Komentáře a souhrny

Primera Division - souhrn 25. kola

Barcelona uspěla na Mallorce a navýšila svůj náskok na čele tabulky, jelikož Real Madrid jenom remizoval na půdě Deportiva. Valencie otočila utkání v Bilbau a pojistila si třetí místo. Espanyol si doma poradil s Realem Sociedad, Atlético Madrid remizovalo se Sevillou, Málaga v pondělí uzmula předposlední místo Almeríi.

Anglická Premier League - souhrn 28. kola

West Ham si poradil s Liverpoolem a konečně se dostal z posledního místa, Manchester City jen remizoval s Fulhamem. Už včera Manchester United vyhrál ve Wiganu a udělal další krůček směrem k titulu. Wolverhampton rozdrtil Blackpool a opustil sestupové příčky, kterým se vzdálily i Everton a Aston Villa. Stoke v pondělí remizovalo s West Bromwichem.

Serie A - souhrn 27. kola

AC Milán ve šlágru kola porazil Neapol 3:0. Znamená to, že se Inter díky včerejší výhře nad Sampdorií udržel na druhé příčce. Neuvěřitelným výsledkem skončilo utkání Palerma s Udinese, hosté nastříleli soupeři sedm branek. Čtyřgólové remízy byly k vidění v Římě a Brescii a body si rozdělilo i Bari s Fiorentinou. Doma se dařilo Catanii, Ceseně a Cagliari.

Gambrinus liga - souhrn 18. kola

Sparta v pondělním šlágru uspěla v Ostravě a zareagovala tak na sobotní úspěch Plzně proti Hradci Králové, rozdíl mezi prvními dvěma týmy tabulky zůstává čtyřbodový. Jablonec smetl Liberec, Olomouc byla podobně suverénní proti Ústí. Budějovice doma uhrály remízu s Teplicemi.

Ligue 1 - souhrn 25. kola

Lille ve šlágru kola remizovalo s Lyonem a je o skóre první před Rennes, které porazilo Lens. Vítězství si připsaly Marseille a PSG. Bordeaux vyhrálo nad Auxerre, Nice si veze body ze St. Etienne, v dalších zápasech braly po bodu Sochaux, Montpellier, Valenciennes, Lorient, Monaco, Caen, Arles a Brest.

Birmingham díky selhání Arsenalu senzačně slaví!

Vážně škoda, že už známe nominace na Oscara, po dnešku by totiž Akademie mohla vybírat z ještě jednoho žhavého kandidáta na nejlepší scénář. Odpuštěná penalta a červená karta již ve třetí minutě, následné vedení Birminghamu, obrat o 180 stupňů a v závěru zase vše naruby po hrubce dua Szczesny-Koscielny. Stěží si představit více strhující finále Carling Cupu...

Bundesliga - souhrn 24. kola

Dortmund vyhrál v Mnichově a udělal další krok směrem k titulu. Body do bojů o poháry mají Mainz a Hannover, Hamburk veze z Kaiserslauternu jenom jeden. Sestupovému pásmu se vzdaluje 1. FC Köln a Wolfsburg, Schalke remizovalo s Norimberkem, Stuttgart veze důležité vítězství z Frankfurtu a Werder vybojoval remízu proti Leverkusenu...

Nizozemská Eredivisie - souhrn 25. kola

PSV ve šlágru kola s Ajaxem jen remizovalo, přesto zvýšilo svůj náskok na čele, protože druhé Twente jede s prázdnou z Alkmaaru. Feyenoord především díky Wijnaldumovi rozdrtil Groningen, Heracles si ještě lépe vedl proti Vitesse, tři body mají i Breda, Venlo i Willem II a na závěr kola remizoval Utrecht s Nijmegenem...

Skotská Premier League - souhrn 27. kola

Celtic v prvním nedělním zápase neuspěl v Motherwellu a dovolil tak Rangers snížit náskok výhrou nad St. Johnstonem. Kilmarnock porazil St. Mirren, Hamilton v závěru ztratil výhru nad Dundee United, sestupovým pozicím se vzdálil Hibernian. Mezi Aberdeenem a Hearts branka nepadla...

Klopp: Chlapci odvedli neuvěřitelný kus práce

Další splněný úkol si na cestě za bundesligovým titulem včera mohla odškrtnout Borussia Dortmund. Suverénní lídr německé nejvyšší soutěže potvrdil své postavení i na půdě Bayernu Mnichov, kde vyhrál 3:1...

Corgoň liga - souhrn 19. kola

Žilina prohrála v Prešově a ztratila polovinu ze svého náskoku, jelikož Senica doma neměla problémy a porazila Banskou Bystricu. Dunajská Streda porazila Zlaté Moravce, Ružomberok vyhrál nad Nitrou, Slovan vyloupil Trnavu a v duelu posledních dvou remizovala Dubnica s Košicemi...

Kuijtův gól ukončil sen Sparty, dál jde Liverpool

Pražská Sparta, ač odehrála na Anfield Road vyrovnanou partii, v Evropské lize končí. Gól Dirka Kuijta ze samotného závěru utkání ukončil její sen o postupu do osmifinále, kde anglický tým čeká lepší z dvojice Lech Poznaň - SC Braga.

Marseille a Manchester United zahájily osmifinále bez branek

Manchester United nepředvedl na Stade Vélodrome nijak světoborný výkon a musel se spokojit jen s bezbrankovou remízou. Diváci měli do spokojenosti hodně daleko, protože přesných střel bylo k vidění hodně málo a pouze jedna slibná gólová příležitost takovému duelu rozhodně neslušela.

Gómez v závěru rozhodl o výhře Bayernu na půdě Interu

Bayern gólem Gomeze v první minutě nastavení překvapil Inter a pomstil se mu za ani ne rok starou porážku z finále Ligy mistrů. Do letošního čtvrtfinále má tedy před domácí odvetou výrazně blíže. Utkání bylo poměrně hojné na brankové příležitosti, ale až do devadesáté první minuty ne a ne spadnout míč do branky. Činil se hlavně nejlepší hráč zápasu, hostující brankář Kraft.

Pořádná dřina! CSKA postoupilo dál díky remíze s PAOKem

Pořádně se CKSA Moskva v čele s Tomášem Necidem nadřelo na postup do osmifinále Evropské ligy přes řecký PAOK Soluň. Necid v prvním zápase zařídil jedinou branku, jenže hosté se v Moskvě nevzdali a i oni dokonce zásluhou Muslimoviče vedli. Domácí dramaticky vyrovnali až v 80. minutě Ignaševičem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele