Komentáře a souhrny

Serie A - souhrn 13. kola

Juventus dvěma góly v rozmezí pěti minut rozhodl o své výhře v Janově a na třetím místě střídá AS Řím, který včera doma porazil Udinese. Římany předstihla díky výhře nad Bolognou i Neapol. Dvě příčky před turínským klubem je AC Milán, který vyhrál nad Fiorentinou a i po tomto kole bude na čele tabulky.

Bundesliga - souhrn 13. kola

1. FC Köln vyhrál ve Stuttgartu a opustil poslední místo, St. Pauli remizovalo s Wolfsburgem. V sobotních zápasech bundesligy se střelci rozhodně nešetřili. Nejvíce byl vidět Raúl, který hattrickem přispěl k drtivé výhře Schalke nad Brémami. Venku zvítězily Hoffenheim, Mainz, Kaiserslautern i vedoucí Dortmund, mezi Leverkusenem a Bayernem se body dělily.

Nizozemská Eredivisie - souhrn 15. kola

Twente na vlastním hřišti prohrálo s Alkmaarem a odmítlo se bodově dotáhnout na PSV. To totiž remizovalo na Ajaxu, takže si upevnilo vedoucí příčku. Groningen si poradil s Feyenoordem, Heerenveen smetl Willem II podobně jako Utrech Nijmegen. Tři body mají i Den Haag, Graafschap a Excelsior.

Corgoň liga - souhrn 17. kola

Žilina si mohla pojistit pohodlné vedení v soutěži, to se jí ale nepodařilo a boj o titul se opět zdramatizoval. Na hřišti nyní druhé Senice totiž prohrála 1:2. Trnava jenom remizovala s Košicemi, Banská Bystrica vyhrála v Nitře. Zlaté Moravce jasně zvítězily v Dubnici. Tři body má také Prešov.

Skotská Premier League - souhrn 14. kola

Po Rangers, kteří zvítězili v Kilmarnocku, se výhry o jeden gól mohl dočkat také Celtic, jenže v poslední minutě o dva body proti Dundee přišel. Inverness díky hattricku Rooneyho nasázel čtyři góly Hibernianu. Aberdeen doma nestačil na St. Johnstone. Hearts také díky gólu Skácela porazili Hamilton 2:0.

Premier Liga - souhrn 29. kola

CSKA zvládlo moskevské derby se Spartakem a skončí druhé, jelikož Rubin doma jenom remizoval se Zenitem. Hodně dramatické bude poslední kolo ohledně souboje o záchranu, hned čtyři kluby jsou namačkány v jednom bodu...

Argentina porazila Brazílii. Portugalsko přehrálo Španěly

Argentina porazila ve šlágru fotbalových velmocí Brazílií 1:0 díky brance Lionela Messiho v druhé minutě nastavení a nad svým velkým rivalem zvítězila po pěti letech. Mistři světa Španělé prohráli v Portugalsku, a to vysokým čtyřbrankovým rozdílem.

Reprezentanti remizovali v Dánsku 0:0, Čech chytil penaltu

Čeští reprezentanti zakončili letošní rok bezbrankovou remízou v přípravném utkání s Dánskem v Aarhusu. V prvním poločase měli domácí blízko ke gólu, ale brankář Petr Čech zneškodnil penaltu nařízenou za faul Michala Kadlece. Právě český obránce v závěru zápasu trefil z přímého kopu tyč.

Jednadvacítka v první přípravě na Euro porazila Ukrajinu 2:1

Českým reprezentantům do 21 let vyšel první přípravný zápas před mistrovstvím Evropy, když dnes v Uherském Hradišti porazili 2:1 Ukrajinu, s níž se utkají na červnovém turnaji v Dánsku ve skupině. Už dva roky neporažený český výběr k vítězství došel především díky výkonu v prvním poločase.

Gambrinus liga - souhrn 16. kola

Mladá Boleslav v pondělní dohrávce uspěla v Českých Budějovicích. Jablonec porazil i Olomouc a pokračuje tak ve vynikajících výkonech. Plzeň doma jenom remizovala s Libercem a přišla o dva body ze svého náskoku, jelikož Sparta vyhrála na půdě Slovácka. Tři body mají Brno a Bohemians 1905, Slavia v pátek remizovala s Ostravou...

Primera Division - souhrn 11. kola

Barcelona porazila Villarreal 3:1, Real Madrid reagoval výhrou v Gijonu. Včera uspěly také Atlético Madrid a Bilbao. V neděli zaznamenaly veledůležité výhry Hercules a Malaga, naopak Zaragoza podlehla Seville a je poslední. Body se dělily na Mallorce a v Santanderu. Valencia je díky výhře nad Getafe čtvrtá.

Ligue 1 - souhrn 13. kola

Brest doma remizoval se Sochaux, přesto nadále drží první pozici. V neděli Rennes podlehlo Auxerre a Lorient remizoval s Paříží. Nahoru se derou Lyon i Bordeaux, jemuž výhru nad Nancy zařídil v poslední minutě Plašil. Marseille remizovala s Lens, Monaco nedokázalo porazit Arles. Lille vyhrálo v Caen vysoko 5:2, ve Valenciennes se kvůli dešti nehrálo.

Serie A - souhrn 12. kola

AC Milán v derby nejtěsnějším rozdílem porazil Inter a vede ligu. Lazio vyhrálo nad Neapolí, Juventus se doma rozešel smírně s AS Řím. Fiorentina porazila Cesenu a i nadále stoupá tabulkou, v neděli odpoledne se hattrickem blýskli palermský Pastore a Di Natale z Udinese.

Bundesliga - souhrn 12. kola

Bayern nezaváhal proti Norimberku a Hoffenheim doma přenechal body Freiburgu. Včera Leverkusen vydřel výhru nad St. Pauli a poskočil na druhé místo před Mainz, který prohrál s Hannoverem. Stuttgart ztratil v Lauternu tříbrankový náskok. Brémy a Frankfurt si stejně jako Wolfsburg se Schalke body rozdělily.

Anglická Premier League - souhrn 13. kola

Na závěr třináctého kola se zrodil velmi překvapivý výsledek, Chelsea doma podlehla Sunderlandu 0:3. Arsenal uspěl na hřišti Evertonu a vyhrál 2:1, Aston Villa remizovala s Manchesterem United 2:2. V sobotu se zrodily další tři remízy, konkrétně v Newcastlu, na West Hamu a Manchesteru City. Tottenham přestřílel Blackburn.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele