Komentáře a souhrny

Ruská Premier Liga - souhrn 28. kola

Zenit deklasoval Rostov a po remíze CSKA v Nalčiku slaví titul. Kazaň remizovala na Dinamu a Spartak Moskva se Samarou. Saturn doma jenom remizoval s Amkarem, odmítl tak možnost zajistit si s definitivní platností záchranu v nejvyšší soutěži. S nejvyšší soutěží se loučí Sibir.

Nizozemská Eredivisie - souhrn 14. kola

Program 14. kola zatím brzdilo špatné počasí - v pátek nebyl dohrán zápas v Tilburgu, v sobotu se ani nezačalo hrát v Kerkrade. PSV doma porazil Excelsior a posunul se na vedoucí příčku tabulky, kterou po porážce v Bredě opustilo Twente. Ajax prohrál v Alkmaaru, Vitesse veze vysokou výhru z Venla, Groningen nečekaně jasně podlehl Heraclesu.

Skotská Premier League - souhrn 13. kola

Celtic gólem z nastavení porazil St. Mirren a drží krok s Rangers, kteří podruhé doma nezaváhali, porazili Aberdeen a i po třináctém kole jim bude patřit první příčka. Poslední zůstává Hamilton, jelikož podlehl Invernessu. Hearts vezou body ze St. Johnstone, Hibernian porazil Motherwell a Dundee remizovalo s Kilmarnockem.

Serie A - preview 12. kola

Lazio prohrálo dva zápasy v řadě a přišlo o první místo, vrátit se na něj může v neděli po obědě, kdy hostí Neapol. Šlágr kola se bude konat na San Siru, mistrovský Inter vyzve AC Milán. Palermo v sicilském derby hostí Catanii, Sampdoria přivítá Chievo, Janov cestuje do Cagliari...

Corgoň liga - souhrn 16. kola

Žilina vyhrála nad Ružomberokem a pojistila si vedení. Košice se přiblížily předposlední Dubnici, protože dokázaly porazit Senici. Zlaté Moravce doma podlehly Banské Bystrici. Slovan se s Nitrou rozešel bez branek, Trnava už v pátek prohrála v Dunajské Stredě...

Serie A - souhrn 11. kola

V 11. kole se po dlouhé době změnil lídr soutěže. Lazio prohrálo v Ceseně a na vedoucí pozici ho vystřídal AC Milán, který si poradil s Palermem. Třetí je už Neapol. Stoupající formu potvrdil také AS Řím. Juventus a Inter Milán ve svých duelech remizovaly 1:1. Ve čtvrtek porazila Parma Sampdorii a odlepila se ze dna tabulky.

Skotská Premier League - souhrn 12. kola

Aberdeen v úvodním zápase dvanáctého kola nestačil na Inverness. Ve středu došlo i na Celtic, který podlehl na půdě Hearts. Ještě překvapivější je ale prohra Rangers s Hibernianem 0:3. Motherwell díky Blackmanově hattricku jasně přehrál St. Johnstone, Kilmanock si poradil s Hamiltonem. St. Mirren veze body z Dundee.

Anglická Premier League - souhrn 12. kola

Arsenal odčinil prohru s Newcastlem a vyhrál ve Wolverhamptonu. Liverpool jen remizoval ve Wiganu a nenavázal tak na výhru z Chelsea, která doma pokořila Fulham. Tabulku vede o čtyři body před United, kteří remizovali v manchesterském derby.

CSKA překazilo Zenitu plány na mistrovské oslavy

Zenitu Petrohrad stačila ve středeční dohrávce proti CSKA Moskva remíza a stal by se mistrem Ruska. Armádní celek však Petrohradu korunovaci na domácím stadionu Petrovskij překazil a zvítězil 3:1. Oba týmy od sebe tři kola před koncem Premier Ligy dělí šest bodů.

Primera Division - souhrn 10. kola

Sevilla díky střídajícím hráčům porazila Valencii a dotáhla se na ní v tabulce. Barcelona nezaváhala v Getafe, Real však reagoval výhrou v derby proti Atlétiku a udržel si první místo. La Coruňa vyhrála podruhé v řadě, tentokrát uspěla v Levante. Z vítězství se v desátém kole radují také Villarreal, Zaragoza, Real Sociedad, Espanyol a Osasuna...

Gambrinus liga - souhrn 15. kola

Sparta v dohrávce bez potíží porazila Ústí a udržela se na druhé příčce před Olomoucí, která rozstřílela Budějovice. Po výhře v Ostravě je stále suverénní Plzeň, venku uspěly i Slovácko, Příbram a Bohemians. Liberec si poradil s Hradcem a Slavia podlehla doma Jablonci...

Ruská Premier Liga - souhrn 27. kola

Kazaň v závěru urvala bod proti Spartaku a udržela si před ním osmibodový náskok. Zenit odklidil další překážku na cestě za titulem, tentokráte uspěl na půdě Sibiru. CSKA Moskva vyhrál v divokém utkání nad Samarou, dvakrát skóroval Tomáš Necid. Amkar zvládl zápas s Těrekem...

Ligue 1 - souhrn 12. kola

Brest zůstává na prvním místě tabulky, přestože prohrál v Lille. Včera ho mohlo předskočit Rennes, ale doma jenom remizovalo s Lyonem. Paříž porazila Marseille a vystřídala ji na třetím místě. Důležitou výhru v Nancy zaznamenalo Monaco, Nice porazilo Toulouse a Lens vyhrál nad Montpellierem. Včera poprvé v sezóně vyhrálo Arles.

Serie A - souhrn 10. kola

Lazio v derby podlehlo AS a nevyužilo ztráty Interu, který včera jen remizoval. O výhru Neapole se opět postaral střelec Cavani. Udinese utrhlo vítěznou šňůru, s Cagliari doma jen remizovalo. Naopak z další výhry se těší Juventus, zabralo také Palermo. Bari nestačilo na AC Milán, který je již druhý.

Bundesliga - souhrn 11. kola

Dortmund deklasoval Hannover na jeho hřišti 4:0 a před druhým Mainzem má náskok již čtyř bodů. Stuttgart deklasoval šesti brankami Brémy a Leverkusen porazil Kaiserslautern. Včera Frankfurt porazil Wolfsburg, Bayern v závěru vyrovnal zápas v Gladbachu a Hamburk otočil skóre proti Hoffenheimu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele