř zničil čtyřmi góly, Bajer navíc ještě nastřelil břevno.

Liberec zvítězil ve Vadúzu 1:0 a je blízko postupu

Fotbalisté Slovanu Liberce zvítězili v úvodním utkání třetího předkola Evropské ligy na půdě lichtenštejnského Vadúzu 1:0 a výrazně se přiblížili postupu. Opatrné utkání dnes rozhodl jediným gólem v závěru prvního poločasu útočník Blažek. Odveta je na programu za týden.

Slavia veze z Tiraspolu bezbrankovou remízu

Fotbalisté Slavie Praha vstoupili do třetího předkola Ligy mistrů remízou. Jejich zápas na stadionu moldavského Šeriffu Tiraspol dnes skončil 0:0. Odveta se v Edenu uskuteční za týden.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele