Komentáře a souhrny

Primera Division - souhrn 22. kola

Barcelona porazila i Atlético, pojistila si vedení v tabulce a zároveň stanovila nový rekord soutěže. Real Madrid reagoval výhrou nad Realem Sociedad. Villarreal nezvládl zápas s Levante a prohrál 0:1, kdežto Valencia porazila Hercules. Espanyol podruhé v řadě padl, tentokráte na půdě Almerie.

Ligue 1 - souhrn 22. kola

Lille dále vévodí lize, nic na tom nezměnila nedělní remíza v Auxerre. Rennes vyzrálo na PSG a vrací se do boje o titul, Lens remizoval s Bordeaux. Marseille udolala poslední Arles, Toulouse porazilo Monako. Totéž platí pro St. Etienne, to uspělo v Montpellieru. Brest vyhrál nad Nancy, Nice si poradilo se Sochaux a tři body má i Lorient.

Serie A - souhrn 24. kola

Milánské AC znovu ztratilo, tentokráte jenom remizovalo v Janově. To nedokázalo potrestat Lazio, nezaváhaly naopak Neapol, Palermo, Juventus a Udinese. Už na třetím místě je Inter Milán, který přestřílel AS Řím 5:3. Do boje o záchranu si připsaly důležité výhry Bologna a Brescia.

Bundesliga - souhrn 21. kola

Borussia Dortmund doma remizovala se Schalke, bod je pro ní ale ziskem, jelikož Leverkusen prohrál v Norimberku a Bayern podlehl na hřišti 1. FC Köln. Doma uspěly i Hannover a Hoffenheim, Werder vydřel bod v Mainzu, Stuttgart otočil zápas v Gladbachu. V neděli remizoval Freiburg s Frankfurtem.

Anglická Premier League - souhrn 26. kola

Liverpool dnes dokázal vyhrát na Chelsea a Birmingham zvládl důležitý zápas s West Hamem. Včera padaly spousty branek. Manchester United prohrál ve Wolverhamptonu, Arsenal zase v posledních dvaceti minutách promrhal čtyřgólový náskok a v Newcastlu jenom remizoval 4:4. Tottenham vydřel výhru nad Boltonem, Manchester City neměl problémy s WBA.

Nizozemská Eredivisie - souhrn 22. kola

Ajax si v předehrávce poradil s De Graafschapem a potvrdil, že se stále ještě nevzdává v boji o titul. Pomohl mu i kolaps PSV, to doma prohrálo s Den Haagem, Twente zase v Utrechtu uhrálo jenom bod. Groningen deklasoval Willem II, o překvapení se výhrou nad Alkmaarem postaral Excelsior, body do boje o záchranu má Venlo...

Real přehrál doma Sevillu a je druhým finalistou Copa del Rey

Trpělivá hra na domácím hřišti zajistila Realu výhru nad Sevillou. Bílý balet se tak střetne ve finále Španělského poháru s Barcelonou, která si snadno poradila s Almerií. Gólově se prosadil Ozil a poprvé v bílém dresu i Adebayor.

Barcelona stvrdila postup do finále poháru výhrou 3:0

V odvetě semifinále Copa del Rey mezi Almerií a Barcelonou se zázrak nekonal. Andalusanům se ani napodruhé nepodařilo svého slavnějšího soka porazit, s týmem náhradníků prohráli 0:3 a s celkovým skóre 0:8 se loučí se španělským pohárem.

Skotská Premier League - souhrn 24. kola

Rangers porazili doma Hearts a odpověděli na včerejší výhru Celtiku. Hibernian vyhrál nad St. Mirrenem a dostal se před něj v tabulce, poslední zůstává Hamilton. Čtvrtou pozici si upevnil Kilmarnock, v Invernessu se kvůli terénu nehrálo...

Primera Division - souhrn 21. kola

Barcelona už má v čele sedmibodový náskok, na její vítězství na hřišti Hérculesu nedokázal Real Madrid zareagovat a prohrál v Pamploně. Villarreal uspěl na Espanyolu a pojistil si třetí příčku, Valencia následně jen remizovala v Santanderu. Athletic zvládl souboj o šesté místo na hřišti Atlética Madrid.

Ligue 1 - souhrn 21. kola

Marseille jen remizovala v Monaku. Bordeaux zdolalo Nice, Montpellier vítězstvím na půdě Nancy dotírá na pohárové pozice. PSG vyhrálo na půdě Arles a drží ztrátu na vedoucí Lille, které doma porazilo Lens. Lyon a Rennes naopak vyšly venku naprázdno, doma uspěly Caen, Lorient a St. Etienne...

Serie A - souhrn 22. kola

Udinese zvítězilo na hřišti Juventusu a přeskočilo ho v tabulce. Inter po přestávce otočil zápas s Palermem a odpověděl na sobotní výhry AC Milán a Lazia. Neapol smetla Sampdorii, doma vyhrály i Cagliari a Janov, Lecce v nastavení přišlo o výhru nad Cesenou a Chievo veze body z Brescie. Zápas Bologna - AS Řím byl kvůli sněžení přerušen a následně odložen...

Bundesliga - souhrn 20. kola

Dortmund znovu úřadoval, vyhrál ve Wolfsburgu a pojistil si první místo. Leverkusen už v pátek porazil Hannover, před který se po výhře v Brémách dostal Bayern. Schalke doma nestačilo na Hoffenheim, Hamburk jede s prázdnou z Norimberku. Freiburg v neděli vyloupil Stuttgart, na nějž se po vítězství ve Frankfurtu dotáhl Gladbach...

Nizozemská Eredivisie - souhrn 21. kola

Ve 21. kola nizozemské Eredivisie padalo hodně branek a dařilo se favoritům, i když PSV a Twente o svých výhrách rozhodly až v nastavení. Ajax vyhrál v Bredě, Groningen si veze tři body z Heerenveenu a Alkmaar doma smetl Venlo...

Barcelona znovu úřadovala, tentokráte to odnesla Almería

Katalánská demoliční četa vypráskala Almeríi a pouze fotbalový zázrak by andaluskému týmu přiblížil dubnové finále. Na drtivé porážce se dvěma brankami podílel argentinský kouzelník Lionel Messi, po brance přidali jeho kolegové z útoku David Villa a Pedro a v závěru pečetil další manitu střídající Seydou Keita.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele