Komentáře a souhrny

Primera Division - souhrn 24. kola

Real Madrid bez problémů porazil Levante, Barcelona reagovala výhrou nad Bilbaem a udržela pětibodový náskok. Další cenný bod získal Gijon, po Barceloně remizoval i s Valencií. Konečně vyhrálo Atlético, které veze body ze Zaragozy. V pondělí uspěl Real Sociedad proti Mallorce.

Energie si veze z Berlína bod, za Herthu vyrovnával Hubník

Berlínská Hertha znovu nedokázala uspět v regionálním derby proti Energii Cottbus a doma s ní jen remizovala 2:2, přesto zůstává na prvním místě. Hosté přežili úvodní nápor a na Olympiastadionu v první půli dokonce vedli, ve druhém poločase pak měli k vítěznému gólu podstatně blíže...

Ligue 1 - souhrn 24. kola

Situace na šele tabulky je po neděli o poznání těsnější. Vedoucí Lille prohrálo v Montpellieru, Rennes veze body z Toulouse a Paříž uspěla v Nice. Marseille včera vyhrála nad St. Etienne a je třetí o bod před Lyonem, který již v pátek porazil Nancy. Lorient rozdrtil Bordeaux, Brest zvítězil nad AS Monaco, Auxerre pak jenom remizovalo s Arles.

Serie A - souhrn 26. kola

AC Milán vydřel výhru ve Veroně a upevnil si vedení. Druhá Neapol zdolala Catanii a třetí je po výhře nad Cagliari nadále Inter. Úlohu favorita naopak nezvládl Juventus v Lecce, Janov doma otočil utkání proti římskému AS, jehož městský rival Lazio porazil Bari. Už včera zvítězila Bologna, v Udinese a Florencii branky nepadaly.

Bundesliga - souhrn 23. kola

Dortmund si poradil se St. Pauli a upevnil si vedoucí příčku tabulky, druhý je po výhře nad Stuttgartem Leverkusen. Bayern si veze body z Mainzu, Hamburk rozdrtil Werder, Hannover si zase poradil s Kaiserslauternem 3:0, stejným výsledkem skončil i páteční duel Norimberku s Frankfurtem. Wolfsburg prohrál ve Freiburgu, v Hoffenheimu se body dělily.

Nizozemská Eredivisie - souhrn 24. kola

Twente jen remizovalo s Nimegenem, čehož využil Eindhoven, který se po výhře nad Bredou osamostatnil v čele. Ajax zdolal Venlo a Vitesse si poradilo s De Graafschapem. Feyenoord stejně jako Utrecht přišel v závěru o vítězství, tři body naopak mají Alkmaar a Excelsior.

Skotská Premier League - souhrn 26. kola

Glasgowské derby se stalo jasnou záležitostí Celticu, který doma porazil rivala Rangers 3:0 a pojistil si první místo. Třetí zůstávají Hearts po výhře nad Dundee United, Aberdeen doma nadělil pět branek Kilmarnocku, tři body mají i Invernees, Motherwell a Hibernian...

Liverpool nenadchnul, na Spartě remizoval bez branek

Kdo před utkáním čekal mraky gólů v síti Sparty musel být po devadesáti minutách utkání zklamán, neboť liverpoolští Reds přijeli hlavně neinkasovat, což se jim nakonec podařilo splnit.

Evropská liga - souhrn prvních zápasů 1. kola play-off

Sparta podala dobrý výkon, s Liverpoolem remizovala 0:0. Úžasný obrat předvedl v Basileji Spartak Moskva, který zvítězil 2:3. V Lille zase dotahovalo PSV. Cennou výhru veze ze Sevilly Porto. Tomáš Necid vystřelil vítězství CSKA. Nejblíže postupu zatím mají Leverkusen, Dynamo Kyjev a Ajax, kteří vyhráli o tři nebo čtyři branky. Vítězství má také Twente, Lech a Benfika. Remízou skončily duely Neapol - Villarreal a Bate - PSG...

Arsenal v závěru otočil šlágr s Barcelonou a po výhře 2:1 je postupu blíže

Nádherný zápas, jaký se jen tak nevidí! Přesně takový byl šlágr osmifinále Ligy mistrů mezi Arsenalem a Barcelonou, ve kterém bylo k vidění úplně všechno - góly, neskutečný obrat, neproměněné šance, velké výkony...

Šachtar zaskočil AS Řím a do odvety půjde s výhrou 3:2

Osmifinále Ligy mistrů zatím italským celkům příliš nevychází. Po včerejší porážce AC Milán dnes nečekaně zaváhal před vlastními fanoušky také AS Řím, který podlehl Šachtaru Doněck 2:3.

St. Pauli bere z hamburského derby tři body

Druhé letošní hamburské derby ovládli hráči St. Pauli a udělali tak výrazný krok směrem k záchranně. Naopak domácímu HSV se evropské poháry opěk o kousek vzdálily.

Rafinha nádherným gólem rozhodl janovské derby

Janovské derby patří CFC! Grifové dnes v podvečer porazili zásluhou nádherné branky Rafinhy svého městského rivala 1:0 a získali veledůležité tři body. Ty navíc znamenají předskočení právě Sampdorie, což výhru ještě oslazuje. Sampdorii se zápas nevyvedl, na soupeře většinu času nestačila.

Schalke uhrálo ve Valencii remízu 1:1, k postupu má blíže

Raúl González se stal hrdinou prvního zápasu mezi Valencií a Schalke 04, když vstřelil vyrovnávací trefu na 1:1. Netopýři sice vedli zásluhou Soldada, jenže ve druhém poločase se v plné parádě ukázal historicky nejlepší střelec evropských pohárů Raúl. Červenou kartu obdržel v závěru Schmitz.

Tottenham si z Milána veze nadějnou výhru

Deštěm zkrápěné San Siro vidělo pouze jednu branku a to v síti domácího týmu. Výhru Tottenhamu zařídil gólem z 80. minuty Crouch.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele